Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

          Αποφυλακίστηκε ο πολιτικός κρατούμενος και δεν θα μπορούσε να μην βγάλει πολιτικό λόγο. Για τα πάντα και για όλους. Πιστεύω να τα έχετε διαβάσει και να μην σας απασχολώ με πράματα ξαναμασημένα. Για τον Κασιδιάρη, την Κανέλλη ή την ελληνική δικαιοσύνη και τον φελλό. Κι όλα τα άλλα που κατονομάζονται - ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ - με μικρή και καλυμμένη αναφορά στον Μαρινάκη. Πάλι καλά που δεν έγινε και Φειδιπίδης ο βούβαλος.
           Δεν έχουμε να πούμε και πολλά, αφού ο οχετός αποφυλακίστηκε, έγινε εμετός και φυσικά φύλλο αθώωσης αυτών που πρακτικά χρηματοδοτούσαν την όλη επιχείρηση. Δηλαδή με 15 μύρια που δήθεν θα έδινε ο Πατέρας αλλά τα φεσώθηκε ο Βαρδινογιάννης, κι επειδή ήταν φλύαρος ο Νικάκης και είχε φίλο τον Πειραιώτη, τι να κάνει και το λαμογιστάν; Να μην μετακομίσει; Να μην πάρει και μαζί του την διαιτησία; Με αυτήν δεν έπαιζε; Αυτήν δεν χρησιμοποιούσε παλιά ο ποτοποιός κι είπε να την αλώσει κι ο περσινός;
           Φυσικά απευθύνεται στον ελληνικό ποδοσφαιρικό λαό. Δηλαδή σε καμιά τριανταριά χιλιάδες άτομα που ακόμα πηγαίνουν στα γήπεδα - κι εμού μέσα - και νομίζουν οτι βλέπουν κάτι υγιές. Κι εδώ βρίσκεται όλη η μαλακία του πολιτικού κρατούμενου, που μόνο τα κλάματα δεν έβαλε σαν καινούργιος Κουλούρης. Διότι και το αμερικάνικο wrestling είναι στημένο και το γνωρίζουν οι πληρώνοντες. Και το ντοπάρισμα υπάρχει παγκόσμια και η πλειοψηφία κάνει πλάκα με τους δήθεν ελέγχους. Και η τσόντα προκαλεί κάβλα και εκσπερμάτωση, αλλά στο τέλος ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. Και φυσικά στο τελευταίο έχουμε μπέρδεμα.
            Γουστάρω να με δουλεύεις και σε πληρώνω για την παράσταση σου. Γουστάρω να διαβάζω πληρωμένα μέσα ή να κοιτάω καταχωρήσεις για την ποιότητα, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ.  Στον κόσμο του θεάματος, που πληρώνεται έμμεσα από εμένα, έχω κάθε δικαίωμα συμμετοχής και κριτικής. Και κατανάλωσης μπύρας ή λουκάνικου ανάλογα με την διάθεση μου. ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ. ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ.
            Εκεί που υπάρχει η διαφωνία, είναι οτι μέχρι να γίνει η δίκη του Μπέου κι επειδή υπάρχει απόφαση αποφυλάκισης οτι δεν πρέπει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, που κάποιος τίποτας μιλάει για το ποδόσφαιρο στελνοντας μηνύματα δεξιά κι αριστερά σαν άλλος Τσοχατζόπουλος οτι θα πάρει κι άλλους μαζί. Και φυσικά γι' αυτ'ον τον λόγο του μίλησαν οι δικηγόροι. Αλλά και ποιός να βρεθεί απέναντι στον άνδρα και να ζητήσει αίτηση επαναφυλάκισης. Υπάρχει κανάς άνδρας τέτοιος , υπάρχει κανάς εισαγγελέας που ψάχνει την ουσία ή ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;
               Απάντηση δεν χρειάζομαι. Η γελοιότητα έχει όρια . " ...θέλω να γίνει η δίκη για να αποκαταστήσω το όνομα των παιδιών μου..." ΑΚΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΕΝ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟ. Που εγώ, αυτό θα έκανα. Αν ο πατέρας μου ήταν δολοφόνος, είμαι κι εγώ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ από τζογαδόρος ή νταραβεριτζής. Μην τα γαμάς ήδη κι όλους εμάς κατ' επέκτασιν. ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ DNA ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
              Και φυσικά η κουβέντα δεν είναι ο Μπέος που είναι γνωστός από την Αμερική και τον Οδυσσέα, έ μικρέ μου; Η κουβέντα είναι πρακτικά για το μπουρδέλο μας, που όποιος θέλει αναλαμβάνει και προσλαμβάνει προπονητή χωρίς να ασχολείται με τα ταμεία ή τον τάδε που βγαίνει από την φυλακή και παίρνοντας αμπάριζα τα πάντα, τα καλύπτει με γνήσιο τραμπουκισμό. Από αθλητικά μέχρι πολιτικά. Που καλά κάνει και το κάνει αφού ζει σε δημόσια τουαλέτα, αλλά όχι και να ακούμε οτι ο Βόλος ήταν η ομάδα πρότυπο  που την ύμνησε όλη η Ελλάδα, αλλά βγήκε πέμπτη με όλους τους διαιτητές υπέρ της. Πρότυπος και πέμπτος; Πρέπει, εκτός από μαλάκας νάσαι και σχιζοειδής προσωπικότης. Και σαν οπαδός του wrestling, θέλω γυμνούς κώλους να περιφέρουν πινακίδες κι όχι ντοπαρισμένα μπούτια.
                Πού στο διάολο βρήκε τα λεφτά ο Δαλούκας να αγοράσει τη Νίκη Βόλου;  Τι έγινε το πτυχίο του; Πού πήγαν οι κασέτες με τον Μαρινάκη και η υπόθεση δίωξης του; Για όλα τα στημένα φταίει ο Τσακογιάννης και για όλες τις μίζες ο Άκης; Πού είναι αυτή η εισαγγελέας που κατά σύμπτωση είναι γυναίκα; Πού στο διάολο είναι όλα αυτά; Πού; ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΑΜΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ( "...θά έρριχνα κι άλλο ένα χαστούκι..." ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΣΜΟ.  ΑΛΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΒΑΛΤΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ; ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΛΙΤ;  Που το φαντάστηκε βέβαια, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ.
             Τι μπορούμε να κάνουμε βέβαια; Σαν συμμετοχή απολύτως τίποτα. ΣΑΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΛΛΑ. Μέχρι να βρει η δικαιοσύνη τον αχυράνθρωπο του Μπέου στην αυριανή συμμετοχή του στο ποδόσφαιρο, θα περάσουν πολλά χρόνια. Όπως πολλά χρόνια θα περάσουν μέχρι να ησυχάσουμε από την προβοκάτσια της Τουρκίας στην Συρία. Και την συνάντηση Πούτιν και Ομπάμα. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ. Και λογικά γελάμε εδώ με τον Μπέο  ή τον Λεβέντη. Και λογικά απέχουμε από τις εξελίξεις. Είπαμε, μας αρέσει το american wrestling.  Ειδικά γυναικών, λέω εγώ. Πάμε παραλία και λίγδα.
               ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟΙ , ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
              ΚΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ; ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΜΟΛΥΣΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΤΙ;
                  ΠΟΣΟΙ  ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΖΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΙΚΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ.  Για να μην χτυπήσω τον Θωμά, που πραγματικά μπλέχτηκε ενώ υπάρχουν οι δυνάμεις που μπορούν να καθαρίσουν την μπουγάδα. Αλλά πάντα, μαζί με τα ξερά....
          

4 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Ιουνίου, 2012 00:14

    Πραγματικά δεν αντέχουμε άλλη κάθαρση σ' αυτόν τον τόπο...ο ελλοχίμ θέλει βόθρο. Τι? βρωμάει σκατίλα? Ε και? ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Ιουνίου, 2012 12:33

    "Ανοιχτή γραμμή"...λέει...μεταξύ Θεωμά και γκοντό...τι μας λες?
    Μήπως πρέπει να γίνει ανοιχτή γραμμμή με τον εισαγγελέα και το ΣΔΟΕ, μπας και παν και εκείνα τα περιβόητα βιβλία της περιόδου 2004-9 που ήταν ξεχασμένα μαζί με τα 80.000 μπλουζάκια ρίμπο και τα CD του ύμνου του Φοίβου?
    Από κοντά το γκοντό και το ντεμοτεχνείο, μπας και γίνει κάνα "ατύχημα" και σπάσει η ομερτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας26 Ιουνίου, 2012 12:58

    Δουλεια των μεσαιων λαμογιων ειναι να πηγαινουν φυλακη-αν χρειαστει- να επισκεπτονται κανεναν εισαγγελεα,να τρωνε κανενα χαστουκι και γενικα να βγαζουν την λατζα για λογαρισμο των μεγαλων λαμογιων. Να κυνηγιουνται "αντι αυτων" δηλαδη.
    Αν δεν παει "φυλακη" ο Μπεος,ποιος θα πει; Ο Μαρινακης;
    Αν δεν πεσει πανω στον Τσακογιαννη ο πελεκης,ποιος θα παει φυλακη; Ο Βουλγαρακης,ο ΡΟυσοπουλος,η ο Λοβερδος;
    Αν δεν παρασταινει τον πολιτικο κρατουμενο ο Μακαρος,ποιος θα το κανει; Ο ΓΑΠ η ο Σαμαρας;

    Βεβαια για το-πολυ προχειρο εστω- "αλλοθι",ολοι αυτοι οι πατσαβουριδες,οι λοστρομοι του "πειρατικου", παριστανουν τους διωκομενους. Το συστημα που τους θρεφει δηλαδη και ζουν για λογαρισμο του,εχει στραφει εναντιον τους και τους "κυνηγα".
    Μιλαμε για κλαυσιγελο.

    Μια χαρα λοιπον εργαζονται τα παιδια και αξιος ο μισθος τους
    Και αυτα που λεει ο Μπεος ειναι κωλομπεικα. Αμα σκεφτοσουν τα παιδια σου,δεν θα εμπλεκες με την βρωμα και τα καταγωγια. Βρωμυλε.

    Τεζα ο Ραπανος. Ο αλλος ο μεσσιας απο την Καλαματα,εβγαλε τα ματια του.
    "ταχα μου-ταχα μου" που λεει και ο Ζικος.
    Και ο κληρος πεφτει στον πιο γερο. Λενε να στειλουν τον Παπουλια στις Βρυξελες,γιατι λεει πρεπει να παρισταντο αρχηγοι κυβερνησεων η κρατων.
    Δεν ξερω αμα προκανουν και δεν τους χεστει και δεν τους ψοφισει στο δρομο.
    Να στειλετε τον Μακη και τον Μπεο ρε μαλακες. Κοροιδα. Εμεις θα τα λεμε ολα;
    Αυτοι ειναι οι Αρχηγοι του παρακρατους που εχει καπελωσει το κρατος εδω και καμια 200αρια χρονια.

    Στους 4 του γιουρο χωρες απο τα PIGS.(αντι ας πουμε την Ιρλανδιο,μια χαρα στο "Ι" παιρνει την θεση της η Ιταλια) Χαρακτηριστικοι εκπροσωποι. Και η Γερμανια παλευει με το "PIS" .Αφου το "G" πηρε ποδι.

    Καποιοι δεν γουσταρουν τα γουρουνια.Ιστορικα. Ουτε τα τρωνε.
    Τσοραφ στο ριζικο της Της Γερμανιας που εμπλεξε.

    Περα απο τα τρεχοντα ομως,το ποδοσφαιρο γενικα ειναι υποθεση νοτιων και Γενικα Λατινων-Ιβιρων. Οι υπολοιπες που το ξεπατικωνουν με "μεθοδους" και "συστηματα" ειναι γιατι "δεν το εχουν" που λεμε και απλα πρεπει να αντιπαρελθουν την φυσικη ελειψη ταλεντου,την μη φυσικη προικα δηλαδη, με "οργανωση" "συστημα" "μεθοδολογια" και τα λοιπα που κανουν οσοι θελουν να "μοιασουν" σε κατι ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    Φτιαχτε μας καμια μηχανη να οργωνουμε και καμια λαμαρινα στρατζαρετε να κυκλοφοραμε στους δρομους ρε. Που θελετε και τριμπλες και τσαλιμια.
    Κατσαβιδοτριπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας26 Ιουνίου, 2012 13:05

    "παριστανται" το σωστο και οχι "παρισταντο" που εγραψα. Η "παραστουν".
    Οχι Αοριστος δηλαδη, αλλα Ενεστως. Διαρκειας ισως.
    Οσο διαρκεσουν οι φαπες δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή