Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;

           Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές κι όλες ακούγονται. Άλλος το ρίχνει στην διοίκηση, άλλος στην διαιτησία, άλλος στο τεχνικό τημ, άλλος στα ανάποδα φεγγάρια και στην ανάποδη όψη  Ουρανού και Ήλιου. Όλα έχουν την ευθύνη τους βέβαια αλλά όχι ισομερώς. Κι όλα είναι δεμένα βέβαια.
           Πώς κατέβηκε η ομάδα λοιπόν:  ( ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ )
1. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ.
2. ΧΩΡΙΣ ΧΑΦΑΡΟ. Και τα 1,2 τα λέμε απο το καλοκαίρι.
3. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑ, που προορίζονται για ενδεκαδάτοι. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.
4. ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-2-3-1 ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.
5. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ που υποχρεωτικά θέλει rotation με όχι όμως αντάξιους αντικαταστάτες.
       Με τον Αστέρα, τι έγινε: ( ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ )
1. ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΕΠΙΘΕΣΗ; ΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΜΕ 2 ΖΩΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ;
2. 4 για να μην πω 5, μαζεμένες αλλαγές δήθεν για ανάσες, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ. ΝΑΣΟΥΤΙ-ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ-ΜΠΛΑΝΚΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (τα πάντα είναι στηριγμένα πάνω του και στον Καφέ, δέστε τα φιλικά ) ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ. ΗΜΑΡΤΟΝ. Επίσης έχει ξαναπαίξει αυτό το σούργελο ο Γκέντζογλου με τον Μάκο; ΓΙΑ ΒΡΕΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;
3. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ; Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ, ΘΕΛΕΙ 15 ΔΕΥΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ;
4. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ, μέχρι και του Αραμπατζή, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ, Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ; ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ, Ή ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ  ΛΟΓΩ ΚΛΑΣΗΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ.
5. ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ; ΗΔΗ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΧΙΤΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ 5 ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΣΚΟΚΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ; Ο ΕΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΣ; Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕ Η ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ;
         Δεν συνεχίζω άλλο διότι βαριέμαι πια. Αλλά θα πω δυο δικά μου, που τα θεωρώ πολύ σοβαρά:
   - Πριν γαμηθείς με την διαιτησία, ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ. Και βεβαίως δικαιούσαι να κερδίζεις όταν δεν θα παίξεις καλά. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ DUNDEE ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΪΝΤΟΥΚ;  Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ( για γυρίστε να διαβάσετε τα σχόλια σας, όχι τα δικά μου); Στα άλλα δυο παιχνίδια έχουμε μια ήττα και μια ισοπαλία με την νεοφώτιστη και με τα δεύτερα της Τρίπολης. ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΠΑ;
 - Για την διαιτησία λοιπόν: Σας το έγραψα και χθες. Στην κερκίδα που ήμουν, με πέρασαν για γραφικό που είπα πέναλτυ για τον Μανωλά. Κανείς δεν είδε τίποτα. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ( κατά Φίλαθλο ) ή ΤΑ ΤΡΙΑ ( κατά Αδαμίδη ). Κάτι τύποι με ακουστικά μόνο λέγανε οτι το είπε το ραδιόφωνο. ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΗ ΔΟΘΕΝΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΡΩΤΑΩ, ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΑ ΕΝ ΧΟΡΩ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ; ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΛΑΊΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ; ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΤΟΥΣ;
       Τι θέλω να πω. ΑΝ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΤΟΤΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ. ΤΕΡΜΑ.
      ΥΓ1. ΜΕ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΟΧΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΟ ( 2-0 υπέρ μας ), ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΒΛΗΘΗ. ΕΧΘΕΣ ΜΕ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ;
     ΥΓ2. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ( αυτά αύριο). ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ.
   ΥΓ3. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ 11/09, Η ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ. ΕΙΠΕ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ. Άσχετον; Μόνο για τους άσχετους. ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
    ΥΓ4. Ο Φίλαθλος δεν ασχολείται με την διαιτησία. Τι έπαθε σήμερα ( για ψαγμένους); ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ;
    ΥΓ5. Αν ήμουν Κουκουλάκης, θα έκανα μεγάλα γλέντια. ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑ.
   ΥΓ6. ΤΟ 4-0 ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ( ξανά για ψαγμένους ).

57 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΗΡΕΜΙΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΣΤΗΝ. ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ. ΕΔΩ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΡΟΊΔΟ. ΗΡΕΜΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΕΓΩ ΕΔΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΖΟΥΦΙΟ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΓΡΑΓΜΑ. ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμο: Δεν είναι έτσι. ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ROTATION ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΝΑΧΟΥΜΕ 30 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
    " ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΤΖΟΥ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΙΖΙΤΑ ΟΤΑΝ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ? Ή ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΚΟΡΙΤΣΟ ΤΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ ΟΤΙ ΕΚΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Σεπτεμβρίου, 2010 02:02

    Δόλος δεν αποδεικνύεται με ΤΙΠΟΤΑ, οπότε ο δικηγοράκος-προεδρίσκος πουλάει οπαδιλίκι στο ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚΤΣΗ...
    Ούτε τ' αυτιά τους ιδρώνουν εκεί στην ΚΕΔ, το πολύ πολύ να τους πιάσει μια φαγούρα μεταξύ δεξιού όρχεως και πρωκτού, 3 πόντους από τον προστάτη τους, που τους τον πιάνει κάθε τόσο ο κάθε χοντρομπαλάς πρόεδρος ενός μπουρδέλου του παλατιού ή του λιμανιού (γιατί μόνο αυτός έχει τα μαρούλια να τους το μπήγει και όχι το κάθε αδαμίδι-υπαλληλάκι...).
    Έχω πάθει μουνόπλακα στο πως αντιδρούν οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΕΚτσήδες ("πάμε προεδράρα μου"..."εσύ πας κόντρα στο κατεστημένο"..."θα πληρώσουν"..."φόρτσα ΑΕΚάρα, τώρα πάμε για πρωτάθλημα"...). Μιλάμε τα ψάρια της βάβως ξαναπήδηξαν απ' το τηγάνι και ο μαραμαρωμένος βασιλεύς εισέρχεται στην Πόλη καβάλα στ' άλογο που το κρατά από τα γκέμια ο πρίγκηψ του βοσνιακού θέματος....
    Δώσε πρέζα στο λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μαλακιες πληρωνονται...Να δω τωρα τον Αδαμιδη πως θα αποδειξει τον δολο του Κουκουλακη.Γιατι καλο ειναι το μπλα-μπλα,αλλα για να πεισεις τον δικαστη,οχι τους αλλους.Και γιατι...29κατασκευαστες πλυντηριων ξερουν να προλαβαινουν το κακο πλυσιμο,ο Αδαμιδης δεν ξερει αλλα και ουτε τον ενδιαφερει.Απλα,να`χαμε να `λεγαμε....
    Την τρυφλα τους εξυπηρετουν τα ΜΜΕ,κανα κοκκαλο περιμενουν απο τους προεδρους μπας κα ξελιγουριασουν,αλλα εχουν γινει τοσο γελοιοι που τους πηραν χαμπαρι κι οι βρουβες.
    Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαρατζέος, Ο ΛΑΟΣ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΕΒΑΝΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΧΑΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΒΑ. ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΘΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΒΑΡΝΑΚΙΩΤΗ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΘΕΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ,ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ,ΚΑΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΙΧΤΩΝ,ΛΟΓΩ ΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ,ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΩΝ..
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΜ.ΧΑΦ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
    ΝΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ,ΝΑ ΒΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ 5 ΓΚΟΛ Κ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
    ΑΛΛΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΑΣΗ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΝΤ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ Κ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ..
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ Κ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΑΛΛΑ Η ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ..
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 13 ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΑΛΛΗ ΜΕ 11 ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ..

    ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΟΦΣΑΙΝΤ Η΄ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟ ΦΑΟΥΛ ,ΤΟΤΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ..
    ΚΑΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΛΔ ,ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ..ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΔΛΔ ''ΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ'' ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ Κ ΟΙ ΓΑΜΩΒΑΖΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ..ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..

    Υ.Γ ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ..
    Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ Κ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΦΑΟΥΛ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ..
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..

    Υ.Γ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ , ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ...ΓΕΛΟΙΑ Η' ΟΧΙ ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ Η' ΟΧΙ ,ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ Η' ΟΧΙ ,ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ..
    ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Δίκιο έχεις αλλά μέχρις ένα σημείο. Είπα " αν χρειάζεται το βίντεο για να καταλάβεις μια φάση... ", τότε ο διαιτητής ΔΕΝ έχει δόλο. Κι επιμένω. Το γήπεδο το ανέφερα, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ( γύρνα πέρσι με ξεχωριστική κριτική κάθε Δευτέρα για τους διαιτητές ). Φέτος το σταμάτησα διότι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ. Αν θέλεις με πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς όλους: Τελέιωσε η ειλικρινής κουβέντα του προέδρου μας με τον Πιλάβιο και τον Τεροβίτσα. ΑΝ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΤΟΤΕ Η ΚΕΔ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ.
    Άσχετον: Η αμοιβή του διαιτητή στα εκτός συνδέσμου του, είναι 3 χιλιάρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΒΕΝ ΠΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 5 ΦΟΡΕΣ ? 2 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ,ΔΕΝ ΕΙΔΕ..ΟΚ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ..ΟΚ.
    ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ?ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΦΑΟΥΛ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ..
    ΤΗΝ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΣ ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ?

    Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ..

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ..
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ..

    5 ΦΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΣ ΕΔΙΝΕ Κ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΕΡ..ΣΤΑ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ Η΄ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..
    ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ Η΄Ο ΒΑΖΕΛΟΣ? ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Στο δεύτερο σχόλιο σου συμφωνώ. Φυσικά μέχρι την στιγμή που θα έρθει ο
    Μελισσανίδης. ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
    Στο πρώτο σχόλιο σου όμως, δεν βλέπεις κάποια πράματα: Ο στημένος διαιτητής δεν σε σφάζει σε πενήντα φάσεις. Ο στημένος δεν κάνει χαϊ-φαϊβ στα αποδυτήρια. Ο στημένος δεν ζητάει την επομένη δημόσια συγνώμη. Ο στημένος δεν είναι επιστήμονας στην πανεπιστημιακή κλινική του ΠΕΠΑΓΝΗ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Η ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. Φυσικά και πέρσι έκανε λάθη. Θυμίσου το πέναλτυ στο 90 στον Ηρακλή που το έχασε ο Τζιμπούρ. Χάλασε τον κόσμο ο Ηρακλής. Ο Κουκουλάκης ήταν πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: Επίσης ( ξέχασα πριν ) διάβασε ξανά το ΥΓ για την Αμερική. Φυσικά και σε νοιάζει πού θα πάει η διαιτησία. ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ. Και θα τα δεις ίσως πιο απλά στην βραδυνή ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΧΑΙ ΦΑΙΒ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ Κ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΣΦΑΛΕ..
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ..Ο ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ..

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΟΝΤΑΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ..
    ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΟΜΩΣ..ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ , ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ ΣΤΟ 0-0 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΣΙΣΕΙ..

    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΕΙ..
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Κ ΑΤΥΧΟΣ..ΤΟΥ ΕΤΥΧΑΝ 4 Κ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα παιδες.
    Για το αν ειδαν οι θεατες η οχι, αυτ βοηθαει μονο στην μη δημιουργια επισοδιων.
    Ειναι μια λυση κι'αυτη. Οι εξεδρες να βρισκονται 100 μετρα απο το χορταρι και ετσι να μη παιρνουμε χαμπαρι.
    Αλλα αυτο ειναι κατι αλλο απο το αν τα ειδε ο διαιτητης. Στις συγκεκριμενες φασεις, χρειαζομαστε το replay οντως αλλα μονο λογω αποστασης και οχι αμφησβιτησης των φασεων. Τα δυ,ηταν πεναλτι μαρς. Και ηταν πολυ κοντα ο Κουκουλακης. Δολος; Οχι. Απλως φοβος και μαλακυνση εγκεφαλου. Και αποδειξη οτι τα κορακια μπαινουν τεμαμενα στο γηπεδο. Και δεν φοβονται απαραιτητα μια απο τις δυο ομαδες που διαττευουν σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα μια "τριτη"
    Τα ιδια επαθε και τουτος. Βλεπει τα κοκινα και τα πρασινα βοδια να τεντωνουν το σκοινι,σαν την μακρια γαιδουρα ποτε απο δω ποτε απο κει. Και για ενα ηταν σιγουρος. Οτι δεν πρεπει να ευνοησει με τιποτα το κιτρινομαυρο κατσικι. Και ετσι δεν εδωσε τιποτα. Απλο και τοσο ηλιθιο.

    Και εγινε αλλη μια συναντηση με τον Πιλαβιο,ο οποιος τι ρολο βαραει δεν καταλαβαινω. Γιατι δεν στηνουν ενα συστημα τηλεδιασκεψης,συνδεδεμενο με τα γραφεια των ΠΑΕ και αυτα με την ΕΠΟ. Τι τραβιονται καθε μερα ενας-ενας στον ποντιο πιλατο,δεν καταλαβαινω.
    Ο ανθρωπος ειναι εκτος τοπου και χρονου.
    Θα μπορουσε καλιστα να ειναι ξεναγος στον ιερο βραχο. Η να εχει καντινα στην Ολυμπια. Τι δουλεια εχει με τον κοσμο του ποδοσφαιρου ο τυπος;
    Που δηλωνει μαλιστα " μεχρι τωρα ηταν ολα καλα. Υπηρχε η καζουρα, το πειραγμα. Τωρα γιατι τοσο μενος για την διαιτησια..."; Ειναι τοσο βλακας η τον παριστανει; Τι να σας πω... Μαλλον το δευτερο,γιατι και καντινα να διατηρεις χρειαζεσαι και την κοινη λογικη. Που λεει σε μεταφραση η δηλωση του: " καλα δεν ημασταν με τον κοκκαλη που ηταν ολα μονοπαντα και ξεκαθαρα; Τι διαολο εφυγε και τωρα ορμηξαν ολοι και τραβανε τα σκοινια ποτε δω ποτε κει και μας εχουν τρελανει;..."
    Σωστος προεδρε. Μια χαρα καμωμενα ηταν μεχρι προπερσι. Απο δω και μπρος να σας δω και να δειτε τι θα τραβηξετε ακομα. Αυτο δεν ειναι τιποτα. Προθερμανση.
    Γαμισι,ξυλο,προστιμο,στενα παπουτσια και κατηφορος σας πρεπει, παλιομπινεδες εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς THOMAS SILLYWIZARD: οκ, έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ..

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ,ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ Η' ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ?

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ 50-50 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ..
    1% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ..
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Χρήστο: Πέρσι εντολές απο τον Πατέρα έπαιρνε κατ'ευθείαν.
    ΧΟΣΕ ΚΛΑΣΙΜΕΝΤΕΣ, διάσημος τενόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Και πάλι ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @steven

    Προς THOMAS SILLYWIZARD: οκ, έχεις δίκιο.

    _________________________________________

    ΣΤΗΒΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ..ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΟΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Ναι βρε δεν σε αποπαίρνω. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και διαβάζουν κι οι υπόλοιποι που μπορεί να πάρουν κι ένα έναυσμα και να πουν κάτι διαφορετικό για την κουβέντα μας. Κι εγώ την γνώμη μου λέω και κρίνομαι. Και καταθέτω και τα κόλπα όπως τα ξέρω οτι δουλεύουν.
    Εν θερμώ πολλά λέγονται. Εν ψυχρώ, ΑΝ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ( που δεν γίνεται κι ας λέει ό,τι θέλει ο Αδαμίδης για αποχώρηση - διάβασε την προκήρυξη ), ΘΑΡΘΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Σεπτεμβρίου, 2010 15:27

    Θωμά...αυτούς τους διαιτητές και κράτος έχουμε με αυτούς θα πορευθούμε.
    2 λύσεις υπάρχουν.
    1. Είτε τιγρικές καταστάσεις (που είναι αυτό που όλοι εδώ προσμένουμε)
    2. Είτε ταξιαρχίες πόλεων. Φωτιά στο αμάξι και ξύλο σε 2-3 διαιτητάδες και παράγοντες, 2-3 μέρες μετά τα χειρουργεία και η επίσημη ΠΑΕ ούτε γνωρίζει ούτε και θέλι να μάθει τίποτα για το ποιόν των δραστών (ελληνιστί τα αποκαλούμε "ακραία στοιχεία"). Εκεί ξεχνάμε τα πάντα εντός γηπέδου και απλά ανταλάσουμε email με φωτό των κουκουλακαίων και των πιλάφιων με μπουκάλια στο γκώλο, μάτια πρησμένα, σκισμένες ζαρτιέρες και μύτες βουλωμένες με αίμα και κωλόχαρτο.
    Προτιμώντας την πρώτη επιλογή (φυσικά...) έχω αρχίσει να απορώ εάν θα πρέπει ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (αυτό είναι ιστορικόν παράδοξον, αλλά ΑΕΚ είμαστε...).
    Εδώ μπαίνει μία ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη. Τον αποκαλώ προπονητή-υπάλληλο, όπως κάνει και ο steven λχ. Και τούτο επειδή θεωρώ ότι η όλη ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ διαμάχη πριγκιπικών-αντιβατραχικών ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ. Και όχι μόνο εμένα κι εσένα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΟΛΕΩΝ (τα "ακραία στοιχεία" που λέγαμε), ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΜΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΛΑΦΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΛΑΜΙΑ) ή ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΖΩΤΩΝ ΤΟΥ.
    Εδώ θέτω στην ομήγυρι και άλλο ερώτημα, τη "φιλοσοφικήν λίθο". Γιατί όχι ταξιαρχίες πόλεων? Σάμπως άμα πέσουν 2-3 ψιλές, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΔΕ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ? Ή μήπως πιστέυετε ότι με το αδαμίδι να βγάζει ανακοινώσεις, το νερετβίτη, τους 2 35ρηδες εφήβους και τον παπα-τουλούμπα θα μας φοβηθούν? ΔΙΟΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. Άσε που στις δύσκολες μέρες που ζούμε, θα ξεσπάσουμε και λίγο -μέσω άλλων φυσικά- βρε παιδί μου...
    Steven, μετά τα 4 χρόνια στο "κατηχητικό" του κόμματος πως τα βλέπεις τα παραπάνω?
    Θωμά?
    Λοιποί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Σεπτεμβρίου, 2010 15:32

    Όργουελ, αυτή είναι για μένα η ρεβάνς...
    Πρώτα τρομοκρατία και αναρχία και μετά μπαίνει ο τίγρης "να τα ηρεμήσει τα παιδιά"...
    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΤΕΛΟΣ..ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ...ΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟ..ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΙΔΗ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΙΑ..ΟΡΓΙΑ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ..ΟΚ..ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ..ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΜΠΑΛΛΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ??ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ..Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΤΕΛΟΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΥΓΜΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΦΤΣΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ...ΤΣΠ..Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ) (ΠΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.)ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ..ΑΕΚ ΜΟΝΟ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Γιώργη: Συνωμοσία σιωπής - κεφαλές των τριών που δεν γνωρίζουν τις άλλες τριάδες - κάθε φορά διαφορετικός κομισάριος - και το επίσημο όργανο να μιλάει συνεχώς για παρακράτος.
    Την ώρα της εκτέλεσης του συμβολαίου, όλοι εμείς γονυπετείς στην μητρόπολη να ψάλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προς thomas
    εχεις κατι ? εισαι καλα? (χαριτολογω)
    τον τελευταιο καιρο χαιρομαι να σε διαβαζω
    κριμα δεν μπορω να σε αντικρουσω (χαχαχαχα)
    επισης ειναι μεγαλη χαζομαρα να σ εχει σφαξει ο διαιτητης και ορισμενοι στο γηπεδο να βριζουν παιχτες και προπονητη
    θα πρεπει να πω επισης οτι μεχρι εκεινο το σημειο η ατμοσφαιρα και ο παλμος της αλλοτε θυρας 21 ηταν τρομερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς steven
    εχεις κανενα νεο απο τον blanco?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να αποκτήσει η ΑΕΚ διαιτητική εύνοια, θα πρέπει να αποπνέει αύρα ισχύος που θα κάνει τον κόρακα να δίνει το ανάποδο σφύριγμα υπέρ της ομάδος ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ και ΤΖΑΜΠΑ ελπίζοντας στην εκτίμηση της εκδουλεύσεως που προσφέρει.

    Βέβαια χωρίς γήπεδο, παίκτες , διοίκηση, επενδυτή του δημοσίου - πράκτορα, δεν εκπέμπει αύρα, ΣΑΥΡΑ εκπέμπει.

    Βέβαια, το ζητούμενο είναι να παίζει ΜΠΑΛΑ , όχι να παίρνει μαϊμουδιές πέναλτι στυλ Αναστό ή Τζόρτζεβιτς.

    Αλλά, πώς να παίξει μπάλα; Στα Σπάτα που θα πάει μέχρι και οι μπάλες με νοίκι θα είναι.

    Πάρα πολλοί έχουν κονομήσει πάνω στην ΑΕΚ απαξιώνοντας παράλληλα το brand name...

    (Καλά ρε παλουκάρ' στου Χάρβιαρντ του ήμαθες αυτού του μπράντ νέημ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς dimitri: Πάντως ένα σύνθημα κατά του διαιτητή δεν ακούστηκε απο τον τρομερό παλμό.
    Ο Blanco 21 δεν έχει εμφανισθεί μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Steven, ούτε η σκισμένη φανελα του Μπερνς δε φάνηκε στο γήπεδο?
    Ποιο γήπεδο δηλαδή...κιάλια όπως στην όπερα χρειάζονται.
    Στη Ριζούπολη, κόσμος και προπονητής ηταν κοντά και τα έβλεπαν όλα.
    Τα κοράκια, όπως λέει ο Γιώργης, θέλουν ξύλο. Χοντρό. Να μπαίνουν μέσα και να τρεμει το φυλοκαρδι τους. Αν περιμενουμε το αιλουροειδές για να αποκτήσουμε δυναμη....ζήσε Μάη μου. Κάτι σαν τη βοήθεια που περίμεναν στην Πόλη απο τη δύση και δεν ήρθε ποτέ.
    Θωμά, μαζί σου 100%.
    Εδώ που τα λέμε, αγόρια, με την απόδοσή μας τα τελευταία χρονια, εχουμε δώσει το δικαίωμα στις λεγομενες μικρές ομαδες, όχι να πιστεύουν στο θαύμα, αλλα να ειναι σχεδόν σίγουρες.
    Η προεδράρα, έχει αποκτησει ερίσματα στον κόσμο με τις φανφάρες του και έτσι αποπροσανατίζει τον κόσμο. Ολα καλά για τη διοίκηση. Γλυτώνει το κραξιμο. Προς το παρον τουλάχιστον...
    Αλήθεια, πότε μπαίνουμε στο παλάτι, ιδιοκτησίας Νοτιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Άννα: Απο την θύρα 7 που είμαι, δεν είδα σκισμένη φανέλλα που προφανώς το παιδί πήγε στον παγκο για να αλλάξει.
    Φυσικά η φανέλλα σκίστηκε απο τράβηγμα όπως χιλιάδες άλλες. Βγαίνει κάρτα για σκίσιμο και δεν την έδειξε;
    Λοιπόν εντάξει με τον Κουκουλάκη. Ήταν εγκάθετος, έξυπνα στημένος κι όλα τα κακά του κόσμου. Η ΑΕΚ θα παίξει μπάλα ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ..ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ''ΜΑΓΕΥΟΥΜΕ'' ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ..

    ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...

    Υ.Γ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ..ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ..

    Υ.Γ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ..ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν του έφταναν τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τη διαιτησία του Κουκουλάκη, βρήκε και τον μπελά του ο Σταύρος Αδαμίδης! Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη, κατηγορώντας τον για δυσφήμιση του αθλήματος λόγω των δηλώσεων του κατά Κουκουλάκη και Πιλάβιου, καθώς και επειδή ο Ηρακλειώτης ρέφερι είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο πρόεδρος της Ένωσης τον έβρισε στα αποδυτήρια.

    Βάσει του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα περί δυσφήμησης του αθλήματος, ο αθλητικός δικαστής της λίγκας κάλεσε τον Σταύρο Αδαμίδη σε απολογία για την Πέμπτη 23/9 στις 12:30. Η κλήση, εξάλλου, αφορά και το γεγονός ότι ο κ. Αδαμίδης φέρεται να εξύβρισε τον Κουκουλάκη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κάτι που ο Ηρακλειώτης ρέφερι έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνα.

    Ακούγεται… βαρύ, αλλά στην ουσία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μιας και πρόεδρος της ΑΕΚ θα τιμωρηθεί με επίπληξη ή κάποιο μικρό πρόστιμο, όπως πρόστιμο θα επιβληθεί και στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη.

    Αυτό που ξενίζει, είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που φαίνεται να εφαρμόζει η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας, καθώς σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν έπραξε ομοίως. Παράδειγμα, οι πρόσφατες σκληρές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα, περίπτωση κατά την οποία δεν είχαμε κλήση σε απολογία.
    -------------------

    HAHHAAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ασχετο. ΤΟ ΣΚΛΑΒΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΠΕ "ΓΙΑΤΙ" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ) Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΟΥΡΕΣ.

    υγ. Γαρατζέο ΝΑΙ. ΤΙΓΡΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΟΥΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Ανώνυμο: Πραγματικά για γέλια. Αλλά το αστείο είναι άλλο: Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    Είδες πόσο τρέχω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΝΕ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γουσταρω που υπαρχει "ριξημο" της ΑΕΚ. Και γουσταρω που υπαρχει και αδικια εις βαρος της. Ειναι η αποδειξη οτι υπαρχει καπου αντισταση.
    Ειναι και στοιχειο που δειχνει -διαχρονικα,εφ'οσον δεν αδικουμαστε μονο φετος- οτι η ομαδα αυτη αντιμετωπιζεται με "ειδικους" τροπους. Τετοιους, που να μοιαζουν στο περασμα των χρονων,σαν παρασιμο.
    Τι δηλαδη; Να γινουμε ομο(α)τιμοι και ομοτραπεζοι; Να μοιραστω την πουστια;
    Το υπακουο σκυλι μονο δεν υπολογιζουμε και του πεταμε το ξεροκομματο,ησυχοι. Τον λυκο φοβομαστε που τρυγυριζει απ'εξω ομως.
    Κυνηγησε με ρε μαλακα.Γουσταρω.
    Γιατι δεν προκειται για το στιγμιαιο σφαξιμο,οπως κατα καιρους συμβαινει με μκρομεσαιες ομαδες,οταν ενα παιχνιδι δεν παει καλα για το παλατι η την τρουμπα.
    Ειναι η εκ'των προτερων προετοιμασια, που την γουσταρουμε. Ειναι ο σχεδιασμος, οι φτιαχτοι πινακες,τα μαγειρεμενα προγραμματα,ο ορισμος των κορακιων,το στησιμο ολοκληρου μηχανισμου παρα τι ΕΠο και στα σκελια της ΚΕΔ προκειμενου να αντιμετωπιστει αυτη η δικεφαλη και εννιαψυχη ομαδα που δεν λεει να πεθανει η καριολα να ησυχασουμε και μετα να κανουμε αλλαξοκωλιες οι "δυο μας" διχως να εχουμε τους "τουρκοσπορους" να μας κουνανε το δαχτυλο και ενιοτε να μας το βαζουνε και στον κωλο μας.
    Ποιος ειπε οτι τα κονδυλια για την ''ανασυκροτηση των προσφυγων" εχουν φαγωθει εδω και χρονια; Συνεχιζουν να τα μασουλανε ακομα και τωρα.
    Ποιος ειπε οτι με το περασμα των ρν, η ΑΕΚ και οτι αυτη αντιπροσωπευει,εχουν "χωνευθει" απο την λιγδιαρικη νεοελληνικη πραγματικοτητα. Τιποτα. Ειμαστε-ευτυχως-ακομα ξενο σωμα. Και σαν τετοιοι αντιμετωπιζομαστε, απο τους γηγενεις γυφταραιους.
    Ευτυχως.
    Δεν προκειται λοιπον για "αδικιες της στιγμης" και "φαλτσοσφυριγματα επινοημενα απλα την προηγουμενη μερα,αλλα για νοοτροπια,για συμπεριφορα, που δειχνει το μεγαλειο του συλλογου.
    Ο οποιος δεν εχει μαθει-και δεν θα μπορουσε αλλωστε- να τρεχει μονος μπροστα αδιαφοροντας για τα παντα,ουτε και να κανει ιερες συμμαχιες με μπουρδελα και ζαρτιερες. ( δεν μιλαω για κατα καιρους μαλακιες που εχουν κανει καποιοι παραγοντες της ομαδας,απελπησμενοι,η δειλοι,η πουστηδες,μιλαω για την εν γενει πορεια και εικονα στα χρονια)
    Τιμη. Και δικαιωνεται η καταγωγη του συλλογου.
    "μα μας αδικουν. Μας ριχνουν". Μας σφαζουν". Ασφαλως. Και χρειαζονται κρεμασμα απο τα αρχιδια. Αλλα πως; Οχι αναζητωντας την δικαιοσυνη μεσω των "οργανων"; Ποιος την χεζει αυτη; Και ποιος πιστευει οτι πραγματικα υπαρχει τετοια; Γι'αυτο και διαφωνω με τις πολλες κουβεντες,τα σουρτα φερτα και τις ανακοινωσεις καθε λιγο του Αδαμιδη. Ψαχνεις για "δικαιωση"; Χα-χα. Σε ποιο συστημα και σε ποιο περιβαλλον. Αστιευεσαι;
    Ο προσφυγας ειναι ανταρτης Βγαινει στα βουνα. Τρωει το κρεας ωμμο αμα λαχει. Δεν τρεχει στους διαδρομους των "ΕΠΟ".
    Δεν πανε να γαμηθουνε. Να συνεχισουν ετσι και χειροτερα.
    Η αναγκη για την συνεχη αδικια κι ο ακαθοριστος φοβος τους,ειναι η επιβεβαιωση της ΑΕΚ ως "κατι αλλο" στον ελληνικο ποδοσφαιροχαρτη αλλα και στην ελληνικη πραγματικοτητα.
    Φοβισε με για να μου δειξεις ποσο με φοβασαι ρε πουστη πρασινοκοκοκινε.
    Και ποσο μακρυα εισαι απο αυτα που πιστευω,λινατσες του πεζοδρομιου. Νταβατζιδες οπαδων των ομαδων σας αλλα και των κομματων σας
    Επβεβαεωστε και φετος. Οπως και περσι. Και πριν 5 και πριν 10 και πριν 20 χρονια, οτι "ειναι αλλο να εισαι ΑΕΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Χρήστο: ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.
    ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΟΥ ΡΩΤΙΩΝΤΑΙ: ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ; ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. Ο ΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΕΠΕΙ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΜΕΙΣ;
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ; ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΓΕΛΑΓΕ. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΟΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ. ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωραία ταινία...
    Steven μου, όταν είσαι άστεγος και πεινάς, δε σκέφτεσαι μέγαρα και χαβιάρι,αλλά ένα ζεστό δωματιάκι και ψωμί. Για να επιβιώσεις. Τα όνειρα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Άννα: Σκέψη ωραία για τον Πικάσο, που άλλαξε τεχνοτροπία. Όχι για την ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ. ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, χωρίς δήθεν σωτήρα, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ; ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ; ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ;
    ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ; ΠΟΙΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ; Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ; ΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΟΥΤΟ; ΡΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ - Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΙΝΑΤΣΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ; ΡΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ. ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ. ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΤΙΑΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ή ΓΗΠΕΔΟ; ΑΣ ΕΡΙΧΝΕ 30 ΚΙΛΑ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ Η ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καταιγίδα» παραγγελιών από Έλληνες εφοπλιστές

    Σε πολυσύνθετους παίκτες, combo players όπως τους αποκαλούν στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, εξελίσσονται οι Έλληνες εφοπλιστές. Και αυτό γιατί φροντίζουν να βελτιώνουν τα στατιστικά τους «εντός παιδιάς». Από τη μία, είναι κορυφαίοι στον κόσμο όσον αφορά τον αριθμό πλοίων που διαχειρίζονται, και τα οποία αγγίζουν τα 4.000 κομμάτια, και από την άλλη έχουν κατακλύσει τις ναυπηγικές κλίνες της Άπω Ανατολής ενώ ετοιμάζονται να γεμίσουν τις θάλασσες με «γαλανόλευκα» πλοία τα οποία θα διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    Οι Έλληνες πλοιοκτήτες με τις μεγαλύτερες επενδύσεις κυρίως στην Κίνα είναι οι Γιάννης Αγγελικούσης, Βίλλυ Παναγιωτίδης, Ντίνος Μαρτίνος, οικογένεια Τομάζου, Βίκτωρας Ρέστης, Γιώργος Οικονόμου, Νίκος Τσάκος, Βασίλης Παπαχρηστίδης, Όμιλος Λάτση, Ανδρέας Μαρτίνος, Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος, Ευάγγελος Μαρινάκης, Χάρης Βαφειάς, Νίκος Φιστές και Διαμαντής Λεμός, Θόδωρος Βενιάμης, Γιώργος Προκοπίου και Χαράλαμπος Μυλωνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καποτε,οταν ο οποιοσδηποτε Κουκουλακης εκανε στο ημιχρονο δυο-τρεις μαλακιες,του πηγαινε ο Sugar κατι σφυριδες στο δωματιακι για να δει ποια θα ειναι η καινουργια του παρεα μετα το ματς.Τωρα κανουμε διαβηματα,νοτες διαμαρτυριας σε ΕΠΟ,Σουπερ λιγδα,αλλαξανε οι εποχες...Ο Αδαμιδης απειλει με φυγη απο το γηπεδο,εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Βουλινος.Ρε μιλαμε οτι δεν υπαρχει σωσμος.Πρεπει το ξυλο να ξεκιναει απο το πρωι και να σταματαει το βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χαράλαμπο: ΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΤΣΗ. ΚΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΟΣ. ΚΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΥΠΝΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΥΠΑ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ;
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΤΣΑΚΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΚΙ Ο ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΡΕΣΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΜΑΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. n real proigeite 1-0 apo to 29' alla paizei kraksimo sto Bernabeou giati de vlepoun mpala

    a nai , exoun proponiti auton pou pire to champions leage persy (oxi to 93)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χαραλαμπε,ασε τον Λατση απ`εξω.Ειναι εκτος συναγωνισμου,και μετα βγαλε την familia.Τωρα προχωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς monegascos: Γιάνναρε, μιλάμε για τη απόλυτη πλάκα. ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. " ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ" κατά ίδιον τρόπον.
    ΑΚΟΥ: 10 ΒΑΘΜΟΙ ΜΕΙΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, ΡΗΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΠΟΛΥ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΥΝΩ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ. ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ; ΜΗΤΣΟΣ ΗΡΘΕΣ, ΜΗΤΣΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ; ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τι θυμήθηκα τώρα? Φίλιππος Μπάκας... Από το ταξί
    τον κατέβασαν!!!!!!!!!!!!!!!! Προεδράρα..Το θυμάστε το κόκκινο σώβρακο? Αν όχι βάλτε το στο google.Καλή διασκέδαση. (Χάθηκε ο κόσμος να φορούσε ένα Τιγρέ? Η παλιοαδερφάρα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Sugar με τον Αγγελικούση πίνουν που και που κανένα ποτάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν παρχει κανενας Μαρτινος,κανενας Βενιαμης, κανενας, Προκοπιου και κανενας Μυλωνας κλπ.
    Τι πινακας ειναι τουτος; Αλλο παραγγελνω 10 κομμαια και αλλο αγοραζω τα 2-3 σαραβαλα του αλλου προκειμενου να τα πουλησω μετα στον "χ" και ο "χ" στον "ψ" και ο "ψ" να τα σπρωξει παλι σε μενα.

    Ανωνυμε,ξεχασες αλλο ενα κοινο που εχουμε με την κατασταση στην Ρεαλ. Εχουμε και ιδιο προβλημα με το χορταρι, καθως βλεπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Ανώνυμο:ν ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ; ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΣΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, δεν θα μπορούσε να σε γαμήσει μετά. Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΤΑ.
    ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. nai mwre dikaioute

    alla se 3 agwnes evale 3 goal
    enw persy evaze 3 goal se kathe mats

    kai ekei de pa na se o pio perizititos polinikis tis yfiliou ?
    ama de deikseis ergo , tha se kraksoun
    kai xwris na kaneis 2 thiteies sto mpourdelo tis barkelonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς SΑwas: Εκεί να δεις τι έχουμε τραβήξει όλοι. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς Ανώνυμο: ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΙΔΙΟΣ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ, που έχω παρεξηγηθεί. ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΑ.
    ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟ; ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ; ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ. ΠΩΣ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ. ΠΩΣ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΘΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ. Ή ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΤΡΑΊΤ. ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΗΣΥΧΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ; ΜΗΝ ΠΑΛΑΒΩΝΕΤΕ.
    Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Χαράλαμπο: ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΚΟΝΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΡΓΟΥΕΛ: ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΑΝΕ ΜΕΝΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ............................................


    ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kalimera se olous...
    pros Dimitri & Steven...
    sorry gia tin apousia mou, alla mou pesane polla mazemena, trexo na montaro tis akadimies tis omadas, prepei na exoume etoimo to 1o group mexri tis 29 Sep, gia na lavoume meros sto protathlima ypodomon salas tis EPO.
    simera exoume to 1o filiko, tis andrikis omadas stin Agia Paraskevi, me mia omada pou tha diekdikisei to protathlima, eixame diafora treksimata me ta lamogia tis Enosis Salas kai tis EPO.
    opoios thelei na erthei na parakolouthisei ton agona simera, einai stis 8.30 to vrady, sto kleisto tis agias paraskevis, akrivos piso apo to terma tou ghpedou ths Agias Paraskevis, stin odo Notou. anyway,
    elpizo mexri telos tis ebdomadas, Steven, na katafero na vrethoume, na sas doso ta diarkeias mas...
    kai pali sorry gia tin kathysterisi.
    Oson afora gia ayta pou lete gia Kou-Kou-Laki, exo na po ena.
    opote mas sfyraei to palikari, kanei ta matsakia RONTEO.....
    den ksero ti ton pianei, alla eiani allou gia allou.....esto kai apo typseis, to 1 sta 3 eprepe na to dosei.
    edo dioksan ton Dalouka, gia ena penalty pou den ipirxe, an kai poly amfivalo, an eo sygkekrimenos eixe dolo, tha kratisoun ton kou-kou- laki???
    To provlima tis Ell. Diaitisias lynetai se 5' an theloun....
    Ferte paratirites diaitisias se kathe paixnidi tis UEFA, kai oi aksiologiseis tous na feygoun stin UEFA oste na krinontai poioi kanoun gia na ginoun Diethneis, kai poioi oxi, me aksiokratika kritiria, kai oxi me kritiria psifotheirias kai glypsimatos...
    Oso yparxoun paratirites diaitisias palia korakia, pou mexri persy sfazane alles omades, den yparxei periptosi , na ftiaksei to pragma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή