Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

           Η παρέα είναι εδώ, ενωμένη δυνατή, κι έχει βγει η τηλεόραση έξω στον κήπο. Έναν μαγευτικό κήπο γεμάτο φρούτα επάνω στην Πελασγία κάπου στην Φθιώτιδα. Δίπλα μου ο ΝΚ και παραδίπλα ο ΔΜ. Μετά τέκνων και μετά δεκτών. Ωϊμέ. Την συμβουλή του αδερφού ανώνυμου την άκουσα. Με το καλώδιο scart to scart , βρήκα την εικόνα σε εξωτερικο κανάλι, αλλά ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ. ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΡΘΑ, ΔΕΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΚΙ ΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ NOVA2. Αν σε αντιμετωπίζουν έτσι και τα συνδρομητικά κανάλια, καταλαβαίνεις ποιός είσαι.
         Και κύρια καταλαβαίνεις ποιός θα πρέπει να είσαι αν το δεύτερο ματς, εχει ενδιαφέρον. Που τότε κάνεις την διαπραγμάτευση, εκτός αν αμφιβάλεις για την εικόνα σου και προτίμησες να την κρύψεις με το καλημέρα. Ή για το καλημέρα, αυτοακυρώνοντας την επικοινωνιακή σου πολιτική και δηλώνοντας οτι τα νούμερα εκ Θεσσαλονίκης, έχουν περισσότερους οπαδούς άρα και συνδρομητές.
         Τέλος πάντων προχωράμε. Στην πλατεία δεν θα κατεβούμε να δούμε τον αγώνα, διότι είμαστε πολλοί και υπερισχύει η άποψη μου οτι ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. Εξ άλλου υπάρχει και πολύ ωραίο σπιτικό φαγητό και μια νοσταλγία της τελευταίας μέρας. Ναι, αύριο γυρνάμε στον άστυ κι ησυχάζουμε όλοι μπαίνοντας στην πριζα ξανά.
          Και στην πρίζα έχει μπει ο μικρός μου ο γιός. Που του έκανε δώρο ο Θανάσης ο Στουρνάρας μια μπλούζα του club Original Στυλίδας ( νεοσύστατο απο παιδιά 22-26 χρονών ) κι έχει ετοιμάσει το ραδιόφωνο και την αντίστοιχη κερκίδα παρέα με τον Sugar  που δεν τον χορταίνει στα συνθήματα εναντίον του κάθε εχθρού. Και σήμερα έχουν αλλάξει τα δυο τους έδαφος. Είχαν πλακωθεί και στο τάβλι λίγο πιο πριν αλλά τώρα τους βλέπω συνδικαλισμένους.
          Επομένως ζητώ, αν είναι εφικτό, την κριτική για το παιχνίδι να την κάνετε εσείς μια που εγώ θα βλέπω Φενέρ και θα προσπαθώ να παίζω τον οικοδεσπότη. Φυσικά το ραδιόφωνο θα παίζει, αλλά η άποψη μου δεν θα είναι και η πιο έγκυρη. Βέβαια τα κατενάτσιο μια χαρά τα καταλαβαίνεις και χωρίς εικόνα. ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΑΝΩΛΑΣ. ΑΛΛΟ ΣΑΧΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ Η Ο ΜΠΛΑΝΚΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ.
        Με τα πολλά ή τα λίγα, ξεκινάμε κι εύχομαι σε όλους μας ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΔΩ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, μια που κινδυνεύουμε να μην δούμε την ομάδα μας στο πρώτο εντός διότι θα τιμωρηθούμε για τα επεισόδια στην Καλλιθέα. ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΑΕ; ΑΝ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΕΚΔΟΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ; ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
         ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ BRAVEHEART, δηλαδή την συγκάλυψη του αδερφάτου. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΠΙΖΕΣ. ΔΗΛΆΔΗ ΠΑΝΤΑ  ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
           ΚΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΜΑ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.

28 σχόλια:

  1. Προς όλους: YEAH THOUGH ( σαιξπηρικόν ). ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια απ`τα ιδια.Ατομικες εξαρσεις,μπουρου-μπουρου στην σεντρα,αντε καμια βαθια μπαλια για το κεφαλι του Λυμπε που δεν υπαρχει κανεις να παρει την μπαλα,ο Τζιμπουρ θελει μια μπαλα μονος του.Για αναπτυξη δεν βγαινει συμπερασμα,γιατι οι σημαδουρες ηταν στο συστημα "ειδαν οι γιδες ελιες και ορμησαν"...
    Μην μπουμε σε ατομικη κριτικη,δεν υπαρχει λογος.ΛΟΓΟΣ σοβαρος ομως υπαρχει οταν σου δινεται η ευκαιρεια να βαλεις αλλα δυο γκολ,δεν τα κανεις και στο τελος κινδυνευεις να φας και ενα-δυο...ΑΡΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΦΟΡΕΣ...
    "...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μονο που κραταμε απο το παιχνιδι ειναι το: "ο σκοπος επετευχθει".
    Μιλαμε για "κρυο αιμα".
    Μιλαμε για σκληραδα βρετανικης εξωτερικης πολιτικης. "the result is the meaning".
    Μιλαμε για highlanders.
    Μιλαμε για ελληνοσκοτσεζους.
    Μιλαμε για δικεφαλη "Νεσση".
    Αν δεν ερθει κανενα "Καλλιθεωτικο" αποτελεσμα στον επαναληπτικο του οακα,τοτε τα σαβουρδιασε ο Σταυρος τα 3-4 μυρια και μπορει να κοιταζει το μελλον πιο αισιοδοξα.
    Αν και το παιχνιδι το φοβηθηκα καθ'οτι η Dandee ειναι δυναμικοτητος Καλλιθεας.
    Και ως γνωστον,εμεις παμε για "μεγαλα πραγματα".
    Φερτε μας την Ακτομπε,την Καραμπαχ και το τερας το ΑΠΟΕΛ.
    Μονο την σκληραδα στο παιχνιδι κραταμε. Και ειναι ενθαρυντικο αυτο (που φτασαμε φιλε μου) αν σκεφτει κανεις τα περσινα γλυστριματα στο χορταρι και τα ψηλοτακουνα που φορουσαν οι περισσοτεροι.
    Νομιζω ειναι μια ικανοποιητικη εμφανιση.
    "Σημερα οι ανθρωποι μας επαιξαν καλα και μας ικανοποιησαν" που θα ελεγε και ο Νικος ο Κουλης. Ποιοι "ανθρωποι μας" ρεεεε; Ποδοσφαιρικος αγωνας εγινε και οχι διπλωματικο επεισοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη Χρηστο,το να παιξουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΛΛΑ,δεν υπαρχει ποτε στα πλανα μας? Παντα θα κοιταμε το αποτελεσμα που μπορεις να το παρεις παιζοντας και ποδοσφαιρο της προκοπης? Στο τελευταιο δεκαλεπτο που θα μπορουσες να φας και δυο γκολ,δεν μετραει? Αμα επαιζες και λιγο,θα ειχες κανει και ενα τουλαχιστον γκολ ακομα,να εχεις καποια ανεση στην Αθηνα.Αυτοι ειναι,δεκα χρονια και...,στο τσουκου-τσουκου,να βαλουμε ενα γκολ,πισω να μην φαμε και συνεχεια με την ψυχη στο στομα...Α'ι' σιχτιρ ολοι τους,μην πω τιποτα βαρυτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι ρε Γιαννη. Μη το διαβαζεις ετσι.
    Ειπα οτι μου αρεσει αυτο; Απλα λεω οτι ο -μισος- σκοπος επετευχθει. Η προκριση στους ομιλους ειναι σημαντικη-τι να πουμε και τι να κανουμε εδω που φτασαμε- για την εταιρεια.
    Αλλωστε το ξερουν καλυτερα απο ολους, αυτοι που ειναι "προς ανανεωση αλλα και προς πωληση" κατα τον Αδαμιδη.
    Οι δυο απο αυτους εφτιαξαν το γκολ.
    Τωρα, αν συμβαλουν στην "ανανεωση" τους, η στην "πωληση" τους,δεν ξερω,θα σε γελασω.
    Τελος παντων,ειναι αρχες. Και μη περιμενουμε και πολλα. Τουλαχιστον, ας ιδρωνουν,ας προσπαθουν,ας κοπιαζουν,ας μας το δειχνουν αυτο. Και εμεις τοτε θα τους βριζουμε λιγοτερο.
    Αυτο ειναι ολο.
    Ο Ντιοπ ειπε οτι "θα αρπαξει τις ευκαιρειες απο τα μαλλια και θα δωσει μαχη για να καθιερωθει".
    Ελα παναγια μου! Με ποιον θα δωσει μαχη; Μαλλον με τον εαυτο του θα εννοει.Πρεπει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα.

    Να πουμε και ενα σωστο που ειπε και η "αδυναμια" μου, ο Λαγος. Οτι " με τις συνεχεις σεντρες τους κρατουσαν πισω". Και αυτο ειναι σωστο. Το οτι θα μπορουσαν να εκμεταλευτουν μια-δυο ευκαιρειες,ενταξει,θα μπορουσαν. Αλλα για δημιουργικο παιχνιδι-και για τα "κυβικα αυτης της ΑΕΚ, υπ'οψην-ειναι ανασταλτικος παραγοντας οι συνεχεις γιομες και σεντρες απο τις βρετανιδες. Σπανια ομαδα εχει αποδωσει πολυ καλο ποδοσφαιρο-ακομα και σε υψηλοτατο επιπεδο, η επιπεδο εθνικων ομαδων- εχοντας αντιμετωπους βρετανους.
    Τα "καλα" της συνεχους σεντρας (
    παναθεμα τα) ειναι κυριως δυο: Και μεταφερεις ξεκουραστα το παιχνιδι στην αντιπαλη περιοχη και παραλληλα "κρατας" τον αντιπαλο χαμηλα. Οχι παιζουμε.Αλλωστε απο κανονια οι αποκοιοκρατες ξερουν πολυ καλα.
    Οχι οτι αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν αποδωσαμε "Αυστραλιανα" εμεις, σημερα. Δεν λεω αυτο. Μιλαω γενικα. Ειναι ανασταλτικος παραγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι σεντρες ηταν στο προγραμμα δηλαδη!!! Και στον επαναληπτικο Χρηστο,θα βαλουμε ενα γκολ,και θα γυρισουμε πισω να το κρατησουμε,μια που ο στοχος ειναι να περασουμε.Και στον επομενο αγωνα,παλι τα ιδια,αφου στοχος θα ειναι η συγκομιδη βαθμων,και ταναπαλιν......Θα ξεχασουμε και την μπαλα που ξερουμε λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλι δεν καταλαβες.
    Εννοω-και εννοει και ο Λαγος- για τις σεντρες των αλλων. Των αντιπαλων. Αυτες ειναι προβλημα.
    Εδω,στον επαναληπτικο, το πιο πιθανο ειναι να φανε 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οκ,λαθος καταλαβα,αλλα αν την μια μας πειραζουν οι σεντρες,την αλλη ο αντιπαλος παιζει απο τα ακρα που δεν εχουμε μπακ,την παραλλη παιζει στον αξονα που ο Γιαχιτς με τον Μακο αμα η ομαδα φοραει κιτρινα μοιαζουν με τσαπες CATERPILAR και στριβουν μονο με ρυμουλκα,τοτε ποτε θα δημιουργησουμε και πεντε-δεκα συνδυασμους να παμε για γκολ? Ειδες εσυ σημερα καποιον παιχτη να κανει την πρωτη μπαλια στην κοντρα,και να γτιαχνουν παιχνιδι εστω και μεχρι εξω απο την περιοχη των Mc....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξενύχτης Νομικάριος20 Αυγούστου, 2010 03:18

    Το πρώτο δείγμα της ΑΕΚ είχε θετικά, είχε και αρνητικά. Γενικά πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι, χωρίς όμως να αλλάξουμε επίπεδο.
    Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Η Νταντί αποδείχτηκε ομάδα "πίσω από τον ήλιο", με παίχτες άτεχνους που θύμιζαν βρετανική ομάδα δεκαετίας του 70, και μάλιστα χαμηλού επιπέδου.Φάνηκαν όμως κάποια πράγματα. Καταρχήν ο Μπάγεβιτς απόψε κατέβασε ιδανική ενδεκάδα βάσει πάντα του υλικού που διαθέτει. Λαγός αντί Καράμπελα, Τζεμπούρ αντί Μπλάνκο, σωστές αλλαγές σε σωστό χρονικό σημείο. Η ομάδα έδειξε διάθεση και φρεσκάδα για την εποχή, ενώ μου φάνηκε πιο αποφασιστική στις προσωπικές μονομαχίες. Και να είσαι βέβαιος φίλε monegasce, η καλή κυκλοφορία και οι αυτοματισμοί είναι αδύνατον να βγούν τέτοια εποχή, ας κάνουμε στο συγκεκριμένο ζήτημα λίγη υπομονή.
    Η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη από πέρσι, κύρια γιατί είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ!!Έπειτα διαθέτει κάποιους παίχτες που πέρσι τέτοιον καιρό δεν τους είχε: Μανωλά, ένα πραγματικό ταλέντο που πρέπει να δουλευτεί, Τζεμπούρ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ αντί του άμπαλου Μπλάνκο (είδατε απόψε ότι ο ανέτοιμος ακόμα Ράφικ γλύκανε το παιχνίδι, είχε μέτρα με την μπάλα, ενώ έβγαινε και στα πλάγια, όπως όλοι οι μοντέρνοι φορ, κυρίως όμως διαθέτει Λαγό, ο οποίος ήταν για μένα ο κορυφαίος πριν τον προδώσουν οι δυνάμεις του γύρω στο 70 και μπορεί να σταθεί αριστερό μπακ γλιτώνοντάς μας έτσι από...Γεωργέες. Ο Λαγός έχει ένα μεγάλο προσόν για τη θέση: Επειδή προέρχεται από αριστερό χαφ, ξέρει μπάλα, δεν πλακώνεται στις σέντρες, αλλά συχνά δίνει την μπάλα σωστά δίπλα, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ έτσι στην ανάπτυξη της ομάδας. Ο Μάκος εξάλλου μου φάνηκε ανεβασμένος, αφού είχε τρεξίματα, κάλυπτε χώρους μέχρι τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου και χύμαγε πιο γερά θυμίζοντας τον παλιό καλό εαυτό του στον Πανιώνιο. Υπόψιν ότι αν βγει ο Νταντόμο (το κόβω χλωμό), ο Λαγός μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εσωτερικός μέσος, όπως παλαιότερα στον Ηρακλή, δίνοντας ατον Μπάγεβιτς μια επιπλέον λύση στα χαφ. Και φυσικά να περιμένουμε να δούμε και τον Ντιόπ να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννης Περισσός20 Αυγούστου, 2010 03:23

    geia se olous kai kalo xeimwna na exoume..h omada den blepotan shmera kai oute eimai aisiodoksos genikotera estw kai ligo gia fetos..PARAKALAW na bgw psefths..kai mia erwthsh,o epanalhptikos sto OAKA einai thn allh ebdomada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν περασει το πρωτο τεταρτο φιλε Ξενυχτη,και βλεπεις πως παιζεις με γιδοβοσκους,τοτε αν εχεις αυτοματισμους στο "προγραμμα" τους βγαζεις στο γηπεδο.Ποτε θα τους βγαλεις? Με την Κερκυρα που σε περιμενει με το δικανο? Σ`αυτο με τον Λαγο εχεις δικιο,αλλα αν το ενα,αν το αλλο,δεν κανουμε τιποτα ετσι.Τελος παντων,απο οτι φαινεται μονο σε μενα δεν αρεσε η ομαδα σημερα.Εγω λεω αυτα που ειδα,αυριο-μεθαυριο μπορει να παιξει καλη μπαλιτσα,και τοτε θα πω οτι επαιξε καλη μπαλιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξενύχτης Νομικάριος20 Αυγούστου, 2010 03:41

    Ταυτόχρονα όμως η ομάδα έχει και χτυπητές αδυναμίες, μερικές εκ των οποίων θα αποδειχτούν μοιραίες. Ασφαλώς και ο Γιάχιτς δεν κάνει για δεξί μπακ, εκεί χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ενίσχυση, το χειρότερο όμως όλων είναι ότι με 2 μόνο αμυντικά χαφ και τον Λυμπερόπουλο μπροστά τους έχουμε ΑΔΕΙΟ ΑΞΟΝΑ! Αποτελεί έγκλημα η χρησιμοποίηση του αργού Καλαματιανού ως δεκάρι, δεν μπορεί επ'ουδενί να σταθεί εκεί, ενώ ακόμα και απόψε κόντρα σε άμπαλους ήταν εκτός παιχνιδιού και έκανε το παιχνίδι της ομάδας απελπιστικά αργό!! Και βέβαια όταν οι Λύμπε, Καφές είναι περίπου απαρατήρητοι κόντρα στην άμπαλη Νταντί , καταλαβαίνετε κόντρα σε σοβαρές ομάδες ότι αυτό το σχήμα δεν περπατάει με τίποτα. Ο Καφές απόψε παρατήρησα ότι παραέπαιζε ψηλά στον άξονα, ενώ αρκετές φορές βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ως κρυφός φορ κινούμενος κάθετα. Αν αυτό το επιχείρησε, επειδή κατάλαβε ότι ο αντίπαλος ήταν ψώφιος, τότε ΟΚ. Η κίνηση όμως αυτή, που θυμίζει έντονα την αντίστοιχη κίνηση του (ταχύτατου πάντως) Κεντίρα με τη Γερμανία, απαιτεί την ανάλογη στήριξη από τα αμυντικά χαφ, αλλιώς η ομάδα μπορεί να δεχτεί κόντρα επίθεση για πλάκα. Ξαναγυρίζουμε έτσι στην κουβέντα περί γερής τριάδας στο κέντρο, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να παίξει και από τα πλάγια, όπως προφανώς επιθυμεί ο Μπάγεβιτς. Γιατί αν ομάδα πάει να παίξει από τα πλάγια με άδειο άξονα, σοβαρός αντίπαλος θα την τρυπάει κατά βούληση. Τέλος ο Δέλλας φάνηκε ότι δεν έχει ανάσες και θα αποτελεί μιαν επικουρική λύση, η απόκτηση δυνατού, γερού στόπερ είναι εκ των ουκ άνευ!!
    ΥΓ: Στίβεν, την αγάπη μου σε σένα, τους οικείους σου και τον ΔΜ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξενύχτης Νομικάριος20 Αυγούστου, 2010 03:48

    Monegasce φίλε μου, την ομάδα ούτε εγώ την πολυπιστεύω και το γράφω εδώ κι ένα μήνα τουλάχιστον, κόντρα στο...έπος της Αυστραλίας. Απλά οι αυτοματισμοί αυτήν την εποχή δεν εξαρτώνται τόσο από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, όσο από το μικρό χρονικό διάστημα συμβίωσης των παιχτών στην ομάδα. Ας περιμένουμε, εγώ πιστεύω ότι με Καφέ, Λύμπε στον άξονα το πιθανότερο είναι ΝΑ ΜΗΝ βγάλουμε αυτοματισμούς και καλή κίνηση, απλά ας περιμένουμε ένα πιο επαρκές δείγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξενυχτη,με Καφε-Λυμπε στον αξονα,εισαι πιο αργος κι απο το κλαρκ.Ανθρωπος που στοπαρει και αλλαζει ποδι να κανει την καθετη πασα,δεν κανει για τον αξονα γιατι το πολυ-πολυ να παρει κανα φαουλ.Τελικα,για να καταλαβω,ο Γιαχιτς σε ποια θεση κανει να παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξενύχτης Νομικάριος20 Αυγούστου, 2010 04:11

    Γνώμη μου: Ο Γιάχιτς ΔΕΝ είναι παίχτης επιπέδου ΑΕΚ, όπως εξάλλου και ο Καράμπελας, το άλλο πριγκιπικό παλτό. Ο Γιάχιτς παίζει πολλές θέσεις, αλλά καμία ικανοποιητικά. Ο Λύμπε στα 35 και με την αργοπορία που τον διέκρινε ανέκαθεν (το μεγάλο κουσούρι ενός κατά τα άλλα ποιοτικού παίχτη) είναι έγκλημα να αγωνίζεται στα χαφ. Τον Καφέ κακώς τον πήρε ο κοντοπούτανος όταν τον ξεφορτώθηκε ο ανταγωνιστής μας(...), επειδή όμως είναι κι αυτός αργός και δε βγαίνει στο πλάι πρέπει να αγωνίζεται σε ΤΡΙΑΔΑ στο κέντρο, π.χ. Ντιόπ, Μάκος, Καφές ή Ντιόπ, Λαγός, Καφές. Έτσι είναι λιγότερο βλαπτικός. Το ότι βέβαια ένα οχτάρι μέτριας ποιότητας σαν τον Καφέ αγωνίζεται στη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ αποτελεί ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...Βασικά συμφωνούμε, απλά συγκρίνουμε την αποψινή ΑΕΚ με το περσινό συνονθύλευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ολο το blog,θα τσονταρουμε ολοι απο λιγο,γιατι ο Κιντης σφραγισε κι αλλη επιταγη 165000ευρω του Μακου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να ξερουμε τι βλεπουμε,ο Κρισιτς δεν πεταξε την καρεκλα στον Μπουρουση,για τον Σοφο πηγαινε αλλα του εγινε "φαουλ" και του`φυγε και πηγε στον Μπουρουση που εγινε μαρτυρας...Συγκρινεται την φαση,με αυτα που λενε απο το βραδυ οι...σπηκερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ EUROPA ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ MILCO CUP.
    ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΡΕΒΑΝΣ.

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ,ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Κ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΚΑΡΦΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΑ.

    ΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Ο ΛΑΓΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ,ΕΝΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ Κ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΑΣΕΣ.
    ΟΠΩΣ Κ Ο ΜΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΧΘΕΣ.
    Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΣΟΒΑΡΟΣ Κ ΛΙΓΟ ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ , ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΟΧ ΙΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/08 ΟΛΟΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ?
    ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..


    ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ''ΑΔΕΡΦΙΑ'' ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΑΡΑΓΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ''ΕΝΤΑΛΜΑ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ'' ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΕ ΡΙΝΓΚ ?
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΑ Κ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ Κ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΛΔ ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΡΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΝΓΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΡΕ ΜΠΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. THOMAS SILLYWIZARD είπε...

    ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ EUROPA ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ MILCO CUP.
    ==============================================

    Καλό,πολύ καλό THOMAS,άκου MILCO CUP....... χαχαχαχαααααααααααααααααααααα...
    όλα τα λεφτά ο γαύρος,που μας τα έκανε αυτά τα φιλικά παιχνίδια,ματς τσάμπιονς λιγκ και βάλε,η θρύλος-ΕΡΤ ΑΕ.
    Πώς δεν βάλανε τον Μίχο ή τον Γκώνια για αναλύσεις μετά τον αγώνα ως είθισται τόσα χρόνια τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΡΤ ΑΥΤΟ ΣΑΚΗ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ.
    ΣΥΖΗΤΑΓΑΝ Κ ΑΝΑΛΥΑΝΕ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Αυγούστου, 2010 11:44

    Θωμά, !!!!!!!!!!
    Παρατηρητικότατος...
    Μας έχουν λείψει οι βαθυστόχαστες αναλύσεις του μίχου και τα δάκρυα χαράς, οι γοές ανησυχίας των κρατικών "λειτουργών" της ΝΕΤ...ώρες ώρες χαλιέμαι που από 6/8 δε θα τα έχουμε φέτος...άσε που το μεγάλο παιχνίδι του θρήνου με τον περιούσιο λαό το κάλυψε το σκαι και τα στερηθήκαμε ακόμα και τότε...
    Τι να κάνεις όμως, άμα δεν έχεις το γκαγκάτση και όλο το "ελληνικό κράτος" να σε προστατεύει? Μήπως θα μας πουν ότι θυσιάστηκαν για τον "ελληνοισραηλινό άξονα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Αυγούστου, 2010 11:47

    Όσον αφορά το παιχνίδι, το άκουσα ραδιοφωνικά και είδα τις φάσεις μετά, χαλλλλλλαρώστε...
    Είδα 4-5 καλούς συνδυασμούς και οι παίκτες δεν παίζαν σαν τιτίκες. Αυτό είναι πρόοδος. Αν η ομάδα παίξει καλή μπάλα, θα δείξει πιο μετά, δε γίνεται από τώρα. Πάντως σίγουρα δεν δείξαν ότι ΔΕΝ μπορούν να παίξουν μπάλα.
    Θετικά πρώτα συμπεράσματα και μην ξεχνάτε, ήταν πρεμιέρα!
    ΠΟΤΕ και σε καμία δραστηριότητα η πρεμιέρα δε δείχνει ούτε 30% των δυνατοτήτων...
    Παρατήρηση: Ο τζιμπούρ τη μπάλα πρέπει να τη δίνει που και που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Λαγός ήταν πολύ καλός χθες και οι λίγες λανθασμένες πάσες του στο κενό χώρο ήταν κατά 80% σωστές,αλλά οι επιθετικοί μας δεν μπορούσαν να αντιληφθούν το κενό χώρο που δημιουργούσαν,είτε από κούραση,είτε από ανικανότητα.
    Ανέβηκε κι ο Μάκος είναι η αλήθεια,αλλά το θέμα είναι να έχει διάρκεια,όπως και ο Λαγός.
    Δε μου άρεσε ο Λεονάρντο.
    Κατά πολύ ανώτερος ο Δέλλας από τον Σουηδό,που μαζί με τον Μανωλά,τον Λαγό,τον Γιάχιτς και τον Σάχα κράτησαν άνετα το γκολ που έβαλε ο και πάλι ατομιστής Τζιμπούρ(δεν απλοποιούσε το παιχνίδι μπροστά και τα χαλούσε όλα).
    Το γκολ που έβαλε τον έσωσε...
    Αν ο Σκόκο δουλεύει έτσι στα παιχνίδια μας,δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν.
    Του σέρνω πολλά από τη περσινή αδιαφορία του,αλλά θα τα πάρω πίσω όλα αν αλλάξει...
    Ο Γιάχιτς διαφωνώ που λέτε ότι δε κάνει για την ΑΕΚ.
    Πρώτον παίζει όπου θέλει ο προπονητής.
    Δεύτερον συμφωνώ ότι ποτέ δε θα πάρει άριστα όπου κι αν παίζει,αλλά σπανίως θα πέσει κάτω από εφτά με άριστα το δέκα και ποτέ δεν αδιαφορεί.
    Χρειαζόμαστε παίχτες πολυεργαλεία ή "δεκαθλητές".
    Κι αυτό βοηθάει τον εκάστοτε προπονητή,να χτίσει μια βάση για ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως.
    Τρίτον έχω την εντύπωση ότι φέτος θα είναι ανώτερος από πέρσι.
    Αν μπορεί να βελτιωθεί στο να μη τρώει εύκολα τόσες πολλές τζάμπα κάρτες.
    Η Νταντή δεν είναι τόσο κακή όσο φάνηκε χθες.
    Την είχα δει πέρσι το φθινόπωρο στα ματς ντέρμπι με την Σέλτικ και μου φάνηκε πολύ δυνατή σαν ομάδα.
    Λίγο όμως το καλό διάβασμά της από το προπονητικό μας τημ και η εξουδετέρωση των βασικών της ατού,
    λίγο η κακή της μέρα κι ο εκνευρισμός της,την έκαναν σχεδόν ακίνδυνη,εκτός από κάποια δίλεπτα κατοχής μπάλας που είχε.

    Εν κατακλείδει η ομάδα μας πιστεύω ότι κέρδισε δίκαια και νομίζω πως είναι καλύτερη και ποιοτικότερη από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ του 1989 του Όκο,αυτόν τον καιρό.
    Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε πολύ καλή μπάλα φέτος,αν και είναι ακόμη νωρίς για τέτοια συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ THOMAS SILLYWIZARD
    Δε το είχα δει στο MEGA,
    αλλά φαντάζομαι κλάμα και οδυρμός που θα 'πεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Γιάννης Περισσός
    Να είσαι αισιόδοξος και καλοπροαίρετος φίλε.
    Θα βγεις ψεύτης.... μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Αυγούστου, 2010 13:16

    Όσον αφορά το γιάχιτς, που τον πάω, συμφωνώ στην κριτική σας ότι πουθενά δεν αποδίδει πάνω από 6, μα όχι και από κάτω. Χρειάζεσαι πολυεργαλεία τέτοιοου τύπου όμως, και πιστεύω ότι δεξί μπακ σε 4 πίσω δεν κάνει και λόγω σωματοδομής και λόγω τεχνικής. Πάντως να θυμίσω ότι είχαμε και αγορογιάννη και σταματή που τα ίδια κάναν. Θες 1-2 τέτοια εργαλεία για την 22δα σου, που θα σου παίζουν 20-25 παιχνίδια το χρόνο και δε θα τρέμεις.
    Για μένα ή πρέπει να κάνουμε (γιάννη...) 3-5-2 ή 3-4-2-1 με αυτόν δεξιά στα μετόπισθεν από μπαρμπαδέλλα για να αποδόσει ή τον έχουμε αναπληρωματικό του ντιόπ (αμφιβάλλω αν παίξει πάνω από 30 ματς αυτός φέτος...προβλέπω 2 μυικούς τραυματισμούς κατ' ελάχιστον) για κύπελλο+κάνα εντός λόγω σωματοδομής πάλι. Μάκος-Γκέντζο πάνε για 1 θέση και καφές...δε γκζέρω πια...
    Εγώ πέρυσι, όσο και αν κράζατε, εξήρα ότι ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΤΙΤΙΚΑ και έπαιρνε και κάρτες. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΦ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ κατ'εμέ. Αλλιώς δεν έχει κάνει τη δουλειά του ή είναι ο στρατηγός ζιλμπέρτο με τα γκαρσόνια να τρέχουν διπλα του...
    Άσε που παίζει εθνική βοσνίας και μπορεί να τον πασάρεις κάνα 500ρικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. An tora pou kata 99% pernas stou E.L. kai mazeveis apo 3-5 myria, den paei na ksodepsei ta misa, na parei 2 kanonikous amyntikous, stoper & mpak, kai perimenei, mexri pote tha skasei o Dellas, h' mexri pote o filotimos kata alla jahic, den tha menei ektos apo kartes, h' tha strivei pio grigora apo zairi, letto, vierinia, kai riera, e, tote isos, na xtipisoume protathlima sto ghpedo, kai oxi stis diloseis..
    kata ta loipa, ayto pou fanike poly, einai oti epitelous h omada, an kai den entyposiase, einai oti sou edine thn eikona tou favori, kai ths omadas, pou otan thelei kati to pairnei...
    opoios vlepei mpalitsa kai proponitika, tha exei katalavei pou ofeiletai ayti h iremia kai to sygkrotimeno paixnidi pou kanoume pleon kai epithetika....o logos einai aplos..
    Nikos Lyberopoulos...
    Mporei na lete oti einai argos, klp klp, alla einai o monos, pou kathe fora paei h mpalitsa pano tou, kserei na tin kratisei, na anevasei olh thn omada psila, gia n ayparxoun stirigmata, kserei pote na tin dosei, kai epeidi tin krataei sosta, vriskei panta eleythero sympaixth dipla...
    to provlima ksekina apo kai kai pera..
    an h mpala paei se tzempour & scoco, arxizoun tis ntriples xoris logo kai aitia, anti n apaiskoyn grigora kai na aplosoun to paixnidi stin kontra....
    me synepeia, na prolavainei o antipalos, na kleinei tous diadromous....
    oses fores, paiksane sosta, kai h omada vgike sosta stin epithesi, alla kai prolavainane na markaroun psila, mias eixan anevei....
    eno persy, to tourloubouki, dioksimo apo tin amyna, pros blanco-nemeth-tzimpour, mexri na vgei h omada mprosta gai stirigma, xanotan h mpala, etsi mas vriskane kathe fora pano stin metafora paixnidiou, me synepeia ta xaf mas, na einai san to akornteon....
    elpizo kai me tin eisodo Papa Buba, na strosei kai allo to paixnidi mas, mias kai fainetai oti o anthropos, exei super pasa 20-30m, me synepeia na aplonei omorfa to paixnidi...
    eidomen....
    Metagrafes epeigontos...
    Eidika enan antiManola...
    Antidella, exeis.....
    kai sigoura deksi mpak...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. dimitri είπε...
    Αεκαρχες
    ποιος απο μας θα μπορουσε να αρνηθει μια προταση 7.500.000 ευρω? θα μου πειτε μαλλον καποιο κολπο του σερβου ειναι παλι

    ---------------------------


    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

    ystera apo 8 meres xwris internet ,tv kai ta sxetika

    ΑπάντησηΔιαγραφή