Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΕΚ

              Tώρα αν σας πω οτι είμαι ευτυχισμένος μέσα στήν δυστυχία μου, θα το πιστέψετε; Ναί, θα κερδίσουμε την αλογοτροφή την Κυριακή;  Το σκορ είναι  βαρύ, για τον προϋπολογισμό των βαθμών. Δεν ανατρέπεται με τίποτα.  Κι άντε γειά Ευρώπη. Και προσοχή την Κυριακή. Είναι της πλάκας η ομάδα μας. ΄Σαν την διοίκηση μας. Κι ο Νιόμπλιας, έχει κάνει λάθος προετοιμασία. Ναι; Μήπως οι Ρώσσοι πέφτουν πάντα, μετά το 70;
                Γιατί είμαι όμως ευχαριστημένος;  ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ  . ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, ΘΑΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, Ή ΡΟΣΤΕΡ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ.. ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η  ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ.
               ΄΄Εγινε κι ένα παιχνίδι, όμως. Και φάνηκε τι είναι η ΑΕΚ γενικά. Δυστυχώς, ο Σκόκο. ΠΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΖΑΠΛΑΜΑ , μόλις χτύπησε. ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ.
                 ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΓΚΟΛ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ; Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, Ο ΜΠΛΑΝΚΟ Ή Ο ΜΙΖΟΥΛΑΣ; . ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ  ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΡΜΑΛ ΠΟΡΕΙΑ. ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ  ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΑ.
                  Τι έγινε σήμερα; Κοινωνικά, τίποτα. Ποδοσφαιρικά, επίσης τίποτα. Νομοτελειακά, θα χάσεις στην Ευρώπη. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ 1821, αν σε πάει καλά μια διατησία που σε βλέπει σαν κακομοίρη. ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ. ΚΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ.
              ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ; ΟΧΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.
              Τι να κάνει ο κακοκοίρης; Σωστά  έβαλε τον Αργυρίου. Πήγε να ξεκουράει άλλους, που τελικά τους έβαλε. Στο σύστημα κανείς δεν ξέρει αν είδε κάτι, ή αν δεν έχω τους τραυματίες, κάνω το αυτονόητο. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Χ2. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ.
             Η ΑΕΚ ήταν καλή για 30 λεπτά. Το πρώτο γκολ ήταν τυχαιο, κι όλοι ήταν φυσιολογικά αγωνιστες. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΝΤΙΟΠΠ και πολύ κοντά ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ. και μακραν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΛΑΓΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
                ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, με μια πολύ μικρή μικρή ομάδα.                    

67 σχόλια:

  1. Λουκακου- Λαγος 3-0. Δηλαδη λαγος στιφαδο.
    Να κανουμε το σταυρο μας να αργησει λιγο ακομα η θλαση για τον Ντιοπ.Η οποια ειναι βεβαιη. Αν λειψει θα τρωμε απο 5 και πανω.
    ειναι απαντες -σχεδον- "καμενοι"
    Και οταν το ροστερ εκτος απο μετριο ειναι και καμενο,τοτε γαματα.
    Δεκαδες θλασεις δυο μηνες μολις απο το περας της προετιμασιας.Στο σημειο δηλαδη που απαγορευεται να υπαρχουν.
    Και σωστα το επισημανε ο φαρμακοτριφτης. "δεν εγινε καλη προετημασια και τους χανουμε εναν-εναν"
    Ναι αλλα στις πρωτες προπονησεις που εκανες με την ομαδα,απεφανθεις οτι "απο φυσικη κατασταση δεν υπαρχει προβλημα...μονο απο τακτικη δεν σκαμπαζουν και ειναι αδουλευτοι".
    Ο Μπαζινας- Steven- στο αρθρο του σημερα μιλα για την ασχημη εντυπωση που του εκανε το "καρφωμα" του Ισπανου στη δουλεια του προκατοχου του.
    Σημερα επεσε και δευτερο καρφωμα.Και κωλοτουμπα μαζι,στα περι προετιμασιας και φυσικης καταστασης.
    Η αληθεια μπορει να ειναι οποια ειναι. Αλλα σαν νεοφερμενος δεν χρειαζεται να ψαχνεις για δικαιολογιες,αφου η μεγαλητερη δικαιολογια ειναι ηδη με το μερος σου. Δηλαδη οτι εισαι νεοφερτος και δεν εχεις ακομα-φυσιολογικοτατα-καταφερει να περασεις αυτα που θες η να φερεις τους παικτες στο σημειο που νομιζεις οτι μπορουν να φτασουν.Και η πιστωση χρονου απο την διοικηση και τον κοσμο ειναι δεδομενη. Ολα καλα.Οποτε τι τρεχεις και κουβαλας και αλλες δικαιολογιες αχρειαστες,καρφωνοντας τον προηγουμενο,για την δουλεια του; Ασχημο αυτο. Και κακος οιωνος.Δεν ειναι σωστο να παραλαμβανεις μια ομαδα "κλαιγοντας".
    Λενε οτι κανει υπερπροπονησεις στις δυο βδομαδες που ειναι εδω και τα παιδια πουδεν εχουν συνηθισει,κλαταραν. Αν συμβαινει κατι τετοιο ειναι μεγα λαθος. Θυμιζει την περιπτωση Κετσπαγια-Ζικο.Και την δευτερη προετοιμασια μεσα στην αγωνιστικη περιοδο που επιχειρησε ο Ζικος με τον γυμναστη του,με αποτελεσμα να πεφτουν ολοι κατω και να μη συμπληρωνουν ενδεκαδα.
    Αυτα προς το παρον. Για το ματς και τα παιδια μας δεν χρειαζονται λογια. Αυτη ειναι η ΑΕΚ σημερα. Δεν την ανακαλυψαμε τωρα.

    ΥΓ.1 Το νου μας ο παπα Ντιοπ.Να μη παθει τιποτα,πραγμα ανεφικτο.(ο οποιος σε καποια φαση-θα ειδατε-ενω για αλλη μια φορα ειχε βγαλει την μπσλα με επιτυχια,κουνισε απογοητευμενος το κεφαλι του.Προφανως λεγοντας μεσα του: "που ηρθα ρε πουστη μου";
    ΥΓ 2 Η σκατοριξια επαιξε; Αληθεια ρωταω,δεν ξερω.
    ΥΓ.3 Για το 4-0 του Αρη,ολοι συμφωνησαμε οτι ηταν κατι υπερβολικο,ψευτικο αλλα και περαστικο.Οπως και συνεβει.
    ΥΓ 4 Οντως το σκοκοπαιδο ειναι ολη η ομαδα. Και αυτο ειναι κακο.Ειναι τραγικο.Ειναι απογοητευτικο.
    ΥΓ 5 ελπιζουμε ο Μανωλης να βαλει μπροστα τις "επιστιμονικες" του γνωσεις,ειδικευμενος στην Θιβετιανη φαρμακολογια,για το επομενο ντερμπυ. Το οποιο αν χαθει,ψαξτε να βρειτε τον τεταρτο απο κατω μας.Η τον πεμπτο ισως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως είχαμε μια βελτίωση,από τα τέσσερα πέσαμε στα τρία.
    Καμιά φορά χρειάζεται αυτογνωσία.Είναι ακριβώς η ίδια ομάδα,οι ίδιοι παίχτες με άλλο προπονητή.
    Ε,όση βελτίωση και να κάνει παραπάνω δεν φτάνει.
    Το είπε και ο ίδιος άλλωστε,πριν τον Δεκέμβρη δεν θα δούμε μεγάλη διαφορά.Γι αυτό καλές είναι οι χαρές και τα πανηγύρια αλλά ας μην ξεφεύγουμε και πολύ.
    Μην ξεχνάμε ότι ο παίχτης που βρίζαμε για την συμπεριφορά του εντός του αγώνα,είναι αυτός που θα μας λείψει πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apotomi prosgeiosi

    ektos tou diop pou an einai geros tha einai yperpolitimos , oloi oi alloi sta rixa

    exei polu douleia o manolos
    prepei na veltiosei pollous paixtes

    kai to kalokairi pou ligoun sumvolaia kai vgainoun polloi sti syntaksi , tha meinoume me ton diop kai to manola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταγραφές..!!Ένας Μανόλο δεν φέρνει την άνοιξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς όλους: Μεγάλο αποτέλεσμα: Δεν τρέχει τίποτα. ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ. κι αν βγει χ την Κυριακή, θάναι θαύμα. Νίκη; Άλλος χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγκρισεις: Ο Αρης,προερχομενος απο εντος εδρας συντριβη,με ασχημη ψυχολογια και με απουσιες ακομα βασικων,πηγε μια χαρα στο 0-0 με την Λεβερκουζεν.
    Ο ΠΑΟΚ,με τα μυρια προβληματα,ανω-κατω και ριμαγμενος,παει στη Βιγιαρεαλ και απλα χανει με το 1-0, αφου μπορουσε και το χ.
    Η δε ΑΕΚ,ερχομενη απο τεσσαρα εκτος εδρας,με πολυ καλη ψυχολογια και παιζοντας σε ενα γηπεδο εκκλησια, με μια ομαδα που χανει συνεχως και ειναι ντεφορμε,τρωει 3 μπαλακια χαλαρα και την κανει να μοιαζει σαν την Μπαρτσα,αφου μπηκε ολη στα δυχτια.
    Συμπερασμα: Η ομας ειναι βαρια αρρωστη και δεν υπαρχει γιατρεια. Δηλαδη επισκευη και πεταμα.
    Μονη μας ελπιδα και παραθυρο αισιοδοξιας το γηπεδικο και ο αεικινητος Βουρος και ο αγωνας του για την θεμελιωση της Αγια Σοφιας. "Σωσον κυριε τον λαον σου και ευλογησον την κληρονομιαν σουν. Νικας τοις Βασιλοευσεβεσι,κατα 131 βαρβαρων δωρουμενος..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτους εχουμε αυτα μπορουμε....τελος παντων....αναμενω αλλαγες απο Γεναρη και δινω εμπιστοσυνη και πιστωση χρονου στον προπονητη μας .Μου δειχνει οτι ξερει να κανει πολυ καλα τη δουλεια του ..και αυτο θα φανει....

    τουλαχιστον τους γαυροβαζελους θα τους νικησουμε ...Αυτο δεν το αλλαζει τιποτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to roster pou exoume einai gia elliniko prwtathlima mono
    11-12 paixtes oloi ki oloi kai tha tavanwsoun meta ta 3 mats se 8 meres

    ton ari ton kerdises giati exeis kaluteres monades kai sou vgike to mats
    opos tha kerdiseis kai to paok kai olous apo kei kai katw

    alla oi alloi duo exoun apeires epiloges kai gia na eisai antagwnistikos prepei na min exeis traumatismous kai timories ,pragma apithano
    idi n misi omada einai ektos

    autos o blanco exei kourasei polu me to off-side

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα εχουμε κολοτουμπες σημερα στις αναλυσεις
    θωμα και mike οταν πατε ομονοια σημερα για πανηγυρισμο πειτε την ωρα να ερθω και γω
    πρεπει να βλεπουμε την μπαλλα περα απο τις γραμμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ.Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΗΤΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΥΤΕ 10 ΜΕΡΕΣ ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..
    Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Κ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ Κ ΑΛΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΑΠΟ ΘΛΑΣΕΙΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ? ΟΙ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΝΑΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Κ ΤΟ ΠΟΔΟΒΟΛΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

    ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΕΣΥ ΔΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ..Η' ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΟΛΑΓΝΕΙΑΣ..

    ΑΝΤΙΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙ Κ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.( Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ),ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ..

    ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΧΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ..
    Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ Κ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ..ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Κ Ο ΣΕΡΒΟΣ..ΚΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΤΣΟΥΛΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΤΣΟΥΛΑ..
    ΤΑ 3 ΚΑΚΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ..

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ..
    Ο ΝΤΙΟΠ ΟΑΣΗ
    Ο ΜΠΕΡΝΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΟ ΜΗΔΕΝ
    Ο ΛΑΓΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ..
    Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ?
    Ο ΜΑΚΟΣ ΚΑΛΟΣ
    Ο ΚΑΦΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΣΑΧΑ.ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΞΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ..ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ.
    Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ,ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ..(ΛΟΥΚΑΚΟΥ, ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ)
    Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ..ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..

    Υ.Γ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΣΕΡΒΟΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΘΡΑΣΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΛΤΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα σε όλους
    Δημήτρη,τσ,τσ,τσ μην βάζεις ιδέες,ο καιρός είναι χάλια σήμερα,δεν ειναι για οutdoor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΚΟ , ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ..
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..
    ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ DELETE ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θωμα
    ο εκνευρισμος φανερωνει ανασφαλεια και ποδοσφαιρικη ημιμαθεια
    πηγαινε να ξεσκατωνεις τα παιδια σου (να σου ζησουν κιολας) καλυτερα παρα να μιλας για ποδοσφαιρο εδω
    εγραψα εγω για μπαγιεβιτς? στα αρθρα μου και αμα δεις αναφερομαι στον μπαγιεβιτς μετα τον ερχομο του χιμενεθ οπως το κανεις και συ συναεχεια, πες το μου και μενα
    κριμα για την αεκ που τα τελευταια χρονια εχει ριξει το μεσον ορο σκεψης και λογικης στους φιλαθλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θωμα
    σ ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο ΑΣΤΕΙΟΣ,θα το παρω σαν κομπλιμαν οταν προερχεται απο εναν επιτιμο προεδρο του αστεισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ..
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΝΕ..(ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΑΝΑΔΩΝ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ)

    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ? ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ..ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΣΥ..

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..4η ΚΑΙ 5η ..
    Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
    ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΕΣΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ Κ ΜΑΝΑΔΕΣ Κ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΣΜΟΥ Κ ΜΙΖΕΡΙΑΣ...

    ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Οκτωβρίου, 2010 10:13

    Ειρήνη ημίν.
    Χθες ήταν εμφανή τα καλά και τα κακά.
    Μόνο ο Ντιόπ σώθηκε, τελικά καλά που του σκάμε την 800ρα. Άντε και οι δέλλας (που δεν άκανε όσες μαλακίες κάναν οι άλλοι) και ο μικρός ο αργυρίου που το πάλεψε. Και ο μάκος όσο έπαιξε.
    Κάτι έντερ, κάτι μπερνς και κάτι λεό έχουν λυσσάξει ότι θέλουν ευκαιρίες, αλλά εγώ βλέπω ότι δεν αξίζουν...Ειδικά αυτός ο έντερ, ρε πούστη μου είναι το 1ο παιχνίδι που σου δίνει ευκαιρία ο νέος προπονητής, βάλε πόδι στη φωτιά. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΖΑΡΤΖ ΔΕ ΜΠΗΡΕ, ΜΑ ΟΥΤΕ 1...
    Λαγός, καφές, αλλού γι αλλού, γκέντζο σοφτ (αλλά το ξέραμε και δεν είναι και η θέση του). Ο Σάχα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ λάθος στο 1ο γκολ.
    Τον μανόλο δε μπορώ να τον κατηγορήσω, το 4-3-3 έπαιξε πάλι και σωστά, όποιους παίκτες μπορούσε λογικά να βάλει έβαλε.
    Γενικά αναστήσαμε τον πεθαμένο και με πείραξε που οι παίκτες δεν βάλαν πόδια στη φωτιά όπως οι βέλγοι. Επίσης με πειράζει που ζωρίς σκοκόπανο δε γκζέρουν τι να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κωστας-Φλωρινα22 Οκτωβρίου, 2010 10:27

    Στηβεν,ρεαλιστικη προσεγγιση.Βασικα,την εβδομαδα που περασε,εμενα σαν Κωστα,και απο τις αναγνωσεις της ειδησεογραφιας και οχι μονο,δεν με επεισε κανεις οτι ο οργανισμος που λεγεται ΑΕΚ,ασχοληθηκε με το παιχνιδι στο Βελγιο.Και δεν λεω οτι επαναπαυθηκαν στις δαφνες του Βικελιδη.Συνειδητη επιλογη στοχων με λενε,και δεν με νοιαζει οτι καποια παιδακια κλαινε.Το αυτο και για τον ΠΑΟΚ.
    Βασει,συγκυριων,ροστερ,και μακροπροθεσμων προσδοκιων,δεν τους αδικω.Το ιδιο θα εκανα,αν ημουν καπετανιος στο καραβι,και ηθελα να πιασω λιμανι, εν μεσω τρικυμιας.Το θεμα ειναι,αν θα μου εβγαινε η κινηση.Θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. dimitri είπε...
    θα εχουμε κολοτουμπες σημερα στις αναλυσεις
    θωμα και mike οταν πατε ομονοια σημερα για πανηγυρισμο πειτε την ωρα να ερθω και γω
    πρεπει να βλεπουμε την μπαλλα περα απο τις γραμμες
    --------------

    kathe mera apo tote pou efuge n poustra tis servias , einai aformi gia panigirismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θωμα
    θα με συγχωρεσεις αλλα δεν θα ακολουθησω τον κατηφορο σου, μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΧΑ ΝΑ ΤΟ 3-0.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΚΟ.ΛΙΓΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ? ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ..
    ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ?

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ..ΠΤΩΧΟΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ..
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ Η΄ ΟΧΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΟΠΩΣ Κ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΟΤΕ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΤΕΣ

    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΑΝ ΦΛΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ. Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. MOLIS KLASEI O KAFES, KAI DEN EXEI KOURAGIA, OLH H OMADA EINAI KLAIN MAIN....
    EFYGE NORIS KAI O SKOKOS, DEN EPAIZE O TROMOKRATHS APO THN ARXH, NA KRATHSEI TIS MAKRINES PASES APO THN AMYNA, ME SYNEPEIA, KATHE FORA POU EDEIXNE REPLAY MIAS FASHS, KAI TO GYRNAGE SE LIVE, THN MPALA PALI OI BELGOI THN EIXAN...
    TRAGIKO POSOSTO SE EYSTOXES PASES PREPEI NA EIXAME XTES...
    KAI ME MIA OMADA, POU EXEI MONO 2-3 POIOTIKOUS PAIXTES....
    MOLIS XATHIKAN TA TREKSIMATA STO KENTRO, OLH H OMADA PIGE GIA MPANIO....
    ONTOS, TA EXTREMAKIA POU EXOUME, KAI OI 3 TOUS, BURNS, EDER, GYFTAKI, EINAI TRAGIKA SOFT PAIXTES...
    MALLON THA TOUS PARO STO FUTSAL, MPAS KAI VROUNE EKEI TO ATHLIMA TOUS....
    DEN PREPEI NA PERASANE OYTE ENAN XTES, KAI DEN KOVANE OYTE ME VALE...
    PAME GERA ME TOUS ZELEDES TORA, ME SFIGMENA TA GALATA, NA DOUME TI THA ARMEKSOUME.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαλημερα σε ολους.
    Τα παντα θα φανουν την Κυριακη.Που θα ειναι η "κοντη γιορτη" η "μακρυα γαιδουρα".
    Με ενδιαμεση Ευρωπαικη ηττα με 3-0 καιεπαναπροσδιορισμο στην σωστη θεση, + την απουσια του Σκοκο + το αγχος για την σημασια του αγωνα + το φαρδος των βαζελων.
    Οι οποιοι παιζουν το πρωταθλημα σε δυο αγωνιστικες,με εμας και την επομενη με οσφπ.
    Μπορει ο Μανωλης να αποδειχθει τυχερουλης και παρ'ολη την "κακη προετοιμασια" και την "αδουλευτη τακτικη", να του κατσουν ετσι τα παιχνιδια και να βρεθει απο πανω.
    Η που θα στραβωσουν ολα, και θα βρεθουμε 8-10 βαθμους μακρυα απο την κορυφη απο την 8η αγωνιστικη και θα αρχισουμε να κανουμε τα πλανα για το 2011-2012 (αν δεν ερθει η συντελεια του κοσμου)
    "εκ του γαμημενου αποτελεσματος" κρινονται ολα. Αν χθες ειχαμε παρει ενα κουτσο "χ",θα λεγαμε για μια "ανοδο που συμβαινει μπρος στα ματια μας". Τωρα λεμε για "ατελειωτη δουλεια" και "απιστευτες προχειροτητες" και "ελειπεστατο ροστερ".Και ευτυχως που συνεβει το δευτερο.
    Και συνεχιζουμε να βλεπουμε καθαρα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν χαιρομαστε με ενδιαμεσες "εφημερες" χαρες σαν το 0-4 του Αρη,αποτελεσματα που απλα μεσολαβουν σαν παρενθεσεις σε ενα κειμενο που ειναι γεματο μετριοτητες,ηττες,και απογοητευσεις.Αρα το διαβαζουμε σωστα. Και προκειται απλα για "Αρλεκιν" και οχι για το "Πολεμος και Ειρηνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Οκτωβρίου, 2010 12:08

    Όπως λέει κι ο steven, όλα χθες ήρθαν στην πραγματική διάσταση τους. Με τον Άρη όλα πήγαν δεξιά (δίκαιη νίκη, βέβαια...), με την Άντερλεχτ το ανάποδο (1η ευκαιρία τους πήγε μέσα), ας βγει και το ντέρμπυ με τις λούγκρες της λεωφόρου. Καλύτερα που προειδοποιήθηκαν άπαντες ότι η ομάδα δεν έγινε άξαφνα μπαρτσελώνα, μπας και συμμαζευτούν.
    Επαναλαμβάνω ότι με ενόχλησε -ειδικά για τους πλάγιους επιθετικούς και το γκέντζο- ότι τους δίνονται ευκαιρίες και αυτοί παίζουν σαν τιτίκες.
    Παρακαλάτε να πάρει καμιά αναπνοή η τριάδα του κέντρου και ο δέλλας και να επανέλθει ο γερολύμπε και ο μανωλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σημαιες θριαμβου απο την μια.μαγικα ραβδια απο την αλλη.και ξαφνικα ως δια μαγειας ολα εξαφανιστηκαν.ανακαλυψαμε την αμερικη.μα ο κακος εφυγε πως γινεται να μην λειτουργει το μαγικο ραβδι του καλου νεου;βρηκε καμενη γη.παιχτες αγυμναστους.ναι αλλα πας και τους φορτώνεις κι αλλο;ελα ντε.ζήτω η νεες μερες Φερερ.η χαρα του φυσιοθεραπευτη.ειπε ομως και την σοφη κουβεντα.θελω μεταγραφες.αντε σωπα καλε.αντε παμε παρακατω να φυτρωσει η καμενη γη που παρεληφθη απο τον σερβο που την παρελαβε καμενη και αυτος απο το τραινο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η καλή ψυχολογία χωρίς να συνοδεύεται από ικανότητα και τύχη είναι εκ των ουκ ανευ...Και δυστυχώς τύχη δεν είχαμε (την ανικανότητα των περισσοτέρων την θεωρώ δεδομένη). Ας ονομάσω και ατυχία τον τραυματισμό των Σκοκο, Μανωλά, Λυμπερόπουλου .κλπ. Τι μας μένει; Ενας Σάχα,ο γνωστός μετριότατος τερματοφύλακας,ενας Αργυρίου που τρέμει σε κάθε επαφή με την μπάλα, ένα Μπλάνκο που θυμίζει κυνηγόσκυλο που τρέχει ,προσπαθεί αλλά πάντα χάνει το θήραμα, και μερικούς ακόμα που φιλότιμα προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν από το αυτό το συνονθύλευμα που ονομάζεται ΑΕΚ. Ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα μετά την έκρηξη του Χαριλάου. Ισως να είναι και για καλό σε σχέση με το Κυριακάτικο ντέρμπι .Καλή πάντως δεν είναι η απουσία του μοναδικού παίκτη μας που μπορεί να αλλάξει τον ρουν ενός αγώνα.
    Γι’αυτό θεωρώ την Κυριακή απαραίτητη την τύχη που έτσι κι’αλλιώς σπάνια έχουμε στα ματς με τους Βάζελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Όλους: Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Χθες ήταν του οσίου Ιλαρίωνος και την Κυριακή είναι του Αρέθα του μεγαλομάρτυρος.
    Άρχισα προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα που θα μεταβώ επί τριήμερον στο Άγιον Όρος.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΥΖΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ( δεν το ανέβαλα εγώ, η πλειοψηφία το ζήτησε ). ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 7/11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.youtube.com/watch?v=7aJxm0vPXbk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς όλους: ΝΩΡΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ( για να έχω και τις δηλώσεις μετά την αλογοτροφή ) ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΜΟΥΡΙΝΙΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΤΙΚΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ 4-4-2 ΜΕ ΡΟΜΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ..

    ΣΤΟ ΡΟΜΒΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΥΤΕΣ ΝΤΙΟΠ Κ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΜΒΟΥ ΜΑΚΟΣ,ΚΑΦΕΣ..ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΜΠΕΡΝΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..

    ΕΓΩ ΣΤΗΝ 15 ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ..

    Υ.Γ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ? ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. steven , an ennoeis auta me ti fysiki katastasi , e den einai kai kamia treli kolotoumpa

    oti eide eipe , opos ki emeis
    sto xarilaou trexane kai vazane goal ws to 95 kai stis vrykseles eixane klatarei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Mike21hlk: Αυτό είναι το λιγότερο που λες. Έχει πει πολλά ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ. Ήρεμα θα πάμε. Κάτσε να δούμε το ντέρμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς THOMAS SILLYWIZARD:
    1. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ
    2. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ
    3. ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΙΝ
    4. ΘΑ ΕΧΕΙ 2,40
    5. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΚΟ
    6. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( αφού δεν έχει τώρα γιατί να έχει την Κυριακή; )
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΡΟΜΒΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. nai thoma , oti xreiasteis pes mou

    mike21hlk@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙΣ ΣΤΗΒΕΝ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ Νο. 2 & ΤΟ 4 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ..

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΒΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ(ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ)

    ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ?
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΓΙΝΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ntaks , exoume kanei mia proodo

    apo kei pou mas glentage o tennes ki elege o mpeos tha stamatisoume sta 3, eimaste se kaluteri moira

    o akatanomastos eixe anoxi 2 oloklira xronia me apotelesmata pou grafane istoria

    episis polloi legane pos ama fugei , THA PESOUME STI B' KAI POS AUTOS MAS KRATAEI

    e ok , sti B' de tha pesoume
    ki ama kerdisoume to lago , osoi to vlepoume misogemato , tha koitame kai to parapano , prwtathlima ,kupelo , prokrisi

    XWRIS NA KSEXNAME POS O AKATANOMASTOS TIN POULEPSE GIA NA MI PAEI STI RWSSIA , TIS VRUKSELES KAI TO XARILAOU ME TO TERATOURGIMA POU DIMIOURGISE

    fysika o manolo kai o adamidis de tha exoun analogi anoxi me ton akatanomasto , pano apo tin AEK ,kaneis
    pote ksana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εληφθη για την αναβολη της συναντησης.
    Ποιανου ιδεα ηταν για τις 7-11; Την ημερα των εκλογων;Πανω στις αργιες; Δεν οριζουμε καλυτερα την Κυριακη του Πασχα; Περισσοτεροι θα μαζευτουμε.
    Ισως η επομενη η μεθεπομενη Κυριακη απο αυτην να ειναι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Kαι πάνω που έχεις πιστέψει ότι βρήκες τον Nτέιβιντ Kόπερφιλντ, έρχεται αυτό το ανάλγητο σύμπαν με τους κωλονόμους του και τα κάνει όλα ρόιδο.

    Δύσκολα τα πράματα με τις βαζελίνες, αλλά ποντάρω να κάτσει ΓI AYTOYΣ ο νόμος του Mέρφυ "Aν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει".

    Eκεί ποντάρουμε πλέον γιατί αν ποντάρουμε στο ρόστερ σωθήκαμε. Άλλωστε 2-3 παίκτες ποτέ δεν είναι 11.

    YΓ.

    Tο πρωτάθλημα του 2012 είναι ρεσερβέ από την AEK, γιατί θα έρθουν σπέσιαλ φωτόνια από το κέντρο του γαλαξία όπως έγραψε εις πυροβολημένος επιστολογράφος του Φιλάθλου. (Για φωτόνια σαν αυτά που βγαίνουν από το πορτατίφ έγραψε, τα συμπεράσματα για την AEK τα έβγαλα εγώ :-P).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 19/10
    Ο Ντέμης αγνοείται
    Για τους περισσότερους ο Ντέμης Νικολαΐδης αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ελληνικού λάιφ στάιλ. Στήλες αθλητικών και «κουτσομπολίστικων» εντύπων ασχολούνται εκτενώς με την παρουσία του και σε κάθε του δημόσια εμφάνιση «χτυπά» συναγερμός.
    Για τις Αρχές της χώρας, ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ εμφανίζεται ως πολίτης αγνώστου διαμονής, κάτι που διαπιστώθηκε και χθες το πρωί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια που είχε καταγγείλει πως είχαν σημειωθεί εις βάρος του προ ετών στο αεροδρόμιο από κάποιους οπαδούς της Ενωσης.
    Ηταν, μάλιστα, τόσο εντυπωσιακή η παρατήρηση της αδυναμίας εύρεσης του Νικολαΐδη, που προκάλεσε την έκπληξη και την έκφραση δημόσιας απορίας τόσο από τον πρόεδρο της έδρας όσο και από τον εισαγγελέα της υπόθεσης. Θεώρησαν δηλαδή πως είναι απίστευτο ένα τόσο εκτεθειμένο στη δημοσιότητα πρόσωπο (πρώην ποδοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα και τέως πρόεδρος της ΑΕΚ) να εμφανίζεται στα δημόσια έγγραφα ως αγνώστου διαμονής.
    Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Νικολαΐδης δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο και η υπόθεση πήρε αναβολή για τέταρτη φορά. Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είχε καταγγείλει επίθεση και είχε μηνύσει τέσσερις οπαδούς. Το επίμαχο περιστατικό είχε εκτυλιχθεί κατά την επιστροφή της ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη έπειτα από ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν είχαν βρεθεί στο αεροδρόμιο αρκετοί οπαδοί, προκειμένου να αποδοκιμάσουν διοίκηση και παίκτες.

    --------

    ellinas politis agnostou diamonis o prwin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς Χρήστο: Ωχ, ναι το ξεχάσαμε κι αυτό το πανηγύρι. Θα επαναπροσδιοριστούμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προς polsemannen: Ναι κι εγώ το 2012 το έχω σίγουρο. Θα είναι φωτοχιμενεθικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Προς Mike21hlk: Γιατί το δικαστήριο δεν ζήτησε την βοήθεια του Ψωμιάδη; Αυτός πάντα τον εύρισκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. na thimisw oti o vazelos exei kai autos apousies poly simantikes.Leto,Ninis,Govou.An den yparxei kapoios stisimo to paixnidi tha einai aima kai ammos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βαθμολογιες: Στη Γερμανια η Μπαγερν 10η, στην Αγγλια η Λιβερπουλ δευτερη απ'το τελος, στην Ιταλια η Γιουβεντους 5η και η Ρομα 13η . Στην Ισπανια η Λα Κορουνια στην 19η θεση, στην Γαλλια καπου βολοδερνει στην 14η θεση η Λυων. Στην Σουηδια η Γκετεμποργκ 5η και η Γαλατα στην Τουρκια στην 9η θεση. Η Σαλτσμπουργκ 7η στην Αυστρια και 5η η Μπριζ στο Βελγιο.Τι να πει και η Μποκα στη Αργεντινη στην 10η θεση. Μαυρη και η μοιρα της ΤΣΣΚΑ Σοφιας στην 9η θεση στην Βουλγαρια.10η η Σπορτιγκ Λ. στην Πορτογαλια, 13η η ιστορικη Φλαμεγκο στην Βραζιλια. 8η η Λεκγια Βαρσοβιας στην Πολωνια και 14η η Σλαβια Πραγας στην Τσεχια. Ως και αυτη η Ταμπερε Γιουν.-ποιος να το πιστευε- ειναι στην 8η θεση στην Φινλανδια.
    Αρα ειμαστε σε πλεονεκτικη θεση εμεις εδω, το "ΑΕΚΑ" που λενε και οι Ισπανοιταλοι.
    3η και σε αποσταση αναπνοης απο την κορυφη.
    Μα καθε φορα που παμε να πλησιασουμε,να'σου και απομακρυνονται οι αλλοι.
    Αλλα ειναι γνωστο οτι οταν πειναει κανεις βρωμαει και η ανασα του και ετσι δεν γινεται δεκτος στην καλη κοινωνια των πρωτων θεσεων.
    Ελπιζουμε φετος η οδοντοκρεμα BDO με αρωμα Βανιλια να κανει δουλεια.

    Οσο για το "αγνωστου διαμονης πολιτης" το θεωρω φυσιολογικο. 18 χεστρες εκανε ο κοντοβρακης. Ε, σε καποια απο τις τοσες λεκανες,γλυστρησε,επεσε μεσα και αγνοειται.
    Αλλωστε,η απο "πεσιμο" παει κανεις η απο χεσιμο.
    Και το σωστο-το οποιο απεκρυψε ο δικαστης εδρας για λογους λεπτοτητος-ειναι "αγνωστου λεκανης διαμονης καφε πολιτης, κατοπιν εντρομου ενημερωσεως εκ'της συζυγου του απολεσθεντος αντικειμενου...εεχμ, πρωην προεδρου θελω να πω και εκλεκτου μελους της κοινωνιας μας κου Νικολαιδη,ενημερωθηκαμεν οτι δεν επροκειτο να παρουσιαστει εις την δικην και ως εκ'τουτου, αποφασισαμεν α) την αμεση ευρεση, ανασυρση και πλυσιμο του καταγγελοντος β) την διενεργεια αυτοψιας και ενορκης δι αυτεπαγγελτου διοικητικης εξετασεως δια τυχων ευθυνες τριτων προσωπων,που ειχαν την επιμελεια του κατρακυλων εις την λυματικην χοανην".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Μάλλον θα παρατηρήσατε καινούργια προτεινόμενα blogs. Τα θεωρώ πολύ καλά σε κατάσταση άμεσης ενημέρωσης αλλά και κριτικής. Πιστεύω να σας φανούν χρήσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. einai polu kala ta blogs auta

    aderfe opote exeis xrono rikse mia matia sto elliniko kafeneio (me polla arthra kai eleuthero sxoliasmo) kai to aeklive pou to epimeleite o aggelidis (romeo) o eforos tis podilasias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. H θλαση της θλασης, ω θλαση.
    Θλαση Γαστροκνημιου (rupture gastrocnemius) ο Μανωλας, θλαση δικεφαλου (ruapture dikefalen) o Σκοκος,κακωση πελματος (patousen kapout)o Γιαχιτς(την πρωτη θλαση την περασε πριν αυτος,σε λιγο ερχεται η δευτερη και σοβαροτερη) μονιμος τραυματιας (injury "as usual")ο Γεωργεας,ιωση αναπνευστικου (Μarlboro effection) o Πατσατζογλου με θλαση εν τω μεταξυ και αυτος,κακωση γονατου ο Λυμπεροπουλος με την θλαση να μη προλαβαινει να τον βγαλει νοκ-αουτ,αλλα να τον περιμενει μολις επιστρεψει.-Οταν παθαινει θλασεις ο 20χρονος Μανωλας,αλλα και η σκατοριξια και ο Εντερ πριν κανα μηνα, οι 35αριδες δεν εχουν καμια ελπιδα.- Οπως και τους δυο τρεις εναπομειναντες που παιζουν συνεχεια.Δελλας,Ντιοπ,Τζεμπουρ. Οι θλασεις εδω ειναι βεβαιες οσο βεβαιο ειναι οτι θα βρεξει το χειμωνα) ανετοιμος (born to be unfinished) o Νταντομο με απανωτες θλασεις.
    Eδω να πουμε οτι κακως ονομαζεται "θλαση" ο συγκεκριμενος τραυματισμος, αφου δεν προκειται για "θληψη" μυος αλλα για κοψιμο ινων του μυος.
    Και διακρινεται σε τρεις φασεις α' βαθμου ("τραβιγμα"), β' βαθμου (μερικο κοψιμο ινων) και γ (ολικη ριξη,δηλαδη γαματα)
    "Οι αιτίες των μυϊκών θλάσεων είναι οι εξής:
    α) Μειωμένη ελαστικότητα των μυών απο παράλειψη των διατατικών ασκήσεων
    β) Υπερβολική κόπωση των μυών μετά απο παρατεταμένη άσκηση
    γ) Κακός εξοπλισμός (πχ. ακατάλληλα υποδήματα)
    δ) Άσκηση σε υγρό και ψυχρό περιβάλλον
    ε) Κακή διατροφή και έλλειψη καλίου, νατρίου ή μαγνησίου στον οργανισμό
    στ) Κακή τεχνική κατα την εκτέλεση των ασκήσεων, υπερεκτίμηση δυνατοτήτων απο τον προπονητή ή τον ίδιο τον αθλητή".
    Το πιο σημαντικο ειναι βεβαια ο ρυθμος και το περιβαλλον αποκαταστασης καθ'οτι αν δεν γινει ομαλα η επιστροφη,τοτε η πιθανη νεα θλαση προστιθεται πανω στη παλια και αυξανει γεωμετρικα τον χρονο αποκαταστασης και επιστροφης. Και ου τω καθ'εξης.
    " να τον "ετοιμασουμε" δηλαδη τον παικτη για το ντερμπυ" αλλα μετα να τον ξεκωλιασουμε στην θεραπεια με την νεα θλαση και φτου και απ'την αρχη.
    Διαλεγετε και παιρνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. axizei na rixetai mia matia edw
    http://stoplekto.blogspot.com/2010/10/3-0-overlap-stoplekto.html
    Ανάλυση για το Άντερλεχτ-ΑΕΚ

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς Mike21hlk: Το aek-live το έχω δει, τότε που μου έστειλες την ανταπόκριση για τα μελίσσια. Θα κοιτάξω να συνδεθώ. Το άλλο θα το κοιτάξω μέσα στο ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αλλη μια αιτία για τις συχνές θλάσεις είναι και οι διάφορες ουσίες από τις σύριγγες πτυχιούχων μάγων, Χρήστο.
    Στήβεν, ωραία η ανανέωση του blog.
    AEΚ παντού.
    Στο ιερό βουνό που θα πας, ψάξε και για κανένα σπόνσορα ή αγοραστή για την ομάδα. Όλο και κάποιος μοναχός θα έχει γερό κομπόδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Kωστας-Φλωρινα22 Οκτωβρίου, 2010 23:18

    Ρε πατριδα....Τον Δαλουκα γιατι τον σφουγγαρισανε,μια και καλη???Κατι θα εχεις επ'αυτου,σιγουρα.Τετοιο συμβολαιο,εχει καιρο να εκτελεστει,και σε χρονο dt...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς Χρήστο: Αδερφέ, ξέχασες μια ακόμη αιτία θλάσης : Προπόνηση Μπουρουτζίκα ( τα έχω γράψει ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΛΑΣΕΙΣ για τις μεθόδους του 40 ) ΚΑΙ Χιμένεθ που νόμισε οτι στην Ελλάδα δουλεύουν οι αθλητές ( αυτό σημαίνει οτι δεν έχει παραστάσεις έξω απο την Σεβίλλη -sic).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ: Λεπτό το θέμα, αλλά θα σου πω. Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΗΔΗ ΤΟ ΑΕΙ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ( επίκουρος, υποψήφιος κλπ ). ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ( καλό παιδί ) ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΤΑΝ ΟΝΤΑΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
    ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ. ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑΣ. Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ: Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΖΗΛΕΨΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ( ταγματάρχες, Παπαχίτζιους, Αγγελάκηδες κλπ ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΡΦΩΣΗ. Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. ΒΑΛΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΔΑΛΟΥΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ: ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΟΥΙΖ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εργομετρικές & αιματολογικές εξετάσεις των παικτών έγιναν από το νέο προπονητή; Σαν αφετηρία μιας νέας κινητικής-τακτικής περιόδου που αρχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Kymiotis: ΟΧΙ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, που έλεγα το πρωί, του Χιμένεθ που ήταν η 8η επιλογή του Αδαμίδη. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΟΥΙΖ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΤΗΣ;

    APOREIA GIA PIO A8LHMA MILAME? GIA TO PODOSFERO? H GIA ARSH?
    E.M

    PANTWS K O KONTOS AKOUSTIKE OTIEKANE XEIROURHIO STHN MESH GIA NA KRIPSI NTOPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @Στήβεν
    Τώρα με προβληματισες.Θα έλεγα τον Τσέκο αλλά νομίζω και ο Ιακώβου έχει μεγάλη ιστορία στο ¨¨άθλημᨨκαι μάλιστα προσωπική.Ο Γαλακτόπουλος δεν ξέρω απλά υποψιάζομαι...Ο Αμπατζίεφ φυσικά ήταν πρωτοπόρος.Δύσκολά να ξεχωρίσεις τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. eimai 16 etwn kai exw dei monaxa ena protathlima kai auto otan imoun mimwn, einai poli asximo na simvivazese gia alli mia xrinia me tin idea oti exases t prwtathlima ton oktovrio, gi auto na gemisoume t gipedo t kiriaki twra pou exoume kai tis poli simadikes apousies twn scocco,libe,manwla....alla kai twn giaxits,patsa kai georgea wste na enisxisoume tin omada mas me ka8e dinato tropo...!!!!

    XALANDRI R21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Χαράλαμπο: Ναι, το βρήκες. Ιακώβου, ο γιός του Αμπατζίεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς XALANDRI R21: Μαζί σου, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή