Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ

            Πραγματικά είναι πολύ χαρμόσυνο το γεγονός οτι ο πρόεδρος μας κυνηγάει αυτό το θέμα. Που είναι πολύ πιο σημαντικό κι απο κούπες κι εφήμερες χαρές. Μιλάω για το γήπεδο της ΑΕΚ και την προσπάθεια που γίνεται να επιστρέψουμε στον φυσικό μας χώρο. Μια προσπάθεια που ενισχύεται κι απο την παρουσία του Παππά στην συνάντηση με τον νομάρχη.
            Όλα καλά μέχρι εδώ. Το ακατανόητο για μένα είναι άλλο: ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΘΑ", ΣΤΟ "ΒΕΒΑΙΩΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ; Μην τρελαθούμε και τελείως.
           Και συνεχίζω. Το οικόπεδο είναι δικό μας. Κι εκεί υπήρχε πάντα ένα γήπεδο κι ένα κλειστό απο πίσω. Επίσης υπάρχει και νομοθετικό πλαίσιο δόμησης στην περιοχή αυτή. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΣΥΝΝΟΜΟ ( δηλαδή όπως παλιά ) που απο κάτω να έχει κι ένα πάρκινγκ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΥΠΟΥ αλογοτροφής. ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
           Είναι λοιπόν προφανές, οτι το σχέδιο που παρουσιάζεται, δεν είναι κι ακριβώς ΄μέσα στο πλαίσιο  δόμησης στην περιοχή. Μπορεί να μην είναι το θηρίο που είχε παρουσιάσει ο Γρανίτσας μεν, αλλά κάτι δεν στέκει και πολύ καλά δε. Κι άρα αρχίζουν αυτά τα σούρτα φέρτα με τους λιγδιάρηδες, που άνετα μπορούν να σε κρατάνε στο χέρι μεθαύριο ανάλογα με τα συμφέροντα που θα υπάρχουν και τα λοιπά γνωστά. Κι όταν ακούω για την βοήθεια της πολιτείας ( αυτή η ίδια είναι που έφερε το ΔΝΤ και που προτιμάει τον ακρωτηριασμό απο τα παπούτσια για τον διαβητικό ) , την άμεριστη συμπαράσταση και ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, πραγματικά μου γυρνάνε τα άντερα.
          Κι υποτίθεται οτι εν δυνάμει χρηματοδότης υφίσταται στο εξωτερικό. Δηλαδή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ξένα με τα οποία έχει συνεργασθεί στο παρελθόν ο Σταύρος κι άρα του είναι γνωστά τα κόλπα άμεσης αλλά κυρίως έμμεσης χρηματοδότησης ( εκμετάλλευση των εμπορικών χρήσεων, επινοικίαση του ονόματος με αντίστοιχο τίτλο, ταμπέλες μέσα κλπ.). ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ( που λέει ο λόγος ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΧΕΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ: ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΟΝΟ, ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. Τι να σου πει ο Σγουρός τώρα; Ή ο δήμαρχος;΄ Ή ο υπουργός; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ.
         ΥΓ. Την πάτησες στο θέμα του συμβολαίου, αλλά δεν πειράζει. Πταίσμα το θεωρώ. Όχι κάτι μαλακίες που διαβάζω για τρικλοποδιές στον Χιμένεθ και τα τοιαύτα. Αλλά οι δημοσιογράφοι είναι δαίμονες και πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.
        YΓ. Μα μελίσσια εκεί που έτρεχε ο Νικολούδης; Ας το είχανε ισιώσει με χώμα και να πηγαίνανε τα παιδιά της περιοχής να κλωτσάνε μια μπάλα. Ή να κάνεις ένα περίπατο ή ένα τρέξιμο.Ας ήταν χωράφι ενεργό. Για την ΠΑΕ μιλάω.

72 σχόλια:

  1. Αν πράγματι υπήρχαν λεφτά,έστω και ξενόφερτα,δανεικά δηλαδή,δεν θα χρειάζονταν καμία επίσκεψη σε κανένα λαμόγιο ή μη πολιτικό.
    Άρα κάποιο λάκο έχει τι οικόπεδο...
    Κουίζ:Ποιός προπονητής εν μέσω κρίσης αυξησε τα εισοδήματα του κατα 100% από την αρχή του 2010;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ? ΤΟ ΟΔΔΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΤΗΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΚΟΥΤΟΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια
    οταν γραφετε ειναι καλυτερα να μην ειστε κατω απο την επηρεια του αλκοολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ..
    ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
    ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ EDD HARDY ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ..Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..

    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(ΛΕΦΤΑ,ΝΟΜΟ,ΟΙΚΟΠΕΔΟ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ 131..

    Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ ΣΕ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Κ ΓΗΠΕΔΩΝ...ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΔΟΤΗΣΗ..

    Υ.Γ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ? ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

    Υ.Γ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ?ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΟΜΙΖΩ..Ο ΣΑΝΤΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Οκτωβρίου, 2010 10:55

    Προσφυγάκι μου, εδώ θα πω το κλασσικό αμερικάνικο "i hate to say so, but I told you so"...Στο θέμα του γηπέδου η λύση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναζητείται απέναντι στη μπριτάννια (και όχι στη "μπριτάνικα", εκεί είναι ο πάπυρος λαρούς).
    Καλά κάνουν και πάνε και στο σγουρό και στον κάθε κομματόσκυλο μανδαρίνο.
    ΠΑΝΤΑ πριν από επένδυση, ακόμα και ιδιωτική, πας σε αυτά τα ξεκονόπανα να τους αλείψεις λίγο με λάδι το πόμολο μπας και κάνεις τη δουλειά σου. Κι εγώ τις προάλλες σε ένα σύμβουλα υπουργού ήμουν μπας και κάνουμε κατάσταση για κάτι αμερικάνους. Τι να κάνουμε, να πάμε σε φάση braveheart?
    Συμφωνώ ότι για να πηγαίνουν εκεί -ακόμα και αν όλο το μαρούλι είναι ιδιωτικό- όλο και κάποια ματσακονιά θα γίνεται. Επειδή οι όροι δόμησης ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ είναι του...'33 και οι συντελεστές κι εγώ δεν γκζέρω πόσων δεκαετίων, ενώ και η περιοχή έχει κυρηχθεί παραδοσιακός οικισμός με ΠΔ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ.
    Επίσης, εκεί που πονάει το όλο θέμα, πλην των όρων και των εμπορικών χώρων, είναι το κυκλοφοριακό. Την προηγούμενη φορά έγινε μέγας γέλωτας με την εκ των υστέρων κατατεθείσα κυκλοφοριακή μελέτη. Πρέπει να γίνουν σε αυτό το θέμα πράματα που ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, μιάς και οι δρόμοι δεν ανήκουν σε καμία ΑΕΚ.
    Άρα έχουν και αυτοί ρόλο.
    Φυσικά εγώ απορώ:
    1. ΤΟ ΣΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ? Πόσα θέλει αυτός? Έχουμε εμείς γι' αυτόν?
    2. Το οικοδομικό τετράγωνο της Μπριτάννια έχει τουρλού χρήσεις (σου έχω στείλει κάτι παλιά...), ενώ βρίσκεται πάνω σε ρέμα.
    3. Σε τοπικό επίπεδο θα στηριχθούν ΜΟΝΟ στα λεγόμενα ενός συνασπιστηρίου πουλημένου δημάρχου και των λοιπών υποψηφίων ή θα τη δουν και με τους λοιπούς τοπικούς φορείς? Την προηγούμενη φορά οι 131 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. (κάτι ξέρω σ' αυτό).
    4. Ορθώς πάνε στο μανιάτη, αυτός έχει λόγο
    5. Χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, διότι, όπως προείπα, οι όροι δόμησης του οικοπέδου είναι του '33 και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΥΤΕ 1 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ. Από την άλλη, ο νόμος γρανίτσα έχει ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ στο ΣτΕ, οπότε χρειάζεται καινούργιος.
    6. Επειδή η ΑΕΚ, μετά από γρανίτσες, γκοντό (με τους ΟΔΔΥ), ΕΝΙΚ, νετμεντ, πρωτοδικεία κλπ κλπ έχει μικρύνει στα κέντρα εξουσίας, καλό είναι να πάμε λάου λάου. Δε μας παίρνουν λεονταρισμοί...
    Από τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι εγκρίνω τις κινήσεις του αδαμίδι, όλα βέβαια κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αφού είναι να φεύγουν, ας αφήσουν πίσω τους ένα καλό σχέδιο κι ένα έτοιμο νόμο τουλάχιστον. (έυχομαι) Ο ΤΙΓΡΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΥΛΟΦΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλά, καλά, στο Eλλαδιστάν και 1254% νόμιμος να είσαι, πάλι θα λαδώσεις το πόμολο και ότι άλλο μπρούντζινο υπάρχει σε δημόσιες υπηρεσίες. Oι μαλάκες με το μπλοκάκι που θα κάνουν περαίωση για τις μη παραβάσεις τους π.χ. είναι χαρακτηριστική περίπτωση. Κατά βάση συμφέρει να είσαι παράνομος και δολοφόνος και παιδέρας, αρκεί να έχεις αρκετούς καρεκλοκένταυρους στο πέη ρόλλ (ρολό με πέη).

    Aς κάνουν ότι κάνουν οι διοικούντες, μόνο μην την πατήσουν σαν τον αγαθοβιόλη τον Γρανίτσα με την Bάσω, που τον διαβεβαίωνε ότι η MΠAΣOKAPA θα κέρδιζε το πρωτάθλημα το 2004. Tελικά η MΠAΣOKAPA έχασε πολλούς βαθμούς εκτός λεκανοπεδίου και πήρε τον μπούλο.

    Μιλώντας για Bάσω και τιμώντας την επίδρασή της στην AEK, ένα all time classic σύνθημα:

    "Bάσω, άσε την Kαβάσω και γύρνα στον Θανάσω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιώργη: Σωστά τα λες. Εξ άλλου είσαι πιο ειδικός απο εμένα κι έχεις ασχοληθεί με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Ναι υπάρχει εμπειρία στα θέματα αυτά απο τον πρόεδρο. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ: ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Οκτωβρίου, 2010 12:52

    Κάρολε, μιάς και μιλάμε για νομιμότητα, πρώτος παράνομος είναι το...γιουνάν μπεηλίκ...
    ΛΧ: Στο βόρειο σύνορο του γηπέδου της ΑΕΚ, αυτού του...παράνομου κτίσματος που τώρα είνι μελίσσια, βρίσκεται τι? ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...αυτό δε ρυπαίνει βέβαια...ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναγκαιο κακο και κακιστη συνηθεια,καταλοιπο της Τουρκοκρατιας. Πρεπει να περασεις απο τους Αγαδες και καμια σημασια δεν εχουν οι νομοι οπου υπαρχουν για να γεμιζουν οι σελιδες.
    Οι δυνατοι αγραφοι νομοι αλλ επιτασουν και η παραδοση οπως ξερουμε ειναι πανισχυρη στην Ελλαδα.
    Οποτε αναποφευκτα θα πρεπει να πεσεις στα γονατα μπρος τον καθε "Αλι" και "μικροΑλη".
    Εκτος και αν εισαι Αγγλος η Βαυαρος. Οπου του πετας μια πατσαβουρα στη μουρη και τον στελνεις στο μποντρουμι του να πηδηξει το γιουσουφακι του και να μεινει εκει.
    Αφου λοιπον οι "χολεριασμενοι" μας,θελουν εκκλησια και νεκροταφειο να θαψουν τα κοκκαλα των προγονων τους,θα πρεπει ο ηρωικος παπα Φωτης και οι προσφυγες του να φιλισουν το πετραχιλι του παπα Γρηγορη,προσερχομενοι στην οικια του με καμια δεκαρια κοτες,κανενα σφαχτο και κανενα "χρυσο". Να κανουν τεμεναδες στον Αγα. Χωρια που πρεπει να μην εκνευριζουν τον Παναγιωταρο και να κοιτανε με την ακρη του ματιου το σπαθι του Σειζη.Και να ελπιζουν και σε βοηθεια του Πατριαρχεα,υποσχομενοι το "κατι τις".
    Η καταληξη ειναι γνωστη. Μετα απο τοσα βασανα και προστριβες με τους κατοικους και τις "αρχες" της "Λυκοβρυσης οι ταλαιπωροι Σαρακινιωτες αναχωρουν για αλλο μερος,την ιδια ωρα που μπουκαρουν οι Τουρκοι στο χωριο και τους σφαζουν ολους στο γονατο.
    Αληθεια σας λεω,δεν εχει αλλαξει τιποτα. Ας μη μας μπερδευουν οι ενδυματολογικες διαφορες και οι τεχνολογιες του σημερα. Κυβερναει ο παπας ο νοματαρχης και ο κουτσοδασκαλος.
    Μονο αν εισαι πραγματικα ισχυρος,τους εχεις σουζα. Αλλιως πρεπει να περασεις την γνωστη διαδικασια και τον γνωστο παλιο δρομο.

    Οπως και να εχει,αυτα ειναι ημιμετρα,ημιπροσπαθειες,ημινομιμες ημιπαρανομες που πρεπει να περασεις χιλια κυμματα και σε 10 χρονια να βγεις στην ακτη.
    Εδω χρειαζεται δυναμη.Πιστευετε π.χ. οτι αν ξεκινουσε το εργο το '06 ο Μελισσανιδης,θα καθοταν να επισκεπτοταν τον καθε Σγουρο,κατσαρο,ισιο,πεχωδε, πεχωδωθε πεχωκειθε; Η θα ερχονταν με φαξ στα γραφεια της ΠΑΕ τα αναλογηαχαρτια ετοιμα και υπογεγρμενα.
    Γαματα. Αμα πρεπει να συμμετασχεις στον μαραθωνιο της νεοελληνικης πραγματικοτητας γιατι δεν μπορεις να κανεις αλλιως,δηλαδη απο αδυναμια,χεσ'τα.
    Ενα "μικρο" παραδειγμα ας πουμε, ο Ωνασης,που οταν του ειπαν οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει το Ολυμπιακο σημα στην αεροπορικη του εταιρεια αυτος ειπε: "βρε δεν γαμιουνται...βαλτε εναν κυκλο παραπανω." ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Γιώργης ο Γαρατζέος

    Mα γιατί ρυπαίνει; Mέσα στα απορριμματοφόρα δεν είναι τα σκουπίδια; A;

    Άαααααααϊνταααα!!!!

    Ότι να 'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το οτι ασχολειται ο Παππας και πηγε στην (αλλη μια) συναντηση,ειναι οντως παρηγορο.
    Ισως τελικα να βλεπει οτι αλλιως δεν προκειται να δει οφελος.Αν οχι οικονομικο,τουλαχιστον να γινει προσπαθεια να συνδεθει το ονομα του με την ανεγερση νεου γηπεδου. Αυτη θα ειναι η κολυμβιθρα του Σιλωαμ για τον τελευταιο και εναπομειναντα "αμετοχο" και να μεινει στη μνημη του κοσμου οχι απλα σαν ενα αδιαφορο κοροιδο,αλλα σαν καποιος που "κατι προσεφερε".
    Μακαρι να ειναι αυτο και οχι καποιο μικρο-μεγαλο-πολιτικο συμφερον προσωπικο του, που διαβλεπει με "καποια" πιθανη εκλογη "καποιου". Ακομα και ετσι να ειναι,ας ποτιστει και η γλαστρα τουλαχιστον μαζι με τον βασιλικο και να μη μεινει παλι ξερη.
    Οπως και να εχει,ειναι πραγματικα απογοητευτικο το να βλεπει κανεις ανθρωπους να σερνονται σε γραφεια και να εχουν συναντισεις επι συναντισεων στο λαβυρινθο των αρματωλων και κλεφτων.
    Και να πηγαινοερχονται μεσα-εξω, πανω-κατω,μηνες, χρονια ολοκληρα σε ενα κουκλοθεατρο που προκαλει εκτος απο γελιο και αγανακτηση. Ποσο πισω ειμαστε. Και ποσο πισω θελουμε να ειμαστε.
    Η πυραμιδα του Χεοψ, χτιστικε σε 30 χρονια. Κουραγιο. Φτανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στα πλαισια της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και του ξεπουληματος αυτης της χωρας δεν μπορει ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ να φερει μια επενδυση κοντα στην ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ να μας κανουν και ενα γηπεδο?
    ετσι κι αλλιως η ΑΤΤΙΚΗ τελειωμενη πολεοδομικα οικολογικα και οτι αλλο θελεις.
    Ας κανουν ενα τεραστιο εμπορικο εκτρωμα και ενα ΓΗΠΕΔΟ διπλα να το γεμιζουμε καθε ΚΥΡΙΑΚΗ(300000 κοσμου)
    με παρκα με μαγαζια με πισινες με θαλασσες.
    ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ(ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

    Τωρα αυτοι που θελουν μια οικολογικη ΑΘΗΝΑ να πανε να δουνε αν ερχομαι γιατι ειναι ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και γιατι μπορει το σπιτι τους να ειναι κτισμενο πανω σε ενα ρεμα.

    ΦΕΡΤΕ ΑΡΑΒΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ DISNEYLAND MAZI


    XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Χρήστο: Ναι αλλά τότε είχαμε τον έρωτα με τον κοντό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετα-λεει- τον αγωνα με τον παο, η κουβεντα για την ανανεωση(;) του Σκοκου.
    ΓΙΑΤΙ; Τοτε θα εχουν λεφτα,ενω τωρα οχι; Θα πιασουν το Τζοκερ;
    Εχει σχεση αυτο,με την πρεμουρα του Παππα να τρεχει για το γηπεδο, αφου "δεν θελω πια να ασχολουμαι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Thomas
    Δεν είναι ούτε ο Σάντος ούτε φυσικά ο Χιμένεθ!Αντε άλλη μία,τι κάνει νιάου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορεί να κατάλαβε ο Παππάς ότι στο θέμα γήπεδο κάτι μπορεί να κερδίσει,οικονομικά μιλάω.Γιατι να περιμένει απο την ομάδα, ε θα του πέσουν και τα υπόλοιπα εναπομύναντα μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Σγουρός πέρα απο τα πολιτικάντικα του είπε και κάτι σωστό.Στο εξωτερικό τα γήπεδα ή μέρος αυτών γίνονται με λιώμενες κατασκευες.
    ¨Ετσι και το κόστος πέφτει και είσαι σωστος όσον αφορα τους πολεοδομικούς νόμους και περιβαλοντικές διατάξεις.Το θέμα είναι στο ότι μειώνονται οι εμπορικοί χώροι και έτσι για κάποιον που θέλει να χρηματοδοτίσει την κατασκευή ίσως να μην είναι συμφαίρουσα.
    Τα λέω σωστά Γιώργη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΗΓΗ TROMAKTIKO.GR
    Στο ΤΕΒΕ Νεου Κοσμου, μετα απο αρνηση υπαλληλων να εξυπηρετησουν εναν ανδρα επειδη η ωρα πλησιαζε 13:00, ο τελευταιος τα εκανε ολα γυαλια καρφια!!

    Απ’οτι μου μετεφεραν, ενας υπαλληλος κινηθηκε εναντιον του και επαιξαν ξυλο. Πηγε αστυνομια κτλ. Η αγανακτηση του κοσμου αρχιζει να ξεφευγει απο τα ορια,πλεον…

    ______________________________________________

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..
    Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΩΣ , ΤΟ DERBY Η΄ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ..
    ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΟΚΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΩΡΑΡΙΟ 8.00-13.00 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ..ΞΕΦΤΥΛΕΣ..
    Κ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΡΙΩΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ 900ΧΙΛ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ..Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ? ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ MAIL πΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ? Η' Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...Ο Χιμένεθ έδειξε πως προτίθεται αρχικά να διατηρήσει το 4-2-3-1 που χρησιμοποιούσε ο Μπάγεβιτς, ενώ δύσκολα θα πραγματοποιήσει ριζικές αλλαγές και στα πρόσωπα της ενδεκάδας.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινή δοκιμή πήραν φανελάκι βασικού οι Αραμπατζής, Γιάχιτς, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός από δεξιά στην άμυνα, οι Μάκος και Γκέντσογλου αγωνίστηκαν ως αμυντικά χαφ, με τους Μπερνς, Σκόκο και Λεονάρντο να συνθέτουν την τριάδα πίσω από τον προωθημένο Τζιμπούρ.
    STeven ούτε από το Γιάχιτς δεξί μπακ σε βλέπω να γλυτώνεις ούτε και απο το 4-2-3-1!(χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Κ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ 3-4 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ? ΩΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Thomas
    Είναι και ουσιαστικά και ρεαλιστικά,κοντά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Τομας
    Από το στόμα σου και στου Μανόλο το αυτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΙΣ Κ ΕΣΧΑΤΩΣ ΓΚΙΑΡΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ..
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ..
    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΕΥΡΩΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΧΩΡΟ ΛΕΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..
    ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΥ?ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χαράλαμπο: ΄Καλά αυτός όλη την εβδομάδα δοκίμαζε το 4-4-2, τώρα άλλαξε πάλι; Ρε τι τραβάμε. Τουλάχιστον ας το πάρει το παιχνίδι και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπορεί να θολώνει τα νερά ο Ισπανός ή και να γράφει μαλακίες ο δημοσιογράφος.
    Τόμας 1.200.000 θα πάρει ο Μπάγιεβιτς στην Κύπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΓΩ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ..
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τόμας ποιους συνεργάτες;Είναι πολλά τα λεφτά για να πει όχι.Ας είμαστε ρεαλιστές που έλεγε το άσμα!Βέβαια και ο βοηθός του θα πάρει και αυτός αρκετά, που στην Ελλάδα δεν θα τα έπαιρνε με τίποτα.
    Πέρισυ τους είχε γίνει πρόταση με τριπλάσια λεφτά και την απέριψε ο Μπάγιεβιτς.Δεν ξέρω αν αυτό λέγετε άστρο ή ικανότητα,62 ετών προπονητής να αμείβεται τόσο.
    Εμείς να δούμε τώρα να κερδίσουμε την κυριακή και άσε τους Κύπριους να τους απασχολεί ο Μπάγιεβιτς.
    Άσε το άλλο, που έχουμε να διώξουμε τις μέλισσες την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Εμείς να δούμε τώρα να κερδίσουμε την κυριακή και άσε τους Κύπριους να τους απασχολεί ο Μπάγιεβιτς."

    Το ότι είσαι ο μόνος που μιλάει για Μπάγεβιτς και απο την άλλη λες ασε τους Κύπριους να τους αποσχολεί ο Ντ.Μπα. είναι ενδεικτικό του προβλήματος σου.Καλά Σαράντα.Στα κόλυβα βάλε και ροδι που είναι και η εποχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ανώνυμο
    Θα σε φωνάξω,μην ανησυχείς,ειδικά εσένα που είσαι πιο ΑΕΚτζής.θα τα φας τα κολυβάκια σου, άλλωστε το συνηθίζεις να γυρνας στα μνημόσυνα μπατιράκο να χορτάσεις την πείνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΑΛΜΑΜΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Κ ΜΕΛΙ ? ΜΕΛΙ ''Ο ΝΑΟΣ'' .ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΛΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. den einai n prwti , mi ksexname kai tis tampeles

    ostoso thoma ela an goustareis , tha xei kai AEKkokouventa meta me steven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΙΧΑΛΗ ΘΑ ΕΡΘΩ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ..ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Mike21hlk και THOMAS SILLYWIZARD: Ναι, παιδιά να τηλεφωνηθούμε αύριο. Θέλει νάρθει κι ο μικρός μαζί. Θα δούμε. Μιχάλη, νάχεις το τηλ ανοιχτό για να σε καλέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΒΕΝ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Η ΑΕΚΑΡΑ.ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς THOMAS SILLYWIZARD: θα σου τηλ λοιπόν, αλλά... ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΩΡΕ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. de tha ginei sygentrwsi kai telika lithike to thema , tha paei o anthropos pou ta vale na ta metakomisei

    alla pame gia cafedaki an thelete , nwris (gyrw stis 12?) stis filadelfias ta meri

    se ligo kovoume tourta sto club,aisiws pame gia 18o xrono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Mike21hlk: Εντάξει λοιπόν κατά τις 12 στην "γωνιά". Ακούς Θωμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με δηλώσεις του τόνισε ότι τον ενδιαφέρει αποκλειστικά η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια




    Την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έθεσε ως βασικό στόχο της ομάδας ο Πέτρος Παππάς. Μιλώντας στα ΝΕΑ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο λόγο της επίσκεψής του (με τον Αδαμίδη) στον Γιάννη Σγουρό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με ενδιαφέρει µόνο να φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν έχω κανέναν άλλο σκοπό. Δεν υπάρχουν στο µυαλό µου κέρδη από την ΑΕΚ για µένα».
    Στη συνέχεια ο Παππάς ρωτήθηκε για τα όσα είπε στα μέλη των Supporters και στη συνάντηση που είχαν, τονίζοντας κατηγορηματικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφονται πράγµατα που δεν τα έχω πει. Ποτέ δεν µίλησα για µμεταγραφές και για προπονητή. Οταν µε ρώτησαν αν θα πάω στο γήπεδο, απάντησα ότι θα το σκεφτώ. Δεν το απέκλεισα. Τα άλλα όλα είναι αποκυήματα φαντασίας».

    ----------------------


    oriste ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς Mike21hlk: ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ:
    ΟΥΑ ΟΥΑ ΟΥΑ....
    Κλαίει το μωρό μας. Και λέρωσε την πάνα πάλι.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.
    Μα τυχαία έχω την αλληλουχία των κειμένων; Έλα βρε Μιχάλη, ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ti themelia na riksei , mpouldozes mono na perasoun apo ti dekeleias tha grapsei istoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΒΕΝ .. ΣΤΙΣ 12 ? ΘΕΛΩ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΠΙΚΕΡΜΙ..ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΠΑΙΡΝΩ Κ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ..

    ΔΛΔ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΜΕΡΗ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ SOLD OUT ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ..ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ..

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ?
    ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ?
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΕΚ365 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το θέμα γήπεδο είναι φιλέτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς Mike21hlk: Ή ας έρθουν κι απο την άλλη. Δεν μας χαλάει ούτε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Είπαμε, ΟΥΑ ΟΥΑ ΟΥΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Χαράλαμπο: Βρε συ, εγώ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΑΕΚΤΖΗΣ, με τράπεζα στην κατοχή μου, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΘΕΣ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ Η΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΘΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕΙ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ..ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ..
    ΑΝ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Ή την οριστική σκλάβωση. " ΑΕΚ - ΡΟΥΑL PALACE ". ΣΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΖΗΔΙΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ; ( Δεν λέω τυχαία το όνομα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς THOMAS SILLYWIZARD: ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ( 5 ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ) ΚΙ ΗΣΥΧΑΣΕΣ.
    ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ- ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ", ΘΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΥΛ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ..
    ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ Κ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΞΗΡΟΥ ΚΑΡΠΟΥ..
    ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ 80 ΕΚΑΤ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η ΠΑΣ Κ ΚΟΒΕΙΣ 5 ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΕΘΙΣΜΕΝΩΝ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΥΛΙΑΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ( βλέπε Νοτιά ). ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ Κ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ..
    Ο ΠΑΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΔΕΝΔΡΟ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
    Ή 10 ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ.
    ΜΠΑΚΑΣ HISTORY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ..ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @dimitri
    Μπυρίτσα και ΑΕΚ την Κυριακή,μην ξεχνάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΒΡΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΤΑ ΞΕΡΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ "ΟΙΚΟ" ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς Χαράλαμπο: Μακριά τα ποτά απο τον Δημήτρη. He wants to stay sober.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ετσι γινόντουσαν παλιά οι δρόμοι στις τουρκικής δόμισης γειτονιές για να περάσει ο δρόμος από το σπίτι του ιδιοκτήτη που δεν ήθελε να το πουλήσει.Έπεφτε κατα λάθος η Μπουλντόζα πάνω και γκρέμιζε το μισό,άδεια επισκευής δεν μπορούσε να βγάλει αυτός και έφευγε και σχεδών τσάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΓΚΕΣ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΠΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ..ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ .. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΟΥΑΟΥ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ( τραυματίας ), ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ. ΗΡΕΜΑ ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Χαράλαμπο: Αδερφέ, θα προσπαθήσω αύριο να σου πω γεγονός ΣΗΜΕΡΙΝΟ απο μια παλιά φίλη για το τι τραβάει. ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Ε, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @Στήβεν
    Νόμιζα κανόνιζες για πρώι.Οκ οπως και νάναι εκει που θα το δώ έχει κερκίδα κανονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://aek-live.blogspot.com/2010/10/aek-live_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή