Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

MONO ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

         - Αδερφέ, σε θέλω δίπλα στην φετεινή προσπάθεια.
         - Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Είναι θέμα αρχών.
         - Μη μου το κάνεις αυτό. Θέλω να τα πάρω όλα και να γραφτώ στο πάνθεον.
         - Ε, πάρτα. Εμένα τι με θέλεις;
         - Θέλω να είμαστε όλη μια γροθιά. Μια οικογένεια, ένα ερωτευμένο ζευγαράκι όπως τότε που γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε και μετά που κάναμε και τα παιδιά. Θέλω να δείξω οτι είμαστε μοναδικοί  ακόμα, όπως τότε το 90.
        - Εντάξει, αλλά κάνεις κακές παρέες. Σε θέλω καταδικό μου. Και ξέρεις οτι σε προσέχω ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Ένα χατήρι σου ζήτησα και δεν μου τόκανες.
        -  Δίκιο έχεις, αλλά το σπίτι είναι μεγάλο κι έχει πολλούς επισκέπτες. Δεν θέλω να κοιτάνε εμένα. Να κοιτάνε άλλον. Και του χρόνου, θα φύγει έτσι κι αλλοιώς. Κι εγώ θα φύγω κι αν δεν έρθει κανάς περίεργος, θα πάρεις και τα κλειδιά.
       - Ναι, αλλά μου χρωστάς και κείνα τα γλυκά που θάχουν μπαγιατέψει πια.
       - Θα σου δώσω φρέσκα τώρα.
       - Εντάξει τότε. Θα έρθω. Θέλεις κάτι άλλο;
       - Ναι. Να πας τον κόσμο επάνω και να τον κρατάς σε ησυχία.
       - Για το επάνω εντάξει. Για το άλλο, δεν είμαι σίγουρος.
       - Έλα τώρα. Τουλάχιστον να προσπαθήσεις.
       - Οκ.
       - Τι οκ; Βάλε με το ποδαράκι σου εδώ το σημαδάκι σου. Σκρίπτα μάνεν.
                Κι ο προπονητής πλέον ξεκάθαρα δήλωσε την καλή δουλειά, την ικανοποίηση του, την ταύτιση των απόψεων του με τον πρόεδρο που τυχαίως συμφωνεί με τον ιδιοκτήτη και την πίστη του οτι θα σκίσουμε. Άσε δε, που είτε είναι είτε δεν είναι στον πάγκο, στη Φιλαδέλφεια θα είναι πάντα παρών. ΔΙΟΤΙ " δεν υπάρχει ΑΕΚ χωρίς Φιλαδέλφεια " ( σκέψου να μην γίνει εκεί τελικά ). Και η δήλωση αυτή ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. Θα μου πείτε βέβαια οτι κι ο Παπάς ήταν στην παρέα. Ναι, αλλά δεν είχε Αδαμίδη και Μπάγιεβιτς τότε, χώρια που όλη η παρέα ντεν τον άφηνε να μιλήθει ( ΟΥΑ, ΟΥΑ, ΟΥΑ ).
       Κι άρα κι εμείς, ζωνόμαστε τις τσαπς και τις αξίνς, τισ σμέες μας, τις βουβουζέλς μας και δίνουμε όρκο τιμής και πίστης να υποστηρίξουμε τον στόχο μας. Απο την πλευρά μας κόβουμε την γκρίνια και τους μεταξύ μας καβγάδες, διότι αν κάτι πάει στραβά 1%, ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ. ΠΑΝΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Αλλά να μην βάζουμε κακές σκέψεις.
          ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟ 90 ( κάτι σαν αεκτζήδικο έπος του 40 μου ακούστηκε αυτό ). ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;  ΣΙΔΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΣΙΔΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΛΜΟ ΑΥΤΟΙ; ΖΕΣΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΤΖΕΡΕΔΕΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΑΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ. ΟΛΕ.
        ΥΓ1.  Τον είδατε τον Νικητιάδη τον υφυπουργό, με τον οποίο συναντιούνται όλοι για την καταπολέμηση της βίας; Παιδιά μιλάμε για κλασσικό εκδορέα ελεφάντων ή διασταύρωση νεροβούβαλου με δήμιο της επανάστασης της Ουγκάντα. Μια φωτογραφία του άμα βάλουν στις επικίνδυνες θύρες όλων των γηπέδων με λεζάντα " ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ", τέρμα η βία.
        ΥΓ2. Τι να κάνουμε Θόδωρε; Στην Ευρώπη δεν υπάρχει Πατέρας να σου αγοράσει το Μελίσση, τον Κλαίητον ή κανά διαιτητή ή να βάλει στον κώλο των παικτών διαφήμιση της Vivartia. Αλλά έχεις πάρει τον Δερμιτζάκη, που αν μείνει - πες για την συμφωνία με τον Πανθρακικό- μπορεί και ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΦΕΤΟΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΝ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΑΛΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ. ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ.
      ΥΓ3. ΣΟΑΡΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ.
      ΥΓ4. Ευτυχώς που είδε την απάτη τον Μπερέτα και τον άλλαξε με τον ικανό. Έτσι προλαβαίνεις λάθη 5 μύριων.  

11 σχόλια:

  1. Μιχαλη-ανωνυμε,τι ακριβως λεει ο colgate γιατι δεν μπορω να ψαχνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα παιδες. Δεν κινειται τιποτα. Παρα μονο τα παρε-δωσε με αυτους που ελευθερωνουν θεσεις και λεφτα,αλλα και που πρεπει να παρουν κανενα ψιλο για να φυγουν. Και να κλεισουν οι υποθεσεις με αυτους που του χρονου μενουν ελευθεροι.
    Αν παρουν κανενα 800ρι χιλ για τον Μπλανκο να ειναι ευχαριστημενοι,αφου αν μεινει,του χρονου θα παρουν τα απαυτα τους.
    Θα πρεπει ομως και να δωσουν κανενα 500ρικο στον μαγκα τον Γκερειρο για να φυγει και να διαπρεψει στο Καμπιονατο.
    Πανω που ερχεται κανενα φραγκο απο την χορηγια της πισω φανελας και απο την μεταγραφη Παπασταθοπουλου,ερχεται το μνημονιο με την ερα και πρεπει να δωθουν εκει καποια φραγκα για να τους καλοπιασουμε.
    Σωζονται λεφτα απο αποδεσμευσεις και αμεσως-χωρις καν να περασουν και να ξεκουραστουν τα κακομοιρα σε καποιο συρταρι της ΠΑΕ, τρεχουν να καλυψουν αλλες τρυπες,απο δοσεις και διακανονισμους λογιων-λογιων.
    Αλλες ανοιγουν,αλλες κλεινουν και μοιαζει σαν χωριο στα προαστια της Μπαγκογκ.Ναρκοπεδιο.
    Αλλα δεν γινεται αλλιως.
    Πρεπει η αναγκη να γινει φιλοτιμο. Δηλαδη η "ορθη οικονομικη πολιτικη" να γινει "αναγκαιοτητα λογω των κρισιμων ημερων" και να ταιριαξουμε γαντι με την πορεια της ελλαδουλας μας ΚΑΙ σε αυτο.

    Αρχιζει το δραμα του ΠΑΟΚ. Και τωρα που δεν υφιστανται οι πατεροβγενοπουλαιοι,δεν ξερω τι θα γινει.Εκτος και αν υφιστανται αλλα με αναποδες υπηρεσιες. Δηλαδη αντι να χρησημοποιουν τον ΠΑΟΚ σαν αναχωμα στον γαυρο για να παρουν την κουπα,τωρα να τον χρησιμοποιησουν σαν εμποδιο στην πρωην λατρεμενη τους αλογοομαδα,για να παρει το πρωταθλημα "οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο αυτους". Οποτε παλι κερδισμενος θα ειναι.
    Αφου δεν καταφερνει να νικησει το καταραμενο κατεστημενο της ΑΘηνας,καλο ειναι να συνδιαλεγεται και να συναγελαζεται(ωραια λεξη.θυμιζει αγελαδα και vivartia) μαζι του.
    Mε τοσα και τετοια χρονια ιστοριας και με την μιση βορεια ελλαδα διπλα σου,και να καταληγεις παραρτημα; Κριμα.

    Υ.Γ. Γιαννη, εστειλα την διευθυνση μου στο ταχυδρομειο σου, απο χθες. Την ελαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο δικηγορος ειπε: "παμε για πρωταθλημα,κυπελο και πορεια στην Ευρωπη" δεν εθεσε στοχους που πρεπει πασει θυσια να εκπληρωθουν,αλλα εδωσε τελεσιγραφο στον Σερβο.
    Η παιρνεις νταμπλ, η φευγεις...ακομα και πριν το τελος της χρονιας.
    Ο αλλος παλι,το συνεχισε το στοιχημα και εβαλε τα διπλα η τιποτα: "πρωταθλημα φετος οποσδηποτε. Δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Υπομονη τελος..." Η μηπως το αναποδο; Δηλαδη :"...Τελος,υπομονη". Δηλαδη βλεποντας και κανοντας. Δεν ειμαστε και θεοι βρε αδερφε.
    Ανταπεδωσε και τους στοχους λεγοντας "χωρις φιλαδελφεια,δεν υπαρχει ΑΕΚ". Δηλαδη: "τρεξε τις υποθεσεις που σου εχουν αναθεσει και μη λες πολλα μαλακοπιτουρα του Λονδινου"
    Για να δουμε.
    Ο δικηγορος-Αστεριξ τρεχει παντου για να ειναι ολα ετομα. Και δικαιολογια δεν δεχεται.
    Ο "Μαθουσαλιξ", δεθηκε στην εξεδρα.
    Ο αρχηγος του τμηματος-Οβελιξ,οπου σταθει κι'οπου βρεθει-εκτος του οτι τρωει ακαταπαυστα-δηλωνει αισιοδοξος για φετος.
    Ο προπονητης Μεζεστιξ επιζει και ελπιζει. Οτι με την βοηθεια του πετρελαια Πανοραμιξ θα υποταξει τον "Βρωμιους" και τον "Κατακαθιους" της Λιγδας και διαλυσει τους Καισαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθελα να ηξερα,αν σαλταρει ο Μαρινακης και πει καταμεσης του Αυγουστου:"δινω ενα ταληρο για τους Σκοκο-Τζεμπουρ" τι θα γινει; Θα γινουμε μπουρδελο;
    Και αν πει: 7 μυρια για τους δυο παραπανω συν τον Μπλανκο;
    Εδω απαξιωσε τον Κοκκαλη πρωτα,πριν του παρει την ομαδα μπυρ-παρα. Γιατι να μην το κανει και με εμας;

    - Δικηγορε, 7 χαρτια για τους τρεις.
    - Κυριε Μαρινακη...παμε για πρωταθλημα...
    - Και εγω παω σε κατι λουτρα στην Αιδηψο καθε 15 μερες. Με εχει πεθανει η μεση μου...ασ'τα.
    -Μα η ομαδα εχει μονταριστει...δεν ειναι σωστο.
    -Απο οτι βλεπω,κατι βγαινει και για σενα...
    -Σας παρακαλω.Εκτελω ενα εργο.Εχω χρεος.
    -Δεν εννοω αυτο ρε. Αμεσως να θιχτεις. Θα σε προσλαβω γιατι κατα πως βλεπω,εισαι και νοικοκυρης.
    -Εχω ενα συμβολαιο.Εχω δωσει τον λογο μου στον κο Παπα. Δεν ειναι σωστο.
    -Ωραια. Εγω σου προσφερω δυο συμβολαια. Και το λογο σου μπορεις να τον παρεις απο τον παπα και να τον δωσεις στον μητροπολιτη Πειραιως. Πιανει καλυτερα.
    - Τι να πω...με φερνετε σε δυσκολη θεση...
    - Ενω τωρα εισαι σε ευκολη;
    - Στους φιλους της ομαδας τι θα πω;
    - Οτι σκοπος σου ειναι να μαζεψεις λεφτα και να γινεις μια μερα προεδρος του Εθνικου. Εδω διπλα ειναι...που να τρεχεις στα Σπατα καιμενε;
    - Νομιζω οτι εχετε δικιο.Δωστε μου δυο-τρεις μερες..
    -Τις εχεις.Και μαζι-για ασφαλεια- σου δινω και 1 εκ. το χρονο. Γιατι μονο με τις μερες σκετες,κανεις δεν καταφερε τιποτα.
    - Σας ευχαριστω...δεν υποσχομαι τιποτα ομως.
    - Γιατι σου υποσχομαι εγω οτι θα γινεις σιγουρα προεδρος;
    - Τελος παντων. Οχι τιποτα αλλο,αλλα θελω να φυγω απο τους κακομοιριδες.
    -Καλα κανεις...
    - Και βεβαια απο αυτον τον πουστη τον Σερβο...
    - Δεν καταλαβες. Εδω θα ερθει και αυτος. Ειναι ο επομενος.
    - Αν ειναι ετσι αλλαζουν τα πραγματα. Εγω με αυτον δεν μπορω. Κανω εμετο.
    - Θα σου δωσω αντιεμετικα.
    - Αποκλειεται...
    - Ακου να δεις. Εδω εχουμε αλλο τροπο επαφης με τον προπονητη. Εκει εσυ εισαι υποχρεωμενος να τον βλεπεις καθε λιγο. Εδω δεν θα τον βλεπεις καθολου. Θα εργαζεσαι στα γραφεια και μετα σπιτι. Μονο τις Κυριακες γηπεδο.Οταν αυτος θα ερχεται στα γραφεια,θα σε ειδοποιω και θα πηδας απο τα παραθυρο σε μια zontiac που θα ειναι δεμενη απο κατω. Ασ'το σου λεω.Τα εχω σκεφτει ολα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Αυγούστου, 2010 17:29

    ..."φυσικά όταν είσαι στη zondiac, θα σου έχω βαρκάρη τον αλέφαντο με το κόκκινο κοντομάνικο με τη λεπτή τη ρίγα την άσπρη, να κάνετε παρέα σχέδια για εκείνη τη γιορτινή μέρα που κι εγώ, όπως και ο προκάτοχος μου ο "θείος της στάζι", θα τον απέπεμψω και θα εμπιστευθώ επιτέλους την αλεπού των πάγκων για μιά νέα ένδοξη πορεία...Φυσικά στην πλώρη του ζόντιακ θα είναι -ποιός άλλος- ο ντιόγο, ο μέγας βουτηχτής. Θα φύγουτε και οι 3 μαζί για τον κόλπο της σύρτης να αλιεύει σφουγκάρια...απλά πείτε του ότι είναι στη μεγάλη περιοχή και βούτηξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποτε τον μονο εβραιο που συμπαθουσα ηταν μια κοπελα που ειχα γνωρισει στην Ιο.Σημερα συμπαθησα μανι-μανι 11 ατομα....Και αμα δεν τους αφησουν να γυρισουν θα συμπαθησω και το κρατος του Ισραηλ.Αυτες ειναι μικρες ευχαριστες στιγμες μεσα στην μαυριλα της καθημερινοτητας....
    Χρηστο,το πηρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη το βλεπεις ετσι. Υπαρχει σχεδιο κατανομης και εξοικονομησης δυναμεων.
    Οταν ησυχαζεις με την Ευρωπη απο τον Αυγουστο,εχεις μειον 6-7 παιχνιδια. Χωρια που εχεις χρονο να μονταρεις το Ζασταβα με ηρεμια.
    Εξω και απο το κυπελο τον Σεπτεμβρη,συνολο μανι-μανι 15 αγωνες. Μενουν καθαρα οι αγωνες της Λιγδας. Θριαμβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Αυγούστου, 2010 23:36

    Αυτά ειν' τα καλά. Αυτό το ζεστό καλοκαίρι μας έδωσε πίκρες, ΔΝΤ, απολύσεις, οικονομική κρίση, αλλά ευτυχώς η δαφνοστεφανωμένη προστρέχει από ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ να γελάσει το χειλάκι μας. Ώρα για τη μεγάλη μεταγγραφή, Μαρινάκη μου...Γκαγκάτσης αγόρι μου, και αλέφα να τελείωσει το μπάγεβιτς μιά και καλή. Ή λεϊμονί με το βοηθό να βαράει ενέσεις στους στρατιώτες στη φυσούνα. Κάνε κάτι τέλος πάντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Αυγούστου, 2010 23:37

    Χάσαμε τον καραγκιόζη, αλλά κερδίσαμε τον ολυμπιακό...αντισταθμιστικά οφέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς συμπαραμαρτούντας: ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ 2011-12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο,οπως και να `χει το πραγμα,δεν ξεκινησαν για να αποκλειστουν,αλλα για να προχωρησουν οσο γινοταν.Αυτο εγραψε τωρα....
    Γιωργη,ας φερει τον Γκαγκατση κι οποιον αλλον θελει,εμεις εχουμε υπερομαδα,μεχρι και το ευρωκεανιο κυπελλο πηραμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή