Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΦΩΝΕΣ

          Δεν έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα στην Ελλάδα και ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι το ίδιο με τις ανακοινώσεις, που φανερώνουν παρασκηνιακή αδυναμία. Ή, απουσία απο τα κέντρα των αποφάσεων. Άμα έχουν πέσει πακέτα για συγκεκριμένες αποστολές, αυτές θα εκτελεσθούν. Και τι θα γίνει μετά; Ξανά μανά τα ίδια φωναχτά.
          Όμως οι διαμαρτυρίες αρέσουν στον οπαδό. Διότι μοιάζουν οτι τον εκφράζουν. Και προκαλούν και κάποια στοιχειώδη συσπείρωση, που έχει σαν αποτέλεσμα λίγα χρηματάκια παραπάνω. Άρα σε αυτόν τον τομέα, πρέπει να δώσουμε τα εύσχημα στον πρόεδρο μας. Που έχει πιάσει τον παλμό του μέσου Αεκτζή. Που γουστάρει έναν αρχηγό, τουλάχιστον φωνακλά. Και τσαμπουκά. Φυσικά οι μπούκες στα αποδυτήρια των διαιτητών - γι' αυτό εκλήθη σε απολογία - πληρώνονται.
          Όπως και οι άστοχες απειλές περί αποχώρησης απο το γήπεδο την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι διαιτητικό. Για δυο λόγους: Πρώτον διότι οι ποινές είναι εξοντωτικές ( αν είναι εντός έδρας αγώνας χάσιμο των εισπράξεων, και γενικά, αφαίρεση δέκα βαθμών, κόψιμο της Ευρώπης και φοβερές ρήτρες προς τους χορηγούς ). Και δεύτερον διότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο αιτιατό όσο αναφορά το λάθος του διαιτητή. Δηλαδή στα πόσα λάθη παίρνεται η απόφαση; Ποιός κρίνει το επίτηδες και ποιός το ανθρώπινο λάθος;  Γι αυτό είπα προχθές οτι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δείχνουν αδυναμία.
           Αλλά κάτι έπρεπε να γίνει στο φινάλε. Και καλώς έγινε όσο κι αν το ραντεβού με τον Πιλάβιο είναι αδύνατον να λύσει κάτι. Διότι ο χώρος της διαιτησίας θέλει μπουρλότο.Κι όταν λέω μπουρλότο, δεν εννοώ τα Μπάκια. Εννοώ οτι η διαιτησία πρέπει να γίνει επαγγελματική επι τέλους αλλά και ανεξάρτητη. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ, που κουμάντο κάνουν οι βλαχοπρόεδροι όλης της Ελλάδας ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν παίξει ποτέ στην πρώτη κατηγορία. Αυτήν δε την στιγμή και διαβάστε το καλά, έχουμε μόνο 5 διαιτητές που μιλάνε αγγλικά και γι αυτό δεν μπορεί να διαγραφεί ο Κουκουλάκης ( ένας απο τους 5 ). Κι υπάρχει πρόβλημα με την παραίτηση Δαλούκα ( κι αυτός τα μιλάει τα ξένα ), όπως και με την περίπτωση Χαραλαμπίδη ( άλλος ένας ). Αν τους τρώνε, δεν είναι οτι θα έρθουν άλλοι απλά χειρότεροι λόγω απειρίας, αλλά θα χάσουμε σαν Ελλάδα θέσεις στην διαιτητική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.
        Θα μου πείτε και τι μας νοιάζει εμάς αυτό σαν ΑΕΚ. Σωστό κι αυτό, αλλά καταλαβαίνετε οτι η νομολογία δεν ξεπερνιέται εύκολα με τις φωνές.
         Εν τω μεταξύ, η αναβάθμιση του Βασάρα ( που μετά τον Μαρινάκη, την ζήτησε κι ο Αδαμίδης - πάλι πάει για αύριο ο πυρηνικός πόλεμος και η αμφιταλάντευση του προέδρου μας για την συμμαχία ), δεν λύνει κάτι. Ο Βασάρας ήταν πάντα διαιτητής της αλογοτροφής και η συνυπευθυνότητα του στον ορισμό των διαιτητών, δεν μπορεί να λύσει τίποτα. Ωραία, έχει κι αυτός ευθύνη. Και λοιπόν; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΕΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ.
       Και τέλος οι φωνές δεν είναι καλές ΔΙΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ( καταλαβαίνετε ) Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ "τέτοιες νίκες δεν τις γουστάρουμε"; ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΘΕΜΑ " ΟΜΑΔΑ". ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΧΡΟΝΟ, οπότε μαθημένα τα βουνά απο τα χιόνια.

29 σχόλια:

  1. Steven ΠΑΩ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΣ ΣΕΝΤΟΝΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΗΒΕΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ-ΟΝΤΑΝ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΒΛΙΣΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΧΥΡΟ, ΝΕΡΟ, ΚΟΠΡΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΙΝΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ. ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΤΟΥΜΠΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΕΚΑΤΣΕΣ? ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΟΧΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ. ΜΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΚΑΖΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΜΕ ΛΕΙΡΙ. ΑΣΕ ΕΚΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΚΑΦΗ. ΕΧΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡ ΚΑΖΑΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΝΤΗΝΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ?ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ -95 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ? ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΩΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένας τρόπος να μην μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΦΗΡΙΖΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Steven, η τοποθετηση του Βασσαρα στη θεση του Τεροβιτσα-αν συμβει τελικα- ειναι ενα "δωρο" της οικογενειας προς τον Πατερα; Η οντως αυτος ελεγχει ακομα τοσο και τοσα οσα περσι; (και ποσα ηταν αυτα τελος παντων;)
    Εμενα με υπνωτικο προς αυτον μου μοιαζει και πολυ περισσοτερο με μπανανοφλουδα για τον κομπολογα τεμπελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο αυριο βαζουν φιμωτρο στον Σταυρο. Εκδικαζονται τα "Καλλιθεωτικα" απο την αρμοδια-λέμε τωρα, πειθαρχικη-λεμε τωρα, επιτροπη της ΕΠΟ, δηλαδη απο τον Πιλαφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nτήαρ Mίστερ Πιλάβιος,

    Mάει νέημ ιζ Kάρολος αιντ αει αμ αν άματσουρ φούτμπωλ ρεφερή.

    Aει σπηκ δη Ένγκλις βέρυ μπεστ, αει λαβ δη AEK αιντ αει θινκ αει καν ρεπρηζέντ άουαρ γκλόριους κάουντρυ δη Xέλλας, δη νέηβελ οφ δη γιούνιβερς, ιν δη Γιουροπήαν φούτμπωλ κομπετίσιονς.

    Σίνς μίστερ Aνταμίντις ιζ βέρυ απσέτ ουίθ μίστερ Kουκουλάκης αιντ ουάντς χις φάκινγκ χεντ ον αι σίλβερ πλάτερ, αει αμ αειντήαλ φορ δη τζομπ οφ Xελλένικ Iντερνάσιοναλ ρεφερή.

    Άφτερ ωλλ, ιφ δη AEK καν'τ μπητ δη φάκινγκ Aστέρας Tροπολιτσάς γουιθάουτ θρη πέναλτιζ, μπηκώζ δη AEK πλέηερζ σακ μπώλλζ, ουάτ ελς καν γιου ντου;

    Aει ουίλλ φερόσιουσλυ προτέκτ δη AEK αγκαίνστ δη Tρασύμπουλος μαδερφάκερζ αιντ γκλόριουσλυ ρηπρηζέντ δη Xέλλας αμπρόαντ.

    Mπεστ Pεγκάρντζ,

    Kάρολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου..." λεει ο Μπεος οσο αφορα στα λαθη των διατητων. Α, μη κλεβεις Αχιλεα.

    Για την πρόταση του Γιώργου Κιντή να ακολουθηθεί το αγγλικό μοντέλο στη διαιτησία: "Είπε ο Κιντής-δεν ξέρω τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο αυτός ο άνθρωπος, αλλά θα το δεχτούμε αφού είναι πρόεδρος του Πανιωνίου-να έρθουν ξένοι αρχιδιαιτητές στη Λίγκα. Δεν είμαι απαξιωτικός μαζί του, αλλά η σχέση του με το ποδόσφαιρο, είναι όπως η δική μου με το διάστημα. Είπε να δημιουργήσουμε μια Επιτροπή, όπως στην Αγγλία." ειπε ο χοντρος. Αλλα στο τελων ολων οσων ειπε κατεληξε: "...Η καλύτερη λύση είναι ένας διαιτητής να γίνει σαν στέλεχος μεγάλης εταιρείας για να μην αισθάνεται πίεση και κάνει λάθη".Δηλαδη, οτι προτινει και ο Κιντης. Βγαζεις ακρη με δ'αυτον;
    "...υπάρχει μία προκατάληψη και μία καχυποψία. Και πώς μπορεί να μην γίνεται αυτό, όταν τα τελευταία δώδεκα με δεκατρία χρόνια, με εξαίρεση τα τελευταία δύο, έλεγχαν και διοικούσαν το ποδόσφαιρο οι αδερφοί Μητρόπουλοι και ο Γκαγκάτσης";

    Ομως,

    "...Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι στα "φυτώρια" των διαιτητών. Όταν για έναν διαιτητή από το "φυτώριο", από εκεί που γεννιέται, από τα τοπικά πρωταθλήματα, από την Δ' Εθνική, Γ' Εθνική και τη Β' Εθνική δεν μεθοδεύεται σωστά η αξιολόγησή του, λογικό είναι να κάνει λάθη...." Ναι,αυτο φταιει. Δεν "μεθοδευεται σωστα (ακου "μεθοδευεται") η αξιολογηση του". Και ετσι τα κορακια εισερχονται στους πινακες της Λιγκας με ψυχολογικα προβληματτα.
    "...Δεν διαμαρτυρηθήκαμε,(για τν αγων στην Τουμπα λεει) επειδή πιστεύουμε και οι διαιτητές - που πρέπει να πάρουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου - έχουν το δικαίωμα του λάθους, όπως οι παράγοντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι είναι άνθρωποι και στη ζωή μου έχω μάθει να δικαιολογώ τα λάθη..." Τι μεγσλειο. Τι αρχοντια. Τι μεγεθος. Τι χοιρομερι ειναι τουτο!

    Και αμεσως βγηκε στη επιθεση ο Βικτωρ, ο οποιος εκτος του οτι απαριθμησε ενα προς ενα τα ευεργετηματα του προς το Χελλενικ φουτμπολ,τα εχωσε στον υποδικο χοντρομπαλα του Βολου,λεγοντας διαφορα για "αποδειξεις τρυπημενες με καρφιτσες" για "αλλα λεφτα που ζηταει για το σταδιο του Βολου" και οτι "θα επρεπε να ζεσταινει το σκαμνι του εφετειου κακουργηματων. (δεν εχει κι'αδικο).

    Τελος παντων,αυτα με τον μαγικο-εκτος των αλλων-κοσμο του ποδοσφαιρου μας.
    Και καθημενος σαν βουβαλος ο Μπεος στο αρμα του Μαρινακη,ελπιζει σε καλη μεταχειρηση του Βολου απο τα κορακια.
    Να δω τι θα λεει σε μερικες αγωνιστικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: Αδερφέ συμφωνώ με την γραφή σου. Να διευκρινίσω κάτι: ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΝΝΟΗΣΑ ( δεν το διατύπωσα σωστά )ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑ, Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ. ΚΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΟΥΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο: Δεν μπορεί αυτήν την στιγμή να γίνει διότι η ΟΥΕΦΑ τον έχει διορίσει στο πόστο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς polsemannen: Ντιαρ Τσαρλς, αφτερ χαβινγκ ρεντ γιορ λετερ, αϊ αμ ονορντ το οφερ γιου δε τζαμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Σεπτεμβρίου, 2010 15:03

    Τσαρλς, ΓΙΟΥ ΦΑΟΥΛ!
    Χου? ΓΙΟΥ, ΓΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναβληθηκε -ασφαλως- η εκδικαση των υποθεσεων της πειθαρχιδιακης επιτροπης της Λιγκος και μετατεθηκαν για ημερομηνια που θα ορισει ο Λιακοπουλος,οταν και θα διαβασει το νεο πονημα του πατροΚοσμα.
    Ο λογος; Παραιτήθηκε ο νεοπροσληφθείς αθλητικός δικαστής, Νικήτας Ντόκας, γιατί σύμφωνα με το νέο νόμο, "αν είσαι συνταξιούχος κι έχεις άλλη έμμισθη θέση, χάνεις το 70% της σύνταξής του".
    Δεν κινδυνευουν δηλαδη τα γεροντια με μειωση συνταξης,εκτος και αν πιαστει κανενα με το πιλοφορι σε καμια οικοδομη.
    "Αν εισαι συνταξιουχος και δεν εχεις καμια εμμισθη θεση,χανεις 70% του χρονου ζωης που σου απομενει πανω απ'το χωμα".
    Αλλα δεν μπορει να τα κανει και ολα αυτη η κυβερνηση. Ειπαμε.
    Εκτος βεβαια απο το οτι-οπως εχει πει και ο Steven,- ο Αριος Παγος δεν αναγνωριζει την δικαιοδοσια των αθλητικων δικαστων.
    Κατα μια εννοια,μπορουμε να πουμε οτι ολες οι αποφασεις που περνονται ειναι παρανομες.
    Αλλα τι συζηταμε; Εδω ειναι παρανομες-δηλαδη αντισυνταγματικες- οι κυβερνησεις.Ολες. Για την αθλητικη δικαιοσυνη θα πουμε;
    Με τον ιδιο τροπο που νομιμοποιουνται τα απειρα αυθαιρετα,η γινονται οι περαιωσεις, με τον ιδιο τροπο νομοθετουμε και υστερα παρανομοθετουμε για να συμπληρωσουμε το κενο που αφησε ο προηγουμενος νομος που ηρθε για να καλυψει το κενο του προ-προηγουμενου,εφ'οσον και εκεινος δεν καταφερε να πληρωσει τα κενα του πατρος νομου ο οποιος κληροδοτησε απο τον παππου-νομο ενα ελειπες σχεδιο καλυψης των περιπτωσεων,αποροια της αβλεψιας του νομοσχεδιου-πατριαρχης,το οποιο ελογιζομενου του οτι αυτο εδωθει απο τον κυριο ημων, με τη μορφη πλακων πριν 3.855 χρονια,ειναι προφανες οτι εκλειπουν οι λογοι υπαρξης και χρηζουν αναπροσαρμογης αι περισσοτεραι διαταξεις αυτου, οπως π.χ. η 234/12 που αναφερεται εις το υποχρεωτικο δεσιμο των καμηλων και αλλων οικοσιτων εξημερωμενων,προκειμενου να μην εισβαλουν εις τους χωρους αθλοπαιδιας της-μετεπειτα αποξηραθεισας-λιμνης Κωπαιδος,ενεκα εμποδιζουν τους κωπηλατας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: Αδερφέ πάρε κι άλλο ένα: Εκτός απο το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη, κανένα γήπεδο ΔΕΝ εχει άδεια λειτουργίας.
    Και δεν μου λες και κάτι ακόμα: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ; ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΜΑΝΙΚΕΣ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η φάση με τον του Σκόκο είναι ότι ούτε ο παίχτης είναι σίγουρος οτι θα βρει σοβαρή ομάδα στο εξωτερικό(γι αυτό προφανός δέχεται ανανέωση συμβολαίου για 3χρονια,σιγουριά σου λέει.)ούτε και η ΑΕΚ ότι θα τον πουλήσει εύκολα με κίνδυνο να μας μείνει 3χρόνια.Αλλιώς θα το είχε δώσει αέρα το εκατομύριο που ζητάει ο παίχτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Σε σοβαρές επενδύσεις στην περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής, με τη δημιουργία πλωτού καζίνο, ξενοδοχείων, κέντρων διασκέδασης και αεροδρομίου για λίαρ τζετ, ενδιαφέρεται να προχωρήσει το κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο του Κατάρ με τον εμίρη του οποίου πρόκειται να συναντηθεί ο Γ.Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη..."
    Και συμφωνω απολυτως. Οτι το βιοτικο επιπεδο πρεπει να ειναι αναλογο του περιβαλλοντικου. Και οχι αντιστροφως αναλογο.
    Τι "Μητροπολιτικα παρκα" ζητατε κι τι "Δεσποτικες κουνιες" και τι "Αρχιερατικα δεντρα"; Εδω δεν εχουμε να φαμε,τα παρκα θα κοιταμε";
    - Μα ο πρωθυπουργος μας ο ιδιος,δεν μιλα για "πρασινη αναπτηξη";
    - Και γιατι παιρνεις τα χρωματα τοσο σοβαρα; Λεγοντας "πρασινη αναπτυξη" εννοει τα δολλαρια.
    - Α, οπως ο Θεμιστοκλης με τα "ξυλινα τειχη"!
    -Μπραβο.
    - Και υστερα σου λενε καποιοι οτι δεν εχουμε ιστορικη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ23 Σεπτεμβρίου, 2010 18:57

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ORIGINAL.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΡΘΑΝ 4-5 ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ.-ΑΧΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ-.ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΦΗΛΑΧΘΗΚΑ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΘΤΗΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΜΠ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΗΡΟΠΕΔΑ,ΟΛΟΙ ΜΕΣΗΣ Η ΥΨΗΛΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ-ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΛΕΩ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ-ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ-ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL ΛΑΜΙΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΘΗΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΗΣΙΚΑ ΣΤΗΝ 2 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ-ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ Δ.ΧΧ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΗΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΡΙΣΤΗ ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΑΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΔΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ,ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΑΖΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΡΧΗΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ORIGINAL KAI TOY AΡΧΗΓΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟRIGINAL ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ.ΚΑΙ ΦΗΣΙΚΑ ΘΑ ΣΗΝΕΧΗΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΙΔΑ.ΚΑΙ ΑΡΧΗΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?
    ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ?

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ..ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΚΑΤΣΕ ΕΞΩ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Κ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ...ΒΑΡΑ ΜΥΓΕΣ..
    ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ..


    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..
    ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ..ΟΣΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Κ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ..
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΘΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΡΥΘΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Κ 1 ΕΞΩ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ...

    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ , ΜΑΚΟ ΣΤΑ ΧΑΦ Κ ΓΙΑΧΙΤΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ..ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ, ΓΙΑΧΙΤΣ..

    ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΛΛΑ ΘΕΩΡΩ..ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 1 ΓΚΟΛΑΚΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    ΞΑΝΑΛΕΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    ΑΝ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
    ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..


    Υ.Γ POLSEMANNEN ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: Όταν μιλάμε για ξεπούλημα, μιλάμε για τα φιλέτα. Και φυσικά απο το Ελληνικό μέχρι την Βούλα, είναι φιλέτο φλωρεντίνικο.
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ.
    ΤΟΝ ΔΧ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΛΟΥΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: AΔΕΡΦΕ, ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑΣ. ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40. ΗΔΗ 7 ΘΛΑΣΤΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.
    ΒΟΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8:30. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΝΤΟΥ. Ο ΜΠΕΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΙ Η ΑΕΚ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ.
    ΤΟ ΜΑΤΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΒΡΩΜΑΕΙ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΟΥΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ23 Σεπτεμβρίου, 2010 21:05

    ΣΤΗΒΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΑ.ΑΠΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΤΗΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θαναση
    ολα τα παραρτηματα της οργανωσης στην επαρχια ειναι διαφορετικα με τα της αττικης και αυτο ειναι λογικο διοτι ειναι πιο αγνα διοτιειναι μακρυα απο τα κεντρα αποφασεων και ασχολουνται περισσοτερο με τα θεματα της ομαδος απο το να κανουν διοικηση
    οσον αφορα τον ΔΧ κρατα μικρο καλαθι ασε τον χρονο να σειξει ποιος εχει δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ με τον dimitri.Τα παιδιά της επαρχίας γενικά είναι πιο αγνά απο της Αθήνας και πράγματι ασχολούνται μόνο με τα του ποδοσφαίρου.
    Άσε που λείπουν και οι διάφοροι αναρχικοί και φασίστες που είναι μαζεμένοι μέσα στους κύκλους των οργανώσεων της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. mastouronoume me katharo aero mono emeis stin eparxia

    mas varaei to oxygono kai de pairnoume drugs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικα,μετα τον Στρατο ακολουθει κι ο Βασσαρας.Φολα Αεκτζης,αλλα αυτα μενουν μεσα σε παρτυ και εκδηλωσεις γενεθλιων και εορτων στην Νεαπολη,στον Κορυδαλλο,και στην ευρυτερη περιοχη.Να μην πω και καποια αλλη,γιατι θα παρεξηγηθουμε χοντρα.Αντε γιατι μας εχουν πρηξει με την φτωχολογια και την απονη κοινωνια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΚΕΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ Σ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΔΙΑ.ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞ.ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΚΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΣΑΝ ΤΟ ΔΝΤ. ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΑΣΗ. ΗΔΗ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΓΙΑ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή