Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ

            Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα; Οτι ξοδευτήκαμε στο νησί της Αυστραλίας κι επομένως δεν ήταν δυνατόν να μεταφέρουμε ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ( που Αεκτζήδες τις αγοράζουν ) ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΚΑΩΝ, που όμως δεν παίξαμε εκεί αλλά στο λιμάνι που ψιλοσυνδέεται. ΚΙ ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΝΤΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.
            Και παραμένω ψύχραιμος μέχρις απάθειας, διότι κάποιοι άνθρωποι του παρασκηνίου ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΦΡΟΝΙΜΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ  ΑΡΧΙΔΙΑ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΙΝΩ ΒΑΣΕΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ. ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ.
            ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΠΛΑ:
          - ΣΤΟ 40, Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΙΧΕ 29 ΛΑΘΗ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
          - ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΝΝΕ, τον φίλο μου τον Μπάμπη,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ κι εσύ παίζεις με τον Τζιμπούρ που θέλει χώρους, χωρίς το Λαγό και χωρίς δύο επιθετικούς. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ;  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΞΥΡΟΚΑΡΠΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΗΔΙΚΟ ( είδες τι φορούσε)  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ( έτοιμος γαρ ), ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ: Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ. ΤΑ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
       -  ΚΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΚΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
         Κριτική για τον αγώνα; Δεν υπάρχει αγώνας. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ, που παίζει στην Πάτρα, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ( με την καλή έννοια ) ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ: ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ( Η ) . ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ; ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ,  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.
            Μην το πολυλογούμε. Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΝΝΕ. ΕΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΊΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΡΜΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 80 ΚΙ ΟΧΙ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ , που σημειώνω για το παρασκήνιο, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ( κρατείστε το αυτό από τώρα ).
               Υπάρχει ντροπή; ΚΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ  Η ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΩ. ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ, διότι ΔΕΝ γουστάρω συμμάχους της Ελλάδας που ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
             ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.  ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
                         ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΚΙ ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΪΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΕΝΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
        ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΙΛΕΙΣΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΝΙΚΑΝΟ. ΚΑΤΑΛΟΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡ, που δεν ΄ήταν επιλογή του όπως ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ. ΠΟΣΗ ΤΥΦΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ;
          ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΣΗ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ:  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ. ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΚΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, όπως ήταν απο τότε που πέφτανε στα πόδια του οι γριούλες. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, τα σκατά της οργάνωσης. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
            ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ( στα 50 ε; ) ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: Η ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ, ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΓΚΕΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΚΑΔΗ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
        ΥΓ1.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ; ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ . ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.  
        ΥΓ2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ; Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ.
       ΥΓ3. ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΜΑΛΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΤΑ  ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΑΝ ΠΑΠΑ ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΚΕΤ ( θα γίνει αύριο ).
            ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΖΩΑ ΟΛΟΙ.
        ΥΓ4. ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:  ΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ, ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ supporters.            

77 σχόλια:

  1. PORNH MPALA.
    MPOREI NAXEIS DIKIO ME TON NTOUSAN ALLA AMA OI ALLOI STELNOUN THN MPALA STON ........ KAI MPERDEYONTAI METAXY TOUS TI SOU FTEEI O KOOUTS.
    DEN MPORW NA PW OTI MOU ARESE H AEK H OTI DEN KANAME EYKAIREIES(APOKROUSEIS 3 PANW STHN GRAMMH)
    ALLA APO THN ALLH 3 SOUT STHN ESTIA MAS K TA 2 BRHKAN PLEXTO TI NA PW .HTAN STRAVO TO KLHMA K TO EFAGE O ....?

    E.M

    PISTEVW OTI STA EPISHMA PAIXNIDIA TOUS PIANEI ENA MHN PW TI ENW STA FILIKA PEZOUN PIO ELEY8ERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ε.Μ. : ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Ε, ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΖΟΥΦΙΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΛΕΩ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
    ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΨΑΧΝΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
    ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω σε ολα. Πονανε αλλα τι αλλο να πεις.
    Δεν υπαρχει δικαιολογια καμια. Ουτε "ειναι αρχες",ουτε "ειχαμε παιχνιδι την Πεμπτη",ουτε τιποτα. Εισαι-αν εισαι πια- ΑΕΚ,γνωριζεις τα αποτελεσματα των αλλων 2,παιζεις σε ενα κατακιτρινο γηπεδο,με καποια Κερκυρα.Αρα παιρνεις το παιχνιδι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
    Ολα αυτα αν εισαι ΑΕΚ,ειπαμε.Αν κοιτας την κορυφη. Αν κοιτας τα αρχιδια σου,αυτο ειναι κατι αλλο.

    Οι ευθυνες ειναι πολλες.Αν αρχισουμε να τις μοιραζουμε,θα λαβουμε ασφαλως και τις δικες μας,που δεν εναντιωθηκαμε σωστα και κυριως συντονισμενα.
    Οποτε λεμε τα απλα:
    Οταν εχεις μετριους παικτες και αρα μετρια ομαδα,οφειλεις να εχεις "κερδισμενα" τα αποδητηρια και την ομαδα μια γροθια,για να αντιπαρελθεις την -οφθαλμοφανεστατη πια- ανικανοτητα.Η αν οχι ανικανοτητα,την ανεπαρκεια σε υλικο,σε σχεση με τους αλλους.
    Αυτο δεν υπαρχει.
    Ακομα και η παραδοχη οτι προκειται για μετρια ομαδα προκαλει στεναχωρια. Πως θα γινει; "ειμαστε ΑΕΚ".ο.κ. Αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα,ουτε η μοναδικη περιοδος.
    Αλλο ειναι το πολυ στεναχωρο. Αυτο που ποναει,ειναι η παραδοχη της μοιρας του τριτοτεταρτου.
    Θα πρεπει να δουμε πια οτι αυτο το πραγμα-αγωνιστικα και διοικητικα,ΔΕΝ ειναι ΑΕΚ. Με φραγγοδιφραγκα, με συντηρηση, με μαχες με τους νιονιους,με αυτοσχεδιασμους και λυσεις του ποδαριου και της 12ης ωρας,απλα αποδεχεσαι σιωπηλα την σμικρυνση σου. Κριμα.
    Αυτο το λεω γιατι και το πρωταθλημα να παρουν-και αυτο θα γινει μονο αν το επιτρεψουν εκουσια η ακουσια οι αλλοι δυο-δεν αλλαζει τιποτα.
    Το οπλο της ΑΕΚ,δηλαδη η 100% εκμεταλευση των πενιχρων μεσων της, η γιγαντωση τους, και η αντιπαραθεση της με τους αλλους 2 μεσω ενδοδυναμικης,δεν υφισταται πλεον.
    Η μαλλον υφισταται,αλλα οχο σαν οπλο.Παρα μονο σαν δικαιολογια. "δεν εχουμε αυτα που εχουν οι αλλοι,θα κανουμε οτι μπορουμε,ξερετε ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα,δεν τα παραταμε,αξιζουμε κατι καλυτερο,μη μας κρινετε αυστηρα,δειτε τις διαφορες,υπαρχουν χασματα,κανουμε το καλυτερο δυνατον" κλπ. κλπ.
    Η δυναμη του αυθεντικου,εγινε φτηνη δικαιολογια και προκαλυμα μεγαλων αδυναμιων.
    Η μεγαλη δυναμη της προσφυγικης ομαδας,η πηγη της υπεροχης της,εγινε σιγα-σιγα η μεγαλη της ασπιδα για τα οποιαδηποτε λαθη,τις οποιες αδικαιολογητες απωλειες.
    "θα προσπαθησουμε να...θα κοιταξουμε να...θα δυσκολευτουμε αλλα...ειμαστε σε δυσκολη θεση αλλα...κανουμε το καλυτερο αλλα ξερετε να..."
    Ε, αντε γαμηθειτε λοιπον, "να".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. APLA TO SIMERINO EINAI MIA SYNEXEIA TON PERSYNON...

    O ANTHROPOS PLEON DEN KANEI....EINAI PROHN PROPONHTHS, POU APLA PAIZEI ME TO KOMPOLOI TOU...
    OTI NANAI...OPOS THELEI O KATHENAS.,...
    ME TON MANOLA NA KATEVAZEI THN MPALA KATHE 3 KAI LIGO, ME TON DELLA, NA EXEI RIKSEI AGKYRA, ME TON JAHIC, NA PARISTANEI TON KONO, TON KARAMPELA, POU AN ANOIGES KAMIA PORTA THA EFEYGE MONOS TOU, ME TON LEONARDO APO TO 10' NA EINAI EKTOS TOPOU KAI XRONOU, KAI O PRIGKIPS, NA TON KSEKINAEI KSANA STO B' HMIXRONIO, EDO PATHAME TO 1o EGKEGFALIKO, EPANO POU PIEZEIS NA ISOFARISEIS, KAI O ARAPHS STO KENTRO PROSPATHEI POLY, ENO O PANTELHS, GYRNAEI SAN SVOURA GYRO APO THN MESH TOU, O TRISMEGISTOS THEOS, VGAZEI TON PAPA BUBA, KAI AFINEI MESA PANTELI, NA MYRIZEI TA PONTIKIA, DLD, POSO THELEI NA KATALAVEIS REEEE NOUMERO, TOSA XRONIA EXEIS PAIKSEI ME TON TENNE, KAI KATHE FORA SOU PAIRNEI TA SOVRAKA REEE
    AN DEN MPOREIS, META APO 3 MHNES PROETOIMASIA, NA THN KANEIS OMADA, AINTE STO DIAOLO
    TYFLOPONTIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οφθαλμοφανες ειναι οτι η ομαδα ειναι αρρωστη.
    Οπως αρρωστη ειναι και η διοικηση.Μα αυτα πανε μαζι αλλωστε. Και διαγουν βιους παραλληλους.
    Οσο "τα βρισκουν" ο Μπαγεβιτς με τον Αδαμιδη,ετσι τα βρισκουν και ο Σκοκο με τον Τζεμπουρ, οι δυο τους με τον προπονητη.
    Οσο περιμενεις η ανακωχη των βατραχοφαγων με τον πρωην πριγκηπα τους να "δουλεψει", αλλο τοσο θα κυλισει και η συνεργασια των παλαιων ('04) με τους νεοτερους προσωποφρουραρχους στα διοικητικα.
    Οσο ζητας -εντεχνως- απο τον κοσμο να κανει υπομονη στα αγωνιστικα,αλλο τοσο παραμενουν κακοφορμισμενα τα ενδοδιοικητικα προβληματα,τα οποια ειναι πασιφανες οτι δεν λυνονται με αυτον τον τροπο,παρα μονο καλυπτονται και συντηρουνται.
    Οσο συντηρεις επικοινωνιακα την ψευτικη εικονα της ανανεωσης και της τακτοποιησης στα διοικητικα,αλλο τοσο ευκολα-και ψευτικα- θα συντηρειται και το ψευτικο κλιμα στα αποδυτηρια.
    Και ολα κρεμονται σε μια κλωστη.
    Αφση αμαρτιων στον Μπαγεβιτς,σημαινει αφεση αμαρτιων και στους φταιχτες; Η και σε αυτους που καλυπτουν τους κλεφτες;
    Μα πως τους καλυπτει; Το δεχεται; Ειναι αδιαφορο για αυτον,αρκει να εξαγνιστει φορωντας μπλε φορμες με τον δικεφαλο; Αρκει η παρουσια καποιου καπου,να πεισει κι'όλας οτι ειναι απαραιτητος εκει που ειναι;
    Ο τσολιας τι κανει στον αγνωστο στρατιωτη; Του καλυπτει την ανωνυμια για να μη ζητησει ποτε αποζημιωση, η συνταξη η χηρα του;
    Δεν γαμιωμαστε;
    Και ενταξει. Να μην την κανουμε την επανασταση μας για τα αγωνιστικα,αφου η διοικηση προσπαθει,παλαιυει,κλεινει τρυπες και ισσολογισμους,μαζευει το μπατζετ,διακανονιζει κλπ. Μη του μιλατε του παιδιου,τωρα δουλευει.
    Και ενταξει να μην φερνουμε και μεγαλες αντιρησεις στους διοικητικους φωστηρεςς-γιατι και αυτοι μια δουλεια σε περας ηρθαν να φερουν και δεν ειναι οι φταιχτες- και να κατανοουμε τις "αντικειμενικες αδυναμιες" και να μην βαζουμε εμποδια,γιατι αυτο εχει αμεσως-μα αμεσως- αρνητικο αντικτυπο στην ομαδα και την ευρυθμη λειτουργια της.Καθ'οτι η ψυχολογια εχει μεγαλη σημασια.
    Και δηλαδη, τωρα, η διοικηση καλυπτει την αγωνιστικη αδυναμια,η η μετρια αγωνιστικη παρουσια και δυναμικη,καλυπτει την ανυπαρξια της διοικησης;
    Το αυγο εκανε την κοτα,η η κοτα το αυγο;
    Εγω λεω, η κοτα να παρει το αυγο και να πανε να γαμηθουνε.
    Και οταν ζητησαν απο τον Κολομβο να στησει ορθιο ενα αυγο,δεν το περιεργαστηκε σαν μαλακας, ουτε πηρε μεζουρα να το μετρησει.
    Το βαρεσε στο τραπεζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Αυγούστου, 2010 01:27

    Ευτυχώς βγήκα με την πεθερά μου απόψε και δεν τα είδα τα χάλια μας, απλά έκανα ραδιοφωνική ενημέρωση. Έχουμε ένα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΙΤΙΚΕΣ. Μην αγχώνεστε, αυτό είναι και αναλόγως θα αποδόσουν. Στο τέλος με παίρνει ο κουμπαρος μου τηλέφωνο να με ενημερώσει για τα κατορθώματα μας, μου τα λέει και κλείνει: ¨Γιώργη κουράγιο, μιά χρονιά είναι να βγει με το ντούσαν, ας βγει να πάει στην ευχή του θεού...ανεξαρτήτως αν τον γουστάρουμε ή όχι πια, άιντε να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά...¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. THELEI H POYTANA NA KRIFTEI MA H XARA DEN THN AFEINEI.
    EMPATHIA EINAI AYTI TI KANOUME
    TON THELEI KAI TON PARATHELEI GIA PROPONITI O MELISAN KAI TON IPOSTIRIZEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και βεβαια, ουτε λογος για "κριτικη" αγωνα. Αν θελετε κριτικη για την Κρητικη κουζινα, πολυ ευχαριστως. Η για την Αγιοριτικη νηστεια.
    Αλλα να κατσω να πω για τον Μακο,τον Λεοναρντο,τον Γιαχιτς,τον Καφε, Τον Λυμπεροπουλο,τον Καραμπελα,τι; Οτι κακως επαιζε ο μεν "εδω" και ο αλλος "εκει"; Οτι "οι θεσεις τους κανονικα ειναι αυτες και αυτες";
    Η οτι δεν επρεπε να φορανε την φανελα; Ετσι, ναι. Μα και οι αλλοι οι "ακριβοθωρητοι" τα ιδια σκατα ειναι. Να σε παρακαλαμε να παιξεις; Και οταν αυτο-επιτελους- συμβαινει,να κατουριωμαστε απο την χαρα μας; Ρε αντε γαμησου μασκαρα.
    Χρειαστηκε "προσαρμογη" ο Σαβεβσκι; Ειχε ψυχολογικα προβληματα-ισως λογω χρωματος,τι να πω- ο Μπατιστα; Επρεπε να "λυθουν τα ποδια",εστω του Βαιου; Επελεγε παιχνιδια ο Κασαπης; Χρειαστηκε ειδικες συνθηκες ο Γκαμαρα;
    Δηλαδη να ευλογησουμε την φασολαδα και να την κανουμε αρνι ψητο; Πως;
    Και τωρα τι να κριτικαρω εγω; Τον ανυπαρκτο; Η τον πουστη που διαλεγει παιχνιδια;Η αυτον που ειναι φευγατος; Η αυτον που ηρθε για τα τελευταια,καθ'οτι υπαρχει και μια ζωη και μια οκογενεια μπροστα;
    Καποτε υπηρχαν η καυλα,η ορεξη και κυρια,το οραμα.
    Τωρα δεν υπαρχουν τιποτα απο αυτα.Μονο μετρια παικτακια,οχι μονο σαν ονομα-αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο- αλλα κυριως σαν ψυχολογια,σαν χαρακτηρες,σαν τυποι. Και ποιοι "μαζευονται" απο τις μυγες του πεθαμενου,δηλαδη της καρκινουσας ΑΕΚ;

    Και επιμενω: θελει ο Αδαμιδης να παρει πρωταθλημα ο Μπαγεβιτς; Θελει ο Μπαγεβιτς να "δει" πρωταθλημα με τον Αδαμιδη;Θελει ο Παππας να δει πρωταθλημα γενικα; Θελει ο Μελισσανιδης να "δει" πρωταθλημα ο Παππας και ο υπαλληλος του; Θελει ο μουσιας να σηκωσει κουπα ο βατραχος; Θελει μηπως να την σηκωσει ο "Τιγρης"; Θελουν ΟΛΟΙ οι ΑΕΚτζιδες πραγματικα να παρθει τιτλος,ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα; Θελουν ΟΛΟΙ οι παικτες της ομαδας να παρουν τιτλο; Απαντηση απλη και παιδικη: ΟΧΙ.
    Ο ενας κοροιδευει τον αλλον και κυριοτερα,ο ενας θελει να γαμισει τον αλλον.
    Και ετσι θα πορευομαστε.
    Οταν αντι να γαμας,κοιτας απο τη κλειδαροτρυπα τον αλλον να δεις αν την παιζει και παραλληλα πρεπει να φυλας και τον κωλο σου γιατι ετσι σκυμενος που εισαι μπορει και στην "φορεσει" και κανενας "συναδελφος", η "συνεργατης",τοτε σιγουρεψου πια και μην ταλαντευεσε,οτι,το σπιτι που ζεις,δεν ειναι πια το ανοιχτο και προσχαρο,αλλα ενα μπουρδελο και μισο.
    Γουσταρουμε την "συντηρηση". Συντηρηστε μας. Θελουμε να ειμαστε με συντηρητικα. Παστεριωστε μας. Βαλτε μας στον κλιβανο.Πλυντε μας με χλωρινη. Τυλιχτε μας σαν μουμιες. Μονο μη μας πετατε στη πρωτη γραμμη. Μη μας ριχνετε στα λιονταρια. Καλυτερα κατω,στις στοες του Κολοσσαιου να μαζευουμε τα σκατα, παρα επανω στην αρενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. opoios stirizei me opoiodipote tropo to serviko ramolimento , einai EXTHROS tis AEK

    kathara kai ksastera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατι ακουγεται για ενσταση για "αντικανονικη" συμμετοχη του Βενετη της Κερκυρας,λογω καποιας κοκκινης που ειχε παρει σε καποιο φιλικο πριν δεκα μερες.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ να κανουν αυτο που υποπτευομαι.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ να τολμησουν τετοιο πραγμα. Ελπιζω πως οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος είπε...
    Κατι ακουγεται για ενσταση για "αντικανονικη" συμμετοχη του Βενετη της Κερκυρας,λογω καποιας κοκκινης που ειχε παρει σε καποιο φιλικο πριν δεκα μερες.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ να κανουν αυτο που υποπτευομαι.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ να τολμησουν τετοιο πραγμα. Ελπιζω πως οχι.

    ---------------

    den exei pato to vareli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. asxeto,

    autos o ntatomo pos ton lene ,pou ithele na ton parei ksanthi me 30.000 kai telika ton afise giati costize 50.000 kai n AEK ton pire me 200.000 , pou sto diaolo einai ?

    o allos o gereiro pou sta xartia stoixise 550.000, ton dosame pouthena n' ton exoume akoma ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Οποιος φαει τον Μπαγεβιτς,θα φαει το κεφαλι του"
    Για αποκρυπτογραφησε μας την Σιβυλλικη φραση του κουμπαρου, αδερφε. Πως την εννοουσε ο μικρος βουδας; Να μη φαγωθει βιολογικα; Σαν ΑΕΚτζης; Προπονιτικα; Πως; Και πως λες κατι τετοιο σε μμε, οταν "επισημα" "δεν ασχολεισαι";
    Τι παιζουμε; Τον παπα;
    Θα μου πεις, δικαιωμα του να λεει οτι θελει. Οχι βεβαια. Οταν "δεν ασχολεισαι" και ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ τον διχασμο,τοτε τι σημαινει;
    Πως ηρθε ο Μπαγεβιτς; Με την καλυψη ποιου; Δικη μου; Πως γινεται να αρνεισαι-και σωστα-χορηγιες-να μη προτινεις λυσεις,να μη θελεις να συμμετασχεις σε τιποτα,να δηλωνεις "απλος οπαδος" και "ξερετε ποσο ποναω αυτην την ομαδα" και απο την αλλη να επιβαλετε ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ο συγκεκριμενος προπονητης,που μονο διαφωνιες,ερριδες,αντιπαραθεσεις,εχθρες,χωρισμενους στρατους,διχασμο στον κοσμο,και αδρανεια στα ααποδυτηρια μπορει να προσφερει πλεον. Γιατι απο καινοτομιες στην προπονητικη και νεες εφαρμογες,το κοβω λιγο απιθανο. Αυτο ηταν,αυτο εμεινε,αυτο ειναι.
    Ειναι ο πολιορκιτικος κριος οπου μεσω αυτου και τις κουστωδιας του,"μπαινουμε" στην ΠΑΕ, ελεγχουμε και παρατηρουμε,τσεκαρουμε και "φωτογραφιζουμε" τον κοσμο εκει και περιμενουμε τα του ελεγχου για να δουμε τι θα κανουμε και πως θα βοηθησουμε την ομαδα που "ξερετε ποσο την ποναω";
    Αν ειναι ετσι,χαλαλι σας βρε. Την κανατε τσιφλικι.Την κανατε ενα μεγαλο στοιχημα. Την κανατε ενα προσωπικο πεδιο εκδικησης. Την κανατε οχημα επιβεβαιωσης. Την κανατε οργανο κομπασμου. Την κανατε παραλιακη για κοντρες, αλλα χαλαλι σας που θα βρει καποτε τον δρομο της.
    Δεν πειραζει. Ουτε η -εως την "σωτηρια" της-ανυποληψια της, ουτε οι ξεφτυλες της,οιτε οι πονοι,ουτε οι ντροπες, ουτε το μικρυμα,ουτε το στεγνωμα της "δεξαμενης", ουτε το ξεμακρεμα απο τους αλλους,ουτε οι ασελγειες των σαλτιμπαγκων πανω της,ουτε οι μνημες που ξεμακραινουν σαν απο ντροπη,ουτε οι τζαμπα-οπως φαινεται-προσπαθειες τοσων στο παρελθον. Δεν πειραζει τιποτα.
    Ελπιζουμε ολα αυτα να αξιζουν τον κοπο και να πιασουν τοπο. Ελπιζουμε να εχετε και γαμω τα σχεδια. Ελπιζουμε απο την μπροστινη πορτα και οχι απο την πλαγια. Ελπιζουμε για πολυ χρονο και οχι για μια "ξεπετα" τριετιας. Ελπιζουμε με πλανο μακροχρονιο και οχι παραδοση στον πρωτο παλαβο που θα ζητησει καρεκλα.
    Και ελπιζουμε να μην αλλαξετε το εμβλημα. Να παραμεινει ως εχει-αν εχετε την καλωσυνη.
    Γιγαντες ειστε και το αναγνωριζουμε. Αλλα-παρακαλουμε- μη δουμε αντι για τα δο Αετοκεφαλα,τις δικες σας μουτσουνες με τις χωριστρες και των δυο σας. Και αντι για φτερα,τον Χ'χρηστο στο ενα,τον "λοχαγο" στο αλλο.
    Γιατι αν ειναι ετσι,θα τις αλλαζα και μονος μου. Θα εβαζα τον Γκουμα στο ενα και τον Μπαρλο στο αλλο, και στα απαλα φτερα να καθονται ο Ιωνας,ο Καροτσερης,ο Ταγαρης ο Ιερεμιαδης,ο Νεγρεποντης,ο Νεστοριδης....ειναι πολλοι.
    Αλλα καλο ειναι να μη μπει εκει πανω κανεις.
    Αγαπηστε μας και καντε το καθηκον σας.Εστω και στα γεραματα και εκ'του ασφαλους. Μα δειξτε εμπρακτα την αγαπη σας.16 χρονια τιμωριας ειναι πολλα. 16 χρονια φαγουρας εξ'αιτιας σαας. 16 χρονια αγαπης απο μακρυα.16 χρονια φλογερου μα και θεοκρυφου ερωτα.16 χρονια αγαπης και μισους στην πλατη ενος δημιουργηματος.4 χρονια ομορφα τα φτυνουμε σαν δηλητηριο μεχρι σημερα.
    Καλυτερα να μην υπηρχατε. Αλλα αφου υπαρχετε,καντε κατι να διορθωσετε-αν μπορειτε πια-λαθη δικα σας. Χ''ρηστοι,τιγρεις και βατραχια,μπειτε στη σειρα και δειτε τον δικεφαλο μια φορα και οχι την αφεντομουτσουναρα σας.
    Παρτε καμια αποφαση. Αλλος να φυγει,αλλος να ερθει,δεν ξερω τι θα κανετε.
    Αλλιως παψτε να ασχολειστε πραγματικα ομως.Ειτε απο τον παγκο,ειτε με τα πουρα.
    Δεν αρχισε και τελειωσε η ΑΕΚ με τις μουτσουνες σας βρε.
    Τι με επιασε τωρα; Ξερω και 'γω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αυτό, για πολλούς δυστυχώς, αρκεί για να φέρει την καταστροφή! Οι υβριστές του Μπάγεβιτς ρίχνουν ήδη το φταίξιμό τους σε εκείνον για τις επιλογές του. Δίκιο ή άδικο, δεν με ενδιαφέρει πλέον. Προσωπικά βαρέθηκα. Όπως εξίσου εμπαθείς θα είναι για μένα όσοι σταυρώσουν τον Σκόκο και τον Λεονάρντο επειδή ήταν χθες επιεικώς απαράδεκτοι. Ουδείς έχει κάνει συμβόλαιο με τις καλές εμφανίσεις.
    Ήταν μια ατυχής πρεμιέρα, το δίχως άλλο. Περισσότερο ασφαλώς επειδή είχαν προηγηθεί τα στραβοπατήματα του Ολυμπιακού και του Παναιθηναϊκού. Η ευκαιρία να βρεθείς με το καλημέρα από πάνω τους χάθηκε. Κι αυτό είναι αρκετό όταν είσαι οπαδός μιας ομάδας που σε έχει γεμίσει με χαρές και σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά κι έχει συνάψει συμβόλαιο με τη μιζέρια εδώ και 16 χρόνια, ώστε να γίνεις επιρρεπής και θολωμένος στον καταλογισμό ευθυνών.

    Δεν θέλω να μπω απόψε σε αυτή τη λογική. Αρκεί που τις επόμενες ημέρες οι «σοφοί» του κιτρινόμαυρου μικρόκοσμου, αυτοί που έχουν μάθει να πλουτίζουν από τη μιζέρια της ΑΕΚ (και ο νοών νοείτω) θα μας ενημερώσουν για τα χίλια-μύρια προβλήματα της ομάδας στα αποδυτήρια, για τους παίκτες που καταλογίσουν ευθύνες στον προπονητή και τούμπαλιν. Όποιος αρέσκεται να τρέφει το μυαλό του με τέτοια αναγνώσματα αποσταθεροποίησης και υψηλής κριτικής, ξέρει που θα τους βρει.

    Εγώ θα απευθυνθώ στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ΑΕΚ (διότι δεν έχω καμία διάθεση να τους διαχωρίζω) και θα τους πω τα εξής: Όχι, δεν ήσασταν αυτοί που έπρεπε στον απόλυτο βαθμό. Αλλά δεν ήσασταν αδιάφοροι! Προσπαθήσατε, μοχθήσατε, κάνατε λάθη αλλά σας βγήκαν και σωστά πράγματα.

    Εσείς (παίκτες και προπονητές) τονίζετε διαρκώς το τρέχον καλοκαίρι ότι εφέτος είστε μια οικογένεια! Αποδείξτε το λοιπόν! Τώρα που ήρθε η αναποδιά, τώρα που κάποιοι θα πατήσουν στο λαιμό σας ή θα σας βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο, απαντήστε!

    Η ΑΕΚ είναι οικογένεια! Το ακούμε ξανά και ξανά από τα στόματά της. Οι οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα. Δεν διαλύονται, δεν διχάζονται, δεν αφήνουν εξωγενείς παράγοντες να τις ανατρέψουν. Δυναμώνουν στις δυσκολίες και απαντούν σε αυτές. Δεν τις φθείρουν οι στείρες αναλύσεις και οι εγωπαθείς κριτικές ανθρώπων που θέλουν να τις αποπροσανατολίσουν προς ίδιον όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αυτό, για πολλούς δυστυχώς, αρκεί για να φέρει την καταστροφή! Οι υβριστές του Μπάγεβιτς ρίχνουν ήδη το φταίξιμό τους σε εκείνον για τις επιλογές του. Δίκιο ή άδικο, δεν με ενδιαφέρει πλέον. Προσωπικά βαρέθηκα. Όπως εξίσου εμπαθείς θα είναι για μένα όσοι σταυρώσουν τον Σκόκο και τον Λεονάρντο επειδή ήταν χθες επιεικώς απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ ένα ξέρω. Δεν μπορείς να ζητάς από τον Γιάχιτς να κάνει ότι και ο Τέρρυ.Θα έπαιζε στην Τσέλσυ τότε και όχι στην ΑΕΚ Το ίδιο ισχύει και για τους λοιπούς ( Καράμπελες, Μανωλάδες,κλπ,κλπ.). Άλλαξε κάτι από πέρσυ? Τίποτα. Μιά από τα ίδια λοιπόν και φέτος. Το λέμε από πέρσυ. Μικρύναμε αδέρφια.Κοντήναμε πολύ. Τα ίδια ξανά μανά θα τα φάμε στην μάπα.Καλή μας όρεξη.Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ?

    Α)ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
    Β)ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ
    Γ)ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ?
    ΤΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΙΟΥ ΛΕΣ Κ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΚΕΡΚΥΡΑ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΟΚ,ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ?
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΑΡΑΚΙΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ Η' ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ,ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ?

    ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΕΤΟ? ΝΤΑΤΟΜΟ ΜΕ 200 ΧΙΛ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΡΕ ΝΤΟΥΣΑΝ? ΟΥΤΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΤΙΣΙΡΙΚΑΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΣΥ ? ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ?
    Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ?
    Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?
    Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?
    Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ?

    ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΑ 700 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙ Η΄ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ?
    ΤΟΝ ΝΑΣΟΥΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η' ΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΕΠΙΛΟΓΗ?
    ΑΛΛΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ.
    ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ?
    ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 400 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 14 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΑΠ , ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ, ΟΥΕΦΑ,ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η΄ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ?

    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ . ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΧΕΣΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Κ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΤΟ 2008 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΟΡΘΙΟΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΕΣ.ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΛΥΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Κ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΥΒΕΥΕ Κ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΝΩ ΤΗΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ.!!!

    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΞΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
    ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ :

    ''ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΟ ΚΛΙΜΑ''
    ''Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ''
    ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ''
    ''ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ''

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
    ΣΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ολοι προπονητες ειστε εκ του αποτελεσματος,
    ενα απο τα κομπλεξ του ελληνα ειναι οτι θελει να ειναι πρωτος και ν αμφισβητει τον αλλον
    οπως και να το κανουμε ο μπαγιεβιτς πρωτος ειναι και εμεις οι αλλοι απλως παρακολουθουμε
    οκ φευγει και μετα ποιος ερχεται ο κωστενογλου??? αυτον θελουμε για να τον εχουμε του χεριου μας
    steven
    η ποιο χαρουμενη μερα της ζωης σου ειναι η μερα που θα φυγει ο Μπαγιεβιτς, ειμαι σιγουρος οτι εκεινη την ημερα θα πληρωσεις και τα ουζα απο την χαρα σου
    αν ξαναδιαβασεις το αρθρο σου με ηρεμια γιατι πιστευω οτι το εγραψες εν θερμω θα δεις οτι γραφεις πολλες φορες σαν διαφορους anonumous kai mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. arxise n epixeirimatologia epipedou

    "ama fygei pios tha rthei?"
    "tha feroume kostenoglou-doni?"
    "persu epeze .....aplirotos"
    "ama den itan o vatraxos ,tha eixame dialusei kai tha imastan 9oi"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Αυγούστου, 2010 10:40

    Προς ανώνυμο: Κάτσε αγόρι μου...άσε το αν είναι πρίγκιπας ή βάτραχος, δε με νοιάζει, υπάλληλος είναι, όπως και οι τιτίκες.
    Ερώτημα: Η ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ? Διότι ο προπονητής έχει ΗΔΗ 2 χρόνια στο θώκο, ενώ και η συντριπτική πλειοψηφία των τιτίκων ήταν εκεί από πέρυσι ή πρόπερσι. Πλην των μπούμπα/έντερ/μπερνς (μπαρμπαδέλλα-λύμπε τους έχουμε ξαναδει στην ΑΕΚ πολλάκις) ήταν τα μόνα νέα πρόσωπα. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΙΚΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
    Βλέπουμε και 2 (δύο) παιχνίδια κόντρα στο ποντικονήσι και τη μπυραρία να τα πιάνει τα παιδιά η θάλασσα...δηλαδή τι πρέπει να περιμένουμε άλλο? Οι κρίσεις μας στηρίζονται στα δύο τελευταία χρόνια, όχι στα 2 παιχνίδια.
    Απο κει και πέρα, άντε πάμε μέχρι παρέλαση (κάπου εκεί ξέραμε και πέρυσι ως που θα φτάσουμε)...αν και πιστεύω ότι οι εξελίξεις θα μας προλάβουν...
    ΥΓ: Οι χαμένες ευκαιρίες δε μου λένε τίποτα. Αν είσαι παίκτης των 500+ το χρόνο ή του 1 μυρίου, που θέλουν να δώσουν στο σκόκο, τη μπάλα τη βάζεις στο πλεκτό όταν πρέπει. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΥΓΙΙ: Αν κάνουμε προσφυγή ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΕΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΡΜΑ Η ΑΕΚ.ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ Κ ΟΧΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΧΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ,ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ,ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ 5 Χ 5 .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΑΘΕΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Κ ΑΠΛΑ ΔΙΧΑΖΕΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΑΝ GAULTIER .
    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ!!ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Αυγούστου, 2010 11:04

    Θωμά συμφωνώ κι επαυξάνω. Επαναλαμβάνω ότι δεν ήρθε χθες, είναι ήδη 2 χρόνια στην ομάδα και βελτίωση δε βλέπουμε. Μπορεί στην προπόνηση να τους δείχνει καλύτερα συστήματα και από της μπαρτσελώνα, αλλά το θέμα είναι να βγάινουν στο γήπεδο. Και, φυσικά, να υπάρχει καθαρό μυαλό εκεί που πρέπει. Χθες, όπως και με τη μπυραρία (και στα 2 παιχνίδια) υπήρξε μόνο για μέχρι το 20'. Μπήκε γκολ? Μιά χαρά, ταμπούρι πίσω και κουκουρούκου μπρος (εξού και οι χαμένες ευκαιρίες). Φάγαμε? Ωφ αμάν και μπιρ αλλάχ.
    Αυτά δε δείχνουν ομάδα με πειθαρχία και προσανατολισμό. Και σίγουρα, όχι ΑΕΚ του 90...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ .ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ? ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΤΙ ? ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ? ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ? ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ? ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ? ΣΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ? ΣΕ ΨΥΧΗ ?ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ? ΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ? ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΔΛΔ?
    ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 92-94 ΤΟΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΓΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ

    ΔΙΟΙΚΗΣΗ : ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ . ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΝΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ ΣΕ ΠΑΘΟΣ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ Κ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ
    ΠΑΙΧΤΕΣ : ΛΙΓΟΙ , ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ( ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ )

    ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Η ΑΕΚ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ Κ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΝΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. thomas
    ο κουπερ τι εχει κανει στον αρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAUGE ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΑΛΑ.ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΧΙ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ.ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ?
    Α , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ,ΠΗΓΕ Κ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΑΡΗ .ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @thomas sillywizard
    AFOU EFTASES NA SIGRINIS TON DUSAN ME TON DONI PIGENE PSAKSOU LIGO AGORI MOU.EISAI KAMIA TRIANTARIA XRONON?
    EXEI KANEI KANENA SYMVOLAIO OTI THA KERDIZEI OLA TA PAIXNIDIA TOU PROTATHLIMATOS?OI ALOI DILADI EINAI MALAKES?DEN EXOUN DIKAIOMA NA KERDISOUN ESTO KAI ETSI ME 2 EPITHESEIS?KAPIA STIGMI THA KANOUME KAI EMEIS TO IDIO.PROTATHLIMA SIMAINEI BATHMOLOGIA KAI STO TELOS VGAINEI H SOUMA.
    SIGA TA OA ME TON KOUPER.MAS TA PRIKSATE ME THN PROPONITARA.TI PARAPANO EKANE DILADI SE MIA OMADA XORIS OIKONOMIKA PROVLIMATA KAI ME THN AMERISTI SYMPARASTASH TOU KOSMOU.OXI SAN EMAS TOUS KAFROUS POU VRIZOUME TON KALITERO PROPONHTH THS ELLADAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. EDO EINAI ELLADA KAI EISAI OTI DILOSEIS.APO DIMOSIOGRAFOS SCHOLISTIS EIDIKOS PROPONITON KAI TAUTOCHRONA MELONTOLOGOS.AN TO ENA AN TO ALLO.AN HTAN O KOUPER THA KERDIZAME 5-0 KAI DEN THA VAZANE OI ALOI 2 GOAL.AN HTAN O NTOUSAN PROPONHTHS STON ARH THA EIXE APOKLEISTEI.
    STA KAFENEIA OI PAPOUDES OI SYNTAKSIOUXOI TA IDIA LENE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ .
    ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ . ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΚΟΥΠΕΡ . ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ .
    Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΗΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥ .ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΠΡΙΝ.ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν η ΑΕΚ τολμήσει να κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Κέρκυρας, θα μπορούν οι δαφνοστεφανωμένες να κομπάζουν ακόμα περισσότερο για το "νόμιμο και ηθικό" αλά Βουλγαράκη πρωτάθλημα του 2008.

    Άμα είναι έτσι να φέρουμε τον Crocus στην ΑΕΚ για να κερδίζει τις Κέρκυρες με 4 μουσαντένια μπενάλτια. Ε, τόσα αποφόρια του Γαυρίκουλα έχουμε φορέσει, χώρια η γαυρο-ΠΟΥΜΑ, στον θείο Σώκρατες θα κωλώσουμε;

    Η ομάδα έχει κατά βάση παικτάκια, λογικά ακόμα και στην Σούπερ Λίγδα από 6η μέχρι 3η θα έρθει φέτος.

    Το εμπόριο Στήβεν έχει κάνει τις αλλαγές σχεδίων και χρωμάτων πασατέμπο. Μετά το λευκό, γαλάζιο και πορφυρό με τα οποία έχει εμφανιστεί η ΑΕΚ παίζοντας με κιτρινόμαυρες ομάδες, να δεις που θα έρθει μία μέρα και το ΡΟΖ σαν την Παλέρμο, να δέσει το γλυκό και να ανεβάσεις πίεση 22!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ Κ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( ΛΕΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ) ΜΕ 2 Η' 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 11 ΚΥΠΕΛΛΑ 13 ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 3 . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟ 2008 . ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Κ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΧΕΣΤΗΣ ..
    ΜΙΑ ΑΕΚ ΗΘΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΗΘΙΚΟ Κ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΕΚ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ Κ ΤΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ .

    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Κ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Thomas
    επειδη εχουμε συναντηθει στο ουζο και σε θεωρω σοβαρο ατομο θα ηθελα να σου πω οτι η τεκμηριωση σου εχει καποια κενα διοτι δεν μπορουμε ανομοια πραγματα
    ο μπαγιεβιτς δεν πηγε τελικο κυπελλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημερα σε ολους.
    Και δωστου μακροσκελη αναγνωσματα και δστου "σεντονια" ολοι μας.
    Επομενο ειναι. Δεν ειμαστε απλως δυσαρεστημενοι. Ειμαστε αγανακτησμενοι.
    Οταν πρεπει να χτησεις ψυχολογια και να κανεις πολεμο για τα αυτονοητα και να παρακαλεσεις για τα απλα,τα παιδικα για να "παρεις την Κερκυρα η καποια Νταντι,τοτε γαματα.
    Και γιατι ειμστε-καποιοι-εδω πολεμιοι του προπονητη,δεν το καταλαβαινω. Αλλες φορες εχουμε κατηγορηθει για "Μπαγεβιτσικοι". Τωρα ειμαστε το αντιθετο;
    Τα πραγματα ειναι μετριμενα κουκια: Η ομαδα ειναι Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 2-3 χρονια τωρα. Και χωρις προπονητη να ηταν,θα επρεπε να εχουν αναπτυξη με την τοση παροδο του χρονου,μια αγωνιστικη ταυτοτητα. Οποια και αν ηταν αυτη. Θα επρεπε να εχουν δεσει τα χνωτα τους. Ολοιας φανταζομαι εχουμε παιξει σε ερασιτεχνικο επιπεδο. Οταν εισαι μαζι με τον αλλον 3 χρονια,ξερεις ακομα και πως την τιναζει οταν κατουραει. Ποσο μαλλον οταν μενεις σε αποστολες και προετοιμασιες μαζι του,κανεις διπλες προπονησεις σχεδον καθημερινα και τρως ψωμι και αλατι.
    Αυτα τα παιχνιδια παιρνονται ανευ προπονητη.
    Μπαινεις μεσα κανεις δυο ευκαιριες,και σου βαζουν ενα γκολα απο το πουθενα και παθαινει κατι η "ψυχολογια σου και εξαφανιζεσαι μεχρι το τελος του ημιχρονου;
    ξαναβγαινεις για το δευτερο,η πουτανα η μπαλα κανει το χατιρι στην αντιπαλη ομαδα,μειωνεις το σκορ με φαουλ και αντι να τον "πνιξεις μεχρι να παρεις το ματς,αντε να ισοφαρισεις,δεν σου καθονται δυο ευκαιριες,παθαινουν παλι κατι τα ψυχολογικα σου και μετα παλι εξαφανιζεσαι μεχρι το τελος του παιχνιδιου; Ε,αντε και γαμισου οπως εισαι.
    Τρια παιχνιδια κολητα,με υποδεεστερες ομαδες που δεν περιμεναν και πολλα και παλι εισαι υπο; Παλι κυνηγας σκορ; Παλι σκαμπανεβασματα; Παλι γλυστριματα και παιδαριωδη λαθη; Δηλαδη αν παιξεις με αντιπαλο που θα σε σφυξει,που θα απαιτησει νικη,που θα εχει στοχο να παρει το παιχνιδι οπως και δηποτε,τι θα κανεις; Θα φυγεις απο το γηπεδο;
    Δεν υπαρχει δικαιολογια. Η ομαδα ειναι η ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ 3 χρονια τωρα. Οι Δελλας και Λυμπε,δεν λογιζονται για προσθηκες καθ'οτι απλα ελειψαν για ενα διαστημα. Ο Ντιοπ απλα εχει παιξει 3 μισαωρα. Τι γινεται λοιπον; Γιατι συμπεριφερονται σαν να τους μαζεψαν χθες απο τις παραλιες; Απαντηση: και τι μας νοιαζει; να πανε να γαμηθουνε ολοι τους.
    Εμεις εδω απο το μπλογκ αμα καταιβουμε,παρ'ολο που εχουμε μολις τρεις συναντισεις,φανταζομαι θα συνενοηθουμε καλυτερα. Τουλαχιστον δεν θα κανουμε τοσα λαθη αβιαστα. Που μοιαζουν σαν εσκεμενα και σπανε τα νευρα. Με την Κερκυρα ρε και με την Νταντη και την πουλατε 60 φορες σε καθε παιχνιδι; 5 λαθη το λεπτο; Αλλο σπορ κανατε μηπως και σας μαζεψαν εκει με το ζορι;
    Ειστε του 5 και του 6. ο.κ. το γνωριζουμε. Αυτο που δεν εχουμε χονεψει,ειναι οτι πρεπει να κανετε υπερπροσπαθεια για να φτασετε το 4.
    Και αν υπηρχε ελπιδα,ειναι στο οτι ο συγκεκριμενος προπονητης,θα μπορουσε τους παικτες του 5 και του 6 να τους κανει του 7. Αυτο δεν συναιβει ΠΟΤΕ,εξαιρουμενων παιχνιδιων μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου.
    Και εω τι να κανω δηλαδη; Να περιμενω μια καλη στο συνολο της εμφανηση καθε 20 αγωνιστικες; τι ειμαι; Κερκυρα και θελω να κανω την εκπληξη και να παρω ενα ντερμπυ καπου,καποτε;
    Επαναλαμβανω. Μπορει να καψετε-κατα ενα θαυματουργο τροπο-κιροζινη στις επομενες αγωνιστικες και να παρετε πρωταθλημα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Ουτε και τον προπονητη πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΗΓΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ..ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΕΦΑΓΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΦΑΒΟΡΙ.

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ .ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ . ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ?
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΥΠΟΜΕΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.ΟΥΤΕ ΒΑΤΡΑΧΟ ΤΟΝ ΛΕΩ ,ΟΥΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΝΕΠΝΕΕ. ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΠΩΘΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ.ΑΝ Κ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΗ ΑΕΚ ΘΥΜΟΜΟΥΝ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΩΝ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ THOMAS SILLYWIZARD

    Ε μα, ΑΚΡΙΒΩΣ διότι ξεφτιλιστίκαμε στο γήπεδο ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε ένσταση. Αλλιώς είμαστε ίδιοι με τον Πράκτορα που ξεφτιλίστικε από την Καλαμαριά στο γήπεδο και μετά το έπαιζε Βουλγαράκης Νόμιμος και Ηθικός.

    Το κράξιμο από τις δαφνοστεφανωμένες σε περίπτωση ένστασης θα είναι μπόνους.

    (Μάλους στην πραγματικότητα, αλλα εντάξει, δε βαριέσαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΔΕΙΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?ΑΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ 2 ΜΑΤΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ.
    ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΘΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΠΙΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Ο ΓΙΑΧΙΤΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΕΡΜΑ.

    ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 3 ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΕΚ ΔΛΔ. ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. GIA SIGA RE PROTI AGINISTIKI EINAI AKOMH.
    TA VAPSATE OLOI MAYRA.O ANOHTOSWIZARD THELEI NA FEREI TON APOTYXHMENO KOUPER NA PAROUME PROTATHLIMA O VLAKAS MIKE APO XALKIDA THELEI NA DIALITHEI H AEK GENIKA O GARATZEOS THA ALAXEI OMADA KAI O STEVEN THA STAMATEISEI NA PEINEI OYZA ME TON TIGRI GIATI DEN ALNALAMVANEI THN OMADA.TI NA KANOUN KAI OI GAVROI POU DOSANE TOSA EKATOMYRIA.AN EIMASTAN EMEIS THA TA EIXAME KAPSEI OLA.SE KANENAN DEN ARESE H XTESINH AEK ALLA KAPOU PREPEI NA XALAROSOYME LIGO KAI NA STAMATISOUME TIS ANOHSIES KAI TIS KAFENEIAKES KOYVENTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. pølsemannen

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ Κ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Κ ΚΡΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
    Η' ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΕΚΕΙ Η ΗΘΙΚΗ.

    ΤΕΣΠΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μονο και μονο που λενε απο την "διοικηση"(λεμε τωρα) οτι "θα δουμε αν θα κανουμε ενσταση",ειναι η απολυτη αποΑΕΚοποιηση.
    Ολα τα εχουμε δει. Ολα σχεδον αλλοτριωθηκαν. Μενει να δουμε και αυτο. Μηπως καλα κανουν και μειωνουν το κιτρινομαυρο σιγα-σιγα; Ξερουν κατι και δεν μας το λενε; Δεν βλεπουμε τα πραγματα ως εχουν,σαν γνησιοι μαλακες,δηλαδη ρομαντικοι;
    Πρεπει και να εξηγησουμε γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβει αυτο; Χρειαζεται αναλυση;
    Εγω το λεω απο τωρα. Αν γινει κατι τετοιο-ηδη ειναι ξεφτυλα και το ενδεχομενο που αφησαν- θα παψω να ασχολουμαι,θα την ξεγραψω και εδω περα θα γραφουμε μονο για κοινωνικα,για ανεκδοτα,για γκομενες κλπ. Τελος το κεφαλαιο ΑΕΚ,αν γινει κατι τετοιο. Ταφοπλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ . Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΚΡΥΓΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΝΟΣ 80ΧΡΟΝΟΥ .. ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΔΛΔ.
    ΚΑΤΣΕ ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΣΥ Κ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εχει δικιο ο ανωνυμος. Καντε υπομονη. Πρωτη αγωνιστικη ειναι...της φετινης χρονιας...απο τις τρεις συνολικα που ειναι μαζι...και στις τοσες που θα ακολουθησουν.
    Ποσων χρονων εισαι ρε Θωμα, η Γιωργη; Ενταξει. Εχετε χρονια μπροστα σας μεχρι να δειτε τα πρωτα αποτελεσματα της τιτανιας-καθως φαινεται-προσπαθειας που γινεται. Και ο Καρολος νομιζω προλαβαινει να δει κατι πριν κλεισει τα ματια του,καθως και εγω.
    Καντε υπομονη,φυτεψτε μια λεμονια,ποτιστε το γερανι,ραψτε καμια καλτσα και οι καλυτερες μερες ερχονται. Το γραφει και ο Παισιος στο βιβλιο του για τα "εξαμιλια".
    Αποφευχθει τελικα η πληρης ξεφτυλα, διαβαζω. Παααλι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ναι ρε χαλαρωστε πρωτη αγωνιστικη ειναι ακομα. περιμενετε μεχρι την 12η ή εστω μεχρι τα play off που θα δουμε μπαλαρα. κ αν παλι δεν εχει προλαβει να στρωσει την ομαδα, μπορουμε παντα να του ανανεωσουμε το συμβολαιο για του χρονου οπου σιγουρα η ομαδα θα εχει δεσει..
    ρε καλα κανουνε κ μας δουλευουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ESY CHRISTO MPOREIS NA KSEKINISEIS NA PEIGAINEIS GIPEDO AYTA POY GRAFEIS NA TA PEIS KAT IDIAN.ESY THOMAS SYNEXISE NA FANTAZESE THN AEK PROTATHLITRIA ME AYTI THN DIOIKHSH KAI AYTOYS TOYS PEXTES ME TON KOUPER PROPONHTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος είπε...
    EDO EINAI ELLADA KAI EISAI OTI DILOSEIS.APO DIMOSIOGRAFOS SCHOLISTIS EIDIKOS PROPONITON KAI TAUTOCHRONA MELONTOLOGOS.AN TO ENA AN TO ALLO.AN HTAN O KOUPER THA KERDIZAME 5-0 KAI DEN THA VAZANE OI ALOI 2 GOAL.AN HTAN O NTOUSAN PROPONHTHS STON ARH THA EIXE APOKLEISTEI.
    STA KAFENEIA OI PAPOUDES OI SYNTAKSIOUXOI TA IDIA LENE.

    -------------------

    kala afiste sti mpanta ton kouper,den einai sugrisimo megethos me to vatraxo to prwin proponiti

    o tennes xtes ekane apla pragmatakia kai tou pire ti tautotita
    tou karfwse ta duo mpalakia kai meta edwse xartaki stous paiktes : krampa tsigas sto 65' kai to 82', krampa venetis sto 71' kai to 87' klp
    kai se mia fasi stis kathysteriseis klotsise kai mia mpala mesa ,pragma pou an eixe kanei ki o vatraxos propersy tha xame ki ena akoma kupelo sti tropaiothiki

    ki o servos ti ekane se ola auta ? kompoloi kai mpegleri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. NA PAROUME TON TENNE GIA PROPONHTH RE MIKE ME TO KOFTERO MYALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος είπε...
    NA PAROUME TON TENNE GIA PROPONHTH RE MIKE ME TO KOFTERO MYALO
    ---------------

    ki o papakostas de me xalaei

    2 fores kai malista me diaforetikes omades ton ksekoliase persy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. KATSE MHN SPASEI O DIAOLOS TO PODI TOU KAI ERTHEI O TIGRIS KAI THA DEIS POION THA EXEI PROPONHTH.ESY KATSE KAI DIAVAZE OTI THA FEREI ALLON KAI PISTEPSE TO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος είπε...
    KATSE MHN SPASEI O DIAOLOS TO PODI TOU KAI ERTHEI O TIGRIS KAI THA DEIS POION THA EXEI PROPONHTH.ESY KATSE KAI DIAVAZE OTI THA FEREI ALLON KAI PISTEPSE TO

    ---------------------

    st'arxeidia mou ti tha ferei o tigris kai ama kratisei to ramolimento

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. re to kouper

    irthe persy sta mesa tis xronias kai fetos OLOI oi paixtes tou ksekoliARI einai veltiomenoi

    apo to diko mas roster pios veltiothike ??

    mono o tzimpour parousiazete veltiomenos ton opoio tzimpour persy o vatraxos ton eixe dioksei kana 6mino apo tin omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. OSA DEN FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA.MEXRI PAPAKOSTA MPOREIS NA FANTASTEIS KAYMENE STHN OMADA POU THEORITIKA AGAPAS ALLA THN THELEIS MIKRI GIA NA PERNAS THS ORGANOMENES MALAKIES SAS.PROTOS STO XORIO(XALKIDA)PARA DEYTEROS STHN POLI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος είπε...
    OSA DEN FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA.MEXRI PAPAKOSTA MPOREIS NA FANTASTEIS KAYMENE STHN OMADA POU THEORITIKA AGAPAS ALLA THN THELEIS MIKRI GIA NA PERNAS THS ORGANOMENES MALAKIES SAS.PROTOS STO XORIO(XALKIDA)PARA DEYTEROS STHN POLI.

    -------------------------

    egw vlepw mexri papakosta, esu skaloses sto tzoufio papari tou servovozniou

    kavla o kanapes ,o anemistiras orofis pou kanei diaspora sto A/C kai o kainourios HD apokodikopointns tis nova

    milame zoumarei ti fatsa tou servou sto 2o mpalaki kai vlepeis kanoniko thriller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2010

    Επανάληψη Μήτηρ Μαθήσεως.

    Η ιστορία της προδοσίας ξεκινάει αρκετούς μήνες πριν πέσουν οι τζίφρες της ντροπής .Το χειμώνα του 1996 μπαινόβγαινε στα κότερα και στα λοιπά στέκια των αρουραίων. Ακόμα και σήμερα με εκπλήσσει ο αριθμός των επισκέψεων και των νταραβεριών του, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι και το χαρακτήρα του, αλλά και την ετοιμότητα η΄ευκολία του να δαγκώσει το χέρι που του δίνει ψωμί. Το μεγάλο λάθος όλων είναι η παρείσφρηση εννοιών όπως ο επαγγελματισμός (ακόμα και όπως τον φαντάζονται ). στην αναφορά τους για τη προδοσία του. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Όταν ο προδότης ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήταν μεν ένας αξιολογότατος ποδοσφαιριστής , αλλά προερχόμενος από μια χώρα , με τους γνωστούς περιοριορισμούς , του έλειπε και το χρήμα, αλλά και οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις ώστε πέρα όλων των άλλων να ευχαριστιέται αυτό που κάνει.
    Η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε το ρόλο μιας εταιρείας . Η ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες της οικείας της και έχρισε το προδότη ως επίτιμο μέλος της. Συνάμα του έδωσε τη δυνατότητα να ανέβει τόσο οικονομικά , όσο και κοινωνικά . Χωρίς την αύρα της ΑΕΚ , ο προδότης θα ήταν , απλά, ένας καλός ποδοσφαιριστής που μετά από χρόνια θα τον συναντούσες στα κουίζ του Σωτηρακόπουλου. Στην ΑΕΚ χρωστάει τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα. Το πλουτισμό του, το σπίτι του, τις γκόμενες του, το ελληνικό του διαβατήριο , το αυτοκίνητο του, τη ζωή του την ίδια μένοντας σε μια χώρα μακριά από το πόλεμο, μέχρι και τη προπονητική που έμαθε στου κασίδη το κεφάλι
    Το χειμώνα λοιπόν του 1996 τα έγραψε στα παλιά του παπούτσια όλα αυτά, γιατί τα άλλα που υποτίθεται ότι έχει φαίνονται σε αυτές ειδικά τις στιγμές. Αν περιοριζόταν σε αυτό, θα μπορούσα να πιστέψω τις θεωρίες περί στιγμιαίου λάθους. Ουδείς άσφαλτος που λέει και μια λαική αοιδός .
    Ο προδότης όμως όχι μόνο κορόιδευε το κόσμο, αλλά σε μια επίδειξη άκρατου αντιεπαγγελματισμού έκανε σαμποτάζ στην εταιρεία που καλοπληρωνόταν εκείνη τη στιγμή. Ουσιαστικά είχε βγάλει χαρτί και μολύβι σχεδιάζοντας τα πλάνα της επόμενης σεζόν ..και της επόμενης του ομάδας ,βεβαίως . Στα πλαίσια αυτά αρνήθηκε την ενίσχυση της ομάδες με παίκτες όπως ο Τζόρτζεβιτς, Ο Γιαννακόπουλος , ο Νικοαλαϊδης και ο Νινιάδης. Είναι η εποχή που υποτίθεται ότι πάσχιζε για το καλό της ΑΕΚ. Ω! τη έκπληξη όμως .. Οι τρεις από αυτούς αποτέλεσαν τις βασικές του μονάδες , όντας αρχιστράτηγος του Κόκκαλη. Γνωρίζοντας παράλληλα από πρώτο χέρι ότι η κυριαρχία του, πέρναγε και μέσα από την αποψίλωση της ΑΕΚ, προσπάθησε να πάρει μαζί του το Μανωλά το Σαβέφσκι και τον Ατματζίδη. Παρ όλη τη διαβεβαίωση του νέου του εργοδότη ,για τη κόκκινη παράγκα, φοβόταν ακόμα τη δυναμική της ομάδας, απαλλαγμένη από τις φοβίες του και τα κόμπλεξ του.
    Φτάνουμε σιγά, σιγά στη κορωνίδα της προδοσίας του. Ποια είναι αυτή ; Ο αγώνας με το βάζελο. Ο προδότης πούλησε τον αγώνα , με τις αλλοπρόσαλλες και παράξενες αλλαγές του , κόντρα στη ροή του αγώνα. Πίσω από αυτή τη πράξη του ήταν η απειλή για αυτόν και τη νέα του ομάδα, η ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει ως καύσιμη ύλη το νταμπλ και να εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη , όπου δεν θα μπορούσε να την αναχαιτίσουν 100 κόκκινες παράγκες και 1000 Τζόρτζεβιτς. Κοντεύουμε στη πέμπτη παράγραφο και ο προδότης φέρει ακόμα , τύποις, το τίτλο του προπονητή της ΑΕΚ. Ο επίλογος ήταν αντάξιος του βρωμερού χαρακτήρα του. Οι διαβεβαιώσεις προς όλους εκείνο το απόγευμα για τα παραμυθένια δημοσιεύματα μετατράπηκαν σε επίσημες υπογραφές , χαμόγελα και φωτογραφίες το βράδυ
    Ως γαύρος πια ,φρόντισε με το καλημέρα να δείξει την αγάπη και αφοσίωση του για τη νέα του οικογένεια. (η' μήπως για τη μόνη ;) Ο πάντα κομψός προπονητής , παράτησε σταυρωτά σακάκια και μανικετόκουμπα και επέλεξε τις ερυθρόλευκες σωβράκες. Στο βάθος του μυαλού του πέρα από την αφοσίωση, τη πρόκληση, παρακαλούσε να εκτραχυνθούν τα πράγματα , ώστε να γλιτώσει και το ξεβράκωμα που ακολούθησε . Ο λαός όμως της ΑΕΚ τον υποδέχθηκε με μεγαλειώδη τρόπο. Όπως πραγματικά του άξιζε . Κάτι που τον εκνεύρισε αφάνταστα, απειλώντας μας . ότι στο Πειραιά θα μας γαμήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο γαύρος προπονητής άλλαζε σιγά σιγά και συνήθειες . Το τρόπο που πανηγύριζε τα τέρματα της ομάδας του ,πχ. Ο επαγγελματικός πανηγυρισμός έδωσε τη θέση του στο πανηγυρισμό του οπαδού. Ναι !! ο προδότης εκτός από μέλος της οικογένειας του οσφπ είναι πια και οπαδός του. Στη πορεία έγινε και παλαίμαχος σε μια ακόμα φωτογραφία της ντροπής. Ως γαύρος προπονητής είχε πάρει προσωπικά τους αγώνες εναντίον της παλιάς του ομάδας. Για τέτοιο μίσος και εμπάθεια μιλάμε. Ποιος δεν θυμάται το βγάλσιμο της γλώσσας μετά από τα χειρουργεία που μας πέρναγαν ; Ο γαύρος οπαδός προπονητής όχι μόνο δεν έβλεπε τίποτα. αλλά διεκδικούσε και το ρόλο του αδικημένου
    Φτάσαμε σιγά σιγά στη πρώτη του επιστροφή. Ο κατά δήλωση του ΑΕΚτζής , γαύρος οπαδός , επέστρεψε για να μας εκδικηθεί. Θυμάται κανείς από ποιους ζήτησε (λέμε τώρα) συγνώμη . Να το πάμε ανάποδα !!
    Από ποιους δεν ζήτησε ; ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Από όλους , δηλαδή, που δικαίως τον μπινελίκωναν, σήκωναν πανιά και τον έραναν με τα αργύρια της προδοσίας. Γνώριζε μια χαρά ότι ο ερχομός του θα διχάσει . Φρόντισε όμως η παρουσία του να είναι όσο πιο θορυβώδης γίνεται. Με τα κωλόχερα προς ΑΕΚτζήδες μέσα από το πούλμαν της ομάδας, μέχρι τους τσαμπουκάδες όταν "τρακαριζόταν" με ΑΕΚτζήδες. 'Οτι θα έπραττε , δηλαδή, ένας γαύρος χούλιγκαν. Η εμπάθεια τον οδήγησε μέχρι να αναλάβει το ρόλο του παραπετάσματος, όπου μέσα από αυτό ο άλλος άρμεγε "κανονικά και με το νόμο "
    Έχοντας αποβληθεί από το σύλλογο, όλοι πιστέψαμε ότι το μίσος προς την ΑΕΚ θα είχε λάβει τέλος. Τουλάχιστον δεν θα τον ξαναβλέπαμε στα μέρη μας .Δυστυχώς, διαψευσθήκαμε οικτρά. Ο γαύρος επέστρεψε για το τελειωτικό χτύπημα . Σε αυτή του την αποστολή έχει ως αρωγούς την αυλή των αγαπητικών δημοσιογράφων του, αλλά δυστυχώς πολλούς, πάρα πολλούς ΑΕΚτζήδες. Οι πρώτοι έστησαν μια κακόγουστη παράσταση δεύτερης συγνώμης που περιελάμβανε λίγο από όλα. Κόμπιασμα στη φωνή, μια συγνώμη (αχαχαχχαχαχα) προς άπαντες, αυτή τη φορά και ως επιβράβευση στο τέλος ένα θεατρικό χειροκρότημα . Οι ΑΕΚτζήδες τι στο καλό , όμως , πάθανε ; Πως δέχεστε ρε γαμώτο πίσω το υποκείμενο που προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα να μας διαλύσει ;
    'Εχει σημασία με ποια ιδιότητα το προσπαθεί αυτό ; Ως γαύρος το πρώτο καιρό, ως κολλητός του μάνατζερ και γάυρος σήμερα ; Και αν, κάποιοι μετά από τη λοβοτομή ξέχασαν, δεν διακρίνουν το παλαίμαχο με τη βούλα του οσφπ. δεν μπορούν να δουν ούτε τα αγωνιστικά χάλια της ομάδας ;
    Για όλους αυτούς του λόγους και για εκατομμύρια άλλους που θα γέμιζαν άλλα τόσα μπλογκ ο προδότης είναι ο αθλιότερος έμμισθος που έχει περάσει από το σύλλογο. Ο ΑΘΛΙΟΤΕΡΟΣ. Αυτό δεν θα τα αλλάξει ούτε μια πρόσκαιρη επιτυχία , αν και όποτε έρθει. Από την άλλη καταντάει αστείο , όταν, προσπαθούμε να βάλουμε στην ίδια ζυγαριά το κακό που προξένησε στην ομάδα με το αυτό που (δήθεν) προκαλούν οι ενέργειες αυτών που δεν τον γουστάρουν. Το προσωνύμιο του προδότη θα τον ακολουθεί και μετά θάνατον . Για αυτό και η ανικανότητα του θα αποτελεί πάντα τροχοπέδη για να πετύχει το τελευταίο του στόχο. Όταν κάποτε αυτή η φάτσα τελειώσει (και κάποτε διάολε, θα τελειώσει), θα φύγει με το τρόπο που του αξίζει, που του πρέπει. ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ETSI EINAI.AEKTZHS APO SPITI.KANOUME KRITIKH TROME PATATAKIA RIXNOUME KAI KAMIA KLANIA KAI DILONOUME AEK.KAI XTES DEN EXASE H AEK EXASE O NTOUSAN RE LAMOGIO XALKIDEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. thomas
    σε χαιρομαι γιατι ολα σου τα θεματα τα εχεις λυσει και το μονο που απομενει ειναι ο μπαγιεβιτς
    μην ανυσυχεις θα λυθει συντομα και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος είπε...
    ETSI EINAI.AEKTZHS APO SPITI.KANOUME KRITIKH TROME PATATAKIA RIXNOUME KAI KAMIA KLANIA KAI DILONOUME AEK.KAI XTES DEN EXASE H AEK EXASE O NTOUSAN RE LAMOGIO XALKIDEE
    ------------------

    talaiporithikes xtes kakomoirako e?

    piges mesa sti treli xara apo ti gela ton allon 2 , eskases to 30ari stous kerkyreous , eides ta xalia tou servou ki efages kai tin kinisi stin epistrofi
    ki ama kata tis 10 eskase kai kana ploio apo ancona kai ksefortose ntalikes, paizei na kanes kana 5wro na gyriseis pisw akougontas parallila na mpinelikonoun to indalma sou sta radiofona

    patatakia den efaga , molis to karfwse o tsigas parageilame apo pizzaria kai plakothikame stis mpures

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. anomyme
    τι καθεσε και ασχολεισαι με τον χαλκιδαιο
    ενα χαζο παιδι ειναι του συστηματος που νομιζει οτι ειναι προιον ηθικης
    ρωτα την μανα του να σου πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. dimitri είπε...
    anomyme
    τι καθεσε και ασχολεισαι με τον χαλκιδαιο
    ενα χαζο παιδι ειναι του συστηματος που νομιζει οτι ειναι προιον ηθικης
    ρωτα την μανα του να σου πει

    -----------------

    re dimitraki , san polu de tin anafereis ti kyra katerina ?

    an exeis kolo ki arxeidia , ela edw esu na tin rwtiseis oti goustareis

    tha xarei polu na sou lusei oles tis apories

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ? ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΩ Κ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ.Η ΑΕΚ ΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

    Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑΛΙ.ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΒΑΤΡΑΧΟ,ΞΕΦΤΥΛΑ Κ ΛΟΙΠΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ Κ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. MIKE TA ARCHIDIA SOU NA SKEIPSIS KAI NA TA VALEIS STO STOMA SOU AN MPOREIS FYSIKA NA TA VREIS KATO APO THN SAPIOKILIA SOU LEPOURA.
    MILA KALA MALAKA GAMO THN CHALKIDA SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. thomas
    ασχολεισου με τον γιο σου περισσοτερο διοτι ολοι αυτοι που βρισκονται στην αεκ κερδιζουν περισσοτερα απο εμας και δεν βλεπω να σχολουμαστε περισσοτερο
    αμα θελεις παιρνεις το τηλεφωνο μου απο τον στηβεν και τα λεμε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ,ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ,ΓΕΛΑΣ Η΄ΚΛΑΙΣ.
    ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ .ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.ΕΙΤΕ ΛΥΠΗΣ ΕΙΤΕ ΧΑΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΟΥΖΟ . ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ).ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ 436-338ΠΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Mετά τη σύλληψη του Ιησού από τις ρωμαϊκές αρχές και πριν την εκτέλεσή του, γεμάτος τύψεις ο Ιούδας επέστρεψε τα τριάντα αργύρια στους ιερείς και κρεμάστηκε. Οι ιερείς, καθώς απαγορευόταν από τον εβραϊκό νόμο να επιστρέψουν τα χρήματα, τα χρησιμοποίησαν για να αγοράσουν το κτήμα ενός κεραμοποιού, τον λεγόμενο "αγρὸν τοῦ κεραμέως", κάτι που στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο παρουσιάζεται ως εκπλήρωση προφητείας

    Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ COPY-PASTE ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΆΤΟ ΟΡΘΟ-ΓΡΑΦΙΚΑ.
    ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΟΥ?
    ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ!!!
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΓΑΛΑΤΣΗ,ΚΑΖΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας γιος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που έφερνε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από κει τους Πέρσες για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.).
    Για την κυκλωτική κίνηση των Περσών επιλέχθηκαν οι 10.000 επίλεκτοι φρουροί του βασιλιά, γνωστοί και ως "Αθάνατοι", με αρχηγό τους τον Υδάρνη. Οι Πέρσες ακολούθησαν τον Εφιάλτη με τη δύση του ηλίου. Όλο το βράδυ ακολούθησαν το μονοπάτι που τους οδηγούσε ο Έλληνας προδότης. Το όνομα αυτού του στενού περάσματος ήταν Ανοπαία Ατραπός και, επειδή και οι ελληνικές δυνάμεις του βασιλιά Λεωνίδα γνώριζαν την ύπαρξη του, είχαν θέσει ως φρουρούς του περάσματος 1.000 Φωκείς.


    Οι Πέρσες απώθησαν τους Φωκείς και κύκλωσαν τους Έλληνες. Ο Εφιάλτης είχε εκπληρώσει το ρόλο του. Για τη πράξη του αυτή ο Πέρσης αυτοκράτορας του έδωσε μια μεγάλη χρηματική ανταμοιβή. Η Δελφική Αμφικτυονία, όταν οι Πέρσες νικήθηκαν και έφυγαν από την Ελλάδα, τον επικήρυξε έναντι χρηματικής αμοιβής και γι' αυτό ο Εφιάλτης είχε καταφύγει στη Θεσσαλία. Όταν έπειτα από χρόνια γύρισε στη πατρίδα του στην Αντίκυρα Φθιώτιδας δολοφονήθηκε. Ο άντρας που τον σκότωσε ήταν ένας Τραχίνιος, ο Αθηνάδης, ο οποίος σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, τον αναγνώρισε και τον σκότωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Κουίσλινγκ
    - Η Νορβηγία παρέμεινε ουδέτερη κατά τον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, ελπίζοντας σε μια οικονομική και κοινωνική καλυτέρευση, οδηγούμενη από το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα. Το 1940, παρόλο που είχε διακηρύξει την ουδετερότητά της, εισέβαλαν οι Γερμανοί σχηματίζοντας μια κυβέρνηση (1/2/1943) ανδρείκελο με επικεφαλής τον Κουίσλινγκ (Στη Νορβηγία, η Εθνική Ένωση του Κουίσλινγκ χαρακτηριζόταν από πολύ περιορισμένη εκλογική απήχηση)
    -Κουίσλινγκ = Λέξη που έμεινε από τα χρόνια της Γερμανικής κατοχής και είναι το επίθετο του προδότη Νορβηγού πρωθυπουργού της εποχής εκείνης . Έτσι , όποιος προδίδει και μάλιστα την πατρίδα του , επικράτησε να λέγεται " Κουίσλινγκ ".



    Μπάγεβιτς Ντούσαν
    - Ο "Πρίγκηπας του Νερέτβα" γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1948. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Βελέζ Μόσταρ και στην ΑΕΚ, ενώ στο απόγειο της καριέρας του έφτασε με την εθνική Γιουγκοσλαβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974. Φόρεσε 37 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και πέτυχε 29 γκολ.
    -Ο κ. Μπάγεβιτς ήταν προπονητής της ΑΕΚ κατά την περίοδο 1988-1996. Όλα αυτά τα χρόνια είχε επιδείξει εξαιρετικό έργο και απολάμβανε της αγάπης και της ασυλείας του κόσμου. Ήταν αδιανόητο να κατηγορηθεί ποτέ και για τίποτε ο κ. Μπάγεβιτς, ακόμα και στις περιπτώσεις που ήταν εμφανές ότι είχε από μεγάλη ως απόλυτη ευθύνη.Ο κ. Μπάγεβιτς με την σειρά του, είχε εκφραστεί κατά καιρούς για την ΑΕΚ, με λόγια που ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις των φιλάθλων. "Η Φιλαδέλφεια είναι το άλλο μου σπίτι", "Τώρα που μου κάψανε το σπίτι καταλαβαίνω τον πόνο που πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι -οι Μικρασιάτες δηλαδή πρόσφυγες που στηρίζουν την ΑΕΚ" κλπ.
    - Στο τέλος της σαιζόν δήλωσε λοιπόν ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ αφήνοντας έκπληκτους όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ. Αμέσως οι ΑΕΚτζήδες οργάνωσαν συλλαλητήριο συμπαράστασης στον κ. Μπάγεβιτς, και καταδίκης του κ. Τροχανά, τον οποιόν πίεζαν ασφυκτικά να πουλήσει την ΑΕΚ και να φύγει για το καλό της ομάδος. Και τότε έγινε η ανατροπή. Ο ίδιος ο κ. Μπάγεβιτς παρουσιάστηκε στον κ.Τροχανά και δήλωσε : "Από το Φεβρουάριο είχα δώσει το Λόγο της Τιμής μου στον κ. Κόκκαλη ό,τι την επόμενη περίοδο θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό!". Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον Λαό της ΑΕΚ που μέχρι εκείνη τη μέρα έπινε νερό στο όνομα του Σερβοέλληνα τεχνικού. Το σοκ, σε συνδυασμό και την αηδία και την απογοήτευση μετέτρεψε την λατρεία στο πρόσωπο του κ. Μπάγεβιτς, σε μίσος και απέχθεια. Το όνομα του, στην συνείδηση του λαού της ΑΕΚ έγινε ισοδύναμο της προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. vatraxe , meta to patsatzoglou psise kai to sunetero sou sto kineziko, ton tzole, na valei ki autos plati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αποκλειστικό του exedrasports.gr: Στα γραφεία της ΑΕΚ θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο μάνατζερ του Χρήστου Πατσατζόγλου και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια για να συζητήσουν με τους διοικούντες την ΠΑΕ το ενδεχόμενο ο Ελληνας μέσος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση.

    Ο Χρήστος Πατσατζόγλου προορίζεται ως αντικαταστάτης του Κάρλος Αραούχο, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ, στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έλεγε ότι δεν χρειάζεται κάποιον παίκτη ούτως ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ του. Ωστόσο, οι τελευταίες εμφανίσεις της Ενωσης με Νταντί Γιουνάιτεντ αλλά και Κέρκυρα, φαίνεται πως έχουν κάνει τον Σερβοέλληνα τεχνικό να αναθεωρήσει την άποψή του καθώς ο Σάνιελ Γιάχιτς δεν ικανοποίησε στην θέση αυτή.

    Ετσι έστω και την ύστατη στιγμή (1μιση μέρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου) φαίνεται πως θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κάρλος Αραούχο στο πρόσωπο του Χρήστου Πατσατζόγλου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και γνωρίζονται πολύ καλά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς από την κοινή θητεία και των δύο στον Ολυμπιακό.


    http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=74485

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ta kseftilosite pou asxolounte me tin AEK , psora gia spor ,365 klp , apofeugoun epimelos na anaferthoun me leptomereies gia ti metagrafi tou paltou pou kanane oi mizadoroi

    kaneis den anetrekse sta kupriaka site na dei oti autos o kseplenis den exei paiksei oute 5 mats persy kai efyge me klotses kai apeiles apo tin omonoia

    enw mas pliroforoun pos gia ti metagrafi auti ,rwtithike o eteros prwin palaimaxos pou dioksane oi kyprioi kai fortothikame emeis, o vDellas

    dystixos , exoume mpleksei polu asxima...

    kai na fygei o vatraxos aurio , n zimia pou exei kanei ,einai idi terastia
    enw aisios apo ti mera pou anelave , eftase tis 40 metagrafes me ta apotelesmata pou oloi gnwrizoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς Ανώνυμο: ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ. ΗΠΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΧΘΡΟ". ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Παιδια η ΑΕΚ ειναι το θεμα και οχι ο προπονητης.
    Αυτος,ναι,ειναι μερος του προβληματος και οχι ΤΟ προβλημα.
    Ολα αρχιζουν και τελειωνουν στα αρρωστα διοικητικα.
    Και Μιχαλη,ας μη ψαχνουμε στραβα αποτελεσματα,για να μετατρεψουμε τον χωρο εδω σε πεδιο βολης του Σερβου και ολικη βατραχομυομαχια. Δεν ειναι δωματιακι εδω μεσα.
    Ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα αυτα τα κατεβατα,αλλα και δημιουργηματα μιας αναγκης για ημιθεους και πριγκηπες και πρασινα αλογα,αναγκη κυρια της οργανωσης.Και γιγαντωση των τοτε εντυπωσεων συστηματικα απο τα εντυπα που τρεφονταν σαν τσιμπουρι.
    Το να καταριεσαι και να βριζεις την γυναικα σου που πηδηχτηκε πριν 15-20 χρονια δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα.
    Τωρα τι γινεται. Με το να φορτωνουμε τις μεταγραφες ολες, να κατηγορουμε για μιζες,για κλικες,για πλατες,για διαλυση,για μονομερεις ευθυνες,για σκοπιμοτητα,για πουλημενα αποτελεσματα,για μανατζαραιους,για την διακοπη νερου στη Γραμμου και το καπακι της ΔΕΗ στην Δεκελειας, εναν μονο ανθρωπο,αυτοματα και βλακωδως απαλλασουμε ολους τους υπολοιπους που εκαναν κουμαντο,διοικησαν,αποφασησαν και υπεγραφαν ολα αυτα τα χρονια.Η απλα τους προσθετουμε στο καδρο, σαν φοντο. Και ειναι πολλοι παναθεμα τους.
    Να κατηγορουμε τον Σερβο οτι ειναι η ασπιδα των αμετοχων,ο.κ., αλλα και να τον στοχοποιουμε για τα παντα,αυτο ειναι στραβωμαρα και εμμονη που παιζει εστω και ακουσια,το παιχνιδι των πραγματικων φταιχτων.
    Εδω αγωνιστικα κρινουμε τον προπονητη. Και μονο. Για τις επιλογες του.Για την αποτυχημενη εως τωρα παρουσια. Αλλα, αλλο αυτο και αλλο να συγκρινουμε με περιστατικα της Ββλου η των Περσικων πολεμων. Ημαρτον. Δεν γυριζει ο κοσμος γυρω απο τον "βατραχο" Σερβο και την χηρεια του Δ.Χ.
    Ο οποιος σε ενα φυλλο στο εφημεριδακι ελεγε-σωστα αλλα με λαθος τροπο- "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" παρουσιαζοντας διπλα ενα πρασινοβατραχο. Και καλα. Ταχα μου. Μα εκει ειναι το προβλημα σου βρε μαλακαντρεα Δ.Χ.
    Γαμω τους γαμους σου με τους πριγκηπες,γαμω τα βαφτησια σου με την παπια και γαμω την αδυναμια σου να βγεις μπροστα και να ηγηθεις, παραμονο σκαλησες ενα ξοανο και μας το κοπανας στο κεφαλι,ισα-ισα για να εχεις λογο να εισαι εκει που εισαι.
    Δεν ειναι εκει το προβλημα λοιπον. Αυτο ειναι ενα μονο μερος του προβληματος.
    Μια ερωτηση σου εχω. Υποκειμενικη και υποθετικη: Θελεις πραγματικα να σηκωσει τιτλο η ΑΕΚ; Ετσι οπως ειναι τα πραγματα.Με αυτους που εχει.
    Οχι οτι εχει πολλες πιθανοτητες βεβαια. Αλλο λεω. Το ευχεσαι,η το απευχεσαι;
    Εγω-αν ημουν εσυ,-το δευτερο.
    Αλλα επειδη ειμαι εγω, θα πω ναι,θελω, και ας ειναι στον παγκο και ο φρεσκοπαντρεμενος Νικολαος. Πριγκηπας ειναι και εκεινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή