Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ.

        Τέλειωσε η γαμομέρα και μπαίνοντας στο σπίτι κατά τις οκτώ, κάτι ο μίνι καύσωνας και κάτι η κουβέντα που άνοιξε για μπύρες, οι επιλογές πολύ συγκεκριμένες. Τσιμάϋ παγωμένη από το βέλγικο αββαείο - αυτήν με το 14% αλκόολ, την μπλε - και βουρ για τη ανάρτηση με την τηλεόραση εξ αριστερών και την εφημερίδα εκ δεξιών. Το ματς δεν με πολυενδιέφερε, οπότε τα πολιτικά θα είχαν τον πρώτο λόγο γι' αυτήν την εβδομάδα, που όλοι καρτερούν την σωτηρία δια της ψήφου. Αστεία πράματα για πολιτικές αποφάσεις και πρακτικές, την ώρα που ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητό οτι πολιτική σημαίνει προσωπικό συμφέρον κι οτι όταν αυτό γενικευθεί πιθανώς και να υπάρχει κοινωνική συμμαχία και κανά εθνικό στρατηγικό σχέδιο.
         Και ξαφνικά να πέφτεις και πάνω στον " δημοσιογράφο " Καζαντζόγλου και να σου φεύγει η εφημερίδα από τα χέρια : " Αν πέσει το άρθρο 44 - πράγμα το οποίο είναι και χρονοβόρο - κι άρα όταν καταδικαστεί η ΑΕΚ, τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, δηλαδή 22 μύρια, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ." Ρε αυτό είναι ενημέρωση. Κι οπότε αλλάζει η διάθεση μου για κραξίματα και γυρνάω την πλάκα ή τον δίσκο ή σελίδα στο δελτίο. Και φανερώνω πλέον καλή διάθεση, όσο κι αν ο ΟΤΕ προσπαθεί να μου την σπάσει με τις αλλεπάλληλες διακοπές της σύνδεσης. Τα ρίχνω στην πρωινή ζέστη.
         Και πραγματικά η Ελλάδα, πρέπει να έχει υπηρεσιακή κυβέρνηση - δηλαδή αρίστων - κι όχι μέσα από τα κόμματα, μέασα από τις κλαδικές ή μέσα από την αεργία. ΑΕΡΓΙΑ είπα για να μην θεωρηθεί οτι κάτι άλλο υποννοώ, που αυτό ούτως ή άλλως εκλέγεται κι αυτό πάει πίσω οποιαδήποτε σκέψη ή σχέση για ανάπτυξη.
          Και τα λέω αυτά, διότι μέσα στην μαλακία μου που επέστρεψα στην Ελλάδα και μετά αντί να διοριστώ στην ΔΕΗ, το παίζω επιχειρηματίας, σήμερα ξαναείδα έναν άνθρωπο με αρχίδια. Που από ότι καταλαβαίνω, κανένα κόμμα δεν τον είχε κάπου - έστω σαν εφεδρεία - ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , που από το ποδόσφαιρο  το μόνο που γουστάρουν είναι Αναστόπουλοι και Σαραβάκοι.
          Ένας μήνας αρκεί αγαπητοί κι αγαπητές. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΜΑΛΑΚΑ ΤΖΗΜΕΡΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ;
          - Αυτός ο διαγωνισμός για τουρκική προστασία των δασών μας, από ποιόν ακυρώθηκε;
          - Αυτός ο διαγωνισμός για 3 μύρια ευρώ και για ένα απλό στήσιμο ιστοσελίδας του πολεμικού μουσείου, από ποιόν ακυρώθηκε;
          - Η λύση για τις πολύπλοκες διαδικασίες  για το δωράκι της Αμερικής προς την χώρα μας με τα 400 Abrams, που μας καθιστά μετά την Ρωσία ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, πού οφείλεται;
          - Οι διπλοβάρδιες για να στηθεί η αντιαρματική τάφρος του Έβρου, που οφείλεται;
          - Το " όχι " στην μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές, διότι " εγώ δεν παίζω με την εθνική άμυνα ", πού οφείλεται;
          - Το οτι δεν εξομοίωσε τον εαυτό του με τον ομόλογο του, του ψευδοκράτους των Σκοπίων, στη Νέα Υόρκη, το χρωστάει σε κανά κόμμα;
          - Οι ασκήσεις της Τουρκίας με κάτι Άραβες πάνω από την Άνδρο, πώς διακόπηκαν;
            Και φυσικά δεν είμαι στρατοκράτης κι ούτε έχω στόχο να πεθάνω αμυνόμενος αλλά κι ούτε έκανα παιδιά για να πεθάνουν επιτιθέμενα. Για την μεγάλη Ελλάδα ή την μεγάλη Τουρκία ή την χαμένη Ατλαντίδα. Ούτε καν για την χαμένη τυρόπιτα ή την σπουδαία γκόμενα ή την απίστευτη επιστήμη. ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ , ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , είτε γονείς που δεν είχαν μπει στην αναζήτηση , είτε θεοί που είναι τόσο θεοί όσο κι οι κοινοί θνητοί που δουλεύουν σαν ερευνητές και φυσικά χάνονται λεφτά μπόλικα όχι για την ζωή, αλλά για την παρατήρηση της ζωής. Ειδικά ειδών που τείνουν για εξαφάνιση. Και σκύβω γονυπετής μπροστά στον ευεργέτη.
                ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ. Και τον οποίον πούστη, τον ΓΑΜΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τα άλλα μου είναι εντελώς άχρηστα. Μπορούν να τα αναλάβουν όλοι, όπως ο Σαμαράς που σπεύδει να διαπραγματευτεί το πουλί του ή όπως ο Τσίπρας που είπε να ανακοινώσει και πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που το έχει καταθέσει στα βυτιοφόρα το ΠΑΣΟΚ και λογικά καρτερούσε άνοιγμα επαγγελμάτων. ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ;
             Τι να κάνουμε όμως; Ο ΑΡΧΙΔΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΜΥΝΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΑΚΗΣ, που τώρα με τον Μάκη αλλά και τον Άκη, άνετα ράβουν στολές και κονομάνε με διαφημίσεις του Τζήμερου και της χριστιανοδημοκρατίας ή της σοσιαλδημοκρατίας. Και φυσικά πιστεύω αυτήν την στιγμή να ξέρετε ποιό αρχίδι σας, ζυγίζει περισσότερο ή ποιό μουνόχειλο οφείλει την καύλα που έφερε την τεκνοποίηση. ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
              Και ξαναλέω, οτι δεν θα ήθελα στρατούς και σημαίες και σχολές πολέμου και stratego ή risk κι όλα τα άλλα που δουλεύονται στις  σχολές του τίποτα. ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΕΙΑΞΕΙ.
 Αλλά όταν έχουμε γαμηθεί στην μπαρούφα της μίζας και της τρομοκρατίας παρέα με την αγωνία ΌΛΩΝ των πολιτικών που μάχονται για το καλό μου, προτιμώ να έχω σε δύσκολες θέσεις ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΕΣ.
             ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΕΣ Ή ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, τύπου καμμένου, Ή ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ, του πολύ παλιά. Που εύκολα συμφώνησαν όλα τα λαμόγια για το ποιοί να αναλάβουν το κράτος, κι εύκολα διαφώνησαν στο ποιοί να προχωρήσουν την κατάσταση. ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ , που δεν τους ήξερε ο γίγαντας λαός, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ.
               ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ;

                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΓΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ . ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ. ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.










               ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ;
                     ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ.

29 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας11 Ιουνίου, 2012 23:29

    το οτι παρουσιαζεται σφυξιμο της κωλοτρυπηδας,ειναι γιατι οι "υπηρεσιακοι" πολυ απλα εχουν φταξει τον δρομο στα συμβολαιοα στις απευθειας αναθεσεις και στο ξεσκισμα του αφυλαχοτυ δημοσιου ταμειο.
    Περι αυτο προκειται οταν λενε "πρεπει να κανουμε κυβερνηση...εχουμε ακυβερνησια"
    "Δεν μπορουμε να απλωσουμε χερι με ασφαλεια" εννουν.
    "Δεν γνωριζουμε τα κοζα. Εχουμε χασει την σειρα μας".

    Ελατε παιδια. Εκλεξτε επιτελους το συνολο των κομματοσκυλων που θα επιλεξετε-αφου ηδη εχουν προεπιλεγει απο αλλου- να σας κυβερνσησουν. Δηλαδη να σας κλεψουν νομιμα και αρα και ηθικα.

    "Φραγγουλιδες" χρειαζονται.Παντου.
    Ισως αυτο να τρομαζει καποιους γιατι θυμιζει το "που'σαι ρε Παπαδοπουλε". Τρεχω να τους πω λοιπον οτι δεν εχω τοσο προβλημα με τους "Παπαδοπουλους" αλλα με τους "ΓΑΠ".
    Υπαρχουν και "Παπαδοπουλοι" χωρις στολη και κυριως χωρις να ειναι εξαρτημενοι οπως τον Γιωργη τον Συνταγμταρχη της πλακας.
    Υπαρχουν. Αλλα πως να βγουν στον αφρο,αφου η τρυπα εχει φραξει απο κομματικα σκατα.

    Τα υπολοιπα τα νεοφιλελευθερα ειναι για τους Τζημερους,τους αποτυχημενους,τους ανεπαγγελτους, τους αεργους κιφηνες και αχρηστους δοσιλογους που στοχευουν στο κεντρο του δημοσιου μπεζαχτα.

    Εαν υπηρχαν "Φραγγουλιδες" (με στολη η χωρις,δεν με νοιαζει) τοτε θα ειχαμε "σωσει" λεφτα,πολλα λεφτα,παρα πολλα λεφτα,θα ειχαμε κανενα κρεβατι στις εντατικες και καποιο προνοια,σιγουρα το δημοσιο θα ηταν πιο γρηγορο αφου θα επικρεμοταν βοιδοπουτσα,θα υπηρχαν καλυτερες συνθηξες σε σχολες,ιδρυματα και λοιπα παραπεταμενα σημερινα "Γκουλακ" και βεβαια θα σε υπολογιζαν πολυ περισσοτερο εξω,στα φορα που θα πηγαινες και δεν θα εισουν ο περιγελος του πλανητη και ο κοινος καρπαζοεισπρακτορας "i like to be "PIG" που ελεγε και ο ΓΑΠ".

    Υ.Γ Και μιας και ο λογος για Ουκρανια, που εχει και την τιμητικη της: ο Βεστερβελε,"κατηγορησε" τον Ουκρανο προεδρο Γιανουκοφσκι για ελειμα δημοκρατικων διαδικασιων εκει στην χωρα του. Και του απαντα ο Ουκρανος: "Καλυτερα φασιστας παρα αδερφη". Κοκκαλο η πουστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας11 Ιουνίου, 2012 23:36

    "εχουν φραξει τον δρομο" ηθελα να γραψω στην αρχη του σχολιου και οχι "φταξει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ποσοστο του ΣΥΡΙΖΑ εχω πει σχετικα.Απο 38-40%....
    Μου εκανε κι εμενα εντυπωση ο Φραγκουλης.Βεβαια,δεν ακουστηκε τιποτα στα τσοντοκαναλα,ας ειναι καλα το internet.
    Εμαθα οτι ειναι ο ΓΑΠ σε ψαροχωρι της Κορινθιας,και λεω δεν παω μεχρι εκει για κανα μπανιο,ολο και κατι θα γινει,οπως την περασμενη φορα στην Καλαδα την ταβερνα,που κοντευε να πνιγει ενας σωματοφυλακας με ενα ψαροκοκκαλο...
    Εχουν ξαμολυθει τα σαινια που λετε,βγαινει ο ΓΑΠ με το κανο απο την βιλλα και μπαινει κατευθειαν στην θαλασσα.Ετσι ειναι,ανοιγει η πορτα και στο ενα μετρο ειναι η θαλασσα,και τραβαει δεξια προς το λοφακι.Τα σαινια ακολουθουν με ενα βαρκακι,και δυο τρεις κολυνποντας.Στα 100 μετρα ειναι το Κοκκωσι,οπου βγαινουν κρυα νερα απο το βουνο με ορμη.Οταν λεμε κρυα εννοουμε κρυσταλλο,σε τρια λεπτα εχεις μπλε απο το μελανιασμα...Το ενα σαινι ηθελε να το παιξει σουπερμαν,αλλα μολις αρχισαν και μουδιαζαν τα αρχιδια του αρχισε τις φωνες.Γυρισε ο κοσμος και τον εβλεπε να κανει σαν τρελλος,να τον λυποσουν ηταν η κατασταση.Ο ΓΑΠ βεβαια σαν νηφαλιος που ειναι παντα,εκανε κατι πολυ απλο,τον εγραψε στα αρχιδια του και συνεχισε το κουπι.
    Τι θυμηθηκα,ειχα παει πριν απο 20χρονια διακοπες στον "ΟΗΕ" των Κυκλαδων,και ειχα δοκιμασει απο περιεργεια μια μπυρα ονοματι ΤΝΤ.Ονομα και πραμα,στις δυο γουλιες αρχισα να βλεπω το Βορειο Σελλας μπροστα στο λιμανι...Σκετο μπαρουτι Δημητσανιτικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα (καινούργια μέρα, άλλη μέρα, κουανταναμέρα οέο,κλπ),
    βλέπω Δραγασάκη με την τσίμπλα στο μάτι (κι αυτός κι εγώ) στην εκπομπή τού Αρβανίτη ενώ γράφω.
    Οπου οι παρουσιαστές τον ρωτάνε "θα μάς αλαφρώσετε τα βάρη" κι απαντάει "θα βάλουμε μιά γραμμή εδώ".
    Μάλιστα, καλά, σε μιά βδομάδα σώθηκε το ελλάντα.
    Ενδιαφέρον είχε η απάντηση του στην ερώτηση "φοβάστε πιό πολύ τούς μέσα η τούς έξω". "Τούς μέσα" είπε, χωρίς πολλή σκέψη.
    Συμφωνώ, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη απάντηση.

    Ρε, τί΄τανε αυτό το πράμα χτές με το Γαλλία-Αγγλία. Κι αφήνω ότι πήγα στο κουβά μαζί με εκατομμύρια άλλους νοματαίους. Μιλάω για το μάτς ως μάτς. Τι φρίκη ηταν αυτή, τι χοντροχάλι, τι φάρμακο κατά τής αυπνίας ήταν τούτο....

    Κι εντάξει, τούς Αγγλους ως εθνική δεν μπορείς να τούς κατηγορήσεις. Μιλάμε για τούς σούπερ-ταλαίπωρους τής μπάλλας. Αλλά κι οι Γάλλοι? Λές κι έβλεπα ΑΕΚ-ΠΑΟ ένα πράμα, να ξερνάς δηλαδή, να αρρωσταίνεις πού δεν υπήρχε μιά σωστή πάσα στα 3 μέτρα, να μην υπάρχει μιά στοιχειώδης ανάπτυξη, μιά δομή παιχνιδιού, κάτι, οτιδήποτε.
    Το χειρότερο μάτς με διαφορά κλάσης.
    Τέλος πάντων, συμβαίνουν κι αυτά.

    Στην ΑΕΚ, τί είχαμε. Να σας πώ. It takes three to tango. Τρείς Αργεντίνους βέβαια. Τούς "μάγους τής μπάλλας". Οι οποίοι, όσο νά΄ναι, το βλέπανε το σκηνικό, σού λέει "μαλάκα, αυτοί δω πέρα διαλύονται συθέμελλα, δεν κάνουμε καμιά οργανωμένη δουλίτσα να βγάλουμε κάνα φράγκο"?

    Ε, ιδού ο Βόλος ιδού και το πήδημα. Και τσάκ το ντόρτι, κι άντε ψάξε βρές τους, ειδικά όταν πρέπει να τούς ψάξει να τούς βρεί το μπουρδέλο ελλάντα κι η κωμωδία πού λέγεται ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάμε γι΄άλλα μωρέ, στα παπάρια μας. Σιγά τώρα, πρώτη φορά ηταν? Ούτε καν να συφφυλιαστώ δεν μπορώ πλέον.

    Εν τω μεταξύ ο Δραγασάκης συνεχίζει απτόητος. Ο Αρβανίτης τον κυττάει μεν με καλή πρόθεση, αλλά δείχνει ελαφρώς μπερδεμένος. Εως και απορημένος.
    Ε, ρε τί έχουμε να δούμε από Δευτέρα μεριά....
    Τέλος πάντων ξαναμανά. Τι να πείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουνίου, 2012 11:38

    Καλημερα.
    Εκπληξη μεγαλη.Στημενα παιχνιδια με Βολο (ειναι κι'αλλα) "πεσαμε απο τα συννεφα"...και βρεθηκαμε σε μια αμμουδια με χαβανεζες. Και μας περιμενε ρουμι και "χορτο".
    ΑΕΚ οπως Ελλαδα λεμε. Οπως και στο ξεμπουρδελιασμενο κρατος ο καθενας κονομαγε και εφτιαχνε την δικη του συμμορια σε ενα απολυτα ξεφραγο αμπελι αρπαζοντας οτι προκανει, το ιδιο και στο μπουρδελο της ΑΕΚ (σαν ΠΑΕ,οργανωση, κλπ)
    Οτι γουσταρει ο καθενας. Οτι να'ναι.

    Και ο Σαμαρας και ο κοντος περιμενουν να γινει κυβερνηση ωστε να ξαναπαρουν τις κουταλες με ασφαλεια,και να τηις ,μοιρασουν στους υμετερους. Περιμενουν. Δεν εχουμε "κυβερνηση" ακομα. Δηλαδη τωρα δεν ξερουμε απο ποιους να τις ζητησουμε. Σωστα. Υπαρχει συγχυση.
    Καντε ρε σεις μια κυβερνηση τελος παντων. Κουραστικαμε,απο την μη σπαταλη και το μη ξεσκισμα του ταμειου. Τι ειμαστε; Αυστριακοι, η Νορβηγοι;

    Δεν αφηνουμε ομως να μας χαλασουν την μερα. Ουτε οι Πικραμενοι "εκδοτες", ουτε τα χαστουκια της αριστερας προς την δεξια. (ναι,δεν εκανα λαθος).

    KIMBRA. Το ονομα που λογικα,-εαν δεν την ξεπαστρεψουν οπως την Amy Winehowse- θα μας απασχολει μουσικα για τα επομενα 20 χρονια.

    "Υπολειπεται" ασφαλως σε καμπυλες την Λοπεζ,την Σακιρα η την Μπιγιονσε,αλλα τοσο η ποιοτητα της φωνης οσο κυριως η ερμηνευτικη δεινοτητα στη σκηνη κανει και τις τρεις αυτες διασημες πουτανες να ψαχνουν τα στριγκακια τους.

    Ειναι η διαφορα της "γοητειας" απο την ξερη "ομορφια" που συζητουσαμε τις προαλλες.
    Ειναι η διαφορα του προιοντος εμποριου απο το σπιτικο.
    Ειναι η διαφορα της φτηνης γυμνιας απο το συνεχως αποκαλυπτομενο
    Ειναι η διαφορα του πρατηριου βενζινης απο την πετρελαιοπηγη.

    Ειναι αυτο που βλεπεις και θες να το ξαναδεις,οχι γιατι "σε αναψε", αλλα γιατι σε εβαλε σε αλλους δρομους.

    Χρειαζονται και τα μεν και τα δε. Σωστα.
    Αλλα οχι και οι "τσιρλιντερς" να κλεβουν την παρασταση του "αγωνα".

    Να τα βαζουμε και σε μια σειρα.
    Οχι "μικροι-μεγαλοι στα καφενεια".
    Μη σαλταρουμε κι'ολας.

    http://www.youtube.com/watch?v=6i1mr9amqeg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη τωρα πρεπει να εκπλαγουμε που οι "τρεις καμπαλερος" εστησαν το παιχνιδι? Μην τρελαθουμε κιολας !!!
    Να μην πληρωθουνε τα παιδια ? τοσο καιρο απληρωτοι επαιζαν.
    Το θεμα ειναι οτι δεν τα πηρε ο Αδαμιδης ? Πηρε απο αλλου,και μπολικα μαλιστα.Αντε τραβατε τωρα στα λειβαδια της Αργεντινης να τα παρετε πισω,πιο ευκολο ειναι να τα παρεις απο τον Ψωμιαδη παρα να απ`αυτους εκει κατω.Οποιος παει,βλεπω να γυρναει με κανο ( αλα Γαπ)μεσω Πρασινου Ακρωτηριου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ CONPATER: Αυτός ο Χανιάς, τι μέρος του λόγου είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουνίου, 2012 13:05

    "νηφαλιος" ο ΓΑΠ;
    Ειναι η αταραξια του ηλιθιου.
    Βλεπει ανθρωπο να πεφτει απο κτηριο και νομιζει οτι καποιοι κανουν πτητικα πειραματα.
    Βλεπει ανθρωπο να πνηγεται στη θαλασσα και νομιζει οτι ειναι καποια μεθοδος πρεσελκησης ροφων.
    Ακομα και τωρα, στα 60 του, οταν αστραφτει,κοιτα προς τα πανω και απορει με ανοιχτο το στομα.


    Ακομα και ενας αχινος εχει περισσοτερες ελπιδες στο "ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος" απο τον ΓΑΠ.
    "gap-dog millionaire"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν τι να είναι ο Χανιάς μωρέ? Πέντε μερόνυχτα πρίν τίς εκλογές έκανε ο εγκέφαλος του στροφή 180 μοιρών? Μάς βλέπουνε, μάς βλέπουνε... Στην προκειμένη περίπτωση σαφώς και πιστεύω τούς Συριζαίους πού λένε ότι το θέμα ήταν ότι δεν βγήκε βουλευτής. Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.

    Και μιάς και μιλάμε για πυροσβέστες:
    -την διαβάσατε την ιστορία τού Αγγλου πού κάνοντας base-jumping πιάστηκε το αλεξίπτωτο του σε βράχο στο Ναυάγιο σε ύψος 70 μέτρων?
    Τρείς ώρες ηταν εκεί κρεμασμένος ο άνθρωπος, έπαιρνε τηλέφωνα απ΄το κινητό του, έπαιρναν κι οι δικοί μας από κάτω την Πυροσβεστική να στείλει βοήθεια, τίποτα.
    Μηδέν.
    Ενα σκοινί θα τού αρκούσε για να σωθεί, αυτό ζητούσε απ΄το τηλέφωνο. Βρε, ντίπ, τίποτα, πέρα βρέχει.
    Ωσπου φύσηξε ένας δυνατός αέρας, ξεσκάλωσε το αλεξίπτωτο κι έπεσε στο κενό.
    Ζήσε τον θάνατο σου στην Ελλάδα.
    Και δεν γαμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ12 Ιουνίου, 2012 15:58

    79 μνημονιακές υποχρεώσεις θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί ως το τέλος Ιουνίου!Αυτές που έχουν υπογράψει ο Μπένυ και Καλαματιανός.
    Εβδομήντα-εννιά,seventy-nine, семьдесят девять αγαπητά μου παιδιά.
    Αυτή την καυτή πατάτα ποιος θα την κρατήσει;Ποιος θα τα εφαρμόσει;
    Διότι στην μια περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Στην άλλη όμως που έχει να κάνει με τις δημοσκοπήσεις που κάνουν τα κόμματα για τον εαυτό τους,υπάρχει και παραυπάρχει.
    Διότι αν βγούνε αληθινές οι δημοσκοπήσεις το Συγκεκριμένο κόμμα έχει τάξει άλλα....
    Ε ρε χαμός που έχει να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ12 Ιουνίου, 2012 17:19

    Χανιάς= πρώην συνδικαλιστής,Πασόκος ,διοικητής πυροσβεστικής Λεχαινών τότε στις φωτιές της Ηλείας που κάηκε κόσμος.
    Δέκα μέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι δεν του κάνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαία,μα εντελώς σου λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://olympia.gr/2012/06/12/nikos-xanias/
    βέβαια τα γράφει ο Στέφανος Χίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουνίου, 2012 18:34

    "...Αφού έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα, πώς έφτασαν στο σημείο να έχουν ανάγκη τα χρήματα του ΔΝΤ; Πώς έφτασαν να βρίσκονται στη σημερινή ελεεινή κατάσταση; ...Άθλιοι και άπληστοι είπαμε ότι είναι ...όχι έξυπνοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι την "πάτησαν", όπως ένα λιοντάρι μέσα σε έναν ανεξέλεγκτο ζωολογικό κήπο. Εκμεταλλεύτηκαν τις ανοικτές "πόρτες" και αφού κατασπάραξαν τα πάντα, τώρα κινδυνεύουν με θάνατο από ασιτία. Την "πάτησαν" όπως το άχρηστο και άπληστο παράσιτο, που δεν ξέρει πού να σταματήσει και στο τέλος σκοτώνει τον "ξενιστή" του. Με τις αθλιότητές τους κατέστρεψαν την οικονομία και αναγκαστικά ως τράπεζες την ακολουθούν στον θάνατο.

    Η Ελλάδα έπρεπε να μπει στη μηχανή του "κιμά", για πληρωθούν οι τοκογλύφοι. Για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου έφεραν —για να μας "σώσει"— έναν ευνούχο των τοκογλύφων ...τον Παπαδήμο ...έναν παλιό συνένοχό τους....Να κυβερνηθεί από έναν ελεεινό τραπεζοϋπάλληλο τοκογλύφο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή ήταν ένας χαφιές των Ρότσιλντ και του Τρισέ ...Ένα "ερπετό" των τραπεζικών διαδρόμων.

    Αν αφήνονταν οι τράπεζες να καταρρεύσουν, όλες αυτές οι απάτες των τραπεζιτών θα αποκαλύπτονταν ...Θα αποκαλύπτονταν η απόλυτη εξάρτηση και βέβαια σύνδεση των ντόπιων τοκογλύφων με το παγκόσμιο τοκογλυφικό κύκλωμα, το οποίο λεηλατεί όλους τους λαούς ...Θα αποκαλυπτόταν ολόκληρη η σχέση τους με το οργανωμένο έγκλημα ...Θα αποκαλυπτόταν ότι οι "ευγενείς" μας τραπεζίτες και μαικήνες των τεχνών έχουν εισπράξει πιο πολλά χρήματα από την πορνεία και από τα ναρκωτικά απ' όλους τους νταβατζήδες και τους εμπόρους ναρκωτικών μαζί ...Θα αποκαλύπτονταν ολόκληρη η σχέση τους με το παρακράτος ...Θα αποκαλυπτόταν η απόλυτη ευθύνη τους για ό,τι άσχημο συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία ...Θα αποκαλυπτόταν ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι ενός έθνους.

    Αν συνέβαινε αυτό, πού θα βρισκόταν σήμερα ο Καψής ή ο Πρετεντέρης; Πού θα βρισκόταν αυτά τα σκουπίδια, που καθημερινά τρομοκρατούν τον λαό και πληρώνονται από τα χρήματα της "σαπίλας" της ελληνικής κοινωνίας; Πού θα βρίσκονταν αυτοί, αν δεν υπήρχαν τα αφεντικά τους να τους πληρώσουν με τα "τζάμπα"-χρήματα από τη διαφθορά, την πορνεία ή τα ναρκωτικά;

    Ποιος θα χρηματοδοτούσε το Mega κανάλι της Διαπλοκής; Άνεργοι, υπερχρεωμένοι και διωκόμενοι από τον κόσμο θα ήταν όλοι τους. Εκείνος ο κακομοίρης ο Τσίμας πώς θα απέφευγε τη λαϊκή οργή για τα ταξιδάκια του με τον Χριστοφοράκο; Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε τα "χρέη" μας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουνίου, 2012 18:35

    "...Κάποτε η "προοδευτική" Διαπλοκή είχε τη ΝΔ για "παρακατιανή" δούλα της.Διατηρούσαν "διχασμένη" τεχνητά την ηγεσία της, ώστε, μέσω της ψευδοσύγκρουσης των δικών τους "δελφίνων", να διατηρούν το κόμμα αποκλειστικά στα χέρια των δικών τους ανθρώπων.

    Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Η βάση έχει διασπαστεί σε βαθμό διάλυσης. Ενώνουν λοιπόν την κορυφή, για να "παραδειγματίσουν" τη βάση ...
    Η ΝΔ είναι όχι η μόνη, αλλά και η τελευταία ελπίδα της Διαπλοκής να επιβιώσει, χωρίς να κινδυνεύει να πνιγεί στο αίμα της. Γι' αυτόν τον λόγο είναι η πρώτη φορά που τον αρχηγό της δεν τον πλαισιώνουν πολιτικοί, αλλά ενδιάμεσοι της Διαπλοκής.

    "Κάποιος Χριστοφοράκος με την εταιρεία του "σκόρπιζε τη διαφθορά, την οποία "μάζευε" κάποιος Λάτσης με την τράπεζά του, για να γίνει πλούσιος. Αντίδραση δεν υπήρχε, γιατί κάποιος Λαμπράκης "διαβεβαίωνε" τους Έλληνες μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες του ότι όλα γίνονται σωστά και ότι στην πραγματικότητα "εκσυγχρονιζόμαστε". Όταν το κράτος λεηλατήθηκε και φτάσαμε στα όρια, κάποιος Παπακωνσταντίνου - ως Υπουργός - μας έβαλε παρανόμως στο Μνημόνιο, γιατί γνώριζε ότι κάποιος Πικραμένος - ως δικαστής - θα έδινε νομιμότητα σ' αυτό το Μνημόνιο. Όταν διαμαρτυρηθήκαμε για όλα αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν εις βάρος της κοινωνίας και του κράτους, παρενέβη κάποιος Πάγκαλος και —αφού μας έβρισε, αποκαλώντας μας "μαλάκες"— αποφάνθηκε ότι "μαζί τα φάγαμε".

    Αυτή είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης μέσα σε μία παράγραφο".

    Αν ζούσαν σήμερα ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς, θα νόμιζαν ότι δεν ηττήθηκαν ποτέ στον πόλεμο ..."Ποιες πολεμικές αποζημιώσεις και αηδίες;" ...Θα ήταν σίγουροι ότι νίκησαν. Γιατί; Γιατί τα ονόματα Χριστοφοράκος, Λάτσης, Λαμπράκης, Παπακωνσταντίνου, Πικραμένος και Πάγκαλος είναι ονόματα, τα οποία θα τα γνώριζαν. Αυτό, το οποίο θα αγνοούσαν —και ήταν αυτό, το οποίο θα προκαλούσε μια μικρή παρεξήγηση— ήταν το εξής: Ναι μεν τα ονόματα είναι ίδια, αλλά δεν είναι ίδια τα πρόσωπα. Αυτά είναι τα παιδιά των δωσίλογων, που γνώριζαν αυτοί ...Τα φυσικά παιδιά των παλαιών τους συνεργατών. Οι γονείς επιχείρησαν ανεπιτυχώς να μας παραδώσουν στον Χίτλερ και τα παιδιά τους μας παρέδωσαν επιτυχώς στην Μέρκελ..."

    Σωστοοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς τα παιδιά, 2-0.
    Γαμάτα ξεκίνησε το πειρατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Χολέμπας είναι η απόλυτη πλάκα. τα ίδια πού πάθαινε και με τούς Πολωνούς τα ίδια τραβάει και σήμερα με τούς Τσέχους.
    Ολες οι μπαλιές στην πλάτη του γίνονται, απόμκει γεννήθηκαν τα 2 γκόλ.
    Απ΄την άλλη μην τα ρίχνουμε όλα εκεί: υπάρχει κέντρο? Ούτε αμυντική δουλειά δεν γίνεται και, αυτό εννοείται, ούτε επιθετική.
    Κι αφού μπροστά έχεις έτσι κι αλλιώς τον απίστευτα βαρύ Σαμαρά (μέχρι κι ο Γκόμεζ φαντάζει "αέρινος" σε σύγκριση) δένει το γλυκό.

    Βέβαια κι οι Τσέχοι δεν είναι κάτι το ιδιάιτερο είναι πάντως σίγουρα πιό ορθολογικοί, κι έχουν και 2 παίκτες κλάσης στο χορτάρι ενώ εμείς κανέναν. Κάνει κι αυτό μιά διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουνίου, 2012 21:15

    Πικραμενος- Βασλαβ Χαβελ 1-2

    Δυο γρηγορα γκολ,με μια ομαδα ξεουμισμενη. Για την Ελλαδα λεω.
    Βεβαια λειπουν και οι Αβρααμ και Παπασταθοπουλος. Παιζει ρολο αυτο.
    Ασφλαως και υπαρχει "θεληση" και "παθος",οπως λενε και οι ανεκδιηγητοι σπηκερς. Αλλα δεν φτανουν αυτα. Πρεπει να εχεις και αντοχες και λυσεις. Και τυχη τελος τελος.
    Τα τρια ταυτα δεν υπαρχουν.

    Η Τσεχια,δεν εχει ασφαλως καμια σχεση με την ομαδα των αρχων της 10ετιας του 2000. Κατι τσουτσεκια εχει μεζεμενα. Κυριως αφελης ομαδα, που ευκολα την φερνεις βολτα,αν ομως εχεις τις δυναμεις και αρα το καθαρο μυαλο.
    Κουρασμενοι λοιπον οι δικοι μας,απο τον τιττανιο αγωνα που εδωσαν στον μαραθωνιο του πρωταθληματος της λιγδας μας. Του Βαγγελα και του Μπεου.

    Λαθος μεγα του Σαντος (ουεντρο σαουαο εεντρεο καβλαω κλαιω ουαω-ουαω)
    να κραταει μεσα τον τελειωμενο και λειωμενο Σαμαρα. Περα απο το οτι δεν εκανε τιποτα σωστο απο το 1ο λεπτο απο το 70 η ομαδα επαιζε με 10 παικτες. Βαλε τον Λυμπεροπουλο. Το ιδιο στυλ εχουν.
    Λαθος που προτιμηθηκε ενας ινδιανος. Που νομιζε οτι επαιζε κεντρικο μπακ. 10 φαουλ προκανε να κανει σε 15 λεπτα.Χαθηκαν 20-30 λεπτα πολυτιμα και το ματς ευκολα θα πηγαινε στο 2-2 ισως και κατι καλυτερο.
    Επρεπε να προτιμηθει ενας που να πεταει την μπαλα στην περιοχη. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΓΚΕΚΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ.Εναν "ενδιαμεσο" ηθελες.
    Το αποτελεσμα ηταν να μεταφερει την μπαλα μεσα,ενας αλλος τελειωμενος. Ο Κατσουρανης. Σεντρες του κωλου.Του τελειωμενου και λειωμενου κωλου. Να φυγει η μπαλα απο πανω μου και ας παει να γαμηθει. Και ο αλλος ο γελοιος,ο Καραγκουνης να γυριζει γυρω απο τον κωλο του και στο τελος να κανει πασα στο μισο μετρο απο τον κωλο του. ΕΤσι, μονο με λαθος του Τσεχ θα βαλεις γκολ,ακομα και αν παιζεις ως τον Σεπτεμβρη.

    Αυτος ο Χολεμπας τι επαγγελμα κανει δεν ξερω. Χαθηκε να Ελληνοποιησουνε τον Σορος,μπας και μας πει κανεναν κολπο να βγαλουμε κανενα φραγγο;Αυτον βρηκαν; Τι τον μαζεψαν εκει μεσα αυτο το παρτσακλο,δεν ξερω.
    Και ποιον να φερουν; Δεν ξερω.

    Πρωτος παικτης ασφαλως ο Κ. Παπαδοπουλος. Εφαγε ολοκληρη την Τσεχια.Μια μπουκια. Εαν προσεχθει,θα κανει καλη πορεια και πολλα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού ο Σαμαράς βρήκε ομάδα στην Ευρώπη να τού τ΄ακουμπάει ζεστά τα ΄χουμε δεί όλα. Η Σέλτικ δηλαδή πού σημαίνει μην δίνουμε και πολλή σημασία.
    Ειρωνεία πάντως ότι η εκπληκτική ομάδα πού είχαν οι Τσέχοι το 2004 δεν μάς έριξε το τάληρο πού προβλεπόταν ενώ η σημερινή ατσούμπαλη ομάδα πού έχουν μάς κέρδισε. Τι σού είναι το τόπι.

    Αν βέβαια δεν έχεις κι έναν παίκτη πού να μπορεί με ατομική ενέργεια να ανοίξει την άμυνα ξεκινάς τίς γιόμες και προσέχευσαι.
    Και ο "ενδιάμεσος" πού λές Χρήστο ήταν (λέμε τώρα) ο...Σαμαράς.
    Τέλος πάντων πάμε για το Ρωσία-Πολωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα φαντάσματα υπάρχουν γιατί ο Τσακ Νόρις…
    σκοτώνει κόσμο πιο γρήγορα απ’ ότι μπορεί ο θάνατος να τους περάσει “απέναντι”!

    Όταν ο Τσακ Νόρις μπαίνει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεν ανάβει το φως. Απλά σβήνει το σκοτάδι!

    Μια φορά που ο Τσακ Νόρις έπαθε καρδιακή προσβολή… Χαμένη βγήκε η καρδιά του.

    Όταν ο Τσακ Νόρις κοιτάζεται στον καθρέφτη, ο καθρέφτης σπάζει, γιατί ακόμα και το γυαλί δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στον Τσακ Νόρις και τον Τσακ Νόρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ..Ή ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ή Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΧΟΛΕΒΙΔΗΣ ΕΜΠΑΖΕ ΣΑΝ ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ Κ ΣΤΑ 2 ΜΑΤΣ..

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΚΟΜΜΩΣΗ..

    Ο ΚΑΡΑΒΟΥΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ..

    Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βεβαια δεν λέμε τίποτα για τον Σάντος πού κατά τη γνώμη μου είναι ο σούπερ ύπνος.
    Αλλά τέτια ώρα τέτια λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μόλις 50 ρουφιάνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της χρυσής αυγής για την καταγγελία παρανόμων εργαζόμενων μεταναστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έπρεπε να γινόταν αυτό στην Γερμανία.Οι ρουφιάνοι θα ήταν περισσότεροι από τους καταγγελλόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρηστος Χοντζεας12 Ιουνίου, 2012 22:27

    Δεν ειναι ρουφιανια αδερφε. Αυτο πρεπει να συμβαινει.
    Γιατι εκεινος δεν πληρωνει φορους,ουτε και το "αφεντικο" που τον απασχολει.
    Εσυ και εγω,σαν μαλακες πληρωνουμε.
    Ρωταω Γιατι.

    Και οταν χρειαστει-ω μη γενοιτω- να εισαχθειτε σε κανενα νοσοκομειο, ο μεν παρανομος λαθρο θα σε χαιρεταει απο το δωματιο νοσηλειας του-τζαμπα ολα εννοειται- και εσυ δε, θα εισαι στο διαδρομο,παλευοντας αναμεσα στις χλωρινες της καθαριστριας.
    Εκτος και αν εχεις, η βρεις λεφτα για να πας σε ιδιωτικη κληνικη (εδω ειναι και το κολπο)

    Βεβαια το λαθος ειναι οτι το ζηταει η Χ.Α. και αρα και αυτο ΟΠΩΣ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ- ακυρωνονται ως δυναμικες και αποκτουν καταδικαστικο χαρακτηρα.
    Δεν το κανουμε "αυτο",αφου το προτεινουν "κομμουνιστες".
    Δεν κανουμε "εκεινο","γιατι το προτεινουν "ακροδεξιοι"
    Και τι κανουμε; Κανουμε αυτα που μας λεει ο Μητσοτακης ο Παυλοπουλος, ο Βενιζελος και ο Βουλγαρακης.
    Και η δημοκρατια λειτουργει στην εντελεια.
    Και γαμω τα συστηματα εχουμε.

    Προς Albert_AEKstein: Αυτο ακριβως ειπα. Βγαλε τον παραλυτο ενδιαμεσο Σαμαρα και βαλε εναν πιο φρεσκο για την επομενη μιση ωρα μπας και τσουλισει η μπαλα λιγο μεσα στην περιοχη των Τσεχων.

    Τι μου βαζεις τον ινδιανο και τους στροιμωχνεις ολους μεσα στην περιοχη και μετα δινεις εντολες να συνεχιστουν οι παντελως αστοχες και ασκεφτες σεντρες απο τους αποτελειωμενους μεσους του βαζελου;
    Αφου κεντρο δεν εχεις. Εισαι τελειωμενος. Και με 10 σενερ φορ να παιξεις γκολ δεν βαζεις πολυ απλα γιατι δεν προκειται αυτη ποτε να φτασει σωστα στα ποδια τους.
    Αρα,μεγας φταιχτης ασφαλως ο Σαντος. Ο οποιος κοιμαται ορθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βεβαίως κι είναι φταίκτης ο Σάντος. Δεν είναι μόνο το ότι έχει Φετφατζίδη στο πάγκο πού μιά ατομική ενέργεια να φτιάξει κάποιο ρήγμα μπορεί να την κάνει, είναι κι ότι βλέπει ότι δεν υπάρχει καμιά δομή στην ανάπτυξη παιχνιδιού απ΄το 1ο ημίχρονο.
    Αντίδραση τού ύπνου-Σάντος? Βαθύ χασμουρητό και γύρισμα απ΄την άλλη πλευρά.
    Εννοείται ότι χρεώνεται και την κωμική επιλογή Χαλκιά ούτως η άλλως.
    Και εντάξει, δεν εχουμε τίποτα πολύ καλούς τερματοφύλακες αυτην την εποχή, αλλά Χαλκιά???
    Πού ν΄αρχίσεις και πού να τελειώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κι εν τω μεταξύ η Πολωνία λογικά θα χάσει απ΄τούς Ρώσους απόψε. Συνεπώς, παρ΄όλες τίς (αναμενόμενες) μαλακίες τών καραπανάσχετων δημοσιογράφων σε όλα τα σάιτ, πάμε σε τρίτη αγωνιστική με την Πολωνία να ψάχνει το τρίποντο με την μετριότατη (αλλά όχι φυσικά αδιάφορη) Τσεχία κι εμείς να ψάχνουμε επίσης το τρίποντο απέναντι στην β΄ομάδα τών Ρώσων.

    θα μού πείς θα ξυπνήσει ο Σάντος στο 3ο μάτς? Καλά κρασά.
    Απ΄την εποχή πού ήταν στην ΑΕΚ θα τον χώνευα με τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "δεν τον" κι όχι "θα τον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανοικτό βιβλίο πάλι οι Ρώσοι σήμερα. Βλέπεις δηλαδή ότι ειτε έτσι είτε αλλιώς θα σού φτιάξουν αρκετές φάσεις αλλά κι ότι πίσω θα τούς φτιάξεις κι εσύ.
    Ο ορισμός τού όσα πάνε κι όσα έρθουνε.
    Τελικά η Πολωνία την έσωσε ομωε την παρτίδα κι έτσι οι Ρώσοι θα κατεβάσουν κανονική ομöaδα στο τελευταίο μάτς.
    Οπερ σημαίνει : adios muchachos, finito la musica...

    ΑπάντησηΔιαγραφή