Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

             Φίλοι και φίλες, μου λείψατε. Σαν συναγωνιστές, σαν συνομιλητές. Όσο κι αν υπήρχε η δυνατότητα να γράψω κάτι απο τη μονή Βατοπεδίου, προτίμησα κι εγώ να προσαρμοσθώ σε κάτι το οποίο χάνεται. Να το πω πρόχειρα, εξαγνισμό. Βλέπετε, το διαδίκτυο αλλά και οι συνοδοιπόροι κοσμικοί, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Άρα μια μέρα διαφορά, δεν είναι ικανή εκεί πάνω, στο Περιβόλι της Παναγιάς, να αλλάξει τα δεδομένα με τα οποία - συνειδητά ή ασυνείδητα - εμείς θα συνεχίσουμε.
              Με βασικό δεδομένο την ΑΕΚ αλλά και την φυσική και ψυχική ταλαιπωρία. Είμαστε ξύπνιοι, είμαστε κορόϊδα, είμαστε έρμαια; Κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ. Και γιατί ταλαιπωρία; Διότι σαν παλαβός έτρεχα να φτάσω επάνω μέσα στην ομίχλη της Βόλβης και την καταρρακτώδη βροχή  την Τετάρτη,  αλλά και σαν ηλίθιος γκάζωνα για να μην χάσω το σημερινό ματς. Με  μιά στάση στον Θανάση στο Αχλάδι - με διαβεβαίωνε για νίκη σήμερα - προσπαθούσα να αποφύγω ουρές διοδίων κι ορδές ανθρώπων που είπαν ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.  Αφού έδωσα μάχη για να φύγω απο την Δάφνη, το λιμάνι του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής.
              Κι αφού έκανα ένα επτάωρο και μπαίνοντας στο σπίτι στο 10ο λεπτό του αγώνα πέταξα τα πανβρώμικα ρούχα, κάθισα να απολαύσω. Και πήρα τα ευλογημένα ( επάνω, αυτή είναι η χειρότερη κουβέντα ) τρία μου. Κι η ταλαιπωρία μου συνεχίστηκε.ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΑΙΟΤΑΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΡΕΟΞΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ.
                Διότι παρά την μακαριότητα του χρόνου, που μου χάρισε η πρώτη και τελευταία επίσκεψη μου στα εδάφη των ασκητών, δεν μπόρεσα να μην εκνευρισθώ βλέποντας την εικόνα της Νέας Σμύρνης. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΩ. ΔΙΟΤΙ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ( προσέχτε το αυτό το τελευταίο- έρχεται ).
              Και κουράστηκα αμέσως γρήγορα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ένα ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΠΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ. " Ήμασταν σε δύσκολη θέση λόγω των αποβολών ", δήλωσε ο Μανόλο. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΝΕ; ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ( για να καταλάβετε την τρικυμία του πάγκου ), ΑΛΛΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΑΝΟ.
               ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ:
   -  Ο ΝΤΙΟΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ.
   -  Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΑΝΤΕΞΕ.
   -  Ο ΣΑΧΑ ΗΤΑΝ Ο Ο Ο Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΤΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ 11.
   - Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ 5 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
   - Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΙΩΜΕΣ.
   - Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΠΩΣ ΔΙΕΜΟΡΦΩΘΗ ΣΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ;
             Και στο μπλοκάκι μου, πέραν του τεράστιου Σάχα, κατέγραψα σαν καλούς ( σε επίπεδο φιλοτιμίας ) τον Τζιμπούρ, τον Λαγό, τον Μανωλά και τον Γκέντζογλου. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 5 ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, σημαίνει οτι φταίει ο προπονητής. Ξαναλέω,  μιλάω αυστηρά για σήμερα. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ "ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ", ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΥΡΙΟ.
        Και δεν δίνω καμία δικαιολογία για την αυστηρή αποβολή του Νταντόμο ή για τις απουσίες. Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ ΜΑΝΟΛΟ.
       ΥΓ. Είναι πολύ  μικρός παίκτης ο Αργυρίου. ΦΑΝΗΚΕ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ ΚΙ Ο  ΜΠΛΑΝΚΟ. 

146 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ( όποιος θέλει το πιστεύει ):
    ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.
    ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΑΝΕ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΡΟΧΗ. ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( conpater ). ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ, ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΦΑΤΟΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ( ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΟΥ, ΑΡΓΟΥ, ΘΑΝΑΤΟΥ ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφε καλως ηρθες πισω στο κοσμο μας.
    Σε βρισκω νηφαλιο, νουνεχη και εγκρατη.
    Οπως συμβαινει σε οποιον πηγαινει για εστω λιγες μερες εκει. Ξερω ανθρωπο που γαμοσταυριζει καθημερινα και καθε φορα που επιστρεφει απο την ολιγοημερη προγραμματισμενη εκδρομη του απο το Περιβολη της Παναγιας,δεν βριζει για τουλαχιστον 5-6 μερες. Τοσο κραταει maximum.
    Και το σημερινο παιχνιδι ηταν προφανως μια πρωτης ταξεως δοκιμασια για σενα αρτι αφιχθεις απο τον Αθω. Και την περασες ομολογω με επιτυχια.
    Τελικα τι βλεπουμε; Την ομαδα του Μπαγεβιτς η του Χιμενεθ; Αστιευομαι βεβαια,παιζοντας με αυτο το αστειο ερωτημα που κατα καιρους εχουν ολοι οι οπαδοι καθε ομαδας οταν αυτη αλλαζει προπονητη. Και λεμε οτι το μονο που εχει αλλαξει ειναι οι βαριες προπονησεις. Και δεν προλαβαινουμε να μετραμε ταυλιασμενους παικτες που πιανουν τα ισχια τους,τις γαμπες τους,τους μηρους τους,τις μεσες τους,αλλα και τα αρχιδια τους.
    "Παμε παντου....Παιζουμε σε ολα τα ταμπλω... Παντου η ΑΕΚ πρωτη.... Θελουμε τα παντα...Ειμαστε ΑΕΚ και θα πεθανουμε για τους στοχους...Δεν υπαρχει αλλος δρομος απο την κορυφη και πρεπει να την κατασκτησουμε..." αυτες ειναι μερικες απο τις μαλακιες που εχει προλαβει να αμολυσει ο Μανωλης σε 20-25 μερες. Λες και περιμεναμε εναν απο την Ανδαλουσια της Ισπανιας να μας υπενθυμισει η υπογραμισει τι ειναι το "ΑΕΚ" και που πρεπει να βλεπει.
    Που καποιος πρεπει να του πει οτι δεν ειναι στην Ισπανια. Εκτος και αν τα φαρμακα που εχει φερει,δεν επιασαν ακομα.Η δεν δωθηκαν ακομα"
    Αλλιως να βγαλει το σκασμο και να δουλευει με Ισπανο-ελληνικο τροπο και οχι οπως ηξερε.Δηλαδη καθαρα Ισπανικο.
    Ειναι φανερο οτι λειπουν ανασες. Λειπουν δυναμεις.Τους εχει σκασει.
    "μα ειχαμε στους περασμενους 2-3 αγωνες" θα μου πεις. Ναι. Τοσο κραταει το τσιτωμα και τα γιατροσοφια. Πανω σε σκαρια και χαρακτηρες που ποτε δεν εμαθαν να δουλευουν ετσι. Αρα; Αρα "παρ'τους κατω ενα-εναν".
    Και τεζα ο καμπουρης.
    Μανωλη περιμενουμε τον Αγιο Δεκεμβρη. Οχι μονο για να πουμε τα καλαντα,αλλα και γιατι "τοτε θα δουμε αυτα που θελουμε" οπως λες. Και δεν φανταζεσαι ποσο το θελω. Μακαρι. Αλλα μεχρι τοτε-φοβαμαι-οτι δεν θα υπαρχει κανεις. Η θα παιθανουν,η θα κανουν επανασταση και θα σε διωξουν πριν προλαβεις να πεις "κιμινο".
    Γι'αυτο "Ελληνοποιησου". Και σκεψου που ηρθες,τι σε παιρνει να κανεις,ποια τα ορια και οι δυναμικες.
    Ελπιζω να μην εχει χαθει και το φετινο τραινο μεχρι να γινει αυτο. Αν και δεν δινω μεγαλες ελπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάκιστη διαχείρηση του αγώνα.Τεράστια τα λάθη.Χάσαμε από μια ομάδα άθλια χωρίς φυσική κατάσταση και τελευταία στην βαθμολογία και την κάναμε να φαίνεται Μπαρτσελώνα.Πιστεύω με μια διαφορετική τακτική ακόμα και με δέκα παίχτες έπρεπε όχι μόνο να μην χάσουμε αλλά να κερδίσουμε.
    Ο Αργυρίου απέδειξε σήμερα ότι πρέπει να πάει τρία χρόνια δανεικός στον Πανθρακικό.Ο Μπάλαμπαν τον έκανε να θέλει δραμαμίνες.Εμείς στην ΑΕΚ τον είχαμε απορίψει τον Μπάλαμπαν.
    Πάμε ξανά επαναπροσδιορισμό στόχων.
    Έχουμε την Άντερλεχτ,τον Εργοτέλη στην έδρα μας και μετά αρχίζουν τα παλούκια με Πάοκ,Καβάλα εκτός,Ολυμπιακό στην έδρα μας.
    Μακάρι να κάνω λάθος,πιστεύω αυτή η ήττα σήμερα θα μας πονέσει παραπάνω στην συνέχεια.Τέτειες ευκαιρίες να πλησιάσουμε την κορυφή δεν θα βρούμε πολλές.
    Λαγός,Δέλλας,Τζιμπούρ είναι οι παίχτες με τις πιο πολλές σημετοχές.Ποιανού η σέιρά έρχεται τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Steven, ηρέμησες στο ιερό βουνό και γύρισες αλλαγμένος. Τι σας τάισαν εκεί πέρα?
    Περιμένω ανάρτηση ειδικη με εντυπώσεις για το χώρο, τους ανθρώπους καιότι άλλο επιασε το μάτι σου.
    Ποδοσφαιρικά, τα είπες όλα. Σωστός ο Τζιμπούρ, φάουλ ο Μανώλης.Στην Κομοτηνή, υπο βροχή και 5 γκολ, χειρονομούσε, φώναζε, ζητούσε πράγματα απο τους παίκτες...σήμερα τίποτα. Σα να λέει, δεν αναγνωρίζω τίποτα απ'όσα κάνετε, φταίτε, νίπτω τας χείρας μου. Κερδίζω εγώ, χάνετε εσείς.
    Και ως προπονητής και ως άνθρωπος, σήμερα έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Οκτωβρίου, 2010 23:26

    Νομίζω ότι δεν τους έβαλε στο κλίμα του αγώνα.
    Προσπαθήσαν 100%, αλλά ήταν εκτός κλίματος.
    Εκεί απέτυχε.
    Δεν χρειάζεσαι καμιά τεχνική ανάλυση επιπέδου μουρίνιο για να κερδίσεις αυτό το καφενείο.
    Άσε τους τραυματισμούς.
    Και ο νταντόμο την έπαθε, έπρεπε να κρατήσει τα νεύρα του.
    Κοινώς απειθαρχία, που δείχνει σημείο που χρειάζεται πολλή δουλειά από τον Ισπανό.
    Με πείραξε που χάσαμε από τον 14ο εξωραιστικό σύλλογο της βαθμολογίας και τα 10-20 προκλητικά τσουτσέκια που δε ντολμάνε ούτε Καλλιθέα να πάνε να τσαμπουκαλευτούν, δε λέω.
    Αλλά έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε σαν ομάδα και εύχομαι αυτή η ήττα να χρησιμεύσει ως μάθημα.
    Όλοι βλέπαμε ότι κάπου και κάποια στιγμή θα ερχόταν.
    Καλώς ήρθες προσφυγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο: Ίσως να έχεις δίκιο για το διάστημα της ηρεμίας. ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΒΑΤΟΝ ( αστειεύομαι ). ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Απλά εκτιμάς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιώργη: Άλλο ένα μάταιο ταξίδι. ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο γκολ του ωδειου ειδα κατι στον παγκο μας που δεν μου αρεσε. Ειδα το γελακι του Μανωλη. Και μου θυμισε κατι αλλο. Και δεν μου αρεσε, ξαναλεω.
    Δελτιο θλασεων:Ο Δελλας ηταν ο επομενος. Δινοταν 1.20 στο στοιχημα των τραυματισμων.Ο παπα-Ντιοπ ηταν ανετοιμος και αρα δινοταν με μικροτερη ακομα αποδοση. 1.15
    Ο επομενος πρεπει να ειναι με μεγαλη θλαση ο Λαγος.Αποδοση 1.75 Ακομα και ο Σαχα δινεται 1.80
    Αμεσως μετα ακολουθει ο πρωτος που ξεκινησε το χωρο των τραυματισμων,τον οποιο δεν θυμομαστε. Ο κυκλος εκλεισε και ξεκινανε οι θλασεις απ'την αρχη. Ροτεισον θλασεων και διαχειρηση θλασεων κανει ο Μανωλης. Το εχουμε ξαναπει αυτο.
    Ελπιζουμε κατα το Μαη μηνα να εχει μεινει εστω και ενας με δραμαμινες να μπορει να σηκωσει στα χερια του την βαρια κουπα του πρωταθληματος.
    Αν δεν υπαρχει καποιος και ειναι ολοι σε σανατοριο,να φωναξουν τον Καχιασβιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Σήμερα κατάλαβα γιατί παίζει με κασκώλ ο Αφρικάνος. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΓΕΛΑΚΙ. ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Steven, de se xalase ap oti katalaba...Me tis ygeies sou pelatako!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Χρήστο
    Eγώ ποντάρω στον Λαγό για επόμενο.
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανώνυμο: Όχι, δεν με χάλασε. Και τα συγχαρητήρια τα έδωσα. Μήπως χάλασες εσύ με το ύφος μου; Με την αγωνία σου; Με τον ιδρώτα σου;
    Εγώ είμαι ΑΕΚ και τρίτος. Εσύ προς το παρόν ευλογημένε, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ 13-15 ΘΕΣΗ (μαζί με τας Σέρρας και τον ατρόμητο). ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ 3. ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟΤΑΤΟ ΤΩΝ ΝΟΥΜΕΡΩΝ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΠΤΗΝ ΕΔΡΑΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Ε, ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ; ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
    ΚΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΤΙ(Ν)ΚΑ [ για λίγους ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. malakistike o ispanos pou kratise sto pago to gereiro
    otan evgale kai to leonardo ta kati liga faoul-corner pou kerdise ,etrexe na ta ektelesei o blanco

    oti na nai

    kai kala o ispanos

    ta tagaria toso ksulo fagane persu sto kologipedo, vlepame tin alli mera stis fullades ti fatsa tou araouho toumpano
    ligo egoismo den eixane na isopedosoun to mpourdelo tis plateias ?


    ps: aderfe de ta prolaves anoixta ta diodia ?
    stis afidnes itan anoixta apo tis 5.30 ews tis 8
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/10/31-10-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.youtube.com/watch?v=EAE70qeeUAg&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Mike21hlk: Στις Αφίδνες όλα ήταν χαλαρά και γι αυτό πρόλαβα το παιχνίδι. Αλλά όλος ο δρόμος ήταν χάλια. Με τον Ισπανό τρελάθηκα σήμερα. ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. des to videaki apo afidnes kai fantasou se wra aixmis ta diodia anoixta gia 3 wres

    vevea emeis fygame stis 7.10 gia na prolavoume na doume ta tagaria mas sti nea smirni

    tragodia , o argyriou to paidaki , akoma DEN kanei
    de kserw an tha kanei pote , alla sto velgio mas gamise, sti thraki ekane to penalty , simera ta idia kai na doume pou tha paei
    to allo back ta idia
    malakismeni kokini kai mas kremase

    o ispanos gia mena xrewnete ton gereiro
    sti thraki pou to eida to mats apo mesa, o polonos itan ola ta lefta se ena agonistiko xwro mpourdelo telios
    kai itan autos pou enone amuna kai epithesi

    de mporw na katalavw tous logous pou den ksekinise

    apo kei kai pera , ti skata na kanei ki autos otan sta prwta 30 min kanei 2 allages anagastikes kai menei kai me 10

    me osous sizitousa , oloi to fovontousan simera (kai dikaiothikan)
    egw simera perimena polla
    na rixname kana taliro

    ki oxi logo ispanou kai paparies tetoies
    alla re pousti mou an imouna egw ki esu persy , kai mas eixane kanei ntou st'apoditiria , fetos de tha pigainame ekei na tous gamisoume ?

    egw pisteuw pos an paizame emeis , tha ta pigainame kalutera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Mike21hlk: Σιγά που πόνεσαν τα παιδιά. ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai pano pouy legame "Koita na deis pou epitelous tha mas kerdisei ki ena mats o saha " , kanoun ti malakia kai oi 3 mazi kai pnigoun to pasteli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δευτερο παιχνιδι που χανει ο ισπανος με τις επιλογες του μετα την αντερλεχτ
    σωστη η αποβολη του ντατομο, η προθεση μετραει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.
    Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΚΛΑΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ..
    Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ..ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ..
    ΕΙΔΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΜΩΣ , ΕΙΔΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΛΑΓΟ,ΜΑΚΟ,ΣΑΧΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ..ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Κ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΛΔ..
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ..

    ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ..ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ?
    Η' ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ''ΘΑ ΔΙΩΞΩ 5''.. ''ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ Κ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ'' ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..

    Υ.Γ ΟΣΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ,ΒΟΛΟ Κ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ..

    Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ..ΑΛΛΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kalh evdomada kalo mhna etc
    symfwno me ton mike gia ton gereiro me thn monh diafora oti 8a ton evaza ston traumatismo tou diop.
    kaname thn prwth mas htta sthn ellada molis arxisame na milane oi pextes gia prota8lhma .tyxaio den nomizw

    e.m

    oneiro moy einai na arxisoume mia sezon xwris aythn thn dhlwsh (pame gia prota8lhma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θωμα
    τεινεις να ξανα γινεις γραφικος μ αυτα που γραφεις
    ποιος εβαλε τον δελλα να παιξει σε 4 συνεχομενα παιχνιδια, τον ντατομο σε 3 παιχνιδια χωρις προετοιμασια
    γιατι ζηταει να παιξουμε μεχρι το τελος με δυναμη στο πανθρακικο σ ενα γηπεδο βουρκος, γιατι δεν αλλαζει τον δελλα να ξεκουραστει?, γιατι δεν κατεβαζουν μηχανες μετα το 3-1?
    οι απαντησεις τις ειδαμε χτες
    και θα ξαναμιλαμε για κακες προετοιμασιες, για ενισχυση ποδοσφαιριστων στην μεταγραφικη περιοδο και διαφορα αλλα αλλοθι
    οταν θα χανουμε θα ειναι η ομαδα μπαγιεβιτσ και οταν θα κερδιζουμε θα ειναι η ομαδα χιμενεθ
    εγω ημουν ο πρωτος που ειπα εδω μεσα οτι οα κριθει ο χιμενεθ μετα απο ενα γυρω και οχι σ ενα μηνα
    μονο οποιος βλεπει μπαλα μπορει να δει αμεσως αν το κοουτσαρισμα το κατεχει ενας προπονητης η οχι και ακομη ο χιμενεθ δεν μ εχει πεισει ακομη, οπως και ο μπαγιεβιτς ηταν ιδανικος να προετειμασει την ομαδα μεχρι την κυριακη το πρωι αλλα στο παγκο το κοουτσαρισμα του ηταν χαλαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. stis efhmerides k sta blog diavasa oti epese xylo mata to telos tou paixnidioy
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα, παιδιά.
    Θωμά, το ύφος του αυτό ακριβώς έλεγε. Άλλα σας λέω και άλλα κάνετε. Άσε που είναι ο μόνος που είδε την ΑΕΚ καλύτερη.
    Όσο και αν υποτιμάμε τον Πανιώνιο, ήταν πολύ καλός.Καλύτερος απο σκουλήκια και λαγούς. Μπήκε για να πάρει το παιχνίδι.
    Στατιστικά, ομάδα που αλλάζει προπονητή, 99 στα εκατό, κερδίζει.

    Υ.Γ Οι Πανιώνιοι, την ΑΕΚ να κερδίσουμε κι ας πέσουμε Β΄Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ..ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ε? Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ?

    ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ..ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ..ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΑΝΕ 2 ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..Ο ΝΑΣΟΥΤΙ Κ Ο ΔΕΛΛΑΣ..
    Ο ΝΤΑΤΟΜΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..Α, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΤΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΑ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΦΑΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ..
    ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΓΚΟΛ..Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ..ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..

    ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΤΟΥΘΣ ΓΚΕΡΕΙΡΟ,ΝΤΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΦΡΟΞΥΛΙΑ Κ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ ΒΑΣΙΚΟ..
    ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ..
    ΣΚΟΚΟ,ΝΤΙΟΠ,ΜΑΝΩΛΑΣ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΜΑΚΟΣ,ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΛΑΝΚΟ,ΔΕΛΛΑΣ,ΝΤΑΤΟΜΟ,ΓΚΕΡΕΙΡΟ,ΜΠΕΡΝΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η΄ΟΧΙ..

    Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 3 ΕΚΤΟΣ..

    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ( ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ Νο. 2) ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΑΠΑ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΕΙΘΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Β΄ ΟΜΑΔΑ..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ..

    ΑΝΝΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ..

    Υ.Γ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ..ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ Κ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
    Υ.Γ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΟ..ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ..
    Υ.Γ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ''ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στήβεν καλώς όρισες στον κόσμο μας από τον οποίο όμως απέδρασες μόνο προσωρινά.
    Την αλλαγή στη συμπεριφορά του προσκυνητή (ή επισκέπτη) του Όρους που περιγράφει ο Χρήστος την ζω κι εγώ, είκοσι χρόνια τώρα. Όσο περνάει μάλιστα ο καιρός, η μακαριότητα που επέρχεται στη ψυχή και εκδηλώνεται με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιώ μετά την επιστροφή μου (λέγε με «μη βρίσιμο»), επιμηκύνεται χρονικά.
    Αλλά και ο αγώνας της Νέας Σμύρνης δεν προσφερόταν για μπινελίκια, αφού ήταν σαφής η προσπάθεια των συμμετεχόντων στην ομάδα μας να κάνουν το καλύτερο δυνατόν. Εξίσου σαφής ήταν η περιορισμένη δυνατότητά τους: ως εκεί μπορούσαν να φτάσουν μια και δεν έπαιζαν με τους φλώρους της αλογοτροφής αλλά με αποφασισμένα αλάνια που για κάποιο λόγο (όχι μεταφυσικό…) έτυχε να βρουν λόγο να σκιστούν και να ματώσουν για να πάρουν αποτέλεσμα.
    Αισθάνομαι ότι η ομάδα αλλάζει… και δε θέλω να κάνω «ελληνάρα» τον Χιμένεθ, νομίζω ότι θα βρω το κουράγιο να τον αφήσω να κάνει το κομμάτι του χωρίς συμβιβασμούς πριν τον εγκρίνω ή απορρίψω, κατά προτίμηση στο τέλος της χρονιάς.

    Υστ. Γιατί όμως «πρώτη και τελευταία επίσκεψη» στο Όρος; Μήπως ήταν η τελευταία σου φορά σαν τουρίστας και τώρα θα στραφείς σε άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το σίγουρο είναι ότι η ήττα μας απογοητεύει. Περισσότερο από την ομάδα της πλατείας με αδερφίστικη, πούστικη δίοικηση και μετρημένους φλώρους συνδεσμίτες!!
    Ομως τι έγινε και ξαφνικά περιμένουμε μόνο νίκες?
    Αλλαξε κάτι προς το καλύτερο? Συμφωνώ με τον Thomas πάνω κάτω. Δηλαδή ένταξει έκανε δηλώσεις ο ισπανός. Και τι έγινε δλδ? Μέσα στην δουλειά του είναι κι αυτό. Αν σας δήλωνε ότι οκ δεν πάμε για τίποτα φέτος, θα φτιάξουμε ομάδα και βλέπουμε τι θα κάνατε?
    Δεν άλλαξε τίποτα λοιπόν. Ιδιοι παίκτες , ίδια διοίκηση άλλος προπονητής. Επιλογή της διοίκησης είναι. Τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει ακόμα. Δεν ξέρω πότε θα πρέπει να κριθεί το έργο του, η προπονητική του. Οτι μπορεί κάνει. Οτι μπορεί να μαζέψει και να διορθώσει.
    Βέβαια ελευθερία απόψεων έχουμε αλλά μην γκρινιάζετε πάλι. Στήριξη χρειάζεται και σύμπνοια. Δεν φταίει ο Χιμένες αν του ζητάμε όλοι εμείς πρωτάθλημα με ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΝΤΑΤΟΜΟ,ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ,ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ,ΦΡΟΞΥΛΙΑ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΓΕΩΡΓΕΑ(τον σφάξαμε τον κα(η)μένο τόσες φορές)ΕΝΤΕΡ.....Ηρεμα BOYS DONT CRY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. θωμα
    αν δεν το κατεχεις το αθλημα αστο καλυτερα
    χρειαζοταν ο δελλας στην θρακη για να κερδισεις το θηριο το πανθαρακικο? σου λεω χρειαζοταν , καντον αλλαγη στο 60 να ξεκουραστει οταν το σκορ ειναι 3-1
    χτες βαλε τον καραμπελα αριστερο μπακ που δεν θα ειναι χειροτερος του ντατομο
    και οσον αφορα τον ντιοπ τι τον βαζει μεσα αφου δεν ειναι ετοιμος 100%
    μαλλον δεν διαβαζεις προσεχτικα τα αρθρα μου εγω μιλουσα και μιλαω για κακο ροστερ
    κανε μια διαφορετικη προσεγγιση των πραγματων με την εξης ερωτηση ποιος παιχτης εκτος του τζιμπουρ ειχε θεση στο ντερμπυ μεταξυ παο και οσφπ και εκει θα καταλαβεις ολη την ουσια
    δεν εχει αναφερει κανει τον προηγουμενο προπονητη, μονο εσυ τον βαζεις στα επιχειρηματα σου
    εσυ που κανεις ρεπορτας απο κυπρο οπως ειδαμε τις προηγουμενες εβδομαδες, χτες δεν εκανες ρεπορταζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. pios malakas ediokse ton aleksopoulo (70.000 symvolaio) gia na paizei o dellas 4 seri paixnidia?


    imarton me tis malakaies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 0 αλεξοπουλος ειχε 130000 ευρω συμβολαιο πρωτα αρα βρεθηκε γιατι χασαμε απο τον πανιωνιο χτες
    ελειπε ο αλεξοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ..ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΣ ΜΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ Η΄ΠΑΝΙ ΜΕΣΑ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΛΔ..
    ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΘΗΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ? ΗΜΑΡΤΟΝ..
    ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ? ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ..ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΗΤΑΝ ..
    Ο ΝΤΙΟΠ ΞΥΠΝΗΤΖΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ..ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΛΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 25 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ : ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΣΚΟΚΟ,ΝΤΙΟΠ,ΔΕΛΛΑΣ,ΜΑΝΩΛΑΣ,ΜΑΚΟΣ,ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ..ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΗΚΑΜΕ , ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΜΠΑΛΑ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΘΛΙΟ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΚΑΤΡΚΥΛΑ..ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ?
    ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Κ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , ΕΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ Ε ? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ? ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ?

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ?ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ? ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ? Η΄ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ? ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΤΑ ΜΟΥ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ..

    ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΩ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ BLOG ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΙΧΑΛΗ , Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ..ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ EVER..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θωμα
    ξαναμιλα μου οταν μαθεις να ξεχωρισεις τον χρυσο απο την μουσταρδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. XAXAXAXΑ.. ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΑΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ Η' Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..
    ΣΥΓΧΗΣΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΗΣΗ..

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΚΑΝΕ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΝΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..

    Υ.Γ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ..ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΤΟΜΟ..Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΟΔΟΒΟΛΕΙ...Η ΠΑΙΖΑΝΕ ΞΥΛΟ..Η ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ...Η ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝΕ...ΓΙΑΥΤΟ!!!ΠΑΠΑΛΑ....Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ...ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ...ΤΕΛΟΣ...2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΩΣΤΟ...ΟΧΙ ΚΑΛΟ...ΟΧΙ ΜΠΑΛΑΡΑ...ΣΩΣΤΟ...ΤΠΤ...ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ..ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ..ΕΝΑ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΣΑΜΕ...3/4 ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ..ΤΟ ΧΑΝΑΜΕ..Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ..!!ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ...Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ..ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΟΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...ΠΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΑΛΓΕΣ..ΜΕ ΤΙ??ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ..ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΝΩΣΗ...μια ζωη..ΑΕΚ!!!!!ΟΧΙ ΝΤΟΥΣΑΝ ΑΕΚ...ΟΧΙ ΝΤΕΜΗΣ ΑΕΚ...ΟΧΙ ΤΙΓΡΗΣ ΑΕΚ..ΟΧΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΕΚ...ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΕΚ...ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ....ΑΕΚ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ....!!!!!ΑΥΤΑ....ΧΑΙΡΕΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. KALIMERA
    OTAN TO KENTRO THS OMADAS EINAI KLAIN MAIN, ETSI THA VGAINOUN OLA TA MATSAKIA...
    O FRAPES XTES ITAN PROKLITIKA KOURASMENOS, ME SYNEPEIA, OTAN DEN PAIZEI O KAFES, OLO TO MAGAZI EINAI LOST IN SPACE....
    KATHONTAI KAI 2 ANAGKASTIKES ALLAGES, KAI ESVISAN TA FOTA MAZI ME THN APOVOLH,...
    MILAME, DEN PERPATAGE H MPALA ME TIPOTA META THN SENTRA...
    KAI OTAN MAS DOSANE XORO META TO 1-0, ANTI NA VALOUME HAF, NA TOUS KLEISOUME MESA STHN PERIOXH TOUS, VALAME TON BLANCO, POU GYRNAGE DEKSIA ARISTERA, NA MAZEYEI TIS MPALES APO TA BALL MOYS, KAI NA XTYPAEI TA CORNER....
    EDO MEXRI KAI O SAJA STO TELOS, ARXISE TIS TRIPLITSES, GIA NA FEREI THN MPALA STHN PERIOXH TOU APATEONIOU....
    AYTO POU DEN EIDE O MANOLO, KAI FAINOTAN APO THN TV, EINAI OTI TA GATAKIA EIXAN SXEDIO, KAI TREKSIMO.....
    DIAGONIES MAKRINES MPALIES STHN PLATH THS AMYNAS, MAS KRATISANE ESTI ANAGKASTIKA PISO, ME SYNEPEIA THN MEGALH APOSTASH METAKSY TON GRAMMON, KAI ETSI NA EIMASTE TELEIOS AKINDYNOI KAI PROVLEPSIMOI, ENO AYTOI ME MPALAMPAN, KAI RIERA, PETHANANE STO TREKSIMO TON BARBADELLA, KAI ETSI VGIKE H KOURASH KAI TA LATHI...
    STO 1o HMIXRONO, KANANE 4 MAKRINES ALLAGES PAIXNIDIOU, STHN PLATH THS AMYNAS, KAI VGALANE, 2 TET A TET, 1 PENALTY, KAI 2 FASEIS GIA GOAL, ALLA KANEIS, DEN TO PIRE XAMPARI....
    ANYWAY, XASAME MEGALI EYKAIRIA, NA FTASOUME TOUS GAY TOUS FLOROUS ME TA PRASINA...
    LIGH APO THN TRELLA TOU TROMOKRATH, KAI THN NOOTROPIA TOU AN PAROUN MERIKOI, EXOUME ELPIDES NA FTASOUME MEXRI THN KOUPA TON MAIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. BLANCO MIA ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ. ΧΑΦ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΙΡΟ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΔΗ 5 ΧΑΦ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΑΜΥΝΑ..
    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ,ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..ΑΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΟ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ 4 ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ Κ ΜΕ 10 ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ,ΟΥΤΕ ΒΙΟΝΙΚΟΙ..ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΑΕΚ ,ΔΛΔ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΣ..

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Κ ΑΓΩΝΕΣ..ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Κ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ..ΙΣΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΓΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Blanco21: Η ανάλυση μου αυτά έλεγε ακριβώς. Κι όταν λες "βάλαμε", ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ο προπονητής έβαλε κι ερήμωσε το κέντρο. Κι άφησε το δημιουργικό κομμάτι στον Σάχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Κωνσταντίνο: Καλώς σε βρήκα. Μιλώντας για το ΥΓ σου, που είναι κι όλη η ουσία, επειδή με ξέρω, γνωρίζω οτι έμαθα τα πάντα για μένα όσο αναφορά το ανεβοκατέβασμα το ψυχικό μου. Την θεωρία την βρήκα και μένει να δω αν μπορεί να εφαρμοσθεί. Δεν είμαι ναρκομανής για να παίρνω την πρέζα μου κάθε φορά που γίνομαι θηρίο. Μπορώ να με κατευνάσω, δεν χρειάζομαι δεκανίκια. Το βιβλίο το διάβασα. Άλλους τόμους δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. dimitri είπε...
    0 αλεξοπουλος ειχε 130000 ευρω συμβολαιο πρωτα αρα βρεθηκε γιατι χασαμε απο τον πανιωνιο χτες
    ελειπε ο αλεξοπουλος

    -----------
    nai mperdeutika , 70kati pairnei o vasilompilaros gia na einai aspida kai na prokseneuei tous kozonides

    o aleksopoulos eperne kati parapano ,poso pou itan apagoreutiko gia na exeis alli mia lusi afou efuge kai o souidos to kalokairi kai gia na mi xreiazete na vazeis ton getzoglou kentriko amuntiko

    ki o megalos AEKtzis servovatraxos noiastike gia na petaksei apo pano tis n AEK auto to vary sumvolaio

    de gamiomaste n'asprisoume lew gw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ..
    -----------

    nai ta kamaria mas , endiamesa se kathe mats pane gia matsakoni sto perama kai kourazonte

    3 douleies kanoune gia ta pros to zhn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΜΙΧΑΛΗ , Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ..ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ EVER..
    --------------

    o idios POUSTIS kai POUTANAS YIOS pou elege persu sto tzempour na vrei omada kai elege meta apo ittes se dikous tou dimosiografous na grafoun pos o scokos vgainei kai ta tsouzei

    autos pou kserei na paizei apo ta akra kalutera apo kathe allon kai afise tin omada me ntatomo ki argyriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς THOMAS SILLYWIZARD: θωμά, η κριτική μου είναι παιχνίδι παιχνίδι κι ενέργεια ενέργεια. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΛΑΩ, ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΕΣ, ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το πάθος μάς τελείωσε,άραγε θα μείνει η αγάπη;

    Μεγάλοι ΛΟΥΓΚΡΕΣ οι κάτοικοι Συγκρού που αγαπάνε τον ΝΕΟ και φροντίζουν με κάθε τους πράξη να αποδεικνύουν αυτή την ιδιότητα τους.
    Του χρόνου ΝΕΟΙ, στην Β' που θα παίζετε , θα ευχαριστηθήτε ασπρο παχύρευστο σωματικό υγρό στο αγροτικό που θα κάνετε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΙΚΕ21 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΜΑ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΧ...ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΔΟΛΕΥΕΙΣ 7 ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΞΕΙΣ ΠΟΛΥ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ..ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΙΝ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 3 ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΑΥΤΟ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ..ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ 12....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. e nai , blepeis o allos o kseftylas proetoimaze tin omada gia to pagosmio prwtathlima podovolley

    alla kai pali , den dikaiologise na eisai toso kakos se sxesi me tous ouragous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μαλλον ο τσιαρτας δεν του ειπε καλα τα της αεκ η το μονο προβληματα του χιμενεθ ηταν μονο το συμβολαιο του
    την μια μερα λεει οτι εχει του καλυτερους παιχτες και την αλλη θελει 4 μεταγραφες
    για να αντεξουμε τον συναγωνισμο με παο και οσφπ θελουμε το λιγοτερο 4 παιχτες επιπεδου Ντιοπ και φυσικα υγιεις
    στο παιχνιδι με αρη και παο οι παιχτες μας εκαναν υπερβαση, αν ηταν αθλητες στιβου θα ειχαμε ατομικα ρεκορ
    γυαλιζει το ματι του τζιμπουρ γιατι μεγαλωσε σε γειτονια που οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα μπορουσαμε να περπατησουμε νταλα μεσημερι και γνωριζει τι σημαινει να αγωνιζεσαι για την επιβιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΒΟΛΕΥ....ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ..ΚΛΠ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ...ΑΜΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ...ΑΜΑ Σ ΕΚΑΘΕ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΤΟΤΕ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΚΕ21...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. STEVEN ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ Η ΑΕΚ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ Κ Η ΑΝΤΟΧΗ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ..ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ..
    ΑΥΤΟ Κ ΑΥΤΟ ΔΛΔ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΔΕΛΛΑ,ΝΤΑΤΟΜΟ,ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ 6 ΑΙΤΙΕΣ :
    Ο ΝΤΙΟΠ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ..ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ..
    Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΕΝ ΣΥΝΗΣΤΑ ΑΙΤΙΟ ΗΤΤΑΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 5 ΦΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..
    Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ 5 ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ,ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..
    Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΙΟΜΑ ΤΟΥ ΔΛΔ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΩ ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΙΟΜΑ?
    Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ..
    ΚΑΙ Ο ΣΑΧΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΤΟ 93. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..ΤΙ 1-0 ΤΙ 2-0 ..

    ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ..ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΑΝΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ Κ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ..

    ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ..ΕΧΕΙ Κ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΑΡΝΗΤΙΚΟ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΧΑΘΗΚΕ..ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ 22ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..

    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ..ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..ΑΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ..ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ,ΟΥΤΕ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χαραλαμπε
    τι σ ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι, κοιτα τι κανει η ομαδα σου
    τον αντιπαλο πρεπει να τον σεβεσαι οταν εισαι σοβαρος οργανισμος
    μονο τους βλακες δεν μπορω να σεβαστω ευκολα και γιαυτο ζηταω συγνωμη απο το μπλογκ, ευτυχως εδω δεν εχουμε αρκετους αλλα υποσχομαι οτι θα τους ξαναβαλουμε στον δρομο της αρετης
    ισως σ αυτο βοηθησει και ο κωνσταντινος με την προσεχη πρετοιμασια για συμμετοχη σε καμμια ιεραποστολη στην Ρουαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. περυσι και φετος εχω παρακολουθησει 8 προπονησεις της αεκ και ποτε δεν ειδα ποδοβολλευ
    να παιζεται μεταξυ των παιχτων, το μονο που ειδα το προπονητικο τημ να παιζει στις 2 προπονησεις μονο και θαυμαζα ακομη το στυλ του μπαγιεβιτς
    αυτα που λενε για ποδοβολλευ ειναι κοινως μαλακιες και εκ του πονηρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ??ΝΑΙ Η ΟΧΙ???ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΔΕΝ ΕΡΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΚΙ ΕΔΩΣΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ 4000 ΛΕΞΕΩΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΓΩ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ BLOG. TΩΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΛΑΘΟΣ, Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΠΟΡΣΤΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ: ΒΑΖΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ;
    ΔΗΛΩΣΗ:" ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 10, ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ". ΜΑΝΟΛΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΩΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ; ΚΙ ΕΙΧΕ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΙ 5 ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ( αν θυμάσαι ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΚΟ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟΣ..ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ 5, ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ,ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ..ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΕΑΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΣΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ..ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑ ,ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλημερα σε ολουςκαι καλο μηνα.
    Ο Μανωλης μαθαινει. Και ειναι λογικο. Και την ΑΕΚ μαθαινει αλλα και την καταστταση γενικα στην Λιγδα μας.
    Οταν λες "να ειμαστε πρωτοι σε ολα" "οφειλουμε να παιθανουμε στο γηπεδο" και "η πρωτη θεση παντου μας ταιριαζει μονο", "ως ποτε παλικαρια..." ειναι αγνοια. Και οταν δεν γνωριζεις ουτε τις δυναμικες,ουτε τις αναλογιες αλλα ουτε και τις...συνηθειες εδω στο Ελλαντα,τοτε αυτο που μενει να κανεις ειναι βαριες δηλωσεις τυπου Ρηγα Φεραιου.
    Εχει-εσκεμενα-υπερτημισει το υλικο που εχει στα χερια του (ενω γνωριζει ασφαλως την ποιοτητα και το maximum και το ταβανι του)και βγαζει προς τα εξω τον ηρωισμο και την αυταπαρνηση του αρχιγου των Σιου "Στραβη Μυτη",εμψυχονοντας τους πολεμιστες του.
    Και τι αλλο να κανει οταν,ουτε μεγαλο ροστερ εχει,ουτε την αναλογη ποιοτητα για πρωταθλητισμο,ουτε ακομα-ακομα-στην ενδεδειγμενη φυσικη κατασταση βρισκονται.
    Και ουτε λεφτα για μεταγραφες ουσιας υπαρχουν.
    Αρα περισευουν οι "Θουριοι".
    Βεβαια ετσι δουλεια δεν γινεται. Και το ξερουμε.
    Και γι'αυτο καλο ειναι-αν και δεν χρειαζεται συσταση για κατι τετοιο εδω μεσα-να μη θριαμβολογουμε σε νικες-εστω και σε ντερμπυ-αλλα ουτε και να μας παιρνει απο κατω σε ανυποπτες ηττες,οι οποιες συν το χρονο,γινονται ολο και πιο συχνες αρα και πιο αναμενομενες.
    Αυτο που δεν ξερωειναι ανο Μανωλης εχει πραγματι καποιο σψεδιο στο μυαλο του οσο αφορα τοσοστη διαχειρηση του ροστερ,οσο και στους πραγματικους στοχους της ομαδας. Δηλαδη τους ρεαλιστικους. Και σε αυτο παιζει μεγαλο ρολο-περα απο την αντιληψη του -καθε- προπονητη-και η σωστη ενημερωση του απο την διοικηση,τον τεχνικο διευθυντη-λεμε τωρα- και καθε εναν ο οποιος θα μπορουσε να τον φωτισει συντομα και περιεκτικα προκειμενουν να τον βαλει στο κλιμα οσο πιο συντομα γινεται.
    Γιατι η πιθανοτητα να μπει η ομαδα στο κλιμα του Μανωλη,φανταζει δυσκολη,εως ακατορθωτη. Και αυτο γιατι, ουτε την αναλογη στηριξη μπορει να εχει απο ΑΥΤΗΝ την διοικηση,αλλα ουτε και το περιορισμενων δυνατοτηττων και ελειπεστατο ροστερ μπορουν να υποστηριξουν κατι τετοιο.
    Το ματσακι εχαθει χθες,τοσο απο την κουραση που ηταν φανερη,οσο και απο την ενδικτικη δηλωση του Τζεμπουρ. "μεχρι εδω ειμαστε,μη μας πιεζεται μιστερ,ειμαστε αμαθοι στα βαθεια"
    Και αν ο πρωτος παραγνω θα μπορουσε να διορθωθει-αποφευγοντας της υπερβολες και τους ηρωισμους π.χ. στον ηδη κερδισμενο αγωνα με τον Πανθρακικο,που τσιτωσε τους παντες μεχρι το 90' αντι να κανει συντηρηση απο το 60'-ο δευτερο λογος δεν μπορει να αλλαξει ευκολα καθ'οτι προκειται για νοοοτροπια χρονων και ποτισμενη αντηληψη,που δεν ξεριζωνεται ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΚ ΣΤΗΒΕΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΗΝ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΚΑΚΩΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΔΕΛΛΑ..
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟ 15ΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΓΚΕΡΕΙΡΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΤΙ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΘΛΑΣΕΙΣ..2 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ..ΣΚΑΕΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Κ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ..ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΜΕΝΗ Κ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.( Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ).

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ 5 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ 4 ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ..ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ..

    ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩ Κ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΜΑΖΙ..ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ..ΣΕΒΑΣΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ Κ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ 20.ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ Κ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ..
    ΑΠΟ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ 25-27 ΠΑΙΧΤΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ 2 ΣΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ..
    Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Κ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ 5 ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ Κ ΚΥΝΓΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ 8..ΚΑΙ ΕΙΧΕ Κ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ......ΧΑΙΡΟΜΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. me to malako aderfe

    pare ki ena xartaki protereotitas gia to dromo tis aretis kai oso tha perimeneis ti seira sou , mporeis na fantazese ena OAKA gemato afionismenous kyr-xaralampous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ 22ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..

    Η ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΆΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.2 ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΜΗΣ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΤΕΣ.ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 5Χ5 ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΟΚ ΤΟΚ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.....???ΚΑΝΕΙΣ.......ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ......ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ....ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. DUSSAN KI AS MI GAMISW POTES

    pou lene kai oi mpougatsokumades apano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ .ΦΤΙΑΞΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΓΗΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ..ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ..
    ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ..Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΗΤΑΝ..ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ..ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑΙ..ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΟΡΤΩΣΕ 25 ΠΑΛΤΑ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ..
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ? ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ? ΤΟ ΑΛΛΟ ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΡΕΤΕΣ..ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΤΙΣΡΙΚΑΔΕΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΑ.ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΧΘΕΣ? ΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ε?

    ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 5Χ5 ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΕΡΙ ΤΑΒΑΝΙ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΤΙΜ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ..ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ..
    ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ 0-3 ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 3-3 ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. POLY KLAMA RE PAIDES.
    ENA MATS XA8HKE.
    HMARTON.

    8A TOUS GAMHSOYME GIATI EIMASTE AEK KAI EXOYME KAI XIMENE8 KAI OTI GOUSTAROUME.

    ME TO ZORI VALANE GOAL TA GATAKIA X8ES. EPREPE NA APODEKATISTEI H OMADA.

    DE 8A EINAI KA8E PAIXNIDI ETSI OMWS GIA NA XAIRONTAI TA GIOUSOUFAKIA TOU PRODOTH KAI AYTOI POY PERIMENOYN STHN GWNIA TON XIMENE8 (ENW OTAN EIXAME TON PRODOTH DE VGAZANE KIX)...

    EDW 8A MASTE. KAI 8A PARAKALATE NA EXOYME KSEXASEI THN XOLH POY PEFTEI TWRA... OPWS EKANE O SIFAKIS STHN PSWRA KAI TWRA VARAEI KWLOTOYMPES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @Thomas
    Ελπίζω οι γνωσεις σου στο ξεσκάτισμα μωρού να μην είναι όπως στο ποδόσφαιρο γιατι θα ρίξει πολύ κλαμα το παιδάκι.
    Τελικά είσαι ο πιο κομπλεξικός στο Βlog.Και ξερόλας σινάμα.Αμα διαβάσεις τι γράψανε όλοι για τον προπονητή της ΑΕΚ θα καταλάβεις ότι μόνο εσύ πας να τον βγάλεις λάδι.Είπαμε κάτι για άλλους αγώνες;Είπαμε για άλλους προπονητές;Τα λάθη του λέμε όλοι.Λές τον Δημήτρη αστυνόμο αλλά τέτοιον φασιστα σαν και σένα δεν έχω ξαναδεί,πραγματικά.Προσπαθείς κάθε φορά να ξεφύγεις από την συζήτηση επανερχόμενος στο τι έχει κάνει και δεν έχει κάνει ο Μπάγιεβιτς.ΞΥΠΝΑ ο Φερερ δεν ειναι πολλά χρόνια πριν που ήταν προπονητής.Είπαμε θα δούμε τι ψαρια πιάνει ο Μανόλο αλλά μεχρι τότε τα στραβα θα τα λέμε όπως λέγαμε για τον Δώνη και τον Μπάγιεβιτς.
    Και κάτι τελευταιο,να σου λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί όταν δεν ξέρεις κάποιον.Το κόμπλεξ σου βγάλτο αλλού όχι σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ ΡΕ ΣΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ;
    ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @Thomas
    Οταν εγώ έκαν κριτική στους προπονητές εσύ μαλλον προσπαθούσες να κλείσεις συμβολαιο συνεργασίας στην Ιντερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Κυριακο
    δουλευουμε κιολας δεν μπορω να ειμαι συνεχεια εδω και να γραφω
    οχι δεν ειμουν ευχαριστημενος τα 2 χρονια πολυ περισσοτερο απο εσενα για τι γνωριζω τι εστι μπαγιεβιτς και ηθελα αλλα πραγματα
    αλλα δεν τον κατηγορω γιατι μου εχει προσφερει στην ομαδα
    δεν θα ζητοκραυγασω το καθε χιμενεθ που ερχεται στην ομαδα και αλλα λεει την μια και αλλλα την αλλην αλλα δεν πειραζει φοραει τον δικεφαλο στο στηθος και ειμαι αναγκασμενος να ειμαι διπλα του αλλα θα κανω κριτικη αυστηρη στα πλαισια των γνωσεων μου και οχι να ειμαι εμπαθης απεναντι του
    και στο κατω ποιος ειναι ο χιμενεθ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. θωμα
    θα οργανωσεις το 5χ5 ?
    ναι η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ..ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Κ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ .. ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ? ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ Η΄ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ? ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕ ΨΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ..

    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΗΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ..

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ..ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΧΘΕΣ..

    ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. AYTO GIA TON AGONA ME TON PANTHRAKIKO, MALLON KAPOIOS THA TOU EIXE SFYRIKSEI, TI EPATHE 2 XRONIES H AEK, ME THRASYVOULA KAI PALIOTERA ME HAIDARI, GIA AYTO KAI TO TSITOSE TO MATSAKI...
    ALLA ETSI PREPEI NA GINETAI..
    MONO MESA APO EPIVLITIKES NIKES, FTIAXNEIS TO STATUS THS OMADAS, ME SYNEPEIA NA SE SEVETAI O KATHE ANTIPALOS, KAI OXI NA EISAI H XARA TOU KATHE PIKRAMENOU....
    KAI TA GATAKIA PAIZANE PROXTES KAI XASANE STON DIAGORA, APLA XTES TO THELANE PIO POLY..
    EGO AYTO EIDA.....
    DYSTYXOS, TA DIKA MAS PALIKARIA, PSYXOLOGIKA KAI EGKEFALIKA DEN MPIKAN POTE STON AGONA...
    POSO MALLON, OTAN STO PERSYNO PAIXNIDI EKEI MESA, TIS EIXAN MAZEPSEI KIOLAS...
    XTES EPREPE NA EINAI STHN TSITA, STO 110%, NA PAROUN MIA EPAGGELMATIKH NIKH, KAI NA THN DIAXEIRISTOUN META OPOS THELOUN.....
    DYSTYXOS VEVAIA KAI OI SYGKYRIES ME TOUS TRAYMATIES, SE KAIRIES THESEIS, DEN TON AFINOUN, NA TO DOULEPSEI OPOS THELEI....
    KAI KATI TELEYTAIO,
    AYTOS O GAMOSPEAKER XTES, MEGALO VROMOSTOMA...
    PANO POU ELEGE, OTI H AEK TOU XIMENETH DEN EXEI DEXTEI GOAL AKOMA STO PROTATHLIMA, TSOUP, PARTH THN SENTRA KAI TO PASTELI....
    ANYWAY, PROXORAME..
    APLA, NA YPARKSEI, KALYTERH DIAXEIRISH TON AGONON, ME TO ANALOGO YLIKO, GIA NA MHN MAS LEIPOUN PAIXTES SE THESEIS POU PONAEI H OMADA,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. @dimitri
    Ασε σχόλασε τώρα.
    Είμαι σίγουρος οτι εσύ όπως και όλοι αυτοί που μας βρίζουν,θέλουμε να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα.Θα σε χαλούσε εσένα να το πάρει με Μανόλο;Οχι φυσικά.Πιστεύεις κατά βάθος ότι με αυτούς τους παίχτες και τον Μανόλο μπορεί να το κάνει αυτό;Είμαι σίγουρος οτι αν απαντήσεις ηλικρινά όπως και όλοι όσοι γράφουν εδώ θα πουμε το ιδιο πράγμα.Οχι.Όση υπερβαση και να κάνει ο προπονητής και οι παίχτες.Και εμείς τιο καταλαβαίνουμε και ο εκνευρισμός κάπου πρέπει να διοχευτεί.
    Ετσι το μόνο που μενει είναι να βριζόμαστε μεταξυ μας γιατι οι μισοί δεν δεχόμαστε τους άλλους μισούς για απόψεις που κουβαλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ASe re xaralampe
    kane mas th xarh me tis eilikrineies kai tous paiktes pou den arkoun.

    DE LES POY TOUS KATESTREPSE O MPOUROUTZIKAS KAI O MPINES ME TA PODOVOLLEY KAI TIS ASTEIOTHTES STHN AUSTRIA, MAS LES OTI DEN KANOYN KIOLAS

    NIKHSAME ME TA DEYTERA TON VAZELO KAI KSAFNIKA TWRA DE MAS KANOUN.

    AINTE EPITELOYS ME TON KA8E PROPONHTH TOY KAFENE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. @Thomas
    Πράγματι είσαι πολύ κομπλεξικός.Και μικροπρεπεις.Είσαι από αυτούς που δούλεψε ο Ντέμης και το έχεις βάρος μέσα σου και δεν ξέρεις που να το βγάλεις.
    Να σου πω και κάτι,τυπάκια σαν και σένα που το παίζουν μάγκες καταλήγουν ρεμάλια στην ζωή και αναφέρομαι για τον τσαμπουκά που βγάζεις.Και πίστεψε τα έχω πολύ μεγάλα,μα πολύ μεγάλ μικρέ εξυπνάκια και μπορώ να στο αποδείξω όποτε θέλεις και όπου θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. χαραλαμπε
    δεν χρειαζεται να μαλωνουμε για τις αποψεις μας
    αλλα πρεπει να επιχειρηματολογουμε με χιουμορ επισης για να ελαφρυνουμε την καθημερινοτητα μας
    για το μπασκετ δεν ακουω απο τους
    φιλο-οργανωτικους τιποτε και ο θεος να βαλει το χερι του φετος να μην νοιωσουμε την ντροπη του υποβιβασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. @Kostas21
    Εσύ τι πιστεύεις έφταιξε χτες και χάσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ti 8es na akoyseis gia to basket?
    An eisai AEK trava na sthrikseis thn omada.
    An den eisai katse kai des mpala apo ton kanape.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Klatare h omada kai gia mena proswpika o Diop einai kakh epilogh. Den kanei gia thn AEK.
    O Ximene8 den eftaige me thn kamia.
    Ka8aro 8ema proetoimasias to kalokairi.
    De ginetai na sernontai oi paiktes tetoion kairo. DE GINETAI oso epiponh kai na einai h proponhsh tou Manolo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. @dimitri
    Αλήθεια πόσο βγήκαν χτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. kosta21
    εσυ πως την στηριζεις την ομαδα? εχω λαβει μερος σε μια χρηματικη χορηγια
    κατσε στην κουνια σου και να μην μιλας οταν δεν ξερεις τον αλλον
    μιλατε ολοι για στηριξη της ομαδας, αν στηριζαμε μονο την ομαδα απο την εξεδρα και τα συνθηματα θα ειμαστε στην δ εθνικη φιλαρακι
    γι αυτο παιξε πουθενα αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @Kostas21
    Ας πούμε ότι κάνανε χάλια προετοιμασία.Εσύ σαν προπονητής όταν πας να φορτώσεις αγύμναστους παίχτες δεν ξέρεις ότι στους αγώνες θα σου βγουν τραυματισμοί;Δεν το λέω σαν μομφή στον Μανόλο,αλλά σαν μια λάθος επιλογή αυτό τον καιρό.
    Στην προετοιμασία μιλάει πάντα ο γυμναστής με τον προπονητή και συμφωνούνε για το πότε και πως θα φορτσάρει η ομάδα.Εγώ το τι είπανε μεταξύ τους δεν το ξέρω,εσύ;
    Να σου πω και το άλλο.Η ΑΕΚ πέρυσι κατά γενική ομολογια έτρεχε.Είχε και τον Κέντζο γυμναστή.Φέτος έφυγε και πήγε Βάζελο που τον διώξανε επειδή η ομάδα δεν είχε φυσική κατάσταση!Και η ΑΕΚ που δεν τον είχε φέτος θεωρητικά δεν έχει καλή φυσ.κατάσταση!Πως σου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ,ΑΔΕΡΦΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ,ΜΙΑΣΜΑ..
    ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΠΙΠΕΔΟ Κ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΥΖΟ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΑΛΑΚΑ..ΠΡΟΔΟΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ..ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ..
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Κ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ..ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΠΟ0ΥΛΑΓΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΡΩΝΙΑ..
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ..ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ..
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΛΟΙΠΟΝ. Η΄ΑΝ ΘΕΣ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ.. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 'Ωρἐ δἐν καταλαβαἰνω καἰ πολλἀ απὀ συστἠματα καἰ διἀφορα τακτικἠς ἠ τἀ θεὀπνευστα,εγὠ κοζἀρω απὀ δουλειἀ{μἠν μιλἠσουμε γἰα αξιοκρατεἰα ἀγνωστη λἐξη}.Βλἐπε Ελλἀδα.Μἀς βαρἐθηκα τἰ αγἀπες ,λουλοὐδια καἰ ιστορἰες μἐ κρἀμπες.Βλἐπω ΑΕΚ Πληρὠνω αεκ, ὀποιος κατἀ τἠν γνὠμη μου δἐν αντἐξει βλἐπει Μπαρτσελὀνα νἀ γουστἀρει.Ἐγὠ ποὐ μἐνω ΠΕΙΡΑΙΑ στἐλνω δὐο αγὀρια σχολεἰο{ὀ ἐνας γλὐτωσε}'τἰ νἀ παραμυθἰασω?εσοκλεἰω τἠν αγἀπη μου τὀν σεβασμὀ μου πρὀς εσἀς.ΕΥΛΟΓΙΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ela rouli , mi kaneis to malaka

    kamia sxesi den exei to prwtathlima kai o manolos kai ola ta upoloipa me to gegonos oti exeis anakatepsei olon mas tis oikogeneies,tis douleies kai paei legontas

    alla opos sou ksanaeipa , einai xwrio n AEK kai tha doume pos kai apo pou vgazeis tosi magia sta pliktra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. steven
    το ουζο να το διοργανωσουμε σε καμμια αιθουσα πυγμαχιας (αφηστε την οργανωση πανω μου)μονο που θα φερεις την γκομενα να δειχνει το αριθμο του καθε γυρου η να το διοργανωσουμε σε κανενα πλατο του Σειρηνακη γιατι με τοσα γαμησια που πεφτουν θα βγαλουμε και χρηματα απο τις ταινιες που θα πανε στην ενισχυση της μανας Αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. @dimitris

    Ayta katse sth kounia sou, stous kollhtous sou. Oxi se mena.
    Sthn exedra ama mazeutoun 10.000 se ka8e mats sto basket, 8a eixes lefta gia na kaneis omada.
    Alla epeidh uparxoun atoma san kai esena vlepoume ta apotelesmata.

    @Xaralampos

    O mu8os ths ispanikhs proponhshs, katarrif8hke X8ES apo tis dhlwseis Manolo.
    O an8rwpos eipe OTI KANEI SYNTHRHSH DYNAMEWN. DEN KANEI POLLES PROPONHSEIS gia auton ton logo.

    PARA8ETW

    «Δεν κάνουμε και πολλή προπόνηση. Αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν παίζεις Τετάρτη και Κυριακή, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προσπαθείς να μαζέψεις δυνάμεις. Ό,τι δεν έχει δουλευθεί, δεν μπορεί να δουλευθεί τώρα.»

    Opws vlepeis den exoun bash auta pou grafeis.
    O Bazelos vrhke dikaiologia ston Kezo gia na klapsoun ta vazelakia. H alh8eia omws einai oti o Nioplias einai enas ANIKANOS tsarlatanos.
    Kai auto exei apodeix8ei apo thn fugh Ten Kate.
    Oti o Ten Kate eixe anwtero gumnasth apo ton ...Kezo einai alh8eia. Opws oti o Kezos htan anwteros gumnasths apo ton ...Mpouroutzika. Gia auto kai phge na ton parei o Bazelos. Alloiws 8a pairne ton ...Mpouroutzika.
    Auta gia thn klhronomia tou Batraxou kai thn prospa8eia na fanei h douleia tou sovarh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. kosta21
    γατουλης εισαι ολα τα καταλαβαινεις
    σε ποιο γηπεδο θα μαζεψεις 10000 πρωτα και πιστευεις μ αυτον τον αριθμο μπορεις να συντηρησεις ομαδα ευρωλιγκας?
    αυτα σου ειπαν να λες απο την οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. sto oaka me ti prwtathlimatiki omada kai ta mple kathismata tou ioannidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. @dimitris

    Auto se kaiei esena? Ama 8a vroume to ghpedo na mpoun oi 10.000? h an 8a er8oun oi 10.000?

    To kompleks sou me thn... organwsh einai apu8meno.

    To provlhma ths AEK einai oti kanenas de sthrizei thn AEK opws h ...organwsh.

    Xasame xtes kai klaite oloi san thn Bourtsh kai ta rixnete ston ...Manolo. Mh tuxon kai prosvlh8ei h ierh agelada kai h proetoimasia ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο Θωμας πέρα από τσαμπουκάς έχει και υποστηρικτή την Κατίνα του διαδυκτίου τον mike21hlk.Σε όποιο blog και να μπεις σε όποιο σαιντ θες ο μιχαλάκης να σχολιάζει και να τσακώνεται με τον κόσμο Βάζελους,Αεκτζήδες Γαύρους Παοκτζήδες από το πρωί ως το βράδυ!Η δουλειά του είναι αυτή ,να τσακώνεται με όλους ή κανω λάθος μιχάλη;
    Όπως λες η ΑΕΚ είναι ένα χωριό άλλωστε μπορεί να σε χρειαστεί ο Θωμας στο ούζο για με περιποιηθήτε παρέα!Για σκέψου το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΠΑΜΠΙΝΟ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ? ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙΣ ?

    ΑΡΧΙΔΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΣ,ΜΑΝΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ Κ ΓΙΑ ΗΘΟΣ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΟΥΖΟ ΚΑΝΕΝΟΣ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΩ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΚΑΤΑΡΧΗΝ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΚΑΤΑΔΕΥΤΕΡΟΝ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ...ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ...ΠΑΠΑΛΑ ΑΥΤΑ....ΤΩΡΑ..ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ...ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΕ...ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ...Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΕΣΤΡΕΨΕ...ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ...ΑΙΝΤΕ....ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ...ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΕΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΝΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ...ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ...Η ΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ...
    ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ...ΧΑΡΟΥΛΗ....ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ...ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ...ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ....ΓΙΑ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟGAY...ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΕΣ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ....ΑΘΛΙΕ ΤΥΠΑΚΟ....ΞΑΝΑΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΙΕΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ...!!!!ΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΣΕΡΒΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ..ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ....ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. kosta21
    εσυ την ιερη αγελαδα την εγλυφες απο πανω μεχρι κατω απο το89 μεχρι το 96 εκτος και αν εισαι μικρος και δεν τα θυμασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. @Kostas21
    Κατ'αρχας σε κάτι που δεν ξέρω δεν πέρνω θέση απλά πιστεύω ως ένα σημείο αυτά που λέει ο προπονητής.Αν γι αυτόν είναι αγύμναστοι,τους έχει καθημερινά μπροστά του και ξέρει καλύτερα,θα πω εγώ κάτι άλλο;Το θέμα είναι ούτε και εσύ ξέρεις,απλά ακούς δεξιά και αριστερά.
    Όσο για τους τραυματισμούς εγώ έφερα στο μυαλό μου την εποχή Φερέρ που είχαμε 28!θλάσεις τότε αν θυμάμαι καλά.Εσένα δεν πήγε το μυαλό σου εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΟΥΖΟ....ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΕΠΩ...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 96..ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. elegkti st'arxeidia mou oute exw ,oute prokeite na valw

    kai eidika esena

    apo kei kai pera kapia stigmi tha xreiastei na mou peis gia tin kura katerina ,tous mavragorites kai ta vaporakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. κυριακο
    για ποια μυγα μιλας? εγινες και συ αντρακι βλεπω και βριζεις τωρα
    kosta21
    οταν ημουν στην οργανωση ισως να μην γνωριζες την υπαρξη της ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. @dimitris

    epeidh 8umamai poly kala den thn eglufa mexri to 96.
    Mexri to 94 thn eglufa. Tote parakalousa na ton petaksoume eksw me tis klwtsies kai na feroume ena sovaro coach apo Eurwph.
    Alla to 1996 epeidh to 8umasai, 8a 8umasai kala pws kai ti ekane autos o poutanas gios.
    Gia mena ksegrafthke apo thn istoria ths AEK.
    Skata ston tafo tou mono gia thn voh8eia pou edwse ston Rocco.

    @Xaralampos

    Egw kserw ti vlepw sto ghpedo, kai ti leei o proponthhs. Einai HLIOY FAEINOTERO pws h omada den exei anases. Kai sth proetoimasia frontizeis h omada na mhn exei drastika skampanevasmata sthn apodosh ths logw fusikhs katastashs. Afou exoume, shmainei oti den egine sovarh proetoimasia.

    O Ferrer eixe 8laseis alla o Ferrer ekane PROETOIMASIA. Den hr8e ouranokatevatos otan lipotaktise to allo to arouri.
    Edw o Manolo paei na kathgorh8ei gia tis 8laseis ala ferrer, me 1 vdomada proponhsh sth diakoph prwta8lhmatos.
    Den einai LOGIKA pragmata auta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...ΑΥΤΗΝ ΛΕΩ....ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ.......ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΙΣΑ ΕΣΕΝΑ????ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ???ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΠΑΛΙ....ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. @dimitris

    kai esy "PALIOS" ths organwshs?
    Mh mou peis eisai kai enas ek twn idrutwn?
    Mhpws na sou dwkw kai parasimo?
    De mporw na katalavw ti sxesh exei ama eisoun ....palia sthn organwsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. kosta21
    οσον αφορα μεχρι το 94 ειμαι μαζι σου εχεις δικιο τα 2 χρονια μεταξυ 94 και 96 ηταν πονηρα
    οσον αφορα τον rocco στα αρχιδια μου γιατι δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε αν και γω πιστευω οτι δεν φταει ολοκληρωτικα
    απλως να μας γινει μαθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. re ti vrizete oli mera auti ti rimada tin organosi kai oloi lete oti apo kei exete perasei

    gamw ton xatzixristo pou mas gnwrise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. kosta21
    δυστυχως ημουν αλλα ηταν διαφορετικα τα πραγματα τοτε αλλα εφυγα απο την ελλαδα και ξεκοψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. @dimitris

    kai giati na ma8w ti egine?
    To apotelesma metraei.
    Ti me noiazei emena ti egine akrivws.
    Sta arxidia mou.
    Egw kserw oti PHGE EKEI, PHRE TIS METAGRAFES POU HTAN GIA EMAS, MAZEPSE KAI TON SAMBA mazi tou, kai ekane kwlodaxtyla ntumenos me formes gaurikes.
    DE KSEXNIOUNTAI AUTA.

    Kai den ksexnietai kai to TWRINO PERASMA tou, pou MAS DIELYSE PERA WS PERA mpas kai thn xarisoun ston filo tou, to kotopoulo voktas me to kotero.

    GIA AUTO H ISTORIA PANTA SE GRAFEI OPWS PAROUSIAZESAI STO TELOS. KAI AUTH HTAN H MEGALUTERH DIKAIWSH KAI H MEGALUTERH TIMWRIA.

    H AEK exei PANTA tropo na ksevrazei tous PRODOTES kai ta MYASMATA apo mesa ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @Τομας
    Αν δεν ήσουν ηλίθιος κολλημένος με μένα θα το έκανα.Το πρόβλημα σου είναι η θέση μου για τον Μπάγιεβιτς.Δεν μπορείς να δεχτείς οτι κάποιος άλλος έχει μια διαφορετική άποψη από την δική σου.Δεν μπορείς να δεχτείς οτι ο Στήβεν σήμερα έκανε κριτική για τον σημερινό προπονητή όπως έκανε για τον Μπάγιεβιτς.Κολλάς άσχημα.Το βρισύδι σήμερα το άρχισες αποκαλόντας ηλίθια άποψη την υπέρβολή μου στο θέμα Αργυρίου να τονίσω την κακή του εμφάνιση.Απλά δεν σου κάθεται καλά πάλι λόγο Μπάγιεβιτς.
    Κανένας ρε βλάκα δεν έβρισε τον γιο σου.Πατέρας είμαι και γω.Για σένα ήταν για την ανικανότητα σου στο θέμα ποδοσφαίρου που εμφανίστηκες σαν γνώστης μεγάλος.Και συγνώμη δεν ντρέπομαι να ζητήσω από κανέναν αρκεί να υπάρχει σεβασμός.Εσύ πιστευεις φέρεσαι με σεβασμό σε όλους και τις απόψεις τους;
    Εν πάση περιπτώση αν νομίζεις οτι θέλεις να λύσεις διαφορετικά την προσβολή σίγουρα θα ξαναβρεθούμε,χωριό είναι η ΑΕΚ τον γιο σου δεν τον έβρισα.
    ΥΓ :Τον χoρό για τα βρισίδια στο Βlog τον άρχισε ο Χαλκιδέος.Ο πρωτεργάτης και συνεχιστής αυτών που έκανε και σε άλλους ιστιοτοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. κυριακο
    αστο αγορι μου μην τρελαινεσαι μην παιζεις με παιχνιδια μεγαλων δεν αξιζει τον κοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΥΠΑΚΟ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???Η ΜΠΑ???ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑ....ΒΛΑΚΑ..ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΟ...ΑΙΝΤΕ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ....ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!ΜΕΓΑΛΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. O Steven omws otan hr8e o Mpines-Prodoths sth 8esh tou Dwnh, den egrafe meta tis apeires gkeles tou sto prwto mhna, oti ftaiei o kariolis o mpines.
    Milouse gia ton GiDwnh kai ta kamwmata tou kai gia ton amerikano Notia kai de kserw gw ti allo.
    Den eimaste kai xrusopsara dld eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. kosta21
    σωστο οταν μιλας οτι η αεκ εχει παντα τον τροπο να ξεβραζει τα μιασματα απο μεσα της και φυσικα περιμενουμε την σειρα του χατζηχρηστου να ξεβραστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Kala ok 8a perimeneis aiwnes. Poly apla giati alloi ftiaxnane villes apo thn AEK. Oxi o XX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. @mike21hlk
    Κανονίζουμε και καφέ αν θες να τα ακούσεις από κοντα.Πιστεύεις οτι είναι ψέματα ή ότι θα τα πάρω πίσω; Ή μήπως ενοείς κάτι άλλο για να φοβειθώ;Είσαι ειδικός στην τακτική αυτή;Μίλα τώρα ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. dimitri είπε...
    φυσικα περιμενουμε την σειρα του χατζηχρηστου να ξεβραστει
    ----------------

    http://www.youtube.com/watch?v=yFDX4J5hmZc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. aurio paw saloniki alla pempti tha mai athina gia to mats

    tilefona kai tropous epikoinonias exei o steven

    kako diko sou an de pareis pisw oti afora ti kura-katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. episis perimenw na apodeikseis pos egw sugekrimena ZW apo tis ekdromes tou club opos eleges tis proales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. mike21hlk είπε...
    dimitri είπε...
    φυσικα περιμενουμε την σειρα του χατζηχρηστου να ξεβραστει
    ----------------

    http://www.youtube.com/watch?v=yFDX4J5hmZc

    -----------------------------------------------

    καλο το τραγουδι
    ποια ειναι η κυρα κατερινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. @mike21hlk
    Ποια είναι η κυρά Κατερίνα;Εγώ σε είπα η Κατίνα των μποκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Νοεμβρίου, 2010 19:25

    ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΣΤΙΒΕΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΧΘΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ 2 ΜΑΤΣ ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΝΙΚΑΓΑΜΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΟΧΕΙΑ ΤΙΤΛΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανθρώπινο συκώτι κατάφεραν να δημιουργήσουν στο εργαστήριο για πρώτη φορά αμερικανοί επιστήμονες. Το επίτευγμα, που έγινε δυνατό με τη συμβολή βλαστικών κυττάρων, ανοίγει το δρόμο για κατά παραγγελία μεταμοσχεύσεις, αλλά και νέων δραστικών φαρμάκων.

    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΧΡΉΣΙΜΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΚΏΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Προς όλους: Παιδιά, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά συστήνω ειρήνη. Δεν υπάρχει τίποτα για χωρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Προς Κώστας21: Πιθανώς να μην κατάλαβα το σχόλιο που έκανες για μένα, οτι δεν έγραφα για τις αποτυχίες του προπονητή. Υποννοείς οτι τον κάλυπτα; ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ( λέω τώρα ) ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ: "ΟΥΤΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΤΕ ΒΑΤΡΑΧΟΣ".
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΑΥΡΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΝΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ.Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ, ΕΞΗΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΠΑΠΑΡΑ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ..ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ..
    ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ..ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΚΩΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ Η΄ ΟΧΙ ?ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ Κ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..ΕΣΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΑΝ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ..ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ..
    ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΚΑΙΣ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΝΕΟΣ? ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ?ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Ε? ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ..

    ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ .. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ ΠΑΛΙΩΣΕ..
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..ΑΝ ΕΣΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΦΕΥΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΛΛΩΝ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..

    ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΣΕΡΒΟ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΤΟΥΣΑΝΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΥΣ..

    ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ..

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ? ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ..
    ΛΕΓΕ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΨΕΥΤΗ ...
    ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ..ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ..ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ..ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ Κ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ ..
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ..ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Αδερφοι, ειρηνη ημην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΕΝΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. @Tomas
    Θωμά με θεωρείς εχθρό;Εγώ πάντως όχι.Πιστεύω αγαπάμε και οι δυο το ίδιο πράγμα και νιώθουμε και οι δυο πίκρα οταν η ομάδα δεν πάει καλά.
    Την φάση αυτή με τις βρισιές την έχω βαρεθεί και δεν μου πάει.Κανω την αρχή και ζητώ συγνώμη πρώτος για τα λεγόμενα και τις βρισιές.(τον γιο σου δεν τον έβρισα)Σε θεωρώ καλό παλικάρι άσχετα αν στα χώνω καμιά φορά.Αν θες το σταματάμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΤΡΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ..ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑ..
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΑ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..
    ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. @steven

    Nomizw oti eimoun safestatos.
    Egrapsa oti otan eixe er8ei o mpines me to skuloloi tou meta ton GiDwnh, den yphrxe h analogh kritikh pou uparxei twra se 1 (ena) mhna proponhth ths AEK Manolo Ximene8.
    Den mporw na kserw giati to ekanes kata auton ton tropo, den eimai psuxanaluths. Mporei na ton pisteues parapanw, mporei na htan oi sygkyries tetoies pou de to ekanes.
    H ousia einai oti den to ekanes.
    Kai to ypen8umisa ston Xaralampo gia na mh nomizei oti eime8a xrusopsara. Dioti egrapse auto :

    Δεν μπορείς να δεχτείς οτι ο Στήβεν σήμερα έκανε κριτική για τον σημερινό προπονητή όπως έκανε για τον Μπάγιεβιτς.

    Kai apla ypen8umisa oti h kritikh pou egine ston Mpine htan arketa argotera.
    Katannohto?
    Ta upoloipa pou grafeis de me aforoun pisteuw, opote den epekteinomai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Προς Κώστα21: Μετά την διευκρίνηση σου, είμαι σίγουρος: Δεν είσαι χρυσόψαρο. Είσαι παπαγαλόψαρο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΙΣΑ ΚΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΙΣΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΠΑ" ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ". ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ, καθότι υπάρχει δημοκρατία, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. ή να κάνεις το δικό σου blog. GIATI DEN TO KANEIS, RE MEGALE; 2000 ΑΤΟΜΑ ΒΟΛΕΥΕΣΘΕ ΜΕ δΧ ΤΡΙΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Προς costas 21 Αν μπορω να παρεμβω,πρεπει να πω οτι ο Μπαγεβιτς ειχε εκ των πραγματων μεγαλυτερη περιοδο χαριτος,απο οτι ο οποιοσδηποτε "νεο"-φερμενος, αρα καθε αυστηρη κριτικη στο εργο-οποι ηταν αυτο-των πρωτων αγωνιστικων η μηνων, θα μπορουσε καλλιστα και πολυ ευκολα να παρεξηγηθει σαν "αντιμπαγεβιτσισμος" και αρα "προσπαθεια εκ της αρχης να προσβληθει η "νεα" προσπαθεια που γινοταν τοτε,εστω και με εναν παλαιο προπονητη, "σαμποταζ στο εργο της διοικησης" και ενα καρο αλλες μαλακιες.
    Γι'αυτο και δεν υπηρξε οξεια κριτικη για αυτον απο τα μεσα,τις εφημεριδες,οι οποιες κατα εναν τροπο και αυτες ελεγχονταν κλπ.
    Αλλα απο αυτον εδω το χωρο, ποτε δεν δωθηκε εμφαση στις "συγνωμες" και τις "νεες αρχες" που προσπαθησαν ατυχως να γινουν τοτε,απο μια διοικηση που χρησημοποιησε τον συγκεκριμενο σαν ασπιδα,αλλα και που ο ιδιος χρησημοποιησε την απαξιωση και τα τοσα αδιεξοδα της ομαδα,πιστευοντας οτι θα ξαναβαφτιστει και θα βγει καθαρος μεσα απο τον Ιορδανη, στον οποιο ακομα επιπλεουν τα πεντοχιλιαρα των οπαδων στο προσωπο του.
    Δεν μας ενδιαφερουν οι συγνωμες-εμενα προσωπικα-και αυτες καλο ειναι να δινονται σε προσωπικο επιπεδο. Να βρεθει με τον Δ.Χ σε κανενα ρεστοραν,σε δειπνο με κερια και να ανταλλαξουν συγνωμες και οτι αλλο θελουν.
    Οπως και οι υπερ του του εδωσαν μεγαλη περιοδο χαριτος,ετσι και οι κατα του, του εδωσαν μηδενικη ανοχη και χρονο μηδεν γιατι απλα ηταν και ειναι ανεπιθυμητος για παντα.
    Αλλα απο την διοικηση περιμενα ολικη στηριξη στην επιλογη της και οχι σαμποταρισμα μεν αλλα και "πιστωση χρονου" δε. Αυτα ειναι μαλακιες.
    Εκ των πραγματων, θελω να πω, οτι ηταν φυσιολογικο-ως ενα σημειο- ο συγκεκριμενος προπονητης,να εχει διαφορετικη αντιμετωπηση απο τον καθε καινουριο και φρεσκο "Χιμενεθ".
    Δεν λεω οτι συμφωνω με ολα αυτα. Αυτα τα λεω εγω, καποιος που πιστευει οτι κακως επεστρεψε ο Μπαγεβιτς την δευτερη φορα και δυο φορες κακως επεστρεψε την τριτη φορα,αφου ειναι γνωστο πως ο γεγονε,γεγονε. Και εκ των πραγματων και εκ των αποτελεσματων αυτο αποδειχθηκε πισωγυρισμα για την ομαδα. Ειδικα τα δυο τελευταια χρονια, ηταν ενα πισωγυρισμα για την ομαδα.
    Αλλα αφου ηρθε,δεν θεωρουσα σωστο το να ψαχνω αφορμες για μανουριασμα και δεν συμφωνουσα με την διοικηση η οποια αφηνε ακαλυπτο το οποιο εργο προσπαθουσε να κανει.Σαν να σαμποταρει την ιδια της την εκλογη! Μιλαμε παλαβα πραγματα! Τους κρατουσε απληρωτους (σημερα που βρισκουν και τους πληρωνουν; Επιασαν το Τζοκερ;),αφησε με προκλητικο τροπο να αναπτυχθει μια απεραντη και απολυτη αισθηση απουσιας και αδυναμιας απο μερους της,με αποτελεσμα το τμημα να γινει ξεφραγο αμπελι,πετωντας τα προβληματα (πειθαρχιας,εσωτ. κανονισμου,ποινων,αναφορων,προσφυγων,σφαραγισμενων επιταγων,γκρινιες,μπουνιες και κουτουλιες κλπ)πανω στην "ασπιδα" τους
    Δεν αποφασιζουμε εμεις ποιος θα κατσει στον παγκο,αλλα το Δ.Σ. Και τελος παντων ηρθε. Η μαλλον τον επεισαν να ερθει. Που πας ξυπολητος στα αγακθια ρε;
    Η ερχεσαι με ολες τις συνθηκες και τις προυποθεσεις καλε μου Σερβε,τις γνωστες που χρειαζεσαι για να πετυχεις, η , αφου βλεπεις οτι δεν υπαρχουν,μη δοκιμαζεις κατι το οποιο δεν εισαι φτιαγμενος και μαλιστα σε εχθρικο περιβαλον.
    Θελω να πω τελος, οτι το σωστο και το σημαντικο τοτε-αλλα ακομα και τωρα,αφου το προβλημα παραμενει-ειναι να γινει κριτικη στους διοικουντες που αποφασιζαν-ζουν το ενα η το αλλο. Δηλαδη πιο σημαντικο ειναι να γινεται κριτικη σε αυτους που επιλεγουν και οχι στην επιλογη αυτη καθ'αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Se peirakse to krasaki sto Agio Oros mou fainetai kai grafeis asunarthsies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Προς Χαράλαμπο,

    Ρε μαλάκα Μπάμπη, να σου βάλουμε μια φασολάδα να μας κλάσεις τα αρχίδια?

    Πάντα πίστευα ότι είσαι κολόπαιδο, σήμερα το απέδειξες με όσες κακίες έγραψες στον Θωμά.

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Προς Κώστας21: Με πείραξε το κρασάκι εκεί, λες εσυ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ, για να ξέρεις την ποσότητα που δίνουν; Πάμε παραπέρα όμως. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ.
    ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥ. ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ, ΕΤΣΙ;
    ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. stev to riksame poly to epipedo...imarton, mia itta kaname....
    se ligo tha sfaxtoume metaksy mas....
    gia ayto tosa xronia den pame parapano...
    oi men me tous de, na apodeiksoume o enas ston allon, oti o kathenas pou vrizei eite stirizei vatraxo, einai gia ton peonta....
    ton ferane, ton afisane 2 xronia, kai prokopi den eidame...
    irthe o epomenos...
    an den mas kanei, tha erthei o allos....
    ti zori travate pleon me ton prohn proponiti re??
    ton rotise kapoios, pote pige teleytaia fora se seminar proponiton????oxi.
    giati kai na ton rotouse, den tha epairne apantisi....
    pleon, as kanei oti thelei stin omonoia,
    h omada mas exei proponiti, apo tin kalyteri sxoli tis eyropis, protathlites europis kai kosmou einai oi anthropoi, kai to podosfairo gia aytous einai tropos zohs...
    as ton afisoume na doulepsei opos exei mathei, kai as pame oloi sto ghpedo, na ton stiriksoume kai ayton ,kai ta modellakia mas....
    apo ta pc mas, xalame to manikioyr, kai kostizei...
    apo ta kareklakia tou oaka, as xalasoume kai kamia xordh, den kanei kako....
    ainte gamo tin kritiki mou kathe fora.....
    fantasou na eimastan kai opadoi antipalis omadas....
    tis popis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. pros xristo

    n prwti xronia tou vatraxou ,itan idaniki
    me apoluti stiriksi

    osoi de to goustarame pigame spitia mas kai sto gipedo ena xrono de ton ekrakse kanenas

    oute otan exase to kupelo mesa apo ta xeria tou , oute otan etrwge ta 4 mpalakia sto liverpool

    o kosmos manouriase polu argotera

    o vatraxos efuge kathara kai ksastera apo t'apotelesmata kai epeidi kateripse polla arnitika recor

    kai paraitithike ti stigmi pou alloi exoune katevei apo poulman ki alloi trwgane mpoukalia apo tin 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Καλημερα παιδες.
    Ο Μανωλης λεει οτι κανουν λιγοτερη πρπονηση απο οσο πρεπει,γιατι και το προγραμμα ειναι βαρυ και υπαρχουν και πλυ τραυματιες.
    Και εμεις νομιζαμε το αντιθετο.
    Οτι και να γινεται τελος παντων εκει στους Θρακομακεδονες-και ελπιζουμε να ξεκουμπιστουν συντομα απο κει-το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει θεμα.
    Δεν ειναι λογικο,ειναι μαλλον πρωτακουστο για ομαδα επαγγελματικη,το να ειναι στις αρχες του πρωταθληματος και σε καθε παιχνιδι της, να ξαπλωνει η μιση εντεκαδα στο χορταρι. Απαραδεκτο.
    Δεν ξερω αν φταιει η προηγουμενη κατασταση η η ελειπης προετοιμασια.(γιατι δηλαδη οι προηγουμενες προετοιμασιες πως εγιναν; Με αλλο τροπο;) η το μεταβατικο σταδιο κι ο υπερβαλον ζηλος που δειχνουν τα παιδια στις προπονησεις με την παρουσια του νεου. Αλλωστε μη ξεχναμε οτι οι περισοτερες θλασεις-κακωσεις κλπ σχεδον το 80%,προερχονται απο τους οπως-οπως νεοφερφμενους παικτες.Πατσα,Νασουτι,Ντιοπ,Δελλας,Λυμπε κλπ.
    Και δεν υπηρχε χρονος, η διαθεση να κοιταχθει το ιατρικο ιστορικο η η ενεστωσα φυσικη τους κατασταση (μου αρεσε αυτο!)
    Με αποτελεσμα ο Ισπανος να βλεπει καθε 5 λεπτα στην προπονηση η στον αγωνα,ολο και καποιον να ξαπλωνει και να πιανει τα ποδια του.
    Και το θεμα ειναι: Να κανεις καλα αυτους και να τους επαναφερεις στην σωστη κατασταση (γινεται;) η να κοιταξεις τους αλλους μια και τα κουτσαλογα δεν περνουν διορθωση;
    Αυτο προυποθετει προπονησεις δυο και τριων ταχυτητων,πραγμα καθολου καλο.
    Οσο αφορρα στο κουτσαρισμα,δεν μπορουμε να κρινομε τοσο αυστηρα τον
    Μανωλη καθ'οτι νεος με το προσωπικι και ακομα μαθαινει τις δυνατοτητες αλλα και τις θεσεις που θα μπορουσε ο καθενας να καλυψη κατα την διαρκεια του καθε επομενου αγωνα. Σε γενικες γραμμες εχει δειξει οτι ξερει τι εχει στα χερια του και το παιχνιδακι με τον Πανιωνιο το εχασε-εχασαν- γιατι πιστεψε στην σειρα των καλων αποδοσεων και στην αδυναμια του αντιπαλου (τους "εχουμε").Μονο με εναν επιθετικο και με γιομες και σουτ του Αργυριου απο τα 50 μετρα,δουλεια δεν γινεται.
    Δεν το μετρησαν καλα το παιχνιδακι και το εχασαν δηλαδη.Να προσεχουν στο μελλον.
    Και αφου το παιχνιδακι εχαθει, ο Μανωλης αφησε τον "Θουριο" και επιασε το "Πιστευω": "Σας πιστευω. Εχω μεγαλους παικτες. κλπ" Τα γνωστα δηλαδη που λες στα παιδια πριν πανε για υπνο.
    Μακαρι να πιασει και αυτο το γιατροσοφι.
    Και να παιζουν τουλαχιστον ΣΟΒΑΡΑ τον καθε αντιπαλο. Και θα κανουμε τη σουμα στο τελος.
    Αλλα καθε Κυριακη Μανωλακη,μαθε τους οτι δεν νικαμε ενα ντερμπυ και καναμε το καθηκον μας και δεν γαμιεται ο Πανιωνιος. Γιατι αν συνεχισουμε ετσι-συν τους τραυματσμους- βλεπω στο τελος να απαγγελεις το "Σημερον κρεμαται επι ξυλου, ο εν υδασι την γην κρεμασας".

    Προς Blanco21 Εχεις δικιο για την ατμοσφαιρα που δημιουργηθηκε.
    Μονο να πουμε οτι ειναι σωστο να λεμε την γνωμη μας και να κριτικαρουμε και οχι να καθομαστε στην ακρη και να χαζευουμε τα τεκτενομενα.
    Αυτο που δεν πρεπει να συμβαινει ειναι να υπαρχουν προσωπικοι χαρακτηρισμοι. Και το οποιο αγωνιστικο η αλλο προβλημα της ομαδας να γινεται προσωπικο θεμα επιλυσης, και αφορμη ακομη και για ραντεβου για μπουνιες.
    Ολοι ειμαστε κατω απο το Δικεφαλο και αυτον υποστηριζουμε. Αρα ειμαστε στην ιδια οχθη. Ας μη πεταμε ο ενας τον αλλον μεσα.Παρακληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. "...γινονται ερευνες και θα αναζητηθουν οι υπευθυνοι..." ειπε το Πιλαβιο για το "πεσιμο" στον Βασαρα. Για το οποίο "πεσιμο" δεν διαβασαμε τιποτα στις φυλλαδες ουτε καπου αλλου και θεωρειται ως μη γενομενον.
    Και ετσι θα αντιμετωπιστει απο τις "Αρχες".
    Οσο βρεθηκαν οι υπευθυνοι των Καλλιθεωτικων",αλλο τοσο θα βρεθουν και ετουτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. @Xrhstos

    Kalhmera. Thanks gia to post sou.
    Sumfwnw mazi sou kai me auto pou egrapse o mike.

    @steven

    Ektos apo oti exeis thn muga kai milas gia papagalopsara (den se kathgorhsa pote gia kati, profanws h8eles apo kapou na piasteis), sunexizeis kai ekti8esai katafernontas na ektokseuseis kai ...apeiles mesw ....internet.
    Den kserw poio einai akrivws to provlhma sou, alla pistepse me 8umamai poly kala ti kai pws egrafes paliotera.
    Mhn ektokseueis loipon apeiles, kati pou einai entelws dwrean mesw internet. Den exei ousia kai ek8etei anepanor8wta. Idiws san 50ari an8rwpo.
    Se perimena poly pio synhdeitopoihmeno.

    YG Pragmatika, ti kollhma exeis me ton DX ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή