Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

AEK - XAΪΝΤOYK

           Και μπαίνω στο σπίτι στις οκτώμιση, αποφασισμένος να προτείνω στα παιδιά συμβιβασμό: Σουβλάκια κι ώραία τηλεθέαση. Τι να πάω στο γήπεδο; Kαι τι βλέπω; Ο μικρός ντυμένος με την φανέλλα του club Original Στυλίδας κι ο μεγάλος έτοιμος Κροατοφάγος. Δεν υπήρχαν περιθώρεια. Άρα; "Φεύγουμε στις 9 και είκοσι". Να πάω να δω ένα ματς, που πιο πολύ το είχα στο μυαλό μου σαν φιλικό προετοιμασίας.   Παιδιά έκανα, άρα δεν κουβαλάω μόνο τον εαυτό μου.
           Κι όλα άρχισαν ωραία. Με αγωνιστικότητα, με παλμό στην καινούργια μου θέση και με προσδοκία. Μέχρι και την γκολάρα του Τζιμπούρ. Μετά; Λες και σβήσαν οι διακόπτες. Για ένα μισάωρο, να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Μα, θα πρέπει να μέτρησα και 11 σουτ των Κροατών εκτός απο το γκολ της ισοφάρισης. Και να με έχουν πιάσει όλα τα ψυχοσωματικά και η τσαντίλα που πήγα να δω κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρσι.
          Φυσικά όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, που με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο - μετά το γκολ μας - ήμασταν ΑΕΚ. Δηλαδή αφεντικό του παιχνιδιού. Παρά τη μούτζα μου για το χαμένο πέναλτυ του Αφρικανού, υπήρχε το προαίσθημα οτι κάτι καλό θα έβγαινε. Και βγήκε όταν ψιλοανέβηκε ο Σκόκο και διορθώθηκε ο ανέτοιμος Ντιοπ. Που αν περιμένει σεβασμό λόγω όγκου, μάλλον το έχουμε χάσει το παιχνίδι της μεταγραφής του. ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
         Βοήθησαν και οι αλλαγές βέβαια. Κύρια ο Πατσατζόγλου, που τον βλέπω σαν χρυσή αλλαγή και καλό εργαλείο αν θα είναι γερός. Εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω οτι με βάση την γενική εικόνα αλλά και τα μεγάλα χρονικά διαστήματα νέκρας, δεν έχουμε ιδιαίτερη ελπίδα. Θα βρεθεί ομάδα που θα μας ξεκωλιάσει. Διότι το σύστημα αυτό, δεν το καταλαβαίνω.Απέναντι σε μια Λάρισα που απλά έπαιζε με άσπρα και μπλέ.
          Κορυφαίος για μένα του αγώνα ήταν ο Μανωλάς. που βέβαια όταν έκανε τις ηρωϊκές επελάσεις, έψαχνα να καταλάβω αν αυτά είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Πολύ κοντά σε απόδοση ήταν κι ο Λαγός. Δεν με παρασύρει η αναρχία της κρίσης περί Τζιμπούρ. ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ.Φυσικά το καλύτερο εργαλείο της ομάδας μας είναι ο Σκόκο. Με πίκρα το λέω αυτό.
        Όμως ο σκοπός επετεύχθη. Δηλαδή οι βαθμοί και τα χρήματα γι' αυτούς παρέα με τα γκολ. Όπως και η ηρεμία και μάλλον και το ανέβασμα της ψυχολογίας. Χρειάζονται αυτά για όπου φτάσουμε. Που δεν τα βλέπω και πολύ ψηλά τα δεδομένα, αλλά είναι νωρίς ακόμα ίσως. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ¨Η Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. Προχωράμε λοιπόν και συγχαρητήρια σε όλους.
       ΥΓ1. Στο εφιαλτικό μισάωρο που ανέφερα, ευτυχώς που υπήρχε και η ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα στους οργανωμένους Κροάτες και σε κάποιους δικούς μας. Είχαμε κάτι να βλέπουμε. Μια υπενθύμιση: ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.
      ΥΓ2. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ; ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.   

90 σχόλια:

  1. apsogos

    etsi ta eida ki egw ap'to kanape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε ένα 18άρι κόσμο?Και ο Άρης τόσο είχε αλλά σε έδρα κλουβί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΑΔΑ ΑΕΚ. ΕΝΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΕΤΡΙΩΝ(-)ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΩΝ(+) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕ 2,3 ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΟ ΜΙΑ ΚΡΟΑΤΙΚΗ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ. ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΞΕΡΑ ΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΙΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΛΑ.ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ 15 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας εμφανισης,κατι εξαρσεις ειχε η ΑΕΚ που απλα εδωσαν καποιο χρωμα στον αγωνα.Μονο με το φιλοτιμο και το..."ας κοψω την μπαλα κι ας παει στο διαολο",δεν μπορεις να εχεις οργανωση παιχνιδιου και φυσικα καλη εμφανιση.Φυσικα,πρωτος παικτης ο Μανωλας αφου περαν της θεσης του,ηταν αναγκασμενος να μαζευει και τα ασυμαζευτα του Ντιοπ.Σκοκο και Τζιμπουρ,ηταν αρκετα καλοι,οπως και ο Πατσα οσο επαιξε.Ο Μπερνς,δειχνει να ειναι οξυδερκης και να βλεπει γηπεδο.Φυσικα,δεν αλλαζει κατι στην αποψη που εχω για την ομαδα,οτι βρισκεται περιξ του μετριου και δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.Ενταξει,πηραμε τους τρεις βαθμους,πηραμε την νικη,θα παρουμε και τα λεφτα,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.Οπως γινεται χρονια τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: Μεγάλο κρίμα. Έστω γι' αυτούς που έχουν απομείνει ( έξω εγώ - δες την ανάρτηση και γιατί πήγα στο γήπεδο ).
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Η ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς monegascos: Γιάνναρε, σήμερα κατάλαβα οτι μεγάλωσα. Ο Φάντροκ έπαιζε την καλύτερη μπάλα. ποιός Τσικ και τρίχες κατσαρές; Κι έφυγε νύχτα ( ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 1 -0 ). ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΣΤΗ ΖΕΝΙΤ ΘΑ ΦΑΕΙ 5. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na pw kai ti malakia , zilepsa ton ksekoliARH

    gipedo giorti kai vale
    emfanisi apisteuti
    mexri to 70' eixe desei xeiropodara tin katoxo tou tropaiou kai adikeite ki apo to score

    ki apo roster ? kati dendrinous,lazaridis,vageli kai oute pou thymame ti allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο: Να μην ζηλεύεις αδερφέ.
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ. ΕΜΕΙΣ "δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αντίπαλο". ΛΕΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ.
    ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΛΕΓΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ, Η ΚΑΝΑΣ ΚΑΤΙΜΑΣ; Ε, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΦΟΒΟ ΟΥΤΕ ΑΞΙΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ΤΑΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ, όπως ξέρεις. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ; ΟΧΙ. ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς steven ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    Ο AΔΑΜΙΔΗΣ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕ ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟ ΔΕΝΕΙ ΚΟΜΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ. ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΙΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στηβεν,δεν την θυμαμαι την ΑΕΚ του Φαντροκ,ουτε καλα-καλα του Τσικ.Δεκα χρονων ημουν οταν πρωτοειδα ΑΕΚ,με την QPR...Με την ΖΕΝΙΤ,αμα παιξουμε ετσι,μας βλεπω με απαγορευση εισοδου στην χωρα λογω γελοιοποιησης του εθνοσημου.
    Ανωνυμε,υπαρχει μια βασικη διαφορα μεταξυ ΑΕΚ και ΑΡΗ.Σε ολα υπερτερουμε(τρομαρα μας),εκτος απο δυο σημεια.Το ενα ειναι το γηπεδο,αλλα το ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ......
    Στηβεν,δεν ειναι τσαμπα λεφτα να φυγω απο δω να παω στην ΑΕΚ,και να φαω στην μαπα αυτο το θεαμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. koita steven , egw me anthropous pou einai enomenoi me vatraxo kai roufiano , den enonome

    kai o arxigos tithete ki autos upo amfisvitisi apo ti stigmi pou stirizei auto to mpourdeloxaneio pou epikratei SE OLI tin AEK kai de kanei tipote gia na to allaksei

    kai fysika de mou leei tipota apolutos to oti kerdisame ena mpourdeloxaneio, miso level parapano apo ti Dundee , me 10 kroates ki ena alvano gia kseno
    me goal off-side ki epeidi eixe kefia autos pou tou legame persy den ton upologizoume kai na vrei omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ιδρυτής της Original Ρόδου.ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΗΣΑΊΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
    Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ .

    ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΟΤΕΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς monwgascos: ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΓΩ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    Η ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Η ORIGINAL. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ. ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΚΑΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ. Ο ΤΙΤΟ; ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ Η ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΣΤΗΒΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ Ή ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ. Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΑ ΕΡΙΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΓ
    Η ΑΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.ΜΕΤΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΕΡΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ MANAGER ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΘΕΛΩ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ.ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ TIMING.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΧΘΕΣ...3 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΩ...ΟΧΙ Η ΑΜΥΝΑ...ΗΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΤΑ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΦ(ΣΚΟΚΟ ΜΠΕΡΝΣ)ΙΣΩΣ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΕΤΡΕΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...Ο ΝΤΙΟΠ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ..ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΠΤ ΧΑΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ...Ο ΚΑΦΕΣ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΔΥΟ!!!Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ..ΗΜΑΡΤΟΝ..ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...Ο ΛΥΜΠΕ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ..ΜΟΙΡΑΣΕ..ΣΟΥΤΑΡΕ..ΠΡΟΣΠΑΤΘΗΣΕ!!Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΛΙ...Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΖΕΡΑΛΝΤΟ..ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΟΥΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΤΕΒΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΖΕΝΙΤ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΑΚΟΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΕΤΟΣ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ...ΚΑΛΟ ΧΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ....ΜΑΚΑΡΙ....ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ...ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΥΡΙΑΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

    ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ Μ.Ο ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ..ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ,ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ..Ο ΝΤΙΟΠ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΛΕ,Ο ΚΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,Η ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ , Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΟΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ..
    ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ? ΔΙΑΘΕΣΗΣ? ΤΡΕΞΙΜΑΤΩΝ ?ΜΑΛΛΟΝ Κ ΤΑ 3..

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ..
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ..

    ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 500 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΛΩ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ..
    ΣΑΜΠΩΣ Ο ΝΤΙΟΠ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ..
    ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΟΣ..ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΠΑΙΧΤΗ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΝΤΙΟΠ..ΒΑΡΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ Κ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΑΤΑ...


    Υ.Γ1 ΟΣΟ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙ Κ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ Κ ΛΑΖΑΡΙΔΗ..ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΡΥΔΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ Ε?ΚΑΘΑΡΑ..
    ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΝΕ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    Υ.Γ2 ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΟΑΚΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ...

    Υ.Γ3 ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΟ 92.5 ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ? ΟΣΟ Κ ΑΝ ΕΝΟΙΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ..
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΣΜΕ ?ΦΩΝΑΖΕΣ ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΛΑΝΚΟ? ΘΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΣΤΟ 93 ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Ε? ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ?ΜΙΖΕΡΙΑ...

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ας μου πει καποιος τι σημαινει τακτικη? το ποδοσφαιρο ειναι ταλεντο, πιστευει κανεις οτι η μπαρτσελονα παιζει με τακτικη? απλως ξεχειλιζουν απο ταλεντο και φαινεται οτι εχουν τακτικη
    οσον αφορα το υλικο του αρη δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τους δικους μας και βαγγελι δεν εχεις στην αεκ ουτε νετο αρα μην γινονται συγκρισεις
    και ο κουπερ που ηταν με τον παο ? δεν μιλαω για το πεναλτυ αλλα για την συνολικη εικονα του παιχνιδιου. ο παο ηταν πολυ καλυτερος απο τον αρη
    και εμεις κερδισαμε την μιλαν και την ρεαλ και τι σημαινει? ενα παιχνιδι ειναι με εντελως διαφορετικη φιλοσοφια
    αν θεωρειται κομπλεξ την αλλαγη στο 93, κομπλεξ ειναι να θελετε να βρειτε κατι κακο για τον προπονητη μετα απο μια νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΤΙΟΠ,ΚΑΦΕ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΔΕΛΛΑ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..

    ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
    ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ...

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ..ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ..

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΟ 93 ,ΝΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ,ΚΑΨΩΝΙΟΥ Κ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ Κ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. προς thomas
    λες οτι θα τον παραδεχτεις αν παρει το πρωταθλημα ερωτηση: τωρα περιμενεις για να τον παραδεχτεις?
    οσον αφορα την ομαδα παλαιμαχων οπως λες θα σου πω το αυτονοητο αυτους εχουμε, αγορασε την ομαδα να παρεις καλυτερους και να κανεις πραγματικοτητα το ονειρο σου να διωξεις τον μπαγιεβιτς και να φερεις τον κουπερ στην αεκ και γω μαζι σου θα παρω 10 διαρκειας
    VAMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ..

    ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΩΝ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

    ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..

    Υ.Γ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οσον αφορα τον blanco καλα του κανει ηρθε στην αεκ με 150.000 ευρω και παιρνει μετα απο 2μιση χρονια 450.000
    δηλαδη τι θελει? ασχετα που πρεπει να προσαρμοσεις ενα στυλ παιχνιδιου πανω του για να βαλεις γκολ
    φυσικα πολλες ομαδες εχουν παρει πρωταθλημα χωρις ταλεντο, μονο ξεχνιουνται ευκολα αυτες οι ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υ.Γ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...
    ---------------------------------------------
    αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου γιατι καμμια φορα κοιμαται και ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ..ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΔΛΔ ?ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ 4ο Η΄ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ 2003 ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΑΜΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ?

    ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΤΩΡΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ..
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ.ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πολλοι εδω μεσα φωναζαν για την φυγη του κεζου και κατηγορουσαν τον μπαγιεβιτς γιαυτο,
    περαστικα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΩΠΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ..ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΕΙ 800 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?
    390 ΧΙΛ. ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ..ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Κ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΕ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ..ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..

    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ 3-1 ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @dimitri
    πολλοι εδω μεσα φωναζαν για την φυγη του κεζου και κατηγορουσαν τον μπαγιεβιτς γιαυτο,
    περαστικα τους

    _____________________________________________

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. thomas
    εγω δεν ειπα για σενα γενικα μιλησα εκτος και αν εχεις την μυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ 3-1 ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟ..
    ------------------------------------------------
    δεν ειναι ο μονος στην αεκ που εχει κομπλεξ ειναι αρκετοι, για αρχη διαβασε τι γραφουν εδω οι περισσοτεροι και θα καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. AYTO POU EIDA EINAI OTI GIA 3o SYNEXOMENO PAIXNIDI, O MANOLAS KANEI TOULAXISTON 2-3 KOURSES APO THN AMYNA, NA PERASEI TOUS PANTES....ME SYNEPEIA, N AXANETAI H MPALA KAPOU STO KENTRO, H' STHN EPITHESI, NA VGAZOUN KONTRA H ANTIPALOI, ME TON MPARBADELA NA TREXEI NA KALYPSEI MAZI ME TON KAFE, TA ASYMAZEYTA...
    KAI EXEIS TON PRIGKIPS APO TON PAGKO, NA MHN TOU VAZEI XERI POTE.....
    H PLHRHS ANARXIA....
    PAIZOUME ME THN KERKYRA, PASA PARE VALE TOU TZIMPOUR DIPLA STON BLANCO, AYTOS PROTIMAEI TO DYSKOLO, ME SYNEPEIA NA TO XASEI, PAPALA TO MATSAKI, KOUVENTA O STRATIGOS APO TON PAGKO, MONO TA XERIA TOU SIKONEI.....
    EM, DEN KANEIS ETSI DOULEIA....
    DEN GINETAI AYTH H OMADA, NA KATEVAINEI TAYTOXRONA ME PAIXTES: JAHIC, DIOP, KAFES, LYBE, DELLAS
    PARA MA PARA POLY ARGH, GI A OMADES POU PAIZOUN GRIGORO KAI KATHETO PODOSFAIRO....
    KALOI SAN PAIXTES ME EMPEIRIA, ALLA OXI GIA TETOIA PAIXNIDIA, POU THELOUN POLLA TREKSIMATA....
    AN O JAHIC, PROTIMA KAI TOU ARESEI NA PAIZEI DEKSI MPAK, E, TOTE, PAO NA PARO THN FANELA ME TO 10, SIMERA KIOLAS....
    ANAPOLOUME KATHE FORA, TON NIKOLA TON KALAMATIANO.......
    OSO EXOUN KEFIA, O TROMOKRATHS, MAZI ME TON NATSO, THA PAIRNEIS TA PAIXNIDIA, AN DEN TOUS VGAINEI TO MATSAKI, PAPALA......
    PS
    OSO GIA TON ADAMIDI, STEVEN, EPRETREPSE MOU NA SOU PO, OTI EINAI MEGAS AEKTZHS APO PITSIRIKAS......
    TIS KALIMERES MOU....
    AVRIO
    STIS 11, STA GRAFEIA THS ERA AEK, LEOF. DEKELEIAS 138-140, EXOUME MINI PAROUSIASH - EGGRAFES GIA TIS AKADIMIES THS AEK, STO PODOSFAIRO SALAS - FUTSAL...
    OPOIOS THELEI, EINAI KALODEXOUMENOS, MAZI ME TA PAIDIA TOU,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΕΚ..
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΤΡΟΠΟ..ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ..

    ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 70ΛΕΠΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..
    ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Κ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ..

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΕΣΤΩ Κ ΑΥΣΤΗΡΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΕΡΓΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΦΟΙ Κ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΛΔ? ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΖΕΝΙΤ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΜΑΤΣΑΚΙΑ Κ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Aχ βρε παιδιά...γκρινιάρηδες σας άφησα, γκρινιάρηδες σας βρίσκω.
    Καλημέρα και καλό φθινόπωρο, αγόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ,

    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ? ΕΙΔΕΣ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΟΥ Ο ΜΙΛΕΡ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξεχάστε την παλιά ΑΕΚ,ξεχάστε γενικώς τα παλιά.
    Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια.
    Ούτε εμείς οι ίδιοι.
    Θέλουμε να χάνουμε, να παίζουμε χάλια, να μικραίνουμε.
    Αυτό μας δινει το δικαίωμα να διχαζόμαστε και να βριζόμαστε...με δικαιολογία. Άσε δε πόσο εύκολα κρίνουμε και απαξιώνουμε τους πάντες και τα παντα.
    Η ομάδα, θα ανθίσει μόνο όταν όλοι γίνουμε μια αγκαλιά γύρω της. Σαν της μάνας. Ζεστή, παρηγορητική,φιλόξενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Σεπτεμβρίου, 2010 11:59

    Στη (μοναδική) εβδομάδα διακοπών μου είπα να δω την ΑΕΚ μετά φόβου ξενερώματος, ακόμα κι εδώ...
    Βασικά συμφωνώ με την κριτική του στήβεν και με τις αναρτήσεις του Θωμά.
    Για εμένα κορυφαίος της ΑΕΚ ήταν ο Άρα. Αν δεν ήταν αυτός θα ήταν 1-3 στο ημίχρονο και άντε γύρνα το μετά. Πλην αυτού παρατηρώ ότι διαθέτει ΚΑΡΥΔΙΑ και έχει βελτιωθεί στο πως ανακλά τη μπάλα όταν δε μπορεί να τη συγκρατήσει. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και είδατε πως τα φαγε ο κροάτης. Τη διώχνει είτε κόρνερ είτε πολύ κοντά του για να την ξαναπιάσει. Μπράβο και ξανά μπράβο. Από την άμυνα ξεχώρισαν, όντως, μανωλάς λαγός, διότι απλούστατα μπορούσαν να ακολουθούν στα τρεξίματα τους κροάτες.
    Και ερχόμαστε στον υπάλληλο-προπονητή.
    Στήσιμο με μία ΓΡΗΓΟΡΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, σαφέστατα νεανικότερη κάνεις με: Γιάχιτς-Δέλλα-Ντιόπ-Καφέ....δηλαδή πόσα αλβανικά τρίφυλλα πρέπει να καπνίσεις για να το σκεφτείς αυτό? Δε μπορώ να κρίνω τον δέλλα και το γιάχιτς, διότι τα προβλήματα τους λόγω ταχύτητας με τους αντιπάλους έχουν να κάνουν με το σκαρί τους και, φυσικά, με το γεγονός ότι ο προπονητής τους έβαλε να παίξουν σε ένα παιχνίδι που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΤΡΑΓΙΚΟ στήσιμο...
    Καλά που είχαμε άρα-γκαμηλιέρη (αποκρουσάρες και ΓΚΟΛΑΡΑ), οποίος βελτιώνεται στην ομαδικότητα του, αλλά το πέναλτυ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ (κι άλλο λάθος του).
    Ο καφές απορώ αν του δίνει κώλο ή έχει πάει εθελοντής με τους παραστρατιωτικούς του Ορκάν στη σρεμπρένιτσα, ή και τα δύο, διότι ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ!
    Και τον βάζει και μαζί με τον αργό ντιόπ...να δέσει το γλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θωμά, το παράκανα λίγο με τις διακοπές.
    Τώρα όμως...δουλειά.
    Το είδα και γενικά τον παρακολουθώ με προσοχή.
    Έχει το ταλέντο και δε μένει εκεί. Βελτιώνεται συνεχώς.Είναι και τυχερός λόγω προπονητή, που διέκρινε το ταλέντο του, τον πήρε στην ομάδα και τον καθιέρωσε . Θ'αφήσει εποχή η φατσούλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Σεπτεμβρίου, 2010 12:23

    Και έρχομαι στο πάπα μπούμπα που χθες έφαγε τη 2η τουλούμπα...τον δικαιολογώ κι αυτόν ως αργό, αλλά το λάθος στο γκολ ήταν παιδικό και σίγουρα όχι για παίκτη παραστάσεων premier league. Στο 2ο ηρέμησε τα πράγματα, αλήθεια είναι ότι μοιράζει πάσες πολύ όμορφα, αλλά θυμάμαι και τη σαβούρδα του στο γκολ της μπυραρίας και ανησυχώ. Επί τη ευκαιρία το μισάωρο του 1ου δε σας θύμισε την τρικυμία του 2ου με τη νταντή? Το σύνδρομο ΤΙΤΙΚΑΣ...Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...
    Πρέπει να παίζει ο τουλούμπας ΜΟΝΟ με γρήγορο κόφτη (δηλαδή μόνο με το μάκο) δίπλα αλλιώς εκτίθεται κι αυτός και ο προπονητής-υπάλληλος που διαλέγει τέτοια σχήματα. Ο καφές είναι αλλαγή ΤΟΥ...αλλά που.
    δηλαδή χρειαζόμασταν...το γιαχάγια...(χωρίς μαλακίες) για να έχουμε και 2ο, εκτός αν ο ιντζόγλου ή ο καράμπελας (εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση του) μπορούν να φτάσουν γρήγορα στ επιθυμητά επίπεδα. Ο τεχνικότατος, αλλά βαρύς γκέντζο είναι ερωτηματικό, αλλά κατ' εμέ μπορεί να βρει θέση μπροστά από τουλούμπα-καφέ ή αντί μάκου σε κλειστά παιχνίδια με βαριές επιθέσεις αντιπάλων.
    Στη επίθεση τα γνωστά θετικά σημάδια, με το σκόκο στο 1ο να ξύνει τα φρύδια του και στο 2ο απλά να προσπαθεί (άναρχα), συμπαθητικό μπέρνς που χρειάζεται δουλειά, κλασικό γερο-λύμπε και αναπάντεχα καλό λεό (με 2 ΑΨΟΓΕΣ κάθετες, η 1η στο γκαμηλιέρη και η 2η στο γκολ του σκοκόπαιδου). Ευχάριστη έκπληξη.
    Αλλά επιμένω και κραυγάζω ότι με προπονητή-υπάλληλο με τέτοιες εμμονές (λχ ενδεκάδα που ξεκινάει από τον...ΚΑΦΕ) δεν πάμε μακρυά. Ας μην παίνρουν τα μυαλά μας αέρα από τους διθυράμβους των ψ-Ωρών και των Σκόρ-ων, χθες τη γλιτώσαμε φθηνά, έστω και με ένα καλό ημίχρονο (που είναι θετικό) και με το επλιδοφόρο γύρισμα της ψυχολογίας από ΤΙΤΙΚΑ σε παίκτη ΑΕΚ στην ανάπαυλα. Όποιοι είδατε στιγμιότυπα της ΤΑΧΥΤΑΤΗΣ Ζενίτ καταλαβαίνετε τι μας περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΚΟΜΑ..ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ..ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ.
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ..
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΥΩΠΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ..
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΕΛΛΑΣ Κ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ..
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ...

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ..Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ Κ Ο ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ,ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ..ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ..
    ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ..Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΤΡΕΛΟΤΖΙΜΠΟΥΡΗΣ..
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΡΑΞΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ..ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΝΤΙΟΠ ΤΩΝ 800ΧΙΛ. ΒΓΑΙΝΕΙ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΣ Κ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΕ Κ ΑΥΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δεν ειναι ο μονος στην αεκ που εχει κομπλεξ ειναι αρκετοι, για αρχη διαβασε τι γραφουν εδω οι περισσοτεροι και θα καταλαβεις

    ----------------

    OI PERISOTEROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. premiera sto oaka me 16.000 eisitiria meion kana duo xiliarika kroates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΒΡΗΚΕ ΧΩΡΟ Κ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΦΟΡΕΣ..
    Ο ΣΚΟΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ..ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΛΙΓΟ ΔΛΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @mike21hlk
    premiera sto oaka me 16.000 eisitiria meion kana duo xiliarika kroates

    ____________________________________________

    10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ..
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Σεπτεμβρίου, 2010 12:51

    Δεν τον κάψαμε, δοκιμή έκανε ο υπάλληλος και δε βγήκε. Πιστεύω πολύ στον γκέντζο, αν πάει καλά η ευρώπη και το κύπελο θα υπάρξουν αρκετά παιχνίδια και, λαμβάνοντας υπ όψη τη μεγάλη ηλικία του πάπα-τουλούμπα και του γιουσουφακιού του καφέ, θα πάρει ευκαιρίες.΄Όλα αυτά εάν, φυσικά, ο υπάλληλος ξεκολήσει από τον γίγαντα καφέ, που δεν το βλέπω κι εκεί είναι ο κίνδυνος και για τους άλλους νέους αμυντικούς χαφ.
    Δουλειά στην ταχύτητα και το μαρκάρισμα θέλει και θα είναι μιά χαρά. Απλά το ρόστερ μονίμως "μπατάρει" σε θέσεις με παίκτες με κοινά χαρακτηριστικά...3 αργά 8αρια με 1 6ξάρι, 3 δεξια μπακ (1 ανέτοιμο, 1 που δεν είναι και ο φούλης με τα διαλυμένα γόνατα), 3 αριστερά με μόνο το λαγό να προοδεύει, αλλά δεν είναι μπακ...αν δηλαδή μπει μέσα και ο γκερέιρο (αλλαγή του λύμπε προφανώς) πόσο αργοί θα είμαστε? Είδες χθες ζενίτ?
    Συμπληρώνω με ένα μεγάλο ρισπέκτ στα σκουλήκια...ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΜΑΕΣΤΡΟ...έχουν και έδρα...και είδα ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟ. Αυτά η ΑΕΚ δεν θα τα δείξει, αλλά έχει καλύτερες (???) μονάδες σε συγκεκριμένες θέσεις που κάνουν διαφορά.
    Τέσπα, οι πριγκιπικοί θα μας την μπουν πάλι, αλλά εγώ δεν είδα ΑΕΚ για διθυράμβους. Το 2ο ημίχρονο μαζί με την καλή εικόνα με...το θηρίο από τας σέρρας τουλάχιστον δε με διώχνει και μου δίνει ελπίδες για μία χρονιά καλύτερη. Μη μιλάμε για πρωτάθλημα βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μια χαρα....στην συνεχεια πιστευω θα δουμε και καλητερη μπαλιτσα.Καλητερος παιχτης μακραν ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΛΥΜΠΕ.Τον ΚΑΦΕ κανονικα δεν επρεπε να το χρησιμοποιει,ειναι ντεφορμε,κανει μπαμ,παρεσερνε και τον ΝΤΙΟΠ. Ο ΣΚΟΚΟ μου φανηκε σαν να ειναι πιασμενος ακομα απο την προετημασια.Λιγα πραγματα η Χαιντουκ,την περιμενα πιο δυνατη.Σιγουρα με την Ζενιτ θα ειμαστε πιο ετοιμοι κ εκει θα δουμε ποσα ζορια πιανουμε.Με χαλαει πολυ οταν βλεπω το γηπεδο αδειο σε τετοια σημασιας παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ..
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ..
    ----------------------------------

    epivevlimeni kinisi na paei pano to petalo meta ta eutrapela pou ginane persy sto mats me to gavro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΞΙΑ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑΧΙΤΣ ΣΑΝ ΑΜ.ΧΑΦ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ..
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΝΕΜΕΝΩ ΘΕΣΕΩΝ, ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ..Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ , ΤΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ Κ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..
    ΝΤΙΟΠ Κ ΝΤΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ..
    ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΟΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ..

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΤΑ ΓΚΟΛ..
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΙΣΩ..ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΝΟ 40 ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΓΩΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Mike21hlk: Τι έγινε πέρσι με τον γάβρο; Μέσα μου ήμουν. Για φρεσκάρησε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. den ginan epeisodeia n' kati tetoio
    apla fanike oti eixe ksexeilosei polu n katastasi sto petalo ki eprepe na sumazeutei

    apo tin alli to kalodextike (to na anevei n R pano) kai o adamidis kai to proxorise ki allo kleinontas telios to petalo me aformi kai ta prostima pou eixe faei persy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΩ ΘΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ki auto lathos

    pige na to kanei o xafies sto mats me kalithea kai telika irthane sto gipedo 45.000 kosmos kai etrexe na tis anoiksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Mike21hlk: Πάντως επιμένω οτι πρέπει να ξανασυζητηθεί το θέμα. Επάνω χάνεται ο παλμός τελείως.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. e to polu to kosmo de ton noiazei o palmos

    oi polloi theloune an einai dunaton na paei n R kai pano apo ti stegi kalatrava n' na fugei kai telios

    einai kai to allo omos
    se ena petalo 5.000 xwris tafro mprosta , mporei na mpei o kathenas mesa
    kai den einai kai normal n katastasi oso yparxei o vatraxos
    opote giati na ginete sunexws dektis paraponon n R ?
    afou osoi apo R de ton goustaroun, kanoun apoxi .kai oi ypoloipoi pane na symparastathoun stin omada efarmozontas to aoratos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @mike21hlk

    ki auto lathos

    pige na to kanei o xafies sto mats me kalithea kai telika irthane sto gipedo 45.000 kosmos kai etrexe na tis anoiksei

    _______________________________________________

    ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΕΛΙΩΝ Κ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ...
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ..ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΓΕΜΑΤΟ...
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η R ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΚΑΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. to mpourdelo zestenete mono me kosmo enomeno, allios den

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΣΙ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ..
    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Θα είχε ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση σαν αυτές που κάνουν για τα πολιτικά κόμματα που θα μέτραγε τη συσπείρωση του κόσμου της κάθε ομάδας(πραγματικά δεν ξέρω σε ποια ερώτηση απαντάνε οι συμμετέχοντες για να βγει ένα μετρήσιμο μέγεθος πχ 78% συσπείρωση για τον κόσμο του ΚΚΕ ξέρω γω).Ε,αν γινόταν κάτι τέτοιο,στον κόσμο παοκάρηδων θα υπήρχε ένα 90% χαλαρά,μετά βάζελος 70%,γαύρος 60% και εμείς με κανένα 30%!Αυτή είναι η αίσθηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Ανώνυμο: Είναι πολύ πιθανό αυτό που λες ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ετσι μπράβο παιδιά,συνεχίστε την γκρίνια σας και την απαξίωση σε όλους και όλα!
    Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!
    Ευτυχώς που κερδίσαμε χτες και μπορούμε να γκρινιάζουμε ελεύθερα.Και ευτυχώς που είχα πάει γήπεδο χτες γιατί σήμερα θα είχα αυτοκτονήσει απο την μαυρη μαυρίλα που υπάρχει στις κριτικές.
    ..Του καναπέ πολλές απο αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΑΧΙΜΕ.ΤΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ.Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΧΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΠΛΑ ΦΟΥΛ ΣΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ.ΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ Ο ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΑ ΤΣΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ.ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΘΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΚΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΩΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΕ ΨΑΡΙΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @ΟΡΓΟΥΕΛ
    ΟΥΤΕ ΜΑΧΙΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΙΛΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΕ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ.ΛΕΩ ΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΑ.ΤΡΑΒΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑ.ΤΡΑΒΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @ΟΡΓΟΥΕΛ
    Οταν είσαι στο καράβι για να πας διακοπές στο νησάκι στον σερβίρουν βαπορίσιο.
    Σε νοιάζει; Όχι γιατί μπροστα σου έχεις το όραμα και την ομορφιά του νησιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΙΕΡΕΥΣ.ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΝΕΙΣ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙΣΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΗΣΟ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @οργουελ
    που τον θυμηθηκες τον κωστα
    θεος συγχωρεστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΡΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΑΕΚ(Ι)ΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς όλους: Παιδιά αγρίεψε ο Αδαμίδης κι έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του Μαρινάκη ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΒΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ: Ο ΣΚΟΚΟ ΛΕΕΙ ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΆΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΣΑΤΖΙΚΙ .

    ΥΓ. ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΖΕΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: ΑΚΟΥ. Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 700 ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΗΤΟΙ 710. ΚΑΡΓΑ ΕΙΡΩΝΙΚΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑ ( ΛΕΥΚΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ), ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ( απο την Κυριακή ). ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ. ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ;
    ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Σ.ΚΟΚΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ?ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Γεια σου Άννα και καλό χειμώνα.
    Σε πέντε έξι εβδομάδες θα είναι έτοιμη η ομάδα είπε ο Φαν Γκαλ, πριν περίπου δέκα μέρες που διάβαζα δηλώσεις του.
    Πάμε να το σηκώσουμε φέτος στο Γουέμπλεϊ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς ΟΡΓΟΥΕΛ: Άρχισα να ετοιμάζω την ανάρτηση για την Τρίτη για το θέμα αυτό. Σχεδόν την τέλειωσα. Ο Σκόκο θα πήγαινε στην δαφνοστεφανωμένη αν έμενε ο Κόκαλης. Φυσικά χάσαμε τον πλειστηριασμό με την αλογοτροφή λόγω αποχώρησης Πατέρα, που όμως ξαναγυρνώντας αναδημιουργεί το άρμα. Με πρώτη την ΑΕΚ που την βάζει μπροστά αφού και η ΑΕΚ ( διοίκηση - προπονητής, με τον κόσμο μην ασχολείσαι ) θέλει σπόρια. ΚΙ Ο ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΚΟΜΑ. ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τι κακό ελάττωμα αυτό του να πρέπει να φάμε γκολ, για να ανεβούμε σε απόδοση!!!
    Με αγχώνει και δε μου πολυαρέσει...
    Θυμάμαι και πολύ παλιότερα το ίδιο συνέβαινε,αρκετές φορές.
    Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά καλά φέτος,αλλά αν γίνεται συνεχώς η στραβή,σίγουρα θα τη πατήσεις εκεί που δε θα το περιμένεις.
    Όπως με τη Κέρκυρα.
    Απαράδεκτο το πέναλτι που έκανε ο Ντιοπ για τη φήμη του.
    Το δικό μας χαμένο πέναλτι ήταν καλά εκτελεσμένο.
    Ήταν μεγάλη η απόκρουση του Κροάτη.
    Κακώς που δε γύρισε ο Τζιμπούρ τη μπάλα στο σέντερ φορ ως όφειλε κι ας χανόταν η ευκαιρία,κατά το πρώτο μας γκολ.
    Φάνηκε για οφσάιτ ο Λύμπε στο δεύτερο γκολ,αλλά αυτό δε λέει τίποτα,αφού ήταν θέμα χρόνου να μπει το δεύτερο και το δικαιούμασταν βάση απόδοσης.
    Το ματς χθες το κέρδισαν οι παίχτες με την απόδοση στο δεύτερο και το κλείδωσε ο Μπάγεβιτς με τις πετυχημένες αλλαγές του,που ηρέμησαν την ομάδα μας και καθάρισαν το μυαλό της.
    Ιδίως του Λεονάρντο ήταν όλα τα λεφτά.
    Θετική εμφάνιση με τις δύο μαγικές κάθετες μπαλιές,που η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν εδώ και πολλά χρόνια.
    Μπράβο (και πάλι) στο Λαγό,που ανάγκασε τον αντίπαλο προπονητή να βγάλει το πολύ καλό δεξί εξτρέμ του,σχετικά νωρίς.
    Ο Μανωλάς μιμείται τελευταίως τον θείο του και δεν είναι ο εαυτός του,αλλά ο Στέλιος αυτές τις μεγάλες κούρσες τις έκανε προς τη δύση της καριέρας του κι εφόσον είχε φάει τα γήπεδα με το κουτάλι.
    Υστέρησε ο Δέλλας,αντίθετα με τον Λύμπε του δεύτερου μόνο ημιχρόνου.
    Ο Γιάχιτς καλός και πεσμένος ακόμη ο Καφές.
    Μάλλον έλλειψε ο Μάκος χθες.
    Ο Σκόκο όταν θέλει μπορεί και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Sakis: Εσύ κι εγώ μπορεί όταν τρώμε γκολ να αγχωνόμαστε μεν, όμως η ομάδα ξεαγχώνεται δε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΦΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΑΗΔΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΙΚΡΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. @ steven
    Μπορώ να πω ότι με κάλυψες.
    Συμπληρώνω μόνο ότι η στόφα κερδίζετε δεν αυτοφυεί.
    Κι εκεί χρειάζεται πολλή δουλειά... κι όχι μόνο από προπονητές και παλιούς ποδοσφαιριστές.
    Πιο πολύ από τη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΠΡΟΣ BLANCO21: ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΗΣ ΔΡΑΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΤΙ ΤΕΣΤ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Προς Sakis: ΑΔΕΡΦΈ ΑΡΧΗΓΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ 2 ΥΠΕΡΓΗΡΑ ( ποδοσφαιρικά ) ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑΚΙΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΕ ΛΥΠΗ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΦΟΡΜΟΛΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΜΠΕΜΠΕΛΑΚ.
    ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ; ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλησπερα σε ολους.
    Διαβασα ολα τα σχολια,με αλλα συμφωνω,με αλλα οχι,αλλα καμια σημασια δεν εχει.
    Αγωνιστκα ουτως η αλλως δεν μπορουμε να πουμε και πολλα,αφου δεν βλεπουμε και κατι πραγματικα αξιο λογου. Ειτε γιατι ειναι νωρις και πρεπει μα περιμενουμε,ειτε γιατι ηδη ειναι πολυ αργα.
    Απλα να επισημανουμε οτι τα "κενα αερος" που παρουσιαζει η ομας,παρουσιαζονται ολο και πιο συχναα και αυτο ειναι παρηγορο.
    Και να εξηγησω τι εννοω, για να μην παρεξηγηθω: " κενο διαστημα σε εναν αγωνα" παρουσιαζεται μονο με την προυποθεση οτι το υπολοιπο διστημα των 90' εχει κατι να δειξει. Περσι τα κενα διστηματα της ομαδας δεν περιοριζονταν μεσα σε ενα παιχνιδι αλλα παρουσιαζονταν για μια σειρα παιχνιδιων. Και ξαφνικα βλεπαμε ενα ημιχρονο μετα απο 5-6 αγωνιστικες ενα καλο προσωπο και μετα φτου και απ'την αρχη ενα μπουρδελο και μισι για αλλες 5-6 αγωνιστικες. Φετος παρχει αισθητοτατη βελτιωση και τα "κενα διαστηματα" παρουσιαζονται και εξαφανιζονται ανα μισαωρα σε ενα παιχνιδι. Το επομενο βημα ειναι να παιζουν 60 δευτερολεπτα σουπερ και τα επομενα 60 να σερνονται. Θα γινουν αντικειμενο μελετης και βλεπω τον τσιχλα και τον Μουρινιο καθε Κριακη στι εξεδρες να παρακολουθουν το φαινομενο.
    Τελος παντων. Οπως και να εχει,ειναι μια βελτιωση,στην οποια λειπει το τελικο κομματι,που ειναι η σταθεροτητα. Και αυτο ειναι και το ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    Ο Λεοναρντο ειναι πια φανερο οτι ειναι παικτης αλλαγης. Αν τον πεισεις οτι ειναι βοηθος,δευτερος,και ρεζερβα,ολα ειναι μια χαρα. Αρκει μονο να μη τον ξεκινας απ'την αρχη και να μη του φορτωνεις τις πλατες με ευθυνες.Γλυστρισε στο καντουνι.
    Ο Λαγος φετος-που τοσο μας εχει σπασει τα νευρα-αρχιζει να βγαζει τα-πολλα ειναι αληθεια -λεφτα που κοστιζει(μεσα και οι αποθεραπειες κλπ) Ειναι φανερα αλλαγμενος προς το καλυτερο,και ευχομαι να μην τραυματιστει ξανα.
    Ο παπα Ντιοπ ας ελπισομε οτι ειναι απλα ανετοιμος και οχι οτι "αυτο ειναι".
    Ο Μανωλας ειχει σταθεροτητα για την ηλικια του,αλλα διακρινω και μια αυθαδεια. Εχει "μπαρμπα στην Κορωνη" βεβαια,αλλα ας του πουν-και κυρια ας του δειξουν -οτι δεν παιζει στο Αγερσανι της Ναξου.
    Ο Σκοκο, ο γνωστος και μενει να δουμε αν επιβεβαιωθει ο Steven.
    Ο Τζεμπουρ ειναι σε φουλ φορμα και φουλ ρεντα. Αυτα πανε μαζι αλλωστε.
    Νομιζω οτι θα παμε λιγο καλυτερα οσο περναει ο καιρος.
    Ας μη ξεχναμε οτι υπαρχει μια ολοκληρη ομαδα παικτων που ερχεται απο πισω. Εντερ,Γκερειρο, Γκετζογλου,Νασουτι, Αργυριου κλπ.
    Αλλωστε, αν δουμε και τις αλλες δυο "πυρηνικες" ομαδες,μαλον τζουφιες φαινονται.
    Και εδω εχει και το δικιο του και ο Αδαμιδης με την "Αυστραλιανη" παρουσιαση της ομαδας και τα περι "παμε για τιτλο", "μοιαζουμε με το 1990" κλπ.
    Εδω οι αλλοι μας γαμησαν στους πρωτοσελιδους τιτλους,τις συνεντευξεις,τα αφιερωματα και συνεχιζουν να μας φλωμωνουν στα μεγαλα γραμματα και στα παχια και βαρια λογια,αλλα απο ουσια τιποτα.ακομα. Αντε να δουμε.
    Οσο για τα παιδια που ανεβηκαν επιπεδο,δηλαδη διαζωμα,δεν αλλαζει τιποτα. Ουτε καν στα προστιμα,οπω αυτο που θα ερθει σε λιγες μερες για τον αγωα με την Χαιντουκ.
    Οτι παιρνεις απο πριμ της ΟΥΕΦΑ,θα τα δινεις πισω σαν τιμωριες απο φωτοβολιδες κλπ.
    Briliand!
    Αλλωστε η αγαπη κοστιζει,αντιθετα με αυτο πο λεει στο τραγουδι της: "love don't cost a think" η Τζενιφερ Λ. με τον ωραιο κωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μιλάς φίλε για θέματα που δε γνωρίζω καθόλου. Πάντως steven κάναμε καλό ταξίδι επιστροφής από ΟΑΚΑ κι ας γυρίσαμε ξημερώματα πίσω στη βάση μας.
    Και δεν ήταν τόσο από τη νίκη,όσο από τα θετικά στοιχεία της ομάδας που είναι πλέον ευδιάκριτα δια γυμνού οφθαλμού.
    Αρνητικά στοιχεία δεν έχει πολλά σαν ομάδα στο χόρτο.
    Ο αρνητισμός όμως που εκπέμπει όλη η ΑΕΚ ζει και βασιλεύει.
    Κι αυτό με προβληματίζει πολύ έντονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Προς Χρήστο: Πού είσαι βρε; Σε έψαχνα σήμερα στο κινητό, πήρα και στην δουλειά. Λείπεις 3 ημέρες. Τίποτα καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς sakis: εσύ πάλι, ήρθες. Τηλέφωνο γιατί δεν πήρες να πιούμε τον καφέ;
    ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΑ. ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΠΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Προς όλους: ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ: ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ. ΒΟΛΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ-ΜΕΓΑΡΑ-...; ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εδώ και λίγες μέρες έπαθε μπλακ άουτ το κινητό και μου έκοψε τα χέρια και τα πόδια.
    Μου βγάζει άσπρη οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα το λογισμικό.
    Το πήγα σε μάστορα και περιμένω...
    Δεν έχω παρά ελάχιστα τηλεφωνικά νούμερα σε άλλο κινητό.
    Είχα πάρει μπακ απ και πιστεύω να μη χάσω τα δεδομένα όταν κι αν το επαναφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προς Steven: Οχι. Μακαρι να ηταν κατι τετοιο.
    Ειχα προβλημα με την συνδεση και αργοτερα ειχα προβλημα με το πληκτρολογιο του lap-top, καθ'οτι επεσε καφες επανω (ελληνικος Λουμιδη μετριος με γαλα) και βεββαια βαχικυκλωσε.
    Πηρα ενα εξωτερικο συρματο και αυτο παλι μου κανει νερα,αφου μπερδευει την ασυρματη συνδεση του, με αυτην του ιντερνετ. Και το ολο συστημα μοιαζει σαν γερος με εγκεφαλικο,σπασμενη λεκανη πιεση 18 και απεναντι του να χορευει μια ξωτικη 20αρα γυμνη.
    Παρακολουθω ομως τις εξελιξεις εδω,απο το τηλεφωνο. Δεν εγραφα με αυτο ομως,αφου κατι τετοιο μοιζει σαν να καθαριζεις φακες με γαντια του μποξ. (σημερα το απογευμα αποκτησα προβλημα και με το κιν.τηλεφωνο,το οποιο και λυνω)
    Μαλλον με καταραστηκε ο Δ.Χ.
    Στη δουλεια ημουν μεχρι σημερα το πρωι και εκει θα ειμαι και το Σ/Κ.
    Sorry που δεν με βρηκες και δεν τα ειπαμε.
    Απο Δευτερα και για μια εβδομαδα θα ειμαι free. Αν εχεις κατι κατα νου,το κανουμε τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Χρήστο: κατ' αρχάς ανησύχησα, κατά δεύτερον έχασα συνοδοιπόρο μου, κατά τρίτον θα σε πάρω τηλέφωνο. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή