Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ

          Το είχα αντιμετωπίσει στον Αστέρα 2004. Στο ερασιτεχνικό σωματείο. Υπάρχουν κριτήρια για την επιλογή προπονητή; Κι ο ένας κοίταζε τον άλλον στην σύσκεψη. Μιλάμε για μπαλαδόφατσες. Δεν μιλάμε για golden boys ή για Βαρδινογιάννη. Και κυριότερα μιλάμε οτι σε μια ερασιτεχνική ομάδα, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΙ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΙ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, κάνουμε την πλάκα μας και προχωράμε την καύλα μας. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
         ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΑ: ΘΕΛΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΣΕ: ΝΑ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΛΑ. ΑΡΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΣΑΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.
           ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ. ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΕΡΨΗΣ, ΑΛΛΆ ΣΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΦΗΝΩ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΙΚΑ Ή ΤΟ ΦΠΑ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ: Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
        Όμως υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι. ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΙΣΗΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΊΝΟΣ.
         ΚΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ , για να μην χαθώ απο το θέμα. ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ; ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ; Ή ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ; ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ή ΤΟ EURO 2004 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
         ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΕΛΈΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΦΙΛΑΘΛΟ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΚΕ ΣΕ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΟΜΠΛΙΑ Ή ΑΠΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΕ ΣΟΟΥΖΑ Ή ΣΕ ΧΙΜΕΝΕΘ Ή ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ.
      ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ; ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, που μας άνοιγε τη λεωφόρο για να παίξουμε μπάλα κι όλοι τον κολάκευαν , ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. 5 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΟΝΑ, Ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ "ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ",  Ή ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΙ ΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΑΡΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ.
      ΥΓ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ PROJECT ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΕΜΕΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ, Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ. 100% ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ TON ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΜΕΠΝΕΥΣΕ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΙ ΑΡΑ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΝΤΖΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

83 σχόλια:

  1. Το να ζηλευεις μια σχολη ποδοσφαιρου ειναι θεμιτο.Απο ποιον ειναι ομως το θεμα.Αυτο θα το κανει ανθρωπος που δεν ειναι περαστικος απο την ΑΕΚ,και θα θελει να δει καποτε την ομαδα να ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ,και να του αποδιδει κερδος σαν εταιρεια.Αγνωστα πραγματα για τους ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ της ΑΕΚ τα τελευταια χρονια.Και αφου δεν γινεται τωρα να παρεις ΣΟΒΑΡΟ προπονητη,γιατι δεν εχεις λεφτα,και γιατι δεν γουσταρεις να`χεις στα ποδια σου καποιον που δεν θα`ναι υποχειριο σου,τοτε καλως κρατα τον ΚΟΛΛΑ,που ειναι αλητρα και αλβανος,κατι που σημαινει οτι ειναι απροβλεπτος και μπορει να σου πιασει τον Τζιμπουρ και τον Σκοκο,σαν γκεκας που ειναι,και να τους αλλαξει τον αδοξαστο.Να τους κανει να φιλιουνται στο στομα στη σεντρα του γηπεδου με ζαρντιερες και γοβες στιλετο.Ουτως η αλλως,σαν ομαδα ετσι που σε καταντησαν δεν κανεις και πολλα πραγματα,τουλαχιστον να μπει σιγα-σιγα μια ταξη στα αποδυτηρια αμα τον ερχομο του επομενου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΒΑΛΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ monegascos ΚΑΙ ΛΕΩ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ. ΕΝΙΚΙΑΣΤΕΣ? ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ.ΑΛΗΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ, ΤΟ Π(Θ)Α.ΣΟΚ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ? ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΙΦΥΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι,δεν κανεις λαθος-κατ'εμε. Και απο αυτο το τελευταιο-την επιλογη Αδαμιδη δηλαδη- πρεπει να πιαστουμε για να παμε προς τα πανω παλι,δηλαδη στην κεφαλη του προβληματος.
    Το οποιο ενδιαφερον, αποδυκνειεται απο τις επιλογες,το χρημα και το χρονο που διαθετει κανεις σε κατι.
    Ο Παππας "εμεινε μονος" καθως ειπε.Και δεν εμενε τιποτα αλλο παρα να φερει καποιον ασχετο μεν απο μπαλα,πιστο ομως στα κθηκοντα του. Οχι σε αυτα του "προεδρου" μη γελοιεστε,εννοω αυτα του "δικηγορου".
    Και τωρα μας εμεινε ενας τετοιος να "επιλεγει" σερναμενος απο πιεσεις τις οποιες δεν αντεχει-και δεν πολυξερει ειναι η αληθεια-παριστανοντας τον μαθητευομενο μαγο.
    Ασφαλως και δεν εχει αυτος την κυρια ευθυνη. Την εχουν οι ιδιοκτητες.Και ας λεει ο Παππας οτι ειναι μονος.Ειναι κι'αλλοι.
    Αλλα εχει και την ευθυνη του και ο δικηγορος γιατι,πως διαολο, εκει ειναι,αυτος λεει οτι λεει και με τον τροπο που τα λεει,αυτος ενεργει η δεν ενεργει,αυτος θετει ορους και μετα ξεθετει ερχομενος εδω με το τιποτα στα χερια.
    Οταν λες "αυτον δεν μπορω ουτε να τον βλεπω"-για τον Μπαγεβιτς- και "ενας απο τους ορους ειναι να φυγει Αυτος..." και τελικα οχι μονο δεν φευγει αλλα τον ανεχεσαι και "συνεργαζεσαι" μαζι του και στο τελος μαλιστα παριστανεις και την ασπιδα της ασπιδας,στεκομενος διπλα σε αυτον που "δεν τον μπορω" τοτε ειναι μαλακας. Ακομα και "σχεδιο" να ηταν,μονο σαλιγγαρια μπορουν να το φερουν σε περας.
    Και δεν νομιζω οτι εχει κανενα περασμα στον κοσμο-παρα την αγωνιωδη και "φιλοτιμη" προσπαθεια συγκεκριμενων μεσων-η τρεμαμενη ενρινη φωνη του,προδιδει τα παντα. Τον φοβο του για το αγνωστο που εμπλεξε(ηθελημενα),την ασχετοσυνη στην ποδοσφαιρικη πιατσα,ακομα-ακομα και την αδυναμια να ερθει σε επαφη με διευθυντες γηπεδων,η αστυνομια,η γενικους γραμματεις,ισα για να εξασφαλισει εγκαιρα γηπεδο στην ομαδα. Λαθη παιδικα και ηλιθια.
    Και τα μονα που μενουν ειναι τα φουμαρα του τυπου: "το παρτι τελειωνει", "να κρεμασει την φανελα του ο διαιτητης", "παμε για πρωταθλημα" και αλλα τετοια αστεια.
    Ενταει δεν ειναι αυτος ο στοχος. Δεν ειναι αυτος το κυριο θεμα μας. Αλλα οπως και να το κανουμε,περναει απαραιτητα και απο εκει.
    Και φτανει στον αδιαφορο τελειως πλεον Παππα που δαγκωθηκε απο επιτηδειους και λαμογια και δεν βλεπει πια τροπο-οχι να μεινει, η να συνεργαστει με καποιον-αλλα τροπο να φυγει εντελως. Και το μονο που μενει,ειναι το "ξεσκαρταρισμα"-οσο γινεται-της εταιρειας μπας και βρεθει Καποιος να μπει,να ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλα πως; Ληθη στο παρελθον; Η "...τα προβληματα και τα χρεη μιας εταιρειας δεν βγαινουν προς τα εξω.." και "...δεν πρεπει οι μετοχοι να εχουν τασεις ρεβανσισμου..." κατα Καζαμια; Ετσι λεγεται ο συνυπολογισμος; Ετσι λεγεται το κουκουλωμα; Εσεις πλαστα τιμολογια,μαυρα κατο απ΄το τραπεζι,κλειστους λογαριασμους,προμηθειες απο αγοραπωλησιες κλπ και εμεις να τρωμε τον "καθε Χιμενεθ","την καθε επομενη μερ","την οποια ροταση εκ μερους σας αμασητη" "με καθε υπομονη" με καθε στηριξη,αμιλητα,υπομενοντας,πονταροντας στην αγαπη του κοροιδου που πανω απο ολα ο μαλακας εχει τον δικεφαλο,ενω εσεις τα 18 μπανια,τις "γραμμες",τα τζαμπα ταξιδια,τα τζιπ,τις γκομενες,τα μπονους; "γραφ'τα" που ελεγαν και οι ψευτομαγκες στα καφενεια; Που; στο "χιονι";
    Ναι μαλακα Καζαμια,ολοι θελουν να γινουν βασιλιαδες,its natural. Αλλα πως; Με το σπαθι και μπροσταρης, η με την κωλοτρυπιδα για προσωπο; Εχει διαφορα.
    Οχι κυριοι πουστηδες. Θα πληρωσετε.
    Και ερχομενοι πλεον στο τωρα και την επιλογη προπονητη,ειναι επομενο πια,αφου δεν υπαρχει μελλον,δεν υπαρχουν ορατοι στοχοι,εκλειπει το οραμα,δεν μπορει καν να υπαρχει το κλασσικο "πλανο τριετιας" εστω,οποτε παμε σε αναμασημα. Σε τρεναρισμα.Σε ονοματολογια.Σε σιριαλ.Το αναμασημα του αφραγκου και του προσωρινου.Η "επιλογη" του φευγατου. "Η εκλογη της Σοφη".
    Την ιστατη ωρα,αλλη μια σανιδα,μπας και δεν βουλιαξουμε,πρωτου παραδωσουμε-πεταξουμε το σαπιοκαραβο στον επομενο μαλακα.
    Μεχρι να καταληξουν καπου -οχι απο επιλογη,αλιμονο-αλλα γιατι εφτασε το παραπεντε,πηγε ακριβως "και κατι πρεπει να διαλεξουμε,ο κοσμος φωναζει". "θα μας παρουν με τις πετρες" που ειπε και ο καραφλοπρωθυπουργος.
    Ει, εκει στη Γραμμου.(που "σε λιγο" θα πηγαινατε και στα Σπατα,παναθεμα σας.)Μας "παιρνει" αλλη μια μερα; Δυο μηπως;
    "Ειναι καταλληλη ωρα; Βγαλτε εξω τον Κωστενογλου...καποιον τελος παντων. Τι νοημα εχει. Ολα ιδια ειναι πλεον,ετσι.
    Αντε λοιπον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα
    Διαβασα αυτό εδώ πρωί-πρωί:Μετά το αρχικό... όχι του Μανόλο Χιμένεθ, η ΑΕΚ εννοείται ότι δεν εγκαταλείπει την υπόθεσή του, ωστόσο στρέφεται και σε άλλες λύσεις. Πέρα από τον Πάολο Σόουζα λοιπόν, σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, η Ένωση, μιλάει και με τρίτο τεχνικό, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, αποτελεί πλέον το φαβορί για την διαδοχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο.
    Μεγάλη κατάντια,φτάσαμε στο σημείο ακόμη και για προπονητή να μην μπορούμε να πάρουμε την πρώτη μας επιλογή.Όπως και στους παίχτες απο τρίτη και κάτω...
    Και επειδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται δεν θα με χάλαγε καθόλου το σενάριο Λάτση- Μελισσανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η΄ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ?
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΕ ΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ..ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΥΛ Κ ΡΥΘΜΟΥ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ..
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ..ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΥΤΩΡΙΑ Κ ΠΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ?ΣΤΑ 2 ΓΗΠΕΔΑ Κ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ..ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ 2 ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ..
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Η ΣΕΒΙΛΛΗ Η΄ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Κ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ.ΕΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,ΕΝΑΣ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩΡΩΝΕΙ Κ ΤΙΣ ΤΙΤΙΚΕΣ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..
    ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..

    Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΕΤΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ..ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το δικτακτορικο μανατζμεντ ανηκει στην δεκαετια του 60
    στην σημερινη εποχη οποιος το εφαρμοζει εχει αποτελεσματα σε poly μικρο χρονο και αποτυγχανει πολυ γρηγορα
    για ποιο λογο? ο καθενας μας μπορει να βρει απαντησεις μεσα απο την επαγγελματικη μας εμπειρια
    με την τρελα που εχει πχ ο τζιμπουρ μπορει να χωσει μια γροθια στο αναστασιαδη αν του φερθει
    χωρις σεβασμο
    οι ποδοσφαιριστες ειναι τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες απο πριν ιδιως οι ξενοι που το ονομα αναστασιαδης η κετσπαγια δεν τους λεει τιποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ,ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..
    ΑΝΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ Κ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ Κ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ Κ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ..
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Οκτωβρίου, 2010 12:28

    Δημήτρη, μαστίγιο ΚΑΙ καρότο χρειάζεται.
    Από τη στιγμή που ο κάθε ποδοσφαιριστής είτε είναι άξιος να παίζει στην ΑΕΚ είτε όχι τα παίρνει τα λεφτουδάκια του με κλειστά συμβόλαια, το καρότο τους έχει ήδη δοθεί και με το παραπάνω. Ή επιδιώκει να κερδίσει περισσότερα με το επόμενο, οπότε πάλι αυτό είναι το καρότο.
    Άρα το καρότο το κρατάει η διοίκηση και τα παικτάκια μιά χαρά κάθονται στα παχυλά (για τις ικανότητες τους) συμβόλαια τους.
    Το μαστίγιο το αφήνει στον προπονητή και τον στηρίζει αταλάντευτα.
    Αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης και πειθαρχίας.
    Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα.
    Δηλαδή δε λέω ότι απλά πρέπει να μπει ένας δερβέναγας εκεί μέσα.
    Πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν 5-10 πράματα ξεκάθαρα σε όλους εκεί.
    Δεν έχει πέσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πρόστιμο εκεί μέσα λχ.
    Μόνο ο γκαμηλιέρης έφαγε πάγο για λίγο και μετά μιά χαρά έστρωσε.
    Βλέπω από τη άλλη τον γκέντζο (που πιστεύω στο ταλέντο του) να είναι στ' αρχίδια του και τα παίρνω.
    Καλά για σκοκόπανα ούτε κουβέντα πια...μόνο τσιμοπύκια δεν του κάνουμε πια μη και δεν πάει στον ΠΑΟ και κάνει συλλαλητήριο το κετσεντζόγλου με τον πάντζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΝΑΙ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΛΕΓΚΕΝ ΤΩΡΑ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ;
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΛΑΤΣΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΙΟΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 1,1 ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤ' ΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οπως λειτουργειτε στις εργασιες σας ετσι λειτουργουν και οι ποδοσφαιριστες ακριβως το ιδιο
    εχετε συναδελφους καλους, προθυμους απροθυμους κλπ
    η ομαδα ειναι ενας μικροκοσμος και λειτουργει με τους ιδιους κανονες οπως λειτουργει η ζωη και οι εταιρειες που εργαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς ολους
    η γαλλικη σχολη μας ταιριαζει καλυτερα διοτι εχει γρηγορους , τεχνιτες και φθηνοτερους ποδοσφαιριστες απο την ισπανια
    Le Guen υπηρξε και πολυ καλος ποδοσφαιριστης επισης και καλο παιδι με πολυ ισχυρη προσωπικοτητα στο παιχνιδι
    ειχα την τυχη να μιλησουμε μια φορα και μου ειπε επισης οτι ειχε ενδιαφερθει μια ελληνικη ομαδα οταν ηταν ποδοσφαιριστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα σε ολους.
    Καλος ο Χιμενεθ-λεει- στην δουλεια των ακαδημιων. Στο ξεπεταγμα και στο φτιαξιμο μικρων. Στην δημιουργια φυτωριου.
    Καλως.
    Και θα ερθει στην ΑΕΚ γι'αυτο; Να προπονησει ποιους;Που; Να συνεργαστει με ποιους; Και για ποσο διαστημα; εναμιση χρονο; Εχουμε ετοιμους τους Χατζιπαναγηδες και περιμενουμε τον μεσσια απο την Ισπανια να τους αναδειξει; Τι λεμε τωρα;
    Και ο Κολα δηλαδη γιατι δεν κανει;
    Θα ερθει-αν ερθει,που εν το βλεπω,αλλα ουτε και το θελω- για "πρωτος προπονητης" η για "προπονητης ακαδημιων";
    Περα απο το αν ο συγκεκριμενος εχει-οποιες- επιτυχιες σε αυτον τον τομεα,αυτο αρκει στο να γινει και εδω το ιδιο;Που; Στο τιποτα; Στο ανυπαρκτο; Στο μηδεν;
    Συγκρινεται το συστημα υποδομων,το χρονιο και κοπιαστικο δουλεμα,οι προυποθεσεις και οι εγκαταστασεις, η τεχνογνωσια και η μεθοδικοτητα που ακολουθειται σε πολλες ομαδες της Ισπανιας(αλλα και αλλου)με την απολυτως ανυπαρκτη εδω "ποδοσφαιρικη ακαδημια"; Οπου ειναι απλα τα "τσικο",οπως και πριν 50 χρονια;
    Κοροιδευουμε; Εκτος και αν η διορατικοτατη διοικηση,βλεπει μεσα απο αυτην την επιλογη,τα επομενα ταλεντα που θα προωθησει συντομα και θα κονομισει προκειμενου να βγει ετσι απο την κριση. Ικανους για ολα τους εχω. Ισως να σκεφτονται και ετσι.
    Ισως και να μη σκεφτονται καθολου-το πιο πιθανο. Μονο ο χορτατος μπορει να σκεφτεται.Αυτος που ειναι "ησυχος".Και βεβαια αυτος που εχει συμφερον απο την επενδυση ΤΟΥ.Αυτος που ρισκαρει με τα λεφτα ΤΟΥ.Και το ονομα ΤΟΥ.
    Ο πεινασμενος,ο χρεωμενος,ο αδιαφορος,ο περαστικος, ο διεκπεραιωτης, ο κυνηγημενος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ να σκεφτεται.Μονο διαλειψεις μπορει να εχει.Ιδεες που πηγαζουν απο πανικο η απογνωση. Μονο κενα αερος.Τιποτα αλλο.
    Αρα; Αρα "ο κοσμος ειναι μαλακας,δωστε του τροφη οτι ν'αναι,ακομα και αχυρο.Θα δουμε εν τω μεταξυ τι θα κανουμε εμεις εδω.Θα βρουμε χρονο".
    Αυτο ειναι το "μοτο" στη Γραμμου. Αυτη ειναι η ροτα. Ατο ειναι το τουμπερλεκι που βαραει τοσο καιρο: "βλεποντας και κανοντας".

    Υ.Γ "δεν τα βρισκουν-λεει- στο οικονομικο οι δυο πλευρες" 800 δινουν οι μεν για ολο το πακετο, 1.100 ζηταει ο καθηγητης της χημειας.
    Και αφου δεν ειχε επελθει συμφωνια στο πιο σημαντικο μερος,δηλαδη στο "μπικικινι", γιατι εισηλθε γαμογελαστος ο Αδαμιδης στα επισημα; Μηπως γιατι κερδισε ενα αρκουδακι απο το μηχανημα εξω,διπλα απο το περιπτερο; Του ετυχε ο τυχερος λαχνος της κοκα-κολα με το πλαστικο ποτιρι που διαλεξε και κερδισε ενα μπρελοκ; Πηρε επιτελους σε χαρτακι το τηλεφωνο απο την υπαλληλο του κετεριγκ; Σταματησαν να πεφτουν οι τριχες απο το κεφαλι του; Χαρικε που ειδε τον περιφημο Κουλη ξανα στην Ρ1; (να πουμε οτι "κουλης" ειναι ο αλλοδαπος εξ'ανατολων ναυτεργατης σε εμπορικο πλοιο,που εργαζεται νυχθημερον θαλασσοδαρμενος και στα σκοτεινα αμπαρια του πλοιου τρωι "ριζι με καρυ".Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Αρκει να μην την κανεις)
    Τι εγινε ρε πουστη μου; Γιατι γελας ρε Αδαμιδη; Σε παρακαλω, πες μας. Θα σκασουμε.Μηπως γιατι σε καθιλωσε ο Χιμενεθ με το πλανο του για την ομαδα; Σε τυφλωσε το μενος του να πετυχει; Γοητευτηκες απο τις σπανιες γνωσεις του;
    Δεν μας λεει. Παει καλα. Δεν πειραζει. Υπαρχει και ο Λε Γκουεν.Και ο Μπολονι αμα λαχει "εδω" ειναι. Και ο Αγκιρε. Και ο Ουγκο Σαντσεζ. Και ο Βαλντεραμα.Και ο Μαραντονα μα λαχει. Οπως και ο Πελε. Και ο Τιγκανα.Και ο Αμορος. Και ο Φελερ.Και ο Φαν Μπαστεν.Και ο Αγγελος.Και ο Τιμουρ.Και ο Χιτσφελντ.Και ο Φαν Χαλ.Και ο Λιτμααανεεεν.Και ο "παπας". Ολοι εδω ειναι. Ηρεμα. Διαλιεχτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟ Κ ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% .. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νεα βελτιωμενη προταση,με μπλε και πρασινους κοκους εκανε η διοικηση στον Μανολο.
    Ο Αδαμιδης με το σφυχτο σαν το μουνι παρθενας μπατζετ,που βρισκει 1 εκ. για προπονητη,την στιγμη που επαιρνε 500 χιλ. ο προηγουμενος;
    Θα σε μαλωσω. Δεν ειπαμε οικονομικη πολιτικη για να κλεισουν οι τρυπες; Τι σκορπας τα λεφτα που δεν υπαρχουν;
    Α, τωρα καταλαβα. Τα "δινεις" αφου δεν τα εχεις.Και οταν δεν εχεις, μπορεις να "δινεις" οτι θελεις. Σωστος.

    Και το θεμα Σκοκο και η ανανεωση του περαν σε δευτερη μοιρα. Πρωτα ο προπονητης και μετα ο παικτης.Ετσι ειναι. Παστρικες δουλειες. ΚΑι πως δεν ειχε μεχρι τωρα ανανεθει το συμβολαιο του Σκοκο;" θα μου πειτε. Η: "αν ειχε ανανεωθει,θα υπηρχαν λεφτα για νεο προπονητη" θα μου ξαναπειτε.
    Εδω ειναι το μεγαλο κατορθωμα και η διαγνωστικη ικανοττα και η διορατικοτητα της διοικησεως μας. Αν-σου λεει- ανανεωσουμε τον Σκοκο,πως θα παρουμε τον ενο προπονητη; Και το ηξεραν οτι θα χρειαστουμε καουνουριο προπονητη.Ενω ο Σκοκο ειναι ηδη εδω και μεσα στο παλιο συμβολαιο που εκπνεει. Αρα: κραταμε πισω την υποθεση Σκοκο,με τα λεφτα του παιρνουμε τον καινουριο προπονητη,πουλαμε με τον Σκοκο,βγαζουμε τα λεφτα που δωσαμε για τον καινουριο κα ειμαστε μια η αλλη.Δινουμε και τον Τζεμπουρ,για να εχουμε καβατζα τα λεφτα της αποζημιωσης.Και αν δεν ερθει και κανεις,μενουμε χωρις παικτες και προπονητη μεν,αλλα με λεφτα δε. Λαπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Χρήστο: ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ( αυτή δεν πιάνεται; ) ΠΑΜΕ ΣΤΟ 1,2 ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ 1,8.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΈΙ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟ ΜΑΖΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΚΟΚΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΥΤΗ. Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΚΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΧΑΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΟΠΑΡΕΑ!!ΛΑΤΣΗΣ-ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ??ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΒΕΒΑΙΑ...ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΧΛΩΜΟ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΠΙΛΙΤΣ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ..ΚΑΙ ΞΥΛΟ...ΚΑΙ ΝΕΟΣ...ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΙΜΟΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ..ΤΕΛΟΣ..ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ..ΘΑ ΑΛΛΑΞΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.
    ΤΑΚΕΣΙ ΟΚΑΝΤΑ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ..

    ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑ.
    α) ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΣΑΝ ΚΑΣΤΡΟ.( ΤΑΚΕΣΙ )
    β) ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
    γ) ΠΟΛΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.
    δ) ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΜΟΥΡΑΙ Κ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ..

    ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ..ΤΑΧΥΤΗΤΑ Κ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΔΕΛΛΑΣ,ΝΑΣΟΥΤΙ,ΠΑΤΣΑ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΜΑΚΟΣ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ,ΛΥΜΠΕ,ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. swstos o thomas!!!

    tha ekplirwthei kai n profiteia na pame ekdromi stin iaponia me poulman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Epeidi kapou eida parapano oti o kakomiris o vatraxos epairne mono 500 xiliarika, o vatraxos me ton koko kai to mpouroutzika trogane 800 xiliarika.Eidika o vatraxos epibarine tin AEK me 600 xiliarika ta opoia de dikaiologise POTE sta 2 xronia pou katsikothike sto pagko.
    Kai ta posa einai xoris efories.
    A kai kati akoma.Pio pithano einai na tin parei o latsis tin omada para o "den exo xrono matia mou gia sena" ki as rixnei tis vomves tou o avramidis gia na metrisei antidraseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kai pou ste vatraxakia.Ta fanera lefta leme giati ama valoume kai tis mizes apo ta palta pou mas kouvalise otan tou xane dosei ta kleidia, tote to 600 tsimpaei ki allo.
    Kai dothike kai entoli na mi ginei metagrafi apo Kainourgio fetos, opos ki egine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ela re paidi mou
    ki egw nomisa pos douleue tsampa ki aplirwtos o polumizas epeidi leei einai AEKaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Ανώνυμο: Έλα που δεν το κάνω για αντιδράσεις. Το κάνω γιατί ξέρω τι μου γίνεται. ΠΑΝΤΩΣ ΛΑΤΣΗΣ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΚΑΡΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. gia Latsi eixe grapsei polu palia o apoditiriakias kati

    otan eixe ksanakoustei

    oti autos o tupos pairnei prosfores apo caves gia na steilei kalathia stous telonides , ara tetoios typos einai adunato na asxolithei me to podosfairo kai dh to elliniko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΕΡΕΙΣ???ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΕΒΕΝ??ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ??Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..??ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΤΩΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΟΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΜΑΚΑΡΙ...ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ Κ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ..
    ΕΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ''ΑΛΗΤΗΣ'' ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ..
    ΤΡΕΛΟΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ..
    ΚΑΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Αν με δειτε στο γηπεδο,αυτο σημαινει οτι θα εχουμε ηδη βρει προπονητη" ειχε πει ο μοναχος Αδαμιδης.
    Αν δεις καραβι στο βουνο,μουνι θα τ'οχει σουρει.

    Απο μαρτυρια αυτοπτου εις το Αθλητικον κεντρον "Σπυρος Λουης":
    "..και εωρακαμεν αυτον εις την πολυτελην θυραν Ρ1 απουσης πασης κουστωδιας και εταιρας περιτης ζευξεως,παρα μοναχον,λαμπερον και ανυψωθεντα μιας οργιας απο το πεζουλι.Και εκει, αιωρουμενος, με ανοικτα τας χειρας του ζητωντας απο το οχλοβοων και ανησυχο κοινο της κολυμβιθρας του Σιλωαμ,να παυσει ολιγον τας διαμαρτυριας ανακοινωσε το μεγα νεον: "ευρικαμεν αδερφοι. Ευρικαμεν manager".
    Ταραχη μεγιστη. Σφοδρα θορυβηθησαν αι εκπληκτοι παρευρισκομενοι,υψωνοντας τα χερια εις τους τους ουρανους,γονηπετεις απαντες εις τας εξεδρας της αρενος,δοξολογουσαν τον Κυριον :"
    Την άχραντον εικόνα σου προσκυνούμεν αγαθέ,
    Αιτούμενοι συγχώρεσιν των πταισμάτων ημών..."
    Ετυφλωθησαν εκ΄της λαμψεως του μοναχου και αι δυο security πλησιον του,σερναμενοι ωσαν ερπετα εις το δαπεδον ψελισαν αναμεσα στους κλαυσιγελους της χαρμολυπης των:" θαυματος μεγα εγιναμεν μαρτυρες.Συ αχραντε εισαι οντως ο πολεμων την ανια και δωριζον γελιο αφθονο ουχι μονον εις τους πελατας σου,αλλα και στους υπαλληλους υμων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 17.000.000 gia to spiti me tis 21 xestres akougete oti zitaei to konto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @mike21hlk
    17.000.000 gia to spiti me tis 21 xestres akougete oti zitaei to konto

    ___________________________________________

    ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ Κ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Mike21hlk: Εγώ τα είχα γράψει αυτά. Κι ήταν διεθνής διαγωνισμός για 4000 καλάθια με 1 ουϊσκι και 2 σαμπάνιες για τους συνοριακούς σταθμούς της Ευρώπης. Για να κόψει έξοδα του πατέρα του κι όχι τα προνόμια των ανθρώπων.
    Πάντως Αεκτζής είναι. Και φυσικά δεν θα την έτρεχε την ομάδα αυτός. Ούτε κι ο Μελισσανίδης θα την τρέξει.
    Για τον Λάτση πάντως δεν παίζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ.??ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ??ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ...ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ??ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕΛΛΟΝ..ΕΝΝΟΩ...ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παρακολουθω στην t.v- χωρις φωνη εννοειται- καποια συνεντευξη του ποδηλατοπρωθυπουργου για καποια συνοδο -λεει- μεταξυ Ε.Ε.- Ασιας.
    Κοιταζει το πατωμα συχνα,ψαχνει να βρει τις λεξεις που του επεσαν για να φτιαξει το παζλ της επομενης προτασης. Εχουν πεσει στα γονατα και μερικοι συνεργατες και ψαχνουν συμφωνα και φωνιεντα.
    - Προεδρε,εδω ειναι το "δ".Α, να και "ο".
    - Επ! οριστε βρηκα και το "α". Τι μενει ακομα;
    - Αντε ρε παιδια,καθυστερουμε...
    -Βρηκα και το "η"...λειπει το "ς" μονο
    - Ποια λεξη ειναι; "αδης";
    - Οχι. Νομιζω λειπει και αλλο ενα "α". "αδαης" ειναι η σωστη που ψαχνουμε.
    - νομιζω οτι το "η" ειναι απο αλλη προταση.
    - οχι παιδια Ψαχνουμε το "η" οντως, αλλα και ενα "ι". Η λεξη που πρεπει να φτιαξουμε ειναι "αηδιας"
    - Α, νατο το βρηκα,εδω στο ποδι του τραπεζιου ειναι το "ι". Ειναι και ενα "ο" μαζι. Δεν καταλαβαινω.
    - Ειναι "ο αηδιας".
    - Μα δεν παει.
    - Μηπως ειναι δυο λεξεις απο αλες προτασεις που ξεμειναν; Δηλαδη το "α" και το "ι" πανε μαζι,μαλιστα επρεπε να ειναι και τα διαλυτικα κοντα στο "ι" αλλα μαλλον σκορπισαν με το πεσιμο. Το σωστο λοιπον ειναι "α'ι'".
    - Μα το "αηδια" γραφεται με "η". Δεν μπρει να ειναι αυτο.
    - Οχι αυτο. Ειναι το "α'ι'" γαμηθειτε αηδιασα"
    - Ω, ρε πουστη μου. Εχουμε πολλα γραμματα ακομα να βρουμε.

    Τοσο αχρηστοι ειμαστε τελικα; Μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΞΕΙ..ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ..ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ''ΑΔΑΜΙΔΗ'' ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ Η΄ Ο ΟΣΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ,ΑΛΛΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ..
    ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΗΣ Κ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ Κ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ''ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ'' ..

    ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΣΤΗΒΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ειπα οτι ηταν κακομοιρης ρε "ανωνυμε". Αλλο ηθελα να θιξω. Τι διαολο πιαστικες απο κει και βρηκες το κουμπι σου;
    Ξεκινα μεσα απο την οργανωση να δεις ποιοι μασουλανε με τα κουταλια και μετα φτασε στον βατραχο. Αλλα και μετα πηγαινε και πιο πανω,στα 18 μπανια, που γινανε 21,οσα ειναι και το αγαπημενο νουμερο,της αγαπημενης θυρας.
    Δεν αρκει ο δικεφαλος στο μπρατσο. Πρεπει και οι χεστρες να εχουν τον συμβολικο αριθμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αφου ο Νταντομο δεν λεει να φυγει και ολο αφηνει ελπιδες οτι καποια στιγμη θα τρεξει,δεν μπορω να περιμενω αλλο.
    Και δεδομενης της επερχομενης χηρειας του προεδρικου θωκου, λαμβανω την τιμη να θεσω υποψηφιοτητα στις επερχομενες δικτατορικες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χρηστο
    του εβαλες δυσκολα, μπορεις να του τα εξηγησεις καλυτερα για να τα καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Εγώ τα είχα γράψει αυτά. Κι ήταν διεθνής διαγωνισμός για 4000 καλάθια με 1 ουϊσκι και 2 σαμπάνιες για τους συνοριακούς σταθμούς της Ευρώπης. Για να κόψει έξοδα του πατέρα του κι όχι τα προνόμια των ανθρώπων.
    Πάντως Αεκτζής είναι. Και φυσικά δεν θα την έτρεχε την ομάδα αυτός. Ούτε κι ο Μελισσανίδης θα την τρέξει.
    Για τον Λάτση πάντως δεν παίζει τίποτα.

    ------------------

    nai nai
    kai katelige o keimeno oti teoios "skotsezos" de mpainei sto xwro tou podosfairou

    pote itan auto to keimeno steven ?
    nomizw gyrw sto 2000?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΩΜΑ: ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ. ΒΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ki ena videaki apo proxtes

    http://www.youtube.com/watch?v=A3w43XFWqOc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Mike21hlk: Δεν θυμάμαι αλλά ο ίδιος μου έλεγε την ιστορία μετά τα βαφτίσια του γιου μου. Βλέπεις η αδερφή του η μικρή είναι η νονά μας. Και δεν είναι καθόλου Σκωτσέζος. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΜΕ 48% ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΩ EUROBANK. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ....ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ???ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ??ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς Mike21hlk: Μου έφυγε ένα μηδενικό απο πάνω. Και ξέχασα και τις διαφημιστικές ταμπέλες. Καλά άσε το μπάσκετ και τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς ΚΥΡΙΑΚΟ: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ. Ε, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ; ΓΑΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. oloi oi trapezikoi einai AEKtzides kai den exei ston ilio moira n omada

    perierga pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. steven
    απο ποτε ο λατσης εγινε αεκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ???ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ??ΜΑΛΙΣΤΑ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΣΤΕΒΕΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..ΣΕ ΟΛΑ..ΣΕ ΟΤΙ ΠΩ..ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ...Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...Π.Χ...ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ...ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΚΛΠ...ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΣΥ ΣΤΕΒΕΝ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA??ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΩ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΤΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΩΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΩΝ..ΓΙΑ 2ΟΟ 3ΟΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ??ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ..ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ???ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΘΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΟΥΤΕ ΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Me gustan los problemas, no existe otra explicación.... (βίντεο του άσματος εδώ)
    (Με αρέσουν τα προβλήματα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση).
    Ταμάμ για την ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων. Ασορτί με τον υπερτιμημένο Σπανιόλο.

    Κρατήστε το Αλβανό ρε να τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι! Χωρίς παίκτες τι δίνεις τα ωραία σου λεφτά για ξένο προπονητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ: ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ dimitri: Τον κόλλησαν κάτι συμμαθητές του απο το σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Προς Mike21hlk: O ΒΓΕΝΟ, Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΟ Ο ΣΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΤΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.....ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. dimitraki exo kratimena kati feig volan apo ti grammou "dusan xriso kefalaio tis AEK" eixe kanei refene o theodosiou kai ta xe tipwsei sto fototipiko tou venzinadikou dipla.Thes na ta skanaro na sta steilo na aneveis psixologika?Kai pousai...o agapimenos sou vatraxos einai kai kapelas.pare tilefono sto kineziko na kleiseis trapezi na klapseis sto stivaro omo tou.Kai sto leo, na viasteis giati einai perizititos sto exoteriko.2 kupriakes omades peftoun sta podia tou tou proponiti ton titlon tou dimitropoulou kai tou pontiki.

    xristara den piastika apo afta pou egrpases.apla de thelo na mas to paizei kai aplirotos kakomiris o vatraxos.mia xara lefta epairne kai mia xara douleies ekane me to kainourgio kai ta managerilikia tou.25 metagrafes ekane kai ediokse kai kamia 30aria.leme leme gia to roufiano alla o roufianos ta 80 paredose ta ekane se 4misi xronia.o vatraxos prolave se 2 kai ekane 55.xoria ola ta poustirlikia oso kairo giroferne o bobos tin aek kai diikouse mazi me tous papadimitriou kai tous mavromatides.kai sti teliki gia mena o vatraxos ekane megalitero kako apo to roufiano stin aek.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. steven
    εχω την εντυπωση οτι ειναι ολυμπιακος διοτι οταν ο κοκκαλης εψαχνε αγοραστη επαιξε πολυ το ονομα του για τον ολυμπιακο
    ας υποθεσουμε οτι ειναι αεκ, ουτε αυτος μπορει να κανει μια χορηγια στην ερασιτεχνικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Προς Ανώνυμο: Στο τελευταίο μάλλον είσαι υπερβολικός. Και δεν το λέω μόνο οικονομικά αλλά κυρίως για το πόσο κόσμο συσπείρωσε και πρόδωσε ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΦΟΒΗΣΕ. ΚΑΙ ΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ανωνυμε
    ξεκολλα,
    μην διαβαζεις πολυ τις εφημεριδες και οσον αφορα τους μαυρομματιδες και ο δικος σου ο χατζηχρηστος ηταν κολλητος μηπως γλυψει κανενα κοκκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ THOMAS SILLYWIZARD

    Να φέρουμε στον Οκάντα και τον φυσουναριστή της Κορέας του 2002, να πετάνε οι Λυμπεδέλλες με warp speed, όχι μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς dimitri: Εγώ στα λέω κανονικά και με βάση την συγγένεια. Χορηγία γίνεται μόνο με ανταποδοτικά οφέλη. Άστα αυτά τώρα. Για τον ΟΣΦΠ δεν έπαιξε αυτός ποτέ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΜΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς dimitri: Και με τον Κόκαλη δεν είχε ποτέ ούτε καλημέρα. Άλλο επίπεδο μιλάμε τώρα. Ο ένας απο τους 8 παγκόσμια με ντοκτορά στην Οικονομετρία. Χώρια τα λεφτά. Μιλάνε τώρα εδώ κάποιοι που πήρανε κι αεροπλάνο. Αυτός έχει 30 κι όχι βέβαια λιαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. steven είπε...

    Προς Ανώνυμο: Στο τελευταίο μάλλον είσαι υπερβολικός. Και δεν το λέω μόνο οικονομικά αλλά κυρίως για το πόσο κόσμο συσπείρωσε και πρόδωσε ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΦΟΒΗΣΕ. ΚΑΙ ΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.


    afto apodikniei poso karmiris einai o polimizas pou evgale apo ti miga ksigki.
    mi to pas allou gia to roufiano.ap ti defteri xronia fonaze i R alla vrizane oloi kai legane oti ta zakia xalane to klima kai ta parti.emena sti zigaria o vatraxos mou vgainei oti ekane xirotero kako stin AEK ki as exo ta dika mou me to roufiano.o vatraxos katestrepse oti eixa kanei to 96 kai pige na mou dialisei tin omada.mi leme ta xilioipomena tora pou ta kserei kai o telefteos aektzis ektos ap to "dimitri" kai tous ipolipous agapitikous tou vatraxou.

    dimitraki de xereis kai milas gia efimerides kai ta sea.ego otan de xero rotao kai matheno.kane ki esi to idio kai isos matheis ti ginotane persi me to bobo kai to vatraxo.o avramidis ta xerei alla de ta grafei opos kai oloi sta dimosiografika grafeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Προς Ανώνυμο: Κατ' αρχάς δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης. Και κατάλαβα οτι μιλάς συνολικά κι όχι απομονώνοντας τα τελευταία. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά το πράμα είναι πιο σύνθετο και το εχω παρακολουθήσει λόγω σχέσεων αλλά και λόγω ηλικίας ζωντανά. Δηλαδή ξέρω την ιστορία κι όχι τον μύθο. Αυτήν την στιγμή δεν χρειάζονται λεπτομέρειες διότι έχω πει οτι το βιβλίο έκλεισε.
    Εκεί όμως που δεν έχεις δίκιο, είναι όταν λες "τα ξέρει ο Αβραμίδης και δεν τα γράφει". ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΔΩ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ". ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΖΙΖΑΝΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ 3 Ή 4 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
    ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ( αν θες ξαναβάζω το κείμενο το πολύ παλιό ), ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΖΩΝΗ ΔΕ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΟΜΑΙ, ΞΥΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, " ΡΕ ΛΕΣ;"
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΥΓΑΡΙΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ( ΙΩΝΙΚΟΣ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΧΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ CAS.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ-ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΛΠ. ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. aderfe kouventa kanoume kai den iparxei antiparathesi kai ta resta.kai sti teliki gia na diafonoume grafoume kai milame.
    ok de mporo na parakoloutho kai sinexeia to blog oute na thimamai akrivos ti exeis grapsei.ama les oti ta xeis pei tote giati de ta thimatai o "dimitris"? dioti ok mia pliroforisi parapano ipotheto tin exeis.telos panton afta den einai to thema.to thema einai afto pou les parakato.
    xereis poio einai to lathos sou?den upologizeis ki esi kai oloi oti o vatraxos ektos apo ta xronia tou melisanidi itan diikisi stin AEK.akoma kai me to melisanidi pali sa diikitikos litourgouse alla eniothe megaliteri asfalia.de sizitame gia ti teleftaia thitia pou ekane oti ithele tous xartogiakades tipou papanotiadon.pou thelo na katalikso.oti o vatraxos sa diefthinon simvoulos litourgouse.
    oso gia mithous klp pou grafeis ok sto planiti AEK kikloforoune polla.kai einai kai gnosti i istoria me tigri tote kai ti mantra pou xe pesei exo klp.de tha statho s afta ego omos.ta simantika einai afta pou les gia to roufiano.valta sto zigi me to 96 kai to ti akolouthise kai tha deis oti de tha ftaname pote sto roufiano an o vatraxos den ekane tin poustia apo to 96.o roufianos dimiourgima tou vatraxou einai giati o aektzis panta eixe kolima me prosopa.
    to ti ekane meta o roufianos einai episis gnosta se osous to zisane apo konta gia na to po apla.ok na kitakso mprosta ki oti thes.alla de ginetai na mi thimamai kai ta piso eidika otan einai i aitia pou pernao afta pou pernao tora san AEK.
    de ton krino lipon proponitika.krino sinolika kai me katalaves.proponitakos itan apo tote pou ton apotheona ki ego alla den eixa tipot allo na me krataei otan sfiragane ekatomiria apo koskota kai pistolero tis ikogenias eixe tsifliki tou to podosfairo me triveles kai sia.ipirxe to keno apo tote pou efige o mavros kai to kalipse o tipotas pou aplos mas thimize ti xrisi epoxi.dioti oti ekane stin AEK to xrostai kai emeis de xrostame tipota s afton.oso klisto na to kratas esi to vivlio emena mou lipi simantiko komati pou de to diavasa pote epidi etsi goustarane kapioi.
    gia tous dimosiografous simfono.allos tous evale stin kouventa epidi apo kei fenetai mathenei kai enimeronete (afou ipes oti ta xeis grapsei kai de se amfisvito).sta arxidia mou einai gramenoi oloi tous enas enas.eidika aftoi pou einai mazemeni giro apo tin AEK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. gia tin oikonomia tis sizitisis , epeidi tin idia kouventa eixa me ton steven prin kati mines, mou deikse keimeno diko tou gia to vatraxo ,dimosieumeno otan ton eixame OLOI psila

    kapou edw mesa einai to keimeno


    apo kei kai pera kai sti dikia mou zygaria o vatraxos varenei perissoetero apo to xafie ws pros ta apotelesmata
    diladi n thiteia tou vatraxou itan pio katastrofiki parolo pou o kontos epixeirise na mas allaksei DNA

    kai fysika sti dikia mou AEK , oso pio makrya einai autoi oi duo , toso to kalutero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 28-4-1996.

    ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΝ...
    .... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΗΧΤΕΙ .....

    Απόψεις χύμα για ΑΕΚ- Bayevitz.
    Όπως το λέω. Η ΑΕΚ είναι για τους lovers. Ήταν πάντα, αλλά ιδιαίτερα στη μοντέρνα εποχή. Ποιός ξέρει για Βυζάντια, Φανάρια και καταστροφές; Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, μου μίλαγε για το Φουντουκλί της Νικομήδειας, μετά πήγαινα διάβαζα και σιγά-σιγά ήρθε κι έδεσε. Εγώ έμεινα όχι σε εποχή τίτλων αλλά σε ιδιαίτερη παρακμή.
    Σήμερα οι κύριοι εκφραστές, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, είναι ravers στην Αθήνα.Ο πρόεδρος δεν έχει χρήματα να τελειώσει την Σητεία. Ο πρόσφυγας πλέον βρήκε στέγη και δεν καταδιώκεται. Το σύστημα τον απορρόφησε.Εδώ μέχρι και Έλληνας έγινε. Και ξέρετε, μόνο η Ελλάδα και το Ισραήλ έχουν μονοσήμαντες τάσεις υπηκοότητας. Κι ήθελε να πολιτογραφηθεί ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΟΣ.
    Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προστατεύσει δικά της δικαιώματα. Και σκέφτεται ο πονηρός ηττοπαθής προπονητής τέσσερις παράγοντες:
    1. Πόσο μπορώ να βελτιώσω την ομάδα πλέον;
    2. Τον Κόκαλη που μόνον αυτόν φοβάται ο Βαρδινογιάννης.
    3. Το ΦΩΣ και την τεράστια παρασκηνιακή προστασία που θα προσφέρει ο ΟΣΦΠ για τον πόλεμο που πρόκειται να γίνει του χρόνου εκτός γηπέδων. ( Άλλη μια απόδειξη της ηττοπάθειας, αφού πια γουστάρει να πορευθεί με πυρηνικά όπλα. - Το μόνο που δέχομαι είναι οτι μεγαλώνει, παρακμάζει, έρχονται οι ανασφάλειες κι άρα πάμε για το σύστημα ).
    4. Τα άπειρα χρήματα. Εδώ βρίσκεται και η βλακεία του Κόκαλη, διότι με αυτά θα μπορούσε να προσλάβει τον Van Gaal κι όχι να μπει στο ρίσκο μ'έναν τοσοδούλη.
    Αν η ΑΕΚ δεν θέλει να είναι ηττοπαθής - τώρα είναι διότι είναι ελληνοσερβική - θα πρέπει να παραμείνει ήρεμη δύναμη. Μια ομάδα με πίστη στην ιστορία και την παράδοση, δεν είναι δυνατόν να μην βρει ικανούς ανθρώπους για συνεργασία κι ακόμα ψηλότερους στόχους. Έξω απο τα σύνορα πλέον. Φτάνει πια με το ελληνικό μπουρδέλο που θα γίνει κανονική τρούμπα του χρόνου. ( μακάρι να πέφτω έξω ).
    Και γυρνάω ξαφνικά και δεν βλέπω την ΑΕΚ μου σαν ομάδα, αλλά σαν εταιρεία. Αλλά να κάνω και μια παύση: Δεν είναι εύκολο να πεισθώ, παρά τις περίεργες νόρμες πολιτικών συμφερόντων. Διότι αν τελικά οι ομάδες είναι εταιρείες, τότε απο πότε θα έπρεπε να είχε διαλυθεί ο ΟΣΦΠ, όπως επίσης η μισή Β εθνική κι ολόκληρες η Γ και η Δ;
    Και πάω ξανά στην ΑΕΚ. Ο αποδυτηριάκιας έγραψε : Χούντα Bayevitz. Κι έτσι είναι. Αλλά εγώ λέω κι άλλα. Χούντα και του κόσμου και μπορεί να φοβάται ο Τροχανάς. Όμως έτσι είναι οι εταιρείες; Δηλαδή υπάρχουν αυθεντίες και κρυφοί εκβιασμοί; Δηλαδή σκέφτεσαι " να απολύσω τον διευθυντή μου ή θα έχω την κατακραυγή του κόσμου;" Σοβαρολογείτε κύριε; Εγώ αισθάνομαι οτι με δουλεύει, δεν το αισθάνεσθε εσείς; Έλεος.
    Εγώ σαν εταιρεία αλλά και σαν ομάδα, ό,τι θέλετε βάλτε, θα ΤΟΝ απέλυα πια. Σκέψου να είναι εδώ και να φτιάχνει την ποδοσφαιρική λίστα του άλλου.
    Την γκόμενα σου που βγαίνει ραντεβού με άλλους επίδοξους αλλά δεν έχει πηδηχτεί ακόμα διότι πρέπει πρώτα να σε χωρίσει για λόγους ηθικής, την κρατάς; Δηλαδή το σωματικό σε νοιάζει μόνο; Το εγκεφαλικό γαμήσι που σου κάνει δεν σε απασχολεί;
    Και να πω και κάτι άλλο. Η Τουρκία μας λέγανε " την σκλάβωσε μεν την Ελλάδα, όμως το πνεύμα παρέμεινε ελεύθερο". Ο Bayevitz μας σκλάβωσε αλλά μας πήδηξε κιόλας. Πιστεύω οτι δεν πρέπει να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία.Τα πράματα θα γίνουν χειρότερα και θα ταλαιπωρηθούμε πολύ στο μέλλον.Δεν θέλω να γίνω Κάλχας κακών, αλλά τα βλέπω να έρχονται. Εύχομαι να κάνω ολοκληρωτικό λάθος αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον υπερήφανο δικέφαλο αετό και τον κοσμάκη του, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. ΔΙΩΧΤΟΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
    Στήβεν Αβραμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Ανώνυμο: Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά έγραφα το κείμενο του Σαββάτου ( Πάγκαλος ).
    Άκου με. Δεν κάνω πια αντιπαράθεση με κανέναν, εκτός αν καταλήξει προκλητικός. Εγώ μερικές φορές είμαι, αλλά εξυπηρετεί τον χώρο αυτόν, που πρέπει να βγάλει τα σώψυχα του Αεκτζή. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ξέρω τι λέω, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ.
    Όποιος και να είσαι, κι είσαι καλός συζητητής, αυτόν τον περίφημο μύθο, θα πρέπει να στον πω απο κοντά ( που λέει ο λόγος ) ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Ή ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΑ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΑΣΠΙΔΑ. ΜΕΤΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ. ( ΟΔΟΣ ΟΜΗΡΟΥ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΟΧΑΝΑ ).
    Δεν θα συνεχίσω διότι είμαι πρακτικός άνθρωπος. Το μόνο που θα πω, είναι οτι ο Δημήτρης στον χώρο αυτό μπήκε κανά εξάμηνο μετά την δημιουργία του. ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ( εδώ είναι ακόμα ). ΤΟ BLOG ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ. ΘΑΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ 100 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ;
    Για να κλείσω: Είπα προπονητάκος. Συμφωνώ με τον διοικητικό παράγοντα της τρίτης φοράς, όχι της δεύτερης. Εκεί μπορείς να καταλάβεις την στελέχωση του. Και θα σου πω κάτι κι αν θέλεις καταλαβαίνεις: ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προς Mike21hlk: Πού μωρέ το θυμήθηκες αυτό; Το διάβασα με συγκίνηση ( αλήθεια λέω ), διότι αυτό με έβαλε στην "δημοσιογραφία".
    ΜΙΧΑΛΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΠΟΛΑ. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΚΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ. ΕΝΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ" ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΟ FUTSAL. EXEIΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ( ούτε κανονισμούς δεν ξέρω εκεί ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ta thymame auta pou prepei

    ki an eixame kanei praksi auto pou eleges sto keimeno , tha eimastan +1 prwtathlima etsi apla

    tote pou oloi klaigame mi xasoume to kelepouri....

    me opoiondipote allo proponiti eixame paei sto derby me ti lagokota to 96 , tha ixame kerdisei me polla


    kai ti kuriaki katevika kai kathe kuriaki entos - ektos tha eimai mesa
    apla katevikame me poulman kai den ypirxe xronos gia cafedaki


    paraskeui - savato erxete edw n omada basket gia ena tournoua
    opoios erthei pros xalkida ,to club einai anoixto gia olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. entometaksy steven , AN tsoulisei ligo n omada kai erthei kanas sovaros anthropos sto pago , yparxei oreksi kai diathesi pleon gia wraies katastaseis stin exedra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς Mike21hlk: Καλά εμείς. Πώς θα μαζέψουμε πια τους Αεκτζήδες; ΦΥΓΑΝΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ.
    ΜΑ 15000 ΚΟΣΜΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΕΝΕΒΗ Ο WEB MASTER - ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ - ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΦΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. tha deiksei pos tha paei to pragma

    15.000 me tin omada 4n apo to telos ,exontas xasei sxedon apo olous tous neofotistous kai me 4ara sti plati

    mi masas , tosoi eixane erthei kai sto teliko kupelou meta to 4-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Με γεια το new face.Για θέμα κόσμου οι 15.000 σε παιχνίδια με μικρές ομάδες ειναι μια καλή βάση.Αρχίζει και ζεστένεται ο κόσμος,με ενα καλό όνομα προπονητή και με την R να φτιάχνει ξανά καλή εξέδρα θα έρθει περισσότερος.Αρκεί να μη μαλακιστεί η διοίκηση.Συμφωνώ με την κουβέντα για Ντέμη-Ντούσαν.Μακρυά και οι δύο.Όποιος φέρει κάποιον απο τους δύο ξανά στην ομάδα έχει την κατάρα μου προκαταβολικά.Bye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. STO SENTRAGOAL KANOUN LOGO GIA POL LE GEN.
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος είπε...
    STO SENTRAGOAL KANOUN LOGO GIA POL LE GEN.
    E.M

    -------------
    a pa pa

    itan pou den tha vriskame
    kai pios na rthei mwre
    me ti tha ton plirwnoume
    douleuei aplirwtos o mpines

    kai paei legontas gamiete o thrylos kai o peiraias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ MIKE21HLK: ΓΑΜΑ ΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
    ΡΕ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΛΕ ΓΚΕΝ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ BBQ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ MIKE21HLK: ΓΑΜΑ ΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
    ΡΕ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

    ----------------------------------

    oute enas ki oxi mono apo ti thesi tou proedrou ,apo pantou

    oi diomosiografoi pou asxolounte me tin AEK , EINAI OLOI STA KALUTERA TOUS enw n AEK parapeei
    oi misoi einai dieythintes se fulades , oi upoloipoi exoun ta posta sta kanalia

    oloi sti masa gamo to spiti tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. o makaros ama den eixe ti poustia sti kefala tou , tha tin tsimpage mia koupa

    me to ntavatziliki

    alla ekane mia kali xronia ki epese me ta moutra sti masa tou champions leage
    evale mostra ton AXRISTO ki armekse tin omada

    ki evlepe kai mpala o poustis!!
    pige kai pire oti afisane oi alloi , ton mavrouko tou irakli kai ton afana tou astera ki eftiakse to kalutero kentro kai figourarei prwti thesi

    ki apo kana 300ari pou tou stoixisan kai oi 2 mazi , tha steilei ton ena sto gavro me kana duo ek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΛΕ ΓΚΕΝ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ BBQ.
    ------------

    o dimatos evgale idi parartima
    kai krazei ton Le gen
    anti na pei gia tis seri koupes pou eperne me ti Lion (se prwtathlima pou to diekdikoun oles oi omades) , ypertonizei ton sugrousiako xaraktira tou galou

    katalaves pos paei to ergo ?>

    KI AUTI H XODROPOUSTARA EPERNE MISTHO APO TIN PAE AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ναι ρε γαμώτο.Τελικά όλοι τρώνε από την κακομοίρα ΑΕΚ.Αλλά για να θυμηθούμε εκτος τους προαναφερόμενους ποιοι άλλοι τρώνε που το παίζουν αθώες περιστερές:
    Η εξομολόγιση ενός πρώην Οριτζιναλίστα(απο τους πρώτους)σε κάποιο blog:(απόσπασμα)
    ...Το εγχείρημα της Ορίτζιναλ στηρίχθηκε πολύ στις εκδρομές. Εκεί έριξε το βάρος ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης και μέντορας αυτής της παρέας, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας και δράσης, έγινε καθεστώς η «νόμιμη μαύρη αγορά»! Αυτό δηλαδή που λίγο-πολύ κάνουν όλοι οι σύνδεσμοι για να επιβιώσουν...
    Το καπέλο στα εισιτήρια ποτέ δεν έλλειψε.Πάντα ένα ποσό πάνω από την αξία του εισιτηρίου, υπό την ανοχή των διοικήσεων. Τα εισιτήρια δεν τα προπλήρωναν, ενώ αρκετές φορές η διοίκηση εισέπραττε με μεταχρονολογημένες επιταγές.
    Με τα χρήματα αυτά, η Ορίτζιναλ μίσθωνε πούλμαν και τα μέλη της ακολουθούσαν παντού την ομάδα. Και πάνω απ' όλα, με το καπέλο στα εισιτήρια, η Ορίτζιναλ μάζεψε χρήματα και αγόρασε το περίφημο «δωματιάκι» όπου στεγάζεται στη Λ. Αλεξάνδρας.
    Ερωτήματα τύπου «ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα», «αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί και σε ποιανών τα ονόματα», είναι ταμπού για την οργάνωση της Ορίτζιναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΑΥΡΙΟ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ; ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ: Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΗΓΟ. ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Ε, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΑ - ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
    ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΜΙΛΑΩ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ( ΕΙΡΗΝΗ ) , ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ή ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΒΛΕΠΕΙΣ. Ή Η ΑΓΓΛΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ. ( ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή