Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΔΥΝΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

        Έχουμε κινητοποιήσεις μπόλικες. Την υποχρεωτική ακινησία του Σαμαρά και τους γιατρούς να τρέχουν να δώσουν εξιτήριο στον υπουργό οικονομικών, αν γίνει τελικά τέτοιος. Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε με αναβολή της καθόδου της τρόϊκας - όχι που νόμιζαν οτι επειδή βγάλαμε κυβέρνηση θα δουλεύαμε κιόλας - αλλά και με την δημοσιοποίηση των εδώ κατασκόπων της για το τίμιο έργο των τεσσάρων υπουργών που είχαν ανοίξει τα παράθυρα για διορισμούς εκλεκτών. Πιστεύω να τα ξέρετε αυτά για τον Λοβέρδο, τον Ραγκούση, τον Γερουλάνο και τον Κλουζοχοίδη.  Και μέσα σ' όλα, μας έπαθε δηλητηρίαση και το Ρενάκι μας και την έβγαλε με τήλιο αντί για μπικίνι. Τα περαστικά μας σε όλους λοιπόν.
           Ίδια με αυτά που πρέπει να αποστείλουμε και στον Πιλάβιο, αφού η αντίπαλη παρέα με πρωτεργάτες τον Γκαγκάτση, τον Χατζηαποστόλου και τον Βούρβαχη του πρότειναν είτε να παραιτηθεί είτε να πέσει ηρωικά από την καρέκλα. Τι νομίζετε, οτι επειδή άρχισαν οι ζέστες ηρέμησαν και οι παράγοντες; Τώρα με Ιωαννίδη, που εξακολουθεί να είναι εναντίον του dopping, χρειάζονται γκαραντί δεξιοί στις καρέκλες κι όχι γιαλαντζί. Οπότε και η λίγδα από κοντά, κλείδωσε την απόρριψη της πρότασης του Παπουτσάκη μαζί με το κλείδωμα της θέσης του νέου προέδρου στον Μποροβήλο. Ωραία πράματα, καθαρά προσκηνιακά και καθ' οδόν προς το υπουργείο οικονομικών όλοι οι προβληματικοί για ενιαία ρύθμιση των χρεών παρέα με το fine tuning των ποινών.
Αγωνία μεγάλη μέχρι το επόμενο eurogroup την Παρασκευή, την έκτακτη σύσκεψη του ΝΑΤΟ την Τρίτη αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ από αύριο.
             Διότι πλέον μπήκαμε στην εποχή του Θωμά, που θέλω να πιστεύω οτι η εποχή δεν θα έχει το χρώμα του ονόματος του. Από σήμερα λοιπόν τα διαρκείας πήγανε στα 150 ευρώ παρά τις σοβαρότατες διαφωνίες Κασνακίδη, τον οποίο τον " ηρέμησε " η μάνα, άνοιγμα όλου του ΟΑΚΑ, κι όσοι πιστοί προσέλθετε. Δύσκολο εγχείρημα σε δύσκολη εποχή και σε ιδιαίτερα στενό χρονικό πλαίσιο.
           Ο Θωμάς όμως είναι εγγύηση από πολλές πλευρές αλλά το σχέδιο είναι σε επίπεδο δονκιχωτισμού. Λογιστικά τα νούμερα βγαίνουν για τις προσωρινές υποχρεώσεις, αλλά και του μνημόνιου τα μέτρα θα φέρνανε αποτέλεσμα και τελικά φέρανε την πλήρη κατάρρευση. Μπορεί ο Θωμάς να κινητοποιήσει τόσο κόσμο, που ούτε το 2004 δεν μαζεύτηκε; Μακάρι, αλλά το βλέπω χλωμό. Και μιλάω προς το παρόν μόνο για τα διαρκείας, και με δεδομένο την γνώση μου οτι όπου ανακατεύεται παλαίμαχος, κλάφτα Χαράλαμπε. Διότι ο Θωμάς είναι μεν άφθαρτος και βαρύτατο όνομα, αλλά μόνο σαν αθλητής. Από διοίκηση επιχειρήσεων, τι παραπάνω έχει σε σχέση με τον Ντέμη; Η πολυκατοικία πέφτει κι έρχεται κάποιο συνεργείο απεντόμωσης για να την σώσει;
         Κι είναι ξεκάθαρο οτι ανέλαβε το κουμάντο της αναπαλαίωσης του νεοκλασσικού, αφού τερματίζει τον Γκρέταρσον και τον Δημητριάδη. Κι άρχισε και τις κινήσεις για νέο προπονητή
- προσωπικά δεν μου κάθεται καλά ο Βλάχος - και για τον διορισμό του νέου συμβουλίου. Άρα κάτι δείχνει να ξεβαλτώνει αν και τα πράματα είναι τρομερά δύσκολα τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Αλλά ας γίνει άλλη μια προσπάθεια, από όσους μπορούν. Κι όσους ελπίζουν. Ποσοστιαία είναι μάλλον το ίδιο με όσους πιστεύουν οτι ο Σαμαράς ΞΕΡΕΙ να σώσει την Ελλάδα. Μπορεί να θέλει, αλλά ξέρει;
          Κι αν για τα εισιτήρια άντε κι υπάρχει μια ελπίδα, για το υπόλοιπο εγχείρημα με την χρηματοδότηση από τον κόσμο και την μετατροπή της εταιρείας σε λαϊκής βάσης, τα πράματα είναι ακόμα πιο σκούρα. Άλλο ένα Θεμέλιο έχουμε με άλλα πρόσωπα. Άλλη μια ομάδα suppoorters. Κι όλα αυτά δείχνουν το πόσο διχασμένοι είμαστε. Τρεις διαφορετικοί φορείς την δεδομένη στιγμή που όλοι θα έπρεπε να αυτοκαταργηθούν και να δηλώσουν οπισθοφύλακες του Θωμά συνεισφέροντας τα χρήματα που κατά καιρούς έχουν συγκεντρώσει στους λογαριασμούς τους. Κι αντί να γίνεται αυτό, σε κάθε ευρεία συνάντηση να προωθούν τις διαφωνίες τους ακριβώς όπως τα κόμματα που στηρίζουν την σημερινή κυβέρνηση. Καθόμαστε τώρα κι ασχολούμαστε με την ανακοίνωση για το γήπεδο και την ανταπάντηση του Βούρου. Είπαμε : Πάρτε μίζες, αλλά φτιάχτε και κάτι. Μοιράστε και κανά δυό εμπορικές χρήσεις κι έδεσε το γλυκό. Αμάν πια με τον καρεκλοκενταυρισμό και την διαθήκη του πτώματος.
              Όμως οι προθεσμίες είναι πάρα πολύ σφιχτές μέχρι την γενική συνέλευση και την λήξη του 44. Οπότε θέλει άμεση κινητοποίηση κι όχι πλακίτσες με τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία με χρήματα με το στόμα κι όταν φτάσει η στιγμή της εκροής, μην τον είδατε τον Παναή. Διότι οι άνθρωποι θα παρασυρθούν σε λάθος συμπεράσματα, χώρια όλους εκείνους τους αλλόθρησκους που δεν ξέρω κι εγώ το τι θα δηλώνουν για συμμετοχή - ιδέα που με βρίσκει εντελώς αντίθετο και βέβαια οφείλεται στον λάθος χειρισμό της ταυτοποίησης των οπαδών χρόνια τώρα. Αλλά και τι να λέμε; Είχαμε ποτέ σοβαρή τεχνοκρατική διοίκηση; Εδώ είχαμε πρωθυπουργό έναν φελό, με την ΑΕΚ θα είχαμε κάτι καλύτερο;
           Είπαμε λοιπόν οτι στηρίζουμε αλλά ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ. Κι εδώ είναι ένα σημείο στο οποίο ο Θωμάς έδειξε την απειρία του. Διότι καλές είναι οι συστρατεύσεις αλλά θα πρέπει, ό,τι και να γίνει τελικά, να έρθει και μια μορφή κάθαρσης. Διότι κάποιοι φταίνε για όλο αυτό το μπάχαλο κι ο Μαύρος δεν θέλει να γίνει πρόεδρος  όπως ο Σαμαράς που στον βωμό της πρωθυπουργίας έδωσε το συγχωροχάρτι στον Βενιζέλο και την παρέα του. Αλλά εύχομαι για την ταμπακιέρα να μιλήσει αργότερα. Καινούργιος είναι ακόμα και οι ζυμώσεις για το επιτελείο του, δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το σίγουρο είναι οτι υπάρχουν εκείνα τα πρόσωπα που μπορούν να τρέξουν την υπόθεση. Μια υπόθεση που θα χαλάσει βέβαια εφόσον ανακατευθεί ο κοντός και ο Θωμάς συμφωνήσει για μερικά δανεικά. Εδώ όμως θάμαστε για να τα κρίνουμε αλλά και να τα λέμε πριν γίνουν.
              ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΚΦΡΑΖΩ. ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ. ΚΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
          Υγ1. Πλέον οι γενιές άλλαξαν. Δεν ξέρω τι σημαίνει το όνομα Μαύρος στους νεότερους. Μου θυμίζει την δική μου επαφή με την ιστορία κι ας πούμε το όνομα Νεστορίδης. Μόνο και μόνο πεειδή μου έλεγε ο πατέρας μου οτι ήταν παικταράς - δεν τον πρόλαβα σαν παίκτη - θα μπορούσε να με έπειθε να πάρω διαρκείας. Κομμάτι δύσκολο.
           Υγ2. Βρε ούτε αυτήν την αδερφάρα τον Χατζηγιάννη δεν μπορεί να πιάσει το κράτος; Εντάξει την Μακρυπούλια την λεσβία και το ξεκάρφωμα. Αλλά ούτε κι αυτόν; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.

12 σχόλια:

  1. Καλημέρα..
    Ειναι να γελάς. Η ομάδα πού δεν μπορεί ποτέ (εκτός τών άλλων) να κερδίσει στα πέναλτι...έπαιξε για να πάει στα πέναλτι. Και, έχασε...
    Απ΄τίς πιο τραγικές Αγγλίες πού έχω δεί η τωρινή (κι έχω δεί κάμποσες τραγικές Αγγλίες). Το να παίζει η Ελλάδα ηρωικό ταμπούρι και βαστάτε παλικάρια είναι σε μεγάλο βαθμό κατανοητό, αλλά το να παίζει το ίδιο πράμα η "μαμά τού ποδοσφαίρου" είναι φρίκη.

    Οι Αγγλοι, ακόμα κι αν ξεκινησουν σήμερα το πρωί για να κάνουν τίς μεταρρυθμίσεις πού χρειάζεται το ποδόσφαιρο τους για να γίνει απλώς σεβαστό βρίσκονται μιά δεκαετία μακριά.

    Οι δε Ιταλοί με έχουν εντυπωσιάσει με την είσοδο στην τετράδα και με το ότι το έκαναν χωρίς να παίξουν με τον κλασσικό Ιταλικό τρόπο. Αλλά και με κάποιους παίκτες πού δεν είχα στο δικό μου ραντάρ (εκτός φυσικά τού αρχοντικού Πίρλο) όπως για παράδειγμα τού Μαντολίβο. Ειναι μιά Ιταλική ομάδα πολύ διαφορετική με τίς προηγούμενες, με ένα συμπαθέστατο προπονητή, και με αξιοπρεπέστατο επίπεδο μπάλλας (τεράστια αντίθεση με την τραγωδία πού παρουσιασαν αποκλειόμενοι στούς ομίλους πριν 2 χρόνια).

    Και θεωρώ ότι θα είναι πολύ δυνατός ο ημιτελικός Ιταλία-Γερμανία αφού οι Ιταλοί είναι η μόνη ομάδα σε ευρωπαικό έδαφος με την οποία οι Γερμανοί πάντα έχουν πρόβλημα. Οπως δυνατός θα είναι κι ο άλλος ημιτελικός αφού οι Ισπανοί δεν είναι τόσο πειστικοί όσο πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγη η Αγγλία, πάντα λίγη μετά το γκλόριους σιξτυ - σιξ. (Άντε να βάλουμε και το 1990 που ήρθε τέταρτη στο Μουντιάλ με Γκασκόιν και Λίνεκερ). Μέχρι και η Σουηδία έχει περισσότερες παρουσίες σε 4αδα Μουντιάλ.

    Αγγλία. Η πιο "μικρή", "μεγάλη" εθνική ομάδα.

    Ο Μπαλοτέλι πέπρωται να το σηκώσει και θα το σηκώσει. (Η προφητεία του γέροντα δεν διευκρινίζει ΤΙ θα σηκώσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2012 11:12

    Χθες έβλεπα αγγλία και νόμιζα ότι έβλεπα τη δική μας εθνική ΧΩΡΙΣ καραγκούνη, σάλπι και σαμαρά. Τουλάχιστον ο μεν κάρα όλο με το γκώλο στο χορτάρι και τα χέρια αναοιχτά προς το διαιτητή παίρνει κάνα φάουλ και κρατάει τη μπάλα, ενώ οι άλλοι 2 βάλαν και κάνα 2 γκολ στα προημιτελικά.
    Φαντάσου, απόλυτο μηδέν επιθετικά τα αγγλόνια με ρούνει και γουώλκοτ κι εμείς βάζουμε γκολ...
    Απο κει και πέρα, όταν πήγε πέναλτυ το περίμενα, όχι διότι τα αγγλόνια είναι λούζερς, αλλά απλά διότι δεν έχουν αρκετούς παίκτες με ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ.
    Ένα ρούνει έιχαν κι ένα τζέραρντ, ενώ οι άλλοι είχαν το μπουφόν και τον πίρλο μπροστάρηδες, αλλά και οι υπόλοιποι 4 δεν ήταν χεζμένοι.
    Επί τη ευκαιρία, χθες ο πίρλο έκανε την καλύτερη εμφάνιση χαφ στο τουρνουά (μέχρι εδώ). Γενικά κάνει πολύ καλό τουρνουά και ευχαριστιέμαι να τον παρακολουθώ, μία όαση στην έρημο της αμπαλοσύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2012 11:18

    Όσον αφορά το Θεωμά, εμένα ηλικιακά μου λέει ΠΟΛΛΑ. Αλλά πες ότι βάζουμε το 150ρι μας και τη γλιτώνουμε τον ιούλιο. Το Σεπτέμβρη που θα έρχονται τα επόμενα μπουγιουρντιά ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, που και που από τη μαλακία τους, τι θα κάνουμε?
    Διότι σωστά τα λες, steven, ούτε περί φακέλων στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα ακούσαμε, ούτε και περί βιωσιμότητας πέραν του καλοκαιριού.
    Δεν ξέρω, εγώ φεύγω σε 1 εβδομάδα και περιμένω να με πιάσει ο νόστος (νωρίς νωρίς) μπας και βάλω την άκρη τη λογική και βάλω και τίποτα στο λογαριασμό - πίθο των Δαναϊδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παίκτες πού έχουν ξεχωρίσει ως τα τώρα κατα τη γνώμη μου στο Γιούρο:

    - από Ιταλία: ο Πίρλο πού μπορεί και να παίζει την καλύτερη μπάλλα τής καριέρας του. Ο Μαντολίβο πού είναι η κλασσική περίπτωση "αθόρυβης δουλειάς". Ο Μπουφόν πού θυμίζει την τεράστια σπουδαιότητα τού μεγάλου τερματοφύλακα (δεν το λέω φυσικά επειδή έπιασε ενα πέναλτι χτές).

    - από Γερμανία: ο Κεντίρα πού έχει ωριμάσει απίστευτα στα 2 του χρόνια στην Μαδρίτη. Ο Χούμελς πού είναι εύκολα ο καλύτερος ευρωπαίος αμυντικός αυτη την στιγμή. Ο Νόιερ πού συνεχίζει την παράδοση πού έχουν οι Γερμανοί σ΄αυτήν την θέση.

    - από Ισπανία: ο Αλόνσο πού ίσως επειδή είναι το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά είναι σκυλί στην αμυντική του δουλειά ως συνήθως αλλά και προσφέρει πολλή δουλειά επιθετικά. Ο Σίλβα, κλασσική αλητόφατσα με πάσα δηλητήριο.

    - από τούς Γάλλους ο Ριμπερύ κλασσικά, αλλά κι ένας παίκτης άγνωστος σε μένα πρίν το Γιούρο, ο Καμπάιγ πού τα κάνει κυριολεκτικά όλα.

    - από Πορτογαλία ο Μπρούνο Αλβες (απίστευτο ότι κάποτε πέρασε από μας) αλλά κι ο Κοεντράο, κι οι δύο κάνουν την άμυνα τών Πορτογάλων να έχει σοβαρή υπόσταση.

    - από την Αγγλία μόνο ο Χάρτ. Δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι Αγγλος τερματοφύλακας έβγαλε ολοκληρο τουρνουά χωρίς να γίνει ρόμπα.

    - απ΄τούς Τσέχους μού άρεσαν τόσο ο Σιλασιέ όσο κι ο Γίρασεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας25 Ιουνίου, 2012 13:09

    Σιγουρα η απονενοημενη ισως-προσπαθεια του Θωμα,θα υποστηριχθει,περισσοτερο απο καθε αλλο ημιμετρο που ισως να ειχε προτιμηθει.
    Συμφωνω οτι δεν εχει περισσοτερρες "ακρες" η δυνατοτητες απο τον κοντο,εκ των πραγματων. Το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν ειναι "κοντος",ουτε στη νοοτροπια ουτε στην συμεριφορα,και φανταζομαι αυτο θα περασει και στις εξεδρες αλλα και-κυριως-στα αποδυτηρια.
    Η μινι η μαξι, ΑΕΚοποιηση που προσπαθει,εκδιωχνοντας του κηφινες και επιδιωκοντας να φερει, η να επαναφερει ενγωνσμενους και κιτρινους,πισω στα ποστα,ειναι εκτος απο αναμενομενο και απαραιτητο.

    Νομιζω οτι μερικες μεταγγραφες-θα μας επιτραπουν φανταζομαι 3-4,δεν θα επιβληθει τελικα η πληρης απαγορευση-εμπειρων παικτων που γνωριζουν την ατμοσφαιρα και την μυρωδια των αποδυτηριων,καθως και με εναν τεχνικο που θα ξερει τα "ΑΕΚοπραγματα",ειναι στη σωστη κατευθυνση.
    Ο Βλαχος ειναι και καλη και κακη λυση. Καλη με την εννοια οτι δεν ειναι ξενος και κακη με την εννοια οτι ειναι "λιγος".
    Βεβαια δεν ειναι ωρα για "ονοματα" στον παγκο. Το μονο που χρειαζεται-αφου δεν εχει απομεινει τιποτα αλλο-ειναι οι σφυχτες σχεσεις μεταξυ διοικησης-παγκου-παικτων-εξεδρας. Αυτο ετσι κι'αλλιως ειναι-θα πρεπει να ειναι- κυριο συστατικο καθε ομαδας που θελει να εχει μια μινιμουμ αξιοπροσεχτη πορεια.

    Περιμενα η -σε καθε περιπτωση-επιστροφη του Μαυρου στην
    ΑΕΚ να γινοταν κατων απο πιο ιδανικες συνθηκες και υπο καλλιτερες προυποθεσεις.
    Κανεις ομως δεν μπορει να του αποδοσει οτιδηποτε βεβαια,ακομα και ετσι.
    Η "για ποιο λογο" ανακατευεται. Δικαιωμα του ειναι. Ισως και υποχρεωση του στο κατω-κατω.

    Αυτο που πρεπει να γινει,αφου φαινεται οτι μπουκαρει για τα καλα στα πραγματα,ειναι να κανουν πισω οι αλλες συνιστωσες,ωστε να μην αποτελουν εμποδια η παραφωνιες. Η και σε ορισμενες περιπτωσεις να αποφευχθουν προβοκατορικες συμπεριφορες και ενεργειες.
    Δηλαδη κατι "κοντοι" κατι "ντεμοτεχνεις",κατι "φωτορεποστερς" κατι Αθηνιδες κατι Τροχαναδοπροσπαθειες και Βουριες λειτουργιες, η να σκασουν και να σωπασουν,η να συνταχθουν με την νεα -απονενοημενη επαναλαμβανω αλλα εναπομεινουσα- πρσπαθεια του Θωμα.

    Ασφαλως και θα στηριχθει με καθε τροπο. Και πρεπει.
    Αφου κατι αλλο δεν υπαρχει. Πριν πεθανεις,καλο ειναι να κανεις και μια τελευταια προσπαθεια. Να μη μιμηθουμε και τους αυτοχειρες που πηδανε απο τα μπαλκονια.

    Τα οικονομικα,ειναι σιγουρα το μεγαλο αγκαθι. Και οχι τοσο ο οποιος καταρτισμος του ροστερ. Τα χρεη που κυνηγανε τις ημερομηνιες ασφυκτικα και τα λιξηπροθεσμα που καθε μερα χτυπανε την πορτα,ειναι το μεγαλο αγκαθι.
    Γι'αυτο,δεν ξερω αν υπαρχει λυση,η αν αρκει η οποια συστρατευση.

    Δυστυχως οι "κακοδιαχειρησεις" (sic) και οι λαθροχειριες ( πολυ sic) των προηγουμενων ετων,αφησαν πολυ μεγαλες πληγες,ανοιχτες.
    Τελος παντων. Καλυτερα να πεθανουμε ορθιοι και πολεμωντας,παρα με την κεφαλα κατω,σε καποια αιθουσα δικαστηριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας25 Ιουνίου, 2012 13:26

    Οσοι λενε κατι για "αντιποδοσφαιρο" της Ελλαδας, ας κοιταξουν τα χαλια των Αγγλων η και των Τσεχων.
    Μιλαμε για τραγωδια. Η "πρεμιερ λιγκ" αποκτησε λαμψη με την συγκομηδη αλλοδαπων παικτων-προπονητων,αλλα στην ουσια οι μαλακες οι Αγγλοι εχασαν,ξεχασαν την ιδια τους την ταυτοτητα.
    Τους "κουρεψαν" οι νεοταξιτες με την ψιλη.

    Κατι Τεριδες, κατι Γουρουνει και κατι Τζεραρντ να μασας και να φτυνεις εχουν απομεινει. Πραγματικα για κλαμματα.
    Τελος στο λεγομενο "Αγγλικο ποδοσφαιρο". Πρεπει να ξεσκαρταρουν και να αποκαθαρισουν το πρωταθλημα τους, "Βρετανοποιωντας" το ξανα. Εαν θελουν να μη γελα ο κοσμος μαζι τους.

    Η Ιταλια,αυτη αλλαξε προς το καλυτερο κατα την γνωμη μου. Δεν ξερω αν ειναι παροδικο,λογο του προπονητη, η των συγκυριων,αλλα μια χαρα παει. Αξια ειναι εδω που ειναι και βλεπω τους Γερμανους να τα βρισκουν πολυ σκουρα.
    Το "σωμα" της ομαδας λειτουργει πολυ καλα,με εξαιρεση την απιστευτα αναποτελεσματικη επιθεση. Και απο εκει θα την πληρωσει.

    Ενω ολα λειτουργουν πολυ καλα ως την γραμμη της μ.περιοχης,απο εκει και περα μιλαμε για δυο κομματια κρεας που εχει μπροστα. Αυτον τον Αφρικανοινδιανο τον Μπαλοτελι-που δεν ξερω γιατι του ειπαν να κανει αυτο το επαγγελμα,ενω καλλιστα θα μπορουσε να συνεχεισει να σκαρφαλωνει σε χουρμαδιες-και τον αλλον τον βλογιοκομενο τον Κασανο.
    Χρειαζονται πανω απο 5 ωρες παιχνιδιου και πανω απο 60 τελικες για να βαλουν και οι δυο μαζι ΙΣΩΣ ενα γκολ με καποιο τροπο.

    Ειναι πιο πιθανο να βαλει γκολ ο Πιρλο απο το κεντρο,παρα και οι δυο τους με 10 τετ-α τετ.
    Ετσι,γαμανε ολη την προσπαθεια της ομαδας.Ολοι οι υπολοιποι δουλευουν σαν σκυλοι και μολις η μπαλα παει σε αυτα τα δυο κουτσουρα, ειναι ως μη γενομενη η προσπαθεια.
    Δυστυχως κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταντια..δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ακομα αεκτζηδες που πιστευουν οτι η σωτηρια της αεκ δεν θα ερθει με κατι αλλο εκτος της πτωχευσης..
    δλδ ρε πουστη μου ειναι καλυτερη μια αεκ με βλαχο προπονητη και ολα τα σαπακια δεξια κ αριστερα απο μια αεκ που θα κανει το λυτρωτικο μαρτυριο των χαμηλοτερων κατηγοριων κ θα γυρισει εξαγνισμενη ?

    οχι 150!! αλλα ουτε 15 δεν επιθυμω να δωσω για να δω να συνεχιζεται αυτη η καταντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2012 16:34

    @thomas: Παρασυμφωνώ. Ίσως να πρέπει να "καεί" (και το απεύχομαι) και αυτή η προσπάθεια, για να προχωρήσουν τα πράματα.
    Διότι οι ημερομηνίες πληρωμών θα τρέχουν, και με 150ρια και 10ρια και 20ρια δε βάφουν αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργη ουτε με 40χιλ διαρκειας δεν γλυτωνει η ΑΕΚ..ασε που αυτο το νουμερο ειναι εξωπραγματικο ακομα κ για τον πιο συσπειρωμενο λαο..

    περσινες οφειλες, δοσεις εφοριας,τρεχον ροστερ...ολα αυτα με 3 μυρια απο τα διαρκειας,μισο τηλεοπτικο, χωρις ευρωπη κ χωρις χρηματοδοτηση απο καποια μεγαλη τσεπη πως θα βγουν?

    καταδικασμενη προσπαθεια ειναι..ρε πουστη μου στην τελικη ας κανουν δημοψηφισμα..αντεχει ο κοσμος της ΑΕΚ 2-3 χρονια στις κατω κατηγοριες με την προυποθεση να ανεβει καθαρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιουνίου, 2012 16:58

    Τι δημοψήφισμα thomas? Είμαστε σοβαροί?
    Ξέρεις τι θα ψηφίσουν όλοι: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΑΠ ή ΣΥΡΙΖΑ).
    Θα σκάσει ο πάντζας με τη μακέτα του γηπέδου μουλιασμένη, οι "γνήσιοι" με τις μπόμπες, το ντεμοτεχνείο με τις πληρωμένες πένες και άπαντες θα κραυγάζουν "όποιος μιλάει για δ ή Β εθνική...".
    Διάβασε μία γύρα όλους τους δημοσιογράφους της ΑΕΚ. ΌΛΟΙ (εννοούμε Ο-Λ-Ο-Ι) ξορκίζουν την ιδέα του νέου ΑΦΜ στη Β'.
    Και αυτοί διαμορφώνουν απόψεις.
    Αν πεις εσύ ή εγώ την άποψη μας θεωρούμαστε χειρότεροι προσκυνημένοι και νεοταξίτες από το τζήμερο με το κωλόγλυμα επιστολή στη μέρκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά σε περίπτωση που πτωχεύσει η ομάδα και μπει σε εφαρμογή το σενάριο Τίγρης-αγορά αφμ κλπ.θα δεις για πότε οι ΑΕΚοδημοσιογράφοι θα αλλάξουν ρώτα.
    Από την αρχή ήμουνα αρνητικός με Δ εθνική και restart ,αλλά πλέον και αυτό που συμβαίνει δεν το μπορώ.(Σημ.τη βοήθεια που μπορώ θα τη δώσω στον Θεωμά-2 διαρκείας και ψήσιμο σε ανενεργούς φίλους).
    Και να τα καταφέρει τώρα με εφορίες και τα πρώτα έξοδα,νομίζω από Σεπτέμβη θα ξαναμπούμε στα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή