Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ

            Ωραία πεντάλεπτη συνάντηση πριν το παιχνίδι με παλιούς και νέους φίλους καθώς και με τον υπεύθυνο του Futsal. Και μετά όλοι βουρ μέσα για το υπερθέαμα. Που τελικά κατέληξε σε μια επαγγελματική νίκη και σ' αυτό που πολλοί έχουν αναφέρει εδώ: Δεν δικαιούμαστε να κερδίσουμε και μια φορά, που δεν θα παίξουμε καλά; Βεβαίως. Όπερ κι έγινε. Κι άρα όλοι περιμένουμε να κερδίσουμε κάποια στιγμή, που θα παίξουμε και καλά.
          Μου προκάλεσε έκπληξη ο συνωστισμός των 10500 θεατών, βάσει μεγαφώνων. Με κάμποσες προσκλήσεις και με διάθεση κάποιων να υποστηρίξουν την δύσκολη στιγμή, φανερώνεται πλέον η απογοήτευση και η εσωστρέφεια. Ακόμη και κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Που δεν πρέπει τώρα. Τώρα θέλει μαζικοποίηση αγώνων. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ.
         Τέλος πάντων. Όσοι ήταν στο γήπεδο, εξέπνευσαν μια υγεία. Κι αυτό είναι που πρέπει να κρατηθεί. Με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ειδικά στο διάστημα, που η ομάδα μας είχε εξαφανισθεί απο το χορτάρι. Διότι για μένα, ακόμα και το σφύριγμα στο τέλος είναι υγεία. Αεκτζήδες είμαστε και θέλουμε να ξαναδούμε τα παλιά όσο τα θυμούνται οι παλιοί κι όσο τα έχουν ακούσει οι νεότεροι. Η κερκίδα δεν μπορεί να κάνει και τίποτε παραπάνω.
       Υγεία όμως είδα και στην ομάδα. Μιλάω πάντα για το πρώτο σαραντάλεπτο. Είδα αγωνιστικότητα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Και καλό στήσιμο ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΞΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
        Η ομάδα όμως κατέρευσε μετά το 60', κι είναι απόλυτα λογικό. Διότι αυτά παθαίνουν και τα Εξάρχεια, η συμπαθέστατη συνοικία της Αθήνας. Εκεί δηλαδή που τρέχουν οι γέροι και κάθονται οι νέοι. Η κούραση ήρθε μοιραία για το Λυμπερόπουλο, τον Ντιοπ  και τον Καφέ και σιγά να μην δώσει ανάσες ο Γκέντζογλου ή τα λοιπά πουλάρια που την έχουν δει τουλάχιστον Μέσι. Μην ξεχνάμε οτι η Ξάνθη έχει προπονητή στον πάγκο, που είναι εύκολο να δει τις αδυναμίες του αντιπάλου αλλά είναι πολύ δύσκολο με το ρόστερ του να κάνει παιχνίδι. Και πράγματι η ΑΕΚ δεν κινδύνεψε . Απλά έχασε τον έλεγχο του κέντρου κι άγχωσε τους φιλάθλους που πλακώσανε την γκρίνια.
      Κι ο Κόλα, μια χαρά τα πήγε. Όταν είδε πλέον την κόπωση της Ρωσίας αλλά και το άγχος να παρθεί το παιχνίδι, έκανε τις αλλαγές, το γύρισε σε 4-5-1 μπας κι αντιπαρατεθεί στον Παράσχο, αλλά εκεί φάνηκε το δικό μας υλικό. Που θα "πήγαινε για πρωτάθλημα, αν δεν το εμπόδιζε η διαιτησία". ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚΖΤΗΔΕΣ. ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΙΑ, ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
      Μια μικρή παρατήρηση απλώς. Δεν γίνεται να παίζει παντού ο Γιάχιτς. Που σήμερα έγινε και δεξί χαφ. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, αν πρέπει να παίζει. Και σίγουρα είναι απείρως καλύτερος απο τον γελοίο Γκέντζογλου. Επίσης είμαι βέβαιος πια, οτι ο Σάχα εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απο τον Αραμπατζή, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
       Να τονίσω την πολύ καλή παρουσία των πλάγιων σήμερα. Του Λαγού και του Πατσατζόγλου. Που κι αυτοί υβρίδια είναι για τις συγκεκριμένες θέσεις. Κορυφαίος του αγώνα για μένα ήταν ο Καφές. Δεν περνάει απαρατήρητος ο Μανωλάς, αλλά θέλει δουλίτσα. Είναι και λίγο υπερφύαλος, γνώρισμα του έφηβου, που ελπίζω να ανδρωθεί σαν τον θείο του. Νομίζω οτι το κεντρικό μας δίδυμο πρέπει να είναι Μανωλάς - Νασούτι.
       ΥΓ. ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ ΚΙ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ;  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ , που δεν θα δημιουργούσε και πρόβλημα πληρωμών, ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ; ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ MANAGERS ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ;
          ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ.
        ΑΛΛΟ ΥΓ. ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΚΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΑΙΤΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΓΙΕΝ;

99 σχόλια:

  1. GIA PRWTHFORA KATALAVA STO B HMIXRONO TO POSO ARGA MPOREI NA PERNAEIO XRONOS,OUTE SKOPIA NAMOUNA
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιχνιδι ηταν σκετη καταστροφη χειροτερο και απο τον βολο
    πολλοι πιστευαν οτι θα ριχναμε 4 γκολ και θα πανηγυριζαμε την φυγη του μπαγιεβιτς αλλα......
    ο κοσμος εδωσε απαντηση ηταν πολυ λιγος ποσοτικα αυτο κατι λεει , θεαθηκε και ο χατζηχρηστος με κοκκινο μποφαν στην 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ Ε.Μ.: Γιατί, στα Σκόπια πάει πιο αργά το ρολόϊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ Ε.Μ. : ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ. Μίλαγες για σκοπιά. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΡΝΑΓΕ Η ΩΡΑ ΤΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skopia sto strato enoousa
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. peripolo sto ket8 k dekaneas allaghs ,eyxaristw den 8a parw
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς dimitri: ΣΤΗΝ 24. ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ. 4 ΠΟΝΤΟΙ, ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.
    Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ. ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΞΕΡΞΗΣ. ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΙΛΑΩ. ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΒΛΑΧΟΣ: ΑΡΤΑΞΕΡΞΗΣ.
    ΤΡΟΠΑΙΟΝ; ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ Ε.Μ: ΩΡΑΙΑ ΒΡΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ORIGINAL;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.500 ήταν τα εισιτήρια χωρίς τις προσκλήσεις που ήταν κανένα τάληρο.Όσο για τον Μπάγιεβιτς στ'αρχιδια μας μήτσο,κοιτάμε μπροστά.Εσύ συνέχισε το βιολί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο: ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ 11000. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ( το γράφω αυτό διότι είμαι μπερδεμένος με το σχόλιο σου ). ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΔΩ: ΤΟΝ ΚΟΛΑ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΑ. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΩ. ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ:
    ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ.
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ta blog grafoungia ximen8.xereis tipota

    e.m
    mpros gremos k pisw rema ,
    hmoun sthn 8yra21 kapote.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ Ε.Μ.: Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ. ΤΑΜΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Ανώνυμο: ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ 11000. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ( το γράφω αυτό διότι είμαι μπερδεμένος με το σχόλιο σου ). ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.
    ................

    Αυτό σου λέω στήβεν,ότι μαζί με τις απέναντι θύρες του πάνω διαζώματος που ήταν προσκλήσεις(απ'ότι νομίζω δλδ)είχε σύνολο πάνω απο 15.000 κόσμο.Απλά στο τέλος εβγαλε στο ματριξ μόνο τα διαρκείας συν τα πληρωμένα εισιτήρια.Όσο για την ατμόσφαιρα όντως ήταν πολύ καλή αν λάβεις υπόψην σου και την κακή ομολογουμένως εμφάνιση.Συνεχίζουμε.ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω την εντύπωση πως μετά τον Ντέμη είναι η σειρά του Τσιάρτα να ασχοληθεί με την ΑΕΚ λόγω κόουτς.
    Στήβεν πιστεύεις οτι θα ασχοληθεί κι αυτός;

    Να μην μείνει και παραπονούμενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς dimitri: ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ;
    ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ -πέραν της παιδικής - ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ( συνωνόματοι σου ) ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Ανώνυμο: Συμφωνώ. Στο προηγούμενο ματς με την Χάϊντουκ, όλα απέναντι μου ήταν άδεια. Σήμερα έβλεπα κόσμο. Τόσο λάθοσ έβλεπα; Δεν το πίστευα το νούμερο. Υπονοείς κάτι για τον αριθμό; ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ομάδα έδειξε σήμερα ότι αυτούς τους παίχτες όπου και να τους βάλεις και με όποιο σύστημα και να παίζουνε παραπάνω δεν μπορούν τα παλικάρια.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.Με ή χωρις προπονητή Ισπανό.Τώρα με κάποιες προσθήκες δεν ξέρω,τι να πω.Μόνο ένα μπράβο στον Λεονάρντο που μας γλύτωσε σήμερα με την ατομική του αυτή ενέργεια(την έχει κάνει πολλές φορές στον Λεβαδειακό)τον Μανωλά που έτρεχε για τέσσερις και τον Καφέ που δεν ξέρω για πόσους.
    Στο δεύτερο ημίχρανο κάναμε 2 ευκαιρίες μόνο!
    Ο Χατζηχρήστος μου θύμισε τα καμώματα του Ντέμη-πριν πάρει τον πούλο-που πήγαινε και καθόταν μόνος στο πάνω διάζομα,τυχαίο δεν νομίζω!
    Αν έρθει ο Χιμένεθ μου βγάζει μια μπαλαδόφατσα,άσχετα αν είχε στήριξη στην Σεβίλλη,τρία χρόνια ήταν προπονητής εκεί.Ο Σόουζα μου βγάζει λίγο τον τυχοδιώκτη.Θα δείξει άλλωστε πιστεύω ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι ο προπονητής.
    ΟΙ προσκλήσεις σήμερα ,κατα την άποψη μου ήταν περισσότερες από τα διαρκείας.Στο γήπεδο είχε έρθει και κόσμος που δεν πρόκειται να ξαναπατήσει εκεί,εκτος αν πέρνουμε πρωτάθλημα και είναι τελευταία αγωνιστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.
    πεστο βρε πυθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα άλλο θέμα που πιστεύω χρήζει επανεξέτασης απο τη διοίκηση είναι οι τιμές των εισιτηριών.Γνώμη μου είναι πως πρέπει να πέσουν 5€ σε όλες τις θύρες,ειδικά τώρα που πάει να γίνει νέα αρχή με καινούργιο προπονητή και μια διαφαινόμενη συσπείρωση του κόσμου.Φυσικά πάντα παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα,αλλά θα είναι πολύ καλή κίνηση αν γίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς pbo: Δεν είμαι ή Πυθία. Είμαι ο Απόλλων ο Υπερβόρειος απο την Θούλη ( Πυθαγόρας ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Ανώνυμο: Κι όχι μόνο τόσο. Παρακάτω οι τιμές. Κι η οργάνωση κάτω.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΔΙΠΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταρχήν να πω ότι χάρηκα που γνώρησα από κοντά παιδιά του μπλόγκ.Όσο για την ΑΕΚ,κλασσικά,ένα δεκάλεπτο μέχρι να μπεί το γκολ και μετά συντήρηση,ελπίζω ο καινούριος προπονητής όποιος κι αν είναι να το αλλάξει αυτό.Ο γιάχιτς το'χει πιστέψει ότι είναι ποδοσφαιριστής(οπως και πολλοί άλλοι παίχτες μας αλλά αυτός μου γυρήζει τ'άντερα περισσότερο).

    ΜΟΝΟ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπερα σε ολους.
    Δεν ηρθα γηπεδο. Προτιμησα να περασω το υπολοιπο της Κυριακης εξωγηπεδικα.
    Αλλωστε η χαρα, η τα νευρα, ειναι ιδια,ειτε μεσα ειτε εξω.
    Και ειδα το αγαπημενο μας συνοθυλευμα απο την T.v.
    Ο κοσμος,ο αναμενομενος. Λιγο πιο απελευθερωμενος-ελαεω αοκνων προσπαθειων των οργανωμενων να συγκεντρωθουν απασαι αι δυναμεις. Παρ'ολα αυτα,ηταν γυρω στις 15-17 αν δεν κανω λαθος. Οσοι ηρθαν λογω αποχωρησης Μπαγεβιτς,αλλοι τοσοι εφυγαν για τον ιδιο λογο. Γεια σου ρε ΑΕΚαρα!

    Για το "συστημα"-τι πραγμα;- 4-5-1 δεν χρειαζονται να πουμε πολλα. Τι να κανει ο ανθρωπος; Εχει ενα ναυαγιο στα χερια του. Και μαλιστα με "ευθραυστη ψυχολογια" το ατιμο. Απλα βουλωσε τις τρυπες για να φτασει η βαρκουλα κουτσα-στραβα στο λιμανακι.
    Ο Κολα οντως ειπε αληθειες. "δεν εχουμε ακραιους" "δεν υπαρχει νοοτροπια αμυνας απο τους επιθετικους" "χρειαζεται αλλαγη νοοτροπιας και οχι τοσο προσωπων,για να δει ισορροπια η ομαδα και οχι αποδοση κατα...κυμματα".
    Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την επιβαλει ο ιδιος αυτην την ισορροπια,την διαθεση,η την υποχραιωση αν θελετε,να παιζουν αμυντικα και να συμβαλουν στην ανασχεση του αντιπαλου,και τα κωολοπαιδα που παιζουν απο το κεντρο και μπροστα.
    Γιατι το μεχρι τωρα μοναδικο συστημα που υπαρχει σε αυτον τον αχταρμα ειναι: "παρτε την μπαλα μαλακες αμυντικοι-λενε οι "μπροστινοι"- και δωστε τη μας να "κεντισουμε". Και αμα την χασουν-η καλυτερα οταν την χασουν,-δειχνουν με το δεικτη του χεριου στους αμυντικους απο μακρυα ποιον αντιπαλο παικτη να φυλαξουν,προκειμενου εκεινοι να παρουν παλι την μπαλα,να την δωσουν με μια κλωτσια στος μπροστινους και ξανα μανα τα ιδια. Και μεχρι να γινει αυτο, οι μαγκες σουλατσαρουν στο κεντρο και αφηνουν τον Δελλα να παθει ανακοπη και τον Μανωλα να γινεται ολοενα και πιο υπερφυαλος( ωραια λεξη αδερφε).
    Με λιγα λογια,θελουν στριμωγμα. Στιλιαρι.Ματσουκι.Ξυλο.Καμια σφαλιαρα.Κατακεφαλα.Πως το λενε.
    Οτι τακτικη και να διαλεξεις-ακομα και την πιο ενδεδειγμενη με βαση το υλικο που εχεις και τον ανιπαλο,αυτη παει περιπατο,οταν δεν υπαρχει διαθεση ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ να την ακολουθησουν.
    Και σε εμας εχει χαθει εδω και καιρο οχι απλα η διαθεση και η ορεξη,αλλ ακομα και η απλη υποχρεωση των παιδιων με τα σωβρακακια να υπακουσουν σε εντολες προισταμενου τους.
    Εδω δεν υπαρχει-και ποσω μαλλον τα τελευταια 3 χρονια-διοικηση να τος "χαιδεψει", να του τραβιξει το αυτι,να τους ανταμοιψει, η να τους κρεμασει απο την εξεδρα. Τιποτα. Ο ιδιος ο προπονητηε ελεγε-θυμαστε- "δεν υπαρχει κανενας.Που να τους στειλω";(για τους ατακτους παικτες).
    Μαλακιες λεμε τωρα; Πολυ απλα, η παλια φαρα ειδικα,δεν νοιωθει υποχρεη για τιποτα εκει μεσα. Νομιζουν πραγματικα οτι κανουν καποια χαρη. Η αλλωτε αγγαρια. Εχει χαθει καθε μετρο.
    Πηδημα χρειαζονται και οχι εργομετρια. Γαμησι κανονικοτατο και οχι αναλωμα σε τακτικες. Τι τακτικες; Αυτες ειναι για 5-6 παιχνιδια συμαντικα το χρονο. Απο κει και περα τι να πεις δηλαδη στον αλλον για να κερδισει την Ξανθη,η τον Εργοτελη, η την Καβαλα; Πρεπει να του κανεις ασκησεις επι χαρτου; Δεν καταλαβαινει; ΑΣφαλως και καταλαβαινει και ξερει πως πρεπει να παιξει για να παρει αυτα τα ματσακια.
    Το θεμα ειναι η προθεση του.Η οποια εξαρταται απο την ισχυ και τον σεβασμο που αποπνεει και εμπνεει η διοικηση.
    Υ.Γ Οντως ειχες προβλεψει το "2" του Αρη Steven. Στην αναρτηση "ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ" 14 Σεπτεμβριου.Πρεπει να σε παρακολουθω πιο στενα,μπας και βγαλω κανενα φραγγο απο το στοιχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χρήστο: Αδερφέ, δεν ξέρω στοίχημα, αλλά ορισμένα πράματα είναι πληροφορίες. ΤΑ ΔΑΛΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΚΟΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΚΙ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ." ΑΦΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ". ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ Ή δεν σηκώθηκε το τηλ στον Καραγεωργίου για να μπερδευτεί η ομάδα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΒΟΥΒΑΛΙΑ. Ε, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΣΟΒΣΡΟΤΑΤΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΣΚΟΚΟ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΕΛΑ, ΣΤΑ ΚΑΛΥΨΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ: ΑΔΕΡΦΕ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΛΕΣ "ΠΑΙΔΙ", ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΣΑΝ ΒΑΡΕΙΑ ΦΩΝΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΒΕΡΑΜΑΝ ΚΙ ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΑΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΔΥΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΨΗΛΟ ΜΟΥΝΙ: ΑΝΕΒΑ ΦΙΛΑ, ΚΑΤΕΒΑ ΓΑΜΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΦΑΛΙ ( να ακουμπάς το ποτήρι σου )κι ούτε και μεγάλα αυτιά ( να την κατευθύνεις ). ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ; ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. XAIRETO TON KOSMO
    SHMANTIKH MERA, MIAS KAI GNORISA ARKETOUS APO SAS KAI APO KONTA PLEON....
    STEVEN, TON PITSIRIKA, NA TON DO STHN PROPONHSH.
    THA SOU STEILO EMAIL AVRIO...
    OPOS TA LEEI O STEV EINAI TA PRAGMATA
    OSO ANTEXOUN TA "MEGALA" PAIDIA, H OMADA ROLAREI, MOLIS TELEIOSEI H BENZINH, ARXIZOUN TA PROBLHMATA...
    O PITSIRIKAS O GKENTSOGLOU, MALLON EXEI XASEI TO MYALO TOU, APO ALLA PRAGMATA EKTOS PODOSFAIROU, KAI DEN EXEI KATHOLOU NA PAIKSEI BALITSA, OPOS TO FILARAKI TOU O TAXTSIDIS.
    TA YPOLOIPA, EYTYXOS POU H SCODA, DEN EXEI AYTOUS POU MPOROUN NA MAS KANOUN THN ZHMIA..
    O KAFES SYGKLONISTIKOS.
    GENIKA YPIRXE DIATHESI SIMERA
    GIA MENA, PREPEI NA YPARKSEI LIGAKI HREMIA, XORIS GIOUXES KAI SFYRIGMATA, NA PAREI H OMADA TOUS VATHMOUS POU EXASE TZAMPA, NA ERTHEI O XIMENETH, NA DESEI H OMADA, KAI NA MPEI KSANA STO KOLPO....
    NA GYRISEI O KOSMOS STO GHPEDO, NA KATEVEI KATO H R, ALLIOS AS TO ANOIKSOUN TO GAMHMENO TO PETALO, ME 5 EURO TO KOMMATI, NA MPEI O KOSMOS NA GOUSTAREI...DEN PALEVETAI NA TO VLEPO ETSI ADEIO....
    KOSMO EIXE, PAIDAKIA EIXE, KALH ORA EPITELOUS, OPOTE PAME GERA, GIA 2PLO STO XARILAOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. malaka adamidi , fere xtes ton opoion na nai kai stele tin omada sto zeefeld n' sto karpenissi twra me ti diakopi na kanei pali proetoimasia

    de vlepete auto to pragma

    kai oxi mono auto , meta to 65'-70' den serbei kiolas ki arxizoun oi krampes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...Η ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΤΣΠ..STEVEN ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..ΣΤΑ 22 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ STEVEN..ΛΟΙΠΟΝ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΗ...Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΟΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ..ΕΚΑΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΘ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ...ΜΗΔΕΝ!!!!ΚΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ..ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ...ΤΠΤ!!!ΟΥΤΕ ΣΟΥΤ!!!!ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΠΑΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ??ΕΠΙΣΗΣ...ΓΙΑΧΙΤΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ...ΑΠΟΡΩ..!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....Ο ΝΤΙΟΠ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ...Ο ΝΤΙΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ...Ο ΜΠΕΡΝΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΓΚΟ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΕΡ...ΠΡΕΠΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...ΑΗΔΙΑΣΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 88 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ??ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΧΙΜΕΝΕΘ ΛΟΙΠΟΝ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΕΓΩ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟ....ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΣΕΡΤΖΙΟ ΡΑΜΟΣ..ΝΑΒΑΣ..ΚΑΠΕΛ..Ο ΠΟΥΕΡΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΑΙΔΙΑ...ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ..!!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ STEVEN....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ..

    ΣΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΜΥΩΠΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ..

    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ,ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΡΥΦΟ ΦΟΡ Κ ΟΧΙ ΠΛΑΓΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ..
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΝΩΡΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ..
    ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΓΡΟΘΙΕΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    ΣΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ..ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ..
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ..ΜΗΔΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΟΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ..
    ΕΙΧΑΜΕ 4 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ..ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ..ΟΛΟΙ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..

    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ..
    ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΑΣΧΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ Ο ΣΑΧΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ..
    ΑΠΟ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΝΤΟΣ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ..
    Ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ OVERLAP.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ..
    ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΠΑΚ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ 2..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΛΑΣΕΙΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ Κ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΑΠΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΔΕΛΛΑ..
    Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΦ Κ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ..ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΨΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΜ.ΧΑΦ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Κ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..
    Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΟΦΛΗΣΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ 21 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ? ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑ VILLA MERCEDES ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ Κ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.(ΚΑΛΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ). ΑΡΓΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ..ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ..
    ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΧΘΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ Κ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ..Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΕΙΝΑΙ..
    Ο ΣΚΟΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ..
    Ο ΕΝΤΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Κ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΟ ΑΕΚ..ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..

    Υ.Γ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 8-1-1 ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ..ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΤΕΝΝΕΣ ΘΑ ΕΦΤΥΝΕ ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ..
    Υ.Γ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
    Υ.Γ. ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΜΟΝΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    Υ.Γ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΕ Κ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ Ο ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ..ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ 4-3-3 Η' 4-4-2 ΣΕ ΡΟΜΒΟ.
    Υ.Γ. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..

    ΣΤΗΒΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΧΘΕΣ..ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΟΥ..ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μην γλυφετε τον steven, ελεος, πιστευετε οτι θα τον κανει προεδρο ο sugar και θα σας βαζει τζαμπα στο γηπεδο?
    ακριβοτερα θα πουλαει τα διαρκειας και τα εισητηρια και εμαθα οταν θα ερθει ο sugar και βαλει τον steven προεδρο μπορει να φερει και τον μπαγιεβιτς προπονητη να παιρνει μιζες οπως πανε να κανουν και οι τωρινοι προεδροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. η ομαδα εδειξε χτες τι δυνατοτητες εχει.λιγο πανω λιγο κατω.μην περιμενετε θαυματα.τελος.οποιος και να ειναι προπονητης.
    λαθος μεγαλο του πρωην που δεν απαιτησε υλικο στις θεσεις που ποναμε λαθος θα ειναι αν δεν το πραξει και ο νεος.
    λεφτα δεν βαζει κανεις.αληθεια αν η ομαδα εφτανε πρωτοδικιο ο νεος προπονητης τι θα εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς dimitri: ΆΤΙΜΕ ΔΙΑΜΟΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. προς steven
    ιδιως για την τελευταια φραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ...(Παλαμάκια...) Κανονικά δεν πρέπει να ψάχνει ο Αδαρχίδης για προπονητή. Κάποιον από εδώ να μαζώξει και καθαρίσαμε. Χε..Χε Ο άλλος ο κολημένος το βρήκε. Φταίει λέει η προετοιμασία . ΞΕΚΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. Εφυγε, ο εφιάλτης τέλειωσε. Μην μας ζαλίζεις άλλο τα αδαμίδια.
    Μάγκες σας ζηλέυω βρε. Γι αυτό τα λέω όλα αυτά. Θα ήθελα να είμαι και γω στην παρέα και ελπίζω να σας βρω κάποια φορά.
    Βέβαια για να σοβαρευτούμε θα σας κάνω 2 ερωτησούλες. 1. Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αυτούς τους παίκτες? (Προσοχή δεν λέω να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, μην παραξηγηθώ)
    2. Ποιός SUGAR και πράσινα άλογα και πότε?
    Όταν θα τελειώσει ο διαχειριστικός έλεγχος?
    Οταν θα γίνουμε ερασιτεχνικό σωματείο απαλλα-
    γμενοι από χρέη?
    Οταν θα πάρουμε την Πόλη?
    Οταν ο Μόγλης θα νικήσει τον Σίρκαμ(τίγρης?)
    Πότε ρεεεεεεεεεεε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απο αλλο ποδοσφαιρικο περιβαλλον και με αλλες "καλυψεις" ο Χιμενεθ.
    Οχι,δεν αμφιβαλω για το αν πετυχει η οχι. Αυτο δεν το ξερω.
    Αμφιβαλω για το αν θα κλεισει συμφωνια μαζι του η διοικηση-λεμε τωρα- της ΑΕΚ.
    Τι λεφτα θα δωσουν; Κουμπια; Και τι συμβολαιο; Μεχρι το καλοκαιρι; Μπα. Και για του χρονου τουλαχιστον.Αρα κλειστο μεχρι τοτε. (οι δοσεις για Φερερ-Δωνη, ποτε ληγουν;)
    Βλεπω να τραβαει η δουλεια καμια βδομαδα και να πεσουμε μετα πανω στη λυση καποιου "παπα".
    Γιατι, αν τελικα ερθει,θα αμφιβαλω πολυ για τις προθεσεις του και το "πλανο" του.
    Θα ερθεις απο την Ισπανια,με ενα ονομα φτιαγμενο οπως το περιεγραψε πολυ ορθα ο Νομικαριος. Τουλαχιστον "περιεργα" θα ελεγα εγω.
    Και πας που; Στην ΑΕΚ,στην Αθηνα,με μηδεν μπατζετ,καταμεσης της χρονιας,με προβληματικους παικτες,ετοιμη για το πρωτοδικειο και για ξυλο παντου.
    Εχοντας φυγει απο την μοναδικη ομαδα στην οποια εχεις εργαστει-που ειναι το πλουσιο βιογραφικο που λενε μερικα sites ηθελα να ηξερα-oντας για 7 χρονια στις ακαδημιες-σιγα!- της Σεβιλης και συνεργατης-συνενοχος θα ελεγα καλυτερα- της μουρης που λεγεται Ραμος.
    14 χρονια παικτης,10 χρονια μανατζερ στον ιδιο συλλογο. Αυτες ειναι αγαπες!
    Ρε φερτε τον Κετσπαγια με κανενα 300αρη να μαθει καπως το σκορποχωρι να παιζει και αμυνα μπας και βγουμε στα play-off. Που ψαχνεται για χημικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "οταν επιστρεψω,θα φερω τον "Μπαγεβιτς" καβαλα σε ασπρο αλογο"
    Μαλλον τον Σαμαρα θα εννοουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα ηνια στην οργανωση εχαθηκαν προ πολλου απο τον Δ.Χ. που σαν παλαιμαχος βλεπει απο απεναντι τα παιδια να κανουν το παρτι τους μονα.(οχι και ακεφαλα ομως)
    Πριν πεταξεις ενα φαγητο,του δινεις μια τελεταια ευκαιρια και το βαζεις στο ψυγειο. Επειτα,στα σκουπιδια.
    Τα διπολα ενωθηκαν στην Καλλιθεα,την σημασια της οποιας θα εκτιμησουμε εν καιρω.
    Μεγαλο πραγμα τα φιλικα "προετοιμασιας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όλοι οι ΑΕΚτζήδες Χιμένεθ θέλουμε για προπονητή.
    Πολύ γέλιο θα πέσει όμως αν μας βγει κανένας Σαντος με αμυντικό ποδόσφαιρο και όχι πολύ θέαμα.Γιατί οι συστάσεις που ακολουθούν τον σενιόρ κατι τέτοιο λένε.Θα δεις μετα γκρίνια ξανά.Μην φτάσουμε να πληρώνουμε τέσσερις προπονητές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Κ ΕΓΩΙΣΜΟ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ? ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Όλοι οι ΑΕΚτζήδες Χιμένεθ θέλουμε για προπονητή.
    Πολύ γέλιο θα πέσει όμως αν μας βγει κανένας Σαντος με αμυντικό ποδόσφαιρο και όχι πολύ θέαμα.Γιατί οι συστάσεις που ακολουθούν τον σενιόρ κατι τέτοιο λένε
    ___________________________________________

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ..ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατα τον Steven,Θωμα και ο Σκοκο και ο Τζεμπουρ, παιρνουν ποδι.Κατι που θεωρω πιθανο. Για τον Μπλανκο μονο δεν ξερω.Ισως και αυτος. Θα την βγαλουμε με τον Καλαματιανο,τον Μπερνς και το γυφτακι.
    Αλλωστε ειπαμε. Το προβλημα δεν ειναι μπροστα αλλα πισω.
    4-5-1 και τα μυαλα στην αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα λιμανια στους Κινεζους
    Τα πετρελαια στους Αμερικανους.
    Τα αεροδρομια,τα διοδια και τους αρχαιολογικους χωρους στους Γερμανους.
    Τον τουρισμο στους Εμιριδες.
    Νομιζω γινεται δικαιη και προπαντως εφικτη μοιρασια.
    Η σωματεμπορια παραμενει στους Ρωσσους,η οικοδομη στους Αλβανονοπολωνους,η πλανοδιος αγορα στους Νιγηριανους και τα φαναρια σταθερα στους Πακιστανους.
    Το μονο που ισως αλλαξει ειναι να χασουν οι Φιλιπινεζοι την πρωτοκαθεδρια στην οικιακη απασχοληση και να παρουν την θεση τους οι Ελληνες,καθως εκεινοι μαλλον θα ασχοληθουν με το gambling μιας και ανοιγει η αγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. «Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση ενός ολόκληρου λαού και όχι εμού προσωπικά» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου κατά την παραλαβή του γερμανικού βραβείου Quadriga. Ο Γ.Παπανδρέου αποδέχθηκε το βραβείο ως «αναγνώριση της θυσίας και της προσπάθειας» ενός ολόκληρου λαού.
    "Το χειροκροτημα απο το ξυλο,ειναι πολυ κοντα" ειχε πει σωστα ο Αδαμιδης.
    «Η Ελλάδα θα επιτύχει, η Ευρώπη θα επιτύχει» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός και κάλεσε σε κοινή δράση ώστε να «σπάσουν τα τείχη» και τα στερεότυπα του σήμερα.
    «Πολλοί μας ρωτάνε: Θα επιτύχετε; Δεν είναι εύκολο για όσους θα κάνουν θυσίες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα» παραδέχθηκε.
    Και συνέχισε: «Είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Θα επιτύχουμε».
    Τι θα πετυχει δεν μας λεει. Κανενα σπουργιτι με την λαστιχερα; Καμια λακουβα με το ποδηλατο;
    Και συνεχισε με ακομα πιο...μεγαλεπιβολα σχεδια: «Το βραβείο Quadriga φέρει μεγάλους συμβολισμούς -πρέπει να σπάσουμε τα ταμπου,(τα "ταμπον" θα εννοει μαλλον) μπορούμε να αλλάξουμε την Ευρώπη,(!!) μπορούμε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο(!!!)» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.
    "...μπορουμε και πρεπει να φτιαξομε τις πορειες των πλανητων στο ηλιακο συστημα,να εχουμε το μελημα μας και σε πρωτη προτεραιοτητα τον αγαπημενο μας γαλαξια και να κανουμε οτι ειναι δυνατον ωστε να αποφυγουμε τις μαυρες τρυπες. Οσο για τα παραλληλα συμπαντα και τον κινδυνο να "ρουφιχτουμε" απο τον matrix κοσμο,αυτο το εχουμε κουβεντιασει ενδελεχως-δεν ξερω τι σημαινει αυτο,αλλα ετσι μου ειπαν να πω- και θα το επαναλαβουμε και στο επομενο υπουργικο συμβουλιο. Οσο για τον Νιμπιρου,τον επιβλεπει συνεχως ο κος Γερουλανος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ !!

    Ψαλιδίζονται οι μισθοί στις επιχειρήσεις για να μην κλείσουν.
    Monday October 04, 2010 12:30 AM
    Αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις- Οι επιχειρησιακές συμβάσεις ανατρέπουν τις κλαδικές

    Ψαλιδίζονται οι μισθοί στις επιχειρήσεις για να μην κλείσουν.

    Αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις- Οι επιχειρησιακές συμβάσεις ανατρέπουν τις κλαδικές

    Στη σταδιακή ανατροπή του υφιστάμενου καθεστώτος των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα φαίνεται να οδηγούν τα κυοφορούμενα μέτρα του υπουργείου Εργασίας για το πεδίο ισχύος των τριών ειδών συλλογικών συμβάσεων που εφαρμόζονται στη χώρα μας. Ηδη οι συμβάσεις βρίσκονται υπό συνεχή αμφισβήτηση, με πρώτη την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας την οποία υπογράφουν η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικοί φορείς και η οποία καθορίζει τα κατώτατα όρια των αμοιβών. Επίσης οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας, ηλικίας κάτω των 25 ετών, αμείβονται με 592 ευρώ ή το 84% του κατώτατου βασικού μισθού ή ημερομισθίου, όπως ορίζεται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και σήμερα φθάνει στα 740 ευρώ.

    Ταυτοχρόνως η κυβέρνηση ετοιμάζει υπουργική απόφαση με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρησιακές συμβάσεις να υπερισχύουν των κλαδικών συμβάσεων ή ακόμη και αυτής της σύμβασης της ΓΣΕΕ. Κάτι τέτοιο βεβαίως θα μπορεί να ισχύσει μόνο υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή σε περιπτώσεις επιχειρήσεων με δεδομένα οικονομικά προβλήματα ή γεωγραφικών περιοχών με υψηλή ανεργία.

    «Αν μια επιχείρηση είναι έτοιμη να κλείσει, θα πρέπει να παρέχεται μια ευελιξία προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας» δηλώνει σχετικά η υπουργός Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη, η οποία επισημαίνει ότι η ρύθμιση θα είναι έτοιμη ως το τέλος Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλίδες προκειμένου να αποφεύγεται η καταστρατήγηση του μέτρου από υγιείς επιχειρήσεις που θα επιδιώκουν να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους. Σημειώνεται ότι η ρύθμιση αυτή περιέχεται στον νόμο με τον οποίο κυρώθηκε το μνημόνιο. Η κυρία Κατσέλη διευκρινίζει ότι η τελική διατύπωση της ρύθμισης θα γίνει σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους- με στόχο να διασφαλισθούν οι εργαζόμενοι από περιπτώσεις στρεβλής εφαρμογής του μέτρου. Δηλαδή για τις περιπτώσεις επιχειρήσεων που θα επικαλεστούν πρόβλημα, χωρίς πραγματικά να υπάρχει, με στόχο να μειώσουν το κόστος τους. Η υπουργός σε κάθε ευκαιρία σημειώνει ότι χρειάζεται προσεκτική ρύθμιση, σε συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς εταίρους, έτσι ώστε αφενός να διασφαλίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και αφετέρου να παρέχεται μεγαλύτερη ευελιξία στις περιπτώσεις προβληματικών επιχειρήσεων.

    Παρά ταύτα οι παρεμβάσεις αυτές στις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα και στο πεδίο εφαρμογής των συλλογικών συμβάσεων προκαλούν έντονες αντιδράσεις από τα συνδικάτα, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται «για την αρχή του “ξηλώματος του πουλόβερ”. Το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας προβλέπει ανατροπές στο καθεστώς των συμβάσεων, με υπερίσχυση των επιχειρησιακών έναντι των κλαδικών συμβάσεων στις εξής περιπτώσεις:



    1 Οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκονται στα πρόθυρα αναστολής της λειτουργίας τους μπορούν να εφαρμόσουν συμβάσεις με χαμηλότερες αμοιβές από τις ισχύουσες κλαδικές συμβάσεις. Το ζητούμενο στην περίπτωση αυτή είναι οι ασφαλιστικές δικλίδες που θα διασφαλίζουν από το ενδεχόμενο καταστρατήγησης του μέτρου από υγιείς επιχειρήσεις. Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει η επιχείρηση να επικαλεσθεί συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία και στη συνέχεια να υπογράψει σύμβαση με το οικείο σωματείο, η οποία θα έχει υποδεέστερο οικονομικό περιεχόμενο από την κλαδική ή ακόμη και την εθνική γενική σύμβαση της ΓΣΕΕ.

    2 Σε γεωγραφικές περιοχές με υψηλή ανεργία ή κλάδους παραγωγής με προβλήματα θα μπορούν να υπογραφούν συμβάσεις με χαμηλότερες αμοιβές, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσοστό ανεργίας θα ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο- ίσως το διπλάσιο του γενικού ορίου της χώρας. Πρόκειται για ένα αντίστοιχο μέτρο που είχε ισχύσει χωρίς επιτυχία στο παρελθόν με τα λεγόμενα «τοπικά σύμφωνα απασχόλησης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κατά 21,3 δισ. ευρώ αυξήθηκε το ακαθάριστο εξωτερικό χρέος της χώρας, φτάνοντας τα 434,3 δισ. ευρώ, δηλαδή ποσοστό 187% επί του ΑΕΠ. Σύμφωνα με τα τριμηνιαία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος , η αύξηση του χρέους κατά 21,3 δισ. σημειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε σύγκριση με το ποσό του πρώτου τριμήνου.

    Mαλλον γι'αυτο πηρε και το βραβειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χρήστο: ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ. ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕ ( τον Σάλα τον άδειασαν ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΓ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.
    ΠΑΙΧΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ..
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ..
    ΠΕΡΥΣΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Β΄ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΚΤΟΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ,Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ ΕΝΑ ΑΡ.ΜΠΑΚ ΚΑΙ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ Κ ΤΑΧΤΙΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ..ΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ 2 ΤΑΤΟΥΑΖ , 10 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΗΡΘΑΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: O IΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ MANAGERS. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΠΑΟΚ Κ ΗΡΑΚΛΗ..
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ Κ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: Ε ΝΑΙ. ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ. ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ( ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ, μην κοιτάς που δεν έχει γραφτεί τίποτα ακόμα ) Η ΘΥΡΑ 4 ΑΥΤΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ? ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4..
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΠΑΟΚ Κ ΗΡΑΚΛΗ..
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ Κ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..

    -----------

    exei apokleisei kai ti yiouventous otan itan sto lago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Τομας
    Δεν έχουν περάσει και πολλά χρονια που ο Σάντος ήταν προπονητής στην ομάδα.Τα παιχνιδάκια με κάτι Χαλκηδώνες και ξάνθη και γενικά μικρές ομάδες τα κερδίζαμε 1-0 ή 2-1 στο 90+.Και απο θέαμα μηδέν.Εφαγε γερό κράξιμο αν θυμάσαι και ασ κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα.
    Ο ΑΕΚτζής έχει στο DNA του η ομάδα να πάιζει πάντα καλή μπάλλα.Ειδικά μετά την εποχή Μπάγιεβιτς είχαμε καλομάθει και ότι άλλο εκτος απο ωραία μπάλλα μας κάθεται στραβά.
    Εδώ μέχρι και ο Φερέρ,που κατά διαστήματα έπαιξε καλή μπάλλα η ομάδα,κόντεψε να γίνει προπονητής!
    Θέλω να πω τελικά το κριτήριο παραμονής και κατ επέκταση επιτυχίας ενός προπονητή στην ΑΕΚ είναι βασικά το ωραίο ποδόσφαιρο.Θα μου πεις τόσα χρόνια χωρις τίτλο είναι αυτά.Ε, απο κάπου ξεκινας πάντα και φτάνεις και στον τίτλο.Μην ξεχνας προπέρσυ χάσαμε το κύπελο για ένα πέναλντυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μισο εκατομμυριο γιουρο δηλαδη ο καθενας μας.
    Αν πουμε οτι ειμαστε 10 εκ και οχι 8,οπως θα ειναι το σωστο σε λιγα χρονια.
    Και απο αυτους φορολογουνται οι μισοι.
    Βαλτε με το νου σας τωρα, ποτε θα γινει η εξυγειανση του Γιωργου. Η μαλλον, "αν".
    Ειναι πιο πιθανο να κανει 3 βολτες ακομα ο Νιμπιρου τον οποιο παρακολουθει στενα ειπαμε ο Γερουλανος και το χρεος να ειναι μεγαλυτερο. Δηλαδη δεν αρκουν ουτε 10 χιλιαδες χρονια.


    Να πουμε βεβαια-σε αντιδιαστολη ολων μας πληροφορει παραπανω ο Θωμας,αλλα και σε επιβραβευση ολων οσων λενε πια ολοι φωναχτα-οτι προκειται για παρανομες αντισυνταγματικες κυβερνησεις,που θεσμοθετουν,η νομοθετουν παρανομα και απολυτως αντισυνταγματικα.
    Ενας ακομα λογος:Το Σ.τ.Ε. εκρινε αντισυνταγματικη την αποφαση του μνημονιου για παγωμα και μειωση μισθων και συνταξεων.
    Για οσους ξερουν και εχουν απλα ξεφυλισει το Συνταγμα,το οποιο ζηταγε ο Καλεργης καβαλα στο αλογο το 1831 και ο Οθωνας τους ειπε: "Συνταγμα; Βεβαιως.Παρτε το." Ξεροντας βεβαια οτι δεν προκειται να εφαρμοστει τιποτα απο τους κανονες του,αφου εχει να κανει με λισταρχους και Νταβελιδες,λεει λοιπον το φουκαριαρικο το Συνταγμα οτι ειναι παρανομη,αδυνατη, η μειωση,η περικοπη συνταξεων.
    Ποιος το γαμει. Ενα κουρελοχαρτο ειναι για να βαζεις τα σπορια και να ταιζεις τα περιστερια στην πλατεια του.
    Εδω, μερικα απο τα ανεκδοτα:

    Αρθρο 23 παρ. 2. Απαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς και σ' αυτούς που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας.

    Αρθρο 24. παρ.1. Η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Κράτους. Για τη διαφύλαξή του το Κράτος έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παίρνει ιδιαίτερα προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρa. (δηλαδη,δεν ειναι στην "διακριτικη ευχερια" του κρατους,αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.Επρεπε να δικαστουν,αφου πρωτα απολυθουν απο τις θεσεις τους οι πολιτικοι υπαλληλοι-υπευθυνοι. Ξανα Βουλγαρακης,Καραμανλης, πριν Σημιτης.Επι εσχατει προδοσια κανονικα,αλλα ας ηταν και εμπρεισμος κατ'εξακολουθηση και απο α-μελεια. Αυτοι,το αντιθετο,ξαναψηφιστικαν πανηγυρικα,απο τον ατεγκτο λαο που ετρεξε για το τριχιλιαρο. Κανονικα πρεπει να μπουν φωτιες στα εκλογικα κεντρα,μπας και γλυτωσουμε απο δ'αυτον.

    Αρθρο 4. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Αντε γιατι το παρακανατε. Αφου το λεει: "ισοι". Τι φωναζετε; Ισος εισαι με τον Κοκκαλη,η τον Βγενοπουλο,η τον Λατση, η τον..."χ".
    Η μηπως να ειναι τυπογραφικο λαθος; Και το "ισος" να ειναι τελικα "ισως". Δηλαδη: "ισως με τον Κοκκαλη,ισως με τον Βγενοπουλο,ισως με τον Λατση ισως με τον ..."χ". ...δεν ξερω,οποιος μου δωσει τα περισσοτερα.
    Μαλλον ετσι ειναι.

    Αρθρο 4. παρ. 7. Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
    Και τοτε γιατι αποκαλουσαν επισημα τον Μπιθηκωτση "Σερ"; Δεν καταλαβαινω. Ισχυουν τελικα οι νομοι η οχι;

    Αρθρο 8. παρ. 2. Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.
    Ενταξει, τα Καλλιθεωτικα ηταν για ανωτερο σκοπο. Οποτε εκει υπερισχυει το δικαιον της προθεσης και οχι το ξερο γραμμα του νομου.

    Αρθρο 11. παρ. 1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
    Φανταζομαι αυτο οριστικε κατ'οπιν της Επαναστασεως του '21. Γιατι,αν οχι,τοτε η Επαναστασης ειναι παρανομη,αρα ακυρη!

    Αρθρο 14. παρ. 2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
    Αυτο το διαπιστωνουμε καθημερινα νομιζω. Τελευταιο παραδειγμα ενας ανακουφισμενος οπαδος της Καβαλας,ειπε μετα την περιπετεια και τον παρόλιγον εγκλεισμο του Μακαρου: " Ρε μαλακα, ο "τυπος" ειναι ελευθερος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ...συνεχεια...
    Αρθρο 14. παρ. 9. Νόμος μπορεί να προσδιορίσει ότι τα μέσα χρηματοδότησης εφημερίδων και περιοδικών πρέπει να γίνονται γνωστά.
    Στην παραπανω παραγραφο,εχει απωλεσθει το ερωτηματικο(:) στο τελος της φρασης. Και συνεχως,δυστυχως, οι ερμηνευται αλλα και εμπλεκομενοι του παραπανω αρθρου,αδυνατουν να ορισουν την ανωτερω παραγραφο. Και αφιεται εις τον πατριωτισμο των Ελληνων εκδοτων.

    Αρθρο 18 παρ. 2. Με νόμο ρυθμίζονται τα σχετικά με την ιδιοκτησία, την εκμετάλλευση και διαχείριση των λιμνοθαλασσών και των μεγάλων λιμνών, καθώς και τα σχετικά με τη διάθεση γενικά των εκτάσεων που προκύπτουν από αποξήρανσή τους.
    Μην ακουω μαλακιες περι Βιστωνιδας,Εφραιμ,Ρουσοπουλου,Βουλγαρακη(παλι αυτος;) κλπ. Ο Αρχικαλογηρος και ταλαιπωρα και αδικα συρωμενος εις ανακριτικας αρχας και αλλας επιτροπας, επιβαρυνοντα την ηδη ευθραυστη υγεια του μοναχου,ουδεμιαν παρατυπιαν διεπραξε. Τιουτον ισχυει και δια τον διακαως προσευχομενο και αδιαλυπτως γονηπετη κλαιοντα χριστιανο κον Ρουσοπουλον.
    Αι αοκναι προσπαθειαι των, να αναπτυξουν και στην χωραν μας το περιφημον υβριδιον του καλογεροσπορου εις την λιμνοθαλασσαν της Βιστωνιδος,ετυχε μεγαλου πολεμου και ειχεν ως αποτελεσμα να υπερνικησουν αι σκοτειναι δυναμεις. Και το ονειρο της πανσπορας καλογερων απανταχου της ευλογημενης χωρας μας,εμεινε δυστυχως ενα ονειρον.
    Και μια λιμνη απο μονη της,δεν ημπορει να πνηξει τον πονο των αγογγιστα εμπλεκομενων και αδικως κατηγορηθεντων, τεκων του Θεου.
    Εχε καλως. "Παλι με χρονους με καιρους,παλι δικα μας θ'αναι",αναπολει και ορεγεται το ιερατειον για την αγαπημενη μας επικρατειαν.

    Αρθρο 1 παρ. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού ΚΑΙ του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    Δηλαδη-σου λεει-αφου ειναι ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ας βαλω ενα "και" το οποιο λειτουργει και διαζευτικα και καθαρισα.
    Δηλαδη, μεταφραση: "Ολες οι εξουσιες πηγαζουν απο το λαο,υπαρχουν υπερ αυτου Η του εθνους..." Νομιζω κατανοητοτατον.

    Το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο.
    αΡΘΡΟ 19. Το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι ΑΠΟΛΥΤΑ απαραβίαστο. (υποκλοπεςΑντρεας-Μαυρικης-χοντρος-Βουλγαρακης-panafon,δηλαδη μουγκα-fon)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ.ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ,ΠΑΣΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΗ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ
    Α ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ..ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ..Η ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΩΝ ΝΙΚΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Να πουμε και τα καλα βεβαια.
    Το σχεδιο της -κακως λεγομενης- "μειωσης των συνταξεων",ειναι ενα κακοβουλο ψεμα που αποσκοπει στην παραπληροφορηση αλλα και αποκρυψη του μεγαλοφυους πλανου της κυβερνησης.
    Στην ουσια προκειται για "μειωση των συνταξιουχων" και ετσι πρεπει να αναφερεται.
    Και αν ακουγεται κυνικο η απανθρωπο,απαριθμηστε τα κατωθι οφελη και ξανασκεφτειτε το.:
    α) μειωνονται οι συνταξιοδοτικες δαπανες με γεωμετρικη κλιμακα, ως το σημειο 0.012. Δηλαδη το 0.012% του προυπολογισμου.Αυτος ειναι ο στοχος μεσα στην επομενη 10ετια.
    β)Μειωνεται ο μεσος ορος ηλικιας.
    γ)αρα αυξανεται ο μεσος ορος των επι τοις εκατο αναλογουντων εργαζομενων.Αυτων που δυναται να παραξουν εργο δηλαδη. Και ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι αυτο για την εγκριση αλλα αποροφηση των κοινωτικων κονδυλιων.
    γ) Στοχος ειναι η αναλογια των γεροντων ως προς τους υπολοιπους που "τεινουν προς το γηρας" να ειναι 0.020. Δηλαδη ενας γερος καθε 100 χιλιαδες κατοικους. Το τι θα κανει αυτος οντας συνταξιοδοτουμενος και αρα με αρκετο ελευθερο χρονο,αυτο ειναι κατι που εξεταζεται στα ανωτερα κλιμακια του Υπ. Οικ/κων. (μια ιδεα που εχει "πεσει" στο τραπεζι,διχως να σπασει, ειναι να τοποθετηθουν οι εναπομειναντες γεροι, ενας ανα μια πλατεια σε καθε κεφαλοχωρι,ασορτι με τον πλατανο,χρησημευοντας σαν φοντο για φωτογραφηση των εκδρομεων. Αυτο σε συνεργασια με το Υπ. Πολιτισμου).
    δ) ειναι επισης ενα καλο μετρο ενισχυσης του τομεα των απασχολουμενων με την "τελικη λυση". Και αναφερομαστε στον συμπαθη κλαδο των εργολαβων κηδειων. Μια σταδιακη,αλλα σταθερη-και το σημαντικοτερο ολο και αυξανομενη-ζητηση εργασιας,θα τονωσει τον κλαδο.
    ε)Ομοια τα οφελη και για τον παρεμφερη κλαδο των εργαζομενων στην "τελικη λυση νο2". Δηλαδη στους επιχειρηματιες που διατηρουν καυστηρια νεκρων. Η ολοενα και αυξανομενη ζητηση σε σορους, θα ειναι ευεγετικη για την νεοανθεισα αυτη επιχειρηματικη δραση.
    στ) θα μειωθουν τα κοινωνικα προβληματα που ανακυπτουν συνεχως σε καθε σπιτι σχεδον,με την φροντιδα καποιου οικειου υπεργηρου και κοστιζουν σε χρονο,χρημα και ενεργεια,αποσπωντας ετσι τα νεαρα και υγειη μελη αυτης απο το να παραξουν και να φορολογηθουν.
    ζ)Εις τον τουρισμο μας παλι,αυτο θα ειναι ενα ενθαρυντικο μετρο,το οποιο θα ακουσουν με χαρα και ελπιδα οι απελπισμενες εσχατως αλλοδαπες επισκεπτριες,και θα ανακυψουν οφελη για μια σειρα κλαδων(πανδοδοχεια,σπερματοθηκες(condoms)σουβλακερι,εταιριες συνδονιων και αλλων λευκων ειδων προικος,καθαριστηρια κλπ.

    Θα μπορουσα να ειπω και αλλα αλλα δεν θελω να σας κουρασω.
    Καλο ειναι λοιπον πριν κρινουμε να σκεφτομαστε. Καθε νομισμα εχει δυο οψεις."Ουδεν κακον αμιγες καλου". ( μη σας μπερδευει το οτι ολες οι λεξεις τονιζονται στην ληγουσα. Ειναι τυχαιο και δεν εχει καμια σχεση με το Γαλλικον "Et si tu N' existais pus" του Joe Dassin)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΙΧΑΛΗ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ..ΟΠΩΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ..ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΛΔ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..
    ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. steven
    θα με τρελλανεις σε παλαιοτερο αρθρο μιλαγες για σταγονιδια τυπου γεωργαμλη και τωρα θελεις αναστασιαδη? αυτος δεν προερχεται απο τον παναθηναικο και σαν παιχτης μας εβριζε κιολας (ισως εσυ και τα αλλα νεοτερα παιδια να μην το θυμουνται παο-αεκ 2-2 με γκολ των μπαγιεβιτς, παπαιωαννου και χαμενο πεναλτι απο τον μιμη, καναμε εξεδρα στην λεωφορο απο 30 ατομα στην 14)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. de ta plirwnw edw kai 5 mines thoma

    kai den exw kamia kurwsi

    ektos apo attiki odo kai malgara , se ola ta alla pernaw etsi

    kseskonise to blog , exei ekei mesa oti xreiazese kai analuei to kata poso einai nomimo n' paranomo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΧΑΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μια απορια ενος μαλακα εδω κατοικου,δηλαδη εμενα:
    "Τελη κυκλοφοριας" για ποιο λογο πληρωνω και πληρωνουμε καθε χρονο; Οχι για να κυκλοφορω ελευθερα;
    Μαλλον οχι.Τοτε τι "τελος" ειναι αυτο";
    Με αυτα τα τελη φανταζομαι, απλως εξαγοραζει κανεις την "προθεση" του να κυκλοφορισει ανεμποδιστα.Και οχι την δυνατοττα να το πραξει. Μη τρελαθουμε.Αλλο το ενα αλλο το αλλο,κατσε κατω να στη βαλω.
    Το οτι μπαινουν διοδια 3 ευρω καθε 70 χιλιομετρα,δεν φταιει το κρατος αλλα η...γεωγραφια.
    Αφου εχουμε καθε 30-40 χιλιομετρα και ενα βουνο,η ενα λαγκαδι,ειναι μια καλη ευκαιρια για τους εισπρακτορες να γδερνουν ανεμποδιστα. Καθε λιγο τσουπ,μια μπαρα,ενα κουβουκλιο και "δωσε για να περασεις".
    Πως νομιζεις οτι βγαινουν τα λεφτα; Δουλευοντας; Αμ δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς mike21hlk και THOMAS SILLYWIZARD...


    Ρε mike21hlk και THOMAS SILLYWIZARD τέτοιες μαλακίες γράφετε και παίρνουν αέρα τα μυαλά του Αβραμίδη. Πόσο γλύφτες μπορείτε να γίνετε? Ρε είστε άντρες εσείς? Για αδερφές μού περνάτε.
    Είπε την μαλακία του ο Αβραμίδης «να φέρουμε τον Αναστασιάδη». Και σεις ήρθατε να συμφωνήσετε! Μπράβο!
    Να πάει να γαμηθεί και ο Αναστασιάδης, και ο Αβραμίδης και σεις.
    Μέχρι να κάνει μία δήλωση ή να δώσει μία οδηγία από τον πάγκο περνάει μισό ημίχρονο.
    Που πάτε ρε καρακίτσοι θέλετε και τα λέτε αυτά ή σας ξεφεύγουν?
    Κύριοι ο άνθρωπος είναι άχρηστος. Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή με βαρύτητα, κύρος, γνώσεις που θα μπεί μέσα και αμέσως θα πετάξει έξω όλα τα κωλόπαιδα από ποδοσφαιριστές μέχρι και παράγοντες. Και μου λέτε ότι ο Αναστασιάδης είναι ικανός να το κάνει. Δηλαδή θα μπορεί να απολύσει τον Αδαμίδη που θα τον έχει προσλάβει?
    Ρε παπάρες όλοι, φάγατε τον Μπάγεβιτς, τώρα φάτε τα αρχίδια του.


    Ζήτω η Original Original!!!!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΧΑΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    -----------------------

    to chekara prin kana mina tote pou legane na anevoune sti saloniki , kati san poreia me autokinita

    sikothika 7.30 prwi kai katevika afidnes pou itan n sinantisi tous opos ta elegan sto blog
    kai piga mazi tous mexri tragana

    itan 5-6 leoforeia kai peripou 50 autokinita
    alla sti thiva prostethikan ki alla autokinita kai sta epomena ki alla

    kai ftasane panw sxedon 2.000 atoma

    exei apixisi kai to kuriotero einai (apo oso exw katalavei ws twra ) pos den tous kapelonei KANENA koma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. mike21hlk είπε...
    Αγγελαρα Αναστασιαδη θα φερουμε να αναψουνε και λιγο τα αιματα

    και πρωτο φιλικο στο αγιο ορος
    31 Αυγ 2010 11:37:00 μ.μ.

    -----------------------------

    edw kai mines sizitiete o aggelaras

    alla tha ton prostatepsoume kai den tha ton feroume twra pou einai agriemenes oi agapitikes tou vatraxou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Χρηστος είπε...
    Μια απορια ενος μαλακα εδω κατοικου,δηλαδη εμενα:
    "Τελη κυκλοφοριας" για ποιο λογο πληρωνω και πληρωνουμε καθε χρονο; Οχι για να κυκλοφορω ελευθερα;
    Μαλλον οχι.Τοτε τι "τελος" ειναι αυτο";
    Με αυτα τα τελη φανταζομαι, απλως εξαγοραζει κανεις την "προθεση" του να κυκλοφορισει ανεμποδιστα.Και οχι την δυνατοττα να το πραξει. Μη τρελαθουμε.Αλλο το ενα αλλο το αλλο,κατσε κατω να στη βαλω.
    Το οτι μπαινουν διοδια 3 ευρω καθε 70 χιλιομετρα,δεν φταιει το κρατος αλλα η...γεωγραφια.
    Αφου εχουμε καθε 30-40 χιλιομετρα και ενα βουνο,η ενα λαγκαδι,ειναι μια καλη ευκαιρια για τους εισπρακτορες να γδερνουν ανεμποδιστα. Καθε λιγο τσουπ,μια μπαρα,ενα κουβουκλιο και "δωσε για να περασεις".
    Πως νομιζεις οτι βγαινουν τα λεφτα; Δουλευοντας; Αμ δε...
    --------------

    xristo , oi epitropes diodion steilane ena amaksi na kanei tour stas europas na dei ti ginete ki eksw

    endeiktika , stin elvetia pou exei ki ekei vouna kai lagadia kai alpeis klp , plirwsane 31euros GIA OLO TO XRONo SE OLOUS TOUS DROMOUS

    edw kapios pou douleuei lekanopedio kai menei kserwgw oinofuta , thelei 1.341 euros gia ena xrono ,pigainontas 20 fores to mina sti douleia tou
    kai plirwnei kai teli kukloforias panakriva opos kai ti venzina enw pairnei to 1/8 apo ton elveto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αμα θελεις "βαρυ" ονομα να παρεις τον Λουμιδη ρε μπικο. Η τον Πιτ τον Παπαδακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ναι το εχω υπ'οψην μου Μιχαλη,για τις τιμες εξω.
    Ειρωνικα το ειπα. Απλα,απο αυτο εχουν "πιαστει" οι πουτανες που καθε τοσο υπηρετουν(και οχι "κυβερνενε")
    Ειτε αφορα διοδια,ειτε τις θεορατες κοστολογισεις στις κατασκευες δρομων κλπ.
    "εχουμε βουνα,ειμστε ηπειρωτικη χωρα.." λενε τα βρωμοσκυλα. Λες και οι αλλοι δηλαδη που ειναι; Στη Σελινη; Δεν εχουν βουνα και λαγκαδια; Και μαλιστα πολυ μεγαλυτερα και σε υψος και σε αποστασεις;
    Γαματα μωρε,δεν υπαρχει τιποτα. Κανονικα πρεπει με το που βλεπουμε πεσμενες μπαρες,να μη κοβουμε καθολου να τις σπαμε και να περναμε transit. Αντε θα κυνηγισουν εναν.Δυο.Πεντε. Αντε και θα γινει μια συλληψη,δυο. Παραπερα; Οταν ειναι ποταμι ο κοσμος,θα τους γραψει στα αρχιδια του και δεν θα κουνηθει φυλλο. Στο λεω. Ο κοσμος δημιουργει το δικαιο. Στο "ονομα" του δεν υπαρχει -υποτιθεται-οτι υπαρχει; Ε, ωραια. Το γυριζει τουμπα. Αυτος ειναι η μεγαλη σφραγιδα και η μεγαλη υπογραφη σε καθε "αποφαση".
    Αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΩΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟ 88 ΛΕΠΤΑ ΠΗΓΑΝ 91 ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χρηστος είπε...
    Ναι το εχω υπ'οψην μου Μιχαλη,για τις τιμες εξω.
    Ειρωνικα το ειπα. Απλα,απο αυτο εχουν "πιαστει" οι πουτανες που καθε τοσο υπηρετουν(και οχι "κυβερνενε")
    Ειτε αφορα διοδια,ειτε τις θεορατες κοστολογισεις στις κατασκευες δρομων κλπ.
    "εχουμε βουνα,ειμστε ηπειρωτικη χωρα.." λενε τα βρωμοσκυλα. Λες και οι αλλοι δηλαδη που ειναι; Στη Σελινη; Δεν εχουν βουνα και λαγκαδια; Και μαλιστα πολυ μεγαλυτερα και σε υψος και σε αποστασεις;
    Γαματα μωρε,δεν υπαρχει τιποτα. Κανονικα πρεπει με το που βλεπουμε πεσμενες μπαρες,να μη κοβουμε καθολου να τις σπαμε και να περναμε transit. Αντε θα κυνηγισουν εναν.Δυο.Πεντε. Αντε και θα γινει μια συλληψη,δυο. Παραπερα; Οταν ειναι ποταμι ο κοσμος,θα τους γραψει στα αρχιδια του και δεν θα κουνηθει φυλλο. Στο λεω. Ο κοσμος δημιουργει το δικαιο. Στο "ονομα" του δεν υπαρχει -υποτιθεται-οτι υπαρχει; Ε, ωραια. Το γυριζει τουμπα. Αυτος ειναι η μεγαλη σφραγιδα και η μεγαλη υπογραφη σε καθε "αποφαση".
    Αλλα
    --------------------

    aan se vgalei o dromos kamia mera stis afidnes , katse kana 10lepto deksia kai tha katalaveis ti paizei

    polus kosmos pleon kanei auto pou les
    diladi katebenei apo to autokinitaki tou kai sprwxnei ti mpara kai pernaei kurios

    kai den ton kinigane kiolas!!!
    giati den exoune dikaioma na ton kinigisoun

    kapia stigmi pigainontas alexadroupoli to kalokairi , sta diodia tis pelasgias stis 3 to prwi , imouna to monadiko autokinito pou pernage ekeini tin wra ki amesws meta eixe mploko me 3-4 oximata tis astynomias
    kai legame sto amaksi "twra tha doume an exei dikio to blog gia to poso nomima einai ta diodia"

    loipon , ftasame sti mpara , katevike o sunodigos , ti sikwse ,perasa stamatisa ksanampike mesa kai proxorisame
    sta epomena 50metra itan oi mpatsoi kai parolo pou ourliaze n seirina pou energopointe molis kapios perasei etsi , DEN mas stamatisan

    kai tote sunidotopoinsame oi 4 pou eimastan sto amaksi ,POSO MALAKES eimastan pou den eixame psaxtei tosa xronia kai plironame tsampa tous mpinedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ 80% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ..
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΩΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟ 88 ΛΕΠΤΑ ΠΗΓΑΝ 91 ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.
    -----------
    ennoeite aderfe pos to kanoune gargara

    pios na pei gi auta ? o mpompolas pou xei kanalia - fyllades kai ta diodia apo afidnes mexri katerini ?

    an kai twra teleutaia , logo tis terastias kai auksanomenis summetoxis , arxise o skai (allo mpourdelo auto) na to vazei stis eidiseis tis radiofonikes

    px auto to savatokuriako ola ta deltia tou anaferan to anoigma ton diodion pou itan programatismeno gia xtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ 80% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ..
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ..
    ----------------

    pisteuw pos tha dwsei ,oxi 80% alla kai pali terastio pososto

    giati 40 xronia twra pu kuvernane autoi oi duo , exoune dimiourgisei terasties pelatiakes sxeseis

    eite me proslipseis , eite me anatheseis ki ena soro alla , elegxoun toulaxiston apo 1ek mpeton psifoforous o kathenas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SUPER MARKET ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ..
    Η' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Η' ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ..
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ? ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ...
    ΡΕ ΛΕΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. thoma , auto einai to videaki me aformi to opoio to epsaksa , epikoinonisa me tous anthropous pou dinoun ta tilefona tous sto blog , kai mou eksigisan ti ginete
    kai stamatisa na plirwnw

    http://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc&feature=player_embedded

    twra pleon exei 10des tetoia video ki an to psakseis ki allo , tha deis sunenteuksi tou arxigou tis troxaias thessalias se ena kanali tis larisa na leei ki autos ta idia , kai apopseis nomikon klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ? ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ...
    ΡΕ ΛΕΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΕΛΙΚΑ?
    -------------

    ama anevei anartisi sto 365 pou afora to proponitiko , na deis pou tha xalasei kai tha mas feroune soouza

    HAHAHHAHAHAAHAAHAAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
    ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΕΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ..


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΟΟΥΖΑ...
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Προς Μπίκο: Εγώ τώρα γύρισα απο τη μάνα μου ( κατάκοιτη ) κι όπως είμαι φορτωμένος, είμαι έτοιμος για ό,τι θέλεις. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΩ. ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟ.
    ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ: ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΡΑ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ". ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ, Ω ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΡΟΣ dimitri: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΧΛΑΠΑΤΣΑ. ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Η ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΗ. ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΔΙ ΔΙΟΤΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΤΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ; ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. me ekseretiko endiaferon anamenete kai o polemos ton ....texneiwn

    o kanelopoulos eipe oti tha kanei miniseis fotografizontas ton sifaki tis psoras

    tha pesei trelo gelio kai anamenete na kseperastei akoma kai n santorini se grafikotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. steven
    μιλησες για τον γεωργαμλη απο τι ξερω αεκτζης ειναι και οχι σαν τον βλαχο που παιρνει αποστασεις οταν μιλαει για την αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Προς Αβραμίδη,

    Τον είδες τον λεβέντη σου? Μόνος και εξόριστος ντυμένος αγιοβασιλιάτικα, αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα τον γαμήσουμε τον Χατζηχρήστο έτσι και εμφανισθεί στην 2 όπως ανοίγουμε πόλεμο και με όλα τα καθήκια της Original που εξ αιτίας της απαράδεκτης ηγεσίας του μεγαλύτερου φλώρου (Χατζηχρήστος) επέδειξαν την πιο ανάρμοστη, ακραία και απολίτιστη συμπεριφορά απέναντι στον μεγαλύτερο προπονητή που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα τον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

    Τώρα είναι η σειρά σου Αβραμίδη, σου έχουμε ρεσερβάρει στην 26. ΠΡΟΣΕΧΕ…. Το μπλογκ σου ουκ ολίγα έχει πει για τον Μπάγεβιτς. Έχεις μεγάλη συνυπευθυνότητα για τα χάλια που περνάει η ομάδα. ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ σου, με το ζόρι τα κρατάω τα παπάκια.

    Ζήτω η ΑΕΚ, ζήτω η πραγματική Original του Μπίκο και όχι αυτή του γαμημένου Χατζηχρήστου του καταστροφέα της ομάδας μας.



    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, τα λες ορθότατα. Θυμίσου την ανάρτηση: " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ". ΓΙΑΤΙ; Διότι οι νόμοι είναι τρύπιοι ( κατά το κείμενο του Χρήστου ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΚΑΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς dimitri: ok μίλησα. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ - οι σοβαροί άνθρωποι δηλαδή - ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ. ΘΑΒΓΑΖΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ; Ή ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ; ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΙΔΩΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ; ΡΕ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΠΡΟΣ ΜΠΙΚΟ: Λεβέντης μου ο ΔΧ; ε, μην τρελαθούμε κιόλας. Τώρα για την 26, δεν έχω πρόβλημα. ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ Ρ1 ΚΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ SUGAR. ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΣΟΥΚΑΝΕ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ Ο ΜΟΡΜΟΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Προς Δημήτρη,

    Μπράβο αγόρι μου. Σε παραδέχομαι γιατί κοντράρεις τον Αμερικανορωσσοκινεζογερμανό πράκτορα.
    Ποιος sugar θα τον κάνει πρόεδρο? Πράσινα άλογα. Ο Αβραμίδης ούτε ΑΕΚ δεν είναι. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι μίζες όπως λες. Περιμένει σαν το κοράκι και μόλις αυτός και το σινάφι του αποτελειώσουν την ΑΕΚ νομίζουν ότι θα χτίσουν μια νέα.
    Δημήτρη ο Αβραμίδης είναι δικός μου. Μείνε εσύ απέξω και θα καθαρίσω εγώ. Ούτε 250 παπάκια δεν τον σώζουν.
    Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους, Αβραμίδης, sugar, Αδαμίδης, Χατζηχρήστος. Την ΑΕΚ μία μέρα θα την αναλάβω εγώ και υπόσχομαι γήπεδο στην Ν. Φιλαδέλφεια χωρίς Original.

    Ζήτω η Original Original, ζήτω η ΑΕΚ!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. THOMAS SILLYWIZARD είπε...

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
    ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΕΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ..


    ============================================

    Επειδή υπηρέτησα στην Αλεξ/πολη,για Αθήνα μετ'επιστροφής κόστιζε γύρω στα 280-290€.Εύτυχως μου έκατσε η θητεία λίγο πριν τη "κρίση" και χορηγούσαν ακόμα καταστάσεις επιβήβασης για αεροπλάνο στους φαντάρους.Τώρα φυσικά τις έχουν κόψει.Μόνο με καρβουνιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Προς Όλους: Λόγω Μπίκο τα καταφέρνω. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ BLOG;
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΕΔΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Ή ΑΚΡΙΒΥΝΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προς Μπίκο: Α, επειδή ξέχασα. ΤΟΝ SUGAR, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ 48% Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΙ ΑΡΑ ΗΔΗ 15% ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΛΕ.
    ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.
    ΠΑΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Προς Όλους: ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΑΕΚΟΣΜΟΣ "ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΡΕΜΟΣ". ΑΜΕ . ΣΤΑΝΤΑΡ. ΠΑΙΧΤΕ ΤΟ . ΤΟΝ ΒΕΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΝΥΜΦΕΥΕΤΑΙ θελεις να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Οκτωβρίου, 2010 22:24

    Μπίκο...πως σου φαίνεται αυτό το άσμα:

    Το παπάκι πάει, καλέ παπί
    το παπάκι πάει στην ποταμιά.
    Το παπάκι πάει στην ποταμιά, αχ
    να κρυφτεί μέσα στην καλαμιά.

    Χρυσός αϊτός, καλέ παπί
    χρυσός αϊτός επέρασε.
    Χρυσός αϊτός επέρασε, αχ
    και δεν το καλημέρισε.

    Πού πας, παπί, καλέ παπί
    πού πας, παπί, και δεν το λες;
    Ωρέ, πού πας παπί, και δεν το λες, αχ
    παρά κάθεσαι και κλαις;

    Θα πάω, γεια σας, ρε παιδιά
    θα πάω για την ποταμιά.
    Αχ, θα πάω μες στην ποταμιά,
    για να φέρω κι άλλη συντροφιά.

    Ποιό από τα 150 παπάκια πάει στην καλαμιά και ποιό στην ποταμιά?
    Μήπως το παπάκι είναι ο Δ.Χ.?
    Θα αισθάνεται λίγο παραγκωνισμένος τώρα που τον έχετε στην απ' όξω...
    Αλήθεια, σου έκανε κάνα ασφαλιστήριο για το παπάκι σου ή τώρα που είναι πρόεδρος δε μπρολαβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΑΜΕ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ, μια που έρχεται:
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΥΣΙΑ.
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ. ΚΟΛΩΝΟΣ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. Ε, ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΜΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΛΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μπικο,τωρα τελευταια ειμαι πολυ φορτωμενος και το αγχος μ`εχει τσακισει.Δεν μου`στελνεις λιγο απο το "καλο" που κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή