Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ - DUNDEE

           Τελικά δεν πήγα στο γήπεδο κι είδα ό,τι είδατε κι εσείς. Δηλαδή το πολύ ωραίο σακάκι του Κοπιτσή καθώς και τα περήφανα γηρατειά μας, που κατά διαβολική σύμπτωση ήταν και τα δύο έξω με τα άσπρα φανελλάκια. ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΣΠΡΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ Η ΟΛΟΚΙΤΡΙΝΗ  ΑΦΟΥ ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Τα γηρατειά ήταν ο Τραγανός κι ο τηγανιτός, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΝΑΜΕ. ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ 5 ΜΥΡΙΩΝ, ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
          Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ. ΚΙ ΑΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΙ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ. ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.
         ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ, δεν λέω,  ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΜΕ ΚΕΛΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΛΟ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ". ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΑΝ ΤΑΣ ( μαθαίνουμε κι αρχαία ).
          Συμπερασματικά, μιλάμε για την πλάκα. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΛΛΑ Η ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Η Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ... ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΔΧ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.
        ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΛΟΣ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ; ΝΑΙ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ; ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΝΑΙ, ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΤΙΟΠ; ΝΑΙ, ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΑΕΚ; ΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΤΑΝΤΟΜΟ; ΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΝΤΕΡ; ΝΑΙ, ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΟΥΜΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.
        ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΙ ΑΦΩΝΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΚΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ " ΩΡΑΣ". ΦΥΓΕΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ. ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΠΟΜΠΗ. ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ.
        ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΟΥ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.
         ΥΓ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ. ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Ο ΜΑΚΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΑ Ο ΜΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ( για την προοδευτική- απετέλεσε ομάδα μου στο παρελθόν).
      ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΟΣΤΗΣΗ. ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΕΨΗ ΝΟΥΜΕΡΑ. 

68 σχόλια:

  1. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. ΖΗΤΩ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Ρε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ οπως λεει και ο αδερφος απο πανω.
    Τσουτσεκια.Τακουνια.Χεσμενοι.Ξεφτυλες.
    Για ενα πραγμα στεναχωρηθηκα. Που δεν περασε η Νταντι. Και το λεω σοβαρα.
    Με ολα αυτα που περασε και με τετοια αξιοπρεπεη εμφανηση,επρεπε να περασει. Κριμα.
    Δεν βλεπω φανελες. Βλεπω ποδοσφαιρικες εμφανισεις και μονο.Και ειμαι ΑΕΚ,δεν ειμαι καποιος Αστερας, η καποιος Γ.Σ.
    Δηλαδη τι να κανω; να σταυροκοπιεμαι να σφυριξει την ληξη ο διαιτητης για να παρει ο Σταυρος το πριμ της ουεφα;
    Να βλεπω και να τρεμω,το συνοθυλευμα που βασει εμφανησης ειναι 5 φορες χειροτερο απο την Ινβερνες;
    Σε ενα ησυχο γηπεδο,με αριστο αγωνιστικο χωρο,με 1-0 υπερ σου, απεναντι σε μια ομαδα πολυ περιορισμενων δυνατοτητων,να παρακαλαω να μη βαλουν γκολ οι μεν και να βριζω για τους δε αλλα και να θελω να περασουν; Πως γινεται; Μαλακας δεν ειμαι ουτε και διχασμενος.
    Να γαμηθειτε και να μεινετε εξω αρχιδια.
    Αλλα ισως καλυτερα ετσι. Να ξαναδιασκεδασουμε παλι με τους ομιλους.
    Δεν διεκδικειτε ρε μαλακες; Δεν πατατε ποδι; Ακομα να καταλαβετε που ειστε; Ψυχοραγειτε με το παραμικρο; Να περιμενουμε να βγουμε εκτος στοχων,μπας και "απελευθερωθειτε";
    Φταινε τα προσφατα επεισοδια και σας επιρεασαν,καθ'οτι ειναι γνβωστο οτι εχετε ευθραυστη ψυχολογια. Να φυσηξουμε να διωξουμε τα συνεφα; Να φοραμε πιο ανοιχτοχρωμα ρουχα; Να ερχομαστε με κιθαρες και φλαουτα στο γηπεδο; Τι να κανουμε ρε μαλακες, πειτε μας.
    Και εμεις ποτε θα ελευθερωθουμε απο αυτα που βλεπουμε και αυτα υπομενουμε ρε τριτοτεταρτοπεμπτοι;
    Αυτη η ομαδα ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ειναι πραγματι η ντροπη του ΠΟΚ.
    Καθότι οργισμενος,δεν λεω αλλα,ισως και να παρεξηγηθω
    Λυπη. Μονο λυπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητιρια βεβαια στον ΑΡΗ αλλα και στον ΠΑΟΚ που καθως φαινεται περναει και αυτος.Ειναι στο 1-1 στο 118'.
    Ευγε.
    Καποια αρχιδια να το βλεπουν.
    Σαρατσογλου σας επρεπε μαλακες και οχι αδειο Καραισκακη. Παλιοπεταλουδες. Μοναρχιδοι. Να φατε 6 και να σας πηδηξουν οθωμανικα σε κανενα χαμαμ, φλωροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...μετα το γκολ που πετυχαμε,δεν ειχαμε καθαρο μυαλο..." (!!!) ταδε εφη ο τηγανιτος ο Λυμπεροπουλος.

    "...εμεις οι παικτες φταιμε..." λεει η σκατοριξια ο Λεοναρντο. Λαθος βρε γυφτακι. Φταιμε και εμεις που δεν σας εχουμε πεταξει σε κανενα λακο με ασβεστη.

    -(δημ).Που αποδιδετε την καθιζηση;
    -(Μπαγεβιτς).Σας ειπα. Απο φοβο..." (!!!) Τι φοβηθηκες καλε; Την καυτη κερκιδα, η την υπερομαδα; Που εκανες οτι ηταν δυνατον για να χασουμε. Με εναν επιθετικο, στο γηπεδο σου, με την ...Νταντι; Και με 1-0 στην πλατη; Αντε και γαμησου δειλε.
    Τα δυο γεροντια γιατι ηταν εξω; Για να φανει η χρησημοτητα τους;
    Ο Σκοκος που "νοιωθει και καλυτερα φετος",που ηταν; Επαιζε; Ο Μπλανκο,τι ρολο βαραει; Τι δουλεια ειχε εκει ο Γκετζογλου;
    Ακου λεει " δεν εκαναν οι παικτες κινηση χωρις την μπαλα και αυτο δημιουργησε φοβο. Και για ολη την ομαδα" Εισαστε ποδοσφαιρικη ομαδα η ομαδα ψυχοθεραπειας; Δεν πατε στο διαολο. Που εχετε και θεμα εσωτερικοτητας με τους ξυλοκοπους που εφαγαν 4 απο καποια προχθες. Παραλυτοι.

    "...επιρεαστικαμε απο το πρωτο ματς..." ειπε ο μυτογκας, το παλτο απο την Ν. Σμυρνη. Δηλαδη καταφερε και "κρυφτηκε" η Νταντι στο πρωτο ματς και σημερα ξεδιπλωθηκε η Ρεαλ της Σκωτιας και τρομαξατε; Δεν πας να κανεις τα μουσια σου πουλοβερ για το χειμωνα ρε ΜΑλαΚο; "...δεν εχουμε κανει σσυμβολαιο με τις καλες εμφανησεις..." ειπε μετα ο φρατζολας. Ασφαλως και δεν εχεις κανει. Και γιατι να κανεις, οταν εχεις ηδη ενα κοροιδιστικο παχυ συμβολαιο με την ΑΕΚ της πλακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fagame goal me skaria!!!!!!

    kataferame na apospasoume X me mia omada pou thelei 3 mpales gia na vgalei 90lepto

    opote ekane kontino n TV stis mpales , leipane komatia dermatos apo panw apo tis skaries pou varagane oi mpakaliaroi tis skotias

    kai vgalame agxos na apokleisoume autous tous mpaglamades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. This is AEK...dustuxws...

    O tigrhs htan ghpedo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ? ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ?ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ?ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που αποδίδετε αυτή την καθίζηση;

    Σας είπα: Από φόβο. Χάσαμε το κέντρο. Ο αντίπαλος είχε δύναμη. Κάναμε τρία τέσσερα λάθη στο κέντρο, δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε, αργήσαμε να μαρκάρουμε και ο αντίπαλος είχε τη μπάλα.


    Ο Γεωργέας είχε κάποιο πρόβλημα και αντικαταστάθηκε; Δεν ήταν η φυσική θέση του Γκέντσογλου δεξί μπακ. Θα μπορούσε ο Γιάχιτς να πάει δεξιά και ο Γκέντσογλου στόπερ...

    Και εγώ θα μπορούσα να σε πάρω από εδώ και να σε βάλω εκεί. Να κάνεις άλλη δουλειά. Δεν μπορούσα να βάλω εκεί τον Γιάχιτς. Είχε κάρτα. Ο Γκέντσογλου ήταν τραυματίας τόσο καιρό, θα τον έβαζα εκεί; Ούτε εγώ περίμενα να είχαμε ανεβάσματα, απο τα δεξιά


    ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ , ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.

    ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ , ΓΙΑΤΙ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΦ , ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΕΛΛΑΣ Κ ΓΕΡΟ ΝΙΚΟΣ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΝΔΕΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ !! ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ? ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ 2 ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ?

    ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ. ΟΣΑ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΕΧΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΕΘΝΗ Κ ΕΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΡΑ.ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΙΣΩ ? ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ?
    ΨΑΞΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΒΡΙΚΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ Η ΜΠΡΑΓΚΑ Κ ΕΡΙΞΕ 4 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ!! ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΕ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ?ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!
    ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ!!

    ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Κ ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΧΑΣΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΕΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ,ΡΕ ΚΛΑΜΕΝΝΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΛΙΟΤΙΤΙΚΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ!!

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ Κ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 10:19

    Προσπαθώ να μη γίνω τούρκος...άντε να αναγνωρίσω τις "ειδικές καταστάσεις" με τις αλλαγές έδρας...άντε και να τους καταλογίσω ότι τελευταία στιγμή δεν παίξαν 3 έμπειροι παίκτες...ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙ?
    Δηλαδή στηριζόμαστε σε 2 συνταξιούχους και ένα μέτριο-αλλά συμπαθή- δεξί μπακ με γυάλινα πόδια για να μην κλάνουν μέντες οι υπόλοιποι?
    Αυτό είναι το κατόρθωμα μας?
    Καταντήσαμε τη φανέλλα της αυτοκρατόρισσας να τη φοράνε τιτίκες, κάτι τσόκαρα που μόνο για τα λεφτά πάνε και δεν έχουν αρχίδια, που μαρκάρουν με τα κωλομάγουλα...
    Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 10:24

    Πήραν και πριμ οι παλιοκλανιόλες! Φυσικά αν δεν κερδίσουν την Κέρκυρα (σε ουδέτερο...) θα πρέπει να τους το πάρουν πίσω με ισόποσο πρόστιμο. Εγώ θα τους το έλεγα αν ήμουν αδαμίδι...
    Αλλά τι λέω, αυτός έπρεπε ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! Που μας έκανε ρεζίλι με τους νιονιους και παραλίγο να αποκλειστούμε κιόλας με τους χειρισμούς του....
    Μιλάμε ότι στην ομάδα μας δεν υπάρχουν πια άντρες, ένα μάτσο ευνούχοι αργυραμοιβοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 10:33

    ρε Χρήστο πως μπαίνεςι έτσι στον ψυχισμό μας?
    Να είμαστε στο 1-1 και να βιώνουμε τον κλασικό διαχασμό...από τη μία να τρέμουμε μπας και μπει κάνα γκολ με το καλάμι και αποκλειστούμε, από την άλλη να λέμε ΟΥΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ και να παρακαλάμε να αποκλειστούνε...
    Αλλά τι τις νοιάζει αυτές τις νοικοκυρές με δελτία? Τι θα πάθουν αυτές?
    Τέτοια χάλια, με παίκτες με τακούνια, εγώ δε θυμάμαι ποτέ στην ΑΕΚ...
    Τι να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή?
    Πάλι πρέπει να πάνε 30 άτομα πριν ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (ω τι κατάντια) να τους θυμίσουν σε ποιά ομάδα παίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε παιδιά,τι πράγματα είναι αυτά?
    Σας πήρε από κάτω, για ποιο λόγο?
    Περιμένατε να κερδίσουμε χθες χαλαρά μετά από προηγήθηκαν?
    Επειδή το έγραφαν τα ΜΜΕ για να κάνουν παιχνίδι με τυχόν πιθανή στραβή?
    Το φαί τους να δημιουργούν πρόβλημα και το ξέρετε.
    Τόσο πολύ σας επηρέασαν?
    Πρώτη φορά βλέπετε τέτοια αντίδραση της ΑΕΚ?
    -Για όσους δεν ασχολούνται με το στοίχημα έχει καλώς,αλλά όσοι ασχολούνται σοβαρά και δε πετάτε ούτε μισό € στον μπουκ,δε πήρατε χαμπάρι ότι υπήρχαν δύο καλά κόντρα ματς με καλές αποδόσεις?
    Βρώμισαν οι πιάτσες για ΑΕΚ και Στουτγκάρδη...
    Κι ευτυχώς έπεσαν μέσα οι παρενέσεις γνωστού στοιχηματικού μπουκ και μαζί κι εμείς στο ταμείο -
    Κάθεστε μετά και βρίζετε όλη την ομάδα,αλλά λύση κανένας δε δίνει.
    Πουθενά και για τίποτα.
    Τέτοια κριτική κάνει και η γιαγιά μου.
    Και για ποιον ΑΡΗ και ΠΑΟΚ συγχαρητήρια και για μας τα Τάρταρα?
    Τι παραπάνω ιστορία και αξία έχουν οι ομάδες από την Τουρκία,την Αυστρία από της Σκωτίας?
    Είδατε εσείς καμιά σοβαρή ομάδα Φενερμπαχτσέ?
    Η Αούστρια φάνηκε πιο ομάδα όσο την είδα,αλλά ήταν άτυχη στο Χαριλάου με τα δοκάρια.
    Η Νταντή έχει πάει και τελικό Ευρώπης,οι άλλοι που?
    Στο milco cup?
    Δε θέλω να πω άλλα,διότι με στεναχωρήσατε παραπάνω εσείς από ότι η ΑΕΚ χθες.

    ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. με κονσερβα ειναι αδυνατον να κανεις γαστρονομια
    αλλα μην τρελαινεστε κιολας διοτι το παιχνιδι ειχε πολλες ιδιαιτεροτητες εξωαγωνιστικες επισης το μπατζετ της ομαδος ειναι αυτο αρα η ομαδα εχει ταβανι σε επιλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΑΚΙΡΗΣ , Ο ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .. ΜΕΧΡΙ Κ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ? ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΕΚΑΚΙ ..
    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΤΙΚΙΑ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ..

    ΘΛΙΨΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.


    Υ.Γ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΑΓΩΝΙΩ . ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΚΕΝΜΠΑΟΥΕΡ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ Η' ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΛΕΦΤΑ ?ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΡΑΝΕΚ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ .Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.70 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΣΕΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sakis είπε...
    Καλά ρε παιδιά,τι πράγματα είναι αυτά?
    Σας πήρε από κάτω, για ποιο λόγο?

    --------------------

    afou to xes toso sigouro , giati de mas to leges ligo noritera na min anisixoume kiolas?

    se teliki as to leges na konomisei kai kanenas


    ti allo tha skarfisteite re gia na dikaiologisete auto to pousti pou lumenete to pago tis AEK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. RE , autos den eipe pos me tis konserves tha kanei gastronomia kai tha parei prwtathlima ?
    prin 10 meres ta lege

    ante na poume me ti karamela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα σε ολους.
    Εχεις δικιο ρε Σακη. Γιατι να μας παιρνει απο κατω. Αφου δεν ειναι η πρωτη φορα. Επρεπε να εχουμε συνηθισει.
    Μα θελεις και τα λες; Οτι λογω κουπονιου το παιχνιδι εγινε οπως εγινε; Αμα ηταν ετσι,θα επρεπε να ειχουν βγαλει 100 εκατομυρια τα τελευταια 2-3 χρονια. Αλλα απο οτι βλεπω πεινανε Δεν περνουν τα ποσοστα τους;
    Αν εμπαινε καποιο γκολ στο 90 τι θα κουβεντιαζαμε τωρα;
    Οτι η ομαδα προτιμησε τα λεφτα κατω απ'το τραπεζι του οπαπ, απο τα αλλα της ουεφα, γιατι ηταν περισσοτερα; Η μηπως ηταν μιλημενοι και οι Σκοτσεζοι;
    Εκει θα παμε; Αυτα θα σκεφτομαστε για να απαλυνουμε την αγανακτηση και να αμβλυνουμε τις αθλιες εντπωσεις;
    Εχει σχεση η Αουστρια-αυτη που ειναι και με 15 ευκαιριες σε 2 ματς με τον Αρη- με καποια Νταντι; Εμεις με τοσες ευκαιριες,ποσα θα τρωγαμε;
    Η, ακομα περισσοτερο, συγκρινεται η Φενερ και η ατμοσφαιρα που αντιμετωπισε ο ΠΑΟΚ, με την παιδικη κατασκηνωση στο Καραισκακη; Μη σε μπερδευει το "united". Δεν ηταν η Μαντσεστερ. Νταντι την λενε. Υπαρχει πουθενα;
    Μπορεις να μου πεις ποσα θα αρπαζαμε χθες στο Σαρατσογλου στην θεση του ΠΑΟΚ; Η μηπως εκει θα "μιλαγε η φανελα και οι καταβολες";
    Βρε δεν πανε να γαμηθουνε τα κοπροσκυλα.
    Και δεν με πειραζει το 1-1. Η το σκορ γενικα. Για την εμφανιση ενδιαφερομαι. Για το δωσιμο. Για την ψυχη. Στριμωξε τους στη γωνια και αλλαξε τους την παναγια. Ποια "ψυχολογια" και ποια "ισοροπια" και τι κουραφεξαλα; Με καποια Νταντι,σε καποιο αδειο γηπεδο, για καποιους ομιλους, σε καποιο ουεφα; Δηλαδη αν κλειθουν να αγωνιστουν στο Νιου Καμπ τι θα κανουνε; Θα αυτομολυσουνε στο Αγιο Ορος και θα ορκιστουν αιωνιο εγκλεισμο και απαρνηση των επιγειων;
    Να μας πουνε τελικα οτι "η παλια ΑΕΚ τελος" να καταλαβουμε. Να δουμε τι θα κανουμε. Να ζουμε με αναμνησεις και να υποστηριζουμε καποια τοπικη ομαδα.
    Και να βγαλουν τον δικεφαλο και να βαλουν μια γαλοπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ . ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΑΛ ΙΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΟΥΣΤΡΙΑ Κ ΦΕΝΕΡ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΑΝ ΠΕΦΤΑΜΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΤΩΡΑ..
    ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Κ ΑΡΧΙΔΙΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΣΧΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ Η' ΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ.ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΕ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΕΚΤΖΗ,ΠΡΩΗΝ ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΑΡ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω βλεπω τα προσωπα του Γκαρσια,του Μουσλι,του Κοντρερας και καταλαβαινω την διαφορα. Δεν φαινεται;
    "Ξενοι" ειναι και αυτοι. Αλλα εχουν γινει "Τουρκοι" κανονικοι.Ενα με την ψυχολογια του ΠΑΟΚ.
    Και η φθορα, ο ερμαφροδιτισμος και η αλλοιωση στην κιτρινομαυρη ομαδα, βγαζει ματι,ειναι δεδομενη και θα αλλαξει πολυ δυσκολα. Και αυτο ποτιζει και τον κοσμο.Και ο κοσμος ποτιζει και την ομαδα. Φαυλος αρρωστος κυκλος.
    Πρεπει να ερθουν τα πανω κατω και να μπει μαχαιρι.
    Μιλαμε οτι χρειαζεται επαναπροσδιορισμος. Εχει χαθει ο μπουσουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Μιχαλακι
    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΠΥΡΙΑ ΠΙΑ,ΣΤΑΜΑΤΑ.ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΙΤΟΙ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν χρειαζονται ενεσεις ηθικου ρε Θωμα για να βγαλουν τετοια ματσακια,να πανε κατευθειαν στον Αγιο Κοσμα να παιζουν.
    Ακου λεει "φοβηθικαμε". Τσου, ρε Λακη.
    Και ο ανωνυμος απο πανω, εχει και ριγη συγκινησης που "επαρθει η προκρισης". Γι'αυτο ειμαστε ΑΕΚ. Για να σε κανει γιο-γιο καποιος μακ-ντιλαν, μακ-ντεμπσεν, μακ-ροι, μακ-ντακ κλπ.
    Τι στο διαολο,οταν επαιζε ο Μανωλας, ο Σαβεβσκι,ακομα και ο Αγορογιαννης και ο Καραγιαννης, που ηταν ολοι τουτοι; Εκτος Ελλαδας; Η αγεννητοι;
    Και να υπερασπιστουμε την διαχειρηση και τα εσοδα του Σταυρου.Και σαν απαντηση στα αθλια πανω, να παρακαλαω σαν γκομενιτσα με μηνυματα για την Ν.Σμυρνη. Ο οποιος εστελνε και sms. Ραντεβουδακι στο Λυκαβητο θα κανονιζε, η εδρα;
    Δεν υπαρχει φιλοτιμο; Μα καθολου;
    Ετοιμαζονται για "μασα" εκει μεσα. Λογικοι ειναι επομενως οι πανιγυρισμοι για την εισοδο στην γη της Επαγγελιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Μιχαλη, εσυ φταις που ειμαστε τριτοι; Κατι ειχα υποπτευθει, αλλα τωρα βεβαιωθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 12:05

    Δηλαδή ανώνυμε(κι εγώ του τα τούρω του μιχάλη διαρκώς) 'ντάξει, να συνταχθούμε όλοι κατά της κοπρίτζιναλ, η οποία ευθύνεται σημαντικά για πολλά κακά της ομάδας. Άντε να συνταχθούμε και πίσω από τον ΕΚΑΣΤΟΤΕ προπονητή μας/υπάλληλο.
    Δηλαδή έπρεπε να χαρούμε για οτιδήποτε άλλο πέραν της πρόκρισης χθες? Με τους παίκτες να φοράνε πάμπερς με ζαρτιέρες λες και παίζαν με τη Man U?
    Και ναι, όπως και ο χρήστος ΖΗΛΕΨΑ, όταν είδα πόσο "τούρκοι" έχουν γίνει οι παίκτες του μΠΑΟΚ, μέσα στην κοιτίδα μας κιόλας.
    Και μετά είδα τους αργυρώνητους δικούς μας να παίζουν σα τιτίκες. Δηλαδή πες μου ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΕ ΤΟΥ ΣΑΧΑ! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που διδάσκει οι πρίγκιπας?
    Και τελικά, πλην του γκέντζο και του γιάχιτς (που το πάλεψε και απέδειξε ότι είναι εργαλείο, έστω και με το λάθος του γκολ) που δεν παίζαν στη θέση τους, οι άλλοι 9 τι κάναν? Μόνο ο ντιόπ ΚΑΠΩΣ το πάλευε, αλλά που να τη δώσει, όταν οι υπόλοιποι τρέχαν με τακούνια?
    Τέσπα, κυριακή κοντή γιορτή.
    Τότε ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ οι "ειδικές συνθήκες" του χθεσινού ματς.
    Ας δούμε τότε μπάλα και θα το εξάρουμε.
    Αλλά μη μου αγχώνεσαι ότι εδώ μέσα παλεύουμε να "φάμε τον πρίγκηπα". Τουναντίον.
    ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΣ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ Κ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΞΕΔΡΑΣ Κ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 2004-2010 ,ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ Κ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟ 2005 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟ 2008 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑΝ.ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΛΕΣ Κ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΥΧΑ ΘΑ ΘΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΑΓΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ Κ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
    ΓΙΟΥΧΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ !!ΓΙΟΥΧΑ Κ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ..ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ.
    Ο ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.
    Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ.
    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    @Μιχαλακι
    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΠΥΡΙΑ ΠΙΑ,ΣΤΑΜΑΤΑ.ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΙΤΟΙ ΗΛΙΘΙΕ

    ___________________________________________


    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΩΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 12:21

    Ναι ρε Θωμά.
    Και τότε με τον Αστέρα και το Σουηδό που φάγαν τη γιούχα (ΔΙΚΑΙΩΣ) για...την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ, ο γκοντό δεν άντεξε τον...αχάριστο λαό της ΑΕΚ...
    Έτσι και τώρα μπράβο να τους πούμε δηλαδή.
    Απορία...παίρνουν 500 ΠΡΙΜ!
    Δηλαδή αν παίξουν έτσι και με τη Κέρκυρα θα τους το δώσουν?
    Εγώ λέω ότι μέχρι την 1η παρέλαση θα ξέρουμε πάλι τις φετεινές προοπτικές μας.
    Αν και με τέτοιες τιτίκες ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, δε βλέπω χαϊρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 12:23

    Με SMS τους το έταξε το πριμ ο πρόεδρος? Ή ξέμεινε από μονάδες γιατί τα έκανε όλα στον Κιντή και το Νικητιάδη?
    Οι δαφνοστεφανωμένες δε δικαιούνται κι αυτές πριμ για χθες? Πιο πολλά κάναν από τους παίκτες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σημερα θα μιλησει ο Σταυρος,με τον γιγαντα τον Σκοκο. Που εκανε το χρεος του και περασε η ομας στους ομιλους και επαρθει το μαρουλι.
    Και θα του πει "ελα να κανονισουμε ποσα θελεις για να μεινεις", η "τωρα που περασαμε,αντε στην ευχη της παναγιας και φερε και κανενα φραγκο"; Μαλλον το δευτερο.Δρομο και ο Μπλανκο. Φερτε και τον Καρδαμιτσουλα για την αμυνα,καντε και ενα "χ" με την Κερκυρα και ειμαστε μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Κ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΝΑΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ ,Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ, Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ, Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 80 Κ ΠΛΕΟΝ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ..
    ΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΙ.
    Η ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΟΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ Κ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.Η' ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ..
    ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ,ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΓΜΤ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΝΤΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Πριμ επιτευξης στοχων" αδερφε. Τεχνοκρατικα πραγματα. Παγωμενα. Οχι παιζουμε. Τι νομιζεις;
    Αυτη δεν ειναι ομαδα. Ειναι ταμειακη μηχανη.
    Και απο οτι ειδες δεν υπαρχει πριμ για τετραδες αγωνων.Υπαρχει "συνολικο πριμ παραγωγικοτητας".
    "Ποσα κοφινια ελιες μαζεψες; Ποσα τελαρα πορτοκαλια"; "τοσα". "παρε το μεροκαματο,συν το μπονους".
    Τοσα για το πρωταθλημα,τοσα για το κυπελο,τοσα για το κυπελο ουεφα,τοσα για το διπειρωτικο.
    Οσα λεφτα φερνετε,τοσα θα παιρνετε. Οτι ελεγε και ο κοντος."φερτε τα και παρτε τα". Το οτι ο αλλος εχει ΗΔΗ πληρωθει τον μισθο του και τον παρακαλαμε να παιξει,δηλαδη να εργαστει για τα δεδουλευμενα του, το περναμε τρανσιτ. Και του δινουμε μπονους για να κανει το αυτονοητο. Τι ειναι; Σκυλος και του πεταμε το ραβδι για να τρεξει; Αλλιως θα κατσει και θα γλυφει τα αρχιδια του;
    Δεν γαμιομαστε λεω εγω;
    Σωστο Θωμα οτι το γαιτανακι της αποδομησης ξεκινησε απο την βρωμοπαρεα του κοντοπουτανου.
    Και ποτισε κοσμο. Ο οποιος μαζευτικε.Και ηταν πολυς. Και αλλαξε η νοοτροπια. Και πλακα πλακα τα χρονακια περνανε. 6-7 χρονια παει αυτη η δουλεια. Να πανιγυριζω την ισοφαριση του Σουηδου με καποια ομαδα,τις καθυστερισεις στο κορνερ του Γκερειρο,τις τουμπες στα γκολ εναντια σε Αστερες και Καλλιθεες και Πανθρακικους και να λεω "μπραβο παιδια. Δεν πειραζει,την αλλη φορα";
    Να χαμηλωσω τον πηχη,αντι να τον παω πιο ψηλα;
    Προτιμω να βαλουν τον πηχη στον κωλο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στην φωτογραφια που εχεις ποσταρει με το κειμενο ρε Steven,δεν μοιαζουν τα καριολια ετοιμα να λακισουν; Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι ομαδα; Οτι φωτογραφιζονται;Οτι ειναι "οικογενεια"; Ετοιμοι να την κοπανισουν απο το γηπεδο δεν ειναι;
    Που πατε βρε χλεχλεδες; Αλλος θα στηνοταν μιση ωρα για μια τετοια φωτογραφια. Μη φευγετε ρε. Μια ομαδα ειναι μονο. Δεν θα σας φανε ρε ποντικια.
    Σταθειτε ρεεεε.... μυγδαλα!

    Μηπως επιρεαστικαν απο το γηπεδο και τις κοκκινες κερκιδες και επαθαν κανενα βερτιγκο; Αναρωτηθικαν τι θελουν στο Καραισκακη σαν γηπεδουχοι; Μηπως ενοιωσαν φιλοξενουμενοι και αρα εκτος εδρας και αρα επρεπε να κρατισουν το μηδεν;
    Μηπως νομιζαν οτι παιζουν με τον Ολυμπιακο ο οποιος εχει σαν δευτερη εμφανιση μια πορτοκαλι που φερνει προς το κοκκινο;
    Μηπως ο πινακας εδειχνε αλλους παικτες στην παρουσιαση;
    Μηπως τους περασαν για τους "Ορανιε" του Π.Κ.;
    Μηπως ο Ντουσαν μπερδευτηκε αναρωτομενος "τι θελει στο Καραισκακη η ομαδα με τα κιτρινα";
    Μηπως να πανε να γαμηθουνε ομαδικως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΓΙΝΕ Κ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ Κ ΤΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ή' ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΕΔΩ Κ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ''ΚΑΡΥΔΙΑ'' ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΩΝ ΣΤΟ BIG APLLE KAI ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΤΩΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Ανώνυμο: Με εμένα τώρα γιατί τα έβαλες; Επειδή έκανα την κριτική μου; Εγώ είμαι όλος ο κόσμος εδώ μέσα που είναι όλοι τυφλοί;
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΕΠΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Η ΕΠΙ ΚΟΚΑΛΗ; Η ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙ ΓΟΥΜΠΛΕΎ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.
    ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΩ. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΩ. ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήστο: Τώρα τι να σου πω; Αφού τα έχεις πει όλα. Άσε που είμαι και πρώην βάζελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Αυγούστου, 2010 13:26

    Πρώην βάζελος? Άνοιξε δωματιάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νομιζω οτι αν θελαμε μια πιο ευκολη προκριση και με την ομαδα να μασαει σιδερα επρεπε να κανουμε την δικη μας προβοκατσια. Δηλαδη να τυπωναμε πεντοχιλιαρα και να τα διναμε στους Σκοτσεζους στον πρωτο αγωνα να τα πεταξουν προς τον Μπαγεβιτς.
    Και εκεινος να δηλωνε πεισμωμενος "οταν ερθετε στο Καραικσακη,θα σας γαμισω".
    Βαλε και μια γρια γονατιστη, καπου κοντα στην φυσουνα και αυτο ηταν.
    Και να φοραγαμε κοκκινα και να διναμε τα κιτρινα στους Σκοτσεζους.
    Θα μου πεις οτι δεν γνωριζαμε απο τοτε οτι θα παιζαμε εκει.
    Εμ' γι'αυτο γινονται οι προγραμματισμοι ρε Σταυρο.
    Γιατι να τρεχουμε περα-δωθε και να χαλαει και η ευθραυστη ψυχολογια μας και ξεπεφτουμε με sms στον Κιντη;
    Δεν ξερετε να κανετε τις δουλειες σας σωστα μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1)Που έγραψα ή άφησα να εννοηθεί ότι τα παίρνουν οι παίχτες από τους μπουκ ή στήνουν παιχνίδια?
    Αν αυτό κατάλαβατε sorry που δε σας έδωσα να καταλάβετε.

    2)Τι ατμόσφαιρα αντιμετώπισαν οι άλλες ομάδες?
    και τι ομάδες με δυναμική ήταν στα γήπεδο?
    Άντε να δεχτώ ότι οι Τούρκοι έχουν φανατισμένη έδρα,αλλά δεν έχουν ομάδα-τουλάχιστον με τον ΠΑΟΚ ήταν για 5 γκολ-αλλά οι Αυστριακοί δεν έχουν.
    Στο ξαναλέω.
    Μόνο η Αούστρια φάνηκε για ομάδα ένα ημίχρονο στο Χαριλάου.
    Η ατμόσφαιρα δε παίζει μπάλα.
    Τη μπάλα τη ξέρεις ή δε τη ξέρεις και σε επηρεάζει λίγο η αντίπαλη φανατισμένη έδρα.
    Κι από ότι φάνηκε καμιά από τις τρεις αντιπάλους δεν την ήξερε.
    Εμένα με πειράζει αφάνταστα όταν δίνετε συγχαρητήρια στους άλλους(που πρέπει να τους δώσετε για τη πρόκρισή τους) και την ίδια την ομάδα σας τη καταδικάζετε.
    Αυτό για μένα δε λέγεται αγάπη και στήριξη στην ομάδα.
    Κριτική κάντε όση θέλετε.
    Τζάμπα είναι και δε κοστίζει τίποτα.
    Είναι και η γνώμη σου στο κάτω κάτω.
    Κοστίζει μόνο όταν δεν έχεις και την εναλλακτική σου πρόταση ή επιχείρημα να προτείνεις.

    3)Στο Σαράτσογλου θα κερδίζαμε,γιατί να χάναμε?
    Θεωρητικά λέμε ότι θέλουμε...

    4)Δεν έγραψα πουθενά ότι η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα χθες,αλλά έγραψα με στεναχώρησε η εμφάνισή της.
    Αλλά πιο πολύ με στεναχωρεί ..........
    άστο καλύτερα δε θέλω να έρθω σε αντιπαραθέσεις με τους πιο πολλούς από σας,διότι θα με κουράσουν και είστε καλά παιδιά.


    mike21hlk είπε...

    afou to xes toso sigouro , giati de mas to leges ligo noritera na min anisixoume kiolas?
    se teliki as to leges na konomisei kai kanenas
    =================================================
    Γιατί σας χρωστάω και δε το ξέρω?
    Ή σας ξέρω κι από χθες?
    Σε έχω για ξυπνητζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΕ 2 ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ . ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εξηγησε μας πως "βρωμαγε" το παιχνιδι. Ποιος το εστησε; Εγω;Η ο Αδαμιδης με τον William Ηιll;
    Η κανενας, απλα "φωναζε" το ματς για εκπληξη; Αν ειναι ετσι συμφωνουμε. Γιατι αυτο φωναζουμε και εμεις απο εδω. Οτι η ΑΕΚ φωναζει "βοηθεια".
    Αφου η "ατμοσφαιρα" δεν παιζει μπαλα,τοτε τι εχουμε λυσαξει να φτιαξουμε δικο μας γηπεδο;
    Τι νοημα εχει; Και το οακα ειναι μεγαλυτερο,αρα περισσοτερα και τα εσοδα. Η ακομα καλυτερα και αδειο αφου δεν εχει και νοημα.
    Θα τρελαθουμε;
    Την μπαλα η την ξερεις η δεν την ξερεις,σωστα. Αυτο λεμε. Και ετουτοι οι κατσαπλιαδες ΔΕΝ την ξερουν. Τουλαχιστον βαθμο που αρμοζει στην ΑΕΚ και με αυτα που εχουμε δει ΠΡΙΝ. Εκτος και αν πρεπει να κανουμε εκπτωσεις.
    Και ασφαλως η ΠΑΕ κανει συντηρηση. Αρα και η ομαδα της συντηρησης θα ειναι. Κατανοητον. Και τι θα πρεπει να κανω δηλαδη εγω; Να χειροκροτησω;
    Απ'την ΑΕΚ εχω απαιτησεις. Και εφ'οσον οι συγκυριες δεν το επιτρεπουν, θα κατανοησω μονο τις περιορισμενες δυνατοτητες,προς το παρον. Αλλα τις φοβιες,τον γραψαρχιδισμο και την δημοσιουπαλληλικη συμπεριφορα και την εσκεμενη σμικρυνση δεν την ακολουθω.
    Και ασφαλως και θα κριτικαρουμε; Τι να κανουμε; "Υπομονη";
    Και η κριτικη δεν ειναι τζαμπα, ουτε αερα-πατερα. Εγω ξερω οτι με την κριτικη ο καθενας εκτιθεται με αυτα που λεει. Ειναι υπολογος. Το παιρνει πανω του. Και αν ειναι σωστη μπραβο του,αν ειναι λαθος αποδεικνυεται εκ΄των πραγματων ηλιθιος και ασκεφτος.
    Μπορει η ομαδα να ρολαρει απο την επομενη αγωνιστικη και να παει βουρ τραινο για πρωταθλημα. "Μπορει,ολα να αλλαξουνε μπορει".
    Και τι σημαινει αυτο; Οτι επρεπε να δωσουμε εκ'των προτερων συγχαρητηρια για τη "εισοδο στους ομιλους"; Με τι εμφανιση; Και με τι προοπτικες; Δεν ειμαι Ξανθη να πανιγυρισω εισοδο σε μπουρδελοομιλους της πλακας-που ουτε και εκει κανω τιποτα.
    Δεν υποθετουμε.Και δεν ειναι θεωριτικο:Η χθεσινη ΑΕΚ θα ετρωγε 4 απο την χθεσινη Φενερ. Χαλαρα. Εκτος και αν με σταυροκοπια σαν τα χθεσινα,θα καταφερνα να παρω μια προκριση και θα γελαγα. Και μαζι μου θα γελαγε και ο κοσμος.
    "Παιξε καλα και χασε". Συμφωνουμε. Αλλα δεν εννοουμε με τον Θρασυβουλα. Ουτε με την Νταντι.
    Αναφερομαστε σε αντιπαλους ιδιας δυναμικοτητας με την δικη μας η και μεγαλυτερης.
    Εκτος και αν, με τα χρονια, πρεπει να ερθουμε σε μικροτερα μετρα και να παραδεχθουμε οτι γιναμε Πανσεραικος.
    Εσυ "ικανοποιησου" με την προκριση. Εγω δεν "ικανοποιουμαι".
    Και συγχαρητηρια θα δωσουμε, τουλαχιστον με κατακτηση πρωταθληματος. Με τιποτα λιγοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΖΕΝΙΤ,ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ,ΑΕΚ,ΧΑΙΝΤΟΥΚ.
    Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.
    Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1 ΝΙΚΗ Κ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΖΕΝΙΤ - ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
    Τις "εχουμε" και τις τρεις.
    Αν πουμε οτι "θεωρητικα" ειναι καλυτερες της Νταντι,τοτε πρακτικα μπορουμε να περασουμε.
    Αφου ειναι γνωστο οτι εχουμε πρακτικο προβλημα μονο με τις "θεωρητικα" κατωτερες απο εμας.
    Ρε τι τραβαμε.

    Η αληθεια ειναι οτι η κληρωσεις για τις αλλες δυο Ελληνικες ομαδες ηταν πιο δυσκολες. "θεωρητικα" παντα, γιατι πρακτικα μπορει και να σηκωσουν καμια κουπα.
    Εμεις εξαργυρωνουμε ακομα την πορεια του '77-'78 και ειμασταν σε αλλο ομιλο. Με τους "πιο ισχυρους".. "Θεωριτικα" παντα, γιατι "πρακτικα" ειμαστε αδυναμοι σαν γρια με αρθριτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΑΡΑ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ.

    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ.

    3 ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΚΡΟΑΤΙΑ Η΄ ΒΕΛΓΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΕΑΤΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ 2 ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΩ.

    Υ.Γ ΛΕΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΠΕΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλη κληρωση. Θα μπορουσαμε να πεσουμε π.χ. με την Μπαρτσελωνα. Η με την Μπαγερν. Τι λεω. Οχι.
    Ειναι "σε αλλο ομιλο".
    Η καλυτερα, σε "αλλη" διοργανωση.
    Καλα ειναι και εδω παντως.Τι να τα κανεις τα μεγαθυρια και τις κωλογριες.
    Προτιμουμε τις "μικρες". Γενικα. Δεν νομιζω να διαφωνει καποιος.
    Αν εχει παραπονο,να παρει τηλεφωνο τον Κορκολη: 6942.13.14. το πολυ 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΙΣ ''ΜΕΓΑΛΕΣ''.
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
    69721.22.23.24 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ... "22-23-24"; Αυτο δεν ειναι τηλεφωνο.
    Ειναι ο Υπερσιβηρικος.
    Και ο τελευταιος να φωναζει: "καν'τε κυκλο...καν'τε κυκλο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. sakis :
    Γιατί σας χρωστάω και δε το ξέρω?
    Ή σας ξέρω κι από χθες?
    Σε έχω για ξυπνητζή...
    -------------------------------------
    opa re maga , xrwstas omos sto vatraxo kai vgikes meta-xriston profitis na peis ti malakia sou?

    na ypothesw toulaxiston oti to paikse o adamidis me to notia ,to papa kai to vatraxo pou to stisane ?

    opote tha tsimpisane toulaxiston mia 150ara pou kanei auto to nasouti mpas kai apoktisoume kana stopper

    n larisa pire geremi,o makaros kardoso kai kati allo ki edw psaxnoume 70.ooo gia tsexo diethni kai 150000 gia kati metriokalo

    perimenw na apodwsei to stisimo mesa stin i9mera kai na katevw aerodromio gia ypodoxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ Χρηστο
    Κατά λέξη όπως το έγραψα:
    "ευτυχώς έπεσαν μέσα οι παρενέσεις γνωστού στοιχηματικού μπουκ και μαζί κι εμείς στο ταμείο".
    Aυτό σημαίνει συν τοις άλλοις ότι άκουσα τη συμβουλή κάποιου άλλου,ρισκάρωντας(κοβοντάς τα και για Χ),όπως και κάποιοι άλλοι.
    Δεν ήμουν ο μοναδικός που έπιασα ΑΕΚ και Στουτγκάρδη δυάδα.
    Έτσι είναι η ζωή.
    Ένα ρίσκο που δε μπορούν να το πάρουν όλοι.
    Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

    Όταν έχεις ομάδα και ξέρεις τη μπαλίτσα(στο δικό μας επίπεδο), δε φοβάσαι έδρες κι ας παίζεις και στο Μπερναμπέου αντίπαλος της ΡΕΑΛ(δοκιμασμένο).

    Όσο για το γήπεδο δεν έχω πει ποτέ τη γνώμη μου.
    Σαν επαρχιώτης που έρχομαι με το αυτοκίνητο,δε με χαλάει το ΟΑΚΑ,αφού με βολεύει αφάνταστα το μετρό από Κηφησιά ή η Αττική οδός όταν είναι ματς με μικρή προσέλευση κόσμου.
    Το γήπεδο δε το κάνεις μόνο για την ατμόσφαιρα.
    Είναι το σπίτι για όλη την οικογένεια και πρέπει να υπάρχει για να τη στεγάσει.
    Ένα κεραμίδι στο κεφάλι σου.
    Γι' αυτό το λόγο και για να μην είμαστε τσιγγάνοι και παρακαλάμε τον καθένα.

    Φέρε ένα λεφτά στην ομάδα μας και θα είναι μάλλον καλοδεχούμενος,γιατί με τη φτώχεια τη συντήρηση και τη μιζέρια θα μας φάει η γκρίνια.
    Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση,αυτή τη πορεία θα έχουμε κι αυτό το γάλα θα παίρνουμε.
    Δε μιλάμε για όνειρα πρωταθλήματος,εκτός κι αν κάτσει...
    Συμφωνούμε.
    Ας βρεθεί άλλος να μας βγάλει από τη μιζέρια συμφωνώ,αλλά που είναι?
    Όταν θα πολεμάμε με τα ίδια όπλα των άλλων δύο βασικών αντιπάλων μας,τότε θα μιλάμε μεταξύ μας για ίδιους στόχους.
    Καλά κάνεις που βάζεις στόχο τη πρώτη θέση σαν ΑΕΚτζής,αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι δε θα γίνει με τα ισχύοντα δεδομένα.

    Αφού το πας έτσι με τη Φενέρ και δε δέχεσαι και τη δική μου εξίσου θεωρητική άποψη,τότε σου λέω ότι αν ο χθεσινός ΠΑΟΚ έπαιζε με τη Νταντή θα έχανε.

    Κάποτε ήμουνα της άποψης παίξε καλά και χάσε,διότι με έκανε περήφανο η προσπάθεια,αλλά στη πορεία έμαθα και είδα στη ζωή,ότι ο πρώτος είναι πρώτος κι ο δεύτερος τίποτα.
    Σκληρό αλλά αληθινό.
    Δε το ασπάζομαι 100% αλλά το θεωρώ πιο κοντά στη πραγματικότητα.

    Κανείς δεν μπορεί να υποδείξει σε κανέναν τι να κάνει και πως να συμπεριφερθεί.
    Ότι θες κάνε κι ότι σε εκφράζει,αρκεί να μη μου στερείς το δικαίωμα να απολαμβάνω την ελέυθερία μου και να μη μου τη παραβιάζεις.
    Άρα εσύ θα δώσεις συγχαρητήρια,μόνο όταν πάρουμε τη πρώτη θέση κι όχι οι άλλοι.
    Δεκτόν.
    Κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. klirwsi Joker
    omades gia to mpeo , ante auti n zenit na einai psilokali , oi alles duo einai gia 3 nikes sta 4 mats

    an paikseis san AEK diladi

    eida proxtes to anterlext - partizan
    pou pige sta penalty
    3 penalty ton velgwn fygane apo 3 ews 12 metra pano apo to dokari kai moiraia apokleistikane
    enas velgos malista anoikse trypa sti voula tou penalty sa ki autes pou anoigane sto oaka sto filiko tou lagou

    ante na doume ti tha doume ki ekei
    provlepw na mas endiaferei pio polu to prwtathlima kai na ta apaksiosoume kai na mas dwsei kai kana sigouro o sakis na erthoume sta isa mas twra me ti krisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. siga to risko
    kai o peripteras katw apo to club epekse x2 krinontas apo ta xalia se kalithea kai skotia

    enas kolitos pou to vlepame mazi to eixe paiksei mars diplo me apodosi 9

    ki auto epeidi n omada tou vatraxou den empneei kamia sigoyria kai oxi giati exoune diethneis diasyndeseis me book sti malaisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. kai leei kai to scoraki simera : oloi mazi (stous omilous) kai o psoriaris xwria(o olimpiakos einai psoriaris me ta 30m metagrafes)

    kai paramesa analuei tous 4 vasikous aksones pou yperterei n AEK kai tha parei prwtathlima (me prwto kai kalutero to oti exei proponiti)

    to oti mesa sti vdomada den eixe gipedo, AUTOTIMORITHIKE ki egrapse istoria kathws kamia omada de to xei ksanakanei auto kai evgale ki anakoinwsi legontas euxaristw sto psoriari , den exei kamia simasia

    to oti den exei pago kai o dellas tha paiksei to polu 10 paixnidia , ki auto pernaei sta psila

    kai einai magas o kseftilas o adamidis epeidi eipe grafiko to vlaka to tsakiri


    nomizete pos etsi tha pame pouthena san omada ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν καταλαβαινω που σου στερω την ελευθερια. Δεν λες οτι νομιζεις; Και δεν κανεις οτι νομιζεις;
    Ποιος σε εμποδισε;
    Ακομα και το να παιζεις την ΑΕΚ "χ" που σημαινει οτι ευχεσαι να μην κερδισει. Εκτος και αν την παιζεις για γουρι.Που δεν νομιζω.
    Εγω δεν την παιζω ποτε στο στοιχημα. Για ευνοητους λογους. Για να μη φτασω στο σημειο να παρακαλαω το αντιθετο απο αυτο που θελω. Μιλαμε για σχαση.
    Και γιατι δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να πιασει δυο "χ"; Τι ειναι το "χ"; Αλιγατορας;

    Οταν η ΑΕΚ δεν παει καλα και προκαλει -οχι μονο αγωνιστικα- θληψη, τοτε με πειραζει και με ενοχλει. Δεν βολευομαι. Ουτε την παιζω "χ".

    Το γηπεδο προφανως το βλεπεις απο πλευρας ατομικης διευκολυνσης-οπως και το "χ".
    Ευτυχως που ερχεσαι απο Αττικη οδο και σε βολευει. Αν ερχοσουν με πλοιο,μπορει και να σε βολευε το Φαληρο.
    Το γηπεδο ειναι σημειο αναφορας. Ειναι η φατνη για ολα τα μεγαλα.Ειναι μνημες. Δεν ειναι μονο το μερος που παιζεις εκει για να μην παιζεις εδω και κει. Ετσι το βλεπω. Για σενα, ισως να ειναι διαδικαστικο.

    Παικτες ΔΕΝ εχουμε, μπαλα ΔΕΝ βλεπουμε. Και εχουμε παραπονα. Και κανουμε και κριτικη. Πολυ ωραια. Συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ναι Μιχαλη. Το ειδα αλλα δεν ειχα προλαβει να το σχολιασω.
    Δεν ξερω ποιος εχει το "σκορ" - η μαλλον ξερω- και πολυ περισσοτερο δεν ξερω ποιοι "τρεχουν" τα θεματα και κυρια το πρωτοσελιδο. Αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να πω οτι ειναι τσογλανια και κανουν ζημια στην ομαδα.
    Με τελευταιο δειγμα, αυτο το "ψωριαριδες", αναφερομενος στον οσφπ, οταν ο ιδιος διχως περιστροφες σου παρεχωρει το γηπεδο του και σε γλυτωνει απο αποκλεισμο και απο τα "μαρουλια" της ουεφα.
    Ακομα δεν σφυριξε την ληξη ο διαιτητης στο γηπεδο που σου παρεχωρισαν και γραφεις τετοιο πραγμα;
    Και "ψωριαρης" εκεινος που σε αγοραζει αμα λαχει και σε εχει εκει στου Ρεντη για να κανει προπονησεις η ομαδα του;
    Προσβαλουν την ομαδα,προσβαλουν οσους δεν σκεφτονται ετσι-και ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια- και κυριοτερα αυτους που ΔΕΝ θελουν να σκεφτονται ετσι. Δηλαδη τα νεα παιδια. Ποτιστε τα δηλητηριο,παρωπιδες και μικροψυχια. Παλιοτομαρα.
    Μιλαμε για τυπους που το χερι σου θα σου το δαγκωσουν μεχρι το κοκκαλο αν τολμισεις να το απλωσεις για να τους ...δωσεις κατι!
    Μιλαμε για καφρους. Μιλαμε για αγριογουρουνα.
    Και ολοι οι συν αυτω ασφαλως,τα ομοειδη καθαρματα που προτασουν μια ψευτικη αντιπαλοτητα του χειριστου ειδους,οντας και αυτοι,με το αζημιωτο, υπευθυνοι των τραγικων καταστασεων που ζουμε χρονια τωρα μεσα και εξω απο τα γηπεδα. Συντηρωντας ενα μεγαλο ψεμα και στιβοντας τα μυαλα των πιτσιρικαδων,για μερικα φυλλα παραπανω.
    Οι πρωτοι που θα επρεπε να ειναι στη φυλακη εδω και χρονια,αν-λεμε αν- υπηρχε κρατος σοβαρο και οχι μπουρδελο,που τους σιγονταρει.
    Δεν εχετε παιδια ρε πουσταραδες; Τι τους λετε; Ασφαλως οχι αυτα που γραφετε. Οπως και ο κρεωπολης δεν ειναι "κοροιδο" να δωσει στο παιδι του το σαπιο κρεας που δινει στους πελατες. Μιλαμε για μαγκια.
    Ξεφτυλισμενοι. Πουσταραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. kai kati allo pou perase sta psilologia

    o moralis vgike proxtes kai eipe pos OUDEPOTE askithike VETO sto na paei n AEK xwris kosmo sto karaiskaki

    apla eipe na dwsei eggyisi oti tha ftiaksei tyxon zimies pou tha prokupsoune , ta autonoita diladi


    kai to adamidi protimisi na min exei kosmo
    to exoune kanei gargara oles oi kitrinofylades
    kai riksane to ftaiksimo sto panionaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. mporoume na vroume to protoselido tis oras gia spor tin epomeni tis kalitheas?

    grafei "aganaktismenoi enosites epistrefoun ta diarkeias tis erasitexnikis aidiasmenoi apo ta epeisodeia"

    gia na poulisei emfylio auti n poutana o sifakis,o miltiadis kai o keftetzoglou

    simantiki leptomereia: ta eisitiria pou epistrefoun oi aganaktismenoi ,akoma kai twra pou milame DEN exoun kukloforisei

    molis xtes, vgikan ta diarkeias tou podosfairou salas me timi 10e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ Χρήστο
    Ποιος είπε ότι μου τη στερείς?
    Ίσα ίσα επειδή λειτουργούμε δημοκρατικά και δε μου τη στερείς, μπορείς να κάνεις ότι θες.
    Να χειροκροτήσεις την ομάδα ή όχι.
    Δεκτό.

    Το στοίχημα θεωρώ ότι είναι καθαρά μια ψυχρή ευκαιρία και δεν έχει καμιά σχέση με ότι πιστεύεις για την ομάδα σου.
    Όταν σου δίνεται μη την αφήσεις γιατί σπάνια έρχεται και πιο σπάνια ξανάρχεται.
    Δε θα ξανάρθει ποτέ η ίδια είναι σίγουρο.
    Είναι λίγες οι φορές που παίζω,αλλά όταν παίζω, παίζω.
    Σεβαστά για μένα ποσά.
    Όπως και στη ζωή.
    Όλα με ρίσκο και με μεγάλα κεφάλαια.
    Ίσως ο steven καταλαβαίνει επειδή γνωρίζει λίγα παραπάνω πράγματα για μένα από σας.
    Μια ζωή στο ρίσκο...και ίσως το μετανοιώσω μια μέρα.

    Για το γήπεδο,σαφώς και είναι προσωπική μου άποψη.
    Και ναι,με βολεύει έτσι,δε το κρύβω και δεν έχω κανένα ταμπού και κόμπλεξ επ' αυτού.
    Φυσικά και θα κοιτάξω και τη διευκόλυνση πλην όλων των άλλων που αντιπροσωπεύει,όπως τα αναφέρεις κι εσύ.
    Αν το χτίσουν εκεί που θα το χτίσουν,εννοείται ότι θα προσαρμοστώ σε νέα δεδομένα,αλλά οι παλιές μνήμες δε θα ξαναγυρίσουν.
    Οι μνήμες μου από το παλιό θάφτηκαν μαζί του.
    Είναι σα το παλιό σου ή το πατρικό σπίτι που το γκρέμισες για αντιπαροχή ή εγκατέλειψες για να πας στην καινούρια οικοδομή.
    Γκρεμίζονται και οι αναμνήσεις σου μαζί του,αλλά γρήγορα προσαρμόζεσαι στο καινούριο που θα πας και θα σου αρέσει σιγά σιγά περισσότερο,επειδή θα είναι σύγχρονο και πιο άνετο.
    Δε θα κάτσω σ'αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Έτοιμη να ανακοινώσει το νέο βασικό χορηγό της είναι η ΑΕΚ καθώς φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συνεργασία τριών ετών, με την Ένωση να κερδίζει 1,5 ευρώ ετησίως, ενώ θα υπάρχει και ένα μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος, που θα φτάνει τις 500.000 ευρώ. Από την ΠΑΕ επίσημα δεν θέλουν να πουν ακόμα κάτι και θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον βασικό χορηγό, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση και θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τον Σταύρο Αδαμίδη, που ασχολείται προσωπικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι η συμφωνία που έκανε η ίδια εταιρία με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, που θα έχει και αυτή χορηγό τον ΟΠΑΠ, συμφώνησε για τρία χρόνια, έναντι 8,1 εκ. ευρώ (συνολικά), ενώ θα πάρει μπόνους 500.000 σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι κατάκτησης του πρωταθλήματος.

    --------------



    kamarwste enan ...psoriari

    tin idia wra pou o adamidis skeftete na pidiksei apo to mpalkoni tis gramou pou den tou katse n leverkouzen , o marinakis pairnei to nemeth (to persuno oneiro tou kathe aektzi) gia na ton karfitsosei sto pago

    xestike o gavros pou de pire ta 3 m tou europa
    meta to shock tou apokleismou pire proponiti ,ediokse tous adiaforous ki efere ena karavi paiktes

    re to gavro to psoriari....


    ki ola auta ti stigmi pou emeis anoigoume metopo oxi me to paokaki alla me to nionio.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ολα τα λεφτα, ηταν το πουκαμισο του Sugar. Μου θυμισε Αλ Πατσινο στον "Σημαδεμενο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνουν στη Γραμμου με την αναλογια της χορηγιας.
    Αυτο ελειπε να ηταν ισοποση.Απο που και ως που;
    Ο αλλος εχει 12 πρωταθληματα και εσυ κανενα. Εχει επενδυσει φετος 80 μυρια και εσυ ΚΑΝΕΝΑ.
    Κανε το σταυρο σου Σταυρο που πηρες και αυτα τα 3 και δεν πηρες απο τα "αλλα" τρια.
    Και ο ΠΑΟΚ θα παρει την χορηγια του. Ο Αρης δεν προλαβαινει, η ειναι πληρης; Οπως και ο βαζελος.
    Δηλαδη οι τρεις στις 5 κυριοτερες υπευθυνες για τα επεισοδια των τελευταιων 30 χρονων, για τις "ομορφιες" που παρουσιαζουν στις κερκιδες και τους γυρω δρομους και την δυσφημηση του σπορ,απολαμβανουν της υποστηρηξης του κρατους.
    Και οχι μονο δεν εγινε πραξη ουτε κατα διανοια η απειλη του Μπιτσαξη για στριψημο της κανουλας,αλλα το αντιθετο,επιβραβευθησαν ολοι δια τις αοκνες προσπαθειες τους. Ευγε.
    Και βεβαια ολο αυτο το παραμυθι εχει να κανει με το ανοιγμα των "κλειστων επαγγελματων" και την απελευθερωση της αγορας στοιχηματισμου.
    Θα εχετε προσεξει,την οψιμη και βιαστικη ανακαινηση στα πρακτορεια του-εξωτερικα βεβαια και μονο στην ταμπελα,αφου κατα τα αλλα ο αραπης παραμενει ο ιδιος.
    Δεν λεγονται πια "πρακτορειον ΠΡΟ-ΠΟ" αλλα "πρακτορειο ΟΠΑΠ". Συγκεκριμενοποιειται δηλαδη,για να μην εχουμε "μπερδεματα"."ΟΠΑΠ" δηλαδη.
    Μεχρι τωρα δεν χρειαζοταν,αφου μας αντιμετωπιζαν σαν κατοικους του Μπαγκλαντες.
    Ακουγες "πρακτορειο" και δεν χρειαζοταν τιποτα αλλο. "ΟΠΑΠ" εννοειται.Οπως καποτε λεγαμε "χλωρινη" και δεν χρειαζοταν να πεις μαρκα.Σου δινανε την μια και μοναδικη.
    Κυκνειο ασμα το μονοπωλειο και η πιττα θα μοιραστει πλεον,αρα πρεπει να πιασεις τις "ακρες" σου. Σαν τα μπουρδελα με το φωτακι πανω απ'την πορτα. Και δεν καταλαβαινω γιατι σαν δικηγορος ο αλλος δεν το ψαχνει με καμια ξενη εταιρεια στην φανελα. (Τουλαχιστον κανε για ενα χρονο την συμφωνια με τον σκατο-οπαπ. Του χρονου θα εχουμε αλλα κοζα.)
    Τελος αυτα που ξερατε ρε μουργοι. Σπιρτα και οινοπνευμα ξεραμε για μονοπωλειο,πριν 60 χρονια.
    2010 και ακομα στα βρωμικα πρακτορεια σας,με τους Αφρικανικους ορους σας,με το σκατοκουπονι σας,δικτατορικα και ετσι γουσταρετε;
    Παρτε ενα ΔΝΤ τωρα και ανοιξτε την αγορα, να μπουκαρουν οι υπολοιποι που χρονια τους κρατατε με ψευτοαποφασεις στην εξωπορτα. Και οι μαλακες εμεις να υπομεναμε χρονια τον ζυγο του "αποφασιζω και διατασω,τα λεφτα σας ολα στο κρατος και να πατε να γαμηθειτε".
    Φατε την ψωλια τωρα που ερχεται και που ηταν αναποφευκτη.
    Και αν θα παταει κανεις μεσα-μεχρι να αναγκαστειτε να ακολουθησετε τις εξελιξεις-εμενα να με χεσετε.
    Μεγαλοδημοκρατες της κωλοτρυπιδας, με τα χαμαιτυπεια και τις σκατοτρυπες που τις λετε και "πρακτορεια".
    ΟΠΑΠ (Ουτε Περναω Απ'εξω Πουστιδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. "Δυσκολη ομαδα η ΑΕΚ" δηλωσε ο Σπαλετι.
    χμ... και εγω τωρα να κολακευθω απο τα λογια του προπονητη της Ζενιτ;
    Ειμαι φιλος μιας "δυσκολης ομαδας".
    "Δυσκολη". Τι θα πει "δυσκολη". Δυσκολο ειναι και το χεσιμο καμια φορα,αλλα δεν λεει κατι. Χεσιμο παραμενει.
    Θα ηθελα να ακουγα κατι σαν: "...την εχουμε ασχημα...",η "...μπλεξαμε με δ'αυτους...",η ακομα καλυτερα : "...ειχαμε την ατυχια...",η "εχουμε και εμεις ελπιδες..." κλπ. Κατι τετοιο τελος παντων.
    "Δυσκολη"; Τι αλλο χειροτερο να πεις για καποιον που δεν τον υπολογιζεις και τον εχεις γραμμενο; Που δεν υπαρχει στο χαρτη;
    Ποσο πιο ευγενικα να δηλωσεις την χαριτωμενη ανησυχια σου;
    Εκτος και αν τον τρομαξε η μυτη του Μακου,το χαμογελο του Λεοναρντο και το δεκα ημερων γενακι του Παναγιωτη του Λαγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η Κέρκυρα έχει βάλει για τους φιλάθλους τους γενική τιμή εισόδου τα 40 ευρώ, ενώ για τους Ενωσίτες τα 30 ευρώ.

    -----------------------------

    opoios plirwsei eisitirio kai diodia sto dromo, tha nai malakas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δυσαρεστημένος φάνηκε να είναι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μόρα, Γιώργος Καζιάνης, σχετικά με μία συγγνώμη που φέρεται να είπε στην ΑΕΚ, σχετικά με την εξέλιξη της μεταγραφής του πελάτη του στην Ένωση. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα, έκανε την παρακάτω δήλωση.

    «Τόσο εγώ όσο και ο Βαγγέλης είμαστε απογοητευμένοι από τη στάση της ΑΕΚ. Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη και δεν έχω κανένα λόγο για να ζητήσω συγγνώμη. Αν θέλει η διοίκηση της ΑΕΚ να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια δεν θα το κάνει εις βάρος μας. Η ΑΕΚ δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση στην Μπολόνια για τον Βαγγέλη και εγώ ποτέ δεν τους έταξα πως θα πάρουν τον Μόρα. Αυτό που τους έλεγα εξ αρχής είναι πως περιμένω το ραντεβού με τη Μπολόνια για να δω τις απαιτήσεις της και να δούμε τι θα κάνουμε.

    Σεβόμαστε την πρόταση της ΑΕΚ στον Βαγγέλη, αλλά δεν ανέχομαι να παίζουν παιχνίδια εις βάρος μου. Αν δεν θέλουν να δώσουν λεφτά και προτιμούν να πάρουν παλτά δεν θα χρησιμοποιούν εμάς. Τους κάλυψα πολλές φορές σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω καν να αναφέρω την πρόταση που έκαναν στον παίκτη που είναι για γέλια και θα τους εκθέσω αν μαθευτεί.

    Δεν ανέχομαι ωστόσο να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια εις βάρος μου. Αν δεν θέλουν να κάνουν μετεγγραφές δεν θα χρησιμοποιούν εμάς. Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη και δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω».
    -------------------


    Ο Γιώργος Καζιάνης, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, βλέποντας την στάση που κράτησε η Ένωση όλο αυτό το διάστημα και αντιλαμβανόμενος την πίεση του χρόνου που υπήρχε, ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με το Σταύρο Αδαμίδη και να τον ευχαριστήσει για την συνολική στάση της ομάδας. Μάλιστα, τόνισε στον Αδαμίδη πως ήλπιζε πως όλη αυτή η αναμονή θα έπιανε τόπο, καθώς και ο ίδιος ήθελε να έχει αίσιο τέλος αυτή η μεταγραφή, κάτι που δεν έγινε. Παρόλα αυτά ευχαρίστησε για την υπομονή που έδειξε η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο θέμα.
    -___________________________

    AAAAAAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHA
    AAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. pali sti fapa :


    Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά γυμνάζονται αυτή την ώρα οι παίκτες της ΑΕΚ υπό την επίβλεψη των προπονητών τους, καθώς μαίνεται ο "ψυχρός πόλεμος" με τα "Ολυμπιακά Ακίνητα". Οι πόρτες του Ελληνικού δεν άνοιξαν ποτέ, ως εκ τούτου όλοι μαζί έφυγαν για τον γειτονικό Αγιο Κοσμά, όπου ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη η "πρεμιέρα".

    Έξαλλος με την εξέλιξη ο μάνατζερ της ομάδας, Δημήτρης Καρβέλας, τόνισε στο aek365.gr: "Δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να προπονηθεί στο Ελληνικό και επιτρέπουν στα... Σούρμενα. Πήραμε κάτι πράγματα και φύγαμε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει". Προφανές είναι ότι στις επόμενες ημέρες η αντιπαράθεση θα κορυφωθεί και θα πιάσουν δουλειά οι νομικοί, ή ο νομικός;

    Παρά την μικρή ταλαιπωρία η ανεπίσημη "πρώτη" εξελίσσεται κανονικά. Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί σχετικά με αίσια έκβαση δύο μεταγραφικών υποθέσεων ξένων, αλλά και της υπόθεσης Δήμου Ντικούδη.



    antio lae tis AEK organomene ki anorganote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Νομιζα οτι μονο ΕΓΩ ημουν ο παραλογος κι ο γκρινιαρης στο blog,για την εμφανιση της ομαδας μας,ευτυχως πριν πλακωθω στα κολλυρια ηρθε η ΑΕΚ και με γλυτωσε απο εξοδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ζενιτ,Αντερλεχτ,Χαιντουκ,μας εβγαλε η κληρωση.Και επειδη οποιος κανει προβλεψεις στο ποδοσφαιρο,9 στις 10 πιανεται μαλακας,μην το ρισκσρουμε.Με την εμφανιση της ΑΕΚ μεχρι τωρα παντως,-που κυριολεκτικα θυμιζει κατι χαμενες χωρες στα βαθη της ζουγλας-ας δωσουν απο τωρα τα κλειδια στην καθαριστρια να μην ταλαιπωρουνται κι αυτοι κι εμεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χ εφερε ο πρεσβης των ανακτορων.
    Τελικα οι αδειες κερκιδες κανουν ζημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ... αν ολα πανε καλα και κερδισουμε εμεις με 3-4 γκολ και φερουν ισοπαλια και ολοι οι αλλοι,ειναι ευκαιρια να θαυμασουμε τον βαθμολογικο πινακα με την ΑΕΚ να φιγουραρει στην πρωτη θεση μετα απο χρονια. Ελπιζω να προλαβουμε να βγαλουμε καμια φωτογραφια και να αποθηκευσουμε το ντοκουμεντο, για να το θυμομαστε.
    Πρωταθλητες καλοκαιριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγιναν προφανως τα καταλληλα τηλεφωνηματα και διορθωσε τις δηλωσεις του αλλος ενας τεμπελης που τρωει απο τα ετοιμα των κοροιδων των ποδοσφαιριστων.
    Καζιανης λεγεται η κοτα που εκπροσωπει τον αλογομουρη τον Μωρα.
    Που στην δευτερη "διορθωτικη" δηλωση λεει οτι δεν αναφερετε σε επικοινωνιακα παιχνιδια της ΑΕΚ αλλα καποιων δημοσιογραφων.
    Και τι ενοουσε στην πρωτη δηλωση του οταν ειπε "τους καλυψα πολλες φορες σε ολη αυτην την διαδικασια..."; αναφερομενος στην ΠΑΕ;
    "...δεν ανεχομαι ωστοσο να παιζουν επικοινωνιακα παιχνιδια εις βαρος μου.Αν δεν θελουν να κανουν μεταγραφες,δεν θα χρεισημοποιουν εμας". Αυτα, στην πρωτη την "αδιορθωτη" δηλωση απο τον διορθωμενο και παλουκωμενο μανατζαραιο.
    Η δευτερη η διορθωμενη του καλικατζαρερ λεει περιπου "δεν εννουσα εσας (για την ΠΑΕ)...σε δημοσιογραφους αναφερομουν. Η ΠΑΕ εκανε προταση στον παικτη κλπ.
    Και γιατι δεν μας λες το...υψος της προσφορας για να γελασουμε οπως προειπες;
    Ο παικτης ειναι ανεξαρτητος απο την ομαδα στην οποια ανηκει; Τι θα πει "εκαναν προσφορα μονο στον παικτη".
    Γελανε και τα μικρα παιδια βρε ποντικε του χορτου.
    Πολλοι-δοξα τω μαμωνα-οι τροποι εσοδων για εναν μανατζερ. Ο κυριος ειναι να πουλανε τα αχρηστα και αμυαλα κρεατα που λεγονται αθλητες,εδω και κει και παιρνουν την μεριδα τους. Ενας αλλος ειναι να παιζουν επικοινωνιακα παιχνιδια σε συμφωνια με ΠΑΕ,πετωντας φουμαρα και στρακαστρουκες για λαικη καταναλωση και για διαφορους λογους.
    "Παρε 20 χιλιαρικα και ασε μας να κραταμε το θεμα στα πρωτοσελιδα κανενα μηνα,μεχρι να δουμε τι θα κανουμε".
    Φτηνες και οικονομικες λυσεις.
    Αλλος παλι ειναι να παρουσιαζεται μια ομαδα "λαγος", η και παραπανω και να φτιαχνεται ενας ανυπαρκτος ανταγωνισμος και μια ψευτικη πλειοδοσια για το κρεας.
    Ανεβαινει το κασε, η τουλαχιστον παραμενει σταθερο(αν το κρεας ειναι ψιλοσαπιο οπως ο Μωρας),γινεται ντορος γυρω απο το ονομα,ψιλοτσιμπανε διαφορα κοροιδα-ιδιοκτητες (εχουμε πειρα εμεις ειδικα στην ΑΕΚ...τι να πρωτοθυμηθει κανεις)και βεβαια κερδιζει και η ομαδα-λαγος,χρονο,κανοντας σχεδον τζαμπα την σπεκουλα της.
    Καμια φορα το κρεας,καταληγει τελικα και στην ιδια την ομαδα-λαγο,εφ'οσον εχουν ψηθει απο μεσα και εχουν πεσει και τα καταλληλα "χαρτζιλικια"
    Οχι παιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή