Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΑΛΗΤΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ . ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007.



     Kάθε καλοκαίρι η στήλη έχει καθιερώσει να αναλύει ένα τραγούδι. Για να προσφέρει χαμόγελο μέσα στην κάψα του καλοκαιριού , δίπλα στο γαλάζιο κατουράδικο , που ελληνιστί λέγεται θάλασσα , και δίπλα στην πεθερά ή στη γυναίκα της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας , ανάλογα με το τι οικονομικό συμβιβασμό έχει να κάνει ο καθένας. Φυσικά και εξαιρώ όλους εκείνους που από τα γενοφάσκια τους είχαν στόχο ζωής να πάρουν ΜΙΑ γυναίκα και να φτιάξουν οικογένεια για να μην χαθεί το σπάνιο είδος και το όνομά τους . Με ταγμένους οπαδούς δεν ασχολούμαι . Ενδιαφέρομαι για τους απλούς θνητούς που διαβάζουν ροζ αγγελίες ή πάνε σε στριπτιτζάδικα ή βλέπουν και καμιά τσόντα. Τους θεωρώ πιο υγιείς από εκείνους που φωνάζουν την πεθερά μαμά ή καβλώνουν με το φακιόλι και το μπικουτί της γυναίκας τους. Ξέρετε πότε μια γυναίκα έχει παχύνει; Όταν άνδρες της Green Peace την ώρα που είναι ξαπλωμένη στην παραλία την σπρώχνουν προς τη θάλασσα για ενυδάτωση . Να τη βλέπει η Green Peace. Να μην τη βλέπει ο άνδρας της.
     Και ξεκινάει το άσμα. « Αλήτη με είπες μια βραδιά , χωρίς καμιάν αιτία». Δηλαδή μια γυναίκα χωρίς καμιά αφορμή , χωρίς να της έχεις κάνει κάτι , γύρισε και ονομάτισε τον τύπο αλήτη. Έτσι λέει ο γράψας το στίχο. Που πρακτικά διαμαρτύρεται διότι και δεν υπάρχει αιτία και κυριότερα διότι διαφωνεί κανονικά με την προσφώνηση την αδικαιολόγητη και κυρίως προσβάλει το ήθος του. Και εδώ πρέπει λίγο να σταθούμε. Μαλάκα μας έχουν φωνάξει πολλές φορές. Είτε χαϊδευτικά « έλα ρε μαλάκα να πιούμε ένα ρακί» είτε με διάθεση προσβολής « Άντε ρε μαλάκα…» και τα λοιπά. Είναι να μην έχεις τόσο πλούσια γλώσσα , μαλάκας λέει τα πάντα αλλά χρειάζεται και το της υπόκρουσης της λέξης για να γίνει κατανοητή.
     Θυμάμαι στο σχολείο και την ώρα της διδασκαλίας του σχεδίου, τα ονόματα είχαν καταργηθεί . Ο ένας φώναζε τον άλλο μαλάκα. « Μαλάκα πώς να την κάνω την καμπύλη» . «Ρε μαλάκα τέλειωσες κιόλας;» «Άσε τις μαλακίες ρε μαλάκα». Το δε τελευταίο ήταν και άχρηστο . Διότι από το μαλάκα τι να περιμένεις άλλο, παρά μόνο μαλακίες. Όμως ελέγετο κι αυτό. Η τάξη ζούσε την αλληλοεκτίμηση και την παγκοσμιοποίηση . Μας σώζανε μόνο τα νούμερα που είχαμε λόγω επιθέτου κι αλφαβήτου. Ο Αβραμίδης δηλαδή ήταν ο Μαλάκας 1, ο Μαλάκας 12 και τα συναφή. Σηκώθηκε ο καθηγητής διακόπτοντας τη γραφικότητα του σχεδίου και μας εξήγησε ότι το «μαλάκας παιδιά είναι κακιά λέξη». Τρίχες . Το μαλάκας θριάμβευσε αλλά σε πιο ψιθυριστό , για να μην ακούει ο καθηγητής.
     Ο ήρωας λοιπόν του άσματος καταλαβαίνουμε από τον πρώτο στίχο ότι κάποιος προσεβλήθει. Και αλήτης και χωρίς αιτία; Νυσάφι πια. Έλα που ήρθε κι ο δεύτερος στίχος όμως: « Μα του αλήτη η καρδιά , δε σου κρατάει κακία». Κι εδώ έρχεται το σόκ. Η βαρύτητα , αυτό που καίει τον ήρωα , δεν είναι ο χαρακτηρισμός αλήτης. Διότι παραδέχεται ότι είναι αλήτης. Είναι το χωρίς καμιά αιτία. Δηλαδή , η γκόμενα έπρεπε να του εξηγήσει το λόγο. Πώς της ήρθε; Έτσι ξαφνικά. Ή ο αλήτης υπερέβει τον εαυτό του και το έπαιζε κύριος λόγω του έρωτα, αλλά αυτή χρησιμοποιούσε κοινωνική γνώμη , ήταν επηρεασμένη και πέταξε το χαρακτηρισμό;
     Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα. Και για πολλά ανατρεπόμενα φορτηγά, που φέρνανε τα λουλούδια των πρωινών κηδειών στους θαμώνες των εργαστηρίων τέχνης (μπουζουκτζίδικα) . Οι οποίοι άφοβα κι ενώ όλη την ημέρα ήσαν τίμιοι εργαζόμενοι , το βράδυ το χαρακτηρισμό τον δέχονταν αγόγγυστα και με απλόχερο χαμόγελο. Στην Ελλάδα βέβαια είμαστε και ίσως η αυτογνωσία της σπατάλης κάποια στιγμή να κάνει το κοινό να συνειδητοποιεί πως αποκτήθηκε και πως αποκτιέται το χρήμα. Και βέβαια επειδή το αλήτης είναι ανδρικός χαρακτηρισμός , μήπως και γίνεται τίτλος τιμής , κάτι σαν το Σουλιώτης , και η περηφάνια είναι τεράστια διότι ο αλήτης κατόρθωσα πιο πολλά από τον κύριο; Που να ξέρω. Ένα τραγούδι αναλύω.
     Όμως η καρδιά του αλήτη δεν της κρατάει κακία. Είναι και large o αλήτης . Ή στ’ αρχίδια του. Ρε αν είσαι αλήτισσα εμένα θα πάρεις . Αν δεν είσαι και κοίταξα σ’ άλλη τάξη , μπας και ξεφύγω κι εγώ, δεν σου κρατάω κακία διότι την πολιορκία θα τη συνεχίσω κι όταν σε ζέψω , τότε να δω τι θα λες στις φιλενάδες σου και στον εαυτό σου. Ο αλήτης τα πετυχαίνει όλα. Ο κύριος υστερεί.
     Και ξαφνικά ενώ όλα έχουν πάρει μια κανονική πορεία ακούμε το «αλήτη με είπες μα εγώ χωρίς να σε μισήσω ..» Εδώ είναι που οι αναλυτές ψιλοτρελαίνονται . Αφού ο κύριος έχει παραδεχτεί ότι είναι αλήτης , και το θεωρεί και κατόρθωμα , γιατί να τη μισήσει; Διαφωνεί ότι είναι αλήτης ή είναι τόσο μεγαλόκαρδος , δίνει τόπο στην οργή και δεν μεταλλάσει το έρωτα σε μίσος; Αγωνίζεται για τον ίδιο , για εκείνη που βρήκε τα κότσια να τον ονομάσει αλήτη ενώ η παρέα του τον παραδέχεται μια που τον κερνάει πάντα ο αλήτης είναι large ή μεταφέρει έργο στην κοινωνία ; Δηλαδή ανακατεύει τάξεις , τζάκια και πιστεύει ότι αυτό είναι το σωστό; Δηλαδή να τραβήξουμε προς τα κάτω τους κυρίους και τις κυρίες και να τους κάνουμε όλους αλήτες; Ή να ανέβει σ’ άλλο κοινωνικό στρώμα διότι την αλητεία τη βαρέθηκε και η γυναίκα –έρωτας του είναι το κατάλληλο όχημα για να φύγει από εκεί που είναι;
     Eίπαμε ένα τραγούδι αναλύουμε και που να ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο στιχουργός , ποιαν έβλεπε , και που τελικά το πήγαινε; Δεν ξέρω κι αν τελικά κατευοδωθεί η προσπάθεια του και σήμερα αυτός υπερηφανεύεται για τον αμφορέα του , αφού σίγουρα την πήδηξε, και η κυρία σκάει αφού πίστεψε το στίχο. Αν αντιστάθηκε η κυρία πάμε καλά. Αν δεν αντιστάθηκε , τολμώ να πω ότι ο αλήτης μπήκε στα σαλόνια και η κυρία στα αλώνια ή στις αλάνες.
     Κι ανακάτεψαν εμάς. Μας μπερδέψανε ρε παιδί μου. Γι’ αυτό πήγαινε πάντα και του κάνε τη δύσκολη ; Τώρα εγώ είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι αυτόν, μια που προχώρησε κι έχει γνώμη και για την παιδεία; Διότι ο αλήτης δεν σταματάει πουθενά. Έχει γνώμη επί παντός επιστητού. Και γι’ αυτό τα παιδιά μας έχουν τέτοια κουλτούρα και η χώρα τέτοια παρουσία. Κι όλα αυτά επειδή τον είπε αλήτη μια βραδιά; Αμέ και χιλιάδες άλλα που όμως τραγουδήθηκαν σε άλλα άσματα και θ’ αναλυθούν εν καιρώ.
*********************************************************************************
      ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ. Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ.
**********************************************************************************
        ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΔΡΑΣΗ-ΑΝΑΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

41 σχόλια:

  1. Ψυχραιμα πλεον,και βαζοντας κατω την λογικη,θα το πω κι οποιον παρει ο χαρος.Το σιχαμα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εδωσε εντολη για κατι τετοιο.Ειναι πολυ εξυπνος για να πεσει στον λακκο μονος του.Ειναι που ειναι μπερδεμενος,ονειρευεται πενσες,σφυρια,ταναλιες...και ειναι προσεχτικος.Ο Σερβος να εχει το οργανωσει,το βλεπω χλωμο,γιατι αν και δολοπλοκος δεν θα εκανε κατι που ισως του στοιχιζε εστω και απο λαθος.Καποια καλοπαιδα να πηραν τετοια πρωτοβουλια και να εκτεθουν στην τηλεοραση και σε τοσο κοσμο θα πρεπει να εχουν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ οτι δεν θα τρεχουν αργοτερα,καποια καλυψη θα εχουν....Και αυτη την καλυψη μονο ΛΙΓΟΙ μπορουν να την προσφερουν,δεδομενου πως η διοικηση της ΠΑΕ δεν κυνηγαει την μηνυση...Το ερωτημα ειναι ενα,Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,Η ΟΧΙ.....??? Στηβεν,ψυχραιμια,στο εχω ξαναπει και το λεω και παλι.Εισαι μεσα στα πραγματα πιο πολυ απο οτι εμεις ολοι που γραφουμε στο blog.Προσωπικα,ειμαι συμφωνος 100% με τετοιες μεθοδους,οταν πρεπει να μπει μια ταξη,και το`χω αναφερει και παλια.Αν ειναι οντως αυτο που σκεφτομαι.Το οτι υπαρχουν διαφωνιες ειναι φυσικο και λογικο,αλλωστε αυτο το blog φουλαρε οπως και ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ γιατι υπηρχαν αντιδρασεις και διαφωνιες εντονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς monegascos: ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ - ΑΛΗΣ; ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ. ΒΑΡΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΟΛΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΠΟΛΥ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖ. ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινα,δεν καταλαβα τιποτα και στα δυο σχολια,και το λεω δημοσιως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι δεν καταλαβαινω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον καζαμια μιλας στο δευτερο σχολιο μαλλον. Στο πρωτο τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις, οπως πατε θα φτασετε στις περσυνες αναρτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΒΕΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ:ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ Ε(Ι)Σ ΚΟΡΙΝΘΟΝ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετοιμος να ηγηθεί συνδυασμού στις (ενδεχόμενες) εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ φέρεται ο Νίκος Γεωργαντζόγλου. Ο πρώην σύμβουλος της ΚΑΕ (σ.σ. είχε ζητήσει από την πλευρά Φιλίππου το μάνατζμεντ της εταιρίας, προκειμένου για τη νέα περίοδο) φέρεται διατεθειμένος να ενισχύσει την "Μάνα ΑΕΚ" έχοντας την υποστήριξη 15 μελών του Συνδέσμου AEKFans. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι μαζί θα στελεχώσουν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στην περίπτωση, βεβαίως, που προκηρυχθούν εκλογές. Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γεωργαντζόγλου παραμένει μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και σύμμαχος των προσπαθειών της παρούσης κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαιδες- Κορινθος... τι γινεται ρε παιδια;

    Εδω σκεφτομαι να βαλω εγω υποψηφιοτητα για την προεδρια. Και εσυ μου λες για τον Γεωργατζογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.dusanfygeapothnaek.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://aekfans21.blogspot.com/2010/08/original-21.html


    Νεα ανακοινωση της φυλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε ακομα περιμενω.Δεν ξερεις να μετρας...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μακης είπε...
    http://aekfans21.blogspot.com/2010/08/original-21.html


    Νεα ανακοινωση της φυλης

    -------------------

    ekseretiki anakoinosi

    milane gia afm kai tetoia kai enas apo tous upografontes eperne mistho kai ensuma apo ti pae epi nikolaidi

    re ti travame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσαν τα ιδρυτικά μέλη της Original 21 στην ανακοίνωση που εξέδωσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η Original 21.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:


    ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

    Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας, γύρω στα 1975 και η ιστορία γράφεται και έτσι έχει πρωταγωνιστές «καλούς» και «κακούς»,ήρωες και ξωτικά σαν ένα Αεκτζήδικο παραμύθι…

    Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια παρέα ανθρώπων – φίλων της ΑΕΚ όπως έλεγαν τότε-που ξεκίνησαν ένα σύνδεσμο φίλων της ομάδας. Με μεγάλη αγάπη και πολύ μεράκι, για την ομορφότερη ποδοσφαιρική συνύπαρξη φίλων της ΑΕΚ. Και επειδή οι παρέες γράφουν ιστορία, αυτή η παρέα έμελλε να γράψει την δική της ιστορία στο συνδεσμιακό χώρο, όχι απλά της ΑΕΚ αλλά ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας. Με μια μικρή «στάση» το 1982 που η παρέα έγινε λίγο μεγαλύτερη.

    Το 1982 ήταν ορόσημο για το οργανωμένο κίνημα των φίλων της ΑΕΚ αφού ένα νέο ξεκίνημα με νέο αίμα, με πολύ καρδιά και μυαλό, άναψε το φυτίλι που εκτόξευσε τον μέχρι τότε ανοργάνωτο σχετικά κόσμο της ΑΕΚ. Του έδωσε οργάνωση, αρχές, μεθοδικότητα, αγάπη και στήριξη, μα πάνω απ’ όλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ μια ιδιότυπη παρεμβατικότητα που γέμιζε με χρώμα τα κοινά της ομάδας.
    Νο1 αρχή- να διαδοθεί η ιδέα της ΑΕΚ σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
    Νο2-να ακολουθεί την ομάδα παντού, με οποιοδήποτε αντίπαλο, σε οποιοδήποτε άθλημα.
    Νο3-να προστατεύει τον κόσμο της ομάδας (οργανωμένο και μη) από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

    Μέσα σ’ αυτές τις θεμελιώδεις αρχές υπήρχαν και πολλές πινελιές που έδιναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα της ΑΕΚ.
    Για όλους εμάς η ΑΕΚ δεν ήταν απλά καθημερινότητα ήταν ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ για κάποιον όμως έγινε τρόπος για να ζήσει…

    Οι ιστορίες, τα γεγονότα και οι στιγμές είναι χιλιάδες για να γραφτούν, η ουσία είναι ότι αυτό το «γνήσιο» κομμάτι της ΑΕΚ έγινε πρότυπο για όλους τους συνδέσμους-ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης- σαν ο ιδεώδης τρόπος λειτουργίας του πιο ζωντανού κυττάρου κάθε ομάδας, του οργανωμένου οπαδού.
    Τα χρόνια πέρασαν και οι εποχές άλλαξαν, η οργάνωση έγινε μαζικότερη και οι παρέα έγινε χιλιάδες πιστοί της ιδέας της γνησιότητας, της διαφορετικότητας, της παρεμβατικότητας που πρεσβεύει η ΑΕΚ και οι οπαδοί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ORIGINAL γεννιέσαι δεν γίνεσαι…
    Αυτή η παρεμβατικότητα έγινε κατεστημένο και η ρότα άλλαξε….μοιραία οι υπόλοιποι οπαδοί άλλων ομάδων προχώρησαν και εμείς αρτηριοσκληρωτικοί, απόλυτοι, ηλίθια παρωχημένοι… να μην υπάρχει φωνή άλλου οργανωμένου φορέα γιατί έχουμε χτίσει «μαγαζί» και οι άλλοι «παραμάγαζα» ….Εν τέλει δεν τρέξαμε τις εξελίξεις και παραμυθιαστήκαμε στην ηγετική μορφή του αρχηγού-επαγγελματία οπαδού με ΑΦΜ που ήμασταν όλοι παιδιά του…μέσα απ αυτόν μάθαμε την ΑΕΚ και πως να λειτουργούμε γύρω απ’ αυτήν… Αυτός ήθελε να γυρίζουν όλα γύρω απ’ αυτόν….

    Όλοι εμείς εδώ και πολλά χρόνια- κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με το Δωματιάκι, με την οικογένεια.
    Ποια οικογένεια δηλαδή ? Αυτή που κινεί τα νήματα όχι σύμφωνα με τις αρχές της παρέας αλλά σύμφωνα με τις αρχές του «ORIGINAL εραστή της τσέπης».
    Αδιαφάνεια στην οργάνωση, ίντριγκα στις σχέσεις, λάσπη γι’ αυτούς που αποχωρούν, φαντάσματα που τον κυνηγούν να του πάρουν την αρχηγία (και το ταμείο!!), και τον λένε κλέφτη , απατεώνα από παιδιά που μεγάλωσαν, μάτωσαν, έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει η ORIGINAL μεγάλη.
    Στιγμές όπως το πλιάτσικο ( τηλεοράσεις, air condition, ραδιόφωνα, θερμαντικές κλπ) στον ιερό χώρο της ΑΕΚ (γήπεδο) κατά την διάρκεια εκδήλωσης για το γκρέμισμα του Ναού, μόνο σε οπαδούς του Ολυμπιακού παραπέμπει…Κορυφαία στιγμή για την ORIGINAL..
    Ποιος να ξεχάσει τον Τροχανά που κάποτε έκανε κολοδάκτυλα στην σκεπαστή και λίγα χρόνια μετά ο Αρχηγός και ο εν λόγω πρόεδρος άλλαζαν πλακέτες στην εκδήλωση των παλαιμάχων…»Μιχάλη μου» ο ένας «Δημήτρη μου» ο άλλος…
    Άφεση αμαρτιών στον Ιωάννη – Γκρεμιστή – Γρανίτσα για το ανεπανόρθωτο κακό που έκανε όταν άφησε την ΑΕΚ άστεγη…γιατί έπαιρνε φτηνά εισιτήρια και θυμήθηκαν να του την πέσουν πριν τις τελευταίες εκλογές της ερασιτεχνικής…τότε δεν είχε να δώσει φτηνά..
    Απείρου κάλους σκηνές με τον προπηλακισμό-ξυλοδαρμό Αεκτζήδων γιατί ήταν «βατραχολάγνοι»..Αεκτζής χτυπά Αεκτζή…Μαγεία..
    Άνθρωπος μας ο Νικολαίδης όταν μας έδινε προμήθειες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, καβαλημένος, χαφιές, ρουφιάνος μετά, αλλά ταυτόχρονα ζητάμε λεφτά για «δικά μας παιδιά»..
    Ξεσηκώνουμε τον Μελισσανίδη για να την σπάσουμε στον «κοντό», αλλά τον πουλάμε όταν έρχεται η ώρα της κάλπης, ψηφίζουμε Ζούπα!!!Όσο καιρό η ερασιτεχνική διεκδικεί χρήματα από την ΠΑΕ για τα διαρκείας – Πρόεδρος Ανατολιωτάκης- κάνουμε το παγώνι…Όταν ο οπαδός με ΑΦΜ γίνεται πρόεδρος, «Δώστε τις προμήθειες στην ερασιτεχνική που φυτοζωεί!!!» λες και πριν δεν φυτοζωούσε…
    Τοποθετούμε τον Καραμανλή στην ΚΑΕ ως «δικό μας άνθρωπο» και αφού χάνει την περιουσία του βάζοντας χρήματα στην ΚΑΕ, τον λέμε «καβαλημένο» και θέλουμε να τον δείρουμε για να παραιτηθεί…
    Για να μην πούμε για το βόλλευ και τον «άνθρωπο μας» και εκεί που τον «Μαυρίσαμε» και του φάγαμε χρήματα και τον στείλαμε στην εντατική…
    Έρχεται ο Αδαμίδης, τον κάνουμε «στατολογημένο» πρόεδρο ,που κάθε τι που κάνει μας ρωτά και ο Παππάς « και τα μάτια μας» μιας και μας δίνει λεφτά…για τον «προδότη προπονητή μας» δεν το συζητώ , δεχτήκαμε 20,000 ευρώ στον έρανο για το μπάσκετ (πάντα μέσω της ερασιτεχνικής) και άλλα 7.000 ευρώ για τους υπαλλήλους της ερασιτεχνικής αλλά κατά τα άλλα είναι προδότης και «εμπρός στην οριστική απόλυση !!!»
    Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά τέτοια γεγονότα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτό που κάποτε ήταν τιμή για την ΑΕΚ έχει καταντήσει ΝΤΡΟΠΗ.. Και υπεύθυνοι δεν είναι ούτε η «πιτσιρικάδα» που κρίνει με αυτά που τις λένε, ούτε οι γνωστοί «χαρτζιλικάτοι» που πληρώνονται με Pay-Roll αλλά χωρίς ΑΦΜ…και σαφώς γελάμε με τους «γνήσιους» ιντρνετάκηδες που το μόνο που ξέρουν είναι να δείχνουν πόσο μακριά απ την ΑΕΚ πρέπει να μείνουν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "...Κλείνοντας θέλουμε να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κείμενο το υπογράφουν όχι εχθρόι της ΑΕΚ και της ORIGINAL,ούτε λαμόγια χαρτζιλικάτοι οπαδοι με ΑΦΜ, ούτε επίδοξοι αρχηγίσκοι.. Το υπογράφουν στελέχη με έντονο στίγμα στην θεμελίωση ιδεών, αρχών της ORIGINAL και που σίγουρα δεν ικανοποιούνται απ’ την ξεφτίλα και την δυσοσμία που εκπέμπει ο μεγαλύτερος οργανωμένος σύνδεσμός της ΑΕΚ, έτσι που την κατάντησε ο Αρχηγός- επαγγελματίας οπαδός ..
    Σίγουρα τα γνωστά παπαγαλάκια του θα κάνουν αυτό που τους έχει διδάξει… Ο Γκέμπελς είναι πολύ μικρός μπροστά του.. και ως νέος Κρόνος θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα … θα φάει το παιδί του…την ORIGINAL.

    Αρχηγέ μην μασάς για το κράξιμο …δεν σε έκραξε κανείς!! Φτύνουν αλλά εσύ νομίζεις πως βρέχει.. Άλλωστε το μεγάλο έγκλημα σου δεν είναι τα οικονομικά, είναι ότι είσαι ο μεγαλύτερος καταστροφέας ονείρων όλων αυτών των παιδιών που είναι πλάι σου…και που με τα περισσότερα απ αυτά έχουμε κάνει κοινούς αγώνες…Ο συντάκτης της ανακοίνωσης σας χρησιμοποιεί δύο μαγικές λέξεις ΑΛΗΘΕΙΑ (που είναι τσακωμένοι εδώ και χρόνια)… και μην στεναχωριέσαι τα «παιδιά σου» δεν θα σε φθείρουν… Ο μοναδικός εχθρός σου σε έχει φθείρει ήδη…

    Ο ΧΡΟΝΟΣ.
    Καλή χώνεψη Κρόνε…
    Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα….
    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ( ΙΣΝΟΓΚΟΥΝΤ CLUB ORIGINAL..)
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΖΙΓΟΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΟΓΛΟΥ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΝΤΑΙ
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
    ΣΤΑΘΗΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΝΚΕΡΙΔΗΣ
    ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2010
    Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ
    Τις τελευταίες μέρες συνέβησαν πολλά.Αρκετά έχουν ειπωθεί,χιλιάδες έχουν γραφτεί,τα περισσότερα εκ των οποίων,υπερβολές,ψέμματα και ανακρίβειες.Σε αυτό το αγωνιστικό χαράκωμα λοιπόν θέλουμε να δώσουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων,όσο κι αν ξέρουμε ότι η αλήθεια πονάει πολλούς.

    Κυρίαρχο θέμα των ημερών λοιπόν είναι ο ξυλοδαρμός του βατράχου από οπαδούς της Α.Ε.Κ. στο φιλικό με την Καλλιθέα.Ας τα πάρουμε όμως όλα με την σειρά:
    Το φιλικό με την Καλλιθέα φτάνει στο τέλος του.Πολλά άτομα έχουν μπει μέσα για να πάρουν φανέλες των παιχτών,χωρίς καμία διάθεση για φασαρίες και διαπληκτισμούς με τους μπάτσους και το σέρβικο σκουπίδι.Βέβαια,κάποιοι μυαλοπώληδες μίλησαν για στημένο και προσχεδιασμένο σκηνικό,αγνοώντας προφανώς το γεγονός ότι ο βασικός πυρήνας της R(όπως όλος ο κόσμος τέτοια εποχή βρίσκεται σε διακοπές) απουσίαζε.Αυτό βέβαια ποσώς ενδιαφέρει όλους αυτούς τους κονδυλοφόρους,που το μόνο που τους νοιάζει είναι να στοχοποιήσουν όσους αντιστέκονται στα συμφέροντά τους.Γιατί να ενδιαφερθεί άλλωστε ο βάζελος διευθυντής της ''Ωρας για Σπορ' και ο πανιώνιος Γαλάτσης για την Α.Ε.Κ.;Τί τους νοιάζει όλους αυτούς η Α.Ε.Κ. και τα προβλήματά της;Ο μισθός και η μίζα να πέφτει,τα συμφέροντα να εξυπηρετούνται.
    Ας αφήσουμε όμως όλον αυτόν τον συρφετό κι ας περάσουμε στα γεγονότα.Καθώς λοιπόν οι οπαδοί μας βρισκόντουσαν μέσα στο γήπεδο και έπαιρναν τις φανέλες των παιχτών μας,βρέθηκε ανάμεσα σε κάποιους από αυτούς ο γνωστός προδότης προπονητής.'Οπως ήταν αναμενόμενο,η παρουσία του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο.Έτσι λοιπόν άκουσε τα μπινελίκια του,χωρίς όμως διάθεση για περαιτέρω παρατράγουδα.Ο γνωστός όμως προδότης και ψευτόμαγκας θίχτηκε που άκουσε την σκληρή αλήθεια και αποφάσισε να αρχίσει να βαράει ΠΡΩΤΟΣ οπαδούς μας.Αυτό φυσικά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.Ο προδότης άρπαξε τις μάπες της χρονιάς του και το σύστημά του δεν έχασε την ευκαιρία να τον αγιοποιήσει,παρουσιάζοντάς τον ως τον 62χρονο κακομοίρη γέρο που τραβάει φοβερά μαρτύρια από τους αλήτες ΟRIGINALίστες.Το γεγονός βέβαια ότι στελέχη της R τον υπερασπίστηκαν για να μην τις φάει,αποκρύφτηκε εντέχνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα κουρέλια όμως τραγουδάνε ακόμα και θα τραγουδάνε για πολύ...'Οσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους...Όσο κι αν τους χαλάει τα σχέδια ή τις φιλοδοξίες...
    ...Κουράγιο ΑΕΚΑΡΑ μου,ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Αδέρφια και ΞΥΔΑΚΙ στις αδερφές και στο βατραχάκι...

    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

    ΣΚΑΛΑΚΙΑ CLUB ORIGINAL

    Υ.Γ.:ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ

    http://dusanfygeapothnaek.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. .Γιατί αν δεν αγοράσεις μπορεί να σε ψάχνουνε

    - Καλησπέρα. Είμαστε από τον οργανισμό ΧΕ.ΣΤΟ.Ν (χειροφίλημα στο Ντούσαν). Έναν οργανισμό που προΐσταται ο λαοπρόβλητος πολιτευτής της Β' Αθηνών Κύριος Γιάννης Χαμούρος και έχει ως αντικείμενο τη προβολή του έργου του ΔΝΤ, αλλά ταυτοχρόνως και τη πάταξη τη βίας. Εξαιρείται φυσικά η βία που εξασκείται πάνω σας . Θα θέλαμε να σας υποβάλουμε, αν έχετε χρόνο μερικές υποχρεωτικές ερωτήσεις
    - Περάστε, αν και δεν έχω πολύ χρό..
    - Αυτό θα το κρίνω εγώ. Ωραίο το σπιτάκι σας. Φωτογραφία του Ντούσκο, δεν βλέπω όμως
    - Δεν υπάρχει λόγος. έχω μόνο συγγενών μου
    - Συγγενών ; Μάλιστα.. Μάλιστα !! Δ.Τ είπαμε.. ΑΕΚτζης. Σύμφωνα με κατάθεση του περιπτερά. δεν έχετε αγοράσει ποτέ σας, την ώρα για σπορ. Αντιθέτως προτιμάτε το National Geographic . Σημαίνει κάτι αυτό ;
    - Σαν τι να σημαίνει ;
    - Δεν ξέρω ; Λέω.. Μάλιστα... Μάλιστα.!! Που το έχω ; Α!! Εδώ είμαστε. Στις 22/12 γιατί απουσιάζατε μαζί με το γιο σας από την εκδήλωση της ΑΕΚ "Κάλαντα για τον Ντούσαν" ;
    - Γιατί το παιδί μου έπαιζε το Αγγελάκι στο θεατρικό έργο του νηπιαγωγίου
    - Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει αυτό η δασκάλα του ;
    -Μπορείτε να τη ρωτήσετε όποτε θέλετε ;
    -Μπορώ ε ; Μάλιστα , Μάλιστα. !! Εδώ βλέπω όμως ότι δεν έχετε αγοράσει τη δεκάτομη παιδική εγκυκλοπαίδεια " Ντούσαν ο Έλληνας"
    -Μα, το παιδί μου δεν ξέρει να διαβάζει ακόμα.
    -Α!! Δεν ξέρει. Μάλιστα, Μάλιστα. Μισό.. Α!! 'Εχουμε καταγγελίες από το facebook ότι δεν έχετε κάνει ούτε ένα like , σε άρθρα του εξαίρετου εκδότη και ΑΕΚτζή..
    - Ξέρετε.. Δεν έχω πια λογαριασμό στο facebook. Μου τον ακύρωσαν επειδή είχα κάνει φίλη μια συμμαθήτρια του όγδοου ξαδέλφου ενός παιδιού από την R.
    - Της R ; Μάλιστα, Μάλιστα. !! Γνωρίζετε ότι αυτό μετά από την εισήγηση της ΧΕΣΤΟΝ, είναι παράνομο . Γίνατε μέλος της ερασιτεχνικής πότε ακριβώς ;
    -Επί προεδρίας Δημήτρη Χατζηχρήστου
    - Επί Χατζηχρήστου ; Μάλιστα, Μάλιστα !!
    ..- Αλλα είχα κάνει την αίτηση νωρί..
    -Αυτό δεν έχει καμία σημασία . Για να ρωτήσω κάτι άλλο. Είστε μέλος κάποιου συνδέσμου ;
    - Όχι
    -'Οχι ; Γιατί δεν είστε μέλος στους Defenders ;
    -Σε ποιους ;
    - Στους De fe nders ;
    - πρώτη φορά τους ακούω. Νόμιζα ότι ήταν ανέκδοτο
    -Δεν είναι ώρα για αστεία κύριε. Στον ΑΕΚ Φαν ;
    - ...
    - Ούτε αυτό το ξέρετε . Μάλιστα , Μάλιστα. !!Και είστε ΑΕΚτζης.. και θέλετε να σας πιστέψω. Τέλος πάντων τελευταία ερώτηση. Έχετε φάει ποτέ στο εστιατόριο του Κυρίου Μπάγιεβιτς ;
    -Είναι πολύ ακριβό για το βαλάντιο μου
    =Α!! ακριβό !! Μάλιστα μάλιστα !! Λοιπόν κύριε Τ . Οριακά μπορούμε να σας εγκρίνουμε την αίτηση σας για το νέο διαρκείας
    - Μα δεν θέλω να αγοράσω διαρκείας
    -Δεν θέλετε ;; δεν θα συσπειρωθείτε πίσω από τη ΧΕΣΤΟΝ ; Τι θα πει δεν θέλετε ; Με τους αλήτες είστε ; Ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Και λυπάμαι που μεγαλώνετε και παιδί. Τι πρότυπο θα του δώσετε αν όχι το πρίγκιπα ;. Λυπάμαι... Είμαι αναγκασμένος να,,,
    (μπλινκ, μπλενκ, .....μπλινκ.. μπλονκ)
    - 'Ελα .. Εδώ ΡουΦου07. Συνέδεσε με με το κύριο Γενικό
    ( # Ο κίτρινος πρίγκιπας. μας οδηγεί # Εμπρός για μια ΑΕΚ ελεύθερη..)
    -Ναι
    - Κύριε Γενικέ. Εδώ Ρουφου07. Ειδοποιείστε το κύριο Χαμούρο, ότι μόλις ξετρύπωσα έναν αλήτη. Παρακαλώ όπως στείλετε ένα περιπολικό για τα περαιτέρω .
    Κύριε Τ .Είστε υπό κράτηση

    http://duck-season.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανακοίνωση της ORIGINAL Κομοτηνής

    Σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει η αγαπημένη μας ΑΕΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον προπονητή μας και να του τονίσουμε πως είμαστε δίπλα του ώστε να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο το οποίο ξεκίνησε εδώ και 2 χρόνια και οδήγησε τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος στην κατάκτηση της 4ης θέσης. Επίσης να συγχαρούμε τον κ. Νικολάου για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του «Επαγγ. οπαδού», Δ. Χατζηχρήστου. Αλήθεια κ. Νικολάου, υπάλληλος του Κόκκαλη είστε ακόμη;

    ΥΓ. Έξω ο βάτραχος και τα τσιράκια του από την ΑΕΚ μας. Τον αρχηγό και τα μάτια μας αδέρφια.

    ORIGINAL ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

    SINCE 1986

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. anonime , sou ksefyge mia paragrafos

    ο άλλο τρελό που ακούστηκε και 'φορέθηκε' από το σύστημα του βατράχου είναι ότι επιχειρήσαμε σαμποτάζ κατά της ομάδας μας επειδή την βλέπαμε να πηγαίνει καλά στα φιλικά της παιχνίδια.Πρώτα από όλα,θα πρέπει όλοι αυτοί οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι να καταλάβουν ότι εμείς δεν αντιμετωπίζουμε την Α.Ε.Κ. ως μαγαζί συμφερόντων και πεδίο κέρδους.Θέλουμε η Α.Ε.Κ. να πηγαίνει καλά ανεξαρτήτως σιχαμερών προσώπων.Η Α.Ε.Κ. άλλωστε για μας δεν έχει καμία σχέση με τον παλαίμαχο του Ολυμπιακού.Το αστείο μέρος της υπόθεσης βέβαια είναι το πώς μπορεί να λέει κάποιος ότι μια ομάδα πηγαίνει καλά και έχει υπέροχο και οικογενειακό κλίμα,χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι.Είναι νωπές άλλωστε οι μνήμες από τις 2 προηγούμενες παταγωδώς αποτυχημένες χρονιές με τον βάτραχο και το ίδιο πάνω-κάτω ρόστερ καθώς και τα δεκάδες επεισόδια μεταξύ τους.Η' μήπως θαμπώθηκαν οι κολλητοί του καραγκιόζη από τις εμφανίσεις στα μέχρι στιγμής φιλικά;Και η πρόβα τζενεράλε με την νεοφώτιστη ομάδα της Β' Εθνικής που η ομάδα σερνόταν κι έπρεπε να τρώει άλλα 2 γκολ;Aυτό το ματς δεν έγινε;Μήπως αυτό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση δεν βόλευε τους ντουσανοφρουρούς και το σενάριό τους ότι ο Ντούσαν(στ'αρχίδια τους η Α.Ε.Κ.) φτιάχνει ομαδάρα;

    Το σύστημα του βατράχου όμως δεν αποτελείται μόνο από δημοσιογράφους.Σε αυτό έχουν ενταχθεί και οι πληρωμένοι τσάτσοι του Μελισσαρχίδη,οι γνωστοί κωλοτούμπες των Πατησίων,που παλαιότερα έφευγαν από την R και έφτιαχναν club στην Δεκελείας ως 'χαράκωμα' για να μην επιστρέψει ο νυν αγαπημένος τους βατραχάκος.Αφού πρώτα,σαν σιγανοπαπαδιές που είναι,έστησαν ολόκληρο συλλαλητήριο(με πρόσχημα την ενδεχόμενη πώληση του Σκόκο) για να προστατέψουν τον πολυήττα,χθες έδειξαν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο με την ανακοίνωση που έβγαλαν κατά του ΑΡΧΗΓΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Φυσικά και ξέρουν πολύ καλά οι συγκεκριμένοι ότι ο Μίμης δεν είχε καμία σχέση(είναι γνωστό ότι δεν γουστάρει τέτοια σκηνικά) αλλά μέσω αυτής της ανακοίνωσης βγαίνουν όλα τα απωθημένα χρόνων που,δυστυχώς γι'αυτούς,τούς πληροφορούμε ότι θα παραμείνουν απωθημένα.Μαζί με τους ντουσανοφρουρούς και προσκυνημένους Πατησιώτες υπογράφουν κι άλλοι 9 ανύπαρκτοι συνδέσμοι της Α.Ε.Κ. που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι ομάδα τους είναι ο 'Ντούσαν κι ας μην κερδίσω ποτέ'.Ποιός ξεχνάει άλλωστε την δήλωση Λα-Λάκη Θεοδοσίου ότι αποχωρεί από τα της Α.Ε.Κ. μόλις έφυγε ο βάτραχος κατά την πρώτη επιστροφή του;Ό,τι και να κάνουν όμως,η ανυπαρξία τους φαίνεται απο την παρουσία-απουσία τους από τα γήπεδα καθώς και από την ασυνέπεια των λόγων και των πράξεών τους.Βλέπετε η κωλοτούμπα στην σημερινή εποχή έχει γίνει μόδα!Δεν πειράζει,ας είναι καλά ο βάτραχος και ο νικαιώτης αρχιψεύτης που τους χρηματοδοτούν.
    Το κακο βέβαια στην αγαπημένη μας ομάδα είναι ότι υπάρχει κόσμος που είναι πρώτα αντι-ORIGINAL και λιγότερο με την Α.Ε.Κ.Έτσι λοιπόν προκύπτει κάθε φορά σε ό,τι συμβεί το δόγμα:'Kάνει κρύο;Φταίει ο κλέφτης Χατζηχρήστος και τα πρεζάκια του'.Τα παραδείγματα είναι πολλά,με πιο πρόσφατο αυτό του Νικολα'ί'δη που τώρα όσοι τον αποθέωναν τότε τον βρίζουν αισχρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτο το τελευταιο περι αντι-original,ειναι ολο το ζουμι mike21.Και το ξερεις κι εσυ και ολοι οι αλλοι.Το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης το εχει η ιδια η οργανωση,κατι που παραδεχεται παρα πολυς κοσμος,πρωην οργανωμενοι,και το χειρωτερο ειναι οτι υπαρχουν και οι νυν οργανωμενοι που πλεον εχουν τις αμφιβολιες τους.Μεγαλωσαν βλεπεις,και και ειναι πιο αποκρυσταλωμενη η γνωμη και η αποψη τους.Δεν γνωριζω ποσο ετων εισαι,αλλα σιγουρα θα`χεις ακουσει για το τι γινοταν στην σκεπαστη και τοτι προπαγανδα επεφτε υπερ της οργανωσης,φερνοντας την ιδια την ΑΕΚ σε δευτερη μοιρα κατι που ισχυει μεχρι και σημερα.Οσο η οργανωση που ειναι ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,εξακολουθουν την ιδια πολιτικη φθορας,να ξερεις οτι ο περισσοτερος κοσμος πρωτα θα ειναι αντι-original και μετα ΑΕΚ.Ασχετως αν συμφωνουν με τον Μπαγιεβιτς η οχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mike21hlk είπε...

    Το σύστημα του βατράχου όμως δεν αποτελείται μόνο από δημοσιογράφους.Σε αυτό έχουν ενταχθεί και οι πληρωμένοι τσάτσοι του Μελισσαρχίδη,οι γνωστοί κωλοτούμπες των Πατησίων,που παλαιότερα έφευγαν από την R και έφτιαχναν club στην Δεκελείας ως 'χαράκωμα' για να μην επιστρέψει ο νυν αγαπημένος τους βατραχάκος.Αφού πρώτα,σαν σιγανοπαπαδιές που είναι,έστησαν ολόκληρο συλλαλητήριο(με πρόσχημα την ενδεχόμενη πώληση του Σκόκο) για να προστατέψουν τον πολυήττα,χθες έδειξαν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο με την ανακοίνωση που έβγαλαν κατά του ΑΡΧΗΓΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ----------------------------------

    eeeeeeeetsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άμα η μοίρα θέλει να παίξει παιχνίδια μαζί σου, σε βάζει κάτω και σε πατάει! Η υπόθεση είναι να μπορείς να ξανασηκωθείς, να ισιώσεις το κορμί σου και να σηκώσεις το κεφάλι για να προχωρήσεις μπροστά. Τόσα χρόνια στην Οικογένεια αυτό γίνεται και πάντα συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά, να ξεπεράσουμε και το επόμενο εμπόδιο.
    Και από εμπόδια ουκ ολίγα, να 'ναι καλά και τα διάφορα ...αδέρφια μας ΑΕΚτζήδες που την μια βάζουν το καλό και καλά της Α.Ε.Κ. μπροστά και την επομένη σε λούζουν με τα χειρότερα και σε ανεβοκατεβάζουν την μια απατεώνα και την άλλη κλέφτη. Τους έχω σιχαθεί τόσα χρόνια.
    Καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων να προσπαθούν επίμονα να αρπάξουν λίγη από την λάμψη της Μπόμπας ή την δύναμη της έκρηξης της αλλά θα πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν σε όλους αυτούς που θέλουν μόνο να πάρουν και όχι να δώσουν στην Οικογένεια ότι για να είσαι κομμάτι της Οικογένειας πρέπει να μάθεις να την ζεις, να την σέβεσαι και να την προστατεύεις.
    Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και όποιος θέλει να έχει άποψη για την Οικογένεια ας φροντίσει πρώτα να μην αφήνει να την χτυπάνε πισώπλατα και ύπουλα. Το έργο που πάει να παιχτεί και πάλι, με πρόσχημα την ένωση και την δύναμη, το έχω ξαναδεί και πάντα κατέληγε στο ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα. Το πράμα είναι τελείως απλό, είσαι μαζί μας θα ζεις μαζί μας και μαζί θα κάνουμε τα καλά καλύτερα και τα κακά λιγότερα.
    Στην Οικογένεια δεν είμαστε όλοι ούτε για να παίζουμε ξύλο ούτε να επιδεικνύουμε τα μπράτσα μας. Είμαστε ένα κολάζ ανθρώπων που η διαφορετικότητα του καθενός μας φέρνει πιο κοντά, ένας δεσμός φίλων της Α.Ε.Κ. που μέσα από την ORIGINAL γινόμαστε ένα κουβάρι, ένα πράμα. Έτσι ήταν και έτσι πρέπει να πορευόμαστε πάντα.
    Το εάν έχει προβλήματα οποιασδήποτε μορφής η Οικογένεια μπορεί να τα λύσει μόνη της και δεν χρειάζεται “εξωτερικούς” για να τα διαχειριστεί, ακόμη και αν χρειαστεί, όποτε χρειαστεί, και για τον οποιοδήποτε λόγο να παίξουμε κλωτσιές μεταξύ μας αυτό θα γίνει ανάμεσα μας. Την άποψη τους να κρατήσουν για τα δικά τους.

    Η Οικογένεια συνεχίζει τον δρόμο της είναι παντού, τα νιούζ άρχισαν να παίρνουν χρώμα και πάλι, μου άρεσαν πολύ τα τελευταία 2, τόσα χρόνια στην αγκαλιά μου τα θέλω πιο δυνατά, με πιο πολύ ψυχή με γεμάτη καρδιά. Με αυτά μεγάλωσα πίσω στα πέτρινα χρόνια του Ζήτα. Αναμονή κάθε Παρασκευή στην Ομόνοια να τα διαβάσουμε πρώτοι και φρέσκα. Όμορφα χρόνια, γλυκές βραδιές.
    Και από τα πέτρινα χρόνια του 80 φτάσαμε στα μίζερα τα σημερινά. Είμαι δεκαεξάρης και σαν γαμώ τα λύκεια όπως λέει και ο συνονόματος τροβαδούρος, αλλά δεκαεξάρης και χωρίς ...φως να δει ακόμη. Για πόσο ακόμη; Αν δεν είχαμε στην ομάδα αυτόν που τόσο πρόστυχα μας πούλησε και πουλήθηκε το 1996 ίσως θα μπορούσα να δω παραπέρα, να έχω την ελπίδα όπως έχουν τόσοι φίλοι μου που μέσα στην αφέλεια τους ή την μικρή τους μνήμη αφήνονται να παρασυρθούν στο ότι κάτι μπορεί να γίνει. Για μένα ο βάτραχος και η Α.Ε.Κ. δεν συμβαδίζουν και όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθούμε τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να ενώσουμε τα κομμάτια μας.
    Αφήστε που τώρα που γίνεται της ...Πόπης στο λιμάνι μπορεί να τον φωνάξουν και πάλι να τους σώσει. Μιλάμε έχω ανάψει ήδη λαμπάδα!

    http://skepastiskagkela.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. monegascos είπε...
    Αυτο το τελευταιο περι αντι-original,ειναι ολο το ζουμι mike21.Και το ξερεις κι εσυ και ολοι οι αλλοι.Το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης το εχει η ιδια η οργανωση,κατι που παραδεχεται παρα πολυς κοσμος,πρωην οργανωμενοι,και το χειρωτερο ειναι οτι υπαρχουν και οι νυν οργανωμενοι που πλεον εχουν τις αμφιβολιες τους

    ------------------------

    etsi einai, to anti-original reuma exei ekdilothei sto gipedo apo tote pou fwnaksan "steiltous maki sto domatiaki " , edw kai 10 xronia sxedon

    kai megalourgise tin periodo nikolaidi

    twra to pios ftaiei , tha se gelasw


    ki ante to dexome apo ksekarfwtous pou asxolounte ligo pio epidermika na nomizoun oti theloun

    oloi oi aloi oi ydritikoi omos pou pane na oikiopointhoun tin dusareskeia , exoun xesmeni ti fwlia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 46 club original * 50 malakes meso oro =
    2300 gnisia malakismena * 2 arxidia <=
    4600 arximalakismena giati
    exoume kai ta monarxidomalakismena

    46 kataskeyastes original genitsaron sunistoun:
    i aek pethane,zito o dimitris mas
    autoi kseroun

    original original original malakismena

    dimitri gamisou ki ante eksafanisou

    poustrako dimitri kanenas de tha meini

    ta kalutera tora erxonte dimitri otan tha tros sti sixameni sou kolofatsa ta giaourtia tou filipou kai ta bounidia tou zastrou

    sixamero erpeto
    is the final countdown fidi kolovo

    oso tha lete vatraxo ton dousan
    tha einai sixameni oxia o dimitris sas
    tis oikogenias ton erpeton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kala esy xreiazese tonous fasoli gia na klaseis 4600 arxeidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. απο τι καταλαβαινετε κυριοι υπαρχει προβλημα κορυφης
    αμφισβητηση στο προσωπο του μεγαλου αρχηγου εχει ξεκινησει εδω και ενα χρονο και θα φανει στις επομενες εκλογες της ερασιτεχνικης
    διαβαζοντας τα παραπονα πολυ ωραια αρθρα των διαφορων ανωνυμων φαινεται η πολυ καλη δουλεια του χατζηχρηστου οσον αφορα την διαμορφωση του συνειδητου και του υποσυνειδητου, ομιλουν περι Γκαιμπελς αλλα διατυπωνουν τις αποψεις του με βαση την θεωρια του Γκαιμπελς
    αραγε διαφοροι ανωνυμοι οταν πηγαινεται στο γηπεδο παρακολουθειτα αγωνα η διαμορφωνεται μυαλα οπως τα δικα σας στους γυρω σας?
    ολοι εσεις πως θελεται την αεκ του αυριο?
    θα μου κανεις γιατι διασπαστηκε η θυρα 21 στην δεκαετια του 80? απο τους παραπανω ανωνυμους περιμενω την απαντηση εκτος και δεν ειχαν την ηλικια που να γνωριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. siga mi katso
    siga mh klaso
    siga mi fovitho
    tha katso omos na ta kopso
    na ta ksefortotho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημερα. Μη τσακωνεστε. Ολα εχουν τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Αυγούστου, 2010 11:38

    Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μιλάμε για "ντεμοτεχνεία" και "συστήματα ντούσαν" αλλά όλα τα κολλητήρια και οι μυρικόγκοι είναι άρτια εξοπλισμένοι με ανακοινωθέντα. Πράγματι δημήτρη, ονομάζουν τους άλλους γκαίμπελς, τη στιγμή που έχουν οι ίδιοι ΠΡΙΝ από αυτούς στήσει ένα σύστημα ελεγχόμενης διάδοσης πληροφορίας.
    Φυσικά,η πλύση εγκεφάλου του μέγα καραγκιόζη κάνει κάθε κολλητήρι και μυρικόγκο να είναι ξερόλας. Τα εν οίκω πάντα εν κρυπτώ φυσικά...
    Τελικά θα μου απαντήσουν όλα τα κολλητήρια και οι μυρικόγκοι που κυκλοφορούν εδώ εάν στα τόσα χρόνια που τσατσεύουν τον καραγκιόζη έχουν δει ποτε χρήση/διακίνηση ουσιών και κατασροφές ξένης περιουσίας από άλλα μέλη του καραγκιοζοτεχνείου? Αν ναι, θεωρούν ότι αυτό προώθησε την ιδέα της ΑΕΚ?
    α, ναι ο βάτραχος φταίει και γι' αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ Η΄ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η΄ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΠΡΟΔΟΤΗ'' .

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΚΡΟΣ. Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΛΛΙΩΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..
    ΦΕΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Αυγούστου, 2010 11:41

    Φυσικά, στην ανακοίνωση απάντηση των ιδρυτικών μελών της οργάνωσης (που μπορεί και να ήταν ή να μην ήταν, δε με νοιάζει) λέγονται αυτά που λεν όλοι οι άλλοι. Είπαμε, κι αυτοί θα κατηγορηθούν ως πουλημένοι στο σύστημα ντούσαν...
    ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xtupises kentro xatzatzari

    esy kai o vouros pou eipe oti meli tis R kleisane tous katapeltes ton ploion kai ta diulistiria me ta fortiga tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Αυγούστου, 2010 12:55

    Μιχαλη, ξέχασες να κάνεις copy paste...όπου να ναι θα σας αφήνουν από την οργάνωση να γράφετε και με ελληνικούς χαρακτήρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. otan pigame gia cafe me ton steven , eixa kai simeiwseis apo ton arxigo enw sta duskola ton eperna tilefono....


    ama den paristaneis ton ilithio, exeis megalo provlima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δυσανασχετεί η ΕΛ.ΑΣ με ΑΕΚ και Ντούσαν!

    Την ώρα που η Εισαγγελεία Αθηνών σχηματίζει
    ξεχωριστή δικογραφία για κάθε έναν από τους δράστες των γεγονότων του περασμένου Σαββάτου ξεχωριστά, στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν συνεχώς τη δυσφορία τους για τον λόγο για τον οποίο τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχουν καταθέσει ακόμα μέχρι και σήμερα μήνυση! Στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζεται η άποψη πως το κατηγορητήριο θα ήταν πιο "άκαμπτο" και ισχυρό αν οι "κιτρινόμαυροι" κινούνταν νομικά εναντίον των κατηγορουμένων σε αντίθεση με την αυτεπάγγελτη κίνηση της Εισαγγελείας...

    ----------------------

    apo tin egyrotati ps-Ora
    http://www.ora21.gr/index.php/aekora365/item/1050-2010-08-11-08-35-53

    ante re gkaratzeo, afou de paei o vatraxos , trava esu na kaneis minisi pou to katexeis to thema
    kai dwse kai tis alles plirofories pou exeis gia ta narkotika
    kleista mesa ola ta kolopaida kai stamata na mas prizeis to poutso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΕΦΟ Ζαχάρως

    «Όλοι έχουμε βιώσει σπουδαίες στιγμές κατά τη θητεία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Θρύλο και εμείς οι Ζαχαριώτες δεν τις λησμονούμε. Τον σεβόμαστε, τον εκτιμούμε,τον θεωρούμε ικανότατο προπονητή. Δεν αποκλείεται όσα διαδραμτίστηκαν στην Καλλιθέα να ήταν προγραμματισμένα από κάποιους τραμπούκους που φυσικά δεν ήταν φίλαθλοι. Δεν τους χρειάζονται τα γήπεδα, ας φύγουν οριστικά από αυτά. Και ο νόμος για την βία επιβάλλεται να λειτουργήσει άμεσα, σκληρά και αυστηρά. Δηλαδή οι σωστοί φίλαθλοι δεν πρέπει εξαιτίας τους να παρακολουθούν αγώνες της -όποιας- αγαπημένης τους ομάδας. Το κράτος να τους στείλει πίσω από τα σίδερα. Εμείς στην ΠΕΦΟ Ζαχάρως απεχθανόμαστε και μισούμε τη βία και αυτό είναι ένας πρόσθετος λόγος να βρισκόμαστε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη»





    AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAAHHAHAHAH

    KLAIW

    http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/08/blog-post_5113.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Αυγούστου, 2010 14:17

    στο ερώτημα μου δεν απάντησες..Πάντως copy paste σταμάτησες να κάνεις (στα δικά μας λεγόμενα)...μπράβο μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    στο ερώτημα μου δεν απάντησες..Πάντως copy paste σταμάτησες να κάνεις (στα δικά μας λεγόμενα)...μπράβο μπράβο...

    ----

    stamata ki esy na paizeis ti kasseta gia sumparastasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή