Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΚ

         Σπίτι ήμουνα κι άρα τα είδα κι εγώ όλα, όπως τα είδε ο Αδαμίδης την προηγούμενη Κυριακή. Απο την τηλεόραση με χιλιάδες επαναλήψεις των φάσεων και χωρίς καμιά αμφιβολία για το τι έγινε ζωντανά. Διότι την προηγούμενη αγωνιστική παρεξηγήθηκα που έκανα την κριτική ζωντανά, όπως τα είδα, και μετά ξαφνικά άκουγα για 4000 πέναλτυ κι οτι ο Κουκουλάκης ανέκοψε την πορεία των γκαλάκτικος. ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
        Όμως τα πάντα θα φανούν κάτω απο τον ήλιο. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ¨Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ - δεν έχω αγοράσει κανέναν εγώ - ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ, κι απο οτι διάβασα ήντουσαν και πληρωμένοι.
           Είχα καιρό να δω τέτοιο άισχος. Αυτό, αν φτάσει μέχρι τον Μάρτη, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ( που δεν ζήτησα τίποτα ) ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΖΞΙΟΠΡΕΠΕΣ. ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 2-0.
        ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, προσοχή. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
        13η θέση και ήδη 5 βαθμοί λιγότεροι απο πέρσι. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΊΟΝ ΜΠΑΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ OVER. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ, ΒΑΣΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.
       Μάλλον όμως εγώ φταίω, που προειδοποιούσα, ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΙΑ ΚΑΛΥΨΗ. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ SUPPORTERS H OI DEFENDERS, ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΡΕ ΛΕΣ; ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ; ΡΩΤΩ: ΤΗΝ ΜΥΩΠΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ;
         ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΕΓΩ ¨Η ΕΣΕΙΣ; ΝΟΥΜΕΡΑ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.  ¨Η ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ¨Η ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ¨Η ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΞΕΦΩΝΙΣΕΙ ¨Η ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΗ. ΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.
              ΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ( ένα άμπαλλο παιδάκι είναι αυτό ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ. ΚΙ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ. ΚΙ "ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ". ΟΚ. ΚΕΡΔΙΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ;
       ΝΤΕΝ ΕΧΩ ΥΛΙΚΟ.
       ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΙΛΑΩ.
       ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ. ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΦΑΓΗ, ΑΛΛΑ Ε, ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΠΟΥ ΚΛΕΦΤΗΚΕ.
       ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ( προπονητής μας ). ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ 4-2-3-1 ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.
      ΥΓ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΆΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ. ΑΚΟΜΑ, ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
                    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΗ  ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ¨Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
                         ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ.
       ΕΛΛΑΔΑ= ΑΕΚ. Η ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ.
                           ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.


       ΥΓ1. ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
        ΥΓ2. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΕΖΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ.
       ΥΓ3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΑΕΚ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

130 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ομολογώ οτι αυτή την κίνηση δεν την περίμενα. με μπέρδεψε. η παραίτηση έγινε λόγω τσίπας ή συμβαίνει κατι άλλο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΥΣΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.
    Η ΑΕΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγειτε στην ομονοια να πανηγυρησετε ρε που εφυγε ο προπονητης μας,αυτος φτεει γ ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε σιγα σιγα και οι παππας νοτιας και αδαμιδης οι λεγομενοι και επενδυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καιρός ήταν μέτα από 2.5 χρόνια χωρίς καμία αγωνιστική βελτίωση.

    Υ.Γ Όποιος και να ήταν προπονητής τα ίδια θα έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Όλους: ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ.
    Ω, ΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΑΒΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τωρα Αδαμιδη,τι θα κανεις τωρα? Χωρις "αναχωμα",ξερεις οτι εισαι ο επομενος.Τρεχα στην οργανωση για συζητησεις και για καλυψη,με τους υπολοιπους τι θα κανεις?
    Φερε το παπαδοπαιδι,φερε και τον Κολλα,φερε οποιον σου πει η οργανωση νομιζοντας οτι ο χρονος τρεχει....Μονο που ο χρονος για σενα μετραει αντιστροφα απο σημερα.37 ΧΡΟΝΩΝ παιδακι εισαι,λαλιστατος οταν δεν επρεπε,μουγγος οταν δεν επρεπε και εξαφανισμενος οταν επρεπε να ησουν παρων..Τωρα θα καταλαβεις τι σημαινει να μην εχεις "αναχωμα",και το ξεβολεμα θα ειναι κατρακυλα στον γκρεμο.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oloi lene mpravo pou efyge o ntousan ,kamia protash gia to poios 8analavei den egrapse kanenas.

    e.m

    proswpika 8a protimousa linen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχει παγωμαρα βλεπω. Εδω ειμαστε ολοι αλλα δεν ξερουμε τι να γραψουμε.Και σωστα. Αλλα θα συνελθουμε.
    Απο την "Αυστραλια" στην 13η θεση μετα απο 4 αγωνιστικες.
    4 ηττες 2-3 "χ" και δυο νικες με το ζορι. Και ολα ατα με "μικροτερες" ομαδες. Ελπιζουμε να ανακαμψουμε και να μη μπλεξουμε σε περιπετειες παραμονης.
    Ειναι απο τα χειροτερα-η μαλλον το χειροτερο- χρονικο διαστημα 3 χρονια σχεδον-για την ΑΕΚ στην ιστορια της. Και ηταν γραφτο να συμβει με προπονητη αυτον που επι πρωτης του εποχης, εχει συνδυασει μια απο τις ομορφοτερες εποχες για την ομαδα.

    Ερχεται και η σειρα των υπαλληλων. Και των "μετοχων". Επιτελους. Να δουμε και καμια σοβαρη εξελιξη-περα βεβαια απο το αδυνατισμα του Ντιοπ και την ολοενα και μεγαλυτερη ανοδο του Νταντομο.


    Ειναι αληθεια οτι ο Αδαμιδης ζητησε συναντηση με τον Πιλαβιο,να του εξηγησει για ποιο λογο η ομαδα βρισκεται στη Α Κατηγορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λινεν....Μεγαλε εισαι απαιχτος,ο αποτυχημενος του Πανιωνιου,ο περαστικος του γαυρου,να αναλαβει την ΑΕΚ....
    Και τωρα ολοι θα δουμε τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ Σκοκο να παιζει μπαλα,τον Τζιμπουρ με τις σφραγιδες της ελληνικης Δημοκρατιας στα ματια να δινει την μπαλα,τον αδικημενο Μπλανκο να αρει την αιτηση διαζυγιου με τα διχτυα,τον επικαθημενο Δελλα να στριβει.....Αφου λοιπον εφυγε επιτελους ο Μπαγιεβιτς,κανονικα θα πρεπει να δουμε μια αλλη ΑΕΚ στο γηπεδο,να βγαζει φλογες,γιατι οι παιχτες μεχρι τωρα ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ.Και γω μαζι τους ειμαι,αφου δεν χρειαζεται πιστωση χρονου καποιος που ξερει το αντικειμενο.Το ξαναλεω,ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΤΡΟΧΟΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΣΕΡΒΟΕΛΛΗΝΟΡΩΜΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ.ΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΩΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩΜΕΝ ΔΙΧΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ?
    ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΞΑΝΑ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΜΑΝΤΡΙ.ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΗ ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΑΝΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΠΟΥΤΣΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΣΤΑΝΗ ΡΗΜΑΔΙΟ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΝΕ ΜΕ ΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ.ΤΟΥΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. adamidi , oute na to skeftese gia kostenoglou kai malakies tetoies

    tin apozimiosi tou AXRISTOU , ti glutwses


    fere proponiti na pesei to aerodromio katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος είπε...
    oloi lene mpravo pou efyge o ntousan ,kamia protash gia to poios 8analavei den egrapse kanenas.

    e.m

    proswpika 8a protimousa linen

    -----------------------------------------


    OPOIOS NA NAI OE OE OE OEEEEEEEEEEEEEEEEE

    OPOIOS NA NAI OE OE OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    de prolavainw na vgalw viza kai passaporti gia rwsia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτα κανει η αγαμια,ας προσεχες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέρει κανείς πότε και αν θα μάθουμε για τον διαχειριστικό έλεγχο τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. monegascos είπε...
    Αυτα κανει η αγαμια,ας προσεχες.........

    ------------------------


    http://www.youtube.com/watch?v=tH0KVnvp9aU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Καζαντζόγλου που χάθηκες?Ακόμη και ο Κόλκας βρήκε κουράγιο να ποστάρει.Δημάτο και λοιποί αβανταδόροι με γεια!Όσο για τους ΑΕΚάρες που προτρέπουν τον κόσμο να μην πηγαίνει γήπεδο τώρα που έφυγε ο βάτραχος δικαιώνουν όσους μίλαγαν για οπαδούς του Σέρβοβόσνιου και όχι για οπαδούς ΑΕΚ.Υπομονή και ξυδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. ΕΙΜΕΘΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣΑΡΕΙ Ο ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ; ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ, Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. ΕΙΜΕΘΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣΑΡΕΙ Ο ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ; ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ, Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    -----------------

    tha paroume to kupelo fetos aderfe

    eixame piasei pato , twra YPOXREWTIKA THA PAME PROS TA PANO

    efuge kai n aspida , tha mpoun sto trapezi ola twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ: ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΓΚΟΛΦ ΜΑΛΛΟΝ.
    ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ( τα άλλα ήταν νωρίς ), ΦΕΥΓΕΙΣ; ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ.
    ΤΟ "ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ", ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ; ΒΡΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ¨Η ΓΙΑ ΤΟΝ SUGAR. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. Ο ΘΕΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΤΕΙ;
    ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.ΕΓΩ, ΕΔΩ, ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ; ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ.
    Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΑΜΑ ΤΑ.ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝΕ.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ. ¨Η ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΣ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ; ΕΙΣΑ; ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΓΑΜΩΤΟ. ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΝΙΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ.
    ΠΑΤΕ ΙΣΙΑ, ΠΑΤΕ ΙΣΙΑ, ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΓΑΝΕ. ΕΚΕΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ;
    ΚΑΝΤΕ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ. 0ΛΕ.
    ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΤΡΑΒΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Ανώνυμο: Βρε, αν είσαι εσυ που εννοώ, παρέα θα πάμε. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΜΕ. ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ- ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, Ε, ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ 4-2-3-1. ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
    ΡΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ORIGINAL ΠΟΥ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ti kuriaki n eksedra tha nai opos prepei
    tha ta poume kai sto gipedo

    epitelous tha mpei poulman apo dw meta apo 5 xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΑΙΜΟΝΑΣ Ή ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕ Steven?Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ Ή Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΜΝΟΣ?
    ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΕΥΕΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΠΡΟΒΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Χρηστο: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ΄. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ; ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΡΠΥΠΟΛΥΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η «Ένωση», με τον Μπάγεβιτς στην Σούπερ Λίγκα, είχε 7 νίκες 13 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα πλέι-οφ, 1 νίκη, 3 ισοπαλίες , 2 ήττες. Δηλαδή, στη σούμα 8-16-9, για αγώνες Πρωταθλήματος, μαζί με τα επιπλέον παιχνίδια. Στην Ευρώπη, μια νίκη με τη Νταντί Γιουνάιτεντ και τέσσερις ήττες.
    8-16-9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΤΙΠΟΤΑ, αν σε καλύπτω. ΑΛΛΟΥ ΠΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑΡΑΪΤ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΓΩ ΜΠΕΟΥ, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ , ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ΕΔΩ Η ΔΙαφωνια μου και με όλο το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ..ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΦΤΟΥΜΕ Κ ΜΗΝΑ..ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ..

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΑ ΒΕΛΗ..
    ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΛΕΟΝ..ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΘΛΙΨΗ..

    ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ? ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ..ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ?ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ..
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τερμα τα αλλοθι
    σε λιγο ετοιμαζεται και αλλος που θα πονεσει περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aπόσπασμα από το Kουκουρούκου Bιτάε (CV - Bιογραφικό)
    προπονητού εγνωσμένης αξίας.
    Θα πέσει η στάση του λεωφορείου από τις εκδηλώσεις του λαού.

    Πάμε:

    Προϋπηρεσία:

    1983-84: Ολυμπιακός (3 μήνες)

    1984-85: Πανιώνιος (7 μήνες), Εθνική Ενόπλων (6 μήνες)

    1985-86: Ηρακλής (5 μήνες)

    1986-87: ΑΕΚ (4 μήνες) (NA ΘYMOYNTAI OI ΠAΛIOI KAI NA MAΘAINOYN OI NEOI)

    1987-88: Ηρακλής (2,5 μήνες)

    1988-89: ΠΑΟΚ (3 μήνες)

    1989-90: Δόξα Δράμας (7 μήνες), Απόλλων Καλαμαριάς (12 μέρες)

    1990-91: Λάρισα (1 μήνα), Ιωνικός (1,5 μήνα)

    1992-93: Ιωνικός (2 μήνες)

    1993-94: Καλαμάτα (25 ημέρες), Ξάνθη (9 μέρες)

    1994-95: Ολυμπιακός (8 μήνες)

    1995-96: Πανιώνιος (2 μήνες)

    1997-98: Καλαμαριά (2 μήνες), Λύκοι (13 μέρες), Εθνικός (15 ημέρες)

    1998-99: Προοδευτική (9 μήνες)

    1999-00: Παναχαϊκή (1,5 μήνα)

    2001-01: Παναργειακός (40 ημέρες)

    2001-02: Εθνικός Αστέρας (4,5 μήνες)

    2002-03: Φωστήρας (3 ΩPEΣ!!!!)

    2003-04: Ολυμπιακός (5 μήνες)


    Λεπόν..,

    Eάν κουβαλήσουν αυτόν, (ποιος είναι;) ουδεμία εκπληξις θα μου προκληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ POLSEMANNEN . ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ?
    Ο ΣΚΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ .ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ ,ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ,ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ,ΣΚΟΡΑΡΕΙ ,ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..
    Ο ΜΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΛΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΓΚΟ ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΤΟΧΗ..
    Ο ΔΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΑ ΚΟΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΗΡΘΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
    ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.
    υγ:ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ:Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πήγα και στην Πετρούπολη και κόντεψα να φέρω το ματσάκι στην παράτα...

    Tι; Για ομίλους ήτανε;

    Tι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα, ο Σκόκο, ο Tζιμπούρ, ο Aρδίζογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΔΟΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Κ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ 92.
    ΤΙ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΔΟΥΡΟΣ ?
    ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..

    ΒΓΛΑΕ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΙΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΥΡΑΦΙ, ΧΩΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ ΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ Κ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ ΝΑ ΤΡΥΠΑΕΙ ..
    ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΧΑΦ 2 ΚΟΦΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΜΑΧΑ Κ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΥ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φυσικά ήταν και είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα.Δυστυχώς για μας μάγος δεν είναι ή να το πούμε διαφορετικά αυτούς τους παίχτες(που δεν ήταν οι πρώτες επιλογές του)δεν κατάφερε να τους εμπνεύσει.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΑΕΚ και δεν το λέεω με κακία αλλά ευχόμενος να συμβεί κάτι τέτοιο για να μην μας πάρει η κάτω βόλτα.
    ΥΓ: Τελικά είναι αυτό το ηλεκτροσοκ που χρειάζεται η ομάδα;Θα φανεί στις επόμενες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΤΟΣ Κ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ..
    ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΞΕΣΜΑΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ..
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ..

    ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΙΒΗΡΑΣ (ΜΗΝ ΧΕΣΩ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Η΄ΚΑΠΟΙΟΣ 35ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος είπε...
    Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΗΡΘΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
    ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΟ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.
    υγ:ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ:Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    -----------------------

    nai parakalagame to proponiti tou astera tripolis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 11:46

    Δόξα σοι ο γιαχβέ, εχθές δούλευα και είδα μόνο τα πρώτα 20 λεπτά. Ευτυχώς, διότι δεν θα την πάλευα πάλι...
    Ο νερετβίτης ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ. Έτσι λέμε σπίτι μου άμα αποδημεί κάποιος μετά από μακρά μάχη με ασθένεια. Όπως έχω προειπεί, μιά χρονιά (ή ψυχή) ήταν να βγει, ας έβγαινε. Τελικά ούτε αυτό το καντήλι είχε άλλο λάδι...
    Είτε τον υποστηρίζαμε, είτε τον βρίζαμε είτε τον κριτικάραμε, τα δύσκολα είναι ΜΠΡΟΣΤΑ. Και δυστυχώς η παρουσία του ανέβαλε την στα ίσια αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτής της ομάδας. Γι' αυτό και μόνο- δηλαδή για τον αποπροσανατολισμό όλων των ΑΕΚτσήδων από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα δεν έπρεπε να είχε έρθει.
    Σε αυτό συμφωνούν όλοι, νομίζω.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ/ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ?
    ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κωστας-Φλωρινα.27 Σεπτεμβρίου, 2010 12:06

    Εγινε τελικα.Αντε τωρα που ησυχασαν ολοι,οπαδοι-παικτες κλπ,να δουμε.Πας Α.Πετρουπολη,μη ξεχνιεσαι.6 εριξε στη Σατουρν το Σαββατο,και ζαλιζε με τον ρυθμο της.Ποιος θα ''σηκωσει'' το βαρος,τωρα που θα σφιξουν οι κωλοι? Ο Κολα ή ο μπακαλιαρος????Απορια εκφραζω,και οπως ειναι γνωστο στο μπλογκ,δεν ειμαι Αεκτζης.Ε ρε γλεντιαααα....Καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βρε τρισκατάρατοι Αεκτζήδες, ωραίο γέλιο βγάζετε. Αϊντε & οσονούπω ("οσονούπω στρατηγέ μου", που λέει και η χήρα του Λαζόπουλου) πρόεδρος στην ομαδούλα σας ο Χατζηχρήστος να σας κάνει σαν το μπάσκετ να ησυχάσουμε από σας και την μιζέρια σας. Asta la vista amigos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 12:43

    Φύγαμε...θα ζητήσουμε μόνο μίζα από τη μεταγγραφή του Χρήστου στην πολύπαθη θέση του αριστερού μπακ. Θα βάλουμε την αγγελικούλα να βάλει πηχιαίους τίτλους στις ψ-Ωρες και τους σκόρους:
    "Ο nuvo-γΚασάπης έρχεται", "τρέμε νταντόμο..."...Χρήστο μου, κάτι θα μείνει και για σένα...
    Προς gavros: Εντάξει, εμείς δε θα προσλάβουμε δικηγόρους αυτούς που μας φέραν τα χάρτινα...πάντως η ΑΕΚ ΟΝΤΩΣ διοικείται από το Χ'μούσια πια...και δε σας χαλάει, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. koita dw re pou efyge o vatraxos kai stenaxwrethikan oi apogonoi tou 6ou stolou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΜΠΙΝΕ..
    ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...ΠΡΟΒΑΤΟ..

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ MILCO CUP..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ? ΧΡΗΣΤΙΤΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ
    φαινεται απο τα γραφομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 13:03

    Ώπα...οι -ιτς θα υποστούν χειρότερο παγκρόμ και από τους γιοβρούς το '40. Δε λέει, θα θεωρηθεί μεταγγραφή (από την πίσω πόρτα) του βατράχου.
    Θα χαλάσει η δουλειά, άσε που θα μας ζητήσει ο βάτραχος και μερτικό...
    Προτείνω: "Χρήσταρσον" ή "Christijo", θα περάσει πιο εύκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΩΡΓΗ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΩΓΜΟΣ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ..
    ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΡΣΟΝ..ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΣ,ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΒΑΝ ΧΡΗΣΤΕΛΕΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΙΑΣ Κ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 4-3-3 .
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΙΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΤΕΣ..
    ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΝΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ..
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΧΡΗΘΤΟ..

    ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημερα σε ολους.
    Συσκεπτονται στη Γραμμου για το τι θα αποκαμουν με το θεμα του προπονητη.
    Νεος,ασφαλως. Και βεβαια μετα την Αγια Πετρουπολη,μη σημαδευτει ψυχολογικα απο το πρωτο παιχνιδι. Τελικα σε κατι χρησιμευει και ο Γκρεταρσον.
    Η να συσκεπτονται αραγε για το δικο τους μικρο και ζοφερο μελλον; Μαλλον.
    Και αν δουμε καμια ανοδο αγωνιστικη,που να την αποδωσουμε; Στο αστρο του νεου,στο εργο του παλιου που τωρα φαινεται,στο κεφι των παικτων που αλλαξαν ψυχολογια,αφου κοροιδευαν και εσκεμενα στερουσαν βαθμους απ'την ομαδα,τι απο ολα;
    Και αν δουμε μια απ'τα ιδια,να πουμε οτι τελικα τιποτα δεν πιανει πανω τους και ειναι ανεπειδεκτοι μαθησης,η οτι ο νεος προπονητης "δεν καταφερε να τους κερδισει",η οτι οι παικτες εχουν σκοπο να κανουν την ομαδα χωρις προπονητη και να παιζουν μοναχοι τους, η οτι...
    Βρε δεν πανε να γαμηθουνε και μετα να φυγουνε ολοι; Θα αναρωτιεμαι και θα απορω συνεχεια; Η θα παρακολουθω,θα απολαμβανω,θα συμμετεχω; Δεν ειμαι φιλαθλος; Τι ειμαι; Αναζητητης Κινεζικου "Τσακρα",η απογονος του Φροιντ; Που το κανανε(με) θεμα.
    Για μπαλα μιλαμε,για κλωτσιες σε ενα τοπι,για ελαχιστη επαγγελματικη συμπεριφορα και για μινιμουμ γνωσεις διοικησης. Στο ΜΙΤ τους ειπαμε να διδαξουν; Η να παρακολουθουν τις σχασεις στο CERN;
    Παντως-για να πουμε και τα πραγματα ως εχουν- η μεγαλη κατηφορα ξεκινησε απο το γκρεμισμα του γηπεδου στην Ν.Φ. Απο την φωλια. Απο το σημειο αναφορας. Εχεις τα προβληματα σου, ο.κ. Εχεις τις αστοχιες σου, ο.κ. Εχεις τις αδυναμιες σου, ο.κ. Αλλα αμα δεν εχεις και που να μεινεις,που να σταθεις, που να προσδιοριστεις σαν ομαδα,σαν εικονα προς τα εξω,γαματα.
    Ηρθε και η "κοντοεπελαση" του πουσταριου και των μπινεδοκλεφτων και το πραγμα αρωστησε βαρια. Ηρθε και η επιστροφη Μπαγεβιτς,που περισσοτερο διατηρησε-η ανοιξε νεες-πληγες παρα εκλεισε αυτες που υπαρχουν και το πραγμα εφτασε στο παρα πεντε. Το "ακριβως", ειναι να πεσουν φαπες και να φυγουν και οι υπολοιποι που πρεπει, και που συνεχιζουν να τρωνε να καλυπτουν αυτους που τρων η ετρωγαν,και να κρατιωνται με τα ακροδαχτυλα απο τα πουπουλα των φτερων του σχεδον ξεπουπουλιασμενου αετου.
    Πληρης γκρεμισμα. Εκ θεμελιων. Κυριολεκτικα-για το γηπεδο-και μεταφορικα για ολο το συστημα.

    Γιωργο,τωρα που το σκεφτομαι,μηπως να θεσω υποψηφιοτητα για προπονητης; Και να αφησω τον Νταντομο στο ακρο της αμυνης την οποια ποσο χειροτερη μπορει να την κανει; Δεν βαριεσαι.
    Εχω ολα τα προσοντα. Δεν μιλαω,ειμαι πιστος,υποχωρητικος-και αποχωρητικος αμα λαχει-δεν ζηταω μισθο-οτι μου δινουν και οποτε μου δινουν,εχω κρανος για τον Τζεμπουρ,"Καλαματιανο" για τους Καλαματιανους της ομαδας,νεα σχεδια τατοο για τον Γκετζογλου, καινουρια σκηνη για τον Λεοναρντο,νερο με το οζον για τον Δελλα,duble head dildos για τον Σκοκο,καινουρια κορδελα για τα μαλλια του Μπλανκο,κρεμυδια για τον Λαγο,προστατευτικο μυτης για τον Μακο, και βεβαια μια υπεροχη-απομημηση βεβαια-ασπιδα με το "Λ" επανω για την διοικηση μας, παρεα με ενα ρολοι τοιχου,που-μαντεψε-οι δεικτες του "τρεχουν" αναποδα. Προς τα πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Γαρατζέο: Αν ήταν χάρτινο να πήγαινε η ΑΕΚ στο CAS να δικαιωθεί. Δεν τον άφησαν τον Νικολαίδη εκείνοι που τον προστάτεψαν στην υπόθεση με Ψωμιάδη? (έχει παρασκήνιο καλό εδώ).
    Για τον Χ"χρήστο, αφού δεν χαλάει εσάς εγώ τι να πώ?
    Προς THOMAS: Αδελφέ εγώ μύγα δεν είμαι κι αν με δείς θα το καταλάβεις. Τώρα εάν εσύ αυτοπροσδιορίζεσαι και προσδιορίζεις το blog ως σκατά είναι δικό σου θέμα. Έχεις δίκιο ο Μαρινάκης δεν μπορεί να μιλήσει, ήρθε όμως για Πρόεδρος στον Ολυμπιακό, όχι για φιλόλογος. Και πρόβατο μπορεί να είμαι, δεν είχα όμως ποτέ Γρανίτσα "υπάλληλο" του Πα.Σο.Κ. και του Κόκκαλη. Γήπεδο δεν έχεις, προπονητήριο δεν έχεις, προπονητή δεν έχεις, παίκτες δεν έχεις, διοίκηση δεν έχεις, και εσείς σε λίγο θα φαγωθείτε μεταξύ σας.Πρωτάθλημα ούτε στο Λιχτενστάιν δεν παίρνεις έτσι, κι εσείς πιστέψατε ότι μπορείτε. Ποιός είναι πρόβατο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 13:36

    Ποιός πίστεψε εδώ ότι πάμε για πρωτάθλημα ρε απόγονε του στόλου? Νομίζεις ότι διαβάζουμε ψ-ώρα για σπορ εδώ?
    Εν τω μεταξύ κάτσε δες πως ο πρωην πρόεδρος σου σου τα έπαιρνε τα χάρτινα σαν αντισταθμιστικά της μίζενς και των δουλειών του ΟΠΑΠ και πήγαινε με ένα κιλό γαύρο στο γκώλο σου παρέα με το ντάκη το τσουκαλά (αλήθεια εκείνα τα λεφτά του λόττο πως τα κέρδισε? έπαιζε τον ίδιο λήγοντα με τη θεοδωρίδαινα? πολύ τυχεροί οι γαύροι ρε παιδί μου?) στο κρατικό γήπεδο που σου χάρισαν και τραγούδα για τα χάρτινα...
    (είπαμε: http://www.youtube.com/watch?v=85R3tvG0iMI&feature=related).
    Τώρα αν ο γκοντός μας πούλησε, δικό μας θέμα. Άντε τώρα, που τα παιδιά του στόλου νομίζουν ότι τα παίρνουν και με "μαγκιά" τα χάρτινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΑΥΡΕ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ, ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ , ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΓΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΑΕΚ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ?
    ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ,ΠΟΝΤΙΚΗΔΕΣ,ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ..
    ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΕΣΥ ΤΟΝΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΡΕ ΕΔΩ ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΖΕΝΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΜΠΕΡΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα προτιμουσα το "Μπεν Χρησταριον". Η "Ιμπν-Χρισταρ-καραπαιχταρ" Η "Χρισταλαααινεεν. Η "Χριστοτσπουλγκιεσρτοκριεπφοβ". "ΣβαινΧριστενμπρουκεμπεργκ". Κατι απο αυτα.
    Αντε να σε βρουνε. Μεχρι να με παρουνε χαμπαρι, δεν θα εχω "τραβηξει" 500 χιλιαρικακια στο αψε-σβυσε;

    Εδω παιζει ο Γεωργεας,τον οποιον στα σχολικα πρωταθληματα,τοτε, στη Μανη,τον ειχαμε αναπληρωματικο.Και εγω ενω ξεκινησα "δεκαρι", τωρα παρακαλαω καποιον Νταντομο.
    Που να φανταζομασταν την λαμπρη του καριερα και τον κατηφορο της ΑΕΚ;
    Ο οποιος ειναι φιλοτιμος και καλο παιδι,αυτο να το πουμε. Αλλα τι να το κανεις. Αλλου ειναι το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γαρατζέο κανένα γήπεδο δεν μου χάρισαν. Η διοίκησή σου έβγαλε την Φιλαδέλφεια από τα Ολυμπιακά έργα. Αν δεν μπορείς να πηδήξεις μια γκόμενα μην κατηγορείς τον άλλο που μπορεί. Επίσης προτείνω οι Αεκζήδες να μην παίζετε στοίχημα ούτε να αγοράζετε προϊόντα ζήμενς. Η κοινωνική επανάσταση θα αρχίσει από τα ερείπια του γηπέδου σας.
    THOMAS, δουλειές με το κράτος είχατε, μην ξεχνάς. Με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σας έσωσε από την Δ΄ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΕΚ - ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ - ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ..ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ..
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ..

    ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ..

    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ Η΄ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σωστος. Κανενα γηπεδο δεν ειναι χαρισμενο. Οπως ειναι γνωστο,το εχει επινοικιασει απο το κρατος. Οπως και πριν δηλαδη. Οπως και ο βαζελος.
    Μη σε μπερδευουν οι κοκκινες ταμπελες.
    Ξενο ειναι το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. gay-ros ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΖΕΡΟΣ...ΠΡΩΤΟΝ..ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΛΑ..ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ...10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ..,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΞΗΤΗΤΟ ΛΟΓΟ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΒΓΗΚΕ..ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΑΣ...ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ??ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???ΠΩΩΩ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ..ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ....ΑΙΝΤΕ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ..ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΟΥ...ΑΣΧΕΤΕ...ΚΑΙ ΝΑΙ...ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ..ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΤΡΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΦΤΑΚΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ...ΚΟΚΟΚΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν ξερω αν διαβασατε την κοινη ανακοινωση των 15 συνδεσμων. Πραγματικα για γελια. Και αποριας αξιον: Υπαρχει αραγε τοση μαλακια ελευθερη; Μαλλον.
    Κατι για το κατεστημενο που εμποδιζει την ομαδαρα μας να παρει το πρωταθλημα,κατι για κουκουλακειες συγνωμες-μεχρι και τον Ποντικη ξεθαψαν, κατι "παμε ολοι μαζι εναντια στο συστημα" που μας αδικει και μας στερει και φετος τον τιτλο κλπ.
    Α. Και καλεσε την διοικηση-κουβεντα για αυτην- να βαλει γενικη εισοδο στον αγωνα με τον βαζελο,10 ευρω,για να γινει-λεει- το οακα επιτελους ΕΔΡΑ.!
    Και ολα αυτα ,γραμμενα αναμεσα σε κατι θαυμαστικα "!!!!" και κατι "χα-χα-χα-".
    Σκετη απογοητευση. Αισχος. Οχι μονο δεν βλεπουν-η δεν θελουν να δουν- το δασος και βλεπουν το δεντρο,αλλα ετουτοι δεν βλεπουν ουτε καν το δεντρο. Με ενα θαμνο τα εβαλαν.
    Απιθανα πραγματα. "-Γιασου Γιαννη, -κουκια σπερνω".

    Αμ'οι αλλοι οι "AEKfuns" : "ξεπλυντε την ντροπη του Βολου,με νικη στην Πετρουπολη και καντε μας ξανα περιφανους". Σιγα να μη σας αφησουν και εγγυους βρε!
    Μαλλον νομιζουν οτι παιζουμε εδω διπλα. Και κοιτα να δεις που θα περιμενουν τζαμπα στην αφετηρια του "Ιλιον-Πετρουπολη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Στήβεν Αβραμίδη

    Μπράβο Αβραμίδη, συγχαρητήρια πράκτορα των Αμερικάνων που κατάφερες μέσω το μπλόγκ σου να ρίξεις τον Μπάγεβιτς .

    Τελικά κάτι τύποι σαν εσένα πρέπει να είναι στη μπουζού. Και σε ρωτώ ρε μεγάλε επαναστάτη: Που στο διάολο θα βρούμε προπονητή που θα ανεχθεί την σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ? Ποιος ξένος προπονητής γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα?

    Το καλό που σου θέλω φυλάξου λίγο γιατί 50 παπάκια αυτή την στιγμή σε ψάχνουν και όταν σε βρούνε θα σε μαζεύει η μάνα σου με το κουταλάκι. Και στο ταβλάκι με τον Μελισσανίδη να του πεις ότι άμα είχε αρχίδια την ΑΕΚ θα την είχε σώσει από αυτά τα ρεζιλίκια προ πολλού.

    Σε όλους εσάς του μπλόγκ που είστε κατά του Μπάγεβιτς να πάτε να γαμηθείτε. Ο πρίγκιπας ήταν ένας και τα δεινά της ΑΕΚ μόλις αρχίζουν.

    Ζήτω η πραγματική Original, όχι αυτή του γαμημένου Χατζηχρήστου!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΛΔ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .. ΡΕ ΜΠΑΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΠΟΙΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΣΤΟ Κ ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 10 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ..10 ΕΥΡΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10 ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΜΩΡΕ ΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΛΗ Η SKIP ΚΑΙ ΟΙ 100 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το εργο της οικονομικης αποφορτησης και της απαγκυστρωσης απο τα βαρια συμβολαια συνεχιζεται επιτυχως. Με τελευταια επιτυχια,την οικειοθελη αποχωρηση-παραιτηση του Μπαγεβιτς. Κατι θα εξοικονομηθηκε και απο κει.
    Και μπορει να δωθουν τα μισα σε εναν "ξενο" οπως λενε-και οπως ψαχνουν. Να παρει πανω του το κριμα της επομενης αποτυχιας και να εχει μαζι του και την κουρτινα των ψευτικων αιτιων.
    Που να δεχθει κανεις αλλος απο μεσα; Ακομα και ο "παπας"-ο Κωστενογλου εννοω- δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μαλακας να δεχθει. Δεν ειναι οπως πριν τωρα. Τωρα ειναι "αλλιως".
    Αρα παμε σε λυση "αγνωστη". Που μεχρι να καταλαβει που ηρθε και τι ακριβως του συμβαινει,θα κερδιθουν μερικοι μηνες ακομα. Αργοτερα,βλεπουμε.
    Προς το παρον,ας αφησουμε τους "οργανωμενους" να παριστανουν τους επιμονους φορτηγατζιδες. Που παρα τις υπογραφες των μνημονιων,εκεινοι μενουν στις εθνικες οδους-ταχα αντιστεκομενοι.
    Και ας αφησουμε τον Αδαμιδη να ειναι ο υπηρεσιακος πρωθυπουργος που σαν εργο εχει να περασει την χωρα στο τιποτα.
    Και ας ελπισουμε οτι το στριμωγμα και η απογνωση θα ειναι τετοια,ωστε απο τον κοσμο θα υπαρξουν λοσταρια,φαπες κλωτσιες και τα λοιπα ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρε "μπικο" (αν εισαι εσυ, που πολυ αμφιβαλω) μπορει να ερθει καλλιστα ο Κετσπαγια. Για μερικους μηνες θα μπορεσει νομιζω.
    Η ας ερθει ο Κρις Σπυρου. Αφου δεν καταφερε να λειτουργησει την Αγια Σοφια, ας "λειτουργησει" την ΑΕΚ. Το ιδιο ειναι.
    Και στο φιναλε,ας ερθει ο Γκρεγκ Λουγκανις. Ξερει απο καταδυσεις και βουτιες.
    Το προβλημα αλλωστε δεν ειναι ο -καθε- ικανος η μη προπονητης. Ειναι η διοικηση που σε δουλευει μεσ'τα μουτρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο Μπίκο δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο,είναι απλά ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. «Τα ψέματα τελείωσαν. Μην ξεφτιλίζετε άλλο τη φανέλα. Τα όρια μεταξύ της αποθέωσης και του ξύλου είναι πολύ κοντά», Ταδε εφη Σταυρος Αδαμιδης..

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟ ΑΔΑΜΙΔΙ.

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ Η' ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. "ιδεα" ο μπικο, "ασπιδα" ο Μπαγεβιτς.
    Κανενα πραξικοπημα θα γινει να ερθουμε στα ισα μας; Αντε ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μας προιδεαζει ο Σταυρακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @ Μπίκο ηρεμήστε
    Eίμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που ήθελε να φύγει ο Ντούσαν από την ομάδα μας.
    Υπάρχουν όλα εδώ γραμμένα αλλά και στο μπλοκ μου,για να μη πει κανείς ότι τα γυρνάω ή λέω άλλα.
    Χθες μετά την ήττα από τον Βόλο δε πήρα είδηση ότι παραιτήθηκε ο Ντούσαν αν και κάτι δε με κολούσε καλά,πέρα από την ήττα και τη κακή εμφάνισή μας.
    Το έμαθα πολύ αργά κι όταν πήγα σπίτι από το γήπεδο.
    Η πρώτη κίνηση που έκανα εν θερμώ όμως μόλις το άκουσα, ήταν να πετάξω δύο οικογενεικά διαρκείας της 9 στη τουαλέτα,γιατί τώρα για εκεί είναι σκέφτηκα.
    Λάθος μου,αλλά θα το ξανάκανα.
    Η δεύτερη κι αφού είχα ξεσπάσει κάπως με τη πρώτη ήταν να πάρω τηλέφωνα να μάθω τι και πως.
    Μίλησα με καλά φιλαράκια κι όλοι εναποθέσαμε τις ελπίδες για αύριο(σήμερα).
    Σήμερα που σκέφτομαι πιο καθαρά βλέπω ότι ο Ντούσαν παραιτήθηκε μόνος του, έστω βρισκόμενος υπό πίεση από την Καλλιθέα και μετά,άρα δεν άντεχε άλλο.
    Κι αν δεν αντέχει ο Μπάγεβιτς,τότε δε μπορεί κανείς άλλος.
    Είτε που του κάναν τη ζωή συνεχώς δύσκολη,είτε με τρικλοποδιές,είτε με χτυπήματα κάτω από τη μέση,είτε που είχε να κάνει με ατυχίες κτλ.
    Άρα ο άνθρωπος ήθελε να βρει την υγειά του κι αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε,όσο κι αν δε μας άρεσε.
    Ο Steven τώρα δε νομίζω να φταίει σε τίποτα,τον ξέρω καιρό τώρα από τη μπλοκόσφαιρα και μπορώ να πω ότι ο στόχος σας είναι λάθος.
    Δεν επηρέασε καταστάσεις.
    Τον Ντούσαν δε μπορείς να τον διώξεις,φεύγει μόνος του όταν κρίνει ότι δε πάει άλλο.
    Ο στόχος είναι αυτός που καβαλάει ένα παπί ονόματι Ντούσαν.

    Συμφωνώ κι επαυξάνω ότι τα μεγάλα δεινά τώρα αρχίζουν - αφού το μέλλον της ομάδας μας θα παιχτεί οσονούπω σε πρωτοδικεία,και ούτε καν στην τεράστια τω καιρώ εκείνο για την ΑΕΚ Ριζούπολη - αλλά το μεγαλύτερο δεινό της ΑΕΚ έχει και καρέκλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας, πλην παπιού, ονόματι Ντούσαν.
    Να ξέρεις ότι ο Ντούσαν έκανε τελικά πολύ μεγάλο καλό που παραιτήθηκε και δε μιλάω αγωνιστικά(εκεί θα είναι χαμένο το παιχνίδι μέχρι να ξανάρθει),αλλά εκτός χόρτου.
    Θα ξεκαθαρίσουν πολλά από εδώ και πέρα.
    Τη Κυριακή όλοι στο γήπεδο κι ας πληρώσω πια εισιτήριο.
    Οι μαγκιές πληρώνονται...
    ΑΕΚ στα εύκολα,
    ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Μπίκο: Τελικά δηλαδή τι θέλει η οργάνωση; Τον Μπάγιεβιτς; Ή δεν ξέρει τι θέλει; Κεντρικά μιλάω.
    Τώρα εγώ, ποτέ δεν αρνήθηκα οτι είμαι πράκτορας των Αμερικανών. Και των Ρώσσων, όμως. Παίζω διπλό παιχνίδι.Γι' αυτό και η φρουρά μου, έχει 200 παπάκια. Οπότε πάρε κι άλλα. Τα κουταλάκια θα τα βάλω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προς Ανώνυμο: Ο Μπίκο παραυπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς Sakis: Αδερφέ, νάσαι καλά. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ BLOG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ή ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ.
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ; ΑΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ Ή ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. O Μπαγεβιτς στην αποχωριση σημερα στους Θρακομακεδονες ηταν περαν του δεοντος χαμογελαστος και εξω απο τις δεδομενες συνθηκες η μου φανηκε;
    Ξερει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Σάκη,

    Καλά τα λες, αλλά δεν βλέπεις ότι είναι καθαρά δάκτυλος του Αμερικάνου η παραίτηση του Μπάγεβιτς?
    Το γεγονός ότι θα παίξει τάβλι το βράδυ με τον τίγρη δεν σου λέει τίποτα?

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Μπίκο: Και διαιτητής στον βίδο, θα είναι ο Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προς Όλους: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ή ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
    ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Σακη εχεις δικιο
    τον μπαγιεβιτς κανεις δεν εχει το αναστημα να τον διωξει, φευγει μονος του
    μην ξεχνατε 3 τιτλους σαν ποδοσφαιριστης και 8 σαν προπονητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Εφυγαν και οι Γεωργαμλης-Μπουρουτζικας.
    Ο Μπιλαρος ακουνιτος.
    Για την Αγγελω δεν ξερω. Πιθανον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τα κατάλοιπα του μιάσματος θα καθαριστούν όλα σιγά σιγά.Θα δουν απο μόνοι τους ότι δεν τους παίρνει.

    ΑΕΚ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς Ανώνυμο( εσύ με τα κεφαλαία και το ΥΓ ): Δε μου λες ρε φίλε. Παραδέχεσαι οτι τα στατιστικά του ήταν χάλια, φυσικά τα στατιστικά δεν ήταν με μεγαθήρια αλλά κάτι λοιμά - το ξέρεις αυτό λογικά -, κάποιον διχασμό του κόσμου τον ξέρεις, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΩ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ " ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;" ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣ ¨Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ; ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΑΝΤΙΔΡΑΣ; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ;
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΥΓ ΟΜΩΣ. ΤΙ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟΥ; ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σακη εχεις δικιο
    τον μπαγιεβιτς κανεις δεν εχει το αναστημα να τον διωξει, φευγει μονος του
    μην ξεχνατε 3 τιτλους σαν ποδοσφαιριστης και 8 σαν προπονητης
    ...............

    Το κουτόχορτο της ψώρας και της πατσαβουρας του δημάτου βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση.ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Αβραβίδη


    Α.. επιτέλους έσκασες μούρη. Δηλαδή θες να πεις ότι δεν έχεις ευθύνη για ότι συνέβη με τον Μπάγεβιτς?
    Πειράζει που ο φακός σε έπιασε να του ρίχνεις σπασμένο κάθισμα στον Βόλο?

    Δηλώνω ότι ο Μπίκο και η οργάνωσή του σύντομα θα φέρει τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ πίσω και θα αλλάξει την μπομπονιέρα (Αδαμίδης).


    Ζήτω ο πρίγκιπας Μπάγεβιτς ο μοναδικός άντρας που πέρασε από την ΑΕΚ!!!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Προς Χρήστο: Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ ΑΛΛΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ " ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΞ". ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @steven

    Καμία σχέση με Ντεμοτεχνείο.Τους θεωρώ μαζί με τους γλύφτες του βάτραχου ό,τι χειρότερο.Τα υπόλοιπα που λες δεν κατάλαβα που κολλάν στο ποστ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προς Μπίκο: Ναι με είδα κι εγώ. Καλός δεν ήμουν; Κι ήρθε να με πιάσει ο υφυπουργός ο ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ, αλλά του έδειξα κάτι λεξούλες απο το μνημόνιο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ.
    Με τα παπάκια τι έγινε; Τα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς Ανώνυμο: Αφού δεν καταλαβαίνεις πάμε λοιπον:
    1. ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    2. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ
    3. ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ
    4. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΑΝΕΜΙΣΘΕΙ
    5. ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΘΛΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΣΟΥΤΙ ΠΑΤΣΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΤΑΡΙΣΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
    6. ΟΤΙ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ
    7. ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ
    8. ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ
    9. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ( ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    10. ΜΕ ΤΟ ΥΓ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΝ ΘΕΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΩ; ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ; ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΣΟΚ. ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 21:55

    Καλά, ΣΟΒΑΡΑ πιστεύει κάποιος ότι το μπλογκ αυτό έδιωξε το νερετβίτη?
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το steven αβραμίδη ότι έκανε κονέ με το νετανιάχου μέσω αμερικάνων για να φύγει ο μπάγεβιτς, η ομάδα να δωθεί σε ευρωπέος και μετά να διαλυθεί, ώστε να μπορέσουνε, επιτέλους, να χτίσουν το ναό του Σολομώντος στη γωνία Καππαδοκίας και Φωκών. Έτσι τα μιαρά όντα θα κατέβουν καβάλα σε παπάκια 100ρια και σε συνεργασία με νεφελίμ με μπλουζάκια ρίμπο θα επιτεθούν εναντίον του δωματιακίου, ώστε μετά να μπορέσουν παρόσκοπτα να κατασκευάσουν ένα άγαλμα του γκαγκάτση ύψους 250 μέτρων στο χώρο του ΟΔΔΥ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ...
    (σε τσάκωσα, ε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Παρεξήγηση steven,δεν αναφερόσουνα σε μένα.Συμφωνώ με το τελευταίο σου ποστ στο ακέραιο και τζάμπα τσακωνόμαστε.Σκατά σε Ντέμη και Βάτραχο.Ζήτω η ΑΕΚ,ζήτω η oRiginal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τι ειναι αυτο το πραγμα με τους "ανωνυμους";
    Που στο διαολο να βγαλεις ακρη.
    Βαλε ρε ενα ψευδωνυμο εστω,αν γουσταρεις να κρυβεσαι. "μαλακας", "εξυπνος", "τιποτα", "κατι", "ισως", "αυριο", οτι ν'αναι.
    Τι πραγμα ειναι αυτο. Ρε δεν περνανε τα δακτυλικα αποτυπωματα απο το πληκτρολογιο μεσω ιντερνετ. Μη φοβαστε. ( η μηπως περνανε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η ΑΕΚ μας νοιάζει.
    Την original την έχουμε χεσμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προς Γιώργη: Το blog σήμερα, μέχρι τώρα, ( τα στατιστικά ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα )έχει μισό γήπεδο ΑΕΚ επισκέψεις. Μας διαβάζει κι η διοίκηση όπως ξέρεις αλλά... Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΣΤΗΝ 13 ΘΕΣΗ ΜΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ -5 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ BLOG. Όπερ έδει δείξαι.
    Κριτική ναι, πόλεμος ποτέ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ; ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; Ή ΠΡΟΩΘΩ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΙ ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ( το έχω γράψει αυτό). ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. Ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ " ήταν μια κακή παρένθεση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Τι έπαθες ρε Χρήστο? Γουστάρουμε και γράφουμε ανώνυμα. Εσύ δηλαδή που βάζεις το όνομά σου ποιός μας λέει οτι στην πραγματικότητα δεν είσαι η Χριστίνα?

    Ζήτω ο Μπίκο η ελευθερότερη φωνή του Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ζητω η ανωνυμη οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 22:33

    Και που ξερω εγώ ρε μπίκο ότι δεν είσαι η τσα-μπίκα η ροδίτισα καβάλα στο smart car με τα ζεμπρέ καλύματα και με τα ψηλοτάκουνα?

    Ζήτω ο γαρατζέος η ελευθεροτερότερη φωνή του βατραχονησίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @ Μπίκο
    Ας υποθέσουμε ότι σπάτε στο ξύλο τον Steven την ώρα που παίζει τάβλι με τον Μελισσανίδη ή κάποια άλλη ανύποπτη στιγμή.
    Τι πιστεύεις ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο στην ΑΕΚ, που είναι το προκείμενο?
    Και ποιοι θα αχοληθούν?
    Οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ?
    Θα γυρίσει ο Μπάγεβιτς πίσω?
    Κανείς δε θα ασχοληθεί.
    Άντε το πολύ κανένας Φίλαθλος(εφημερίδα) λόγω ενδιαφέροντος.
    Δε θα αλλάξει τίποτα.
    Μπορεί ίσα ίσα να γίνουν χειρότερα.
    Μπορεί κι εγώ πολλές φορές να μη συμφωνώ μαζί του,αλλά αυτό είναι δημοκρατία κι όχι να καταφεύγουμε σε ακραίες μεθόδους.
    Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις.

    Το Αμερικάνος του το συνάπτεις επειδή έκανε Αμερική ή υποννοείς κάτι άλλο?

    Προέχει αδερφέ όμως τώρα η ηρεμία και το πολύ καθαρό μυαλό.
    Θα μου πεις που να τα βρούμε?
    Είναι κι αυτό ένα πρόβλημα...
    Η ιστορία θα δείξει πολλά.
    Πρέπει να ανοίξουν στόματα και πρώτα από όλα του Μπάγεβιτς.
    Το κακό για μας είναι ότι δε καρφώνει ποτέ κανέναν κι όταν ακόμα μιλάει στα ΜΜΕ.
    Είναι αξιοπρεπής και μεγαλόκαρδος.
    Όλα μόνος του θέλει να τα περνάει.
    Αν μιλούσε όλα θα ήταν διαφορετικά και θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε.
    Ενώ τώρα τι να κάνεις?
    Από πού να πιαστείς να τον βοηθήσεις?
    Κακά τα ψέμματα, δε φτάνουν οι τίτλοι που κατέκτησε ή το ένδοξο παρελθόν, αν δε μπορεί η ομάδα για οποιοδήποτε λόγο να πάρει δυστυχώς θετικά αποτελέσματα.
    Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν έκλεισε ακόπα ο κύκλος του στην ΑΕΚ.
    Δε θα περάσει πολύς καιρός που θα τον ξαναδούμε με τη φανέλα μας.
    Όχι όμως τώρα.
    Θα είναι λάθος και πιστεύω ότι αν ηρεμήσεις θα δεις ότι είναι για το καλό μας.
    Ας ηρεμήσει,ας ξεκουραστεί και πάλι εδώ θα είμαστε μαζί κατά 80%.
    Θέλω να πιστεύω ότι συμφωνείς μ'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Προτεινω να ερθει ο Φερερ με βοηθο τον Δωνη.
    Αφου τους πληρωνουμε που τους πληρωνουμε. Να μη πανε χαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Σεπτεμβρίου, 2010 22:43

    Όχι άλλο βρε σάκη μου...όχι άλλο (και δεν είμαι της οργάνωσης).
    Η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να ζει και χωρίς αυτόν.
    Και αυτός χωρίς αυτήν...
    Και αυτοί που καλύπτονταν από πίσω από την ασπίδα του...
    άστον ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. "Στη πολιτικη (δηλαδη και στο ποδοσφαιρο) λεγονται πραγματα και δεν γινονται,αλλα και γινονται πραγματα που δεν λεγονται" οπως ελεγε και ο "περικλης" ο νεοτερος,θειος του μπουροκωλου.
    Το σιγουρο ειναι οτι θα τριβουμε τα ματακια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τρομαρα τους....θελουν κ ξενο προπονητη,για να κανει προπονηση σ ποιον?στον Δελλα η στον Λυμπε?με τι μπατζετ?με φασολια?καλητερα να κανουν παιχτη-προπονητη τον Λυμπε για μενα,ετσι κ αλλιως η χρονια ειναι χαμενη απο χερι.Καφενειο μας κανταντησαν τα λαμογια του χατζημαλακα κ του παππα,θελουν κ προπονητη ιβηρα χαχαχα τα διαβαζω στις κολοεφημεριδες και μου ρχετε να ξερασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εντάξει Γιώργη μου.
    Ότι πεις.
    Σε σέβομαι και το ξέρεις.

    Αυτός ζει χωρίς την ΑΕΚ,
    η ΑΕΚ δε μπορεί.
    Και όχι επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου,αλλά επειδή δεν είμαστε εμείς άξιοι να βρούμε αντίστοιχο μέγεθος,αλλά και δεν ετοιμάσαμε ποτέ τον μελλοντικό του αντικαταστάτη,όπως κάνουν μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
    Γι' αυτό πάλι στη γύρα για λίγα χρόνια,στη ξεφτύλα και στη κατάντια,έως ότου ξανακάνουμε τον ίδιο κύκλο από την αρχή.
    Το ίδιο έργο θα δούμε και θα το δεις...
    "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Προς Γ. Γαρατζέο

    Γιώργη το σχόλιο δεν ήταν δικό μου.
    Ανώνυμε παρακαλώ φανερώσου.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Προς Χρήστο: Δώνης με βοηθό τον Φερέρ και τεχνικό διευθυντή τον Μπάγιεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Προς Μπίκο: Τι έγινε χαθήκαν τα παπάκια ή τρέχουν να βρουν κι άλλα; Πλέον έχω και τρεις μηχανές του Δία και κάτι Ρουμάνους με εκείνες τις γερμανικές που καθόταν στο καφάσι η κυρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Προς Sakis: Λες άμα φάω ξύλο, να ξαναγυρίσει; Γιατί όπου νάναι έρχεται στο τάβλι. Να του το πω να το σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Προς Μπίκο: Κι ο Κοζώνης "αμερικανός" ήταν, αλλά άμα στάριχνε θα τόκανες γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Προς Σάκη

    Σάκη πάλι ωραία και πολιτισμένα τα λες. Τον Αβραμίδη αποφάσισα και έδωσα εντολή να μην τον ακουμπήσει κανένας. Στη χειρότερη θα του σπάσουμε το τάβλι στο κεφάλι.
    Το αν έχει κάνει Αμερική η όχι δεν το γνωρίζω. Του το συνάπτω γιατί ξέρει πολλά και πάντα απορώ πως τα γνωρίζει. Ούτε η CIA δεν τα γνωρίζει.
    Τώρα, για τον Μπάγεβιτς δεν λυπήθηκα τόσο που έφυγε αλλά ο τρόπος που φεύγει. Ολες οι πλευρές κάναν λάθος αλλά το μεγαλύτερο λάθος θα είναι να μην κάνει η επίσημε ΑΕΚ μία τιμητική αποχαιρετιστήρια τελετή για τον άνθρωπο Μπάγεβιτς. Δεν λέω ότι πρέπει να γίνει άμεσα.
    Συμφωνώ ότι ο Μπάγεβιτς φέρθηκε αντρίκια αλλά βλέπεις το Ελληνικό σύστημα τελικά έναν άξιο προπονητή τον έβγαλε σκάρτο. Ντροπή!

    Καληνύχτα πάω για ύπνο.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Προς Μπίκο: Μα η CIA μου τηλεφωνεί για να μάθει και κάτι. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΕ. ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SUGAR; Να, εδώ τα αποφασίζουμε ανάλογα με το ζάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Προς Στήβεν,

    Τελικά με την επέμβαση του Σάκη την γλύταρες. Παπάκια αποσύρθηκαν και αναμένουν εντολές.
    Τι έγινε στο τάβλι? Κέρδισες? Του είπες του τίγρη ότι τον ψάχνω και αυτόν?
    Ο Μπάγεβιτς ήταν ένας και μοναδικός και μην σου κάνει εντύπωση άμα κινδυνέψουμε και με υποβιβασμό. Πες μου τον πρόεδρό σου να σου πω την ομάδα σου. Η ΑΕΚ κινδυνεύει άμεσα γιατί όντως δεν έχει παίκτες.

    Την καληνύχτα μου και σε σένα.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @ steven
    Έλα μη το παρατραβάτε.
    Δε θα βγει απολύτως τίποτα.
    Χαλαρώστε...

    Καλά ήσουνα στο γήπεδο στου Βόλου και δε πήρες τηλέφωνο?
    Είχα χαθεί όλη τη προηγούμενη εβδομάδα λόγω φόρτου εργασίας και δεν έμπαινα στο μπλοκ σου να διαβάσω.
    Είχες γράψει ότι θα πας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. @ Μπίκο
    Συμφωνώ.
    Καληνύχτα και σε σένα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Προς Μπίκο: Καληνύχτα και μόλις κράτησα κι εγώ τους Ρουμάνους. Στο τάβλι χάνω. ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΠΛΑΚΩΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Προς Sakis: Αδερφέ, δεν πήγα. Έλεγα στην αρχή άλλα, όμως έμεινα εδώ να δω κι εγώ τα αίσχη του Κάκου απο την τηλεόραση. Τι Αβραμίδης, τι Αδαμίδης. Δυο σύμφωνα διαφορά προς τον πρωταθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. «Να γυρίσει ο Ντέμης, να ξαναπάρει την ομάδα»! Ο Στέλιος Μανωλάς, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφέρθηκε στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μίλησε για τους Αδαμίδη, Παππά, ενώ δεν δίστασε να καλέσει του Ντέμη Νικολαϊδη να βγει να μιλήσει και, γιατί όχι, να ξαναπάρει την ομada

    e.m

    ths usa o emfilios krathse ligotero .o dikosmas poso?

    steven exw xexasei me poio email ekana log in sto blogsou .mporeis na mou to grapseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. @ steven
    Παίζετε όμως με διαφορετικό συγκεντρωτικό αριθμό γραμμάτων.
    Υπερτερείς κατά ένα γράμμα του "αντιπάλου" σου στη πορεία για το Τσάμπιονς λιγκ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Προς Ε.Μ.: steven-avramidis.blogspot.com
    stevenavramidis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Προς Sakis: Αυτός υπερτερεί. Εμένα μ'αρέσουν τα διπλά. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Τα φαξ εχουν παρει φωτια και τα σκαθαρια βγηκαν παγανια.
    Ετοιμαζονται Σιμεονε,Σουζα, Χιμενεθ,Μπιλιτς.
    Ο τελευταιος δεν με χαλαει. Αν και δεν βλεπω -ιτς στον παγκο.
    Ζεστος ειναι και ο Μπολονι.
    Στανταρ "2" στην Πετρουπολη και νικη με Ξανθη και μενουμε ως ειμαστε μεχρι να δουμε, λεω εγω. Γιατι να πεταμε λεφτα; Ροτεισον και στο τμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Αυτός ζει χωρίς την ΑΕΚ,
    η ΑΕΚ δε μπορεί.

    ...............
    αχαχα τι είπες ρε θεέ!τι ραγιαδισμός είναι αυτός!
    οι οπαδοί του βάτραχου είναι πιο ηττοπαθείς απο αυτόν.Σάκη εκτίθεσαι,μεγάλος άνθρωπος είσαι.

    Νίκος Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. STASOU DUSAN STASOU

    http://www.youtube.com/watch?v=jd9EaB7nXLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ELA MAGES BREIKA TRAGOUDI NA KLAPSETE TON PE8AMENO AFIEROMENO STOUS APANTAXOU YGEIOIS FILA8LOUS THS AEK.... http://www.youtube.com/watch?v=sX_wY_e8HmY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Καθεσαι και ψαχνεις με τις ωρες στο youtube,να μας δειξεις την χαρα σου που η ΑΕΚ ειναι 13η, βρε ηλιθιο πλασμα; Δεν πας στο κηπο να ξεχορταριασεις,η δεν βαζεις καμια σκουπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. HLI8IOS EISAI KAI FENESAI ESY KAI OI OMIOI SOU.... 13H EINAI H AEK ME TON KOLOMPINE POU H8ELES STON PAGO THS OMADAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Πηγαινε να ανοιξεις κανενα βιβλιο και να κοιμασαι νωρις. Γιατι μονο αν εισαι κατω απο 18 μπορω να δικαιολογησω τις μαλακιες που κανεις.
    Γιατι αν εισαι τιποτα 30ρης και γυροφερνεις ψαχνοντας για βιντεακια προκειμενου "χαρεις",τοτε σημαινει οτι σε εχει βαρεσει κατακουτελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. AXOU MWRE MALAKA MOU WRAIA POU TA LESSSSS ASTEIATORAS EPREPE NA GINEIS NA ANOIKSEIS ASTEIATORIO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή