Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

           Απο τον Οκτώβριο που ξεκίνησα το χόμπυ αυτό, πιστεύω οτι έχουμε γνωρισθεί καλά. Κι έχω βρισθεί και προσωπικά και οιογενειακά. Απο απλούς οπαδούς ή φιλάθλους ή μετόχους. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ή ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝ.
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ:
      ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, που εξυπηρετεί μόνο τον άρχοντα και τον αρχηγό του συνδικαλιστικού κινήματος. Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΟΛΕΣ, Π Ρ Ο Σ Ε Χ Τ Ε, Ο Λ Ε Σ Μ Α Ο Λ Ε Σ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟRIGINAL, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ;
      ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΩ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟ Ή ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΖΑ.
        ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. 4 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ, ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ( την έχω βάλει κι εδώ ) " ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΤΑ". ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. ( σε άλλες λεπτομέρειες δεν θα μπω τώρα, ας πούμε για την πρόταση στο Μανωλά).
       ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΜΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ; ΧΑΦΑΡΟΣ Η ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ; ΚΟΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΑΝΩ Η ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ.
      ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΥ, Η ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ( άντε άθελα του ) Η ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΣΑ. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ:
        ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ' ΑΓΝΩΣΤΩΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ; ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ; ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΡΕ ΚΑΗΚΕ Η ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ; ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.
        Χιλιάδες λάθη η οργάνωση ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΝΟΣ. Ε, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ.
        ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΪΔΕΨΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΙΑ Η ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ, άλλα ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ.  Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ.
         ΜΙΑ ΣΑΧΛΟΜΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟ ΚΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ.
       ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΤΕΛΟΣ. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.  ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.
     

82 σχόλια:

  1. ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Αυγούστου, 2010 22:08

    Να αγιάσει το στόμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παιχτες κανουν τον προπονητη,ετσι εκαναν και τον Μπαγιεβιτς που απο κοινου μας απογειωσαν για μια τετραετια παιζοντας το καλυτερο ποδοσφαιρο.Και οσοι την ειδαν δεν την ξεχνανε με τιποτα.Αν η οποιαδηποτε διοικηση ηταν ΑΝΙΚΑΝΗ να διοικησει,και παντα εβαζε τον Σερβο μπροστα για δικους της λογους,δεν φταιει αυτος.Και σε τελικη αναλυση,δεν ειδα ΚΑΜΙΑ διοικηση να προσπαθει να φερει καποιον καλυτερο του.ΠΟΤΕ... !!! Τον εκαναν "προεδρο",αρχηγο,γενικο δερβεναγα,ομαδαρχη,καθοδηγητη,τον βαπτισαν τα παντα,δεν βαπτιστηκε μονος του.Με παιχτακια της σειρας προσπαθουσε να κανει ομαδα,ασχετα αν τον βολευε γιατι τον γουσταρε το ρολο,τον καθε ρολο,και επειδη ειχε παντα ενα καλο αλλοθι.Δεν μπορουμε ομως να μη πουμε και τα καλα,τα οποια κρατησαν την ΑΕΚ ορθια οταν ΟΛΟΙ ησαν εξαφανισμενοι (για διοικησεις λεω).Οταν το ΣΙΧΑΜΑ και οι φιλοι του σηκωσαν το καταπτυστο πανω που αναφεροταν στην πατριδα του και στην γυναικα του,απο εκεινη την στιγμη για μενα επαψε να υπαρχει οργανωση.Και για να κανουμε ταμειο,ολοι ξερουμε μεχρι που φτανει ο προπονητης-Μπαγιεβιτς,τι ταβανι εχει.Ας βρουνε καποια στιγμη καποιον καλυτερο του,ας φερουνε και παιχτες που αρμοζει να παιζουν στην ΑΕΚ,και επιτελους να απαλαγουμε απο εμφυλιους.Αλλα για να γινουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ πρεπει να εχεις ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ,και οχι τον καθε τυχασπαρτο που βλεπει φως και μπαινει και κανει και καμια μπουγαδα...Γιατι η ΑΕΚ ειναι ομαδα πλυντηριο,στεγνωτηριο,απλωστρα...Και ετσι δεν την καναμε ουτε εγω,ουτε εσυ Στηβεν,ουτε ο Χρηστος,ουτε κανεις μας.Και κανεις δεν θα αυτοπροσδιοριζεται σαν αρχηγος,οπως το ΣΙΧΑΜΑ,γιατι δεν αργει να καβαλισει το καλαμι,και να νομιζει οτι εχει και λογο στα λεφτα του αλλου.Και κατι τελευταιο,καποια στιγμη θα πρεπει να προσδιορισουμε την συμπεριφορα του ΠΡΟΣΦΥΓΑ.Προσφυγας δεν σημαινει μυξοκλαμα,μεμιμψοιρια,αχ-βαχ....Σημαινει πιανω την πετρα και την στιβω και ξαναγινομαι αυτο που ημουν.Στην ΑΕΚ εχουμε αναγαγει σε επιστημη την κλαψα,και καθομαστε πανω σε αυτη οταν ερχονται τα δυσκολα η οταν αδικουμαστε.Αντι σαν ΑΕΚ,να εχεις βρει τροπους να τους ΓΑΜΑΣ οπου τους βρισκεις,οπου τους πετυχαινεις,παντα πας παρακαλωντας για τα κοκκαλα.Αποτελεσμα ειναι ο Μπαγιεβιτς,φιλε Στηβεν,αποτελεσμα ΑΝΙΚΑΝΗΣ,ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ,ΤΥΧΑΣΠΑΡΤΗΣ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Γιάννη,να αγιάσει το χέρι σου.
    Που ναι τα χρόνια που ο ΑΕΚτζής έσφιγγε την πέτρα κι έβγαζε νερό?
    Τώρα βλέπει τη πέτρα κι αλλάζει μονοπάτι...
    Πάντως ο Ντούσαν αν μετρούσε μια φορά στα μάτια μου παλιά,τώρα μετράει διπλά,διότι δε βλέπω άλλον να πιάνει τη πέτρα... και να τη σφίγγει όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις κι ας είναι 62 χρονών,περισσότερο δηλαδή από όσο είναι οι νεόκοποι νεοέλληνες συνταξιούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς monegascos και Sakis: AΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΑΦΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΔΧ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενύχτης Νομικάριος13 Αυγούστου, 2010 01:56

    Σωστός ο monegascos, συμφωνώ απόλυτα!!Εαν μετά τη φυγή-προδοσία του Μπάγεβιτς, μια ισχυρή διοίκηση έφερνε ΕΝΑΝ από τους δεκάδες καλύτερούς του προπονητές που υπήρχαν και υπάρχουν στην Ευρώπη, ποιος θα ασχολιόταν τώρα με το "βρώμικο 96" και την αλητεία κάποιων πρεζάκηδων του σήμερα; Οι διεφθαρμένες όμως και ανίκανες πάνω απ΄όλα διοικήσεις που είχαμε, όχι μόνο φέρνανε ανυπόληπτους προπονητές που μαζεύανε μπάλες στις προπονήσεις (Ραβούσης, Φερέρ κτλ), αλλά ψάχνανε τον αντι- Μπάγεβιτς, δηλαδή τον ΝΕΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, για να τον καψουρευτούμε ξανά και να φουντώσει εκ νέου η καταστροφική προσωπολατρία ενός υπαλλήλου, καίριας σημασίας μεν, μισθοδοτούμενου δε. Εδώ διαβάζω για χρόνια για τα 6 από τα 11 συνολικά πρωταθλήματα της ΑΕΚάρας που πήρε ο Ντούσαν και ΟΥΔΕΙΣ θυμάται τον Φάντρονκ, οι περισσότεροι αγνοούν την καριέρα και τα διαπιστευτήρια αυτού του ανθρώπου, ο οποίος ανήκε τότε στην προπονητική αβάντ γκάρντ της Ευρώπης και καθόταν στον πάγκο της περίφημης Εθνικής Ολλανδίας. Εδώ και 20 χρόνια λες και χαθήκαν οι προπονητές σε όλη την υφήλιο και θα έρθουν τα...τανκς αν δεν έρθει ο πρίγκηπας! Ένας προπονητής που ΗΤΑΝ καλός για Ελλάδα, στην Ευρώπη έχει υποστεί αλησμόνητες πανωλεθρίες, ενώ πλέον, δυστυχώς, δείχνει να έχει μείνει ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ! Δεν κράζω τον Μπάγεβιτς, κράζω τους ανύπαρκτους που μας διοικούν τόσα χρόνια και ιδίως τα σημερινά ανθρωπάκια που νομίζουν ότι η ΑΕΚ είναι κανά συνοικιακό μπακάλικο χωρίς προοπτική και χωρίς ρόδινο μέλλον. Και δεν απέχουμε πλέον πολύ από αυτό το σημείο, οι " μεσσίες" του 200(4)4 στην πραγματικότητα είναι ο τάφος μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιος φταιει που ο χωριατης ανεβαινει στο κρεββατι,ριχνει και κανα-δυο στην κυρα,παραγγελνει και οτι γουσταρει για φαι,και στο τελος λεει οτι δεν γουσταρει και την επιπλωση?????
    Και για μενα ειναι ΣΩΣΤΗ η σειρα που πανε τα πραγματα.Ολοι ξερουν οτι η οργανωση ειναι ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ,που θελει καθαρισμα.Ας το καθαρισουν ΚΑΛΑ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, και μετα προχωραμε.Το ξαναλεω,οταν λεω οργανωση εννοω το ΣΙΧΑΜΑ,και τους φιλους του.Τωρα,επι του παροντος,προτιμω να εχω τον Σερβο στον παγκο παρα τον Τεννε,τον Παρασχο,η τον Κωστενογλου.Και αν η διοικηση (...λεμε και καμια μαλακια...) θελει να τον ξεφορτωθει,να μου φερει καποιον καλυτερο.Οχι κανα Στεπανοβιτς,η κανα Ιορντανεσκου,η κανενα νεουδι να μαθει προπονητης στης ΑΕΚ (...ΚΑΣΙΔΙ...) το κεφαλι! Και να ξεκαθαρισει το τοπιο με τις μετοχες,αντε γιατι πολυ τραβηξε το αστειο.Τους τρουμπατους κοροιδευαμε,αλλα τοσα χρονια ηταν του πρωτοδικειου,και μολις πριν 3-4 χρονια νομιζω καθαρισε.Ας ερθει και ο δικος μας προεδρος οποιος κι αν ειναι,κι ας κανει οτι εκανε κι ο ΠΑΠΠΟΥΣ στην ομαδα του σε συνδιαλλαγη με το κρατος.Αυτο σημαινει συν της αλλης δυναμικη σε μια ομαδα,οχι καθομαστε να τα βρουμε με τους οπαδους,μετα με τους γειτονους,μετα με τα σογια,τις αδερφες τις ξαδερφες και παει λεγοντας...Μπαινεις,βαζεις τα λεφτα σου,ΔΙΟΙΚΕΙΣ,και σουζα ολοι.Πολυ τα εχουμε μπερδεψει τα πραγματα στην ΑΕΚ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μονο οταν αναλαβει τα ηνια μια ικανη διοικηση με πολλα κιλα βαριδια που θα βαλει την ΑΕΚ σε τροχια πρωταθλητισμου, μονο τοτε "τα εικονισματα" θα αποκτησουν απλα συλλεκτικη αξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εδω ερχεται η ευθυνη του Μελισσανιδη.
    Που πας ρε και φευγεις τρεχοντας και παρατας την ομαδα στα χερια του παλαβου του Τροχανα;
    Λεφτα θα επαιρνες ουτως η αλλως. Κανεις δεν θα σε εριχνε. Ειχε υπεραξια το μαγαζι τοτε.
    Ενταξει. Σε καλεσε το καθηκον απ'εξω. ο.κ. Αλλα προσεξετη λιγο την ομαδα.
    Που την παρατας και μετα 15 χρονι κανεις δηλωσεος "ξερετε ποσο ποναω αυτην την ομαδα."
    Αυτο που ξερουμε ειναι οτι την παρατησες στα κρυα του λουτρου.
    Ακομα και ο γεροκοκκαλης,με μεγαλυτερα σημερα προβληματα απο σενα τοτε,με αφανταστα πολυ πιο δυσκολη συγκυρια και με εναν ολυμπιακο κατασπαργμενο και διαλυμενο,κι'ομως την προσεξε την "μεταφορα". Δεν την πεταξε την ομαδα στα σκουπιδια.
    Τι ξεφορτωμα ειτανε αυτο που εκανες;
    Αργοτερα εφυγε και ο φιλος ο καλος βεβαια-οπως αναμενοταν. Και αφησατε σκιωδη κυβερνηση τον Χατζιχρηστο, που αλλο που δεν ηθελε. Και για 3-4 καλα χρονια τοτε, μας τα εχετε βγαλει την παναγια αναποδα τα επομενα 15.
    Στελνοντας ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ την ΑΕΚ στον πατο.
    Αποκατασταση δεν υπαρχει και το μαυρο κενο '96- '10 θα ακολουθει την ομαδα για παντα,γραφοντας στην ιστορια της "15 χρονια τιποτα.15 χρονια μαυρα. 15 χρονια χαστουκια. 15 χρονια ανυποληψιας. Και βεβαια 15 χρονια λοβιτουρας,κλεψιας και υποταγης στο κρατος"
    Ειστε υπευθυνοι κυριως εσεις οι τρεις.
    Απο τον Τροχανα και την ENIC τι να ζητησει κανεις; Αν προσεχες, δεν θα υπηεχε ουτε ο ενας ουτε η αλλη. Και κατ'επεκταση ουτε και κοντος.
    Ο οποιος ειχε ενα δικιο, οταν τον θυμηθηκες μες τα μαυρα μεσανυχτα και με την ΑΕΚ "ετοιμη".
    Και αμενομενη η -σχεδιασμενη-τουμπα του Δ.Χ στις εκλογες και απορω πως το ξεκινησες αυτο καν. Οταν αφηνεις αλλους πισω να βγαζουν τα φιδια απο την τρυπα,λογικο ειναι οταν ερθει η ωρα να φας πορτα. Τα εκαναν μανταρα βεβαια,αλλα ολο το κακο ξεκιναει απο τοτε.
    Και αυτο που ΟΦΕΙΛΕΤΕ να κανετε τωρα που ασπρισαν και των τριων οι τριχες σας, ειναι οι δυο που εχετε αδειασει απο προσφορα (να σας χαιρομασται) και ειστε ακομα στην ομαδα και την κοβεται για ακομα μια φορα κομματια,να φυγετε για την εξεδρα και ο τριτος με το πουρο που ειναι "γεματος" και την εκανε νωρις, να επιστρεψει,ως εχει χρεος,μπας και προλαβουν και τα παιδια που ερχονται να την βλεπουυν στην Α' Εθνικη,οπως την παρατησατε και την καζαντισατε, μπακαλογατοι και οι τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το "τι χρωσταω απο τοτε,το πληρωνω αυριο το πρωι" εγω δεν το καταλαβαινω και το ακουω βερεσε.
    Οταν χρωστα κανεις στην εφορια π.χ. η εχει χρεη μια επιχειρηση του, τι κανει; Λεει "ελατε μετα απο 15 χρονια που θα ειμαι "φορτωμενος" να σας τα δωσω,γιατι τωρα δεν αδειαζω"; Η παει "μεσα" ακομα και για 1000 ευρω χρεος; Το δευτερο.
    Αυτο που ξερω ειναι το "σπαω και πληρωνω".
    Αν ειναι ετσι,δωσε μας το γιωτ εδω στο blog να κανουμε καμια βολτα στο Αιγαιο και μετα απο 15 χρονια ελα να παρεις τα ναυλα και τα πετρελαια που καψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα
    @ steven
    Αυτό που γράφεις "ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΔΧ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ",ίσως να είναι η πανάκεια του λαού της ΑΕΚ.
    Κατά 90% είναι.
    Λυπάμαι που παίρνει τον Μπάγεβιτς η μπάλα δε το θέλω ειλικρινά σε καμιά περίπτωση,εκτός από μία.
    Αυτή για το καλό της ΑΕΚ (όσον αφορά την ειρηνική συμβίωση όλων μας).
    Ίσως είναι η μόνη λύση.
    Χρειάζονται θυσίες για τη λύτρωση...
    Μπορεί σε κάποιους άλλους να μην αρέσει να φύγει ο χχ.
    Έτσι είναι,πώς να το κάνουμε?
    Θα προτιμούσα άλλη λύση αλλά δε βλέπω να υπάρχει.
    Και πιστεύω πως πρέπει να παραιτηθούν από μόνοι τους αν αγαπάνε την ΑΕΚ.
    Χώρια που όποιος παραιτηθεί πρώτος θα γίνει περισσότερο ήρωας στα μάτια των δικών του οπαδών,αλλά θα κερδίσει και τη συμπάθεια των υπολοίπων.
    Το έχουμε κι αυτό το τραγελαφικό στην ομάδα μας.
    Άλλοι οι ΑΕΚτζήδες υποστηρικτές του χχ κι άλλοι ΑΕΚτζήδες υποστηρικτές του Ντούσαν και δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω,που είναι φυσικά με τον προπονητή μας.(Με την ΑΕΚ ποιοι είναι?)
    Και πως θα μπορούσε άλλωστε διαφορετικά αφού αυτός πρωτοστάτησε ενεργά στις μοναδικές μέρες δόξας και περηφάνειας που θυμάμαι για την ομάδα μας.
    Αυτός ήταν ο ήρωας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι αυτόν θαυμάζαμε και χειροκροτούσαμε.
    Αυτόν βρίσαμε το 1996 κι αυτόν συγχωρέσαμε αργότερα.
    Άνθρωποι είμαστε πάνω από όλα και κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως λάθη.
    Μόνο οι θεοί δε κάνουν και κατά την Άντζελα Δημητρίου είναι "άσφαλτοι"...
    Οι οπαδοί δε παίζουμε μπάλα και είμαστε ανώνυμοι.
    Τώρα το πώς ο χχ από ανώνυμος οπαδός και με ποιο δικαίωμα έγινε επώνυμος ηγέτης μιας οργάνωσης είναι ανάξιο αναφοράς,όχι επειδή βλέπω κάτι το μεμτό σαν Έλληνας,αλλά επειδή βλέπω πάνω του όλη τη λοβιτούρα,τη παραπληροφόρηση,την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και τη προχειρότητα που μας διακρίνει ως χώρα.
    (Τέτοιο μαντρί έχουμε τέτοιο γάλα βγάζουμε...)
    Αντιπροσωπεύει όλο αυτό το σύστημα που μισούμε και βρίζουμε καθημερινά όλοι μας από το πρωί ως το βράδυ,αλλά θέλουμε και να το έχουμε δια παν ενδεχόμενο,να καλύπτει τα κενά που αφήνουμε.
    Όπως πολύ σωστά το αναφέρεις συνεχώς steven με το παράδειγμα της αριστεράς.
    Είναι επίσης άξιον απορίας το γεγονός ότι ποτέ δεν μπόρεσε να περάσει στο πολύ κόσμο ότι ο χχ είναι και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
    Μας διαφεύγει συνεχώς.
    Τον έχουμε μόνο για ηγέτη της οργάνωσης.
    Είναι αυτό που λένε ότι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
    Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο στη ζωή μας.
    Όλα έχουν την αιτιολογία τους.
    Αυτό θυμίζει πάλι την αριστερά όταν συγκυβέρνησε τη χώρα μας για ένα μικρό διάστημα τότε με την Οικουμενική κυβέρνηση,όπου αριστεροί είχαν υπουργεία,αλλά πάντα η δεξιά ήταν για τον κόσμο στην κυβέρνηση και κανείς άλλος.
    Οι υπουργοί της αριστεράς πέρασαν και δεν ακούμπησαν για το κόσμο.
    Αόρατοι,όπως είναι και για τους περισσότερους ΑΕΚτζήδες ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ,κάτι που το καταλαβαίνει κι ο ίδιος,εξού και το αόρατος που ξεστόμισε κάποια στιγμή για τον Μπάγεβιτς.
    Αντίθετα είναι ορατός για το σύνολο των ΑΕΚτζήδων σαν ηγέτης της R και μόνο αυτό.
    Όλα έχουν την αλληλουχία τους,απλώς χρειάζεται προσοχή,παρατήρηση και να μη τρώμε παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέσα σε όλα.
    Για Μπάγιεβιτς και Μελισανίδη τι να πω? Μας έβγαλε την ψυχή για να φύγει ο πρώτος. Ενα ανθρωπάκι για λύπηση έχει καταντήσει. Εχει διαγράψει τουλάχιστον 2 μέτρα περηφάνειας και ιστορίας και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος.Ως εκεί , δεν ασχολούμαι περισσότερο. Για τον τίγρη? Χαμένος κι αυτός και τα λεφτά του. Κινεί την γη και τον κόσμο ολόκληρο για να αποκτήσει status αλλά τον αράπη κι αν τον πλένεις ...τα γνωστά. Ληγμένο γιαούρτι στο ψυγείο κατάντησε.
    Από κεί και ύστερα τι έχουμε για να περπατήσουμε? Ότι έχουμε παιδιά. Στήριξη και ενότητα. Για να έχουμε. Για την οργάνωση τα ξέρετε και τα είπατε καλύτερα. Να μπει και εκει ενα μαχαιρι όχι όμως μόνο για την συσγκεκριμένη αλλά σε όλες. Αποβολή όλων των "κακοποιών" στοιχείων. Δεν χρειάζονται να στέλνουμε φονιάδες στις Λαμίες και στις Λιβαδιές. Εχουμε ιστορία και ρίζες, μην χάσουμε τον δρόμο. Αν ανεβάσουμε επίπεδο σε όλα θα έρθουν και οι καλύτερες ημέρες. Το πως το λέμε και το διαβάζουμε εδώ μέσα δύο χρόνια πλέον αλλά αν δεν ξεκινήσει από το μέσα μας θα πέσει η ταφόπετρα και θα είναι βαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. egw oneireuome kati tetoio

    http://www.youtube.com/watch?v=ol8cXACUH_U&feature=related




    ps: kalokairi einai , leme kai kamia malakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ mike21hlk
    Μας θυμίζεις μέρες Ντέμη με το βινεάκι,που εμένα προσωπικά δε με χάλαγαν καθόλου.
    Τις ευχαριστιόμουνα που σε ματς με Εργοτέλη και Σία είμασταν ο ένας πάνω στον άλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ mike21hlk
    Μας θυμίζεις μέρες Ντέμη με το βινεάκι,που εμένα προσωπικά δε με χάλαγαν καθόλου
    --------------

    sorry , den thymizw meres XAFIE alla meres enotitas pou o kosmos eixe kapio orama kai pigaine kata 10des xiliades sto gipedo na dei mpourmpo-krasa-soares xwris tampeles,fraksies kai malakies

    apo ta 5 sxedon xronia tou xafie , mono to prwto xrono kratise to party giati siga-siga katalavainame pos eixame pontarei se koutso-alogo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δε διαφωνώ, αλλά επί Ντέμη είχαμε τέτοια ατμόσφαιρα ενότητας και ποτέ άλλοτε κι ας ήταν μια χρονιά.
    Τα καλά εξάλλου δε κρατάνε παντοτινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pote allote ?

    http://www.youtube.com/watch?v=LeiZJ-tBnUY



    mia xara enotita kai TSAMPOUKA PODOSFAIRIKO KAI GIPEDIKO vgazame oles tis xronies mexri tin A' epistrofi tou gero-kseftila


    http://www.youtube.com/watch?v=2okwQsl9aO8&feature=related

    tote eixame kai apaitiseis kai zitousame ki europaika kupela, oxi eisodo sta Fuck Of - play of......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτο το blog μ αρεσει γιατι οι περισσοτεροι που γραφουν εδω ειναι ηθικολογοι (προτερημα του ελληνα η ηθικη) η καλυτερα πνευμα και ηθικη οπως ελεγε και ο Αυλωνιτης στην περιφημη ταινια οχι ομως για τους ιδιους αλλα για τον διπλανο. τεραστια υποκρισια γιατι δεν θελουμε να δουμε την αληθεια, μαθαμε να ζουμε με το ψεμα την αλαζονεια (ξερεις ποιος ειμαι εγω) και την βλακεια. οταν ενας ανθρωπος παιρνει μια λαθος αποφαση (για μας) και μετα απο πολλα χρονια σου ζηταει συγνωμη, περναει τα πανδεινα αυτος και η οικογενεια του δεν εχει το δικαιωμα να τον συγχωρησει κανεις?
    εμεις δεν εχουμε κανει καμμια μαλακια στην ζωη μας που να το εχουμε μετανοιωσει σκληρα χανοντας την δουλεια μας η την γκομενα μας? μαλλον ειμαστε τα ανωτερα οντα και για μας ισχυει η συγχωρεση οχι ομως και για τον μπαγιεβιτς
    αυτος εχει παρει και 6 πρωταθληματα για την αεκ εμεις τι εχουμε κανει για την αεκ? πληρωνουμε ενα διαρκειας η ενα εισιτηριο και μας δινει το δικαιωμα να κρινουμε και να καθυβριζουμε την καθε προσωπικοτητα
    ο Χατζηχρηστος τι εχει δωσει στην αεκ? μπορει να μου πει καποιος?
    steven
    οταν λες οτι δεν θα παρεις διαρκειας και μετα αλλαζεις γνωμη ειναι μια κωλοτουμπα
    monegasco το αρθρο σου ειναι καταπληκτικο, φυσικα το νερο του λουτρακιου ειναι διαφορετικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pote allote ?
    ==========================================
    Ποτέ άλλοτε τόσο έντονη που να προκαλούσε τέτοια ρίγη συγκίνησης.
    Επί Ντέμη ήταν το κάτι άλλο κι αυτό το παραδέχονται και παλιότεροι από μας.
    Μας έλλειπε τότε μόνο ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως ο ναός,αλλά με καμιά 40000+ θέσεις.

    Τα υπόλοιπα χρόνια ήταν απλά, πολύ καλή και μια χαρά ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τις έξι το πρωί δεν ήπια καφέ ακόμα,με την ΑΕΚ που μπλέξαμε...
    Πάω για καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kathara diki sou apopsi

    ypirxe AEK kai prin to 04 para to provokatoriko sinthima tote tis epoxis xafie "n zwi arxizei sta 80"

    an rwtiseis to stevn kai ton toli , ta rigi pou les esy itan gi autous apo tis xeiroteres epoxes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. sakis είπε...
    Από τις έξι το πρωί δεν ήπια καφέ ακόμα,με την ΑΕΚ που μπλέξαμε...
    Πάω για καφέ.
    ---------------

    6.05 ipia cafe sta 2 metra apo to nero se mia paralia kapou sto aigeo me ti thalasa na nai ladi
    kai twra anevika sto politismo gia anefodiasmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "pire 6 prwtathlima "

    malista , diladi ta pire monos tou!!!!
    kanenas allos den eixe sumetoxi , monos o vatraxos ta pire
    me tin idia logiki , pire kai me ton antagwnisti tis AEK ki apo tote pou gyrise pisw , oxi mono den ksanapire oute koupa tou cafe alla dinei dixasmo ,dixonoia kai mizeria aploxera

    ase pou plirwthike kiolas otan ta pire ,mipos tou xrwstame kana prim prwtathlimatos kai de to kserw ? sumvolaio eixe kai plirwnotan kanonikotata

    ps: tis proales eipa tha paw gia cafe alla sti cafeteria parigeila mpura.
    einai ki auto mia kolotoumpa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να επαναπροσδιορισουμε την εννοια κωλοτουμπα τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 10:44

    Νομίζω ότι σε αυτό το blog δεν υπάρχουν ντεμικοί. Γενικά παίζει ένα κυνήγι μαγισσών, μιας και όλοι λένε ότι υπάρχουν, αλλά κανείς δεν ξέρει ΚΑΠΟΙΟΝ. Τέσπα, το 2004 (δυστυχώς ζούσα εξωτερικό τότε και ζήλευα τα κολλητάρια μου γι αυτά που ζούσαν στο γήπεδο) ήταν κάτι μοναδικό που ΜΟΝΟ ΑΕΚτσήδες θα μπορούσαν να κάνουν. Είτε συγχωρώ ή δε συγχωρώ το νερετβίτη ΤΟ ΓΚΟΝΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΩ ΠΟΤΕ. Γιατί? Διότι πήρε αυτή τη δυναμική και ειλικρινέστατη διάθεση για συμπαράσταση (ξέρω ακόμα και μη ΑΕΚτσήδες που παίρναν διαρκείας!) και την έκανε χρησιμοποιημένη σερβιέτα. Παρέες με τον κωστόπουλο και τον κωστέτσο και τα λεφτά μας πεταμένα. Και έπαρση ως εκεί που δεν παίρνει φυσικά.
    Όσον αφορά το νερετβίτη, 'ντάξει ζήτησε συγγνώμη...αλλά πότε? Στα 61, στιμένη λεμονόκουπα...Ναι, 4 πρωταθλήματα αλλά δεν ήταν μόνος...αλλά μπαλάρα παίζαμε τότε, δε μπορείς να το εκμηδενίζεςι αυτό steven. Όπως και ότι, εντάξει, πας στο γαύρο, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? Ο Τόνι τι έχει να πει? Ο Στέλιος? Αυτό δείχνει ΔΟΛΟ.
    Επίσης, από τη στιγμή που ήσουν ο εκτελεστικός υπεύθυνος σε αυτό το ΒΡΩΜΕΡΟ οικοδόμημα του κόκκαλη και του γάυρου, το οποίο μας καταδυναστεύει εδώ και 15 χρόνια, δηλαδή και αυτό το ξεχνάω με μιά συγγνώμη και ένα κύπελλο στην αυστραλία?
    Μπα.
    Όσον αφορά το γκαραγκιόζη, καλή μούφα πουλάει στα κολλητήρια εδώ και 20 χρόνια. Μα μπράβο του. Διότι είναι τουλάχιστον πανέξυπνο να είσαι πρώτα ο αρχιπραίτωρας του σέρβου, να του κάνουν τα κολλητήρια όλα τα θελήματα και αφού φεύγει να δημιουργείς ιερά εξέταση ΕΝΑΝΤΙΟΝ του, ώστε να εγκαθιδρύσεις την εξουσία σου. Φανταστική πολιτική κίνηση για παρτη του, αλλά την ΑΕΚ την καταστρέφει. Και άλλα πολλά μπορώ να σούρω, αλλά άστο τώρα, θα αρχίσει ο μιχάλης και οι ανώνυμοι πάλι τα copy paste από τα ανακοινωθέντα και βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατι ηθικολογουμε ρε Δημητρη;
    Να εξισωσω τις ευθυνες τις δικες μου με αυτες των τριων;
    Τα γνωστα δηλαδη περι "διαχυσης ευθυνων και καταμερισμο τους" που χρονια μας ταιζουν απο παντου;
    Και ενταξει.Να την παρω την ευθυνη. Ποση μου αναλογει; Οση αναλογει και σε εσενα και στον Μιχαλη και στον Γιαννη και στον Γιωργο και...και...και.
    Ποσοι ειμαστε; Ενα εκατομυριο βαρια-βαρια;Δια ενα εκατομυριο λοιπον. Τοσο μου αναλογει.
    Των τριων παραπανω-συν των υπολοιπων που ακολουθησαν-τους αναλογει το 90%.
    Και του Μπαγεβιτς την προσφορα,δεν την απαξιωνουμε.Η οποια εγινε επι πληρωμη. Ενω εγω εσυ,ο ενας κι'ο αλλος ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    Και ο πληρωνων εχει παντα δικιο.
    Περα απο το οτι ειναι κερδισμενοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,εκτος απο μενα,εσενα,τους υπολοιπους και την ιδια την ΑΕΚ βεβαια.
    Αν ηξερες τι θα επακολουθησει,αν μπορουσες να διαλλεξεις το μελον της ΑΕΚ,τι θα διαλεγες;
    Ξεπληρωνονται 15 χρονια μαραζωματος,ξευτυλας,ντροπης,κλεψιας,διχασμου και εκμεταλευσης; Με τεσσερα πρωταθληματα;
    Να τα βαλουνε στον πατο τους.
    Να πανε να γαμηθουνε λοιπον, να φερουνε τη βαρκα στα ισα και να πανε στην ευχη της παναγιας που γιορταζει και σημερα.
    Και επι τι ευκαιρια, μετα την Σουμελα ελπιζουμε να επαναλειτουργησει και η ΑΕΚ.
    Αντε, να μαζευομαστε σιγα-σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. GIA TI MOUFA SUMFWNW

    alla, pera apo ti moufa , einai kai pantou

    akoma kai sto yperperan tha steilei ena poulman
    edw kai polla xronia

    ti na kanoume , einai simantiko ki auto

    stis anakoinwseis dikio eixane se polla pragmata oi 13 sundesmoi kai oi alloi ydritikoi
    dikio eixane gia ta lefta tou vatraxou, dikio eixane gia ti plakta tou troxana ki ama tin egrafa egw tin anakoinwsi tha grafa kai gia to kanelopoulo pou eskase stin erasitexniki

    alla apo kei kai pera TI?

    10+ xronia eksafanismenoi oi ydritikoi, tsakomenoi gia to tameio tis R kai me emisthes thesis sti pae epi nikolaidi

    autoi pou katigorisan tin R gia auta pou eipe gia to laki nikolaou,einai oi idioi pou tou eixane vgalei pano stin 3 me ypografi R athinwn

    autoi pou lene gia tis ekloges tou 05, einai autoi pou stirizan ....anatoliotaki kai papastaurou

    enw yparxei kai ydritiko stelexos pou otan ydrithike n R itan ......7 eton
    milame gia paidi thauma

    anyway , opoiosdipote ksemparkos exei dikaioma na kanei osi kritiki thelei ,pera apo ta xaza gia tis 7 villes tou mousia kai to oti einai oloi prezakides kai mpaxalovioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. poutana mpala, porni

    ama eixe o santos ti soufra pou eixe me tin ethniki proxtes sti servia ,sto mats me to gavro sto 4-3 , ola tha itn diaforetika

    gamw ta ntemotexneiata vatraxotexneia kai ta XXtexneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. dimitri είπε...
    να επαναπροσδιορισουμε την εννοια κωλοτουμπα τοτε

    ---------------------

    etsi, epanaprosdiorise to
    kolotoumpa den einai to eipa den tha parw diarkeias kai telika pairnw

    KOLOTOUMPA EINAI na mpw aurio to prwi sto blog ki anti gia to dikefalo epano deksia ,na dw ton kefala tis troumpas kai apo katw poutanas yious epistimones na sizitane gia ta nomima pou pire o kokalis (ksekinontas ti xounta me to vatraxo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργο πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι ο Μπάγεβιτς ήθελε να πάρει τη μισή ΑΕΚ μαζί του στο γαύρο.
    Το ακούω συχνά πυκνά και δε στέκει για μένα.
    Άκουγα μια μέρα τον Μιχάλη Κασάπη να δηλώνει κατηγορηματικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πως ο Μπάγεβιτς αν ήθελε θα μπορούσε να πάρει όλη την ΑΕΚ μαζί του,αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί δεν ήθελε.
    Και μη ξεχνάμε τι δήλωσε ο Θεοθωμάς πριν λίγους μήνες για τον Μπάγεβιτς:
    "- Ο Ντούσκο είναι αξιοπρεπής".
    Ο Μαύρος μιλάει κι όχι ο κάθε πουθενάς.
    Και τόσοι άλλοι ακόμα που έχουν δοξάσει και ματώσει τη φανέλα μας.
    Εκτός κι αν είναι όλοι αυτοί βαλτοί από τον Ντούσαν για να πουν ότι είπαν.
    Πάω πάσο τότε,αλλά δε το πιστεύω.
    Ιδίως για τον Μαύρο και τον Κασάπη.
    Πώς γίνεται να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάγεβιτς άνθρωποι που τον ζούσαν καθημερινά κι έντονα σε καλές και κακές στιγμές,σε ταξίδια σε αγώνες και προετοιμασίες που τον γνωρίζουν απέξω κι ανακατωτά και να μιλάνε απαξιωτικά άνθρωποι που τον ξέρανε μόνο από τη κερκίδααπό τη τηλεόραση,από αφίσες άντε και κανένα αυτόγραφο?
    Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να νομίζει ότι τα ξέρει όλα κι όλους ή του ΑΕΚτζή?
    Να ιεραρχήσουμε ΌΛΟΙ τα γεγονότα και μόνο αυτά, για να μη παρασυρόμαστε σε λάθος συμπεράσματα χωρίς αποδείξεις.
    Τέλος πάντων αυτό δεν αναιρεί τη προηγούμενη άποψή μου για να παραιτηθούν και οι δυο(Ντούσαν,χχ) για το καλό της ομάδας μας και μόνο γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και η αληθεια ειναι μια. Και την ξερουμε ολοι.
    Η ΑΕΚ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ,χρησιμοποιηθικε σαν σκαλοπατι.
    Με εξαιρεση βεβαια τον Λουκα τον Μπαρλο,τον οποιον μνημονευουμε εμεις και λενε μαλακα και κοροιδο ολοι οι μετεπειτα "επενδυτες" και " διαχειριστες" της ομαδας. Μη κοιτας που δεν το λενε.
    Αφου ειναι "ηρωας","ΑΕΚαρας","μεγιστος" και τα λοιπα ρε μαγκες μετεπειτα "ιδιοκτητες",γιατι δεν κανετε και εσεις το ιδιο; Τι πιο ευκολο απο το να δωσεις την περιουσια σου; Η εστω ενα μερος της; Βρε τζαμπα μαγκες;
    Ασφαλως και δεν ειστε "Μπαρλοι" βεβαια,δηλαδη "μαλακες" οπως θα λεγατε- και λετε, ειμαι σιγουρος- κατ'ιδιαν.
    Και δεν εχουμε καμια τετοια αξιωση.Ενταξει. Αποφασησες να φυγεις, η να παραιτηθεις. Αφησε πεντε πραγματα φευγοντας ομως ρε. Μη φευγεις και αφηνεις γκρεμους και διαλυση. Φτιαξε μια κατασταση. Κοιτα και λιγο μετα απο σενα. Σεβασου το σωματειο που σου εδωσε ψωμι,παντεσπανι, η ευκαιριες. Μη το πετας στα σκυλια φευγοντας.
    Προπονητες απεκτησαν οντοτητα. Επιχειρηματιες ανοιξαν πορτες και φτερα. Λαμογια κονομισαν. Παλαβοι,ιδιορυθμοι και τεμπεληδες εκανα την τρελα τους και το κεφι τους. Εταιρειες ξεπλυναν λεφτα.
    Και μετα, δρομο. Και πισω, εγω και συ να ξυνουμε το κεφαλι μας.Με τον Αετο με σπασμενα φτερα. Και τι να τον κανουμε; Να τον παμε στο "ιδρυμα αποκαταστασης αρπακτικων πουλιων Ελλαδος;
    Με το να αφηνουμε στον Βαρθολομαιο με ρητα και γνωμικα την διασωση η την αναβαπτηση της ΑΕΚ, δειχνει μονο ειρωνεια και φιλοτομαρισμο.
    Δεν ηθικολογουμε λοιπον εμεις αλλα εκεινοι. Και μαλιστα βαρια και χυδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. προς χρηστο
    παρε τον αριθμο του κινητου απο τον στηβεν
    και παρε με τηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χρηστο
    φυσικα και ηθικολογουμε αλλα ειναι μεγαλη ιστορια
    πρεπει να ζουμε με το παρελθον? αυτο μας εχει φαει ασ κοιταξουμε μπροστα επιτελους
    ενας προπονητης που παιρνει τιτλους με 3 διαφορετικες ομαδες δεν ειναι της πλακας, και επι Μπαγιεβιτς παιξαμε καλυτερα και απο την εποχη Φαντροκ
    το θυμαμαι πολυ καλα, ακι μην ξεχνατε οτι ο φαντροκ στην ουσια ηταν ο γυμναστης τησ ολλανδιας και γιαυτο τον λογο υστερουσε στο κοουτσαρισμα σε σχεση με τον τσαικοφσκι
    μην ξεχνατε τοτε υπηρχε και ο παπαιωαννου που αξιζε οσοι ολοι οι ποδοσφαιριστες σημερα
    μην συγκρινουμε εποχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 12:02

    'ντάξει, 'ντάξει Σάκη. ΑΣχέτως από το τι ξέρουμε ή πιστεύουμε για το παρελθόν, και οι 2 το ίδιο θέλουμε για το μέλλον. Πρόβλημα: Ο νερετβίτης θα φύγει του χρόνου. Ο Δ.Χ. δε μπάει πουθενά. Μπορεί να βρει άλλα κορόιδα? Άσε που θα βγει -με τις γνωστές μεθόδους αστυνομίας σκέψης- κι από πανω μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργο με προβληματίζεις,
    μήπως είμαι προβληματικός?
    Μάλλον ναι,αφού είμαι ΑΕΚτζής και δε μιλάω για μπάλα...που πρώτοι διδάξαμε πως παίζεται ανά την Ελλάδα,
    παρά μιλάω μόνο για εξωαγωνιστικά που ακόμα δε τα διδαχτήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. mike21hlk είπε...
    kathara diki sou apopsi
    ==================================
    Εννοείται...


    mike21hlk είπε...
    an rwtiseis to stevn kai ton toli , ta rigi pou les esy itan gi autous apo tis xeiroteres epoxes...
    =========================================
    Η πλειοψηφία του λαού της ΑΕΚ δεν είναι steven & tolis,αλλά κι αυτοί είχαν "ρίγη" ανατριχίλας για τους δικούς τους λόγους.
    Σεβαστές οι απόψεις τους.


    mike21hlk είπε...
    6.05 ipia cafe sta 2 metra apo to nero se mia paralia kapou sto aigeo me ti thalasa na nai ladi
    =================================================
    Aυτά δε τα λένε χύμα στο κύμα.
    Ζηλεύω και δε το κρύβω.
    Θα πάω Σεπτέμβρη Χαλκιδική.
    Όχι για μένα...
    Για τη φουκαριάρα την οικογένεια...
    Αν και κάναμε ένα τετραήμερο στους Νέους Πόρους και κανά δυο Σαββατοκύριακα,αλλά λίγο ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 13:46

    Τι να πω εγώ που, ως νέος πατέρας και με 40 C δε μπορώ να κουνήσω από το σπίτι. Περιμένω Σεπτέμβρη για κάνα 10ήμερο, αλλιώς μετά με βλέπω να τρέχω στο Χατζημούσια για φάρμακα. Ως κι αυτός πήγε διακοπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είσαι ακόμα νέος πατέρας με μικρό παιδί...
    Κάτσε να παλιώσεις και τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι γινεται; Ψηνεται Ριβαλντο;
    20 ευρω οι φανελες στα ΑΕΚshop.
    Για ενημερωσε ρε Γιωργο που εισαι και Ριβαλντολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 14:14

    Ωχ ωχ...φαντάσου σε 15 χρόνια να μου 'ρθει σπίτι και με τα κηρύγματα του Δ.Χ. υπό μάλλης...τι κάνεις τότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 14:18

    Χρήστο, έστειλα χθες το link...και έκτοτε παρακολουθώ ανελλειπώς τις εξελίξεις.
    Ζήτησε δύο (2) μύρια από Φερέρ (!!!!!) για να πάει στη μαγιόρκα και δεν είχε να του δώσει...(φυσικά). 2.000.000/20 ευρώ η φανέλα=100.000 φανελάκια ρίμπο. Έχουμε, λέει, 80.000 στοκ, βάζει και κάνα καπελάκι στον έρανο για τα 120 της λαμίας ο πρόεδρος, κόβουμε τίποτις από τα μελούμενα του αγκιριμπά και βγαίνει. Φύγαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν σε 15 χρόνια έχουμε ακόμα χχ και ΔΝΤ,
    γαμησέ τα Πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι...

    Πάντως Γιώργο κοίτα μια συμπτωματική δυσάρεστη ομοιότητα για χχ και Μπάγεβιτς.
    Δεν έχουν κανείς τους απογόνους,οπότε δε θα υπάρξει και διαιώνιση.
    Αυτό προμηνύει ότι κάποτε θέλουμε δε θέλουμε,θα έρθει η ειρήνη όσο κι αν αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 16:04

    Δεν ανησυχώ για τους βιολογικούς, οι πνευματικοί με τρομάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ούτε γι' αυτούς να ανησυχείς...
    Ακόμα και τα πνευματικά του τέκνα,δεν είναι μονόχνωτα.
    Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά νομίζω ελάχιστες.
    Έχω παρτίδες με παιδιά της οργάνωσης στη Βόρειο Ελλάδα και σε διαβεβαιώνω ότι έχει και πολλά παιδιά διαμάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μαιστοροβιτς τελος παει στην σελτικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργο να σου ζήσει βρε.
    Που να τρέχεις τώρα μες τις ζέστες? Ασε να δροσίσει λίγο φίλε.Και ο Σεπτέβρης κοντά είναι.Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αρχίσαμε το ξεπούλημα dimitri?
    Μια χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Διαβάζοντας καθημερινά τα σχόλιά σας εδώ και 2 μήνες, αποφάσισα να γράψω κι εγώ την άποψή μου. Μετά τα γεγονότα της Καλλιθέας, βλέπω ότι η οργάνωση απέκτησε εκπρόσωπο, δικηγόρο του Χατζηχρήστου και μια εμπάθεια προς το πρόσωπο του Μπάγεβιτς ισοπεδώνοντας όλο το έργο που έχει κάνει στην ΑΕΚ έως σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ΑΕΚ είναι υπεράνω προσώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 20:06

    Βρε κι εγώ που έχω παρτίδες στη νότια μιά χαρά τα βρίσκω τα παιδιά. Αλλά μου λεν και για άλλα παιδάκια στην παρέα που είναι "καλά".
    Μαίστρο ταμπουλέ για Σκωτία. -1.200 το χρόνο στο μπάτζετ. Θα βρουν κάτι και για Γκερέιρο, πάμε -2 περίπου. Θα φέρουν αντ' αυτών αμυντικό με 500+εφορία και πάει μιά χαρά το μπάτζετ...
    Δε λέω, πονάει, αλλά τι να κάνουμε?
    Εγώ ήμουν 100% βέβαιος ότι δεν θα μέναμε ως είχαμε. Κάτσε μην τιγκανά και κάνα σκοκόπαιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οκ Γιώργο συμφωνούμε.

    @ Φοίβο
    Είσαι της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή,ο συνθέτης?
    Αν ναι καλωσόρισες,αν όχι πάλι καλωσόρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σάκη ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κι όσον αφορά στο ερώτημά σου είμαι ένας απλός Φοίβος Αεκτζής αλλά αν συνεχίσουμε να μην παίρνουμε πρωταθλήματα μπορεί να γράψω και κανέναν αμανε! Ευτυχώς εμείς οι Αεκτζήδες διατηρούμε το χιούμορ μας μέχρι να εξαντληθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γεια σου Φοιβο. Και να γραφεις. Η συνωνυμια με τον αλλον,τον μουσικοκλεφτη,δεν ενοχλει. Καθ'οτι το "Φοιβος",ειναι ενα απο τα προσωνυμια του Θεου Απολλων.
    Εφυγε η αδυναμια του Steven.
    Δεν ειναι και αστοχη κινηση,εφ'οσον "βγηκε" ο Μανωλας και επεστρεψε και ο μπαρμπα-Δελλας.
    Ακομα πιο κατω το μπατζετ.
    Ασε που επανορθωνει το λαθος της η διοικηση και επαναφερει "ετσι ξαφνικα" τον Κυριακο,οσο "ξαφνικα" τον εδωσε,παραμονες και τοτε Ευρωπαικου παιχνιδιου. Το οποιο πηγε καλα και μας βγηκε-οικονομικα σε καλο. Μαλλον ειναι προληπτικος ο Αδαμιδης. Και χρησιμοποιει τον Κυριακο ως ταμα, η ως λαμπαδα.
    Αλλη αποδεσμευση δεν βλεπω. Γιατι θα αρχισουν τα οργανα. Ποσο μαλλον πωληση, αφου τους παικταραδες μας δεν τους αποζηταει κανεις.

    Αν υπαρχει ενα "καλο" απο τα "Καλλιθεωτικα", ειναι οτι τρομαξαν ακομα και αυτοι οι Σκωτσεζοι, που δεν ξερουν και τι ακριβως παιζει στα σπλαχνα.
    Αφου σου λεει, μπουκαρανε και ξυλοφορτωσανε τον προπονητη τους για μια ηττα σε ενα καλοκαιρινο φιλικο,φαντασου τι εχει να γινει αν "ω, μη γεννειτω" κερδισουμε στην Αθηνα.
    Σιγα ρε παιδια με τις φουστες. Και τι θα γινει δηλαδη αμα κερδισετε στην Αθηνα; Το πολυ πολυ αυτη τη φορα να δειρουμε και τον προεδρο. Εσας τι λογος σας πεφτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Όλους: Γύρισα απο το νησί που είχα φοβερά τεχνικά προβλήματα με το σήμα. Θα προσπαθήσω τώρα με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς Χρήστο ( για τα πρωινά που δεν παίρναγαν) : Όταν έγινε η μεταβίβαση αδερφέ ( 800 ), τα χρέη μεταβιβάστηκαν εν γνώσει του αγοραστή. ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΠΙΤΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΩΡΕΑΝ.
    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς dimitri ( πάλι για τα πρωινά): Έχεις λεπτό χιούμορ και το εκτιμώ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΜΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Γιώργη ( πάλι για τα πριν ): ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ.
    ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Mike21hlk: Αδερφέ μια χαρά είμαστε και σ' ευχαριστώ. Ο Δημήτρης είναι σπαθί και έκανε πλάκα.
    Άλλα πρέπει να τονίσουμε εδώ. Την κοινωνική προσφορά, την πολιτιστική, την διάθεση ενότητας κλπ. ΤΟ ΑΝ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, διότι μπορεί και να μην μπει στο γήπεδο ή να μπαίνει και να πηδάει τον διπλανό του ( λέμε τώρα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Sakis: αδερφέ μην παίρνεις όρκο. ΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΗ, ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΑ.
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, που φυσικά δεν τις έχω γραπτά. ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ;
    ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ;
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;
    ΑΔΕΡΦΕ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Αυγούστου, 2010 23:25

    Ήδη παρατηρώ μία επικοινωνιακή υποβάθμιση (ομερτά) για τα καλλιθεώτικα. 2 μέρες σκούζαν ούλοι περί απονομής δικαιοσύνης και ταυτοποίησης των δραστών και έκτοτε μούγκα στη στρούγκα. Μάλλον είναι το ΠΣΚ της μαγαλόχαρης και το χουν ρίξει όλοι στα κεριά και τα λιβάνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Χρήστο και dimitri: ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Sakis: TA ΡΙΓΗ ΤΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΡΙΓΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΟ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ.
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αλλο λεω. Και βεβαια ηξερε τι επαιρνε ο τρελος.
    Οπως ηξερε και που την εδινε και ο αλλος.
    Μιλαω για το παρατημα. Για το αρπα-κολα δωσιμο.
    Και για τις κατα καιρους επιδερμικες και αναιμικες προσπαθειες επανεισοδου.
    Και για τα μετα 15 χρονια αναλαμβανοντα χρεη.
    Και για το "ειμαι τοσο κοντα για να ειμαι και τοσο μακρυα".
    Και για την ανωδυνη καψουρα.
    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Χρήστο: Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ, που σαν υπάλληλος μας τους έριξε την τεσσάρα.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΡΧΙΔΗΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΑΚΤΗΡΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ .
    ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ EMPIRE NA MEINOYN KAI NA KATAΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
    ΟΧΙ ΡΙΒΑΛΝΤΟ. ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ " ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς dimitri: Όμως θα αντικατασταθεί, άρα δεν ανησυχούμε. Το " ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ " ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΑΡΑ;
    ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αληθεια ρε Γιωργη, τι γινεται με τις συλληψεις " των επομενων ωρων, το πολυ ημερων";
    Σε λιγο θα συλλαβει η παναγια με τον κρινο και ο εκδορεας ο Νικητιαδης ακομα να βρει τους "ενοχους";
    Αμα τους βρουν, να μου τους φιλισουν σταυρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Διευκρινηση λογω κακου σηματος εν πλω....Εδω και πολυ καιρο μπαινουν στο blog γνωστοι μου χωρις να γραφουν,απλα παρακολουθουν και θεμα προς συζητηση ειναι η στροφη του κοσμου στο θεμα της οργανωσης σε συναρτηση βεβαια με το σιχαμα.Δεν συμφωνουν με ολα,αλλα πιστευουν οτι ειναι ισως το μονο "βημα" για υγιη συζητηση και καταθεση αποψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Φοίβο: Αδερφέ καλώς ήρθες. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ.
    Θυμάμαι σε ένα ματς ΑΕΚ -Πανιώνιος ( 4-1 ), την επιστροφή ΠΑΠ απο την Γερμανία και την Αεκοφροσύνη του όταν μίλαγε με το μικρόφωνο ατο κέντρο του γηπέδου. ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΔΑΣ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑΣ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, που πήγαν να τον υφαρπάξουν ενώ ήθελε να είναι πάντα αγνός κι αμόλυντος.
    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Χρήστο: Πάει ο παικταράς μου, αλλά αφού τα χάλαγε όλα αυτός τότε εγώ είμαι ικανοποιημένος. ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΤΙΚ ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΟ. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Χρήστο και Γιώργη: ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΧ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΘΑ ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΔΙΝΩ, Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς monegascos: ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ; ΜΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ BLOG ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΑΝΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μα και ποιος,αδερφε, θα αγορασει φανελα για τον ιδιο η για τον γιο του που να γραφει "Ριβαλντο";
    Ας εχει και 1 ευω. Εκτος και αν θελει να κανει καποιος πλακα.
    Και βεβαια πρεπει η υποθεση και τα χρεη να μεινουν ως εχουν. Να φανουν ολα και οι φταιχτες.
    Συμφωνω.
    Οτιδηποτε αλλο σημαινει συγκαλυψη. Γιατι "οικονομικη εξυγειανση" δεν σηκωνει,ουτε σωσιμο. Αυτο το θαυμα δεν το μπορει ουτε Αγιος Παντελεημων.
    Αυτο που μενει και αυτο που πρεπει, ειναι "εκθεση" και τιμωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς Όλους: Είμαι πίσω με ένα πόδι τσιμπημένο απο σφήκα ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Αύριο ανεβαίνω στην Πελασγία με ΝΚ και ΔΜ κι έρχομαι την Πέμπτη. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΗΜΑΤΟΣ (πιστεύω, δεν γνωρίζω άρα και δεν νομίζω ).
    ΚΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΕΡΙΞΕ 5 ΣΤΗ ΡΟΜΑ. ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ Η ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ, Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Κάποιον: Αδερφέ μην επιμένεις. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΩ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ. ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΤΕΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ Η ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΕΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλο μου ακουγεται.Κι εγω..."Γεωργιου..."!!!
    Χωρις πλακα,θα γινεται της πουτανας και ακουστικως.Οποιος βριζει και φωναζει περισσοτερο,θα παιρνει μια φανελα του Ριβαλντο δωρο.Εγω θελω μια εκπομπη μεταξυ 12-5 τα χαραματα,λογω συνηθειας.Στο ραδιοφωνο εννοειτε,γιατι στην tv,θα δημιουργησω κομπλεξ σε πρωτοκλασσατους και δεν το θελω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Περαστικα. Ευτυχως δεν ειναι κουνουπι του Δυτικου Νειλου. Αληθεια,αυτα του Ανατολικου ειναι ακινδυνα;
    Ελπιζουμε να βγουν τιποτα νεα να μας πεις, με την γνωστη "σφινοειδη γραφη".

    Νομιζω οτι ειναι ωρα να μας επισκεφτει ο Καζαμιας.
    Να φτιαξει την χωριστρα του και να μας αφιερωσει αλλη μια "λευκη νυχτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Αυγούστου, 2010 00:27

    Εγώ θα έκανα με τα τραβέλια της συγγρού, να αναλύσω με επαϊοντες τα ζητήματα των μόνων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ προσφύγων και των πάντα ΔΙΚΑΙΩΝ πρωταθλημάτων της ομάδας της τρούμπας και του παλατιού. Επίσης το "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" και το πόσο διαφορετικό είναι εκείνο το χιτ της δέσποινας γκοντό-φοίβου (σόρρυ φίλε) που λέει "υπάρχει ψωλ% και μετά από σένα..." από το she drives me crazy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς monegascos: Κι έρχεται και το "Ταμείο" κι ο Γιαννίκος και ζώνες τριήμερες απο τις 10/09. ΚΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ VERSUS ΚΟΡΕΑΤΕΣ.ΟΕΟΕΟΕ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑ; 60 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ. ΚΙ Ο ΝΗΚΙΤΙΑΔΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΡΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΑΝΤΑ ΛΑΤΣΙΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ. ORIGINAL ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ. ΜΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Χρήστο: Σήμερα, με το που έφτασα, έφυγα για να δω την μάνα μου που είναι κατάκειτη. Συνάντησα τον Τάκη Κανελλόπουλο σε περπάτημα κι είπαμε να πιούμε ένα ούζο ( έχω και πάθος ) και να αναλύσουμε τον καζαμία. Αφού " άνω θρώσκω", δεν μπορεί να μην γίνει ανάλυση στο λόγο. Έτσι θα μίλαγε και πιο παλιά. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΥΛ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ. ΚΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ; ( Ο Κανελλόπουλος είναι Παναγιώτης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ. ΕΙΤΕ ΚΤΗΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ. Ας πούμε σε κοιτάω και λέω "παλληκάρι ΜΟΥ ", " Γιώργο ΤΟΥ" , " θέση ΑΥΤΩΝ". ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ Η ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. "ΡΙΓΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΥΑ" ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΤΟ 2004 ΟΣΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΣΕΙ (ΤΟ ΣΤΑΡ ΣΥΣΤΕΜ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ "ΑΟΡΑΤΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ") ΣΤΟΝ "ΝΑΝΟ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ "ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ "ΧΡΗΣΙΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ. ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΦΑΡΕΙ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΠΑΥΕΙ "ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ" ΠΕΤΙΕΤΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή