Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

O TEXNIKOΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

            Ο ιδιοκτήτης μια ομάδας ΔΕΝ είναι σε καμιά περίπτωση υποχρεωμένος να ξέρει μπάλα. Και μάλιστα, για να πω και ακόμα πιο καθαρά την πίστη μου, είναι προτιμότερο να είναι εντελώς άσχετος. Αλλοιώς μπερδεύεσαι με φαινόμενα Μπερλουσκόνι ή με τον κάθε μαλάκα που δίνει χαρτάκι στον προπονητή, συμβουλές στον παίχτη και τα λοιπά που βασιλεύουν στο ανυπόλυπτο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όπου " ιδιοκτήτης", μπορείτε άνετα να βάλετε τη λέξη "πρόεδρος".
            Εδώ λοιπόν έρχεται ο τεχνικός διευθυντής, το νούμερο 2 στην γραμμούλα του οργανογράμματος που καταλήγει στο αγωνιστικό τμήμα. Αυτός συνδέει τον πρόεδρο με τον προπονητή. Και πρακτικά είναι το δεξί χέρι του ΔΣ και ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Αυτός τον ελέγχει, τον σφυγμομετράει, του κάνει συστάσεις, ζυγίζει τις απαιτήσεις του και τις δικαιολογίες του.  Και πρακτικά αυτός είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τα "θέλω" του ΔΣ προς τα κάτω. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ , ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ. [ Δήλωση Μπάγιεβιτς: " ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ. " ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΔΙΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΝ ΠΑΝΤΖΑ]
          Διότι όταν εντοπίσουν οι σκάουτερς κάποιον αξιόλογο στόχο, τότε μπαίνουν σε συνεργασία ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή με ένα μόνο σκοπό: ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ "νέος είναι ακόμα", " η φανέλλα είναι βαρειά", "έρχεται απο μικρότερη ομάδα" κι όλες τις άλλες μπαρούφες που σερβίρονται σαν χαλασμένα σουβλάκια στον κοσμάκη, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ.
          Επίσης σε περίοδο, που λείπει πια ο προπονητής λόγω απόλυσης ή παραίτησης, ο τεχνικός διευθυντής, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΔΣ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ( το αποτέλεσμα ) ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ MANAGERS. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΑΚΕΛΛΩΜΕΝΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ. Στην ΑΕΚ τι έχουμε;  Τα εξής απλά: Ο Γκρέταρσον ( τεχνικός διευθυντής ) είναι βοηθός του Κόλα ( προπονητής) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
           Εδώ θα τελειώσω με την θεωρία, αλλά χρήσιμη είναι κι αυτή για να δείτε πώς αντιμετωπίζω εγώ την οποιαδήποτε ομάδα οποιουδήποτε αθλήματος.Κι αν σας φαίνονται λίγο υπερβολικά όλα αυτά, σκεφθείτε το εξής πάναπλο: Άντε το ποδόσφαιρο το ξέρουν όλοι. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ, εγώ εσύ,  ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΧΟΚΕΫ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ; ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.
          Ξέρετε την ενασχόληση μου την παλιά με τον Αστέρα 2004. Για μια τριετία. Μιλάμε για κανονικό ποδόσφαιρο. ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΩ ; Ε, ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ ΤΟΥ. " το παιδί μου είναι ταλεντάρα", " πάρε τον Σέσκουλα, είναι τζιμάνι στα συστήματα" κι άλλα που μπορείτε να φαντασθείτε. Στο εμπορικό τμήμα, στις σχέσεις με την ΕΠΣΑ και την διαιτησία καθώς και στον κομμάτι των human resources, εφάρμοσα αυτά που έχει κάθε εταιρεία. Αυτά ήταν τα εύκολα. Στα καθαρά αγωνιστικά, δίπλα μου ( σαν πρόεδρος κιόλας- ξέρετε τις αδυναμίες μου ) ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου που είχε ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 35 ολόκληρα ΄χρόνια. Αυτός λοιπόν ήταν που έπαιζε τον τεχνικό διαυθυντή, αλλοιώς η ομαδούλα θα είχε πάει άκλαυτη. Να μη ξεχάσω να σας πω οτι σε 3 χρόνια πήραμε 2 πρωταθλήματα με ανόδους και στην πρώτη κατηγορία τερματίσαμε δεύτεροι.
         ΥΓ. ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΡΙΟ;
         ΕΝΩ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ, ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΞΥΠΝΑ ΑΔΑΜΙΔΗ.

34 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα07 Οκτωβρίου, 2010 00:30

    Αιντε ρε.....καλοριζικος ο Μανολο.Για να δουμε,τι θα δουμε.Πατριδα,δινεις ρεσιταλ με το οργανογραμμα.Μονο οι δικοι μας αρχοντομαλακες εδω,δεν μπορουν να κανουν τα αυτονοητα.Για αυτο ειμαστε καμια 50αρια χρονια πισω,απο τους λοιπους συνευρωπαιους.Ο Κωνσταντινιδης τεχνικος διευθυντης στον ΠΑΟΚ...ρε ποσο γελαμε εδω στη Φλωρινα δεν μπορεις να φανταστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα που αναφερεις Στηβεν,ανηκουν επτα επιπεδα πανω απο την στρατοσφαιρα για το ελληνικο ποδοσφαιρο,οποτε και για την ΑΕΚ.Σε αλλες σοβαρες χωρες με σοβαρο ποδοσφαιρο,ειναι το νουμερο ενα.
    Αλλα......Υπαρχει ενα αλλα εδω που μπορει να φερει τα πανω κατω.Στην κατασταση μπαχαλου που υπαρχει στην ομαδα,ειναι μοναδικη ευκαιρεια να γινει η αρχη και να μπουν βασεις.Για να γινει ομως αυτο,χρειαζεται να υπαρχει ΔΙΟΙΚΗΣΗ,αλλα πανω απ`ολα ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ που να ενδιαφερεται για την εταιρεια του,την ΑΕΚ.Αν δεν υπαρχει αυτος ολα τα αλλα ειναι για τον κλειδονα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασος Θεσσαλονίκη07 Οκτωβρίου, 2010 00:47

    Στην Ελλάδα όποιος έχει επιχειρήσει να λειτουργήσει με σύστημα και πλάνο την έχει φάει ...γιατί δεν ξέρεις απο που να φυλαχτείς... Αυτά περι ΑναστασιΆΔΗ τα ακούω και ...αναρωτιέμαι ( μην πω τίποτε άλλο ) ... φαντάζομαι τον Σκόκο και τον Τζιμπούρ να ανηφορίζουν το δρομάκι για την Παναγιά την Παντάνασσα για να πάρουν τις ευλογίες απο τον πατήρ Παχούμιο .....να βγαίνει με το μάτι που γυαλίζει και αξούριστος κανένα μήνα γιατί το είχε τάμα στη συνέντευξη τύπου μετά το μάτς ...αν είναι να πάρουμε προπονητή μπας και βάλει ο Θεός το χεράκι του ...καλύτερα τον Κωστένογλου που είναι και παπαδοπαίδι και Αεκτζής ...Καλώς όρισε ο Μανώλης ...και αν ο Θεός βάλει το χεράκι του και έχουμε 2-3 απανωτά καλά αποτελέσματα ....θα δεις για πότε αλλάζει η ψυχολογία η νοοτροπία και τα ..κείμενα ! Εύχομαι να είναι ένα καλό ξεκίνημα μια νέα Καλή Αρχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo oti lene oi mpaglamades sta site ,kai oi gallos kai o ispanos apantisane thetika kai epileksame ton ispano

    ximeneth loipon ki oti vreksei as katevasei

    idi katariftikan 2-3 muthoi
    -meta to vatraxo mono o pater kostenoglou kai o tennes
    -me ti lefta tha feroume proponiti (1m pige to mali)
    -tha doun to videaki tis kalitheas oi proponites kai den tha erxonte

    ante twra o ispanos na arxisei na mpoukonei tous paiktes kai sto B' gyro na vlepoume to gea na anevokatevenei ti pleura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μπράβο στον πρόεδρο είδατε που είχαμε δίκαιο εμείς που λέγαμε ότι έπρεπε όλοι να στηρίξετε την ομάδα το καλοκαίρι"?

    "ΣΤΑΥΡΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....!!!>........................ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ......"!!!

    "bravo re adamidi eisai gatos me petala"

    "Ρε μπαγάσα Αδαμίδη τι να πω....
    Μόλις ήρθες έλεγα ότι θα φάμε πάλι περσινά ξινά σταφύλια αλλα εχω αλλαξει γνωμη εδω και καιρο.." "

    "Προεδρε στα χωνω καιρο τωρα.....αλλα χαιρομαι που με διεψευσες ...λοιπον την κανω γαργαρα και γουσταρω....."

    "ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!!!!ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ"!!!!!!

    "bravo re proedre eisai megalos magkas...keep walking"

    "Ena megalo bravo ston Adamidi. To palikari fainetai megalo arrwstaki me tin omada, asxoleitai synexeia me aytin(epitelous) kai mexri stigmis exei kanei poly kales kiniseis".

    "telika einai trelos o proedros......"


    "Μεγαλη νικη Αδαμιδη-Παππα.Δειχνει ζεστος με τετοιες κινησεις"

    "αντε και με πολλες νικες και πρωταθλημαααααααααααααα"

    "AVRIO THA PAO AERODROMIO NA PARO TON MANOLO ME TO TAXI !!!! OOOOOLLLEEEEEEE"

    "προπονητικό...done
    προπονητής...done
    στρώνει η κατάσταση μάγκες!
    υπομονή και μην πετάμε στα σύννεφα!
    αν δεν υπήρχε και το παρασκήνιο θα γίνονταν ωραία πραγματάκια..."


    "RE LEFTA IPARXOUN THA DITE I OMADA THA EINAI ALIOS APO EDO KAI PERA..."

    "ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΜΑΣ..........!!
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟ......!!!!!
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.........."!!!!!!!!!!

    "1.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
    2.ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ...ΣΠΡΩΞΑΝΕ Κ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΦΕΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ"!!!



    Εγω τι αλλο να προσθεσω. Μονο: Καληνυχτα και καλη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. hahahahahahaha

    ma giati sou kanei entyposi ?

    katse na deis ti tha ginei kai to noemvri stis ekloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven
    απο δω το πας απο εκει το πας ολο στον Μπαγιεβιτς αναφερεσαι,
    μην ξεχνας οτι ειναι η μιση ιστορια της αεκ(κατα μανωλα) με τα καλα και με τα κακα του, μακαρι α μπορεις να προσφερεις εσυ και γω αυτα που εχει προσφερει αυτος
    οσον αφορα τον χιμενεθ ειναι κανονικος προπονητης αν ειναι καλος θα το δουμε στο χορταρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

    ΜΑΝΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.Ο ΕΚ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Κ ΟΥΧΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ,ΟΠΑΔΙΚΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ..

    ΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ..
    ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ..
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΑΣΤΕ..

    ΤΩΡΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,ΑΡΙΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ..

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
    ΑΡΗΣ ΕΚΤΟΣ,ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΕΚΤΟΣ,ΒΑΖΕΛΑ ΕΝΤΟΣ,ΝΙΟΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ,ΑΝΤΕΡΛΕΧΤΕ ΕΝΤΟΣ..
    ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΡΚΕΤΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μιλησες για μπερλουσκονι δεν ειναι κακο ο προεδρος να ξερει απο μπαλα διοτι ειναι προφυλαγμενος απο τα λαμογια επισης αυτος εχει παρει αρκετα ευρωπαικα κυπελλα και πολυ σωστα ειπε του αντζελοτι οτι πρεπει να παιζει με δυο επιθετικους οπως δεν διανοειται και η αεκ παιζοντας με μικροτερες ομαδες να παιζει με εναν επιθετικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ο αναστασιαδης δεν 8α ερθει τελικα?
    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλημέρα σύντροφοι, συντρόφισσες και συντροφόπουλα!

    Mπαλαδόφατσα ο Giménez...

    Τώρα δεδομένου του υλικού της ομάδος, αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί ισάξιος του Mακ Γκάιβερ.

    Ήτοι, να κατασκευάσει μία ατομική βόμβα με υλικά ένα πλαστικό κύπελλο, έναν συνδετήρα και ένα λαστιχάκι.

    YΓ.

    Ωραίο το νέο λουκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς dimitri: Είναι διότι είμαι ακόμα ερωτευμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς MIke21hlk: Ναι, αδερφέ. VAMOS BIEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο και THOMAS SILLYWIZARD: Λοιπόν πάει ο Πρίτας και εν όψει διορισμού αθλητικού δικαστή, επέρχεται και η τιμωρία του Ναφτί. Επίσης έξω και ο Ρουις. Άρα δεν υπάρχουν αμυντικά χαφ στον ¨Αρη. Επίσης, υπάρχει πάντα καλή παράδοση με νέο προπονητή που θέλουν κάτι να δείξουν τα κωλόπαιδα. Κι επίσης η αλογοτροφή πρέπει να περάσει απο μας με διπλό. Άρα; Ε, μεγάλα παιδιά είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα σε ολους.
    Καλως μας ηρθε.Και ευχομαστε ολοι καλη επτυχια στο εργο για το καλο της ΑΕΚ πρωτα απο ολα.
    Μερικες παρατηρησεις,για την "περιεργη προσληψη"
    Γιατι το "κελεπουρι" της Ισπανιας δεν αρπαχτηκε απο καποια ομαδα της Primera D. παρα εδιαλεξε την χωρα μας; Μπορει και να ειναι κρυπτοΑΕΚτζης δεν λεω,αλλα δεν με πειθει αυτο.
    Εισαι ο "Χιμενεθ" της Ελλαδας και μετα την πρωτη σου μεχρι τωρα ομαδα,τον Ηρακλη ας πουμε,δεν πας στον ΠΑΟΚ εστω,αν οχι στο ΠΟΚ και το θαυμασιο εργο σου σε αυτη τελικα εκτιμαται απο την Δυναμο Τιρανων και πας στην Αλβανια του ποδοσφαιρικου χαρτη;
    Και αντε να πουμε οτι θελεις να δουλεψεις και "σε αλλο περιβαλον" Αλλη χωρα. Που πας; Εκει που η υπομονη ειναι ανυπακτη, η-αλογιστη πολλες φορες- πιεση στον προπονητη ειναι τεραστια και δεν προκειται ποτε καποιος να παρει το χρονο που του αρκει και ολοι εδω ζουν "day by day" που ελεγε και ο John Rambo;
    Δεν σε ενδιαφερει το κακο (αρρωστο) κλιμα εν γενει στη χωρα που πας και τα τοσα-ομολογουμενως-που θα εχεις ακουσει;Δεν σε πειραζει αν τσαλακωθεις τοσο νωρις-προπονητικα;
    Τι ειδους εγγυησεις μπορει να πηρε απο τον υπαλληλο του ιδιοκτητη που θελει να ξεφορτωθει την ομαδα και απλα την "συντηρει"; Ρε μηπως διαβαζει το blog και περιμενει και αυτος τον Μελισσανιδη; Steven σου ειπε κατι ο Μανολο;
    Αν ειναι-που ειναι-προπονητης "μικρων",ακαδημιων και νεαρων,τι ακριβως αντικειμενο βρηκε εδω,τι του ειπωθηκε οτι υπαρχει και πως αυτος πειστηκε οτι και οι συνθηκες και το δυναμικο,και το υλικο και η νοοτροπια ειναι τετοια ωστε προλαβαινει σε δυο χρονια να φερει στην ενδεκαδα 4-5-6 ταλεντα τα οποια εμεις δεν βλεπουμε,ουτε κανεις αλλος παρα μονο ο Αδαμιδης και ο Μανολο;

    Τελος παντων. Τα παραπανω ειναι απλως αποριες μου αλλα και ανησυχιες μου. Ευχομαστε να ειναι κωλοφαρδος και να εχει τον πατο του Ρεχαγκελ.
    Γιατι τα παιχνιδια που ερχονται ειναι με την σειρα πολυ μα πολυ δυσκολα. Και δεν ξερω τι κλιμα θα υπαρχει αν πεσουν 3-4 σφαλιαρες στη σειρα.
    Θα μου πεις "πιστωση χρονου". Ενταξει. Γιατι οχι. Φρεσκος ειναι.
    Εδω αλλωστε αγοραζαν με πιστωση στην ΠΑΕ απο καρεκλες μεχρι παικτες,να μη δωσουμε και εμεις την 15ειας και πλεον, δοκιμασμενη και αναγνωρισμενη πιστωση μας; Παρ'την.
    "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ". Ασφαλως και νεα εποχη.Εδω και ενα μηνα εχει μπει το Φθινοπωρο.Και ο Χειμωνας ειναι κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Steven: Ναι,αλλα δε υπαρχουν και αμυντικα χαφ και στην ΑΕΚ.Ουτε και επιθετικα.
    Και ο Αρης τρεχει οσο δυο εντεκαδες της ΑΕΚ.
    Μακαρι τουλαχιστον να επιβεβαιωθει και εδω ο αγραφος νομος που λεει "η ομαδα που αλλαζει προπονητη κερδιζει το επομενο παιχνιδι της" (αργοτερα επανερχεται παλι στα "ισα" της)
    Ρε μηπως ειναι καλη ιδεα να εχουμε καμια δεκαρια ευκαιρους για τον παγκο και να τους κανουμε rotation με συμβασεις εβδομαδιαιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: ΜΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ;
    ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΤΑΤΗ ΤΟ 2012.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΛΑΘΗ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙ ΣΕΡΒΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο POLSEMANNEN ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ..
    Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ..
    ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΚΟΥΕΝ..
    Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΜΟΝΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ..

    Υ.Γ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ Κ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ?
    ΝΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thoma , to monastiri na nai kala
    ki ama de thelei o tzimpouris kai o kathe skoko ,sto kalo

    opos eidame kai me tous proponites, mono mpounies de paiksane gia to pios tha protoerthei

    twra pou exeis kai mostra ola to epiteleio tis sevillis , oura tha kanoun kai oi paixtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. eksigiste mou kapoios

    autos o sifakis , pos diaolo dikaiothike kai to vgale kai protoselido?>

    autos maxairwne gia to vatraxo

    mexri kai pseudeis eidiseis evgaze gia party tou

    POS DIAOLO GRAFEI SIMERA OTI DIKAIOTHIKE ME TIN EPILOGI XIMENETH?>
    ki o sifakis ,ki o miltiadis ki ola ta alla noumera pou grafoun ekei mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kala ta les steven gia to organograma kai loipa alla edw einai valkania

    ksekina apo fullada
    kai apo avanta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ..ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ?ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΕΙ Κ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΦΑΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΓΑΤΑ.
    300 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ..
    ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΤΑ 60ΟΟ ΧΙΛ. ΦΥΛΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΒΙΓΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ..
    ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Κ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οσοι πιστευεται οτι ο προπονητης μπορει ν αλλαξει κατι ειστε βαθια νυχτωμενοι
    το οικοδομημα που λεγεται αεκ ειναι σαθρο σ ολα τα επιπεδα
    την σαθροτητα οσον αφορα τους φιλαθλους θα μπορουσε να τα αναλυσει ευκολα ενας κοινωνιολογος απο τα γραφομενα στο μπλογκ
    οσον αφορα τους παιχτες τους βλεπουμε κατα την διαρκεια των αγωνων
    οσον αφορα την διοικηση ας την αφησουμε καλυτερα
    και φυσικα δεν μιλαμε για τους οργανωμενους
    αρα και τον μουρινιο να φερεις δεν ξερεις το αποτελεσμα
    αρα οσοι βλεπουν την ομαδα διαφορετικα καταλαβαινουν οτι το φως απο το τουνελ θα αργησει να ερθει
    ποιος ξεχνα οτι μετα το 96 ψαχναμε τον αντιμπαγιεβιτς, φεραμε μεχρι και τον τουμπακοβιτς σαν τον σωσσια
    απ οτι διαβαζω αυτον ψαχνουμε ακομη και θα ειμαστε αρκετα χρονια χωρις πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. e pisteuw o ispanos na parei ekdikisi apo to thrasuvoula gia tis koukounes pou eriksan sto vatraxo persy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ Κ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΒΙΓΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ..
    ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Κ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ..
    ---------------------------------------------

    αυτο δεν επρεπε να το γραψεις γιατι τα ιδια εκανες και ελεγες οταν ο μπαγιεβιτς ηταν προπονητης της αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΕΣ, ΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙΑ. ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 08.30 – Ο Αδαμίδης ξυπνάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι και έχει 13 αναπάντητες κλήσεις από τον Χιμένεθ, 3 ΣΜΣ από τον Λε Γκουέν και 1 ΜΜΣ από τον Κετσπάγια με τίτλο «Κοίτα πώς μου πάνε τα κιτρινόμαυρα».

    09.00 – Ο Αδαμίδης τελειώνει το πρωινό του, κρουασάν και λίγο τσάι. Διαβάζει τη χθεσινή Χέραλντ Τρίμπιουν και μπαίνει σε 2 φόρουμ της ΑΕΚ για να δει πώς πάνε οι ψηφοφορίες για τον καταλληλότερο προπονητή. Το τηλέφωνο χτυπάει. Είναι ο Πάουλο Σόουζα. Ο Αδαμίδης δεν το σηκώνει και δένει τη γραβάτα του.

    09.32 – Ο Σόουζα ξαναπαίρνει κι ο Αδαμίδης αναγκάζεται να το σηκώσει. «Ναι Πάουλο. Το δοκίμασα το κρασί που μου έστειλες, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος η συνάντησή μας στο βροχερό Λονδίνο. Λίγο η Τραφάλγκαρ Σκουέαρ, λίγο η ανάποδη οδήγηση θυμήθηκα τα νιάτα μου και παραλίγο να κάνω κάτι που θα μετάνιωνα για πάντα. Όχι Πάουλο, τζάμπα κοιτάς βίντεο της Αϊντχόβεν, με την Άντερλεχτ παίζουμε». Ο Αδαμίδης κλείνει το τηλέφωνο, παίρνει τον χαρτοφύλακά του και φεύγει.

    10.30 – Ο Λε Γκουέν περιμένει έξω από μια μπρασερί. Ο Αδαμίδης καταφτάνει. Οι δυο άντρες μιλάνε για 2 ώρες. Ο Αδαμίδης ρωτάει τον Λε Γκουέν αν ξέρει τον μυστήριο τύπο με το καπέλο στο απέναντι τραπέζι. «Μη δίνεις σημασία, είναι ο Ελί Μποπ. Μας παρακολουθεί εδώ και ώρα» του απαντάει ο Πολ. «Μα καλά με πόσους μιλάς;». Ο Αδαμίδης χαμογελάει με νόημα. «Πρέπει να προλάβω το αεροπλάνο για Αθήνα. Χάρηκα για τη γνωριμία». Ο Πολ του δίνει μια κάρτα του: «Πάρτην, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα με ξαναχρειαστείς με τα μπακ που έχεις».

    11.00 – Ο Αδαμίδης κάνει τσεκ-ιν. Μπαίνει στο Ίντερνετ και κοιτάει όλες τις ψηφοφορίες για τον καταλληλότερο προπονητή. Το τηλέφωνο χτυπάει. Είναι ο Χιμένεθ. «Σενιόρ πρεζιντέντε, κόβω τον μάγειρα και τον ράφτη από το τιμ μου και με 50 χιλιάρικα λιγότερα έρχομαι». Ο Αδαμίδης το σκέφτεται. «Θα μιλήσουμε όταν φτάσω Αθήνα Μανόλο». Ένας τυφλός με ακορντεόν πλησιάζει τον Αδαμίδη και τραγουδάει: «Έψαχνες δεξί μπακ στον κόσμο όλοοοοο, θα γυρίσω τώρα πίσω με Μανόλοοοο». «Χέσε μας ρε Αραούχο» απαντάει ο Αδαμίδης και ανεβαίνει στο αεροπλάνο.

    14.00 – Ο Αδαμίδης φτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απ’ έξω περιμένουν δημοσιογράφοι, ο Κωστένογλου που θυμιατίζει και ο Βαγγέλης Βλάχος. «Παιδιά ο προπονητής θα είναι ξένος» λέει λακωνικά ο πρόεδρος και χάνεται μέσα από τους καπνούς του θυμιατού.

    15.00 – Ο Λε Γκουέν ρίχνει τις απαιτήσεις του ακόμα 50.000 Ευρώ.

    15.10 – Ο Χιμένεθ χαρίζει και τα αεροπορικά εισιτήρια.

    15.20 – Ο Αδαμίδης διοχετεύει φήμες ότι έχει συμφωνήσει με τον Φερέρ. «Ακόμα τον πληρώνουμε, γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε» φέρεται να λέει σε στενό συνεργάτη του.

    16.00 – Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες το ρίχνουν στον τζόγο. Ο χαλκέντερος Φούλης Γεωργέας μαζεύει τα χρήματα. Ο Λεονάρντο βάζει 200 Ευρώ στον Ντούνγκα, ο Τζεμπούρ θέλει Λίνεν αλλά δεν τζογάρει, ο Δέλλας βάζει 100 κυπριακές λίρες στον Ρεχάγκελ. Ο Μπλάνκο πάει να ποντάρει 1,5 Ευρώ που βρήκε στο πλυντήριο, αλλά το μετανιώνει και τα βάζει στην κάλτσα του.

    17.00 – Ο Αδαμίδης μιλάει με τον Πελεγκρίνι που έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από 7 εκατομμύρια Ευρώ σε 1200 Λέβα σε 12 δόσεις.

    18.00 – Ο Χιμένεθ στέλνει ΣΜΣ, «Ξεκινάω. Φέρνω μαζί έναν αστρολόγο και έναν ξάδερφό μου που φτιάχνει επική παέγια και του αρέσει πολύ η Μανωλίδου στο Μάστερ Σεφ». Ο Αδαμίδης χαμογελάει με νόημα.

    19.00 – Ο Λε Γκουέν στέλνει e-mail με φωτογραφίες από τα πρωταθλήματα που κέρδισε στην Λυών. «Έτσι κάνω βάρη εγώ, σηκώνοντας κούπες» γράφει από κάτω.

    21.00 – Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παίρνει τηλέφωνο τον Σκόκο για να μάθει πληροφορίες για την ομάδα. Ο Σκόκο έχει μούτρα γιατί στην προπόνηση δεν τον άφησαν να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ και δεν το σηκώνει.

    23.00 – Ο Χιμένεθ χτυπάει τα κουδούνια κάτω από τα γραφεία της ΑΕΚ. Ο Αδαμίδης δεν ανοίγει. Διαβάζει τα σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ σε τρία αθλητικά πόρταλς. Ο Λε Γκουέν κάνει την τελευταία του αντιπρόταση: θα πληρώνεται με τον αγώνα και μόνο αν η ΑΕΚ κερδίζει.

    23.55 – Ο Αδαμίδης ρίχνει ένα κέρμα. Κορώνα Χιμένεθ, γράμματα ο Λε Γκουέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΙΔΑ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΜΟΣΤΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΔΕΞΙΑ, ΜΙΣΟ ΣΗΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ SET UP HΘΟΝΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ, ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ TOY WEB MASTER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΙΔΑ ΤΟ BLOG ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΜΟΣΤΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ


    PEXTH THS AEK K NA TREXEI?POU TON VRIKAME.
    WREES OIA LLAGES STEVEN

    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ:ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΗΜΩΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Στηβεν,εγω βλεπω στ`αριστερα της οθονης,διχτυα που μολις εφαγαν γκολ και μια τουφα απο τον δικεφαλο...να την αφησω η να την παρω λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή