Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

           Με πολύ μεγάλη προσοχή άκουσα κι εγώ την πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου του νέου μας προπονητή. Πιστεύω οτι κι εσείς θα έχετε μάθει τι περίπου είπε, άρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια απο μένα.΅Είναι αρκετή μια ωρίτσα για να βγουν συμπεράσματα; Όχι βέβαια, και γι' αυτό δεν μιλάω για τέτοια αλλά για απλές επισημάνσεις και παρατηρήσεις.
           Δεν έβγαλε κάποιαν μορφή αλαζονείας ή "κάντε πέρα να περάσω" ο Ισπανός. Έβγαλε μια σοβαρότητα, έναν επαγγελματισμό, μια ανθρωπιά και μια ταπεινότητα. Κι έναν αέρα του πολύ δουλευταρά. Το οτι την οικογένεια του θα την δει τα Χριστούγεννα, σημαίνει οτι ο άνθρωπος θέλει να κολυμπήσει στα βαθειά απερίσπαστος. Κι αυτό είναι άξιο προσοχής. Διότι αν μπορέσει και βάλει κάποιο σοβαρό θεμέλιο στο ξεχαρβαλωμένο κιτρινόμαυρο οικοδόμημα, ακόμα κι αν ΔΕΝ πετύχει τεχνικά και αγωνιστικά, θα έχει αφήσει μια παρακαταθήκη. Δεν είναι και λίγο πράμα να αποκτήσεις έστω και το 30% μιας Σεβίλλης.
           Επίσης έβγαλε και μια σωστή άποψη για το ποδόσφαιρο. Εκτός απο το οργανωμένο σύστημα της προπόνησης και την απαραίτητη πειθαρχία, έδειξε να προσαρμόζεται στις ελληνικές συνήθειες των παικτών ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ. Αυτό σημαίνει μια διάθεση, να δει πρώτα, να συμβουλεύσει, να ανεβάσει μετά από λίγο τον τόνο και στο τέλος να πάει στην ρίξη. Μου αρέσει αυτό. Διότι είναι πιο πιασάρικο και ωθεί το φιλότιμο του άλλου, όσο υπάρχει βέβαια. Θα μπορούσε άνετα να το παίξει γενικός δερβέναγας και τσαμπουκαλεμένος επιτυχημένος και πολύς κόσμος θα χαιρόταν. Αυτό όμως θα εσήμαινε ταυτόχρονα οτι θα ήταν δασκαλεμένος απο κάποιους για προγραφές. Και γρήγορα θα έχανε την μάχη των αποδυτηρίων. Το λάου-λάου, κι αφού δω θα μιλήσω, είναι πιο καλή τακτική.
            Η κορυφαία όμως ατάκα του ήταν : " Δεν είμαι εγώ δειλός, κι άρα ούτε η ομάδα μου πρόκειται να είναι".  Κι είναι μια θέση που πολύ με άγγιξε, διότι ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την περίεργη μυρωδιά της ηττοπάθειας των αποδυτηρίων μας. Που χρόνια τώρα είναι εγκατεστημένη εκεί μέσα και δεν λέει να φύγει. Και κακά τα ψέματα, όλοι μας ξέρουμε οτι υστερούμε οικονομικά και ποιοτικά σε παίκτες απο τους αντιπάλους μας, αλλά όλοι θα χειροκροτήσουμε μια δίκαιη ήττα ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
       Η πρώτη λοιπόν εντύπωση είναι θετική και μακάρι να γίνει ακόμα καλύτερη. Μια εντύπωση που ενισχύεται κι απο την διάθεση του πρόεδρου, να τον χρήσει απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια και να του παράσχει κάθε εχέγγυο. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΠΡΙΝ. Κάτι σαν αυτοκριτική. Κι ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τον Χιμένεθ να υπόσχεται την πλήρη ενασχόληση του ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΝΈΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
         Καλή αρχή λοιπόν αλλά κι εμείς με τις απαιτήσεις μας. Και μην το εκλάβετε σαν γκρίνεια. Διότι 700 χιλιάρικα σε τέτοιους καιρούς που ο κάθε ένας απο εμάς ξέρει καλά το εισόδημα του και τι έχει υποστεί, περιμένει κάτι απο τον οικονομικά καλύτερο στον τομέα της εξειδίκευσης του. Για λεφτά μιλάμε, όχι για στραγάλια. Πάμε λοιπόν , όλοι ενωμένοι για την πορεία του 2012 μια που εκεί είπε ο Μανόλο οτι θα φανεί η δουλειά του.
        ΥΓ1. Με το καλημέρα 4 παίκτες επάνω; Είπαμε βέβαια στους νέους, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Ήξερε οτι έλειπαν οι διεθνείς; Μάλλον αφού είχε δει τόσα DVD.
        YΓ2. Αδέρφια, καθαρογράφεται ο διαχειριστικός έλεγχος.

59 σχόλια:

  1. Καλημέρα
    Ελπίζω να βγουν στην πράξη όσα μας είπε ο Μανόλο διότι εκεί είναι το δύσκολο κομάτι της υπόθεσης.
    Μπορεί ο ηγέτης(προπονητής στην περίπτωση μας)να είναι ικανότατος με μεταδοτικότητα και γνώσεις αλλά αν τα στελέχη(ποδοσφαιριστές)δεν μπορούν παραπάνω και το 100% να πάρει από αυτούς τοτε κλάφτα Χαράλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 65 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΠΟΡ..
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Κ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ..
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Κ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Κ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ..
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..

    ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΑΠΑΣ..ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ..

    Υ.Γ. ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ..

    Υ.Γ 2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ..Ο ΦΟΡΞΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΑΕΚ..ΜΑΚΑΡΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2 16ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΣΤΡΑΤΟΣ Κ ΦΟΥΝΤΑΣ..ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΠΤΝΟΥΡΑΧΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 Κ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ 2 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalimeraa

    kala kanei kai dinei vasi stis acadimies kathws n ouefa tha zita se ligo kairo na sumetexoun paixtes apo tis acadimies sti prwti omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ F.F.P.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΟΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ..
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΝΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΛΑ Κ ΜΠΑΤΙΣΤΑ..ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εβγαλε αλαζονεια
    πως να την βγαλει? με τις κουπες που εχει παρει?
    αν εξαιρεσεις λιγο τον μπενιτεθ ποιος αλλος ισπανος προπονητης εχει πετυχει εκτος ισπανιας?
    εσεις που τα βλεπετε ολα θετικα μπορειτε να μου πειτε
    μακαρι να ειναι ο πρωτος
    ασ δουμε πρωτα τα αποτελεσματα και μετα εδω ειμαστε να ξανασυζητυσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΡΕΑΛ Κ ΜΠΑΡΤΣΑ ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ? ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙΤΕΘ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ Κ ΕΦΑΓΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΓΕΜΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΓΓΚΕΡ Κ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ..

    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΥΓΚΑΝΤΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΣΣΙΑ..
    ΕΔΩ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 10:48

    Κάτσε βρε δημήτρη...δηλαδή αν είσαι πρωταθλητής ισπανίας, έστω και μετά αν είσαι στα πολύ κάτω σου, υπάρχει 1 στο εκατομμύριο να έρθεις ελλάδα? Δηλαδή υπάρχει ποτέ περίπτωση να έρθει εδώ ο μουρίνιο, ο γκουραντιόλα και ο ντελ μπόσκε?
    Χαλλάρωσε.

    Κι εμένα μου άρεσαν τα λεγόμενα του. Είμαι βέβαιος ότι έτσι πέρασε και στις συνεντέυξεις του με το αδαμίδι για να πάρει τη δουλειά και έχει τη σωστή επαγγελματική φιλοσοφία, ανθρώπου που έχει δουλέψει σε οργανωμένο περιβάλλον και υγειή αγορά, δηλαδή. Κοινώς, ούτε στην ΑΕΚ ούτε στο γιουνάν μπεηλίκ.
    Φυσικά το αν πετύχει θα είναι αποτέλεσμα πολλών, πάραπ πολλών παραμέτρων, αλλά βλέπουμε όλοι εδώ σωστή φιλοσοφία.
    Στο κάτω κάτω, ας αφήσει κάτι πίσω του, ώστε να έρθει πιο γρήγορα το πλήρωμα του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ Κ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Γιώργος Παπανδρέου;

    Καταγωγή
    Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

    Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον
    Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.

    Το όνομα του

    Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

    Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξής :

    -Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου"

    -Σημείωση

    Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..

    Πολύς κόσμος αμφισβητεί ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππούς, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδή διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετική ιστοριούλα περί βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ από τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλά και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικό Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδή ποτέ άλλοτε δεν έχει δημοσιευτεί κάτι για το γεγονός της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτήν.

    -Σημείωση 2

    Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 10:51

    ΥΓ: ΚΑΛΑ έκανε το αδαμίδι και "διέρευσε" ότι ο λε γκεν είπε ναι. Σε διαπραγμάτευση ήταν με τον ισπανό και έπρεπε να δημουργήσει εναλλακτική λύση μπας και βελτιώσει τους όρους και ακτεβάσει την τιμή. Χαλλλλλλλαρώστε...
    (ρε πούστη μου, κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάει σε κανονική συνέντευξη για δουλειά?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. synexeia no.1

    Σπουδές

    Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.

    Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή

    Βουλευτικές θητείες

    Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
    Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
    Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
    Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
    Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)
    Υπουργικές θητείες

    Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
    Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
    Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
    Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
    Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
    Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα)




    Το χρονικό του ψέματος και της προδοσίας

    Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει πάρα πολλές φορές στην ζωή του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανά τον κόσμο.

    Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός όπου εκεί πήρε το χρίσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.

    Σημείωση

    Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:

    -Αφελληνισμός

    -Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κάνει η Διαμαντοπούλου που είναι μέλος της Bilderberg)

    -Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας

    -Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας

    -Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)

    -Επιβολή ΔΝΤ

    -Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες

    -Ιδιωτικοποίηση των πάντων

    -Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

    -Ηλεκτρονικές Ταυτότητες

    -Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ήπειρος-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

    Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσιγκτον, το 1974:

    “Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικός απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”



    Σημείωση

    Το ΔΝΤ ήξεραν ότι αν μπει στην Ελλάδα αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλέον, είναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράττει χωρίς να πει τίποτα.

    Όσοι ασχολούνται με την Νέα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ήταν η σειρά μας το 2010.



    Προεκλογικές θέσεις:

    Σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..

    1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτά υπάρχουν”* H ορκωμοσία του έγινε με το αριστερό χέρι όχι το δεξί....(περισσότερα στις παραπομπές)



    2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. synexeia no.2
    Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:

    1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....άρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).

    2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).



    3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)

    4) Τον Απρίλιο του 2010 από το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης... ΔΝΤ κλπ


    5) Συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω από το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).

    6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και από άλλα Υπουργεία.


    7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.



    8) Συνομιλεί με τα Σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.



    9) Ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.



    10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.



    11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).



    12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά από πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.



    13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).



    14) Τον Ιούλιο του 2010 κάνει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατί αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: Ε, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΡΑΚΤΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 12:44

    Κάνετε ένα λάθος (που μου τη δίνει ελαφρώς). Για να αποδείξετε ότι κάποιος είναι πράκτορας, πρέπει να βρείτε εβραϊκή ρίζα (το οποίο με κουράζει). Μπα...δε χρειάζεται...και βέρος ελοχίμ να είναι μιά χαρά μπορεί να μας δίνει. Το θέμα δεν είναι η καταγωγή είναι η θέση και η ηθική.
    Έχω δει μπόλικους αφελληνισμένους ή δοσιλόγους με αρχαιοελληνικά ονόματα κι επίθετα σε "όπουλος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Γιώργη: Αυτό που λες, δεν ισχύει για μένα. Δεν με ενδιαφέρει η εβραϊκή ρίζα, ούτε το έχω συσχετίσει ποτέ. Τους μόνους εβραίους που πράγματι έχω δέσει, είναι ο Βενιζέλος κι ο Κεμάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς θωμα και γαρατζεο
    ηρθε 3ος στην ισπανια με την ομαδα του ραμος και την ντοπα οπως και ο ραβουσης πηρε το κυπελλο το 97 με την ομαδα του μπαγιεβιτς
    σας διαφευγει κατι που ειναι πολυ σημαντικο δειτε τους μεσοεπιθετικους που ειχε η σεβιλλη και μετα θα μου πειτε
    τα ιδια μας ελεγε και ο φερρερ
    δειτε πρωτα την δουλεια και τα αποτελεσματα και μετα θα εχουμε τον χρονο να αναλυσουμε πολλα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 12:53

    Από κει και πέρα μην παραγνωρίζουμε την ευθύνη του ελληνικού λαού, ο οποίος για μία επιδότηση, μία θέση στο δημόσιο, μία καγίεν ή τη νομιμοποίηση ενός αυθαιρέτου πάει και πουλάει το ψηφαλάκι του, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ σε τι κουμάσια το δίνει και υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών του. Εγώ με αυτούς είμαι έξαλλος.
    Λχ: Παέντε στην κορυφή των τουρκοβουνίων (sic), υπάρχει ο οικισμός "Γεωργίου Παπανδρέου". Πότε και πως χτίστηκε? Γιατί τον ονομάσαν έτσι? (ο ευρών αμειφθήσεται με τσίπουρο μετά ή άνευ πάγου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 13:02

    Κάτσε βρε...ο κεμάλ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ (δεν το έχω δέσει όμως) ότι είχε ρίζα από ma'min, μαθητές του Sabbatai Zevi.
    Ο Βενιζέλος από που ως που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΗ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 800 ΧΙΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΓΛΥΦΩΝΤΑΣ ΠΟΔΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ,ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΚΕΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ''ΛΑΔΑΚΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΞΥΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ..ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝ..ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΠΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γιώργη: Δια της μασονικής στοάς, συνευρίσκοντο εν τη συναγωγή. Θα βρω το βιβλίο να σου δώσω τον τίτλο. Είναι φθαρμένο ( απο τον πατέρα μου ) αλλά το έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ..
    ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Η΄ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ..

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΑΜΟΣ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ Β' , Η ΟΜΑΔΑ ΒΓΗΚΕ 5η.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ 3η ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..3η ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ..
    ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΡΑΒΟΥΣΗ Κ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ Κ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΛΔ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΕ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΕΣ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ Κ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Κ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ..

    ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΠΑΝΩ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. steven
    πολλη λιακοπουλο βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 13:33

    Δεν μιλάω ΜΟΝΟ για τους δημόσιους υπαλλήλους. Άμα δεις πόσοι διαπράττουν και τα..."4 θανάσιμα αμαρτήματα" που αναφέρω (υπάρχουν κι άλλα φυσικά) θα καταλάβεις ότι έχει απομείνει ένα 5%, βία 10% να υπομένει και να μάχεται. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.
    Γιατί, εσύ νόμιζες ότι σε αυτό τον τόπο κατοικούν 10,5 εκ. έλληνες? Με το ζόρι 500.000 είναι. Δεν είναι θέμα ιθαγένειας, αλλά επιλο΄γης, ηθικής και συμπεριφοράς, και αυτό εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη ή έθνη. Εγώ έτσι το βλέπω.
    Ερώτημα: Ο Μαρδοχαίος Φριζής τι ήταν (μου αρέσουν αυτά...)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o himeneth anelave tin sevilli otan patise freno ki ekopse ti ntopa meta to thanato tou pouerta

    de tithete thema gia to ergo tou sti sevili, einai terastio se polla epipeda

    to anisixitiko einai auto pou elege o nomikarios tis proalles, oti den exei parastaseis alles pera apo tin andalousia

    kai fysika ola auta ta parelthontika den exoun simasia , tha krithei analoga me to ergo pou tha prosferei stin AEK

    me kaluptei apoluta n analisi tou steven , o anthropos de kserw akoma an einai kalos proponitis alla de fainete na einai kai mpaglamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. thoma , to na vgaineis tritos stin ispania , einai sa na vgaineis prwtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ..

    Ο ΦΡΙΖΗΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ..

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟ ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΘΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ε.Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΧΑΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    3η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ Κ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Οκτωβρίου, 2010 13:52

    Σωστόν.
    Δεν είμαι φαν της "στρατιωτικοποιημένης" ερμηνείας της ιστορίας, σπορ πολλών καναπεδόπληκτων και ελοχίμ του κυβερνοχώρου.
    Απλά, γι' αυτό τον τόπο ή κοινωνία καλό έχουν κάνει λίγοι...και από αυτούς ΠΟΛΛΟΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ δεν ήταν νεο-έλληνες το θρήσκευμα ή το γένος.
    Από την άλλη τσολάκογλου, γερμανοτσολίαδες, κοτζαμπασηδες κι εφιάλτες μπορώ να σου βρω μπόλικους...
    Άσε μην το απλώσω κι άλλο...
    Σημειωτέον ότι δεν υπερασπίζομαι τον πατριωτισμό ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ πολιτικού ή κομματόσκυλου αυτού του τόπου. Τουναντίον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς dimitri: Ε, μάλλον κι ο συγγραφέας του βιβλίου του πατέρα μου ( 1943 ), θα έβλεπε την μετενσάρκωση του Λιακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Mike21hlk: Εγώ φοβάμαι δυο πράγματα: Α) τον ρυθμό και την ένταση των προπονήσεων ( διότι οι δικοί μας είναι αγύμναστοι, προσοχή δεν μιλάω για φυσική κατάσταση ) και Β ) την οικονομική ασυνέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. STEVEN ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΛΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ, ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ..

    ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΑ..ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. gia to deutero ki egw pisteuw pos tha koitaksoun na prostatepsoun tin ependusi pou ekanan

    an nomizoun oti pirane pali aspida, einai polu gelasmenoi

    to anisixitiko gia mena einai oti otan eftase o ispanos ,enimerwthike gia ta tis omadas apo to dimitriadi .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ θα συμφωνούσα με τον Στήβεν στο οτι οι Ελληνες παίχτες είναι αγυμναστοι και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εφαρμόζοντας μεθόδους Ισπανίας θα αρχίσουν οι μυικοί τραυματισμοί.
    Πιστεύω επίσεις το να βγεις τρίτος στην Ισπανία δεν είναι εγγύηση επιτυχίας στην Ελλάδα με το αλοπρόσαλο πρωτάθλημα,απο κάθε πλευρά.Εδώ ισχύει άλλωστε ότι ο καλύτερος δεν βγαίνει πάντοτε πρώτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Πιστεύω επίσεις το να βγεις τρίτος στην Ισπανία δεν είναι εγγύηση επιτυχίας στην Ελλάδα με το αλοπρόσαλο πρωτάθλημα,απο κάθε πλευρά.Εδώ ισχύει άλλωστε ότι ο καλύτερος δεν βγαίνει πάντοτε πρώτος!

    _____________________________________________

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ..ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Ε ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Thomas
    Ολοι ευχόμαστε το καλύτερο,να έχουν μελετήσει τους παίχτες,να,να,να....
    Στην πράξη θα φανεί διότι όταν λέει ''όποιος εργάζεται θα αμοίβεται'' ξέρεις μήπως τι εννοεί;
    Όχι φυσικά!Τι είναι δουλειά για τον Μανόλο;Ποιοι θα την αντέξουν ή και ποιοί θα την θελήσουν;Μήπως θα αρχίσουν τα στραβώματα από την πολύ πειθαρχεία;Πολλά είναι τα αν και τα μήπως γι αυτό όπως λεει και ο Dimitri καλύτερα να περιμένουμε να δούμε την δουλειά και μετά τα λέμε ξανά.
    Εμείς οι ΑΕΚτζήδες βέβαια΄εύκολα τους κάνουμε όλους θεούς και δάσκαλους(βλέπε Ντούσαν κ Φερέρ) και φυσικά μετα με την ίδια ευκολία τους απαξιώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Χαράλαμπο: Ε, ολόσωστα. Αλλά έχουμε συμφωνήσει σε κανά δίμηνο πίστωση. Βέβαια ο Τσάρτας σήμερα είπε οτι σε κανά μήνα θα δούμε κάτι. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ. ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ..

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΩΜΑΤΑ ,ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ ΔΕΛΤΙΩΝ..
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ..
    ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ Κ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ,ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.Αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Χαράλαμπο: Όμως η ουσία είναι οτι η ΑΕΚ δεν θα ξανασηκωθεί αν δεν έρθει κάποιος με λεφτά. Δεν υπάρχουν όνειρα πια. Η οργάνωση μιας εταιρείας μπορεί να βοηθήσει αλλά μέχρις ένα σημείο. Και στην εταιρεία αυτή επίσης ΔΕΝ υπάρχουν και γνώστες του αντικειμένου. Πέραν της προσωρινότητας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Στήβεν
    Συμφωνώ,αυτόν τον ''Λεφτά'' περιμένουμε όλοι γι αυτό τα κανουμε αυτά.
    Αν σήμερα ήταν ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ένας Μελισσανίδης πχ.που εκτός από λεφτάς είναι και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ο προπονητής θα ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα.Τίποτα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει:

    ''Σε ισόβια κάθειρξη και σε επιπλέον 15 μήνες φυλάκιση για πράξεις οπλοχρησίας καταδίκασε τελικά το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα με την κατηγορία να έχει μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Χαράλαμπο: Μεγάλη ιστορία η ποινή. Πιστεύω να έχεις διαβάσει το άρθρο μου στον Φ όταν έγινε το περιστατικό.
    Πάντως η ποινή - που την βρίσκω εξοντωτική - ανήκει σε άλλη δυναμική. Δεν μπορώ να πω παραπάνω. Πάντως "άμεσος δόλος" σημαίνει άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ12 Οκτωβρίου, 2010 19:04

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΗΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ .ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΣΗΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.ΣΑΣ ΤΟΧΩ ΠΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. asxeto , ta exoune kanei mpourdelo sto ygeias genika
    ki autoi kai oi prohgoumenoi

    alkla twra sti TV edeixne kati tupous, promitheuetes leei , na pigainoun ston euagelismo kai na zitane ta ylika pou exoun stis apothikes

    aporia asxetou me to thema :
    auta ta ylika einai oi gazes pou legame pou kanoun miso euro sto farmakeio kai ta nosokomeia tis agorazan apo tous promitheutes gia 8?

    giati an einai etsi , theloune klotses ki autoi kai oi ypourgoi mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Mike21hlk: Καθόλου άσχετο. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ. ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ:
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΡΉΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΒΑΛΕ 5% ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ 10% ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ, 6,5% ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ 4% ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΟΙΚΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 5 ( ΠΕΝΤΕ ) ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ( ΑΝ ) ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 6% ΑΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( ΣΥΝΟΛΟ 30% ), Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΗ.
    ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. ΣΠΑΘΙ ΜΙΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Mike21hlk: Και κάτι που ξέχασα πριν. Το 1995 αναγκάστηκα να πουλήσω το 60% της εταιρείας ΜΟΥ αλλού, λόγω αυτού του λόγου. Από τότε δεν ξαναπούλησα σε νοσοκομείο. ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΖΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΙΑ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗΝ.
    ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. opoios mplekei me to dimosio kai prospathei na einai entaksei, ti pataei

    fantazome ki oloi autoi pou perimenoun na plirwthoun , tha xoun plirwsei fpa - ika - teve stin wra tous enw tha plirwthoun apo to dimosio 3 xronia meta

    apo tin alli , xtes milousa me ena filo kai mou elege pos sto nosokomeio xalkidas propersu , ekane lamparoskopisi 2 fores o plithismos tis evias kai eixan ksekinisei na kanoun kai sta gatia pou pernousan ap'eksw
    ki apo ta ylika epeze nomimi miza 20%

    tis poutanas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. kai kati prepei na ginei me tous roufianous ton apoditirion

    molis klanei o himeneth, anevenei anartisi sto 365

    ti ginete re pousti mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "χτυπηστε τους στη γλωσσα,και τον πολιτισμο,ειναι αναρχοι..."; Ας γελασω!
    "χτυπηστε τους στη τσεπη,στο κερδος,στη λοβιτουρα,στην τσαπατσουλια και τη μιζα. Θα τους διαλυσετε..." Οπερ και εγενετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Mike21hlk: Θάθελα να με πιστέψεις. Και ψάχτο. Είναι τραγική η κατάσταση του δημόσιου. Κια παλιά λέγανε " σίγουρα λεφτα κι ας είναι και καθυστερημένα". ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    Εγώ που έχω ΑΕΙ και ΓΠΑ, παίρνω επιταγή σήμερα εκδοθεισα ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΑΡΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ( πιο πάνω ) ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. Για την λέσχη κυριότερα.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΕΚ 365 ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΙΦΩΝΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΥΔΙΑ.
    ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΡΕ. ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΛΑΩ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΑΘΕΤΑΙ Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ( για την Κηφισίας μιλάω ) ξέρετε τι έγινε: Μηχανάκι για να σώσει παιδί, που είχε ξεχάσει την τσάντα του, το παιδί είναι με σπασμένο χέρι ΚΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΚΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΕΣΤΩ, ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ( το έχω έτοιμο κείμενο λόγω ομιλίας του Σαμαρά, του αδερφού εννοώ ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
    ΡΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΤΙ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ STARBUCKS; ΓΑΜΩ ΤΩ ΧΡΙΣΤΩ ΜΟΥ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΙΠΕ " Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ". ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ " Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ".
    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ; ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;
    Ο ΜΗΤΣΟΤΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΑΞΟ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ; ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 90 Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ. ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑΝ 90;
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ, ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. steven είπε...

    ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΡΕ. ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΛΑΩ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ;
    -----------------

    aderfe ki egw tha thela na ta poume kapia stigmi

    ti kuriaki tha ginei kapia kinisi sto oikopedo
    kai kata 99% tha katevw filadelfia

    an exeis xrono kai diathesi , einai kali eukereia na ta poume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Mike21hlk: Μέσα. Την Κυριακή είμαι ελεύθερος γενικώς, εννοείται εκτός απο τον αγώνα. Με παίρνεις και βρισκόμαστε. Έχασα κι αυτόν τον Τόλη ( έχω το τηλ του αλλά δεν ενοχλώ αφού απέχει ).
    ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ; ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ; ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ ΕΙΝΑΙ. 12 ΕΔΩ, 30 ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. den einai toso eksidikeumeno to thema , perisotero exei na kanei me anisixia merikon aplon melon tis erasitexnikis gia to xwro

    me toli eimastan mazi sti 2 ti kuriaki kai logika tha einai kai ti kuriaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: OK. ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΕΛΩ. ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ok ,sou exw steilei idi mail me ta sxetika , tha ta poume kai to savvato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τασος Θεσσαλονίκη17 Οκτωβρίου, 2010 22:39

    Μαγικό ραβδάκι δεν ξέρω αν έχει ...πάντως αυτό που είδα σήμερα ήταν πως δεν πουλούσαν την μπάλα εύκολα ...πως κάλυπτε ο ένας τον άλλο ..μάρκαρε και πρακτικά ο Σκόκο, κάνανε όταν έπρεπε φάουλ για να σταματήσουν τον αντίπαλο ... αυτή η ομάδα έβγαζε μια σιγουριά για το στήσιμο της ... μπήκε και έριξε 4 μέσα στο Χαριλάου ...δεν είναι λίγο !!! Η Καλή Αρχή Έγινε και με το παραπάνω ... εύχομαι με την αλογοτροφή να δείξουμε το ίδιο πάθος την ίδια αγωνιστικότητα και τον ίδιο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά .
    Υ.Γ Θα κατέβω να δω τον αγώνα με τον Βάζελο
    (ελπίζω να φανώ γουρλής) θα ήθελα Steven αν μπορούσες να μου πεις για εισιτήριο γιατί είμαι εντελώς στα τυφλά .....ο Σαλλλονικιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή