Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

         Έχουμε σοβαρά θέματα εντός του οίκου μας. Εκλογές και προγράμματα έτοιμα πανταχόθεν. Τα οποία ανακαλύφθηκαν λίαν προσφάτως κι άρα σαν τα φρέσκα ψάρια, μάλλον θα είναι πιο νόστιμα για τον γίγαντα που επιλέγει τον υπηρέτη του. Εδώ πάμε να σώσουμε την χώρα κι όχι την μπάλα. Αυτή έχει χαθεί προ πολλού, πράμα που το είχε πάρει χαμπάρι ο Ρεχάγκελ και καλούσε κατά πλειοψηφία αθλητές που παίζανε στο εξωτερικό. Τους εδώ τι να τους κάνει; Για το καλό του συνδικαλισμού;
          Τέλος πάντων,  παράπονο δεν έχω. Δεν είναι και μικρό πράμα να έχεις τζογάρει σε πλήρη ανάπτυξη το 2Χ στο στοίχημα και νάχεις τελειώσει από το πέμπτο λεπτό. Πόση ανατροπή να κάνει μετά ο ελληνικός τράχηλος, ειδικά κι όταν ο Χαλκιάς δείχνει την εμπειρική δυνατότητα της κότας αλλά κι όταν ο Σάντος αποδεικνύει οτι έπαιξε τα παιχνίδια των managers με κορυφαία κίνηση την αλλαγή του Φορτούνη. Έξω παίζει, χρειάζεται να συμμετάσχει;
           Κι εγώ βέβαια δεν ξέρω τι σόϊ φυσική κατάσταση έχουν οι Τσέχοι, αλλά σίγουρα κι εκεί υπάρχει κάποιο ραγισμένο κρύσταλλο Βοημίας. Σαν του σημερινού εκπροσώπου του Τσίπρα, που ανακάλυψε οτι κάτι δεν του πάει. Νάναι αποστασία, νάναι σωστός, νάναι λεφτά ή μη εκλόγιμη θέση στις εκλογές που δεν υπάρχει σταυρός; Σιγά μην ψάξω να βρω τον ταξίαρχο της πυροσβεστικής και τις πολιτικές του τοποθετήσεις. Εγώ δεν ψάχνω μεν, αλλά τα γεγονότα με βρίσκουν δε. Μπορεί να είναι ανήθικη η πράξη του κατά ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό σημαίνει οτι μια χαρά υπάρχουν και τέτοιοι χαρακτήρες εκεί μέσα. Μα δεν θα υπήρχαν; Άνθρωποι είμαστε όλοι. Πράγματι αλλά αυτός ήταν υποψήφιος όταν ακόμα η συσπείρωση έπαιρνε 5%. Αν και τότε δεν βρίσκανε τους ταιριάζοντες, τρέχα γύρευε τι γίνεται στην δεξίωση.
             Μια δεξίωση, που πρακτικά την δημιούργησε ο Τσεχ σήμερα. Που μάλλον θα το είχε παίξει over σήμερα κι είπε να γίνει Χαλκιάς αλλοεθνής. Διότι η Ελλάδα ήταν της πλάκας ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης αλλά και της αμυντικής λειτουργίας όταν ο άλλος σάρωνε στην κάθετη μπαλιά. Εκεί σε θέλω Κιουταχή κι όχι όταν ο άλλος σβήνει τους διακόπτες οπότε γαμάς και δέρνεις με τα γιουρούσια έχοντας σέντερ φορ τον Γκέκα που είναι 1,60 με ανάταση. Και η κατοχή δεν λέει τίποτα. Το οτι το " στοίχημα δεν έχει πατρίδα " λέει πολλά.
           Όπως πολλά είπε κι εκείνος ο περίεργος του ΣΥΡΙΖΑ για τα αντάρτικα των πόλεων και τους οπλισμούς των κατοίκων. Έχει και παράξενο όνομα ο άτιμος. Και πέσανε όλοι να τον φάνε. Τι είπε μωρέ ο άνθρωπος; Απλά οτι είναι ακροδεξιός, μέλος της Χρυσής Αυγής, και τυχαία βρέθηκε στον Τσίπρα. Όπως τυχαία βρέθηκε αριστερό μπακ ο Χολέμπας. Ή ο Σαμαράς σέντερ φορ για πρώτη φορά στην ζωή του. Ευτυχώς διορθώθηκαν αυτά, όπως και βγήκε κι ανακοίνωση του κόμματος περί του παλιού προγράμματος και του υποψήφιου για μερικές ώρες. Στην Ελλάδα, παύεις να είσαι μαλάκας όταν διορθώσεις την μαλακία σου.
           Αλλά ακόμα και σήμερα υπάρχει δυνατότητα πρόκρισης. Ψηλά το κεφάλι. Εμένα σήμερα δυό γερμανικές εταιρείες, σταμάτησαν να μου πουλάνε επί πιστώσει μια που δεν υπάρχει ασφαλιστική εταιρεία που να καλύπτει το exposure. Όχι λόγω Τσίπρα, μην τρελαθούμε κιόλας. Όσο εμπιστεύονται αυτόν, άλλο τόσο εμπιστεύονται τον Σαμαρά ή την Μέρκελ ή τον τάδε. Τα λεφτά τους εμπιστεύονται και ποντάρουν στο commitment και φυσικά προστατεύουν τον κώλο τους. Κι όσο κι αν δεν μου αρέσει, καλά κάνουν.
           Εμπόριο κάνουμε και ποδόσφαιρο παίζουμε. Που ήθελε πολύ μάτι για να καταλάβει κανείς οτι ο Παπασταθόπουλος είναι για τα μπάζα και το πραγματικό άρμα μάχης είναι ο Παπαδόπουλος. Κι οτι είδε καλά ξανά ο Μαρινάκης, που είχε σύμβουλο τον Βαλβέρδε. Αλλά να μην τα μπερδεύουμε και τόσο πολύ, όσο κι αν κάνουν πλάκα οι πολιτικοί με την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Ή τον πολιτικαντισμό του ποδοσφαίρου. Ειδικά κι αν μπω να ξαναδιαβάσω το ιστολόγιο του Λοβέρδου που γλύφει για καμιά χορηγία την Βαγγέλα.
           Και φυσικά όλοι οι Έλληνες σήμερα, με αποκορύφωμα τους χαχόλους με τις πανοπλίες των Σπαρτιατών μέσα στο γήπεδο, θα είδαν το πάθος, την ασίγαστη δύναμη και την απαράδεκτη διαιτησία, που προσπαθεί να σταματήσει το θηρίο. Των μηδέν φάσεων αλλά και του ακυρωθέντος γκολ, που πάει αλυσίδα με εκείνο του πρώτου παιχνιδιού μαζί με την άδικη αποβολή. Και λογικά πάμε για Τσίπρα μετά τις τόσες αδικίες. Υπάρχει μια αγανάκτηση με την δεξιά που διοργανώνει τουρνουά. Πράγμα που το έχει καταλάβει μόνο η Ιταλία τραγουδιστικά κι απέχει από την Eurovision ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
           Και μετά δικαίως έχουμε τα παράπονα μας. Άλλωστε του Έλληνα του αρέσει να διασκεδάζει κλαίγοντας, πράμα το οποίο ισχύει και τανάπαλιν. Και πράμα το οποίο θα ισχύσει μέχρις εξαντλήσεως της πολιτικής ελπίδας, με όποιον κι αν αναλάβει την ΑΕΚ ή την Ελλάδα. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ κι ας είναι κι ο Κασιδιάρης. Όπως είπε σήμερα κι ο Σωτηρακόπουλος : " Πόσοι θυμάστε οτι ο Τσεχ ήταν τερματοφύλακας της Σπάρτακ κι είχε κάνει ένα γελοίο λάθος σε ακίνδυνο σουτ του Καραγκούνη; Εύχομαι να κάνει το ίδιο και σήμερα." ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
            Τι πήραμε εμείς; Να διαχωρίσω την θεση μου και να πω, οτι πήρα κι εγώ το over. Και δεν μπορώ να θεωρηθώ ανθέλληνας καθότι το over ή το under, δεν εμπεριέχει μπηχτές περί της σοβαρής δουλειάς που συντελείται στην εθνική ομάδα σαν αποτέλεσμα της εθνικής στρατηγικής πολιτικής περί του αθλητισμού. Μια δουλειά που συνεχίζει να γίνεται στα υπόγεια των κομμάτων - άντε και στα στενά της πόλης -  μπας και βρουν καρέκλες οι τίποτες, οι άεργοι και οι κλασσικοί τεμπελχανάδες, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΕΣ Ή ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Και βέβαια κάποιοι βλέπουν και μπάλα, κόντρα στο γενικό ρεύμα του ηρωισμού της εθνικής ομάδας, που κατατρόπωσε τους πάντες αλλά πήρε από το τρίτο το μακρύτερο. 'Οχι τόσδο δίκαια; Είπα, το είχα καλύψει και με Χ. Πάντα υπάρχει κι η εξαίρεση στον κανόνα του μαλάκα Έλληνα, που αυτήν την Τσεχία δεν μπορεί να κερδίσει και πιστεύει οτι κάτι έκανε λόγω Τσεχ.

60 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ. ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ. ΚΑΚΟΣ ΚΟΟΥΤΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑ Ή ΚΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ, τι θα κάνουμε εμείς; Κι είμαστε και σε σοβαρή ηλικία, που δεν ψάχνουμε να φτιάξουμε πουτάνες. Κακό είναι να τις θέλουμε έτοιμες; Αλλά κι έτοιμες να είναι, θα κάνουμε σχέσεις; Με το ζόρι οτι η Ελλάδα, παίζει μπάλα; Αν έβγαλα από την μετοχή, ας βγάλει και κανάς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ: ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ.
    ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΛΟΜ ΜΑΖΙ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΜΑ; ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;
    ΑΥΤΕΣς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ. ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 00:06

    Χ και το Πολωνια-Ρωσσια.
    Ε, να μη προχωρισουν και οι συνδιοργανωτες στον επομενο γυρο; Κριμα θα ειναι.
    Φυσικα με την Ρωσσια δεν εχουμε καμια τυχη στην τελευταια αγωνιστικη.
    Οπως και περναει η Πολωνια αυτην την πολυ χαλαρη Τσεχια.

    Σημερα ο Αρσαβιν ηταν ολα τα λεφτα. Πρεπει να το ειχε παιξει "Χ" αυτος και η μιση Ρωσσια.

    Αν ειδατε στα τελευταια 5 λεπτα,εφτανε η μπαλα σε αυτον,μεταξυ κεντρου και περιοχης των Πολωνων και την πεταγε πισω. Του την ξαναδιναν. την ξαναπεταγε πισω. Του ξαναρχοταν. Παλι τα ιδια. Μεχρι που υποδεικνυε με το χερι στους κεντρωους της ομαδας. "εκει.Πισω". Παρ'ολο που μπροστα ηταν απλετος χωρος.
    Αντε καλοφαγωτα σε οσους ηταν στο κολπο.

    Και εγω ο μαλακας επαιζα ακριβες σκορ Ελλαδα-Τσεχια 1-2 και Πολωνια-Ρωσσια 1-3.
    Αλλα δεν υπελογισα τον ατομισμο του Αρσαβιν. Που "μπερδευοταν" και επεφτε κατω μοναχος του. Και βαθμο στους Πολωνους και λεφτα απο τα κουπονια.
    Καλα να παθω.
    "Ασχετο": ειχε πει ο ΓΑΠ:"ουτε που ξερω τι ειναι τα CDS"
    ---------------
    Και... "εχουμε μια ελπιδα εαν περασουμε τους Ρωσσους" "ολα ανοιχτα"
    "δεν υπαρχει αλλος δρομος απ'την νικη" "ειναι ακομα τα πραγματα στα χερια μας", "αν νικησουμε του Ρωσσους, δεν μας ενδιαφερει τι θα γινει στο αλλο παιχνιδι Πολωνια-Τσεχια" λενε τα παπαγαλακια.
    Αυτα ειναι! Ειναι να μην εισαι γεννημενος ανετος ρε παιδι μου.Και με το θαρρος του βλακα.Σαν του ΓΑΠ.
    Να σε γαμανε,να εισαι σερμενος στο πατωμα και να λες "αμα σηκωθω και τον βγαλω εξω...θα τρομαξεις".

    Ρε με το ζορι να πουλανε σαν προιον ενα αδειο σακουλι. Την συσκευασια μονο δηλαδη.
    Τα γαριδακια ομως λειπουν.

    Υ.Γ. Πολυ σημπαθητικη ομαδα η Πολωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 00:18

    Ο X. Κωστης καλεσμενος εκει στην εκπομπη της ΕΤ1 με αυτους τους γελοιους. Σωστα ελεγε για την μοιρολατρια και το οτι δεν εχει αγωνιστικο πλανο. Την επσεσε στον Σαντος κανονικα.
    Οι μαλακες εκει,βεβαια,ριχνοντας το γενικο αναθεμα "γενικα και αοριστα" (θυμηθειτε τις διαχυσεις ευθυνων στην πολιτικη).

    Εκεινος ομως τους υπενθυμιζε. "ειχε Φετφατζιδη. Να κανει μια ενεργια.Γιατι δεν τον Εβαλε. Ειχε τον Λυμπεροπουλο,εστω για την τελευταια μιση ωρα Δεν τον εβαλε.Γιατι.
    - Ε...εεχμ. Ενταξει...αλλο αυτο" ειπε σιγανα ο ενας μαλακας.
    -Κοιτα οσοι δεν παιζουν ειναι οι καλυτεροι,αφου δεν αγωνιστικαν" του λεει ο αλλος μαλακας διπλα υπερασπιζομενος τον συναδελφο του που μαζει πληρωνονται απο μενα και απο σας.ΑΛλα υπερασπιζομενος και την επιλογη της ΕΠΟ να βαλει τον Πορτογαλο στον παγκο.
    Ολα κι'ολα.

    Επιμενει ο Χρησταρας ομως και τους λεει: "ακουστε να δειτε.Ειναι φανερο οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρο αγωνιστικο πλανο" ριχνοντας βελη και καρφωνοντας τον Σαντος.
    -Εε..χχμ να παμε να δουμε λοιπον τις φασεις του αγωνος μας και να ειδωμεν τα στιγμιοτυπα,απαντουν με ενα στομα οι πουστιδες του κρατικου καναλιου.

    Και συνεχισε ο Κωστης (που ξερει μπαλα και κυριως, εχει παιξει μπαλα σε ομαδα με αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφει.)

    Επιτελους να δουμε πως παιζουν και οι αλλοι. Να δουμε ρε παιδ μου και εμεις μπακ να ανεβαινουν,να δουμε συστηματα που να λειτουργουν,να δουμε εναλλαγες θεσεων,να δουμε γρηγορες εναλλγας πασας. Και οχι συνεχεια "εφταιξε ο διαιτητης" και "αμα εμπεινε κεινο το φαουλ" και τετοια".
    -Εχμ..ναι ..εν ναι..σωστα. αν και αλλο το ενα αλλο το αλλο. λεει ψελιζοντας μια απο τις δυο δημοσιολαγνικες ψωλες.

    Και στο τελος λει και το επισης σωστο. Μα με τι πρωταθλημα παμε να ανταγωνιστουμε τους αλλους. Με αυτο το αργο,και χωρις ανταγωνισμο;
    Λογικο δεν ειναι;
    -Ε...χμ ναι..ε..σωστα. ε ναι μα κοιτα..ε ναι...

    Και αφου εστω και με τα "εε ναι" και τα "μα ναι" συμφωνειτε βρε γυφτοι,τοτε γιατι βροντοφωναζετε και μας ζαλιζεται με το "σουπερ θεαμα της "σουπερ λιγκας" γιατι κατα την διαρκεια του πρωταθληματος;
    Μα φυσικα για να πουλατε φυκια και μυξες για μεταξωτες κορδελες και μας εχετε πριξει τα αρχιδια με τις "φασεις" και με τις "επαναληψεις" και με τα "σλοου μοσιον", και δωστου "δηλωσεις και δωστου αναλυσεις και να τι ειπε ο Κατσαβακης και να τι ειπε ο Καραγεωργιθου και να τι ανακοινωσε ο Πανοπουλος και να οι επιμαχες και να τα ρεπορταζ απο τα δυο "μετωπα" και να τα ντερμπυ των "αιωνιων" και δωστου ωρες επι ορων να βλεπουμε πατατες μπλουμ.
    Και δωστου πανηγυρια οι αρκουδογυφτοι με τα μικροφωνα σαν ντεφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βγηκε ο Χανιας βουλευτης και το γυρισε το βιολι...Απλα πραγματα.Σαν να φωναζε ο Χαλκιας αν δεν επαιζε σημερα μετα τις μαλακιες στον πρωτο αγωνα.
    Θα σταθω σε δυο σημεια σημερα τα οποια χρηζουν σχολιασμου.Το ενα ειναι η καθολικη "επιθεση" ξενων και ντοπιων στον εγκεφαλο του Ελληνα,στην περιπτωση πρωτιας του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν νομιζω να εχει επαναληφθει κατι παρομοιο στο παρελθον και να ασχολουνται μαλιστα καθημερινα το Reuters και το Bloomberg.Απο μονο του αυτο δειχνει πολλα πραγματα.Βαλε και τις δηλωσεις των εφοπλιστων των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ,και βγαζεις το συμπερασμα πως τελικα ο Τσιπρας εστω και θεωρητικα μεχρι τωρα,εχει ανακατεψει πολυ τα νερα,και ο φοβος ο μεγαλος ειναι η αντιδραση του κοσμου κι οχι τοσο μια κυβερνηση Συριζα.Εδω μεχρι και ο ΑΝΤΕΝΝΑ με το ρεπορταζ της Χουκλη χθες,εσπειρε τρομο,και μιλαμε για τον ΑΝΤΕΝΝΑ που μεχρι πριν λιγο προσπαθουσε να το παιξει το παιχνιδι 60-40(ΣΥΡΙΖΑ).
    Οι εφοπλιστες εκαναν την δηλωση στο Bloomberg ξεροντας οτι θα παιχτει διεθνως.Αν ενας κλαδος που μονιμα ειναι στα οπα-οπα ειναι οι εφοπλιστες.
    Το δευτερο ειναι η δηλωση του Καρατζαφερη περι Singular.Ασχετως αν το πας η οχι τον "χορτοφαγο",αυτο που ειπε ειναι περα για περα αληθινο.Η Singular,συμφεροντων Βγενοπουλου,εχει την πρωτοκαθεδρια στις δημοσκοπησεις που η ατυπη συμφωνια της με τις αλλες εταιριες της δινει το δικαιωμα να "κανονιζει" καποια νουμερακια,και με δεδομενο πως μεταξυ Ντορας και Καρατζαφερη αμα την επιστροφη τους στο "μαντρι",η κορη εχανε με κατω τα χερια για την επομενη αρχηγια.Ετσι η κορη γυρισε στην στανη,και ο αλλος πηρε τον πουλο.Ειναι γνωστες οι σχεσεις Ντορας - Βγενοπουλου,οποτε ο Σαμαρας ειχε δεμενα τα χερια αφου δεν υπηρχε και φραγκο στα ταμεια.Αυτα για να ξερουμε τι γινεται γυρω μας....
    Οταν ελεγα μετα τις εκλογες,πως το θεμα δεν ειναι να αντεξει ο Τσιπρας στην πιεση,ειναι να αντεξει ο κοσμος.Απο παντου βαλλεται,απο καναλια,εφημεριδες,απο δηλωσεις Ελληναραδων επιχειρηματιων,απο ξενα καναλια και δηλωσεις κορυφαιων θεσμικων της Ευρωπης,δεν θελει και πολυ να λυγισει.Δεν ειναι και ευκολο να αντεξει τοση πιεση.Οταν ακουει ο 70αρης που εζησε κατοχη,πως τα ραφια δεν θα εχουν τιποτα,δεν θελει να τα ξαναζησει.Οταν ακουει ο αλλος πως θα παρουν τα καραβια και θα φυγουν φοβαται για την δουλεια του.Οταν ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΑ 79 ΜΕΤΡΑ που μας περιμενουν απο το ν Ιουλιο,αλλα τον βομβαρδιζουν καθημερινα οτι κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ σημαινει συγκρουση της Ελλαδος με μετεωριτη και τρεξτε να σωθειτε,σου λεει κι ο αλλος α`ι` σιχτιρ,καλυτερα ετσι οπως ειμαστε παρα να μην ξερουμε αν εχουμε φαι αυριο.
    Αμα κατσει να σκεφτει - πραγμα δυσκολο για τον Ελληνα -για ποιο λογο ΞΑΦΝΙΚΑ θυμηθηκαν ολοι τον κοσμακη και τι προκειται να παθει αν ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ κι οχι αυτους που "πρεπει",θα καταλαβει οτι οι πραγματικα χαμενοι δεν θα ειναι οι ιδιοι αλλα ολοι αυτοι που βαλθηκαν να του πουν ποιο ειναι το καλο του.Θα ξαναπω εδω για μια ακομα φορα,πως δεν ειμαι Συριζαιος,απλα πιστευω πως καποιος επρεπε να αναταραξει λιγο τα νερα.Καποιος επρεπε να τους ταρακουνησει λιγο τους "εδω" και τους "εξω",γιατι μεχρι τωρα το "γιες μεν" λεγοταν φορα-παρτιδα απ`ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατι για τον Χανια.Ρωτα για περισσοτερες πληροφοριες τον Σαββα.Να σου πει γιατι στην Ζακυνθο εκανε χειρωτερα απο οτι στον Πυργο.Ξερει αυτος....
    Και ηταν προσωπικη επιλογη του Τσιπρα να μην "βγει"...Ηξερε τι κουμασι ηταν,αφου τον ειχε φαει στην μαπα σαν συδικαλιστη του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @conpater
    ''πως το θεμα δεν ειναι να αντεξει ο Τσιπρας στην πιεση,ειναι να αντεξει ο κοσμος.Απο παντου βαλλεται,απο καναλια,εφημεριδες,απο δηλωσεις Ελληναραδων επιχειρηματιων,απο ξενα καναλια και δηλωσεις κορυφαιων θεσμικων της Ευρωπης,δεν θελει και πολυ να λυγισει.Δεν ειναι και ευκολο να αντεξει τοση πιεση.''


    και απο τα κανονικα αφεντικα του βαλεται ο Ελλην conpater !!απο τους εργοδοτες που ερχονται μεσα στα γραφεια κ σου λενε μεσω Αλεξανδρουπολεως πως αν βγει ο συριζα την γαμησαμε (σε πρωτο πληθυντικο) ενω στην ουσια εννοει την γαμησατε και ετοιμαστειτε για ταμεια ανεργιας, για περικοπες δραματικες κλπ κλπ..ή κ ακομα χειροτερα στο λενε κ ευθεως...μην ψηφισεις συριζα αν θελεις την δουλεια σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος13 Ιουνίου, 2012 10:13

    Ρε φίλε, αυτό συζητάμε και εδώ με ένα συνάδελφο. Και στο γραφείο που εργάζομαι τα ίδια λέει το αφεντικό, και από άλλους τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ακούμε. Αφεντικά να λένε "μην ψηφίσετε τον αλέξη, διότι θα μας πετάξουν έξω από την ευρώπη, δε θα έχουμε να σας πληρώσουμε και θα σας ξαποστείλουμε"...μπράβο μπράβο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
    Conpater, το βλέπω το πολιτικό σκηνικό 100% το ίδιο. Ένα μάτσο μαλακιζμένα είναι και στον τσύριζα, αλλά τουλάχιστον κάτι ταρακουνιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ13 Ιουνίου, 2012 11:29

    Ο μεγάλος φόβος των εργοδοτών και όχι αφεντικών όπως τους λέτε είναι μην τυχόν και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βγαίνοντας ο Τσίπρας αρχίζει και εφαρμόζει μερικά από αυτά που λέει.Όλα δεν γίνεται με μιας ούτος ή άλλος.
    Θα πρέπει τότε να αρχίσουν να πληρώνουν κανονικά ΦΠΑ,εισφορές ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, εφορία και όλα που πρέπει να πληρώσει μια κανονική επιχείρηση,που μέχρι τώρα με ένα χαρτζιλικάκι κάτω από το τραπέζι επιμελώς τα απέφευγαν.
    Γι αυτό εκβιάζουν και καλά με την έξοδο απο το ευρώ.
    Εδώ δεν βλέπουν το παλιριακό που έρχεται με τους 79 φόρους που έγραψα χτες,με τον Τσίπρα ασχολούνται.
    Η εθνική μου έμοιαζε χτες σαν το ΚΚΕ.Λες και ήταν ομάδα της δεκαετίας του '80.Όπως το ΚΚΕ λέει από τότε τα ίδια,μια άρνηση δηλαδή,έτσι και η εθνική προσπαθούσε σε αργή κίνηση με σέντρα στην σέντρα να καταφέρει να βάλει κανένα γκολ.Ποδόσφαιρο του '80
    ΥΓ: Κακά τα ψέματα,ο Αλέξης χτες είχε τον αέρα του μέλλοντος πρωθυπουργού.Αυτό μου έβγαζε.
    Και μετά ξενέρωσα βλέποντας την Αλέκα στις ειδήσεις, μέσα στην μιζέρια και την κατήφια ως συνήθως να θέλει να μείνει κρατική η ΛΑΡΚΟ των συνδικαλιστών ή αρπακτικών αλλιώς,που την ξέσκισαν τόσα χρόνια με τις βολεψιές αυτών και των οικογενειών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΡΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΑΔΕ Ή Ο ΔΕΙΝΑ; ΟΛΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ( που αποκλείεται, λέμε όμως ), ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;
    ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΟΚ - ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν φοβομαστε Στηβεν..αλλωστε αν δεν υπαρχει αλλος δρομος περα του μονοδρομου τι να φοβηθεις ?
    η πορεια μας ειναι μονοδρομος και αυτο δεν αλλαζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 13:06

    Και δεν ειναι μονο αυτο.
    Το χειροτερο ειναι οτι ο κοσμος δεν μπορει να δει οτι τον "πολιορκει" και τον "απειλει" ενα συστημα-μια αγελη κατα βαση- το οποιο μενει μονο το σεντονι να πεσει για να φανουν οι παραγκες τους.
    Μιλαμε για πεθαμενα. Μυριζουν ηδη. Ποιες τραπεζες και ποιοι καναλαρχες.

    Πεθαναν. Και οχι γιατι τους παλιψε ο κοσμος. Οχι. ΑΠλα γιατι δεν υπηρχε σχεδιο Β'. Νομιζαν οτι κονομα και το ριξημο των χρεων στους μαλακες θα ειναι αεναη.Ελα που δεν ειναι. Ποτε δεν ειναι.

    Μιλαμε για σκελετους. Για ικριωματα. Τιποτα δεν εχει μεινει. ΕΦαγαν τα παντα.Και αφου τα "παντα" πλεον δεν υπαρχουν,εκεινοι θα πεθανουν απο την πεινα. Περι αυτου προκειται.
    Νομοι της φυσης ειναι αυτοι. Της ζουγκλας δηλαδη.

    Ενα μικρο σπρωξιμο θελει η παραγκα. Ενα "τσακ". Αν δεν ειναι ο Αλεξης,θα ειναι καποιος αλλος.
    Αν δεν ειναι τωρα στις 17 θα ειναι σε 3 μηνες. Δεν εχει σημασια.
    Εχουν μαζευτει τοσα πολλα απλυτα που πλεον ειναι βουνο.
    Ξεχαστηκαν στη γιορτη τις μιζας,της απευθειας αναθεσης και του ξεπλυματος οι ΣαλοΒΑρδοΛατσοΠροβοΚωστοπουλοι αλλα και ΨυχαροΑλαφουζοΛαμπρακιδες,που δεν ειδαν την επομενη μερα. Δεν τους ενοιαζε. Νομιζαν οτι ετσι θα πηγαινει η δουλεια,μεχρι την Δευτερα Παρουσια.
    Θα τρωμε τα λεφτα του μαλακα και οταν θα ερχεται ο λογαριασμος,θα τον στελνουμε στον μαλακα. Και ο μαλακας θα συντηρει τις τραπεζες και οι τραπεζες θα συντηρουν τα συγκροτηματα; που αυτα με την σειρα τους θα συντηρουν τους κομματικους σχηματισμους οι οποιοι υπογραφουν τις απευθειας αναθεσεις και τις "γερμενες" συμβασεις.
    Αμ δε. Καποια στιγμη,το μαγαζι κλεινει. Τελος. Η κουζινα αδειασε και η ωρα παει 3 το ξημερωμα.
    Παρτε τους κωλους σας και φυγετε. Να ερθει κανενας αλλος να κατσει στα επομενα "σχεδια μαρσαλ" και τα "μεσσογειακα προγραμματα".

    Και οι διοργανωτες του παρτυ παραμενουν ιδιοι. Και οι εχοντες την μπαγκετα παραμενουν ιδιοι. Παντα υπο την σκια Αμερικανων και Γερμανω και Αγγλων θα εισαι.
    Απλα οι εποχες φευγουν. Και αρα οι διαχειριστες της πολυκατοικιας που λεγεται ΕΛλαδα,καποια στιγμη αλλαζουν.Αλλα τα νοικια-νοικια. Πρεπει να δινοτναι στους εξω,κανονικα.
    Περι αυτο προκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Έτσι ακριβώς. Και το κόλπο grosso είναι να εκτεθεί και κανάς άλλος και να τελειώνει και το παραμύθι της ροζ αριστεράς. Κι ο άνθρωπος το είπε: " ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑ ( σχέδιο αναδιάρθρωσης - ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΣΑ , ΕΘΝΙΚΌ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ - αυτά γίνονται άμα διαβάζει εδώ η αλογοτροφή ) " .
    Κι έβγαλε και πρόγραμμα στην περίοδο ανάμεσα στις εκλογές. Πιο πριν τι να το κάνει; Αφού 5% είχε. Κι έχει και σκοτωθεί για το γήπεδο στον Βοτανικό αφού ιδιοκτήτης κατασκευαστικής είναι. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ Ή ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ CONPATER: Δεν πιστεύω οτι ο Τσίπρας τάραξε τα νερά. Τα νερά φουσκώνουν λόγω κατάρρευσης ΗΠΑ και κάποιων χωρών μέσα στην ΕΕ. Ο Τσίπρας ταράχτηκε λόγω του ποσοστού - ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ - κι είπε να μπαρουφολογήσει κι αυτός στον χάνο που το μόνο που κάνει είναι να ελπίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 14:44

    Αυτη που πεθαινει ειναι η αριστερα. Η δεξια ποτε δεν πεθαινει κατα το "Η Ελλας ποτε δεν πεθαινει" αφου το παραμυθι που πουλα παγκοσμια περι ονειρου του μικρομεσαιου που θα γινει μεγιστανας,παντα θα υπαρχει αφου η αναγκη η και η ενστικτωδης επιθυμια σχεδον απαντων των μικροαστων ειναι αυτη: Να γινουν μικροι Μπομπολες.

    Λογο υπαρξης πλεον η αριστερα,εστω και με την μορφη φοβητρου, η σκιαχτρου, δεν εχει. Εκ'των πραγματων πια.Οταν ολοι ειναι πλεον καπιταλες,τι ακριβως "πουλας" εσυ σαν ιδεολογια;
    Οταν η Ρωσσια ειναι πιο καπιταλιστικη απο την Αμερικη και οταν η Κινα ειναι ο παραδεισος των επιχειρηματιων,τοτε τι να κανει και η κοντοΑλεκα και τα "ΠΑΜΕ";
    Προσπαθησαν ειναι αληθεια να αβλυνουν τις "γωνιες" τους, οι οποιες ανεκαθεν ηταν και ειναι πολυ αντιπαθεις στον κοσμο, "κρυβοντας" τα σφυροδρεπανα στις διαδηλωσεις και στις πορειες,τα οποια τα "ανταλλαξαν" με τις σημαιες του ΠΑΜΕ που εχουν πανω κατι αστερακια.
    Εβαλαν μπροστα σαν "σπηκερ" την δεξια Κανελη,ωστε να εχει μια λιγοτερο αποκρουστικη εικονα το κομμα στον κοσμο,αλλα και παλι αυτα δεν φτανουν. Δεν αρκουν πλεον.

    Μεχρι χθες κρυβοταν στην κυλοτα του δικομματισμου και επαιζε εκ του ασφαλους το παιχνιδι του λυκου στα προβατα.Και το καθορισμενο απο την πρεσβεια 8% που λαμβανε καθε 4 χρονια,ηταν μια χαρα.
    Τωρα,που η θαλασσα εγινε γιαουρτι και οι αριστεροι περιμεναν να αδραξει την ευκαιρια το ΚΚΕ,ειδαν απλως αυτο που επρεπε να δουν απο την πρωη μερα.: Οτι δεν ειναι κατασκευασμενο για να αναλαβει καμια εξουσια η αριστερα. ΠΟΤΕ. Ειναι εκει για να ρυθμιζει τον δικοματισμο. Στην ουσια ενα απομειναρι της Συμφωνιας της Γιαλτας.

    Αφου εκει απεφασησαν 90-10,τι λογο υπαρξης ειχε πλεον το ΚΚΕ παρα μονο να δουλευει για λογαριασμο της Δεξιας. Δηλαδη της Αμερικης.
    Και καλα κανει και παει μονο εκει στην πρεσβεια και διαδηλωνει.
    "Ευχαριστω" λεει.

    Ας ανοιξουν τα κιταπια τους εκει στον Περισσο,αν εχουν αντερα.
    Πως ζητας να πληρωσουν ολοι και να βγουν λογαριασμοι στον αερα και να δουμε τα ποθεν εσχες,οταν δεν μπορει-εχει απαγορευτει- να πλησιασει ουτε ο προεδρος του Αρειου ΠΑγου στα συρταρια σου;
    Πως ζητας διαφανεια,οταν δεν δινεις λογαριασμο πουθενα;

    Και να μας πουν κυρια,γιατι το "σπιτι του λαου" μοιαζει σαν φρουριο και τα μετρα ασφαλειας ειναι μεγαλυτερα απο αυτα της Αμερικανικης πρεσβειας. Θα το εχετε δει φανταζομαι. Σας φαινεται για "σπιτι του λαου"; Απο ποιους κινδυνευει το λαοφιλες ΚΚΕ; Τι φοβουνται;
    Μπορει κανεις να μπει,να κατσει,να περιηγηθει,διχως να συλληφθει; Μπορεις να περασεις καν τους μαντροτοιχους,τις καμερες ,τους φυλακες και τις σιδιροφραχτες πυλες; Μιλαμε για μαυσωλειο. Εκει μεσα ειναι κρυμενα ολα τα "μυστικα" που αφορουν στα τελευταια 60 χρονια.
    Μιλαμε για το κουτι της Πανδωρας.
    Εαν ποτε σπασουν οι αγωγοι και βγει ο οχετος εξω,θα αλλαξουν ολων οι πεποιθησεις και τα οσα ηξεραν και γνωριζαν για αυτον τον τοπο και τους πρωταγωνιστες του.

    Λογο υπαρξης δεν εχει.
    Δεν υπαρχει ουτε υπαρκτος σοσιαλισμος,ουτε βεβαια και υπαρκτος κομμουνισμος. Το μονο υπαρκτο,ειναι ο καπιπταλισμος. Ειτε με την μια μορφη,ειτε μετην αλλη. Η ατομικη δηλαδη αναγκη του μικροαστου, ζεισει το ονειρο της μεγαλης αρπαχτης και να μεγαλοπιαστει.
    Και αυτο ο καπιταλισμος του το "προσφερει",οπως προσφερει και ο ΟΠΑΠ την δυνατοτητα να γινεις πλουσιος σε ενα βραδυ με το Λοττο.
    Σε ολους απευθυνεται αλλα απειροελαχιστοι γευονται την επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΤΟΑΤΖΗΔΕΣ,ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ
    ΛΑΘΟΣ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ 'Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΥ
    ΝΑ'ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ.

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,
    ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΒΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ
    ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ.

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ
    ΤΣΙΠΡΟΣΑΜΑΡΟΚΟΥΒΕΛΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ
    ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
    ΚΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο γαρατζέος13 Ιουνίου, 2012 15:41

    @ Χρήστο: Όοοοοχι! Η αριστερά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει. Την κρατάει ζωντανή το Ρενάκι ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρία Σαράποβα και πάσης Ευρώπης, άπιστοι.
    Εκσυνχρονιστείτε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 16:23

    Προς Tακη: Οι "Προβοπουλοι" καο οι "Σαλες" χρησιμοποιουνται σαν πεμπτες φαλαγγες μεσα στα κρατη.
    Οχι οτι τους κακοπεφτει,αφου μια χαρα εχουν δεχθει να απαιξουν τον ρολο του Δουρειου Ιππου.
    Αλλωστε δεν υπαρχουν χωρες αλλα "χωροι".

    Αλλα θα καουν και αυτοι. Δεν θα γινει καμια μοιρασια.
    Ο σκοπος ειναι ολα να πανε συγκεκριμενα σε μια ομαδα "ανθρωπων".
    Βεβαια τα αρχιδια τους θα παρουν και αυτοι αφου το κεφαλαιο δεν εχουν μαθει να το χειριζονται,αφου ποτε δεν ειχαν εμπειρια,αλλα ουτε και γνωσεις. Δεν τους ενδιεφερε.
    Αλλο σε κλεβω με τους τοκους για να σου παρω το εργοστασιο ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ για μενα. Ειναι τελειως διαφορετικο.


    Θα μου πεις "παμε για πληρη αποβιομηχανοποιηση". (το πως θα ζησουν τα δεσεκατομμυρια του κοσμου χωρις "εργασια", μη με ρωτας. Δεν ξερω. Και γιατι να ζησουν στο κατω-κατω;)το ξερω. Αυτα να τα πεις στον ΣΕΒ και στους εφοπλιστες. Που νομιζουν οτι κατι κανουν πριονιζοντας το δεντρο πανω στο οποιο καθονται.

    Οσο για τους κονομημενους,δεν εχουν τιποτα αλλο παρα νουμερα και χαρτια τυπωμενα.
    Ο πραγματικος πλουτος,ειναι η γη,η θαλλασα και ο ορυκτος. Με αυτα ζουν οι κοινωνιες. Με αυτα φτιαχτηκαν αυτοκρατοριες. Με αυτα ζουμε ακομα και σημερα και ετσι θα ειναι παντα.
    Οσκοπος ειναι η αρπαγη αυτων. Το οτι χρωσταμε ολοι,ειναι ενα μεταβατικο σταδιο. Δεν ειναι το τελικο. Σωστα.
    Και σε ρωταω; Θα γινει ετσι απλα,διχως οι λαοι να τους παρουν χαμπαρι; Δεν πρεπει να βγουν για να ζητησουν τον "λογαριασμο"; Δεν πρεπει να βγουν για να μαζεψουν τα κερδη με την μορφη ολικων κατασχεσεων ιδιωτικων και δημοσιων;
    Πως θα γινει αυτο;
    Ελα ντε. Αυτο σκεφτονται και εκεινοι.

    "ειμαστε πολυ υποπτοι και πολυ "γνωστοι" για να τους ξεγελασουμε".
    Εδω σε θελω καβουρα.

    Παραμονευουνε "Μεσσογειακες" κλωτσιες σου λεω,που θα πανε συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο γαρατζέος13 Ιουνίου, 2012 16:24

    και ποιός σου είπε ότι είμαστε ευρωπαίοι?
    Not applicable είναι το γκομενέτε για την πάρτη μας.
    Μόνικα μπελούτσι και bella ciao τα πάντα όλα μετά μπόλικου ώριμου ψαχνού στα κατάλληλα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Είμαστε έτοιμοι για τον εκσυγχρονισμό. Η Σαράποβα να εγγραφεί πάραυτα σε κλαδική του εξωτερικού του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο γαρατζέος13 Ιουνίου, 2012 16:33

    ...ή έστω να μετακομίσει στο Αιγάλεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 16:34

    Οταν "συναντιουνται" ο David Bowie και ο Jimy Hendrix και "βουτανε" μεσα σε ενα γυναικειο σωμα,το οποο εχει ριζες Ιταλικες και αερα Flamenco,τοτε το αποτελεσμα λεγεται "ΑΝΝΑ CALVI" .... και ολα τα παιδακια κλαινε.

    http://www.youtube.com/watch?v=9_s-z7xkNDM

    Λογικα, θα μας απασχολησει και αυτη στα επομενα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο πραγματικος πλουτος,ειναι η γη,η θαλλασα και ο ορυκτος. Με αυτα ζουν οι κοινωνιες. Με αυτα φτιαχτηκαν αυτοκρατοριες. Με αυτα ζουμε ακομα και σημερα και ετσι θα ειναι παντα.
    Οσκοπος ειναι η αρπαγη αυτων. Το οτι χρωσταμε ολοι,ειναι ενα μεταβατικο σταδιο. Δεν ειναι το τελικο. Σωστα.
    Και σε ρωταω; Θα γινει ετσι απλα,διχως οι λαοι να τους παρουν χαμπαρι; Δεν πρεπει να βγουν για να ζητησουν τον "λογαριασμο"; Δεν πρεπει να βγουν για να μαζεψουν τα κερδη με την μορφη ολικων κατασχεσεων ιδιωτικων και δημοσιων;

    ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ
    ΛΑΟΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ.
    ΦΑΙ,ΣΤΕΓΗ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΤΣΟ,
    ΤΣΙΠΡΑ,ΣΑΜΑΡΑ 'Η ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΑ.

    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΛΕΩ ΕΓΩ-ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,
    ΟΧΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ "ΚΡΙΣΗΣ".

    ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ,
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΛΑΩΝ,
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ
    ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχω ( κάποιες) σοβαρές ενστάσεις με τίς παραπανω αναλύσεις αλλά αυτή την βδομάδα αρνούμαι να ασχοληθώ σε πρώτο πλάνο με τούς απανταχού γαμώσταυρους (αντωνάκηδες, ροκφελέρηδες, κουλουπού). Υπάρχει κι η ζωή κι υπάρχει και το τόπι πού κυλάει.

    Κι υπάρχει κι η Μαρία Σαράποβα τής οποίας το μεγαλείο αποτυνχάνετε να συλλάβετε. Και η οποία φίλε Γιώργη έχει κι αυτή ψαχνόν εκεί πού χρειάζεται. Αλλά και καπουλάτο περήφανο περπάτημα το οποίο μέσω τής κατάλληλης γόβας κόβει ανάσες λέμε.

    Ομως, θέλω ν΄αγιάσω και δεν μ΄αφήνουν. Εβλεπα αυτές τίς μέρες χαιλάιτς τών διακαναλικών (ναί είμαι μαζόχα). Και ξανάπεσα στούς μπάφους για ν΄αντέξω την ψυχεδέλεια.
    Εντάξει ο Αλέξης δεν είχε πολύ πράμα, μίλαγε βέβαια σαν να μην πρόκειται να συγκυβερνήσει το μπουρδέλλο με τον λαό-μπουζί αλλά εντάξει, πρώτη φορά στην rather ανιαρή ζωή του κουνάει σεντόνι και τού το συνχωρώ. Μέχρι να κυβερνήσει βέβαια.

    Οι σκληρές ατάκες (είχανε βγάλει κι ένα κεφαλαίο "Α" στο αριστερο πάνω μέρος τής οθόνης) ήτανε τής Αλέκας σήμερα και τού Αντωνάκη χτές.
    Η Αλέκα ξαναματατόνισε ότι:
    -δεν γουστάρει αυτοδυναμία! (ρε Αλέκα, γαμώ την τρέλλα μου γαμώ, όσο κοντά βρίσκεσαι εσύ στην αυτοδυναμία άλλο τόσο βρίσκομαι κι εγώ στην Σαράποβα. Ρε Αλέκα, μαροκινό πίνεις, αλβανικό "αγγελοπουλικό", Ολλανδικό με υψηλό THC, τι γίνεται πίσω απ΄τούς τοίχους τού Σπιτιού τού Λαού επιτέλους????)
    -δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση! (πάρτε την γραμμή λέμε, δεν κ-υ-β-ε-ρ-ν-α-ε-ι. Πού να την παρακαλάνε γονατιστοί όλοι και να την κεράσουν και παγωτό χωνάκι. Οχι, όχι, όχι. Εκεί, εκεί, στη β΄Εθνική).

    Ομως η ατάκα πού κυριολεκτικά γάμησε κι έδειρε ηταν τού Αντωνάκη. Ο οποίος βέβαια ζωγράφιζε γενικώς, το τι είπε ο στόμας του δεν λέγεται, αλλά η χάρντ-ρόκ ατάκα ηταν η εξής αν δεν την προσέξατε:
    "...και είμαι πού λέτε στον Αγιο Παντελεήμονα και συναντάω εκεί μιά πολύ συμπαθητική γριούλα. Μού λέει, Αντώνη μού λέει, όλα τα καταλαβαίνω. Ακόμα και την κρίση την καταλαβαίνω, Αντώνη μου. Περνάω στενεμένα, περνάω τραγικά, αλλά καταλαβαίνω ότι ό, τι γίνεται είναι αναγκαίο για το καλό τής πατρίδας. Αλλά, ένα πράμα δεν αντέχω Αντώνη μου. Να μη μπορώ να πάω μέχρι το περίπτερο γιατί φοβάμαι (σ.σ. λόγω λαθρομεταναστών). Αυτό Αντώνη μου, δεν το καταλαβαίνω".

    Αυτά ξηγήθηκε η γριά στον "Αντώνη" (πού΄ναι δικό μας παιδί και τού μιλάμε ως κολλητό) κι ο Αντώνης ένιωσε ένα δάκρυ να κυλάει στο αριστερό του μάγουλο (λάθος μάγουλο μαλάκα, λάθος!!!).

    Κι είπε αυτήν την ιστορία κεί στίς δημοσιογραφάρες και μόνο πού δεν αγκαλιαστήκανε όλοι μαζί να ρίξουνε ένα μισάωρο κλάμα να στανιάρουνε. Τι Μάρθα Βούρτση, τι Κούρκουλος, τι πού ο άλλος έδινε τον μισθό του στο ΓΑΠ πριν 2 χρόνια, αυτά είναι. Οι "πραγματικές" ιστορίες τής ζωής.
    Ρε, δε σώζεται το μπουρδέλλο με τίποτα, ούτε με εξωγήινη επέμβαση.
    Α, και τελείως σοβαρά: ξαναδιαβάζω αυτές τίς μέρες το "ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ) ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 1830-1974" τού Βασίλη τού Ραφαηλίδη.
    Το συνιστώ με τρέλλα σε όσους δεν το΄χουν διαβάσει. Μιλάμε για την ιστορία ενός άπαικτου μπουρδέλλου απ΄την πρώτη μέρα (1832) τής ίδρυσης του μέχρι σήμερα. Διαβάστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρεπιπτόντως, κι επειδή η Γκμοχοποίηση τών θαμώνων τού μπλόγκ, αλλά και τού οικοδεσπότου, με ανησυχεί ιδιαιτέρως (ναι, αναφέρομαι στο ρενάκι ΣΑΣ) διευκρινίζω το εξής όσον αφορά στο περπάτημα μιάς γυναίκας, μιάς και το΄πιασα στην πάνω ανάρτηση:

    - όταν σού λείπουν τα κατάλληλα στοιχεία για να κριθεί μιά γυναίκα (πέρα από το πρώτο, την εμφάνιση) το βασικό πού πρέπει να ειδωθεί είναι το περπάτημα.
    Και μάλιστα, σε 2 εκφάνσεις>
    α. χωρίς γόβα
    β. με γόβα.

    Το περπάτημα χωρίς γόβα θα σού μιλήσει για τον χαρακτήρα της. Περπατάει π.χ "στενόκωλα", δηλαδή με τα πόδια σχεδόν ενωμένα και με μικρά σπητνάτα βηματάκια? Μακριά! Πρόκειται για άβγαλτο φυτό. Περπατάει βαριεστημένα αλλά (προσοχή) με ασσύμετρα βήματα? Ειναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για μυστήρια γκόμενα η οποία θα σάς κάνει τη ζωή μυστήριο με την κακή έννοια.
    Τα υπόλοιπα δεν σάς τα λέω, τουλάχιστον όχι τζάμπα, δεν θα σάς ανοίγω τα μάτια ενώ Γκμοχοποιείτε το μπλόγκ τόσες μέρες.
    Πάμε στη γόβα.

    - το περπάτημα με γόβα δεν θα μιλήσει για τον χαρακτήρα τού θηλυκού αλλά για το τί κρεββάτι κάνει. Περπατάει Σαραποβικά, δηλαδή με κορδονάτο και καπουλάτο περπάτημα χωρίς να λυγίζει η γόβα σε κάθε βήμα? Εδώ είστε! Μιλάμε για αριστοκρατικό κρεββάτι μεγάλης κλάσης στο οποιο θα ηταν ύβρις να μην υπάρχουν μεταξωτά σεντόνια.
    Περπατάει όμως ατσούμπαλα σαν να φοράει τίς γόβες ο Καραγκούνης? Κι εννοώ, όταν δείθτε τη γόβα να "σπάει", έστω κι ελαφρά, είτε δεξιά πλάγια είτε αριστερά πλάγια σε κάθε βήμα, μακριά! Τόσο ατσούμπαλο θα΄ναι και το κρεββάτι άσε πού θα κάνετε κι όλη τη δουλειά, μονίμως!
    Πάλι εδώ δεν θα τα μαρτυρήσω όλα μέχρι να απογκμοχοποιήσετε το μπλόγκ.

    Πάω τώρα να δώ την κομμώτρια πού παίζει με τούς Δανούς σήμερα. Φόρτσα Ντένμαρκ λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Πάιζει τένις σαν τη Ρένα μας; Κλείστε παιχνίδι για σίγουρη νίκη.
    Η νέα ανάρτηση έχει απογκμοχοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε τί γίνεται στον κόσμο....Εβαλε γκόλ ο άνθρωπος πού άλλαξε την πορεία τής ψυχιατρικής, ο Πέπε.
    Στην προκειμένη περίπτωση το ξερό του άλλαξε την πορεία τής μπάλλας.
    Δε μπειράζει, πάμε γερά για το 1-1!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 19:34

    Τακη οι λαοι πρεπει να εχουν την αισθηση- η εστω την ψευδαισθηση οτι αυτα που χρησιμοποιουν-γη θαλασα κλπ- τους ανηκουν
    Εδω ομως προκειται να γινει η μεγαλυτερη παροχη κληρονομιας στην ιστορια. Και αυτο δεν μπορει να γινει αποδεκτο.
    Μπορει ο Ελληνας να εχει χαμενη κριση και μνημη,αλλα εχει κατι το οποιο εναι πραγματικα μεγαλο προβλημα για τους νεοταξιτες: Εχει ανεπτυγμενη αισθηση της ιδιοκτησιας. Της ατομικης. Της κτησης.
    Επισης, υπαρχουν και αλλοι λαοι, Οι οποιοι ειναι ακομα αφεντικα στα "σπιτια" τους.
    Εκει τι θα γινει; Πως θα πας στον Ιταλο,στον Γαλλο τον Ισπανο και θα του πεις "φυγε";

    Δεν μπορει αδερφε να περασει αυτο. Ποτε των ποτων. Οσο υπαρχει το ψευτικο προκαλυμα τις "αναγκης τραπεζικων ανακαιφαλαιοποιησεων" και "αναγκαστικου υπερδανεισμου ωστε να μη πτωχευσουμε", καλα παει το εργο.
    Ομως αυτο δεν μπορει να πηγαινει για παντα. Εαν θελουν να εχουν αποτελεσμα στις προσπαθειες τους οι νεοταξιτες,πρεπει καποια στιγμη τα κρατη και οι περιουσιες τους να "ρευστοποιηθουν". Ειδ'αλλως θα εχουν κανει μια τρυπα μεσα στο νερο.

    Ηδη εχει αρχισει να κουραζει το πραμα. Και επισης να ψιλιαζει και πολλους,που ισως να περιμεναν καποια "παγκοσμιοποιηση" αγαπης,ειρηνης και οικολογιας. Του κωλου τα εννιαμερα δηλαδη.
    Ηδη γκρινιες απο παντου για το ποσο πια θα πληρωνουν ολοι τις τραπεζες. Αυτο που γινεται ειναι οτι ιδιωτικοποιουνται τα κερδη και δημοσιοποιουνται τα χρεη. Μιλαμε για κολπα ερημου. Για παναρχαια,τα οποια ομως περιοριζονταν αναμεσα ομαδες ανθρωπων, η σε μικρους πλυθισμους.
    Εδω μιλαμε για το μεγαλυτερο τοκογλυφικο αλμα απο την εποχη των σπηλαιων. Χαντρες πουλησαν και στη Δυση και εκεινη την πατησε,οπως κοροιδεψε η ιδια τους ινδιανους και τους μαυρους.

    Οταν μεσα σε 20 χρονια οι ψαλιδα αναμεσα στους υπερεχοντες και στης μη εχοντες εχει ανοιξει οσο ποτε στην ιστορια,αυτο το αντιλαμβανεται πλεον και ο πιο αμαθης. Και ο πιο ρηχος. Με το ενστικτο.
    Επαναλαμβανω,δεν μιλαμε για υπερστρατηγικη υπεροντων για μια υπερεξουσια. Μιλαμε απλως για ενα τσουρμο ιστορικους κλεφτες,γυρολογους και τοκογλυφους.

    Δυστυχως δεν μαθαμε τα μαθηματα μας. Οταν οι Αυτοκρατοριες (Αλεξανδρινη, Ρωμαικη Βυζαντινη Ισπανικη κλπ) τους περιοριζαν σε γκετο,σαν να προκειται για πανουλα,εκαναν πολυ σοφα. Προστατευαν τα κεκτημενα τους απο αυτον τον περιεργο "εργοστασιακο" ιο. Τους χρησιμοποιουσαν απλα για τις βρωμοδουλειες τους. (εκβιασμους,δολοφονιες,κατασκοπιες,πασης φυσεως ραδιουργιες,μαχαιρωματα,πορνοδουλιες κλπ. Μιλαμε για "Σουπερ-Μαρκετ")
    Και το πετυχαιναν σε μεγαλο βαθμο.
    Σημερα (τα τελευταια 150-200 χρονια δηλαδη, ο ιος ξεφυγε απο τον ελεγχο.

    Δεν προκειται να επιτευχθει τιποτα. Παρα μονο ΕΚΘΕΣΗ. Μεγαλη εκθεση και ξεμπροστιασμα. Θα γελασει καθε πικραμενος. (Και ας μην ειναι υπηρεσιακος πρωθυπουργος,υπηρετωντας οπως ο πατερας του τους Ναζι).

    Υ.Γ Μακρυα τα χερια απο την Ρενα. Που ηταν και σε κατι συμβουλια του Ακη επι των ημερων των μεγαλων στραβων συμβασεων.
    Και ο Τσιπρας ηθελε Αρσενη για υπηρεσιακο πρωθυπουργο,αν θυμαστε.
    Αρα ας σκφτει κανεις τι ειδους "ανατροπη" και "αλλαγη" ερχεται.
    Μια απο τα ιδια για τον κοσμακη. Απλα οι αλλαγες θα ειναι στα προσωπα των νταβαδων των δημοσιων ταμειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 19:46

    1-2 το ματσακι.ηδη πριν το ημιχρονο. Καλο παιχνιδι.
    Επιτελους μπας και καπως αξιζει τον κοπο να καθεται κανεις στην τηλεοραση.
    Βγαλαμε τα ματια μας με τις Ελλαδες τις Γαλλιες και Αγγλιες δυο μερες. Κουραστικαμε.
    Σαπισαμε.

    Το παιζω ακρ. σκορ "ψηλα". Και αυτο και το βραδυνο.
    2-3 2-2 3-2 και τετοια πραγματα.
    Τα παπαρια μου θα πιασω βεβαια,αλλα δεν βαριεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Τι έχεις πάθει φέτος; Ούτε ένα ματς δεν έχεις πιάσει. Είσαι σύμβουλος του ΟΠΑΠ στο Μόναχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Καλή επιτυχία και να διαβάζεις τον Albert, που ό,τι λέει φέτος για ποδόσφαιρο, βγαίνει το ανάποδο. Εγώ διπλό το έχω σήμερα και μετά 2Χ.
    Πάντως ο στόχος είναι η τραπεζική ενοποίηση ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ( προσεχώς η ανάρτηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 20:17

    Αλλοι τεσσερις σημερα "αυτοκτονησαν". Ενας με καραμπινα,ενας με καραμπινα στην Κρητη και ενας αλλος στην Κερκυρα με χαπια.
    Υπαρχει ποικιλια,δεν μπορω να πω.
    Αν κατι εφερε το ΔΝΤ του ΓΑΠ και του Παπακωνσταντινου.
    Συνολο εξη εχουν "φυγει" σε 24 ωρες. Μαζι με τον φαρμακοποιο που τον καθαρισαν για να του παρουν το τσαντακι που κρατουσε, εφτα.
    Πολυ καλα ποσοστα.

    ΣΤα ενδον της ασυνομιας υπαρχουν πλεον καθαρες ενδειξεις και στοιχεια-τα οποια ειναι εν γνωση και του στρατου- οτι υπαρχουν περι τα 10.000 Καλασνικωφ,τα οποια βρισκονται σε "διαφορα" χερια. Με τις αναλογες σε αριθμο συμμοριες.
    Βαλτε με νου σας τι γινεται και κυριως τι προκειται να γινει.
    Βλεπω τον Φραγκουλη να γινεται πρωθυπουργος.
    Ποια αστυνομια. Αν εξαιρεσει κανεις ορισμενες επιλεκτες δυναμεις της, οι αλλοι, οι περισσοτεροι ειναι ανεκπαιδευτοι νεροκουβαλητες.
    Αρα,αλλη λυση δεν υπαρχει απο το να βγουν στο δρομο οι ειδικες δυναμεις.

    Μπορει να ακουγεται ακραιο,αλλα το προβλημα ειναι τρομερο. Εκφανσεις βλεπουμε.
    Τα "ποιοτικα" και "ποσοτικα" χαρακτηριστικα του εγγληματος,εχουν πλεον αλλαξει απολυτως.
    Το "σηκωμα" των ακρων, με την αριστερα να μετατρεπεται σε ΠΑΣΟΚ και την ακροδεξια να αλωνιζει στα ανυπερασπιστα τμηματα του πλυθησμου,πουλωντας της προστασια, θα δουμε δυστυχως πολυ αγρια πραγματα.

    Ο "αγιος" εμφυλιος.δεν μπορει να επιτευχθει για λογαριασμο των επικυριαρχων μας,οπως συναιβει μεταπολεμικα. Δεν υπαρχουν οι συνθηκες.
    Υπαρχουν ομως,εχουν διαμορφωθει εδω και χρονια εκεινες οι συνθηκες για πολυμορφικη διασπαση, η οποια μπορει να καταστει εκτος ελεγχου.
    Ακομα και αν το μεγαλυτερο μερος του πλυθισμου απεχει απο το να τασεται στο ενα μερος η το αλλο,ειναι αρκετα ικανο εκεινο το ποσοστο το οποιο δημιουργει τεχνιτες πολωσεις σε τετοιο βαθμο ωστε να δημιουργουνται κοινωινκες ριξεις. Οπως η παραπανω "ποιοτικη" αυξηση της εγκληματικοτατας,η οποια λαμβανει πλεον διαστασει μαστιγας, η συνεχης αναζωογονηση της-λεγομενης- Θρακικης μειονοτητας, ο τρομερος αριθμος λαθρομεταναστων κλπ.

    Βαλτε μεσα και τον Τσιπρα που μιλα για αφοπλισμο της αστυνομιας και απουσια των ΜΑΤ απο διαδηλωσεις.Οπως και την ταχεια αναγνωριση ιθαγενειας σε 2 εκατομμυρια λαθρο-μεταναστες,βαλτε και το σμπαραλιασμα που επικειται στην περιοχη της Συριας και την ακομα μεγαλυτερη εισροη φουκαραδων αλλα και κακοποιων φυλακοβιων κλπ. και τοτε εχουμε ενα πολυ ωραιο κοκτειλ-"μολοτωφ".
    ΕΤσι οπως παμε-λενε τα στοιχεια-το 2015 θα κατοικουν εδω περι τα 17 εκατομμυρια ανθρωποι εκ των οποιων οι μισοι θα ειναι Ελληνες.
    Παλι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στήβε, γάμησε τα.
    Οχι απλώς κουβάς φέτος, έχει αρχίσει να παίρνει το σχήμα τού κουβά και το σαλόνι μου, και η τιβί, όλα σαν γκουβάς μού φαίνονται.
    Δεν πτοούμαι βέβαια, ο παίκτης ξέρει ότι υπάρχουν κι οι...στραβές.
    Πάντως αν είναι να βγάλετε κάνα φράγκο παίζοντας τα ανάποδα απ΄αυτά πού παίζω εγώ χαλάλι παιδιά και σε καλή μεριά.

    2-2 οι Δανοί!!! Πάμε μωρή αρρώστεια, χώστους και το τρίτο να κλαίει μετά η κομμώτρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μα γαμώ τη γκαντεμιά μου, και τον Δία, και τήν Ηρα και τά μπούτια τής Περσεφόνης.
    Ρε, δεν πρόλαβα να το γράψω για το 2-2 και έβαλε γκόλ ο Βαρέλας.
    Τι πράμα είν΄αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τουλάχιστον να τα πάρει ο Χρήστος πού το΄χει παίξει "ψηλά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Τα πήρε ο Χρήστος. Μια κουβέντα μόνο: ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ, κι ειδικά Άλβες, ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕΣΑ.
    ΕΓΩ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΩ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, η Βραζιλία της Ευρώπης, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ενώ έχεις δυνάμεις, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΥΛΟΤΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΛΗ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΞΙΖΕΙ με έξω φυσικά τον μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 21:00

    Θα με βολευε καλλιτερα το 2-2 αφου το ειχα σε περισσοτερους συνδυασμους με το αλλο παιχνιδι. Το ειχα με 2-2,3-2,3-3.
    Τωρα αυτο 2-3 της Πορτογαλιας, ειναι συνδυασμενο μονο με το 2-2 στο Ολανδια-Γεμανια.
    Αν ερθει κανενα 3-2 η 3-3,θα ψαξω να βρω το τηλεφωνο του Βαρελα και θα του γαμησω τα πρεκια.
    Θα γινω ταλιμπαν. Θα ζωστω με φωτογραφιες του ΓΑΠ και του Σαμαρα και θα πεσω πανω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 21:02

    Οχι,δεν τα πηρα. Τα παιζω και τα δυο παιχνιδια.
    Ενα, τι να λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ενώ άμα έχεις ανηλεώς κουβαδιαστεί όπως εγώ δεν έχεις τέτια άνχη όπως ο Χρήστος.
    Και να σκεφτείς ότι ενώ πέρσι είχα βγάλει κομποδεματάκι γενικώς, φέτος όλη, μα όλη, η σαιζόν έτσι με πάει, γαμιώντας.
    Κι αντί ο μαλάκας να τήν ανθιστώ τη δουλειά, όχι, εκείίίίίί....!
    Καλά να είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΛΟ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΡΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ 2-2 , που καλύπτει και μένα στο 2Χ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΣΣΟΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ALBERT. KAI TI ΜΠΟΥΓΕΛΑ; ΜΕ AMSTEL ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
    ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ 2-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στήβεν,
    ο Ρονάλντο είναι απ΄τούς πιο υπερεκτιμημένους παίκτες στην ιστορία τού ποδοσφαίρου.
    Και γαμώ τίς απάτες.
    Ελπίζω να το βλέπεις κι εεσύ πιά, γιατί θυμάμαι τον χειμώνα άλλα μού΄λεγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπουγέλα? Καλά εδώ έχουμε γαμηθεί στη βροχή εδώ και 4 μέρες θα με ψαρώσουν τα μπουγέλα σας?
    Μην σάς πάρω αμπάριζα με τίποτα βαριές Γερμανικές μπύρες και τρέχετε.
    Το ντερμπάκι πού έρχεται βέβαια είναι το κλού. Απύθμενο μίσος μεταξύ Γερμανών και Ολλανδών πού έχει και βαρβάτη ποδοσφαιρική ιστορία πίσω του.
    Παρεπιπτόντως, ανεκδοτάκι πού κυκλοφορεί αυτές τίς μέρες εδώ:
    -τι κάνει ένας Ολλανδός όταν η Ολλανδία κερδίζει την Γερμανία?
    Απάντηση: κλείνει το Play Station και πάει για ύπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN : ΞΕΚΟΥΒΑΔΙΑΣΟΥ. ΖΗΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ Χ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΨΑΧΕ Χ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ και ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που είχα αναφέρει - δεν το έχω παίξει - μέχρι τώρα ξεκινώντας με 10 ευρώ, έχει αποφέρει κέρδος
    ( NET ) 180.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Υπερασπιζόμουν εγώ τον Ρονάλντο; Δεν το θυμάμαι, αλλά για να το λες. Συνήθως είμαι με τον χασάπη κι όχι με τις μπριζόλες. Αν ξέρω τον χασάπη, τότε αποδίδω φόρο τιμής στο κομμάτι. Αλλά για να το λες, κάτι θάχω πει ο μαλάκας.
    Είπαμε. Για μπουγέλα θα έρθουμε. Όχι και να πετάξουμε τις γερμανικές μπύρες. Amstel θα ρίχνουμε, ειδικά που τώρα η δεύτερη είναι δωρεάν.
    Χωρίς πλάκα, θα πω κάτι. Όταν ήμουν εκεί περί το Όφενμπαχ, ένα βράδυ, μια καταπληκτική Ελληνίδα σερβιτόρα, μου είπε οτι η μπύρα σερβίρεται στο ποτήρι με την φίρμα της. Αυτό πήγα να περάσω και στο ούζο Βαρβαγιάννη ( τότε που είχα κατηγορηθεί οτι τα παίρνω από την βιοτεχνία )αλλά όλοι εδώ - οι κάργα πολιτισμένοι - τραβάνε το " φέρε μας ένα ούζο " κι ας το πίνουν με γαρίδες ή κεφτέδες ή ακόμα και σε ποτήρι που να γράφει Μίνι.
    Αργά το βράδυ, μου έφερε μια μπύρα - αδύνατον να θυμηθώ το όνομα - μέσα σε ένα ποτήρι που ήταν αδύνατον να το σηκώσω. Είχε βαρίδια στον πάτο του ποτηριού και χρειάστηκα και τα δυό χέρια. Θα μου πεις γιατί δεν μου έμεινε το όνομα της μπύρας. Καλή η μπύρα, αλλά όταν η άλλη είναι Βασιλική, προτιμώ να αλλάζω πολίτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 21:33

    Προς ALbert_AEKstein: Συμφωνω. Τα ιδια ισχυουν και για την αλλη την αδερφη,τον Μπεκαμ, που παντα δοκιμαζει τα καινουρια εσωρουχα της Βικτορια,πριν εκεινη τα βγαλει στην αγορα. Ειναι να μην εχεις το δειγμα στο σπιτι σου. Γιατι να μη το εκμεταλευτεις;

    Δεν εχουν καμια διαφορα απο τους ισαξιους τους τοσους και τοσους στις ομαδες τους η στις Εθνικες.
    Και πολυ καλυτερους και βεβαια πολυτιμοτερους.
    Αν αρχισουμε με ονοματα ,θα μας παρει το πρωι.

    Ειναι ασφαλως κατασκευασματα του σταρ-συστεμ. Που θελει αρσενικοθηλυκους ωραιουλιδες με χωριστρες και στριγκακια. Για να πιανουν ολη την αγοραστικη γκαμα. Αρσενικους, θηλυκους και "ουδετερους".
    Κατι σαν τις πριζες ειμαστε.

    Υπηρχαν και υπαρχουν εμφανισημοι αθλητες,ωστε να τους εκμεταλευονται. Αλλα εχουν ενα "κακο". Ειναι αρενωποι.
    Το συστημα τρελαθηκε με τον Μπεκαμ και τον Ροναλντο. Ομως δεν "επαιξε" γερα, με αλλα δυο εξισου μεγαλα ονοματα τον Ζινταν και τον Φιγκο.
    Που μπορουσαν να "σπρωξουν γερα,την μιση καταναλωτικη ισχυ του πλανητη.

    Εκαναν και εκεινοι βεβαια τις διαφημησεις τους και τα προμοσιον,αλλα περισσοτερο απο αναγκες που απερρεαν απο τις υποχρεωσεις των συμβολαιων τους αλλα και απο προσοπικη επιλογη να βγαλουν κανενα φραγκο παραπανω. Και ειναι αναμενομενο αυτο. Αλλα μεχρι εκει.
    Δεν τους αρπαξαν να τους ξεζουμισουν. Γιατι πολυ απλα τους ενδιαφερει το "unisex". Κοινοι κωλοι,κοινα ενδιαφεροντα,κοινες καταναλωτικες αναγκες και στα δυο φυλα.

    Ουτε καν τον Μεσσι δεν εκμεταλευοτναι στο επακρο.
    Πως ειναι δυνατον; Μα βγαζει-αφου οχι κατι τελειως ανδρικο- κατι παιδικο. Γιαυτο και περιοριζεται στα πατατακια play-station οπως βελπουμε. Οπως ο Ροναλντινιο.


    Δεν εχουν το αναλογο "πλατος",ωστε να μεταφερουν πανω τους ολα τα χαιμαλια του καταναλωτισμου,αλλα και την δυαδικη υποσταση του ανθρωπου. Αρεν και θυλη εις σαρκαν μιαν.
    (παλι θα λεγαμε εδω για Ληλιθ,αλλα ας μη το πιασουμε ξανα...)

    Οι κουνιστοι ομως εχουν αλλη χαρη. Ειναι μεγαλυτερα γαιδουρια. Κυπριακα.
    Να τους γυριζουν σε ανατολη και δυση σαν καρναβαλια και να πλασαρουν απο σερβιετες,σαμπουαν,οδοντοκρεμες,παπουτσια,κορδονια,σπρευ,αποσμητικα,κατσαριδοκτονα,ποτα,τσιγαρα,φτυαρια,γκασμαδες,βιδες καποτες, κατσαρολες κλπ.

    Να περιμενουμε λοιπον,το νεο "ινδαλμα" λοιπον. Καποιον καινουριο "ρουλη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΚΙ ΕΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΜΕ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΛΙΝΓΚ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ, σαν γνήσιος θρησκευάμενος, ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ.
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ , και οι αιρετικοί γενικώς για να μην πλατιάζω, ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, υπεύθυνο για κάτι μεμπτό; Τώρα θα δουν οι δημόσιοι υπάλληλοι τι έχει να γίνει. Που αμαύρωσαν την εν γη τίμια συναλλαγή με υποθέσεις άλλες, τύπου Γιοσάκη , και στέρησαν από εμέ την ανταλλαγή πνευματοοικονομικοινωνικών συναλλαγών με τον Αρσένιο με τον οποίον ετύγχανον ομοτράπεζος εις θεόπνευστην και θεόσταλτην μπιρίμπα.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΤΟΤΕ αφού υπάρχει υπόθεσις, Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ; ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, εκείνος ο εκπρόσωπος της ΝΔ - του ταχυδρόμου ντε - , ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΗΡΑΚΛΗ. Χάριν συντομογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρήστο,
    τρείς ηταν οι κάργα υπερεκτιμημένοι την τελευταία δεκαετία:
    Ρονάλντο, Μπέκαμ, Μπάλλακ.
    Μ΄αυτήν την σειρά θεωρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μιλούσε ο Στήβεν, και σωστά, τίς προάλλες για το μεταλλο τής Ιταλίας.
    Εγώ θα έλεγα το εξής. Δύο ομάδες (για εθνικές μιλάω) έχουν πολύ βαρύ μέταλλο (και φανέλλα εννοείται) στην Ευρώπη:
    οι Γερμανοί και οι Ιταλοί.
    Ενδεικτικό το πρώτο ημίχρονο. Στον πάγο έγινε το 2-0 κυριολεκτικά.
    Εκεί πού οι ολλανδοί ελένχουν το μάτς, κάτι ψιλοκάνουν μπροστά, τίποτα δεν προμηνύει κάτι δραματικό, μπάμ, 2 μαγικές πάσες τού Σβάινστάιγκερ και γειά σας.
    Και κατά τα άλλα βέβαια η Γερμανία κάνει αυτό πού κάνουμε κι εμείς:
    παρακολουθεί το μάτς.
    Οχι κάτι σπουδαίο από μπάλλα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 22:44

    0-2 στο ημιχρονο και μαλλον χανουμε και το "χ" και βεβαια και το 2-2.

    11 "Ρομπεν" εχει η πιο φλωρικη ομδα του τουρνουα. ΜΕχρι και αυτος ο Φαν Μπομελ γλυστραει στο χορταρι,σαν την Δ. Στυλιανοπουλου με τη σκουπα στα σκαλοπατια. 8 φορες εχει πεσει μοναχος του.

    Πως αυτη η ομας,αυτος ο αχταρμας,αυτη η στρογγυλη τραπεζα του μαστουρωμενου αδελφατου,μπορει να παρει εστω και ποντο απο την Γερμανια,δεν ξερω.

    Να μας πει η Βασιλισα της Ολλανδιας που νομιζει οτι εχει κρατος και οχι ενα μεγαλο λιβαδι με γελαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χρήστο,
    υπάρχει ένα εκπληκτικό βιβλίο, το "Brilliant Orange" τού Ντέιβιντ Γουίννερ στο οποίο ο τύπος αναλύει γιατί οι ολλανδοί παίζουν όπως παίζουν απ΄την δεκαετία τού 70΄και δώθε.
    Διαμαντάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 22:55

    Για το Βατοπεδι, καθαριζει η Ρωσσικη Δουμα.
    Υπαρχει ενα κωλοσφυξιμο στους παικτες που μενουν εκτος του τραινου,οπως οι Δουκες και οι Βενιζελοι και μαλλον θα παρακαλεσουν τον Βλαδημιρο να δειξει μεγαλοθυμια.
    Ισα που τους βλεπω μεχρι και με ρασσο στο Βατοπεδι,η στην Εσφυγμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 22:59

    Προς Albert_AEKstein: Θα το κοιταξω.
    Αν παρ'ελπιδα φερουν κανενα 2-2 θα το παρω πισω αυτο που ειπα για λιβαδι με γελαδες.
    Και θα πω οτι ολοι μαζι αξιζουν, οσο 10 κασες ΦΙΞ.
    Δεν ειναι και λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δηλαδή, σόρρι, αν έπαιζε και γκαζωμένη μπάλλα η Γερμανία σήμερα πόσα θα΄τρωγαν οι Ολλανδοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Να ξεμπερδεψουμε καποια πραγματακια...
    Δυο ειναι οι χωρες που εχουν το μεγαλυτερο προβλημα αυτην την στιγμη.Η Γερμανια και οι ΗΠΑ.Παλουκι χοντρο εχουν,και προσπαθουν να το βγαλουν οσο ειναι καιρος "μπερδευοντας" πολυ κοσμο.
    Στην Ελλαδα,σε μια χωρα που δεν λειτουργουσε τιποτα,εξακολουθει να μην λειτουργει και μαλιστα σε τετοιο βαθμο που αγγιζει το σημειο μηδεν.Ενας κοσμακης χαμενος στο "διαστημα",αφημενος στο ελεος του καθε μαλακα πολιτικου,περιμενει το τελος που δεν ερχεται...
    Πριν απο αυτο ομως,θελει να παρει την εκδικηση του,κανοντας ολα κωλος μουνι γαρυφαλλο.Ετσι για το γαμωτο.Για αυτο και ειναι με τον Τσιπρα.Ξερει πως δεν θα τον σωσει ο Τεν-Τεν,ξερει πως κι αυτος θα γινει μερος - ολοκληρωτικα - του συστηματος,ξερει οτι δεν εχει προγραμμα,ξερει πως περιμενει τα "ντορτια" στην κουβερτα την Δευτερα το πρωι,ξερει πως ειναι αφρος....Θελεις κι αλλα Στηβεν,η αρκουν? Ξερει ομως πως τοσα χρονια βαρεθηκε να ακουει για το κακαο Πασοκ και την επαρατη δεξια,ξερει πως με ΝΔ κυβερνηση θα φαει στην μαπα παλι Γιακουμετο,παλι Αρουλη,θα φαει τον αγελαδογουρλοματη αγγλοαναθρεμενο Μηταρακη,την Ντορα,και παει λεγοντας.
    Ακουει το αρχιδι τον εργοδοτη του να του λεει μακρια απο τον Τσιπρα γιατι την γαμησες,ενω στην ουσια την "γαμησε" μονο αυτος πρωτιστως.Ξερει πως ερχονται τα 72,79 μετρα οσα ειναι τελος παντων,που τα ψηφισε ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,και που τωρα με πονο ψυχης σκεφτεται την γριουλα που θελει να παει στο περιπτερο αλλα δεν μπορει,γιατι την παρενοχλει ο αλλοδαπος αληταμπουρας που ο ιδιος ο Σαμαρας της τον εφερε στην πορτα.
    Πρωτος ειχα γραψει εδω μεσα για τον "πολεμο" Ανατολης-Δυσης",οπου Δυση οριζεται ΚΑΙ η Ρωσια πλεον.Με αυτα τα θεματα θα ασχοληθουν ΟΣΟΙ εχουν την ευχερεια χρονου,σκεψης και αμπελοφιλοσοφιας...Οταν εισαι ανεργος,οταν αυριο σου κοβουν το ρευμα,οταν κατασχεται το σπιτι σου,οταν δεν υπαρχει αυριο για τα παιδια σου,δεν σκεφτεσαι ουτε την Αμερικη ουτε την Ευρασια.Σκεφτεσαι πως να γλυτωσεις....
    Και ποιος μου λεει εμενα πως δεν υπαρχει μια στο δισ/μυριο να γινουν τα μισα που λεει ο Τσιπρας? Τα μισα των μισων να γινουν,φτανουν για να δικαιωθει η ψηφος ολων αυτων που τον ψηφισαν.Δεν περιμενει κανεις και τιποτα απο τον συγκεκριμενο,οπως βεβαια και απο τους αλλους πολυ περισσοτερο.
    Αφου τους αλλους τους εφαγα στην μαπα και με γαμησανε,ας δω κι αυτο το παλιοπαιδο τι θα κανει,ειναι η σκεψη του κοσμου.Τωρα αν αυτα που λεει ΞΕΒΟΛΕΥΟΥΝ καποιους επιχειρηματιες γιατι καποιοι αλλοι θα παρουν την θεση τους,ειναι κατι που δικαιολογει την λυσσαλεα επιθεση των "ντοπιων".Και που αφηνει αδιαφορο τον απλο κοσμο,που νιωθει μια ολοκληρωτικη επιθεση εναντιον του.
    Τα ταραξε τα νερα,με μια πετρα που καποιος του εδωσε.Γιατι να με απασχολει εμενα αυτο,ποιος εδωσε την πετρα εννοω.Και την πετρα,για την ιστορια,του την εδωσαν οι ΗΠΑ.Και καλα εκαναν λεω εγω,που εχω ξαναπει εδω μεσα πως τις προτιμω απο την Ευρωπη με το προσωπο που μου εχουν δειξει τα τελευταια 10 χρονια.Αν Ευρωπη εννοουμε την Γερμανια,τοτε δυο φορες καλυτερα με τους απο κει,αφου δεν γουσταρω
    ερμαφροδιτους στυλ Γαλλιας,Ολλανδιας,Φιλλανδιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χρηστος Χοντζεας13 Ιουνίου, 2012 23:29

    Προς conpater: Και να μη ξεχναμε οτι ειναι ο ιδιες χωρες οπου υποδεχθηκαν τον Χιτλερ σαν τον Μεγαλεξανδρο κατα το περασμα του για να τις "κατακτησει". Ειχανσταθει δεξια και αριστερα και πετουσαν λουλουδια στ τανκ της Βερμαχτ.
    Αι γνωσται "μεγαλαι" δυναμεις. ΒΕ-ΝΕ-LOUX, Φιλανδια και και ολιγον Γαλλια (με την γελοια "γραμμη Μαζινο") που καθυστερησε τον Χιτλερ 5 μερες.
    Δηλαδη οι χωρες "Ρομπεν".

    Αντε ρε τουλιπες. Καντε το 2-2
    Αντε ρε κασονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ CONPATER: Έχουν πρόβλημα οι εργοδότες, κι έχουν πρόβλημα οι εργαζόμενοι. Δεν έχω θέμα να γίνουν εργοδότες οι εργαζόμενοι. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Και φυσικά δεν λέω οτι δεν μπορούν. ΜΠΟΡΟΥΝ.
    Να μην είναι τεμπέληδες και να μην είναι συνδικαλιστές.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
    ΑΛΛΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΛΠΗ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. ΤΗΣ ΠΑΝΙΝΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ CONPATER: ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ Ή ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ, ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ. ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΚΑΤΟΛ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή