Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

           Κι εγώ είμαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι η νέα διοίκηση τα πάει καλά στον τομέα της ηρεμίας και της μέχρι τώρα συνέπειας. Επίσης στην σωστή σκέψη να προχωρήσει στις προτάσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων με τα περιουσιακά μας στοιχεία, διορθώνοντας τα λάθη της με τα οποία τα είχε απαξιώσει ένα δίμηνο πριν με τα δημοσιεύματα στον τύπο. Σωστές είναι επίσης και οι τοποθετήσεις για το FFP άσχετα αν βέβαια για την ΑΕΚ με τα άδεια ταμεία είναι μονόδρομος κι όχι στρατηγική επιλογή.
        Αυτήν την στιγμή τα πάντα μοιάζουν ρόδινα και είναι δεκτή η τοποθέτηση οτι " η ποδοσφαιρική εταιρεία είναι μια εταιρεία ειδικών προδιαγραφών που χρειάζεται κάτι μεταξύ της κοινής λογικής και της ψυχρής λογικής "( αυτό είναι μπαρουφίτσα βέβαια αλλά ο άνθρωπος δεν είναι και ρήτορας ). ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΣΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΜΟΝΟ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, άντε τους Αεκτζήδες και το θέαμα. Επομένως το " οι σχέσεις με τον Μπάγιεβιτς είναι άριστες", θα φανεί στην πρώτη στραβή, όπου εκεί θα φανεί και το κατά πόσο έχετε έρθει σε συμφωνία με τον οργανωμένο κόσμο για συστράτευση. ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ.
       Επίσης λέτε οτι " πουλάμε σε λογικό αντίτιμο και φυσικά με αντικαταστάσεις ". Όπα εδώ. Σε δεκαπέντε μέρες παίζουμε Ευρώπη και πλέον η ομάδα θεωρητικά έχει τελειώσει το βαρύ μοντάρισμα και πάει στο fine tuning.  Ακόμα πουλάμε; Και πώς πουλάμε, οταν ο Σέρβος δηλώνει " να μην φύγει κανένας"; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; Συμφωνώ βέβαια οτι αν κάποιος μουρλός έρθει και δώσει κουφό ποσό, πρέπει να το εκμεταλλευθείς, αλλά το αγωνιστικό κομμάτι; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ; ΚΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
       Τέλος να δώσω τα εύσημα μου για την last but not least ατάκα σας: " Αν έγιναν λάθη απο προηγούμενες διοικήσεις; ΑΜΕΤΡΗΤΑ. Δεν λέω οτι έγιναν εκεμμένα. Ίσως έγιναν απο την έλλειψη ξεκάθαρου πλάνου. Ας πούμε η Empire...". Τώρα μάλιστα. Αυτά είναι τα σωστά λόγια , ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ Η ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ Η ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ( παρακαλώ να θυμηθείτε ). Και προσέχτε την φράση : ΚΑΙ " αμέτρητα ", ΚΑΙ " ...προηγούμενΕΣ διοικήσεις...", ΚΑΙ "...Empire..." . ΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ BLOG ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ " η εξυγίανση είναι μονόδρομος ", ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΗΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑΣ. Ας πούμε οτι όταν το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία απο το 1981 με ένα διάλειμμα 7 ετών, δεν μπορεί να φταίει το διάλειμμα. ΑΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΕΚ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ. Επομένως κύριε πρόεδρε, αναμένουμε τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου τυπικά, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, διότι είστε δικηγόρος και ξέρετε οτι ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΕ. Εξ  άλλου πρέπει να ενθυμείσθε πώς πήγε η μετάβαση της ομάδας το 2004 και ποιός ουσιαστικά την γλύτωσε τότε.
       ΥΓ1. Καλό είναι μια διοίκηση να ξέρει και λίγο μπάλα διότι αλλοιώς γίνεται έρμαιο του προπονητή.  Άρα να βλέπει οτι δεν έχουμε πλάγια μπακ και μια χαφάρα. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΘΑ ΦΥΓΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ. Άλλη μια ιδιομορφία της ποδοσφαιρικής εταιρείας κύριε πρόεδρε.
      ΥΓ2. ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΟΡΙΑ, ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ  ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ; ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ.

11 σχόλια:

  1. Ο ανθρωπος το`πε καθαρα,ισως υπηρχε ελλειψη πλανου και οτι μαλλον δεν εγινε κατι εσκεμμενα...Αφεση αμαρτιων,ηθελαν αλλα δεν ηξεραν!!!! Παντως,εμενα δεν μου βγαινει απο το μυαλο,οτι καπου στο βαθος του ελεγχου θα βρουμε γνωστα και ξεχασμενα προσωπα του παρελθοντος,μηπως βρουμε και κανεναν "διαβολο"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μη βλακας πιστευει οτι ειναι αγαστη η συνεργασια Αδαμιδη-Μπαγεβιτς; Πως ειναι δυνατον να αλλαξουν αρδην οι εκατερωθεν αντηληψεις κα γνωμες που εχουν ο ενας για τον αλλον; Τα ξεχασαμε κι'ολας τα μεχρι προ ολιγων μηνων; Οχι βεβαια. Μονο μπουνιες δεν του εριξε-σε πανω απο δυο περιπτωσεις- ο Σερβος.Και ο "προεδρος" να δηλωνει-γνωστο αυτο- οτι οταν τον βλεπει θελει να ξερασει. Ενας απο τους ορους του-που τον πηρε κι'αυτον ο ανεμος- δεν ηταν πριν αναλαβει "να φυγει αυτος";
    Ετσι, με ενα δειπνο στην Ν.Ερυθραια λυθηκαν ολα δια μαγειας; Οχι βεβαια. Ολα υπαρχουν. Ολα ειναι εδω. Ολα μαχονται.
    "Σωστοτατος" ο Χατζιχρηστος,που εκμεταλευομενος την απεχθεια του φρεσκου προεδρου προς τον Σερβο,εκανε κομμα μαζι του, προκειμενου να εποφεληθει η ερασιτεχνικη.Και κατα πως φαινεται,της εχει βγει σε καλο.Αφου,ουτε Puma και Empire εχει ρυθμηστει ακομα,ουτε morgan,για το γηπεδο ουτε λογος, αλλα το χρονιζον προβλημα της "σχεσης" με το 10% βρεθηκε τροπος να λυθει. Μπραβο στον Δημητρακη. Που βλεπει το τυρι και δεν βλεπει την φακα, ασφαλως.
    Ο Steven ιχχε πεο σωστα σε μια προσφατη αναρτηση του,οσο αφορα στα- οποια- "συν" της ομαδας φετος και το "πεισμα του Σερβου. Και να μη το γελαμε καθολου".
    Και φυσικα δεν μιλαμε για πεισμα που σκοπο εχει να αποδειξει κατι στους γαυρους, η στους βαζελους. Αλλου στρεφεται το συνοφρυωμενο βλεμα και απο αλλου πηγαζει η "λυσσα" του για επιτυχια. Και δεν χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα. Μιλαμε για εμφιλιο που εχει για προπετασμα καπνου τις "καλες εμφανησεις",το "καλο κλιμα", την "αλλαγη του Σκοκο" και τον "αλλαγμενο Τζιμπουρ".
    Και βεβαια το μεγαλο ερωτημα με τα πολλα κλαρια ειναι το εξης: Ποιος πιστευει οτι ο Αδαμιδης θελει να παρει πρωταθλημα ο Μπαγεβιτς; (γιατι αν γινει κατι τετοιο, ο κοσμος σε αυτον θα το πιστωσει."Ποιος αδαμιδης τωρα";) Ποιος πιστευει οτι ο Σερβος θελει να μοιραστει την δοξα-αν και οταν ερθει- με εναν τυχαρπαστο,βαλτο υπαλληλο που δεν θελει να βλεπει ουτε ζωγραφιστο; Ποιος πιστευει πραγματικα οτι ο Χατζιχρηστος ευχεται μετα καιομενης καρδιας να παρει η ΑΕΚ-με τον Σερβο στον παγκο- πρωταθλημα; Και βεβαια ποιος πιστευει οτι ο τιγρης θα αφησει στο απυροβλητο και θα επιτρεψει ποτε στο δικηγορο του Λονδινου να μοιραστει δαφνες με ΑΛΛΟΥΣ και να συμμετασχει σε επιτυχιες,οντας εκεινος εχθρος του αδερφικου φιλου; Μολις τελειωσει το laundry που του επεβαλαν, Θα τον φαει το μαυρο σκοταδι.
    Και εκει εχει να γινει "της κακομοιρας" που λεει και ο Ζηκος. Ετοιμαστειτε για την μεγαλυτερη τουμπα του 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι απαραιτήτως κακή η γραφικότητα κύριε Αβραμίδη.
    Άλλωστε είσθε παρορμητικός τύπος εκτός των άλλων - απεδείχθη περίτρανα σχετικά και με την πρόθεσή σας να μην ανανεώσετε την κάρτα διαρκείας σας, την οποία ανασκευάσατε εντός ολίγων εβδομάδων - και τα πάθη σας είναι γνωστά σε όσους σας παρακολουθούν με προσοχή.

    Χαίρομαι που εν τέλει και εσείς και οι τακτικοί σχολιογράφοι σας, δίδετε την απαραίτητη πίστωση χρόνου στη διοικητική προσπάθεια του Πέτρου.Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα όπως έχουμε ήδη συζητήσει, πλην όμως ήταν μονόδρομος.Και ασφαλώς είναι το κύκνειο άσμα του κυρίου Μπάγεβιτς στην ομάδα, διότι ο μοναδικός τρόπος να παραταθεί η σύμβασή του, είναι η είσοδος σε ομιλους του Champions League.Οτιδήποτε άλλο θα είναι οικτρή αποτυχία.

    Ο διαχειριστικός έλεγχος αφορά τη διοίκηση, της οποίας η θητεία «διεκόπη» το 2008 και όχι ασφαλώς τη διαχείριση Θανόπουλου.Θα είναι πολύ χρήσιμα τα στοιχεία που θα δημοσιευθούν και θα πάρετε τις απαντήσεις που επιζητούσατε έναν ολόκληρο χειμώνα.Ότι έγινε όμως, όπως πολύ σοφά δήλωσε και ο Πρόεδρος της εταιρείας, έγινε ακούσια.Όπως ακούσια εδόθησαν και 12 εκατομμύρια σε προμήθειες από τον κύριο Πατέρα φερειπείν, στο συμπαθές σωματείο του Παναθηναϊκού (ή μήπως θα επιμείνετε στη θέση ότι ο Παναθηναϊκός είναι «εχθρός» αντιτασσόμενος στην πολιτική του κυρίου Μελισσανίδη;).

    Διαπιστώνω ότι είσθε ενήμερος και για την προσωποκράτηση σχετικά με τα χρέη των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών.Πολύ χρήσιμος η τοποθέτησή σας...Φαντάζεσθε να είχε και αναδρομική ισχύ η εν λόγω διάταξη; Και να έφθανε ας πούμε μέχρι και σε παρελθούσες διοικήσεις διαρχίας; Ή σας ενδιαφέρει μόνο η Α.Ε.Κ. του «2004»;Ίσα μέτρα και ίσα σταθμά αγαπητέ φίλε.

    Σημειώνετε στην καθ'όλα από καρδιάς ανάρτησή σας και τη σημασία της αρωγής του κυρίου Στάθη (τον οποίο - περιέργως - συχνότατα αναφέρετε πλαγίως στα άρθρα σας κι εσείς και οι επίλοιποι αρθρογράφοι της συμπαθούς εφημερίδας «Φίλαθλος») για την υπαγωγή στο άρθρο 44.Να αναφέρετε τότε και τον κύριο Βαλασσόπουλο καθώς και το Γιώργο τον Κιντή ο οποίος εκπόνησε το αρχικό σχέδιο της σωτηρίας της ομάδος μας.Δεν είναι κακό να αναγνωρίζονται οι άνθρωποι που έσκυψαν πάνω στο πρόβλημα, εν αντιθέσει με άλλους οι οποίοι διακριτικά απέρριψαν οιοδήποτε ενδεχόμενο ανάμειξης με «εκείνη» την Α.Ε.Κ.

    Και τα υστερόγραφά σας πολύ εύστοχα: επαναλαμβάνω ότι ο προπονητής είναι ο κύριος και μοναδικός υπεύθυνος της όποιας πορείας της Α.Ε.Κ. 2010-11.Προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι ο κύριος Μπάγεβιτς θα κλείσει τον κύκλο του στην Α.Ε.Κ. Ο ίδιος το επέλεξε και αποτελεί και τη σανίδα σωτηρίας του Πέτρου, ο οποίος όπως είχαμε πεί και γνωρίζετε ΑΡΙΣΤΑ σεις προσωπικά, προχώρησε στις κατάλληλες συμμαχίες με το πολύ δυνατό και ενεργό κομμάτι του φίλαθλου κόσμου της Α.Ε.Κ. και με ένα μνημόνιο σε δικηγορικό γραφείο του Πειραιά (το οποίο προς τιμήν σας σεβαστήκατε και δεν δημοσιεύσατε) εξαγόρασε την ηρεμία του και την υστεροφημία του.

    Σας εύχομαι καλή διαμονή στο χώρο διακοπών σας και χαίρομαι που μένετε εντός Ελλάδος.Λυπούμαι πολύ που δεν δοκιμάσατε την μετοίκηση στη Ρ και επιλέξατε τη θύρα εννέα όπως διάβασα σε παλαιότερη ανάρτησή σας.Φρονώ ότι δε σας αφορά η οικονομική κρίση και είχατε/έχετε τη δυνατότητα να βρίσκεσθε στο «κέντρο» της αεκτζήδικης παραγοντικής παράνοιας.Θα λυπηθούν πολύ και ο Στέφανος και ο Γιώργος με την απόφασή σας.

    Σειρά μου να υστερογραφήσω:

    - ο κύριος Μελισσανίδης θα αγοράσει το διαρκείας του εφέτος ή η αύξηση των χιλίων ευρώ αποτελεί παράγοντα σκεπτικισμού και περισυλλογής για την παραμονή του στα VIP του ΟΑΚΑ;

    - χτυπούν κάποιοι σχολιογράφοι σας το Βασίλη Δημητριάδη.Προφανώς δε γνωρίζουν ότι χωρίς τον κύριο Θανόπουλο που τον προσέλαβε στην Α.Ε.Κ. ο πολυαγαπημένος Βασίλης των φιλάθλων της ομάδος θα αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα βιοποριστικού χαρακτήρα.Αλήθεια, γιατί περίμενε πάλι τους μετόχους ο μέντορας του Βασίλη και δεν τον (ξανα)βοήθησε εκείνος;Άλλωστε ο «μέντορας» τον έμαθε το american wheel και το «διπλά ή τίποτα».Και μην προσποιηθείτε και εδώ ότι δεν γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καζαμια,θα θελατε να κανετε εναν ολιγολεπτο διαλογο μαζι μου,σχετικα με αυτα που αναφερατε στο σχολιο σας? Η δεν θελετε,επειδη δεν με γνωριζετε οπως τον κ.Αβραμιδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως το περιμενα,Καζαμια.Δεν μπηκατε καν στον κοπο για ενα ναι η οχι.Και ειναι απολυτα κατανοητη η δυσκολη θεση σας να μου απαντησετε την στιγμη που δεν γνωριζετε ποιος ειμαι και αν ξερω αυτα που ξερετε κι εσεις η ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Επειδη κανατε αναφορα στους σχολιογραφους του blog,να σας πω οτι στο θεμα του Δημητριαδη δεν ασχοληθηκε κανεις μας με το τι προβληματα ειχε και εχει σαν ανθρωπος,αλλα εγω προσωπικα εκανα μια μικρη κριτικη στον ποδοσφαιριστη.Μην μπλεκετε εκεμμενα τα πραγματα,μονο και μονο για να χτυπησετε τον Μελισσανιδη,οπως κανετε σε ολο το σχολιο σας.Τον Αβραμιδη κανετε καθε δυνατη προσπαθεια να τον αφησετε εκθετο στο blog του.Αναφερετε για ελεγχο που κατα την γνωμη σας θα`πρεπε να παει και πιο πισω απο το 2004,κανοντας λογο για διοικησεις διαρχιας,δηλαδη σε Μελισσανιδη-Καρρα,εγω δεν θυμαμαι καποια αλλη.Αν θυμαμαι καλα,ο ιδιος ο Μελισσανιδης εχει πει οτι ΑΝ μου αναλογει κατι να το πληρωσω.Η παρεα του 2004 ακομα να πει το παραμικρο και μαλλον ουτε προκειται...Ο κ.Βαλασσοπουλος και ο κ.Κιντης σας παραπονεθηκαν οτι ηθελημενα παρακαμπτονται τα ονοματα τους απο τον Φιλαθλο,κι οτι ολη την δοξα την παιρνει ο...κ.Σταθης? Για αυτο και κανετε την αναφορα σας σε αυτους? Κυριε Καζαμια,εχετε προαναγγειλει για το φθινοπωρο την "συντελεια" στην ΑΕΚ.Πλησιαζει το φθινοπωρο,και μαλλον η προφητεια σας βασιζεται σε τυχον -για εσας σιγουρη- αποτυχια του Μπαγιεβιτς να οδηγησει την ομαδα στην κορυφη.Ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι τελικα το κωλλυμα σας ειναι μονο ο Μελισσανιδης,απλα η μπαλλα παιρνει και τον Αβραμιδη,και τον Φιλαθλο,και οσοι ειναι γυρω απ`αυτον.Και ισως λιγη ανθρωπια δεν θα εβλαπτε,γιατι αν καποιος για οποιουσδηποτε λογους βρισκεται σε δυσχερη θεση,οπως ΕΣΕΙΣ αναφερατε τον Δημητριαδη,δεν χρειαζετε να τον βγαλετε στην σεντρα,μονο και μονο για να την "μπειτε" στον Μελισσανιδη.Και οποιο μυστικο και να εχει αποκρυψει ο Αβραμιδης,σας υπενθυμιζω πως δεν παιζει τον ρολο του καθοδηγητη,και ουτε ειναι υποχρεωμενος να λεει τα παντα.Το blog δεν ειναι στανη Καζαμια,οπως ενδεχομενως ηταν η ΑΕΚ καποτε μετα τις διαρχιες.Αληθεια,εσεις εχετε συμμαχισει ποτε με τον "διαβολο" για οποιοδηποτε θεμα,η δεν ξερετε τι σημαινει αυτο....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Έχεις γίνει πολύ κακό παιντί τελευταία, να το κθέρειθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Καζαμία: ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΣΑΣ:
    - Είμαι Αεκτζής κι έχω παιδιά. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    - ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ( και αυτό γραμμένο ). ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.
    - ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΟΪΚΑΝΟΙ ΤΗΣ. ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ INTERVIEWS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΧΘΕΙΣΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ.
    - ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
    - ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο Χ ( που δεν ξέρει τι του γίνεται απο τις γραμμές, συνηθέστατες στα κυκλώματα σας ). Οι προσφορές όλες χρεώθηκαν κι ήταν ΕΚΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΟΥΣΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    - ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ( τα 2 πρώτα ήταν χαμένα ) ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΠΥΡ ΠΑΡΑ. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΙΝΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΩ ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
    - ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΡΩΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ.
    - ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ ( ΣΤΗΝ 7, ΚΙ ΌΧΙ ΣΤΗΝ 9, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ), ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 45% ΑΥΞΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΛΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ( λόγω κρίσης ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    - ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΓΙΩΡΓΟΣ" ΚΑΙ "ΣΤΕΦΑΝΟΣ" ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ 7 Η ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
    - Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ.
    - ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΩ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΕΒΛΑΨΑ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΞΕΝΕΡΩΤΑ, Η ΣΤΙΣ 4 ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΛΟΥΣΥ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΗΔΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ
    - ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΣΑΣ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι διαλογο να κανει και να καταδεχθει το καπνισμενο τουβλινο "λευκο" τζακι ρε Γιαννη;
    Που θεωρει- και ευχεται- σιγουρη την αποτυχια του προπονητη και κυκνιο ασμα του; Αρα και της διοικησης της οποιας το εγχειρημα υπερασπιζοταν και τωρα το βλεπει με τριτο ματι;
    Απο που κι'ως που, να μας πει (που λεει ο λογος δηλαδη) οτι ειναι de facto και a priori που λενε και οι γραμματιζουμενοι, ακουσια η οποια κακοδιαχειρηση; Εχοντας σαν παραδειγματα τον Τσουκατο και τον Μαντελη; Και τοτε γιατι να γινει ελεγχος-του οποιου το επομενο βημα θα πρεπει να ειναι η αναζητηση ευθυνων; Μηπως απλα να μαθουμε "που πηγαν τα λεφτα που ρωταει" και ο καραφλος;
    Και μετα "να αποδοσουμε τους υπευθυνους στην χλευη του κοσμου" οπως ειπε προσφατα σε μια συνεντευξη του,ενας απο τους τρεις καμπαλερος του Αδαμιδη; Ετσι "ελληνικα" θα την βγαλουμε παλι;
    Το πιο σημαντικο πραγμα αυτη τη στιγμη στην ΑΕΚ ειναι ο διαχειρηστικος. 1ον για να κυνηγηθουν μεχρι τελους οι "ακουσιοι διαχειρηστες" και δευτερον να μαθει και ο αλλος επισημα, τι παιρνει,τι παραλαμβανει. Ολα τα αλλα περι Σκοκο,περι Μπαγεβιτς,περι Δημητριαδη κλπ, ειναι τριχες κατσαρες.
    Και εκει θα επρεπε να επικεντρωνεται ο χαμενος-απο καθε αποψη- μετοχος και οχι στην αποκατασταση του Κιντη,η στην χειρα βοηθειας στον Δημητριαδη και στο αν εχει λεφτα να τσονταρει 1000 ευρω ο Μελισσανιδης για το διαρκειας του. Μαλακιουλες και χαζομαρες δηλαδη.

    Υ.Γ. Για τις οποιες σποντες και "ακουσιες" (ωραια λεξη τελικα) νυξεις του-τις οποιες δεν ξεχνα να περιλαμβανει σε καθε του παρεμβαση- περι συν και μειον,παθων και μειονεκτηματων του Steven τα αφηνουμε στον ιδιο,οπως πρεπει για να απαντησει.
    Δεν μπορουμε ομως να μη δουμε σε αυτο,μια πουστικη και δολια συμπεριφορα και να μην την σχολιασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: Σε διάλογο δεν μπαίνει διότι θεωρεί όλο τον κόσμο κατώτερο του και απλά πλέμπα. Και τον Μελισσανίδη τον τρέμει απλά, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν συγκριθεί, με εξαίρεση το μορφωτικό, που εκεί τον περιμένω εγώ. Έναν δεν φοβήθηκε: Τον κοντό και ξυπνήσας αργότερα κάνει τον διαχειριστικό έλεγχο για να του μιλήσει κόσμια.
    Όσο για τα πάθη μου, τον παραπέμπω σε σχόλιο ανώνυμου που τελικά κατάλαβε τις μπαρούφες που του σερβίρανε τα βουτυρόπαιδα και ζήτησε συγνώμη νορμάλ κι όχι στην μπετονιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα
    ''Υποχρεωτικό μάθημα θα είναι τα αρχαία Ελληνικά σε δεκατρία δημοτικά σχολεία στην Οξφόρδη.
    Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης των σχολείων αποφάσισαν να εντάξουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών γιατί πιστεύουν ότι έτσι οι μαθητές θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους.
    Πιστεύεται ότι η εισαγωγή των ελληνικών στα σχολεία μπορεί να έχει θετική επίδραση στην κατανόηση της αγγλικής γλώσσας.
    Πολλές από τις αγγλικές λέξεις έχουν ρίζες ελληνικές δηλώνει η καθηγήτρια λατινικών Λόρνα Ρόμπινσον, ένθερμη υποστηρικτής της αρχαίας ελληνικής γλωσσάς.
    Όπως δήλωσε στους Τάιμς η αρχαία ελληνική γλώσσα "Θα παρέχει τη βάση για να κατανοήσουν οι μικροί μαθητές την πολυπλοκότητα της αγγλικής γραμματικής"...
    Ενώ εμείς που τα έχουμε τα φτύνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφιερομένο στην ουζοπαρέα,
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    http://www.youtube.com/watch?v=m9Et7UQh1tg&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή