Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

           Μιλάω για τις πρωτοφανείς ενέργειες της αθλητικής δικαιοσύνης που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Για να τις θυμηθούμε συνοπτικά: 1. ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ ΟΣΩΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ( Αδαμίδης, Μαρινάκης, Πατέρας, Ζαγοράκης ) 2. ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ ΟΣΩΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ( αλογοτροφή, δαφνοστεφανωμένη). 3. ΑΜΕΣΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, που προκαλούν την απορία ( ας πούμε η τιμωρία της αλογοτροφής για το ματς με τον ΠΑΟΚ- αν μείνει βέβαια, που πιστεύω οτι θα μείνει).
           Θα πεταχτεί τώρα ο νομιμόφρων και θα μου πει οτι καλώς γίνονται αυτά κι έπρεπε επιτέλους να μπει μια τάξη σε όλη αυτήν την ατιμωρησία που βασίλευε τόσα χρόνια. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ; ΚΙ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ που είναι για ξύσιμο; Όχι φίλες και φίλοι. Δεν άλλαξε τίποτα ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΕΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
         Το θέμα είναι αλλού. Χτυπώντας ταυτόχρονα το τέως ΠΟΚ, ετοιμάζεται για εξοντώσεις μικρότερων ομάδων απο την μια, αλλά απο την άλλη βάζει σε θέσεις μάχης όλους τους φιλάθλους των μεγάλων ομάδων με τον εξής γνώμονα:  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΕΝΙΚΏΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ( τα 176 μυρια κεντρικής διαχείρησης για τα τηλεοπτικά είναι προσωπική επιτυχία του Μαρινάκη και η ΑΕΚ ΔΕΝ πρόκειται να βρει καλύτερα λεφτά ). ΑΡΑ, πρέπει η κύρια μάζα των Ελλήνων φιλάθλων να έχει κάποιο θέμα να ασχολείται, κυρίως αλληλοκατηγορούμενη μεταξύ της. Κι εύκολα αντιλαμβάνεσθε τον μετέπειτα κοινωνικό και πολιτικό συνειρμό. Και το έχουμε ξαναπει: ΛΑΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ.
          ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ: ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Αν ένα σπίτι είναι ετοιμόρροπο, απλά πας και το σπρώχνεις , δεν παίρνεις ολόκληρα συνεργεία μαζί σου.
          Και θυμηθείτε με πόση σπουδή καλέσανε τον Αδαμίδη και τον Μαρινάκη για δηλώσεις αλλά και για τις ανακοινώσεις. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΙΛΕΙΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ;
         Επίσης θυμηθείτε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και δέστε ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ( αλογοτροφή ) ΚΑΙ ΤΑ 4000 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ ( δαφνοστεφανωμένη ). Και τώρα θα πει ο χλέμπουρας οτι στην Καβάλα ήταν κοντά στο γήπεδο αλλά στις Σέρρες ήταν στην πλατεία. ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( προσέχτε ) ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ; ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;
         Καταλαβαίνετε το γελοίον του πράγματος, την δήθεν αυστηρότητα και το πού θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια. Και κυριότερα τα λέω , όχι μόνο για να φωτίζω κάποια σκιερά σημεία, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ  ( γενικώς είναι το αύριο ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ . ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
          ΥΓ1. Ο Αδαμίδης την επόμενη φορά θα είναι υπότροπος. Ο Μαρινάκης φρόντισε και προσέλαβε τον Γκαγκάτση.
         ΥΓ2. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, κι ένα απο αυτά είναι η χρονική συγκυρία των εκλογών με τα ντέρμπυ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ.
      

62 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΑΦΟΥ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ..ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ..
    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΡΓΑ.( ΒΛΕΠΕ ΑΓΓΛΙΑ ΧΟΥΛΙΓΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Κ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩ ΟΜΑΔΩΝ).
    ΟΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

    ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Υ.Γ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
    ΚΑΛΑ ΡΕ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ?ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΓΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΙΝ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ. [ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ " -- " ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ" ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σσε ολους.
    Ορθοτατη η παρατηρηση σου,η μαλλον η διαπιστωση σου,οτι δεν προκειται για οψιμη αυστηροτητα αλλα για επιτιδευμενη απενοχοποιηση του πηδηματος που προκειται να δεχθει η μαζα.
    "Και αφου "τιμωρουμε", η "ελεγχουμε" τον Μαρινακη και τον Βαρδινογιαννη,βαλε με το νου σου τι περιμενει εσενα".
    Ειναι κατι αναλογο με την "ανακαμψη" του ΣΔΟΕ και την "τιμωρια" του Βοσκοπουλου η του "Paradise".
    "Αφου κυνηγαμε αυτους που τοσο καιρο μας ειχατε πρηξει οτι τους αφηνουμε και οτι κανουμε τα στραβα ματια,τοτε δεν πρεπει να σκουζετε καθολου για το πηδημα που ερχεται για εσας παλιοβοδια"
    Και βεβαια κανενας "Βοσκοπουλος" και κανενα "parasise" δεν προκειται να παθει τιποτα απο οτι "παθαινε" μεχρι τωρα,απλα οι εξουσιαστες εχουν καθε δικαιωμα να ασελγισουν πανω σου, αφου πλεον το ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα και "επιτελους τιμωρουνται και ελεγχονται και οι "μεγαλοι".Και ο Κοκκαλης η ο Μπομπολας,ειναι πλεον ισοι με σενα. Δεν ανατριχιασες ακομα;
    Το απλο πηδημα-αυτο που υφισταμεθα εδω και χρονια δηλαδη-δεν χρειαζοταν καμια δικαιολογια. " σε πηδαω αφου σου αρεσει".
    Το απο δω και μπρος πηδημα,το οποιο ειναι πλεον βιασμος,χρειαζεται και ενα προπετασμα,μια σαθρη εστω δικαιολογια.Ενα ψευτικο κλιμα.

    Οσο για τις πολυ ωραιες και "σταρατες" κουβεντες που ολο και πιο συχνα ακουμε-και θα ακουμε απο δω και περα,-ειναι ενδειξη της απολυτης διαλυσης.
    Οπου τα προσχηματα δεν εχουν κανενα νοημα πλεον.Και δεν ειναι μακρυα η ωρα οπου θα ακουσουμε-επιτελους-ξεκαθαρα την κουβεντα:"μα αφου ειναι μαλακες και βοδια και μας ψηφιζουν απανωτα,εμεις τι θελετε να κανουμε";
    Προς το παρον ακουμε τα:
    "Μαζι τα φαγαμε" ειπε ειλικρινως ο σαπιοκοιλιας.
    "Το ηξεραν απο το '08 στην Ελλαδα για την πτωχευση"ειπε το γερικο ψοφαλογο.
    "κυβερνω μια χωρα διεφθαρμενη" ειπε το μωρο της ροζμαρυ σαν απαντηση. Ο αμεμπτος και αγνος που του ελαχε να κυβερνισει 10 εκατομμυρια ατιμους.
    "Απ' την δεκαετια του '90 ηταν φανερο το προβλημα",ειπε ο Τουταγχαμον Μητσοτακης.
    Η αληθεια ειναι οτι οντως απο τοτε ειχε εφιστισει την προσοχη στους υπαλληλους των νοσοκομειων "Μητερα" και "Ιασω",για την ορθη "ανακυκλωση" των βιοαπορηματων. (για οσους δεν το ξερουν, ο Μητσοτακης συντηρειται σε αυτην την θαυμασια φυσικη κατασταση,γιατι τρωει καθε πρωι εναν φρεσκο πλακουντα.Καθε βραδυ,τριγυριζει οπως ο δοκτορ Φρανκενσταιν,στους καδους των βιοαπορηματων των παραπανω νοσοκομειων,μεταμφιεσμενος,φοροντας μια μαυρη μπερτα, ψαχνοντας για ανθρωπινα τρυφερα μελη,οφθαλμους, πλακουντες κλπ).
    "πιο συμφερουσα η λυση του ακρωτηριασμου απο την αγορα υποδηματων." απεφανθει το ευαγες ιδρυμα. Εχουμε και μια οικονομια να σωσουμε,μη το ξεχναμε.Τα ποδια θα κοιταμε τωρα;
    Οταν πλεον τα προσχηματα και τα ψευτικα παραπετασματα δεν μπορουν να σωσουν η να καλυψουν τιποτα,οταν το καραβι βουλιαζει και ο καθενας κοιτα να σωσει το τομαρι του,οταν η "συγκαλυψη" δεν εχει κανενα οφελος πια,τοτε βγαινουν ολα τα ωραια στη φορα,αφηνοντας αναυδους μονο τους μαλακες η τους αδαεις. Για ολους τους αλλους ειναι μια σκληρη πραγματικοτητα η οποια ενυπαρχει πανω απο 40 χρονια. Και απλα τωρα πεφτει ο μπερντες και βλεπουμε τις φιγουρες ως ειναι.
    Οπως και τον καραγκιοζοπαικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ..
    ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ..Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ? ΕΔΩ Ο ΑΛΟΓΟΞΕΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ Κ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ?
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ..

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 100 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και απο εκει που δεν ειχαμε "που την κεφαλη πλυνε",ξαφνικα βρεθηκαμε και με προπονητη και με προπονητικο και με γηπεδο(οσονουπω).Τι σου ειναι αυτη η ομας βρε παιδι μου. Αναγενναται απο το τιποτις.
    Τι μενει;Τιποτα. Α, ναι. Δεν εχουμε διοικηση,δεν εχουμε λεφτα,δεν εχουμε κοσμο(ενεργο),ειμαστε ατιτλοι 16 χρονια και παμε βουρ για το πρωτοδικειο. Λεπτομεριες.
    Ολα λυνονται. "λεφτα υπαρχουν" νομιζω. Αρκει να ειπωθει αυτη η μαγικη φραση,για να γεμισουν τα μπαουλα με δεσμιδες 500αρικα.Χρειαζεται μονο να τριψεις το λυχναρι που βρισκεται αναμεσα στα ποδια σου.
    Ο ορισμος της μαλακιας απο το Mega-Lexikon του δρος Γκουσγκουνη: Μαλακια:Η παλινδρομικη κινηση της δεξιας(ενιοτε και αριστερης) χειρος επι του αρχοντα των σκελων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Χρήστο: Είναι η νοοτροπία μας σαν λαός: Εύκολα απογειωνόμαστε, εύκολα γκρεμιζόμαστε. Πάντως σου ξαναλέω οτι Πρίτας, Ναφτί και Ρουίς δεν παίζουν την Κυριακή. Αν λοιπόν γίνει κάτι, εκτός οτι θα είναι προσωπική μαγιά του τιτανοτεράστιου πλέον Χιμένεθ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; Η ΜΠΑΡΤΣΑ; ΣΙΓΑ. ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΙΣΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΣΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Χρήστο: Εν τω μεταξύ, ο ακρωτηριασμός λόγω τεχνητού μέλους είναι πολύ πιο ακριβός απο τα παπούτσια και προφανώς γι αυτόν το λόγο προτείνεται. Λόγω μίζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ..ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ Κ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ..
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξερω αν ακουσατε την ερμηνεια της περιφημης πλεον φρασης "τα λεφτα υπαρχουν" απο τον επισημο μεταφορεα ψεματων,δηλαδη τον εκπροσωπο τυπου, που στην προκειμενη περιπτωση ειναι καποιος "πεταλωτης".
    Ειπε λοιπον το μοσχαρακι: " οταν ο πρωθυπουργος ελεγε "τα λεφτα υπαρχουν",αυτο ακριβως εννουσε: "τα λεφτα υπαρχουν,αλλα που ειναι τα λεφτα"
    Δηλαδη για να καταλαβετε, οι δυο φρασεις "τα λεφτα υπαρχουν" και "που ειναι τα λεφτα",δεν ειναι δυο,αλλα μια."Τα λεφτα υπαρχουν...που ειναι τα λεφτα;"
    Δηλαδη προκειται και για μια ερωτηση και για μια διαπιστωση ταυτοχρονα. Τωρα, για το αν προκειται τελικα για μια "διαπιστωτικη ερωτηση",η για μια "ερωτηματικη διαπιστωση",αυτο δεν το ξερω.
    Οπως και να εχει, αυτη ειναι η σωστη διασταση,προκειμενου να μη γινονται παρερμηνειες. Τις οποιες προκαλεσε ειναι αληθεια η σπαστη και ξεχωριστη αναγγελια των δυο προτασεων,οπου προκειται στην ουσια για μια. Κατι σαν το "ομουσιον και αδιαιρετον" της αγιας τριαδος.
    Απλα η κουβεντα κατεγραφει απο τους βιογραφους του ΓΑΠ κατα την διαρκεια ενος ασχημου ονειρου του την νυχτα της 4 προς 5 Μαρτιου. Και μεσα στο εφτιαλτικο παραληρημα του και την αγωνια του για την διασωση της χωρας, ακουσαν τον κυβερνητη να μονολογει καθιδρος : "τα λεφτα υπαρχουν...που ειναι τα λεφτα...τα λεφτα υπαρχουν...που ειναι τα λεφτα..."
    Ισως να ηταν και ενας διαλογος με τον αλλον εαυτο του.
    -Που ειναι τα λεφτα;
    -Τα λεφτα υπαρχουν.
    -Ναι,μα που ειναι τα λεφτα;
    -Υπαρχουν τα λεφτα λεμε.
    -Καλως, αλλα που ειναι τα λεφτα;
    -Βρε τι μαλακας ειναι τουτος. Υπαρχουν λεμε τα λεφτα.
    -Μα πες μου σε παρακαλω,που ειναι τα λεφτα; Υπαρχουν;
    -τι θα πει "που ειναι τα λεφτα".Αφου σου λεω οτι τα λεφτα υπαρχουν"
    -Μα πρεπει να μου πεις που ειναι τα λεφτα ομως.
    -Υπαρχουν τα λεφτα και αυτο ειναι αρκετο.
    Και πηγε λεγοντας η ασχημη νυχτα,ετσι ως το ξημερωμα. Μεχρι που τον λυπηθηκαν οι ξενυχτιδες αγιογραφοι του να τον βλεπουν να σερνεται ετσι αναμεσα στα σεντονια και αναμεσα στους δυο εαυτους του και απεφασισαν να τον ξυπνησουν.
    -Προεδρε,ξυπνηστε...
    -Εμμμ. ναι.Τι;
    -Βλεπατε ενα κακο ονειρο
    -Τα λεφτα; λεει εκεινος εντρομος. "που ειναι τα λεφτα; Υπαρχουν";
    -Υπαρχουν προεδρε. Ηρεμηστε.
    -Που ειναι λοιπον;
    -Στον υπνο σας κυριε προεδρε. Ειναι καλα φυλαγμενα.
    -Ουφ...παλι καλα. Αφηστε με να κοιμηθω λοιπον τωρα πιο ηρεμα,μπας και καταφερω να περασω απο το υπερπεραν κανενα κονδυλι,γιατι εχουμε και την δοση του Στρος Καν αυριο.
    -Καληνυχτα ανθρωπε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα πράσινα ο Μπάγεβιτς!
    13/10/2010, 13:37 | Διαβάστηκε 2102 φορέςΑποστολή
    (Photo: Action Images)
    Λίγες ημέρες έμεινε εκτός πάγκων ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Ο 62χρονος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με την Ομόνοια να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα…

    Την Παρασκευή θα μεταβή στην Κύπρο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ την Πέμπτη θα βρίσκονται στην προπόνηση της Ομόνοιας οι συνεργάτες του.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυπριακής ομάδας

    «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

    Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι 62 ετών. Σαν ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σπουδαία στην Βελέζ Μόσταρ και την ΑΕΚ Αθηνών. Αγωνίστηκε 37 φορές στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας και σημείωσε 29 γκολ..

    Ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 80, με τη Βελέζ (κυπελλούχος 1986). Στα 1989 κατηφόρισε στην Ελλάδα και στέριωσε εκεί. Στη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας εργάστηκε σε 4 ομάδες (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη), με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

    Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατέκτησε 8 πρωταθλήματα (4 με ΑΕΚ και 4 με Ολυμπιακό), 4 κύπελλα (2 με Ολυμπιακό, 1 με ΑΕΚ και 1 με ΠΑΟΚ).
    Στην Ευρώπη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει τεράστιες εμπειρίες σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, με καλύτερες την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 8 της διοργάνωσης, αλλά την αήττητη πορεία της ΑΕΚ σε όμιλο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ρόμα.

    Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλωσορίζει τον κ. Μπάγεβιτς, όπως και τους συνεργάτες του Λύσανδρο Γεωργαμλή και Δημήτρη Μπουρουτζίκα στην ομάδα μας και στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων».


    _______________________________________________

    ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΕΛΙΚΑ..ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΥΠΡΟΣ..ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ..

    ΑΝΤΕ Κ ΣΤΗΝ ΣΕΛΤΙΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Tomas
    Καλά να περάσει και καλή επιτυχία στο νέο του έργο.Ευχή να μην βρει την γκρινια που είχε στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΤΥΧΗΣΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ..ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sto liksiarxeio traviete n omonoia apo to prwi gia na metonomastei se dixonoia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Τομας
    Ε,άμα τα ήξερε και πήγε καλά να πάθει.
    Θα τα μαθαίνω τα νέα,ξέρεις από που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @mike21hlk
    sto liksiarxeio traviete n omonoia apo to prwi gia na metonomastei se dixonoia
    ______________________________________________

    ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΟΥΜΕ ΡΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΧΙΤΣ Κ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ..ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ..

    ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΕΡΑ ,ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ..ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Κ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ..

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ? Η' ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. etsi thoma

    ama parei kai tin agelikoula me to xodrokaila , AKOMA KALUTERA

    entometaksy n omonoia tis teleutaies koupes tis eixe parei me savefski n' mou fainete ?


    kai milame exei apo pisw to kuvernwn koma ,xrima me oura ,paraskinio klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. n malakia einai oti den mporei na parei kai to patsatzoglou pisw

    HAHHAAHAHAHAAAAHAAAHAAHAAHHAAH

    ps : koita dw kodiko epalitheusis lektikou keimenou pou mou evgale!!!

    "oustsl"

    tyxaio ??? nten nomizo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΕΦΣΚΙ ΝΑΙ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟ Ο ΤΟΝΙ..ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΜΕΤΑ..

    ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗ Κ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ JUNIOR..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o prwtathlitis tis omonoias , stous paides tis AEK

    kai n AEK meta to diazygio ,efere olo to epiteleio tis sevillis
    eno o servoellinotourkokuprios....


    kata ta alla eixame dilimata tou typou :
    -meta ap'auton,pios?
    -erxete o pater kostenoglou
    -o vatraxos krataei tin AEK
    -ki ena soro alla pou de thelw pia na thymame

    makari na katsei 40 xronia ekei katw kai na mi ksanakousoume nea tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Όλους: Μετά την Ομόνοια, τον βλέπω σε ομάδα στα κατεχόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Όλους : Επίσης επειδή ποτέ δεν μάθαμε ποιοί παίκτες ήταν επιλογή του, προτείνω να τους πάρει αυτούς που ήταν τελικά, ΚΑΙ για να τους μάθουμε αλλά ΚΑΙ για να αρχίσει απο την αρχή ο Χιμένεθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε ρε ζόρι που τραβάτε με την πάρτυ του,κι ασ μην είναι πια προπονητής μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Όλους : Επίσης επειδή ποτέ δεν μάθαμε ποιοί παίκτες ήταν επιλογή του, προτείνω να τους πάρει αυτούς που ήταν τελικά, ΚΑΙ για να τους μάθουμε αλλά ΚΑΙ για να αρχίσει απο την αρχή ο Χιμένεθ.
    ------------------------------------------------
    Και να φέρουμε πίσω όσους έφυγαν επί Μπάγιεβιτς.
    Εντίνιο,Πλιάτσικας,Αλβες,Χετεμάι,Χέρσι,Άρτσε , Χουανφραν κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς Χαράλαμπο: Με το ζόρι που έμειναν τραβάμε το ζόρι και με την Αγγέλω και τον τσαμπουκά του πάγκου, ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
    Αυτοί που φύγαν καλώς έφυγαν. Κι ο γιος μου που δεν ξέρει μπάλα θα τους έδιωχνε. Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει την ανωτάτη προπονητική. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ. Κι εδώ είχε μάτι ο πούστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χαράλαμπο:Στο πάνω σχόλιο, εννοούσα " Με τους παίκτες " αντί για το "με το ζόρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Στήβεν
    Μπορεί να τους πάρει και αυτούς μαζί,μην απελπίζεσαι νωρίς είναι ακόμη.Αν και για την Αγγελική ξέρω ότι είναι κορυφαία στην δουλειά της,αλλά την παίρνουν και αυτή τα σκάγια λόγο προδοσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η δουλειά του Μαανόλο είναι η προπονητική,όχι να οργανώσει την εταιρεία.Κι αν το έκανε αυτό ο Μπάγιεβιτς με κάποιους δικούς του φταίει η ανυπαρξία της διοικησης και το ότι μέσα στην εταιρεία ήταν και είναι ακόμη άνθρωποι του κοντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Χαράλαμπο: Όταν έρθει ο Sugar θα του πω να μην πάρει τον Καραγιαννίδη για το γραφείο τύπου. Να κρατήσει την Αγγέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς KARNID: Και κάθε χρόνο τα φιλικά μας πλέον να ξεκινάνε απο την Καλλιθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. steven
    οταν θα ερθει ο sugar!!!!!!
    πιο ευκολα θα ερθει η δευτερη παρουσια παρα ο μελλισανιδης στην αεκ
    οσον αφορα τον χετεμαι καλος ηταν για την α αθηνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΓΕΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς dimitri: Κοιμήσου αγγελούδι μου.
    Ο Χετεμάϊ κάπου στην Α Ιταλίας παίζει. Θα έπαιρνες ποτέ παίκτη απο εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς KARNID: ΝΑΙ ΒΡΕ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. steven
    εγω μπορει να κοιμαμαι αλλα οχι ορθιος, μονο ξαπλωτος
    θυμισε μου ενα παιχνιδι του χετεμαι στην αεκ που σου εχει μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ13 Οκτωβρίου, 2010 20:08

    ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΗΓΕ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Ε ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ .ΑΛΛΑ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΚΑΛΙΕΡΓΗΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.Ε ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΗΛΟ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς dimitri: Αδερφέ, δεν μπορώ. Βλέπεις εγώ κοιμάμαι όρθιος όπως και κάποιοι Ιταλοί που τον πήραν παρέα και με κάποιους που τον φέρανε στην ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Εγώ έχω τελειώσει προ πολλού και το ξέρεις. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΡΩΜΑΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ; ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΡΟΊΔΑ; ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ; Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΚΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΒΓΗΚΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven
    οποιος παιζει στην ιταλια δηλαδη ειναι και καλος παιχτης? μην τρελαθουμε τελειως
    ακομη περιμενω να μου πεις του χετεμαι που θυμασαι στην αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς dimitri: Μιλάς σοβαρά τώρα; Όποιος παίζει στην Ιταλία, δεν κάνει για Ελλάδα; Μέχρι κι ο Τσιρίλο έπιασε.
    Ποτέ δεν θυμάμαι μεμονωμένα παιχνίδια. Και ποτέ κανένας παίκτης δεν έχει πάρει μόνος του παιχνίδι. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ; Ή Ο ΜΑΥΡΟΣ Ή Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΑ..ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΟΒΑΡΑ..
    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ..ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΤΕΝΙΣ..

    Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ..ΟΣΟ ΕΠΑΙΞΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΗ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ..
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 22 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 20 ΓΑΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑΛΕΝΤΟ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ..
    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..
    Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ , ΜΑΡΚΑΡΕ, ΗΤΑΝ ΔΙΥΣΔΕΙΤΙΚΟΣ( ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ ) , ΕΙΧΕ ΝΤΡΙΜΠΛΑ Κ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ Κ ΕΙΧΕ Κ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΒΑΛΝΕΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. steven
    ενα παιχνιδι του μαυρου ηταν το 3-2 με τον παοκ στην φιλαδελφεια με τον δομαζο στην συνθεση και του παπαιωαννου με τον παο στην λεωφορο 2-2
    εχω και αλλα αμα θελεις
    ο χετεμαι δεν ειχε μονο τον μπαγιεβιτς προπονητη ειχε και αλλους προπονητες μονο το αποτελεσμα ηταν το ιδιο
    καθεστε και ασχολειστε με τον χετεμαι ποσο θα την χαμηλωσετε αυτην την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εδώ είχαμε Μπάγεβιτς,υπάρχει πιο κάτω απο αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ποιος Χετεμάι ρε παιδιά που έπαιξε άντε και 10 παιχνίδια;Αντε και νατο πω ότι είχε καποιο ταλέντο,δεν ήταν της σειρας.Μην τον κάνουμε και Μέσι μόνο και μόνο επειδή έφυγε επί
    μπάγιεβιτς!Τόμας ο Χετεμάι βαριόταν στις προπονήσεις και αργούσε πολλές φορές,χώρια ότι ήταν απίθαρχος.Τα λέτε τώρα για ένα προπονητή που ανέδειξε τόσους πάιχτες και πίνουν νερό στο όνομα του.
    Τελικά με όλη αυτή την κουβέντα ένα πράγμα φαίνεται.Η κριτική δεν ήταν για τον προπονητή της ΑΕΚ αλλά για τον Μπάγιεβιτς σαν πρόσωπο και τα ""ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ''λόγια του αέρα

















    τελικά με όλα αυτά ενα πράγμα φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χωρίς Μπάγιεβιτς Κουβέντα δεν γίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προφανώς και δεν γίνεται κουβέντα χωρίς αυτόν.Κόκκαλης,Μπάγεβιτς και Ντέμης κατέστρεψαν την ΑΕΚ.Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ηθελα να ηξερα τι κουβεντα ειναι αυτη; Δεν την καταλαβαινω.
    Δεν υπαρχει Μπαγεβιτς.Και πολυ περισσοτερο δεν υπαρχει Χετεμαι.(ποιος ειναι παλι αυτος). Και τι σημαινε για την ΑΕΚ τοσο η παρουσια του,οσο και η φυγη του;
    Απο τι πιανομαστε δεν ξερω.
    Εδω ο Βουρος ετοιμαζει γηπεδο και μου λετε για τριτοτεταρτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς dimitri: Εντάξει έχεις δίκιο. Γιατί βαριέμαι το παραπάνω.
    ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΔΕΛΙΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΕΚΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΔΕΣ.
    ΡΕ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς Χρήστο: ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ, Ή ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Ή ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Ή ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. Ο ΧΕΤΕΜΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΟΧΙ Η ΑΙΤΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟ; ΓΙΑ 40; ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; 10 ΗΜΕΡΕΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΜΗ; ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς Ανώνυμο: ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΗΜΕΡΑ, για αύριο, ΕΧΩ ΠΑΠΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. " ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ". ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Steven
    Ετσι σου φαίνεται,οτι μνημονεύω τον Μπάγιεβιτς;
    Άλλοι είναι στην αναφορά συνέχεια,εδώ φτάσαμε να λέμε για την ταλεντάρα που έχασε η ΑΕΚ, τον Χετεμάι, και τι θα κάνουμε τώρα,μόνο και μόνο επειδή έφυγε επί ημερών Μπάγιεβιτς.Σιγά τα ωά!
    Και να σου πω κάτι,εγώ δεν απαξιώνω κανέναν,ούτε και τον Νικολάίδη παρ'οτι τον βρίζω γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ κατι έδωσε στην ΑΕΚ.Και πήρε ασφαλώς.Όπως έδωσε και ο Κοκός που τον βρίζεις.Και πήρε φυσικά,και μαγαζιά έφτιαξε από την ΑΕΚ.Δηλαδή η αναγνώριση είναι μνημονευση;Τι μας λες τώρα.Άλλο το έργο του σαν προπονητής τα τελευταία χρόνια,στατιστικά πάντα,άλλο την δεκαετία του '90.Να τα σβήσουμε δηλαδή;να τον βρίζουμε συνέχεια λες και δεν ήταν ποτέ μέλος της ομάδας αυτής.Να βρίζουμε και τον Νικολάου επειδή είναι φίλοι;Να βρίζουμε και τον Μελισσανίδη;Τα πάντα DEL;Και αν θες να μάθεις,σιγά μην δεν ξέρεις,δεν θέλω να σταματήσει ο διαχειριστικός,όχι ότι πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι,αλλά να ξέρουμε(;;;)τι γίνεται,πόσο βαθειά ήμαστε.
    Και την οργάνωση θα την βρίζω,αλλά αναγνωρίζω ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της.Και άμα δεν σου αρέσουν οι απόψεις μπορείς να μου το πεις.Δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΕΛΠΙΖΩ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΥ DEL ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΜΕ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ Ή Ο ΓΑΥΡΟΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΠΟΝΑΣ. ΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΠΟΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΒΕΣΑΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΗΡΟΚΜΟΜΕΙΟ. ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΚΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ.
    ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΑΝΑΠΑΡΕΙΣ Φ. ΠΑΡΕ LIFESTYLE ΕΦΔΗΜΕΡΙΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ ΑΝ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΛΑΚΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΘΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΓΚΟΥΕΝ, το λαμόγιο.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙ.
    ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ 7; ΤΟΣΟ ΑΦΡΑΓΚΟ Η ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @Steven
    Ότι με είχες για τόσο χαμηλά δεν το περίμενα.Περίμενω λοιπών το γηροκομειο να με προσλάβεις.Τελικά ένα πράγμα βλέπω,το ότι είπα την άποψη μου,αυτή που έγω πίστευα με έκανε ανεπιθύμητο.Και μην νομίζεις αν πίστευα ότι εξυπηρετείς κάτι θα κώλωνα να το πω.Εσύ το αναφέρεις συνέχεια.Να ξέρεις ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ.Αναφορικά τον Φίλαθλο τον διαβάζω από 16χρονών και έχω πατήσει τα 40.Αν σου λέει κάτι. Τωρα για το ''ώρα καλή και αδιάθετη και τράβα στα μπλοκς που σε καλύπτουν''αν εννοείς να μην ξανάγραψω θα το σεβαστώ και ευχαριστώ που με ανέχτηκες και τα άλλα παιδια από το μπλοκ.ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΛΑΨΕ ΑΕΚΤΖΗ. Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕΣ. ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΝΑ ΠΟΤΕ. ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΛΙΑΝΤΖΗ. ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΆΨΕΤΕ ΠΑΡΕΑ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΟΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή