Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2010

     Ω ρε γλέντια. Ο καλύτερος πρωθυπουργός έκανε την κίνηση ματ. Πήρε τα κομματόσκυλα και τα χόρεψε ένα χασαποσέρβικο. Ή ένα τσάμικο, που ο τελευταίος ξαφνικά πετάγεται πρώτος. Απίθανα πράματα, που όμως υποστηρίζονται από σύσσωμα τα δίκτυα ενημέρωσης, αυτά τα ξόμπλια, που το παίζουν υπέρ της ενημέρωσης του λαού, που περιμένει να ξαναψηφίσει για να δείξει τα δόντια του.
     Κι οι μουσικές παίξανε σε τέμπο αμερικάνικο. Σε ρυθμούς Lady Γκαγκά, που σαν γνήσια αγάμητη, είπε να το κάνει με πεθαμένο. Λες και προσβάλει κανέναν άλλον εκτός από την μουσική ιστορία ή την πνευματική πραγματικότητα των ηλίθιων που πληρώνουν για να την δουν. Ενώ θα έπρεπε να επιδοτείται από τις κομμένες συντάξεις ή τις αποζημιώσεις των άνεργων, που μοιραία έχουν καταφύγιο στον μπάφο ή στον μπούφο που είναι νοστιμότατος μαγειρεμένος σαλμί.
      Είναι φοβερό να σου αποδεικνύει η υπερδύναμη την εξουσία της. Να μην κράτιουνται ούτε καν τα προσχήματα. Να περιμένεις μεταμεσονύκτιο, να πέσει το τηλέφωνο τελευταία στιγμή, λόγω διαφοράς ώρας, και να βγαίνεις μετά με το μουστακάκι, και να λες για νέα κυβέρνηση ή για αποφάσεις αιχμής ή για στρατηγικό στόχο. Πρέπει να απευθύνεσαι σε πολύ μαλάκα λαό που θα πληρώνει μια ζωή την καινούργια βασιλική οικογένεια.
     Που ούτε προπονητής ποδοσφαίρου δεν προλαβαίνει να δείξει κάτι σε ένα χρόνο. Κι οι υπουργοί, που ο αρχηγός είχε επιλέξει, κρίθηκαν, δούλεψαν κι απεφασίσθη ότι δεν επήγανε καλά παρά τα θετικά σχόλια της τρόϊκας ή των ΜΜΕ. Τελικά πού είναι το σωστό; Πέτυχαν ή δεν πέτυχαν; Αν πέτυχαν, γιατί αλλάζουν; Αν απέτυχαν, γιατί πάνε σε άλλο υπουργείο; Για να αποτύχουν και αλλού; Της πουτάνας το μαγκάλι, και ποτέ δεν απέτυχε ο αρχηγός που διάλεξε τους αποτυχημένους ή που μετακινεί τους πετυχημένους.
      Κι εδώ δεν μιλάμε για κάποιο άλλο μοντέλο διοίκησης. Μιλάμε για χοντρό δούλεμα του μαλάκα που τώρα θέλει να πάει να εκλέξει και αυτοδιοίκηση τοπική. Μιλάμε για πίτσα και για μπύρα και για αναλύσεις ηλίθιων για την τάση της κοινής γνώμης ή την προηγούμενη διάθεση, ή αν το παριζάκι θα είναι Υφαντής ή Νίκας. Μιλάμε για ζάπινγκ, που ως δια μαγείας , οι ίδιοι καλεσμένοι εμφανίζονται στα ανεξάρτητα κανάλια αλλά τα λένε αλλιώς, ανάλογα με την κούραση τους ή το ποτό που ενδιαμέσως είπαν να καταναλώσουν με τον ψηφοφόρο που τους τρατάρισε στο μακιγιάζ του στούντιο.
      Κι η Ελλάδα να κοροϊδεύει τα αμερικανάκια. Τα χαζά ναυτάκια που τα πιάσανε κότσο οι μπαρόβιοι δίπλα στις παλιές βάσεις και ξαφνικά δίνουν εντολές που τις τηρούμε μέχρι κεραίας. Με όλες τις κυβερνήσεις. Σοσιαλισμό, δεξιά, ή συγκυβέρνηση καπιταλιστική και ΚΚΕ; Βρε ό,τι θέλετε. Τα μαλακισμένα να διοικούν τον πλανήτη και τα ξύπνια μαγκάκια να κινδυνεύουν από το μετανάστη. Πόσα χρόνια τα έχει περάσει αυτά πριν η Αμερική με την νόμιμη αλλά και την παράνομη μετανάστευση. Είναι να απορεί κανείς με το μόνιμο παλιμπαιδισμό του διαδόχου του Περικλή ή του επιστάτη της Ακρόπολης. Αναρωτιέμαι κιόλας, αν δεν υπήρχε κι αυτή, τι θα γινόταν. Διότι ακόμα παίζει κι ένας σεβασμός. Που δεν θα υπάρχει αύριο, ολόσωστα, με τις γενιές του play-station και την απαγόρευση του γαμησιού σαν φυσική εκτόνωση.
     Αλλά εδώ μιλάμε για τον ανασχηματισμό. Κι ο παμπερούχος μπαμπάκας του πρωθυπουργού, έχοντας χάσει δυο στελέχη καταδικασθέντα στο δικαστήριο και το δεξί του χέρι με εγκεφαλικό, δεν του έμαθε τίποτα. Και συνεχίζει την καταβύθιση της χώρας, όχι πια με την αλλαγή ή την αναδόμηση ή την αρχίδια πράσινη εξέλιξη. Εδώ μιλάμε για κανονική οικοδόμηση . Με την δημιουργία 48 αντί 37 υπουργείων κι άρα κατασπατάληση χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου. Κι έλεγε για ευέλικτη κυβέρνηση. Η νέα τάξη όμως το είδε αλλιώς. Δις στα κανάλια ενημέρωσης και κριτικής, και δέσιμο αυτών των πενήντα ασπίδων στον πρωθυπουργό, πριν τον αποσύρουν και τον πάνε στην χρυσή εφεδρεία της σοσιαλιστικούς διεθνούς ή της παγκόσμιας τράπεζας.   Mέχρι να τον ξαναχρειαστούν για μελλοντικό ξαναξεπούλημα της χώρας.
Για να πει τις ίδιες μαλακίες την ώρα που αλλάζει την αλυσίδα του ποδήλατου ή την ώρα που δεν περνάει την πρώτη πίστα του ηλεκτρονικού του. Την ώρα πού θα διοικεί ο άλλος, ο μπλε, που θα είναι ο καλός πια, μια που ποτέ δεν ήθελε το μνημόνιο και την ώρα που οι νέοι υπουργοί θα αποποιούνται την ευθύνη τους αφού για όλα φταίνε οι προηγούμενοι. Κι όλα αυτά για να σώσουν το τομάρι τους τα πολιτικά άνεργα στρουμφάκια. Χωρίς καμιά τσίπα για έναν λαό, που βεβαίως έχει τις ευθύνες του, με κυριότερη ότι χόρευε στα δημοκρατικά τουμπερλέκια και στις κορώνες της μαλακισμένης πολιτικής. Την ώρα που ένα έπρεπε να είναι το σύνθημα: " Νέα μέτρα, πάρτε πέτρα."
     Εγώ λέω άντε. Τούρκικα. Άντε φύγε μαζί με τα τσιράκια σου που θέλανε να σε παρουσιάσουν σαν σπουδαίο πρωθυπουργό. Που ξέρουν ιστορία. Τρώγεται αυτή; Ή βοηθάει οικονομικά το μέλλον των παιδιών μας ή των άνεργων πενηντάρηδων ή των νοικοκυριών που βάζουν αλυσιδωτά λουκέτο ; Κάτι λεπτομέρειες δηλαδή. Σαν τα πνεύματα ή τους τόνους στα αρχαία. Ή σαν κάτι πληρωμένους για την ενημέρωση και την κρίση του λαού, που απλά κάνανε λάθος αλλά θα εξακολουθήσουν να μιλάνε σαν κοραλλιογενή χταπόδια. Που είδαν τον φελλό σαν μπουκάλι ολόκληρο.
Που θα έπρεπε να πάει για εσχάτη προδοσία. Μαζί με κείνον που ήξερε δημόσια ασφάλεια αλλά τρέμει να ξανακάνει αυτό που του συνέβη τυχαία. Κι είπε να το παίξει οικονομολόγος. Ή τον άλλον, που δεν μιλάει καν ελληνικά και πήρε το εξωτερικών. Ή τον άλλον, που πέρασε ό,τι ήταν να περάσει, και πήγε στο υγείας που είχε θέματα συνταγματικά.
      Άλλους δεν πιάνω, διότι έχω και περιορισμένο χώρο. Θέλω όμως να κλείσω με τα καλά νέα. Υπάρχει και μια προοπτική. Το σοσιαλιστικό γαμήσι θα εξακολουθήσει να έχει καλλιτεχνική φλέβα. Πριν είχαμε την γυναίκα του Βοσκόπουλου. Τώρα έχουμε την γυναίκα του Νταλάρα στην κυβέρνηση. Κάτι είναι κι αυτό. Από το λαϊκό πήγαμε στο έντεχνο. Που όπως και να το κάνουμε, έχει πιο βαθύ στίχο και σοβαρότερα μηνύματα. Για έναν λαό που πρέπει να ανεβεί πλέον ποιοτικά. Διότι όσο αναφορά την ποσότητα ανέβηκε, και τώρα που δεν θα υπάρχει αυτή, θα πρέπει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να τραγουδάει. Ε, να μην λέει καψουροτράγουδα. Να λέει άριες στον δρόμο προς το κωλόκουτο που κάνει μαγικά. Στον δρόμο προς την κάλπη, που τα αμερικανάκια την έχουν χεσμένη. Διότι ξέρουν ποιος είναι ο κυρίαρχος και δεν ασχολούνται με πολιτικά τζιβιτζιλίκια και νέα συμβόλαια με τον κόσμο που όποτε θέλουν τα κάνουν χαρτοπόλεμο οι ηγέτες με τα μουστακάκια.

23 σχόλια:

  1. Αυτα,να τα βλεπουν οι διαφοροι "ρομαντικοι" και ιδεολογοι της πουτσας,που το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην βγει ο"αλλος" γιατι δεν ειναι ο "δικος" τους.Αλλα δυστυχως,βρηκαν,βρισκουν,και θα βρισκουν να τα κανουν,γιατι ΞΕΡΟΥΝ οτι εχουν να κανουν με ΖΩΝΤΑΝΑ,που τους νοιαζει μονο να εχουν ενα 20ευρω για να περασουν την μερα,αλλα να μην εχει ο γειτονας για να νιωθουν οτι κατι ειναι παραπανω απο τον απεναντι.Αντι να παμε να κατεδαφισουμε την Βουλη,με ΟΛΟΥΣ μεσα,καθομαστε και τους κοιταμε ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΙ,να νας δουλευουν μεσω του Πρετεντερη,της Τρεμη,του καθε λαμογιαρη δημοσιογραφου που η δουλοπρεπεια και η εκδουλευση ειναι στο αιμα τους.Και να βγαινει ο υπουργος που παταξε την τρομοκρατια,και να ανοιγει νεο ΑΝΕΝΔΟΤΟ με τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, μεσα σε τρεις μερες.Και χεστηκανε απανω τους,ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ....Που ολα τα νομοσχεδια τα περασαν ταχυτατα οταν ηταν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις συνταξεις,τους μισθους,και να πανε τον βασικο τοσο που να αηδιασει και ο Πακιστανος και να σηκωθει να φυγει.Και το νομοσχεδιο για τις ρυθμισεις των χρεων,επριδη οι τραπεζιτες τους βαλανε το γκλοπ στον ΚΩΛΟ,το σκεφτοντουσαν κανα τετραμηνο.Και αλλαξανε την ΛΟΥΚΑ,γιατι χαλαγε η μανεστρα.Αλλα ειπαμε,απευθυνονται σε ΖΩΑ,ρολο που εχει αποδεχτει ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.Και την γυναικα,και τον ιδιο να τον ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,δεν τον νοιαζει,δεν κουνιεται απο τον καναπε.ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 20ευρω,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ......ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΡΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με παιρνει ο υπνος,οποτε λεω να γραψω κατι "ενδιαφερον". Δηλαδη που να αφορα στην πολιτικη σκηνη της καλυβας των Μαο-Μαο.
    Σωστα μαντεψατε,θα κοιμηθειτε πριν απο μενα. Γιατι θα ειναι βαρετα αυτα.
    Οτι και να γραψει,οτι και να πει κανεις οχι μονο θα ειναι λιγο,μα θα ειναι και βαρετο και ιδιο,οπως αν εγραφε πριν 40 χρονια.
    Ανασχηματισμος.Δηλαδη ανακυκλωση βλακων και αχρηστων-ως επι το πλειστον-απο το ενα υπουργειο στο αλλο.
    Ειμαστε η πρωτοπορος χωρα στην ανακυκλωση και μην ακουτε τι λενε στας Ευρωπας για μας.
    Καθε 12-15 μηνες μεσο ορο,γινεται αυτη η διαδικασια,της μεταφορας προσωπων που ανηλθαν με κομματικα κριτηρια-δηλαδη κομματοσκυλων-απο το ενα κτηριο στο αλλο,απο την μια διοικηση στην αλλη.
    Ανακυκλωση ηλιθιων. Και προσεξτε: Δεν παει κανενας και τιποτα χαμενος.Και υπουργος να μη γινει,και υποβαθμηση να δεχθει,αυτος θα επιστρεψει στα γραναζια του κομματος και θα εργαστει εκει,να προετοιμαστει ξανα,για την νεα του περιπετεια σε καποια καρεκλα. Και φτου και απ'την αρχη.Οι επανω κατεβαινουν στα κομματικα η αλλα γραφεια,και οι απο κατω οταν ερχεται η σειρα τους ξαναερχονται πανω και οι πανω ξαναπηγαινουν εκει που ηταν. Δεν πετιεται τιποτα. Ουτε πετο. Ουτε γραβατα.Ουτε κιλοτα. Ολα στην ανακυκλωση.
    Αλλωστε ποιος μπορει να δερνει,να καβαλαει και να λεει ψματα συνεχως; Ανθρωπος εισαι, κουραζεσαι. Θελεις την σιεστα σου.
    Και αν ρωτησεις,πως γινεται να γνωριζουν τα θεματα και τους τροπους αντιμετωπισης των προβληματων των τοσων υπουργειων που αναλαμβανουν,θα σου πουν: "μα ο υπουργος ασκει διοικηση. Δεν επιλαμβανεται ο ιδιος επι παντος. Εχει τους συμβουλους του και το επιτελειο του".
    Και ειχα μια αγωνια. Νομιζα οτι εχω να κανω με μικρους Da Vinci.
    Ειπα και γω. Τζαμπα σπουδαζει ο κοσμος τα παιδια του και τα κατευθυνει σε εναν τομεα,οταν αυτοι εχουν το μυστικο για τα παντα;
    Κι'ομως: Ιατρικα θες; Ο ιδιος. Νομικα; Ο ιδιος. Ναυτιλιακα; Ο ιδιος. Θεματα παιδειας; Μα ο ιδιος. Στρατιωτικα θες; Δημοσια εργα; Εκκλησιαστικα;Αναπτυξη;Πανεπιστημια;Γεφυρες; Υπολογιστες και διαδυκτιο;Αεροπορικα και συγκοινωνιακα; Τι θες; Τα παντα ο ιδιος. Τι "ποιος ιδιος"; ο κος υπουργος.
    "Θα τα γαμισει ολα; Θα κανει λαθη; Θα μπερδεψει και θα τυρρανισει κοσμο; Θα πανε λεφτα στραφι; Θα χαθει χρονος"; Μα τι λες ανθρωπε μου. Αφου αυτος ειναι ο σκοπος.
    Αν βαζουμε τον καταλληλο στην καταλληλη θεση και για τον χρονο που πρεπει,τοτε δεν κανουμε τιποτα. Ετσι υπαρχει ο κινδυνος της πραγματικης αναπτυξης και-που ξερεις καμια φορα-της πραγματικης αυταρκειας και ελευθεριας.
    Εισαι με τα καλα σου; Εδω πασχισαμε εκατονταετιες να βρουμε τα κοροιδα να μας ταιζουν με τα λεφτα τους και θα μπλεξουμε σε περιπετειες;
    "Η βαρα να σε σκιαζονται,η κλαιγε να σε λυπουνται" λενε. Ε, προτιμαμε το δευτερο που ειναι πιο ευκολο.Πιο αμεσο και πιο λιτο.Και με γρηγοροτερα αποτελεσματα. Ειμαστε Δωρικος λαος.
    Και προσφατως-τα τελευταια 2000 χρονια-εχουμε γινει και συνεπεις. Σπανια λαος δεχεται στην κεφαλη του και στον κωλο του με τετοια στωικοτητα,με τετοια ωρολογιακη ακριβεια και τετοια αυτογνωσια βεβαιως-βεβαιως, τα χτυπηματα των νταβατζιδων του,τους οποιους δεν ξεχνα καθε 2 περιπου χρονια (και οχι 4 οπως γραφουν οι νομοι,αφου ειναι γνωστο οτι "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει)σερνεται δαρμενος,χτυπημενος,τρυπιος,αδειος,μα με μια αγρια χαρα στα ματια απο το περασμενο πηδημα που δυστυχως εληξε και με μια φιλιδονη διαθεση και ελπιδα στις καλπες για να αναδειξει τον επομενο θηριοδαμαστη του,ευχομενος οι νεοεκλεγεις να γαμανε και να δερνουνε ακομα πιο αγρια.Ακομα πιο σκληρα.Ακομα πιο σαδιστικα.
    Σε εναν αεναο κυκλο ερωτικου παιχνιδιου με κρεβατι τη Ρουμελη,την Πελοπονησσο,την Μακεδονια το Αιγαιο.
    Την ιστορια του πιο τραγελαφικου και πιο μαλακα λαου στο πλανητη,δεν επρεπε να την γραψει ο Παπαρηγοπουλος, αλλα ο Μαζωχ. Ο οποιος δεν ζει.
    Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστο,η εισαι απο δω η εισαι απο κει.Οι απο`κει,δεχονται να γινονται καραγιοζηδες,να τους φτυνουν,να γινονται ρεζιλι των σκυλιων,να τους λεει ο καθενας ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,και αυτοι να μην παιρνουν χαμπαρι τιποτα.Μπρος στην καρεκλα,την γραβατα και το υπουργιλικι τι ειναι δα μια φυματικη ροχαλα στην μουρη!!! Οι απο δω,ειναι ολοι οι υπολοιποι,που φωναζουν για ολα αυτα που κανουν οι απο`κει.Κι αυτοι ειναι μοιρασμενοι.Οι μισοι ΘΑ`ΘΕΛΑΝ να βρισκονται στην θεση τους,και οι αλλοι μισοι,ειναι αυτοι που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ,που εχουν αγανακτησει,που δεν αντεχουν αλλο την κατρακυλα την κοινωνικη και την ατομικη.Αρα ειμαστε η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ,κι εδω ερχεται η αμφιβολια σ`αυτο που αναφερει συχνα-πυκνα ο Στηβεν,περι κυριαρχιας της μειοψηφειας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ολους.Καντε ενα κοπο και καντε κλικ στον Svennegreken διπλα.ΑΞΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Σεπτεμβρίου, 2010 11:55

    Φίλε μπήκα όταν ήταν φρέσκο φρέσκο. Όλα τα λεφτά ο σουηδός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sold-out και την αυριανη Κυριακη,με τα 3-4 χιλ. εισητηρια να κανουν φτερα και να καθονται διπλα στον περιλυπο δικεφαλο.
    Πιενες.
    Η ΠΑΕ κανει εκκληση προς τους γονεις- τ'ακους Steven;-να μη παρουν τα παιδια τους μαζι,γιατι λεει,μπορει να στριμωχτουν και να δυσανασχετισουν.
    Ε, ρε μανουλα μου...

    Ροτεισον ανακοινωσε ο Μπαγεβιτς και τον προλαβε ο ποδηλατοπρωθυπουργος και εκανε και αυτος το δικο του. Ποιος παρακολουθει ποιον τελικα; Η ΑΕΚ την Ελλαδα, η το αντιθετο;
    (A rotation is a movement of an object in a circular motion).

    Γιορταζουν σημερα οι: Πουλχερια, Κλημεντινη,Κλημης, (η)Εραστη(ο τονος και στο "α" και στο "η"). Επισης οι : η Μηνοδωρα (τι σκεφτηκατε;)η Νυμφοδωρα ( οχι δεν ειναι αυτο,αλλα θα μπορουσε) και η Μητροδωρα (ναι καλα διαβαζετε).
    Κλημης ο Αλεξανδρευς: Γεννηθηκε-πιθανον στην Αθηνα- περι το 150 και πεθανε αναμεσα στο 211-216. (Οχι, δεν πεθαινε συνεχως για 5 χρονια,απλα δεν ξερουμε την ακριβη χρονολογια.Μα τι ερωτησεις ειναι αυτες;)

    Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους και αποτελεσματικότερους πολέμιους του Γνωστικού κινήματος, όπως αυτό διαμορφώθηκε στην Αλεξάνδρεια. Στην προσπάθειά του να αντιμετωπιστεί το γνωστικό κίνημα, του οποίου οι ρίζες βρίσκονταν στην αρχαία Ελληνική παράδοση και ιδίως στις πλατωνικές απόψεις περί Θεού και κόσμου, επιχείρησε την σύζευξη Ελληνισμού και Χριστιανισμού, με την εκλεκτική χρήση κειμένων τις ελληνικής ποιήσεως και μυθολογίας. Εντούτοις, φαίνεται ότι σε ορισμένες απόψεις είχε επηρεαστεί από τους Γνωστικούς, ιδιαίτερα όσον αφορά τη θέση του για έναν θεϊκό Λόγο που καθοδηγεί τον πνευματικό άνθρωπο μέσα από διαδοχικές φωτίσεις στην τελείωση, μια διαδικασία που δεν σταματάει με τον θάνατο. Ο Κλήμης είχε δεχτεί έντονες επιδράσεις τόσο από τον Στωικισμό όσο και από την πλατωνική μεταφυσική.

    Στο αξιολογότερο έργο του Στρωματείς υποστήριξε πως η ορθή φιλοσοφία σε άρρηκτη ενότητα με τη Χριστιανική πίστη πρέπει να θεωρείται η Τρίτη Διαθήκη. Συνολικά στο έργο του θεωρεί πως «αληθινός γνωστικός» είναι όποιος συνδυάζει την πίστη με την φιλοσοφική κατανόηση, έτσι μόνο με τη ορθή φιλοσοφία μπορεί ο πιστός να καταστεί αληθινός Χριστιανός γνωστικός. Αληθινή πηγή γνώσεως πρέπει να θεωρείται η πίστη, χωρίς να παραγνωρίζεται η γνώση.

    Αυτα τα αναφερουμε ετσι για να διαπιστωσουμε για αλλη μια φορα το μεγαλο τρακο που εφαγε το ιερατειο με τον Ελληνικο κοσμο και τα σκαμπαμεβασματα,τα ηξεις-αφηξεις και τα κανονιστικα σουρτα-φερτα,τα οποια συνεχιζονται μεχρι και σημερα.Πεταξαν αυτα που δεν συνεφεραν,υιοθετησαν αλλα,αλλα τα στρεβλωσαν,επαθαν εγκεφαλικα,ζαλιστικαν,αλλα στο τελος τους Εκκλησιαστικους κανονες τους εγραψαν.Η καλυτερα τους εραψαν στα μετρα των ρασσων τους.
    Το αποτελεσμα ειναι για γελια βεβαια. Και για οποιον προσπαθει να ακολουθισει μια "α" συλλογιστικη" με αυτα,ειναι βεβαιο οτι θα παθει παρακρουση.Τα διαβαζεις και βλεπεις μπροστα σου το υπεροχο εκεινο θεαμα του ορθοδοξου ναου που ειναι χτισμενος στα θεμελια αρχαιου.Και διπλα στις αγιογραφιες,στεκουν ακομα οι κιονες για να τις στηριζουν,δινοντας σε ολους τους επισκεπτες να δουν αυτο το εξαμβλωμα το οποιο προκαλεσαν τα πρωτα πονηρα καλυμαυκια και εδιατηρησαν τα επομενα.
    Αλλα κινδυνος μεγαλος για "συμφορηση της λογικης" απο τους γεροντους και τους αδαεις δεν υπαρχει καθ'οτι "μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι".
    Και ας λενε οτι η ρηση αυτη εννοει κατι αλλο και οχι το "μακαριοι οι βλακες".

    Τελος το μαθημα και σημερα.(οπως διαπιστωσατε,δεν εχω τι να γραψω και γραφω μαλακιες).
    Ας ερθουμε στα τρεχοντα. Να πιασουμε κανενα καλο κουπονι,να χασει ο γαυρος και να κερδισουμε εμεις αυριο.Μπορουν να γινουν και τα τρια; Δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο: Διάβασα την σύσταση της εταιρείας, αλλά τα δικά μου δεν κρατιούνται. Εξ άλλου έχουν και τα δυο εισιτήρια και δεν επρόκειτο να κάτσουν στην αγκαλιά μου ( αυτά εννοεί η ανακοίνωση ). Επίσης ο ένας είναι 1,90 κι ο άλλος 1,75. Ηλικιακά πιο πολύ κινδυνεύω εγώ, χωρίς να συνυπολογίζω και το συναίσθημα. Και δεν έχουν πάει και στη Ριζούπολη ποτέ. Εκεί θα είμαστε, στην θύρα 1 βάσει αντιστοιχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Steven. Δεν το ανεφερα σαν συσταση και για σενα. Ειρωνικα-για την διοικηση- το ανεφερα.
    Αυτο ελειπε να μην πανε οι χουλιγκανς.Αυτο ελειπε να τους αφησεις απεξω.

    Ο Πατερας για τι πηγε χθες στον Πλατινι; Για να παραπονεθει προκαταβολικα για το σημερινο πετσινο πεναλντι του Δαλουκα στο Χαριλαου;
    Ε, ρε Μελισσανιδης που σας χρειαζεται.
    ( o Μαρινακης τι εχει να πει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαι πριν κλεισει 48ωρο,επιβεβαιωθηκε ο Steven,στον οποιο απονειμουμε-one more time- τα ευσημα. " Η μαχη θα ειναι μεταξυ τους και στα ισα...θα σκοτωθουνε...και θα υπαρχουν και παραπλευρες απωλειες,με πρωτη αυτη του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ δεν ιφισταται..." ειχε πει.
    Και πριν λιγο, ο Βαγγελας βγηκε και εριξε τις πρωτες πιστολιες σε αυτον τον περιεργο ποδοσφαιρογαμο μεταξυ Μακρυκωσταιων και Κοντογιωργηδων.
    Και τα ειπε σαν να διαβαζε καποια εδω αναρτηση " τι φταινε ο Αρης, ο ΠΑΟΚ και οι αλλες ομαδες..." ειπε,για το αισχος που πρεπει να ξεβρωμισει (μιλησε για περσι μονο βεβαια.) Και οντως την ΑΕΚ δεν την ανεφερε καθολου στις παραπλευρες απωλειες.
    Και τωρα εγω να νοιωσω "ανωτερος" που δεν με συμπεριελαβε στα θυματα του πολεμου που μολις ξεκινα και αρα ειμαι με το συστημα. Μπα,δεν ειμαι τοσο ηλιθιος. Απλα, δεν υπαρχω.
    Ας δουμε τι ειπε:

    «Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα. Ένα έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της Ελλάδας. Ήρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.
    Για ν' αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο θα πρέπει πρώτα να το... ξεβρωμίσουμε από το παρακράτος των διαιτητών και παραγόντων που μεγαλούργησαν πέρυσι και συνεχίζουν να μεγαλουργούν και φέτος. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχε έξι και ο Πανθηναϊκός έχει τέσσερις βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχε δύο.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Έγινε ένα μεγάλο έγκλημα. Θα έπρεπε να βγει ο κ. Κόντης αλλά και ο Παναθηναϊκός να το καταδικάσουν. Είναι λυπηρό. Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν.
    Όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ ή των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο κ. Δαλούκας και οι άλλοι κύριοι Δαλούκες πρέπει να κρεμάσουν σήμερα την σφυρίχτρα τους.
    Πρέπει να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας. Ευχαριστώ».

    Ευχαριστουμε και εμεις Βαγγελη, για την πολυ ενδιαφερουσα χρονια που μας ετοιμαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πουμε βεβαια και για την εξυπνη τακτικη του Βαγγελη με την εκουσια αναφορα του και "στον κοσμο του Αρη, του ΠΑΟΚ και των αλλων ομαδων",οπως ειπε,θελοντας ετσι να τους παρει μαζι του στο "αγωνα" για την εξυγιανση και μονομερως να ταχθει κοντα τους,ζητωντας την συμπαρασταση τους.

    Ασχετο: Πεταξαν παπουτσι στον Παπανδρεου; Και που βρεθηκε το παπουτσι;
    Υπαρχει μια φημη οτι ο παμπερουχος εξεπλαγην με το αγνωστο αντικειμενο και ζητησε απο τους ανθρωπους του να γνωρισει τον κατοχο του παπουτσιου και να τον χρησει βασικο μετοχο και στιλοβατη της εθνικης ανασυγκροτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Βυντρα-το θυμα του πεναλντυ- ειπε το εξης εκπληκτικο αλλα και ανανδρο: " Νομιζω οτι αισθανθηκα μια επαφη (!!)και εχασα την ισοροπια μου. Θελω να το δω και στην τηλεοραση,γιατι νομιζω (ξανα) οτι εχει γινει μια επαφη με το σωμα.(!!!)
    Να υποθεσουμε ρε Βυντρα οτι και στον υπνο σου μπορει καποιος να ερθει να σε γαμισει και να νομιζεις το πρωι οτι απλα ηταν ονειρο;
    Γιατι να μην το υποθεσουμε.
    Αφου δεν εχεις το θαρρος να πεις: "επεσα,το πηρα,το βαλαμε,κερδισαμε" τοτε σου ευχομαι να αισθανεσαι συχνα επαφες 20ποντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τελειωνοντας-γιατι κουραστηκα με τους μουργους- να δουμε και την μουλωχτη απαντηση του βαζελου:
    «Καλούμε τον πρόεδρο της Super League να επιδείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Μετά τις φωνές της πρώτης αγωνιστικής σήμερα ακούσαμε για "έγκλημα κατά της Ελλάδας"!!! Επειδή και ο Παναθηναϊκός εδώ και 2,5 χρόνια, πέρα απο τις επενδύσεις που έχει κάνει σε έμψυχο δυναμικό έχει δώσει τεράστια μάχη κατά του παρασκηνίου, καλό θα ήταν να επικρατήσει ηρεμία και να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα».

    Τελικα εχω πειστει. Το παρασκηνιο το εχει η ΑΕΚ τοσα χρονια και για εμας πολεμανε και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Αδερφέ, τον εαυτό σου και μόνο αυτόν. Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ. ΚΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΕΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα
    Παπούτσι από τον τόπο σου ...λέγανε οι παλιοί.
    Ο Φελός τι λέει γι'αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενοείται ότι αυτός που απογείωσε το παπούτσι δεν είναι κάποιος από τον λαό που κατοικεί στο ελλαδιστάν αλλά είναι ένας φασίστας ακροδεξιός μέλος οργάνωσης κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά κάτι ετοιμάζεται στο ματσ με τις Σέρρες που έχει στόχο τον Μπάγιεβιτς.
    Κάποιοι είναι αποφασισμένοι να τον τελειώσουν σε περίπτωση στραβής και μάλιστα δηλώνουν ότι στο αγώνα με την Χάιντουκ θα έχουμε νέο προπονητή.Αυτό που δεν ξέρω είναι τι θα κάνουν οι υπόλοιποι που θα είναι στο γήπεδο.
    Το εικοσάλεπτο είναι κομβικό σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μ'αυτό το φόβο θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς μέχρι να πάρει πούλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ε, ρε μαλακια στο κεφαλι" δεν λες καλυτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Ανώνυμο
    Κοίτα μην πάρετε εσύ και οι όμοιοι σου τον πούλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό είναι το δυσκολότερο όλων και το ξέρεις.Γι'αυτό ηρέμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ανώνυμο
    Ήρεμος είμαι,εσύ έχεις το άγχος να διώξεις τον προπονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν έχω κανένα άγχος να τον διώξω,θα φύγει στο τέλος της σαιζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή