Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

           Μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής εχθές και συνεχίζω την θεωρητική άσκηση για την επιλογή του προπονητή. Της πιο νευραλγικής θέσης σε μια ομάδα όσο αναφορά την παραγωγή του θεάματος. Της θέσης, που στο εταιρικό οργανόγραμμα και στην αντίστοιχη γραμμούλα του, είναι στο νούμερο 3.  Διότι πάνω απο αυτόν είναι, οφείλει να είναι, ο τεχνικός διευθυντής ( άλλο κεφάλαιο αυτό - θα το πιάσουμε αργότερα ).
          Σε πρώτη φάση λοιπόν, πρέπει όλο το ΔΣ να ξέρει τι ζητάει απο την ομάδα. Κι αυτό είναι μόνο ένα: Να παίζει καλά και να προσφέρει θέαμα. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Φυσικά ανάλογα με τα κυβικά της ομάδας. Οι υπερβάσεις δεν γίνονται εύκολα, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι αν γίνουν, θα είναι μόνο προσωρινές. Τι θέλω να πω; Οτι στόχος πχ του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, είναι να παίζει καλή μπάλα όπως είπαμε, αλλά με την αυτογνωσία οτι είμαι μετάξύ της 5 ης και της 8ης θέσης. Αν αυτό το καταφέρω για μια τετραετία ας πούμε, τότε μύρισαν διαφορετικά τα αποδυτήρια και μπορώ να κοιτάξω και λίγο παραπάνω. Αυτά επεκτείνετε τα σε όλες τις ομάδες.
           Λέμε λοιπόν οτι το ΔΣ συμφώνησε στο παραπάνω δόγμα. Και πέφτει η εύλογη ερώτηση: Ποιό ποδόσφαιρο "ζηλέυεις"; Το ιταλικό, το γερμανικό, το γαλλικό ή το γιαπωνέζικο; Κι απο αυτά, ποιά ομαδούλα σου αρέσει; Σε ποιάν θα ήθελες να μοιάσεις; Εννοείται, σαν ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ. Διότι δεν υπάρχουν οι ίδιοι παίκτες, δεν υπάρχουν τα χρήματα, δεν υπάρχουν τα γήπεδα και βέβαια βρίσκεσαι στην Ελλάδα που υπάρχει άπλετη τεμπελιά κι αρκετό παρασκήνιο. ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.
         Φεύγεις λοιπόν και πας στην χώρα της επιλογής σου ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΛΑΝΟ. Απο εκει παίρνεις τον προπονητή. Και σημαίνει οτι πέτυχες διάνα; Όχι βέβαια. Μπορεί και να αποτύχεις, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗ Ή ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ Ή ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΗΜΕΙΑ. ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ; ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ Η Η Η Η Η Η
             ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ;
   *****     ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ******
         ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ - όσο άχρηστος και νάταν - ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ. ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ Ή ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
         Και πάμε στην πράξη. Τι γίνεται στην Ελλάδα; Ο χαμός. Στην ΑΕΚ, μπουρδέλο. ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ, ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.  ΜΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ; ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΛΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΥΕΘΥΝΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΡΑΒΗ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
        Διότι ο προπονητής που επέλεξες, μέσω των συνεργατών του, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , απο την πρώτη μέχρι και τη νηπιακή ακαδημία, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΥΝΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΑΝ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΒΑΒΕΛ. ΚΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
         Θα μου πείτε οτι τρελάθηκα και πού ζω; Εγώ σας ανοίγω την βίβλο της οργάνωσης. Κι επιμένω στο εξής: ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΣΜΑ.  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ.  Λ Ο Γ Ω  Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ. ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΠΛΟ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ ΠΟΝΗΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ.
          ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΧΤΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΗΘΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ ( κι αυτούς τους επιλέγει ο προπονητής κι επομένως ξέρουν τι διάολο διδάσκεται στην ομάδα κι αν οι παίκτες υπο παρακολούθηση ταιριάζουν στο σύστημα. Δεν ταιριάζουν όλοι παντού. Στην ΑΕΚ έχουμε Ισλανδό, Αλβανό, Μπορμπόκη και σίγουρα άλλης εθνικότητος προπονητή. Τρέχα γύρευε δηλαδή ). ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΑΡΧΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ.
           Και τελικά πως επιλέγεται ο προπονητής ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΔΣ; Με βάση το βιογραφικό του. Χαρακτήρας, βαθμός συνεργασιμότητας κι εργατικότητας. Και φυσικά και το κασέ του που περιέχει πολλά στοιχεία για την πρώτη αποτυχημένη επιλογή σου, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ. ΕΊΠΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ.
          Εδώ τι γίνεται; Είναι ανάγκη να πω κι άλλα; Ταιριάξτε την θεωρία που ανέπτυξα με την καθημερινότητα της ΑΕΚ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ, ΠΛΑΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ; ΑΡΠΑΧΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΕΓΩ, που είμαι τζάκι, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΓΚΕ ΓΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Σταματώ εδώ για να μην σας κουράσω κι άλλο.
         ΥΓ1 :  Περιμένω ακόμα τον φάκελλο της Καλλιθέας.
         ΥΓ2.:  ΑΔΑΜΙΔΗ Η BDO ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ; Η ΑΠΕΛΥΘΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ;
         ΥΓ3:  ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ; ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ; ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ;
       ΥΓ4. ΠΑΝΤΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ: Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΠΛΑ, χωρίς Θάτσερ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΩ με μιαν επισήμανση: ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. ΑΠΛΩΣ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΙΑ, ΘΕΩΡΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.    

69 σχόλια:

  1. Νομιζω τα εκανες λιανα.Κατατοπιστικοτατος.
    Και ας ξεκινησουμε απο το τελος και να πουμε οτι ειναι πανσωστη η θεση οτι ενας τιτλος δεν ειναι οξυγονοκολληση,παρα μονο αλευροκολλα. Και κακως τον περιμενει καποιος πως και πως αλλα και οπως οπως.Δεν ειναι κει το θεμα. "να σηκωσω μια κουπα". Πρωτα ολα τα αλλα και μετα αυτη.
    Τα κοινα χνωτα των αρμοδιων που στελεχωνουν τα ποδοσφαιρικα τμηματα,θα πρεπει-συμφωνω και εδω-να ειναι ομοεθνεις.Και αυτο σημαινει,οχι απαραιτητα απο την ιδια χωρα,αλλα με την ιδια γλωσσα,την ιδια ποδοσφαιρικη φιλοσοφια και κοινη γνωση του κοινου πλανου που εχουν στα χερια τους.Και οχι βαβελ.
    Ολα αυτα τα αποφασιζει ενα "ψιλιασμενο" Δ.Σ. Αραγές,που να βρισκεται συχνα,με αμεσες επαφες και το κυριοτερο με γνωση στο αντικειμενο.
    Για την ΑΕΚ του σημερα και του προσφατου χθες, οχι μονο δεν μπορουμε να μιλαμε για "ψιλιασμενο" και αραγές Δ.Σ. αλλα ουτε καν για ...Δ.Σ. σκετο. Δεν υπαρχει.
    Οι κατεχοντες την εταιρεια ειναι απλα εξαφανισμενοι.
    Υπαρχουν μονο "στο ποδι τους",διεκπεραιωτες.Προσωρινοι υπαλληλοι αδιαφοροι κατα βαση.
    Και βεβαια πολλων λογιων-λογιων κατακαθια,αποκαιδια,απομειναρια,σταγονιδια,οπως θελετε πειτε τους,-οπου ο καθενας για την παρτη του και δικο του λογο-λειτουργουν σαν φρενο,σαν λασπη στους τροχους.
    Οπως και με τα "θεματα" οργανωμενων και διαιτησιας, συμφωνω οτι λυνονται σε μια νυχτα.
    Ζουμε στη χωρα του τυχαιου και του τιποτα και ισχυει η θεωρια του χαους. Αυτο ανατρεπεται αμεσως.
    Το να ανατρεψεις κατι σχεδιασμενο και οργανωμενο,εκει ειναι το προβλημα. Τα αλλα ειναι Ελληνικα και της πλακας.
    Οπως και για τον προπονητη βελιγγεκα θα συμφωνησω-και εδω. Αφου ειμαστε σε μια χρονια που κυλαει ηδη,με αποδητηρια οχι παρθενα και απο το μηδεν, ωστε να ερθει το "τρυφερο ποδι" απο την Γαλλια η την Ισπανια και να αρχισει να βαζει το στηγμα του και να περνα την ανασσα του εκει μεσα,αλλα ενα καρο κακομαθημενα-ως επι το πληστον-κολωπαιδα.
    Ελληνικο μαστιγιο επρεπε,μεχρι να φτασουμε ως το τελος της χρονιας και να κερδιθει η σωθει οτι ειναι δυνατον μεχρι τοτε.(και να νοιωσουν περισσοτερο "εντος" οι Ελληνες παικτες της ομαδας, οι οποιοι και τραβανε το κουπι φετος,καθω θα εχετε παρατηρισει ασφαλως.Λαγος,Λυμπε,Καφες,Μανωλας,Μακος,Δελλας,μεν, αλλα και να νοιωσουν περισσοτερο "ξενοι" και αρα περισσοτερο καπελωμενοι και "υπο",οι ξενοι που τυγχανουν και "περιεργα παιδια",δε.)
    Χρονος δεν υπαρχει για "φιλοσοφιες" και αλλες μαλακιες.Για φετος μιλαω.
    Για μετα, ειναι καλοδεχουμενο το Πρωτοδικειο.Και για την ΑΕΚ,οπως και για τον δυσμοιρο εδω τοπο.
    "Αν δεν καει το παλιο,δεν φυτρωνει το νεο, στο χωραφι". Νομος της φυσης και αυτος Καζαμια,εκτος απο το "Each one-by nature-loves to be a king".

    Υ.Γ.1 Για τα πρωτα 3 υστερογραφα σου απορω και εγω. Αντε να δουμε ποιος θα μας δωσει καμια απαντηση.
    Υ.Γ 2 Καλη η αλλαγη στο blog-αν και θα προτιμουσα το "κανονικο κιτρινο,το της ΑΕΚ και οχι αυτο της ωχρας-μουσταρδας-στο οποιο blog, ευχομαστε να παει ακομα πιο μακρυα και πιο ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Le Guen προφερεται λεγκουεν και οχι λεγκεν
    μακαρι να ερθει καλος προπονητης μεγαλος ποδοσφαιριστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριτήριο για το νεο προπονητη δεν ειναι το ποσο που θα αμειβεται.ειναι επισεις τι απαιτησεις θα εχει τον δεκεμβριο σε μεταγραφες παιχτων.και οταν μιλαμε για μεταγραφες δεν ενοουμε τριτες και τεταρτες επιλογες που φορτωθηκε ο μπαγιεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ σωστη η παρατηρηση του nemesis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΛΗΦΤΙΝΓΚ ΣΤΗΒΕΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ BLOG ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΓΧΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ..
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ 4-5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ..ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ..
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ Κ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.(ΠΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ).
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ Κ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΣΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΝΙΟΠΛΙΑ..
    ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ..
    ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ,ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Κ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ..
    ΜΕ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΑΥΤΟΣ..
    ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Κ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ..
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ,Ο ΑΓΙΑΞ,Η ΑΡΣΕΝΑΛ,Η ΧΕΡΕΝΒΕΙΝ, Η ΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..

    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ..ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ Κ ΤΡΙΒΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ Κ Η ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.
    ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΦΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφη η αλλαγή του Blog Steven.

    Aντε και του χρόνου τέτοιο καιρό να μιλάμε μόνο για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδάρας μας ( την μπαλάρα που θα παίζει, τους αυτοματισμούς και το πάθος των παικτών και της κερκίδας κτλ) και όχι πάλι για τα διοικητικά.
    15 χρόνια ασχολούμαστε με αυτά. Έχουμε γίνει οικονομολόγοι, δικαστικοί, μάνατζερ και δεν ξέρω εγώ και τι άλλο.

    Φτάνει πια.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έβαλαν πωλητήριο στη βίλα τους στο Κεφαλάρι λόγω οικονομικής κρίσης;

    Σύμφωνα με δημοσίευμα, το «αστραφτερό» ζευγάρι ετοιμάζεται να πουλήσει «κοψοχρονιά» τη βίλα του, μόλις 12 με 13 εκατομμυριάκια ευρώ, ενώ κόστισε 17 για να χτιστεί.

    ZOUGLA.GR

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΜΗ .. ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΑ ΦΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΒΑΝΔΗΣ Κ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ 17 ΕΚΑΤ. ΠΑΝΩ ΤΟΥ..
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 12534 ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΥΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΕΑΤΟ..
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΤΟ MASTER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς dimitri και THOMAS SILLYWIZARD: ψιλοανώμαλη φάτσα έχει πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έβαλαν πωλητήριο στη βίλα τους στο Κεφαλάρι λόγω οικονομικής κρίσης;

    Σύμφωνα με δημοσίευμα, το «αστραφτερό» ζευγάρι ετοιμάζεται να πουλήσει «κοψοχρονιά» τη βίλα του, μόλις 12 με 13 εκατομμυριάκια ευρώ, ενώ κόστισε 17 για να χτιστεί.

    ------------------

    idi yparxei skepsi na ftiaksoume mplouzakia me stampa "DEN PAME GIA DIAZYGIO" kai na skame m'auta sto gipedo

    HAHAHHAHHAHAHAHAAHHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @mike21hlk

    idi yparxei skepsi na ftiaksoume mplouzakia me stampa "DEN PAME GIA DIAZYGIO" kai na skame m'auta sto gipedo

    _______________________________________________

    ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Κ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΒΙΛΛΑ..

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΑΙΣΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΕΚ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..

    ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 13 ΕΚΑΤ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΝΤΕΜΑΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΥΤΑΞΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο: Όμως αυτός δεν έχει manager για να υπάρχει και τρίτος δρόμος για το χρήμα. Γκεγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. steven είπε...
    Προς Ανώνυμο: Όμως αυτός δεν έχει manager για να υπάρχει και τρίτος δρόμος για το χρήμα. Γκεγκε;

    -------------

    ase pou den exei kai agapitikous dimosiografous

    mia zwi sti contra itan m'auta ta koproskula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΕ ΓΚΟΥΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ??ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ???ΚΑΙ ΕΟΧΥΝ ΨΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ..ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣΣ ΑΚΟΜΑ....ΜΑΚΑΡΙ...ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΕΒΕΝ...ΑΛΛΑ..ΧΑΛΑΛΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ...ΤΟΝ ΛΕ ΓΚΟΥΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΙΒΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ...(ΝΤΙΒΕΣ...ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ..ΑΧΑΧΧΑΑΧ)ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..!!ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΩ..ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΙΛ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΤΕΒΕΝ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΡΓΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ!

    Υ.Γ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΜΙΚΕ21...Η ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ..ΟΧΙ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ...ΠΑΙΧΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ...ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝΕ ΧΕΙΣ...ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 2001...ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..(ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ..)ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004-5..ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΤΠΤ 0ΜΩΣ...ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Β ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...ΣΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ..(ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΒΙΛΗ ΕΚΕΙΝΗ...ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ 2-0 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ..)ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΜΛΑΔΑ..ΒΑΣΛΟΥΙ...ΜΠΑΤΕ..ΚΛΠ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ..(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..)ΝΑΙ...ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΥΝΕΙ...ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΕΤΣΙ..ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΙΚΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ..ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ ,ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΓΓΥΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. nai se oti afora ti teleutaia 5etia exeis apotyxei ,alla

    gia ena kseno proponiti
    -paizeis sto kalatrava
    -tha exeis olokainourio proponitiko se 2 mines
    -erxete se mia omada pou propersy eixe ton prwin proponiti tis barca kai to rivaldo enw kerdise ti milan
    -autoi oi duo itan proponites se prwtathlimata pou eprepe na kseperasoun toulaxiston 6-8 omades gia na kanoun kati , edw molis duo

    kai ennoeite pos oute egw thelw kontres kai malakies , kouventa kanoume ki ola osa eipes einai gegonota kai olososta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλμερα σε ολους.
    Δεν βλεπω κανενα Λε Γκουεν, η Λε Γκεν, η Χιμενεθ.
    Πως θα ερθουν; Με τι; Με κουμπια;
    Γιατι δεν ειναι μονο το κασε και το ολο κοστος με τις ατελειες και την υπολοιπη κουστωδια που θα φερει. Αυτο εθναι το λιγοτερο.
    Το κυριο-οπως σωστα ειπε και ο (η) Νemesis, ειναι αυτα που-λογικα- θα απαιτησει ερχομενος. Δηλαδη οι οροι του συμβολαιου που θα μιλουν για το μιμιμουμ του μπατζετ που μπορει να ξοδεψει η ομαδα. Και αν κρινουμε απο που ερχονται και που δουλεψαν,τουλαχιστον θα πρεπει να απαιτησει 2-3 μυρια για τον Φλεβαρη ειτε για τις ανανεωσεις-που επεναλαμβανω δεν εχει γινει ΚΑΜΙΑ ακομα.Οχι μονο δεν εδωσαν λεφτα για ανανεωση,αλλα γλυτωσαν και αρκετα απο την παραιτηση του Μπαγεβιτς- η για καμια-δυο προσθηκες.
    Και βεβαια στο ξεκινημα της νεας προετοιμασιας του καλοκαιριου,θα απαιτησουν σιγουρα τουλαχιστον ενα δεκαρικο μυρια για μεταγραφες.
    Που θα βρεθουν; Πλακα κανουμε;
    Αν τελικα ερθει καποιος "φτασμενος" οντως και δεν δουμε αλλαγη τρομερη στα διοικητικα,δηλαδη καποια κανουλα να ανοιγει και παμε ετσι και του χρονου,αυτο κανει "μπαμ" οτι προκειται για αρπαχτη. Τοσο του "φτασμενου"-αλλα ανεργου, αλλα και των ΑΕΚτζιδων που θα τον κουβαλισουν.

    Οσο για τους "Δηματους" αυτο που λεω ειναι οτι προκειτε για τα χοντροπαιδα και τα ακανονιστα κομοδινα,τα αρτσουμπαλα παιδακια που ολοι ειχαμε "φιλαρακια" οταν παιζαμε μπαλα. Και αφου αυτοι αδυνατουσαν να παιξουν,να συμμετασχουν,αφου δεν ετριψαν τα ποδια τους στα ξερα,αφου δεν ιδρωσαν η εσκισαν φανελες,αφου δεν εκανα απειρα χιλιομετρα στις αλανες της συνοικιας η του χωριου,καθονταν στην ακρη του παγκου,η πισω απο τα συρματα και "σχολιαζαν". Και δως'του μπλα-μπλα.Ολοι εχουμε στο νου μας μερικους τετοιους απ'τα παλια.
    Αφου δεν μπορεις να παιξεις,μπορεις να μιλας.
    Και με τα χρονια τελικα,αυτο,εκτος απο χομπυ και κολλημα, εγινε και επαγγελμα.
    Και πουλανε φουμαρα και γνωμες τυχαρπαστες,διχως αυτες ποτε να χρειαστει να μπουν στη βασανο της κρισης, η να χρειαστει να αποδειχτουν. Λογια-λογια-λογια.
    Στη χωρα του μπλα-μπλα και του τιποτα σαν πραξη η σαν γνωση.
    Γιατι οχι;
    Θα παραμεινουν ομως ακανονιστα παιδοβουβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ , ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ ? ΕΛΙΩΣΑ ΡΕ ΓΜΤ ...

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ : ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΤΤΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ..( ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΣΟΧΟΔΗΜΑΤΟΜΠΡΑΟΥΔΑΚΟΣΗΦΑΚΟΤΣΑΚΙΡΟΚΟΣΜΑΔΩΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. edw re xristo oloi autoi oi mpaglamades pou paristanoun tous kritikous kai tis mpaladofatses , oute enas pote den eixe grapsei gi auto to termatofulaka tis kerkuras pou exei katevasei ta rola

    to kosmo koroideuoun ki apo mpala tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΜΙΚΕ ΚΑΙ ΤΗΟΜΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ...ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΛΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΗ...ΠΡΙΝ ΜΙΑ 10ΤΙΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΘΕΦΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΡΤΑ..ΕΝΑ ΝΤΕΜΗ...ΚΑΣΑΠΗ..ΚΑΨΗ..ΓΚΑΜΑΡΑ..ΖΑΓΟΡΑΚΗ..ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ..ΖΗΚΟ...ΕΧΟΥΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ...ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ..ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΕΡΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΠΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΕΣΥ..ΜΕ ΔΕΛΛΑ..ΓΙΑΧΙΤΣ..ΝΑΣΟΥΤΙ..ΝΤΙΟΠ..ΛΥΜΠΕ...ΛΑΓΟ..(ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΚ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ..)ΜΑΚΟ..ΚΑΦΕ...(ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ) ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΛΕ ΓΚΟΥΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ..ΑΥΤΟ ΛΕΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ...ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ "ΣΤΑΔΙΟ"..ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ Π.Χ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. o ispanos leei oti eide 5 paixnidia tis AEK ,ara kserei ti paixtes exei n omada
    kai sta kapakia apo oti diavazw erikse apaitiseis klp kai genika kanei prospatheia gia na erthei

    koita na deis kuriako , an to deis apo tin alli , an pigainan ola roloi , de tha psaxnosouna

    autoi erxonte me ti filodoksia na diorthosoun ta palia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @mike21hlk

    edw re xristo oloi autoi oi mpaglamades pou paristanoun tous kritikous kai tis mpaladofatses , oute enas pote den eixe grapsei gi auto to termatofulaka tis kerkuras pou exei katevasei ta rola

    to kosmo koroideuoun ki apo mpala tipota

    ____________________________________________

    ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΣΙ..ΝΙΝΗΣ,ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ,ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΙΔΕΣ..ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ..
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΤΟΝ ΤΣΩΧΟ ΝΑ ΛΕΕΙ :ΚΟΟΥΤΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ..

    ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ Κ 2 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ Κ Ο ΔΕΣΥΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. an imouna n ouefa , tha ekana minisi sto sotirakopoulo pou xalaei to proin me tis metadoseis tou

    kai perniete kai gia koryfaios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kuriako , an ta metrousan ki ola , pote o kouper de tha eftane sto pago tou ari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΙΣΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ..ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑΝΤ ΜΠΑΙ Κ ΠΑΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΛΛΟ..
    ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ , Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΙΓΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ Κ ΟΙ 2?
    ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ? ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΑ ? ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ? ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ?ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

    ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΑ ΝΤΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ.ΠΟΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΜΑΚ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ ΤΟ 1956 ΣΤΟ ΙΝΒΕΡΝΕΣ-ΦΟΛΚΕΡΚ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΜΙΚΕ...

    ΚΑΛΑ ΝΑΙ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝΕ ΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΛΕ ΓΚΟΥΕΝ..Ο ΧΙΜΙΝΕΘ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΛΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ...(ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ)...ΜΑΚΑΡΙ..ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΣ..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ..ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ..ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ..ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΤΣ ΠΟΛΥ...ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΦΟΥΛ...ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ...ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΕΣΟΥΝ...ΘΕΛΩ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ...

    Υ.Γ....ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΑ...ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟ 88.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ...ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ...ΜΑΓΙΟΡΚΑ...ΜΠΕΤΙΣ...ΠΑΡΜΑ..ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..(ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ..)..ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ta lefta paizoun kapio rolo alla de paizoun mpala

    eides ton diogo ? paltoudia ekatomirion

    kai posoi akoma sa ki auton

    kai n kouventa auti den exei telos , as poume to budget tou santos persu pou itan eleino alla emathe stous mpalafosorlen na kanoun sygekrimenes douleies sto gipedo kai paei legontas

    as elpisoume oti me 800.000 de tha pairnoume leonardous kai makous alla tha pairnoume kaluterous me ta idia lefta apo tis agores pou eipes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Κυριακος-δυστυχως αλλα αληθως- ειναι το μετρο συγκρισης του παλιου με το νεο. Που ειναι απογοητευτικο.
    Λογω ηλικιας,δεν εχει-δεν μπορει να εχει-σαν αναμνηση εστω,την καλη παλια μεγαλη ΑΕΚ.
    Αν και εμεις παθαιναμε τωρα ενα μπλακ-αουτ και ξεκιναγαμε σαν ΑΕΚτζιδες απο το σημερα,η το περσυ,η το προπερσυ, θα βλεπαμε και εμεις μια ΑΕΚ της ταξης του Ηρακλη. Τεταρτοπεμπτη ομαδα που κανει προσπαθεια και μπαινει με χαρη και λεβεντια στα πλευ-οφ. Και που καποτε ειχε τον Χατζιπαναγη και τον Παπαιωανου.
    Και η παρουσια του εδω, μας υπενθυμιζει το μεγεθος της κατρακυλας και το τοσο μικριμα της ομαδας.
    Δυστυχως.
    Μη το παρεις στραβα Κυριακο. Δεν θελω να κακισω εσενα. Καθε αλλο. Εχεις μια ευλογημενη ηλικια. Αλλου ειναι το θεμα και πιστευω καταλαβαινεις.
    Οι νεοι σε ηλικια φιλοι της ομαδας,θελουν να δουν "την παλια ΑΕΚ".
    Να ζησουν τις στιγμες των πατεραδων τους. Που πιασμενοι απο το χερι τους,ελαχιστα εχουν στην μνημη τους απο τις επισκεψεις τους στην Ν.Φ.
    Και ζουν σημερα μια αναγκη,ενα ονειρο για παλινορθωση.Βλεποντας μια ΑΕΚ του χθες μεσα απο κειμενα και φωτογραφιες.Τοσο απομακρα.
    Και ζωντας μια στειρα και αγονη γεματη απογοητευσεις και μετριοτητες καθε ειδους 15ετια.
    Ειναι πραγματικα τραγικο. Πρωτον,ποσο γρηγορα περναει ο πουστης ο χρονος. Και δευτερον,ποσο κακο εκαναν ενα καρο αλητες,λαμογια,φαντασμενοι,ψευτες,παραμυθαδες,παλαβοι, που τους δωθηκε η ευκαιρια να μπλεχτουν με το μελλον της ομαδας,της οποιας την μοιρα της σε μεγαλο βαθμο σημαδεψαν.
    Πραγματικα κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ...ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ...ΜΑΓΙΟΡΚΑ...ΜΠΕΤΙΣ...ΠΑΡΜΑ..ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ..(ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ..)..ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΣ...
    -----------

    koitakse , oti kai na nai pige 2 telikous ch-l me ti ksanthi tis ispanias

    episis pire koupa apo barca kai real
    kai ola auta ti 10etia pou dyanoume

    kai vlepeis kai to ergo tou ston ARI
    pou exei metamorfwsi kati lima xavitous kai tetoia se prwtagonistes tou prwtathlimatos

    pou de masaei kai dioxnei to kalutero tou persuno paixti gia paraptomata
    eno o kseplenis pou eixame emeis , akoma leei gia ti 5ada pou ton mpinelikone sti tripoli

    terasties diafores aderfe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ...ΝΑΙ..ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ...ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2-3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΛΛΑ Ο ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ..ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ...ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ...ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ..ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ...ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ 2ΟΟ1 ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ..ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ...ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΠΗΡΑΜΕ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004..ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΜΙΚΕ ΟΜΩΣ...ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ...ΑΛΛΗ ΤΟ 2005...ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ....ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ...Η ΡΕΑΛ ΝΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑι ΤΟ ΜΕΤΑ...ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ...ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ..ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΕΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΧΑΝΤΙΡΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ..ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΛ ΖΑΡ..ΣΑΛΠΙ..ΜΟΥΣΛΙ..ΙΒΙΤΣ..ΒΙΕΡΙΝΙΑ..ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟ Υ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ..Ο ΤΥΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ..!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ...!!

    Υ.Γ..ΨΙΛΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς όλους: Εγώ τον Χιμένεθ βλέπω. Πάντως ο Γάλλος, διάβασα σήμερα, έχει πολύ καλό βιογραφικό ειδικά σε επίπεδο τσαμπουκάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΣΤΗΒΕΝ...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ..ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΜΠΑΡΤ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. kuriako , to 01 eixa paei sti prwti proponisi tis omadas
    paixtes den ypirxane, o kontos ekane apoxi kai o kosmos espage ta marmara sta episima

    telika o santos katafere na exei 10 paixtes maximous kai to georgea otan arxise to prwtathlima kai to dekemvri tou ferane kai ton ivits

    pago den eixe
    kai efere to kupelo enw exase to prwtathlima stin isovathmia me to vasara na akurwnei goal sto 0-1 apo to gavro ton karempe-jiovani-zeteberg

    oso gia to kouper , to vlepw me ta matia mou auti ti stigmi pos pairnei ta paixnidia kai veltionei podosfaristes , asto to parelthon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ Κ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΝΤ ΜΑΠΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ Χ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΟΟΥΖΑ,ΧΙΜΕΝΘ,ΛΕ ΓΚΟΥΕΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Η΄ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..

    ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΤΡΙΒΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 2001 EIXES...GKAMARA..ΖΗΚΟΣ..ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ...ΝΤΕΜΗΣ..ΤΣΑΡΤΑΣ..ΛΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΣΑΠΗ...ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ..ΠΕΤΚΟΦ..ΙΒΙΤΣ ΜΕΤΑ...ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΡ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΙΣΑ ΙΣΑ..ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΡΤΘΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΚΕ..ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΛΕΙΣ?ΓΑΛΛΟ Η ΙΣΠΑΝΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΗΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...Η Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η Ο ΓΑΛΛΟΣ...ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΜΩΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ..ΤΟΤΕ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ..ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ..ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΘΩΜΑ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ? ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ Κ ΣΠΙΤΙ ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...
    2001 EIXES...GKAMARA..ΖΗΚΟΣ..ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ...ΝΤΕΜΗΣ..ΤΣΑΡΤΑΣ..ΛΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΣΑΠΗ...ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ..ΠΕΤΚΟΦ..ΙΒΙΤΣ ΜΕΤΑ...ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΡ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΙΣΑ ΙΣΑ..ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΡΤΘΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΚΕ..ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΛΕΙΣ?ΓΑΛΛΟ Η ΙΣΠΑΝΟ??
    -----------------

    sumfonoume , oi sugiries diamorfonoun ti prosfora kai ti zitisi
    o kouper px , de tha mporouse prin 5 xronia na vriskete se kamia elliniki omada , poso mallon stin omada asanser tis salonikis

    de kserw aderfe , kai oi duo exoun pergamines
    an kai gia ton ispano meta tin analisi tou nomikariou psilopagosa enw o gallos fenete xortatos

    gia aggelo opos leme edw kai kairo , katevena ki aerodromio gia upodoxes kai grafikotites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ε ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΣ....ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. oso gia to roster tou 01 , apo to 94 mexri tote , panta tetoious eixes ,mporei kai kaluterous

    kai konta sti koupa eftases tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ 2-3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ..ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ...ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!!ΣΩΣΤΑ????ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΕΞΕΛΙΣΙΜΟ...ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ..ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΒΛΕΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΠΟΝΗΤΗ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ...ΕΝΩ ΤΟ 2001 ΕΙΧΕΣ..ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. oi sugiries pou legame

    itan kai o makaros , itan kai n filadelfia klp

    gia mena to kalutero roster to eixame to 96 pou to xasame
    kai meta to 96 pou pali eixame paixtarades , eixame to fadasma tou skatompine pou edioxne tous proponites akoma kai protoporous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 1996 ΣΑΒΕΦΣΚΙ-ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ-ΤΣΑΡΤΑΣ-ΚΩΣΤΗΣ-ΜΠΑΤΙΣΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΚΕ...ΤΣΠ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΜΜΟ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η άποψη μου στο θέμα του προπονητή είναι ότι όποιον και να φέρουν απο τους δυο,αν φέρουν,θα αποτύχει διότι και οι δυο έχουν μάθει σε μεγάλα μπάτζετ μεταγραφών.Μιλάμε για πενηντάρες και...΄
    Με ποιους θα δείξουν έργο δηλαδή;Με τον Ντατόμο;ή τον Σκόκο;Αμφιβάλω αν θα είναι ενδεκάδα με κάποιον απο τους δυο.
    Γι αυτο συν το ότι όπως σωστά αναφέρει ο Στήβεν η ομάδα δεν έχει υπόβαθρο ούτε και οργάνωση σε κανένα τομέα.ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ούτε θα φταιει και ο επόμενος,όπως και να λέγεται,αν εργασθεί με τις ίδιες συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΙΑ Κ΄ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ MIKE,ΑΚΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ ΓΙΑ ΤΟ CL. ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΝ ΣΟΟΥΖΑ. ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-1 Ο ΠΑΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΜΕΝΙΟΣ (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ). ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΣΟΟΥΖΑ? ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΞΑΝΑ ΜΕΝΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "Ε, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!!!"
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Κ΄ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ06 Οκτωβρίου, 2010 17:05

    ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΔΑΓΓΩΤΟ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ,ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΧΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ.ΔΗΝΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κωστας-Φλωρινα06 Οκτωβρίου, 2010 19:56

    Ρε ειναι τρελοκαμπερω ο Γαλλος λεμε,οποτε αν ερθει,θα εχουμε ομορφιες παλι.Οσο για τις αποψεις περι μπατζετ και αποτελεσματικοτητας,μην το δενετε και κομπο.Την Κυριακη βρισκομουν Τουμπα,και εκανα συγκρισεις του περσινου Αρη,με τον φετινου.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Με παικτες της ΣΕΙΡΑΣ,ο ασπρομαλλης εχει κανει ομαδα,που εχει αγωνιστικο πλανο και παιζει και επιστημονικο ξυλο οπου χρειαστει.Το υπερβαλλον μπατζετ, απλα προσθετει πινελιες που μπορει να σου βγουν μπορει και οχι.
    Προπονητη της δουλειας χρειαζεται,και μετα βλεπεις αν αξιζει η υπερβαση.Και ξαναλεω οπως και περυσι που ειδα την ΑΕΚ στα πλει-οφφ,οτι δεν στερειται υλικου,για το κωλοπρωταθλημα μας.Διαθεση και πλανο χρειαζεται.
    Ααα......και να τραβηξει καποιος το αυτακι του Μανωλα τζουνιορ.Αρχισε να απογειωνεται το παλληκαρι διαβαζω,και κριμα,γιατι περυσι που τον ειδα live,ηταν κλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προς Mike21hlk: Μιχαλιό, καλά έκανες και την αφαίρεσες την ανάρτηση σου. Αυτός έφυγε δηλώνοντας: ΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. Φυσικά δεν το είπε στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς Κώστας-Φλώρινα: Αμ, τα λέω. Χώρια που είναι άμπαλλος. Για στόπερ καλός είναι και χτύπησε ταβάνι. Αν δεν έρθει προπονητής, αυτό θα είναι συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ή ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ, ΜΕ ΡΙΓΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. εχετε ποδοσφαιρικο ματι
    ο μανωλας τζουνιορ ειναι αμπαλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. για λε σοουζα ή σοουζενεθ το παει ο αδαμιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς dimitri: ΕΝΤΕΛΩΣ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ. Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. ΕΓΩ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ. ΕΙΠΑ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ PBO ( τι σημαίνει αυτό; ): ΟΠΟΥ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΖΑ. ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΝΔΡΑ ΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ; ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. προς steven γιατι βρε τι σημαινει bdo?
    αλλο pbo kai αλλο bdo
    εαν σου ειπαν τι σημαινει bdo θα σου πω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αντε να δούμε και τον Χιμένεθ τι θα κάνει με την ευχή βέβαια για το καλύτερο.
    Τώρα για τις φήμες που ακούγονται θα δούμε κατ ιδίαν κατα πόσο είναι αληθινές.Μην μου πείτε οτι δεν υπάρχουν κακοπροαίρετοι στην Ισπανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς pbo: Business dedicated organization. Owned by Jews and honoured by the American States Government. And home boy, what the fuck from the above means anything about your abbreviation? Και πάμε στο σλάνγκ. Ar yu sur about the mamas crib? Cumin in the big apple, if you can do it thera you can doit everywhera, lets talk party witha tha joints. Yoy get me?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μερικες πληροφοριες...
    Ο Σπυρος Λατσης,δεν ενδιαφερεται για το ποδοσφαιρο,ποσο μαλλον για την ΑΕΚ.Σπυρια πεταει οταν ακουει για μπαλα,και καποια κινηση θα την κανει οταν αποσκοπει σε κερδοφορια,μεσω της παγκοσμιας εταιρειας επενδυσεων που εχει.Το`χω αναφερει ξανα,οτι στην Ελλαδα αυτες τις εταιρειες τις λεμε αλλιως....Εδω,δεν εχει κανει κινηση στην Αγγλια,θα κανει στην ΑΕΚ? Η global finance,ειναι χωμενη παντου,οποια πετρα και να γυρισεις στον κοσμο,και οπως γινεται παντα,μεσω θυγατρικων της,κανει παιχνιδι.Απ`οσο γνωριζω ο πατηρ ηταν Αεκτζης,αλλα κι ο γιος ειναι το ιδιο αλλα μεχρι εκει.Αλλωστε,καποια θυγατρικη,της θυγατρικης,ωωωω θυγατρικη,ειχε μπερδεματα με την ΑΕΚ,για τα ξεμπερδεματα δεν ξερω,αν και πιστευω οτι ακομα δεν εχουν...ξεμπερδευτει!!!
    Στηβεν,ωραιο το νεο look,αλλα αλλο το κιτρινο αλλο η ωχρα.Για βαλε μια ταξη σε παρακαλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Βαπτιζεται ο δουλος του Θεου...Χιμενεθ,ως νεος προπονητης της ΑΕΚ.Αθ ελπιθουμε,να δουμε οθη καλυτερη μπαλα μπορουμε,κι ο Θεος να βαλει το χερι του να κανει Χριθτουγεννα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή