Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

          Που έχει πλάκα και φοβερό σασπένς. Και φυσικά χιλιάδες δημοσιογράφους που παίζουν το πουλί του πλούσιου ή του χονδρού  σε χρήμα. Ή ανταλλάσσουν την ασφάλεια τους ή της οικογένειας τους, με τα γραπτά τους. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Η Ο ΚΟΚΑΛΗΣ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. ¨Η ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ ΠΑΝΤΑ ( Μπέος ). ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ: Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΧΟΧΟΧΟ.
           Και δεν την κάνανε οι παράγοντες. Την βρήκανε. Κι άρα την διατηρήσανε. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ. Εγώ ας πούμε έτρωγα στον παππού μου με κολώνες πάγου. Στη μαμάκα μου, είχα ηλεκτρικό. Ε, δεν πάθαμε και τίποτα πουθενά σαν τρόφιμο. Κι ας υπήρχε κόντρα στον τρόπο που βάζανε τα τρόφιμα οι γονείς που ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους ( ακόμα δεν γελάσατε; ).
           ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝΑΚΟΥΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΚΙ ΑΡΑ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
          Και το σοβαρότερο από  όλα, είναι μια κουβέντα: " Κάποια λαμόγια, μας βάλανε να σκοτωθούν μεταξύ μας." ( Νίκος Πατέρας ). ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ- ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ: " ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΡΑΟΥΤ.". Κάποιος Νικολακόπουλος ( ήταν σοβαρός ) που έκανε μεταγραφή στον  << Γαύρο >>. Μιλάμε για την σιγουριά της θέσης και την ανταλλαγή για κάποια αργύρια, κάποιου Πήκουλα, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ. ΧΟΧΟΧΟ.
           Και περάστηκε η είδηση. Ήταν προβοκάτσια το σφύριγμα του Δαλούκα. ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, εξαγώγιμος, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.
          ΔΑΛΟΥΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΠΕΡΣΙ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΡΕΜΟ. ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΠΙΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ. ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ. ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΘΑΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΣΕΙΡΑ. ΗΡΕΜΑ ΟΜΩΣ ( με ηρεμώ κι εμένα )..
          Κι έκανε το άνοιγμα ο Πατέρας. Μίλησε το βουβάλι και πέταγε κι αγγλικά. Τα ξέχασε τα μόρτικα. Κι έδωσε το μήνυμα. " ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ" και να παίξουμε τις κότες. ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ. " ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ".
        ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ. ΤΗΣ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
            ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ; Άρα , η ΑΕΚ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΤΑΥΡΟ., ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ., ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΑΕΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ.
       ΥΓ1. Το μουστάκι και το μούσι είναι ο φερετζές του πούστη.
       ΥΓ2. ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΠΟΥ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ.
       ΥΓ3. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.
     ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, σαν χαρακτήρα, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ.
         Η ΑΕΚ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΑΣ, Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ.
     ΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
                ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ.

12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΒΕΝ ,

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ Κ ΟΙ 2.ΓΑΥΡΟΙ Κ ΒΑΖΕΛΟΙ.ΠΟΝΗΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΙ , ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ..
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ..ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ? ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΕΚ..ΚΑΙ Η ΑΕΚ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ.ΟΥΤΕ ΤΟΣΑ Κ ΤΟΣΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ..
    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΣΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.ΔΛΔ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ..
    ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ..

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ..ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.Μ ..ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς thomas
    τι λεει ο αποδυτηριακιας ? δεν διαβασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ(ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?)ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΛ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ. ΜΕΛ/ΔΗΣ ΓΙΟΚ ΓΙΑ ΑΕΚ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.

    ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα
    Θα συμφωνήσω με τον Τόμας.Δεν υπάρχει μπέσα σε κανέναν από τους δυό.
    Το πρωτάθλημα του 08 ήταν μπέσικο δηλαδή;Και οι δύο μέσα στην πουστιά πως να στην φέρουν για να εξυπηρετίσουν τα συμφέροντα τους.Πάντα έτσι ήταν.Γι αυτό είναι άθλος τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕΚ απέναντι τους.
    Όσο για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές,βοηθούς και γυμναστές που αλάζουν στρατόπεδα, θέλω να πω το εξής.Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
    Με γνώμονα ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό κάθε ένας έχει το δικαίωμα της καλύτερης επαγγελματικής επιλογής του.Τέλος.
    Αρκεί να μην προκαλεί και να μην θίγει με τις πράξεις και τα λόγια του.
    Υπάρχουν γενικά πολλές περιπτώσεις για συζήτηση και φυσικά πολλές γνώμες αντικροούμενες για το συγκεκριμένο θέμα.
    Για μένα η ουσία είναι μια.Καμιά εμπιστοσύνη σε κανέναν από τους δύο,ας λέγεται Μαρινάκης ή Μαριδάκης ή Πατεράκης!
    Ούτε τον Δημητριάδη ξεχνάμε ούτε τον Παπουτσέλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Τα διάβασα κι εγώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΒΕΝ ,
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΛΑ ΓΙΑ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Να παίζει το όνομα έστω κι αρνητικά και για άλλη μια φορά οτι μόνο αυτός μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέσσερα(!!!)εκατομύρια ευρώ κόστισαν τα νέα μπουρδέλα στην Λάρισα.Αυτή είναι επένδυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παμε παιδιά.Ληγμένο γιαούρτι στο ψηγείο. Οι ίδιες περσινές συζητήσεις,τωρινές. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ? Κάπως έτσι και τσάμπα η διαφήμιση. Δεν ξέρω ποιός τον έσωσε τότε κι αν έχει δώσει και κανά όρκο ΙΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Sawas: ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς sawas και Thomas.Αφου διαβαζετε τον Φ και τον αποδυτηριακια,τοτε κοιτατε πισωαπο τα γραπτα του,και ψαχτε τι συμφερει τι και ποιον...Αν δεν διαβαζετε χρονια ισως ειναι δυσκολο,απλα βαλτε κατω την λογικη και σκεφτειτε καλα το παραμυθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Όλους: Προβάλεται ο τόπος αυτός από τον Φίλαθλο ( εκεί να δείτε τι γίνεται ). ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΟΛΟΙ. Εγώ δεν ψάχνομαι.
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ. ΤΗΣ ΓΑΥΡΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΝΤΕΡΜΠΙΚΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΑΤΕΣ Η ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΤΑΚΑΠΟ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
    ΩΡΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ: Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΟ Η ΓΙΑ ΟΣΦΠ. Η ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΣΙΜΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΣΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.
    ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή