Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ συγκινήθηκα με την συνέντευξη του Βλάχου,μέχρι δακρύων από τα γέλια,ειδικά στο σημείο που είπε "...Εγώ ρισκάρω. Προπονητικά μπορεί να είναι η ταφόπλακά μου, αυτό που κάνω. Αν είναι όμως να έρθει η ταφόπλακα ας είναι από την ΑΕΚ...".Τέτοιο ρίσκο, ποιός αφήνει το ταμείο ανεργίας για να ζητήσει 300χιλ.Μπράβο βρε Βαγγέλη,κρίμα που δεν είπες πως μετάνοιωσες τότε το '85 που έκανες προσφυγή και έφυγες από την ΑΕΚ,για να παραδειγματιστούν κια οι σημερινοί και μην κάνουν το λάθος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ_NEW : Οι οργανωμένοι, τι λένε; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.
    ΚΑΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω πως κατάφεραν να πείσουν το Θωμά να βγει μπροστά,το κακό είναι πως θα καεί, χωρίς κανένα όφελος.Ελπίζω πριν τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι,να προλάβει να μοιράσει μερικές σφαλιάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα απο καιρο ενα μικρο σχολιο

    40.000 ??? (αντε και τους καναμε) χ 150 ευρω = 6 εκκ (χωρις το ΤΡΥΚ του ΦΠΑ ΠΟΥ Δ-Ε-Ν ΑΠΟΔΙΔΕΙ στο τεμειο καμμια ΠΑΕ αλλα μονο με την εμφανιση στο γηπεδο). Περισσοτερες εξηγησεις καποια αλλη φορα.
    50.000 (λεμε τωρα) χ 20 ευρω = 1 εκκ
    κλωναριδης 0.8 εκκ μακος 0.6 εκκ?? = 1,2 3κκ

    σουμα για τα υπαρχωντα χρωστουμενα που ειναι 11 εκκ .. = 8,2 εκκ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ

    Πραγματικοτητα??

    15.000 χ 150 = 2,25 εκκ
    300.000 με το ζορι απο τα 20αρικα (μεχρι χτες ηταν 38.000 ευρω..)
    κλωναριδης 0.8 εκκ

    ΖΟΡΙ 3,5 ΕΚΚ οταν ΗΔΗ ΧΡΩΣΤΑΣ 11 δεν εχεις αλλα εσοδα (τηλεοπτικα εχουν ηδη πουληθει) και ευρωπη απο χλωμο ως απιθανο με λιγο αδυνατο μεσα..

    αρα εισαι ΗΔΗ 7-8 εκκ και το σεπτεμβριο εχεις την επομενη δοση 1,25 για το 44...
    για μισθους συμβολαια εξοδα ομαδας και παε δεν αναφερωμαι καν..

    καλη σαν σκεψη αλλα με ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (και τα 66.000) παλι κατι λιγοτερο απο 10 μαζευεις.. οποτε???
    Να μαζεψεις και 1εκκ (περσυ πηρες 350 χιλιαρικα..) χορηγιες και διαφημισεις (τις οποιες ΗΔΗ χρωστας στο ΟΑΚΑ?

    Καλη προσπαθεια και απο το τιποτε κατι ειναι. εγω μια καρτα μετα απο το 2008 τη πηρα..μονο και μονο για το Θωμα (και οχι θεωμα- οχι αλλους θεους παρακαλω φτανει..)
    Αλλα δεν..

    ΥΓ Ποσο καιρο λεγαμε οτι ο προεδρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ αλλα βαλτος-βιτρινα και ΑΛΛΟΣ υπογραφει τα χαρια και κινει τους λογαρισμους? Ε τωρα βγηκε και επισημα..
    εκτος και αν με το να πληρωνεις το ....χαρτοσημο του ΦΕΚ νομιζεις οτι κανεις κατι..

    ΥΓ2 Η μετοχικη συνθεση (και αυτο το εχουμε πει πολλακις) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΥΓ3 Οποιος εχει ορεξη ας δει απο που και πως εχει φαει η ...ομαδαρα το 80% των γκολ της. ναι σωστα μαντεψατε ολοι. απο το καλυτερο μπακ (μπρρρρρ) της, τη παικτουρα τον... Λαμ..

    ΥΓ4 Το καλυτερο εξαρι της ....Ευρωπης (το ακουσαμε ΚΑΙ αυτο) ο Σβαισταιγκερ ηταν προχτες στο γηπεδο?? η μηπως εκανε παρεα στον σαμπουαν που πλεον τον κραζουν ΚΑΙ οι συμπαικτες του?

    ΥΓ4 Ο γαυρος με 40 εκκ χρεη πως πηρε την αδεια?

    Καλη συνεχεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή