Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

            Καταλαβαίνω οτι ζούμε ιστορικές στιγμές με την απόκτηση κυβέρνησης, που κατά την γνώμη θα είναι κάτι σαν το θερινό τμήμα της βουλής, όπως και την ετοιμασία της εθνικής ομάδας για την εκδίκηση όλου του ελληνικού λαού εναντίον των γερμανικών στούκας. Όλα είναι κατανοητά, όπως είναι εξ ίσου κατανοητό οτι μόλις αναλάβει ο Ράπανος μαζί με τον Ζανιά θα πέσουν επάνω στο πρόβλημα της ΑΕΚ για να το λύσουν μια και καλή. Είναι αλήθεια οτι κούρασε, όπως κούρασε ο Κουβέλης μέχρι να πει το ναι μετά από ένα μήνα που η γκόμενα ήτο γονυπετής μπροστά στο σηκωμένο πουλί του.
            Και η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς. Η χώρα βρήκε την σταθερότητα, που μάλιστα είναι και τρικομματική, αλλά και η ΑΕΚ μπήκε σε ράγες επιτέλους. Ήδη τα 1800 διαρκείας είναι νούμερο πολύ σημαντικό, που σίγουρα θα κάνει κι όλους τους παλιούς κατόχους που δεν ήταν ευχαριστημένοι από τις θέσεις τους, να σπεύσουν από αύριο κιόλας να αλλάζουν το οπτικό τους πεδίο. Χώρια οι άλλοι που δεν θέλουν την έκπτωση και περιμένουν την καταληκτική ημερομηνία του άρθρου 44 για να δουν αν πρέπει να δώσουν λεφτά κατ' ευθείαν στην εφορία για την σωτηρία της ομάδας ή στην ΑΕΚ για να τα πάει στην εφορία. Και δεν κάνω φτηνό χιούμορ. Είναι δίλημμα αυτό.
            Που τόχω κι εγώ. Και συνήθως δεν υπάρχει μόνο ένας περίεργος. Υπάρχουν κάμποσοι που απλά δεν γνωρίζουν οτι τυγχάνει να έχουν την ίδια άποψη. Είναι σαν την γκόμενα που την συναντάς μετά από κάποια χρόνια και σου εξομολογείται οτι ήταν πάντα ερωτευμένη με σένα και εσύ δεν το είχες πάρει χαμπάρι. Και τι να πρωτοκάνεις τότε; Να πηδήξεις αυτήν ή την γυναίκα σου που σε τύφλωσε και δεν έβλεπες; Σιγά μην σκεφτείς οτι εσύ ήσουν ο μαλάκας. Τέλος πάντων, να μην ξεφεύγουμε.
             Οφείλω να πω, οτι δεν ανανέωσα τα διαρκείας μου. Κι οφείλω να ξεκαθαρίσω οτι δεν σκοπεύω να το παίξω μπαταξής, είτε πηγαίνοντας στα παιχνίδια με τις προσκλήσεις στην σουίτα του Diners ή χρησιμοποιώντας το δημοσιογραφικό πάσο μου. Όχι τέτοια πράματα για μένα. Απλά δεν με εμπνέει το διοικητικό σχήμα. Που ουδέποτε αμφισβήτησα τον Δημητρέλο για την τιμιότητα του αλλά αμφισβητώ το ποιός θα είναι αύριο και τι σόϊ διαχείρηση θα κάνει στα κοινά ταμεία. Είπαμε : Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός γενικώς. Εγώ δεν θα μπορούσα να ψηφίσω κάποιον πελτέ από την Καλαμάτα μόνο και μόνο για να έχει ο φοβισμένος αγρότης μια κυβέρνηση μπας και δεν χάσει την παράνομη επιδότηση του.
               Κι αν ήμουν Μαύρος, φυσικά και θα πήγαινα στον Μελισσανίδη ( δεν πιστεύω να έχετε παράπονο για όλη την στιχομυθία - 3 ημέρες πριν ) αλλά δεν θα γινόμουν και πλασιέ του παιχνιδιού. Διότι ένα παιχνίδι παίζεται. Του παλιού αρκουδιάρη με το ζώο, για όσους το έχουν προλάβει. Που κανείς δεν καταλάβαινε γιατί έδινε κάποιο φιλοδώρημα. Για να φάει η αρκούδα ή ο Ρομά ( sic ); Κι εδώ κάνει ένα λάθος ο περήφανος και άφθαρτος Θ(ε)ωμάς. ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΣΗ ΠΛΕΟΝ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΣΗ. Κι από ό,τι γνωρίζω, δεν έχει υπάρξει καμία μεταβολή στο μετοχολόγιο για να εμπιστευτεί ο κόσμος να δώσει χρήματα στους νυν. Κι αν τίθεται το περίφημο " η σωτηρία της ΑΕΚ ", τότε γιατί να μην δοθούν απ' ευθείας στην εφορία για το 44 αλλά μέσω ΑΕΚ; Τα ξαναείπα.
             Και δεν είναι μόνο αυτό. Πού ξέρω εγώ, ποιός θα είναι αύριο αφεντικό; Κι αν είναι ο κοντός; ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ - κατά πως λέει - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ; ΑΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Που για να πούμε τα χοντρά πρέπει να κάνει τα εξής :
             - Ένα χαρτί στην εφορία για αναστολή κατασχετηρίων ύψους 13,5 μύριων.
             - Να αφήσει το ΟΑΚΑ απλήρωτο αφού τα 700 χιλιάρικα της χορηγίας του ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ ( δόσεις του Σεπτέμβρη και του Δεκέμβρη για την προηγούμενη αλλά και την επόμενη σαιζόν ) έχουν εκχωρηθεί στο γήπεδο.
            - Να αφήσει τα λεφτά ( περί το 1,7 μύριο ) του συνδρομητικού καναλιού να εισρεύσουν στα ταμεία ενώ έχουν εκχωρηθεί για το δάνειο του φίλου του κοντού.
           - Να πει στο συνδρομητικό κανάλι να ξαναδώσει πίσω τα χρήματα από τα φιλικά που πρόκειται να δώσουμε ( 250 χιλιάρικα) .
           - Να απαιτήσει τα ΄λεφτά από τις ταμπέλες ( Sportvision κατόπιν δικαστικής διαμάχης ) που έχουν προεισπραχθεί μέχρι το 2015.
           - Να κάνει νέα ρύθμιση στο 44 ( 1, 3 μέχρι τώρα κι άλλο τόσο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ).
           - Να κάνει ρύθμιση για τα 2,5 μύρια των άλλων οφειλών.
           - ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ PSI ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 40%.
                 Μιλάμε για υπουργάρα που απέναντι του θα έχει το πλάνο του Χρήστου Κωστή, την ιδέα του Μαύρου και την αόρατη φορολογική ενημερότητα του Ντέμη. Και βεβαίως αν η υπουργάρα τα ρυθμίσει όλα αυτά, αν η ΑΕΚ κάνει τις πολυπόθητες τρεις ανανώσεις συμβολαίων και τις τρεις μεταγραφές που εκλιπαρεί την λίγδα, αν πάρει έναν ( οποιονδήποτε ) προπονητή κια παίξει και τα φιλικά στην Αγγλία, εγώ εδώ είμαι. Να παίρνω τρία εισιτήρια για κάθε αγώνα. Κι άρα να δίνω παραπάνω χρήματα για την τρέλα την δική μου και των παιδιών μου. Δέχομαι οτι θα ζημιωθώ εγώ μπροστά στην ΑΕΚ που θα βγει κερδισμένη στο τέλος.
                 Το βασικό είναι να μην υπάρχουν λεφτά. Το βασικό είναι να βρίσκονται λεφτά. Διότι αν υπάρχουν λεφτά, προκύπτει Γιωργάκης Παπανδρέου και μπόλικοι ρουσφετολογικοί διορισμοί. Αν λεφτά θα βρίσκονται στον δρόμο, μπορεί και να οφείλονται και σε κάποιους ανθρώπους που πρώτα παράγουν και μετά αμείβονται. Τίμια και καθαρά. Χώρια οτι κι από τώρα να είχα πάρει διαρκείας, και πάλι δεν θα είχα βοηθήσει. Διότι θα τα αγόραζα μέσω πιστωτικής κάρτας κι άρα ρευστό δεν θα έμπαινε στο ταμείο.
               Γι' αυτό το έκανα; Όχι. Απλά - και τελευταίοι εν γνώσει μου να βγαίναμε - τα χρήματα θα τα έδινα. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η ομάδα μας. Αλλά να δώσουμε σε κάτι που αύριο πιθανώς και να μην υπάρχει; " Έλα μωρέ, σιγά που στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει ΑΕΚ." Είναι πολύ δυνατό το επιχείρημα ίδιο με τα ασφαλιστικά ταμεία, τις συντάξεις κι όλα τα μνημονιακά που θα συμβούν μέσα στο καλοκαίρι την ώρα που θα χρησιμοποιείται το μελτέμι για κλιματιστικό. Όπως είναι και πολύ δυνατό το επιχείρημα του υπουργού πάυσης πληρωμών και του Κουβέλη που θα είναι γκάζι για τις εξελίξεις αλλά και φρένο αν οι δοσίλογοι ξαναπαρασυρθούν. Τελικά ο Κουβέλης δεν είναι πολιτικός. Σύστημα πλοήγησης είναι.
              Και φυσικά αεκόμετρα δεν βάζω. Όπως κι επικροτώ την προσπάθεια της οργάνωσης για την προώθηση των διαρκείας. Και δηλώνω απερίφραστα, οτι αν κληθώ, προτιμώ να δώσω το πιθανό κέρδος των συνδέσμων από την αναλογία της τιμής των εισιτηρίων μου, χωρίς όμως να πάρω εισιτήρια. Διότι αυτοί, όσες διαφωνίες και να έχω, τουλάχιστον είναι ζωντανοί σε σχέση με αυτούς που κινούνται για να με σώσουν που αυτοί με καταλήστεψαν. Φυσικά κι οι αρχηγοί της ερασιτεχνικής ( τρεις τουλάχιστον ) είναι πλέον στον χαβαλέ τους, αλλά άλλο να δίνεις pour boire δέκα ευρώ κι άλλο να έχεις δώσει ό,τι σου ζήτησαν και η ομάδα να χρωστάει 80 μύρια. Και να πω και κάτι άλλο: Και μπράβο για το πανελλήνιο του στίβου. Ο δικέφαλος κρατιέται ψηλά. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
             Υγ1. Μια ωραία γκόμενα είχαμε και την πέταξε ο Βενιζέλος. Μάλλον δεν θα του κάθισε.
             Υγ2. Το μίνι μπικίνι είναι άλλο πράμα. Καθαρό ΔΝΤ.
             Yγ3. Στοιχηματικά πάω στα εξής ( πάντα σε πλήρη ανάπτυξη ): Πορτογαλλία στάνταρ, Ελλάδα στο 2Χ , Ιταλία και με Χ, και Ισπανία χωρίς να αποκλείω την Γαλλία. Χονδρικά 3 διπλές ή δυό διπλές και τριπλή το Σάββατο. Δηλαδή, στα πρώτα παιχνίδια βλέπω ξεκάθαρα σημεία, και στα επόμενα μπόλικα Χ. Άσχετα ποιοί θα περάσουν.

24 σχόλια:

  1. Εγώ βλέπω Πορτογαλία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία στην τετράδα τών ημιτελικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΛΟΓΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.
    ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΠΙΚΙΝΙ, ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ Ή ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ STRING;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ; ΤΟ ΡΩΤΑΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ. ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μίνι μπικίνι υπάγεται κι αυτό στον γενικό μινιμαλισμό πού ζούμε και πού εξέφρασες ως το απόλυτο ΔΝΤ.
    Γενικώς με εκφράζει ως ενδυματομειωτική προσέγγιση. Θεωρώ δηλαδή ότι δεν καταστρέφει τον χρυσό κανόνα "ότι κρύβεται προκαλεί μεγαλύτερο πόθο" διότι κι αυτό, το μίνι μπικίνι, "κρύβει".

    Αλλωστε, αν ανατρέξουμε στο χρόνο θα δούμε ότι, στά 60ς, η εμφάνιση τού μίνι δεν ήταν ντε και καλά η "διάδοχη κατάσταση" σε κάτι αλλά η δαρβινική εξέλιξη τής φούστας. Αλλο διαδοχή κι άλλο εξέλιξη αφού η διαδοχή μπορεί να είναι και αυθαίρετη (βλέπε πολιτικές διαδοχές, αλλά και προπονητικές, κ.ο.κ).

    Αυτά έχουν αναλυθεί λεπτομερώς στο γνωστό (στούς μυημένους) βιβλίο τού καθηγητού William Learnu με τίτλο "Mini Bikini: and how it will bring the Socialist Revolution" το οποίο και διαβάζω αυτές τίς μέρες.
    Σκέφτομαι να γράψω και μιά περίληψη εδώ στο μπλόγκ μόλις το τελειώσω και εμπεδώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τής πουτάνας έχει να γίνει αύριο στα ελληνικά μήντια μόλις πάρουν χαμπάρι το άρθρο πού μόλις ανεβασε η Μπιλντ στην ιστοσελίδα τής για τήν εθνική. Εγώ γαμήθηκα στο γέλιο πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΤΗΣ EXTRA MINIMAL REVOLUTION AS A CONSEQUENCE OF A NON EXISTING ΜΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ MAXIMIZED DRESSED UP CAPITALISM THROUGH A MONOKINI ( ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ, κι ας μην το βρίσκω ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΙΣ 10/08.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιουνίου, 2012 10:40

    @ steven+albert: Και τα μεμέτια έχουν πάρει αντίστοιχο δρόμο στην ενδυμασία κολύμβησης. Έχουν δημιουργήσει το BURQINI...είδες πως το μουτζό απαλευθερώνεται στις παραλίες όλου του ντουνιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιουνίου, 2012 11:38

    Μιλάμε βιώνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ σούργελο...κλαυσίγελος...
    Στείλαν στον μακαρίτη το ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΝ ΑΣΙΜΟ μπουγιουρντί από την εφορία! Φυσικά υπάρχουν θεωρίες ότι, όπως και ο elvis, ο νικόλας ζει χαλαρά σε ένα σαλέ στην ελβετία...Υπάρχουν και πολλές αναφορές μαρτύρων από ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (μία είναι η πλατεία) κάθε 17/3 το βράδυ, στον πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους κατεβαίνει μία μαύρη σκιά με μία κιθάρα, ακολουθούμενη από ένα κοπάδι κατσαρίδων, που σιγοτραγουδάει ένα τραγούδι "Πουτσόμουνο-Sonata Amanes-Mουνακόπουτσα". Όταν το 2007 ένας μπαχαλάκιας τον είδε είπε: "Ρε αυτός είναι ο Νικόλας!" και πήγε να τον ακουμπήσει στην ουλή στο λαιμό, μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον είδαν να τρέχει στη Μπενάκη ξεβράκωτος με μία μολότωφ στα χέρια ανακράζωντας: "ο Κύριος μου, και Θεός μου"...

    ...σε αυτές τις αναφορές στηρίχθηκε η ΔΟΥ και θεώρησε, προφανώς ότι ΚΑΙ ζωντανός είναι ο Νικόλας ΚΑΙ ότι δεν έχει όλα τα κέρδη από τις κασέτες του σε offshore του Κρανιδίου και είπε να τον ψάξει για το νέο χαράτσι.
    Άλλωστε ο Νικόλας ήταν πασίγνωστος νομοταγής πολίτης με άσβεστη διάθεση συνεισφοράς φόρων και εισφορών στο κράτος του ΜΠΑΤΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο γαρατζέος21 Ιουνίου, 2012 11:41

    Ρε βαρέστε φαλημέντο ρε μουνιά, ρε κωλοτσολάκογλου, ρε δοσιλογάρες...ασταδιάλα πιά, που να σας κερμάσουν στο σύνταγμα και να σας θάψουν με το γκώλο έξω να παρκάρουν τα ποδήλατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλενα Ράπτη και Εύα Καιλή με μίνι-μπικίνι,μμμμ θα ήταν ενδιαφέρον θέμα.Για τη Ρένα "μας" δεν το θέλω,θέλω κλασσικό μπικίνι,άσπρο με φιογκάκια στα δεσίματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέρετε τι κοινό έχει ο Σαμαράς με τον Χριστόφορο Κολόμβο; όταν ξεκίνησαν, δεν ήξεραν που πήγαιναν και όταν έφτασαν, δεν ήξεραν πού βρισκόταν.

    και

    Η επιτυχία του ΓΑΠ ήταν ότι μπορούσε και..........
    προχωρούσε από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνει τίποτα από τον αρχικό ενθουσιασμό του.
    Κλεμμένα αλλά μου άρεσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Albert_AEKstein για τη Μπιλντ,θα λες το μαλάκα-Καραγκούνη και τον "κατάσκοπο" γερμανό δημοσιογράφο ? ε εντάξει αστείο (κακόγουστο για 'μένα) είναι.Όποιος το πάει παραπέρα,μαλακία θα κάνει.Δυστυχώς αύριο,θα γίνει πανηγύρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηδη το πήγε πάρα πέρα το SportFm με το γερμανόφωνο γράμμα, Χρήστο. και με το βίντεο-σάτιρα τού Αδόλφου από την "Πτώση" με το οποίο επίσης γέλασα.
    Κύττα, το όλο πράμα είναι τόσο φτηνο (εκατέρωθεν) πού έχει και την πλάκα του. Σαπουνόπερα είναι, δεν είναι κάτι παραπάνω.
    Αν ειδωθεί σοβαρά, και σαφώς ελοχεύει αυτό αν δεν έχει συμβεί ήδη, τότε ναί, έχουμε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ_NEW KAI ALBERT_AEKSTEIN: Εγώ πάντως γουστάρω θέματα να γίνουν. Τι, μόνο σε συλλογικό επίπεδο τσαμπουκάδες;
    Να κανονίσω να έρθουν καμιά 300 χρυσαυγίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α,δεν το είχα δει το γράμμα (κακόγουστο και φηνό),πλέον είμαι σίγουρος,αύριο θα γίνει της πόπης,εκατέρωθεν.Θα συνεχίσω να το βλέπω ως,όπως σωστά το έθεσες,σαπουνόπερα!.
    Κρίμα STEVEN ,αφού γουστάρεις θέματα (και εγώ μαζί σου),που οι πολιτικάρες μας έχουν τα δικά τους,αλλιώς θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές εθνικής "παλιγεννεσίας".Κρίμα,θα ήθελα να ακούσω έναν Γιακουμάτο να την λέει στην Μπίλντ π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ_NEW: Αδερφέ υπομονή. Να τελειώσει το τουρνουά και μετά θα βλέπουμε κανάλι βουλής. Όχι όλα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος Χοντζεας21 Ιουνίου, 2012 15:02

    Ραπανος. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΑΠΛΥΤΟ. Φυσικα για τον πολυ κοσμο ειναι αλλος ενας αγνωστος που τωρα γινεται γνωστος. Αφου ξερει μονο τους βουλευτες που τον βολευουν. Δεν πειραζει.Αφου δεν τον βλεπατε τοσα χρονια, θα τον μαθετε τωρα. Και απο την καλη μαλιστα.

    Εχουν πιασει και κλεισει ολα πλεον τα ποστα. Ποσο πιο προφανες να γινει;
    Τι να πρωτοκανουν; Θα μπορουσαν να βαλουν κατευθειαν τον Ροτσιλντ,αλλα προφανως λογο φορτου εργασιας,δεν δυναται.
    Ισως η μονη και πρωτη-ακομα- χωρα την οποιαν πλεον την κουμανταρουν απευθειας και εξ'ολοκληρου απο την Στοα. Πληρως. Μιλαμε για ενα "πειρατικο" (κατα τον γωστο σπικερ με τα dvd) στο οποιο εχουν σαλταρει πανω του ενα λεφουσι απο νεοταξιτες. Γεφυρα,πηδαλια, καταρτια. Τα παντα ολα. Μεχρι και οι μαγειροι και οι μουτσοι,ειναι δικοι τους. Ολικη αντικατασταση πληρωματος.
    φυσικα αυτο που μενει ειναι να εξαρθρωθει,να ακρωτηριαστει και αυτη η μαλακια με τις καλπες και τις εκλογες καθε λιγο.
    Με ενα "μικρο" Συνταγματικο παραξηκοπημα ολα θα ειναι πλεον τελειωμενα.

    Και οι μαλακες φοβισμενοι η ανοχικοι η και ενοχικοι πληβιοι περιμενουν εργο και να δουν τι θα γινει με κατι μετενεργειες,με μη απολυσεις με φοροελαφρυνσεις,με μερικες αποκαταστασεις μισθων κλπ. Γιατι τα εχουν ταξει αυτα,οι αλλοι. Μη ξεχνιομαστε.
    Κανεις ομως δεν λεει που και πως θα βρεθουν τα 14 δισ γιουρω για το επομενο διαστημα που πρεπει να δωθουν στον μινωταυρο των Βρυξελων.
    Αυξανοντας τους μισθους και μειωνοντας τους φορους και περνοντας πισω τα χαρατσια θα βρεις λεφτα; Η απο την "αναπτυξη" του πεθαμενου;

    Μακαρι να βρεθουν ολα. Μακαρι να περφουμε εξω. Μακαρι τα σχεδια να λενε "βελτιωση" και "ανακαμψη" και "τελος στα βασανα". Μακαρι. Αλλα δεν βλεει κανεις με ποιον τροπο θα γινουν αυτα;. Και κυριως δεν βλεπει και καμια διαθεση τετοια απο εκεινους που προκαλουν τις κρισεις. Αν ηταν να ανακαμψεις,γιατι να σε υπεσκαπταν τοσο καιρο; Για να σε κανουν τωρα μαγκα;
    Ηθελα να ηξερα, μυαλο κουκουτσι δεν υπαρχει;


    Δεν πειραζει παιδια. Προχωρειστε. Καντε και τα μπανια. Καλοκαιρι ειναι. Και δεν κανω πλακα. Χαρειτε το. "Παιξε στις λασπες στα ανηφορια,ειναι πολυ νωρις για αγορια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστος Χοντζεας21 Ιουνίου, 2012 15:10

    Ερωτημα-απορια: Ανα απλα και μονο σαν υπουργος της κυβερνησης Μητσοτακουλα, ο Σαμρας καταφερε τετοια και τοσα πληγματα στην χωρα, μπορει κανεις να βαλει με το νου του τι μπορει,τι ειναι ικανος να προκαλεσει με την πρωθυπουργια στα χερια;

    Μπροστα του ο ΓΑΠ θα μοιαζει σαν τον Ολαφ Παλμε.

    Ρε με τι σακατιδες εχουμε μπλεξει.
    Και οπως εχει πει και καποιος, "...αυτοι οι δυο θα ηταν ικανοι να βουλιαξουν τον Τιττανικο, μεσα στο λιμανι του Σαουθαμπτον".
    Ε, ρε πλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρουσίασε ο Θ(ε)ωμάς το πλάνο (σκέψεις-αγωνίες) που έχει για να σωθεί η ΑΕΚ.
    Στη σημερινή εποχή και στη σημερινή ΑΕΚ,δεν μπορεί (και να θέλει)ο κόσμος να είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας,μόνο συμπληρωματικά μπορεί να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ρε παιδιά, έχω μια ερώτηση κι εγώ. Αν η Κροατία έφερνε 0-0 με την Ισπανία κι η Ιταλία κέρδιζε με 2-0 ( όπως κι έγινε ) την Ιρλανδία, θα είχαμε τριπλή ισοβαθμία οκ. Η Ισπανία θα πέρναγε λόγω γκολ. Οι άλλοι όμως θα είχαν τα πάντα ίδια. Ποιός θα πέρναγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστος Χοντζεας21 Ιουνίου, 2012 16:08

    Δεν περιμενα τετοια προχειρατζα απο πλευρας Μαυρου.
    "παμε ολοι μαζι ο καθενας οτι μπορει... ας βαλουμε κατι γιατι χανομαστε...εχω μιλησει με μετοχους και μου ειπαν καλη επιτυζια (!) αν δουν οτι εχουμε μαζεψει αρκετα,τοτε θα συκγινηθουν και εκεινοι..."
    Δεν ειναι δουλειες αυτες Θωμα μου.

    Αν ειναι να βαλουν οι πτωχοι για να συγκηνηθουν οι πλουσιοι,τοτε καλυτερα να γινεις συνεργατης του Ραπανου. Γιατι τιποτα δεν κομιζεις καινουριο.
    Και κυριως το προβλημα δεν ειναι οτι " ο κοσμος ειναι διχασμενος και πρεπει να ειμαστε μονιασμενοι..."

    που τον ειδε τον διχασμο; Λεφτα δεν υπαρχουν. Αυτο ειναι το προβλημα. Και δεν υπαρχουν,γιατι λειπει το μεγαλο οραμα. Το σπρωξιμο. Η Ωθηση.
    Οπως ο κοσμος πλεον δεν δεινει λεφτα στην εφορια αλλα προτιμα να ταισει το παιδι του,ετσι και ο ΑΕΚτζης δεν ειναι διατεθημενος να δωσει λεφτα στον-οποιοδηποτε- "Δημητρελο" αφου θα τα φαει η μαυρη τρυπα. Δεν μιλω για τον ιδιο ασφαλως. Αλλα με τετοια χρεη και με τετοια ανοιγματα,ειναι σαν να πετα κανεις λεφτα απο το παραθυρο.

    Και κυριως Θωμα μου, ΔΕΝ ειναι κυρια ευθυνη του κοσμου να βρεθουν λεφτα. Τι ειμαστε; Φορολογουμενοι η φιλαθλοι-οπαδοι; Γιατι αλλο το ενα,αλλο το αλλο.

    Λεφτα να βαλουν εκεινοι που εφτιαξαν τις τρυπες. εκεινοι να τις καλυψουν. Τι θα πει "πηγα του βρηκα αλλα μου ειπαν μπραβο μεγαλε προχωρα και καλη επιτυχια";Ειναι πραγματα αυτα; Αντι να βγεις και να τους ξεμπροστιασεις, διχως τιποτα αλλο να κανεις,αντι να τους βαλεις στην θεση τους,χωρις καν να πρεπει να τους συναντας και να πεφτεις χαμω, καθεσαι και μας λες τετοια πραγματα.

    Πραγματικα απογοητευτηκα. Στο μαγαζι του λεει,αναμεσα σε φραπεδες και ομπρελες,καλεσε κατι ρεμπεσκεδες και μεταξυ λιακαδας και μπανιστηριου, ειπε για το "σχεδιο".
    Τετοιο σχεδιο εχει και ο κοντος. Και ο Τροχανας επισης. Οπως και ο Αθηνης. Οπως και ο Βουρος. Οπως και ο Παπας και οι "φωτορεπορτερσ. Και ο Δημητρελος αυτο λεει. Και ο Αδαμιδης αυτο ελεγε.
    Δηλαδη τι κανατε εκει περα στο καφε; Γιατι δεν μιλαγατε για γκομενες, η για αυτοκινητα, η για μαγαζια,παρα μονο χαραμισατε 2 ωρες να λετε στην κυριολεξια μαλακιες; Επαναδιατυπωσεις, ξεπατικουρες, πανωχαλασματα,πισωγυρισματα, ξαναζεσταμενα φαγητα και κοινοτυπιες διχως νοημα και κυροως αντικρυσμα;

    Δεν κανατε καμια βουτια απο κατω στη παραλια μπας και σας δροσισει τις κεφαλες το νερο;

    Y.Γ. Το πιο σωστο το ειπε αυτος παντως: "να μαζευτουν ολοι οι ευποροι ΑΕΚτζιδες και να βαλουν μινιμουμ απο 20 ευρω".Οντως ετσι ειναι Θωμα μου.
    Πλεον οποιος εχει 50αρικο στην τσεπη εχει και απο δυο μπραβους δεξια-αριστερα για να μη τον κλεψουν. Μιλαμε για μεγιστανες στη φτωχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ; ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ή ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βούρος είπε πως όχι ,άλλοι προσπαθούν και όχι αυτός!!!

      Διαγραφή
  23. Η Financial Times μιλά για επιλογή έκπληξη από τον κεντροδεξιό Αντώνη Σαμαρά ενός «δημοσίου υπαλλήλου καριέρας», με «αριστερό ριζοσπαστικό παρελθόν» και λεέι για τον Ράπανο (σε μια μικρή αγιογραφία που του κάνει) ότι έργο του θα είναι να «πείσει τους διεθνείς δανειστές ότι η Ελλάδα μπορεί ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ προσηλωμένη στους ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που ακολουθούν το τεράστιο πακέτο οικονομικής της στήριξης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή