Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ

             " Τις μάνες σας γαμάμε κάθε μέρα, πουτάνας γιοί σκουλήκια αρειανοί, τον Ξηροκώστα έχετε πατέρα και της μαμάς σας το μουνί " ( για να μην ξεχνιόμαστε ). Μαζί με ένα γήπεδο κόλαση στην πρώτη του Χιμένεθ απέναντι σε ένα δαίμονα των πάγκων. Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τρομερή σημειολογία σαν αφετηρία. Κι απέναντι σε κίτρινα μεταμορφωμένα. Σε καλύτερο πάντα.
              Τίποτα το ιδιαίτερο και λογικά. Τι να γίνει σε 4 ημέρες; Αρκετό ήταν το νέο πρόγραμμα προπόνησης κι η καινούργια διάθεση. ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ, ΓΑΜΑ ΤΑ. Και τα κεφαλαία δεν τα έχω τυχαία. Είχαμε όμως εδώ βροχή κι άρα λογικά θα πηγαίναμε καλύτερα. Τουλάχιστον στην διάθεση, διότι από όλα τα άλλα είδαμε ένα σύστημα ίδιο με πριν, και μια ενδεκάδα που δεν ενέπενεε και τόσο πολύ. ΚΑΙ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ. ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ.
        Αλλά δεν χαλάσαμε εμείς. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Και βέβαια, δεν στέκομαι στο σκορ. Διότι απο ένα σημείο και μετά, αισθάνονταν όλοι, μίνιμουμ Μέσι. ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ , μια που τα έχουμε πει όλα ( έτσι Χρηστάρα; ).
      Αλλά γυρνώντας στο παιχνίδι, ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΕΙΔΑ ΚΑΤΟΧΗ 60-40 ΣΤΟ 0-0 ΚΑΙ 6-1 ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Δηλαδή μακάρι να βλέπω κορυφαίους παίκτες το κεντρικό δίδυμο και τον Ντιόπ. Φυσικά πιο χρήσιμο παίκτη  τον Σκόκο. Αυτό το κωλόπαιδο.
        Και βέβαια μνεία πρέπει να γίνει σ' αυτό το εξαιρετικό παιδί, που λέγεται Κάκος. Αυτόν τον αγιορείτη που είναι πραγματική εξασφάλιση για την διαιτητική διακιοσύνη. Όποιος δεν τον έχει γνωρίσει, χάνει και το λέω ειλικρινά. ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
            Μια αγωνιστική παρουσία κάναμε με καινούργιο προπονητή νευρώδη κι όρθιο, ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ 60. ΡΕ ΦΙΛΕ. ΥΓΕΙΑ. ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΧΙ ΦΕΡΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΔΩΝΗΣ, που ούτε τον Βόλο δεν μπορεί να κερδίσει και φυσικά σε λίγο θα ετοιμάζει τα Άσπρα Χώματα. ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ..
         ΥΓ1. Μην παρασύρεσθε απο το αποτέλεσμα. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
         ΥΓ2. ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΓΙΑΧΙΤΣΑΚΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΕΙ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
         ΥΓ3. Η ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.
          ΥΓ4. Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΩ! ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΙΜΑΙ;  

60 σχόλια:

  1. Προς Μάκη και Τάσο( Θεσσαλονίκη ): ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕΙ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ " ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ". ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
    Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ, ΟΧΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ. ΤΟ 1,50. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς όλους: ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ή ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΑΕΚ ΞΑΝΑ. ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ. ΤΟ 1, 50 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΣΤΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ( ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ) ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ. ΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ, ο βοηθός του Δία. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΥΘΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΜΩΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρης-ΑΕΚ 0-4. Αλλαξε τιποτα; Οχι. Δεν θα μπορουσε σε μια βδομαδα.
    Ακομα και οι παθογενειες(ορισμενες) οπως τα πολλα και αβιαστα λαθη,το πουλημα της μπαλας,αλλα και οι ατομικες και οχι ομαδικες προσπαθειες στην επιθεση ηταν παρουσες.
    Αλλα εξελειπαν αλλες. Οπως το συμαζεμα των γραμμων,η σοβαροτητα και η προσπαθεια ως το 90' και η προσπαθεια για πιστη τηρηση του συστηματος,δηλαδη των εντολων του προπονητη.
    Τι αλλαξε; Μα ακριβως αυτο,το τελευταιο.
    Και τα κωλοπαιδα ειναι προφανες οτι σαμποταριζαν παιχνιδια, και χειριζονταν τις δυναμεις τους κατα το δοκουν και οχι κατα τις εντολες του πρωην προπονητη. Δεν γουσταραν,δεν εκαναν κεφι,υφαιναν τον ιστο τους,διαλεγαν παιχνιδια,δεν ξερω. Και τωρα πια σημασια μικρη εχει αυτο. Το μονο κακο ειναι οτι η ομαδα συρθηκε κατ'επαναληψη με ομαδες ανυπαρκτες μπροστα της,ακολουθουσε τα σκορ απο πισω συνεχως και αναγκαζαν τους οπαδους της σε πικρα κατα συρροη.
    Και τωρα το μεγαλο στοιχημα για τα κωλοπαιδα ειναι η διαχειρηση-οπως σωστα λες Steven- αυτου του αποτελεσματος αλλα κυρια αυτης της εικονας που εδειξαν. Η οποια εικονα επαναλαμβανω,δεν εδειξε κατι εξαιρετικο-πως θα μπορουσε αλλωστε-αλλ εδειξε πραγματα τα οποια περιμεναμε απο περσυ. Τα απλα: Δυναμη,τρεξιμο,παθος,θεληση και διαθεση για νικη και καποιον εγωισμο. Που ισως πηγαζει και απο την ελευση του νεου Μανωλο και την μη γνωση απο πλευρας των παιδιων με τα σορτσακια να τον "χειριστουν" καθ'οτι αγνωστος σε αυτους αρα και "επικινδυνος".
    Ολα λοιπον θα φανουν στο πολυ προσεχες μελλον.
    Θα δειχθει το αν ηθελαν και δεν μπορουσαν τοσο καιρο, η αν μπορουσαν αλλα δεν ηθελαν ΚΑΙ ΤΟΣΟ,μεχρι σημερα.
    Και θα πρεπει,- αν συμβαινει το δευτερο-να ανεχθουμε τα αρχιδια που παιζουν με το ονομα,την υποληψη και το εμβλημα της ομαδας,μονο και μονο για να μας δωσουν μερικες εφημερες χαρες, η,-αν συμβαινει το πρωτο- να διαπιστωσουμε με λυπη οτι η απαξιωση της φανελας και του ονοματος της ομαδας μας απο μερος τους ηταν-η ειναι- κατι αναποφευκτο και δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.
    Ας μη μας στραβωνει το σκορ (το οποιο ειναι ψευτικο) με εναν ουτως η αλλως ακινδυνο Αρη και με ολες τις απουσιες που ειχε,κανοντας το -ανυπαρκτο εως χθες κεντρο μας- να φανταζει σαν αυτο της Μπαρτσα.
    Κυριακη κοντη γιορτη. Και δεν μιλαω μονο για την επομενη.
    "Η νεκροψια θα δειξει" που λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ama 8eloun oi pextes mexri k nekro proponhth anastenoun

    e.m

    swstos o xrhstos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΕΚ ξαλάφρωσε(κόσμος-παίκτες-περιβάλλον) και αυτό φαίνεται.Έφυγε η μούμια.Πάμε γερά απο δω και πέρα με λογική και σύνεση πάντα.ΑΕΚαύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AYTA TA ERPETA FILE STEVEN, PREPEI KATHE FORA, NA TOUS THIMIZOUME, POIOS EINAI O MPAMPAS TOUS.....ETSI....
    KAI GIA NA MHN KSEXNAME TON POLYNIKH MAS, POU MAS EKOPSE TO 2008, ME TO GOAL STO 89 KAI THN ISOFARISH TO KATHAROTERO PROTATHLIMA POU EXOUME PAREI....
    KAI EIXE KAI TO THRASOS NA TO PANHGYRIZEI, O ROUF...
    OPOS TA LES...
    PAME TOULAXISTON NA DOUME LIGH MPALITSA XORIS FANTASMATA ......
    MONO MPALA...
    MONO AEK
    KAI O MANOLO, SIGA SIGA AN TON AFISOUN, KAI KATAFEREI NA PERASEI LIGAKI THN ISPANIKH FILOSOFIA TOU PODOSFAIROU, THA GYRISOUME SELIDA, EINAI VEVAIO AYTO..
    PREPEI NA TON AFISOUN, NA ORGANOSEI OLO TO OIKODOMIMA THS AEK, APO TA PITSIRIKIA TON 5 ETON, EOS OLA AYTA TA KALOPAIDA POU PAIRNOUN TA EKATOMMYRIA....
    ETSI, OPOS DOULEYOUN XRONIA OLOI OI ISPANOI STH XORA TOUS..
    PAME TORA STHN ALOGOTROFH, POU EXEI KSESALOSEI TELEYTAIA, KAI OPOU VRISKOUN KLEIDOMENO SYNDESMO TA LAGOUDAKIA, TON XTYPANE....
    ALLA PISO EXEI H AXLADA THN OURA,...
    STO EPOMENO MEETING, THA ALLAKSOUN APOPSH...
    SAS PERIPEMENOUME OLOUS AVRIO STIS 9.30 STO KLEISTO TOU GERAKA, ME ANTIPALO THN PROTATHLITRIA OMADA THS ELLADOS..
    PARA POLY DYSKOLO PAIXNIDI GIA TA DIKA MAS PAIDIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ..

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ 6 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ..Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 3 ΧΑΦ . ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΜΑΚΟΣ ,ΚΑΦΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ( ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΙΣ 3 ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 20ο ΛΕΠΤΣΟ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΕΚ Κ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ..
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ..ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ,ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ 2 ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΛ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ..Η ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..

    ΥΓ. 1 ΓΟΥΡΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΩΝΙΑ.
    Υ.Γ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ 4-3-3 .ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ..

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
    ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τασος Θεσσαλονίκη18 Οκτωβρίου, 2010 00:01

    προς Steven: έγραψα "απο την χαρά μου"στο άλλο γιατί δεν είχες ανεβάσει ακόμα αυτό..
    Για το ματς τώρα δεν ειδα το 1ο 45λεπτο και η εικόνα που πήρα ήταν απο το 2ο ημίχρονο . Αυτά που είδα εμένα μου άρεσαν... ασφαλώς και ήταν ηλίου φαεινότερο οτι όλοι πάσχιζαν και έτρεχαν προσπαθώντας να δείξουν πως αξίζουν ...χάρηκα για την επαναφορά του Ρότζερ γιατί νομίζω πως έχει να δείξει κάποια καλά στοιχεία ... το τρομερό ήταν πως τρέχανε και δεν ταλαιπωρούσαν (εκτός του Τζιμπούρ ) την μπάλα ... ασφαλώς και δεν φάνηκαν οι αδυναμίες μας στην άμυνα μιας και ο Αρης δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο ( μιλώ για όσο είδα !) ... αυτό που ξέρω ειναι πως σε αυτή την ομάδα έλειπε η ψυχολογία του νικητή και σήμερα έγινε μια ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ...
    εύχομαι να συνεχίσει ..και σε αυτό μπορεί και πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος με την συμπαράσταση του στο ομολογουμένως δύσκολο μάτς που ακολουθεί .. πάντως σήμερα ΜΑΣ χάρηκα !!!!
    Υ.Γ Πες μου για εισιτήριο Steven ..γιατί είμαι στα σκοτάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη νίκη απόψε,ακόμη και με αυτόν τον ανύπαρκτο Αρη.Χωρίς να παίξουν σπουδαία μπάλα οι παίχτες ήθελαν να ''δείξουν κάτι'' στον νέο προπονητή.Τον αγώνα τον είδα με τον Δημήτρη κι απο την αρχή συμφωνήσαμε ότι όποια ομάδα βάλει πρωτη γκολ έχει κερδίσει τον αγώνα.Βέβαια δεν είχαμε απειλυθεί μέχρι αυτή ην στιγμή.
    Αφού ξαλαφρώσαμε λοιπών πάμε παρακάτω στα δύσκολα,που εκτος των άλλων είναι να καταφέρει να κάνει αυτούς τους παιχτες ομάδα ο Ισπανός.Μην ξεγελιόμαστε με το σκορ σήμερα το οποίο ήρθε με ατομικές ενέργειες των παιχτών.
    Μπάβο για την νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΑΣΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΛΩ ΠΑΣΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο τόπος για το ούζο ευρέθη,στα e-mail θα λάβετε μέσω Στήβεν, οδηγίες για το που και πως.Είναι ΑΕΚτζήδικο στέκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ Η ΟΧΙ. ΓΙΑΤ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ OVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΟΥΡΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΖΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΤΟΛΗΣ Ο ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χράλαμπο: ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. 4, ΤΕΣΣΑΡΑ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΥΤΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΙΜΕΝΕΘ.
    ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς leftovers: Βαρειά κουβέντα η τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. steven kai thoma , na to kathierosoume

    prwta apo ola otan xwrisame to messimeri eixame ki emeis psuxologia
    alla tessera>? ta perimenate eseis ?


    ki omos , 4 kai me kali emfanisi
    sosti,xwris lathi , sovari , oxi entyposiaki
    ki an eixe ki allo imixrono , pali emeis tha sunexizame na vazoume goal ki oxi o roulis

    magiko ravdaki de krataei o anthropos alla eide oti to kentro itan adeio ki evale apla ki ena trito xaf

    otan valame to deutero mpalaki , ypologise polu swsta oti o aris tha anoixtei ki erikse mesa to trexantiri to burns na tous anoiksei ki allo
    kai tou katsane ola

    tyxi kai ikanotita ta ektimo to idio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Steven το επαιξα (2) και το επιασα. Αλλα την πατησα απο αλλου,καθ'οτι επαιζα τριαδα.
    Δεν με πειραξε καθολου ομως αφου πηρα μερικα ψηλα εχθς. Αλλα και γιατι ηταν οντως μεγαλη σε εκταση η σημερινη νικη και το κουπονι ποιος το χεζει.
    Και μεγαλη σε σημασια. Ειναι μια αφετηρια. Η μαλλον, θα μπορουσε να ειναι μια καλη αφετηρια, για καλυτερα πραγματα,τουλαχιστον φετος.
    Και δεν συμφωνω με το διπλο που προφητευεις για την επομενη Κυριακη.
    Δεν εχω καποια πληροφορηση,το μονο που βλεπω ειναι οτι δεν ειναι της ωρας η ηττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακαρι να εχουμε το ιδιο παθος και με τον βαζελο.
    Βασικα οποτε παιζει η ομαδα σ αυτο το γηπεδο,σεληνιαζετε.....μαλλον της φερνει γευση απο τον ναο.
    Δεν ξερω τι νομιζετε εσεις γ τον Κακο αλλα για εμενα οποτε τον βλεπω μου γυριζουν τα εντερα,πολυ αχονευτος ο μαλακας.
    Πιστευω οπως και να κατεβενε ο Ισπανος παλι θα κερδιζε,η παιχτες εχουν ανεβασει ψυχολογια απο τοτε που εφυγε ο πρωην,γιαλυζει το ματι τους,ειδικα του Νατσο(σημερα τον ειδα πρωτη φορα να μαρκαρει σωστα σ ολο το 90λ)!!
    Ευχομαι να μην ειναι φουσκα και να συνεχησουν ετσι μεχρι τελος γιατι στο κατω κατω και οι οχθροι δεν ειναι τιποτα το ιδιετερο.
    Αφου εχουμε ΜΑΝΩΛΑ αμυνα θα μας κλασουν μια μαντρα αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΧΑΛΗ Κ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ 4 ΣΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..

    ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ..
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ..
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ..ΤΙ 4-4-2 , ΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΛΕΓΕ..ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ..ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Κ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ..4-3-3.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Οκτωβρίου, 2010 10:13

    Με καλύψατε πλήρως.
    Επιτέλους πήγα μία κυριακή βράδυ για ύπνο ξαλαφρωμένος...άντε με αυτή την ομάδα γαμώ τη μπουτάνα μου πια...
    Κάκος έπαιξε 60-40 υπέρ μας (χρωστούμενα από ξάνθη πέρυσι?) στο 1ο και ανάποδα στο 2ο. Πάλι θα κερδίζαμε φυσικά, αλλά δε μας εμπόδισε.
    Από την ομάδα ξεχώρισα τον φανταστικό μανωλά (λχ δείτε ακόμα και την κίτρινη που πήρε σε μαλακία του καφέ...πήγαινε για τετ α τετ ο άρης και το κοψε), ο μικρός έχει ΚΑΙ πνευμόνια για το μπαρμπαδέλλα.
    όπως έχω πει παλιότερα το Ντιόπ τον έχω δει ζωντανά στην αγγλία. Για να σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ στο απαιτητικότερο και πιό physical πρωτάθλημα του κόσμου, κάτι σκαμπάζεις. Εχθές ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του γηπέδου, με εκπληκτική ηρεμία και Passing game.
    Μάκος επανήλθε και ανέβαινε και ψηλά!
    Ο Τζεμπούρ έχει γίνει ΚΑΙ ομαδικός, δείτε λχ την ασσίστ στον Γκερέιρο.
    Ο Σκόκο είναι σκοκόπανο και διαλέγει παιχνίδια...είμαι βέβαιος ότι κάποιος από τους νταβάδες του ελληνικού ποδοσοφαίρου του έχει τάξει χρήμα, οπότε του χρόνου θα είναι αλλού.
    τι να κάνουμε...
    Κλείνω με ΧΙμένεθ: Όπως προείπες steven, θα βλέπαμε τουλάχιστον στοιχεία του coaching μέσα στον αγώνα. Φανταστική κίνηση με την αλλαγή σε 4-3-3, με ντιόπ ΠΙΣΩ από τους άλλους 2 και σκόκο ελεύθερο. Εύχομαι την αρχική ζέση των απικτών να αποδείξουν κάτι στο ΝΕΟ προπονητή να τη διατηρήσει και στο μέλλον.
    Πρώτο πράγμα που είπα στο τηλ στον κολλητόμου ΑΕΚτσή: "Έχουμε προπονητή...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έξοχη η ομάδα, για άλλη μια φορά φάνηκε η ισχύς της καλής ψυχολογίας στην οποιαδήποτε δραστηριότητα.

    (Παράδειγμα αθλητή με τεράστια προσόντα που δεν κατέκτησε όσα έπρεπε λόγω κόμπλεξ και κακής ψυχολογίας ήταν ο ακοντιστής Κώστας -Γκαρίζω "γαμώ την πουτάνα μου" σε κάθε προσπάθεια- Γκατσιούδης. Έβλεπε κανείς την ανακούφισή του μετά από κάθε αποτυχία).

    Τώρα Στήβεν που έπιασες το "2" εξακολουθείς να πιστεύεις ότι η AEK προορίζεται για τελετουργική σφαγή σε σατανιστική τελετή κατά το ματς με την αλογοτροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τασος Θεσσαλονίκη18 Οκτωβρίου, 2010 12:28

    Προς Steven: ειδα, το Σαββατο θα είμαι κάτω , θα βρω επικοινωνία μέσω Κώστα ...ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Sreven
    Αντε και ο Κάκος την χάρισε την καρτούλα στον Λαγό στο 8'.Ο Άρης τι παρτίδες έχει με τον βάζελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Mike21hlk και THOMAS SILLYWIZARD: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙ...
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ OVER TA ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Ο Κόντης είναι κουμπάρος του Ξυλά της ομάδας Πατέρα. Και με είχε προβληματίσει απο τον Δαλούκα. ( διπλό μετά στον ΠΑΟΚ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς polsemannen: Εγώ αυτά βλέπω γαμώ το πελέκι μου ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΩ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΓΚΕΣ.. Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΕΚ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ..
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ..ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ..

    Υ.Γ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΧΘΕΣ...ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ..ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΕΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣΕ Κ ΤΗΝ ΑΓΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΤΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ...
    Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΠΑΘΑΤΗ 100%..
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ..ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ..ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΑΛΑΙΣΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ki akoma den exoume dei replay ekei pou voutikse n skoulikadera kai epiase ti mpala me ta xeria se epelasi tzempour sto 0-3

    xarise kai ti kokkini tou Neto eno eide tin prothesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΜΑΤΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΟΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ..

    ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ Η NOVA..ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΒΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΕΡΑ Ο ΚΑΛΒΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ 62 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. re poos ksempoukose etsi n omada

    pooooooooooooooo

    ti kavla itan n xtesini

    telika pisteuw pos oli ti douleia tin ekane o psuxologos

    HAHAHAHAHAHAAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΓΑΜΑ. ΔΟΚΑΡΙ Κ ΜΕΣΑ.

    ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΟΥΤ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΜΕ ΝΟΝΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΑ..

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΚΑΦΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ 3-2.

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΘΕΣ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ..

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΓΑΜΑ..


    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ,ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ,ΠΟΥΣΤΗΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Κ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ahahahahahaha

    re thoma , eksigise mou diladi

    POSO TERASTIOS AMPALOS MALAKAS PREPEI NA SAI OTAN EISAI STO PAGO MIAS OMADAS KAI EISAI TSAKOMENOS KAI ZITAS DIAKOPI SYMVOLAIOU SE TZEMPOUR - SCOCO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. me gavro sto teliko paei o skoko sto pago kai leei tou vatraxou "pare ti koupa"
    kai o vatraxos tin pire kai tin edwse sto gavro

    gargara oloi fysika
    st'arxeidia mas n koupa , o vatraxos mas na nai kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΚΟ Κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Η ΑΕΚ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ 10η . ΜΗΝ ΠΩ Κ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 Κ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ..
    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΕΡΥΣΙ..

    Υ.Γ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΝΕΩΦΟΤΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ 50.000 ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. etsi

    anti na fugei apo persu na doulepsei kanas ikanos me tin omada , eksatse o sixamenos se olo to eukolo programa

    kai kerdise mono tis seres


    xtes xazeua vathmologies B' ethnikis
    n kalithea pou ton kerdise , einai teleutaia ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. entometaksu , oli ti xtesini teleiotita , ti xalagane ta plana tou vlaka tou dimitriadi

    oso pio grigora ksekoumpistei ki autos , toso to kalutero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. re malaka mike21hlk ksekola re
    mas ta zalizes tosa xronia me to vratraxo min mas ta prizis akoma, pls!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ? ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ 2 ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ?

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΕΝΑ..ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. aseto , o iordache einai akoma sto roster tis AEK ?

    o araouho? ti ginete m'auton?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ασχετα:
    "Φτηνο το πολυ ρευμα και ακριβο το λιγο".
    Μια εξυπνη ιδεα για αυξηση της καταναλωσης ρευματος αρα και αυξηση των κερδων.
    "Τα 2/3 πλεον του κοσμου,εχει κανει στροφη στο σπιτικο φαγητο,αδυνατωντας να "βγει εξω".
    Μια εξυπνη ιδεα για την ισοροπηση της κακιστης ομολογουμενως διατροφης του "μεσου" Ελληνα και την επιστροφη στην Μεσσογειακη κουζινα.
    "7 στους 10 συνταξιουχους "καθονται σπιτι" για οικονομια".
    Μια εξυπνη ιδεα για για την αποταμιευση. Οταν πεθαινουν οι γεροι, να μη βγαινουν απο τα σπιτια και να θαβονται,αλλα να γινονται εντοιχισμενοι κουμπαραδες.
    "4.5 δις ευρω(δηλαδη 1 τρις 597 δις σε δραχμουλες που μολις πριν λιγα χρονια αποχωριστικαμε και σε λιγα χρονια θα υποδεχθουμε ξανα) δινουμε το χρονο για φαρμακα" (εκ'των οποιων μονο το 15-20 $ οντως γινεται καταποση. Τα αλλα πετιωνται στα ρεματα,η δεν φευγουν απο το ραφι πραγματικα ποτε.
    αλλη μια τρανη απο δειξη οτι η απομακρυνση μας απο την Μεσσογειακη κουζινα εχει αυξησει γεωμετρικα τα νοσιματα τα οποια σε αλλες χωρες εχουν εξαφανιστει απο τον 18ο αιωνα.
    (σε χωρες με πενταπλασιο(χ5) και εξαπλασιο(χ6) πληθισμο οπως η Ισπανια η η Ιταλια,χρειαζονται ουτε τα μισα- 2 δις και κατι,-για να καλυψουν τις αναγκες τους)
    Το λαθος αυτο-το οποιο διορθωνεται οπως προειπαμε παραπανω- μπορει να αντισταθμιστει απο το οφελος του οτι διατηρουμε μια θερμοκοιτιδα με εξαφανισμενα στον υπολοιπο κοσμο μικροβια και ιους,επιδοτουμενοι απο τον Παγκοσμιο οργανισμο Υγειαςχαριν της μελετης τους για την επιδραση τους κατα τους αιωνες 4ος-17ος. Προκειται να χτιστει και μουσειο μικροβιων.
    "Η απαγορευση γεννα κερδος"
    Αλλη μια ιδεα,υηοθετημενη απο την περιωνυμη "ποτοαπαγορευση" στας ΗΠΑ κατα τας αρχας του παρελθοντος αιωνος,μια πραξη η οποια εγινε η απαρχη του μεγαλυτερου οικονομικου θαυματος και της ραγδαιας αναπτυξης των ΗΠΑ.
    Και εδω, η "απαγορευση" του τσιγαρου παντου,ειναι βεβαιο οτι θα επιφερει τα αναλογα αποτελεσματα.
    "το 50% και πλεον,ανεξαρτητου ηλικιας,δεν βγαινει απο το σπιτι"
    Μια ανατρεπτικη οσο και αποτελεσματικη λυση στο χρονιο προβλημα της εγκληματικοτητας. Δεν κυκλοφορεις εξω,δεν σε ληστευουν. Τοσο Ελληνικα,τοσο απλα.(για τους κακεντρεχεις που θα πουν οτι " σε ληστευει το κρατος,πριν προλαβει να στα παρει ο ληστης του δρομου", να πουμε οτι δεν λαμβανουν υπ'οψην τους οτι η -συμφωνιθεισα εκατερωθεν- ληστεια αυτη,γινεται ημερα με χαρα θεου ηλιο,διχως πανικο,χωρις υπεκφυγες και αλλοθι,χωρις τρεχαματα και κρυμενα προσωπα,χωρις κυνηγιτα απο κανεναν,εν αντιθεσει με τον κοινο ληστη που δεν τον βλεπεις,τρεχει γρηγορα,παρουσιαζεται μονο στο σκοταδι και την ερημια,ειναι δηλαδη θρασυς και δειλος.
    "7 δις ευρω (επτα δισεκατομυρια γιουρω, δηλαδη 2 τρις 485 δις σε δραχμες,ενα νομισμα που ειχαμε μεχρι πριν 8-9 χρονια και οχι προν 50) τα χρεη ολα του ΟΣΕ τα οποια ως επι τω πλειστον εδημιουργηθησαν απο αγορες και εξοπλισμους που δεν χρησημοποιηθηκαν ΠΟΤΕ. Μαλλον χαριστικαν στην Ινδια,αφου ειναι γνωστα τα προβληματα μεταφορας εκει.

    "παμε να δημιουργησουμε το μελλον με ελπιδα και αισιοδοξια για το καλυτερο αυριο" Τι ποιος το ειπε; Ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς όλους: Ο δικός μας Κωνσταντίνος, είναι σε ιεραποστολή στο Κογκό. Κι έχει βγάλει κάτι φωτο στο link "Στιγμές στον χρόνο". Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χρήστο: Ε, βέβαια αφού μαζί τα φάγαμε, όλοι το είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. oxi tipota allo , alla to vlepo to palikari me to kolima pou exi faei na mas dini kai reporto apo tin kypro. Theos filaksi, imarton....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τα μάθατε, Ενσαλίβα έμεινε ελεύθερος,γιατί δεν τον πέρνουμε τον παιχτάρα πριν μας τον φάει ο Π ανιωνιος;
    Προς ανώνυμο:Η μαλακία είναι κληρονομική γι αυτό βγήκες έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Ανώνυμο: Πάντως πληροφόρηση θα έχουμε λόγω ελληνικού τύπου. Που μας μιλάει για τα κατορθώματα του σέσκουλα στην τρίτη Βελγίου ή αν φάνηκε το βρακί της Δανιηλίδου στο πατ πουτ.
    Το κακό τρίτωσε πάντως. Αν ξαναγυρίσει θα γυρίσει σαν πρόεδρος ( μιλάω σοβαρά ). Στον πάγκο έχει τελειώσει. Στην ΑΕΚ Λάρνακας βέβαια, όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Χαράλαμπο: Πού τον θυμήθηκες τον Καναδό παικταρά; ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ, αν θυμάμαι καλά. Διότι είχε αδικηθεί απο τον Δώνη. Μετά φυσιολογικά τον έδιωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χαράλαμπο: Ξέχασα πριν. Νομίζω οτι το σχόλιο του ανώνυμου, πήγαινε στον Μιχάλη όχι σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ε,να του πω συγνώμη τότε.
    Πόσοι θα είμαστε την κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Χαράλαμπο: Απο αύριο θα πάρω τα τηλ. Δεν ξέρω ακόμα. Λογικά καμιά δεκαριά πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ποσο σιγουρα παιζει το διπλο της Κυριακης? Ρωταω για να προχωρησω στην δευτερη ερωτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος είπε...
    oxi tipota allo , alla to vlepo to palikari me to kolima pou exi faei na mas dini kai reporto apo tin kypro. Theos filaksi, imarton....

    -------------------

    2-2 sto 88' o axristos me ton ourago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αθήνα

    Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ακύρωσε ως μη νόμιμες τις αποφάσεις της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) του έτους 2007 με τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 76 εκατ. ευρώ στην Vodafone και πρόστιμο 7,3 εκατ. ευρώ στην Ericsson, για τις τηλεφωνικές υποκλοπές που αποκαλύφθηκαν το 2006.

    Το πρόστιμο στην Vodafone επιβλήθηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί απορρήτου των επικοινωνιών και στην Ericsson, η οποία ήταν προμηθευτής του λογισμικού της Vodafone που επιβλήθηκε πρόστιμο, καθώς δεν έπραξε τα δέοντα προκειμένου να προληφθούν και αποτραπούν οι υποκλοπές.

    Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε ότι οι συνεδριάσεις των μελών της ΑΔΑΕ δεν γίνονται δημόσια και η μη δημοσιότητα αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την Vodafone και την Ericsson να είναι άκυρες.

    Η Ολομέλεια του ΣτΕ αφού έλαβε υπ' όψιν της την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που επιτάσσει τον κανόνα της «δίκαιης δίκης» (άρθρο 6) και τις επιταγές του Συντάγματος για το απόρρητο των επικοινωνιών και του τρόπου λειτουργίας ανεξάρτητων Αρχών (άρθρα 19 και 101Α), έκρινε ότι ο κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας της ΑΔΑΕ ο οποίος «θεσπίζει απαγόρευση της δημοσιότητας των συνεδριάσεων της Αρχής» είναι παράνομος, καθώς αυτές πρέπει να είναι δημόσιες.

    Ακόμη, αναφέρει η Ολομέλεια του ΣτΕ ότι οι αποφάσεις «με τις οποίες επιβάλλονται κυρώσεις εις βάρος διοικουμένων, επιβάλλεται να εκδίδονται ύστερα από προηγηθείσα συνεδρίαση, στην οποία θα είναι ελεύθερη η είσοδος στο κοινό, να είναι δε το κείμενό τους προσιτό σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη».

    Τέλος, η Ολομέλεια του ΣτΕ ανέπεμψε και τις δύο υποθέσεις στην ΑΔΑΕ προκειμένου να εκδώσει άλλες νέες νόμιμες αποφάσεις προστίμων στις δύο εταιρείες.


    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς monegascos: Έκανα έναν συνειρμό. Παλιά ήταν το πορτάκι του Ηρακλή, τώρα είναι άλλου. Όχι, δεν είναι σίγουρο λόγω πληροφορίας. ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΕΚ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΟ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ(Η)Ν NEMESIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Mιχαλη, συμφωνω απολυτως με την αποφαση.
    Ειναι δυναντον να αποφασιζουν διχως εμενα;
    Απαραδεκτον.
    Ανοιξτε τις πορτες ρεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Mike21hlk21 αλλά κι όλους: Βρε μου το θύμησε ο Τόλης σήμερα. Στο΄ντεμπούτο του Μπάγιεβιτς στο Καραϊσκάκη με τον τιμωρημένο Πανιώνιο ( χάσαμε 1-0 ) , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΕ ( κουράγιο το παιδί με την νεφροκάθαρση που κάνει) . ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΘΕΤΩ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Mike21hlk: ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η VODAFONE; ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. katse na doume aderfe ti tha kanoume sto velgio
    pou einai polu simantiko mats kathos paizete n prokrisi
    na doume ti tha kanei ki o vazelas me tous rwssous ki an tha kathete o niomplias sto pago ti kuriaki

    kai tha ta poume apo paraskeui , logika tha fane polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Mike21hlk: Ε, βέβαια, τα λέω στην ανάρτηση τώρα αλλά κι αύριο. ΚΟΜΒΙΚΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Το αν θα έχουν Νιόμπλια την Κυριακή , δεν λέει τίποτα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή