Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ

           Πιστεύω οτι όλοι μας πάμε να τρελαθούμε λόγω της έκτασης του σκορ. Που ακόμα και με μισό μηδέν να ερχόταν η νίκη, όλοι θα είμασταν πάλι ευχαριστημένοι. Το πρώτο πράμα λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι μια ωραία κι ευχάριστη προσγείωση. Στην πραγματικότητα. Δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό, ούτε ξαφνικά το ρόστερ μας πέταξε την παθογένεια. Απλά έβγαλε μια συνοχή και μια πειθαρχία, διότι η κουβέντα " το ξύλο είναι πολύ κοντά στην αποθέωση" ( Αδαμίδης ) ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΣΩΣΤΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
           Σημαίνει επίσης, οτι στην διάρκεια της θητείας του προηγούμενου προπονητή, παρά τα όσα λέγονταν για οικογενειακό κλίμα, δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μασκάρεμα ήταν κι ένα μπουκάλι με νιτρογλυκερίνη που ο ένας τον πέταγε στον άλλον. Κι όλοι περιμένανε τον κάποιο που τελικά θα του έπεφτε το μπουκάλι. Αυτά δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου, ούτε κάνω τον πονηρό δήθεν γνώστη. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ( Καφές, Μάκος, Λεονάρντο αλλά κι άλλων θεωρητικά ουδέτερων, όπως Δέλλας, Μανωλάς ).
         Επίσης, όπως σωστά δήλωσε ο Χιμένεθ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ. ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, 3 ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ( Παρακαλώ προσέχτε το αυτό) ΤΡΕΞΙΜΟ, ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Δηλαδή μπροστά, ΔΕΝ ΕΠΜΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ αλλά ΘΕΛΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΚΟΛ. Αυτά δούλευε στις τελευταίες δυο προπονήσεις συνέχεια.
         Και στο θέμα αυτό επιμένω διότι ο Σέρβος μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με τον Σκόκο πάνω στην γραμμή, το πανγέλιστο 4-2-3-1 και με το καλούπωμα του ταλέντου μέσα σε κομουνιστική ποδοσφαιρική μπότα. Όπως επιμένω και σε κάτι ακόμα: ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ. ΡΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΛΈΠΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ. Δεν βλέπανε πλέον χασκογελάκια για τα γκολ που ρουφάγαμε ή τα γκολ που χάναμε. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.
        Η αλήθεια είναι οτι ο Ισπανός - που απόλυτα φυσιολογικά θα κάνει και ήττες - έχοντας διαχειρισθεί στην χώρα του ΒΕΝΤΕΤΑΡΕΣ, άνετα μπορεί να κουλανδρίσει τα παικτάκια του Γιουνανιστάν. Κι ένα "30% της Σεβίλλης να αφήσει εδώ" ( το έχω ξαναγράψει ) , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.
        Θέλει όμως κι ο ενθουσιασμός, σωστή διαχείρηση. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΘΕΡΟΒΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση και κουφές αντιδράσεις, αν κάτι στραβώσει.
        Ψυχραιμία λοιπόν φίλοι και φίλες, με ένα πράμα στο μυαλό μας: ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΗΜ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
      ΥΓ1. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
      ΥΓ2. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ.
      ΥΓ3. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ; ΟΨΟΜΕΘΑ.
      ΥΓ4. Ο ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΝΗΡΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ.
     ΥΓ5. Είμαι περίεργος να δω σε ποιανού θέση θα φυτευτεί ο Λυμπερόπουλος στο θεωρητικό 4-3-3.

90 σχόλια:

  1. Κωστας-Φλωρινα19 Οκτωβρίου, 2010 00:35

    Ειδατε ρε οτι τελικα ηταν θεμα διαθεσης????
    Σας το ειπα απο τα πλει οφφ στην Τουμπα,οτι εχει ροστερ η ΑΕΚ.Αντε και καλη συνεχεια την Πεμπτη με τα ανεκδοτα απο Βελγιο.Στηβ,ασπαζομαι την αποψη για τον Κάκο,εχω κοντεψει να φαω ξυλο δυο φορες.
    Το μονο κακο του ειναι ,οτι ειναι ψωναρα.Κατα τα αλλα ειναι ο πιο φιτ διαιτητης,και ειναι ο μονος που αφηνει ρυθμο στα ματς.Τον Καλαματιανο τον βλεπω να μην χωραει,σε αυτο που θελει να κανει ο Χιμενεθ.Ο τυπος θελει ταχυτητα,γενικα,και λογικα,για το ποδοσφαιρο που θελει να παιξει,απο οτι καταλαβα με τις ταπεινες μου ποδοσφαιρικες γνωσεις.Το καλο που εχει ο Λυμπε ομως ειναι,οτι σκεφτεται και διαβαζει γρηγορα,οποτε θα εχει τον ρολο του στο ροτεισον,αναλογα με τα παιχνιδια.Οτι ξερει κανταρια μπαλα,δεν αμφιβαλλει κανεις σωφρων.Μην λεμε και μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi tha xwresoun kosta , akoma kai o .....araouxo

    o ispanos deixnei oti kserei na diavazei ta paixnidia kai olo kai kapou tha xreiastei to lumperopoulo na paizei plati kai na spaei deksia-aristera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Κώστα-Φλώρινα: Όχι, να μην φας ξύλο για τον Κάκο.
    Αν όμως αρχίζω και γράφω γι'αυτόν, θα σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο. Ούτε 10 αναρτήσεις δεν είναι ικανές να καλύψουν την ψωνάρα ( πράγματι ) , ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ.
    Σκέψου τι έχεις πει στην παρέα για κάποιον ταγμένο ερευνητή ή γιατρό ή παπά ή ό,τι θέλεις. ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΓΜΕΝΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΨΩΝΑΡΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ( ειρωνικά το λέω) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηβεν,υπαρχουν δυο ορθιων στο σαλονι? Λεμε να κανουμε την υπερβαση.....(η δευτερη ερωτηση...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ξεκινησω απ'το τελος και να πω οτι οταν γυρισει ο Λυμπεροπουλος να καθησει στον παγκο.
    Δεν νομιζω οτι θα διακινδυνευσει ο Ισπανος στα δυο επομενα -ομοειδη σχεδον- παιχνιδια να αδειασει το κεντρο με τις μη επιστροφες του Καλαματιανου και να αφησει ορφανους τους Ντιπο Μακο. Ουτως η αλλως το η τα γκολ θα μπουν απο τους δυο παλαβους μπροστα.Τι να κανει ο Νικολας; Να σηκωνει τα χερια και να λεει "παμε";
    Ειδαμε-με μια τοσο απλη κινηση,ενα γεματο κεντρο. Βοηθησαν και οι απουσιες του Αρη,αλλα οπως και να εχει, η διαφορα φανηκε,απο εκεινη την απαραδεκτη εικονα που βλεπαμε-απο το γηπεδο η την tv εκεινο το αδειο πραγμα,αυτην την ανυπαρξια στον νευρωδη χωρο της μεσαιας γραμμης.
    Γενικα ηρθαν ολα πιο κοντα και σιγουρα μοιραστηκαν οι ρολοι πιο σωστα.Η ομαδα "εσφυξε". Και απο το 5-5 που παιζαμε ( δηλαδη πεντε πισω πεντε μπροστα και οχι 4-3-2-1) πηγαινουμε στο 4-3-3 και 4-4-2 αναλογως.
    Δηλαδη "ενα και ενα κανουν δυο"."να Αννα ενα μηλο."φου-φου η φωτια". Τι στο διαολο κανανε οι Γεωργαμλιδες δυο τοσα χρονια; Μονο ο μισθος να τρεχει και να κυκλοφορεις σαν "πρωην παικτης της ΑΕΚ και αρα θα με υποστειτε μαλακες; Η να δεχθουμε το τοτεμ απο το Μοσταρ με το ζορι;
    Σωστη και παρατηρηση σου για τα "γελακια σε χαμενα γκολ η γκολ κατα της ομαδας". Τι ειναι αυτα ρε; Που εισαι; Στον Αγιο Κοσμα; Γελας; Αρκει αυτο; Εισαι τοσο μαλακας;
    Ενδειξη βεβαια του χαρακτηρα του. "αφουδεν κανεται αυτα που λεω και δεν ειστε αυτοι που θελω,τοτε φταιτε εσεις και να πατε να γαμηθειτε,θα σας κανω ανεκδοτο."
    Μιλαμε για νοοτροπια "Πατησιων ωρα 3 τα ξημερωματα"
    Οταν δεν εμπνεεις πια,τοτε κανεις πλακες με τον εαυτο σου και απαξιωνεις τους υπολοιπους.
    Δεν λεω αλλα,γιατι ειπαμε να μη μιλαμε για το παρελθον. Αλλα ειναι πολυ προσφατο το πουστικο στο οποιο αναφερομαστε και πηγε τζαμπα τοσος χρονος, να φτιασιδωνουμε την κοπελα. Και αντι να την θελουμε αρχοντισσα και στο θρονο της,να την μασκαρευουμε σαν χωριατοπουλα -λες και ειναι αυτη η μοιρα της-για να την γαμισει ο Σερβος στα γεραματα.
    Τραβα στη Στανιση ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Mike21hlk: Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΚΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ 46. ΓΟΝΙΜΟΤΑΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΝΤΑΜΠΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ή ΒΟΗΘΟΣ Ή ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΑΙΖΕΙ 4-3-3. Άλλα θα δούμε βάσει πληροφόρησης που παίρνω. Ο ΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΜΙΧΑΛΙΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΟ ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pantos kapios eixe grapsei edw gia ton burns
    pou einai taxutatos alla ampalos opote kanei mono gia anoixtes amunes

    kai o Le frog ton evaze kontra stis pio kleistes ...

    xtes ton eidame na mpainei sto 0-2 otan kai o Aris ypothetika tha anoigotan gia na paiksei resta

    kai ekane zimies,paraligo na valei kai goalara palikarisia

    episis oli ti vdomada legame gia apousies sto kentro tou Ari , kai o ispanos ekane to autonoito
    tous xtypise AKRIVWS ekei pou ponagane

    kai 0-1 na elige , de nomizw na kinduneues katholou
    idi sta stigmiotypa psaxnoun na valoun fasi Ari kai de vriskoun
    kai paizoun mono ti klotsa tou leonardo


    genika o typos edeikse oti kovei to mati tou kai den einai mpaglamas
    pisteuw an petyxei to niomplia mprosta tou , tha ton isopedwsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς monegascos: Μόλις τώρα το έκλεισα με τον Καραγιαννίδη. Και γράψαμε την στήλη και τα αποδυτήρια. ΜΟΝΟ ΑΕΚ, απο μεθαύριο βέβαια καθότι τα πιεστήρια έχουν κλείσει. ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ.
    Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ κι άρα και τις θέσεις στο σαλόνι. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΤΙΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ. ΟΙ ΚΑΡΤΑΡΑΪΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΟ Χ-2 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΡΑΒΗ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ SUGAR, ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΟΙΒΕΙ ΤΑΛΛΟ. ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα η Κατερινα τι φταιει ρε Χρηστο...?
    Καλος και αγιος ο Λυμπε,αλλα νομιζω πως τον πηραμε για πατερ-φαμιλια στ`αποδυτηρια(!)...Αστον να εμψυχωνει τους παικτες απ`εξω,και μην αλλαζεις τιποτα,Μανωλη,γιατι ο Παο δεν ειναι Αρης.Και με εναν "Κακο",το παιζεις το παιχνιδι στα ισα,για να μην σου πω οτι εχεις και προβαδισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Mike21hlk: ΣΤΟ 35 ΉΜΑΣΤΑΝ 0-0. 60-40 ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ 6-1 ΤΕΛΙΚΕΣ. Ο ΣΑΧΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ 0-2. ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ CHAMPIONS LEAGUE. KI ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΟΙΜΑ.
    ΡΕ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ; ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ; ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ; ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΟ. ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΛΑΓΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ.
    ΧΡΥΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΕΙΧΕ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Χρήστο: Αδερφέ, σφάζεις με το μαχαίρι που το έχεις κάνει γυαλόχαρτο. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ. ( Αν κάνεις κουράγιο μέχρι το άλλο Σάββατο, τα έχω γράψει για το τι πανηγυρίζει ο Έλληνας )ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ή ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ.
    ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ. ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Α, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΛΕΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς monegascos: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ; ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΟΝ ΝΙΟΜΠΛΙΑ; ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to vazela tha ton pidiksoume giati einai to poutanaki mas kai einai upo katoxi edw kai panw apo 30 xronia

    n 40ara einai sigouri

    thelw apotelesma sto velgio na pame gia to parapano, 55+

    polu goustarw na tous dosoume kai eisitiria na to apolausoun ki autoi

    ki exw vaftisia stis 12 to mesimeri sto karpenisi , sfaira tha katevw katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Mike21hlk: Βρε απο το στόμα σου και στου Σκόκο το πόδι ( δεν μιλάω για τα βαφτίσια ). ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΥ, που τις έχω γράψει για αύριο;
    Ο Τόλης, που γέλαγε σήμερα, απο την ψωλιά και το 40 είναι πολύ με τον πυρήνα των 15, έτσι και δει το 55+ , δεν θα έρθει για να μην είμαστε υπεράριθμοι. χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. HAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHA

    mporei na rthei gia to lesviako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pera apo ta noumera kai tous mesous orous pou anaferthikan sti gwnia , gia mena kritirio einai o telikos kupelou meta to 4-3

    pou ksenerwsane oi panigirtzides kai itan mono oi AEKtzides sto gipedo

    autoi eimaste pano katw oi mpeton gipedikoi

    tous allous tous theloume gia ti lezanta ,to mpougio kai to panigiraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΝΩΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ..ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Κ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ..

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 0-1 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΣ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ..
    0-2,0-3,0-4 Κ ΟΣΟ ΠΑΕΙ..ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΩ Κ ΕΝΑ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΑΝ ΑΕΚ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ..

    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..

    ΣΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΣΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 7 ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Κ 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ 14 ΧΡΟΝΙΑ..ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΟΛΑΓΝΕΙΑ ΔΛΔ.ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ,ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ..ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΥΜΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΤΟ 3025..
    ΕΦΕΡΕ 2-2 ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ..Κ ΓΛΥΤΩΣΕ ΣΤΟ 89..ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ Κ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΥΡΑΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 3-1.ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ Η ΟΥΡΑΓΟΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..

    Υ.Γ2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ..ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ..ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ Κ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..

    Υ.Γ3 ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ? ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Κ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ Κ ΑΠΟ 3ο ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

    Υ.Γ4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΖΗΚΟΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΕΣΜΕΝΩΝ..ΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ,ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΔΑΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ..
    ΑΠΛΑ Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..

    Υ.Γ Ο ΛΥΜΠΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ 4-3-3..ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 2 ΦΟΡ..ΕΚΕΙ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΕΤΑ..ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΓΚΟ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 40 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ..

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mipos pirame to europaiko kipelo kai den to gnorizo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημερα σε οους.
    Θωμα συμφωνω σε αυτο για τον Λυμπε. Δεν τον βγαλαμε αχρηστο,προς Θεου,ουτε βλεπουμε φαντασματα. Αλλα ειναι συστηματα-ειδικα αυτα με ισχυρους αντιπαλους εκτος εδρα κυριως-,οπου δεν χωραει.Οχι λογω αξιας, αλλα τροπου παιχνιδιου του.

    Να αποδωσουμε τα ευσημα στον bloger για την θεση του εξ'αρχης οσο αφορα στο "οικογγενειακο κλιμα" και το Αυστραλιανο θαυμα", οπου ελεγε απο τοτε οτι ολα ειναι προπετασμα,ολα ειναι ψεμα,ολα ειναι κατασκευασματα της διοικησης και οτι θα φανουν στο-συντομοτατο πως αποδειχθηκε-μελλον.
    Και αυτο, γιατι ηταν μια "επικινδυνη" θεση,ευκολα παρεξηγησημη,που εριχνε τους προβολεις πανω του. Προβολεις που κρατουν κατι Καζαμιες.(το συνηθιζουν να κρατανε φαναρι αλλωστε)
    "Και αποδειχθηκε (ευτυχως η δυστυχως) σωστος. Μαλλον ευτυχως θα πω εγω. Και καλως εγιναν οι ηττες νωρις-νωρις(ΥΓ 3) και οι μασκες επεσσαν πριν μπουμε στο παρτι,οπου απλα θα καναμε τον καραγκιοζη για αλλη μια χρονια και θα γελουσαν συγκαταβατικα οι αλλοι με την παρτη μας.
    Η ταριφα του Σκοκο αδερφε,συνεχως ανεβαινει και "απορω" γιατι δεν τον εχουν κλεισει ηδη, αφου με τετοια γκολ και εμφανησεις-λογικα-θα ζηταει ολο και περισσοτερα. Η μηπως αυτο ειναι το ζητουμενο τελικα;Γατος ο Αδαμιδης.Διαφωνω οτι ειναι μονο νομικος διχως το "οικο".Ειναι οικονομικος μεγας.: "αλλαζουμε προπονητη,ελευθερωνεται ο Σκοκο,βαζει δυο-τρεις γκολαρες στα παιχνιδια βιτρινα που ερχονται και τον μοσχοπολουλαμε στο ζενιθ" Αρχοντας.

    Ανωνυμε, αν παρουμε Ευρωπαικη κουπα θα σε ενημερωσουμε,αφου δεν θα το παρεις χαμπαρι,ειναι βεβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλημερα.απολαυστε την στιγμη.απλα για τους εχοντες μικρη μνημη:δεν πηραμε δεξι μπακ.δεν εχουμε αριστερο.στο κεντρο λοιπει καποιος παιχτης.δεν μπηκαν λεφτα στην ομαδα.
    ενας προπονητης ηρθε με γνωσεις και ορεξη για δουλεια.τιποτα αλλο.δεν γιναμε υπερομαδα ξαφνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. nemesis min ta les auta giati edo panigirizoun
    tin allagi tis omados
    toso tin exoyn mikrini tin omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NEMESIS,ΑΝΩΝΥΜΕ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ Η΄ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ..ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ
    ΔΕΞΙ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ..
    ΑΝ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΙ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΙΚΟΝ , ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ..
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟ..


    ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ..
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. opa mages , sugnwmi pou panigirisame ta 4 goal sto formarismeno ksekoliAri tou kouper

    les kai ginete kai kathe mera

    sugnwmi kai pali e
    de tha ksanaginei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με μισή ώρα καθυστέρηση θα ξεκινήσει το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπως έγινε γνωστό από τη Superleague. Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 21.00 αντί στις 20.30, καθώς στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα παίξει νωρίτερα (16:30, αν κι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ) ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Οπως ανακοίνωσε λοιπόν η Superleague: «Σε συνέχεια αποδοχής αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αγώνας A.E.K. - Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στις 21:00 (αντί για τις 20:30), λόγω διεξαγωγής αγώνα μπάσκετ την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. mike21hlk είπε...
    les kai ginete kai kathe mera
    ----------------------------------------
    paliotera ginontousan kathe mera
    san ta saliggaria siga siga bgainoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 0-4 sto xarilaou kathe mera ?

    thymise mou ti proigoumeni 4ara ekei mesa

    0-3 thymame egw me santos pou imouna kai mesa

    thymise mou re file tis kathimerines 4ares sto vikelidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. aris-AEK
    1959-60 2-1
    1960-61 3-1
    1961-62 0-0
    1962-63 0-1
    1963-64 2-0
    1964-65 0-1
    1965-66 2-1
    1966-67 2-0
    1967-68 1-1
    1968-69 2-0
    1969-70 1-2
    1970-71 1-1
    1971-72 3-2
    1972-73 2-0
    1973-74 1-0
    1974-75 1-1
    1975-76 1-0
    1976-77 0-1
    1977-78 2-0
    1978-79 2-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ aris - AEK
    1979-80 0-0
    1980-81 1-1
    1981-82 3-0
    1982-83 1-1
    1983-84 1-2
    1984-85 0-0
    1985-86 0-3
    1986-87 1-3
    1987-88 4-1
    1988-89 1-0
    1989-90 1-2
    1990-91 2-1
    1991-92 0-01992-93 1-1
    1993-94 2-0
    1994-95 2-1
    1995-96 2-1
    1996-97 3-2
    1997-98 Στη Β` Εθν. ο Άρης
    1998-99 2-0
    1999-00 1-1
    2000-01 0-3
    2001-02 0-3
    2002-03 1-1
    2003-04 1-2
    2004-05 1-1
    2005-06 Στη Β` Εθν. ο Άρης
    2006-07 1-3
    2007-08 0-1
    2007-08 (play off) 4-0
    2008-09 1-1
    2009-10 1-1
    2009-10 (play off) 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. to vlepeis to kathe mera ?

    istoria egrapse o manolo ,thetiki malista (oxi sa ton allo)

    kaname malakia pou to panigirisame e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. mike21hlk
    opa mages , sugnwmi pou panigirisame ta 4 goal sto formarismeno ksekoliAri tou kouper
    ______________________________________________

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 4 ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ..
    Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ...
    ΜΕ 2 ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , Κ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΔΡΕΣ..ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ,ΧΩΡΙΣ ΧΑΦ,ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ..
    Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. etsi akrivws thoma

    to 4 itan to kerasaki sti tourta
    kai 0-1 mia xara tha itan , alla pos na to kanoume , grapsame kai istoria

    apo dw kai pera opote ginonte anafores sta metaksy mas paixnidia , o ekastote speaker tha leei "n varyteri itta tou ksekoliari itan to 10' me 0-4"

    kai fysika antilamvanomnaste pos oi kapetanos kai yahits de ginane maicon kai roberto carlos apo auti ti 4ara oute o makos metamorfothike se gatuso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΛΑ ΝΤΕ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ..

    ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..
    ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Ράφικ Τζιμπούρ, με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, αναφέρθηκε στο καταπληκτικό γκολ του Σκόκο, την εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ αλλά και την πορεία της ομάδας με το Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία.

    Αναφορικά με το καταπληκτικό γκολ του Σκόκο τόνισε: «Ο Νάτσο Σκόκο πέτυχε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Ήταν εκπληκτικό τέρμα σε έμπνευση και εκτέλεση. Νομίζω πως ο Νάτσο Σκόκο ήταν και ο MVP της αγωνιστικής, είχε εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση με τον Άρη.»

    --------------------

    hahahaha

    kanei douleia o psuxologos leme

    autoi edw upotithete oti den miliounte , paizoun mpounies kai xalousane to clima pou efiaxne o vatraxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ? ΑΝ ΔΩ Κ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΦΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Η΄ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Που θυμήθηκες τον Καπετάνο ρε θεούλη!Μάλλον το έγραψες για να δείξεις ότι η ομάδα του Νικολαίδη τώρα δικαιώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. to egrapsa giati ton mperdepsa me to lago

    gia dikaioseis peri xafie , psakse allou

    thymithikes kamia 4ara sto xarilaou ? estw kai sti katoxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κωστας-Φλωρινα19 Οκτωβρίου, 2010 12:51

    Eλα ρε Μαϊκ.....δεν θα πανε για μπυρες κιολας....
    Δεν μαλακωνει με εναν ψυχολογο ο γκαμηλιερης,παιζει χαλλαρα μπουνιδια ξανα,αν τον κουρδισει καποιος....
    Απλα η αλλαγη κλιματος,τον φυσηξε και αυτον στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ειρωνικά το είπα για δικαίωση Νικολαίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κωστας-Φλωρινα είπε...
    Eλα ρε Μαϊκ.....δεν θα πανε για μπυρες κιολας....
    Δεν μαλακωνει με εναν ψυχολογο ο γκαμηλιερης,παιζει χαλλαρα μπουνιδια ξανα,αν τον κουρδισει καποιος....
    Απλα η αλλαγη κλιματος,τον φυσηξε και αυτον στο κεφαλι.
    ------------

    kosta auto me ta kala paidia sti mpala einai muthos
    pitsirikades kata kurio logo xwris idieteres spoudes einai kai einai ekseretika logiko na paizoune kai kamia mapa pou kai pou otan einai 30 mantraxaleoi mantromenoi kathe mera mazi

    apo kei kai pera , einai thema ton dimosiografon kata poso tha to kanoun vrakolastixo
    eidika otan yparxei ena texneio apo pisw pou exei analavei ti maziki paragwgi dikaiologiwn gia ton ...poluniki

    thymisou ti prwti xronia garsia sto paok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Mike21hlk: Ολόσωστα και σκέψου και κάτι άλλο: Εμείς , κάτι βετεράνοι πενηντάρηδες, μαζευόμαστε δήθεν για να παίξουμε μπάλα ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ. ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Ανώνυμο: ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ; ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ.
    ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ; ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1971.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΛΥΝΕ Κ ΕΔΕΝΕ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ..
    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΣΑΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ..ΤΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΡΩΝΕ Κ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ..
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..PASSING GAME..ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΑΛΛΑ..ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..ΕΠΙΣΗΣ..ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ..ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΔΕΙΞΕ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΤΣ..ΕΠΙΣΗΣ..ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ..ΟΤΙ Ο DIOP ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ...ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ..ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ..ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ..ΠΟΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ..ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΘΥΜΕ ΜΠΑΚ..Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΠΑΚ..ΟΧΙ ΜΠΑΚ ΧΑΦ..ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ..ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ...ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ!!ΧΑΑΧΑΑΧΑ...ΤΣΠ...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΑ ΟΜΑΔΑΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΧΑΡΗΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΝΙΩΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ..ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ..2 ΓΚΟΛ..ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..2 ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ..ΑΡΗ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΛΟΥΙ..ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΣΙΔΕΣ..ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Χ2...ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ 2...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 4 ΑΠΟΔΟΣΗ!!ΣΤΟ 2.85 ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ..!!!ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ!!ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧ...ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.....

    Υ.Γ..1..Ο ΔΕΛΛΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙ??ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΕΤΡΕΧΕ..ΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧ..
    Υ.Γ..2..Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ 0-4 ΤΟΝ ΑΡΗ..ΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ..ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!
    Υ.Γ..3..ΑΕΚ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. noumero eisai esu abramidi kai ta
    lamogia pou kaneis parea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς Ανώνυμο: Για πες μου τις παρέες μου; Και συγνώμη για το νούμερο. Σε ανύψωσα απο το μουνόπαννο που είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ . ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΛΛΛΩΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το μπαλάκι στην Κυβέρνηση έριξε πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ προαναγγέλλοντας εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Περίπου 50 λεπτά (στις 12.30 ξεκίνησε και στις 13.20 ολοκληρώθηκε) διήρκησε η συνάντηση που είχε η ΑΕΚ με τον υφυπουργού περιβάλλοντος ενέργειας και κλιματικής αλλαγής Θάνο Μωραϊτη, στο γραφείο του τελευταίου. Από την ΠΑΕ το «παρών» έδωσαν οι Αδαμίδης, Κωσνταντίνιδης, από την Ερασιτεχνική οι Χατζηχρήστος, Τόγελος, όπως επίσης και ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος. Η συζήτηση, όπως γράψαμε, έγινε με θέμα τις νομοθετικές ρυθμίσεις του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τονίζει βγαίνοντας από τη συνάντηση: «Καταθέσαμε μία συγκεκριμένη πρόταση. Πλέον περιμένουμε την απάντηση της πολιτείας και πολύ σύντομα θα ξέρουμε που βαδίζουμε. Μέσα σε ένα μήνα θεωρούμε ότι θα έχουμε την απάντηση της πολιτεία. Βλέπουν το σχέδιο πολύ θετικά. Πολύ σύντομα θα έχουμε απάντηση. Παρουσιάσαμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για πρώτη φορά».

    ______________________________________________

    ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ,ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΜΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ..
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΝΕΙΡΟ..

    ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΘΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ..
    ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ..ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΠΑΛΑΤΙ..
    ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΟΚΑΛΛΩΜΕΝΟΣ ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Κ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ!!!!
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ , ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ...
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ..ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΞΕΔΡΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !!!!


    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Thomas
    και μετά ξύπνησες και καταλαβες ότι αυτή η στιγμή απέχει καμιά κατοστάρα εκατομύρια ευρώ και τα σχετικά γλυψίματα στην κυβέρνηση!
    Ασ έρθει και θα σε αφήνω να παρκάρεις στο πάρκιν του σπιτιού μου να μην ταλαιπωρήσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ..ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδιά ούτε τρελενόμαστε ούτε θεωρούμε κάτι δεδομένο.
    Σίγουρα το 0-4 δεν έρχεται κάθε μέρα και γι αυτό η χαρά μας είναι μεγάλη!Ασφαλώς και είναι η ίδια ομάδα με πρίν με μια ουσιώδη διαφορά που λέγεται ψυχολογία.Και όταν αυτή αλλάζει θετικά τότε ο εργαζόμενος-και οι ποδοσφαιριστές εργαζόμενοι είναι-συμπεριφέρεται διαφορετικά προς το καλύτερο πάντα.Και αν υπάρχει τρόπος να κρατιέται αυτή η ψυχολογία ψιλά τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα έχουν περισσότερη διάρκεια..
    Υποψιάζομαι αυτή θα είναι η βασική δουλειά του συνεργάτη του Μανόλο που έφερε μαζί του.Επίσεις πιστεύω ότι η νίκη της Κυριάκής δεν έχει να κάνει με την ψυχολογική δουλειά που έγινε αλλά από τη αύρα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kati eida oti sto basket zitisame to gipedo tou panelliniou

    makari na mas katsei an kai duskolo logo oikonomikou
    ostoso einai terastia eukaireia na kitrinisei to kentro kai to gipedo einai polu kalutero apo to sporting

    n omada einai sxetika kali ,oxi oti epese kana trelo xrima se sxesi me persy alla einai antagwnistiki giati polles omades dialuonte kai rixnoun polu ta budget tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τελικα η ψυχολογια εφερε το αποτελεσμα και την εμφανηση, η η τεχνικη δουλεια Μπαμπη;
    Μπερδευτικα...

    ειναι και τα δυο.Που στη προκειμενη περιπτωση ειναι το ιδιο.
    "αλλαξε το κλιμα" (πραγματικα ομως) λεει ο ενας.
    "ελευθερωθηκαμε..." λεει ο αλλος.
    "εφυγε το αγχος..." λεει ο τριτος.
    "αλλαξαν τα αποδητηρια..." λεει καποιος αλλος απο τα παιδια μας.

    Εγω ξερω οτι οταν ερχεται ενας νεος προπονητης ερχεται και το νεεο αγχος για τους παικτες. Ναι,αλλα αυτα οταν δεν υπαρχει τοσο στιμωξιδι και τετοιο κακο κλιμα πριν. Γιατι σε αυτη τη περιπτωση,η ελευση νεου και αγνωστου (αρα και "επικινδυνου" μεν αλλα και απαλλαγμενου απο αγκυλωσεις και κομπλεξ με προσωπα προπονητη δε) λειτουργει ευεργετικα στα αποδητηρια. Και κατ'επεκταση και στο γηπεδο βγαινει αυτο.
    Το ζητουμενο ειναι αυτο να κρατηθει ψηλα και σε διαρκη ενταση,ωστε να μη ξεφουσκωσει σε τρεις-τεσσερις βδομαδες.
    Και δεδομενου οτι εχουμε να κανουμε με καποιον που χειραγωγουσε πραγματικες βεντετες σε ενα ακρως ανταγωνιστικο και απαιτητικο πρωταθλημα,τοτε μπορουμε να πουμε με -οποια- δοση αισιοδοξιας οτι αυτο δεν ειναι μια τυχαια αρχη που γεννηθηκε πανω σε συμπτωσεις, αλλα οτι πραγματι ο φαρμακοτριφτης απο την Primera μπορει να κανει ζαφτι τα μουλαρια μας,καθ'οτι εχει δουλεψει με γκανιαν.
    Και θα φτιαχτει,θα χτιστει ενα κλιμα τετοιο που να μην εποτρεπει πισωγυρισματα,βασισμενο στη δουλεια και το σεβασμο στην ιεραρχια. Στην ανταποδωτικοτητα και την πραγματικη διαθεση εκατερωθεν. Βοηθαει και η γλωσσα.
    Δεν μπορω να ξερω ποσο θα κρατισει η ιστορια "Χιμενεθ". Ευχομαι,μεσα στον αχταρμα που ζουμε τα τελευταια χρονια και δη τα δυο τελευταια,στις αρπακολατζιδικες και επιπολαιες επιλογες,στις λυσης αναγκης και στις ασπιδες,στις απουσιες,τις αγνοιες και τις μαλακιες που εχουμε δει και υποστει,να παρουσιαστει η περιπτωση του σαν το φως στο σκοταδι,σαν η εξαιρεση στον κανονα, και να αποδειχθει λιρα εκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οσο για το γηπεδο ενταξει. Εχει καθε ΑΕΚτζης-αρα και ο Θωμας- το δικαιωμα να κανει το ονειρο του. Ποιος δεν το εχει κανει;
    Το οποιο, ειναι τοσο μακρυα και τοσο κοντα.
    Το ξερουμε ολοι. Θα μπορουσαμε να ειχαμε ηδη γηπεδο και να ειχαμε ξεχασει κι'ολας τον αγωνα,το αγχος,την αναγκη και την σφοδρη επιθυμια για την αποκτηση του,κανοντας τις τωρινες ονειροπολησεις οριστικο παρελθον.
    Αλλα ελα που εχαμε-και εχουμε- μπλεξει με μαλακες,ατομιστες,γαιδουρια και λαμογια.
    Οπως και να εχει, αυτη η στιγμη αργα η γρηγορα θα ερθει. Ειναι βεβαιο. Ας μη μας μπερδευει η περιπτωση της αλογοτροφης.
    Εδω,οι "δικοι μας" χτιζουν γηπεδο σε ενα χρονο αν θελουν. Και οχι αν μπορουν.
    Και την πολιτεια την χεζεις. Τι θα πει "να δουμε τι θα πει" και "να δουμε τι θα αποφανθει η Πυθια στο γραφειο του υπουργου" και "να το κοιταξουν ζεστα οι υπευθυνοι" και "ειναι στα χερια τους πια η περιπτωση".
    "Στας χειρας σου παραδιδω το πνευμα μου".
    Εν μεσω κρισης,με μηδενικες επενδυσεις και τα παντα σταματιμενα,παρουσιαζεται μια εταιρεια που λεει "επενδυω 100 μυρια" και θα περιμενει το κονκγλαβιο της ανυπαρξιας και του λαμογισμου και θα κατσει να μπλεξει στα γραναζια του Δημοσιοδεινοσαυρου; Πλακα κανουμε;
    Ξεκινας κανονικα και τους λες "ακολουθιστε μας". Και αν δεν θελετε,σας παμε και στο Ευρωπαικο δικαστηριο η σας κανουμε ρεντικολο στις Βρυξελες για "αρνηση επενδυτικου προγραμματος εν μεσω μνημονιου και πεινας".
    Αυτοι ειναι γελιοι. Αλλα και μαθημενοι να αρνουνται τις επενδυσεις και να λενε "ναι" στα δανεια. Καταλαβατε νομιζω γιατι ειμαστε εδω που ειμαστε. Δηλαδη στον πατο.
    "Νομοι" θα μου πεις. "διαδικασιες" "θεσμικα πλαισια". "Παπαρια" θα σου πω και εγω. Εδω θα επενδυσεις δεκαδες εκατομυρια,θα δωσεις δουλεια σε κοσμο,θα αναπλασεις μια ολοκληρη περιοχη θα πιασεις απ'το χερι μια ολοκληρη πολη. Και θα κατσεις να σχοληθεις με αυτους που φορολογουν τα...αυθαιρετα,δηλαδη την παρανομια; Που ειναι οι "νομοι" τα "πλαισια" και οι "συντελεστες δομισης εκει; Τι λεμε τωρα; Ανεκδοτα;
    Δεν υπαρχει τιποτα. Πας μπροστα και οι χανοι πολιτικαντιδες ακολουθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. mike21hlk είπε...
    kati eida oti sto basket zitisame to gipedo tou panelliniou

    ------------------------------------------------
    ειναι πολυ δυσκολο να το δωσουν αν και ο γκουμας ειναι αντιπροεδρος
    μακαρι να το δωσουν θα πηγαινει περισσοτερος κοσμος απο το ελληνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. παιδια
    μεγαλη η νικη αλλα κρατατε μικρο καλαθι
    μην αγνοειται την ιστορια, διαρκεια χρειαζεται η ομαδα και να μην κανουμε σαν τους νεοπλοτους που με την πρωτη οικονομικη επιτυχια κανουν σαν μαλακες
    δεν εχει μεγαλη σημασια απο ποτε παμε στο γηπεδο αλλα τι βλεπουμε σ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Να παψουμε να χαιρομαστε,μη τυχον και την επομενη κλαψουμε;
    Γιατι,ειναι κατι αλλο η ζωη απο αυτο;
    Καλωδια στο αιμα να βαλουν οι ανεραστοι και τα "λευκα κολαρα".
    Γουσταραμε την τεσσαρα,την απολαυσαμε και παμε για αλλα. Και ο καθενας το"πανιγυριζει" η το "γιορταζει" η το "χαιρεται", η το "απολαμβανει" οπως γουσταρει. Μετρο δεν μπαινει.
    Το μετρο οφειλουν να το εχουν και να το εφαρμοζουν οι παικτες και ο προπονητης.
    Οχι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ (22 ΕΤΩΝ ) ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ..
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΠ΄ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..

    ΤΩΡΑ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ..ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ Η' ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ HOLLIDAY INN..
    ΟΜΟΡΦΙΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @Χρήστο
    Μίλησα εγώ για καμιά τεχνική;Ή τα έγραψα λάθος και δεν τα κατάλαβες;
    ''Επίσεις πιστεύω ότι η νίκη της Κυριάκής δεν έχει να κάνει με την ψυχολογική δουλειά που έγινε αλλά από τη αύρα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.''ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
    ψυχολογία ποδοσφαιριστών προερχόμενη από την αλλαγή προπονητη ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Να δεις που μόλις μπούμε, θα πέσει η στέγη. Ρε είναι τρομερό. Ο Νοτιάς, που θέλει να βγάλει λεφτά απο την ΑΕΚ - δηλαδή να πάρει πίσω αυτά που του τα παρουσίασαν σαν επένδυση - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΛ ΚΑΙ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΟΡΤΟ. ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. steven
    και συ εαν εισουν στην θεση του νοτια το ιδιο θα εκανες, οχι μονο εσυ αλλα ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. e ntaks , me tetoia vasiliki sumvasi kai 6 xronia diafimisi kai lezanta , o steven toulaxiston tha xe paradwsei palati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. proponitiko auto to diastima fiaksane polles omades
    o nionios, o asteras, o paok ksekinise klp

    tosi diafimisi osi epese sto diko mas ,den epese se kanena allo

    molis exane mats o xafies , edine synenteuksi typou gia to proponitiko
    kai opoios ta ekane skata edw kai 6 xronia , anaferotan pali sto proponitiko
    to opoio, otan akoma itan maketa , xaraktirizotan ergo pnois gia tin AEK , ergo pou THA ANIKEI STHN AEK

    meta mas proekupse sumvasi kai piesi gia tis lakouves ton thrakomakedonon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. pios de thymate ta ateleiota dimosieumata kai prwtoselida tou allou texneiou?

    kai fysika to mparaz ton thlaseon , ti manoura tou ferer gia ton akatallilo xwro kai paei legontas

    enw fysiologika erwtimata opos to giati de rixnane kana tono kopria stis lakouves mexri na teleiosei to ergo ton 15? ek , den tethikan pote ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς dimitri: Ναι, μπορεί να ήθελα να βγάλω τα χαμένα μου. ΑΛΛΑ , δεν ξέρω για παλάτι που λέει ο Μιχάλης , ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πως δεν εγραψες ρε Μπαμπη για τεχνικη; Μιλησες για "τεχνικη" ηγεσια.
    Εκτος και αν ηθελες να γραψεις "τεχνιτη ηγεσια" εννοωντας τον Αδαμιδη.Πλακα κανω.
    Τελος παντων εννοω, οτι ακομα δεν καταλαβαινω γιατι αφου η "ψυχολογικη δουλεια που ΕΓΙΝΕ" απο τον ψυχολογο δεν επιρεασε την ομαδα,αλλα μονο ο προπονητης με την ελευση του επιρεασε την ψυχολογια των παικτων; Τοτε πως ΕΓΙΝΕ η δουλεια του ψυχολογου; ΕΓΙΝΕ η δουλεια του ψυχολογου αλλα ΒΓΗΚΕ η δουλεια του χιμενεθ μονο;
    Με μπερδευεις ευχαριστα. Φαντασου να αρχιζει να αποδιει και το εργο του τρελογιατρου της ομαδας,τι εχει να γινει.
    Να τον δω οκλαδον με τζεμπερι στο κεφαλι και να υπνωτιζει τον Τζεμπουρ κατω απο την τεντα που θα φτιαχτει στα Σπατα-αντι για το κτηριο,που δεν θα ειναι τα ταυτοχρονα ετοιμο διαβαζω- και τι στον κοσμο.

    Και μια και λεμε για αυτα τα ταλαιπωρα τα Σπατα,πραγματικα ειναι τραγικο. Και για γελια και για κλαματα. Και Ελληνικοτατο βεβαια.
    2 χρονια για ενα υποστεγο και δυο χωραφια.
    Και οι αλλοι στελνουν δορυφορους στον Αρη και εχουν πυρινοκινητα αεροπλανοφορα.
    Που πας ρε Καραμητροοοοο....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Mike21hlk: ρε συ Μιχάλη, μπας και πληρωνουμε απο τωρα και γι 'αυτό δεν καίγεται ο τύπος; Για ψάχτο λίγο. ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ, ρωτάω. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΡΙΧΝΕΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. to palati den to evgala apo to mualo mou , to legane oi maketes me tis pisines

    pou ginane WC 1x1 me plakaki apo ti ravena sto sximatari
    les ki endieferan kanenan ola auta

    emeis gipedo pame , oxi sto proponitiko

    an to ekane kanas AEKtzis , e toulaxiston meta apo tosa xronia kai me prooptiki aposvesis , an mi ti allo tha to paredide opos to prologize ,diladi palati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προς Χρήστο: Νομίζω η καθυστέρησις οφείλεται στα είδη υγιεινής. Το διάβασα σήμερα. " Πού θα γίνεται η αποκατάστασις των αθλητών;" Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Πίνεις τα μυοβαλσαμωτικά μετά το τρέξιμο και βουρ για χέσιμο. Να μην σε πιάσουν και "φτιαγμένο" την Κυριακή. ΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΑΥΤΌ. Ο,ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ρε συ Μιχάλη, μπας και πληρωνουμε απο τωρα και γι 'αυτό δεν καίγεται ο τύπος; Για ψάχτο λίγο. ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ, ρωτάω. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΡΙΧΝΕΣ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ;

    ---------------

    polloi eixane auti tin aporia kai malista de distasane na pane kai sta spata na mathoun leptomereies

    ostoso diapistwsane pos ta erga (auti ti fora) kolisane stin apergia kai mathane pos tha einai etoimo noembri

    tha doume
    pantws gia na lene pos o ispanos psaxnei spiti ekei konta , mallon auti ti fora tha teleiosei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Mike21hlk: ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΔΩΡΕΑ. ΚΑΙ ΘΑΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΘΕ.
    ΑΛΛΑ Η ΜΟΙΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ( για κληρονομιές μιλάω ) ΣΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ , ΛΕΖΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ: ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο μονος που εχτισε σε χρονο μηδεν (δηλαδη εξωελληνικο χρονο)ειναι ο Κοκκαλης. Και γνωστα το πως και το γιατι.
    Ειπαμε Δουλεια αλλιως δεν γινεται.
    Ολα τα ειχε ο Νοτιας.:
    Και με απροσκοπτη χρηματοδοτηση. Και με εταιρεια δικια του.Και μετον καιρο πριμα. "Μεσα" δηλαδη και "ακρες" και οχι αστεια.
    Εστω και ενα φορτηγο,τρια καροτσια οικοδομης,δυομιση μυστρια,δυο σπασμενα φτυαρια,τρεις Πακιστανοι αν ηταν το "συνεργειο" θα επρεπε να ειχε παραδωσει πριν το καλοκαιρι.
    Ακου δυο χρονια. Το φραγμα Χουβερ κατασκευαζουν;
    Αν βαλουμε μεσα στο χρονο και τα σχεδια,τα προσχεδια,τις στατικες μελετες,τους διαγωνισμους,την ολη "προεργασια"(sic),δεν ειναι δυο τα χρονια αλλα παμε στη εποχη του Φαραω "Θεμιστοκελμεν"του κοντοβρακη.Δηλαδη ΕΞΙ χρονια.
    Εδω να πουμε οτι ο Χεοπας χρειαστικε μολις εικοσιτεσσερα χρονια περισοτερα,για να χτισει την μεγαλη πυραμιδα του. Παραλιγο να τον φταναμε δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Επιτεύχθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη «Μεσογαία» για τη σύμβαση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και απομένει η έγκριση από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου στις 23 Απριλίου. Η συμφωνία προβλέπει ετήσιο «ενοίκιο» 600.000 ευρώ που θα ανέλθει στις 720.000 ευρώ όταν παραδοθεί προς χρήση και το τρίτο γήπεδο του προπονητηρίου. Παράλληλα ορίζεται δικαίωμα αγοράς των εγκαταστάσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από 12 χρόνια. Ο χρηματοδότης του προπονητικού κέντρου, Νίκος Νοτιάς, αναμένεται στην Αθήνα το Σάββατο, όμως χθες έστειλε 450.000 ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Mike21hlk: ΟΚ λοιπόν για το προπονητήριο. Αλλά να σε διορθώσω σε κάτι: Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Ή ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ. Αλλάξανε τα κόζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. xristo , mallon o piladakis

    o praktoras , e oso na nai extise se noikiasmeno oikopedo fileto me tis gnwstes methodous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: ΟΚ λοιπόν για το προπονητήριο. Αλλά να σε διορθώσω σε κάτι: Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Ή ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ. Αλλάξανε τα κόζα.
    ----------
    eides ti leei to apospasma pou vrika?

    600.000 pou tha ginoun 720.000 otan paradothei to trito gipedo

    se ti fasi eimaste twra ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το έργο αυτό δυστυχώς έχει συκοφαντηθεί από την ίδια την επίσημη ΑΕΚ και τους λάθους χειρισμούς της και για αυτό τον λόγο δεν δημιουργεί τον ενθουσιασμό που θα έπρεπε και αυτόν που είχε δημιουργήσει τόσο το 2004 που θα γινόταν στις Λεκάνες Αχαρνών όσο και το 2008 που έγινε γνωστό πως θα το φτιάξει ο Νοτιάς. Ο Ευεργέτης Νοτιάς που θα χάριζε στην ΑΕΚ το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ιστορίας της μετά το... πούλμαν. Ετσι έλεγε ο Ντέμης τότε. Μετά μάθαμε πως θα ανήκει προσωρινά στον Νοτιά μέχρι να επιτρέψει η νομοθεσία να περάσει στην ΑΕΚ. Μετά πως θα ανήκει στο Νοτιά μέχρι να εξοφληθεί από την ΑΕΚ. Μετά πως θα ανήκει στο Νοτιά και η ΑΕΚ θα πληρώνει ενοίκιο. Και ξαφνικά πέρυσι τον Ιούλιο μάθαμε πως αναβάλεται η Γ.Σ που θα εγκρίνει την σύμβαση γιατί δεν θα την ψήφιζε κανείς άλλος μέτοχος επειδή το ενοίκιο θεωρείται ασύμφορο αφού απαιτούνται τα ίδια χρήματα για το...μισό προπονητήριο από αυτό που είχε εξαγγελθεί αρχικά από τον Νοτιά. Χαρακτηριστικό είναι το υπόμνημα που είχε στείλει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με το οποίο γνωστοποιούσε και το ότι δεν θα ψηφίσει υπέρ του έργου αναλύοντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Λόγους που υιοθέτησαν και όλοι οι άλλοι μέτοχοι πλην του Νοτιά και του Νάσου Θανόπουλου οδηγώντας σε αναβολή την Γ.Σ του Ιουλίου που τελικά γίνεται... αύριο.


    yparxei kai ena prwtoselido me ti maketa tou proponitikou me lezanta "To kalutero stin ellada" ki ena senio gomenaki dipla pou dilwnei arxitektonas tou ergou kai milaei gi auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς mike21hlk: Ειλικρινά αγνοώ. Για πες μας. Το τρίτο φτιάχνουμε; Ή νοικιάζει σπίτι με την διαφορά ο Νοτιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς Mike21hlk: Ε και γι αυτό είχα προτείνει να γίνει αίθουσα ούζου το παραπανίσιο. Άντε και δοκιμής μελιού Νέας Φιλαδέλφειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. entometaksy , ypirxe kai enas oros pou elege pos TO POSO POU THA DWSEI H AEK SE ENOIKIA , THA AFERETHEI APO TIN TELIKI TIMI OTAN THA APOKTISEI DIKAIOMA AGORAS TOU H AEK META APO 12 XRONIA

    autos o oros kapou diavaza pos aferethike epi adamidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. twra ola auta , YPO ΚΣ den tha eprepe na mas apasxoloun

    kanonika tha apofasize n idioktisia tis omadas na kanei ena proponitiko , tha to ksekinouse , tha to teleione kai ola kala

    mipos kserame pou peftei kai to palio ?
    mia zwi n prwti proponisi pou traviomastan , sti NF ginotane

    alla , epese polu propaganda panw s'auto to ergo
    katarxin mas eipane pos tha EINAI DORO
    kai pos de tha exoume mono to poulman

    meta mas eipane pos to doro tha einai kai palati
    kai tha einai ki asorti me to diastimoploio tou ODDY

    ki enw emeis xazeuame ta palatia , to konto armege apo pisw kai kataliksame na xrysoplirosoume to doro pou tha einai kati ligo kalutero apo tous thrakomakedones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/270751.html

    ki ena sxetiko arthro tou kseRnaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ασχετα:
    Απο την περαιωση και την καταβολη των χρεων θα εξαρτηθει το αν θα εφαρμοστουν νεα μετρα" λενε οι απαταιωνες μεσω των Μεσων τους.
    Δηλαδη: "τρεξτε να παρολαβετε να πληρωσετε γιατι κακα παιδια θα σας βαλουμε κι'αλλα μετρα"
    Εν τωμεταξυ τα "αλλα" μετρα ειναι στο δρομο και αναποφευκτα.
    Τετοιο δουλεμα δεν υπαρχει ουτε σε φυλη του Αμαζονιου.
    εκει θα κρατανε φανταζομαι και τα προσχηματα.:" βαλτε το λευκο κρεας στο καζανι οπως ειπαμε αλλα μη ριχνεται πολυ αλατι γιατι σφυγγει και θα χρειαστει να βρασουμε κι'αλλον". Δηαλδη προειδοποιουν. Λενε μια κουβεντα στο μαγειρα της φυλης. Οχι ετσι. Σαν τα μοσχαρια στη σφαγη. Ετοιμα.Ηρεμα.Χαλαρα.Εγωτερικα. Αλλα τρεμωντας αποφοβο.Που προκαλει ακινησια. Κανονικα σφαγια.Με το ενα ματι στο σφαγεα και το αλλο στην αγαπημενη γελαδα "Γενοβεφα" και το μυαλο να αναπολει τα περασμενα γαμισια στα καταπρασινα λιβαδια.

    Τεσσερα-και αυτα- ζωη ν'αχουνε τα πορισματα για το Βατοπεδι.
    Και ο καραφλος πωλητης ΓΑΠ, παριστανει οτι θα κανει ειδικο δικαστηριο για τα εμπλεκωμενα μπλε καλωπαιδα.Τωρα. Παραμονες εκλογων,με την διαφορα εξανεμισμενη.
    Και ο Βγενοπουλος, η παλακιδα των σειχιδων,ενω μεχρι τωρα σφαζονταν και ελεγε "να μην εμπλεκουν την τραπεζα" και "θα προβουμε σε μηνυσεις για την αποκατασταση μας" κλπ, τωρα γυριζει την πλακα και λεει "ηξεραν για τα ομολογα Αλογοσκουφης και λοιποι. Ηξεραν οτι ηταν Υψηλου ρισκου". Ας προσεχαν δηλαδη που ελεγε και για τους χιλιαδες μαλακες του χρηματηστηριου ο μαιμουδοΣημιτης.
    Ασφαλως και ηξεραν. Αυτος ηταν και ο σκοπος αλλωστε. Λεφτα εκ'του ασφαλους αλλωστε-ειναι γνωστο αυτ- δεν βγαινουν.Πρεπει να ρισκαρεις.
    Και ο τολμων νικα. Και τριγυριζει και ελευθερος.
    Οχι παιζουμε
    Ελλαδα εχεις ταλεντο. Και δανεια. Και χρεη. Και τα χαλια σου. Αλλα δεν πειραζει. Δειχνε με το δαχτυλο προς τα εξω. Προς τας Ευρωπας. Κλαιγε για την καταντια σου και παρακαλα αγγαλια με εναν κιονα να παρεις αλλο ενα δανειακι.
    "...Στο παλτο μου εχω εναν λεκε. Αλλα ειναι καλο που δεν τον βλεπω..." Γ. Σαρανταρης

    Υ.Γ Τον δρομο για την κατασκευη μπορουμε να τον δουμε ανετα αφου μας τον δειχνει-αυτη τη φορα- ο "αντικαπνιστικος νομος". Τον οποιον εγραψαν στα αρχιδια τους οι καταστηματαρχες και βγαζουν φορα πρτιδα τα τασσακια στα τραπεζια,μπας και κατσει κανενας χριστιανος που να καπνιζει,γιατι οπως πανε θα τα κλεισουν. Και ο καρδιοκατακτητης Λοβερδος τρεχει απο πισω απο την εξεληξη με καθαρα Ελληνικο τροπο λεγοντας "θα το δουμε τι μπορουμε να κανουμε και θα το επανεξετασουμε απο τον Δεκεμβρη..."
    Ποιοι "νομοι" και μαλακιες. Δεν υπαρχει τιποτα. Ενα ογκος απο γραμματα σε κατι βιβλια που παριστανουν το αναχωμα προς την εξελιξη και την προοδο. Για αυτο και μονο προκειται και τιποτα αλλο. Και οποιος μπορει,περνει μια σκουπιδοσακουλα,βαζει μεσα αρθρα και παραγραφους και τα κατεβαζει στο δρομο για να τα παρει η σκουπιδιαρα. Περι αυτου προκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Στο Υ.Γ. παραπανω λεγοντας "για την κατασκευη" αναφερομαι στην κατασκευη του γηπεδου και τα ταχα μου-ταχα μοτυ νομικακ ια αλλα εμποδια που καθε λιγο μπαινουν στο δρομο των ευπατριδιδων δικων μας.
    Οπως βγαζεις τα τασσακια εξω,ετσι ακριβως σηκωνεις και γηπεδο.Δεν υπαρχει καμια διαφορα.

    Οσο για το προπονητικο και την η τις συμβασεις του,δεν νομιζω να παιρνει τιποτα απο τωρα ο Νοτιας.
    Αλλωστε απο την φατσα φαινεται οτι δεν ειναι και τοσο μπαγαποντης η αεριτζης. Μαλλον για κοροιδο μοιαζει.
    "Κοροιδο και πλουσιος"; θα μου πεις. ΑΜΕ. Βεβαιοτατα.

    Τωρα,οτι ειναι πολλα για ενα τετοι εργο και τα λεφτα που δωθηκαν(ξοδευτικαν καλυτερα...φαγωθηκαν ακομα καλυτερα)αλλ και για την επινοικιαση του,ειναι φανερο. Ποιοι λενε "ναι" σε αυτο,γιατι λενε "ναι" κτλπ, ειναι γνωστο. Η εταιρεια αντιμεετωπιζεται σαν σκαλοπατι,σχεδον απο ολους. Τουλαχιστον απο αυτους που εχουν λογο εχουν υπογραφη και ειναι υπευθυνοι για τις επιλογες. Δεν μιλαω για την καθαριστρια.
    Αλλο να εξυπηρετεις την εταιρεια απο την οποια πληρωνεσαι και αλλο πραγμα να εξυπηρετεις μια αλλη εταιρεια η ενα αλλο φυσικο προσωπο μεσω της εταιρειας αυτης. εκει ειναι ολο το ζουμι. Το που κοιτας. Και οχι το που εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Προς Χρήστο: ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ : ΟΛΑ ΤΑ "ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ" ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, μόνο το κείμενο μου το Σάββατο ( εκεί να δεις " ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ" ). ΚΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΩ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ( To blog varometro με ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ).
    Ναι, αν δεν πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση αυτοί που πληρώνουν φόρους, ΓΑΜΑ ΤΑ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ. ΡΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΡΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Mike21hlk: Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ( δεν μιλάω για κράτος ). ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΡΕΙΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΝΕΝΝΟΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ που τώρα κι η αρχιπουτανάρα θα κάνει κίνηση στις 21. ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, μην ξερασοχέσω.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, χωρίς να ενοχλώ τον διπλανό μου, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η "ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ" :... μια πολιτεία σωριασμένη έχω σκοπό...
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ Η ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ( γι αυτό διαγράφτηκα το 1984 ). 124 χρονια πέρασαν κι ακόμα ελάχιστοι υπάρχουν αυτήν την χρονική απόσταση της Ελλάδας με την χώρα που διοικεί τον πλανήτη. ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.
    ΡΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ. ΒΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @Χρήστο
    Μόνος σου μπερδεύσαι.Μήπως να αρχίσω να γράφω με γκρρρίκλις;
    Είπα(ξανά)η Κυρικάτικη νίκη δεν οφείλεται στην όποια ψυχολογική δουλειά έγινε(αν έγινε) από τον ψυχολόγο μας,αλλά λόγο της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας(σαν πράξη που εκλάβανε οι ποδοσφαιριστές-ενθουσιασμός δηλαδή.).ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ.ΚΑΠΙΣ;
    ΝΑΙ πιστεύω όταν αυτός αρχίσει να βγάζει δείγματα της δουλειάς του θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ειδικά σε περιπτώσεις που θα πρέπει να διαχειριστούμε τις ήττες που θα έχει ο Μανόλο.Και όταν θα πάψει ο ενθουσιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πανω απ`ολα το δημοσιο συμφερον.Κλεψε τον διπλανο σου,αμα κλεψεις το κρατος σε γαμησα λενε οι Αμερικανοι.Κλεψε τον διπλα σου,αμα κλεβεις και το κρατος εισαι μαγκας,παμμεγιστος,αρχοντας,ολα τα μωρα στην πιστα....
    Ερχεται το τελος,το ξερετε οτι ερχεται.Ειναι να μην γινει η αρχη,οταν γινει δεν θα σταματησει με τιποτα.Οι ανοχες τελειωσαν,η υπομονη επισης.Οι Γαλλοι,για μια αλλη μια φορα,δειχνουν τον δρομο.Στο 140% θα φτασει το χρεος,στο 20% ειναι τωρα η ανεργια,το 1/3 της ανεργης Μακεδονιας εχει ξενιτευτει,και εμεις...περιμενουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. vgale re malaka mourinie to ronaldo eksw kana duo mats na doume ti tha ginei

    afou de mporei to paidi kai frenarei kai oli tin omada

    exeis ozil - di maria kai kentira pou paizoun me ti mia kai opote paei n mpala s'auto tro arxeidi ,kolaei olo to paixnidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή