Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ

            Μια χαρά ξεκίνησαν και πολύ ορθολογικά. Οτι σε  2 μήνες θα δούμε κάποια διαφορά, οτι έχει μελετήσει την ομάδα και το υλικό της με τα dvd, κι οτι πρέπει να δουλέψει σκληρά. Ουδείς ζητούσε μαγικά ραβδιά, κι ουδείς βρισκόταν σε άλλη σφαίρα πραγματικότητας όσο αναφορά το κλίμα των αποδυτηρίων αλλά και την επιλογή των παιχνιδιών που κάνανε τα παιδόπουλα εδώ και κάμποσα χρόνια. Μιλάω πάντα για τους λογικούς οπαδούς.
          Κι η μοίρα τον ευνόησε να κάνει μια μεγάλη νίκη στην Θεσσαλονίκη. ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΥΝΟΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ. Ε, οι δηλώσεις μετά το ματς αυτό με ενόχλησαν. Ήταν ένα unfair. Ένα φάουλ χοντροκομμένο. Κι όλοι ξέρετε οτι δεν υποστηρίζω πρόσωπα. Κρίνω μόνο καταστάσεις με πάθος αλλά χωρίς εμπάθεια.
          Διότι μετά την τριάρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Ενώ μετά τον Άρη, αλλά και σήμερα μετά τον θρίαμβο εναντίον της αλογοτροφής, να είναι όλα μέλι γάλα.  Ειδικά το ματς της Κυριακής, τον συμπαθή Μανόλο τον εξέθεσε. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Αλλού είναι η ουσία μου.
           Το πρώτο φάουλ του Ισπανού είναι στην διάρκεια του παιχνιδιού στο εξωτερικό, όταν τραυματίζεται ο Σκόκο. Λες κι έχασε τον πατέρα του έκανε. Λες και δεν υπάρχει αύριο, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ; Θα πέσει να καλωδιωθεί στον μηχανικό αναπνευστήρα; ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝΕ, ΤΙ ΣΟΪ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ; ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ;
           Και μετά, στην συνέντευξη τύπου, ο χείμαρρος και το πέναλτυ στο κέντρο του γηπέδου. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ". Βρε αγοράκι μου γλυκό, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΑΚΤΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ, ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΕΡΑΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΠΩΝΥΜΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ; ΓΙΑΤΙ; ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ;
            Κι έρχεται αυτή η ονειρεμένη Κυριακή και οι εναπομείναντες αλλά και οι παραγκωνισμένοι, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ, ΣΤΙΦΑΔΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΚΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟΛΟ; ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΒΙΘΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;
          Ντάπα ντούπα πάμε λοιπόν. Και θέλει προσοχή μεγάλη, ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ. Και λογικά θα έρθουν και στραβές. Ε, αυτές τις στραβές θέλουμε να διορθώνεις ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΧΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ. ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΩ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ,  ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, μην κοιτάς τα πέτρινα χρόνια. Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΣΕ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
        Και τα λέω τώρα, που η σχέση των αθλητών αλλά και του κόσμου με τον Χιμένεθ, περνάει τα μέλια. Και με δεδομένη την πίστωση χρόνου. Κι όλοι έχουμε δει τον επαγγελματισμό αλλά και το κοουτσάρισμα στον πάγκο. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. Κι εχουμε καποια συμπεράσματα: ΜΑΝΟΛΟ, ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΗΣΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.  Όλοι μας πήγαμε κάποτε απροετοίμαστοι στο σχολείο. Δεν άλλαξε η γενική εικόνα των δάσκαλων. Κι επίσης, όπως και οι ποδοσφαιστές διάλεγαν παιχνιδια, μπορεί να το κάνεις κι εσύ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ", ΑΛΛΆ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ "ΔΕΣΑΜΕ ΚΟΜΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ".  ΗΡΕΜΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΙ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ .
      

81 σχόλια:

  1. Δεν ξερω για σας,εμενα μ`επεισε.Ηταν, θα`λεγα,σαφεστατος οπως παντα,και ειλικρινης.Απαντησε σε ολες τις επιθετικες και χωρις ελεος ερωτησεις των ανεξαρτητων δημοσιογραφων,και εθεσε στη βαση του το διλλημα Παπανδρεου η χαος.Με το ροντβαιλερ να συντονιζει την συζητηση,η μαμα ηταν σιγουρη για τον κανακαρη της.Οπως κι εμεις ολοι,που πλεον δεν εχουμε καμια αμφιβολια οτι ολα βαδιζουν κατ`ευχην....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που και ποτε ειναι το ουζο?
    12 και 19 λεπτα,μπηκαμε στου Αγιου Δημητριου,και φυσικα τα πρωτα Χρονια Πολλα στον SUGAR...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Οκτωβρίου, 2010 00:30

    Κι εμένα με έπεισε...μία μικρή λεπτομέρεια όμως...δεν τον παρακολούθησα. Αλλά με έπεισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήβεν:ΗΡΕΜΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΓΙΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ, ΓΙΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΙ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ .

    Μεσα σε λίγες γραμμές η πονεμένη ιστορία της ομαδας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαρατζεε εχασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Οκτωβρίου, 2010 00:51

    ...χάσαΜΕ εννοείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρεαλιστικο. Πραγματικο.Και γηινο.
    Μερικες παρατηρησεις μονο:
    Οσο αφορα στην αντιδραση του στον τραυματισμο του Σκοκο,νομιζω αντεδρσε ετσι-υπερβολικα οντως-σκεπτομενος το επερχομενο ντερμπυ εδω με τον βαζελο.Και γι'αυτο δαγκωθηκε. Ηξερε την χρησιμοτητα του συγκεκριμενου, στην αμυνα ριπλευ του λαγου. Και εβλεπε ενα ντερμπυ να χανεται πριν αρχισει.
    Και απο εκει πλεον-συν τις αλλες απουσιες που ολοενα και γεμιζαν το απουσιολογιο - αναγκαστηκε να απαγγειλει το "Θουριο" πριν το ντερμπυ,προκειμενου να βρει στα παιδια υπολοιπα ψιγματα θαρους και αντοχης.
    Πρωτο μελημα του ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ειναι το πρωταθλημα. Εδω,ειμαι μαζι του.
    Τα δε σκαμπανεβασματα στα αποτελεσματα ειναι αναμενομενα. Αλλα οχι και τα σκαμπανεβασματα στις δηλωσεις του,για τις οποιες μιλησα και εγω. Ισως ειναι μια μεθοδος αυτη,δεν γνωριζω.
    Εννοω την τακτικη του "μιλαω πολυ και δημοσιως προκειμενου να μην "κλεινω" την κατασταση και να ξερει ο κοσμος αλλα και οι ιδιοι οι παικτες οτι ο κοσμος γνωριζει και περιμενει πολλα απο ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ." Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι βεβιασμενες δηλωσεις πανικου που κουτουλανε μεταξυ τους.
    Ειναι αχρειαστες γενικα οι δηλωσεις περι "τακτικης-φυσ. καταστασης κλπ." Γιατι μου μοιαζουν σαν διφορουμενες και οπως και να εχει βολικες. "Αν αλλαξω τακτικες και επεμβω στην φυσ.κατασταση,να το πω δημοσια, 1) γιατι ετσι μπορει στην οποιαδηποτε γρηγορη βελτιωση να εισπαραξω εγω καλπικα την δουλεια του προηγουμενου και 2) σε περιπτωση μεγαλης καθυστερησης της οποιας βελτιωσης,να καταδειχθει το "μεγαλο τελμα" η "ελειψη δουλειας και προεργασιας" και το "σαθρο του πραγματος".Ειναι λιγο πονηρο δηλαδη.
    Οπως και να εχει,την 2μηνη τουλαχιστον πιστωση την εχει. Τι ψαχνει παραπερα δεν ξερω. Εκτος και αν σαν χαρακτηρας,εκτος απο τους διαιτητες τα βαζει και με πρωην αλλα και νυν συνεργατες. Αυτο θα φανει πρωτα απο ολα απο τα ισως πιθανα γκαρισματα και παραπονα των γαιδουριων που προπονει,τα οποια παντα ειναι γνωστο οτι τσινανε και γκαριζουν στη σκληρη δουλεια.Ολα σχεδον. Και εκει δεν ξερω πως θα το χειριστει.
    Καλη η αποψηξη που εγινε σε ορισμενους παικτες. Μη ξεχναμε ομως οτι εγινε αναγκαστικα. Και μανι-μανι. Δεν ξερω αν ο κυκλος των παικτων που θα χρησιμοποιει θα ειναι τοσο μεγαλος αργοτερα. Δεν το ξερω αυτο ουτε απο την Σεβιλη,ειναι αληθεια,αρα περιμενω "το τραβηγμα των ανενεργων πισω στη δραση και την δρστηριοποιηση ολου του ροστερ". Δικα του λογια και αυτα.
    Ο πρωτος που πρεπει να μαθει που ειναι και που ηρθε,ειναι ο ιδιος ο προπονητης. Και νομιζω θα το μαθει σιγουρα. Μεχρι τωρα παρουσιαζει μια εικονα οτι "ολοι ειμαστε ξαγρυπνοι,μελεταμε τα παντα,μαθαινουμε τις ομαδες εδω,δεν αφηνουμε τιποτα,κλπ" Μακαρι -λεω παλι-να ειναι ετσι και στην συνεχεια και οχι μια αρχικη εικονα η οποια θα παγειωθει ψευδως και για το μελλον. Μενει να δειχθει και αυτο.
    Γενικα τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα. Αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι οχι απο καχυποψια η ρεβανσισμο η δεν ξερω τι αλλη μαλακια,αλλα καθαρα για πραγματικους λογους, και τοσους ασταθμητους παραγοντες απο τους οποιους αποτελειται το επαγγελμα και γενικα το ατιμο αυτο σπορ.
    Το γκολ απο το δοκαρι απεχει 5 ποντους.
    ("Και το "νιμου" απο την πισω τρυπα,δυο" θα συμπληρωνε εδω ο μοναχοδοντης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επισης να πουμε το προφανες πια, οτι με εμφανησεις σαν αυτη με τον Αρη και τον λαγο,αποδυκνειεται περιτρανα οτι οι παικτες ηθελαν αλλα δεν μπορουσαν (εδω φταει ο προηγουμενος προπονητης) η μπορουσαν αλλα δεν ηθελαν (εδω φταινε ο παικτες). Δεν αρκουν ποτε και με τιποτα οι 10 μερες ενος μπουρλοτιερη να αλλαξουν τα παντα.
    Οπως και να εχει, αυτο σημαινει οτι πρεπει να ριξουμε αναθεμα στον Μπαγεβιτς για την ομηρια στην οποια κρατουσε το εμψυχο δυναμικο ( ετσι αποδυκνειεται στα 2 ντερμπυ τουλαχιστον) αλλα και αναθεμα στην ομηρια στην οποια ηταν αυτοπεριορισμενοι οι ιδιοι οι παικτες οι οποιοι αρνουνταν -με λιγο η πολυ δικιο,αυτο το κουβεντιαζουμε-να παιξουν στο 100%. Δηλαδη στο απλο ζητουμενο. Και μαζι με την "λευκη απεργια" στον προπονητη,εκαναν εμπαργκο και στην ομαδα. Κατι σαν τους φορτηγατζιδες δηλαδη που τελικα πηραν τα αρχιδια τους κι'αυτοι,απλα σιγονταροντας το συστημα.
    Και να δουμε και τα θετικα του προηγουμενου,λεγοντας και παραδεχομενοι οτι η φυσικη κατασταση δεν εχει μεγαλο προβλημα-δεν ειχαν αλλωστε και μεγαλο οι ομαδες του Μπαγεβιτς-απλα αλλαξε η προπονηση και οι μυς διαμαρτυρονται η καλυτερα "συγχρονιζονται". Ελπιζουμε να μη τραβιξει μακρυα η βαλιτσα του Μανωλη,καθ'οτι-οπως βλεπω- τον ενδιαφερει η εγχωρια κουπα και μονο,οποτε τι ξεχειλωμα και το σκασιμο στις προπονησεις δεν οφελει,παρα μονο ζημια κανει.
    Η εμμονη στους Λαγο-Μακο,αποδυκνειεται σωστη-μεχρι τωρα τουλαχιστον- και αυτο δεν ειναι βεβαια "εργο Χιμενεθ". Μη τρελαθουμε. Φαινονταν απο την αρχη της περιοδου οτι οι δυο τους ειναι σε πολυ καλη κατασσταση και αδικουσαν τους εαυτους τουςμε τις αθλιες περσυνες εμφανισεις.
    Η αλληλοκαλυψη,τα τρεξιματα,επισης δεν μαθαινονται σε 2 βδομαδες. Ειναι αποτελεσμα δουλειας. Η οποια απλα δεν φαινοταν ως τωρα για λογους που ειπανμε παραπανω. "Απροθυμια".
    Αυτο ομως που εχει προσθεσει απο την πρωτη μερα ο Ισπανος-αφου πλεον τα παιδια,απαλλαγμενα απο το Σερβικο βαρος ηταν ελευθερα να τρεξουν στο λιβαδι-να βαλει πιο σωστα τα κομματια του παζλ και να δει καλυτερα και οχι με εμμονες την θεση του καθενος. Η οποια πιστευει ο ιδιος-και μου αρεσει αυτο- δεν ειναι μια για καθε παικτη και "παικτης που παιζει σε μια μονο θεση δεν μου κανει" οπως εχει πει.Και αυτο με ικανοποιει,αφου θα γινεται ακομα καλυτερη χρηση του δυναμικου,με περισσοτερες εφαρμογες. και ειναι φανερο-αλλα και γνωστο πλεον- οτι το ματι του κοβει και πρι αλλα-κυριως-κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. Ειναι δηλαδη προπονητης παγκου. Και αυτο σε μια ομαδα που δεν εχει ιδιοφυιες παικτες και μεσσιες,ειναι απαραιτητο για το καλυτερο γυρισμα των θεσεων κατα την διαρκεια του αγωνα και το μαγειρεμα των 10,αναλογα με τις περιστασεις.
    Γιατι αν ειναι να εισαι η Ρεαλ του Ζινταν,του Ραουλ,του Φιγκο,του Καρλος κλπ,τοτε την να την κανεις την "αλεπου" του παγκου. Ειναι αχρειαστη. Ενα φωτογραφο του national geografic χρειαζεσαι στον παγκο μονο, για να απαθανατιζει τα "αεροπλανικα".
    Αρα λοιπον εχουμε εναν παγκιτη προπονητη με εμφαση στην σχεση του με τους παικτες και το δεσιμο τους. Αυτο που κυριως χρειαζομασταν δηλαδη.
    Το οτι ειναι οξυθυμος-θα φανει αυτο-τα βαζει με κοσμο,ειναι φωνακλας και κυριως μιλαει πολυ,δεν ξερω ποσο θα επιρεασουν την ζυγαρια. Θα δειξει.
    Προς το παρον: Μαν-ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΛΑΓΟΚΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ !ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, θα μιλήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ UNFAIR ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΣΟΥ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ..ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΣΟΥ..
    ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ..
    ΤΩΡΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ 3 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..

    ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΜΥΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ..ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ..Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ''ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ'' , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ Κ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣ ΝΤΟΠΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΕΡΙ ΝΕΡΟΥ Κ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΓΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ..

    ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ..
    ΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ..
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Η΄ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ , ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Η Ρuma έπεσε θύμα ελλήνων απατεώνων»: Η είδηση αυτή συγκλόνισε χθες τη γερμανική δημοσιότητα. Η τρίτη σε μέγεθος εταιρεία κατασκευής αθλητικών ειδών στον κόσμο- μετά την αμερικανική Νike και τη γερμανική Αdidasέγινε (σύμφωνα με δική της ανακοίνωση) αντικείμενο εγκληματικών πράξεων εκ μέρους των ελλήνων συνεταίρων της. Με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
    Οι «δράστες», είναι οι αδελφοί Γεώργιος και Αντώνιος Γλου, με τους οποίους η Ρuma ίδρυσε το 2005 ένα jointventure (70% η πολυεθνική και ανά 15% τα δύο αδέλφια), καθώς και οι διευθύνοντες μάνατζερ της κοινοπραξίας, μεταξύ των οποίων ο διευθύνων σύμβουλος και ο οικονομικός διευθυντής της. «Οι τελευταίοι δύο απολύθηκαν ήδη και αντικαταστάθηκαν από νέους»«Η φίρμα μας δεν έμεινε ούτε στιγμή ακέφαλη».
    Ο εκπρόσωπος της εταιρείας βεβαίωσε ότι οι αδελφοί Γλου ήταν ενήμεροι για την πορεία των ερευνών στα βιβλία της ελληνικής θυγατρικής, άφησε όμως ασχολίαστη τη δήλωση του κ. Γεωργίου Γλου σε διεθνές πρακτορείο ότι προσωπικά δεν είχε ιδέα για ατασθαλίες στην Ρuma Ηellas.

    Και που να δούνε της 60000 φανέλες του Ριβάλντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΛΟΥ Η' ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θωμα , χαραλαμπε
    σας ευχαριστω πολυ και να χαιρεστε τις οικογενειες σας με υγεια και χαρα και φυσικα να χαρουμε ενα πρωταθλημα ξανα
    προς ολους
    ειμαι σκεπτικος για τον χιμενεθ για να μην μας βγει καινουργιος Ζικο (υπαρχουν ομοιοτητες στα αποτελεσματα και στις δηλωσεις περι φυσικης καταστασεις)
    πρεπει να περιμενουμε ενα γυρο για να κρινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven εισαι provocateur
    αυτο που ειπες <> με πειραξε αφανταστα, ημουν ετοιμος να ολοκληρωσω την θεραπεια μου της καταθλιψης με τα prozac και τωρα μ αναγκαζεις να τα συνεχιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θωμα
    για να τελειωσει η παρεξηγηση θα σου πω το εξης
    το γραψιμο ειναι σαν τον ισολογισμο ειναι η
    φωτογραφια της στιγμης
    καταλαβαινεις τι εννοω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ''VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT'', ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημέρα σε ολους!
    χθες ημουν μες την τρελη χαρα αλλα σήμερα λεω να προσγειωθώ.οποτε χαιρομαστε οι ΑΕΚτζηδες ξινο μας βγαινει...
    αυτο με την φυσικη κατασταση κ τους τραυματισμους δεν μπορω να το καταλαβω.τοσο χαλια ήταν η προετοιμασία? τουλαχιστον δεν μπορει να προσαρμόσει ετσι την προπονηση ωστε να μην πεφτει ο ενας μετα τον αλλον σαν μυγες?
    η αλλαγη παντως μας εκανε καλο κ φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θωμα
    εισαι απο τους τυπους που δεν μπρεουν να κατσουν φρονιμα και να μην θελω να απαντησω με <> με αυτο που μου εγραψες παραπανω
    αλλα δεν θα τσιμπησω και παμε απο το μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΦΡΟΝΙΚΑ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ . ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΦΟΝ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΑΚΙ..ΣΕ ΑΛΛΑΝΕΣ ΕΠΑΙΖΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ PLAY STATION ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ..Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θωμα
    τι επαιζες στις αλανες? μπαλα? η επαιζες κρυφτο? (χαριτολογω)
    οργανωσε απο εδω μεσα ενα 5χ5 μια μερα με τα παιδια εδω να ξεσκασουμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ 5χ5 ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΩ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΤΟΠΑ ΜΟΝΟ..ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 8 ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ 5χ5 ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είσοδος της ομάδας με ένα από τα σπουδαιότερα γκρουπ σκάουτινγκ της Ευρώπης, έπειτα από επιλογή Χιμένεθ

    Αναβάθμιση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός γνωρίζοντας ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι περιορισμένα, ζήτησε από τον Σταύρο Αδαμίδη να γίνουν προσπάθειες ώστε να αναβαθμιστεί το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με το Score, τούτο επετεύχθη μια και η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία για την είσοδό της στο σύστημα Scout7. Πρόκειται για μία... οργάνωση στην οποία μετέχουν σημαντικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων και η Σεβίλλη! Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ότι η είσοδος της ΑΕΚ σε αυτό το γκρουπ είναι προσωπική επιλογή του Χιμένεθ, γνωρίζοντας τι μπορεί να αποφέρει στην ομάδα από την εμπειρία που είχε στη Σεβίλλη. Οι ομάδες που μετέχουν στο Scout7 είναι οι Αντερλεχτ, Άγιαξ, Σέλτικ, Φέγενορντ, Λιόν, Αϊντχόβεν, Ρέιντζερς, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Ζενίτ.

    _______________________________________________

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ..ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ Κ 6 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΜΝΟΙ,ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εμένα πάντος η κατάσταση στην ομάδα μου βγάζει λίγο απο ''Φάρμα των ζώων''του Όργουελ.
    Η επανάσταση πέτυχε με τον Σνόουμπολ που αργότερα έγινε προδότης και εκδιώχτηκε απο τον Ναπολέων με την βοήθεια του Μέιτζορ.Τα ζώα τώρα έχουν το πάνω χέρι και για λίγο γυρνάνε ελεύθερα και χαίρονται την ελευθερία τους...λες να μάθουν και γράμματα; Θα δείξει.
    Ελπίζω η συνέχεια μας σαν ομάδα να μην είναι ίδια με του μυθιστορήματος που γράφτηκε φυσικά για άλλο λόγο απο τον΄Οργουελ που λόγο της λογοκρισίας της εποχής αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τους ανθρώπους με ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα λεφτά από την Πούμα δεν τα γλυτώνουμε(εκτος αν πτωχεύσει η Εμπάιρ.Σοβαρός μοχλός πίεσης αυτός.)διότι η εταιρεία ανήκε κατά 70% στην μητρική της Γερμανίας και υπάρχουν όροι αυτόματης εξαγοράς του υπολοίπου 30% σε περίπτωση ατασθαλείας.
    Το να πτωχεύση μια εταιρεία όμως,δεν είναι τόσο απλό διότι πιθανόν κάποιοι να φαίνονται ως ιδιοκτήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θωμα
    δεν νομιζω να μαζευτουμε 16 ατομα
    οργανωσε για 10 ατομα και βλεπουμε ποσοι θα ερθουν
    οσον αφορα το γκρουπ σκαουτιγκ για μιζες θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς il.conpater.xi και Γιώργη: Εγώ τον είδα αντί για Λαζόπουλο και σαν pregame toυ ράδιο αρβύλα. Πείστηκα, αν και πεπεισμένος απο πριν, οτι κάνει λάθος δουλειά. Για βοηθός της Μανωλίδου είναι νομίζω καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς dimitri και βέβαια όσους Δημήτριους και Δήμητρες διαβάζουν αλλά δεν σχολιάζουν: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς THOMAS SILLYWIZARD: θΩΜΆ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΊΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΜΩΣ. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ. ( ΧΑΧΑΧΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προς steven και χαραλαμπο
    ειστε αυριο για μια μπυρα στην κηφισσια
    στο ιδιο μερος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. steven
    σ ευχαριστω και συ οτι επιθυμεις με υγεια και χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς THOMAS SILLYWIZARD: θΩΜΆ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΊΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΜΩΣ. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ. ( ΧΑΧΑΧΑ )

    ______________________________________________

    ΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ..ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΣΚΟΚΟ Κ ΝΤΟΥΣΑΝ .. ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ 5χ5 ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ..ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΡΟΜΒΟ 1-2-1..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς dimitri: Αδερφέ, ευχαριστώ αλλά αύριο οδεύω απο το πρωϊ για το Άγιον όρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς afro:Πού εξαφανίσθηκες τόσο καιρό; Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ( τα έχω γράψει απο τότε ) ΓΙΑ ΤΟ 1935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. mporei kai na sunantithoume se kamia ethniki mias kai tha anevw komotini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Στήβεν
    ...και μην ξεχαστείς αυριο και πληρώσεις διόδια.Αρκεί να πλακωθείς βέβαια με τον υπάλληλο,τον επόπτη και με καμιά εικοσαριά οδηγούς των πίσω αυτοκινήτων(χα χα)
    Βέβαια θα γλυτώσεις τα 12 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. steven
    αφου δεν μπορεις αυριο και πας στο αγιο ορος θα παω κομοτηνη εκδρομη να δω την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 44 e einai ta diodia pigaine-ela saloniki
    12e, itan sta 90's otan itan akoma dimosia

    vges kai paraeksw apo to kavouki sou xazomalaka kai meta krine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς Mike21hlk: Εγώ θα αναχωρήσω περί τις 12 απο Κηφισιά. Στάση δεν έχει οριστεί ακόμα και παίζει ο Θανάσης ( Αχλάδι, ο Κάβος - που γράφει και στο blog- εκεί που σταμάταγε η αποστολή κι υπάρχει ειδικός πίνακας με φωτογραφίες και σούπερ ψαρόσουπα. Επίσης παίζει η εκδοχή Αμπελάκια. Μιλάμε στο τηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς steven:an thes mounopano na milhsoume gia manades rota kalytera thn mana sou,opos kai o keratas o pateras sou pou ev gnvsh tou thn eixe.to poso eperne den jero.kai bges na to diaceuseis an den einai etsi.to proto tsimpouki tou kollegiou htan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΗΝΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΟΥ;
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΛΑΚΑ ΑΜΥΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. anthropaki tis fapas eisai , pithanon misoriksia ,kurioulis sumplegmatikos apo autous pou vgazoun magia patwntas ta pliktra

    to ilithio humor sou na to baleis vathia mesa sto pato sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Ανώνυμο: Για πες μας απο ποιόν είχε πάρει; Έχω μεγάλη περιέργεια ρε ανώνυμε της τρύπιας καπότας. Τώρα για τον πεθαμένο πατέρα μου, ναι είχε διαζύγιο απο το 1972. Δεν στάχουν πει καλά ρε πουστόφλωρα. Κι άμα θες να μιλήσουμε, βάζεις ένα όνομα κι ένα τηλ , κι έρχομαι να δω απο κοντά ένα σαπρόφυτο. Ή μήπως φοβάσαι κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΕ ΦΤΩΧΟΜΠΗΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΤΑ 44 ΕΥΡΩ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ;ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ.ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.ΚΛΑΣΟΠΑΤΑΤΑ, ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΥΛΙΣΤΡΙΝΗ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΡΕ ΧΤΥΚΙΑΡΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. KAI PAREPIPTONTOS ESY POY TIN VGAZEIS THN MAGKIA SOY DILADI? STA ELLINIKA POY DEN KSEREIS NA GRAGEIS? H VGAINEIS STO DROMO KAI PLAKONESE ME OLO TON KOSMO GIA NA DIKSEIS POSO ANTRAS EISAI?KAI GIA NA GLYTOSEIS 44EURO?
    EISAI POLY GELEIOS KAIMENE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. oli n manoura gia ta 44e ginete sixameni poustaderfi...

    esy ti mas to paizeis edw? internetikos leftas kai dianooumenos ?

    gamithike n glukatzi-arveler me ton latsi kai ksefutrwses esu?

    kseftylisou ki allo aderfara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γεια σε ολους.
    Δημητρη χρονια σου πολλα και ασυγκρατητα.

    Επεσα πανω σε τσακωμαρες παλι. Και λιγο ακαταλαβιστικες αυτη τη φορα.
    Ο Mike την πεφτει στον Μπαμπη ενω εκεινος αναφεροταν αλλου.Και εκεινος-λογικα- ριχνει μπινελικια και απο την αλλη ο Mike ριχνει τα δικα του.
    Και ενας απο τους "ανωνυμους" βριζει -απο το πουθενα- τον νεκρο πατερα του Steven και λεει τη μανα του πορνη.
    Tι γινεται ρε πουστη μου, δεν καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Χρήστο: Τι να γίνει; Τίποτα δεν γίνεται. Αυτά είναι άσφαιρα. Σαν τον ανώνυμο ( ρε κάτι πρέπει να φοβάται το μωρό μου ), το ανεμογκάστρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς ΧΡΗΣΤΟ:mia pornh htan kai thn janamazece.H' mhpos den einai etsi?gie ths pornhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ποιο τηλεφωνο να σου δωσει ρε Steven; Εχει τηλεφωνο το σαπιο σκατο;
    Ρε τι τραβαμε με δ'αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οχι και πορνη ρε ανωνυμε. Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εδω η Παναγια πηγε με κρινο.Και οποτε βλεπεις καμια θεογκομενα στο δρομο, επικαλεισαι σταυροκοπιωντας το ονομα της "τι μουνι παναγια μου" λες.
    Αληθεια, εσυ θα τον εβαζες σε σφηκοφωλια; Μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Γεια σου ρε Χρήστο.Να σου πω εγώ τι γίνεται.Η μιζέρια που έχει πέσει στον κόσμο είναι μεγάλη φίλε μου.Έχει φτασει ο κόσμος να μετράει τα σεντς του ευρώ ενω είμασταν όλοι με ένα χαμόγελο και έξω καρδιά.Δηλαδή να πάω εκδρομή κα να έχω γυναίκα και παιδί στο αμάξι και στα διόδια να σταματήσω να λέω για τα συνταγματικά δικαιώματα που(σωστά) έχω και να τσακόνομαι να ανοίξει η μπάρα και κατεβαίνω να την ανοίγω εγώ και κάνοντας το αυτό πέντε φορές να φτάσω έτσι στον προορισμό μου μέσα στην τρελή χαρά.Όχι ρε φίλε εγώ προτιμώ να πληρώσω για την ησυχία μου.Εκδρομή πάω για να ξεφύγω από την τρέλα,όχι να μπλέξω σε άλλη.Χρήστο αυτό σκέφτομαι και τελικά εγώ έκανα πλάκα στον Στήβεν μπας και μας φέρει και κανένα κομποσκοίνι από εκεί.
    Ρε πάμε και μεις;Βάζω τα διόδια,βάζεις τα κομποσκοίνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://www.youtube.com/watch?v=Lov4oAT2tTk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χρηστο
    σ ευχαριστω πολυ και συ οτι επιθυμεις με υγεια και χαρα και πρωταθλημα ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ασε το άλλο, που θα τους περάσουν όλους ξανα τους Ι5 από επιτροπή και θα εξαφανιστουν όλοι από το blog που εμφανίζονται σαν ανώνυμοι και μας βρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Να σου πω. Εγω θα παω μια και καλη σε καμια δεκαρια-δεκαπεντε χρονια,οταν ολες οι δικαιολογιες περι "πετυχημενης πορειας" θα μου τελειωσουν και τα ορια μου για "δευτερη ευκαιρια" θα ειναι κοντα, θα τραβηξω και εγω τον αγιο δρομο επικαλουμενος την σωτηρια,την αναγκη για απομονωση και ψυχικη αναταση.
    Οπως και να εχει,καπου-καπου,μερικα τριημερα στα ευλογημενα κατατοπια,στην ησυχη και οργιαστικη ταυτοχρονα φυση,ειναι απαραιτητα. Και ζηλευω τον αδερφο που θα παει ως εκει. Οσο και προσπαθουν να βρωμισουν το μερος εκει οι κατα καιρους "Εφραιμιδες", ειναι παμπολοι οι εναρετοι και παντα θα εχει κανεις την ευκαιρια να συνομιλησει με μοναχους πραγματικα φωτισμενους. Ακομα και στο προσωπο. Ειναι 75- 80 χρονων και εχουν δερμα μωρου.
    Ειναι απο τα ταξιδια που προσφερουν εσωτερικη αναδιαταξη.Και ηρεμια. Οχι αυτη της παραλιας που χαζευει. Αλλα η αλλη ηρεμια,που κανει ολες τις αισθησεις να δουλευουν στο επακρο και καρπωνεσαι ετσι και το παραμικρο δευτερολεπτο. Ειναι ενας προορισμος που τον εχω ταξει στον εαυτο μου πολλα χρονια. Οπως και οι αγιοι τοποι. Οχι μονο "ακολουθωντας πιστα τα βηματα καποιου", αλλα αναπνεοντας ακομα τη σκονη εκεινων των χρονων,και νοιωθωντας ακομα και σημερα την αυρα εκεινων των ημερων. Καθε βημα και ενας χρονος προς τα πισω. Μεχρι να χαθεις. Κατι αναλογο που προσφερει η Ολυμπια π.χ. εδω, η η Τοσκανη στη Φλωρεντια.
    Καλο δρομο, επι τι ευκαιρια Steven-σε περιπτωση που το ξεχασω να στο πω αργοτερα-και καλη παραμονη.
    Δεν ξερω αν ειναι υβρης το να ζητησουμε απο το θεο να ασχοληθει με την ΑΕΚ-εχει και αυτος τις τοσες σκοτουρες του. αλλα θα πρεπει να του θυμησουμε-με καθε διακρητικοτητα- οτι ειναι δημιουργημα Βυζαντινο, του μεγαλυτερου υπερμαχου του επι γης δηλαδη,αρα εχουμε μερικες καλες ελπιδες να τον απασχολησουμε και να βοηθησει να παει λιγο καλυτερα η ομαδα της οποιας το συμβολο κρεμεται και στις εκκλησιες Του. Δεν μπορει.Θα το δει ζεστα. Τι διαολο... ( ωχ... συγνωμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. kala nai , otan vgeis apo to kavouki sou , ela na me vreis

    kai entometaksu exe to nou sou mi se vrw egw katrouli

    ante ksanaxwsou sti trypa sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ti egine ? to metanioses ?


    itheles n'apeiliseis kiolas gatomoustake

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πηδάω την γυναίκα σου τώρα,μόλις τελειώσω θα ασχολειθώ με σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. pios sou eipe oti goustarei mikropsolous kai xarikes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ante svisto pali mi to dei n kura eulampia kai s'arxisei me ti padofla xazoxaroumene

    tin eides kai gamias samiamidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. steven δεν γράφω αλλα μπαινω κ σας διαβαζω. την πεμπτη λεω να ανεβω κ εγω κομοτηνη για το παιχνίδι.πρωτος αγωνας για φετος,δεν προλαβα να παω πουθενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μαζι με τον "Μπαιρακταρη" πρωθυπουργο,εφυγε και ο Πινακας του 1858 του Θ.Βρυζακη "Η Ελλας ευγνωμονουσα". Βεβαια λεγεται οτι τον πινακα αυτον τον ειχε για μοστρα στις συνεντευξεις του μονο. Ο κανονικος που ειχε αναρτησει ηταν ο "Η Ελλας χωνευουσα" του Γ. Μπαιρασκταρη,παππου του σημερινου γυρο-λογου.
    Ο σπορτιφ ποδηλατης εδιαλεξε κατι που να εχει τις μικροτερες δυνατες ανησυχιες αλλα και μηδενικα ερισματα προκειμενου να οδηγει το εργο του καλλιτεχνου εις πασαν εσωτερικη αναζητησην.
    Απλα πραγματα. Ενας μεγαλος βαθυς μπλε πινακας. Μονο μπλε και τιποτα αλλο μεσα παρα μονο μια σχισμη στη μεση,σα μαχαιρια.
    Δηλαδη το εριξε στη αφαιρεση, δειχνοντας με αυτον τον τροπο το μελλον των ηλιθιων ψηφοφορων. "Το απολυτο τιποτα σας αξιζει ζωντοβολα. Και η σχισμη στη μεση, σαν μουνι,ειναι ο κουμπαρας των φορων σας τους οποιους ποτε δεν θα μαθετε που ειναι η που πανε. Μονο θα ψηφιζετε και επειτα τα κεφαλια μεσα.
    "Η Ελλας γονυπετουσα" ηδη ζωγραφιζεται,αναπαριστωντας μια παλια ρεπλικα αφου ειναι γνωστο οτι ο καλλιτεχης εμπνεεται απο την πραγματικοτητα. Και αφου η Ελλαδα ειναι στα τεσσερα 2 χιλιαδες χρονια τωρα, ο πινακας αυτος εχει κοπιαρισθει με διαφορες μορφες απειρες φορες. Η τελευταια φορα λοιπον, ειναι αυτη που εχει στην πλατη του ο πρωθυπουργος μας. Ο πινακας με το απεραντο γαλαζιο και την σχισμη. Και ψαχνοντας η Ελλαδα κανενα κερμα στο δαπεδο του μπλε,επεσε στην τρυπα και δεν φαινεται πλεον. Αλλα ειναι εκει. Μονο με την φαντασια,με την εσωτερικη ορμη και την αισθαντικοτητα του φουκαρα-κλεφτακου κατοικου της μπορει να ειδωθει και να γινει αντιληπτη.

    Υ.Γ. Προστατεψτε τα παιδια σας και τον πρωθυπουργο μας. Μη τον αφηνεται εκτεθημενο στους κινδυνους του διαδυκτιου. www.savemitsos.gr

    Προστατεψτε τον ανικανο και με ανιατη ασθενεια ψηφοφορο και δειξτε την φροντιδα σας στα παθηματα του,στο www.parisia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. "Οχι αλλους φορους" ειπε ο καραφλομουστακιας.
    Aκολουθει απο πισω και η βρωμολινατσα της Ε.Τ, ο Προβοπουλος " δεν χρειαζονται αλλοι φοροι. Μονο μειωση δαπανων και απολυσεις στο δημοσιο". Και δεν μας λεει τα παιχνιδια της τραπεζας η οποια ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ τα οποια εκανε με την Goldman και τα naked spreads και επαιξε -εσκεμενα- το ρολο του δουρειου ιππου για τους δεσμοφυλακες του ΔΝΤ. Και θα επρεπε-πρπει- να κρεμαστει στο Συνταγμα απο τους πρωτους, για εσχατη προδοσια.
    Και θα δωσουν -τι πετυχημενη συνταγη και αυτη ομως ε;- απο 300 ευρω σε 500 χιλ. ληστευμενα κοροιδα.
    Και βεβαια το "δεν θα μπουν αλλοι φοροι" δεν λεει τιποτα,αφου ειναι ηξεις-αφηξεις. Δεν μιλησε για αμεσους η εμεσους,ουτε για τιμολογια των ΔΕΚΟ, ουτε για πετρελαιο, κλπ.
    Μετα την απομακρυνση απ'το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
    Μετα τις 7-11 θα ερθει το κανονικο τσουναμι. Αλλα στα παιδια δεν λες ποτε την αλήθεια, ειναι γνωστο αυτο. Τα τρεφεις με υποσχεσεις και παραμυθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Ανώνυμο: το πρώτο τσιμπούκι του σχολείου ήμουν εγώ. Δεν στα έχουν πει καλά. Γιέ ή κόρη της βαθυκόλοβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δημήτρη, χρόνια σου πολλά. Γερός, δυνατός κι ευτυχισμένος. Να σε χαιρόμαστε κι εμείς.
    Στήβεν, προσοχή στους καλογέρους....από μακριά.
    Περιμένω εντυπώσεις. Σε ποια μονή θα πας?

    Προς βρυκόλακες
    Αφήστε τις μανάδες του κόσμου ήσυχες κι ασχοληθείτε με τις δικές σας...σκοκόπανα ένα ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Dimitri,πολυχρονος κι απο μενα.Παντα με υγεια...
    Στηβεν,θελει προσοχη εκει πανω,με τους καλογερους,μπορει να σε πεισουν να μεινεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Στηβεν παιδι μου,ελα στην αγκαλια,ελα στο περιβολι της Παναγιας,ελα κοντα στην εξιλεωση....Ελα να σκεφτεις μηπως εισαι αδικος με τον Γεωργιο τον Β`,ελα να συγχωρεθεις για τα οσα ειπες και λες για τον Ντουσαν,για τον Αδαμιδη,και για τον αιρετικο τον Καζαμια....
    Ελα τεκνο μου,ελα στο θειο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς Άννα: Τετάρτη Ουρανόπολη. Πέμπτη Φιλοθέου. Παρασκευή Γρηγορίου και Σάββατο Βατοπαίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς monegascos: Πολλά χρόνια έχω την πρόσκληση για εμπορικός διευθυντής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς conpater: Έρχομαι Πατέρα επιτέλους εις την αγκάλην υμών των αδερφών και ζητώ μεταμέλειαν, ελεημοσύνην , θείαν χάριν μετά ευλογίας καθώς και άφθονη ψαρόσουπα μετά του συγκεχωρημένου αδερφού ημών, ροφού σαραντάκιλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κανονισε να σε δουμε στα καναλια,σαν τον Αρσενιο και τον Εφραιμ...Παντως δεν ειναι ασχημη η ιδεα να υπαρχει εκμεταλλευση ενος σηματος του Αγιου Ορους.Να `χει τον Εφραιμ,και απο πανω να γραφει Αγιον Ορος-Α νωνυμη Ε ταιρεια Κ τηματομεσιτων,σε κιτρινομαυρο φοντο,βαλε κι ενα γερακι στο κεφαλι του Εφραιμ με ανοιχτα φτερα και εγινε η δουλεια.Μονο να διευθετησεις το θεμα με την ΠΑΕ-ΠΑΤΡΕΙΑΡΧΕΙΟ, και τα ποσοστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Οκτωβρίου, 2010 00:07

    Πήγαινε τέκνον μου, ως αμνός μεταξύ λεόντων...(μόνο μην ξεχάσεις να διαλέξεις κελί με κλιματισμό, έχει πολλή υγρασία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Προς monegascos: Βρε μόνο αυτός μπορεί να χτίσει το γήπεδο. Πάω να ελέγξω κι αν οι προμήθειες του πετρελαίου ( καταλαβαίνεις ) είναι οκ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. 5 Δημοσιογραφοι θάναι στην παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Γιώργη: Και τι αμνός... Αμνότατος. Σε σπηλιά θα μείνω με τζακούζι μπρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το ηξερα παιδι μου οτι καποια στιγμη θα ερθεις κοντα μας.Alea jacta est,και αφησε πλεον τα μιση και τα πολλα τα λογια και κανε πραξη το προπατορικο αμαρτημα γιατι χανομαστε.Ipso facto,οι σφυριδες και οι ροφοι σε περιμενουν για το θειο λειτουργημα της σουπας και της κακαβιας χωρις λαχανικα για να μην ψιλοξινισει η γευση του ιχθυος.Ελα τεκνο μου,να πιουμε το αφθαρτο και καθαρο ουζο απο τα αποστακτηρια μας για να εξαγνησεις την αμαρτωλη ψυχη σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Οκτωβρίου, 2010 00:16

    Στη σπηλιά του δράκου ή στη σπηλιά τη γκουρελού?
    Πρόσεχε το τζακούζι να χωράει μόνο έναν...μη χαλλλλλλλαρώνεις και άξαφνα προσπαθήσει να σαλτάρει κάνας ρασοφόρος-ντοντό (την έχεις ακουστά? νομίζω ήταν ο περιστερίου...) και άντε μετά να παίξεις άμυνα αλά νασούτι...άσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς conpater: Ναι και γλυκό απο την Αλέα και φυσικά μακριά τα λαχανικά. Χαλάνε το ούζο, για την θεία κακαβιά γνωρίζετε καλύτερα Δάσκαλε.
    Όταν διάβασα στο σχόλιο σου τη λέξη "τα μίση", σκέφτηκα να σηκώσω παραβάν. Μετά ομως με πλημμύρισε η γαλήνη. Σαν χθες, που επείσθης αφού εώρακας. Εγώ πριν δω, είμαι πεπεισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή