Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΧΟΡΤΟ

           Πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει κάποιος. Να πέσει κάτω απο τα γέλια ή απο τα κλάματα; Να έχουν πέσει τα υποστηρίγματα του χόρτου του ΟΑΚΑ εδώ και δυο μήνες, να μην υπάρχει τεραίν και να πηγαίνουν οι "ειδικοί" να το φτιάξουν 10 μέρες πριν αρχίσουν τα παιχνίδια. Και καλά αυτό. Με το που είναι "έτοιμο", σε δέκα λεπτά αγώνα να έχει γίνει κρανίου τόπος, να χτυπάνε παίκτες και πλέον να είναι ακατάλληλο.
         Ρε όσο ψύχραιμος και να είσαι, όσο κι αν  προσπαθήσεις να μην βρίσεις, δεν γίνεται να μην σου έρθει στο μυαλό, η λέξη " ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ". ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΝΩ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
       Και ρωτάω ρε πούστη μου: Τι είναι το ΟΑΚΑ; Γήπεδο με χόρτο. Η διοίκηση του γηπέδου λοιπόν, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΟ. ΝΑ ΤΟ ΠΟΤΙΖΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
       Καιρό τώρα παρακολουθούσα την υπόθεση αλλά δεν μίλαγα διότι πίστευα οτι στην Ελλάδα, όλο και θα υπάρει κάποιος μαλάκας ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΟΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ:
        ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΟΡΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ. ΡΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΡΕ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΝΟΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΘΕΙ.
        ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥΣ ΚΡΟΥΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΑ ΠΟΤΙΣΕΙ; ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ;
        Κι ακούστε και προγραμματισμό για να φρίξετε:
                            -  ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ
                            -  ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ DUNDEE
                            -  ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΣ
                            -  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟ- ΞΑΝΘΗ
                            -  ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ U2
        ΡΕ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
        Για να καταλάβετε το μέγεθος των ανίκανων που μας διοικούν έστω ένα γήπεδο ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Ή ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο " ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;"  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΕΛΥΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.
          ΥΓ. Στην σύσκεψη δεν θα συμμετάσχει η ΑΕΚ καθότι το χόρτο ήταν του ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ ψάχνει να αλλάξει έδρα για την Παρασκευή. ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΤΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΙΣΕ, Ο ΠΑΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Ο ΘΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ( για να κλείσω με τα καλά νέα ).
    

48 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΚΑΖΟΝ 120 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ. ΕΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ Κ ΑΠΛΩΣΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΑΖΟΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΖΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ .. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΑΠΡΑΣΣΙΝΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΧΙΛ. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Αυγούστου, 2010 16:29

    Καλησπέρα.

    Όταν μπήκα στο ΕΜΠ ασχολήθηκα κι εγώ με το χόρτο. Αποκόμισα τα ακόλουθα διδάγματα:
    1. Προσέχεις ΠΑΝΤΑ ποιός το πουλάει. Προτιμούνται δοκιμασμένες πηγές, ενώ σε περίπτωση κακής παρτίδας ουδέποτε ξαναχρησιμοποιούνται.
    2. Από αλβανία η ποιότητα είναι σαφώς κατώτερη και η η χρήση του μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς και μακροχρόνιες επιπτώσεις.
    3. Απαιτείται προσεκτική προετοιμασία του πριν τη χρήση, η οποία θα πρέπει να είναι ανάλογη με τα διαθέσιμα παρελκόμενα.
    4. Η χρήση του δεν πρέπει επ' ουδενί να είναι εντατική και, δει, σε μεγάλες συχνότητες επί μακρόν.
    Α ναι, για το γκαζόν μιλάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Αυγούστου, 2010 16:32

    Πάντως βιώνουμε ακόμα μία ιστορία ανικανότητας των " κρατικών λειτουργών" του γιουνάν μπεηλίκ. Ρε πούστη μου ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ? Και όμως, από την καθημερινή μου τριβή με τον κρατικό μηχανισμό, πια δεν εκπλήσσομαι με τίποτα...
    Σε κάτι διευθυντάδες, τμηματάρχες, γκαουλάϊτερ, γενικούς γραμματείς δε θα έδινα ούτε 2 γαϊδάρων άχυρα να μοιράσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι απο την Καλαματα και ξερω ΚΑΙ απο καλο λαδι.
    Εγινε προσπαθεια να φυτευτουν δενδριλια για την επερχομενη συναυλια των U2>αλλα και των δυο αγωνων πριν απο αυτη.
    Τοσος κοσμος,απο 1-2 τσιγαρα,βαλτε με το νου σας για τι ποσοτητα μιλαμε.
    Και ως γνωστον, ναι μεν απαγορευονται να μπαινουν στο σταδιο απαγορευμενες ουσιες,αλλα δεν λεει πουθενα ο νομοθετης οτι δεν μπορουν να τις βρισκουν εκει μεσα οι προσερχομενοι. Νομικο κενο που ηθελε επαξια να εκμεταλευτει η διοικηση του οακα.
    Και σε συνενοηση με την ελλ. αστυνομια καθως χρειαστηκε να μεσολαβισει το "μεταγωγων",προκειμενου να μεταφερθουν απο τον Κορυδαλο εμπειροι γνωστες και χειρηστες σπορας.
    Η προβοκατσια ηταν ομως αναμενομενη- εδω εμπλεκεται η Scotland Yard-οπου για λογαριασμο της Dandee,υφαρπαξε στο δρομο για το Μαρουσι τους Ελληνες φυτευτες και τους αντικατεστησε με αλλοδαπους Πακιστανους.
    Οπως και τα προς φυτευση χιλιαδες τεμαχια γνησιου καθαρου χορτου- ενα καινουριο υβριδικο ειδος- προσμηξη Καλαματιανου και Πυργιωτικου, οπου το νεο αυτο ειδος οχι μονο ειναι ανωτερας ποιοτητος αλλα και δεν αναγνωριζεται απο τα ελικοπτερα,καθ'οτι τα φυλα του στο επανω τους μερος εχουν σχημα και χρωμα ζουμπουλιου,απο τις ριζες του στην βαση φυτρωνουν και τζιβανες και ετσι δεν χρειαζεται να κοβεις χαρτακια απο πακετα,απο rizla κλπ.
    Μετα απο αυτες τις εξελιξεις αναμενουμε και διαβημα απο τον Μπονο,καθως και απο τις μεγαλυτερες ανθρωπιστικες οργανωσεις,κανοντας την χωρα μας- και με το δικιο τους- αλλη μια φορα ρεζιλι.
    Αχριστοι, δεν ειστε για τιποτα. Ουτε για μποστανι. Ουτε για κοτετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Χρωστάμε τα καθίσματα ακόμα, οπότε μπορεί και να πατσίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Αδερφέ ξέχασες οτι γύρω απο το χόρτο καθώς και σε επιλεκτικά σημεία εντός του, θα έπρεπε να πέσουν κι άσπρες γραμμές ίνα οριοθετηθεί και το γήπεδο. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΚΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργη,κανε την απλη μα τοσο απαραιτητη σκεψη. Πες οτι εισαι εσυ ο τεχνιτης. Σε καλουν να τοποθετησεις χλοοταπιτα. Ωραια.Πας. Και τι κανεις; τον βζεις στα τυφλα,διχως να γνωριζεις αν λειτουργουν τα αρδευτικα; Διχως να τα δοκιμασεις μπρος στα ματια σου; Ακομα και να μην ειναι δικη σου κατασκευη,η δικη σου αρμοδιοτητα. Δεν μιλας με τους "ιδιοκτητες"; Δεν συνεννοουνται αυτοι μαζι σου; Δεν σε ενημερωνουν; Η, δεν το ψαχνεις-ως οφειλεις- ο ιδιος; Δεν γινεται προελεγχος;
    Απαντηση απλη και ελληνικη: Οχι βεβαια. Και γιατι να γινει; Οπως δουλευουν ολες οι υπηρεσιες-τεχνικες και μη- ετσι "δουλεψε" και η συγκεκριμενη περιπτωση. Καθαρα ελληνικα.
    Δηλαδη: "σκαψε μια τρυπα"-"περνα μια σωληνα" -πετα απο πανω την ασφαλτο"-αλλα "ξανασκαψε για να περασει και το καλωδιο",-"σκεπασε με μπαζα"-στρωσε και απο πανω τσιμεντο",ομως "ξανασκαψε για να περασει και η δευτερη σωληνα που δεν ηταν στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (χα-χα)"ξαναμπαζωσε", "ριξε και πλακες πεζοδρομιου απο πανω","ελα ομως που θα χρειαστει ξανα σκαψιμο",φερε την τσαπα να διορθωσει το λαθος που εσπασε τον πρωτο σωληνα" -γρηγορα ομως γιατι ο χρονος πιεζει και δεν πρεπει να βγουμε εξω απο το ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (χα-χα)- "ξανασκεπασε την τρυπα,αλλα αυτη τη φορα μη περνας πλακες,φυτεψε μια λεμονια",αλλα "γαμω την τηχη μου", "ξεχασαμε εναν Πολωνο εργατη μεσα"- ηταν μεθυσμενος ο μαλακας και τον πηρε ο υπνος- "και πρεπει να ξανανοιξουμε το λακο να τον βγαλουμε" και μετα " να σκεπασουμε παλι"- πρωτου ερθει το απογευμα ΤΟ ΑΛΛΟ συνεργειο για να κανει την ΑΛΛΗ δουλεια", μα πριν ο Πολωνος λαλισει τρεις, να που "πρεπει να ξαναανοιξουμε την τρουπα για να βγαλουμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ γιατι -λεει- μας απαγορευει τις εργασιες το Αρχαιολογικο επειδη απο εδω καποτε περασε και κατουρησε ο Σωκρατης"-αυτο, απο γραπτες πηγες που διασταυρωθηκαν με ευρηματα εκει,δυο μετρα σωληνα αποχετευσης απο το 455 π,χ.- τελος παντων "κρατει ολα" και "κλεισιμο τις τρυπας",μα πριν η ωρα παει 7 το απογευμα, ν'ασου η ΑΛΛΗ υπηρεσια που διαβεβαιωνει οτι "ναι,μπορουν να γινουν τα εργα συνεχιστε" και ετσι ξαναανοιγουμε την τρυπα,βαζουμε πρωτα το καλωδιο,μετα την μεταλικη σωληνα,μετα την πλαστικη (δεν θυμαμε καλα θα σας γελασω) κλεινουμε βιαστικα και σε χρονο ρεκορ για να προλαβουμε καμια αλλη αλλαγη και να προλαβουμε να παιξουμε κανενα στοιχημα γιατι σε λιγο "κλεινει" το κουπονι" και ν'ασου καποιοι απο την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (τι "ποια διευθυνση" ρωτας; Μαλακας εισαι και 'συ;) που μας καλουν επειγοντως να ανοιξουμε ξανα τον λακο γιατι αγοραστικαν για μπαζα 5-6 γεροι απο το διπλα ΚΑΠΗ και πρεπει να δικαιολογηθουν τα τιμολογια αγορας τους.
    Ε, νισαφι ρε πουστη μου. Ας τον ανοιξουν και ας θαφτουν μονοι τους. Νυχτωσε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Χρήστο: ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ.
    ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ:
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ
    Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΟΝΙΜΗ. ( αντίθετα βέβαια την γράφουν )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΧΑΛΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπα. Νομιζω οτι η ταμπελες ειναι σωστοτατες.
    Δηλαδη: "Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ,ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ",εννοωντας ασφαλως οτι: "ποσα χρονια θα ζησεις καιμενε ακομα; 20-30-40; Η ταλαιπωρια θα ειναι οντως προσωρινη".
    Και ποσο θα διαρκουν τα εργα; Για παντα.Θα ειναι μονιμα.

    Ξερουμε που θα γινει το ματς; Στο Καραισκακη μηπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φανταζομαι- και διαβασα- οτι ο αρτι αφηχθεις Νοτιας πηγαινοντας στα πουρναρια των Σπατων πρωτου παει στο γαμο,δηλωσε εντυπωσιασμενος με την εξελιξη των εργων.
    Ειχε μια ανησυχια εδω που τα λεμε και λογικο ειναι. Πιστευε οτι το χορταρι που φυτευθει στο πρωτο γηπεδο,με τους αεριδες θα το εβρισκε στη Λουτσα. Αλλα το ατιμο,ηταν εκει,πρασινο-πρασινο.
    Κατι φωτιγραφιες που ειδα απο τις εν'ταχει,εν'εξελιξει και εν γοργω ρυθμω εργασιες στο παλατι του Μινωα,ειδα μονο γιαπια,τοιχους,συρματοπλεγματα κλπ. Και σε μια γωνια ενα πρασινο λιβαδι. Και στο βαθος της φωτογραφιας,αχνοφαινονταν ενα κοπαδι γελαδες που ετρεχαν να προλαβουν το γρασιδι,ενημερες προφανως οτι δεν προκειτε για το γνωστο φυσικο και σταθερο γρασιδι,αλλα νεας τεχνολογιας οπου αν δεν προλαβεις να βοσκισεις,αυτο μεταφερεται αυτοματα μερικα στρεματα πιο κατω και αυτο θα βολευε ασφαλως τις αντιπαλες γελαδες. Και ετρεχαν σκασμενες μπας και προλαβουν το φαι.
    2 στρεματα γρασιδι και ενα κοτετσοσυρμα σε οχτω μηνες; Δεντροφυτεση πευκοδασους να ειχαμε κανει,θα ειχε φουντωσει σε τοσο διαστημα. Θα ειχαμε και τις πρωτες γεννες απο τα ελαφια που θα διαβιουσαν εκει μεσα. Αυτοι τι διαολο κανουν εκει τοσους μηνες;
    Αμερικανακι βρικαν ασφαλως και το ψειριζουν κανονικα. Ξερω και απο την περιοχη μου κατω στη μανη. Εφτιαχνε σπιτι κανενας μεταναστης Αμερικανοελληνας η κανενας Γερμανος λατρης της φυσης και μεχρι να τελειωσει το εργον και με τα σουρτα-φερτα, περα-δωθε, ανιδεος εν'τω μεταξυ
    και απων, του αλλαζανε την παναγια.Και δως'του προσθαφαιρεσεις, και δωστου αλλαγες στα σχεδια και δωστου καθυστερισεις και δωστου τσεκ απο Αμερικη η απο Γερμανια, και δωστου αναβολες και να οι παρεξηγησεις και να οι τσακωμοι και να τα μπουνιδια πανω στα αμμοχαλικα και να τα φουσκωμενα και αδικαιολογητα και να το καινουριο αυτοκινητο του μαστορα και να η καινουρια γκομενα του τεχνιτη. Και ασε τον μαλακα να στελνει τσεκ.
    Τον εγδερναν σαν κατσικι.
    Αρχιζε το χτισιμο με γκριζα μαλια και την γυναικα του εγκυο και τελειωνε με καραφλα και τον παιδι του φανταρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΑΝΑγυριζουμε στην Λεωφορο!
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Τώρα που το λες κι εγώ συνειδητοποιώ οτι η χώρα μας είναι η πατρίδα της φιλοσοφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλλωστε ειμαστε κωλος και βρακι με την αλογοτροφη τα τλευταια 2 χρονακια. Αλληλοεξυπηρετισεις,αλληλοκαλυψεις,αλλαξοκωλιες σε ολα τα επιπεδα. Ας γινει και στο γηπεδικο. Ολα κοινα.
    Εδω οι βαζελοι εχουν αρχισει ηδη να αποκτουν και μερικα απο τα κουσουρια μας. Εμφυλιος στις κερκιδες με την Τζενοα. Προβλεπω συγχυση και σχαση. Δεν ειναι μακρυα ο καιρος που θα ακουσουμε το συνθημα: "γαμιεται η ΑΕΚ και η Λεωφορος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χρήστο: Πάλι είσαι καταπληκτικός με το αυθόρμητο χιούμρ σου. Αλλά σκέφτομαι και το απλό: ΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΟ ΤΣΕΚ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ; ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ; ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Ναι, αλλά στις εκλογές πήγαμε σε άλλο block. Ή μήπως με τον Μπλάνκο, η αταλάντευτη πορεία ξανααλλάζει. Η ORIGINAL ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ.ΡΕ ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Όλους: ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΖΕ. ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 3-3-1-3 ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε γήπεδο που τρέχουν λαγοί,γίνεται να μην έχει τρύπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Δ.Χ στην θυρα 13; Με ολη την κουστωδια,με τουμπανα,καραμουζες και φωναχτα; Κανονικα και με το νομο; Σαν να σφαζεις αγελαδα σε κεντρικη πλατεια στο Δελχι και να μη κουνιεται φυλλο.

    Χτυπησε και ο μπαρμπα Δελλας,που αρχισε να καιει λαδια απο τις φλατζες,ηδη.
    Και εμεινε ο μικρος Μανωλας και ο μεγαλος γκαφατζης Γιαχιτς.
    Το καλυτερο που πρεπει να γινει, ειναι να παιξουμε με δεκα και να δηλωθει το παιχνιδι απο την ουεφα με χαντικαπ ενα γκολ. Μας συμφερει.
    Και τι να σκεφτεις τωρα; Οτι αν -ω μη γεννειτω- γινει καμια στραβη με δυο τρεις κεφαλιες και χαθει το παιχνιδακι,τοτε ο Σταυρος θα πρεπει να φορεσει ρασσα και να παει νυχτα με κανο στη μονη Εσφυγμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Σου έχω ξαναπεί οτι δεν προλαβαίνουμε στην Ελλάδα. Έχω γράψει και 2 κείμενα για την εφημερίδα, εν μέσω δοκιμαστικών για το νέο κανάλι, το Κόντρα. ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
    ΗΣΥΧΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΦΥΛΑΞΗ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ; ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΤΟ ΣΚ, ΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΠΡΑΜΑΤΑ;
    ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ. ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ; ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Ε; ΠΟΥ ΖΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21 ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΑ. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΦΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΚΑΝΟ ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΕΓΩ, ΘΑ ΞΗΛΩΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΓΚΑΝΗ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΟΜΑΖΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...Ολο γκρινια εισαστε...Το ενα σας μυριζει,το αλλο σας βρωμαει..Ρε γκρινια...Γιατι,επειδη ηρθε μια στραβη στην ομαδα μας? Αφου ολα τα αλλα δουλευουν ρολοι.Τι εισαστε εσεις...Μαλακια που δηλωσανε την Λεωφορο.Στο δικο μου επρεπε να παιζανε.Χορτο, το καλυτερο της Ελλαδος,κερκιδες εχει για 5000 ατομα,που ανετα γινονται 10000.Τους Σκωτσεζους θα τους στελναμε στις μπυραριες,και τους υπευθυνους της uefa στο kazino.Και με τον ηλιο ετσι οπως καιει ,στο 10λεπτο οι Σκωτσεζοι θαχαν γινει σαν γουρουνοπουλες που βγηκαν απο την σουβλα. Ποιος ομως να τα σκεφτει αυτα τα πραγματα,αφου ολοι ασχολουνται μονο με το....χορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς monegascos: Γιάννη, να πάρω Χρήστο και dimitri για Λουτράκι μεριά την Πέμπτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρε,παρε και βαλε πηγανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα στη Λεωφορο; Γιατι ρε παιδια; Γιατι ρε Σταυρακα; Μας συνδεουν πολλα με τον παο; Για να ξερω δηλαδη,τι ακριβως;
    Και γιατι οχι στο Καραισκακη τοτε; Κραταμε αλλες αποστασεις απο τον εναν και αλλες απο τον αλλον; Το ιδιο δεν ειναι; Η οχι; Ειναι χειροτερα εκει τα πραγματα; Ισως λογω προπονητη δεν το σκεφτηκαν καν. "ο Ντουσαν γηπεδουχος στο Φαληρο σαν προπονητης της ΑΕΚ; Και αν αποκλειστουμε,μετα πως αποφευγουμε την ναυμαχια"; Σωστα. Και ειπαν -αφου ο Τσακιρης και ο Ατρομητος για ευνοητους λογους αποκλειονται-"για ευνοητους λογους" να προτιμηθει το γηπεδο του "φιλιου σωματειου" παο.
    Και ασε τους αλλους να ραβουν σεναρια διαφορα και να υποπτευονται διαπλοκες περιεργες.Εμεις ειμαστε καθαροι.
    Ο Νοτιας φταιει για ολα.
    -Νικολαε, ξεμειναμε απο γηπεδο.
    - Το ακουσα Νικο.
    - Σε παρακαλω μεσολαβησε να παιξουμε στην "παλατιανη".
    -Θα μιλησω στον dady.
    -ο.κ.
    Και η λυση βρεθηκε.
    Ρε δεν ντρεποσαστε λιγακι ψωμολυσες.
    Στο Παγκρητιο ρε. Στην Πατρα.Στο Βολο. Στην Τουμπα ακομα καλυτερα. Οχι εκει μεσα. Τι εισαστε νομιζετε; Αχαρναικος;
    Και ποια εξοδα των Σκοτσεζων και ποιο ξεβολεμα των διαιτητων; Πλακα κανετε; Με δικα σας εξοδα να μεινουν στην Ελουντα. Σε πενταστερα. Καν'τε οτιδηποτε αλλο.
    Οχι εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστο,αυτα ειναι για αυτους που εχουν λιγο τσιπα απανω τους,οχι για τους δικους μας.Εγω λεω παλι οτι προλαβαινουν να δηλωσουν το δικο μου,και οσο για τους δημοσιογραφους,θα βολευτουν κι αυτοι στο kazino,οπως στο wrc...Και ολοι μαζι μετα σε κανα ουζερι,η για τιποτα πα'ι'δακια,σε κανα μπαρακι...ολα γινονται.Αλλα ειπαμε,που μυαλο,οι μισοι εχουν το μυαλο τους στον γαμο και οι υπολοιποι στο χορτο του ΟΑΚΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αρνηθηκε ο παο. Και η ρετσινια μενει τζαμπα.
    Αυτα παθαινεις οταν εισαι προπετης και μαλακας μαζι.
    Η λυση ειναι να παιξουν στο κλειστο του οακα. Μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νεωτερα για το γηπεδο....Φιλοι Αργειτες και Πρασσαδες,μου ειπαν οτι γινεται μια κινηση να γινει το παιχνιδι στο Κρανιδι.Να πεταχτουν και οι προσκεκλημενοι του γαμου να το δουν,καθ`οτι ειναι κοντα.Στο Πορτο-Χελι δεν δυναται να γινει,δεν εχει γηπεδο.Βρισκω την ιδεα καταπληκτικη,αφου οι γαμοκαλεσμενοι δεν θα κουραστουν,ουτε θα μπουν σε περιπετειες ταξιδιου.Αλλο μερος πλησιον,ειναι η Ερμιονη που το γηπεδο ειναι και παραθαλασσιο,με ενα δυνατο τακλιν βρισκεσαι στην θαλασσα,δροσιζεσαι κιολας.Κι απορω ρε Χρηστο με την διοικηση.Δεν το ψαχνουν λιγο το πραγμα,αμεσως να δηλωσουν την Λεωφορο!!! Τοσοι γαμοκαλεσμενοι-αξιοθεατα,παρτε ρε την ΑΕΚ και πηγαινετε κατω στο Κρανιδι,Ερμιονη,οπου θελετε...Κι αυτη αξιοθεατο την εχετε κανει,ξερεις τι κοσμο θα μαζεψουν? Οι περισσοτεροι εκει κατω ειναι fun των αξιοθεατων,χωρια που πιστευουν ακομα οτι η Κων/πολη θα ξαναγινει πρωτευουσα της Ελλαδος.Μια τριανταρα χιλιαδες θα μαζευονταν,στα γυρω χωραφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ,ΟΙ ΣΠΑΓΓΟΙ ΑΝΜΟΡΦΩΤΕΣ Κ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΟ ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΣΙΣΕ ? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΟΛΤΖΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ.
    ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 60 ΓΚΟΛ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΝΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ Κ ΤΟΝ ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΚΩ ΝΤΕΝ ΙΤΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΚΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΛΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ.
    ΑΛΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Αυγούστου, 2010 10:07

    Ε ρε γλέντια...ο μπαρμπαδέλλας έπαθε ρευματισμούς και ξεμείναμεεεε....'ντάξει, γιάχιτς κι ένα αμούστακο να τρέχει...
    Ξαναρωτώ, δηλαδή αυτά τα 150 του αλεξόπουλου, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ, τόσο ακριβά μας πέφτανε? Κράτατον μέχρι Δεκέμβρη βρε παιδί μου, τόσο άμπαλος είναι?
    Τέσπα, ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στ' αλεύρι, πάμε περιστέρι με 9000 ψυχές, φαντάσου να γίει κάνα τσαφ και να φάμε μπαλάκι και να αναστηθούν οι νεκροί του νταντί...μεγάλο πατιρντί...
    ΥΓ: Ευτυχώς που φαγαμε χυλόπιτα από την ομάδα του παλατιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ , ΑΛΛΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑ Κ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΤΩΝ 500 ΧΙΛ. ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ.

    ΤΕΣΠΑ ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ 150 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ . ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ Η ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. pio axristos manager apo to xodro-vasili paizei na min exei ksanaperasei apo tin AEK

    ton ferame persu na valei taksi sta apoditiria kai ginane rodeo,tsakothikan oloi me olous

    ton plironame na prostateuei tin omada kai perusi sti nea-smirni ginane ta aisxi, apo to pano pou vgalane oi gatoulides mexri tis fapes se araouxo

    ton steilame na vrei gipedo kai 2 meres prin apo ta prokrimatika psaxnoume akoma

    kai to prosopiko stoixima pou eixe valei apo persu na faei to blanco , mallon tou kathete

    eleos me ton axristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα σε ολους.
    Τι γινεται τελικα; Βρεθηκε γηπεδο για τα προσφυγοπουλα;
    Προτεινω το Καλιμαρμαρο. Να μεταφερουν τα ρολα ταπητα απο το οακα και να τα στρωσουν εκει.
    Ρομαντικα.Πανσεληνος.
    Και να συνδυαστει με συναυλια του Μικρουτσικου.

    Φύκια μπλεγμένα στα μαλλιά στο στόμα φύκια
    έτσι ως κοιμήθηκες για πάντα στα βαθιά
    κατάστιχτη πελεκημένη απο σπαθιά...

    Πηραν απο την ΠΑΕ την διαβεβαιωση οτι θα ηταν ετοιμο 100% το οακα για τις 26-9.
    Και δεν ειναι.Και χανονται λεφτα χρονος και αξιοπρεπεια. Θα κυνηγισουν κανεναν; Μπα. Αρκουμαστε να κανουμε τον μαγκα στον Αραουχο.

    Πιθανον να διαφημιζουμε το τζογο του οπαπ στην φανελα.Λοτο-τζοκερ-κινο κλπ.
    Υπαρχει και μια προσφορα απο το Κ.Α.Ζ. που κουβεντιαζεται. Δυο φωτογραφιες απο σετερ στις καλτσες.

    Παιζει γερα του Ατρομητου τελικα. Και οι κατοχοι των τυχερων εισητηριων θα εισελθουν με κληρωση.
    Αν δεν το εγκρινει η ουεφα να δω τι θα γινει. Θα πανε στο Φαληρο διχως κοσμο;

    Εχουμε και εκλογες-για αλλη μια φορα- για την ωραια Ελενη,την Λιγδιαρα. Παραιτηθηκε ο Κανελο, θετει υποψηφιοτητα ο Μαρινα και τα σκυλια δεμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Αυγούστου, 2010 12:08

    Τελικά steven μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Το επόμενο ξύλο θα πέσει σε επίσημους και δει σε μέλη της διοίησης/αμετόχους. Αυτά που κάνουν από την Καλλιθέα και μετά δίνουν τροφή για τρελές φάπες...Βρε μπας και ετοιμάζουν από τώρα χαρακώματα και λαγούμια για να κρυφτούν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ? Προσέχουμε για να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Αυγούστου, 2010 12:15

    Σας στέλνω ΜΕ ΑΓΑΠΗ άλλη μία ιστορία τρέλας του ελληνικού μεταοθωμανικού κρατικού μορφώματος...

    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=195814

    ...και μετά θέλετε ρε χανούμια και γκαζόν στο ΟΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 4,5 ΕΚΑΤ. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.
    ΚΑΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΣΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Κ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ Κ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΑΥΛΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ.ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ Ν.ΠΑΝΙΩΝΙΟ Κ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΙΖΗΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ 2004 ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οπου και να πέξουμε θα κάνουμε άλλη μια πριγκηπική νικη να γουστάρουμε ομίλους.
    ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΈΛΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΠΑΝΣΕΛΙΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙ ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν δίνει το απαραίτητο έγγραφο - έγκρισης για το γήπεδο Περιστερίου που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ - Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Ενωση

    -----------------------

    istoria pane na grapsoune

    ama argisoun ligo akoma tha apokleistoume xwris agona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ? Η΄ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ?

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.

    ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ Κ ΑΠ'ΕΞΩ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΙ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ.

    ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ . ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ? ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ..
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ Κ ΟΙ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΚΩΤΣΕΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ti se kanei na pisteueis oti den einai toso malakes?

    HAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

    edw re c, persu paraligo na tous parei tis metoxes ena cartoon apo usa pou esteile mono ti fotografia tou edw

    exoune paradextei dimosia oti 5 xronia tous koroideue o 1 kai 30

    kai twra vasistikane sto xodrovasili kai ton steilane xtes na koitaei gipeda
    tha vrike kana gnwsto, tha ton kerasane kana ouzo kai ksexase na paei kai na sou ta provlimata twra

    ti luseis exeis ?
    tsimpoukia sto tsakiri n' sto tigani mono me skotsezous stis exedres

    kai amfivalw an pige kai kanenas na rwtisei sto elliniko mipos ginotan ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Όλους: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011. ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ ( ΑΝΔΟΡΑ ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ ( ΜΑΛΤΑ ). ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. Ο ΑΓΩΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΤΕΖΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.
    ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven είπε...
    Προς Όλους: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011. ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ ( ΑΝΔΟΡΑ ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ ( ΜΑΛΤΑ ). ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. Ο ΑΓΩΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΤΕΖΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.
    ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

    ----------------

    etsi akrivws
    oi skotsezoi ti pirane xampari oti edw ton paizoume me ta duo xeria kai piezoune apo to prwi
    oti exoune kleisei eisitiria-hotels kai de mporoune na pane se alli poli enw ta alla gipeda stin attiki ta vgazoun akatallila

    tha pesei trelo gelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΦΕΙΣΤΕ ΔΕ ΠΟΥ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. auta pathaineis otan kaneis ti papia

    ksereis oti o tapitas einai provlimatikos kai afineis mono tou to lago na ton ftiaksei
    o opoios lagos omos exei kai tin enalaktiki tis leoforou

    ksereis episis oti tha paiksoune oi U2 ai sinithos prin kai meta apo sunaulies ta xortaria ginonte mpourdelo apo ta sunergeia pou stinoun skinika kai to kosmo pou paei sti sunaulia

    pali koimithikes sa malakas kai de dilwses kana gipedo stin eparxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Mike21hlk: Νομίζω και τρελό ξύλο. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ORIGINAL.
    KAI ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΠΑΟ ΚΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ.( ΣΤΟΝ ΦΑΝΗ )
    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Νομίζω και τρελό ξύλο. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ORIGINAL.

    -------------------------

    PIOS THA TA STAMATISEI ?

    AHAHAHAHAHHAHHAHAAHAAHAHAHAHA

    steven , ksereis ti einai na mi ginei agonas n' na ginei agonas xwris kosmo ?

    casus belli gia to mousia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Mike21hlk: ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΞΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στην αγκαλια του Μαρινακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Και η "ωρα" και το "σκορ" να παρακαλανε να χωνεψει καλα ο Βαγγελας και να μην εχει στομαχοπονο το απογευμα γιατι μπορει να αρνηθει το Καραισκακη,θυμωμενος απο τα πρωτοσελιδα τους, την επομενη του αποκλεισμου απο τους Εβραιους.
    Εχει ο καιρος γυρισματα. Ειδικα οταν χασκογελαει τζαμπα ο πεινασμενος.
    Πουλημενοι, που εχετε το θρασος και το υψος να ειρωνευεστε, οντας ξυπολητοι. Γιδια.
    Που ψηφιζετε και "λευκο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή