Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

     Ίσχυσε ο νέος νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος. Επιτέλους. Για να καταλάβουμε τι σόι νόμους έχουμε στην Ελλάδα, για να καταλάβουμε τον ορισμό των κλειστών χώρων και να αντιληφθούμε τι σημαίνει πρόληψη, εφαρμογή και τιμωρία που θα επιβάλει η δημοτική αστυνομία, που είναι η υπεύθυνη της τάξης ( εδώ ψιλοκλάνω). Και που την πληρώναμε, χωρίς να γνωρίζουμε κι ακριβώς τον λόγο της ύπαρξης της. Βλέπετε η εγκληματικότητα ανεβαίνει σε όλους τους δήμους, αλλά επειδή δεν είναι το αντικείμενο της, είμαι χαρούμενος που βρέθηκε κάτι. Παρότι καπνιστής.
      Τα γουστάρω τα ακραία περιστατικά. Ή ναι ή όχι. Όπως τότε, στην περίοδο της δικτατορίας, που όλα τα χάπατα πηγαίνανε στο δημοψήφισμα , ρίχνανε το «όχι» και μετά βλέπανε ένα συντριπτικό «ναι». Θυμάμαι επίσης και τα νομίσματα της τότε εποχής, που στην πίσω πλευρά γράφανε «ελληνική δημοκρατία». Ήμουν και μικρός τότε, κι είχα απορίες με τις διαφωνίες που άκουγα να εκφράζονται στο σπίτι. Σήμερα, δεν έχω καμία. Έχουμε σοσιαλισμό και μάλιστα υπερψηφισθέντα κανονικά σαν ιδεολογία και σαν οικονομικό γαμήσι. Αν ψηφίζεις, δεν μιλάς. Τα μεταλλαγμένα καλαμπόκια σε πειράζουνε μαλάκα;
      Και την λέξη «γαμήσι» που ανέφερα, μην την παίρνετε στραβά. Δέστε την σαν ευχή προς τον αγάμητο και σαν οικονομία κλίμακας. Αν μπορέσει και βρει κάτι για να γαμηθεί νορμάλ, μάλλον συναισθηματικά θα είναι καλύτερα, αλλά θα γλυτώσει και τα λεφτά της βίζιτας. Μην επηρεάζεστε από την φράση « μουνί τα έκανες όλα ». Αυτή είναι προπαγάνδα του αναφροδίσιου ή του πούστη. Διότι όλοι οι φυσιολογικοί, το μουνί ψάχνουν. Ε, δεν μπορεί όλοι να γυρεύουν κάτι το άσχημο. Πέραν της αναπαραγωγής μιλάω. Άρα κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ας πούμε, μουστάκι και φαλάκρα ταυτόχρονα. Ας πούμε δικτατορία αλλά με ψήφο.
      Κι έχουμε να τραβήξουμε ντράβαλα με τον αντικαπνιστικό νόμο και τις καταγγελίες του ελεύθερου-ανελεύθερου και τα δικαιώματα του στον θάνατο ή στην υγεία. Μια ζωή, μπερδεμένα όλα διαπλανητικά. Κι ιδίως εδώ, στην χώρα που γέννησε την ελευθερία της σκέψης, που όμως επιτρεπόταν σε όσους ονομάζονταν πολίτες. Τους φιλόσοφους κωλομπαράδες. Αρχίδια δηλαδή, αλλά τι να κάνουμε; Ο πούστης από την φύση του έχει εργαλεία να του κρέμονται και μπερδεύεται το σύμπαν. Με τον φανερό, τον ημίπουστα, τον φλωρόπουστα, τον μαλακόπουστα ή τον ψυχόπουστα. Φυσικά παραδέχομαι ότι ο πούστης εξελίσσεται, κι άρα στο δοκίμιο αυτό, δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν όλες οι μεταλλάξεις.
      Ο πούστης δεν αστειεύεται. Είναι σαν την δημοκρατία. Προεδρευομένη, προεδρική, βασιλευομένη, κοινοβουλευτική. Δημοκρατία εξ άλλου είχαμε και μέχρι το 1953 που μπήκαν στο δικαίωμα της κάλπης κι οι γυναίκες . Μέχρι τότε είχαμε την ανδρική δημοκρατία. Σήμερα πια έχουμε την μεικτή. Κι αναρωτιέμαι γιατί η ψήφος δεν έχει επεκταθεί και στα ζώα. Τόσα δικαιώματα και τόσες οργανώσεις για την υποστήριξη τους υπάρχουν, ποιος πούστης έχει απαγορεύσει σε αυτά το δικαίωμα του μαλακίζεσθαι έμπροσθεν του κυτίου που ορίζει τον ηγέτη; Μάλλον έχουμε και την οριακή δημοκρατία. Είπαμε όμως να μην το παρακάνουμε.
      Αλλά το τσιγάρο, δεν είναι δημοκρατία. Κι όταν λέμε στο κόβουν, στο κόβουν πραγματικά. Σαν προϊόν που πουλιέται στα περίπτερα, αλλά κυριότερα σαν καλλιέργεια. Κι εσύ τι κάνεις ρε πούστη; Το απαγορεύεις παντού, αλλά ταυτόχρονα τραβάς και μια γραμμούλα στον προϋπολογισμό για κρατικά έσοδα. Τι ημίμετρα είναι αυτά; Είσαι με την υγεία και την ζωή τελικά, ή είσαι για το καλό των ασφαλιστικών εταιρειών και των κρατικών εσόδων; Τι μας γαμάς με αρχίδια καλαβρέζικα πρόστιμα; Και μιλάς κιόλας. Μας το κόβεις, αλλά ψάχνεις έσοδα και μας πετάς παρόλες ότι ο Έλληνας έκοψε το τσιγάρο αλλά ταυτόχρονα υπάρχει υστέρηση εσόδων; Πόση πουστιά τελικά! Και να μην ξέρει τι να κάνει ο Έλληνας καπνιστής. Να βοηθήσει το χόμπι , το πάθος και το κράτος του, ή να θεωρηθεί πάλι ένοχος που το έκοψε; Κι έχω μάθει να ανέχομαι την ύπαρξη του πούστη. Το νόμο του όμως όχι.
      Διότι ανδρικός νόμος είναι ότι όλες οι καπνόριζες θα ξηλωθούν άμεσα. Όπως ας πούμε έχει γίνει με την κοκαΐνη και τα χασισόδενδρα. Που τα έχουμε αφανίσει. Κι έχει λυθεί το θέμα. Ή μήπως τελικά κάνω λάθος και πάμε για θέριεμα; Πού να ξέρω κι εγώ; Ένας απλός παρατηρητής της δημοκρατίας είμαι και θαυμαστής της αντίστασης που έκανε παλιά η ΕΔΑ αλλά και η χούντα απέναντι σε αυτήν. Η δημοκρατία είναι διότι δεν υπάρχουν κανόνες τελικά κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει ανάλογα με τις προκλήσεις των καιρών. Έτσι είναι. Αν αφήσεις το ζώο ελεύθερο, πλέον λατρεύει τον χρόνο κι όχι την σωστή κοινωνικότητα του. Ειδικά στην Ελλάδα, σιγά να μην μπουν βάσεις για οτιδήποτε.
     Όμως η εφαρμογή του νόμου, θα ποδοσφαιροποιήσει την έξοδο. Μιλάμε για κανονικό φύλλο αγώνος. Θα μπαίνει ο δημοτικός υπεύθυνος τοποτηρητής και στην πρώτη παρατήρηση λόγω καπνίσματος, θα σου κουνάει το δάχτυλο. Στην δεύτερη φορά, θα σου βγάζει επιδεικτικά μια κίτρινη κάρτα για να τον βλέπουν κι οι διπλανοί, οι έτοιμοι για την αταξία, παρέα με το αντίστοιχο πρόστιμο.  Στην τρίτη φορά, το πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο. Πλέον μετά, μιλάμε για χάος. Δυσβάσταχτη η κατάσταση. Εφόσον βέβαια δίνεις το ίδιο όνομα κι εφόσον βέβαια σε θυμάται ο δημοτικός διαιτητής καθότι θα πρέπει να έχει κάνει κι άλλους ελέγχους σε γειτονικά μαγαζιά κι οι παρέες θα είναι κυλιόμενες. Τότε πια θα δέχεσαι την κόκκινη κάρτα, αλλά θα έχεις δικαίωμα να προσφύγεις στην δικαιοσύνη καθότι ο παραδιπλανός για να μην τιμωρηθεί, έβαλε κρυφά στο τασάκι σου το τσιγάρο του κι εσύ φάνηκες ότι δεν είχες συμμορφωθεί. Διότι η τάξη για να τηρηθεί, επαφίεται στην διάθεση του παρανομούντα. Ποτέ σε μέτρα. Και δεν κατάλαβα γιατί ο μπαμπάς του πρωθυπουργού είχε δικαίωμα να καπνίζει κι εγώ δεν έχω. Ή η υπουργός πολιτισμού του. Κάποια χρόνια πριν, κάποιοι άλλοι, είχαν περισσότερα δικαιώματα; Μπουρδέλο βλέπω να γινόμαστε.
      Τα γουστάρω τα μπουρδέλα πάντως. Διότι σώζουν την οικογένεια. Και γουστάρω και το νόμο για να σωθεί ο διπλανός που αισθάνεται αιώνιος. Για ακούστε και το σχετικό ανέκδοτο:
Πάει κάποιος στον γιατρό και τον ρωτάει:
-Γιατρέ, θα ζήσω μέχρι να γίνω 120 χρονών;
Ρωτάει ο ειδικός:
- Καπνίζεις;
- Όχι , ο ασθενής.
- Πίνεις;
-Όχι.
- Πηδάς;
- Όχι, ο κατά φαντασία ασθενής.
Κι ο γιατρός του αντιγυρίζει:
- Και γιατί ρε μαλάκα θέλεις να φτάσεις σε εκείνη την ηλικία;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΛΕΩ ΕΓΩ. ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ. ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ;

53 σχόλια:

  1. Ξεχνατε ευκολα...Θυμαστε οταν ο GEORGE ειχε πει για την απελευθερωση των light drugs,κι επεσαν να τον φανε? Μην ειμαστε κι αχαριστοι,απο τοτε ειχε προειδοποιησει εμμεσως οτι μαγκες τερμα το καπνισμα σε λιγο καιρο,κι εγω σας δινω την λυση.Βαλτε διπλα στον βασιλικο και μια μικρη γλαστρουλα,ποτιστε την και θα εισαστε μια χαρα.Καθειστε σπιτι,αναπαυθειτε,καντε και μια καλη ρουφηξια,και ολα τα προβληματα εξαφανιζονται.Χωρια οτι δεν εχεις κι εξοδα,καφεδες,ποτα κτλ.Αλλα ετσι ειναι οι Ελληνες,αχαριστοι.Δεν φτανει που ο ανθρωπος σκεφτεται την υγεια μας,τ`ακουει κιολας.
    Στηβεν,αυτο το παιδι ο Καζαμιας τι κανει? Ειναι καλα,ζει? Εξαφανιστηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.80e to paketo
    kai opos dilwse enas peripteras tis proales sto radio , apo ta 3 kai 80 , me ta molis 39 cents plironete n kaliergeia , o kaliergitis ,autos pou epeksergazete ton kapno kai ton kanei tsigara , autos pou suskeuazei to tsigaro , autos pou zografizei to paketo, autos pou to metaferei kai o peripteras

    oloi oi parapano plirononte me 39 cents

    kai 3.41 pairnei to kratos apo forous

    toulaxiston enas rossos kuvernitikos malakas tis proales dilwse ,"kapnizete ,kanete kalo sti rwssia "
    kati pou einai timio toulaxiston

    edw to pane sti poustia ,
    tha sta pairnw ki apo to foro tou kapnou (afou den apagoreuw ti kalliergeia) alla tha sta pairnw ki apo ta prostima pou tha kovoun oi dimotompatsoi

    n plaka einai omos malaka vouleuti ,oti tha xreiazonte kai matatzides gia na epivaloun oi dimotompatsoi tin taksi
    kai tha sou stoixisei perisoetero mexri na exoume allo ena axristo nomo pou mas fortosan oi 300 axristoi tempelides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Steven ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος02 Οκτωβρίου, 2010 04:36

    Οι ώρες για την ομάδα μας είναι κρίσιμες, γι΄ αυτό θα είμαι αναλυτικός. Ελπίζω μόνο να μην κουράσω.
    Η θέση του προπονητή στην εποχή μας τείνει να ξεπεράσει σε σπουδαιότητα ακόμα κι αυτήν του ιδιοκτήτη.Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πλέον σύνθετο, ενώ η επιστήμη γύρω από αυτό και η τακτική του πλευρά απλά απαραίτητη. Σκεφτείτε μόνο τι έπαθε πέρσι από τους Κετσπάγια, Ζίκο κοτζάμ Κόκκαλης και φέτος τι θα πάθουν οι πολυμετοχικοί από τον Νιομπλιάκο. Οι α-μέτοχοι μπορεί να αξίζουν το ξύλο, ο Αδαμίδης δεν έχω πειστεί ακόμη ότι το αξίζει, κάθε άλλο, όμως εγώ, επειδή βλέπω τρελή αμπαλλίαση στην ΠΑΕ, γράφω για το καλό της ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    Για τους ρεζίλες ιδιοκτήτες μας και τον διαχειριστή τους υπάρχουν καταρχήν δύο δρόμοι: Να πάρουν ένα προπονητή, για να βγάλουν τη χρονιά ή να βρουν ένα προπονητή, για να βάλει σωστές βάσεις σε ορίζοντα δύο ή τριών χρόνων. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε, οπότε εγώ θα επέλεγα τη δεύτερη, και δυσκολότερη, προοπτική. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ. Έτσι μπορεί ένας καλός προπονητής σε μια ομάδα να αποτύχει και αντίστροφα ένας μέτριος να ταιριάξει.Το θέμα είναι να γίνει μια ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Και μια λογική επιλογή γίνεται καταρχήν ενόψει των αναγκών κάθε ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τι θα παραλάβει λοιπόν από τον Μπάγεβιτς ο νέος προπονητής;
    Παραλαμβάνει ένα υλικό καλούτσικο, αλλά με τρανταχτές ελλείψεις, μια ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και γυμνασμένη, έστω κι αν ο Μπουρουτζίκας δουλεύει σε αναερόβια γυμναστική κι όχι σε ταχυδύναμη, το πλέον σημαντικό και ζητούμενο στις μέρες μας, και μια ικανοποιητική κυκλοφορία μπάλας, η οποία πιστώνεται εν μέρει στον Μπάγεβιτς, εν μέρει σε κάποιους τεχνίτες παίχτες μας (Σκόκο, Τζεμπούρ, Λύμπε, Λαγό βασικά).Στον τομέα όμως της συμπεριφοράς της ομάδας, όταν αυτή δεν έχει τη μπάλα, και στη μεσοαμυντική λειτουργία, ο πολυνίκης παραδίδει πραγματικά "καμμένη γη". Μια ομάδα ανίκανη να αμυνθεί και να περιμένει τον αντίπαλο, ως εκ τούτου μια ομάδα ανίκανη να διαχειριστεί και να κρατήσει αποτέλεσμα, χωρίς κλεψίματα μπάλας και σκληράδα, απορφανισμένη -με επιλογή του προπονητή της- από αμυντικά χαφ, η οποία τρώει γκολ, ακόμα κι αν...φυσήξει!Και το κυριότερο: H ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ(!!!) ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, τα οποία οφείλονται βασικά σε ποδόσφαιρο αλάνας χωρίς κόφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξενύχτης Νομικάριος02 Οκτωβρίου, 2010 05:04

    Συνεπώς το ζητούμενο είναι όχι ακριβώς ένας αμυντικογενής προπονητής, αλλά ένας προπονητής ΕΜΠΕΙΡΟΣ, ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις να συμμαζέψει την ομάδα μεσοαμυντικά και να της μεταδώσει την απαιτούμενη και παντελώς απούσα σκληράδα, κυρίως στον χώρο των χαφ. Διευκρινίζω ότι δεν υποστηρίζω ότι η ΑΕΚ πρέπει να παίζει ταμπούρι, αλλά ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. Δείτε για παράδειγμα τον Μουρίνιο στη Ρεάλ: Η ομάδα δεν τσουλάει, με τον Ρονάλντο σε κακή κατάσταση και καλύτερο παίχτη της τον...αριστερό της μπακ (Μαρτσέλο), ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!Και βέβαια αυτό είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Αυτό βέβαια απαιτεί χρόνο, και στην περίπτωση της ΑΕΚ, μίνιμουμ δύο μεταγραφές το χειμώνα, ένα δεξί μπακ κι έναν γρήγορο κόφτη.Όμως δεν υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!
    Εξάλλου αν θέλουμε να μιλάμε για πρωταθλητισμό εν έτει 2010, ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, οτιδήποτε άλλο είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, όπως διαπιστώσαμε και στο πρόσφατο Μουντιάλ.
    Εύκολα όμως διαπιστώνει κανείς ότι αυτά τα στοιχειώδη είναι "ψιλά γράμματα" για τον Αδαμίδη και τους συνεργάτες του. Οι άνθρωποι πολύ απλά λόγω άγνοιας ψάχνουν προπονητή μέσω μάνατζερ!! Θέλουν να μας κουβαλήσουν τον...Σόουζα, τη δουλειά του οποίου ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, όμως το βιογραφικό του στους πάντες γεννά το φόβο!! Θα τον βάφτιζα "Νταντόμο των προπονητών"!Αλλά και ο (Μανόλο) Χιμένεθ είναι βουτιά στον γκρεμό.Και εξηγούμαι:
    Η Σεβίλλη τράβηξε την προσοχή μας με την ομαδάρα που δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια, όταν πήρε δύο συνεχόμενες φορές το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, και μας ξεπάτωσε στα προκριματικά του ΤΣ. ΛΙΓΚ. Πέρα από την ύπαρξη παιχταράδων στο δυναμικό της, ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, Ο ΜΟΝΤΣΙ, ο οποίος όχι μόνο διάλεγε τους προπονητές, αλλά τους επέβαλε και το αγωνιστικό σύστημα της ομάδας (4 4 2 στην ευθεία), καθώς και τη δοσολογία της ντόπας, η οποία κρύβεται κατά πάσα πιθανότητα πίσω από τα επιτεύγματα της ομάδας αυτής και η οποία μάλλον σταμάτησε μετά το θάνατο του Πουέρτα, εξ ου και η σταδιακή παρακμή της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξενύχτης Νομικάριος02 Οκτωβρίου, 2010 05:50

    Απόδειξη για όλα αυτά; Στο ζενίθ της η Σεβίλλη είχε προπονητή τον Χουάντε Ράμος. Μόλις έφυγε από την προστατευτική αγκάλη του Μόντσι, ο Ράμος πήγε στην Τότεναμ, την ξεφτίλισε και ξεφτιλίστηκε, πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης και άρπαξε έξι(!!) γκολ από την Μπάρτσελόνα στο κλάσικο, ενώ τον διώξανε με τις κλωτσιές και από την επόμενη ομάδα του, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!Μόλις έφυγε ο Ράμος, ο Μόντσι ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ, γνωρίζοντας ότι αυτός κάνει ουσιαστικά κουμάντο στην ομάδα. Ο Χιμένες άρχισε καλά, όμως η ομάδα κατόπιν πήρε σιγά σιγά την κατιούσα, δείγμα απειρίας του. Ο Μόντσι όμως άργησε να τον σουτάρει, αφού δεν του χρέωσε τις αποτυχίες, όπως άλλωστε και τις επιτυχίες, και τον έδιωξε μόλις η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Ο Χιμένες ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ 4 4 2 στην ευθεία, σύστημα παρωχημένο και ακατάλληλο για σοβαρό πρωταθλητισμό. Από που κι ως που λοιπόν προπoνηταράς ο Μανόλο;Φυσικά και μόνο η θητεία του σε μια τέτοια ομάδα του έχει δώσει σημαντικές παραστάσεις, όμως την απόλυτη προπονητική ευθύνη σε ομάδα δεν την είχε ΠΟΤΕ!!Μιλάμε δηλαδή για τον Κωστένογλου της Σεβίλης! Όλα αυτά βέβαια είναι γνωστά σε αυτούς που απλά ασχολουνται με το διεθνές ποδόσφαιρο, πλην όμως δεν τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι της ΠΑΕ ΑΕΚ!!! Και βέβαια καταλαβαίνετε ότι οι δύο αυτοί προπονητές, Σόουζα και Χιμένες, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ.
    Χειρότερη όμως από την άγνοια είναι η ημιμάθεια. Πολύ γρήγορα απορρίφθηκε(;) για διάδοχος του Μπάγεβιτς ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος βέβαια ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!Με πολύχρονη θητεία και καλό όνομα στο ανταγωνιστικό Γαλλικό Σαμπιονά, στον πάγκο της Ρεν ιδίως, αλλά και της Μονακό, όπου όμως απέτυχε, πήρε πρωτάθλημα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (κάτι που φερ΄ειπείν δεν πέτυχε ο Σάντος με την Μπενφίκα), αλλά και στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης. Αν πήγαινε για παράδειγμα ο Πρίγκηπας με τα τωρινά του συστήματα σε οποιαδήποτε ομάδα στη Γαλλία, αυτή ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. Ο Μπόλονι είναι 60 χρονών, διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία, και στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει χίλιες φορές μια ευκαιρία απ΄ ό,τι ο...όμορφος και γοητευτικός Σόουζα. Και μάλιστα μπορεί να είναι και φτηνότερος!! Ενδιαφέρουσα λύση ακούγεται και ο Μπίλιτς, αν και προσωπικά έχω μια απέχθεια στους Κροάτες.Και βέβαια ο Όττο είναι μια κατηγορία μόνος του, ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία, μάγκας και πολύπειρος!
    Επίσης για τα προβλήματα της ΑΕΚ φαντάζει δοκιμασμένη λύση ο Μπουμπένκο, ο τέως του Ηρακλή. Άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος, με έργο ακόμα και στον...περσινό Ηρακλή. Ακόμα και τον Κετσπάγια θα αποδεχόμουνα ως έσχατη και σε κάθε περίπτωση προσωρινή λύση, επειδή θα μάθει στη δύσμοιρη ΑΕΚ να αμύνεται τουλάχιστον, μολονότι δεν τον θεωρώ επ΄ουδενί επιπέδου ΑΕΚ. Και τον Λίνεν θα έλεγα, όμως ο Λίνεν έχει δείξει στον Πανιώνιο μια αδυναμία αμυντικής θωράκισης της ομάδας, γι΄ αυτό και δεν τον θεωρώ κατάλληλο αυτήν τη στιγμή για την ΑΕΚ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΝΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΟΥΖΕΣ!!!
    ΥΓ: Θωμά, χάρηκα που γρήγορα ξαναγύρισες. Να ξέρεις ότι εκτιμώ τη λογική σου σκέψη και τον ειρμό τον ποδοσφαιρικών σου σκέψεων. Μην πτοείσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος Τεριμ, ποιος Ρεχαγκελ και ποιος Αγκιρε και ποιος Σιμεονε;
    Μας αξιζει κανενας τετοιος; Και δεν το λεω υποτιμητικα για την ομαδα.Αναφερομαι ΣΤΟ ΤΩΡΑ.
    Δεν βλεπουν και αυτοι; Δεν ρωτανε; Δεν εχουν τις πληροφοριες τους-για την καθε ομαδα-που προκειται να δουλεψουν; Ασφαλως. Και τι ακουν για την σημερινη ΑΕΚ; "μη πας εκει.Δεν υπαρχει τιποτα ορθιο.Μονο κατι τυποι αντι για διοικηση, που εχουν σταθει στην εισοδο του υπο καταρευση κτηριου και προειδοποιουν τους περαστικους η τους επισκεπτες να στεκονται μακρυα και να μην εισερχονται εντος του μισιγκρεμισμενου χαλασματος"
    Και ο ιδανικος για τετοιες δουλειες θα ηταν σωστα ο Σοουζα. Οπου δεν τον νοιαζουν ουτε οι "συνθηκες" ουτε οι "προυποθεσεις", ουτε "ορους" θα θεσει, ουτε τιποτα. "ηρθα,τα πηρα,εφυγα".
    Μα τι να παρει θα μου πεις. 300. η 200,η 350, 400. Οσα ειναι.Ασχημα ειναι;
    Και ιδανικη ομπρελα για τις ροχαλες.
    Μη σας πω οτι πρεπει να ερθει ο Αλεφαντος για να εχουμε και σοου στον παγκο. Και αντι για σημειωσεις και στιλο,να κρατα ενα ταψι με κεφτεδες.
    Χρειαζομαστε τετοιον προπονητη, ωστε το πισωγυρισμα που θα κανει με την προσληψη του στην ΑΕΚ-οσο καθησει τελος παντων-,αυτο να μη φανει στην καριερα του.
    Και τυποι σαν τον Σοουζα ειναι ιδανικοι.
    Δεν εχεις ιδιοκτησια.Δεν εχεις ροστερ.Δεν εχεις μπατζετ.Δεν εχεις γηπεδο.Δεν (μπορεις να)εχεις οραμα. Τι τον θελεις τον "προπονητη";
    Να προσλαβουν τον Δημοσθενη το Βεργη. Να κοουτσαρει με μια κοντη χλαμιδα με τα αρχιδια του να κρεμονται. Να επιβαλει να παιζουν με δαφνινα στεφανια στο κεφαλι οι παικτες και στο τελος να κληρωνει δυο γκομενες στους θεατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα
    Οι γνώμες βλέπω για τον επόμενο προπονητή είναι όσες και οι γνώμες για την ενδεκάδα της ΑΕΚ καθώς και για το σύστημα που πρέπει να αγωνίζεται.Αθάνατοι έλληνες οπαδοί και εμείς βλεπεις.
    Η ουσία είναι οτι όποιος και να έρθει θα πρεπει να τον στηρίξουμε όπως κάναμε κατα πλειοψηφία και στον Μπάγιεβιτς (εκτός απο τους μαυραγορίτες)διοτι θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας και μόνο αυτό.
    Φυσικά θα έχει και την ανάλογη κριτική που είχε και ο προκάτοχος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τσιγαρο εχει-αποδεδειγμενα πια-οχι μια η πεντε αλλα 200 χημικες ουσιες μεσα του. Καλλιεργειται και πωλειται ελευθερα.
    Η μαριχουανα,αυτο το φυσικο φαρμακο,δεν εχει καμια. Και απαγορευεται δια ροπαλου.
    Εχουμε απορια; Οχι βεβαια.
    Οτι ισχυει και με τα φυσικα και παρασκευασμενα φαρμακα.
    Η φυση δεν χρειαζεται brand-name,ουτε σημα κατατεθεν,ουτε επεξεργασια,ουτε "δικαιωματα πωλησης". Αρα δεν υπαρχει κονομα απο τις εταιρειες. Οι οποιες αυτες κυβερνουν και οχι οι γελοιοι με τις γραβατες στα υπουργικα συμβουλια,οι οποιοι ειναι μαριονετες και υπηρετες των πρωτων.
    Καιετσι εχουμε και σ'αυτο- οπως και σε καθε σχεδον δρασστηριοτητα του μαλακα του ανθρωπου-την απεραντη ειρωνια και κοροιδια.
    "Αγαπαει" τα ζωα,αλλα αμα λαχει τα τρωει για να χορτασει. Εχει τον ΟΗΕ για την "συνεργασια" και την "ειρηνη" ο οποιος στην ουσια επισημοποιει τα ανθρωποσφαγεια ανα τον κοσμο.
    Τρωει μεχρι να σκασει και μετα φτιαχνει εταιρειες αδυνατισματος.
    "Προστατευει" το περιβαλον-τωρα τελευταια μαλιστα ειναι και πρωτο "μελημα του" παναθεμα τον- και ετοιμαζεται,αφου εχει γαμισει καθε αλλη πηγη και εχει μολυνει τα παντα,να εκδραμει με τα τρυπανια στην Αρκτικη και να μαθει τις φωκιες να πινουν αργο πετρελαιο.
    Φτιαχνει θρησκειες για να αποστρεψει τα βλεματα απο την απανθρωπια,την πεινα,τον πονο την ανεχεια που ο ιδιος εχει επιβαλλει.
    Ετσι λοιπον,το αποτυχημενο αυτο ειδος,κοροιδευει και ειρωνευεται και στο τεραστιο θεμα του καπνισματος,αφημνοντας τις καπνοβιομηχανιες να σουλατσαρουν μαυροφορεμενες με το δρεπανι στο χερι και να σκοτωνουν χιλιαδες καθημερινα,ωστε μπροστα τους ο Χιτλερ,ο Σταλιν, ο Μαο και ολοι μαζι,να μοιαζουν σαν προσκοποι.
    Και "νομοθετει" επι του προβληματος,το ποιο βεβαια,μονο προβλημα δεν ειναι οπως ειδαμε.
    Δεν ξεχναει να σε ενημερωσει να μην το αναβεις σε χωρους μικροτερους των 70 τετραγωνικων.Εκτος και αν ειναι "light" δηλαδη με περιεκτηκοτητα μικροτερη των 0.018 m.g. Aν ειναι κανονικο επιτρεπεται το φουμαρισμα σε ανω των 120 τετραγωνικων χωρους με κατευθυνση αερα Β.Α. και τα τους μονους μηνες.
    Τα αφιλτρα επιτρεπονται σε ακομα μγαλυτερους χωρους, με διπλο εξαερισμο,τζαμαριες και υποχρεωτικη υπαρξη ενυδριου εντος του χωρου.(μη με ρωτατε τι σημασια εχει αυτο. Που να ξερω.Δεν ειμαι "αρμοδιος")
    Πουρα θα επιτρεπονται σε αυτους που εχουν κανει τζιρο στο εν λογω καταστημα ανω των 1000 ευρω,ωστε να καλυπτονται και πιθανα νοσηλεια καποιου αντικαπνιστη θαμωνα,ο οποιος οντας υγιεστατος και εχοντας ξεφυγει απο το στρες,το νεφος,τα μεταλλαγμενα,το αρρωστο νερο,το σκουπιδοφαγητο,το καθησιο και την μαλθακοτητα,θα εχει την ατυχια να προσβληθει απο καρκινο σε μια νυχτα.
    Παπανδρεου καραφλε με μουστακι,σωσε τον πληθυσμο σου. Μεγαλε Αβρααμ,γεναρχη. Νωε,σωτηρα του νεοελληνα.
    Προτιμω ρε μαλακα να κιτρινισει το δαχτυλο μου απο την νικοτηνη,παρα να μου κοπει απο την αλυσιδα του ποδηλατου μου,βρε αζαλεα της πολιτικης. Κυκλαμινο στου βραχου τη "σχισμαδα".
    Που εφαρμοζεις στον τιτανικο αντικαπνιστικους νομους.
    Που ταχα γινεται προσπαθεια να περασουν νοοτροπιες Γερμανικες και Αγγλικες σε ενα κατέξοχην ανατολικο οθωμανικο υποδουλο κρατιδιο.
    Επαιτη του δρομου,που σε μαρανε το σμοκιν.
    Η πουστια στο μυαλο και στη σκεψη. Η πουστια στην προθεση,ειναι αυτη που δημιουργει αντιπολιτες.
    Και ειμαστε με αυτους. Εσυ μεινε με τους αντικαπνιστες.Που σε επεισε το επιτελειο σου οτι ειναι μια καλη δεξαμενη ψηφων ισως.
    Τον μεγαλο ογκο των φιλοκαπνιστων αντιπολιτικων και αντιπουστιδων τον βλεπεις,αρχοντα της τρυπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον νόμο περί καπνίσματος;Αν και δεν το βλέπω να εφαρμόζεται δεν χάνω τις ελπίδες μου.
    Να αναπνεύσουμε και εμείς λιγάκι!Ελέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Όλους: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΗΔΟΝΗΣ: ΟΙ "ΓΡΗΓΟΡΕΣ" ΤΡΟΦΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΜΠΟΥΡΓΕΡ, ΠΙΤΣΑ, ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΦΠΑ 23% ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΑΜΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χαράλαμπο: Το κείμενο μου, δεν είναι για το τσιγάρο αδερφέ. Είναι για την "ελευθερία" του σοσιαλισμού που αντί να μεθοδεύσει συνειδήσεις και κουλτούρα, το μόνο που κάνει είναι νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Steven
    Αποθημένο το είχα,να μην το πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. **********************************
    **********************************
    **********************************
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ 6 ( ΕΞΙ ) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 28. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ¨Η ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ MAIL. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΕ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ¨5:45 ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ.
    ******************************************
    ******************************************
    ******************************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ( που δήθεν αγνοεί ) ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ.Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ-ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΩΝ .
    ΕΝΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ? ΚΡΑΤΟΣ..
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ ΘΕΣΗ..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 4,5-5 ΕΥΡΩ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ..Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ..

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΠΑΡΕΕΣ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΛΛΑΤΩΘΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΛΛΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ..ΜΙΑ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΛΔ..ΜΙΑ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ ''ΗΣΥΧΙΑ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ..


    Υ.Γ ΣΤΗΒΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BLOG ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ 6 ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. steven είπε...
    Προς Όλους: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΗΔΟΝΗΣ: ΟΙ "ΓΡΗΓΟΡΕΣ" ΤΡΟΦΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΜΠΟΥΡΓΕΡ, ΠΙΤΣΑ, ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΦΠΑ 23% ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΑΜΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ).

    ----------------------

    o malakas psaxnei ena tropo na armeksei ki allo meso foron

    to fpa to tentwse ,to makryne to eftase sto 23% ki exoun gonatisei oloi oi emporoi giati de mporoun na antagonistoun pleon to paraemporio (kinezous - laikes - planodious), opote ekei de pairnei (pros to paron alli auksisi)

    kai skeftike o trimalakas na anevasei to fpa sta trofima kati pou prokalese pali antidraseis giati exoun meiothei oi misthoi

    opote me to prosxima tis ygeias kai tis paxysarkias skeftike o tripoustas na auksisei to fpa sta oinopneumatwdi kai ta anapsuktika

    alla tou esteile firmani n coca-kola pos tha kounisei mantili kai mesa se 24 wres ekane toumpa alla svetlana khorkina kai ta pire pisw

    kai proekupse to neo frouto pou les
    extra foroi stis pizzaries ,ta gyradika kai ta Burgeradika

    milame exoume mpleksei me megalous cariolides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ekseretika simantika osa eipe o nomikarios gia ti proponitologia

    kai kala to soouza to vlepoun kai oi stravoi oti de kanei alla ton ispano ton exoun pistepsei arketoi (ki emena de me xalage prin diavasw ta parapano)


    kai den sikonei kai to clima na empisteuteis tin omada se ena vatraxo tou 89' poou ama vgei ,vgike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ.Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ-
    ------------------

    thoma , se auto til pou les , exoun kalesei pano apo 100.000 kosmos
    to 99.99% ton klisewn einai gia kraksimo kurios apo idioktites kafeneion kai kapnistes kata deutero logo kai molis 200 tilefonimata aforoun katagelies

    fysika ta kathestotika MME paizoun tis 200 katagelies


    ps: alli malakia , ta prostima peftoun sta magazia an exeis tasaki sto trapezi
    ta evgale enas kolitos apo to magazi kai gemisan ta trapezia kollimenes tsixles apo katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @mike21hlk
    thoma , se auto til pou les , exoun kalesei pano apo 100.000 kosmos
    to 99.99% ton klisewn einai gia kraksimo kurios apo idioktites kafeneion kai kapnistes kata deutero logo kai molis 200 tilefonimata aforoun katagelies

    _______________________________________________

    ΜΙΧΑΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ..ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ Κ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ : ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ Κ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?
    Η' ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΓΩ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ?

    Υ.Γ ΞΕΝΥΧΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ..ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ..
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΟΥΖΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΩΣΤΝΟΓΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Θωμά, το ένα εισιτήριο θα σου το δώσω αύριο. Αν θέλεις οργανώνεις τον οποιονδήποτε μέσω του blog ή ό,τι παρέα θέλεις. Γύρω στις ¨5:45 στο ΟΑΚΑ. Θα μιλήσουμε αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Mike21hlk: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΚΑΡΑΝΤΙ. ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ listonplace ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΠΑΤΑΠΟΔΟΧΟΥ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ, ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Όλους: Έτσι και διαβάσετε τις δηλώσεις Αδαμίδη για το θέμα προπονητή, θα σας φύγει το τσερβέλο. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΙΨΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.
    " ΑΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ." ΑΛΛΟΙΩΣ; ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ Ή ΤΟ 11880 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;
    Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΙ ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Η ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ;
    ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΥΚ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ: " Ο ΣΟΟΥΖΑ ΑΠΕΛΥΘΗ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ." ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΓΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΗΒΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG..ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ..
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 5 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ 28. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7:30 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΑΡΤΑΝΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ "ΤΑΜΕΙΟΥ" ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ REFEREE. ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΚΗ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αδαμιδης: "Για τον Σόουζα που κάποιοι τον κρίνετε χωρίς να γνωρίζετε, πρέπει να ξέρετε ότι όποιος πάει στην Αγγλία και ρωτήσει ποιος είναι ο ανερχόμενος θα του πουν τον Πάουλο Σόουζα..."
    Συμφωνουμε απολυτως ταλαιπωρε υπαλληλε.
    Φανταζομαι και ο Παππας θα πηγε στην Αγγλια πριν καποια χρονια και θα ρωτησε: "ποιος ειναι ο καλυτερος ανερχομενος δικηγορος"; "Steve Adamidis" θα του απαντησαν,διχως περιστροφες. Και νατος λοιπον εδω ο σωτηρας απο το Big Ben. Εκτοξευτηκε λοιπον απο την Λεστερ ως γνωστον με τροχιοδρομικη κλωτσια και αντι να καταληξει στην Premier League, φαινεται να πεφτει σαν αστρο λαμπρο στην Super League των Βαλκανιων. Δεν πειραζει. Και τα δυο πρωταθληματα εχουν το ονομα τους στα Αγγλικα.Moνο οι σημαιες τους εχουν καποιες διαφορες για λογους λεπτοτητος,αλλα και αυτο ρυθμιζεται.

    Αν ο κοσμος την Κυριακη δεν ειναι ο διπλασιος,-μετα και την φυγη του "πρωταιτιου της καταστροφης" οπως καποιοι λενε-απο οτι συνηθως,τοτε θα μιλαμε για κανονικη εκουσια ναρκωση.Αντε να δουμε ποσες δυναμεις απελευερωθηκαν απο την φυγη του Σερβου. Και μαλιστα με δυο προσκλησεις σε καθε κατοχο διαρκειας.Δηλαδη 24.000 τζαμπα.
    Δηλαδη κανονικα και διχως υπερβολες,θα πρεπει να βρισκονται 35-40 χιλιαδες κοσμος στις εξεδρες.
    Αντε να δουμε ποσοι ειμαστε.
    Αν δειτε 12 χιλιαδες βεβαια,μη σας κανει εντυπωση. Ακομα και 8.
    Δεν ειναι απιθανο το "2" την Κυριακη.Και αν μαλιστα εχει και πολυ κοσμο, καταλαβαινετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς Χρήστο: Χρηστάρα, δεν θα έρθεις; Γιατί δεν πας μαζί με τον Θωμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας τρωει βλεπω να...στεναχωρηθειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια σε όλους..Στήβεν περισσεύει εισητήριο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 3 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΩΜΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ ( εδώ δεν έχω τρόπο επικοινωνίας και περιμένω ένα τηλ ).
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΟ. ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. προς Στήβεν

    Να σου δώσω email να εποικηνωνήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ: ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ stevenavramidis@yahoo.gr. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ¨5:45 ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ FUTSAL. EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. steven
    αυτα που μαθευτηκαν θα ειναι σιγουρα εναντιον του μπαγιεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Dimitri
    Ναι ρε,τι πίστευες να ήταν,υπέρ του;Όταν φεύγει κάποιος πρώτον αφήνει πίσω καμένη γη και δεύτερον ότι και αν έχει κάνει ή ΔΕΝ κάνει βγαίνουν στην φόρα.Με πιάνεις τι εννοώ.
    Κατα τα άλλα την καλημέρα μου.
    Αν αφορούν τον πρώην προπονητή πιστεύω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρονται πια διοτι θα ανοίξουμε πάλι θέματα.Καλό είναι να υπάρξει συσπέιρωση διότι σήμερα βλέπω να πλανάτε ο διχασχός στο Στάδιο.Ειδικά αν οι μαυραγορίτες αρχίσουν πάλι τα δικά τους.Και όταν λέω συσπείρωση εννοώ εναντίον του πραγματικού προβλήματος τη ΑΕΚ που κατα την γνώμη μου δεν είναι ο πρώην ή ο επόμενος προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς dimitri: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. NO, MON AMI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Πιστεύω η απάντηση προς τον Δημήτρη να σε καλύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλό είναι να υπάρξει συσπέιρωση διότι σήμερα βλέπω να πλανάτε ο διχασχός στο Στάδιο.Ειδικά αν οι μαυραγορίτες αρχίσουν πάλι τα δικά τους.Και όταν λέω συσπείρωση εννοώ εναντίον του πραγματικού προβλήματος τη ΑΕΚ που κατα την γνώμη μου δεν είναι ο πρώην ή ο επόμενος προπονητής.
    .-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΚΕ ΧΡΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΑ ( 3 ). ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5:15. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Στήβεν
    Με καλύπτει διότι είπαμε να μην ξανά-ανοιξουμε θέματα που διχάζουν.
    Για τα εισιτήρια όπως είχα γράψει και προχτές κανονικά θα έπρεπε να γίνουν ανάρπαστα,ειδικά τώρα που δεν υπάρχει στην ομάδα η αιτία του κακού.Όμως αυτός ο γαμημένος καναπές και η κριτική για όλους και για όλα από μακριά έχουν μεγάλη γλύκα αδερφέ.Μέλι σου λέω.Να πάμε να βάλουμε καμιά φωνούλα συμπαράστασης δεν.αλλά ξέρω απο τώρα τις απαντήσεις.Σκυλιά ,μωρά ,παπούδες,θέαμα κλπ.
    Σκέψου,είναι και δωρεάν προσκλήσεις.Που να πληρώσουν και τα ακριβά κατ'εμέ εισητίρια στο στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ PBO ΚΑΙ PAVLOS: ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ MAIL; MΜΠΗΚΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ; ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ Η ΑΕΚ; ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ; ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντε φύγαμε για γήπεδο,και με την νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @Steven
    Μπας και έκανε πράξη αυτό που είχε πει ο Παππάς ότι θα φ΄υγει μαζί με τον Ντούσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ. ΑΠΕΤΥΧΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. προς steven το μαιλ για το (ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΟ. ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ)εαν δεν γινετε αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Gamiete i Ellada kai i kivernisi. i ellada einai mia hameni kai gamimeni hora. eimai eftihis pou zo shto eksoteriko. gamo tin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή