Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ

             Φυσικά προέχει αυτό του Βελγίου, αλλά επειδή γνωριζόμαστε σαν Έλληνες ( δηλαδή οτι η Ευρώπη έχει ταβάνι ), όλοι μας ξέρουμε οτι πριν τρέχεις έξω, πρέπει να φροντίζεις τα του οίκου σου. Και να τα λες εγκαίρως κι όχι κατόπιν νυμφώνος. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της Κυριακής. Μπορεί να ακυρώσει την τεσσάρα στα κίτρινα σκουλήκια ή και να ανατρέψει όλα τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας. Όπως πήγαν να διαμορφωθούν με τις συνεχείς αποτυχίες μας με κάτι περιφερόμενους κομπάρσους που το παίζουν ομάδες με ιστορία και διακρίσεις εντός των συνόρων.
           Επίσης πρέπει να γίνει διαχείρηση του αγγουριού. ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ, ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ. ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΛΙΑ ΤΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΝ ΜΠΑΡΟΠΛΗΚΤΟ. ΑΛΛΑ TO ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΤΙ. ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΕΝΩ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
           ΑΛΛΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ.  Το παιχνίδι είναι ντέρμπυ. Άρα είναι ανοιχτό. Ακόμα και με εικόνα διάλυσης να έρθει η πράσινη αδερφάρα στο ΟΑΚΑ λόγω Ευρώπης. Και χωρίς προπονητή και κουτρουβαλώντας. Είναι εύκολος στόχος η ΑΕΚ και καλό πάτημα για σωτηρία. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΙ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΑΕΚ. Κι έχουν δει τα μάτια μου παιχνίδια με απόλυτα καταστραμμένο τον ΠΑΟ να τα  χάνουμε για πλάκα και μετά να έχουμε τα γνωστά αναθέματα για την διαιτησία ή για τον μαλάκα τον παίκτη που στραβοπάτησε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ . 
         Τρόμαξε αλλά και θορυβήθηκε η αλογοτροφή. Η τεσσάρα ήρθε καλά για μας στο βαθμολογικό πλασάρισμα αλλά και καλά για την πρασινορόζ ομάδα που πλέον βλέπει τους παίκτες μας αλλά και τον κόσμο αφιονισμένους. Οπότε έρχεται συντονισμένος και προειδοποιημένος. Δεν έρχεται να παίξει με μια ομαδούλα που έχει παντού προβλήματα κι είναι σε μόνιμο λήθαργο. Έρχεται σφικτά μέχρι την τελική μάχη με  τον αντίπαλο του. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΥΓΙΙΕΙΝΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ. ΚΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ. ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Δεν το πιάνω τώρα αυτό, διότι υπάρχουν κι άνθρωποι, φανατικοί Αεκτζήδες, που μιλάνε με καλά λόγια για τα πράσινα λαμόγια, που σουλατσάριζαν μέσα στο σπίτι μας. Και δεν θέλω διχασμό αυτήν την στιγμή.
         ΥΓ1.  α.  Είναι γρουσουζία το να κάνεις βραβεύσεις πριν το παιχνίδι.
                   β.  Ο πολύς κόσμος φέρνει και άγχος.
                   γ.  Ένα πουλάκι μου είπε οτι διαιτητής θα είναι ο Σπάθας. Γάμα τα.
        ΥΓ2.  ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ  "μικραίνουμε την ομάδα", ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ SITES, BLOGS Ή ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΙΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ 5000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
          ΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΓΕΜΙΣΕ ΕΝΑ ΛΕΙΨΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΝ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

42 σχόλια:

  1. duskolo polu to mats
    exei kales monades o lagos
    alla exei kai amuna xwni opos kai n dikia mas

    kai ton tzorva aneta mporei na ton parei sto meze o scokos

    sugratimeni aisiodoksia pou legane kai oi politikoi tote me to sismic

    ps : 26.800 kai gipedo basket emena prosopika de me xalaei
    mpourdelo einai edw pera , kapia stigmi tha to tentosoume n' tha to vythisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως παλαιότερος ΑΕΚτζής που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές της ομάδας δε θεωρώ σωστό να απομονώσω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (έστω και αν σημειολογικά μας εμπνέει επειδή επετεύχθη επί αντιπαθούς αντιπάλου) και να πάω με ύφος χιλίων καρδιναλίων στο γήπεδο την Κυριακή. Σε μια τέτοια περίπτωση μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
    Νομίζω ότι η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη θετική κεκτημένη ταχύτητα που υπάρχει και την παρουσία του Τζόρβα στο τέρμα.
    Και επί τέλους οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να αντιληφθούμε ότι, ως Αθηναϊκή ομάδα, ο βασικός αντίπαλός μας είναι ο ΠΑΟ και όχι ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 26800 το γηπεδο με χαλαει. μινιμουμ 30000 διοτι το 26800 θα ειναι πολυ λιγοτερο στην πραγματικοτητα
    οσον αφορα το γηπεδο μπασκετ ας βρεθει ενας αλλος χωρος στην φιλαδελφεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κωνσταντινε
    μ αυτα που γραφεις κινδυνευεις να δεχτεις επιθεση εδω, πανηγυριστηκε το αποτελεσμα εδω ισαξιο αποκτησης πρωταθληματος
    και κατι αλλο στον αθλητισμο δεν υπαρχουν αντιπαλοι ιδιως για τους φιλαθλους που δινουμε απο το υστερημα μας, εκτος αν σου εχουν δωσει δημοσιογραφικη ταυτοτητα και μπαινεις στις θυρες Ρ η εισαι παραγοντας η εν δυναμει παραγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti;

    O Σπάθας θα φέρει και το ειδικό σπαθί για την τελετουργική ανθρωποθυσία;

    Eλπίζω να ζαλιστεί ο Tζόρβας από τα θυμιατά και να πνίξει δυο - τρία ίνα αποκατασταθεί η συμπαντική τάξις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

    ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ :

    ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ( ΑΝΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Α0
    ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ 4 ΓΚΟΛ
    ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΓΚΟΛ
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΗ
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΤΕΡΜΑΣ ΜΑΣ
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ Κ ΤΑΚΤΙΚΗ
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΕΚ
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ
    ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΗ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ..

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ Κ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ..

    ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ..
    ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ..
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ..
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ 3.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Κ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕ..Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ..ΕΠΙΣΗΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ..ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ Κ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ..
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ..ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΣΚΟΚΟ,ΛΥΜΠΕ,ΜΠΛΑΝΚΟ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..
    ΑΥΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΗΝΑΡΙ..
    ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ..

    Υ.Γ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΟΥΒΙ 25-30000 ΘΕΣΕΩΝ..Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ..Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΤΟ ΙΔΙΟ..Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ 24000 ΘΕΣΕΩΝ..Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ 33000 ΘΕΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλημερα σε ολους.
    Νομιζω οτι τα ενδιαμεσα παιχνιδια μας πριν το μεταξυ μας ντερμπυ, θα παιξουν το ρολο τους. Οπως και να εχει. Ειναι αναποφευκτο. Καουραση,πιθανοι τραυματισμοι,ψυχολογια αναλογου αποτελεσματος κλπ.
    Αν π.χ. κερδισει ο βαζελας και εμεις φαμε τεσσερα,τοτε επιστρεφουμε στα ιδια.
    Ας περασουν αυτα και βλεπουμε.
    Προς το παρον, περιμενει στη γωνια ο Λουκακου.

    Το οτι ειναι πολλα τα ματια που ειναι στραμενα στο Κυριακατικο ντερμπυ,αυτο μπορει να ειναι και καλο οσο αφορα στο κορακι που θα μας σφυριξει. Το οποιο ισως ειναι ο Σπαθας, οπως λεει ο Steven.
    Νομιζω οτι θα το φοβηθει το ματς.Και οι οδηγιες που θα λαβει, θα ειναι "light".
    Εδω που τα λεμε,αν υπαρχει η αναλογη αποτελεσματικοτητα με αυτη του Χαριλαου,το κορακι δεν προκανει και τιποτα.
    Ελπιζουμε με την αλλαγη προπονητη να εφυγε και η κακοδαιμονια, η οποια ειχε αραξει πανω απ'τα κεφαλια μας.

    Οσο για το αν "πανιγυριζουμε" κατα τον πλακατζη και με ανωμαλο χιουμορ Δημητρη,αυτο φαινεται συγκρινοντας το συνολο των σχολιων εδω,με αλλα site η φυλλαδες που πουλανε ΑΕΚιλικι.
    Εκτος και αν το οποιοδηποτε συναισθημα ευφοριας, θα πρεπει να το περναμε απο τον τορνο των κομπλεξικων, προκειμενου να παρει την επιτρεπομενη μορφη και ενταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Κ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΜΗΤΗΣ Η' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΑΣΤΕΡΙ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6 ZENIT 7-3
    3 AEK 5-5
    3 XAINTOYK 2-3
    0 ΑΝΤΕΡΛΧΕΤ 1-4

    ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ..ΜΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ Κ ΜΕ ΕΝΑ Χ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Κ ΤΟ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o kroates einai xalia omada , apla exoune kali edra
    to zitima einai na mi xasoume sto velgio kai na paroume tous velgous

    entometaksy ,meta apo mas oi lagoi paizoune me tous apogonous tou stolou, opote ton enan apo tous duo tha ton plisiasoume polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΧΑΛΗ ΟΤΙ ΜΕ 4 ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ Κ ΜΕ 1 ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ , ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ..ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ..

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ Ε..
    ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΑ..
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΚΑΝΑ ΧΗΝΑΡΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TOUS ZELEDES, AN PAIKSOUME ORTHOLOGIKA, TOUS EXOUME....KAI THN KYRIAKH, THA PSAXNOUN GIA PROPONHTH, THA MAS PAIKSOUN XORIS AKRAIOUS, GOVOU, LETO, NINI, CENTER FOR MONO CISSE, OPOTE, THA EXOUN MONO TON KOLOTOUMBA KLAPSIARI, POU O PAPA BUBA, THA TON EXEI GIA PROINO...
    O MONOS KINDYNOS EINAI O KATSOUR, EITE ME STIMENA, EITE, SAN KRYFOS KINIGOS.
    OPOTE TOUS PATAME, KAI PROXORAME,..
    SIGA SIGA
    GIA TO BELGIO, KATI TOUS XROSTAME, APO TO 2007, ME TO 2-2, POU DEN MAS AFISE NA PAME STOUS 16 TOU CH.L.
    STA DIKA MAS TOU FUTSAL,
    KANAME POLY KALO PAIXNIDI, ARKETOS KOSMOS STO GHPEDO ME PALMO, 200-250 ATOMA, ME ANTIPALO THN MONIMH PROTATHLITRIA ELLADOS ATHINA90, TELIKO SCORE 2-5, AN KAI STO 2-4, XASAME TERASTIA EYKAIREIA NA XTIPISOUME STA ISA TO MATS, ME XAMENO KONTINO 6METRO PENALTY...
    ANYWAY, SYNEXIZOUME, THN ROMANTIKH AEKTZIDIKH POREIA MAS....
    NEXT GAME, STO IDIO GHPEDO TOU GERAKA, THN DEYTERA STIS 9.30 TO VRADY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. STEVEN ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΣΑΤΕ Κ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ..
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΜΠΑΡΛΟΥ Η ΑΕΚ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ..

    Υ.Γ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG..ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νεότεροι:
    Αργά το βράδυ της Τρίτης (20/10), οι αστυνομικές αρχές έκαναν εφόδους σε τέσσερις από τους μεγαλύτερους συνδέσμους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Πανιωνίου και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κατάλογος των... ευρημάτων είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός.
    Το «ντου» έγινε συγκεκριμένα στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους, του Παναθηναϊκού στο Μπραχάμι και του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Οι αρχές ανακάλυψαν... οπλοστάσιο στους τρεις από τους τέσσερις συνδέσμους, με αυτόν του ΠΑΟ να... διαφοροποιείται, αφού δεν βρέθηκε τίποτα.
    Το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν τα ευρήματα και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία συνελήφθησαν στους συνδέσμους των Αγίων Αναργύρων (ΑΕΚ) και της Νέας Σμύρνης (Πανιώνιος) έξι ημεδαποί ηλικίας 21, 25, 26, 30, 31 και 32 και κατηγορήθηκαν άλλοι δύο για παραβάσεις των Νόμων περί κατοχής εκρηκτικών υλών, περί όπλων, περί εξωσχολικού αθλητισμού, περί φωτοβολίδων και περί ναρκωτικών.
    (Για μαύρη αγορά όχι;)

    Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν:
    Στους Αγίους Αναργύρους (ΑΕΚ): 6 μολότοφ, 4,4 γραμμάρια χασίς, 2 πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων με δύο φωτοβολίδες εντός, 1 εκτοξευτήρας φωτοβολίδων τύπου στυλό, 6 φωτοβολίδες που προσαρμόζονται στο στυλό, 9 φωτοβολίδες που προσαρμόζονται στο πιστόλι, 1 μπαστούνι του χόκεϊ, 1 μπαστούνι του μπέιζμπολ, 2 μαδέρια, 4 ξύλινα ρόπαλα, 2 μεταλλικές ράβδους με πλαστικές χειρολαβές, 2 μεταλλικά ρόπαλα με αυτοσχέδιες χειρολαβές, 2 φωτοβολίδες αλεξίπτωτο, 3 φωτοβολίδες χειρός, 1 βαριοπούλα.
    ...κλπ,κλπ,κλπ τα αγιόπαιδα.
    Εγώ πιστεύω ότι είναι σκευορία.Αποκλείεται αυτά τα παιδια που αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του αθλητισμού να τα έχουν κάνει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Θωμά, το έλαβα το μήνυμα και θα προσπαθήσω να μεταφέρω κάποιες εικόνες. Βλέπεις κι εγώ μικρός ήμουν για να κρίνω τον ΠΡΟΕΔΡΟ οπότε θα σταθώ σε στιγμούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χρηστο
    τι σημαινει ανωμαλο χιουμορ?
    θωμα για να καταλαβεις το επιπεδο μπαρλου (δεν ξερω αν ηταν ο καλυτερος προεδρος, σιγουρα μεσα στους 3 καλυτερους) δεν πανηγυριζαμε για τα 4 στον αρη γιατι τα ειχαμε δεδομενα τα τεσσερα μπαλακια
    καταλαβες γιατι με πειραζει να θριαμβολογουμε μετα απο ενα αποτελεσμα χωρις να αναλυουμε αυτο ειδικα το αποτελεσμα
    την κυριακη αν εχουμε καμμια στραβη (το απ'ευχομαι) με τον παο θα εχουμε κολοτουμπες εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pros thomas
    xairomai pou me prolaves gia ton mparlo.
    steven pistevw me ths diasyndeseis soy 8a eprepe na timhsoyn thn mnhmh stoy k meta toys palemaxoys pextes ths aek.
    perimenw me anypomonisia ena ar8ro soy giayton

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΒΕΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ..


    ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΑΡΛΟΥ..ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ..
    ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΣΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ..ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ Κ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΑΕΚ..
    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θωμα
    εχω την εντυπωση οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΚΑΝΕ COPY PASTE ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ (ΜΙΑΣ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ Κ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ), Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΥΠΟΨΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΑΣ..ΕΓΩ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    _______________________________________________

    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ..

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ 6 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ..Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 3 ΧΑΦ . ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΜΑΚΟΣ ,ΚΑΦΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ( ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΙΣ 3 ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 20ο ΛΕΠΤΣΟ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΕΚ Κ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ..
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ..ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ,ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ 2 ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΛ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ..Η ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ , ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΩ ,ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΩ ,ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΑΚΟΜΑ Κ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ , ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..
    ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΗΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ?
    ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ..
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θωμα
    δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΑΛΛΟΥ..
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ Κ ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ..ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ..
    ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Κ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ..ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ Κ ΤΑ ΤΑΡΩ ?

    ΣΧΟΛΑΩ ...ΤΑ ΛΕΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ανωμαλο" ειναι το χιουμορ το οποιο πηγαζει απ'το πουθενα,προορισμος του το τιποτα με σκοπο να διασκεδασει το υπερπεραν.
    Σε απλα Ελληνικα: Ανεβαινεις στο λοφο,λες φωναχτα μια μαλακια και την παιρνουν τα πουρναρια.
    Με αλλα λογια, "χεζε ψηλα και αγναντευε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Steven, Σιδηροπουλος στο ντερμπυ. Μετα απο προταση-λεει- του Βασσαρα.
    Ενας απο το πουθενα δηλαδη. Που καλλιστα μπορει και να επιστρεψει στο πουθενα και να μη τρεξει τιποτα.
    Καμικαζι.
    Ε, ρε γλεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. to fysiologiko einai:
    a) stis xares na xairese (dipla malista twra pou efyge o poustis)

    b) stis straves na stravwneis (dipla malista gia ti kameni gh pou afise pisw tou o poustis)

    otidipote allo einai mi fysiologiko ews anomalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Χρήστο: Θα τον ψάξω και θα σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς όΛους: Όσοι είμαστε για την συνάντηση στις 24, περιμένω οριστική επιβεβαίωση στο ταχυδρομείο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τρία γκολάκια θα φάνε οι Βάζελοι.

    Ζήτω η ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χαράλαμπο,

    Ρε Μπάμπη μέχρι τώρα σε είχα μόνο για αδερφή. Τώρα πλέον είμαι σίγουρος ότι είσαι και ρουφιάνος.
    Αντε και γαμήσουμε ρε μαλάκα, τα 4,4 γρ. χασισιού σε πείραξαν. Σιγά την ποσότητα ρε μαλάκα χαφιέ.


    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Άντζελα: Να γράφεις και δημοσίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Χρήστο: Αδερφέ, έμαθα. Είναι στην ανάρτηση-αφιέρωμα που θα μπει τη νύχτα. Πάντως Παο-Ξάνθη 1-1. ΑΕΚ- Καβάλα 3-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Nαι αλλα και Σερρες- οσφπ 0-1 πριν λιγες εβδομαδες με πραματα και θαματα σε εκεινο τον αγωνα τα οποια απλα θαφτικαν στα μμε απο αλλα κατορθωματα αλλων κορακιων εκεινη την αγωνιστικη.
    Μακαρι να πανε ολα καλα. Αν και παλι λεω,οτι οταν οριζεις σε παιχνιδι ντερμπυ,δηλαδη εκ'των πραγματων κρισιμο και πιθανον δυσκολο, καποιον απο το πουθενα,χωρις να εχει παιξει καποιο αλλο στο παρελθον, τοτε αυτο μπορει να σημαινει δυο πραγματα. Η μεγαλη εμπιστοσυνη στο δυναμικο της δειχνει η ΚΕΔ και τους πεταει στα τυφλα στα βαθεια,η προκειται για επικινδυνη αποστολη νο 395.874

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Χρήστο: Αν στηρίζει οσφπ, καλά είμαστε. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χρηστο
    η αναλυση του ανωμαλου χιουμορ την ανακαλυψες απο μονος σου η την διαβασες απο καπου?
    εγω πιστευω οτι την διαβασες απο καπου γιατι δεν σ εχω ικανο να πεις μια τετοια μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Μπίκο: Τα γραμμάρια ήταν 300. Αυτοί δήλωσαν τα 4,4 για να καπνίσουν τα υπόλοιπα. Μαλάκες είναι οι αστυνόμοι; ΚΡΑΝΗ ΦΟΡΑΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟ. ΘΑ 'ΧΕ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς όλους: ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, 500 ΠΕΡΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    " ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΗΡΩΪΝΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Δημητρη:Ασε λοιπον εμας τους μαλακες να χαρουμε και εσυ συγκρατισου για αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή