Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Πέτρος, παπάς

           Το ξέρετε το παιχνίδι με τον παπά. Αναφέρομαι βέβαια σε νεότερους. Τρία χαρτία, ένα απο τα οποία είναι ρήγας. Κι ο σερβίρων, ταχυδακτυλουργός, περιστοιχισμένος απο αβανταδόρους που δήθεν κερδίζουν και κάποιους τσιλιαδόρους για την αστυνομία. Ο παίκτης πρέπει να βρει τον ρήγα. Την πρώτη φορά συνήθως κερδίζει. Μετά; Ο ΠΑΙΖΩΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ Ο ΠΙΝΩΝ ΜΕΘΑΕΙ. Μια παραλλαγή του παπά της Ομόνοιας, είναι κι αυτή που παίζεται στην περίφημη οδό Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης. Εκεί είναι τρία σπιρτόκουτα, που καλύπτουν ένα μπαλάκι. Κι αυτό πρέπει να βρεις. Ακόμα πιο δύσκολο καθότι το μπαλάκι κυλάει συνέχεια κι η οφθαλμαπάτη είναι πολύ έντονη.
         Μια άλλη παραλλαγή του παπά όμως, είναι ο Πέτρος που έχουμε στην ΑΕΚ και που τον κρατάμε "σαν τα μάτια μας" κατά την προτροπή του ΔΧ. Τώρα βέβαια, δεν ξέρω ως τι άξιον όργανον του σώματος μας κρατάμε το Νοτιά, αλλά ας μην βιαζόμαστε. Θα μας κατατοπίσει ο αρχηγός μετά την χειρουργική επέμβαση επι του ετέρου εταίρου της εταιρείας μας.
        Τόσο καιρό λοιπόν ρωτάγαμε όλοι: Πού είναι ο Παπάς; Ρε πουθενά να μην τον βρίσκουμε. Σαν να τον είχε καταπιεί το έλος της Καλλιθέας. Ξέρετε αυτό, για το οποίο έχει γίνει πλήρης αναγνώριση και ταυτοποίηση των ταραξιών που ελάκτισαν τον προπονητή της Ομόνοιας ( να δω πώς θα καταλήξει το όνομα της στο τέλος ) αλλά τα έργα της αποξήρανσης του έλους κολλούν εις τας γραφειοκρατικάς καλένδας του βυρσοδέψη Νικητιάδη.
         ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΥΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΤΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΑΓΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ: ΧΙΜΕΝΕΘ. Βέβαια κι ο Αδαμίδης τον είχε βρει τον Παπά ίνα προσληφθεί ο Μανόλο, αλλά άλλο πράμα η  τηλεφωνική εύρεσις κι άλλη η πραγματική. Όπως το σεξ. Άλλο το  κανονικό κι άλλο το  τηλεφωνικό.
        Κι ανέκραξε ο αγνοούμενος ευρεθείς ρήγας: ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. Μπύρα ΚΑΪΖΕΡ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΥΡΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.
         Και τελικά, δεν έχω καταλάβει κάτι: Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ; Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ"; ΕΠΑΙΞΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΥΠΗΡΞΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
           Και τα λέω αυτά διότι ο Παπάς είναι μπαλλαδόφατσα, μην τον βλέπετε σαν λουκουμά. Και δεν φτάνει που την ήξερε καλά, θήτευσε κιόλας δίπλα και στον κοντό, οπότε πια μπορεί να κρίνει τάχιστα κι απο μία μόνο προπόνηση. Τώρα αν δεν θέλει να ξαναπατήσει στο γήπεδο διότι κάπου υπάρχουν κι αλήτες ασύλληπτοι, ειλικρινά αυτό με στενοχωρεί τα μάλα. Αλλά δεν φταίει ο Αεκτζής. Φταίει η ελληνική πολιτεία που δεν συνέλαβε τους ενόχους. ΑΡΑ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ.
            Ρε κάτι νούμερα που μπλέξαμε. ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ. ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ MANAGEMENT. ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. (  το τηλε σαν πρόθεμα σημαίνει εκ του μακρόθεν, π.χ Τηλέμαχος : ο μαχόμενος εξ αποστάσεως ). ΚΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΟΚΤΩΡ, με τα μεταπτυχιακά του Ντέμη που τον είχε και διευθύνοντα σύμβουλο,  ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ : ΠΕΤΡΟΣ ΤΗΛΕΠΑΠΑΣ: ο λειτουργών εκτός εκκλησίας. Εντός του ναού θα υπάρχει special dj and his name is Adams with chief recorder Manolo the supported.
           -  ΜΑΜΑ ΟΥΑ ΟΥΑ ΟΥΑ. ΘΕΛΩ ΚΑΚΑ.
           -  Ε, αμάν Πετράκι. Πήγαινε μόνος πια. Και σταμάτα να με λες μαμά. Η γυναίκα σου είμαι.

         ΥΓ1. Σας είχα πει οτι ΔΕΝ θα πέσει η ποινή της αλογοτροφής. Διαιτησία εσύ με ΕΠΟ; Δικαιοσύνη εγώ με σούπερ λίγδα και Γκαγκάτση. Πυρηνικός πόλεμος, που τον παρεξηγήσατε. Το τριφύλι έχει τρία, ας πούμε,  κλαδάκια σαν σήμα. Να δείτε πού θα τα βρούμε. Για αρχή πάρτε τα 25 φέτος, που του χρόνου θάναι 40 και του παραχρόνου 65. Κι αριβεντέρτσι Τζίγγερ, που κατήγγειλε και την σύμβαση. Δηλαδή τα 140 για το γήπεδο. Ναι, μετράει μύρια ο κυρΑντρέας και ψάχνει την επόμενη έξοδο απο το ΧΑΑ μετά την Vivartia. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ;
         ΥΓ2. Μιχάλη, το θέμα που μου έστειλες για το γήπεδο γιατί δεν το παρουσιάζεις στο blog; Αν θέλεις το κάνω κι εγώ. Έχουμε 5000 σίγουρους εδώ. Δεν μιλάω μέχρι να δώσεις το ελεύθερο.
         ΥΓ3. Τον πατέρα μου τον λάτρευα. ΠΕΘΑΝΕ; ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΝΕΚΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΜΗ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

37 σχόλια:

  1. "Εκεί είναι τρία σπιρτόκουτα, που καλύπτουν ένα μπαλάκι. Κι αυτό πρέπει να βρεις. Ακόμα πιο δύσκολο καθότι το μπαλάκι κυλάει συνέχεια κι η οφθαλμαπάτη είναι πολύ έντονη."

    Υπάρχει και στην Ομόνοια αυτό το παιχνιδάκι μάστορα!Ο αβανταδόρος σκάει το 50άρι στο κουτί με το μπαλάκι και κερδίζει "και καλά".Άρε πουτάνα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παππάς είπε ότι θα γίνουν μεταγραφές στα μέτρα μας.Στα μέτρα της ΑΕΚ η' στα μέτρα που έχουν θέσει εκείνοι?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Steven
    ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ;ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΟΣΗΜΑΤΑ;Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ;ΑΣΕ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ.ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΡΝΑΩ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παππας ειναι συμπαθης. Και αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο.
    Ασχετος με το χωρο και το κυριοτερο διχως την διαθεση να μαθει και να ασχοληθει,προφανως απλα εμπλεκομενος απο ενα κωλοπαιδο που τον επεισε οτι "αξιζει τον κοπο",μπλεχτηκε.
    Και τι μενει; Μονο μια ακαθοριστης αξιας δημοσιοτητα-αναγνωρισιμοτητα κυριως μεσω της "Ωρας" για τον ιδιο. Τι να την κανει;
    Αυτο που ενοχλει-εμενα προσωπικα-απο το περασμα του απο την ομαδα,δεν ειναι τοσο το κοροιδιλικι που εφαγε και τα λεφτα που του εκλεψαν-γιατι περι κλοπης προκειται- αλλα η ανοχη του,αν οχι το συγχωροχαρτι που παρ'ολιγον να δωσει στους κλεφτες,δηλαδη αυτους που τον δουλεψαν και τον ψειρισαν. Και αν δεν επενεβαιναν ανωτερες δυναμεις,ουτε που θα ξεκιναγε απο μονος του τον διαχειριστικο,τον ελεγχο δηλαδη για να μαθει ΚΑΙ για τα δικα του τα λεφτα. Πραγμα οντως περιεργο. Θελει να τον λενε μαλακα; Ειναι μεγαλοκαρδος αλλα και γνησιος χριστιανος που γυριζει τα παχουλα του μαγουλα στον εναν και τον αλλον; Τι να πω. Δεν με πολυνοιαζει αλωστε. Δεν μπορω να γινω ψυχολογος του καθενος.Αβυσσος.
    Το θεμα ειναι να μπει σε ταξη. Και ο ιδιος. Να κοιταξει να σουλουπωσει καπως τα πραγματα εκει μεσα. Μπας και δεχθει κανενας να μπει,ετσι οπως τα εκαναν εκει μεσα μπουρδελο.Και αυτος υπευθυνος ειναι.
    Και μετα ας κανει το κολυριο στα ματια του Χατζιχρηστου,που και εκεινου θα πεταχτουν εξω,οσονουπω.

    Υ.Γ Steven...Μπαμπη.Τι εγινε ρε παιδια και βλεπω τετοια σχολια φαρμακερα; Ασφαλως και δεν αρκει το θεμα "Μπαγεβιτς" να σας φτασει τοσο στα ακρα. Ισως τρεχει και κατι αλλο. Δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ.ΙΔΕΣ? ΘΑ ΒΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to thema afora ta melissia pou xei valei kapios sto oikopedo pou itan to gipedo

    kai kata poso mporei na exei diekdikiseis sto xoro meta

    den einai kryfo to thema apla de to dimosieusa mexri na enimerothoume an ontos yparxei kapios kindynos kai na min exoume yperadidrasi

    apla ti kuriaki tha pame na to doume opos kai na xei giati kaneis den exei asxolithei mexri twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΕΞΩ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

    Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ..Η ΠΙΠΙΛΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ Κ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ 40% ΑΣΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ..ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ..
    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 2,5 ΕΚΑΤ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ..
    ΔΛΔ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ? ΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ..ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ..
    ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ Κ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ..

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ..

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..

    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ,ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    Α ΡΕ ΤΙΓΡΗ..Α ΡΕ ΤΙΓΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ..

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΕΠΙ
    THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΘΗΤΕΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..

    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ,ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    --------------

    prwta tous epiase korodio o kontos , meta tous prokseneue tin etereia o vatraxos me to dimitriadi

    diladi aporw pos enilikiothikan autoi oi anthropoi

    meta to fiasko kozoni ferane ton adamidi gia na soutarei tis proksenitres kai katantisan na dilonoun oti tha fugoun mazi tous apo tin AEK

    telios ektos topou kai xronou oi typoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΑΛΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
    ΠΑΙΧΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ Η΄ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Χρήστο: Χρηστάρα, τίποτε άλλο δεν τρέχει. Νομίζω παρασυρθήκαμε κι οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χαράλαμπο: Αδερφέ, ζητώ πρώτος συγνώμη. Αν γουστάρεις, την δέχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξέδρα και Goalnews χειρότερες και απο Sportgay.Σιχαμερά ερπετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβασα στην Ωρα σε καποιο κειμενο,καποιου συνταχτη οτι ο Παππας εχει περισσοτερα λεφτα απο τον Μαρινακη,ε και εγω λεω ας τα κανει μασουρι και ας τα βαλει στον πατο του ο κυριος Παππας.
    Τωρα γτ δεν παει στο γηπεδο....μαλλον νομιζει οτι κραταει μουτρα για τις βρομοδουλειες του Χατζιμουσια,παιδακι θα λεγα εγω.
    Οσο για το συμβολαιο του ισπανου.....εδω εχουν βγει ολα τα εσωψυχα τις Ελλαδας αυτο μας πειραξε?σηγουρα το καταδικαζω αλλα μπροστα σ αυτα που εχουμε βιωσει απο τα χρονια του κοντου αυτο ειναι λεπτομερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Μάκη: Πάντως αυτοί που το έβγαλαν στην δημοσιότητα, λογικά είναι γνωστοί και πρέπει να φύγουν απο την εταιρεία. Τώρα θα μου πεις οτι και στην Καλλιθέα γνωστοί ήταν. Έτσι είναι αυτά τα πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MONOPOLY..

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΙΟΥ. ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΙΜ ΣΤΟΧΩΝ ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Steven
    Δεκτή.Φταίω κι εγώ για την φάση αυτή και ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά πρώτα από τα παιδιά που με γνωρίζουν στο blog και από σένα φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Χαράλαμπο: Προχωράμε λοιπόν μαζί για την παρέα μας αλλά και την ομάδα μας. Μια παρατήρηση μόνο: Σε έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση. Να το ξέρεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΖΟ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΑ Κ ΜΕΡΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Steven
    Θα τα πούμε και στο ούζο.''Οίνος ευφραίνει καρδίαν''λέγανε.
    Χαίρομαι για την εντύπωση σου για μένα και ανταποδίδω.Ο Όσκαρ Ουάιλντ έλεγε πάντως,ότι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορείς να αλλάξεις είναι η φήμη σου.
    @Τόμας
    Ευχαριστώ.(Σοβαρά)χαχα.Φυσικά δεν έχουμε γνωριστεί αρκετά αλλά έχουμε συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Υποθέτω οτι έχει κλείσει κατά τις 2 το μεσημέρι της 24/10. Το μέρος θα το βρει ο Χαράλαμπος, κάπου στην Φιλαδέλφεια. Και μετά γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς Όλους: Διαβάσατε το κείμενο του Μιχάλη; Στο γήπεδο μας έχουν μπει μελίσσια! Θα πάω μαζί με κάποια παιδιά την Κυριακή για αυτοψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντος για μένα το πιο αστείο που συνέβη τις τελευταίες ημέρες είναι η πόρτα που έφαγε ο Αβραμίδης στα Σπάτα με τον Μανόλο παρέα.Σκέψου και είναι πρόεδρος της ΑΕΚ,δεν τον ξέρουν ούτε οι θυρωροί!
    Το αστείο που θα ακολουθείσει είναι ο Χατζηχρήστος να κυνηγάει ή το ανάποδο μέλισσες απο το γήπεδο την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα μελίσσια αυτά είναι πολλά χρόνια εκεί και δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι λόγο χρήσης πολλών ετων(όπως με τα ζώα ή με την καλιέργεια της γης)έχει δικαιόματα επί του οικοπέδου που δεν ανήκει στην ΑΕΚ αλλά έχει παραχωρηθεί για αθλητικούς και μόνο σκοπούς.
    Σημείωση,τα δάση ειναι γεμάτα με μελίσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @steven
    Προς Όλους: Διαβάσατε το κείμενο του Μιχάλη; Στο γήπεδο μας έχουν μπει μελίσσια! Θα πάω μαζί με κάποια παιδιά την Κυριακή για αυτοψία.

    _______________________________________________

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΙΣΕΣ..ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΡΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ..ΑΕΚΤΖΟΥΔΕΣ..Η Ν.ΦΙΑΛΔΕΛΦΕΙΑ ΖΕΙ Κ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ..
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΟΦΗ ΓΕΩΣΚΟΛΗΚΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε Μελισσανιδη τι πλακες κανεις; Μελισσες στο οικοπεδο;

    Να σας πω... απο το να ειναι ετσι αχρησιμοποιητο,καλυτερα να το εκμεταλευονται τιποτε μελισσοκομοι.Ας το περιφραξουν και ας το χωρισουν επειτα σε κλαδους. Ενα για τα μελισσια,πεντε εξι κατσικουλες για το γαλα,καμια δεκαρια κοτες παρα περα για κανενα αυγουλακι φρεσκο,να φερουν και καμια στρουθοκαμηλο(ειναι εμπορευσιμα τα παντα απο αυτην,μεχρι και τα νυχια της) ενα μικρο κοπαδι ελαφια,το κρεας τους ειναι πανακριβο και υπεροχο και εναν περιστερωνα,για να γλυτωνουν και τα γραμματοσημα.
    Αντε,παλι εμεις θα τα λεμε; Παρτε μπρος εκει στην Δεκελειας.

    Χαρηκα που ειδα εκατερωθεν συγνωμες παιδια. Γαμω τη πουτανα μου. Αφου κατα βαση δεν υπαρχει θεμα,ουτε και σοβαρη διαφωνια. Αν ειναι να γινουμε μπιλιες να γινουμε,αλλα να αξιζει τον κοπο. Οχι ετσι.
    Παμε οπως πριν λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγνώμη για το λάθος,ο Αδαμίδης πήγε Σπάτα με τον μανόλο και έφαγε πόρτα,όχι ο Αβραμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...ειπα και 'γω! Πηγε ο Αβραμιδης στα Σπατα,δεν τον γνωρισαν και εφαγε πορτα;
    Ο Αδαμιδης,ισως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Χρήστο και Χαράλαμπο: Σιγά να μην έτρωγα πόρτα εγώ. Αφού με τον Αντρέα, τον ιδιοκτήτη της φύλαξης, είμαστε αδερφοί. ( Πατεράκης το επώνυμο, θάναι και στο Άγιο Όρος μαζί μου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τον ξέρανε και απο χτες τον Αδαμίδη για να είναι όλες οι πόρτες ανοιχτές γι αυτόν;
    Αλλά η αρχαία τραγωδία είναι ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ να τρώει πόρτα στο υποτιθέμενο προπονητικό της ομαδας που διοικεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven είπε...
    ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΓΚΟΥΕΝ, το λαμόγιο.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙ.
    ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ 7; ΤΟΣΟ ΑΦΡΑΓΚΟ Η ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ;
    ------------------------------------------------

    σηκωνω τα χερια ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς dimitri: ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΕΚΕΙ. ΣΟΥ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Οκτωβρίου, 2010 00:29

    Χαράλαμπε, η ιστορία του αδαμίδι που έφαγε πόρτα μου θυμίζει την ατάκα του γίγαντα (τσέπης) του κατσιφάρα: "Αν δεν ήταν ο αντρέας δε θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας". Και το αδαμίδι έναν αντρέα χρειαζόταν, αλλά αυτός κάθεται με το τατουάζ με το δικέφαλο στη βίλλα με τις 17 χέστρες, τον βλέπει και γελάει.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Γιώργη: 18 είναι οι χέστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. na leme kai ta kala pantws

    oxi mono tis malakies tou GAP

    me tosi akriveia kai forous sti venzini, ekana ena soro douleies simera stin athina kai kinisi pouthena

    mporei na apetyxe se ola ta alla ,ostoso exei kanei terastia proodo sto kukloforiako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Οκτωβρίου, 2010 10:31

    Λάθος είσαι steven...εσύ μέτρησες και τις τούρκικες, εγώ μόνο τις "ευρωπαϊκου τύπου"...τσ τσ τσ, πρόσφυγες σου λέει μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή