Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

MANOΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ

           "Βρεθήκαμε στο ευχάριστο δίλημμα να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο πολύ καλούς προπονητές, αλλά θεωρήσαμε οτι την ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ , ο πιο κατάλληλος ήταν ο Χιμένεθ". ( Αδαμίδης )
            Με βάση λοιπόν την θεωρία που σας ανέπτυξα, οι δυο προπονητές είναι ίδιοι, παίζουν και οι δυο το επιλεγέν σύστημα που ονειρεύεται το ΔΣ μας, έχουν τις ίδιες οικονομικές απαιτήσεις, έχουν τους ίδιους στόχους σαν επαγγελματίες, καλύπτονται και οι δυο απο την ομάδα μας και την οργάνωση της, κι οπότε πέσαμε σε δίλημμα. Λογικά πράματα δηλαδή. Και οι δυο γκόμενες είναι κουκλάρες και οι δυο έχουν όργανο και οι δυο θέλουν να πηδηχτούν με μένα, οπότε τι κάνω; ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΖΕΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.
           Αυτά εγώ τα λέω για να καταδείξω την αμορφωσιά, την ανοργανωσιά και την προχειρότητα γύρω απο το αντικείμενο "ποδόσφαιρο". Αλλά πλέον, σταματάω τα παράπονα ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ( και μην έχετε ακόμα απορίες γιατί απέτυχε η παρέα του 2004 ) και κοιτάω μπροστά.
         Δίνοντας συγχαρητήρια στον Πέτρο Παπά για την υπέρβαση και καλωσορίζοντας ένα νέο αλλά και έμπειρο άνθρωπο στην Ελλάδα και στον δικέφαλο μας. Κι εύχομαι απο καρδιάς, ο κύριος της Σεβίλλης ( 136 αγώνες με 75/22/39 - 55%/16%/29% ) μαζί με τους τρεις συνεργάτες του, όχι μόνο να πετύχουν αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣ ( όλα θα γίνουν κάποτε, είμαι σίγουρος για το εγγόνι μου).
          Και η διοίκηση πρέπει να βάλει σοβαρή πλάτη. Να είναι συνεπέστατη στα οικονομικά διότι ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας ( ορθότατα ) και δεν μπορεί να δουλεύει με βερεσέδια. Να είναι κοντά του τον πρώτο καιρό της αμηχανίας και της δύσκολης προσαρμογής σε μια ξένη χώρα αλλά και σε βουνό δύσκολων αγώνων και με ποδοσφαιριστές δύστροπους, κακομαθημένους, αγύμναστους και χαμηλής ποιότητας . Για πίστωση χρόνου δεν συζητώ. ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ την "δεδομένη στιγμή" ( είδατε πώς λύνονται τα ευχάριστα διλήμματα ).
            Για τους ποδοσφαιριστές δεν συζητώ τίποτα. Είναι η δουλειά τους και πλέον αυτοί με βάση την απόδοση τους θα πάνε να μεγαλώσουν  την απόσταση μεταξύ " του ξύλου και της αποθέωσης". Είπαμε η διοίκηση έχει άνεση χρόνου πια. Οι παίκτες όχι. Κι όποιος είναι απείθαρχος ή αγωνιστικά αδιάφορος, ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΛΟΓΩ ...καταλαβαίνετε..., ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ.
         Τέλος ο κόσμος, πρέπει κι αυτός να κάνει το σκατό του παξιμάδι ( εννοώ σε υπομονή, όχι οικονομικά προς θεού ), και να έρθει στο γήπεδο. Όπως και να το κάνουμε είναι μια νέα αρχή κι αρκετά ελπιδοφόρα. Και πρέπει ο νέος προπονητής να δει τον κόσμο ενωμένο κι οτι τον κοιτάει στα μάτια και ποντάρει πάνω του. Στο ντέρμπυ με την αλογοτροφή. Πρέπει να έχουμε 50000 ανθρώπους.
          Είμαι αισιόδοξος τελικά; Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα. Αν ήταν πετυχημένος στην Σεβίλλη ( ειλικρινά δεν το ξέρω ), τότε με βάση την αξία του εκεί πρωταθλήματος, θα πετύχει κι εδώ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΤΕΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
        Απο την μεριά μου, θα τον στηρίξω και θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Πάντα μέσα απο την κριτική. Μέσω του δημοσιογραφικού κυκλώματος μου, θα τον γνωρίσω προσωπικά και με την βοήθεια του άλλου Μανόλο ( Μαυρομμάτη ), που θα παίζει τον διερμηνέα, θα σας μεταφέρω το προφίλ του άνθρωπου αλλά και τα οράματα του. Σιγά-σιγά βέβαια. Πρώτα προηγούνται οι αυλοκόλακες, οι χαρτογιακάδες και οι Έλληνες που μπροστά σου χαμογελούν και μόλις τους γυρίσεις την πλάτη σου καρφώνουν το στιλέτο. Διότι όπως και να το κάνουμε ΚΑΙ ντεμοτεχνείο υπάρχει αλλά ΚΑΙ Αγγέλω. Ποιός να του τα πει αυτά του Μανόλο; Ο Δημητριάδης;
       ΥΓ1. " Όλοι θα κριθούμε στο τέλος". Ισχύει ή όχι πλέον; Το τέλος είναι σε 2 χρόνια; Τόση πίστωση χρόνου αγοράσατε; Εσείς θα κρίνετε τον Χιμένεθ ή αυτός;
       ΥΓ2. Κακά τα ψέμματα. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ... Να βλέπουμε και κάποια χρήσιμα πράματα.
      ΥΓ3. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ BUDGET ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΡΙΣΗ.
     ΥΓ4. Μιχάλη, βρε συ τον Γκαγκάτση είχες δικηγόρο εναντίον του Δήλεσι; ΤΣ ΤΣ ΤΣ.
     ΥΓ5. Ο πιο χρήσιμος βοηθός του Μανόλο θα είναι ο ψυχολόγος. Πρώτος αυτός θα ζητήσει αύξηση. Και μην πάει το μυαλό σας σε ποδοσφαιριστές για εξέταση. Αλλά σε κάποιον που μπορεί να βλέπει τον Μανόλο σαν βασιλιά πλέον. Φυσικά μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία και πάλι.
         ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΗΡΘΕ. ΟΚ; ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΥΣΤΕΡΕΙΕΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.

78 σχόλια:

  1. Η ΑΕΚ κατέληξε στον Μανόλο Χιμένεθ, πριν όμως φτάσει στον Ισπανό έφτασε και στον Κροάτη Σλάβεν Μπίλιτς (όπως σας είχε ενημερώσει το aek365). Oι συζητήσεις λοιπόν με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας έγινε, με τον Μπίλιτς όχι μόνο να μην κλείνει την πόρτα στην ΑΕΚ, αλλά να δείχνει ενθουσιασμένος με την προοπτική να κοουτσάρει την Ένωση. Ο λόγος που δεν προχώρησε τη συμφωνία ωστόσο ήταν άλλος. Ο Μπίλιτς είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι επιθυμεί σύντομα να αφήσει την Εθνική Κροατίας για ένα πάγκο συλλόγου, με την Ένωση να αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. Ωστόσο ζήτησε από τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίες διαπραγματεύσεις να γίνουν μετά τις 12 Οκτώβρη, όταν και θα ολοκληρωθούν τα δύο παιχνίδια της Κροατίας (με Ισραήλ και Μάλτα την Παρασκευή και την Τρίτη αντίστοιχα) για τα προκριματικά του ΕURO 2012. Ο Μπίλιτς φοβόταν να μαθευτεί ότι συζητά με την ΑΕΚ (πόσο μάλλον να συμφωνήσει μαζί της πριν τα συγκεκριμένα παιχνίδια) και οι συμπατριώτες του τον χαρακτηρίσουν «προδότη»! Είναι πολύ δεμένος με την πατρίδα του και την Εθνική της χώρας του ο Μπίλιτς και το έδειξε ακόμη και όταν η διοίκηση της ΑΕΚ του πρότεινε να συζητήσουν από τώρα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, να τα βρουν και να αναλάβει την Ένωση μετά τη 12η Οκτώβρη. Ο Μπίλιτς ζήτησε οι διαπραγματεύσεις να ξεκινήσουν μετά το παιχνίδι με τη Μάλτα (ώστε να μη γίνει γνωστό και επηρεαστεί η ομάδα του), η ΑΕΚ όμως δεν είχε ούτε χρόνο, ούτε την πολυτέλεια να ρισκάρει χρονικά πιθανή άκαρπη επαφή μαζί του και έτσι προχώρησε σε άλλες περιπτώσεις προπονητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταληξαμε πως θελουμε την ομαδα.Γρηγορη,βιρτουοζικη,και "σκληρη"...Για αυτο πηραμε τον Χιμενεθ.Για το γρηγορη ας μην το συζητησουμε καλυτερα,για το βιρτουοζικη ας παρουμε μια αφισα του Τσαρτα να θυμομαστε τι σημαινει,και για το "σκληρη" καταλληλοι να απαντησουν ειναι ο Σκοκο,ο Μπλανκο,ο Μακος,ο Γκετζογλου κι αλλοι παιχτες που δεν πεφτουν με τιποτα στο τζαρτζαρισμα και στο μαρκαρισμα!!!
    Ας ελπισουμε η ΑΕΚ να Ισπανοποιηθει και να μην Ελλαδοβαλκανοποιηθει ο Χιμενεθ.Παντως,οι παιχτες,απελευθερωμενοι απο τον "ζυγο" Μπαγιεβιτς,κανονικα πρεπει να κεντανε στο χορτο,και να ξεδιπλωσουν το ατελειωτο ταλεντο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΤΕ ΣΠΟΡΤΦΜ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους
    ...και μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε τα παπιά σας και τα εκδρομικά λεωφορεία εσείς απο την επαρχία.
    Αύριο έρχεται ο νέος μεσίας.Ολοι στα Σπάτα.Όλοι στον αγώνα για μια νέα ΑΕΚ.Εμπρος λαε της ομάδας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala na perasoun osoi pane , esu katse kai klapse to vatraxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ΜΙΑΣ Κ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ!!ΝΑ ΤΟΝ ΡΑΝΤΙΣΩ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΙΨΩ ΜΕ ΜΥΡΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!

    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ..
    ΣΤΗΒΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΜΑΣ..

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ !! ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΝΕ..
    ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΨΗΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ..
    ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ EUROPA..


    @ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΒΑΛΤΕ ΣΠΟΡΤΦΜ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ______________________________________________

    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ..ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΗΣΥΧΟΣ..ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o pixis itane sto na sou leei o mpeos "tha stamatisw sta 3" kai na sou vazei 3 mpalakia

    e pisteuw auta ta aisxi tou vatraxou tha ta diorthosei apo ti prwti vdomada o ispanos

    makari na erthei kai kana kupelo fetos kai kamia prokrisi sto europa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΥΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΠΑΛΕΥΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!Ο ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΝ ΚΩΛΩΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΚΕ ,ΝΑΦΤΙ Κ ΝΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ..ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ,ΤΟΝ ΜΕΝΔΡΙΝΟ Κ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΙ . ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΟΝ ΠΡΙΤΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ..


    Υ.Γ ΜΙΧΑΛΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ EYROPA..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα η ιστορια σ ορισμενους δεν διδασκει τιποτε
    παλι τα ιδια
    μετα το 96 ψαχναμε αντιμπαγιεβιτς και ηρθε ο τουμπακοβιτς, παλι αεροδρομια περηφανια για τον νεο προπονηταρα αλλα το αποτελεσμα το γνωριζουμε
    βλεπω παλι χαρες ,αεροδρομια και θελω να πιστευω τα αποτελεσματα να μην ειναι τα ιδια με τον τουμπακοβιτς (οι ομοιοτητες μεγαλες τουμπακοβιτς μονο σε παρτιζαν και ποτε εκτος χωρας, χιμενεθ το ιδιο)
    και φυσικα πολυ σωστα λεει ο steven για την στηριξη της διοικησης προς τον προπονητη και να μην ξεχνιομαστε τα ιδια ελεγε και για τον μπαγιεβιτς
    κρατατε μικρο καλαθι διοτι ειναι απλο το οικοδομημα της αεκ ειναι σαθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΤΟΥΜΠΑΚΟΒΙΤΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..
    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ Ο ΤΟΥΜΠΑΚΟΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ..ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΜΙΤΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ..

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΤΟ 96 Κ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ..Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΤΕ ΟΝΤΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to kakomoiri ton toumpakovits de ton eidame kai katholou

    egine n malakia me tous souidous kai meta apo ligo geia sas

    opos kai o stepanovits kai oloi oi alloi

    enw o vatraxos , afou pige kai duo fores ston kokali , gyrise kai dialuse tin omada kai ton afisame kai duo xronia anenoxlito mpas kai oloklirwsei ti katastrofi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kai to sathro clima ,kata ti gnwmi mou, itan proion ton texneion
    tou ntemotexneiou kai tou vatraxotexneiou

    to ena pleon den yparxei kai to allo exei afisei kati kataloipa (xodrovasili-agelikoula)

    alla ginonte kai vimata proodou
    kainourios proponitis , kainourio proponitiko enw o pappas exei pei se olous tous tonous oti poulaei

    e mexri na vrethei o agorastis , twra pou loipoun ta varidia , egw tha stiriksw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφανώς ο Xιμένεθ δεν είναι Mακγάιβερ, οπότε δεν θα του στείλω ένα πλαστικό κύπελλο, έναν συνδετήρα και ένα λαστιχάκι για να κάνει την AEK ατομική βόμβα που εξαερώσει την Λίγδα της Σούπερ Λίγδας.

    Μολαταύτα στα πρώτα παιχνίδια περιμένω άνοδο όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες με την αλλαγή του προπονητή, λόγω αλλαγής ψυχολογίας.

    Mεγάλο πράγμα η ρουφιάνα.

    Πέρα από τον στάνταρ ψυχολόγο του τημ, προτείνω την πρόληψη 3 ΨYXIATPΩN για τον τρομοκράτη, τον Mπλάνκο τον αγαπημένο των νταλικιέρηδων (κλικ εδώ) και τον Ξεσκοκόπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θωμα
    απο οσα εγραψα
    αυτο καταλαβες? δες λιγο ποιο μακρια αμα δεν μπορεις δεν πειραζει την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα σου πω τι εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς mike21hlk
    πριν καιρο αλλαξαμε καποιες κουβεντες εδω
    και σου εβρισα την μανα
    σου ζητω συγνωμη γι αυτο γιατι δεν αξιζει να χρησιμοποιουμε θεσμους οπως της μανας για να λυσουμε τις διαφορες μας οσον αφορα τις αποψεις μας
    και συγνωμη που δεν το εκανα νωριτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΗΡΘΕ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΛΙΜΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ..
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ?
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..
    ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..
    ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. dekti
    sugnwmi ki apo mena gia tous xaraktirismous kai sugnwmi ki apo tous upoloipous gia ti manoura pou ginotan sto blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θωμα
    οταν δεν εχεις ψωμι να φας δεν αγοραζεις φουαγκρα απο το σουπερ μαρκετ
    και η ιστορια διδασκει μην το ξεχνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΕΣ Η ΜΑΝΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ:

    -ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

    -MIKE ΕΧΕΙΣ 100% ΔΙΚΙΟ

    -ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ

    -ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΛΑΡΑΜΕ ,ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ

    -ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΒΕΝ

    -ΓΑΡΑΤΖΕΕ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΕ ΒΑΡΕΤΟ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ..

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. προς mike
    την συγνωμη μου την δεχτηκες οπως και εγω την δικη σου
    την συγνωμη του μπαγιεβιτς γιατι δεν την δεχεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν μπορει να βριζουμε μαναδες και ξεφτιλιζομαστε για ατομα που κερδιζουν 500000 ευρω και μας γραφουν στα αρχιδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα στο οτι ενας προπονητης ερχεται και οχι ο μεσσιας.
    Καθε ειδος προσωπολατρειας σε μια ομαδα δημιουργει προβλημα και μαλιστα οταν αυτη δημοσιευεται.Οι οπαδοι εχουν καθε δικαιωμα να λατρευουν καποιο παικτη οταν αυτος ιδρωνει και τιμα τον μισθο του.
    Εμεις γουσταραμε παικτες λιγοτερο ποιοτικους την εποχη ΣΑΝΤΟΣ γιατι οτι μπορουσαν το εδιναν και υπηρχε ακομα το αισθημα οτι ειμαστε ΑΕΚ και δεν χανουμε. Τωρα εχουμε παικτες πολυ πιο καλους που σερνονται και εχουν ψυχολογια ηττας.
    Αυτο πρεπει να αλλαξει ο ΜΑΝΟΛΟ η διοιηκηση και οι παικτες.
    Τα συστηματα και τα υπολοιπα ειναι για τους χαζους.
    Δεν ειναι δυνατον ο ΣΑΝΤΟΣ να διεκδικει πρωταθλημα με ΚΡΑΣΣΑ ΚΟΝΤΗ ΣΟΑΡΕΣ ΑΛΒΕΖ ΑΣΟΥΝΣΑΟ ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕ μεχρι την τελευταια αγωνιστικη και τωρα με τετοια ονοματα να μην μπορουμε να κερδισουμε την ΚΕΡΚΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΑΓΚΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..
    ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ..
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ..

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θωμα ξερεις ποσα φουαγκρα εχω δει στην αεκ αλλα δεν προλαβα ουτε το sauternes να πιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΦΟΥΑΓΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ Η΄ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΡΥΑΣ ΜΠΥΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ..ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΣΚΕΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. dimitri, mporouse na to kanei sti prwti epostrofi

    alla ekei me tin avanta ton mpravon arxise ti nekrologia

    megali koubenta kai den ofelei pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΙΛΑΩ για τους καχύποπτους. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ. Ο,ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ KARNID: ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. οι τρείς συνεργάτες του . όλοι με διπλό ρόλο.
    ο ένας ψυχολόγος και στατιστιολόγος
    ο αλλος βοηθος προπονητή και μελέτη αντιπάλων
    ο τρίτος γυμναστής και βοηθός προπονητή .

    δεν μπαινουμε καν σε σύγκριση για συγκρίσεις με τους τρεις τελειωμένους που ειχαμε μέχρι τώρα + τον μπορμόκη που έκανε το κατασκοπο .

    Μιγκέλ Μορίγια: Ο... ψυχολόγος

    Πρόκειται για έναν άνθρωπο που στη Σεβίλλη τον θεωρούν ιδιοφυΐα . Στον σύλλογο της Ανδαλουσίας ήταν για πολλά χρόνια ο υπεύθυνος του τμήματος ψυχολογίας της ομάδας. Οι Σεβιγιάνοι είχαν ρίξει πολύ μεγάλο βάρος εκεί για να στηρίζονται όπως πρέπει οι παίκτες και υπήρχε ολόκληρο επιτελείο για το έργο αυτό. Ο Μορίγια έχει πτυχίο ψυχολογίας και διδάσκει τόσο στο πανεπιστήμιο της Σεβίλλης όσο και σε σεμινάρια για προπονητές. Έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα για την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών και αναλύει το πόσο σημαντική είναι αυτή. Επιπλέον ο Μορίγια είναι γνωστός για την οργανωτικότητα του. Κρατά αρχείο για τα πάντα και είναι λάτρης της στατιστικής.

    Χεσούς Καλδερόν: Η... γέφυρα με τους παίκτες

    Πρόκειται για το δεξί χέρι του Χιμένεθ. Συνεργάζονται πάρα πολλά χρόνια και η σχέση τους είναι εξαιρετική. Ο Καλδερόν αποτελεί τον άνθρωπο που φέρνει πιο κοντά τους παίκτες με τον προπονητή. Ο Χιμένεθ είναι αυστηρός και σχετικά απόμακρος και έτσι ο βοηθός του είναι αυτός που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες και ο χαρακτήρας που θέλει ο προπονητής. Έχει σημαντικό ρόλο στο αποδυτήρια και παρακολουθεί τους αντιπάλους. Σπάνια θα τον δούμε την ώρα του αγώνα να μιλά στους παίκτες και να δίνει εντολές.

    Ντανιέλ Παστόρ: Ο «νέος»

    Ο γυμναστής του Χιμένεθ (δεξιά στη φωτό δίπλα τον Χιμένεθ) έρχεται στην ΑΕΚ από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης. Δεν έχει συνεργαστεί ποτέ άμεσα με τον νέο τεχνικό της Ένωσης ο οποίος όμως τον πιστεύει πολύ. Γενικότερα στη Σεβίλλη έχει πολύ καλό όνομα. Του λείπει βέβαια η εμπειρία καθώς εκτός από τη Β' ομάδα των Ανδαλουσιανών έχει εργαστεί μόνο στη Χερέθ και την Εθίχα. Στις ακαδημίες της Σεβίλλης είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Οκτωβρίου, 2010 13:49

    Χαιρετώ μετά από λίγες μέρες νεφτιού (ή ναφτι-ού) στο γκώλο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων.
    Τι να πω κιόλας εδώ που τα λέμε?
    Λοιπόν, κι εγώ εύχομαι να επιβάλλει ο άνθρωπος ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ έχει. Διότι σε μία κατάσταση χάους που επικρατεί εκεί μέσα θα είναι μία πρόοδος.
    Και φυσικά, ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ.
    Η ομάδα χρειάζεται, τελικά, παίκτες σε ένα κάρο θέσεις, ας ευχηθούμε ότι θα μπορέσει να προωθήσει 2-3 ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ (γιατί με κάτι γκέντζο δε μπάμε μπροστά μου φαίνεται...) νέους μέχρι την επόμενη σεζόν. Ένας μανωλάς-κατσίκι δε φέρνει την άνοιξη.
    Ίδωμεν και ας του δώσουμε πίστωση χρόνου.
    Όντος, το δίμηνο είναι επαρκές για τις πρώτες αλλαγές.
    Πάντως, πέστο απελπισία, πέστο ματαιοδοξία, κάτι μέσα μου είναι αρκετά αισόδοξο.
    Steven, κάνα ουζάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΑΕΚ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ''ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ'' ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ Η' ΤΑΣΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Η΄ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ,ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ , ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ,ΓΡΑΦΙΚΕΣ Κ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΝΤΟΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. θωμα
    το φουαγκρα δεν ειναι το ιδιο πραγμα με την χοιρινη μπριζολα στην ζωη πρεπει να τα δοκιμαζουμε ολα γαστρονομικα εννοω
    steven
    ολο πληροφοριες εχεις για τον μπαγιεβιτς η για τον αδαμιδη ειναι?
    το ουζο το περιμενουμε ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ή 21 Ή 22 Ή 23 Ή ΚΑΙ 24 ( ΣΤΙΣ 7:30 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ). ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ. Ο,ΤΙ ΠΕΙΤΕ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς dimitri: Για τον Χιμένεθ και τον Γάλλο. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ OUI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. more kai to fasoli aama mageireutei opos prepei , einai koryfaio

    me metro n anoxi pantws , n AEK einai megali omada kai xreiazete koupes

    elpizw na entopisei amesws ta kena o kainourios kai fysika n opoia dioikisi exoume , na ta anaplirwsei AMESA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑΓΚΡΑ ΑΛΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΖΩΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΩ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ? Ε, ΕΚΕΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ..ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΣΙΔΗΡΟ..ΚΡΕΑΤΑΚΙ Κ ΠΑΛΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙ..

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ?

    ΥΓ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ,ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ..ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΚ ΝΙΚ..ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΥΖΑ Κ ΜΠΥΡΕΣ Κ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΙΛΑ ΙΔΡΩΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Δεν μπορούσα να το δω διαφορετικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος με πλησίασε και μου παρουσίασε ένα άκρως δελεαστικό πρότζεκτ το οποίο αμέσως με έπεισε ότι αξίζει να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να βγω έξω από τα σύνορα της Ισπανίας. Ο κ.Αδαμίδης είχε κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του, ξέρει τι θέλει να πετύχει σε διάστημα δύο ετών και με ενημέρωσε για την πραγματικότητα που θα βρς στην ΑΕΚ. Μου αρέσει ιδιαίτερα το πλάνο για τις Ακαδημίες οι οποίες πάντοτε ήταν ένα σπουδαίο και ξεχωριστό κομμάτι της προπονητικής μου καριέρας. Πάνω απ' όλα όμως έρχομαι στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο αυτήν την περίοδο Να την επαναφέρω στην κορυφή» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χιμένεθ που στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

    ----------------

    meres 90' pali

    entometaksu pote akrivws provlepete na pane oi akadimies sta spata ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven
    οσον αφορα τον γαλλο εχω και γω πληροφοριες
    το ουζο θα το κερασει ο steven γιατι εφυγε ο μπαγιεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ..ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ..ΓΡΑΦΕΙΑ,ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ,ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ..

    ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΝΗΤΙΚΟ Κ ΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ?
    _____________________________________________

    Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Νίκο Νοτιά, η ΑΕΚ θα αποκτήσει το 2009 το πολυπόθητο νέο προπονητικό κέντρο της.

    Αυτό θα βρίσκεται στα Σπάτα, θα κοστίσει 15-20 εκατομμύρια ευρώ και θα παραδοθεί στην ομάδα για προπόνηση τον Ιούλιο του επόμενου έτους.

    Πληροφορίες:

    Εγκεκριμένος χώρος 70 στρεμμάτων.
    Περιοχή: Σπάτα, πολύ κοντά στο κλειστό γυμναστήριο και κλειστό κολυμβητήριο γυμναστηρίου Σπάτων.
    Εγγυητής και χρηματοδότης είναι ο Νίκος Νοτιάς.
    Η πρώτη προπόνηση στο νέο αθλητικό κέντρο αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο του 2009.

    Το έργο χωρίζεται σε τρεις φάσεις ανάπτυξης:

    1η φάση: Σεπτέμβριος του 2008 μέχρι Ιανουάριος του 2009
    2η φάση: Φεβρουάριος 2009 μέχρι Ιούλιος 2009
    3η φάση: Αύγουστος 2009 μέχρι Σεπτέμβριος 2010 όταν και το έργο θα ολοκληρωθεί τελείως.

    Το προπονητικό κέντρο θα κοστίσει 15-20 εκατομμύρια ευρώ.
    Ανήκει σε ανεξάρτητη εταιρεία του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά. Όταν αλλάξει η νομοθεσία και υπάρχουν οι κατάλληλες προποϋποθέσεις, το προπονητικό κέντρο θα ανήκει στην ΑΕΚ.

    Πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Τα κριτήρια επιλογής της τοποθεσίας:

    έκταση με αθλητική χρήση, δυνατότητα άμεσης μεταφοράς της ομάδας μετά την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών, προϋποθέσεις για την ανάπτυξη όλων των οικοδομών και εγκαταστάσεων και έκταση με αξία και μελλοντική υπεραξία για την ομάδα.

    Περιλαμβάνει:

    4-5 γήπεδα, κερκίδες στο κεντρικό γήπεδο, αποδυτήρια, κλειστό γυμναστήριο με όλα τα αξεσουάρ, ιατρείο-φυσιοθεραπευτήριο, πισίνα, εστιατόριο, ξενώνες, βιβλιοθήκη, μουσείο της ομάδας, συνεδριακούς χώρους και αμφιθέατρο, γραφεία προπονητών, γραφεία διοίκησης, γραφείο Τύπου, χώρους Ακαδημιών και αίθουσες διδασκαλίας ξένων γλωσσών και πληροφορικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ( ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, είναι στην χθεσινή ανάρτηση ).
    ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ, που δεν έχει κάνει ποτέ μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @Στηβεν
    Πoιοi θα είμαστε για ούζο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς dimitri: ΤΟ ΟΥΖΟ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. einai kai to allo thoma

    an ta thymame kala , to oikopedo pou proorizotan gia ola auta , itan gyrw sta 75 stremata
    kai telika aksiopointhike to ena trito

    tosa xronia pou trwgame prologo gia to proponitiko , akoma kai n larisa sikose gipedo ki emeis de riksame ligo kopria stis lakouves ton thrakomakedonon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. steven είπε...
    ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ( ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, είναι στην χθεσινή ανάρτηση ).
    ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ, που δεν έχει κάνει ποτέ μεταγραφές.
    -----------

    to klepsa apo ena link meso kitrinomavrou giati eixe gelio

    eidika sti fasi me ton arauho
    AAHAHAHAHAAHAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. '' Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΒΡΗΚΕ 1,5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ Κ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥ'' ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    '' Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΒΡΗΚΕ 1,5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ Κ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥ'' ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ?

    ---------

    katse na vrw to link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://www.sombrero.gr/2010/10/%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://www.sombrero.gr/2010/10/%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BA/

    __________________________________________

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΙΧΑΛΗ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΦΟΥΛ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΛΗ.. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. to vradaki exoume mats edw pera
    stis 8 paizei n omada basket

    ante na doume ti tha parousiasoume fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑ . Ο ΓΚΡΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΛ 39 ΕΤΩΝ Κ ΤΟΝ ΣΑΝΟΝ.ΣΤΟ 3 ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ..ΣΤΟΥΣ Π.ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ..ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΨΗΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΣΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΛ ΓΙΑ ΑΝΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΣΣΟ..
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Οκτωβρίου, 2010 16:10

    22 δε μπορώ λόγω εργασίας (θα σας τα πω από κοντά, steven φέτος θα στενάξουν τα πολίτικα και μικρασιατικά τέλια).
    23 μεσημεράκι μιά χαρά. Και 24.
    Φιλαδέλφεια ΦΥΣΙΚΑ, με ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ να καθορίζει μαγαζί (εγώ το επόμενο!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. pera apo tous paiktes thoma sto basket ginete tis poutanas

    tha doume simera ti paizei , olo kai kapio reportaz tha yparxei me kanan apo autous pou asxolounte dioikitika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΩ 24 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ ΓΜΤ.. ΠΟΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΜΑΔΑ?1,5 - 2 ΕΚΑΤ. ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΙΑ ? ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Κ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΟΥΜΕ..


    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ 24 . ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ..ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ...ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΕΛΙΩΣΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.....ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ....ΘΕΙΚΟ ΑΠΛΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ.....ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!???ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ....ΤΣΠ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ..ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ08 Οκτωβρίου, 2010 19:50

    KAΛΟΡΙΖΙΚΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπερα.
    Η προπονητολογια συνεχιζεται και μετα την απομακρυνση του "πρωην" (ονοματα δεν λεμε)αλλα αυτη τη φορα με αλλη διαθεση και απο αλλο πρισμα.
    Και πολυ σωστα. Και μακαρι να βγει αυτη η μεταγραφη προπονητη και να παμε καπως καλυτερα.
    Για το καλο της ΑΕΚ πρωτα απο ολα,να μην εχουμε (ο Αδαμιδης δηλαδη) κανει αλλο ενα λαθος ορμωμενοι απο την "δεδομενη στιγμη" και την βιασυνη να "βουλωσουμε τις τρυπες της αμυνας,περνοντας εναν προπονητη οπου παιζει αμυντικα.
    Φουλ αμυντικα θα ελεγα εγω.
    Κυριοι αξονες της τακτικης του στο γηπεδο ειναι το πρεσιγκ απο τους επιθετικους,δηλαδη απο τον Σκοκο,η σφυχτη(μα πολυ-πολυ σφυχτη λεμε) αμυνα και η αναπτηξη απο τα ακρα.
    Δηλαδη γενικα απο εκει που πασχουμε. Ουτε χαφ που πρεσαρουν εχουμε,ουτε αμυνα για να "σφυξει" εχουμε,ουτε ακραιους για να αναπτυχθει η επιθετικη δραστηριοτητα εχουμε.
    Δεν ξερω αν φερνει τιποτα παικτες στη βαλιτσα του απο την Ισπανια,γιατι με τουτους εδω χαιρι δεν βλεπω.
    Μα θα μου πεις,απο αυτα πασχουμε,εναν τετοιον θελουμε. Αμα εχεις προβλημα στα ματια,πας σε οφθαλμιατρο και οχι σε ορθοπαιδικο. Σωστα. Και αυτος-ομως- προτεινει μια θεραπεια. "καντε αυτην την μικρουλα επεμβασουλα" "και παρτε και αυτα τα φαρμακακια για την αγωγη.." "και θα ερχεσται να σας βλεπω" - "εσεις θα με βλεπετε γιατρε...εγω θα μπορω να σας βλεπω;" - "μην ανησυχειτε.Ολα θα πανε καλα. χο-χο-χο"!
    Δηλαδη η σκεψη ποια ηταν; α)η ομαδα εχει προβλημα στην αμυνα. β)σε λιγο μπεινουμε στα Σπατα. Και η λυση στο προβλημα ειναι α) ο Χιμενεθ που παζει καλη αμυνα και β) ο Χιμενεθ που εχει δουλεψει και σε ακαδημιες στην Σεβιγια.
    Δυο σε ενα.
    Μακαρι παιδια. Το θελω πρωτος απο ολους. Αλλα δεν μπορουμε να μη δουμε μερικα πραγματακια τα οποια ειναι ανησυχητικα:

    Το παραπανω που ειπαμε.Δηλαδη τα εργαλεια που θελει για να δουλεψει, εμεις ΔΕΝ τα εχουμε.Πρεπει να ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

    (συνεχεια εις το επομενο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑΙ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΚΑΙ, ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ROTATION ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ROTATION ΔΙΑΒΑΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΘΑΝΑΣΑΚΟ ΣΤΙΣ 27 ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΥΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΟ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑΣΗ. ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο πηχης για την Σεβιλη την περιοδο Ραμος μπηκε ψηλα. Κατι σαν εμας "τα χρονια του'90" δηλαδη. Και ο Χιμενεθ δεν μπορεσε να κρατισει στο ιδιο επιπεδο την ομαδα. Αυτο δεν του καταλογιζεται στα κατα,καθ'οτι η ομαδα ειχε φτασει ταβανι. Η αλλαγη της φιλοσοφιας του παιχνιδιου της ομως-μετα και την απομακρυνση πρωτοκλασατων παικτων της (με μεγαλα οικονομικα οφελη για την διοικηση). Η αποκτηση ομως μιας καραβιας παικτων κατα την Χιμενεθεια τριετια,η οποια καραβια σχεδον πηγε στραφι,τοσο απο οικονομικης αποψεως( δεν "βγηκαν",δεν προσεφεραν,δεν εφεραν πισω λεφτα αυτοι οι παικτες) οσο και απο καθαρα ποδοσφαιρικης,αφου οι οπαδοι της ομαδας τα εβαζαν μαζι του για τον πονοματο-ετσι ελεγαν χαρακτηριστικα- που τους προκαλουσε αυτος ο αχταρμας που παρουσιαζε μεσα στο Σαντσεθ Πιθχουαν-πως τα μιλαω ο πουστης-αναπολωντας την ομαδα-ονειρο του προκατοχου του και μεγα φαρμακοτριφτη Ραμος.
    Δηλαδη δεν "εφερε" λεφτα στα ταμεια οπως ο προηγουμενος,εστω και ενα κομματακι βρε αδερφε,αλλα-ας το προσεξουμε παρακαλω αυτο- "εβγαλε" απο τα ταμεια λεφτα. Εξοδεψεν δηλαδη.

    Εδω να πουμε τους σοριδον τραυματισμους που ειχε η ομαδα.Πολλους.Ειχε φτασει να εχει 10 απουσιες.

    Την Β' ομαδα της Σεβιλης,την ειχε 7 χρονια πρωτου αρχισει να την ανεβαζει τις δυο κατηγοριες εως δηλαδη την Segounda. Ολο αυτον τον χρονο τι εκανε;
    Αλλο "ακαδημιες και φυτωρια" και αλλο η β' ομαδα.

    Ειναι απομακρος με τους παικτες.Καλο θα μου πειτε.Δεν χρειαζεται να παιζει και "τα μηλα" ο προπονητης με τους υπαλληλους του.Σωστα. Αλλο αυτο ομως και αλλο το να εισαι-απο χαρακτηρα-τοσο στριφνος και ξινος και ξεροντας οτι θα δημιουγησεις προβλημα στις επαφες σου με τους παικτες,μενεις μακρυα. Και μαλιστα χρειαζεσαι και ψυχολογο,που να κανει την γεφυρα μεταξυ εσου και αυτων.Το απ'ευθειας κοιταγμα στα ματια,ελπιζω να επιτρεπεται. Οπως και να εχει,αυτο δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος για να παρεις το 100% απο το υλικο που εχεις.

    Στριφνος,ξινος,απομακρος λοιπον,αγενης οταν "στριμωχνεται" και προσβλητικος καμια φορα.Και αυτα-διαισθανομαι-οχι απο κουλτουρα και θεση,αλλα απο αδυναμια και στρες.
    Μεγαλο κολλημα με τους διαιτητες εχει επεισης και ουκ ολιγες φορες εχει ακομα τιμωριθει για αυτο.

    Και τελος-τελος-προσωπικη διαισθηση ειναι αυτη- δεν βλεπω και με καλο ματι αυτα τα "στατιστικολογος" και "ψυχολογος" και "βιντεοσκοπισεις των προπονησων" και "ηδη μελεταμε τις αντιπαλους της ΑΕΚ" κλπ. Μου φαινονται πολυ Γερμανικα για να ειναι Ισπανικα.

    Το μονο καλο που βλεπω,ειναι οτι προερχεται απο ομαδα που "κυνηγαει τους δυο μεγαλους" οποτε θα μπει φορτσατος στο κλιμα των προσδοκιων "της δεδομενης στιγμης" που λεει και ο Αδαμιδης.
    Τελος παντων. Οπως και να εχει,ελπιζουμε να παει οσο καλυτερα γινεται.

    Y.Γ. Για τις 24 ειμαι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΟΛΙΚΟΣ ΣΤΑ ΑΔΑΜΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ", όπως διεστρεβώθη.
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΜΕ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ: ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καπου κοντα στα πατρια εδαφη ξανα, συμφωνω.Για το ουζο στην Ν.Φ. λεω.
    Τεσσερις ωρες αρκουν για να φτιαξουμε ενα καλο κεφαλι.
    Χρειαζομαστε αλλωστε απο-τουλαχιστον- ενα-δυο καραφακια ο καθενας, για να αντιμετωπισουμε το θεαμα της "γραμμης Μεταξα" με το συστημα 5-3,5-1 ("πεντε,τρια κομα πεντε,ενα" προφερεται.Και οχι 5-4-1 οπως νομιζουν οι περισσοτεροι,καθ'οτι (δεν)παιζει και ο Σκοκος.
    Ο οποιος εναι επιτιμο μελος της χορευτικης σχολης "ο Μπαλος". Αυτος με τα χερια στη μεση δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Προφανως ο Λε Γκουεν ηταν ενα κατασκευασμα για να δημιουργησει μια ψευτικη ανταγωνιστικη εικονα,οσο αφορα ,την "επιλογη" προπονητη.Που ξαφνικα βρεθηκαμε να ειμαστε το μηλο της Εριδος.
    Και οτι ο Χιμενεθ δεν ηταν μονοδρομος.Αλλα καταληξη καποιων πυρετωδων διαπραγματευσεων και αποτελεσμα συνεχων ταξιδιων με συναντισεις με κορυφαιους προπονητες.
    Για να μη πουμε οτι ηταν "σαν ετοιμος απο καιρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Χρήστο: Όχι, έπαιξε. Αλλά μίλησε απαξιωτικά για το ρόστερ, ζήτησε μεταγραφικό budget, KI AYTO ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ.
    VIDAL SASOON. ΑΛΛΟ 2 ΣΕ ΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ 3 ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΩΣ. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΣΕ; Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η "ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ". ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΙΠΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ. ARIEL H SKIP? ΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ "ΚΑΚΟΣ".
    - ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
    ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΩ. ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.
    ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΟ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΤΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Συμφωνω για την δεσμευση του συμβολαιου.
    Αλλο 1+1 και αλλο 2 σκετα.
    Εφ'οσον το ροστερ χρειαζεται -εκ των πραγματων- μεγαλο φρεσκαρισμα το καλοκαιρι,αρα νεα προσωπα. Αυτο θα μπορεις να το κανεις ακομα και με νεοφερτο προπονητη το καλοκαιρι.Γιατι να δεσμευτεις απο τωρα για μια νεα χρονια μετα το περας αυτης με τον σημερινο προπονητη; Και αν αυτος δεν σου κανει-για χιλιους δυο λογους; Τοτε; Παλι λεφτα για αποζημιωσεις και ξανα-μανα τριμηνες και εξαμηνες δοσεις;
    Και τι σε πειραζει να ανανεωνουμε καθε χρονο;Αφου οτι ειναι να κανεις θα το κανεις. Οτι ειναι να προφερεις θα το προσφερεις ουτως η αλλως.
    Η μηπως ΟΧΙ;

    "να δουλευει απερισπαστος" -λεει. "κλειστο συμβολαιο για να μπορεσει να αναδειξει το εργο του".
    Ρε δεν μας χεζετε λεω εγω; Ποιος απο εδω μεσα εχει εξασφαλισει τα λεφτα του χρονου και του παραχρονου στη δουλεια που ειναι;
    Δηλαδη δεν μπορει να παραξει εργο αν δεν ειναι δεμενος χειροποδαρα με τα επομενα λεφτα του,τα οποια ισως και να παρει διχως να τα αξιζει αλλα και διχως να τα δουλεψει τελικα ποτε του;
    Ενα μεγαλο παραμυθι που προηλθε πρωτιστα απο την Αγγλια. Και το μετεφεραν εδω,"εξυπνα", τα κορακια των ΠΑΕ και τα παπαγαλακια των μμε,που τοσο πολυ τους κοφτει η "πορεια και το μελλον της ομαδος".
    Οσο πιο μεγαλο το συμβολαιο και οσο πιο "δεμενο", τοσο πιο μεγαλη και η προμηθεια.Η "μιζα".
    Μιλαμε για τον πιο ξεκουραστο,τον πιο διασκεδαστικο τροπο για να βγαλει κανεις ακοπα χρηματα.
    Αλοιμονο πια. Απο την αλφα-βητα θα αρχισουμε; Αυτα ειναι τα πρωτα που μαθαινει κανεις στο νηπιαγωγειο της Ελληνικης πραγματικοτητας.
    "Μεσαζων". Δηλαδη στη μεση καπου,μιας καταστασης η μιας μεταφορας,μιας "δουλειας" που ξεκιναει απο καπου,περναει απο σενα και παει καπου αλλου.Που; Δεν σε νοιαζει. Αρκει να "περασει" ΚΑΙ απο σενα.
    Ειτε ειναι ενα εγραφο που απο το "α" γραφειο πρεπει να περασει ολη την αλφα-βητα για να φτασει στο "Ωμεγα"-δηλαδη στο πουθενα στην τελικη,αντι να παει απλα απο το "α" στο "β".Και αυτο, για να συντηρηθει ολος ο κοσμος που μεσολαβει για αυτον ακριβως το λογο, απο το "α" ως το "ω".
    Ειτε αφορα,μεταφορα προιοντων, ειτε παραγωγη,ειτε καταναλωτικο αγαθο,ειτε υπηρεσια,ειτε εμψυχο υλικο,ειτε πληροφορια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πρεπει να μεταφερθει,απο ενα χαρτι,ως τα τοξα του Καλατραβα,τα παντα εχουν μεσα τους "μεσαζοντες".
    Γιατι δεν γινεται αλλιως μωρε αδερφε μου...τι θες τωρα; Να κανουμε μισες δουλειες;( παρατηρηση: "μιση",ονομαζεται μια δουλεια εδω στην Ελλαδα, οχι η δουλεια που ειναι μισο-τελειωμενη,αλλα αυτη που δεν εχει περασει απο ολα τα "κλιμακια",ολους τους "υπευθυνους" και τους "αρμοδιους". Το αν τελικα τελειωσει αυτη η δουλεια,ειναι ενα αλλο θεμα και δεν εχει σχεση με την κουβεντα που κανουμε)
    Αλλωστε το εχει πει και ο Καβαφης,εξυμνωντας-εστω και ακουσια- την Ελληνικη αγαπη και ροπη προς την επιτειδευμενη Οδυσσεια:" το ταξιδι εχει σημασια και οχι ο προορισμος".
    Σαν βγεις στο πηγαιμο για την Ιθακη,να ευχεσαι ν'αναι μακρυς ο δρομος.
    Γεματος τιμολογια,διαδρομους,συναντησεις,σκοτεινα ραντεβου,μιζες,καθυστερισεις.
    Τι νοημα εχει να κανουμε τις δουλειες τσακα-τσακα; Πως θα πλησιασουμε τον συνανθρωπο,ειτε με το φακελακι,ειτε με την "παραινεση",ειτε μα την "μιζα",ειτε με την "διαμεσολαβηση",ειτε με την "αποκληστικοτητα ναουμε",ειτε με την αγιασμενη παρακαμψη;Πως θα ερθουμε πιο κοντα;
    Ο Ηρακλης που τοσο τιμουμε και μνημονευουμε,δεν διαλεξε τον δρομο της κακιας,δηλαδη τον ευθυ,το γρηγορο και τον πονηρο,αλλα αυτον τον τεθλασμενο του πονου και της καθυστερησης.Τη αρετης.της "συναλλαγης".του παρε-δωσε.
    Και βεβαια μεγα αποδεικτικον στοιχειον αλλα και μεγα καυχημα της θρησκευτικης μας συνειδησης και απαραιτητη πνευματικη διαδρομη.
    Ηταν γραφτο να ασπαστουμε την ορθοδοξη πιστη.: Α-Ω. Ο ΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @Στήβεν
    Τελικά το πας απο δω το πας απο κει πάλι στον Ντούσαν επιστρέφεις.
    Λάθος μεγάλο για μένα αυτό που λες για την στήριξη η οποία πρέπει να υπάρχει όχι γιατί έφυγε ο Ντούσαν αλλά γιατί είναι προπονητής τησ ΑΕΚ.Φυσικά για μένα αυτό που είπε,αν είπε ο ΛεΓκουέν για το υλικό έχει απόλυτο δίκιο,παρ'όλα αυτά την κριτική μου θα την κάνω για τον Χιμένεθ χωρίς ελαφρυντικά,μια και την έχει δεί την ομάδα,κατά δήλωση του,άρα ήξερε που έρχεται.Μακάρι να είναι θετική κριτική.
    Που θα γίνεται από το τι βλέπω στο γήπεδο σε σχέση με πριν,με το ίδιο υλικό.Μακάρι να τους πείσει με κάποιο τρόπο, να βγάλουν παικτικός ότι μπορούν.Και ακόμη καλύτερα να καταφέρει και τον Πέτρο να βάλει το χέρι στην τσέπη βαθιά και όχι να αγοράζουμε Ντατόμο.
    Καλά τόσο σκοτωμένοι είναι αυτοί στην Εθνική;
    Έβαλε γκολ ο Τοροσίδης και ο Σαμαράς ούτε το χέρι δεν του έδωσε σε πρώτο πλάνο όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ09 Οκτωβρίου, 2010 00:19

    ΘΑΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΑΡΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ. Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΨΙΛΟΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ "TAGS" KAI TA "LABELS" ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΕΔΩ.
    ΘΕΣΙΣ ΜΟΥ: ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ή ΕΦΥΓΕ Ή ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ή ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΟ "ΕΓΩ" ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΝΤΟΥΣΑΝΟΓΥΑΛΙΑ. ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Ο ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ 8 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΩ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ( ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΝ, ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ). ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή