Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

EURO 2012

       Αλλάζουμε ρούχα. Φοράμε τα καλά μας. Έξω από το ευρώ αλλά μέσα στο eurofootball. Αρχίζει η έκθεση κρέατος και καλύτερης καλυμμένης ντόπας. Κι είμαστε πάλι εδώ κι εμείς. Λεφτά δεν έχουμε για συντάξεις, αλλά σιγά να μην χάσουμε το πανηγύρι. Πού να σκεφτείς να πεις οτι με αυτήν την ανθελληνική πολιτική, δεν συμμετέχω. Ψιλά γράμματα αυτά για την ομοσπονδία μας, που όπου πάρτυ και χαρά, η Βαγγέλω πρώτη.
        Πρώτη βέβαια σε συμμετοχή. Που κατά τον Κουπερτέν, αυτή έχει σημασία κι όχι η νίκη. Κι ήθελα νάξερα, με βάση αυττόν τον συλλογισμό, γιατί να πανηγυρίσει μεθαύριο εκείνος που θα κερδίσει. Κι ασφαλώς θα κουραστεί πιο πολύ από εμάς μέχρι να σηκώσει το κύπελλο. Ένα κύπελλο που εμείς μπορούμε να πάμε και να το ψωνίσουμε από το Jumbo. Ό,τι γουστάρουμε κάνουμε κι αλεστικά δεν δίνουμε. Με αυτήν την νοοτροπία θα παίξουμε απέναντι σε μια διαιτησία που την κόβω ψιλοεχθρική.
           Όχι οτι χρειάζεται κιόλας αλλά να μην έχουμε και τις καβατζωμένες δικαιολογίες μας; Διότι η ομάδα μας είναι κανονικό σούργελο και στηρίζεται μόνο στο πόσο θα κρατήσουν τα τέσσερα μπακ. Από εκεί και πέρα το χάος, ειδικά στο κέντρο και στην παραγωγή παιχνιδιού αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα, που εδώ είναι και οι μεγαλύτερες μαλακίες του προπονητή μας. Και πραγματικά δεν περιμένω τίποτα, παρά μόνο μια ισοπαλία αν θέλω να το παίξω λίγο αισιόδοξος. Όχι οτι μ' ενδιαφέρει κιόλας.
          Πιο πολύ θα ήθελα να δώσω κάποια γενικά στοιχειάκια που αλίευσα, αφού αμειγώς ποδοσφαιρικά η ανάλυση του Albert τα έχει δώσει όλα. Και συμφωνώντας κι εγώ, να πω οτι πρώτο φαβορί βλέπω την Γερμανία ( τα ίδια μου είπε κι ο Σπάσωφ, αυτός ο τεράστιος προπονητής ) σε τελικό με την Ολλανδία και με δεύτερους σε πιθανότητες τους Ισπανούς κι αρκετά κοντά Γάλλους και Ρώσους. Κι ελπίζω να δούμε κανά καλό παιχνίδι κι εύχομαι σε όσους στοιχηματίσουν να πάνε καλά γλυκοκοιτώντας τις ισοπαλίες - σε μονά αποδεκτά - με απανωτά πονταρίσματα διπλασιάζοντας στην αστοχία την κάβα τους.
          Και οι φανέλες κάποιων ομάδων, μου τράβηξαν την προσοχή. Η Ιταλία, ας πούμε. Γιατί παίζει με μπλε ενώ η σημαία της πράσινη, άσπρη και κόκκινη; Διότι για να γίνει η Ιταλία το 1860, ενώθηκε η Σαρδηνία που είχε βασικό χρώμα στη σημαία της το μπλε. Κι ο τότε βασιλιάς της Σαρδηνίας
 - Βίκτωρ Εμμανουέλε Α -, έγινε βασιλιάς όλης της χώρας. Παρόμοια ιστορία βρίσκουμε και στην Γερμανία με σημαία με κίτρινο, μαύρο και κόκκινο. Ενώ η εθνική ομάδα της παίζει με ασπρόμαυρα ( χρυσαυγίτικα ) σαν γηπεδούχος και πολλές φορές με πράσινα σαν φιλοξενούμενη. Και τα ασπρόμαυρα προέρχονται από τον 19ο αιώνα και την σημαία της Πρωσίας, ενώ τα πράσινα από το βασίλειο της Σαξονίας που είχε σχετική σημαία. Στο ίδιο μοτίβο και η Ολλανδία με σημαία άσπρη, κόκκινη, μπλέ αλλά παίζει με τα πορτοκαλί. Διότι αυτό το χρώμα ήταν το αγαπημένο της βασιλικής οικογένειας και ειδικά του πρίγκηπα Γουίλιαμ Α. Και τα ίδια με την Σλοβενία που παίζει με πράσινα
- λόγω της πλούσιας βλάστησης της - ενώ η σημαία της πάει σε κόκκινα, άσπρα και μπλε.
             Έχουν καμιά σημασία αυτά; Όχι μωρέ, αλλά να , με έπιασε το σωτηρακοπουλίτικο και ρίχνω πληροφορίες για να γεμίζω σελίδες και φυλλάδες. Με την Πολωνία, να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε κατανάλωση πατάτας. Και την Ουκρανία να θεωρείται η χώρα της πουτάνας, που ιθαγενώς φέρνουν κάποιο συνάλλαγμα αλλά σαν εξαγωγή πρέπει νάναι το μόνο προϊόν που δεν φέρνει συνάλλαγμα στο κράτος που το παράγει. Τέλος πάντων, ωραίες γυναίκες είναι οι Ουκρανές, πράμα το οποίο τόνισε και ο πρόεδρος της χώρας, Γιανούκοβιτς: " Ελάτε να δείτε τις Ουκρανές, που λόγω άνοιξης, θα φορούν και λιγότερα ρούχα. "  Και μετά έγινε της πουτάνας βέβαια από τις φεμινίστριες που ορμάγανε με τα βυζιά έξω στους δρόμους, σε μαγαζιά και στις παρουσιάσεις του κύπελλου για να το βουτήξουν.
              Άρα μπορεί και να έχουμε και τα extra μας on the side by the Scotch.  Όπως και την περιέργεια να δούμε πώς θα υποδεχτθούν οι φίλαθλοι την ομάδα μας ή πώς θα αντιμετωπιστεί το ψηλότερο κίνημα ρατσισμού που υφίσταται σε κράτος ( BBC Panorama ). Και πάντα με την περιέργεια να δούμε και μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη, που είναι παρέα με αθλητές. Και θα με ρωτήσει κάποιος : Καλά πεινασμένος είσαι; Και θ' απαντήσω : Γιατί, είμαι πεινασμένος για μπάλα; Και μετά δεν θα τελειώνουμε στα ατακάκια προσπαθώντας να αποδείξεις τις αντιθέσεις των βιολογιών των δυό φύλων ή τον νορμάλ χαρακτήρα που σαν gadget θέλει καινούργια.
             Που καινούργια βέβαια δεν θέλει ο Σάντος. Που κι αυτός έπεσε στο παιχνίδι των μανατζαρέων και ζήτησε τα σπουδαία : "Οργάνωση, πειθαρχία, πάθος και άμυνα ". Λες και οι άλλοι προπονητές ζητάνε άλλα. Σαν τον Κολόμβο, τον μέγα εξερευνητή, που πίστεψε οτι βρήκε τις ινδίες
 - που ήταν και πολλές . Όπως καινούργια δεν θέλουμε κι εμείς. Αλλαγές δεν σηκώνουμε εύκολα κι άρα άνετα όλοι θα πάμε στο πληρώνω αν έχω και στην διαδικασία τη Ντόρα ( ναι βγήκε κι άλλο παλληκάρι ) : " Θα τον είχα πλακώσει ". Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ. Αθωώθηκε που πήδηξε την Ντενίση ή την Μαστροκώστα; Όσο θεωρεί κάποιος άντρα τον Ρουβά. Κι όσο θεωρεί κάποιος, οτι ο απέχων από τις εκλογές, ή ο κομουνιστής ή ο χρυσή αυγή, έχουν σοβαρές τοποθετήσεις για την ψήφο.  ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
        ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ. ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
               Για το γιούρο, που θα ρίξει στάχτη στα μάτια. Για τους Ολυμπιακούς αγώνες, που πρέπει να τους σεβαστεί το Ισραήλ παρέα με τις αμερικάνικες εκλογές, που πάντα ο πρόεδρος βαράει αφού κοιμήσει τα λιμά που νομίζουν οτι έχουν και φωνή δια της ψήφου. Όπως δεν κατάλαβαν ποτέ οι πρωταθλητές της Ευρώπης το 2004, γιατί δεν βρήκαν κορόϊδα για μεταγραφή. Άμα είσαι στα 35, ίσα που είσαι κι επικίνδυνος για να καταγγείλεις. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ κι άσε τον Ιωαννίδη να καταγγέλει στα κανάλια την ντόπα αλλά από πίσω, προς θεού μην κουνιέστε. ΣΚΕΙΣΤΕ ΜΕ ΦΑΚΕΣ.
                 Μπρος λοιπόν στην Eurovison. Τι ποδόσφαιρο, τι τραγούδι. 75% βάρεσε ο χαχολισμός. Να μην χτυπήσει το ποδόσφαιρο παραπάνω; Και να μην πιστέψουν κάποιοι οτι το θαύμα εν Κανά μπορεί να επαναληφθεί; Κι αν γινόταν ξανά, τι θα κονόμαγε ο πιστεύων; ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ;  Ευτυχώς θα έχουμε οικονομία όμως. Λεφτά θα δώσει ο έχων αλλά και ο χρόνο, ο μη έχων. Πώς ανταλλάσονται αυτά; ΜΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΣΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ;  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΕΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ;  ΚΙ ΑΝ  ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΓΙΑ 15 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΟ " ΟΧΙ " ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ;
          ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΤΟ EURO.

40 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ; ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ;
    ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΤΟΣΟ ΑΝΔΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΉ Ή ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΕΣΤΗΣΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΤΟΠΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΕΝ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΝΑΙ, ΕΦΑΓΕ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; ΝΑΙ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 23:58

    Το στημενο για να αποδειχθει,χρειαζονται αποδειξεις.
    Τετοιες,δεν προκειται να υπαρξουν. Δεν μιλω μονο για το σημερινο.Παντα αυτο συμβαινει.
    Το ζητουμενο ειναι να "αναζηταμε". Να "ανιχνευουμε" μονοι μας.
    Γιατι αν περιμενω να σπασει καποια ομερτα, η να με "ενημερωσει" ο Παπαδακης και ο Τραγκας, η τα σταυροκοπηματα των συμμετεχοντων στα εκαστοτε πολυ "καθαρα" γεγονοτα,τοτε τα πιασμε τα λεφτα μας.

    Η βαρια βλακεια,ναι μεν θωρακιζεται νομικα,σε περιπτωση δικης,αλλα δεν παρεχει κανενα εχεγγυο αληθειας.
    Οι "παραδοξες" και "αλλοκοτες" ενεργειες, περισσοερο πρεπει να μας ψιλιαζουν,παρα να τις αποδιδουμε στην βλακεια η στον βρασμο.
    Ειδικα μαλιστα οταν αυτες επιφερουν πολλαπλες "παρατερες απωλειες" η πολλαπλα "καταγματα".

    Φαντασματα παντου,δεν πρεπει να βλεπουμε. Αυτο ειναι το ακρο αντιθετο. Κατανταει πλεον εμμονη.
    Αλλα οταν μιλαμε για τον κατεξοχην βρωμερο και ραδιουργο "πολυχωρο" της-λεγομενης- "δημοσιας ζωης" εκει πρεπει να στεκομαστε με μεγαλη περισυλογη. Και κρατωντας τα αρχιδια μας απο την αγωνια για "την εκβαση της μαχης" η για το "αλληλοσπαραγμα των μερων" η για "την αποκατασταση της αληθειας".

    Τελος με αυτα. Παμε Γιουρο Ενω σε λιγο φευγουμε απο αυτο το νομισμα-φακα, παρ'ολα αυτα μπουκαρουμε στις θαλασσες των μουναρων Ουκρανεζων και των δυστυχων Πολωνων, οι οποιοι οταν δεν δερνονται πινυν μπιρες και οταν πινουν μπιρες δουλευουν πιο πολυ και οταν δουλευουν πολυ,γινονται και εργοστασιο-κρεματοριο των "Μερκελ" και εννιοτε κανουν καμια συνδιοργανωση.

    (αυτες οι συνδιοργανωσεις, οι κοινες δηλαδη συμπραξεις χωρων,που τις βαζουν να συνδιοργανωνουν,πολυ μου αρεσουν.Μπας και δεν βλεπουμε την συνεχως επιδεινουμενη φτωχια και την ακροτητα,παρα μονο χαζευουμε σημαιες σε ιστους, που κουνανε αψυχα σωματα μεσα τους. Πολυ μου αρεσουν. Με συγκινει η νεοταξικη αντιληψη του "no states,only families.)

    Το κακο σας το καιρο,μουχριτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 00:04

    ΤΟ νεο πλεον σλογκαν ειναι: Εμεινα "Παυλοπουλος"
    οπως λεμε "αναυδος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ;
    ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ Η ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ;
    Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΤΕ Ή ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ, Ο ΘΕΜΟΣ Ο ΚΟΒΩΝ ΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;
    ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ, που δεν είναι εδώ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FAUX.
    ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΕΡΑΤΑ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ. ΓΛΥΦΤΗ. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΕ. Με τα μεγέθη μαζί. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ, αν καιτο ίδρυμα είναι έτοιμο για χορηγία για σένα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''Σαν σήμερα το 2002 σώπασε για πάντα μια από τις πιο «αιχμηρές» και ανατρεπτικές φωνές της ελληνικής τηλεόρασης, εκείνη της συγγραφέως, σεναριογράφου και ασυμβίβαστης δημοσιογράφου Μαλβίνας Κάραλη...''

    Στα σημερινά,οι Παππάς και Νοτιάς δεν πήγαν στο πάρτυ του τίγρη,ωιμέ!Αλί και τρις αλί και τώρα ? δεν γαμιέτε,θα μας πει ο Σηφάκης αύριο ή ο Δηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 01:15

    H κανονικη Δεξια,απεθανε στα χερια του μπρουμελ των ανακτωρων. Για τον φρυδια λεω.
    Η "αρχιδατη" Δεξια, οταν πλεον-μετα απο σχεδιασμο για αναδειξη των Βενιζελικων σε κυριαρχο πλεον ρολο στα "μεταπολιτευτικα" πραγματα- την παρελαβε απο τους τεζτερεδες των ανακτωρων ο αφιλος και κατοπιν παρεδωθει στον ξενιστη της Μητσοτακη.(ΒΕνιζλεικος και αυτος,για να μη ξεχνιομαστε πως πειζεται το παιχνιδι)
    Εκτοτε λοιπον η πραταξη αυτη,εχασε τον προσανατολισμο αλλα και την ιδιοσυσταση της.
    Εγινε ενας ευνουχος της πραγματικης αυλης πλεον που αναδυοταν με τις ευλογιες της Αμερικης,δηλαδη του ΠΑΣΟΚ.
    Εκεινο πλεον θα εκανε τις "δουλειες",εκεινο θα εκανε τις μεγαλες κομπινες και κατοπιν,ανα διαστηματα,θα αναλαμβανε η Δεξια,να πλενει καθε τοσο τα σωβρακα των σοσιαλιστων,παραγραφοντας και αναλαμβανοντας και το μεγαλυτερο μερος των ευθυνων του,αρα και την αναλογη φθορα (π.χ δειτε σημερα τι γινεται)
    Αυτος πλεον ο ρολος της εδωθει,εκτοτε.
    Και οσοι δεξιοι,νομιζουν οτι ψηφιζουν Δεξια,καλυτερα να ανοιξουν ενα λακο και να πεσουν ορθιοι μεσα.

    ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ.Ο κυριος εκφραστης του το ΠΑΣΟΚ,ειναι το "γκαζι",η Ν.Δ το φρενο και ο Καρατζαφερης (δημιουργημα Μητσοτακη) ο "συμπλεκτης". Τιμονι δε το "Λαμπρακισταν"
    Ολα καλα καμωμενα.
    Τελος παντων.

    Ο δε ανηρ, ο Παυλοπουλος (εκει φαινεται το τι ειναι ο καθεις. Στο "εκτακτο" περιστατικο) δικαιολογησε το σταυρωμα των χειρων και την ακινησια νεκρου που επεδειξε ως "σοφροσυνη"!
    Ειναι απιστευτοι οι τυποι. Μπορει να τους δεις να γαμιουνται με πεντε πανω σε κρεβατι και να σου πουν το κλασσικο "δεν ειναι αυτο που νομιζεις".Η "βιδωνουμε μια λαμπα". Πραγματικα θρασσιμια.
    Στα ευκολα και στα βολικα εκβιαζουν και νομοθετουν σαν Χρυσαυγητες Και στα τυχον δυσκολα,παραμενουν ακινητοι σαν κουτσουρα.

    "εαν εκινουμην,θε εθεωρειτω ταυτη η συμπεριφορα ως αναγνωρισην της υποστασεως του Κασιδιαρη. Εθεωρησα πρεπον να παραμεινω απαθης,δια να απαξιωσω την αισχρην ομολογουμενως συμπεριφορα του κυριου αυτου"
    Μεταφραση: "σφαξε με αγα μου να γιασω". Μιλαμε για ευνουχους παλατιων. Για ανικανους,ολοκληρωτικα. Για ακινδυνους στον κινδυνο και επικινδυνους στην ηρεμια.

    Eτσι.Δημοσια διαπομπευση. Για να βλεπει και ο ψηφοφορος-πελατης-μαλακας ποιοι τυποι πανε και δινουν "μαχες" στην Ευρωπη. Να βλεπει πως ακριβως "αντιστεκονται" και "διαπραγματευονται". Ακινητοι με τον κωλο τουρλα.

    Μιλαμε για γαλιαντρες. Για σκουταρελες.
    Και καθονται οι αλλοι θαρασυδειλοι οι δημοσιογραφισκοι που τον ρωτουν ( ο Μακης ο κυνηγος του εγκληματος καλη ωρα,στην Ζουκγλα...αααλος αυτος) και ακου τις μαλακιες του.
    Μα πως να τον παρουν απο τα μουτρα και να του ππουν: Σαν δεν ντρεπεσαι ρε υποκειμενο. Δυο γυναικες συρονταν,εκβιαζονταν,χειροδικουσε και απειλουσε ενας πηθηκος,ανυπερασπιστες και ανημπορες για το οτιδηποτε σαν αντισταση,χωρις να ξερεις που αυτο θα καταληξει-εκτος και αν ξερεις- και εσυ ανεμενες να ξεσπασει η καταιγης ωστε να επιβεβαιωθεις στις αποψης σου περι υπερανω συμπεριφορας;

    Δεν εχεις σωβρακα; Τι τα φορας; Γιατι δεν βαζεις ενα λεοπαρδαλε; Δεν βρικες λογο,αυτοματα,ενστικτωδως,απο ανθρωπινη αλληλεγυη,να πας εκει και οτι φας και οτι ριξεις; Δεν ρεει μεσα σου αιμα; Τοση πια τρομαρα για την ζωουλα; Ρε γαμω το ξεσταυρι σου γυναικωτε.
    Αλλα ποιοι να ρωτησουν; Οι μεγαλυτεροι απο αυτους πουστιδες;
    Ελα ντε.
    ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 01:42

    Nαι,αλλα πηγε ο Καζαλιας,σε αλλο τραπεζι,εξισου σημαντικο οπως διαβαζω παραπανω.
    Θα γραψει τιποτα Steven για κανενα fauX;
    Θα μπει εδω να μας γραψει τις εντυπωσεις του;
    Ρε με τι μαλακες εχουμε μπλεξει. Ρε τους Παυλοπουλους.

    Α,ακου το τελευταιο που ακουσα να λεει. Σε ερωτηση "μα που ειναι η δικη σας φρουρα. Ειστε υποχρεωμενος να εχετε εναν-δυο αστυνομικους..."
    Εγω κυριε Τρυανταφυλλοπουλε (σαν να τον ακουω τον Πουστη) δεν εχω αναγκη προστασιας. Ετσι νοιωθω...μπλα-μπλα.."
    "ναι αλλα επρεπε να εχετε" λεει ο αλλος ο μουνοδουλος.
    "Ακουστε να δειτε κυριε Τριανταφυλλοπουλε (ε ρε πουστη μου...) "..εγω...μνο εναν ανθρωπο εχω, για το αυτοκινητο..και αυτον οχι παντα...και να σας πω και κατι...δεν εχω να φοβηθω τιποτα... (και εδω ερχεται ΤΟ ΚΑΛΟ...ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ) "...Ο εΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟς ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ."

    Ολοι το περασαν στο ντουκου. Τι ειπε αυτη η τρομαγμενη χελωνα; Αυτος ο καθηγητης του Συνταγματος; (θα μπορουσε να ειναι και καθηγητης στην Συγγρου...μετα τις 12 τα μεσανυχτα)
    Ειπε το εξης: Αν οι "Κασιδιαριδες, με την συμφωνη γνωμη της πλειοψηφιας, αποφασισουν οτι δεν μπορω να κυκλοφορω ελευθερος,τοτε δεν θα κυκλοφορω.

    Ο τρομαγμενος (εαν ηταν αληθες αυτο που ειδαμε στον Αντ1) η ο υποκρητης (εαν αυτο που ειδαμε ηταν feux σαν τον Καζαλια)Παυλοπουλος, εβαλε στον κωλο τους νομους που υπαρχουν και που τους ρετουσαρει σαν καλος μαστορας. Ειπε ξεκαθαρα,εαν θελουν αυτο,αυτο. Εαν θελουν να με γαμισουν,θα με γαμησουν. Εαν θελουν να κλεινομαι απο την δυση του ηλιου στο σπιτι,θα το κανω. Εαν θελει ο κοσμος να βγαινω γυμνος και να μοιραζω γαλα στις πορτες,και παλι θα το κανω

    ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ; ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ; ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΓΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΓΑΣ. ΠΙΠΠΕΣ,ΘΕΛΕΙ.ΠΙΠΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ".
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΣΚΑΜΠΙΛΑΤΟΙ",ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ. ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ

    ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΜΑΛΑΧΗ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΦΙΤΣΙΑ

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ,ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΣΑΝ ΣΚΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΡΑΜΠΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΛΟΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Πρώτον, δεν ήμουν μόνο εγώ που έμεινα ακίνητος, ήταν και η κυρία Δούρου και κάμποσοι άλλοι. Πρέπει να σας εξηγήσω ότι έγιναν αστραπιαία αυτά τα πράγματα. Δεύτερον, θα ήθελα να τονίσω ότι ήταν στον αέρα όλη η ιστορία κι εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με αυτόν τον κύριο, αν θέλετε ίσως το κύριος είναι υπερβολικό μετά τα όσα συνέβησαν, τότε θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μία πάλη ανθρώπων η οποία, πέρα από την Ελλάδα, θα έβγαινε έξω και θα επιβάρυνε περισσότερο το πολιτικό κλίμα απ' ότι είναι».
    -Τάδε εφη ο θαμώνας Παυλόπουλος-

    Δηλαδή Παυλόπουλε, ενώ τίς άρπαζε η Κανέλλη, εσύ αναλογιζόσουν το...πολιτικό κλίμα και το πώς θα το έβλεπαν στο εξωτερικό?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
    Ρε, δεν παίζεστε λέμε, δεν υπάρχει σωτηρία, δεν υπάρχει τίποτα, ρίξτε το αεροπλάνο να τελειώνουμε, φτάνει, ήμαρτον και έλεος με την πάρτη σας.
    Κατά τα άλλα τον απασχόλησε τον Παυλόπουλο να μην γίνει ρίνγκ όλο το στούντιο διότι άμα πλακώνονται μόνο 2 απ΄τούς 5 προσκεκλημένους, οκέι, είναι αλλιώς, ενώ αν πλακωθεί όλο το πάνελ τότε πλήττεται το κύρος τού πολιτικού κλίματος.
    Ασε πού κύτταξε και δίπλα του την βρεμένη Δούρου, διεπίστωσε ότι κι αυτή δεν έκανε τίποτα, και συνεπώς απέφάνθην ότι καλώς πράττει με το να παριστάνει το άγαλμα.
    Δηλαδή στο σχολείο Παυλόπουλε, εκεί πού δεν ήταν στον αέρα (live) τα δρώμενα τής ζωής σου, τούς πλάκωνες τούς Κασιδιάρηδες? Δεν ξέρω, αλλά διατηρώ αμφιβολίες επ΄αυτού. Και τα σημερινά δεν τίς διέλυσαν τίς αμφιβολίες αυτές.
    Και καλά Παπαδάκης ο οποίος "παρενέβη" μουφέ όπως αναλύσαμε στο παρών μπλόγκ το απόγευμα.
    Ο Παυλόπουλος απ΄τον Παπαδάκη και την Δούρου περίμενε για να δεί πώς θα πράξει?
    Αν ο Κασιδιάρης δηλαδή είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα την Κανέλλη και τήν κέρναγε κατά συρροή μπουκέτα ο Παυλόπουλος θα αισθανόταν εντάξει εφόσον δεν παρεμβαίνουν οι Δούρου κι οι Παπαδάκηδες?

    Ρε, αυτοί νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμα κάπου στο μακρινό 1993. Μιά χρονολογία για παράδειγμα πιάνω. Θα μπορούσα να πώ και 1987. Οπου έλεγαν ότι γούσταραν, ότι νά΄ναι ξέροντας ότι κανένας δεν ασχολείται με τίς παπαριές πού ξεστομίζουν.
    Εχουν αλλάξει τα κόζα μάγκες.
    Πάρτε την χαμπάρι τη δουλειά, είμαστε σε άλλο φεγγάρι πλέον.
    Σακουλευτείτε την επιτέλους, πως το λένε!
    Και τι έχουμε να δούμε και ν΄ακούσουμε ακόμα απ΄τίς ραδιοτηλεοπτικές (κι όχι μόνο) συχνότητες τού μπουρδέλλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 02:15

    Και βεβαια, η ερωτηση κρισεως-που θα επρεπε να του γινει αλλα πως να γινει η ρουφιανα-ειναι: Εαν εισουν εσυ ο στοχος του Κασιδιαρη,θα κρατουσες την Στωικοτητα της κοτας,με τα χερια σταυρωμενα; Θα καθοσουν να τις φας, μη τυχον και "αναγνωρισεις" τον Κασιδιαρη σαν αντιπαλο; Θα καθοσουν να στις βρεξει παραμεοντας ακουνητος, για να μη ξυπνησεις το τερας του ΝΑζισμου και το "νομημοποιησεις";

    Η απαντηση η δικη του δεν ξερω ποια θα ηταν. Πολλες αρλουμπες βεβαια δικολαβιστικες.
    Αυτο που θα εκανε ομως,ΠΡΑΓΜΤΙΚΑ σε μια τετοια περιπτωσηαν ηταν στοχος,ολοι το αισθανομαστε.

    ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΥΝΟΥΧΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ με τα δαχτυλα ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΛΥΠΗΤΑ. ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΖΩΗ ΣΚΟΥΛΙΚΕΝΙΑ.

    θΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΣΩΠΗΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΛΑΓΟΚΟΤΑ.
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ "ΒΟΥΡΓΑ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
    Να σου χωνει το σιδερο απο το χειροφρενο του καροτσιου του ο Σοιμπλε στο κωλο και εσυ να του δειχνεις φωτογραφιες απο την Μυκονο.

    Αι σιχτιρι με το πουστη με συγχυσε νυχτιατικο.
    Ελπιζω αυριο να αεχουμε κανενα αλλο "ευχαριστο" να καταπιαστουμε.
    Κανενα Αρουλη να ειναι αναμεσα σε καμιασπειρα αλλοδαπων στην Ευριπηδου εκει στο κεντρο και να τον πηδανε στο πεσοδρομιο,ζητωντας του να μετρησει ως το 10.000
    Η καμια καριολα απο τα μεγαλα δημοσιογραφικα τραπεζια να παιζει "μπιζ" με κατακεφαλα που θα τρωει κατα μεσης της Ερμου.

    Οι πτωσεις,παντα κανουν θορυβο και εχουν πολυ σκονη.

    Υ.Γ "Αντε μωρη Ελλαδαρα". (πολυ μου αρεσουν αυτοι οι σεξιστικοι χαρακτηρισμοι για την χωρα.Η σχεση του ευνουχου, που στο διαλειμα της παρτουζας που του επεβληθει απο τον "Αγα" εκεινος κανει χαζι με το "γιουσουφακι",το οποιο ο ιδιος το εχει "σπρωξει" στα ποδια του Πασα.
    Και παριστανει τον συνγαμια του Πασα,οταν αυτος παει για υπνο,κοιτωντας με λοξη ματια την γιαταγανα του Σοιμπλε.

    "παμε μωρη δυνατα" "σηκωσε το το γαμημενο" "κατσε να στον περασω" "πιασε βραχο γιατι θα σπρωξω")
    Αντε ολοι μαζι να την γαμησουμε για αλλη μια φορα. Ας ειναι και η τελευταια.
    Γιατι σε λιγο αλλαζει και ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ:Ο Κασιδιάρης το μετάνιωσε ήδη,ζήτησε συγνώμη που έδειρε ΜΟΝΟ την Κανέλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ,ΟΧΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΠΤΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Λοβέρδος φταίει....
    Ο Κασιδιάρης δεν πήρε τα χάπια του....
    Γιατί απλά δεν υπάρχουν!Να τα λέμε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηλίας Κασιδιάρης08 Ιουνίου, 2012 04:31

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ...Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΒΡΕΧΕΤΑΙ !

    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ..

    ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ..ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ..ΣΑΝ ΦΑΒΟΡΙ-ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΒΛΕΠΩ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..
    Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ..

    Υ.Γ ΛΕΩ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΣΙΔΗΣ,ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!08 Ιουνίου, 2012 09:27

    ΠΡΟΣ thomas sillywizard:ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΨΟΚΟΚΚΙΝΗΣΕ.ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ thomas sillywizard:ΔΑΓΚΩΤΟ ΙΤΑΛΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΑΤΤΑ....ΑΠΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΒΙΕΡ ΚΑΙ ΚΕΒΙΝ ΠΡΙΝΣ ΜΠΟΑΤΕΓΚ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ?ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνα με πληροφοριες που εχω,το θεμα με την Δουρου δεν περναει στο ντουκου.Η Κανελλη θα το εκμεταυλευτει πολιτικα το θεμα,μαζι με το ΚΚΕ,αλλα η Δουρου τονισε στον Συριζα,καντε οτι θελετε αλλα το θεμα με αυτον τον ανωμαλο ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.Σας ειπα πως μην εχει κανεις μπερδεματα μαζι της.Οταν κανεις προβες για το πως θα αντιδρασει αν προκληθει,τοτε αντιρρηση δεν φερνεις...Και χωρις πλακα τωρα,ηταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ η ευκαιρια να ξεπαστρεψουν τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ τραμπουκους και δεν θα παει χαμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το θεμα ειναι ποιος θα εκμεταλλευτει αυτο το ξεπαστρεμα των τραμπουκων.. θα παει αριστερα ή δεξια η ψηφος ?

    γιατι αν ειναι να παει στο Παυλοπουλο τοτε καλυτερα Κασιδιαρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 12:37

    Φυσικα και θα το εκμεταλευτουν στο επακρο. Βουτυρο στο ψωμι τους.Αυτο ξερουν να κανουν.Χρονια το κανουν.Σε δερνουν για το καλο σου και οταν τους χαστουκισεις,ενωνονται.γινονται ενα.
    Ολοι οι μνημονιακοι παρουσιαζονται θυμα της μπατσας του Κασιδιαρη.Αυτα ειναι!Και να σκωτωθει ο κοσμος,βρισκοντας την μια η την αλλη αιτια διχασμου. "Εκεινοι και οι αλλοι".Το αιωνιο κολπο.
    Μια χαρα να πολωθουμε. Μια χαρα να ξεθαψουμε τσεκουρια και να σφαγουμε μεταξυ μας. Παλι τα ιδια.

    Γιαυτο λεω οτι οι "Κασιδιαριδες" ειναι βαλτοι.Δηλαδη στημενοι. Λαθος χαστουκι,σε λαθος μερος την λαθος ωρα σε λαθος προσωπα.
    Ασε να γινουν οι εκλογες ,εξασφαλισε το βουλευτιλικι παρε ασυλιες σου "εξοπλισου", και μετα ανεβα στην εδρα και ριξε μια κλωτσια στη μουρη στους "γνωστους-αγνωστους" που βελπουμε καθε μερα στην tv και απειλουν κοσμο. Εκει να σε χαρουμε. Σπασε τα μουτρα του Πετσαλνικου. Βαρα την κουτρα του Λοβερδου στο εδρανο,μεχρι να γινει διπλασια. Τι πας και τσακωνεσαι με κυρατσες στα πρωιναδικα;

    (ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι η Χ.Α. θα ηταν οντως ενα "γεννημα φιδιου"-οπως το λενε οι "δημοκρατες" κεφαλοσπαστες" δηλαδη της αγανακτησης του κοσμου ("φιδι εισαι οπως βλεπεις και παλι) Αλλα δεν ειναι. Ειναι δικο τους δημιουργημα. Ειναι δικο τους "μηχανικο χερι". Απο τα ιδια δωματια που ερχονται ο ιεντολες για τον ΓΑΠ,εκει στα ιδια ρυθμιζεται και η "ενταση" της χρυσης αυγης.
    Δικη τους ειναι η ακροδεξια. Το οτι ο κοσμος απλα την "χρησμιμοποιει" κατα λαθος,αφου δεν υπαρχει κατι αλλο,αυτο δεν σημαινει οτι την γενα ο κοσμος.

    Εν υπνωση καδρονομαχοι,και καρεκλοσπαστες του ΟΑΚΑ και εμπριστες καδων στα Εξαρχια.
    Απο καυσεις μεγαλοκαταστηματων,απο εμπρισμους σε δαση,απο ανοδο εγγληματικοτητας σε τοπικο επιπεδο,απο τραμπουκισμους σε συνεργασια με την αστυνομια,απο κλεφτοπολεμους,απο κανονισμενα και μοιρασμενα μεροκαματα στη νυχτα μαζι με βαθμοφορους.
    Τα παντα ολα. Δικο τους γεννημα ειναι λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 12:41

    Αρα,τα χαστουκια τα Κασιδιαραιικα,ειναι τζαμπαμαγκιες.
    Να πας να βαρεσεις αυτος που σε πληρωνουν ρε μαλακα.
    Να πας να "δειρεις" τους συστημικους.Τους κυριους υπευθυνους. Τωρα ηρθες στη χωρα; Δεν τους ξερεις; Το ΚΚΕ σε μαρανε; Το 3%; Γιατι δεν πας στο υπολοιπο 70%;

    Γιατι απο τα καναλια τους "απλα αντιμαχεσαι" και ταχα απλα φωναζεις αλλα τα χαστουκια τα δινεις αλλου; Γιατι δεν εχεις δειρει εστω και στο δρομο εναν "τρανο" και "διασημο" για τα δεινα, παρα αναλωνεσαι στο να σακατευεις μαυρους και μεμονομενους μεταναστες μεσα στα σκοταδια;

    Πως δηλαδη "συνομιλεις" σαν κοτουλα απεναντι στους υπαιτιους-αφου τους αναγνωριζεις σαν τετοιους- και παραλληλα κοπανας οτιδηποτε παρατερο και ασχετο. Γιατι βαρας το σαμαρι και ουχι τον γαιδαρο
    Γιατι οχι εναν μεγαλοτραπεζιτη,εναν κομματοσκυλο, εναν μεγαλοσκαταιαρη απο τα ΜΜΕ; Γιατι μονο τον αγνωστο "Αμμντουλ" η τον "Γιουσουφ"; και οχι τους πολυ γνωστους "Παπαδημους" και "ΓΑΠ";
    Δεν "φτανεις"; Η πληρωνεσαι απο εκει;

    Γιατι εμενα με εχει βαλει στο σημαδι το συστημα και απασχολω ολοκληρη την αστυνομια και με κηνυγαει στα στενα να μου σπασει το κεφαλι και εσυ αναλαμβανεις τον ρολο της αστυνομιας στο κενο που δημιουργει στους "Αγιους Παντελεημονες" παριστανοντας στις γριες των Ρομπεν των Δασων;

    Πως δηλαδη ενας ανεργος πατερας "ξερει" που να βρει τον Χατζιδακη η τον ταδε βουλευτη και να του σκασει δυο κλωτσιες και μια σφαλιαρα στα μουτρα,διακινδυνευοντας την συλληψη,και απο σας ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;

    Γιατι βαρατε ομαδον εναν ανυποληπτο και αγνωστο "ποντικο" του πεζοδρομιου και δεν εχει υπαρξει ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ "ΒΑΡΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ";
    Γιατι οχι εναν μεγαλοτραπεζιτη,ενα κομματοσκυλο, εναν μεγαλοσκαταιαρη απο τα ΜΜΕ; Γιατι μονο τον αγνωστο "Αμμντουλ" η τον "Γιουσουφ"; και οχι τους πολυ γνωστους "Παπαδημους" και "ΓΑΠ";
    Δεν "φτανεις"; Η πληρωνεσαι απο εκει;

    Γιατι οι "αγανακτισμενοι" "σημαδευουν" τους Λοβερδους και τους Παγκαλους και τους Παπουτσιδες"-με κινδυνο της σωματικης ακεραιοτητας τους -και εσεις "κοιτατε" στα ματια τον ΔΟΛ και τα βαζετε με τις "Δουρου";

    Να χαρουμε και λιγο τα πρωτα φυλλα απο τα τετραγωνισμενα κωλοχαρτα-γιγας. Δηλαδη τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων. Με κυριαρχη νοτα τις γνωστες μαρκες "Βημα" "Εθνος" κλπ. Ολα και ολα το καλο σκατοχαρτο,δεν το αλλαχζεις ευκολα.
    "Μαυρη Αυγη-Τρομαξε Η Ελλαδα" απα-πα-πα. "Οχι αλλη Βια". Γιατι,δεν σας αρεσει; "Κατηφορος" λεει η αλλη. "Στλελα φυγε" η παραλλη "..φυγε σου λεω..." η παραπερα
    "γιατι δεν φευγεις..." επιμενει μια αλλη κρεμασμενη διπλα.

    Και ενας φουσκος επεσε σε ενα στουντιο.

    ΚΑτα τις αγνακτησμενες σπαζοκεφαλιες,δεν βλεπαμε τετοια ευαισθησια και εγερση απο πλευρας Μπομπολεικου καο ΔΟΛιων δακρυβρεχτων σημερινων πουτανων. Που απλα "κλαινε" οσο κλεει και ο κροκοδειλος.
    Οταν κατα χιλιαδες στο Συνταγμα ετρωγαν τρομερο ξυλο.Οταν γυναικοπαιδα τσαλαπατιονταν και ετρωγαν χημικα στη μουρη,οταν τα νοσοκομεια εκαναν διπλοβαρδιες καθε που ειχαμε συγκεντρωση "αγανακτησμενων" (βαζοντας τους μαλιστα μεσα σε εισαγωγικα. (""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 12:43

    Σαν αρρωστια δηλαδη. Σαν μια λανθανουσα περιπτωση που επρεπε να φαει ροπαλιες για να δει το φως της,ωστε να μη κανει κακο και στους υπολοιπους.
    Πογκρομ κανονικο. Και θα συνεχιστει ασφαλως. Απλα τωρα αναμενουν την ψηφο σου και μπορεις μονο να πληρωνεις. Μετα, και θα πληρωνεις και θα δερνεσαι.
    (Aλλα μονο εσυ με σπασμενο κεφαλι. Οχι Χρυσαυγητης.)
    Εκει λοιπον δεν βλεπαμε τετοια τρομερη ανησυχια στα πρωτοφυλλα των σκαταιαριδων. Δεν εγραφαν τιποτα οι βοθρατζιδες. Δεκαδες με ματωμενα κεφαλια στις φωτογραφιες και ο τιτλος ηταν "εκτεταμενα επεισοδια στο Συνταγμα"
    Χιλιαδες να τρεχουν και ξωπισω τους κατι ασπιδες να τους ψεκαζουν,ποδοπατημενοι,ματωμενοι και η λεζαντα ηταν "Ανησυχει η Ευρωπη"

    Γονατιστοι απεναντι στα ΜΑΤ,ανημποροι,να τρωνε ροπαλιες και να καπλωνονται χαμω σαν κουρελουδες και ο τιτλος απο κατω να λεει "Κρισημη συναντηση Μερκελ-Σαρκοζι...και με πιο ψηλα πιο κατω "επεισοδια χθες στο Συνταγμα".

    Οταν δουν ενα χαστουκι,ειναι εθνικη καταστροφη,εγγλημα και ρεπεις σε ατραπους Χιτλερικους. Οταν ο κοσμος συρεται σαν Χριστιανος στο Κολοσσαιο,στο Συνταγμα για να σφαγει,ριχνοντας τον στις σιαγωνες των ΜΑτ και των ξαδερφων τους των Χρυσαυγιτων,
    οταν ακομα και τωρα ,χωρις "επεισοδια" οπως τα λενε, εχουμε κοσμο που σαλταρει απο τα παραθυρα εξ αιτιας τους και αρρωστους χωρις φαρμακα και παιδια με ποδια που τρεκλιζουν,εκει εχουμε

    "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ"! "Φασαριες" δηλαδη". Προβλημα δηλαδη. Δημιουργουν προβλημα οι πουστιδες που διαμαρτυρονται...οριστε τι κανατε...πως θα παμε "εξω να παρουμε την δοση...μανταρα τα κανατε...καλα κανουν και σας σπανε τα κεφαλια λοιπον.
    Πολωση.Διχασμο ψχνουν. Ο οποιος ομως,ελα που δεν ερχεται.

    Οσο επικινδυνος ειναι ο λαθρομεταναστης του δρομου,στα ματια του κοσμου αλλο τοσο επικινδυνοι ειναι και οι μεταναστες της Βουλης.
    Στην ιδια μπουκα τους εχει πια.
    Ας βρουν αλλον,πιο περιτεχνο τροπο να βαλουν τον κοσμο να σκωτωθει μετεξυ του. Δεν πιανουν αυτα.

    Αυτοι ειναι. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ. Λαμπρακαικο Σκατομπομπολαικο,Αλαφουζοβαρδαιικο.
    Οχι χαστουκια. Τζαμπα πανε.
    Στησιμο στα εξι μετρα. Ακομα και καθε χειροδικια ειναι λιγη.
    Στησιμο στα 6 μετρα. Για να "θυμηθουνε" και ποσους στειλανε στο αποσπασμα σαν δοσιλογοι και καταδοτες στην κατοχη.
    Απο 2-3 σφαιρες στη κουτρα και μετα αστους να τους φανε τα σκυλια. Μητε να τους πιασεις. Μητε να ασχοληθεις. Μητε να τους αγγιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΚΑΝΕΛΗ ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟ.
    Η ΡΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 13:12

    Προς conpater: Τι ειπε η Δουρου; "αυτος ειναι δικος μου";
    Μπουααα... τρομαξαμε.
    Το πιο πιθανο ειναι να ειναι κυριολεκτικα "δικος τους".
    Η αριστερα που πεταξε τα αμπεχωνα και εβαλε ταγιερακια και η ακροδεξια που πεταξε τα χακι και τα λοσταρια και εβαλε γραβατα.

    Ρε μιλαμε για μεγαλο ανεκδοτο.
    Τα παντα εχουν εκσυγχρονιστει.

    Οταν δεν "τσακωνονται" μεταξυ τους στο δρομο,φορανε κουστουμια και φουλαρια και ριχουν "σφαλιαρες" ο ενας στον αλλον.

    Αποτελεσμα; Ο κοσμος στη μεση και μια χαρα δρουν οι νταβαντζιδες.

    (ο Παππουλιας, ο δανειστης της Αγραμπελης και συγκολυμβητης πορνων, εβγαλε ανακοινωση για τον κινδυνο δημοκρατικης εκτροπης απο την Χ.Α. Ποτε το καταλαβες γερο; Δεν σου ηρθε ο Μηχαλολιακος εκει τις προαλες στο Τεμπελχανειο που διαμενεις και δεν του εσφυξες το χερι; Τωρα διεγνωσες κινδυνο.

    Ρε πουστιδες "δημοκρατια" θελετε, "δημοκρατια" θα εχετε.
    Με το ζορι. Οπως αυτην που περιεγραψε συντομα και γλαφυρα ο δειλος ποντικος ο Παυλοπουλος "...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙZΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 13:14

    Προς Steven: Τι καθομαι και γραφω κατεβατα; Τα ειπες ολα με δυο προτασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 13:20

    Α...και επισης, ο Μηχαλολιακος εκανε μηνυση στους...σεκιουρτιαδες του Αντ1.
    Και η αστυνομια ακομα "ψαχνει" τον Κασιδα.

    Αφου εισαι μαγκας ρε γιατρε,γιατι δεν καθησες να συληφθεις; Δεν εισαι υπευθυνος για τις πραξεις σου;
    Πως ζητας απο τον λαθρομεταναστη να συληθφει που μπαινει παρανομα στη χωρα και εσυ πηδας απο τα παραθυρα του στουντιο για να αποφυγεις το ατυχημα της συληψης;
    Χτυπας γυναικα και μετα σαλταρεις απο τα παραθυρα να κρυφτεις; Ρε κατι μαγκες.

    Μιλαμε για θεατρο. Μιλαμε για καραγκιοζ-μπερντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο γαρατζέος08 Ιουνίου, 2012 13:25

    Δεν έχω επανέλθει με την εμβριθή ανάλυση περί της περιοχής διαμονής και της εναλλακτικοσύνης της Ντούρου που είχα εξαγγείλει. Ομολογώ ότι η πραγματικότητα είναι πιο γρήγορη και από τη σκέψη μου.
    Έχω, δηλαδή, σκοπό να κάνω μιά ανάλυση βάσει κάποιων δεδομένων.
    Και άξαφνα πετάγεται μιά κουμουνοτζιβιτζιλού (κασίδι έφη...."παλιοκουμούνι"...) κι ένα όργκ on drugs (το κασίδι ΣΤΑΝΤΑΡ έτρωγε ξύλο στην παιδική του ηλικία και τώρα τη βγάζει με χημεία) και εγώ ξεμένω με μόνες σταθερές το Αιγάλεω, το μεσογειακό ξανθό και τη θέση της κοσμήτωρος. Και καθίσταται η όποια ανάλυση μου, πια, μπαγιατική. ΤΙ να κάνω, δεν προλαβαίνω και με όλα τα τρεχάματα μου με εφορίες και μεαφορικές.

    Απλά να προσθέσω μία παρατήρηση-σχόλιο. Το χθεσινό συμβάν δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία ΜΕΤΑΦΟΡΑ των διαφορών του "παλιοκουμούνιου" του Περισού και του ροζ αριστερού της κουμουντούρου. Και εξηγούμαι:
    Χθες, ο τσυριζαίος με τα κομμωτήρια και τα σακάκια του είχε το μεγάλο στόμα και προκάλεσε και στο τέλος τις έφαγε (γι' αυτόν)...ο ΚΚΕς, με τον τσιριζαίο να φεύγει απλά ολίγον βρεγμένος. Κοινώς, ο εις είχε το μεγάλο στόμα και ο έτερος τον παχύ τράχηλο. The story of their lives, που θα λεγε και η Ντούρου στη 1 από τις 4 γλώσσες που κατέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο γαρατζέος08 Ιουνίου, 2012 13:31

    Ακουσα πριν από καμιά ωρίτσα ραδιοφωνικό σκυλοκαβγά μεταξύ Μιχελάκη-Μηλιού.

    ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΜΕ...μόνο αυτό μπορώ να πω.
    Μιλάμε για γκοτζίλα εναντίον μέγκαλον, 20' κουβέντας για οικονομικά από 2 ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει κανονικά ΠΟΤΕ τους. Ειδικά αυτός ο Μηλιός, (steven, τον είχες χαρεί ποτέ στο ΕΜΠ?), καθηγητής οικονομικών στο ΕΜΠ, μη χέσω, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέσηηηηηη, ούτε περίπτερο δε μπορεί να κρατήσει...και έχει και άποψη πως θα λυθεί το πρόβλημα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο γαρατζέος08 Ιουνίου, 2012 13:34

    ...o δε Μιχελάκης έκρινε ότι η υπόθεση siemens έχει κλείσει και ότι έχει επιβληθεί κάθαρσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 14:42

    Kαι μονο να σκεφτεις οτι εκπροσωποι τυπου ηταν-και ειναι κατα βαση στα δυο κομματα δημοσιογραφοι απο τον ΔΟΛ και το Μουκγα,καταλαβεινεις τι γινεται.
    Να κανουμε τον σταυρο μας να μη ξεριζωσουν τον Παρθενωνα απο τα θεμελια και τον δουμε κομματι-κομματι να πετα πανω απο την Αθηνα με ελικοπτερα και ζησουμε σκηνες σαν απο ταινια του Fellini.

    "Eucaristoume i Athina...eucharistoume i Ellada" ...eucharistoume to Benizelaiiko...eucharistoume to Benakaiiko...eucharistoume to Labrakaiiko...eucharistoume to Mitsotakaiiko...

    Να πανε να γαμηθουνε σε ενα λακο με ασβεστη.

    Το θεμα ειναι να πιασουμε κανενα σκορακι και κανενα αποτελεσμα στο Γιουρω που αρχζει σημερον
    Εχουμε εξοδα. Το κρατος εχει απαιτησεις.
    Και εγω ειμαι νομοταγης πολιτης.

    Θελω με δικα μου λεφτα να κανω διακοπες το καλοκαιρι και να μη περιμενω ποτε θα πετυχω τον Βενιζελο στον δρομο να του σπασω το κεφαλι και να τον πουλησω στη Βαρβακειο.

    Θελω με δικα μου λεφτα να ξαπλωνω στις παραλιες και να πινω ουζα.
    Δεν μπορω να περιμενω ποτε και αν θα πετυχω τον Παπακωνσταντινου η τον Προβοπουλο στο δρομο,ωστε να κοβω λιβρες απο πανω τους σαν τον Σαιλοκ.

    Εχουμε εξοδα... η εφορια κανει σχεδια και εμεις,σαν φιλοτιμοι ανθρωποι,πρεπει να εκτελουμε τις εντολες κατα γραμμα.
    Μην δινετε φραγγο. Σπαστε τους τα μουτρα. Μη δινεται μια. Φατε τα σε ουζοποσιες και βολτες.Ταιστε κοσμο, Καντε δωρα. Αναψτε τσιγαρα με χαρτονομισματα 5ευρα (δεν μας παιρνει για παραπανω)Δωστε τα στην οικογενεια.

    Καντε οτι θελετε...αλλα προς Θεου ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ.
    ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 14:47

    Πολωνια-Λαμπρακισταν 1-1
    Πουτιν- Τσεχια 2-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανέκδοτο:

    Σερβιτόρος: Τι θα πάρετε παρακαλώ;
    Κασιδιάρης,εγώ ένα Φρέντο Καπουτσίνο με ΚΑΝΈΛΛΗ,καλά χτυπημένο!
    Δούρου,εγώ μόνο ένα ποτήρι νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πήγε λοιπόν ο Μανωλάς στον Γαύρο.Ε, και;
    Ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ από ποιον Έλληνα επιθετικό ΔΕΝ έχει φάει γκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαράλαμπε ,νομίζω τον αδικείς.Σίγουρα δεν είναι έτοιμος για βασικός,αλλά δεν είναι και για πέταμα.Στην περίπτωση του Μανωλά,νομίζω παίζει ρόλο και το όνομα που έχει,χτυπάει κάπως.Ο Μανωλάς στον γαύρο!!!Βέβαια αν το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν το που θα πάει ο (κάθε )Μανωλάς,καλά θα ήταν...
    Πολωνία-Ελλάδα 0-1 !!!
    Βλέπω πρώτα Γερμανία και μετά Ιταλία.
    Για σκόρερ θα ποντάρω στον Ντι Νατάλε (Θωμά νομίζω θα πάει καλά η Ιταλία).

    Αφού είναι μόδα :
    Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα....
    Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 18:16

    Αφου ο Θαπατερο-Καραμανλης προετοιμασε,λακισε και ηρθε ο Ραχοι-ΓΑΠ.
    Ειδε και αποειδε και αυτος,σαν τον δικο μας τον σακατη, "προσπαθησε" σηκωσε ολους τους δεικτες στο κοκκινο και πλεον και εκεινος παει την χωρα στο σφαγειο. Μαλλον τον βλεπουμε να κανει την ανακοινωση απο κανενα Καστελοριζο της Ισπανιας. Η Μαγιορκα μια χαρα ειναι.
    Η ισως απο κατι αναλογο που θα σηματοδοτηθει σαν ξεπουλημα.
    Απο το Πραδο η το Τολεδο, καλα θα ηταν.
    Ρε τι τραβαει ο κοσμακης με τους ρεμπεσκεδες που παει και μπλεκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ρουφιάνοι, προσκυνημένοι νενέκοι, τσουτσέκια σε αποστολή, γλειώδη αποκρουστικά σκουλήκια με τα κατώτερα τών ενστίγκτων, αρουραίοι πού μασουλάνε (χράτς-χράτς), πόρνες τού γιαλιού και τού χαρτιού.
    Υπάρχουν και δημοσιογράφοι με όρχεις, ενίοτε μπρούτζινους.
    Σαν αυτόν εδώ:
    http://www.newsbeast.gr/world/arthro/364846/dimosiografos-ekthetei-anepanorthota-troikano/
    Εχω γνωρίσει πολλούς Κέλτες και πρόκειται για περήφανους ανθρώπους κι ελπίζω το βίντεο αυτό να τούς αποκαθιστά κάπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 20:10

    1-0 το ματσακι στο ημηχρονο με την ομαδα να μη παταει και να μη ξερει που βρισκεται και "καλυτερους" παικτες, αυτους του Παναθηναικου. Τι ρολο βαρανε εκει μεσα οι Κατσουρανης Καραγκουνης και η σκουταρελα ο Νινης,δεν ξερω.
    Γιατι δεν μπαεινει ο Παναωτης ο Λαγος να κεντισει την αριστερη πλευρα και ο Καφες να πιουμε κανεναν μερακλιδικο; Ο Γεωργεας που ειναι; Ο Χατζιχρηστος γιατι δεν παει στην κερκιδα των Πολωνων; Ο Καζαμιας γιατι δεν μας γραφει τις εντυπωσεις του για το μενου;

    Δεν εχεις πλεον Ζαγορακη,ασφαλως ουτε Τσιαρτα,τα γεροντια του βαζελου ειναι πια για τον σκουπιδοτενεκε,Μπασινας δεν υπαρχει...
    Καποτε-ελεω μικροτερων ηλικιων και αλλων πακτων- η μπαλα μπορουσε να κρατηθει και αρα να παρουσιαζονται λιγοτεροι κινδυνοι.

    Εδω μιλαμε οτι παρουσιαζεται εικονα γατας-ποντικιου. Με ποια; Με την Πολωνια.
    Ο Χαλκιας συνεχιζει να κανει αναπαραστασεις της Εξοδου του Μεσολογγιου. Την ιστορια μας πρεπει να την τιμουμε.
    Η διαιτησια,η αναμενομενη. "τι τους θελουμε εδω μεσα αυτους τους τεμπελομπαγαποντιδες";

    Ελππιζουμε να κανει καμια προσευχη ο Εφραιμ και κανενα τηλεφωνο ο Λιακοπουλος στον Πουτιν και να ευρωμεν την χαμενη αυτοπεποιθηση και τα ιδανικα της φυλης "Αρπακσει"
    Ουγκ.

    Υ.Γ Ολη η ομαδα αποτυπωνεται στο στυλ και στην ψυχολογια του Σαντος. Καμια σχεση με τον Γερμαναρα Οτο. Βυθισμενος στον παγκο,με τα χερια σταυρωμενα,περιμενει το μοιραιο.

    "Ουεας ντεαου,βους ντεους κεραμιδολες τρεπλεο γκουντεα αλιαρμο αρντιλιρεα .πσσσσσσσ ααααααα.. μμμμμμ...ααντεουν ερσουμα λαου-λαου,εκουασιμε εαρουμαρουμ,αμπρα καταμπρα σμπαραο τερουλεμιουμ σκουμπρε ετ ...ααααα λεσκτρι ααλεουντ χοαδο εστρελε παρα πορτα Συριζα Αλεθαο.

    (γαμω τον Θ...ο μου θα μου φυγει το τσερβελο.Δεν σας ειπα να ντριπλαρεται σαν τον Αρντιλες .Σιγα-σιγα σας ειπα και με συμαχο την τυχη θα τους φερουμε εκει που πρεπει τους σκουμπρους. Μονη λυση να βγει πρωτος ο Συριζα και ο Αλεξης"

    ----------------
    Kαι μολις τωρα γινεται το 1-1. Οι ευχες πιανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΝ ΝΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑ.
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΕΠΟΣ ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΣΤΗΡΗ. ΤΟ 3-0 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΚΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ. MVP Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ, ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ - ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι ο Παπασταθόπουλος - αλλά ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΝΚ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ - την μόνη που θα πάρουμε επιμένω - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΡΙΣΤΗ. ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ; Ή ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ; Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΕΥΝΟΜΟΎΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρηστος Χοντζεας08 Ιουνίου, 2012 23:11

    Προς Steven: Ο οποιος την τελευταια δημοσκοπηση μεσω της Ζουγκλας,μαλλον την εβαλε στον κωλο του.
    Κατεβηκε απο την σελιδα...χαθηκε...δεν ξερω.
    Η οποια εδειχνε-στο "ανοιχτο" δειγμα των 25.000 περιπου χρηστων του διαδυκτιου, ενα Γκραν Κανυον μεταξυ Συριζα και ΝΔ. 30% - 18%.

    Παριστανει το βλακα του δασους δηλαδη,αφου ενας αλλος βλακας Καλαματιανος, ειπε-και σε αυτον αλλα και σε αλλους βλακες ομοιους του-οτι αν βγει,θα μοιρασει καλα πακετα απο κατι αλλους "βλακες" Ευρωπαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή