Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

TI ΒΛΕΠΟΥΜΕ ;

           Υποτίθεται οτι είχαμε συμφωνήσει στην εξάντληση της υπομονής. Κι οτι η κριτική θα γίνεται προς όλους χωρίς καμία εμμονή ή εξαίρεση. Πάνω σε αυτήν την γραμμή κινούμαι εγώ προσωπικά και φυσικά εκτειθέμενος σε όλα τα εμπλεκόμενα γρανάζια της ομάδας μας αλλά και των προσωπικών σχέσεων που έχουμε. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΛΕΟΝ.
            Δηλαδή ρε παιδιά, να ξέρεις τις γκέλες των άλλων, να παίζεις με μια νεοφώτιστη ομαδούλα, με ένα προπονητή που όπου και να δούλεψε έπαιζε ιταλικό κατενάτσιο εποχής Χερέρα, σε ένα ουδέτερο γήπεδο τίγκα στους φιλάθλους μας, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ; ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ: ΟΤΑΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΣΤΕΡ - άρα κατά μέτωπον με τους αντιπάλους δεν έχεις ιδιαίτερη τύχη ( θεωρητικά ) - ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΜΟΥΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ( δεν το πιάνω αυτό)
           Και την ώρα που μου την δίνει αυτός ο συλλογισμός, ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ : "Παιδιά υπομονή" ή " ευτυχώς η γκέλα ήρθε νωρίς " ή " ρε παιδιά μην κάνετε έτσι, πρεμιέρα είναι ακόμα". ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ;
         Και δεν έχω τίποτα με τον πάγκο. Δεν πάει να κάθεται ο Μουρίνιο ή ο Σέσκουλας. ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΡ ΦΕΡΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, ΤΟΤΕ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΛΑΒΟΣ. ΑΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, Ε ΤΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΛΟΓΙΚΑ.
        ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, μάλιστα. Ε, τότε λοιπόν, ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ : ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ( όχι ψάρια ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ. ΑΡΑ, κάτι δεν πάει καλά. Αλλά ας περιμένουμε.
       ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ - ΟΙ ΚΑΡΓΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ - ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ. ΔΗΛΆΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΠΤΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΛΑΪ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΓΙΑΧΙΤΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, που ξαφνικά δεν κάνουν. Τι μπορεί να σου προσφέρει μια Κέρκυρα ε;
       ΥΓ1. Προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία στον Πάτσα, που περίμενε 17 ολόκληρα χρόνια να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του ( " στα 14 μου ξεκίνησα απο την ΑΕΚ αλλά δεν κρίθηκα κατάλληλος" ).  Δεν έχω τίποτα με το παιδί κι ελπίζω να μην τραυματισθεί.  Σημειώνω την δραματική πτώση του μέσου όρου της ομάδας μας κι οτι του χρόνου πλέον θα θέλουμε μεταγραφή σε άλλη μια θέση.
      ΥΓ2. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΝΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΠΑΛΛΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΣΙ, ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ μια που δεν χρησιμοποιείτο.
      ΥΓ3. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΧ, ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΚΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ. Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥ ΠΑΡΗΓΑΓΟΝ ΑΛΑΣ. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΚΑΛΙΑ.

102 σχόλια:

  1. Ειπαμε,ειναι σκετη συφιλλη η κατασταση,και ο κοσμος εχει αρχισει να βαριεται το ιδιο εργο καθε χρονο.Ας το φανε στην μαπα ο παραγωγος,ο σκηνοθετης και οι ηθοποιοι.Εγω δεν πειθομαι...οποιος "θελει ας το δει".Επειδη ειμαι ΑΕΚ,για μενα μετραει εξισου και το θεαμα μαζι με οτιδηποτε αλλο.Και τετοιο εχω να δω χρονια,και πολυ αμφιβαλλω αν θα ξαναδω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαρετο εργο

    οποτε χανουμε , ως δια μαγειας βγαινει ειδηση για το προπονητικο
    __________________________________

    Η «ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε.» αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες για το δεύτερο γήπεδο και βάζει έτοιμο χόρτο-Παραδίδονται και τα δύο γήπεδα μαζί




    Οι πολλές καθυστερήσεις που υπήρξαν στο υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και αφορούσαν το δεύτερο γήπεδο που θα προπονείται η ομάδα, φαίνεται πως ανάγκασαν την κατασκευαστική εταιρία να αλλάξει... ρότα και να επισπεύσει τις διαδικασίες, για να μην παραταθεί και άλλο η παράδοση του έργου. Πιο συγκεκριμένα, η «ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε.», σε συνεννόηση με τον Νίκο Νοτιά αλλά και την διοίκηση της ΑΕΚ, αποφάσισε να τοποθετηθεί στο δεύτερο γήπεδο έτοιμο χορτάρι και όχι φυσική φύτευση, όπως έγινε με το πρώτο. Το χρονικό κέρδος θα είναι μεγάλο, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η διαφορά του ενός αγωνιστικού χώρου με τον άλλον, μετά τα όσα είχαν συμβεί, ήταν κοντά στον έναν μήνα. Πλέον, ύστερα από αυτή την εξέλιξη και τα δύο γήπεδα θα παραδοθούν ταυτόχρονα στην ομάδα, μαζί με το υπόλοιπο προπονητήριο, στις αρχές Οκτώβρη. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ενός χλοοτάπητα με τον άλλον, αφού μιλάμε για το ίδιο χορτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατι δεν το`βαζαν απο την αρχη να τελειωνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Mike21hlk: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ORIGINAL. ΣΤΑ 50. ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ- ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ- ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, που δεν θα πάρει ποτέ θεσμική θέση. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΑΥΤΗ. ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θυμασε με πια αφορμη γνωριστηκαμε ?

    για αναρτηση που μπινελικονες την R

    και τωρα πρεπει να κανεις δηλωση μετανοιας

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χαράλαμπο: ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. ΜΙΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΣΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΕΓΩ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;
    ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Mike21hk: ΕΓΏ ΔΉΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ; ΠΟΤΕ. Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μωρε θα αυτοκαταργηθουμε ,αλλα τη δηλωση τη χρειαζεσε για να αποδεικσεις οτι δεν εισαι στην R

    οταν λες κατι αυτονητο που αφορα τον τωρινο προπονητη , ξερεις πια ειναι τα επομενα σταδια ?

    α) εισαι τσιρακι του Χατζημουσατου
    β) εισαι χρηματοδοτουμενος απο τον χατζημουσατο ο οποιος χρηματοδοτειτε απο τους νεφελιμ για να πολεμαει το βατραχο
    γ) εισαι ανεπαγγελτος
    δ) εισαι αναλφαβητος
    ε) εχεις σχεση με μαλακα ναρκοτικα
    στ) εισαι τελειομενος πρεζακιας

    εχω τεραστια πειρα στο συγκεκριμενο θεμα και απλα σου παραθετω τι μπορει να αντιμετοπισεις τωρα που μπηκες στον ολισθηρο δρομο αμφισβητησης του σερβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστα ρε mike τα πουστηκα και τις ειρωνειες...Αυτη η R ειναι σκετος υπονομος.Για αυτην δεν υπαρχει ΑΕΚ,υπαρχει μονο ο βατραχος που πρεπει να φυγει.Ας φυγουν και οι δυο και παμε για αλλα,αλλα οταν λεμε διαλυση ενοουμε ΔΙΑΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κανε ενα test οποτε εχεις χρονο και διαθεση για χαβαλε

    βρες ενα τυχαιο nickname και μπες σε ενα site που συχναζουν ιντερνετικοι ΑΕΚτζιδες
    π.χ. στο blog του καζαντζογλου η' του γαλατση , η' στο ora21.gr και το 365 κ.α.

    και γραψε οτι και στις δυο τελευταιες αναρτησεις σου
    το λιγοτερο που θα σου χρεωσουν , ειναι αυτα που εγραψα παραπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Mike21hlk: αδερφέ, κάνείς δεν μπορεί να με χρεώσει με κάτι. ΚΙ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ. ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΡΙΔΡΑΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΡΕΜΟΡΙΟ. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
    ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    Η ΝΥΧΤΑ ΝΥΧΤΑ ΚΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. με τετοιες αποψεις δεν παμε πουθενα σαν ομαδα δυστυχως
    οποιος φοραει τον δικεφαλο στο στηθος ειναι αεκ οποιος τον βριζει βαζει τον εαυτον του πανω απο την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ:
    ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
    ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ
    ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ Η' ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΠΙΔΑ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΝΤΑΤΟΜΟ,ΔΕΛΛΑ,ΛΥΜΠΕ,ΝΤΙΟΠ,ΜΑΤΕΤΖΙΔΗ,ΜΠΕΡΝΣ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ Κ ΝΑΣΟΥΤΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ 500 ΧΙΛ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12-13 ΜΥΡΙΑ ΕΣΟΔΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΗ ΜΥΤΗ.
    ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΣΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΙΧΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Η' ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.Η' ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Κ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΓΕΝΝΗΤΗ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Κ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Κ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Σεπτεμβρίου, 2010 10:52

    Ναι ρε Θωμά. Κι εγώ αυτό βλέπω. Στο οικονομικό θέμα, βέβαια, πληρώνουν τα σπασμένα του γκοντό. You pay with peanuts, you buy monkeys (Κοινώς ΤΙΤΙΚΕΣ)...Αυτα θα πληρώνουμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...Αλήθεια εκείνος ο διαχειριστικός πως πάει και πότε τελειώνει?
    Υπενθυμίζω προς όλους τα λεγόμενα του κουμπάρου μου. Είτε είσαι πριγκιπικός, είτε βατραχομάχος, μιά χρονιά ακόμα είναι και η ψυχή θα βγει να ξεμπερδεύουμε. Χαλαρώστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 130 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΤΕ 130 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ.ΟΧΙ 1,3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ. 130 ΧΙΛ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗ.
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Κ ΞΕΦΤΥΛΛΑ ΜΑΖΙ.
    ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Κ 700 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @STEVEN
    Ούτε τον πατέρα μου δεν θα κράταγα στην επιχείρηση αν μου έκανε ζημιά.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Ισα ισα που θα είναι περισσότερα.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΣΤΟ BLOG ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ.Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ.
    ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.Θα μπορουσε άλλωστε να έχει φύγει 2 φορές μεχρι τώρα και το ξέρεις ότι το ξέρω καλά.
    ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ 2ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ Ή ΝΑ ΒΛΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ ΣΕ ΣΑΒΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤΑ.
    Αν έπεφτε χρήμα από την διοίκηση,έστω και ένα αξιοπρεπές ποσό για παίχτες,όχι πολλούς,θα μιλάγαμε διαφορετικά.ΑΛΛΆ Η ΈΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΈΧΟΥΝ ΈΝΑ ΚΑΡΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΧΑΡΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Και εμείς οι οπαδοί.Εδώ διώξαμε τον κάϊμένο τον Σαντος που με σαπάκια κοντεψε να πάρει πρωτάθλημα.
    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΈΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΜΕΤΆ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ Ή ΜΑΛΆΚΑ ΈΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΠΆΝΤΑ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ''ΟΜΑΔΑ'' ΑΕΚ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΙΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χαράλαμπο: Αδερφέ μέσες άκρες συμφωνούμε. Πρώτη είναι η ευθύνη της διοίκησης αλλά μετά είναι ο προπονητής κι ύστερα οι παίκτες. Έτσι λέει η λογική. Βεβαίως και οι παίκτες μπορούν να κάνουν κάποιον μάγκα ή δάγκα ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ Η ΒΑΤΡΑΧΟ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΨΥΧΡΑ, ΩΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ κι έχω κάθε δικαίωμα σαν πελάτης. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΕΔΩ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΑΝΩ Η ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΒΛΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ " το ρόστερ είναι πλήρες " ( ΜΠΆΓΙΕΒΙΤΣ )ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ , ΟΎΤΕ ΤΟ " Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ" ( ΜΠΑΤΙΣΤΑ ). Ε, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οταν ο προπονητης λεει οτι το ροστερ ειναι πληρες το λεει για ψυχολογικους λογους περισσοτερο, και επειδη εδω μεσα υπαρχουν και ανωτερα στελεχη εταιρειων καταλαβαινουν πολυ καλα τι εννοω
    steven
    μπορει να μην τον εχεις πει προδοτη η βατραχο αλλα τον εχεις πει μαλακα και αλλα διαφορα που ειναι το ιδιο
    thomas
    οι στρατηγοι που ανεφερες ηταν τελειως αυτονομοι στις αποφασεις τους και ειναι ιεροσυλια να συγκρινουμε ιστορικασ προσωπα με ενα παιχνιδι που λεγεται ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 13:29

    Τη γνώμη μου για το τερατούργημα που ετοίμασε άλλη μια χρονιά ο Μπάγεβιτς σας την έχω γράψει εδώ και ένα μήνα, αρκεί να διαβάσετε τα σχόλιά μου στην ανάρτηση του Στίβεν στις 2 Αυγούστου. Επιπλέον με καλύπτουν απόλυτα και τα σχόλια του THOMAS SILLYWIZARD. Απλά να προσθέσω κάποιες παρατηρήσεις, γιατί έχουμε πλέον ένα δείγμα -τραυματικό- επίσημου παιχνιδιού με την πανίσχυρη Κέρκυρα:
    Είναι αστείο να θεωρεί οποιοσδήποτε είτε Ντουσανοφρουρός είτε Βατραχομάχος ότι ο προπονητής δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος αυτού του μπουλουκιού. Φυσικά και φοράνε τη φανέλα μας πολλά παιχτάκια που άλλες εποχές θα κουβαλούσανε μπάλες, όμως τα χειρότερα παιχτάκια είναι ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!Γιάχιτς, Καράμπελας, Καφές. Εξάλλου μπορεί να είναι παιχτάκια, για να σηκώσουν κούπες, όμως ακόμα κι αυτοί μπορούν να κερδίσουν την πανίσχυρη Κέρκυρα σε ουδέτερο γήπεδο γεμάτο από τον κόσμο μας ή έστω να μη χάσουν. Εδώ όμως η ΑΕΚ έτρωγε δύο μπαλάκια στο 50!!Αυτά τα γκολ δεν τα τρώει ούτε η Αγία Ελεούσα σε τοπικό. Και τα τρώμε, γιατί ο ξεπεσμένος Πρίγκηπας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, έστω κι αν πέρσι ρουφήξαμε 31(!!!)γκολ, έστω κι αν πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον πρώτο γύρο είχαμε αρνητικό συντελεστή τερμάτων(!!!). Στο πρώτο γκολ ο Τσίγκας έχει 20 μέτρα γήπεδο στη διάθεσή του κι όλο το χρόνο να ζυγίσει το σουτ, αφού ο Παντελάκος ο Καφές βολτάρει αμέριμνος και βλέπει το φουκαρά τον αραπάκο τον Ντιόπ να κωλοκάθεται. Αμυντικό χαφ όμως τον Καφεδάκο δεν τον έβαλα εγώ. Στο δεύτερο γκολ ο Καφεδάκος έχει βγει στην πλάτη ως κρυφό φορ (αυτό τον μάρανε τον ανύπαρκτο) και από ευκαιρία δική μας(!!)τρώμε κόντρα, η οποία εκδηλώνεται σε άδειο γήπεδο!!Και βέβαια δεσπόζει στη φάση το σπριντ του Γιάχιτς, ο οποίος με την απέλπιδα υπερπροσπάθεια να προλάβει όχι τον Επστάιν, αλλά την κάμερα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ, ξεφτιλίζει τον προπονητή που τον εμπιστεύεται, και μάλιστα ως δεξί μπακ. Εαν δεν είχαμε προπονητή, και μάλιστα πολυνίκη και για δύο σχεδόν χρόνια, τι χειρότερο θα μας έβρισκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΒΕΝ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΘΥΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ 90 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣ Κ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΜΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ Κ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..ΑΥΤΟΣ Κ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ..

    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑΡΑ,Ο ΜΑΚΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜ.ΧΑΦ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ Κ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΟΟΥΝ, Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 40 ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Κ Ο ΛΥΜΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Α Ε Κ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ..
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΣ Κ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ Κ ΧΑΡΩ ΔΙΠΛΑ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς dimitri: Οι ψυχολογικοί λόγοι όμως παρασύρουν τον κόσμο και δεν τον αφήνουν να κατευθύνει την κριτική του στους πραγματικούς υπέυθυνους.
    Το "μαλάκας" είναι χάδι στην Ελλάδα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΤΟ "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΞΕΝΥΧΤΗ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟ: ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Κ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΝ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ 9 ΣΤΙΣ 10 ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ Κ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΤΟΝ ΜΙΡΙΓΚΟΓΚΟ Κ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. persy pou tou dwsane kapio xrima na poreutei , efere yahits, EPEMENE SA XIRA STO KREVATI gia leonardo kai mako, efere to karampela , efere to loukats , to gereiro ,ton yamaha kai oute kai thymame posous akoma kouvalise

    kai malista pontarontas pano s'autous pou efere , pige na vgalei ektos omadas persy tetoia epoxi to scoko pou ton edine vora stous xafiedes tou , ton tzimpour (apo to mizefeld) kai mia 5ada pou tin mourmourage mexri to genari....

    ante pes pws efyge , ti afinei pisw gia na ksekinisoume tou xronou to prwtathlima
    kamia 10aria syntaksiouxous pou tha ksekoumpistoun, 4-5 pou tous exei kapsei kai tha prospathisoun na vroun allou omada ,kati epipedou larisas kai genika oi monoi pou tha einai epipedou AEK tou xronou tha einai o manolas (logo onomatos kai ilikias) kai o mpampa-mpoumpas logo sumvolaiou

    ki alles omades einai xrewmenes klp alla oles zitane kati kai vgazoun ena tsampouka kai mia agonistikotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ; ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ DUNDEE ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Mike21hlk: Να ρωτήσω κάτι: ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 ΠΟΥ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ξενύχτη
    Κώσταντίνε μιλάς λες και είχε την δυνατότητα να πάρει τον Ρουμπίνιο και πήρε τον πατσατζόγλου και τον Γιάχιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Να ρωτήσω κάτι: ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 ΠΟΥ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.

    __________________

    symfwna me ta DIKA TOU LEGOMENA , autoi pou katonomase , NAI einai akoma stin omada . ektos apo ton Maistorovits kai ton anthrakouho

    kai o arxigos tis 5adas paizei vasikos ki anantikatastatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΣΤΗΒΕΝ . ΛΕΣ Κ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Κ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΝΤΕΝΤ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΤΑΝΤΙ ΔΛΔ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΒΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΠΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙΣ? ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Η΄ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?
    ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥΣ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟΚ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. na prosthesw kai kati allo:

    otan tous katonomaze , peripou stis 2 to prwi ystera apo alli mia agwnistiki fapa , ekane to eksis sxolio:
    "tosa MOUNOPANA mazemena den exw sunantisei pote ksana se kamia apo tis omades pou imoun"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 13:57

    Η βασική αιτία φυσικά για όλα αυτά είναι ότι ο Πρίγκηπας έχει χάσει οποιαδήποτε επαφή με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και τις τωρινές τακτικές. Στην εποχή του ίντερνετ δουλέυει ασύρματο. Ποια ομάδα, όχι στην Ευρώπη, αλλά στην ξεφτιλισμένη Ελλαδίτσα παίζει αυτό το παλαιολιθικό ποδόσφαιρο; Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά: Ο τύπος έχει χτίσει ξανά την ΑΕΚ πάνω στη χαφάρα Παντελή Καφέ (παιδί του εδώ και δέκα χρόνια), αδειάζει τον άξονα της ομάδας και πηγαίνει μονότονα απο τα πλάγια, όταν το ποδόσφαιρο εδώ και δέκα χρόνια παίζεται από τον άξονα. Θυμηθείτε τη Γερμανία στο πρόσφατο Μουντιάλ, έπαιζε κατά κύριο λόγο ΚΑΘΕΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!Αφήστε που στα πλάγια πλέον δε βγαίνουν το αριστερό και δεξί χαφ, αφού αυτό βολεύει τους αμυνόμενους, τι να σου κάνει πάνω στη γραμμή ο Σκόκο και ο Λεονάρντο, πόσες ντρίμπλες να σκάσουν και πόσους να περάσουν, αλλά βγαίνουν στα πλάγια ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ! Με εξαίρεση ωστόσο τον Λαγό ποιος να ανέβει, το πολυεργαλείο Γιάχιτς, ο σακάτης Γεωργέας, ο Καραμπελάκος που δεν έκανε ούτε στα Αρειανά ή το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Πάτσα, τον οποίο τον διώξανε με τις κλωτσιές μέχρι κι από την Κύπρο; Πώς θα βάλεις πολλούς παίχτες στην αντίπαλη περιοχή, για να σκοράρεις, όταν εξορίζεις τα χαφ στη γραμμή του αράουτ και μέσα στην περιοχή βρίσκεται ουσιαστικά μόνο ο σέντερ φορ, άντε και ο Λύμπε, αφού ο Καφεδάκος και να μπει στην περιοχή σπανίως σκοράρει;Ο προπονηταράς πάει να κόψει τη μπάλα στον Μπλάνκο και στον Σκόκο από την ξεροκεφαλιά του!Ένας παίχτης υπάρχει, για να τον σώσει από τις απανωτές ξεφτίλες, ο Σκόκο, και αυτός τον παροπλίζει πάνω στην πλάγια γραμμή, ενώ όταν συγκλίνει, για να μας γλυτώσει με μια προσωπική ενέργεια, ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ...ΜΠΕΡΝΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Σεπτεμβρίου, 2010 14:00

    Το ΔΟΛΟ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που επιδεικνύει η διοίκηση τον στηλιτεύουμε αταλάντευτα. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ...φοβάμαι στο σημείο χωρίς επιστροφή...
    Ο προπονητής έχει τελειώσει. Δε γκζέρω αν είναι "στρατηγός" και έχει τα συστήματα και τις μεθόδους του μουρίνιο, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ -ΟΠΟΙΑ- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Επίσης σε 2 συνεχόμενα παιχνίδια, με κατώτερους -ακόμα και στην παρούσα κατάσταση μας- αντιπάλους, είδαμε το φαινόμενο της ΤΙΤΙΚΑΣ. Πλήρη ψυχολογική αστάθεια και θολούρα, όταν στραβώσει λίγο. Και στη ζωή όπως και στη μπάλα, ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ.
    Φυσικά είναι σε ένα σάντουιτς ανάμεσα σε μία αστεία διοίκηση (υπενθυμίζω και τις τελευταίες μας κατάντιες με το γήπεδο με τη νταντί, καθώς και την επικοινωνιακή φόλα της...μη προσφυγής κατά της κέρκυρας) και σε παίκτες πουλητάρια, τιτίκες, ανίκανους ή και τα τρία.
    Αλλά θεωρώ ότι το επιχείρημα "αν δεν ήταν αυτός, η ΑΕΚ θα είχε διαλυθεί" ξεθωριάζει...που? Μα μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΧΙΤΣ ΜΕ 650 ΧΙΛ. Κ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ Κ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ 300 ΧΙΛ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΕΤΟΣ ,ΟΠΩΣ Κ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΙΟΡΝΤΑΚΕ Κ ΧΕΡΣΙ ΗΤΑΝ 2 ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ..
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ ΤΣΙΡΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΣΕ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.
    ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Η΄ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @THOMAS
    Λιβανίζουμε;Μας είδες πολλές φορές να γράψουμε για την μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Μπάγιεβιτς;
    Τις απόψεις μου τις έγραψα ποιο πάνω σττον Στήβεν.ελπίζω να διαβάζεις και τα σχόλια των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. pros steven
    σωστα μιλας για τους ψυχολογικους ορους που παρασυρουν τον κοσμο και δεν τον αφηνει να δει τα πραγματικα θεματα.
    εδω και καιρο γραφεις περισσοτερο για τον προπονητη αρα και συ πολλες φορες δεν αφηνεις τον κοσμο να δει τα πραγματικα θεματα
    thomas
    εχεις δικιο στην πρωτη παραγραφο σου γι αυτον τον λογο δεν θα ξαναβρισω κανενα αεκτζη αλλα δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες συγγεκαλυμενες η μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΩΡΓΗ
    ΑΠΛΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ .ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΕΝΤΟΣ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ..
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @THOMAS
    Ούτε σε ένα μάνατζερ έχει κολλήσει ούτε σε μια αγορά.Και το ποιοί παίχτες είναι επιλογές του το γνωρίζω πολύ καλύτερα και θα στο εξηγήσω κατ'ιδίαν αν ξαναβρεθούμε.
    Τώρα οποιος προπονητης αναλαμβάνει μια ομάδα προσπαθεί να φέρει πάντα κάποιους που εμπιστεύεται είται παικτικός είτε σαν χαρακτήρες.Παντού συμβαίνει δεν είναι και το ποιό τραγικό.Όλοι κάνουν και καμιά επιλογή που δεν τους βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 14:16

    Το παραμυθάκι με το μειωμένο μπάτζετ το ξεφούρνιζε και ο Δον Λορέντσο, άλλωστε από την Κέρκυρα έχουμε πολλαπλάσιο μπάτζετ. Όταν σου κάνουνε επί 2 χρόνια κόκκινο το σβέρκο από τις φάπες, δεν σε εμποδίζει ούτε η ανύπαρκτη διοίκηση ούτε το μπάτζετ να βάλεις ΤΡΙΤΟ ΧΑΦ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, όπως...καταδέχεται να κάνει ακόμα και η μεγάλη Μπάρτσα!Αυτός όμως, όχι μόνο επιμένει να μην φτιάχνει ΤΡΙΑΔΑ στο κέντρο, αλλά παίζει με τον...Καφέ, "βαφτίζοντάς" τον αμυντικό χαφ και τον Ντιόπ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει, έπαιζε χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στο πέλαγος και με δίπλα του τον ανύπαρκτο Καφέ παραπαίει!Ο Ντιόπ σημαίνει αλλαγή του συστήματος σε 4 3 3, το φωνάζω εδώ και μήνες, αλλιώς δεν έπρεπε να τον έπαιρνε, ας έπαιρνε τον Καρντόσο, ελεύθερος ήτανε, ο Ντιόπ μπορεί να σταθεί ΜΟΝΟ μπροστά από τα στόπερ, είναι 1,96 παλικάρι, θα τον ξεφτιλίσει έτσι!!Στη Σκωτία είδαμε ανεβασμένο τον Μάκο και είπαμε "επιτέλους", όμως στην Πάτρα δεν έβγαλε από την ενδεκάδα τον ανύπαρκτο Καφέ!Στο κάτω κάτω ο Μάκος είναι όντως αμυντικό χαφ, ενώ για τη θέση του ξέρει και τα βασικά της μπάλας, δε βλέπω που υπερτερεί η χαφάρα ο Παντέλος!Μήπως φταίει και γι' αυτά όλα το μειωμένο μπάτζετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κυριοι η ΑΕΚ εκτος απο ιδεα ειναι και εταιρεια και επειδη πωλειται πηγαινετε να την αγορασετε και διωξτε και τον μπαγιεβιτς και τον γιαχιτς και τον αρτσε και παρτε οποιον παιχτη θελετε αν δεν μπορειτε ομως Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ και μην κανετε κριτικη σ αυτους που πληρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνώ με Δημήτρη.Πρέπει να τους ανεβάσει τους παίχτες και την ομάδα διότι ''έτσι πρέπει''
    όμως δυστυχώς οι οπαδοί είναι ανώριμοι και γεμίζουν με προσδοκίες που δεν είναι αληθινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ.
    ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.
    ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΛΔ ? ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΓΝΩΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΔΛΔ?
    ΑΝ Η ΛΕΞΗ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΨΗ ,ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ Κ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε ξενυχτη κατα την γνωμη σου ποιον πρεπει να βαλει διπλα στον παιχταρα τον Ντιοπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Ξενύχτη
    Κώστα χωρις να με παρεξηγήσης μου κάνει εντύπωση που την σύγχρονη προπονητική την ξέρεις εσύ αλλά ο Μπάγιεβιτς όχι.
    Σκέφτομαι,λέω τώρα,λες να τα παίρνει ακόμη απο τον κατάσκοπο για να μας καταστρέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. edw alloi katevainoun apo t'aeroplana kai o beretas den edwse oute episimo agona ki emeis de tolmame na akoumpisoume tin ieri agelada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 14:29

    Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι τρώει φάπες και δεν καταλαβαίνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ !! Στην Πάτρα τον ρωτήσανε για την αμυντική λειτουργία κι αυτός, πανιασμένος από την ξεφτίλα, ένδειξη ότι την πίστευε την ομάδα μέχρι τότε, απάντησε: "- Ντεν βλέπω πρόβλημα, ντιο φάσεις, ντιο γκολ"!!!Δηλαδή η ομάδα μου είναι Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά μπορεί να γλιτώσει, άμα πέσει σε μαλάκα που δεν πηδάει!! Αν η Κερκυρούλα είχε κανα γρήγορο χαφάκι με μέτρα με τη μπάλα. φαντάζεστε τι θα είχε γίνει...
    Αν ήμουν στη θέση του, αντί να συνεχίσω να τρώω παίχτες (Γιαχάγια, Τζεμπούρ πέρσι, Ενσαλίβα, Πελετιέρι κ.ο.κ.) , όλοι πλην τρομοκράτη αμυντικά χαφ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ, θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον Σάντος να τον συμβουλευτώ. Ο Πορτογάλος με τα ψέμματα το 2005 στην ΑΕΚ, και ιδίως πέρσι με την ΠΑΟΚΑΡΑ, έκανε πρωταθλητισμό. Ή μήπως είχε κανα μπάτζετ αστρονομικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ, ΟΥΤΕ ΠΕΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕ ΜΑΚΟ Κ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΕΖΑΡ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ.ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 600 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ,ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Η΄ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΑΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ..
    ΕΣΥ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ? ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ Η΄ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑΧΙΤΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξενύχτης Νομικάριος είπε...
    Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι τρώει φάπες και δεν καταλαβαίνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ
    ----------------

    EDW EFAGE KAI KANONIKES FAPES KAI DEN EIXE TIN AKSIOPREPEIA NA PARAITITHEI
    KATHETE EKEI NA TON VLEPEI H GYNAIKA TOY STI TV NA KSEFTYLIZETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κοιταξτε ποσα αμυντικα χαφ εχουμε
    Ντιοπ
    Καφες
    Γκετζογλου
    Ιντζογλου
    Γιαχιτς
    Μακος
    Πατσα
    Κεντρικος μεσος ποιος μπορει να παιξει απο αυτους?
    ΚΑΝΕΝΑΣ....ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @THOMAS
    Αυστηρή κριτική κάνω εκεί που ΕΓΩ πιστευω ότι είναι η αιτία του κακού.Δηλαδή στην διοίκηση που δεν εξασφαλίζει αυτά που πρέπει σε μια εταιρεία,ποδοσφαιρική στην περίπτωση μας,να φτάσει ψιλά.
    Το να κάνω αυστηρή κριτική στον Μπάγιεβιτς που δεν πήρε τον Καρντοζο που δεν τον ήθελε κάμιά άλλη ομάδα, ούτε σαν ελέυθερο ή γιατί είχε αμυντικό 800χιλιάδων στην ουσία τα μισά σαν αξία και έκανε άνω κάτω τα αποδητήρια σε κάθε καθυστέρηση πληρωμής,δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ξενύχτης Νομικάριος είπε...
    θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον Σάντος να τον συμβουλευτώ. Ο Πορτογάλος με τα ψέμματα το 2005 στην ΑΕΚ, και ιδίως πέρσι με την ΠΑΟΚΑΡΑ, έκανε πρωταθλητισμό. Ή μήπως είχε κανα μπάτζετ αστρονομικό...
    -----------------------------

    To 2001 pou prwtoirthe o santos etyxe kai ezisa apo konta ola ta mats mesa eksw
    thymame sti prwti proponisi na grafoun sunthimata sta marmara tis 18 , to nikolaidi na kanei apoxi kai n prwti na anabalete
    me polu ypomoni auto to mpourdelo to ekane omada
    exontas 4-5 terastious paixtes , allous 4-5 polu kalous kai to georgea na simplirwnei tin 11ada
    kai misi allagi merxi na erthei o ivits

    m'autes tis sunthikes o santos moirazontas 3ares ,4ares ,6ares pire to kupelo ki exase to prwtathlima stin isovathmia

    vaftistike looser epeidi exase 4-3 apo to gavro
    ok

    o vatraxos pou exase to 96 apo ton vazela ekeino to mats sto oaka , vaftizete polunikis

    gia to teliko propersy pou ton exase epeidi den efage gia 1 min ti mpala , gargara oloi

    kai n alitheia vriskete sti misthodosia tis pae AEK pou afora to grafeio typou oli ti 10etia 90' sxedon

    deite pioi einai ekei mesa kai ti rolo varane simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Η ΝΤΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ 6000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ?
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΑΦΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΑΕΚ ,ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΛΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΙΝΑΝ , ΕΣΥ ΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΛΕΣ ''ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ'' , ''ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ,ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ''ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ'' ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ , ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΦΑΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ..

    Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΙΤΟΛΟ - ΓΙΑΧΙΤΣ . Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Κ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, Ο ΑΛΛΟΣ 600 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΖΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Κ ΑΥΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν ειναι δυνατον να λησμονουμε τον Σαντος που επεζε με 11 παιχτες μεσα στο τερμα...με φαντασια μηδεν και με μισο μηδεν....αυτο ειναι?ετσι θελουμε να κερδιζει η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ειρηνη ημην.
    Παμε για πρωταθλημα.
    Αλλιως: "...τον υπολοιπο χρονο της σεζον ημων,εν ειρηνη και μετανοια εκτελεσαι,παρα του Κυριου αιτισομεθα..."

    Αυτον τον πουστη τον Νταντομο,ποσο καιρο θα τον περιμενω; Σημερα κι'ολας θα ανεβω στο "βουνο" και θα μπω να παιξω. Και να πανε να γαμηθουνε.
    Δεν αντεχω αλλο.

    Για τα μετρημενα -και για την ακριβια για τα ανυπαρκτα- κουκια στην διοικηση,με αλλο ενα παραδειγμα την ταμειακη διευκολυνση του Νοτια που λογω διαφορας ωρας,οι τραπεζες στις ΗΠΑ ηταν ανοικτες και ετσι εδωθει το μαρουλι στην Αργεντινη,να μη μας κανει εντυπωση,καθ'οτι,γενικα, σκοπος ειναι να καλυφθει η τρυπα του ισολογισμου και οχι απλα η "σωστη διαχειρηση".
    Με καθε τροπο. Δεν γινεται "νεος αγωνιστικος προσανατολισμος",ουτε "χρηστη διαχειρηση",ουτε "μετρημενες κινησεις" Τιποτα απο αυτα. Το μονο που γινεται ειναι να βγει απο τη μυγα ξυγκι για να κλεισουν οι τρυπες. Δεν υπαρχει καμια "πορεια" κανενα "αγωνιστικο πλανο" και καμια "αναδιαταξη δυναμεων" και κανενα "οργανογραμμα". Δεν υπαρχει λογος.
    Μονο μαζεμα χρηματων απο παντου και με καθε τροπο για να καλυφθουν "αι ζημιαι".
    Με αυτην την ΑΕΚ θα πορευτουμε φετος.
    Τωρα, αν οι αλλοι δυο ειναι μαλακες,η ανετοιμοι, η δεν ξερω τι και προκυψει κατι καλυτερο,αυτο θα ειναι μανα εξ'ουρανου για τους διαχειρηστες των χρεων.
    Να προσπαθεις απλα να μην κλεισει το μαγαζι και στην πορεια οχι μονο αυτο, αλλα να σου προκυψει και επεκταση και βραβειο και επιδοτηση; Χλωμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @Ξενύχτη
    Έξω από τον χωρό πολλά τραγούδια λέγονται.
    Στην περίπτωση σου εσύ είσαι εκτός χωρού.Πελετιέρι(η συμπάθεια μου) με 2,5 εκατ;Γιαχάγια που χρειάζονταν εκτος από διερμεινέα και ψυχολόγο σε κάθε εντολή του προπονητή;Ή μήπως μιλάς για τον Τζεμπούρ που έπερνε ηρεμιστικά πριν την προπονηση νομίζοντας ότι είναι ο νέος Ζινταν και αδικιέται;
    Τώρα για τον Σάντος είμαι σίγουρος ότι θα του έκανες ανάλογη κριτική με συστήματα που θα έπρεπε να παίζει στην ΑΕΚ,ίσως και να κουνούσες κανένα μανδύλι στη κερκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 14:47

    Φίλε μου Μπάμπη, εμένα να δεις τι εντύπωση μου κάνει!! Κάποτε ο Μπάγεβιτς, όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ, ήταν σύγχρονος και πρωτοπόρος, τώρα ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ!Εξάλλου για φέτος το τι θα συμβεί το γράφω από τον Ιούλιο...
    Φίλε Μάκη, ο Ντιόπ μπορεί να μην είναι ιδανική επιλογή, αφού είναι πανύψηλος κι ως εκ τούτου βαρύ κορμί, τέτοιου είδους αμυντικά χαφ αρχίζουν και αποσύρονται, όμως με την κατάλληλη διαχείριση από τον προπονητή του, μπορεί να προσφέρει, αφού είναι ηγετικός και έχει παραστάσεις από κοτζάμ Αγγλία. Η μοναδική λύση, αφού ο προπονηταράς τον αποδέχτηκε, είναι να φτιάξει ΤΡΙΑΔΑ στο κέντρο σε σχήμα V, δηλαδή Ντιόπ μπροστά από τα στόπερ και μπροστά του ανα πλευρά Μάκος-Καφές, Μάκος-Λαγός ή Μάκος- Γκέντζογλου, αν και τον τελευταίο δεν τον πιστεύω. ΜΟΝΟ έτσι η ομάδα θα έχει σχετική αμυντική ασφάλεια, θα μπορεί να επιτεθεί και οι τιτίκες παίχτες μας θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Δύο αμυντικά χαφ με τον Ντιόπ, και ιδίως το κωμικό Ντιόπ-Καφές, δηλαδή ένα βαρύ αμυντικό χαφ κι ένα μπασταρδεμένο αμυντικό χαφ, στην ουσία οχτάρι , και μάλιστα χαμηλού επιπέδου, είναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΘΕΑΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μακης είπε...
    Αν ειναι δυνατον να λησμονουμε τον Σαντος που επεζε με 11 παιχτες μεσα στο τερμα...με φαντασια μηδεν και με μισο μηδεν....αυτο ειναι?ετσι θελουμε να κερδιζει η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ?
    ------------------

    Αγωνιστική Ημερομηνία Αγώνας
    1η - Α Γύρος 23/09/2001 Ιωνικός - Α.Ε.Κ. = 1-2 (0-1)
    2η - Α Γύρος 30/09/2001 Α.Ε.Κ. - Αιγάλεω = 4-0 (2-0)
    3η - Α Γύρος 14/10/2001 Α.Ε.Κ. - Skoda Ξάνθη = 2-0 (0-0)
    4η - Α Γύρος 21/10/2001 Εθνικός Αστέρας - Α.Ε.Κ. = 2-0 (0-0)
    5η - Α Γύρος 04/11/2001 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 2-0 (1-0)
    6η - Α Γύρος 18/11/2001 Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ. = 0-1 (0-0)
    7η - Α Γύρος 25/11/2001 Α.Ε.Κ. - Ακράτητος = 3-0 (0-0)
    8η - Α Γύρος 02/12/2001 Παναχαϊκή - Α.Ε.Κ. = 0-1 (0-1)
    9η - Α Γύρος 09/12/2001 Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. = 2-6 (1-2)
    10η - Α Γύρος 16/12/2001 Α.Ε.Κ. - Άρης = 4-2 (1-1)
    11η - Α Γύρος 13/01/2002 Ηρακλής - Α.Ε.Κ. = 3-2 (2-0)
    12η - Α Γύρος 20/01/2002 Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός = 2-3 (1-1)
    13η - Α Γύρος 27/01/2002 Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. = 3-2 (2-2)
    14η - Β Γύρος 03/02/2002 Α.Ε.Κ. - Ιωνικός = 4-0 (1-0)
    15η - Β Γύρος 10/02/2002 Αιγάλεω - Α.Ε.Κ. = 1-3 (1-1)
    16η - Β Γύρος 17/02/2002 Skoda Ξάνθη - Α.Ε.Κ. = 1-1 (1-0)
    17η - Β Γύρος 24/02/2002 Α.Ε.Κ. - Εθνικός Αστέρας = 1-0 (1-0)
    18η - Β Γύρος 03/03/2002 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 2-0 (2-0)
    19η - Β Γύρος 10/03/2002 Α.Ε.Κ. - Ο.Φ.Η. = 3-0 (1-0)
    20η - Β Γύρος 17/03/2002 Ακράτητος - Α.Ε.Κ. = 0-1 (0-1)
    21η - Β Γύρος 23/03/2002 Α.Ε.Κ. - Παναχαϊκή = 4-1 (1-0)
    22η - Β Γύρος 31/03/2002 Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος = 2-1 (0-1)
    23η - Β Γύρος 07/04/2002 Άρης - Α.Ε.Κ. = 0-3 (0-2)
    24η - Β Γύρος 14/04/2002 Α.Ε.Κ. - Ηρακλής = 3-0 (1-0)
    25η - Β Γύρος 20/04/2002 Ολυμπιακός - Α.Ε.Κ. = 4-3 (1-1)
    26η - Β Γύρος 08/05/2002 Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. = 6-2 (3-0)
    --------------------------

    metra pose nikes kaname me miso miden ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς dimitri: Δεν γράφω μόνο για προπονητή. Έγραψα για τις φάπες και μετά τα ματς. Δηλαδή όταν έχει συμμετοχή.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΠΡΩΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΓΙΩΝ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 200 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΜ.ΧΑΦ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 50 ΧΙΛ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 14:56

    Μπάμπη, όταν γκρίνιαζα με επιχειρήματα όταν σαρώναμε στα...φιλικά, μάλλον γελούσες. Στην Πάτρα αποδείχτηκε ότι είμαι εγώ ή ο Μπάγεβιτς έξω από τον χωρό; Κι εγώ δεν είμαι προπονητής βέβαια, φαντάσου, όμως μελετώ το διεθνές ποδόσφαιρο από μεράκι. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια. Πάντως μέχρι τώρα είμαι ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΕΓΩ και ο Μπάγεβιτς ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Οκ. Κατηγορούμε την R για βατραχομανία. Μην γίνουμε από την άλλη μονόχνωτοι , κολημένοι και τυφλοί. Ο προπονητής αυτός είναι ήδη αποτυχημένος και για λύπηση γιατί έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και μαγκιάς. Που κάποτε γι αυτά "λατρεύτηκε" σαν θεός , εξού και το πρίγκηπας. Αλλά δεν θα κλείσουμε τα μάτια και θα δεν καταπιούμε αυτό το αισχρό ποδόσφαιρο επειδή κάποτε έφτιαξε ομάδαρα και ξεβράκωνε κόλους. Τώρα τι κάνει? Και δεν έχει και την μαγκιά να πάρει το καπέλο του και να φύγει όρθιος. (θα έπρεπε να το κάνει πριν από 2 χρόνια με την πρώτη γκέλα) Ξεροκέφαλος σέρβος που δεν νοιώθει, δεν αφουγράζεται. Και δεν ξέρω αν κοιτάζει μόνο την κονόμα. Εκέίνο που ξέρω είναι πως ΚΟΝΤΥΝΕ κι αυτός.
    STeven εντάξει δεν νομίζω πως θα κατηγορηθείς για προδοτης από κάποιους. ΣΥμφωνώ με τις γραφές σου κι ας είναι ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ και όχι επί προσωπικού πιστεύω. Απλά μάλλον τον έχεις φάει στην μάπα και τον βαρέθηκες περισσότερο από κάποιους άλλους.
    Για μένα λέω ότι είναι πλέον αποτυχημένος και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από ανόητες δικαιολογίες γιατί δεν απευθύνεται σε ανόητους οπαδούς. Κρίμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς Χαράλαμπο: Αδερφέ, μπορείς να μου πεις για σένα, ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @THOMAS
    Η διοίκηση φταιει για το όλο στήσιμο της ομάδας.
    Όπως λέει και ο Χρήστος δεν πάμε για τίποτα ή αλλιως Κ.Τ.Ρ.Τα λόγια είναι για κατανάλωση απ όπου και να προέρχονται.Γιατί έτσι πρέπει να λέχθούν.
    Δηλαδή τι θες τώρα να βγει ο πρόεδρος ή προπονητής και να σου πούνε την αλήθεια;
    Παραμύθια θα σου πούνε και εσύ αν θέλεις τα δινεις σημασία.Ανεβαίνεις και γυμνός στα κάγκελα αν θέλεις ή πας και ρίχνεις φάπες στον προδότη.Μετά θα κοιμηθείς ήσυχος ότι βοήθησες την ομάδα και επειδή νύσταξα και εγώ πάω να ρίξω ένα μεσημεριανό υπνάκο καθότι μας περιμένει δουλειά το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ξενυχτη,ναι ετσι συμφωνω μαζι σου αλλα μετα ετσι πρεπει να περικοψει μια θεση στην επιθεση...δλδ παμε σε ποιο αμυντικο στυλ με αντιπαλο την Κερκυρα...Βασικα ΕΓΩ θελω η ΑΕΚΑΡΑ να δημιουργει απο το πρωτο λεπτο...και μονο με το 4-4-2 μπορει να το κανει αυτο αλλα κεντρικο χαφ δεν εχει η ομαδα(Τσαρτα-τοζερ)η εστω για να μπορει να παιξει με 2 αμυντικα χαφ δεν εχει τα καταληλα ακραια χαφ να τρυπουν τα αντιπαλα μπακ.ουτε ο Σκοκο ειναι τετοιος ουτε ο Λεο,ουτε ο Ελντερ,μονο Μπερνς....εκει που επρεπε να γινουν μεταγραφες με λιγα λογια δεν γινανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 1η - Α Γύρος 23/09/2009 Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός = 1-2 (0-1)
    2η - Α Γύρος 30/08/2009 Ατρόμητος - Α.Ε.Κ. = 0-1 (0-0)
    3η - Α Γύρος 13/09/2009 Α.Ε.Κ. - Ηρακλής = 1-0 (1-0)
    4η - Α Γύρος 20/09/2009 ΠΑΣ Γιάννινα - Α.Ε.Κ. = 1-1 (0-0)
    5η - Α Γύρος 27/09/2009 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 0-1 (0-0)
    6η - Α Γύρος 05/10/2009 Skoda Ξάνθη - Α.Ε.Κ. = 1-0 (1-0)
    7η - Α Γύρος 18/10/2009 Α.Ε.Κ. - Πανθρακικός = 3-2 (2-1)
    8η - Α Γύρος 25/10/2009 Άρης - Α.Ε.Κ. = 1-1 (1-0)
    9η - Α Γύρος 01/11/2009 Εργοτέλης - Α.Ε.Κ. = 2-2 (0-1)
    10η - Α Γύρος 09/11/2009 Α.Ε.Κ. - Λάρισα = 3-1 (1-1)
    11η - Α Γύρος 21/11/2009 Καβάλα - Α.Ε.Κ. = 2-1 (0-0)
    12η - Α Γύρος 28/11/2009 Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. = 1-0 (0-0)
    13η - Α Γύρος 06/12/2009 Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. = 3-1 (1-1)
    14η - Α Γύρος 13/12/2009 Α.Ε.Κ. - Λεβαδειακός = 3-2 (2-1)
    15η - Α Γύρος 20/12/2009 Αστέρας Τρίπολης - Α.Ε.Κ. = 2-0 (1-0)
    16η - Β Γύρος 06/01/2010 Ολυμπιακός - Α.Ε.Κ. = 1-2 (1-2)
    17η - Β Γύρος 10/01/2010 Α.Ε.Κ. - Ατρόμητος = 3-3 (2-1)
    18η - Β Γύρος 16/01/2010 Ηρακλής - Α.Ε.Κ. = 1-1 (1-0)
    19η - Β Γύρος 24/01/2010 Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα = 3-1 (1-0)
    20η - Β Γύρος 31/01/2010 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 1-1 (1-1)
    21η - Β Γύρος 06/02/2010 Α.Ε.Κ. - Skoda Ξάνθη = 3-1 (2-1)
    22η - Β Γύρος 13/02/2010 Πανθρακικός - Α.Ε.Κ. = 1-2 (0-1)
    23η - Β Γύρος 21/02/2010 Α.Ε.Κ. - Άρης = 1-0 (0-0)
    24η - Β Γύρος 27/02/2010 Α.Ε.Κ. - Εργοτέλης = 1-0 (1-0)
    25η - Β Γύρος 06/03/2010 Λάρισα - Α.Ε.Κ. = 1-0 (0-0)
    26η - Β Γύρος 13/03/2010 Α.Ε.Κ. - Καβάλα = 3-0 (1-0)
    27η - Β Γύρος 21/03/2010 Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. = 0-1 (0-1)
    28η - Β Γύρος 28/03/2010 Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος = 1-1 (0-1)
    29η - Β Γύρος 11/04/2010 Λεβαδειακός - Α.Ε.Κ. = 0-0 (0-0)
    30η - Β Γύρος 18/04/2010 Α.Ε.Κ. - Αστέρας Τρίπολης = 2-0 (0-0)
    -----------------

    parte kai ton orismo tou total football

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. XAXAXAXA. ΚΑΛΗ ΣΙΕΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΠΑ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

    ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΩΝ 12 ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΙΤΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
    Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Κ Η ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ Κ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @Steven
    Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.Είπα μήπως ο Μπάγιεβιτς δεν έχει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για αυτή την ΑΕΚ;Αντιθέτος
    Στα πάντα μπορεί να έχει ευθύνη,από τον γυμναστή που διάλεξε μεχρι και το ισοτονικό ποτό που πίνουν οι παίχτες.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΆ.Το τι βλέπει ο προπονητης στις προπονήσεις της ομάδας εμεις δεν το βλέπουμε.
    ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ αν είναι δικές του οι επιλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Sawas: Αγαπητέ φίλε, ποτέ δεν έκρυψα την κρίση μου για τον προπονητή. ΤΑ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ.
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ. ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΩ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( για να δεις πόσο μαλάκας έχω γίνει κι εγώ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Χαράλαμπο: Ε, αυτό λέω κι εγώ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ( μέχρι να πει άλλα αργότερα ) ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ (γενικά). ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ μπορω να πω οτι είναι και πάνω απο τον πρόεδρο. Επομένως; Αφού συμφωνείς μαζί μου, γιατί διαφωνείς τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. steven είπε...
    Προς Sawas: Αγαπητέ φίλε, ποτέ δεν έκρυψα την κρίση μου για τον προπονητή. ΤΑ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ.
    -------------------

    EIPES TERASTIA KOYVENTA TWRA

    ELEGXOS AGGELIKOULAS = TERASTIO KEFALAIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Kai fysika n aggelikoula einai n kaluteri metagrafi apo oses exei kanei o vatraxos

    me diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ.

    ''ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ Η ΑΕΚ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ.''

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΙΚΟΝΑ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. thomas
    XAXAXAXA. ΚΑΛΗ ΣΙΕΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΠΑ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
    ----------------------------------------------
    εγω τον εχω δει και σαν παιχτη και σαν προπονητη να σηκωνει κουπες, αμα θελεις να σου δωσω κανενα dvd να τον δεις και εσυ να σου περασει η καψα γιατι θα ησουν μικρος οταν σηκωνε κουπες σαν προπονητης γιατι εισαι μικρος στην ηλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @Steven
    Διαφωνώ ότι είναι δικές του επιλογές.ΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.Όχι όλες εν πάση περιπτώση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ,ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Κ ΑΝΑΠΟΛΟΥΣΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Κ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΕΤΑΣ ΜΠΗΧΤΕΣ Κ ΕΙΡΩΝΙΕΣ Κ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ Κ ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..

    ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Χαράλαμπο: Πάσο αν οι επιλογές είναι άλλων. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ( το θέμα μου εμένα είναι η διοίκηση ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Η ΠΡΙΓΚΗΠΑ Η ΒΑΤΡΑΧΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εγω ξερω οτι πρεπει να ειμαστε φειδωλοι, ταπεινοι και προσγειωμενοι.
    Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μη λες.
    Η επαρση και ο εγωισμος βλαπτουν παντοτε.
    Νομιζω οτι αν συνεχισουμε ετσι και καλυτερα,με χαμηλους τονους και σκυμενο κεφαλι δουλευοντας σκληρα,η ομαδα οχι μονο θα παραμεινει στην κατηγορια αλλα θα κοιταξουμε και πιο ψηλα.
    Ειδατε πως παιξαμε με την ΑΕΚ; Δυο ευκαιριες δυο γκολ. Και αυτοι που περιμεναν μια πιο ανετη νικη επι της Αθηναικης ζηθοποιιας,καλα θα κανουν να περιμενουν λιγο ακομα να λυθουν τα ποδια των παικτων και να αφομειωσουν το συστημα.

    Επι του πιεστηριου: "Σε δυο ακομα μεταγγραφες προχωρησε η ΑΕΚ,εστω και την δωδεκατη ωρα της μεταγγραφικης περιοδου.( η οποια δωδεκατη,μπορει να ειναι και μερικες ωρες πιο νωρις για αλλες ηπειρους και ετσι να εξυπηρετουν το συστημα "αστραπη" το οποιο εφαρμοζει η διοικηση της, αρπαζοντας παικτες τελευταια στιγμη απο τα χερια των αντιπαλων διεκδικητων,εκμεταλευομενη το Γκρινουιτς).
    Παικτες της ΑΕΚ λοιπον θεωρουνται απο σημερα το πρωι( βραδυ ακομα σε αλλες ηπειρους) και ενεταξε στο δυναμικο της, τον Αργεντινο με Ισπανικες ριζες γεννημενο Στο Νεο Δελχι και μεγαλωμενο στο δασος του Βορνεο, Αντιαμο Τσιμεντο.
    Επισης παικτης της ομαδας θα πρεπει να θεωρειται (αν προκαναν τις τραπεζες Τις νησου του Πασχα ανοικτες τελικα) τον μοναδικο κατοικο εκει και φερελπι επιθετικο με Ιαπωνικες ριζες και Κινεζικα κλαδια, Νασουσειρω Ενακασονι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προς Όλους: Κάτι γίνεται με τον Σκόκο ή λάθος έχω καταλάβει; Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. thomas
    δεν εχω κατι προσωπικο ουτε μαζι σου ουτε με κανεναν αλλον εδω μεσα , προς θεου , δεν νομιζω να εκανες τετοιου ειδους κριτικη σ αλλον προπονητη.
    αλλο αυστηρη κριτικη και αλλο εμπαθεια, διαβασε ξανα αυτα που εχεις γραψει και θα καταλαβεις την διαφορα
    στην ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι την παραδοση και την ιστορια και ειμαι προσεκτικος ανθρωπους που εχουν βοηθησει τα ιδανικα μου απορριπτοντας ομως τα ασχημα τους, αυτο με βοηθαει στην ζωη μου.
    ειμαι ενας θνητος που δεχεται την συγνωμη του αλλου αν εχει σφαλει διοτι εχω κανει και γω πολλα πραγματα που εχω μετανοιωσει
    πρεπει να ειμαστε και ατομα που να μπορουν να βλεπουν και μακρυα
    τωρα δεν εχεις βιντεο να σου στειλω ενα με κασσετες τον προπονητη σου με την φανελα της αεκ να σηκωνει κουπες (χαριτολογω ενα αστειο κανω οπως λες και συ)
    και αν πιστευεις ακομη οτι ειναι προσωπικο παρε το τηλεφωνο μου απο το στηβεν να το κουβεντιασουμε ποιο χαλαρα χωρις εντασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η διοίκηση της Ένωσης λοιπόν έστειλε έγγραφο σήμερα στη Σούπερ Λίγκα με το οποίο ζητά την άδειά της ώστε να ορίσει τον εντός έδρας αγώνα της με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Ριζούπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Μπάγιεβιτς (ξανα)γύρισε για να εκδικηθεί.Φυσικά γνώριζε και γνωρίζει ότι πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν θα τον ξητωκραυγάσουν ποτέ ξανά.Αδιαφορώντας για το κακό που προξενεί στην ΑΕΚ και έχοντας δεκανίκι το γλοιώδες σύστημα του πηγαίνει την αγαπημένη μας ομάδα μέρα με τη μέρα βήματα πίσω.Και δε μιλάω αγωνιστικά μόνο.Η ΑΕΚ είναι δέσμια του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ετοιμαστείτε για νέο θρίλερ. Πριν τις 12 Σεπτεμβρίου δύσκολα θα γνωρίζουμε αν ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος. Μας καθυστερεί η συναυλία των U2 αλλά πιστεύω να προλάβουμε ”. Άνθρωπος “κλειδί” μέσα από το ΟΑΚΑ μιλάει για την πονεμένη ιστορία και δίνει εξηγήσεις.

    Ούτε με τα χειμερινά σινεμά ...της παλιάς εποχής που τους θερινούς μήνες αναρτούσαν το γνωστό “Ραντεβού τον Σεπτέμβρη” δεν μπορεί να συγκριθεί πλέον το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στάδιο της Ελλάδας , το ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις ότι θα μπορεί να λειτουργήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και ειδικότερα στις 16 του μήνα όταν και αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ στους Ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

    Το δήλωσε ο πρόεδρος του σταδίου Λάζαρος Γρύλλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “SendraFM” το λένε όμως και ακόμη πιο αρμόδια στελέχη του ΟΑΚΑ μιλώντας στο contra.gr “Αν δεν τελειώσει η συναυλία των U2 να τοποθετηθεί και το υπόλοιπο μισό του νέου χλοοτάπητα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα” αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος “κλειδί” που ανήκει στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΚΑ και έχει παρακολουθήσει από κοντά όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

    “Ελπίζουμε ότι λόγω και της αλλαγής των καιρικών συνθηκών ο νέος χλοοτάπητας θα δέσει πιο γρήγορα. Αυτή τη στιγμή έχει τοποθετηθεί στον μισό αγωνιστικό χώρο αφού στον υπόλοιπο μισό έχει στηθεί η σκηνή για την συναυλία των U2. Θα μπορούσα να σας πω ότι αν δεν είχαμε την συναυλία θα είμασταν μέσα στους χρόνους.

    Αλλά τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα αν δεν είχε γίνει το φιλικό του Παναθηναικού με την Τζένοα. Δυστυχώς αν και επισημάναμε το πρόβλημα οι άνθρωποι του Παναθηναικού επέμεναν να γίνει κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε”.

    Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η συναυλία των U2 και αμέσως μετά το τέλος της αρχίζει να ξεστήνεται η θηριώδης σκηνή. Την επομένη κιόλας θα γίνει η τοποθέτηση του υπόλοιπου χλοοτάπητα. “Το συγκεκριμένο χορτάρι τους καλοκαιρινούς μήνες και με πολύ ζέστη θέλει 20 μέρες για να ριζώσει. Τώρα πιστεύω ότι θα χρειαστούν πολύ λιγότερες. Απ όσα γνωρίζω θα γίνουν και κάποια τέστ και αμέσως μετά θα είναι έτοιμο το ΟΑΚΑ να απαντήσει αν μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια” .

    Στην ΑΕΚ πάντως τα παραπάνω σενάρια , μόνο ως εφιαλτικά μπορούν να εκλυφθούν δεν έχει την επιλογή να αγωνίζεται σε οποιοδήποτε γήπεδο θέλει κάθε αγωνιστική του Γιουρόπα Λίγκ. Έτσι αν δεν χρεισημοποιήσει το ΟΑΚΑ στις 16 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Χάιντουκ , δεν θα μπορέσει να παίξει ούτε στα άλλα δυο παιχνίδια.

    Και το χειρότερο είναι ότι ως μοναδική εναλλακτική φαντάζει το "Γεώργιος Καραισκάκης" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο χωρίς κόσμο με τις αναμενόμενες οικονομικές και αγωνιστικές καταστροφικές συνέπειες.
    -----------------------

    telika pou kolaei n paratasi ton diarkeias ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Σεπτεμβρίου, 2010 16:41

    Μιχάλη, μιλάμε το αδαμίδι έχει χάσει τη μπάλα το παιδί...να δω τι θα γίνει άμα υποχρεωθούμε να παίξουμε 3 παιχνιδάκια κεκλεισμένων στο τηγάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Απο Τουρκια μερια υπαρχει ενα ενδιαφερον για τον Σκοκο. Απο Γκαζιαντεσπορ,με 2 εκ.
    Η μεταγγραφικη περιοδος εκει,λιγει σε μια εβδομαδα.
    Και βεβαια και σε αλλες χωρες εκτος Ευρωπης,θα μπορει να δωσει τον παικτη η ΑΕκ,φανταζομαι. Απλα δεν θα μπορει να τον αντικαταστησει,καθ'οτι εδω η περιοδος μεταγγραφων εληξε χθες.
    Αλλα αυτο καμια σημασια δεν εχει αφου σκοπος ειναι να δωθει και μονο,ειμαι βεβαιος.
    Αλλωστε "το ροστερ ειναι πληρες".
    Τα διαρκειας επωληθησαν σε ικανοποιητικο βαθμο για το χαλι που υπαρχει,η ομαδα μπηκε στους ομιλους και το μαρουλι απο εκει ειναι δεδομενο,χορηγια βρεθηκε(απο το "κινο". Και μοιαζουμε σαν τις κληρωσεις του:ποτε δεν ξερεις τι θα δεις μετα απο 5 λεπτα)
    Ολα καλα λοιπον,γιατι να μη δωθει;

    Οσο για τον προπονητη και την διοικηση του,θα πω αυτο: Αφου ΟΥΤΕ η διοικηση θελει να φυγει ο προπονητης απο την ομαδα,ΟΥΤΕ και ο ιδιος ο προπονητης θελει να φυγει απο αυτην,τι πιο βολικο; Δεν καταλαβαινω την συγχυση.
    Ολοι ρωταμε: Θα καθοταν αλλος με τετοιες συνθηκες η με τετοια αποτελεσματα; Οχι βεβαια. Ε, αυτο ειναι το προβλημα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    Και δεν υπαρχει αλλος που να θελει και να μπορει κατι τετοιο,παρα μονο ο Μπαγεβιτς.
    Ολες οι αλλες επιλογες θα ηταν καταδικασμενες και θα αλλαζαμε προπονητη με ταχυτητα Bereta(s.
    Με ανυπαρκτο μπατζετ(και οχι "περιορισμενο" με ανυπακτη παρασκηνιακη στηρηξη,με καθυστερισεις πληρωμων,με γκρινες,μουρμουρες αλλα και κοντρες στα αποδυτηρια,οι οποιες θα ηταν αναποφευκτες,κανεις δεν θα καθοταν πανω απο τριες μηνες.
    Και αυτο δεν βολευει. Ουτε σαν εικονα προς τα εξω-για την διοικηση μιλαω-αλλα ουτε και απο οικονομικης πλευρας,αφου θα ηθελαν τα μαλλια της κεφαλης τους σε συμβολαια και αποζημειωσεις,καθε τοσο.
    Τωρα τον γαιδαρο τον εχουν δεμενο.
    Ουδεις ικανος θα δεχοταν να καθησει στον παγκο.Και οποιος τελικα"μικρος,δοκιμαστικος,ασημος,αγνωστος ερχοταν,θα εφευγε σε δυο μηνες και φτου και απο την αρχη.
    Αφηστε που δεν ξερουν και σε τι λαμογιο θα επεφταν καθε φορα και θα ειχαν και τραβηγματα οικονομικα. Τωρα κανουν την δουλεια τους ακομα και με απληρωτο τον συγκεκριμενο. Μια χαρα.
    Και βεβαια υπαρχει και ο αντιπερισπασμος του βατραχοπολεμου και η προσοχη στρεφεται τεχνιεντως εκει.
    Το θεμα ειναι αλλο. Ο συγκεκριμενος καθεται γιατι πιστευει σε "ανασταση νεκρων του '90", η γιατι υπαρχει καποιο σχεδιο και σαν Μορμονος που ειναι δεν το λεει;
    Γιατι, το να πιστεψω οτι πραγματικα στηριζει και στηριζεται απο την διοικηση και πιστευει οτι πραγματικα αυτο μπορει να δουλεψει και να αποδωσει καρπους,θα ειμουν και μαλακας να το πω.
    Η νεκροψια θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Μιχάλη, μιλάμε το αδαμίδι έχει χάσει τη μπάλα το παιδί...να δω τι θα γίνει άμα υποχρεωθούμε να παίξουμε 3 παιχνιδάκια κεκλεισμένων στο τηγάνι...
    ------------

    o adamidis einai n katantia tis R prosopopoinmeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΑΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 250 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ.ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΑ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΩ ΒΑΤΡΑΧΟ,ΣΕΡΒΟ,ΠΟΛΥΗΤΤΑ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ,ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΜΠΙΝΕ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.

    ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.


    ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΔΛΔ? ΡΕ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ? ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΤΑ ΡΙΠΛΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ξενύχτης Νομικάριος01 Σεπτεμβρίου, 2010 18:45

    Αδερφέ Μάκη, σου χρωστώ μια απάντηση στα παραπάνω σχόλιά σου. Ο πρώτος που επιθυμεί επίθεση από το πρώτο λεπτό είμαι εγώ. Όμως δε θέλω και να βρίσκομαι πίσω στο σκορ από Κέρκυρες και να τρώω κόντρες για πλάκα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.Ακόμα και η μεγάλη Μπάρτσα παίζει με τρία χαφ στον άξονα. Η αμυντική ασφάλεια, όσο κι αν αυτό σου ακούγεται παράδοξο, δεν αναχαιτίζει την επιθετικότητα, αλλά την ενισχύει. Δεν έχει σημασία να ΠΑΙΖΕΙΣ με πολλούς επιθετικούς, στο β ημίχρονο με την Κέρκυρα παίζαμε με πέντε επιθετικούς, αν θυμάσαι, και δεν κάναμε ευκαιρία.Σημασία έχει να ελέγχουμε το κέντρο, να μην τρώμε για πλάκα κάθετο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο και ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.Η ραχοκοκκαλιά μιας ομάδας ανέκαθεν, και ιδίως στην εποχή μας, είναι τα χαφ της. Στον τελικό Μουντιάλ ο πιο απειλητικός παίχτης, που έκρινε κιόλας και το ματς, ήταν ένα αμυντικό χαφ, που ο προπονητής του το είχε βάλει αριστερά, ο Ινιέστα. Και φυσικά ο Ινιέστα, αντίθετα με αυτά που διδάσκει το Σερβοβόσνιο κορόιδο, ΣΥΝΕΚΛΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΓΕ ΠΕΡΙΟΧΗ! Ο Σκόκο, όταν αρχίζει να συγκλίνει, τον κάνει ο δικός μας αλλαγή. Στην Πάτρα, αν η ΑΕΚ είχε αμυντική σταθερότητα, τουλάχιστον ένα γκολ θα το έβρισκε. Στη χειρότερη θα ερχόταν ισοπαλία με ένα μάτσο χαμένες ευκαιρίες. Με το μπουλούκι όμως του προπονηταρά ήμαστε πίσω στο σκορ από το 17. Το 4 3 3 αν δουλευτεί σωστά μπορεί να αποδώσει και επιθετικά. Βέβαια λείπουν απελπιστικά τα ακραία μπακ γι' αυτό το σύστημα, ο προπονητής μας όμως δήλωνε πλήρης...Ελπίζω να σε διαφώτισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Mike21hlk: Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ U2. O ADAMIDHS ( ΑΓΓΛΙΣΤΊ ) ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. [ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Προς Mike21hlk: ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ " Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ R ". ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. εαν φυγει ο σκοκο θα φερουν ισαξιο και καλυτερο
    πχ τζωρτζεβιτς ισως και λουα λουα αλλα δεν ειναι ουτε πανω απο τριαντα ουτε τραυματιας αρα δυσκολο
    οι επενδυτες θα επενδυσουν παλι και ας τελειώσαν οι μεταγραφες δεν τους φοβάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: EXEIΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 40.
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΥΚΑ¨: " ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ". ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΘΕΑΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΡΟΣ ΞΕΝΥΧΤΗ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟ: έχεις πάρει επάξια τον τίτλο του αγωνιστικού αναλύτή. Ειλικρινά δεν μπορώ να εμβαθύνω τόσο και σε διαβάζω με προσοχή. ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΦΑΓΕΣ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΘΕ ΠΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. Η ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΕΡΒΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ; ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΤΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ , ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 6-2. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ . ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΡΟΣ pbo: ΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΙΑΣ, ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΑΤΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΑΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ " Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ R ". ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΕΚ.
    ----------------------

    otan exeis paei sto SOE gia manoura ,sti kantza sto filmnet, me tous mpravous tou psom , exeis akolouthisie tin omada sti tourkia xwris eisitiria , se empolemi zoni sto veligradi to 99, toumpa ,pylaia,papastrateio,tafo tou indou AKALESTOS KAI NTAVATZILIKI , kai ksafnika se autotimwrei enas adamidis kai kathese kai ton koitas , exeis apotyxei

    o opoios adamidis itane kai ANTIBAJEVITSIKOS persy

    ara se doulepse pali kurie mousia

    kai ta xrimata pou elege gia tin erasitexiki ,se koroidepse ki ekei 3n fora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ...Δεν ξερω αν το καταλαβατε,αλλα ειμαστε μια ωραια οικογενεια...
    Κωλος,μουνι,γαρυφαλλο εγινε το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. @monegascos

    O ξεδοντιάρης λείπει για να δέσει το γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ποιον ενοοεις SAWAS....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γεωργίου φυσικά. Χρόνια τα έλεγε για ΑΕΚ και Μπάγιεβιτσ και γελάγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς Mike21hlk: ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. ΑΦΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ( που τον υποβίβασε ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. (" τα μάτια μας " ). ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΙΠΟΛΟ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΑΓΚΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΟΠΟΙΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Προς monegascos και Sawas: ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΜΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Ο, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. mikrainoume tin AEK gia na fainonte megaloi oi mikroi

    auto ginete

    APO OLOUS ,XWRIS EKSERESI

    ΑπάντησηΔιαγραφή