Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΕΤΑΡΤΗ

       Ήταν μια υπέροχη Τετάρτη. Που αληθινά είχαμε καιρό να την ζήσουμε. Στην Ελλάδα, που νομίζαμε οτι τα πάντα είναι μπάχαλο. Και μας απέδειξε, οτι αγρόν αγοράζαμε τόσο καιρό. Τα πάντα δουλεύουν ρολόϊ. Τι, επειδή ο ΕΟΠΥΥ δεν πλήρωσε και δεν θα πληρώσει; Μα ο υπουργός είπε άλλα. Ναι, αλλά όποιος άκουσε τον Βαρνάβα, θα πρέπει να κατάλαβε γιατί ο Λοβέρδος είναι
" ιδιωτικών συμφερόντων " και για να κυριολεκτούμε μιλάμε για τον αδερφό του και την Roche. Αλλά, τι μας ενδιαφέρουνε αυτά;
        Εδώ μιλάμε οτι το κράτος δούλεψε κανονικά. Η δίκη του Κασιδιάρη - καλά αυτός δεν έχει βουλευτική ασυλία; - ανεβλήθη και η δίκη του Μάκη, όποιος δεν διάβασε το κείμενο του Χρήστου χθες ειλικρινά χάνει, άρχισε να γίνεται αλλά ανεβλήθη κι αυτή. Κατόπιν είχαμε την λίγδα που αννεβλήθη κι αυτή. Αυτό βρε είναι η Ελλάδα. Η συνεχής αναβολή, το " έχει ο θεός ", " κι αύριο μέρα είναι " και θα δούμε.  Άρα μια χαρά δουλέψαμε και σήμερα και μια χαρά τα προγραμματίσαμε όλα. Μα, δεν λύθηκε τίποτα. Μα άμα λυνόντουσαν τα θέματα, και επενδύσεις θα είχαμε και περισσότερες θέσεις εργασίας. Και φυσικά δεν θα είχαμε και πολιτικά διλήμματα ή ξανά εκλογές. Ή κι αν τα είχαμε,  θα είχαμε ένα κράτος που στα στοιχειώδη τουλάχιστον θα δούλευε.
          Και τι θα πει " έφαγε ένα σάντουιτς στο κεφάλι; " Πού να το φάει δηλαδή; Το στόμα στο κεφάλι δεν ανήκει; Με το στόμα δεν τρώς; Επειδή τα παιδιά το πετάξανε από πίσω και έριξαν τον καταλύτη στην Βαγγέλα για τον Μανωλά; Αστεία πράματα είναι αυτά. Διότι ο Σάββας, καλό θα ήταν να κάνει το αντράκι στον Κόκαλη κι όχι στα παιδιά που δεν του πέτυχαν το στόμα. Που βγήκε μπροστά για να το παίξει άνδρας της δαφνοστεφανωμένης τώρα στα γεράματα. Οι άνδρες είναι λαϊκοί ήρωες όταν κάτι κάνουν για το σπίτι τους. Τα υπόλοιπα είναι μισθουλάκια.
            Όπως μισθός είναι και για τον πολιτικό, ο αγώνας που κάνει για μας. Για το πόπολο. Αυτός θυσιάζεται σαν την Μάρθα Βούρτση για το παιδί του. Διαφθείρει διαφθειρόμενος, αφήνοντας στον ψηφοφόρο κι έμπροσθεν του παραβάν να αποφασίσει ποιάν διαφθορά προτιμά καλύτερα. Εγώ αυτό συνάγω τώρα στο μεσοδιάστημα των εκλογών. Η ΝΔ τώρα ανακάλυψε το περιθώρειο της διαπραγμάτευσης της υπογραφής του αρχηγού της, αλλά και μόλις την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτηκε να πει κι ένα πρόγραμμα. Έτσι για τα μάτια του κόσμου. Αφού πήρε 17% χωρίς να έχει κάνει τίποτα, να μην βγάλει κι ένα προσπέκτους;  Κι εγώ σαν εταιρεία τα ίδια έκανα. Στην αρχή έψαχνα πελάτες και μόλις βρήκα μερικούς, άρχισα να μιλάω για την πολιτική ποιότητας μπας και μου κάτσει κανάς μεγαλύτερος.
              Μα είναι οι συνειδήσεις εμπόριο; Δεν απαντώ σε αυτό καθότι υπάρχει μεγάλο βάθος με την πάροδο και την πρόοδο των ηλικιών. Όπως το βλέπει ο καθείς. Κι όπως το ορίζει η κοινωνία που υποτάσσεται στην δύναμη του επιχειρηματία κι όπως το ορίζει η φύση, που πλέον περιορίζεται σε κάποια άλση ανάμεσα στα τσιμέντα και με προστατευόμενο, αν όχι σε αξιοπερίεργο που ακόμα υπάρχει, είδος . Ένα είδος Δημητρέλου που θέλει να πουλήσει παραπάνω διαρκείας σε σχέση με την τότε συσπείρωση, σε εποχή που όλα τα ρεπορτάζ αναλύονται γιατί ο Παπάς και ο Νοτιάς δεν βρέθηκαν ποτέ αλλά κι ο Μελισσανίδης θα κάνει πάρτυ στο Balux.
            Είναι για γέλια ή για κλάματα όλα αυτά; Τρόπος του λέγειν δηλαδή. Κλαις, όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά ουσιαστικό. Για το γέλιο, είμαι λίγο πιο επιεικής. Στο ανθυπομειδίαμα όμως, είμαι άνετος. Διότι ο Αλέξης σήμερα γιατί να μην συμμετάσχει στο πανηγύρι; Βρέθηκε λοιπόν με κάποια λαμόγια των G20 κι επανέλαβε την καταγγελία του μνημονίου με ταυτόχρονη αντικατάσταση του από το ΕΣΑ. Μην τρομάζετε οι παλιότεροι. Σήμερα ΕΣΑ σημαίνει, Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης. Τύπου ΙΔΕΑ, ΑΣΠΙΣ, ΕΟΝ κλπ. Για το καλό σου βρε κουτό. Που φυσικά δεν ανέχεσαι να σε λένε κάποιοι ηλίθιοι σαν εμένα κουτό.
            Και φυσικά, παρόλο που έλεγα να το πάω ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκά σήμερα, κατανοώ την αγωνία του κόσμου. Που θέλει να εξαντλήσει την ελπίδα. Τα ίδια έκανε κι η ΑΕΚ με τον Μπαϊρακτάρη και τον Ξενιάδη. Τι πήρε; Ακριβώς δεν ξέρω αλλά κατέληξε στο " ...πλέον ο κόσμος μόνο μπορεί να σώσει την ομάδα..." Την Ελλάδα όμως, δεν μπορεί ο κόσμος αλλά ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας; Δεν έχω θέμα διαχωρισμού ΑΕΚ και Ελλάδας, αλλά είμαι από εκείνα τα ζώα που στον χαβαλέ και στο μπάχαλο θάθελα να ήμουνα μουστάρδα στο τοστ που έφαγε στο κεφάλι ο κερατάς. Μάλλον πιο μεγάλη υπηρεσία θα είχα προσφέρει.
              Εδώ στην χώρα του ποτέ και στην ομάδα του πάντα. Την ώρα που ανακοίνωσε η Ρωσία και η Κίνα την μεγαλύτερη συνεργασία του αιώνα σε εμπορικές συναλλαγές, σε ανταλλαγή πληροφοριών και στο διάνυσμα της Ευρασίας. Που ακόμα γεωστρατηγικά δεν μας έχει πει ο Αλέξης πού θα το πάει. Διότι άμα το πάει με αμέρο ή με λοιπά δυτικά αρχίδια, ίσα που καήκαμε από τώρα. Σαν την Ηλεία μιλάω, που ψάχνει δένδρα κι ανοίγει τρύπες για να παίζουν οι αγάμητοι προσομοίωση πηδήματος με μπαστούνια του γκολφ. Ενώ άνετα βάζει πέντε γκόμενες να προσποιούνται τις γκέϊσες κι όποιος δεν γουστάρει το παίζει λεγεώνα των ξένων στο Λουξεμβούργο. Ή το παίζει υπερ της παγκοσμιοποίησης αλλά αφού θα έχει υποστεί ένα μπάχαλο και μέχρι να βρει τον εξωγήινο εχθρό.
               Ίδιον με αυτόν που θα βρεί ο Δημητρέλος με την επικοινωνιακή πολιτική του Δημητριάδη που πήρε δυό διαρκείας στο members club. Βρήκε λεφτά ο βενζινάς και πήρε εισιτήρια. Που διορίστηκε εκεί για να παίρνει ένα χαρτζιλίκι επειδή τα έχασε όλα στον τζόγο. Τα δυό της Aegean μιλάω. Ρε τι έγινε πια; Μήπως πάμε για πρωτάθλημα και δεν το κατάλαβα ακόμα; Ρε μήπως θα επιβάλουμε στην δύση τον κομουνισμό; Ρε μήπως ξέφυγε ο διπολισμός κι ανατρέπονται τα μαγνητικά πεδία; Ρε μήπως το καράβι στήλωσε τα πόδια και διαφωνεί με τον καβο; Ρε μήπως μετά το γέλιο της Τετάρτης, θα γελάσουμε πιο πολύ σήμερα; Αλλοιώς μου τάλεγε η γιαγιά μου. Μετά την χαρά έρχεται η λύπη. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και ΑΕΚ. Κι όλα γίνονται. Ίσα που λαδώνονται οι ψηφοφόροι για να έχουν μισθούς. Ποιός την γαμεί την General Elecric; Ρε ο οσφπ και το αιγάλεω να νικούν και δεν πάει να γαμηθεί κι ο Πούτιν; Κι ο Εφραίμ μαζί με τον Καποδίστρια.

87 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ CONPATER : ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΤΟ TIMING ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΑΝ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ SEX MACHINE ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΣ αλλά κι η γυναίκα να είναι διαθέσιμη, όποτε θέλει ο άλλος.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, που πριν παιχτεί δεν έχει συμφωνηθεί ο αριθμός 8, ο παναρμόνιος.
    ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ - σου βγάζω το καπέλο, ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΝΌΜΑΤΑ - ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ Ή ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ.
    ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Ή ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ. ΧΕΣΤΑ ΟΛΑ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΡΘΑΜΕ,για τα παιδιά. ΠΏΣ ΓΡΑΨΑΤΕ; Καλά πήγαμε , λες και γράφανε οι γονείς.
    ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ, που δεν ερωτάται ποτέ, είναι: Είναι έγκυος η κόρη; ΓΑΜΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ; Αν γέννησε καλά: ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΟΝΕΙΣ;
    ΧΡΗΣΤΟ, πώς το λες;
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ; ΟΛΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ; ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιουνίου, 2012 01:23

    ΕΣΩ-ΑΡΧΙΚΟΙ είμαστε.
    Και ντούροι.

    Σήμερα την είδα 2 καρέκλες εκ δεξιών του αλέξη.
    Ηταν λίγο Β', φαινόταν κουρασμένη.
    Κρίμα, διότι μία φεμινίστρια κοσμήτωρ πρέπει να γνωρίζει πως να κρύβει τις αδυναμίες της.

    "...Δεν ασπάστηκε ποτέ τα ταμπού της ταγμένης Αριστερίστριας. 'Εχει πάντα ξανθό μαλλί, φορά στενά μοντέρνα σακάκια, λατρεύει τα ταξίδια στο Λονδίνο και αγαπά τα ωραία εστιατόρια. Δεν φορά χαϊμαλιά και αμπέχονο αλλά πολύχρωμα ρούχα και ένα κομψό σεβαλιέ στο μικρό της δάκτυλο.
    Γυμνάζεται μετά μανίας, ακούει ρεμπέτικα, «σηκώνει» φωνή και χτυπά το χέρι στο τραπέζι στα τηλεοπτικά στούντιο. Είναι η 38χρονη Ρένα Δούρου, η καλοαναθρεμένη Αρσακειάδα, που ορισμένοι την αποκαλούν «Η Πασιονάρια» του Αλέξη Τσίπρα...."

    Εμένα τα παραπάνω μου ερεθίζουν. Την περιέργεια.
    Συν ότι μένει Αιγάλεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 01:25

    Tα καλλιτερα ειναι μπροστα. Μη φοβου ω ανδρες Αθηναιοι.

    Το "μια πιτα με απο ολα" που ειναι η παραπανω αναρτηση,ειναι ενδεικτικο,του γενικου μπουρδελου. Και του "που παμε". Σημειωτον,κρατωντας ενα καθικι.

    Ο Αλεξης,ειναι ο μεταμφιεσμενος Καραμανλης. Που θα μας παει στην αγκαλια της Ευρασιας. Μαλλον το ΝΑΤΟ πρεπει να καταργηθει.
    Τα υποκριτικα σπαρταρισματα του μαυρου ενοικου του Λεκου Οικου,μιλανε απο μονα τους.
    Οι πυραυλικες συστοιχιες του Πουτιν και οι αντιπυραυλικες Νατοικες ομπρελες,μας δειχνουν το δρομο. Ο Αχμαντινετζατ ειναι στη Ρωσσια και ο Ασαντ δεν ξερει τιποτα για το φονο. (οντως μερικα "πεσιματα" ειναι προβοκατσιες)
    Η Ισπανια ειναι αναμεσα στο ΔΝΤ και στο να μετακομισει κοπιλατωντας και να φτασει στη μεση του Ατλαντικου. Η Κυπρος, η ανεπτυγμενη και εχοντας μας αφησει αφωνους (σαν την Ιρλανδια εαν θυμαστε,το Ευρωπαικο θαυμα,αλλα και το Σημιτικο εδω) και αυτη ειναι ετοιμη να μπει στο σωβρακο του Λαγκαρντ.
    "εχουμε ετοιμασει τους μηχανισμους" λενε οι αρμοδιοι,με τρεμεμενα ποδια και κατουρημενα μπατζακια. Αρχιδια καλαβρεζικα. Μονο το χαος εχουν ετοιμασει. Το μεγεθος του Ερεβους,δεν ξερω αν το εχουν υπολογισει.
    Οπως και να εχει,για την ηρωικη εξοδο θα εχουμε ευκαιριες. Ατομικες η ομαδικες. Μη χολοσκας.

    Εαν δεν ψοφισεις ελεω Λοβερδου, λιγο αργοτερα -και εαν δεν σε εχει ακομα ψοφισει η μεταλλαγμενη monsanto- σιγουρα θα σε ψοφισει το ολοκαυτωμα.
    Αν-παρ'ελπιδα- αυτο δεν συμβει η δεν σε πιασει η ακτινα του,θα σε ψοφισει το HAARP. Ε, αντε γαμισου πια. Αν δεν σε πιασει ουτε αυτο,θα φερουμε διαστημοπλοια μεγεθους νησιου πανω απο την κεφαλα σου και θα σε σημαδευουν λειζερ παχουν μισου μετρου.
    Δεν μπορει. Θα ψοφισεις ρε πουστη.
    Δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη.
    Θα σου βαλουμε το φτυαρι στο κωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 01:47

    Προς Γιωργη: Κατι τετοια βλεπει ο Ψαριανος και του ανεβαινει το αιμα στο ομορφο κεφαλι του.
    "τα εχει χασει τελειως ο Τσιπρας" ειπε χθες-προχθες.
    Η τσαντιλα ολη εγκειται στο εξης: Οι σημερινοι νεοφιλελευεροι αριστεροι,απαλλαγμενοι πλεον απο την αναγκη καθε δικαιολογιας περι "εμφανησης" ειναι πληρως εναρμονησμενοι με την Δυτικη ηθικη.
    Μια χαρα μπορεις να μιλας για το κεφαλαιο,αλαλ να κανεις τα ψωνια σου απο το Mall. ΦΑνερα. Οχι κρυμενος με κατι παλιορουχα. Στυλατος,να βγαινεις και να αναφερεις τα κακω κειμενα του σημερα.

    Εκεινος ομως -και αμετρητοι αλλοι- στριμωγμενοι απο τα κελευσματα των τοτε καιρων,που ηθελαν τους κομμουνιστες εκπροσωπους να ειναι ενδυματολογικα εναρμονισμενοι με το ποπολο,ωστε να κρυβονται "μεσα", του προκειμενου να αγορασουν τον απαγορευμενο καρπο των εμπορικων καταστηματων των δυτικων και να γευτουν τους απαγορευμενους καρπους των καπιταλιστων,επρπε να μασκαρευτουν με αμπεχωνα και κασκετα.

    Ηταν δηλαδη υποχρεωμενοι,ωστε να μη δινουν στοχο στο κοροιδο φτωχο κομμουνιστη,να κυκλοφορουν σαν αποκριατικα καρναβαλι,ντυμενοι αλα Γκεβαρα, η σαν μετελλεργατες. Και,μακρυα απο τα φωτα, στο ενα χερι το πουρακι και στο αλλο το alarm του cabrio πανακριβου αυτοκινητου.

    Το αγορασμενο απο τους "τρισκαταρατους" καπιταλες με λεφτα βγαλμενα απο τον "καταραμενο" και αυτον κρατικο αστικο κορβανα.

    Μιλαμε για τραγωδια. Η ενδυματολογικη πλεον αποκριατικη εμφανηση,δεν τους προσδιδει κανενα πλεονεκτημα, αφου βλεπουν οτι μια χαρα οι "πολυχρωμες" Δουρου και οι φιλελευθεροι Αλεξιδες,μια χαρα τα καταφερνουν να συνδιαζουν το casual με το ταγιερακι,διχως να δειχνουν σαν αποκρουστικοι ταγαρογυφτοι,προκειμενουν να εισχωρησουν στον μαγικο κοσμο της κοινοβουλευτικης Disnayland των Βαλκανιων.

    Περνανε τα χρονια. Αλλαζουν οι εποχες μαλακα Ψαριανε.
    Δεν χρειαζεται να κρυβεσαι. Τελειωσε ο ανταρτοπολεμος με λαφυρο το ταμειο.
    Ελευθερα πλεον. Δεν χρειαζονται στολες παραλλαγης.
    Αιντε,κοροιδο. Ο Πουτιν γελα μαζι σας.
    Ασε το σφυροδρεπανο. Δεν εχει φαι. "Ελα να νοιωσεις πως ειν'η ζωη κι'ολα τα ωραια,πετα το χακι".
    Οι "Ακηδες" πεταξαν τα ζιβαγκο και κουρεψαν τα μουστακια,εδω και χρονια. Εχει περασει ο καιρος πλεον

    Ακολουθειστε τους καιρους,ενα θελετε να εχετε κρατικο και δημοσιο μελλον. Αν θες να σε ταιζω,γινε καλυτερος ηθοποιος.
    Βατομουρο.
    Τελειωσε το καρναβαλι.Δεν σε κυνηγαει κανενας,παρα μονο οι ορεξεις σου.
    Μεταχρονολογημενε Καρναβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 01:58

    Δεν την ειχα ξανακουσει. Τοτα; Απο κει καταλαβαινει κανεις τι γινεται;
    Η "καουμποισα" απο τη Δραμα, που ξαπλωνε στις ρουλετες των βλαχοδημαρχαιων μασουλωντας ολοι μαζι τις Ευρωπαικες επιδοτησεις.
    Και ειναι γνωστο οτι παντα ο αγωνας δικαιωνεται.
    Το τι πουταναριο και πουσταριο μας σερνει απο τη μυτη,ουτε που μπορουμε να το φανταστουμε.
    Εδικαιωθει λοιπον και η Τοτα. Και απο την μπαρα,εφτασε εως την καρεκλα του Δ.Σ του Ερυθρου Σταυρου. Ο οποιος πολυ σωστα ειναι ερυθρος,περισσοτερο απο ντροπη εδω και πολλα χρονια.
    Και αναμενομενη η αναβαπτηση και η αναπτυξη του τομεα της υγειας,μετα απο τοσες "καρπερες" προσπαθειες.
    Μπορει οι αρρωστοι να βγαινουν με τις πιτζαμες εξω απο τα νοσοκομεια και να αναζητουν οι ιδιοι τα φαρμακεια,μπορει το ιατρικο νοσηλευτικο προσωπικο να μην εχει απο κρεβατια εντατικης εως αντισιπτικα σαπουνια,αλλα ολα αυτα αντιπαρεχρονται με τις "Τοτες".

    Και δεν εχουμε κατι ιδιαιτερο με την "Τοτα". Μπορει να κανει και καλες πιπες. Ετσι "λενε" οι μποτες που φοραει. Επιθετικες πιπες.
    "και καταλυων την σπερματοχυσια αυτου,κατα το τελος της διαμαχης των εκπτωτων ορχεων,τα οποια εμαχοντο να εισελθουν εις την στοματικη γη της Επαγγελιας,και να ευρουν βαθος τετοιον ωστε να εσυναγωνισθουν τον γκρεμο εις τον οποιοον ηδη η βαλανος κατηρχετο. Φευ.
    Gena Swallowing (Tzina Katapiomatias)


    Εδω εχει υπαρξει υπουργος Πολιτισμου ο Βουλγαρακης.Τι λεω. Ο Σαμαρας. Τι λεω; Η Πετραλια.Εδω ειχαν και εχουν βαριες δημοσιες θεσεις,πολυ ελαφριες,εως υπταμενες συνειδησεις.
    Εδω ο Αρουλης ειχε περσικα βαρια χαλια στο υπουργικο γραφειο. Μαλλον για να αποροφουν τους κραδασμους και τους θορυβους απο τα τεκτενομενα στο πατωμα.Αλλος κανει γαμους στις "4 Εποχες" εις τα Παρισια. Αλλος μετατρεπει τις αιθουσες συμβουλειου σε γυμναστηρια με "γυμναστες" (μη βηχεις).
    Οι προεδροι και μεγαλοσυμβουλοι των ΔΕΚΟ,ονοιρευονται να ξεπερασουν σε χλιδη τον Βουρλουμη του ΟΤΕ.

    Η πρωτη πολιτκη και επιχειρηματικη κινηση καθε καθε "κωνοφαγου" και χαφιε,καθως "αναλαμβανει τα δυσκολα καθηκοντα του" ειτε στην δημοσια επιχειρηση ειτε στον κυβερνητικο η υπουργικο θωκο, ειναι να μετατρεψουν τα γραφεια σε δωματια ξενοδοχειου πλατειας Βαθης.
    Αυτα με τις "εποχες". Το "κοκκινο δωματιο". Το "ανατολιτικο". Το "Ροζ". Το δωματιο "φυλακη" Το δωματιο του επιστημονα. Η "σχολικη αιθουσα" κλπ.
    Απαντες εχουν ποδηλατοδρομια,σαουνες,μαρμαροκωλονες, χρυσοποικιλτες καριολες (κρεβατια δηλαδη) αρχνουφαντες κουνουπιερες,δουλικα,αυλικους, ευνουχους και ρουφιανους εξω απο τις πορτες συνωστισμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 02:00

    Μιλαμε για ατελειωτο παρτυ.
    Απαντες, εκβιασιμοι απο την πρωτη ανασα τους, ανακαλυφθεντες απο τις Πρεσβειες,στα πιο ποταπα και δυσωδη μερη. Απο "τρουμπες" και "Βαρδαριδες". Απο "Λαδαδικα" και λαγκαδια. Κατσικοκλεφτες,παπατζιδες, σωμετεμπορους,κουμπουροφορους,καυγατζιδες,απλυτους,ελεεινους εκβιαστες,προστατες φτωχοπουτανων, νταβατζιδες σε καταγωγια,χαρτομουτρα,ποτες,οτι χειροτερο εχει να επιδειξει ενας κοινωνικος βοθρος,ελαβε το χρησμα απο την CIA και τις "εδω" μυστικες ηπηρεσιες,κατεκλυσαν τα παντα ωστε να κανει αυτο που ξερει καλα.

    Να εκβιαζει, να συμμετεχει σε τραμπουκισμους, να τρομοκρατει επι οθονης, να εκμεταλευεται "Πολυτεχνεια", να "παταει" πανω σε πτωματα τα οποια για χαρη τους ξαπλωνει η "τρομοκρατια", να αλληλοεκβιαζονται, να βριζουν και να απειλουν αδυναμους,να ειρωνευοτναι την αδυναμια,να επιτιθενται απροκαλυπτα,να σπερνουν απειλες και να προσβαλουν.

    Χαιρεκακοι,αλητες.Eτοιμοι καθε στιγμη για καθε βρωμια. Κομπιναδοροι της διπλανης πορτας. Ανθρωποι του κοινου ποινικου δικαιου,που σε μια εστω και υποτιπωδως λειτουργουσα δημοκρατια και δικαιοσυνη,θα σε κοιταγαν πισω απο καγκελα, η στην καλυτερη, κατω απο το ημιφως των φαναριων του δημου σε υγρους δρομους.

    Οτι χεριοτερο εχει να "επιδειξει" ο αποπατος της Ελληνικης κοινωνιας,ειναι ακριβως απο "πανω" μας.
    Το απολυτο "κοινωνικο "ανακατεμα".Η απολυτη αντιστροφη.
    Οι ποντικοι που ζηλεψαν τα ρετιρε. Οι αρουροι που δεν εχουν υψοφοβια.
    Η ολικη επαναφορα των "κατοικων" των αγωγων της ΕΥΔΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εβλεπα τις ουρες στο Ικα,στις τραπεζες που πανε για τις συνταξεις,τις ουρες στα συσσιτια της εκκλησιας,ουρες γενικως...Σκεφτομουν, ακουγοντας τις οδηγιες του υπουργειου Οικονομικων προς τις εφοριες για το μαζεμα χρηματος,πως αν τελικα γινει πραξη το "οσοι χρωστανε πανω απο 3000ευρω,θα πηγαινει ο κλητηρας απο το σπιτι για καφε",σκεφτομουν λοιπον το τι ουρες εχουν να δουν τα ματια μας εξω απο τις φυλακες.Ειμαστε 10 εκ κοσμος,πιστευω πως οι μισοι και λιγο παραπανω,ενα ταλληρο χρεος θα το εχουν στην εφορια γενικως.Που θα χωρεσουν ολοι αυτοι δεν ξερω,αν πουμε οτι οι μισοι απο αυτους βαζουν το χερι στην τσεπη και ξυνουν το γονατο...γιατι για λεφτα γιοκ!
    Να θεσπιστει ταχιστα η ποινη της κοινωνικης εργασιας.Ποσα χρωστας εσυ,θα ρωταει ο "ανεξαρτητος" προεδρος της εδρας.3500ευρω η απαντηση.Ωραια,100 μερες θα καθαριζεις την παραλια απο σακκουλες και τα υπολοιπα σκατα που υπαρχουν...
    Εσυ,χρωστας 6000ευρω,καταδικαζεσαι σε 150 μερες να καθαριζεις τα βουλωμενα φρεατια της πολης.
    Εσυ,βλεπω εδω οτι εχεις μια οφειλη 5000ευρω.Ποινη,30 μερες να μαζευεις οτι χαρτακι υπαρχει σε δρομους και πλατειες...
    Οσοι χρωστανε πανω απο 10000ευρω,υποχρεωνονται σε 8ωρη καθημερινη εργασια στον καινουργιο δρομο ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ,απο το Κιατο μεχρι Ακρατα.Για καθε χιλιαρικο παραπανω θα γραφεις και χιλιομετρο.Πεστε μου εσεις μετα,αν η Ελλαδα δεν ειναι ενα απεραντο εργοταξιο,αν δεν ειναι αυτο αναπτυξιακη πολιτικη,αν ετσι δεν ριχνεις το κοστος,αν ετσι δεν ριχνεις την ανεργια...
    Χωρις πλακα τωρα,θελω να δω ποιοι θα ειναι οι ΓΕΝΝΑΙΟΙ αυτοι κλητηρες που θα πηγαινουν να κανουν κατασχεση σε τηλεορασεις,τραπεζια,πολυθρονες,και οτι αλλο υπαρχει προς "εισπραξη".Αντε να την γλυτωσει στο πρωτο-δευτερο σπιτι,στο τριτο με το που θανοιξει η πορτα και δει απεναντι του δυο ενωμενους σωληνες να τον "κοιταν" καταματα να δω τι θα κανει.Η με το που θα μπει στο σπιτι,να κλειδωσει την πορτα πισω του ο νοικοκυρης και να του πει ελα στο μπαλκονι να δεις την θεα απο τον τεταρτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 02:42

    Προς conpater: ΜΑ τι λες; Δεν ισχυουν αυτα.Δεν "παιζουν" καν σαν σεναριο.
    Το τι ντουφεκιδι και τι κλωτσια εχει να πεσει,δεν λεγεται.
    Αυτο θα το κανουν μονον ενα θελουν να εξωθησουν τα πραγματα στα ακρα και να δουμε ΑΡγνετινη απ'την αναποδη. Μονο τοτε.
    Γιατι πρακτικα,σαν αποτελεσμα,δεν εχει κανεναν. Και το ξερουν.
    Οταν ο αλλος εχει σπιτι και μαλιστα με φαμελια μεσα που στερειται, οτο μονο που μπορει να λαβει ο κλητηρας,ειναι μερικα σκαγια.
    Δεν ειναι εισπαρκτικο μετρο. Αλλα λογος εξεγερσης.


    Ειπαμε ομως. Εαν την "προωθησουν την δουλεια και επιβαλουν και την γνωστη οικονομικη αστυνομια,τοτε θα το χοντρυνουν πολυ. Και θα βλεπουμε τα ασθενοφορα να πηγαινοερχονται. Αφου πλεον τα πιστολια δεν θα στρφονται στους κροταφους των ιδιων των εν δυναμει "αυτοκτονουντων",αλλα θα τα στρεφουν κατα αλλων. Οποιον παρει ο χαρος.
    Ηθελα να ηξερα ποιος ηρωας θα παει να κανει αυτη τη δουλεια. Το "δοσα" δηλαδη".
    Θα πηγαινες εσυ; Εγω,ουτε με 1 δις μισθο. Ειναι πιο ανωδυνο το να παιξεις Ρωσσικη ρουλετα.

    Απο τον εξαθελιωμενο,απο τον εκνευρισμενο,απο τον αυτοανανγωρισμενα πλεον σαν κοροιδο και μαλακα,απο αυτον που ειναι στο κοκκινο,απο αυτον που βλεπει γραβατα και γυριζει το αντερο του,απο εκεινον που σκεφτεται πως να ταισσει τα παιδια του,απο εκεινον που βλεπει το συγγραφικο εργο του Ακη και τα δις να σφυρανε απνω απο το κεφαλι του, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΙΣ, θα πανε να απαιτησουν χρημα η ειδος; Κατασχεση;

    Τι λες τωρα; Μιλαμε οτι κλητηρες θα πνηγονται και θα θαβονται στην πυλωτη. θα οδηγας και θα βρεχει ανθρωπους. Απο τον 5ο τον 6ο θα τους πετανε.

    Αυτο μονο ενας πουστης,ενα αρρωστο μυαλο μπορει να το θεση σε εφαρμογη.
    Πουστιδες ειναι βεβαια και αρρωστοι,αλλα ξερουν και τα ορια.
    Οποτε μαλλον για εκφοβισμο προκειται,προκειμενου να εισπραξουν οτι εχει πομεινει πανω στο κομοδινο προσπαθουν,μπας και το δωσουν σε αυτους που τους εχουν διορισει. Στους "δανειστες" βρε. ΑΛλα τι να παρεις πια; Κλωτσιες και σφαλιαρες ισως.

    Οι οποιοι "δανειστες μας" σε λιγους μηνες θα ακουσουν και εκεινοι τα χαμπερια τους.
    Θα τους κυνηγανε στα Βαυαρικα δαση με τις τσογκρανες τους "Βεστερβελε" και τους "Ρεσλερ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hDtFmHvuH-o

    τα χαστουκια αρχισαν...
    φανταστειτε τι εχει να γινει μεσα στη Βουλη...η Κορεα θα μοιαζει παιδικη χαρα και το καναλι της Βουλης θα χτυπαει 40αρια..

    υ.π συμφωνω με το ποτηρι νερο πανω στη μπλουζα της Δουρου..αν κ θα επρεπε να φοραει ασπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποπ κορν, μπυρα ,πιτσες και στημενος στο καναλι της Βουλης θα την βγαλω φετος το χειμωνα..ε ρε πλακες...

    τυφλα να εχει ο Τσακ Νορις κ ο Βαν Νταμ.

    περιμενω αντιποινα απο τον Παφιλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω ο Κασιδιάρης να επικηρυχθεί από το παρών μπλοκ,γιατί πριν αρχίσει την Λιάνα στις σφαλιάρες!!!! τόλμησε να ρίξει νερό στην Δούρου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν συμφωνω νεε Χρηστο..ηταν μια πολυ καλη κινηση το νερο στη Δουρου ειδικα για τους φαν της εδω στο μπλογκ..το κακο ειναι οτι το νερο δεν ηταν πολυ κ οτι η Δουρου δεν φορουσε ασπρα...

    κατα τα αλλα νομιζω οτι ο κασιδιαρης διαβαζει Steven ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 10:38

    Tης πουτανας το μαγκαλι. Και πραγματικα δεν ξερω κατα που την πανε την δουλεια.
    Στην πρωινη εκπομπη του Παπαδακη,στον Αντ1 εγινε παλαιστρα το στουντιο.
    Καλεσμενοι Δουρου, Κανελη Κασιδιαρης.
    Απο το πες-πες λοιπον, ριχνει ο Κασιδιαρης ενα ποτιρι νερο στην Δουρου ΜΑΣ. Επεμβαινει η Λιανα η Κανελη και τρωει μερικες ψιλες,επεμβαινει και ο Παπαδακης με ενα δυο-αλλους και εκει η εκπομπη διακοπεται για διαφημησεις.(ο δε Παπαδακης,ενω η ανυπερασπιστη Κανελη ετρωγε φαπες,εκεινος κανοντας μεν να τον πιασει-ταχα-εκαν λιγο πισω,μη και ξεφυγει κανενα μπουκετο. Ασχημη εικονα. Αυτο το ειδα μετα; σε replay)
    Πανω στο καλυτερο δηλαδη,οπως γινεται στα εργα.

    Το γεγονος δεν το ειδα,.Με ειδοποισησαν για αυτο και μολις τωρα ανοιξα την tv.
    Τωρα βλεπω το υπολοιπο μερος του εργου. Φυσικα απαραδεκτο γεγονος, που εκτος απο την-ετσι κι'αλλιως- γνωστη "επιχειρηματολογια" (κυριολεκτικος ο ορος) που μεταχειριζονται οι "Κασιδιαριδες,το οποιο αναδεικνει την θερμοκρασια που θα ζησουμε. Κατι σαν το "πρωτο φως της αυγης".

    Φυσικα το γεγονος "θα καταδικαστει" απο απαντες τους "δημοκρατες" ποιλτικαντιδες και τα δημοσιογραφικα σφουγγαρια τους, οι οποιοι δινουν καθημερινα χαστουκια στα κωλομαγουλα μας.

    Ο κοσμος,με αφορμη το "λεφτα υπαρχουν" και το ξυλο στο Συνταγμα, "ανακαλυψε"-αφου δεν ειχε κατι αλλο προσφορο-απο την μια τον νεοφιλελευθερο και οχι πολυ κοκκινα ενοχλιτικο (φαινομενικα) Συριζα,δηλαδη τον καλο μπατσο, και απο την αλλη την υπερπροστατευτικοτητα και την χειρονακτικου τυπου εναλλακτικη προταση της ακροδεξιας, η οποια εχει αναλαβει τον ρολο του κακου μπατσου.

    Χρυση Αυγη, η οποια βρηκε φως και μπηκε στην κοινωνια,με την βοηθεια μυστικων υπηρεσιων και μαυρων βαλιτσων, τι βοηθεια ασφαλως το εριτιμου εκλογικου σωματος,το οποιο ειναι "σοφο" και με "αριστο ενστικτο" κατα τους πολιτικαντιδες. και τους δημοσιογραφους. Φατε λοιπον μερικες φαπες και διορθωστε την ρηση.

    Η Κανελη-που εφαγε και τις "ψιλες"- πηρε πανω της το γεγονος με μια αγορευση-θυματοποιηση του ΚΚΕ και οπωσδηποτε το κομμα θα εχει τα οφελη του απο αυτο,προφανως περνοντας κομματια απο τον Συριζα. Η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ χαμηλα τα ποσοστα και αυτο ηταν "σωσιβια κουλουρα".

    Κατοπιν πηρε τον λογο η Δουρου ΜΑΣ και ηταν η γνωστη. Κατι πηγε να πει εκει ο σοκαρισμενος και πνηγμενος Παπαδακης ( ο οποιος ειναι κατουρημενος απο την χαρα του που η Χρυση Αυγη επελεξε την εκπομπη του δια το γεγονοτο αυτο)και εκεινη αρχισε να βαρα στο χερι στο τραπεζι,μιας και ανεφερε και για ευθυνες των καναλιων και των δημοσιογραφων για την διαφημηση των ακροδεξιων και να κουνα το χερι στον καραφλο κρυφοχαρουμενο αν και λιγο χεσμενο δημοσιογραφο.
    (ειναι γωστο οτι αυτη η φαρα ειναι θρασυδειλη. Κουνανε τα χερι κα φωναζουν ταχα υπερασπιζομενοι σε, και παραληλα κατω απο το τραπεζι του στουντιο υπαρχει ενα μικρο πυθαρι για να μπουν,εις παν ενδεχομενον.

    Τελος παντων. Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα καθολου αυθορμητα και ασκεφτα γεγονοτα,οδηγουν την βαλιτσα σε ενα αεροπλανακι στο οποιο παμε και εμεις πατωντας πανω στις ταινιες μεταφορας.
    Ειναι επικινδυνες διασταυρωσεις. Ειναι χημικες ενωσεις οι οποιες εχουν ξανακατασκευαστει,με κοινο θυμα ασφλαως το αιωνιο θυμα,τον εττσι κι'αλλιως παντα χαμενο ψηφοφορο. Ειτε "δεξιο", ειτε "αριστερο".
    Παλιομοδιτικηα αναβιωση βεβαια και δεν ξερω τι απηχηση θα εχει στην ετσι κι'αλλιως αδιαφορη για αυτα κοινωνια,αλλα ειναι γεγονος οτι δεν χρειαζεται το συνολο της κοινωνιας να συμμετασχει καπου,ωστε να εχουμε "εξελιξεις". Κατα τον ιδιο τροπο που δεν χρειαζεται η πληοψηφια του εκλογικου σωμματος να μετασχει στην εκλογικη διαδικασι,ωστε να εχουμε βουλη και κυβερνηση. Ακομα και το 10% να παει στην καλπη,θεωρειται νομοτυπη εκπροσωπηση.

    Κατα τον ιδιο λοιπον,δεν χρειαζεται να ειμαστε το συνολο, ειτε ακρο-δεξιοι,ειτε ακρο-αριστεροι. Μερικες δεκαδες χιλιαδες απο καθε πλευρα,(ειτε βαμενοι,ειτε αγορασμενοι) αρκουν ωστε να δουμε ξανα μανα ομορφιες και ο τοπος να χασει τον μπουσουλα εις μιαν ετι φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thomas sillywizard λέω για την κίνηση σαν προσπάθεια επίθεσης στην Δούρου μας !!! κατά τα λοιπά άκρως σεξουαλική εικόνα και ναι έχεις δίκιο,το πουκάμισο έπρεπε να ήταν άσπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 11:01

    ΡΕ δεν ντρεποσαστε,εδω αμαυρωθηκε η εικονα του δημοσιογραφικου και πολιτικου κοσμου,εσεις ασχολειστε με το αν επρεπε να φορα λευκο πουκαμισο η Δουρου;
    ...Αληθεια τα αρκετα ξεκουμπωτα κουμπια τα ειδατε;
    Αφηναν υποσχεσεις. Δεν αντεξε ο Κασιδιαρης και μετετρεψε το πεος του σε νερο. Ηταν πραξη με σεξουαλικο υπονοουμενο και υποβαθρο. Καταλαβαινετε...

    Παντως, η συλληψη του ειναι θεμα λεπτων,μιας και η Ραικου εδω εντιλη.
    Ετσι ειναι οι σωστοι κατηγορουμενοι.
    "τι αναβολη για τις 11 Ιουνιου" σου λεει ο Κασιδιαρης.
    "δεν μπορω να περιμενω. Θελω να δικαστω οπωσδηποτε.Θελω σημερα"

    Μακαρι να ακολουθουσε και ο Μακαρος μας αυτην την υπεασπιστικη οδο. Ισως τωρα να ειχαμε βρει μια ακρη.
    Και οχι να αναζηταμε το χαμενο μερος του στα Σκοπια και να μας εχει ερθει εδω μισος,με μονο τα στημενα παιχνιδια.

    Απαιτουμε Αμεσα: Την μεταγωγη του Ψωμιαδη-κλεφτη των Σκοπιων και την απαλλαγη του εδω Ψωμιαδη-στησηματια των Αθηνων. Να γινει τραμπα.
    Δεν μας ενδιαφερει κυριοι, η δευτερα φυσης του.
    Η πρωτη μας απασχολει,σαν ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω συν-ονόματε τις τελευταίες μέρες είσαι σε ....(δεν βρίσκω τη λέξη) ...σε δημιουργική έξαρση!!! (δεν με καλύπτει,θα επανέρθω μόλις ξεμπλοκάρω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 11:24

    Ολα τα λεφτα ηταν οι αντρες που παρισταντο.
    Για τον Παπδακη τα ειπαμε.Απο μακρυα η μουτσουνε του μη φαει καμια ξαναστροφη και ταχα με τα ακροδαχτυλα προσπαθουσε να "εμποδισει" τις Κασιδιαριες φαπες.

    Ο δε Παυλοπουλος ( ο γνωστος "Συνταγματολογος", ο "ευχαριστουμε του κυριους-κυριους μεταναστες που επιλεγουν την Ελλαδα για την διαμονη τους)μιλαμε δεν κινηθηκε ουτε το βλεφαρο του. Μαρμαρωμενος.

    Οπως ακριβως καθομαστε στην θεια λειτουργια,οταν ο "παπας" ειναι εξω και μας "λιβανιζει".
    Ακουνητος. Να μη περασει στη σφαιρα επιρροης και "ενδιαφεροντος" του "επιχειρηματια" Κασιδιαρη.
    Οι γυναικες δερνονταν και εκεινοι
    Μιλαμε εμεινα στηλη αλατος. Με σταυρωμενα τα χερακια πανω στο τραπεζι, ηταν οπως ακριβως μια στρουθοκαμηλος στη μεση της ερημου,οταν βλεπει το κογιοτ. Θα ευχοταν εκεινη την ωρα στον Μεγαλοδυναμο,να ηταν αορατος. Και αυτο επραξε με την ακινησια του.

    Οπως και ο παραδιπλανος δημοσιογραφος,δεν θυμαμαι ποιος ηταν. Ακουνητος και αυτος.

    Μιλαμε για αντρικελα. Για φουστες κλαρωτες. Για γυναικωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την φαγατε την γυναικα...Οριστε,δροσιστηκαν και τα ....μπαλα,αλλα αργησε να παρει μπροστα!!!
    Τωρα για το γεγονος τι να πουμε...Ολα τα λεφτα ηταν ο σπρινταριστος Παπαδακης που φρεναρει στην πλατη του Κασιδιαρη,και ο Δελατολας που μεχρι να κουνησει το ενα ποδι ειχα βγαλει ριζες το αλλο...ΓΑΜΑΤΑ!!!!
    Κι αυτος ο μαλακας ο Κασιδης,ενα ποτηρακι εριξε...Ριξε ρε μαλακα εναν κουβα να το ευχαριστηθει ο κοσμος το θεαμα.Να σηκωθει η Ρενα απανω και να εχουν κολλησει τα παντα απανω της.Ποιος θα δινε μετα σημασια στην Κανελλη με την σφραγιδα στο μαγουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ετσι conpater !!!! χαχαχαχαχαχα

    απαιτουμε κανατες στα πανελ αντι για ποτηρια...και ασπρα λινα μπλουζακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 12:16

    Δημοκρατια ειναι, το να επιλεγεις ποιον θα χαστουκισεις.

    Ελευθερια ειναι, τα ξεκουμπωτα κουμπια της Δουρου.

    Φασισμος ειναι, το να κοβονται τα γεγονοτα,για διαφημησεις.

    Ισοτητα ειναι, το να τρωει φαπες και η Κανελη.

    Φεμινισμος ειναι, η "προστατευτικη" συμπεριφορα του Παυλοπουλου.


    Κομμουνισμος ειναι, το δικιο του ανεργου.

    Σοσιαλισμος ειναι, η "προσπαθεια" εξευρεσης εργασιας στον ανεργο.

    Καπιταλισμος ειναι, η απανωτη εισοδος-εξοδος στην ανεργια του εργαζομενου ωστε να λειτουργουν τα δυο παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ζεί τεράστιες στιγμές το μπορντέλλο.
    Καταρχήν με εντυπωσίασε η εναλλαγή τών οριζωντίων χαστουκιών (level-cut στο freestyle) τού Κασιδιάρη. Δείχνει και καταμαρτυρά ότι πηγαίνει στα στούντιο με την μάχαιραν τού Ράμπο στο στόμα και όπως φάνηκε δεν κομπλάρει αν έχει απέναντι γυναίκα η άντρα.
    Γάμα τα με κεφαλαία γράμματα κι ήταν λογικό κι επόμενο κάποια στιγμή να γινόταν κι αυτό.
    Και πολύ άργησε να συμβεί δηλαδή, όταν μιλάμε για τα τραμπουκο-αυγά.

    Απ΄την άλλη, θα αφαιρέσει η θα προσθέσει αυτό στα νούμερα τών νούμερων τών χρυσών αυγών? Μένει να φανεί.
    Κι ούτε στα μισά δεν είμαστε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 12:48

    Προς ALbert_AEKstein: Μαλλον θα αφαιρεσει,αφου οι οψημοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ψηφοφοροι δεν ειναι "χρυσαυγητες" αλλα απλως απελπισμενοι που εξυπηρετουνται απο την προστασια των φουσκωτων του Μηχαλολιακου.

    Ας το δουμε ετσι: Οπως μια δευτερη συμμορια μπουκαρει σε μια περιοχη με νυχτομαγαζα και στην προσπαθεια της να παρει μεριδιο απο τις "προστασιες",αντιμαχεται την υφισταμενη συμμορια.
    Αυτο εχει ως αποτελεσμα-περαν ολων των αλλων να ευνοουνται τα μικρομαγαζα της περιοχης,τα περιπερα και τα μινι-μαρκετ και να ειναι υπερ της ενοεισελθησας συμμοριας,αφου ταραζει για λιγο την παντοκρατορια της πρωτης και ετσι βρισκουν χωρο και ωρα να ανασανουν απο την χρονια επιβολη της.

    Βεβαια κατα βαση μιλαμε για την ιδια ιδιοσυσταση και των δυο συμμοριων.
    Η μεν χρησιμμοποιει τον "νομο" και η αλλη την "παρανομια".
    Ειναι φαυλος κυκλος ομως. Στην προσπαθεια σου να απαγκυστρωθεις απο την κουστουματη κοινοβουλευτικη συμμορια, πεφτεις στα νυχια της αλλης, η οποια ποσως ενδιαφερεται για την ηρεμια σου και την ησυχια σου,παρα μονο στην-ψευτικη- "παλη" με τους κουστουματους, οι "φουσκωτοι" αναγκαστικα θα εμφανιστουν ως προστατες της περιουσιας των μικρων της γειτονιας.

    Ελα ομως που αργα η γρηγορα,θα πεφτουν και σε εκεινη τα χαστουκια και απο την δευτερη συμμορια,αφου μπορει η γιαγια μεν να αισθανεται ανακουφιση που την πηγαινει μεασφαλια στο ΑΤΜ ο Χρυσαυγητης,αλλα μπορει εκεινη στην διαδρομη για το σπιτι,να επιθυμισει να παει "απο εκεινον" τον δρονο και οχι "απο τον αλλον". Και τοτε θα νοιωσει στα μαγουλα και στον πισινο την αδηρητη αναγκη του αυτραλοπηθηκου να την παει απο το "ασφαλες πεζοδρομιο" που εκεινος νομιζει οτι ειναι καλυτερα.

    Δηλαδη,ειτε ετσι,ειτε αλλιως,τις φαπες δεν τις γλυτωνεις. Ειτε ψηφησεις, ειτε οχι. Ειτε δεχθεις την "Αμερικανικη" βοηθεια,ειτε την "Ρωσσικη".

    Ο καταφερνων τις καλυτερες χαστουκες και ο περιδενων πιο επιδεξια τα τραυματα,θα ειναι εκεινος που θα απολαμβανει και τις αναγκαστικης υποστηρηξης του εριτιμου εκλογικου σωματος.

    Δημοκρατια "πυξ-λαξ".

    Υ.Γ "Δυνατα και Ελληνικα"
    Υ.Γ2 Μολις ειδαμε μια αλλη εκδοχη του "ζειμπεκικου της "Ευδοκιας"
    Την Κασιδιαρια εκδοχη: Με χερια ανοιχτα,στροφες να παιρνεις και να "επικαλεισε" τον θεο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ δεν ντρεποσαστε,εδω αμαυρωθηκε η εικονα του δημοσιογραφικου και πολιτικου κοσμου,εσεις ασχολειστε με το αν επρεπε να φορα λευκο πουκαμισο η Δουρου;
    ...Αληθεια τα αρκετα ξεκουμπωτα κουμπια τα ειδατε;
    Αφηναν υποσχεσεις. Δεν αντεξε ο Κασιδιαρης και μετετρεψε το πεος του σε νερο. Ηταν πραξη με σεξουαλικο υπονοουμενο και υποβαθρο. Καταλαβαινετε...



    Το έγραψες και το ξαναέγραφες

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…
    Να σου πω ότι πολιτικά δεν την πάω καθόλου την συγκεκριμένη.
    ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ. Να μας πεις ρε την επόμενη φορά τι θες να φορανε οι γυναίκες στην τηλεόραση… να καλύπτονται αγκώνες, γόνατα, ε?? τι άλλο?? Και κουμπιά μέχρι το λαιμό.

    Άκου λίγο Κομπλεξακο, με τα σχόλια σου «Αφηναν υποσχεσεις. Δεν αντεξε ο Κασιδιαρης και μετετρεψε το πεος του σε νερο. Ηταν πραξη με σεξουαλικο υπονοουμενο και υποβαθρο. Καταλαβαινετε...» ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ …
    ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ…

    ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ, ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΓΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ «εγώ δεν ξέρω, ότι πει ο σύζυγος»…

    ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. Η ΕΥΧΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ. ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG, ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΖΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΓΕΛΙΟ, ΧΙΟΥΜΟΡ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΧΑΜΟΣ. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αφού διάβασε conpater και το " ...πάρε με και κάνε με ό,τι θες..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ_NEW : Αδερφέ, δεν έχεις παράπονο. Ό,τι στοχοποιούμε, την επόμενη μέρα κλέβει τις εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Σύντροφε, αναλαμβάνεις την life style σελίδα του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 13:11

    Προς "ανωνυμο": Μαλλον ειδες φως και μπηκες.
    Κοιτα λιγο τα παραπανω σχολια (τα χθεσινα)
    Και κοιτα τι λεμε εδω περα με τους συχνους σχολιαστες οσο αφορα την Δουρου.
    Και το τι γνωμη εχουμε για εκεινη και σαν γυναικα και σαν πολιτικο.

    Οταν μιλαω για πραξη-"υπονοουμενο" του Κασιδι,δεν αναφερομαι σε εμενα, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ.
    ΞΥΠΝΑ.

    Τι πεταχτηκες σαν την ψωλη μεσα στο καταμεσημερο,οταν η φυσης ησυχαζει;

    Πρωτα διαβασε,πρωτα "ψαξε",πρωτα ρωτα και κατοπιν λαβε θεση.

    Αμα η Δουρου περιμενε απο σενα να την υπερασπιστεις,θα ηταν σε μπουρδελο,ντυμενη καλογρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αμα η Δουρου περιμενε απο σενα να την υπερασπιστεις,θα ηταν σε μπουρδελο,ντυμενη καλογρια.

    αμαν ρε Χρηστο...νεα φαντασιωση μας βαζεις στο μυαλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: Θωμά, εσύ έβαλες τις φιτιλιές με τα κουμπιά κι οπότε σήμερα είσαι εσύ ο καταγγελόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Εκεί στο Μόναχο, τα έχετε εσείς αυτά; Έλα πίσω όσο είναι καιρός. Τουλάχιστον για τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς steven :κεραυνός του Δία να με κάψει,εαν έχω παράπονο !!! Δίκιο έχεις ,έψαχνα μία λέξη να χαρακτηρίσω τα γραφόμενα των τελευταίων ημερών του Χρήστου,αλλά δεν.Χρειαζότανε περισσότερες...

    Υ.Γ. συνυπογράφω με όλο μου το είναι το τελευταίο post του thomas sillywizard !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Πραγματικά έμεινε στήλη άλατος ο Προκόπης. Ένα λάθος να έκανε ο Παπαδάκης, τότε θα ήταν on target το τρίτο μπουκέτο και θα είχαμε knock down.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. το δεχομαι Στηβεν...ας με βαλουν σε μια αιθουσα με τη Δουρου να βρουμε λυση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: %%%%% ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ %%%%%%%%
    Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Ανώνυμο: Σε διαβεβαιώ οτι ο Κασιδιάρης είναι μεγάλος γκόμενος. Και με την Κανέλη τα πήρε διότι πήγε να του φάει την Ρένα ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΧ ΓΙΑ ΤΟ 44. ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ BLOG : Makedonia is Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Η.Κασιδιάρης δεν καλύπτεται από βουλ.ασυλία. όταν έχει διαλυθεί η Βουλή Άρ. 62 Συντάγματος
    Διευκρινήσεις Εισαγγελίας: 2. Για Ρ.Δούρου το αδίκημα είναι "απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση" διώκεται με μήνυση.
    Και τώρα τι? θα μας βγει από δεξιά ο Κασιδιάρης,πως αυτός για τα μάτια της Ρένας έκανε και φυλακή ?
    BLOG : Makedonia is Greece ''...ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ Η ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΣΑ''...
    Ξεκινάω αγώνα για να κλείσει πάραυτα το BLOG !!!
    Υ.Γ. για τις δηλώσεις του ΔΧ,ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 2 σύντομα ανεκδοτάκια

    -Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκει;
    -Μαλιστα.
    -Τι κανετε;
    -Βαριομαστε...!!

    και
    κασιδιαρης - κανελη 1-0

    το βλεπες!!!

    το 'παιξες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. δοξα τον Αλλαχ που ηταν ο παυλοπουλος ηρεμος γιατι θα γινοταν της πουτανας στο πανελ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 14:33

    Η ανακοινωση της Χ.Α. ηταν η αναμενομενη για το "ατυχες περιστατικο" (συγνωμη αν σαν πατησα)

    Αυτοαποκλειονται απο τα καναλια,αφου πλεον ειναι αυτονοητο οτι ετσι κι'αλλιως,κανεις δεν θα τους ξανακαλεσει.

    Οποτε εκαναν την αναγκη φιλοτιμο.
    Τζαμπαμαγκιες απο τον Μηχαλολιακο. Ο οποιος καθημερινα ειχε λογο και βημα απο τα "τσοντοκαναλα" τα οποια καθαρησαν με την εισοδο του και αιφνης ξαναγιναν πορνοκαναλα μετα το "ζειμπεκικο" του Κασιδιαρη.

    Αφου ρε μασκαρα ειναι τετοια,γιατι "χρωματιζεσαι" με αυτα; Γιατι στρογγυλοκαθεσε στις καρεκλες τους;
    Τωρα, σε επιασε ο πονος ξανα;

    Ασφαλως οχι. Πως θα πουλαγατε και εσεις το εμπορευμα του παραμαγαζου που ΣΑΣ εφτιαξαν;
    Με την Αμερικη να επιμενει στο κουτσαλογο τον Σαμαρα,μια χαρα στησατε το σκηνικο ωστε οι μισοι απο εσας να πανε στην Ν.Δ. και ενα επισης ποσοστο του Συριζα να φυγει και να παει στο ΚΚΕ. Και ετσι, η ευχη του "Βηματος" με τις παρουσιαζομενα εσκεμενα αναποδες δημοσκοπησεις,να γινει πραγματικοτητα.
    Το 31-25% να γινει οντως 25-31%

    Αντε παλιορεμπεσκε που οταν δεν βαρατε με καδρονια τον κοσμο,τον πατε μεχρι τα ΑΤΜ
    Ειτε ετσι ειτε αλλιως με "τιμολογια" δουλευετε.

    Να πεσει σε ποσοστα ο Αλεξης,αφου τον ελκει ο Πουτιν,να ανεβει το ΚΚΕ,γιατι κοντευει να εξαφανιστει το μαντροσκυλο της αυλης,να ανεβει το Καλαματιανο σκουποξυλο,αφου η επενδυση σε αυτον δειχνει να χανεται, και τζαμπα θα πανε οι δωρεαν φοιτησεις,οι βολτες και η "αποψυξη" του χασικλη συμφοιτητη του ΓΑΠ.

    Ολοι παριστανουν τους ηρωες. Ολοι να παρουν κομματι απο τον νεκρο ψηφοφορο. Αλλοι το πουκαμισο,αλλοι το σακακι,αλλοι τα παπουτσακια. Οτι προκανει ο καθενας.

    Υ.Γ. Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα χασουμε και την Ρενα.

    Υ.Γ2 Ρε ακομα ανταμα παμε, ΑΕΚ-Ελλας. Ξυλο χθες στη Λιγκα,ξυλο σημερα στον Αντ1.
    Σαντουιτς απο εκει,νερα απο δω.

    (μη σας περνα απο το μυαλο το εαν η χρυση αυγη εκτος απο πολιτικες καδρονιες και κουκουλες,εχει και λατρεις και μελη μεσα σε οπαδικες θυρες,οπου ειτε εκμισθωνονται απο τους προεδρους,ειτε απο τους κομματαρχες.Αναλογα τον ρολο και τον τοπο δρασης. ΠΟΤΕ.
    Αλλοι τα σπανε σε ΟΑΚΑ η δινουν "ραντεβου" και αλλοι τα σπανε στο Συνταγμαη και στα Εξαρχεια. ΔΕΝ ειναι οι ιδιοι. Σας παρακαλω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 14:35

    Θωμα,εκανε δηλωση ο Παυλοπουλος:
    "Ευχαριστουμε τους κυριους-κυριους Χρυσαυγητες,που επιλεγουν το αντιθετο κομμα δια τον ξυλοδαρμο τους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "Ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποστηρίζει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ και λέει ότι πρέπει να εξεταστεί πιο προσεκτικά το επίμαχο βίντεο.".

    Συμφωνώ. Εξέτασα λοιπόν το επίμαχο βίντεο κι υπάρχουν όντως κάποια γκρίζα σημεία.

    Ξεκινάμε στο σημείο πρίν ο Κασιδιάρης εκσφενδονίσει το πρώτο level cut.
    Ας συντονιστούμε όλη σε μία εκδοχή τού βίντεο, αυτήν τού newsbeast, για να συννενοηθούμε:
    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/363797/o-kasidiaris-htupise-ston-aera-ti-liana-kanelli/
    Αν δείτε την συγκεκριμένη στιγμή σε αργή κίνηση θα διαπιστώσετε τα εξής:

    1. Η Κανέλλη σηκώνεται πρώτη στο 3:50 με ένα μάτσο χαρτιά ανα χείρας και επιχειρεί χαρτομπάτσο έναντίον τού Κασιδιάρη. Υπάρχει πρόθεση? Ειναι φυσικά στην κρίση τού διαιτητή, αλλά νομίζω ότι η φάση είναι σίγουρα αμφισβητούμενη. Πρόκειται μεν για αντιαθλητικό φάουλ αλλά μιά κίτρινη εκεί θα αρκούσε.

    2. Στο 3:57 ο Κασιδιάρης αντεπιτίθεται. Καταρχήν ζμπρώχνει την Κανέλλη. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο τσαμπουκάς ίσως σταματήσει εκεί ο Κασιδιάρης παίρνει θέση μποξέρ πού έχει στριμώξει τον αντίπαλο στα σκοινιά κι επιχειρεί το νόκ-άουτ. Βέβαια, η προσεκτική παρατήρηση τών τριών level cut δείχνει ότι μόνο η πρώτη βρίσκει ψαχνό (κι αυτή όχι "γεμάτα", ειδάλλως η Κανέλλη δεν θα παρέμενε όρθια στα σκοινιά). Οι επόμενες δύο βρίσκουν αέρα και ξώφαλτσα το σιαγονιαίο κοκκαλο. Ταυτόχρονα ο διαιτητής (Παπαδάκης) κινείται στην μουφόσφαιρα. Δεν βρίσκεται δηλαδή σε καίρια θέση για να κρίνει την φάση. Και νομίζω αξίζει να σταθούμε εδώ για μισό λεπτό.
    Καθώς η Κανέλλη επιχειρούσε τον χαρτόμπατσο πού ανέφερα, ο Παπαδάκης κάνει κυκλική κίνηση και φτάνει πίσω απ΄τον Κασιδιάρη χωρίς να επεμβαινει στην φάση.
    Ενώ λοιπόν γίνεται το πρώτο ζμπρωξίδι ο Παπαδάκης κάνει κάτι σαπιομουφέ τού στύλ "ετοιμάζομαι να χωθώ στην μέση κι ότι γίνει" αλλά δεν πείθει.
    Εν τω μεταξύ ο Κασιδιάρης ντελιβεράρει τίς πρώτες μπάτσες και μόνον τότε ο Παπαδάκης κάνει σαφή κίνηση να πάρει τον έλενχο τού μάτς. Βέβαια, ακόμα και τότε, δεν πείθει κανέναν, αφού ψιλοπιάνει τον Κασιδιάρη απ΄το πάνω μέρος τού σακακιού (ο Κασιδιάρης θα θεώρησε ότι κάποιο ενοχλητικό έντομο, αντε σαύρα, τον εμποδίζει στήν προσπάθεια του).

    Συνεπώς, μετά από λεπτομερή ανάλυση τών επίμαχων φάσεων νομίζω ότι η ευθύνη βρίσκεται κατα 95% στον Κασιδιάρη και ένας αποκλεισμός μιάς δεκαετίας από τηλεοπτικά στούντιο είναι επιβεβλημένος. Φυσικά αυτό θα το κρίνει ο εκλογικός δικαστής αλλά εδώ κάνουμε την δική μας ανάλυση.

    Τα πρίν, τα προεόρτια δηλαδή με τα νερά στην Δούρου δεν μπορεί να θεωρηθούν ότι επηρεάζουν τίς κατόπιν φάσεις αφού είναι πταίσματα (έχουμε δηλαδή δεί πολύ πιο γκαγκανάτα σκηνικά στα πλατώ στο παρελθόν πού δεν οδήγησαν σε συρράξεις).
    Το κλού είναι σαφέστατα ο Παυλόπουλος πού παρακολουθεί τον τσαμπουκά με το γαλήνιο ύφος πού ένας φάν τού Μπρούς Γουίλις βλέπει το Die Hard 5: Bitch Slapping.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ALBERT_AESTEIN: Εκπληκτικό σπηκάζ. Μου θύμισες τον Σισμάνη. Να σου προσθέσω επίσης οτι ο Παπαδάκης φωνάζει συνέχεια το " όχι ", θυμίζοντας περασμένα μεγαλεία. Επίσης σπουδαία ήταν η συμπεριφορά της Ρένας, που ούτε καν σκουπίστηκε. Επίσης υπήρχε κι ένας άλλος εκεί μέσα, που δεν κατάλαβα πού πήγαινε όταν σηκώθηκε. Να επιυεθεί, να κρυφτεί; Θα δούμε τα replay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Χατζηνικολάου στην εκπομπή του :
    " Σας τονίζω οτι τα μισά μηνύματα που έρχονται είναι υπέρ του Κασιδιάρη. Κι έρχονται από διαφορετικά νούμερα κινητών. Πολλά είναι από γυναίκες." Τα ίδια βλέπω κι εγώ στο site της Ναυτεμπορικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πέρα απ΄αυτά 2-3 πράγματα στο σοβαρό μέρος τού όλου σκηνικού:
    -οι μπάτσοι ψάχνουν να συλλάβουν τον Κασιδιάρη για το αυτόφωρο? Ποιοί μπάτσοι? Οι ίδιοι πού τον ψηφίζουν με τα μπούνια?

    -τα κανάλια πού "φιλοξενούν" τα φασιστόμουτρα, είναι τα ίδια κανάλια πού εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον τούς αποκαλούσαν "επιτροπές κατοίκων" και έκαναν και ρεπορτάζ για τον "δίκαιο αγώνα τους". Ρε αντε γαμηθείτε. Υποκριτές.

    -τού Κασιδιάρη ΕΥΤΥΧΩΣ τού ξέφυγε η φάση. Γιατί έτσι έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο κι όχι μόνο το δικό του αλλά κι αυτό τού "χώρου" πού αντιπροσωπεύει. Γιατί αν δεν έχει κάνενα πρόβλημα να αρχίσει μιά γυναίκα στίς γρήγορες σε λάιβ ΤιΒί καταλαβαίνει ακόμα κι ο γκράντ μαλάκας τι κάνουν τα βράδια οι χρυσαυγίτες στα σοκάκια όταν κυνηγάνε τόν κάθε δυσμοιρο Πακιστανό. Οπου εκεί χαλαρά βγαίνει το μαχαίρι, χαλαρά δέρνουν 5 με σιδερογροθιές τον έναν.

    Για το αν θα κόψει αυτό ψήφους στα φασιστόμουτρα δεν είμαι καθόλου σίγουρος Χρήστο, μα καθόλου.
    Μιλάμε για μιά βαθιά συντηρητική κοινωνία πού στο τσάφ είναι να φύγει τελείως στα ακροδεξιά.
    Δεν θα εκπλαγώ αν δεν έχει καμιά επίπτωση δηλαδή στα περήφανα ποσοστά πού έδωσε ο γίγας λαός στούς σβαστιγκόπληκτους.
    Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Διαβάζω και έχω πάθει πλάκα!
    Ρε είναι δυνατόν, η σαβούρα η Δούρου γκόμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πρός Στήβεν:
    καλά, αυτό με τον Σισμάνη να το πάρω ως κοπλιμέντο η το αντίθετο?
    Με μπερδεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πολύ φοβάμαι,μα πάρα πολύ όμως,πως αυτό το σκηνικό θα δώσει στη χ.α.
    αυτά που ακούω από το πρω'ι',με έχουν τρομάξει.
    Μακάρι να είναι απλός λόγια και να μην γίνουν και ποσοστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 15:18

    Προς ALbert_AEKstein: Αυτο λεγεται "αταραξια της ψυχης"
    Και ειναι πλεον φανερο οτι ο "Συνταγματολογος" εχει βαθεια γνωση της Στωικης φιλοσοφιας.

    Εδω βεβαια γινεται της πουτανας τριγυρω
    Αποσυρονται ομαδον οι πρεσβεις των Δυτικων χωρων απο την Συρια. Οπως μαζευομστε μεσα στο σπιτι οταν ερχεται μπορα.
    Στην περιοχη μεταξη Ροδου και Καστελοριζου, κανουν ασκησεις ελευθερα Τουρκικα και Αραβικω(!) μαχητικα.
    Ο ΕΡντογαν,βγηκε απο την τρυπα του και αρχισε τους "πυροβολισμους" με δηλωσεις ειρωνικες.
    Οι Ρωσσοι διαμηνυουν σε ολους τους τονους "να μη πειραξουν το καθεστως του Ασαντ στην Συρια"
    Ο Αχμπαντινετζαντ,του Ιραν, ειναι στη Ρωσσια και δινει ραπορτο στον Πουτιν.
    Κατι ακουγεται για 6.000 εκπειδευμενους Ισραηλινους οι οποιοι ηδη βρισκονται στην Κυπρο
    Εν τω μεταξυ εχει προυπαρξει αυτη η κολοσσιαια οντως εμπορικη συμφωνια μεταξυ Κινας και Ρωσσιας.
    Ξεπουλανε τα ευρω τους οι χωρες "BRICS" αντικαθιστωντας τα με οικεια.

    Και εδω βλεπουμε τον Κασιδιαρη να ριχνει εσκεμενες φαπες. Και αναμενονται και κλησεις απο τον ειδαγγελεα να παραστουν στο γραφειο του σαν "μαρτυρες" Σημιτης,Παγκαλος Τουρκογλου Παπανδρεου (ΓΑΠ και Βασω.) για την υποθεση του ΚΥΣΕΑ και των "αλα καρτ" εξοπλισμων.
    Υποθεση η οποια θα μπορουσε να παγωσει,μονο με ενα "μπαμ". (κυριολεκτικα η μεταφορικα)
    Μαυρος,Καμερον Ολαντρεου και ο μισος Ιταλοτραπεζιτης, βαλουν κατα της Μερκελ. Η οποια κατι λεει για δυο Ευρωπες. Η πανω και οι χολεριασμενοι,ωστε να συνεχισουν να ειναι υπο κατοχη και στην ΜΕΘ. ΚΑτι που απεχθανονται οι Αμερικανοι. Οπως και απο την αλλη χαλανε τα σχεδια των Ρωσσων οι οποιοι ναι μεν βολευτικαν με τις εξελιξεις εως τωρα στον Νοτο-αφου η επιρροη τους αυξανεται-αλλα δεν θα ηθελαν να τον δουν και σε "ΓΕρμανικο γυψο"


    Και το ερωτημα ειναι: Αν υποθεσουμε οτι το Γιουρο(η διοργανωση) θα καταφερει να ολοκληρωθει,θα προλαβουμε να δουμε τους Ολυμιακους του Λονδινου;

    Υ.Γ Χαραλαμπε, μπες στο "πνευμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Κοπλιμέντο. Ο Σισμάνης ήταν άριστος στην πυγμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Ρε συ Μπάμπη, κόντρα στο ρεύμα πας ή έχεις χάσει το χιούμορ σου; Δούρου : Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΑΦΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά,σατυρικά το έθεσα έτσι το θέμα!
      Σαβούρα δεν είναι ασφαλώς,πικάρισμα έκανα.
      Όχι και καμιά θεά πάντως.Για κουμούνα καλή θα έλεγα.Το Αιγάλεω ρε Γιώργη τι γούστα σου βγάζει;

      Διαγραφή
  56. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 15:24

    Προς Albert_AEKstein: Εαν εδω ειναι το 7% συντηρητικοι το οποιο γινεται και 10 και 12%,τοτε τι ακριβως ειναι το 20%, δηλαδη 8 εκατομμυρια Γαλλοι της πεφωτισμενης;
    Εναλλακτικοι καδρονομαχοι; Οι οποιοι δηλαδη εαν νοιωσουν μια πραγματικη κριση ανετα φτανουν και το 40% η και 60% των διαμαρτυρομενων σβαστιγκοφορων οπως και στην Γερμανια του μεσοπολεμου,που ανεδειξε καγκελαριο τον Χιτλερ;

    Ο κοσμος πλαθεται. Ειναι κιμας. Μαζα. Ζυμη.
    Οτι θες τον κανεις.
    Και με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις.
    Αυτο λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Στο μεταξύ, την κατάσταση την ανέλαβε ο Γκλέτσος. ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΤΟΥΡΟΥ. Από εκεί ξεκίνησε η καριέρα του Αποστόλη, που καταδίκασε την φάση του Κασιδιάρη αλλά ταυτόχρονα θα τον είχε σκοτώσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μα το ότι γίνεται το ίδιο στην γαλλία δεν αναιρεί αυτό πού λέω.
    Αλλωστε, η πορεία τής ακροδεξιάς στην Γαλλία και συγκεκριμένα τού κόμματος Λεπεν έχει μεν διαφορές με τα ε΄δω φασιστόμουτρα αλλά και τεράστιες ομοιότητες.
    Και να σού θυμίσω ότι κι εκεί με κάτι 5-6% ξεκίνησε ο Ζαν Μαρί μέχρι πού "νομιμοποιήθηκε" και τώρα είναι στο 17%.
    Η ουσία, η έστω ερώτηση, παραμένει, διαφωνείς ότι η ελληνική κοινωνία είναι στο τσάφ να φύγει στα άκρα δεξιά?
    Για μένα αυτό κάνει κρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εχω πεί, κι εδώ στο μπλογκ, το εξής:
    - αυτοί πού ξέρουν ότι είναι ακροδεξιοί σε οποιαδήποτε δυτική κοινωνία είναι πάντα λιγότεροι απ΄αυτούς πού ΔΕΝ το ξέρουν.
    Κι άρα το τωρινο 7% τών χρυσαύγουλων δεν δείχνει την πραγματική εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συγγνώμη, αλλά περιμέναμε από τον Κασιδιάρη και τον κάθε Κασιδιάρη κάτι διαφορετικό; είναι σαν να ζητάς από τον πίθηκο(και το λέω με τον προσήκοντα σεβασμό προς κάθε τετράποδο που είναι ανώτερο ,γενικά, του δίποδου) να μην είναι πίθηκος! είναι ποτέ δυνατόν αυτό; να αμβλυνθεί η φύση του κάθε "ανθρώπου";
    Τα αίτια που φτάσαμε ως εδώ είναι η ουσία του πράγματος...
    Και ποια είναι αυτά;
    Η συνεχόμενη ασυδοσία των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (και ειδικά του κυρίου Πολιτική Άνοιξη που άνοιξε ανεξέλεγκτα τα σύνορα) οδήγησε στην άνοδο τέτοιων δυνάμεων που πάτησαν στην αγανάκτηση και την απόγνωση του κόσμου που χρειάζεται διαβατήριο για να μένει στις περιοχές του...
    Επίσης, η πολιτική σκέψη του γίγαντα, σοφού, κυρίαρχου ΛΑΟΥ που για μια ακόμη φορά μου ενίσχυσε την πεποίθηση του πόσο άδικο πολίτευμα είναι η δημοκρατία και πόσο ανώφελη η ισότητα ψήφου.
    Πώς; Επιβάλλοντας (440.000 ψηφοφόροι) σε όλους τους υπόλοιπους, τους συγκεκριμένους "ανθρώπους" (κι όχι μόνο αυτής της κομματικής παράταξης) να παίρνουν αποφάσεις για μας.
    Υ.Γ. Τους χαιρετισμούς μου τιτανοτεράστιε Στήβεν και λευτεριά στον "Φ"... (από αύριο λόγω γιούρο, πάλι θα αρχίσει να μου λείπει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στην...αριστερή γωνία με το κόκκινο σορτσάκι ο Γκλέτσος. Στην δεξιά γωνία, τέρμα δεξιά, με το μάυρο σορτσάκι ο Κασιδιάρης.
    Ο αγώνας θα είναι 3 γύρων (λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης).
    Μεγάλα γλέντια.
    Εμπαινε Απόστολε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 15:54

    Ασφαλως και ειναι στο "τσακ". Αλλωστε προτιμα την ακροδεξια απο την ακροαριστερα.
    Η οποια ακουμπαει την ακροδεξια στο αριστερο της ακρο.
    Κατι σαν τον Βεριγγειο πορθμο.
    Και αυτο ισχυει παντου.
    Ποια η διαφορα του Χιλτερισμου απο τον Σταλινισμο;

    Οι λαοι,σε περιοδους ταραχων και ανασφαλιας,εχοντας την ενστικτωδη αντιδραση του κυνηγημενου,αυτοματα κλεινονται στα καβουκια τους,που ειναι τα εθνη-κρατη.
    Ποιοι καμωνονται τους υπερασπιστες των εθνων-κρατων και των συνοριοφυλακων της φυλλης; Οι ακροδεξιοι.
    Αρα εκει πανε αναγκαστικα οι λαοι. Ολοι.

    Ποιοι κατοπιν καμωνονται τους "αυγοσπαστες" των συνορων κρατων και τους υπερμαχους της ελευθεριας των λαων; Οι ακροαριστεροι.
    Προκειται για δοκανα. Ενθεν και ενθεν.

    Η μεγαλυτερη ελευθερια για τον ανθρωπο,θα ηταν η πληρης απαλειφη, η πληρης εξαλειψη των ομαδικων, η και μαζικων ρευματων και ιδεολογιων.
    Αυτη ειναι η μεγαλη πληγη του κοσμου μας.

    Η αδυναμια του να περπατησει αυτοβουλα,ανεξαρτητα. Δεν εννοω μονος. Προσοχη. Εννοω αυτοβουλως και αυτεξουσια.Αυθυπαρκτα.

    Ειναι βρεφος. Κρατιεται απο ιεδεολογικα φουστανια που ειναι κλαρωτα και εχουν πλουμιστες ιδεες,ισα για να παραμενει δεμενος με τον ομφαλιο λωρο της εξαρτησης και της πνευματικης κατοχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 16:12

    Να μη το μελετησω και το γλωσσοφαω,αλλα φωτιες δεν εχουμε ακομα-παραδοξως.
    Τα δεντρα απ' δαση μας κοιτουν αμεριμνα.Τα κακομοιρα.
    Μαλλον οι αυτοαναφλεξεις δεν συμβαινουν,αφου η θερμοκρασιες δεν ειναι ανω τον 38c.

    Ποιος να τα καψει και γιατι; Τις πουτανας γινεται.
    Μπορει να δωθει και λαθος εντολη. Δεν ειναι για να μπερδευομαστε.Oσο ξερει τα ακριβη συμφεροντα του το νταβατζιδικο εδω συστημα,αλλο τοσο ξερουν και την επομενη μερα τα εξω.
    Ασε να περασει η 16η Ιουνιου και καιγοντας και κανοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ολο το διαδίκτυο ΞΕΡΕΙ πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κασιδιάρης.
    Η ελληνορθόδοξη ελληνική αστυνομία τι κάνει?
    Μάλλον ετοιμάζεται να ξαναματαψηφίσει Χ.Α στίς 17?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μανωλάς ...μαρινάτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η τομεάρχης της ΝΔ, κ. Σιδέρη γράφει, μεταξύ άλλων, στο Facebook: «Εμ, κοριτσάρες μου (σ.σ. Κανέλλη και Δούρου), εσείς και όλα τα κομμούνια ξεκινήσατε το πανηγύρι».
    Έτσι η αναγνώριση της γυναικός,του θηλυκού παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας,πάνω από φύλα,γένη και παρατάξεις!!!
    Υ.Γ. το τραγικό της υπόθεσης είναι πως τέτοια σχόλια παρέα με το καλά έκανε,πληθαίνουν και πληθαίνουν επικίνδυνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 17:58

    Προσπαθουν να τραβιξουν πισω,εκει στη Συγγρου λιγη απο την σαρκα που τους αρπαξε ο Μηχαλολιακος.
    Την ειχε πεσει ο Σαμαρας πριν κανα μηνα στο ΚΚΕ και στην αριστερα με τον κομουνιστοφοβο,δεν επιασε το παραμυθι καθοτι πλεον ακομα και οσοι εχουν προτομες του Σταλιν στα σπιτια τους ξερουν οτι πλεον το παραμυθι "λυκος στα προβατα" δεν πιανει αλλο.

    Μεχρι και τον Βενιζελο απεταξαν και εξωθησαν τα καναλια,για να χωρεσει ο μαλακας απο την Καλαματα. Που δεν μπορει να ξεχωρισει δυο γαιδουριων αχυρα. Για τοσο μαλακα μιλαμε.
    Πριν ειχαμε τα "non paper" προς τον Καμενο.Ολο το διαστημα εχουμε "εξοδιες φοβιες" απο το ευρω,μετα τα ανακατεμενα και ψευδη ποσοστα που του"πιστωνουν" τα συγκροτηματα, τωρα εβαλε μπροστα και το τελευταιο (εκτος και αν προκυψει κατι αλλο μεχρι τις 16) κολπακι μπας καισωθει καμια ψηφος χρυσαυγητικη.

    Οχι οτι τα σχεδιαζει βεβααι αυτος, η τα επιννοει. Οοοοχι.
    Ο ανθρωπος οπως βλεπετε,με τοζορι στεκεται στα δυο του ποδια.
    Μιλαμε για συνοδιπορο του ΓΑΠ,οχι αστεια. Για εκγεφαλικα νεκρο.
    Μαριονετα. Και αλλοι πολλοι βεβαια ειναι οργανα,ποιος το αρνειται. Αλλα παο οργανο σε οργανο,υπαρχει διαφορα.
    Εδω μιλαμε για τιραντελα. Αυτοι ειναι ικανοι,αν ξεφυγουν τις προσοχης των "παιδονομων" τους, να βαλουν φωτια ακομα και στα ρουχα τους.
    Μιλαμε για βαρυ αυτισμο δηλαδη.

    Ποιος αλλος διχως να κυβερνησει ουτε μια μερα,θα εισεπρατε την μηνη τοσων και το ηδη κουτσουρεμενο,αλλα υπεραρκετο 33% του Καραμανλη θα το γκερμιζε στο 18% χωρις ποτε να λαβει πρωθυπουργικο αξιωμα;
    Μιλαμε για σακατη.

    Οπως ειχε πει και το αμιμητο για τον Ακη ο Χαρυ Κλυν,ταιριαζει γαντι και σε αυτους τους δυο (ΓΑΠ-Σαμαρα): "οποτε εχουν γεννεθλια,κανουν μηνυση στη μανα τους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.

    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ,ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΙ
    ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΗ,
    ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΚΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
    ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ
    ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ;
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟ
    ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.

    ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,
    ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΛΠ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,
    ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ 300 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΗΤΑΝ;
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 'Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ "ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ",ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ",
    "ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
    Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 18:31

    Προς Χρηστο_new: (για Μανωλα) Και γιατι οχι; Θελουμε λεφτα η δεν θελουμε;
    Αν οχι,να μας το πει ο Δ.Χ που λεει "αλημονο τους εαν δεν βροθν το 1.250.000 εως το τελος του μηνα"
    Ενω καποτε ελεγε "ολοι στο σπιτι εκεινου που θα πουλησει τον Σκοκο. ( ο Σκοκος επωληθει και ουδεις πηγε στο σπιτι κανενος.)
    Η, πιο παλια εκανε επισκεψεις στα σπιτια των Τσιαρτα-Κασαπη.
    Ρε τι ειναι αυτο με τους αριστεριζοντες. Να "εναντιωνονται" στις ιδιωτικες πωλησεις,μεχρι να ανεβει ικανοποιητικα η μιζα;

    Τωρα πού το "τσαρδι" χανεται και σαν ΑΕΚ και σαν Ελλαδα τι λεμε; τι να πουμε.

    Οταν ο ΓΑΠ-Αδαμιδης παρατουσε την ΑΟΖ-αρθρο 44 και μας εβαλαν σουμπιτους στα ΔΝΤ και στα μνημονια,τωρα ξεπουλειστε καμια βραχονισιδα, η κανενα νησι σαν την "Ναξο" ας πουμε. Με οτι εχουν πανω και κατω τους.

    Να πουλησουμε Χατζηχρηστο, η να παμε καμια επισκεψη σε κανενα σπιτι;
    Να δωθουν Μανωλας Μακος Λεοναρντο και οτι κουτσο-στραβο εχουμε ωστε να μαζωξωμεν το ποσον μπας και επιβιωσουμε απο την τρυπα ωστε να μπορεις να εχει λογο να υπαρχεις κοινωνικα, η οχι;
    Πες μας γιατι μας τρωει η αγωνια.

    Να το πει ο Δημητρελος το "Ευχαριστουμε την Αμερικη του Πειραια για την υποστηρηξη της" η να μη το πει;
    Γιατι εσυ δεν θα το πεις. Οπως και η Αλεκα δεν παει ποτε σε παρτυ Αμερικανικα,παρα μονο στην Πρεσβεια για "διαμαρτυρια".
    Ενω θα επρεπε να πηγαινει κατα την Κηφισιας,εκεινη εδω και χρονια παει μονοκουκι στην Β.Σοφιας.
    Και με συγκεκριμενη "σταση". "Σταση Κοροιδια"

    Να πουλησουμε για να σωθουμε, η να πτωχευσουμε για να σωθουμε; Πες μας Χατζιχρηστο μεγα οικονομολογε.
    Αν πουλησεις,σωνεσαι; Αν ναι,πουλα.Εστω και φιμωμενος.
    Αλλα αν δεν σωθεις και πας για τις περαιτερω νομικες λεπτομεριες τι γινεται; Μηπως μετα πρεπει να πουλησεις ολα τα υπολοιπα πτωχευμενος;
    Ποτε κονομα καποιος μεταπρατης πεερισσοτερα και καλυτερα; Πριν η μετα;
    Φαυλος κυκλος.

    Ευλογαι αποριαι ηγουν την λογικην εις ατραπους ονειρωδεις και λασπωδεις...και κατεσχισαντο την κεφαλην αυτου,μετα ημικρανιων και σφυρων. Αιφνης μια λιακας ανειπωτη και ο ουρανος ερυθρος ως αιμα, πλημυριζει τα οματα της κεφαλης του αραιοκατοικημενου πογωνος.
    Και ηρνουμενος να περιελθει εις καποιον συμπερασμα αυτοερωτατω,μετα του εαυτου του συνεργαζομενος: Γιατι να μην ειμαι Ολυμπιακος;
    Ελα ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε αυτό πλέον δεν μπορούμε,να πουλήσουμε!!!Ελεύθερος και τζάμπα,στο δρόμο που χάραξε ο Τζιμπούρης!!!(με ευθύνη δικιά μας βεβαίως-βεβαίως).

      Διαγραφή
  70. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 18:54

    Προς Τακη: Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι θελουν να περισωσουν το ΚΚΕ με την θυματοποιηση του μεσω Λιανας και ταυτοχρονα,με αυτο το "τρικ" θα συμβουν αλλα δυο: Και Ο Συριζα θα χασει κατι,αφου απο εκει μονο μπορει να λαβει το-οποιο- βελτιωμενο ποσοστο του το ΚΚΕ και παραλληλα θα αιμοραγησει καπως η Χ.Α. και πολλοι που ψηφησαν εκει-οντα απογοητευμενοι απο την δεξια-θα επιστρεψουν στην Ν.Δ.

    Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι και ετσι θα συμβει.
    Αγνωσται αι βουλαι του "σωματος".Τουλαχιστον δεν ειναι γνωστες στον απολυτο βαθμο. Και αυτες τις εκπληξεις προσπαθουν να προκανουν.
    Εαν δουμε αυξημενα ποσοστα της Χ.Α,η κρατημενα στα ιδια επιπεδα και μετα απο αυτο (και οσα αλλα θα ακολουθησουν) τοτε σημαινει οτι ενα μπετον σωμα ειναι αποφασισμενο να δει παλουκωματα.

    Και λεω αυτο που λεω-οτι δηλαδη μοιαζει με σικε το επισοδιο ωστε να υπαρχουν μερικες προσθαφαιρεσεις εκατερωθεν μεσω των σωλινων (συγκοινωνουντα ειναι τα δοχεια) γιατι η Κανελη,συγκεντρωνε ολα εκεινα τα χαρακτηριστικα του ιδανικου "θυμα" για κατι τετοιο. Γυναικα (λεμε) εκπροσωπος ΚΚΕ,με μεγαλη αναγνωρισιμοτητα, αλλα και αποδοχη,ακομα και σε μη αριστερους πλυθησμους.
    Αυτο,αυτοματα θα μετετρεπε τον Κασιδιαρι και κατ'επεκταση την Χ.Α. οπου θα την εθετε σε αντιπαθητικη, η εστω σε απογοητευτικη τροχια.

    Εαν πραγματικα η Χ.Α. ειχε σκοπο να παρει ποντους,ψηφους και να αδειασει ακομα περισσοτερο τις γειτονικες δεξαμενες απο οπου τροφοδοτειται, υπηρχαν εξοχως καλυτερα "θυματα" και πολυ πιο απωθητικα στον κοσμο,πολυ πιο αρνητικα προβεβλημενα και αρα με μεγαλυτερη θετικη αντιμετωπηση απο τον κοσμο καποια επικειμενη σφαλιαρα η μπουκετοποιηση.
    Ονοματα πολλα. Απο που να πιασεις.

    Φυσικα οι πρωτοκλασσατοι,δεν καθονται διπλα στους "Κασιδιαριδες". Κασιδες και εκεινοι αλλα "class".
    Και ξερουν να φυλαγονται απο γνωστες κακοτοπιες.
    Αλλα υπηρχαν ενα σωρο αλλοι. Και μαλιστα πολυ αντιπαθητικοι. Και μαλιστα με "ανδρας" να λεει η ταυτοτητα. Και στρουμπουλοι,και χορτατοι, και με μουστακια, και ειρωνες και φιλαυτοι.

    Μια χαρα λοιπον μπορουσε να επιλεχθει ενας-δυο τεοιοι, και πραγματικα ο κοσμος θα αναβε λαμπαδα Κασιδιαρικη.Καθε σφαλιαρα και 2 μοναδες θα ηταν.

    Γιατι θα εκανε αυτο που δεν μπορει να κανει ο ιδιος.
    Αλλωστε ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η Χ.Α. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΨΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΑΛΟΛΙΚΑΟΥ.Ουτε γιατι μνημονευει τον Μεταξα.
    Τα υψηλα ποσοστα της ακομα και σε περιοχες με ελαχιστη εγκληματικοτητα και ανεπαισθητη λαθρομεταναστευση,το καταμαρτυρουν.
    Δεν ειναι φαινομενο "Αγιου Παντελεημονα" οπως καποιοι ελαφρα το χαιδευουν.
    Ειναι η φωνη του κοσμου που δεν φτανει πισω απο τα φιμε τζαμια και τις κουστωδιες προστατων των αλητογραβατομενων. Αυτο ακριβως:ΣΑΣ ΜΙΣΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΩ,ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΦΤΑΝΩ"
    ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ".
    Μεχρι εκει,συμφωνω και εγω. Φουλ.

    Αλλα ειναι μονο αυτος ο ρολος της Χ.Α η τις εχει δωθει και "ντοπα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 19:05

    Δεν ειναι δυνατον ο κοσμος να βοα εναντιων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ και εσυ να "επιλεγεις" να "σφαλιαρισεις" το ΚΚΕ
    Αυτα ειναι περιεργα -τουλαχιστον- πραγματα.

    Και μαλιστα γυναικα,ωστε να εξασφαλησεις ακομα μεγαλυτερη απογοητευση. Κα μαλιστα οχι την Αλεκα (παει στο διαολο). Η εστω τον Μαιλη η καποιον αλλο Σταλινικο,αλλα την Κανελη, η οποια καλως-κακως, δεν εχει μεγαλες αντιπαθειες σε κανενα χωρο και αρα η σφαλιαρα παει στον "βροντο".

    Υ.Γ. Αν χτυπουσε την Ρενα θα γινοταν της πουτανας.
    Ολο το blog θα ηταν στο δρομο. Οδομαχιες θα ειχαμε.
    Αφου δεν μπορουμε να σωθουμε απο τα τσακαλια και τους αρουραιους,τουλαχιστον ας περισωσουμε καμια ελαφινα. (αριστος ο χαρακτηρισμος, Steven)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χρήστο,
    δεν "επέλεξε". Μην το ψάχνεις συνωμοσιολογικά εδώ, δεν παίζει.
    Το "χρυσαυγίτικο" θα έβγαινε εκεί πού θα υπήρχε η κατάλληλη φυτιλιά πού θα το ωθούσε να βγεί.
    Απ΄το συγκεκριμένο πάνελ μόνο η Κανέλλη κι η Δούρου (κι ειδικά σε συνδυασμό, μανούλα μου) μπορούσαν να το "καταφέρουν".
    Σε άλλα πάνελ με άλλους "προσκεκλημένους" δεν ξέρω, πρέπει να βάλουμε κάτω τα πιθανά πρόσωπά και να πιθανολογήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το δε ΚΚΕ πού σήμερα "ανακάλυψε" τι σημαίνει Χρυση Αυγή ας την κόψει την υποκρισία. Γιατί πριν λίγο καιρό χαριεντιζόταν μαζί τους στην χαλυβουργία. Αλλά κι όταν η Χ.Α αγκαλίτσα με τα ΜΑΤ έπαιρνε στο κυνήγι διαδηλωτές και τούς μαχαίρωνε μέσα στην Σταδίου τότε δεν έβγαζε άχνα διαμαρτυρίας το ΚΚΕ γιατί οι διαδηλωτές ήταν εξωκοινοβουλευτικοί κι αναρχικοί.
    Σήμερα βεβαια στο πρόσωπο τής Κανέλλη το ΚΚΕ ωσάν Χριστόφορος Κολόμβος έπιασε στεριά με τίς γαλέρες του στίς ακτές τού Αμέρικα.

    Ασε Αλέκα μου, καλό το παραμυθάκι. Πού τάχα μου σήμερα ψυλλιάστηκες τί σημαίνει Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 19:32

    Τον ειπε λεει "φασιστα" και παρεξηγηθηκε.
    Σαν να λες εναν ολυμπιακο "γαυρο". Σιγα.

    Εαν ξεστομησε και το "πουσταριο" που λεγεται οτι ειπε στον Κασιδη τον σερετη,τοτε θα επρεπε να κρατηθει.
    Αλλωστε κατι τετοιο,θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι κοντρα στις πεποιθησεις της Λιανας,αφου ετσι θα "ακυρωνε" και την δικη της επιλογη να μαζευει γυρω της θηλυκα. Αρα ειναι "φαουλ".

    Ασχετα εαν οι πουστιδες εχουν σακαταψει και τους αντρες και τις γυναικες,οποτε μια πρωτοπορια στην στρεβλωση των φυλων οποσδηποτε την κατεχει το πουσταριο.
    Η λεσβια,τι ζημια να κανει; Το πολυ-πολυ να κανουν και οι δυο παιδια. Που ειναι το κακο; Ποιος δεν θα ηθελε να εχει δυο μανες; Μια κανονικη και μια spear.
    Για να καταρηφθει και ο μυθος οτι "μανα ειναι μονο μια".
    Τον ρολο του πατερα,ποιος τον γαμει.Σαμπως και ο κανονικος μηπως εμφανιζεται καθολου στο σπιτι;Αφαντος ειναι.
    Μια χαρα θα μεγαλωσει το παιδι.

    Η λεσβια-αμα λαχει- παει με αντρα. Ο πουστης παει με γυναικα; Οχι.Αρα το πουστη τι τον θελουμε;
    Ασε που -σε καθε καθε περιπτωση- συνευρεσης της με καποιον αντρα,μια χαρα κατεχει τα μυστικα του σωματος,οποτε ειναι εξασφαλισμενο το ταξιδι στον παραδεισο.
    Το πουστη τι να τον κανει μια γυναικα; Το πολυ-πολυ να τις σιδερωσει τις κουρτινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κι ότι βέβαια αν κυττάξει κανείς στα σχόλια όλων τών σάιτ θα δεί ότι γίνεται τής πουτανας από υπέρ τής Χ.Α σχόλια για τα σημερινά δεν είναι έκπληξη.

    Ειναι τόσο ρευστά τα πράγματα, τόσο χαμένη η μπάλλα, πού ακόμα και οι σημερινές μπάτσες τού Κασιδιάρη είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πού θα οδηγήσουν.
    Θα αυγατέψουν τα χρυσά αυγά η θα σπάσουν?
    Γάμα τα με κεφαλαία γράμματα.
    Κι εν τω μεταξύ αυτές οι κροκοδείλιες δηλώσεις καταδίκης "σύσσωμου τού πολιτικού κόσμου" κατ΄εμέ ΠΑΛΙ υπέρ τής Χ.Α λειτουργούν.

    Εφόσον όλες περιέχουν τον "σεβασμό στην δημοκρατία και στο δημοκρατικό πολίτευμα". Μα ακριβώς η απουσία ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ είναι πού εριξε νεράκι στον μύλο τής Χ.Α εδώ και τόσα χρόνια.
    Οταν περιφέρεις μιά "δημοκρατία" χεσμένη και φτυμένη και βουτηγμένη σε διαφθορά, στο λιώσιμο τού μικρού και στην πλήρη ατιμωρησία τού μεγάλου, αλλά την θυμάσαι και την αναφέρεις στα σκαμπίλια τής Κανέλλη, ε, νομίζω ότι είναι λίγο αργά "σύσσωμε πολιτικέ κόσμε".

    Διότι βεβαίως και ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ τό μεταναστευτικό πού θέριεψε τα ποσοστά τών φασιστόμουτρων. Αλλωστε πάνω-κάτω τα ίδια ποσοστά πήρε η Χ.Α ακόμα κι εκεί πού δεν έχουν δεί μετανάστη ούτε σε ντοκυμανταίρ.
    Ειναι και το πλήρες ξεβράκωμα τής "δημοκρατίας" όπως αυτό εκφράστηκε τα τελευταία 40 χρόνια με την "μεταπολιτευση" όπου μιά κυνοβουλευτική χούντα τρώγοντας με 800 μασέλλες εναλλάξ και γελοιοποιώντας ακόμα και στοιχεία τής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (δηλαδή μιάς φάρσας, ενός στημένου παιχνιδιού για λίγους κι εκλεκτούς) πού θεωρούταν αδύνατον να γελοιοποιηθούν.

    Κι όπου αφού το καράβι βρήκε ξέρα, ο "μέσος πολίτης", αμόρφωτος μέχρι αηδίας όπως σκοπιμότατα τον κατασκευασε το σύστημα "παιδείας" και οι λοιποί μηχανισμοί πού αναλαμβάνουν μετά το "σχολείο" και το πανεπιστήμιο, βρήκε καταφύγιο στα πιθηκάρια τού Μιχαλολιάκου. Λογικό. Αναμενόμενο. Εχει ξαναγίνει ανα την υφήλιο και θα ξαναγίνει όσο επικρατούν οι ίδιοι αυτοί μηχανισμοί παγκοσμίως.

    Ας μην χαίρονται κάποιοι. Δεν μάς τελείωσε η Χ.Α, δυστυχώς. Ειναι τόσο γάμησε τα η κατάσταση πού ακόμα και τα σημερινά μπορεί και να την ωφελήσουν αντί να την βλάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 19:54

    Τους εχω παρακολουθησει σε κατι "extra" και σε κατι "kontra channel" οπου πραγματικα ειχαν μια χαρα ευκαιριες να φαπωσουν κατι περιεργους και πολυ εριστικους. Μεχρι και απο τους ιδιους τους δημοσιογραφισκους, οι οποιοι τους ειρωνευονταν.
    Μια χαρα ευκαιρια για φαπες υπαρχουν. Ελ Ντοραντο.

    Τι πηγες και "ξεπεσες" απεναντι; Ο κοσμος περιμενει να αρπαξεις κανενα Καψη,κανενα Πρετεντερη απο το λαιμο,να αστραψεις κανενα σκαμπιλι σε καμια Τρεμη.
    Να δωσεις καμια κλωτσια σε κανενα κομματοσκυλο εκει που καθεται διπλα σου και σου κουνα το δαχτυλο και να το σηκωσεις ενα μετρο.

    Και πας και μπλεκεις τωρα με την Κανελη; Ελα μωρε τωρα.
    Ακομα και αν δεν ειναι επιλογη,ειναι μια μαλακια και μιση.
    Αν και επιμενω οτι ειναι το πρωτο.
    Εδω αυτοι ειναι μαθημενοι σε καταστασεις ανταρτοπολεμου.Στην κυριολεξια, σε καταστασεις αλα "Συνταγμα" δεχονται ηρεμα προσταγες και τις εκτελουν κατα γραμμα.
    Και τωρα θωλωσε ο μεγαλος με την Κανελη;
    Αμα ηταν ετσι,εμεις επρεπε να εχουμε πεθανει απο εγκεφαλικο,εδω και χρονια.

    Υπαρχει ενα μικρο ντεμαραζ του Κασιφιαρη.Μερικων ημερων βεβαια,αλαλ εξαιρετικα σημαντικο ωστε να αμς πει κατι.
    Ενω,απο την πρωτη μεα της εκλογης του κομματος του Μηχαλολιακου-περαν εκεινου του περιφημου "εγερθητι"-δεν ειχαμε τιποτα το αξιοσημειωτο,μονο καποιες αντιπαραθεσεις και πολλες -και σωστες ειναι αληθεια-και αμεσες τοποθετησεις του Κασιδιαρη,αιφνης 2-3 μερες τωρα βλεπουμε να αεχει χασει την ψυχραιμια του. Και διχωως να υπαρχει λογος. Εξ αντικειμενου δηλαδη.
    Μιλουσε με τον Καψη,κατι ειπε για φερεφωνο του Μπομπολα,τραβαει το ακουστικο και αποχωρει. Ε,τοτε γιατι πηγες ρε μεγαλε. ΣΤειλε μια επιστολη,δωστην και στον κομσο και πες. "το και το".
    Τι τσιριμονιες ειναι αυτες.

    Την επομενη,παλι ο ιδιος καταπιανεται εκει στην ΝΕΤ με τον Πλευρη. Τον πατερα. "Εισαι γερος και μαλιστα δεν ακους οποτε τι να σου πω" και κατι μαλακιες αναξιες λογου του ελεγε.
    "παμε εξω να σε ξαπλωσω κατω" του απαντα ο μεγας δημογεροντας. (με βαθειες γνωσεις ιστοριας εν προκειμενω)
    Σημερα παλι ειχαμε αυτο.

    Ειναι φανερη δηλαδη μια αποσχηση. Μια αποξενωση. Ενα τραβηγμα απο την δημοσιοτητα της Χ.Α.Και μαλιστα 10 μερες πριν τις εκλογες.
    Ασε να γινουν οι εκλογες ρε μεγαλε. Ασε να παρετε τα αξιωματα και τις ασυλιες και μετα δειρτε. Καντε το σωου. Οχι τωρα. Μονο μαλακας μπορει να εισαι. Η πληρωμενος.
    Με κερδη πολλαπλα για τους "γυρω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ισωμα το μπουρδέλο κι αντίστροφα. Και τουνάπαλιν.
    Και πλέον γίνονται απανωτά τα σκηνικά. Τα χτεσινοβραδυνά τής Παιανίας και τα σημερινά τού Κασιδιάρη.
    Πληθαίνουνε οι "εκτροχιασμοί" και πώς να μην πληθαίνουν όταν το τρενο δεν πηγαίνει πιά πάνω σε ράγες αλλά έχει ξεφύγει και τρέχει ακυβέρνητο σε άσφαλτους, λιβάδια και λαγκάδια.
    Το "λογικό" είναι ότι ειδικά μετά τίς 17 θα ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση.

    Θα κυττάμε 2 βδομάδες πίσω δηλαδή και όλα θα μοιάζουν ειρηνικά κι όμορφα σε σχέση μ΄αυτά πού θα βλέπουμε τότε. Κι όσο πιο πολύ μπροστά κυττάμε, σε βάθος χρόνου, τόσο χειρότερα. Με μαθηματική ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 20:40

    Ναι. Στην Παιανια παλι εγινε φαρο-ουεστ. Σε σειρα μπουκαραν μεσα.Ενα...δυο...Στο τριτο σπιτι,ελαχε να υπαρχει και ενα δικανο. Και "μπαμ" και "μπουμ" οι κουμπουριες.
    ΑΛαφιασμενοι οι κατοικοι,σοκαρισμενοι οι κατοικοι ειπαν "σμπαριξον". Και εσμπαριχθει ο Αλβανος.

    Μαλιστα-τωρα απο οτι ακουω απο ρεπορταζ-κατοικος εκει λεει οτι οι περισσοτεροι ειναι κυνηγοι και σχεδον καθε σπιτι εχει 1-2 καραμπινες.
    Που πας ρε Καραμητρο.

    "ΣΜΠΑΡΑΛΑΤΟΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ"!

    -----------------------------

    Στην Βοιωτια παλι-χθες προχθες- ενα ολοκληρο χωριο επεσε θυμα ληστειας. Βγηκαν οπλα ΑΚ-47 (αν το γραφω καλα) απο συμμορειτες και βουτηξαν τον ταχυδρομικο σακο με τις συνταξει του χωριου.

    Ζουμε τρομερες μερες.
    Βεβαια -περα απο ολα-ευχομαι ολοψυχα, πρωτον κανεις απο εμας να μην εχουμε τετοια εμπειρια, γιατι ειναι βεβαιο οτι ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη θα εχουμε ντραβαλα. Η χωμα η φυλακη.
    Κα κυριως,γενικοτερα ευχομαι να τα βρουν τα ερπετα εξω με οσο το δυνατο λιγοτερες συνεπειες και οσο πιο συντομα γινεται,γιατι οντως το τραινο εχει αρχισει να παιρνει το δρομο για την πεδιαδα.
    Και υπαρχουν και ηδη ετοιμες για τον ιδιο δρομο και αλλες χωρες γυρω μας.
    Ο θεος να βαλει το χερι του.

    Δεν ξερω που ειναι ο πατος.
    Σιγουρα,εαν ειναι εδω,θα ειμαστε ευτυχεις και πολυ τυχεροι για αυτο το παραδοξο.
    Αλλα,πιστευω, δυστυχως θα δουμε πολλα.

    Υ.Γ Τωρα βλεπω τον γερμενο ηλιθιο καλαματινα βαζο χωρις ελιες. Τον Σαμαρα. " οκοσμος θελει να βαλουμε τελος στην λαθρομεταναστευση και στην εκγληματικοτητα απο τα οποια υποφερει..."
    Την εκλεισα για να μη την σπασω.

    ΑΠΟ ΣΕΝΑ...ΑΠΟ ΣΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ.
    Με τον λαθρομεταναστη,θα την βρω την ακρη.
    Απο σενα ρε σακατεμενο και απο τους υπολοιπους αγιογδυτες και λησταρχους,πως θα παλλαγω;
    Εχεις να μας προτινεις κατι;
    Εκτος απο το ολικο τσιμενταρισμα σας.
    Αυτο το εχουμε σκεφτει ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 20:57

    kai oi eidiseis apo to BBC (Big BLack Cock)Q

    Greek police are searching for a far-right MP, Ilias Kasidiaris, after he slapped a fellow politician repeatedly on live television.

    Kasidiaris, who is the spokesman for the Golden Dawn party as well as an elected lawmaker, hit Communist MP Liana Kanelli three times in the face during a TV debate show this morning, in what Athens News called "shocking and unprecedented scenes."

    Kasidiaris first throws a glass of water over Rena Dourou, a member of the left-wing SYRIZA coalition; when Kanelli stands up to remonstrate with Kasidiaris, he physically attacks her, before the host rushes in to pull him away. The camera then rapidly cuts away.

    Πολυ μου αρεσουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι στις τοποθετησεις των κομματων στη βουλη: "far-right" Golden Dawn.
    Mακρυα δηλαδη. Πολυ μακρυα δεξια. Παααρα πολυ μακρυα.

    Και "left-wing" SYRIZA coalition.Ωραιο. Στο φτερο. Στο φτερο του αεροπλανου του Αντρεα,οταν εκανε το νευμα. Καλουσε την επισημη πουτανα να σταθει διπλα,αλλα απο πολυ-πολυ μακρυα,εκει στο βαθος,εκανε νευμα στον μικρο Αλεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Χρηστος Χοντζεας07 Ιουνίου, 2012 21:22

    Κατα τηυν Λιανα,αυτο ηταν μια εσκεμενη αφορμη,ωστε να αντιδραση το ΚΚΕ με τον ιδιο τροπο ωστε ετσι να στοχοποιηθει στην Ε.Ε. η οποια εχει τον κομοπυνισμο στην μπουκα
    Καλα τωρα....

    Το αλλο το χειροτερο που εγινε με την μαλακια του ΚΑσιδιαρη,οτι στο ονομα του πολεμου και της μαχης των "δημοκρατων" μπηκαν ΟΛΟΙ εναντια στους "φασιστες" και την Χ.Α.
    Πραγμα που σημαινει μαζι με τους εχοντες καθε δικαιωμα να μιλανε για φασισμο και τρομοκρατια,μαζι με αυτους,"κολλανε" και οι ιδιοι οι δημιουργοι αυτων των αυγων. Οι ηθικοι αυτουργοι της εξαρσης βιας.
    Οι κουστουματοι. Οι μνημονιακοι. Οι συγκροτηματαρχες.
    Οι μεγαλοσχημονες. Οι κυριοι υπευθυνοι για χιλιαδες θανατους και απειρες στερησεις.
    Και αυτοι μαζι "κρυφτηκαν" και με συγχωρδια ανακτευτικαν με τους αγανακτισμενους.

    Με δυο αποτελεσματα.
    Και "πλενονται" μεσα στην κολυμβηθρα των εκνευρισμενων ωστε να ανακατευουν την βρωμα τους με τα νερα των υπολοιπων αλλα και επιτιθενται πλεον εναντια ακομα και σε οσους πλεον πετουσαν η πετουν η θα πετουν τα γνωστα γιαουρτια,τις ντοματες η τις λοιπες "ψιλες".

    Ολοι λοιπον θα στροιμωχνονται,θα στριμωχνομαστε στα βαγονια τους. Κουτσοι στραβοι. Αυτη θα ειναι η προσπαθεια τους τουλαχιστον.
    Οποιος σκεφτεται και περισσοτερο οποιος πρατει,ακομα και με καθε δικιο εναντια στους μνημονιακους,ακομα και μια μουτζα θα πρεπει να την σκεφτεται διπλα,μη τυχον και τον καταστησουν "χρυσαυγητη".

    Βεβαια αυτα πλεον δεν περνανε. Στα αρχιδια του του αλλου τι θα του προσαψουν.
    Αμα εγω θελω να σε κλωτσισω,δεν πα να πεις οτι θες.
    Τη κλωτσια θα την φας.

    Απλα λεω για την -με ακομα μια εκφανση- μαλακιας του Κασιδιαρη.

    Γελανε ο Καμμενος και ο Καρατζαφερης, συν τοις αλλοις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΣΙΜΟ. ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - πάντα υποκαθιστά τον άνδρα - ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ, αλλά το έχω κάνει. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. Όλα τα άλλα, είναι του πούτσου.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ΄ή ΤΩΝ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΑΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ : ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
    ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. Πού;
    Στην Ράπτη που είναι έγκυος με τον Λοβέρδο και στην Εύα που την πήδαγε η Sony. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΌΛΟΙ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

    Σήμερα προσφέρουμε ένα σύστημα κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
    Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
    Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
    Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
    Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
    Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
    Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

    Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
    Ονομα: ____________________________
    Φύλο: _______________________________
    Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
    Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
    Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
    Χώρα: ______________________________
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
    Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
    Διάρκεια δανείου: ________________________
    Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
    Επάγγελμα: ___________________________
    Σκοπός δανείου: _____________________
    Τηλέφωνο: ________________________________
    Φαξ: __________________________________
    Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
    Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
    Τις καλύτερες ευχές,
    BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
    Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460



    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή