Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

           Ξαναλέω την κουβέντα της Αμερικής μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ. Είναι η πρώτη φορά, που η Αμερική συμπεριφέρεται σαν αυτοκρατορία ( προσοχή στις λέξεις ). Άλλο πλανηταρχία κι άλλο αυτοκρατορία. Και τι πρέπει να κάνουν οι μικρές χώρες; Κάτι. Κυριότερα να φύγουν απο την ουδετερότητα.
         Κι έρχεται ο Μαρινάκης. Και ρωταω με τι κριτήρια ο πρόεδρος της ΑΕΚ τελικά, ρίχνει λευκή ψήφο δυό φορές ( και για τον Μαρινάκη και για τον Σπανό ); Εντάξει μέτοχοι-αμέτοχοι, αλλά στην ψηφοφορία γιατί πας; ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Όχι αγόρια και κορίτσια μου. Τράβα μια εκδρομή στο Καρπενήσι ( και βουνό , και θάλασσα ! ). ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ. ΤΟ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.
         Και κοντράρει συνέχεια σαν κομμένη κεφαλή : Ενώ συστήνω εγώ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, συμπόρευση με την δαφνοστεφανωμένη, αυτός κάνει τα "δικά του". Δηλαδή της εκκλησίας. ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Σωστό είναι αυτό, αλλά με τι δυναμική όσο αναφορά καταναλωτές;  ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΡΙΧΕΣ ΜΜΕ: Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΗΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ. ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 90. ΑΡΕ ΜΠΑΤΙΣΤΑ, ΤΟΣΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΠΗΔΗΞΕΙΣ;
           Κι ο Σκόκο ξαφνικά θέλει να υπογράψει. ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ  ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΑΝ ΜΠΛΟΚ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 25%, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΜΑ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΗΔΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
          Κι έρχεται ο Μαρινάκης. Και λέει: " Σύνελθε". Και τον παίρνει τηλέφωνο πριν τον Αστέρα ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΟΣ, που ο Αδαμίδης έχει πει, " να μην μιλάνε κι αυτοί που προσέλαβαν τον Γκαγκάτση για την κάθαρση." ΜΙΛΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΑΤΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ  ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, που λέει ο λόγος. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Η ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑΤΑ, δεν μιλάω ακόμα. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
        Φυσικά ο Γκαγκάτσης είναι καμένο χαρτί. ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ( αλογοτροφή ) ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ( με την διαιτησία δήθεν- μια έγκυο που συνέχεια θέλει να τεκνοποιεί ) ΚΙ  Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ( Αεκζτής, μέλος της σκεπαστής ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΑΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  ΛΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ ΛΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ. Που δήθεν όλα. ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
        Και παίξε Αδαμίδη με τις νάρκες. ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΓΩ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΕ 800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που επειδή δεν έχει νταβατζή φέτος ακόμα, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ( δήθεν ) θα την πάει πάσο, ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΩΘΕΙΕΣ; ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΜΕΤΑ, "ΡΕ ΛΕΣ;". ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
      ΟΧΙ, ΔΕΝ ΛΕΩ. ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΡΕΛΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ. Κι επειδή " όλοι θα κριθούμε στο τέλος", Ο ΠΑΠΑΣ ΛΕΕΙ "κάνει ό,τι θες", Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ, ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ, ΓΙΑ ΘΕΑΜΑ Η ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ. ΕΝΩ ΑΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ 400 ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΜΕ ΤΗΝ DUNDEE KAI ΤΗΝ ΧΑΪΝΤΟΥΚ. Ε, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΖΕΝΙΤ ΕΔΩ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ.  ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
         ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ:
                                 ... Κι αντί να φάει η γάτα το ψαράκι,
                                      το ψάρι τρώει τρώει την γατούλα, ΠΩΠΩΠΩ....
       ΥΓ1. ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΑΥΡΙΟ; ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;
       ΥΓ2. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΡΑΣΗ" ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ"; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
       ΥΓ3. ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ¨Η ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΝ;
       ΥΓ4. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΝΟΒΑ Ο ΠΑΟ ΚΙ Ο ΟΣΦΠ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ; Η 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η; Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΩΡΑ;
               ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ( στην κηδεία του θα γίνει η επανάσταση ):
                 " Κοιμήσου αγγελούδι μου, γλυκά με το τραγούδι μου....σαν μεγαλώσεις γρήγορα."..
          ΥΓ1.  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ; ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΕΚ; ΝΑΙ, ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.
             ***** ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΔΩΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ. *******    
          ΥΓ2. ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΒΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ. ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
           ΥΓ3. ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΊ ΕΙΝΑΙ Ο Χ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΛΕΣ. ΚΡΙΜΑ.
           ΥΓ4. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.                              

9 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Οκτωβρίου, 2010 01:09

    Στον πόλεμο τον πυρηνικό, ή είσαι αυτός που πατάει πρώτος το κουμπί ή κατσαρίδα για να τη γλιτώσεις...εμείς ούτε κουμπί έχουμε να πατήσουμε ούτε τρούπα να κρυφτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως μικραινουν την ομαδα οσοι πηγαινουν στο αεροδρομιο για να υποδεχτουν προπονητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γαλλος δεν ειπε ναι ουτε οχι απο καθαρη διπλωματια
    δεν του αρεσε το εμψυχο υλικο και οταν ρωτησε για μπατζετ του ειπαν θα δουμε τι παιχτες θα πουλησουμε και θα δουμε, επισης ειπαν οτι περιμενουμε εισοδο επενδυτη στην ομαδα
    οτιδηποτε αλλο ειναι παραπληροφορηση διοτι η πληροφορηση μου δεν προερχεται απο ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!!
    Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΔΝΤ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΑ..

    Υ.Γ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΑΕΚ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ..
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ,ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ,ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ,ΝΙΝΗ...
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεω εννοειται να εισαι ΑΕΚ και να πρεπει να εισαι στο αρμα καποιου εκ των δυο δεσμοτων του Ελληνικου ποσοσφαιρου.
    Εκατο φορες καλυτερα να εισαι αντιπαλος διοτι εισαι ο τριτος πολος,σε παρακμη βεβαια αλλα ο καιρος γαρ εγγυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ11 Οκτωβρίου, 2010 17:28

    ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΙΛΑΘΛΟ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΙΛΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΕΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 17 ΚΛΜ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΘΙΛΑΘΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΗΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΟΡΘΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ Φ.
    ΜΙΚΗΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς nemesis: Συμφωνώ πλήρως στην απολυτότητα. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη κι άρα πρέπει να έχεις την διορατικότητα της συμμαχίας. Πολλές φορές το "εγγύς" είναι πολύ μακρινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: INDEPENDENCE DAY ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή