Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΟΥΛΕΒΙ

             Μια μέρα νορμάλ ξημέρωσε. Ο ήλιος βγήκε κανονικά στο φτωχικό Γκντανσκ, όπως και στο παγωμένο Ούλεβι. Τίποτε δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε.
             Ε, όχι και τίποτα ακριβώς. Ένας οδοντίατρος, που είχε διαμείνει στο ξεχνοδοχείο της εθνικής μας ομάδας, βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός μετά από δηλητηρίαση που του προκάλεσε το κινέζικο delivery της προηγούμενης νύχτας. Και μια μικρή ενδοκυβερνητική κόντρα στην Γερμανία ήταν αρκετή για να αναστατώσει το στρατόπεδο των πάντσερ. Η Άγγελα είχε μαντέψει ένα 2-0 για την χώρα της, ενώ ο Σόϊμπλε είχε παίξει στο στοίχημα 3-1. Η μία το έβλεπε under κι ο άλλος over. Οι πρώτες ρωγμές είχαν κάνει την εμφάνιση τους στο μέτωπο, πράγμα που απεχθάνεται ο κοινός Γερμανός θνητός. " Τώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι, τώρα βρήκανε την στιγμή για να διαφωνήσουν; ", ήταν η κουβέντα που κυριαρχούσε στα καφέ της χώρας. Κουβέντα που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του απόλυτου όπλου της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή του internet.
              Αλλά και στο ξενοδοχείο μας, τα πράγματα ήταν ελαφρώς αλλαγμένα. Ο Σάντος δεν προσευχήθηκε στον θεό και  δεν κάπνισε με τον πρωινό καφέ. Ο Σαμαράς δεν εύρισκε το βερνίκι των παπουτσιών κι ο Καραγκούνης δεν είχε βρίσει ακόμα. Κι ήταν κιόλας 11. Ώρα που συνήθως ο Νίνης βγάζει το pumper του κι ο Γκέκας το i-pode από τα αυτιά του. Τίποτα δεν είχε γίνει. Ο Κατσουράνης δεν είχε κάνει ανάλυση πολιτική της ημέρας κι ο Τοροσίδης δεν είχε μιλήσει με τον manager του για το ποιές ομάδες τον ζήτησαν χθες. Το ψυχολογικό επιτελείο της ομάδας διεπίστωσε οτι κάτι άγχωνε τους διεθνείς. Μετά από κάποια τηλεφωνήματα, πληροφορήθηκε οτι σήμερα θα παίζαμε με την Γερμανία.
            Δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, όπως να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα. Είχε ακουστά οτι η ΟΥΕΦΑ, είναι πολύ αυστηρή σε θέματα τελετών. Τηλεφώνησε στον Πιλάβιο. " Αυτός είναι πρόεδρος στο φινάλε. Οι υπάλληλοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα; Τι είμαστε, ΑΕΚ να ζητούν από τον λαό να πληρώσει την επιμονή της ΟΥΕΦΑ να αγχώνει τον κόσμο; Ρε δεν γαμιόμαστε καλύτερα. " Πάντα μια βρισιά εκτονώνει το άγχος του επαγγελματία.
           Ο Πιλάβιος ήταν χάλια. Δεν είναι και μικρό πράμα να μην έχεις κλείσει μάτι όλη τη νύχτα. Ρε να γίνεται συνεδρίαση τις προάλλες και να τρως καταψήφιση από 21 ενώσεις; Και πώς θα ξαναεκλεγόταν τον Σεπτέμβρη στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ; Δεν ήταν αγχωμένος για το καλό της εθνικής ομάδας. Η καρέκλα τον ένοιαζε, όπως και τον Κουβέλη σχετικά με τα πρόσωπα που θα κατελάμβαναν κυβερνητικές θέσεις. Θυμήθηκε την κουβέντα του Βενιζέλου : " ...ξέρετε πόσο δύσκολη είναι η πολιτική; Ξέρετε οτι παρατήσαμε δουλειές για να προσφέρουμε στον λαό και στην χώρα...; " Ποτέ δεν κατάλαβε γιατί διαχωριζόταν ο λαός από την χώρα, αλλά τώρα δεν υπήρχε καιρός για χάσιμο. Μια αλλαγή στην ψυχολογία των διεθνών, δηλαδή μια επαναφορά στις καθημερινές συνήθειες τους, μπορεί και να έφερνε κι ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά στις ομοσπονδιακές κάλπες. " Μα ήταν ανάγκη να μου τύχει η Γερμανία; ", σκέφτηκε. " Τόσες ομάδες είναι του χεριού μας."
           Πέταξε γρήγορα τους προβληματισμούς του, σήκωσε τις πύλες του ασυνείδητου για να προστατεύσουν το συνειδητό του και σχημάτισε τον αριθμό στο κινητό του τηλέφωνο. 69..." όλα τα κινητά ξεκινούν από την αγαπημένη μου στάση ..." ξανασκέφτηκε.
        - Καλημέρα πρόεδρε.
        - Δεν μας χέζεις ρε παπάρα. Πού την βλέπεις την καλημέρα; Δεν μου φτάνει που ξέχασα στην Αθήνα τα Ζανάξ μου, έχω ξυπνήσει κι από τα χαράματα επειδή αποφάσισες να προκριθείς κι τώρα αντί να είμαι στην πολυθρόνα μου, βρίσκομαι στην Πολωνία λες και πάω για μετανάστευση. Ρε μαλάκα με ρώτησες; Πώς προκρίνεσαι χωρίς εντολές; Δεν φτάνει που μου γάμησες τον Αβραάμ, κατεβάζεις την ομάδα με μόνο δυό παίκτες μου; Και πώς θα βγάλω υπεραξία ρε μαλάκα; Τι θα πω αύριο στον Μητσοτάκη; Ο Χολέμπας ρε μαλάκα, δεν σου άρεσε;
            Τα ήξερε ο Πιλάβιος οτι θα τα ακούσει αλλά στον Μωραίτη μαθαίνουν ιστορία. Κι η ιστορία λέει οτι μπροστά στον εχθρό, αν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, ποτέ δεν χάνουν. Όπως τότε στον δεύτερο πόλεμο. Που σε όλη μας την ιστορία, μόνο μια φορά ενωθήκαμε, απέναντι στους Ιταλούς, και γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Με τους Γερμανούς δεν πιάνεται. Ήταν στημένο.
            Κι ο Μαρινάκης γνωρίζει όμως, καθότι μόλις πρόσφατα απεφάσισε η ακαδημία του Κερατσινίου να τον κάνει επίτιμο πρόεδρο της. Τι γνωρίζει; Πλην του φαρμακοποιού της γειτονιάς του, γνωρίζει οτι η δίωξη για συμμετοχή του σε στημένα και σε εγκληματική οργάνωση είναι στις καλένδες κι άρα ως ο μόνος πλούσιος στον χώρο του ποδοσφαίρου, με μια ψυχική βοήθεια στην ομάδα μας, μόνο οφέλη μπορεί και να έχει. Και πράγματι πήγε στο ξενοδοχείο να μιλήσει χώρια που είπε και στον ψηλό Σισέ οτι θα ξαναδεί το θέμα του. " Κι αυτός ο Γκαγκάτσης γαμώτο. Μία με τον έναν και μία με τον άλλον. Φραγκοφονιάς του κερατά." , σκέφτηκε ο ποδοσφαιρικός Πάγκαλος.
            Και το θαύμα έγινε. Ο Σάντος άρχισε να προσεύχεται καπνίζοντας, την ώρα που ο Νίνης πέταξε την πάνα την στιγμή που ο Τοροσίδης έκλεισε το τηλέφωνο κι ο Κατσουράνης άρχισε να μιλάει για το νέο υπουργό πολιτισμού που σίγουρα θα καταφέρει πολλά στα θέματα dopping. Ο Σαμαράς βρήκε το βερνίκι προτείνοντας στο Γκέκα να βάλει σε ανοιχτή ακρόαση το " Jesus Christ superstar " για να ακούσει κι ο Καραγκούνης που μονολογούσε : " Τον μαλάκα τον Πλατινί. Να μην δει το μαλακισμένο βίντεο. Μόνος μου ο μαλάκας θα τους έπαιρνα τους μαλάκες." Ξαφνικά ήθελε και να αγωνιστεί ο Χαλκιάς . Είχε αναποθέσει τα αυγά του σε παρακείμενη κλώσσα.
                   Κι αυτό ερμηνεύτηκε  σαν αναποδιά της ημέρας. Εντάξει, όταν μιλάει τρελός , δεν γίνεται να μην έχεις παράπλευρες απώλειες. Κι ο Χίτλερ εξελέγη. Δεν είδε φως, και μπήκε. Όπως κι ο δικός μας καραγκιόζης δικτάτορας.  Μια χαρά τον θέλανε όλοι. Όπως και τον Σαμαρά σήμερα. Μια χαρά τον θέλουνε όλοι, που ψήφισαν. Αυτοί που δεν ψήφισαν ( που ήταν εδώ )  δεν με απασχολούν. Έχουν την πολιτική στάση τους και φυσικά γνωρίζουν την διέξοδο αλλά δεν μας την λένε. Κάτι σαν το ΚΚΕ. Που μέχρι να ψηφίσουν, άσε στους άλλους να λένε κάτιο δήθεν. Άμα απέχω, είμαι καλύτερος. Σαν κάτι σε βαρεμένο καπιταλιστή, που όμως έχω πολιτική στάση κομουνιστή ή αδιάφορου του συστήματος αλλά μετά φταίτε όλοι. Έτσι είναι. Αν αλλάξω τη λάμπα του σπιτιού, σίγουρα θα έχω ευθύνη σε σχέση με κάποιον που δεν ήρθε. Και λογικά, αν αποκλειστεί η Γερμανία θα φταίει η Μέρκελ. Που δεν προετοίμασε την ομάδα κατά τα πρότυπα του Νταχάου. Μαλακίες μαλακών και σιγουράντζες ηλίθιων. Είπαμε : Ο λαός είναι ένας. Αλλά ξαναείπαμε : Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι των αγορών. Πέραν της πλάκας που ο γερμανικός λαός διοικείται από μια γυναίκα κι έναν άνθρωπο με ιδικές ανάγκες.
                    ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑ.  ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ;
                    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ.
                      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ;
                        ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ. ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ; ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ. ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ 1943. ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΘΑ ΠΛΕΝΟΜΑΣΤΑΝ. ΚΙ ΑΠΟ ΣΟΪ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ή ΜΟΝΙΜΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ Ή ΡΟΥΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΚΑΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ; ΚΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;
             Στο γήπεδο, τα μέτρα ασφαλείας έπαιρναν κι έδιναν. Ειδικοί μεταφραστές σε κάθε θύρα εξέταζαν τα πανώ αλλά και τα μπλουζάκια για τις αναγραφές τους. Μάλιστα συνελήφθη ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας φίλαθλος, διότι είχαν μπογιατίσει τα αρχίδια τους με χρώματα των σημαιών των αντιπάλων. Ε όχι και να πολιτικοποιήσουμε τα όργανα μας. Κι όλα αυτά την ώρα που στο φτωχικό Γκντανσκ αλλά και στο παγωμένο Ούλεβι, ο ήλιος είχε πια δύσει κι ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι του Α και του Ω της ευρωζώνης από τις μπάντες, αλλά το παγκόσμιο στερέωμα άκουγε τα μπινελίκια της αρκούδας. Μεγάλο πράμα να μην μιλάς όμως γλώσσες.
         [ παρένθεση και sorry ]
            Ένας τουρίστας συναντάει δυό παπούδες στην πλατεία ενός χωριού και τους ρωτάει:
               - Do you speak English?
                Άφωνοι οι παπούδες.
               Ξαναρωτάει ο τουρίστας:
                - Parlez vous francais?
                Ξανά αφωνία. Και το ίδιο γίνεται σε καμιά δεκάδα γλώσσες κι οπότε ο ξένος φεύγει αφού καμία απάντηση  δεν έπαιρνε. Και γυρνάει ο ένα παπούς στον άλλον και λέει:
               -   Σου είχα πει οτι κάναμε μεγάλη μαλακία που δεν μάθαμε τότε στο σχολείο ξένες γλώσσες.
               Και του αντιγυρίζει ο άλλος:
               - Γιατί, κι αυτός που ήξερε τόσες, έβγαλε άκρη. Χέσε με ρε με τις γλώσσες.
              Και το ματς προχώρησε. Η άτιμη Γερμανία στην επίθεση να βάλει γκολ κι η τίμια Ελλάδα πίσω να υπομένει και να μάχεται σθεναρά υπέρ του αγίου γκαζόν του Γκντανσκ.  Ήδη είμαστε στο δεύτερο ημιχρόνιο κι ο Γερμανός προπονητής έχει κάνει κάνει και τις τρεις αλλαγές. Άγχος κι αυτός. Άλλο να σε βλέπει ο Παπούλιας κι άλλο η Άγγελα κι ο Σόϊμπλε. Κι άλλο πράμα να πηγαίνεις στην παράταση την ώρα που βλέπεις τους παίκτες σου ιδρωμένους και τους Έλληνες ξεκούραστους με τρεξίματα από την γραμμή του τέρματος μέχρι την μεγάλη περιοχή.
               Κι άλλο πράμα αυτό το φεγγάρι του Γκντανσκ που είναι ίδιο με αυτό στο παγωμένο Ούλεβι. Κι άλλο πράμα στο 118 να σου αποβάλουν τον τερματοφύλακα και να πηγαίνεις στα πέναλτυ χωρίς τον κατάλληλο. Εντάξει η Ελλάδα δεν βάζει πέναλτυ, αλλά και πόσα να πιάσει ο Κεντίρα.
                 Και να χτυπάει το κινητό της Μέρκελ:
               - Έλα βρε Αλέξη.Τι θέλεις τώρα;
               - Μαντάμ, ήμουν εδώ σε ένα ζυθεστιατόριο κι έβλεπα το ματς. Μπορείτε να πείτε στα security, οτι έρχομαι να κάτσω στην θέση του Σαμαρά δίπλα σας; Ακόμα κενή δεν είναι; Και θέλω κι άλλη μια καρέκλα γιατί είναι κι ο Ηλίας δίπλα μου. Ας είναι και στο διάδρομο αυτή. Θα δούμε μαζί τα πέναλτυ.
                            ΕΚ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
           ΚΑΙ " ...ΔΔΔΕΕΕΝΝΝ ΠΠΠΕΕΕΡΡΡΙΙΙΓΓΓΡΡΡΑΑΑΦΦΦΩΩΩ ΑΑΑΛΛΛΛΛΛΟΟΟ..."
                Υγ1. Ο Χαράλαμπος μου έστειλε κάτι στο ταχυδρομείο :
                         Το 2004 η Ελλάδα πήρε το γιούρο και χρεωκοπησε.
                         Το 2008 η Ισπανία πήρε το γιούρο και χρεωκόπησε.
                         Υπό αυτάς τας συνθήκας, δεχόμαστε το 2012 να πάρει το γιούρο η Γερμανία.
                                              ΟΛΕ. ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ.
                           Σιγά να μην σηκώσουμε κάτι αγάμητο.

                 

      Μα για να βγει ο Σαμαράς, να παίξει όλο το παγκόσμιο στερέωμα; Μα για να κερδίσει η Γερμανία, να καλέσουν την Μέρκελ;

42 σχόλια:

  1. Ραπανος,Ζανιας,Στουρναρας...
    Ολα τα καλοπαιδα που με Σημιτη και Παπαδημο εχωσαν την Ελλαδα στο Ευρω.
    Και παιρνοντας σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι καποιοι σαν αυτους παιρνουν τις θεσεις κατα παραγγελια των αφεντικων,καταλαβαινει κανεις τι διαπραγματευσεις προκειται να κανει ο Σαμαρας στην Ευρωπη.Ειπε ΝΑΙ στον Κουβελη για να μην μπει ο Αδωνις και ο Βοριδης στην κυβερνηση,ειπε ΝΑΙ στον Βενιζελο οταν του διαμηνυσε πως εξεταστικες γιοκ για τα μνημονια,ειπε ΝΑΙ στην επιστροφη της Ντορας οταν του ειπαν οτι ερχεται.
    Ειπε ΝΑΙ στα μνημονια οταν τον αγριοκοιταξαν στας Ευρωπας...Σε ολα ΝΑΙ.Αμα ηταν γκομενα θα`χε γεμισει ξωγαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 01:28

    Προς conpater: Τελειωμενα πραγματα αδερφε. Μιλαμε για ντελιβερυ μπου. Ποια διαπραγματευση; Θα ζητησει απο τα αφεντικα του τι; Οτι εκανε και ο αλλος ο μουλος. Που τον ειχαν στο καθιστικο,στην αιθουσα αναμονης,μεσα συνεδριαζαν και στο τελος του πετουσαν ενα χαρτι στη μουρη και του λεγανε "πηγαινε τους το". (σε εμας εδω...τους αλλους μουλους) Εκεινος επαιρνε το αεροπλανο,γυριζε πισω και εμπαινε στη βουλη: "δωσαμ μαχες". "και κερδιζουμε".Αυτο ισχυει βεβαια και για τους αλλους τους σακατηδες.

    Οι πολιτικαντιδες ειναι ορντινατζες των "αγορων" οπως σωστα λεει και ο Steven.
    Δηλαδη των τοκογλυφων. Δεν υπαρχουν "αγορες". Οι μονες αγορες που ξερω ειναι η λαικη και η Ρωμαικη στο Θησειο.

    Κατευθειαν ολα μεσω ΙΟΒΕ. Δεν υπαρχει πλεον χρονος για χασιμο.Τα κυριοτερα υπουργεια,ειναι ανατεθημενα στους καμικαζι,νεκροθαφτες. Που και αυτοι οφειλουν το ευ ζειν στους μεγαλους Νονους. Κατι Εξωτερικων και κατι Αμυνης τα εδωσαν στους καθως πρεπει.Στα αδεια μυδια. Ετσι για να κανουν κανενα ταξιδι η να επιθεωρουν κανεναν ταγμα. Αλλου ειναι το φαι. Στα φιλετα.

    Πρεπει ολα να περασουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,εξω,στο ταμειο.
    Και μετα τρεχα εσυ να τα παρεις πισω,με δικαστηρια υπο Αγγλικα δικαια στις Βρυξελες. Οταν θα ειναι πλεον αιτια πολεμου.

    Αντε με τις υγειες μας. Η δικτατορια των βλακων. Δεν καταστραφηκες καν με τον μπρουμελ των ανακτορων,τον εθναρχη. Να εχει και μια χαρη. Ουτε με τον γαμηκο τον Αντρεα,για να εχει τζερτζελο. Ουτε καν με τον Σημιτη.
    Επρεπε να δωθει το προνομιο στους απογονους. Στους γεννημενος "λειψους". Στο διδυμο της συμφορας.
    Στον "Κροιτσφελντ" και στον "Γιακομπ".
    Ο ενας αφηνει μουστακι για να μη φαινεται οτι ειναι πουστης και ο αλλος φοραει γυαλια για να περνιεται για πολυ διαβασμενος και να μη καταλαβαινει κανεις οτι ειναι διανοητικα αναπηρος.
    Μιλαμε για μπολεκ και λολεκ.

    Και βεβαια, για μεγιστη ατυχια μας.
    Γιατι ακομα και ενας μισοεξυπνος,μπορει να κανει και καμια "μαλακια" και να φωτιστει τεελυταια στιγμη,η να διστασει απο το μεγεθος της προδοσιας.
    Ακομα και απλα ενας ασχετος, μπορει να ριξει και μια καλη ζαρια,μεσα στις πολλες ασχημες. Αλλωστε και οι πιθανοτητες αυτο λενε.

    Αλλα με αυτους δεν υπαρχουν τετιοι "φοβοι".
    Εχουν παραμερισει ακομα και τις πιθανοτητες που θα μας αναλογουσαν με βαση την στατιστικη. Ποιος αλλος θα μπορουσε να φερνει ασσοδυο και ντορτια συνεχως,επι χρονια; Ουδεις.

    Πρεπει να μουμιοποιηθουν και να τους τοποθετησουν στο μουσειο φυσικης ιστοριας,εκει στην Χωρα της Ανδρου. Μιλαμε για ειδος που δεν ενδημει πλεον. Ειναι σπανιο. "Vlakosaurus aurealis idiotis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατηστε αυτο που θα σας πω.Εχει σημασια γιατι θα γινει πραξη νταλα καλοκαιρι.Τωρα,Ιουλιος θα ειναι,Αυγουστος αρχες θα ειναι δεν ξερω,θα εξαρτηθει.
    Εχει ηδη πεσει η ιδεα για να επιτραπει στις τραπεζες να προχωρησουν σε πλειστηριασμους πρωτης κατοικιας.Κατι που απαγορευεται μεχρι τελους του `12.
    Προσπαθουν να βρουν την φορμουλα,αλλα μαλλον εχουν κατι ετοιμασει και ειναι στο τελικο σταδιο.Το ολο εγχειρημα το ετοιμαζει ο Στουρναρας,σε συνεργασια με τις τραπεζες που εχουν "πουλησει" τα στεγαστικα σε ομιλους του εξωτερικου....
    Πως το ελεγε ο Βεγγος? "Ολοι για την Χρυση Αυγη ειμαστε...."
    ΠροΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 02:06

    Οσο για την Γερμανικη "ηγεσια" τα εχουμε πει: Εβαλαν μπροστα οτι πιο ιταμο,οτι πιο ασχημο και οτι πιο αποκρουστικο,για να προκαλουν τον οικτο και οχι τον φοβο. Για πιστωση χρονου.

    Ενα ανδρογυνο καμπουρικο πλασμα,λες και βλεπεις χαλασμενο πειραμα του Μεγκελε,εναν Κουασιμοδο σε καροτσι βγαλμενο απο σελιδες του Ουγκο, ενα μουλικο Ασιατομογγολοκινεζο που το βρηκαν σε μια κασελα με ψαρια σε καποιο ψαροχωρι στο Βιετναμ,κατι σακατεμενες αδεφες βαψομαλλιαδες,φιγουρες,καρικατουρες που θα ειχαν θεση μονο σε ταινιες των αδερφων Μαρξ.
    Τι ειναι ολοι αυτοι.
    Η χαρα του Χιτλερ. Που ανετα θα τους εβαζε σε ενα καμιονι καΙ ΘΑ τους "επλενε" με Ζικλον-Β και κατοπιν για φουρνισμα στους 450C με λαδοριγανη.
    σηκω Αδολφε να δεις το Εθνος σου.
    Βεβαια κατα πολλους, οι πιο πανω κουστωδια, επειχειρει το ΙΔΙΟ ακριβως εγχειρημα με τον Αδολφο,αλλα και τα μεσα και οι πρακτικες αλλα και το "ιδεολογημα" ειναι τελειως αντιθετα.
    ενω ο τρελομεθυστακας Χιλτερ (δικος τους ειναι) ηθελε να καθαρισει το εθνος,αναζητωντας τα καλλιτερα "κομματια" απο τα υπολοιπα λευκα εθνη και να τα προσαρτησει γονιδιακα προωθωντας την Αρια φυλη, αυτοι, οι σημερινοι, μπασταρδευουν το εθνος με καθε καρυδιας καρυδι, στην ουσια "ξεκληριζοντας τα υπολοιπα.

    Και για να μη παρεξηγηθω,δεν μιλαω για τον λαο. το ποπολο. το οποιο ειναι το πιο υποταγμενο,το πιο εθελοδουλο και το πιο φριχτα δεσμιο των θυματων του.
    Για παντα. Καταδικασμενοι να κοιτανε χαμηλα,τα κενοταφια και να ζητανε συγνωμη για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.Η που τουλαχιστον δεν ευθυνονται περισσοτερο απο τους ιδιους τους θυματοποιημενους θυτες.

    Ζητω ο Οζιλ, ο Κεντιρα, ο Ποντολσκι,ο Γκομεζ, και τα αλλα παιδια. Και ζητω και στον Ιωακιμ Λεβ.τον απο Αριμαθαιας. Με την ωραια φρατζα που παριστανει τον προπονητη,ενω μια χαρα θα εβγαζε τα ιδια λεφτα εαν εκανε το ζικγολο.
    Ενω ο Σαντος ο κακομοιρης,τι αλλο να εκανε; Το πολυ πολυ να σερβιρε μπακαλιαρους σε κανενα καφενειο στο Πορτο.
    Μα ειναι φατσα αυτη για ποδοσφαιριστη και μαλιστα ειναι ονομα αυτο,να μας περιφερει ανα τας ευρωπας; "καραγκουνης" με φατσα ιδρυματικη; Μηπως εχουμε οτι μας αξιζει; Μηπως οι τουμπες του,δεν ειναι τοσες και τετοιες με εκεινες των πολιτικαντιδων;Δεν τις λατρευουμε αδικα.
    Μηπως η κλαψα περναει περισσοτερο,αφου η πουτσα εχει κοπει εδω και παρα πολυ καιρο;

    Ας πουμε over το ματς,για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
    Και δεν πανε να γαμηθουνε και οι 22. Εδω καραβια χανονται,βαρκουλες αρμενιζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 02:46

    Προς conoater: Αυτος ειναι και ενας απο τους τελικους στοχους. Ο εψων ακομα σπιτι νερο και κηπο,ειναι ελευθερος.Εστω και βαρια φορολογημενος,αλλα κατα βαση ελευθερος.
    Τι μενει; Μενει ν αμας κανουν οι τραπεζες μια τελευταια "διευκολυνση". Μια εξυπρετηση. Αφου ετσι θα περαστει. Σαν τετοια. γιατι απατθειας να αρχισουν να δημευοτν,δεν παιζει,γιατι θα βγουν καραμπινες. Και θα γινει σουσουρο. Δεν προβλεπω κατι τετοιο. Θα γινει "βελουδινα" Δηλαδη; Χρωστας; Πολλα; Και εχει σπιτι οικοπεδο κλπ. Δεν πειραζει. Γι'αυτο υπαρχουν οι τραπεζες. Περνα η κυριοτητα σε μενα,για οσο διαστημα αυτο ειναι "δεσμευμενο",εσυ θα δινεις ενα σταθερο ποσο,απο την μισθοδοσια σου ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΣΦΑΛΩΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ.Και αν καθυστερεις και μια δοση δεν χαλασε ο κοσμος. Εδω ειμαι εγω.Tην κραταμε, και τον επομενο μηνα δινεις 2. Δηλαδη ολον τον μισθο. Πολυ εξυπηρετικο οντως.
    Και βεβαια θα τρως πατατες και μακαρονια.

    Εν τω μεταξυ, τα παντα θα ειναι περασμενα εξω. Και η δημοσια λοιπον και η ιδιωτικη,θα ειναι σε ενα κουβα.
    Γιατι πρωτα ξεκινα ει απο εδω το πειραμα. Για δυο λογους. Πρωτον γιατι η δημοσια και η ιδιωτικη περιουσια ειναι αμυθητη και δευτερον γιατι ειναι η χωρα με την μεγαλυτερη χρησηκτησια στον κοσμο. (οι Ελληνες εχουν μια εμμονη με τον τοπο τους,που λεει και η γαιδουρα η Μερκελ) (η περιουσια των Ελληνων αποτιμαται σε πανω απο 3 τρις γιουρω." Σημιτης σε καποιο συνερδιο).

    Και αρα εχουν μια παραπανω ευαισθησια σε αυτο το θεμα. Εως εμμονη θα ελεγα. Επρεπε λοιπον να ξεκινησει απο εδω,γιατι αν ξεκινουσε απο αλλου, εδω θα χτυπαγε καμπανακι. Τωρα συμβαινει εδω και χτυπαρει το καμανακι εξω. Μονο που εξω,θα βρεθουν αλλοι τροποι.
    Οχι τοσο "αιματηροι" και "σκληροι" η και "ιταμοι" πολλες φορες που υιοθετηθηκαν στην Ελλαδα,αλλα θα βρεθοπυν τροποι. ("να μη γινουμε Ελλδα" λεει ο πουστης ο Μοντι στους Ιταλους και ο Ραχοι στους Ισπανους) εννοωντας να μη μπουκαρει το ΔΝΤ. Λες και μονο ετσι "ξεκοκαλιζονται" οι χωρες. Λες και δεν υπαρχουν αλλοι τροποι. Λες και ο δανεισμος εκτος ΔΝΤ δεν θα μοιαζει πλεον ευλογια για τους μαλακες που νομιζουν οτι ξεφευγουν απο τα δοκανα. Λες και δεν θα περασουν και εκεινων οι περιουσιες στο κεντρικο κορβανα των Βρυξελων.

    Απλα εδω,το γαιδουρι ισως να τσινουσε,εαν εβλεπε τα χαιρια καποιας Ισπανιας στο ΔΝΤ πριν απο αυτην.Αλλα τωρα πια μαλλον εχουν δεχτει εδω, οτι "δεην υπαρχει αλλος δρομος" και "πραγματικα ειμαστε εξαιρετικη περιπτωση και μοναδικη" οπως λενε και οι Ρεν και οι κωλομπαροζοι.
    Οι λοιπες νοτιες χωρες,θα λαβουν το γαμισι διχως την ανακγη Τροικανων,ΔΝΤ και λοιπων καθυστερησεων. Για εδω ηταν η παρασταση. Ωστε να σοκαριστουν οι εντος Ελλαδος και να παραδειγματιστουν οι εκτος.

    Οσο φοβαται ο Λεβ την ποδοσφαρικη Ελλαδα,αλλο τοσο την φοβαται και ο αυτοκινητος Σοιμπλε.
    Θα δουμε τι θα γινει.
    Ισως αιμα και αμμος. Ισως και τιποτα. Αφου πλεον οι δυσαρεστες "λυσεις" οχι μονο δεν ειναι απευκταιες απο τον κοσμο,αλλα ειναι και το ζητουμενο του. Τις αποδεχεται, με καποια δυσθυμια ισως αλλα και με αισθημα ενοχης αφου οι Παγκαλοι το επεισαν οτι "εφαγαν μαζι" και "ζουν πανω απο τις δυνατοτητες τους" και "χρωστανε στους Ευρωπαιους".

    Δεν ειναι παντου οι μεθοδοι ιδιες. Μη περιμενουμε να κανουν χοντρολαθη.
    ("οχι μονο δεν θα αντιδρουν,αλλλα αντιθετα θα αποζητουν οι ιδιοι τις λυσεις που θα τους προτεινουμε" ειπε καποιος "σοφος")
    Απλα περιμενουμε να σκασουν απο το φαι,η να αλληλοφαγωθουν,σαν αγριμια που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Μια χαρά τα λες και μια χαρά κοντράρεις. Ποιούς; το 40% της αποχής ή το 30% ΝΔ + 14% ΠΑΣΟΚ;
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ- ΨΗΦΙΖΟΝΤΕΣ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ- ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΣΕΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προληπτικες κατασχεσεις,εχουν ονομασει την διαδικασια.Και δεν θα κανουν σε κινητη αλλα σε ακινητη περιουσια.Η αρχη θα γινει απο τις εφοριες,οπου ακομα και για 1000-1500 ευρω,μπορει να σου στειλει εντολη κατασχεσης ασχετως αν κολλαει στον νομο.Τις στελνουν, ξεροντας οτι ετσι εγκλωβιζουν τον κοσμο σε μια ψυχοφθορα διαδικασια,που θα εχει σαν αποτελεσμα την δικηγορικη συνδρομη και παραλληλα την υπαγωγη τους σε ρυθμισεις που ειναι αδυνατη η καταβολη των δοσεων.Θελω να δω ομως πως θα αντιδρασει το 40% της αποχης,το 30% της ΝΔ και το 14% του ΠΑΣΟΚ,οταν τους χτυπησει την πορτα ο κλητηρας.Βλεπω κομμενα μπουτια και χερια να πεταγονται απο τα μπαλκονια στους δρομους,ποσους να χωρεσουν και τα πηγαδια....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα,προβληματίζομαι,να πάρω διαρκείας ή να περιμένω τους Κινέζους να φτιάξουν το γήπεδο πρώτα ? να δώσω 20ευρώ στον Μαύρο ή να περιμένω να τα δώσω στον Ντέμη ? στον Αθηνή δεν μπορώ,θέλει από πρώην μετόχους-παράγοντες και δεν έχω υπάρξει τέτοιος.Θα περιμένω το Θεμέλιο ή μπορώ βέβαια να τους πω,να πάνε να πάρουν αυτά που έδωσα την άνοιξη...
    Τελικά θα πάρω μόνο εαν ο πρόεδρος πάρει τον ΠΙΟΥ* το μαύρο πιστόλι(τότε διαρκείας θα πάρουν όλοι!!!)
    *ΠΙΟΥ (http://www.gazzetta.gr/special-promo/article/301522-irthe-o-paiktaras-pioy-vid)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αιντε, να γίνει και να τελειώσει το σημερινό μάτς και να τελειώσει κι η παράκρουση μας για να ασχοληθούμε με τίς υπόλοιπες παρακρούσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασε η Πορτογαλία,περνάει σήμερα και η Ελλάδα και ακολουθούν οι Ισπανοί και οι Ιταλοί.Οι "φτωχοί" , τα κακά παιδιά του νότου,πλάκα θα είχε πάντως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «ενα μουλικο Ασιατομογγολοκινεζο που το βρηκαν σε μια κασελα με ψαρια σε καποιο ψαροχωρι στο Βιετναμ»

    Όσο σιχαίνομαι την Γερμανική εξωτερική πολιτική (γιατί όντως περί εξωτερικής πολιτικής πρόκειται πια) και τις φάτσες τους άλλο τόσο σιχαίνομαι αυτού του είδους την ρητορεία…

    Όποτε τράβα χάσε κάνα κιλό μπας και σου υποχωρήσει λίγο το προγούλι Εκλεκτέ Εσύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 13:30

    Προς "ανωνυμο": Ποιο προγουλι; Μας κοροιδευεις; Τα προγουλια να τα ψαξεις στον Παγκαλο που σε κατεστησε συνυπευθυνο και στον Τουρκογλου που σου ζητα να δωσεις το σπιτι σου.

    Κανεις δεν μιλησε για "εκλεκτους" Τουλαχιστον οχι εκεινοι που υποφερουν.
    Αλλων προνομιο ειναι αυτο.

    Και οσο οι Γερμανοι εχουν εξωτερικη πολιτικη,αλλο τοσο εχω και εγω γιωτ στη μαρινα του Φλοισβου.

    Μιλαμε για ΤΑ κοροιδα.

    Η "ρητορια" οπως λες,-που δεν προκειται για τετοια-ισως να ειναι ενοχλητικη. Τι να κανουμε; Να μη μιλαμε μη και στεναχωρησουμε τους ευρωλιγουριδες;
    Που γαμιουνται με Γερμανικα κλειδια και το μονο που τους ενοχλει ειναι το πολυ γρασσο στην τρυπα;

    Οταν ενα μογγολοκινεζοβιετναμεζακι, μιλαει-κατα τους ιδιους τους Γερμανους αυτο- απταιστα την Γερμανικη,θελοντας να αναπληρωσει το κενο της μη ΓΕρμανικης-Ευρωπαικης καταγωγης του (δικο του λοιπον το προβλημα και οχι δικο μου) και θελει ετσι να Γερμανοποιηθει,στα ματια των Γερμανων, ενοχλουμενο και το ιδιο απο την ασιατοφατσα του,ετοιμο να κανει και την πιο απαισια δηλωση για λαικη καταναλωση μπας και μπερδεψει κανεναν ξεχασει οτι εχει να κανει με ενα σακατικο με μουρη απροσδιοριστης καταγωγης και αγνωστης "κατευθυνσης".

    Τα κομπλεξκα του καθενος,θα του τα λυσουμε εμεις; Πανω μας θα ξεσπασει καθε χαλασμενο ειδος; Κουτσοι στραβοι στον "Αγιο Παντελεημονα";
    Καθε σακατιλικι μαζεμενο σε γραφεια και φορουμ και θα υποδεικνυουν στον καθενα, τι πρεπει και τι οχι, βριζοντας και απειλωντας;
    Μας επιασε τωρα ο πονος για τους "ειδικους". Που πρωτοι οι ιδιοι ξεκανουν τους ομοπαθουντες. Πρωτοι οι Ρεσλερ και οι Σοιμπλε ξεπαστρευουν τους αναπηρους και τους μη δυναμενους. Εκεινοι λενε κατι για "παραγωγη" και για "αποτελεσματα". Οχι εγω.
    Θα μου πει ο σακατεμενος πως να ζησω και ο
    Ασιατης πως να παραμεινω στην Ευρωπη;

    Βρε αντε με τα μουνια, που θα τα παρουμε και για ανθρωπους.
    Καιαδας, λεμε. Κατευθειαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 14:14

    Προς Steven: Μεγα δημοψηφισμα ηταν οι εκλογες. Και ετσι τις ηθελαν οι εξω.
    Αλλωστε θα μπορουσαμε να πορευτουμε και διχως εκλογες για καιρο ακομα. Σιγα.

    Αλλα επρεπε να γινουν ωστε η πληοψηφια και αρα και το συνολο του λαου-αφου μιλαμε για δημοκρατια,αρα για συνενοχη- να παρει πανω του το κριμα των μνημονιων και τις οποιες συνεμειες του.

    Εκλογες δεν θελατε; Δεν φωναζατε οτι θελετε να εκφραστειτε; Οριστε λοιπον. Αποφανθηκατε: Συριζα 27% + ΝΔ 30% + ΠΑΣΟΚ 13% + ΔΗΜΑΡ 6% = 76% ειπατε ναι στο ευρω και στις διαπραγματευσεις του μνημονιου. Αν προσθεσουμε και τους σιωπηρα συμφωνουντες δια της αποχης τους που ηταν το 40% του συνολου του εριτιμου εκλογικου σωματος, παμε στο πολυ τρανταχτο και μη δεχομενο καμια αμφισβητηση 80% του συνολου.
    Οι 8 στους 10 "ειπατε",-με τον ενα η τον αλλον τροπο- "γουσταρουμε τον τορνο. Θελουμε ισιωμα. Θελουμε σφαξιμο. Καντε μας οτι θελετε. Μονο φτιαξτε μας δια της τιμωριας. Καντε μας ανθρωπους. Ειμαστε ρεμπεσκεδες. Σας κλεψαμε. Φταιμε. Πηδατε μας. Εχετε δικιο.


    Οποτε,τωρα,λοιπον,απαντουν οι εξω, σκαστε και κολυμπατε.

    Κατα βαση τα φρεσκα εκλογικα αποτελεσματα,δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια αποδοχη,μια αναγνωριση,μια παραδοχη απο μερους του οχλου,οτι εχει φταιξει πολυ βαρια και οτι καθε τιμωρια,θα ηταν δικαιη.

    Το ποσο φταιει και απο που ξεκιναει το κακο,δεν ειναι ωρα να το ξανα-πουμε.
    Απλα μονο οτι, αυτα τα αποτελεσματα,αυτα ηταν ο θριαμβος του κακομοιρη. Του ραγια. Του απολυτα εξαρτωμενου απο τα φαρμακα των εξω. Του ναρκομανη βαλκανιου.

    Και δνε εχει νακανει με το οτι "δεν βγηκε 1ος ο Συριζα. Μπα. Ενα 2-3% που ισως ψηφιζε "αναποδα" δεν αλαζει την βροντερη εικονα που εδωσε το συνολο του λαουτζικου. Που ζητα μετα μανιας το χερι του προσατη γιατι δεν εμαθε να ειναι "μονος". Γιατι δεν ξερει να περπατησει μοναχος. Γιατι ειναι ενα μεγαλο πια παιδι με ακομα βοηθητικες ροδες στο ποδηλατακι. Δεν λεει να τις αφησει.
    Τα παιδια. κατηγορουν τους γονεις τους ετσι κι'αλλιως. Ειτε τους παρουν γλυκα και πονεσουν το στομαχι τους απο αυτα,ειτε δεν τους παρουν γλυκα και μεινουν παραπονεμενα,και στις δυο περιπτωσεις,βαζουν τα κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ 1000%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ρίχτε και μια ματιά στην ανακοίνωση του Βούρου. Έχει μέσα μια παρένθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.

    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ.
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΕΧΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ
    ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ...ΔΩΡΟ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ.
    ΠΟΥ ΚΑΠΑΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΙ
    ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

    ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ 'Η Ο ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ,
    ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ-ΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ
    ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ
    ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΙΣ
    ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΩΡΙΜΟΙ,ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ,
    'Η ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ,ΑΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ;

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ,
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,
    ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ,
    ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 'Η ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ;
    ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΓΟΡΑΣΕ ΧΡΟΝΟ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ
    ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΕΛΠΙΔΑ.
    ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.
    Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ
    ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαφωνώ 100% με την ανάλυση τού Χρήστου αλλά βαριέμαι να γράψω το κολλοσιαίο σεντόνι πού χρειάζεται για να εξηγήσω γιατί.
    Κι έρχεται και μάτς και πρέπει να προετοιμασθώμεν ψυχολογικώς δια την κατατρόπωσιν τών βαρβάρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι λέγαμε εχθές,13ος πρωθυπουργός ο Σαμαράς.
    Εχθές ορκίστηκε,σήμερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και πρόκειται να χειρουργηθεί.
    Βασικά ελπίζω να είναι αυτό (η γκαντεμιά) και όχι οι φήμες,πως τάχα είδε το 3 μνημόνιο και του πετάχκηκαν τα μάτια έξω!!!
    Υ.Γ.πάντα παίζει και το σενάριο με τη πρωινή μαλακία που τυφλώνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 16:45

    Προς Τακη: Δεν ειπα οτι "φταιει τοσο " η "τοσο". Δεν ανεφερα αυτο
    Απλα ειπα οτι με τις εκλογες αυτοαποδεχθηκε την μοιρα του μη δυναμενου να αλλαξει τα πραματα. Αλλα ψηφισε σαν παιδι. Σαν κακομαθημενο παιδι.
    Αρα,δεν απορουμε "αν ο λαος ειναι παιδι, η οχι."
    Παιδι και μαλιστα με ειδικες αναγκες ειναι.

    Το αν φταιει αυτος η οχι, και ποσο,τα εχουμε ξαναπει. Οσο φταει μια ολοκληρη ταξη σε ενα γυμνασιο που παιρνει κουλουρια και ειναι γεματη κακομαθημενη παιδια, και μια διπλανη παει σφααιρα και φερνει 20αρια με πολυ καλη παρουσια. Στο ιδιο κτηριο,ολα αυτα. Στον ιδιο πλανητη. Στις ιδιες γειτονιες.
    Αλλα ΜΕ ΑΛΟΥΣ δασκαλους, οι μεν και αλλους δε.
    Η παιδεια ειναι ο Α και το Ω. Στα παντα. Απο το πως κρατας το ποτηρι και το αν εισαι φιλοξενος,μεχρι τις ανωτερες σπουδες,τις σχεσεις σου με τους γυρω, την κατανοηση της τεχνης και την εφαρμογη της πολιτικης στην κοινωνια,με εσενα ενεργο μελος.

    Δεν εριξα το αναθεμα στον κοσμο. Αλλωστε εγω ειμουν εως χθες που εξηγουσα σε πολλους διαφωνουντες για την μεγαλυτερη ευθυνη των αρχοντων απο τον λαο.Και ειχαμε τοσες διαφωνιες. Δεν πηδηξα απεναντι και τα ριχνω στον κοσμο.
    Απλα διαπιστωσεις κανουμε. Τιποτα αλλο. Οτι απο την πολυ μουτζα και το νερατζι,ξεχαρμανιασε ο μεγαλος επαναστασης και σαν ηρθε η ωρα να στειλει τον σακατη με το καροτσι στο διαολο,-που τοσο τον προσβαλε,ολος ο μηχανισμος,οσο ποτε αλλωστε στην συγχρονη ιστορια δεν βγηκε στη σεντρα μια ολοκληρη χωρα, συμπασα και δεν την εκαναν κουρελι με τοσο σκαιο τροπο-εκανε την παπια.

    (Μονο και μονο για αυτο,ακομα και αν δεν υπηρχε κανενα οικονομικο σφυξιμο,ακομα και κανενα μετρο να μην εφαρμοζοταν ,αυτη η απαισια προσβλητικη,καταφορα αδικη και ανιερη αντιμετωπηση προς ενα εθνος που εχει δωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ,αυτο απο μονο του ειναι αιτια πολεμου.
    Αληθεια σου λεω. Εμενα ποσως με νοιαζουν τα οποια τρεχοντα μετρα. Αλλα ειναι σωστα,αλλα λαθος,αλλα καθυστερημενα, αλλα μη εφαρμοσιμα,αλλα ειναι απαραιτητα κλπ. Αυτα βρισκονται. Αυτο που ποναει,αυτο που εξοργιζει ειναι το οτι ριχτικε στη πυρα σαν τρελογρια μια ολοκληρη χωρα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ.Γιατι κανεις δεν μπορει να αποχωριστει το-οποιο-παρελθον του. Εξυβρηστικαν απαντες,απο παππου προς παππου. Με λεζαντες,με φωτογραφιες-πανο,με πρωτοσελιδα παγκοσμια, με αρθρα-κατεβατα, με δηλωσεις απανωτα,επαναλαμβανομενα και καθ'εξην. Μιλαμε για σκυλευση. Για συλληση. Για ΥΒΡΙ. Αυτο ΠΩΣ αποζημιωνεται; Με ΤΙ τροπο;
    (βεβαια θα τα βρουν μπροστα τους οι μαλακες που εστησαν αυτο το πανιγυρι. Και θα τα βρουν γιατι η πουτανα η δαδα ειναι κολλητικη.Ειπαμε. Ειναι να μη μπλεξεις με δ'αυτη.Ειναι να μη την βγαλεις σε πρωτο τραπεζι πιστα. Ειναι να μη κανεις το λαθος να την φερεις σε θεση πρωταγωνιστη. Ειναι να μη την ξελακωσεις που λενε και στα χωρια.
    Ειναι σαν το ρουχο του Ηρακλη. Κολλαει πανω σου και βγαινει μετα μονο μαζι με το δερμα σου.)

    Ειπε λοιπον ο παρ'ολιγον επανασταστης νεοελληνας της φακης: "ρε λες να μη μποφαρουν και να μας γαμησουν...ασε καλυτερα...αλλη φορα παριστανω τον Γκεβαρα...προς το παρον,Σοιμπλε, παρε την λαστιχοπουτσα και βαρα"

    Δεν ειναι μονο αποδοχη των οποιων απαραιτητων μετρων η οτι μαζι τα φαγαμε. Αυτα ειναι τα λιγοτερα.
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ,ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛΟΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙς "BILD" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΣΛΕΡ Η ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ. Ο ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ. Ο ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.
    ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ 80% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.
    Ο ΜΟΥΣΕΙΑΚΟΣ ΓΙΓΑΣ.
    Που οταν του δωσεις πισω μερικα ευρω σαν μισθο,η ανοιξεις καμια κανουλα, ξεχναει τα παντα. Ακομα και την καριολα την Αφροδιτη και οτι αυτος εγινε αιτια να γινει αυτη περιγελος. Στον πουτσο του. Ο παρας να πεφτει και να κυλανει οι μερες. Ποιος γαμει τους περασμενους. Αλλα και ποιος γαμει τους επομενους. ΟΛΑ ΤΩΡΑ.

    Ποιο "επικινδυνο" ειναι ενα ακεφαλο αγαλμα,παρα ολοκληρος ο πλυθησμος της Αθηνας. Διαφωνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 16:48

    Προς Χρηστο: Απλα τον συνεχαρει ο Μητσοτακης.
    Μη ψαχνουμε βαθιες αιτιες. Αφου ειναι εξηγησιμο το φαινομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολως παραδόξως επιβεβαιώνομαι όταν στην αρχή τής βδομάδας έλεγα ότι ο Λέβ -αν λειτουργήσει λογικά- θα κάνει τουλάχιστον 2 αλλαγές στην αποψινή του ενδεκάδα. Τελικά θα κάνει τρείς κι όχι δύο!
    Ο Ρόις θα ξεκινήσει στην θέση τού Μύλλερ δεξιά, ο Σούρλε αριστερά στη θέση τού Ποντόλσκι, κι ο Κλόζε μπροστά στην θέση τού Γκόμεζ.

    Γιατί λέω "παραδόξως"? Διότι ο Λέβ διστάζει πολύ να κάνει αλλαγές, κι όταν τίς κάνει είναι με το σταγονόμετρο (αντε να κάνει δηλαδή...μία) εκτός κι αν θεωρεί ότι το πράμα έχει φτάσει στο απροχώρητο.
    Η δική μου πάντως η διάγνωση κατατέθηκε εδώ αρχές τής βδομάδας χωρίς φυσικά να υπάρχει καμία τέτια πληροφόρηση.
    Και έμελλε να αποδεικτεί σωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 17:04

    Τεζα και ο Ραπανος. Λυποθυμισε.
    Μονη μας ελπιδα, ο Μητσοτακης.
    Επιτιμε,παρ'τους ολους τηλεφωνο.
    Και αν γινεται,πηγαινε να τους συγχαρεις απο κοντα
    ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    Εισαι η τελευταια μας ελπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να κάνει αλλάγές,γιατί θεωρεί το παιχνίδι εύκολο,δεν το βλέπεις πιθανό?
    Παρεμπιπτόνως η δήλωσή του "...οι Έλληνες διεθνείς είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης..." μου άρεσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα σαφώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο γιατί είναι "ιδιαίτερο" και το ξέρει κι ο Λέβ. Ομως, οι αλλαγές είναι καθαρά ποδοσφαιρικές και θα σού πώ γιατί: τόσο ο Ρόις, όσο κι ο Σούρλε είναι μπαλαδόροι με πέταλα (ειδικά ο πρώτος, πού στα επόμενα χρόνια θα γίνει γκράντ όνομα). Ειναι κι οι δυό ντριμπλαδόροι ολκής πού ο λόγος τής υπαρξης τους στην αποψινή ενδεκάδα είναι να ανοίξουν την άμυνα τών 10 παικτών με ατομικές προσπάθειες και να βοηθήσουν και τον Οζιλ αλλά και τον Σβάινστάγκερ να βρούν στόχους για πάσες.
      Αλλωστε αυτό ακριβώς εξηγούσα στην αρχή τής βδομάδας όταν προέβλεπα ότι θα κάνει τουλάιχστον 2 αλλαγές, αυτήν την λογική διέβλεπα δηλαδή. Ακόμα κι ο Κλόζε αυτό εξυπηρετεί αφού είναι πιό ελαφρύς επιθετικός απ΄τον Γκόμεζ.

      Η δήλωση τού Λέβ πού αναφέρεις είναι εκπληκτική αλλά δυστυχώς χάθηκε στην απίστευτη κιτρινίλα και βοθρίλα τών ημερών. Και καλά την πανάθλια Μπίλντ τήν ξέραμε, μιά Εσπρέσσο είναι (κι ας πιστεύει ο Ελληνας -μονίμως στην κοσμάρα του- ότι πρεσβεύει την Γερμανία, μιλάμε για ένα ακόμα παραμύθι) αλλά προσφάτως ανακαλύψαμε ότι κι η Ελλάδα από κίτρινα μήντια δεν πάει καθόλου πίσω. Πλεόνασμα από βοθρομήντια έχουμε. Κι ειδικά αυτό το, και καλά, "σοβαρό" SportFm έχει δώσει δείγματα εκπληκτικής Μπιλντοποίησης. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κι άλλοι "σοβαροί" τάχα μου και δήθεν μου στον ελληνικό μηντιοχώρο.
      Γι΄αυτό και λέω, αντε να γίνει το σκάτοματς να ησυχάσουμε.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την ανάλυση (με τον Κλόζε το έβλεπα αυτό,τους άλλους δεν τους ξέρω καλά).
      Συμφωνώ απόλυτα με τη 2η παράγραφο,δυστυχώς όσο πιο πολύ ψάχνω,τόσο περισσότερο απογοητεύομαι από το επίπεδο που συναντάω!

      Διαγραφή
  24. Ποιο "επικινδυνο" ειναι ενα ακεφαλο αγαλμα,παρα ολοκληρος ο πλυθησμος της Αθηνας. Διαφωνεις;

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΡΗΣΤΟ.
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,
    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ.
    ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΛΕΣ ΚΙ ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 5%,ΤΟ 35% ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
    ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΦΑΛΟ ΑΓΑΛΜΑ.
    ΣΤΟ ΔΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
    ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ,
    "Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ".

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 'Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,
    ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό που την δίνει αδιανόητα σήμερα είναι ότι η Άντζελα θα πάει να δει τον αγώνα.
    Όχι μόνο γιατί υπάρχει αυτή η δύσκολη καμπή στις ελληνογερμανικες σχέσεις και η Γερμανία είναι το φαβορί, αυτό είναι το λιγότερο.
    Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αγώνας γίνεται στο Γκντανσκ, δηλαδή το Νταντσίχ, εκεί που ξεκίνησε ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος, εκεί που ξεκίνησε στην φάση πια του πολέμου το Κακό (και ας λενε οι ξυπνιτζηδες connaiserurs ότι ήταν στημένο και παπαριες καμαρωτες).

    Είναι σαν να παίζει Ελλάδα Μάλτα στην Σμύρνη με τσαμπουκάδες Ελληνομαλτεζικους και να πάει ο Έλληνας πρωθυπουργός να απολαυσει την Νίκη στην Σμύρνη, όχι στην Ιζμιρ , όχι στο Γκτανσκ αλλά για αυτόν ΣΤΟ ΝΤΑΝΤΣΙΧ.

    Το καλό σε αυτό είναι ότι οι Πολωνοί θα είναι μαζί μας…
    Σημαντικό αυτό.
    Πάντως άλλη μια φορά φαίνεται πόσο σπουδαίο είναι να ξέρεις Ιστορία, έστω και τα βασικά.
    Να μπορεί να μπει ο προπονητής λίγο πριν τον αγώνα, αφού τελειώσει την επανάληψη των τεχνικών οδηγιών και να πει «κύριοι, σε αυτή την πόλη ξεκίνησαν όλα. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ»

    (βεβαία αν αναφέρει την διαφορά Γκντανσκ, και Νταντσίχ, ο Μητρογλου θα νομίζει ότι μιλαει για βαλβίδα από πειραγμένο παπάκι…)


    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ: ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΝΤΣΙΧ.

    «Ανώνυμος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Καλησπέρα στην παρέα. Επέστρεψα από την δουλειά και πλέον θα είμαι καλωδιωμένος. Μόνος θα δω το παιχνίδι, αφού και τα παιδιά θα βρίσκονται αλλού με τις παρέες τους. Θα απουσιάζει και η σύζυγος, οπότε τα μπινελίκια θα είναι πιο άνετα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους Έλληνες αλλά και στους παίκτες του στοιχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: Αυτό που εγώ προσπαθώ να καταγράψω, είναι οτι μια προσπάθεια που ξεκίνησε σαν διαμαρτυρία ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, δεν έδωσε ούτε το κουράγιο να συνεχιστεί. Και δεν δέχομαι οτι ο κόσμος πίστευε τα λόγια του Αλέξη. ΔΗΛΑΔΗ :
    Ο ΛΑΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΣΚΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, την ώρα βέβαια που τα νέα μέτρα θα ήταν γεγονός με την ανάλογη επιμήκυνση.
    Τώρα τι έχουμε; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΑΝΩ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΑΝΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΑΡΧΗ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΕΣ.
    ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ Ή ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΔΡΑΣ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ξέρεις οτι θα πεθάνεις, αλλά δεν φουντάρεις μια ώρα γρηγορότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 20:51

    1.60 το over στο μουνοπωλιο του ΟΠΑΠ,στον αγωνα της Εθνικης, 1.90 εξω.
    Γιατι παρακαλω; Μηπως γιατι ειμαστε μαλακες; Μηπως μετα το ανοιγμα του επαγγλεματος του πρωθυπουργου,(4 μαλακες σε 5 μηνες εχουμε γνωρισει) ωρα ειναι να ανοιξει και καμια εταιρεια της προκοπης;

    Απειρα τα παραδειγματα. Οι διαφορες στις ναποδοσεις και στις επιλογες στοιχηματισμου αλλα και στην αμεσοτητα ανταποκρισης,ειναι αστρονομικη
    ΕΔω,εν ετι 2012 εχουμε μεινει ακομα στο κουπονι του Χατζιχρηστου (του ηθοποιου) και του Αυλωνιτη. Τιποτα σχεδον δεν εχει αλλαξει απο το 1960.

    Δεν μπορει να μου ζητας και να καμωνεσαι οτι κανεις μεταρυθμησεις και στην ουσια ξυνεις τα ντουβαρια και βαστας ολη την σαπιλα και την λερα της δημοσιουπαλληλικης καταστασης, δεν μπορει να μου ζητας να γινω Ευρωπαιος φορολογουμενος και στη χωρα μεσα να υπαρχει ΜΙΑ εταιρια εδω και 70 χρονια για το προ-πο και το στοιχημα. Με απαγορευτικους στην ουσια ορους στοιχηματισμου, ξεφτυλισμενα ποσοστα και πρωτογονες συνθηκες στα πρακτορια.

    Ανοιξτε μουνια της λασπης και κανενα επαγγλεμα απο οπου θα εχετε χασουρα. Οχι μονα ζυγα δικα σας. Αφειστε να εχει κα καμια επιλογη ο ραγιας. ΔΩστε και καμια πιθανοτητα στον ετσι κι'αλλιως χαμενο.
    Μουναρες απλυτες. Μια χαρα κουβαλατε ΓΕρμανους Αγγλους Γαλλους και καθε καρυδιας καρυδι σε ολους τους αλλους χωρους. Ξεπουλησατε τα παντα.
    Στον στοιχηματικο χωρο,γιατι παραμενει το μονοπωλιο βρε βρωμοσκυλα;
    Ποτε θα δουμε και καμια αλλη εταιρια αντι για τον πουστη τον οπαπ; Την ολυμπιακη ξερετε να την ξεπουλατε και να καμωνετε ο Βασιλακης τον μεγιστανα με τα δικα μου λεφτα.
    Τα κινητα μια χαρα τα δεχθηκατε και τις εταιρειες τους. ΤΑ γερμενα υποβρυχια ξερετε να τα αγοραζετε με τον τονο.Το στοιχημα μουνια,ποτε θα το ελευθερωσετε;
    Ακομα σας κραταει απ'τα αρχιδια ο "θειος".
    Και θα σας βασταει ακομα για καιρο.

    Με Σπανουδακιδες και Ορφανους και Πιλαβιους και Μπιτσαξιδες και Ιωανιδηδες και και και ...σκατα στα μουτρα σας γυφταραιοι. Μονο προζα και λεζαντα. Δουλοι. Ουτε τα κορδονια σας δεν δενετε διχως να ρωτησετε τους "επανω".
    Σφυξτα θειο. Και καντους τα ομελετα και τριψτους τα στη μουρη.
    Που θελουνε και ευρωπη,ακομα-ακομα δεν εχουν καθαρισει απο τις καρκατσιλες τα ποδαρια τους. Οι σκατοβλαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥΖΑ. ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κάποιος, ...γνώστης τής μπάλλας, πού δεν γράφει πιά εδώ, με ρωτούσε ειρωνευόμενος πριν μερικούς μήνες ποιός είναι ο Ρόις όταν έγραφα γι΄αυτόν.
    Φαντάζομαι ότι θα τού εχει απαντηθεί η ερώτηση.
    Κατά τ΄άλλα είμαστε πολύ τυχεροί πού είναι μόνο 1-0 στο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 22:50

    Παλι καλα. Μονο 1-0. Πελαγος, στην αμυνα και κυριως στην πλευρα του Τζαβελα.
    Η ευκολια με την οποια αλλαζουν μπαλα οι Γερμανοι και σουταρουν εκει κοντα στο ημικυκλιο,ειναι πληγη μεγαλη. Το εξωτερικο μερος της αμυνας,εκει δηλαδη που πρεπει να υπαρχει οργανωμενο και εναλαξ πρεσιγκ,δεν υπαρχει,με αποτελεσμα να σκουπιζουμε τα μετωπα μας καθε λιγο.

    Φυσικα χειροτερος παιχτης μας,αυτη η σκατοριξια ο Νινης, ο οποιος εχει φτιαξει τουλαχιστον 4 καλες ευκαιριες για λογαρισμο της Γερμανιας.
    Βγαλτο εξω το αρχιδακι που γλυστραει πανω στα γοβακια του.
    Εδω ειναι πολεμος. Τι μου βαζεις το στρουμφακι μεσα; Εχουν βαλει στη μεση εκει τον Τοροσιδη και τον εχουν κανει κιμα. Βγαλτο το αρψιδακι και ββαλε καποιον που να μπορει και να μαρκαρει και να κλεψει,διπλα στον Τοροσιδη.
    Αντε με το αρχιδακι πια, το βλεπω και θελω να του αγορασω ενα μπουκαλι νου-νου.

    Σωστη η σκεψη του Λεβ να αφαιρεσει υψος απο την επιθεση του,και να προσθεσει τεχνικη,αφου η Ελληνικη τα παει καλα στον αερα. Στο εδαφος οπως φαινεται,δεν συμβαινει αυτο. Το αποτελεσμα ειναι η ομαδα να μη μπορει να ανασανει αμυντικα και να ειναι χωμενη στην περιοχη.Μεχρι και ο Μακος παιζει διπλα στο δοκαρι του Σιφακη. Δεν κανουμε ετσι τιποτα.

    Ελπιζω να κανει καμια διορθωση αυτος ο αιωνια λυπημενος Σαντος.
    Εκτος και αν δεν βλεπει οτι παιζουν ο Ροις και ο Σουρλας αντι για Γκομεζ.

    Δυο αλλαγες ταχυστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 23:11

    2-1 ηδη....θα δουμε.
    Κατι ψιλοδιορθωθηκε.

    Αυτη η Μερκελ πως ειναι ετσι ρε πουστη μου.
    Βγαλμενη απο κομικς. Μιλαμε για κινητη ντροπη.
    Ειναι ανθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Albert μέσα στην αντικειμενικότητα σε βλέπω σήμερα.
    Μόνο την Γερμανική σημαία δεν έχεις σηκώσει ακόμη!
    Βέβαια σε καταλαβαίνω,εκεί τρως ψωμί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρηστος Χοντζεας22 Ιουνίου, 2012 23:21

    4-1.
    Τελικα η Εθνικη ειναι ταμαμ με την κυβερνηση.
    Και πως αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαράλαμπε,
    δεν είναι δικό μου το μπλόγκ.
    Αλλιώς θα απαντούσα όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν το κατάλαβα αυτό;
    Τις απειλές στα φιλαράκια σου τους Γερμανούς,όχι σε μένα.
    Θίχτηκες μήπως ακούγοντας την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε φίλε, σόρρι, να σε ρωτήσω πολύ ήπια:
    Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι τελικά?
    Ρωτάω πόσο?
    Αντε και γράψου στη Χρυση Αυγή να ξελαμπικάρεις, ψωνάρα.
    Πού δεν "κατάλαβες" κιόλας.
    Αιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε ΛΑΖΟΓΕΡΜΑΝΕ,Albert
    σε διόρισε κανένας τον εισαγγελέα του μπλοκ;
    Άντε ρε Γερμαναρά που μας το παίζεις αντικειμενικός όταν είσαι στο αποστειρωμένο περιβάλλον της Γερμανίας.Που καταγγέλλεις τα πάντα, την χώρα που σε γέννησε,την ΑΕΚ,την Εθνική μας και είσαι όλο φιλά νοήματα και ειρωνεία παπάρα.Μια καλή κουβέντα δεν έγραψες.Μέχρι και το ωραιότερο κλίμα του κόσμου το βρήκες σκάρτο...ποιος νομίζεις ότι είσαι καημένε;
    'Έλα εδώ στην Ελλάδα να παλέψεις να σε δω εξυπνάκια.
    Άντε βγες να πας σε καμιά μπυραρία να γιορτάσεις που νικήσατε...
    Ρε κάτι τέτοιους σαν και σένα δεν άντεχα όταν ζούσα στην Γερμανία...
    ΥΓ:Πάρε και τον Ρόις μαζί να πιάσεις ράτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή