Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

AEK - ΠΑΟ

           Ιδιαίτερα αισιόδοξος δεν πήγαινα. Διότι υπήρχαν οι απουσίες, οι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του Χιμένεθ και η σφεντόνα εναντίον της ρουκέτας. Που όλοι γνωρίζουν την κατάληξη αλλά πάντα σε εμπνέει ένας δικέφαλος αετός και βέβαια δεν είναι φόβητρο ένα φυτό που τρώνε τα άλογα κι οι αγελάδες, μιας ομάδας που τον ύμνο της τον λέει μια αδερφάρα του ελέους.

Κι υπήρχε και η εξαγγελία για γιορτινή ατμόσφαιρα, ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ, κι αυτή η ρημάδα η ελπίδα. Είναι τρομερό να πηγαίνεις να συμμετάσχεις σε κάτι, να είσαι σχεδόν πεπεισμένος για το αποτέλεσμα και να εξακολουθείς να κοιτάς την στρατόσφαιρα και την σύνοδο των πλανητών.
     Και μετά, να γίνεσαι παιδί. Χρόνια είχα να τραγουδήσω, να χειροκροτήσω, να αγκαλιαστώ με κόσμο άγνωστο και να ξαναισθανθώ ΑΕΚΑΡΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ.
       Αυτά βέβαια είναι συναισθήματα και τίποτε το σπουδαίο. Τα σπουδαία εντοπίζονται στα πάναπλα που εμφάνισε ο προπονητής μέσα στο γήπεδο: Οι πολλές απουσίες να καλυφθούν με τις προφανείς αλλαγές θέσεων ΚΑΙ ο οποιοσδήποτε φόβος να αντικατασταθεί απο ένα τρομακτικό πρεσσάρισμα παντού με μια τετρακέφαλη καρδιά.
          Πλημμύριζες απο το πάθος, την διάθεση και την υγεία. Σαν το γήπεδο που γιόμισε με τα χαρτάκια, τα ωραία συνθήματα, τα τραγούδια, τις αγκαλιές όλων ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 2. Και το πάθος μέσα στο γήπεδο ήταν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ απέναντι, είναι γεγονός, σε μια ομάδα που είναι ένα βήμα πριν την διάλυση και την οριστική αποχώρηση των δήθεν νεοηγετών.
        Όμως απο τους σπουδαίους, υπάρχουν και κάποιοι βράχοι. Και δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τον αγαπημένο μου σήμερα. Σαν να πέσανε όλοι μαζί στο φώτο φίνις. Τι να πεις για τον ΤΖΙΜΠΟΥΡ, τι να πεις για τον ΜΑΚΟ και τι για τον ΛΑΓΟ! ΦΟΒΕΡΟΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΎΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΧΙΣΑΝΕ ΧΑΣΕΔΕΣ. Με αρωγούς τον Δέλλα αλλά και τον Νασούτι ( που για μένα είναι πολύ καλός παίκτης ). Και φυσικά τον Καφέ.
       Και ρωτάς φυσιολογικά: Είναι νίκη του Χιμένεθ ή των παικτών; ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Ο καθένας απο τη μεριά του πληρώνεται να κάνει την δουλειά του. Και παίρνει το μερίδιο του. Διότι επιτέλους, κατάλαβε και κάποιος οτι ο Λαγός είναι χαφ κι όχι μπακ, οτι ο Γκερέϊρο μπορεί κάτι να δώσει κι οτι ο Νταντόμο πρέπει να εκτεθεί. Δηλαδή ο προπονητής κάνει το προφανές ή βάζει και κάποια έμπνευση του,  αλλά το ντέρμπυ δεν κερδίζεται αν και οι αθλητές δεν ιδρώσουν κι αν δεν βγάλουν και κάποια αρχίδια μέσα στο χόρτο. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΜΙΣΟΡΡΙΞΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΠΡΕΛΟΚ.
          Και δεν βγάζω κάποια κακία. Διότι η διαιτησία ήταν ακριβοδίκαιη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί χαρίζεται στην συγκεκριμένη τάπα. Ή γιατί δεν δίνει το πέναλτυ στον Τζιμπούρ. Φυσικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάλαμε κι άλλα γκολ, όπως ήμασταν τυχεροί στην φάση του Σίλβα.
         Αλλά γαμώτο, δεν το δικαιούτο η αλογοτροφή. Που κατέληξε να παίζει με τα δεύτερα μας και να μην μπορεί να περάσει αυτό το ασύλληπτο κέντρο μας, που βέβαια αδυνάτισε με την θλάση του Μάκου και την είσοδο του Γκέντζογλου ( τραγικός ) .Και μετά έγινε μια υποχώρηση και με τις άλλες δυο θλάσεις ( εύχομαι να κάνω λάθος ) ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΔΟΒΟΛΛΕΥ Ή ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΙΕΣ, πώς να πας κάπου; Κι άμα δεν δίνεις ευκαιρίες στον Αργυρίου που ήταν οκ, μέχρι να του πέσουν οι ώμοι απο το στρεσάρισμα και να πλακωθεί σε αβίαστα λάθη.
          Χοντρικά ήταν μια αντρίκια νίκη. Και ο Χιμένεθ με την άνεση της μη κριτικής, να κάνει πειράματα και να φέρνει τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Και τελικά να δικαιώνεται με ελάχιστη όμως τύχη. ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΠΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΧΥΤΕΙΟ. Που διέλυσε και τον δικό μου φόβο - δεν ντρέπομαι να πω σχεδόν σιγουριά μου για το αποτέλεσμα, μόλις βάλαμε το γκολ είπα στον γιο μου οτι θέλουμε ακόμα 86 λεπτά γαμώτο - και με έκανε να καθυστερήσω και τον Τάσο απο την Θεσσαλονίκη που με περίμενε ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
           ΜΑΤΣ ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, εκτός απο την συνοικιακή ομαδίτσα του Γουδιού. Θέλουμε και λογική συνέχεια βέβαια. Δηλαδή να κερδίσουμε στον άλλο γύρο την Κέρκυρα και τον Βόλο. Για την δαφνοστεφανωμένη δεν πολυανησυχώ.

105 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 01:38

    Μετά από πολύ καιρό ήμουν κι εγώ εκεί (σε πήρα τηλ να σου πω ένα γεια).
    Τα λες 100% όπως τα νοιώθω. Στο τελος να αγκαλιαζόμαστε με τον κουμπάρο μου σαν παιδιά...ΝΙΚΗ 100% ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΙΤΙΚΕΣ. Ή μάλλον οι τιτίκες φοράγαν πράσινα.
    Ο διαιτητής στο 1ο μας χειρούργησε, εγώ είδα παρασκήνιο, αλλά συν αθηνά πρέπει να κινείς και το πόδι σου και οι πράσινες τιτίκες κλάναν μέντες.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ΕΙΔΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ. ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ.
    Είδα σχέδιο, είδα προσπάθεια.
    Είδα τακτική.
    Ρε καταλαβαίνετε ότι κερδίσαμε σισέδες,ζιλμπέρτο και γκαρσίες (ο καλύτερος του γηπέδου κατ' εμέ, παικταράς...) με 19 χρονα αμούστακα και ένα μάτσο τελειωμένους. Αντίθετα με αυτούς που παίξαν τετάρτη, γκερέιρο και νταντόμο αρπάξαν από τα μαλιά την ευκαιρία τους.
    Τι να πω, τα λόγια είναι λίγα, από τις νύχτες που καυλώνεις να είσαι ΑΕΚτσής.
    ΨΥΧΗ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΕΣ Δ.Ε.Κ.Ο....
    Τελευταία φορά που αισθάνθηκα έτσι (εντός έδρας)...τα γκολ του ντέμη με τον ΟΣΦ-Τρούμπας...τόσο καιρό είχα (για εντός μιλάω, εκτός τις έχουμε κάνει τις αντρίκειες κηδείες, με τελευταία την περυσινή στο τηγάνι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 01:43

    Μην ξεχάσω και τις 35.000 ΦΙΛΙΩΜΕΝΟΥ κόσμου, με κοινό και δυνατό παλμό. Έτσι πάμε μπροστά.
    Φαντάσου κα είμαστε και μέσα στο τζαμί...4-0 θα έληγε με 2 γκαμηλιέρη (ΨΥΧΆΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλα,ολα ανθηρα σημερα στο γηπεδο.Εβαλε λιγο το χερακι του ο Χιμενεθ,εβαλαν λιγο τα ποδια τους οι παικτες,εβαλε και φωνη η εξεδρα,και ηρθε η νικη με τσαμπουκαλιδικο τροπο.Και μαγκια της ΑΕΚ βεβαια,αλλα σ`αυτα τα ματς οταν σου δινεται η ευκαιρια να καθαρισεις το ματς δεν μαλακιζεσαι γιατι σε δυο κοντρες του ΠΑΟ,θα μπορουσε να σε πατησει το τραινο...Τελικα,κι ο Ντατομο ξερει μπαλα,κι ο Αργυριου,ο Γκετζογλου δεν ξερει!
    Για να μην εχουμε ομως τιποτα καρδιακα αυριο-μεθαυριο,προτεινω τα παιχνιδια να ληγουν στο 70`,γιατι μετα η ομαδα κλαταρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 01:45

    ..και να συμπληρώσω ότι ακόμα κι εάν έμπαινε του ζιλμπέρτου, εγώ θα χειροκροτούσα το ίδιο και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάναν και οι υπόλοιποι εκεί. Συγκινητική προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιθετα,εγω πιστευω πως ο Ελληνας κρυβει πολυ δυναμη μεσα του.Τα 400 χρονια τουρκικα,απλα ειναι η αιτια που παντα καθυστερει να ενεργοποιησει αυτη του την δυναμη,η συνηθεια βλεπεις...Για αυτο διαφερει απο τον Κελτη και τον Οστρογοτθο με τον Σαξωνα.Στον βορρα κυριαρχει η λογικη,και στον νοτο το συναισθημα.Οταν καταπατειται η λογικη,γινεται εκρηξη.Οταν ομως καταπατειται το συναισθημα,γινεται της πουτανας το μαγγαλι χωρις αμεσο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα μετα απο καιρο!! Εβλεπα σημερα το μεσημερι την αποστολη και αναρωτιομουν πως θα γινει να κερδισουμε τον σκατοβαζελο. Τι πρεπει να κανει ο καλος θεουλης για να φυγουμε εστω αλώβητοι από το γηπεδο. Βλεπεις ο ΙΟΥΔΑΣ (μια φορα ιουδας για παντα ιουδας, κατά το μια φορα πουτανα….) μας ειχε μπολιασει το υποσυνείδητο ότι ο Λαγος είναι αριστερο μπακ (ξεχασε τη θεση του χαφ), ο Γκεντσογλου είναι πολυεργαλειο, ο Ντατομο παει για πουρναρια, και ο Γκερειρο (οντως δεν μπορει να βγαλει ολοκληρο 90λεπτο, αλλα εκανε τρομερη δουλεια οσο επαιξε) δεν κανει ουτε για κυπελο ουεφα.
    Και ηρθε ο ισπανος και εβαλε τα πραγματα στη φυσικη τους θεση. Δεν ξερω αν οι παικτες έπαιξαν γιαυτον αλλα ειδα τρομερο παθος, και παικτες να μασανε σιδερα (ασχετα με την κουραση στο τελος – τα απομεινάρια του ΙΟΥΔΑ). Δεν θεοποιω τον ισπανο αλλα εκανε τα προφανη και σωστα. Στα συν του οι δηλωσεις του μεχρι τωρα, ακομη και οι σημερινες και ο τροπος προσεγγισης των παικτων
    Κλειδια της νικης σημερα
    Φοβερος Λαγος όταν εχει backup (γενικοτερα παρουσιαζεται ανεβασμενος φετος παιζοντας βεβαια και πιο μπροστα). Το μονο καλο του ΙΟΥΔΑ ότι του εμαθε – αναγκαστηκε - να μαρκαρει. Για μενα MVP
    Δελλας: καθοδηγητης,
    Τρομερα τρεξιματα του Ρεφικ. Πραγματικα με εξεπληξε (αν και δεν τον πολυγουσταρω)
    Γεμισμα του κεντρου και αλληλοκαλυψη
    Μακος καμια σχεση με περυσι, αρχιζει να δειχνει ότι εχει πατηματα και βλεπει γηπεδο. Πολλα τρεξιματα και πεσιματα και αυτος
    Φανταστικη ατμοσφαιρα στο γηπεδο, γιορτινη θα ελεγα σε ολη τη διαρκεια του αγωνα, τουλαχιστο εβλεπες από την αρχη ότι εφυγε η μιζερια από τις κερκιδες, και τον κοσμο να χαιρεται το ματς. Προς το τελος όταν κοντευε να τελειωσει το παιχνιδι, ειπα στον διπλανο μου: όπως και να εχει τη σημερινη βραδια την χαρηκα ασχετα με το τι θα γινει στο τελος. Ενιωσα ότι ειμαι στο γηπεδο μετα από πολύ παρα πολύ καιρο. Βεβαια στο τελος ηρθα σπιτι με το χαμογελο και γεματος από την βραδια μου
    Ελπιζω να το ξαναζησουμε αυτό και να μην ηταν συγκυρια λογω βαζελου και ιδιαιτεροτητας του αγωνα!!!!
    Αρνητικοι: Burns (κουρασμενος μου φανηκε), Γκεντσογλου (ουτε 18αδα)
    Αργυριου: στεκομαι μονο στα λαθη του ειδικα τα αβιαστα είναι και θεμα απειρίας, ειχε τρεξιματα, παθος και καλα τακλιν, επεσε κατεφθειαν στα βαθεια, μην βιαστουμε να τον κρινουμε
    ΥΓ: το μονο που φοβομουνα ηταν ότι μια ζωη με την γαμημενη την βαζελινα το ιδιο παραμυθι. 3 μπαλακια επρεπε να τους ειχαμε να πεταξει αβιαστα μεχρι το 60, και κοντεψαν να βγουνε κι από πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 02:00

    Matzo, ο αργυρίου όντως έκανε λάθη, αλλά ήταν λογικά αν σκεφτείς την απειρία του. Ο νιόπλιας έριξε και πάνω του το γκαρσία και τον πίεσε κιόλας. Δουλειά θέλει το παιδί.
    Για τον μπερνς διαφωνώ. Είναι χασογκόλης, αλλά σήμερα έτρεξε και μάρκαρε ΤΡΟΜΕΡΑ. Κάλυπτε και τον αργυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς il.conpater.xi: Αυτό περιμένω κι εγώ να βγει. Διότι το τέλος είναι προ των πυλών ( μιλάω πολύ σοβαρά ). ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Γιώργη: Είδα τις κλήσεις, αλλά δεν άκουγα τίποτα. Κατέβηκε κι ο Τάσος Θεσσαλονίκη ( σήμερα τον γνώρισα ) και μετά πήγαμε και φάγαμε παρέα σουβλάκια αεκτζήδικα ευλογημένα. Και να σου πω κάτι άλλο. ΝΙΚΗ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ. ΒΡΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ. Ε, μετά τα χτυπήματα, ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ.
    Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ( εγώ στο λέω, κάποιοι το ξέρουν ήδη, ΤΟΛΗ ΤΙ ΛΕΣ; ).
    ΒΡΕ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΝΙΚΗ. ΣΤΑ ΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Γιώργη και Matzos: Παιδιά, μιλάμε για γιορτή. Και για ποδόσφαιρο. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ BACK UP. TOY ΓΚΕΡΕΪΡΟ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pos mou fanike oti o silva itan off-side
    toulaxiston etsi legane oloi oi diplanoi

    ta mounia pou apofasisane na ginei 9 n wra to mats , empodisan allous 4-5 xiliades na erthoun sto gipedo

    molis vgike o makos ,xathike to kentro xwris na ofelithei n lagokota

    oloi itan kaloi (afou kerdisame)

    rantevou sti komotini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα συγχαρητηρια τα δικα μου. Στην ομαδα με πανισχυρο μεταλλο.Το οποιο ειρθε ενας σκαφτιας απο την Ισπανια να το αναδειξει,το οποιο δεν μπορουσε ενας "δικος μας"ανθρωπος.Καιμιλωντας σαν να ειναι γενημενος ΑΕΚτζης,ζητησε αιμα και οχι νερο στις φλεβες. "παιξτε δυνατα,δωστε τα ολα παλιοαδερφαρες" τους ειπε δηλαδη. Και αυτο μονο ενας "ξενος" μπορει να το απαιτησει.Γιατι ο "δικος μας" ανθρωπος θα δημιουργουσε παρεξηγησεις και παρερμηνειες.
    Και φαινεται να δημιουργουνται ωραια "vipes" αναμεσα στον Μανωλη και τον κοσμο.
    Και φαινεται πλεον η "αγια τριαδα" προπονητης-παικτες -κοσμος να βρισκουν το κοινο περπατημα τους. Εκεινο που χρονια ειχε λειψει και που τοσο αγαπησαμε. Γιατι αυτο ειναι η ΑΕΚ.

    Αν επαιζε μονο ο Σκοκος απο τις τοσες απουσιες μας,σημερα θα βλεπαμε σκορ αναλογο του Χαριλαου και μαλιστα απο το α' ημιχρονο.
    Ασφαλως και δεν ειναι κανενα θαυμα του Χιμενεθ. Η κατακορυφη ανοδος των Λαγου και Μακου,καθως και η ολοενα και μεγαλυτερη αναδειξη των ικανοτητων του Ντιοπ-ο οποιος απουσιαζε και αυτος σημερα-ειναι κατι που φαινοταν απο τα φιλικα του καλοκαιριου.Οπως και η αλληλοκαλυψη που ειδαμε σημερα,δεν μαθαινεται σε 10 μερες. Ολα ηταν θεμα διαθεσης.Και θελησης.Και συνεργασιας. Που μεχρι πριν λιγο,δεν υπηρχαν.
    Αλλα η σωστη χρηση των εργαλειων- οπως π.χ. σωστα λες, η προωθηση του Λαγου σαν χαφ αφου ο ανθρωπας δεν ειναι μπακ,η χρησημοποιηση του Νασουτι σαν δεξι στοπερ,δηλαδη με το "αναποδο" ποδι, και βεβαια η αποψηξη των Γκερειρο,Νταντομο,Αργυριου,ειναι εργο δικο του.
    Και το κυριοτερο, ειναι εργο του το οτι οι παικτες βρικαν καποιον επιτελους που να παιζουν και για αυτον. Κανει ευθειες αναφορες σε αυτους και τους θετει προ των ευθυνων τους,με τετοιο τροπο ομως που να μη τους φορτωνει με στρες αλλα με κουραγιο και δυναμη. Μακαρι να κρατισει αυτο, οσο πιο πολυ γινεται.
    Και το λεω αυτο,γιατι ακουγονται κατι για "υπερπροπονησεις" που γινονται,με αποτελεσμα να βλεπουμε να προστιθενται καποιες θλασεις στις ηδη υπαρχουσες που ειναι δημιουργηματα της προετοιμασιας.
    Ελπιζω το ροτεισον στις θλασεις να γινει προγραμματισμενα και με ρυθμο. Γιατι περι τετοιου ροτεισον προκειται. Και να υπαρχει παντα αρκετο υλικο διαθεσιμο.
    Και βεβαια να ευχηθουμε,μεχρι να ερθουν οι παικτες στο επιθυμητο για τον προπονητη σημειο,να μην εχουμε χασει μια ντουζινα ταυτοχρονα και να δουμε το φαινομενο Ζικο,περσυ.
    Μακαρι να γινει σωστη διαχειρηση και να εχουμε τις λιγοτερες δυνατες απωλειες και σε δυναμικο αλλα και σε βαθμους,οι οποιοι σιγουρα θα χαθουν.Γιατι οι δυο τελευταιες νικες που καναμε, ηταν Πυρρειες.
    Και σε κανενα δημηνο να δουμε τα πρωτα αποτελεσματα της οποιας δουλειας γινεται.
    Προς το παρον ας(ξανα)χαρουμε με σκωπτικο τροπο αλλοι-σαν τον Δημητρη, η ανεμελα αλλοι-σαν τον Θωμα.
    Το κυριοτερο ειναι οτι σφινωνεται σιγα-σιγα (γρηγορα-γρηγορα θα ελεγα εγω,ευτυχως)στα μυαλα ολων εκει αλλα και στα ποδια,αυτη η διαθεση,η πεινα, η ορεξη, η καυλα για κορυφη.
    Ασφαλως και ξερουμε οτι εχουμε να κανουμε με "πυρινικα". Και δεν εννοουμε παικτικα ασφαλως-το ειδαμε σημερα- αλλα παρασκηνιακα και απο πλευρας διοικητικης ισχυος. Αλλα η μεγαλη και ωραια μαχη πρεπει να δωθει μεχρι τελους. Μα μεχρι τελους ομως.Καθαρα ΑΕΚτζιδικα. Και οχι μεχρι την 10η η 15 αγωνιστικη.
    Καντε τα ολα μπουρδελο και εμεις θα ειμαστε συνεχως διπλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Mike21hlk: ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΟΜΙΖΩ, κι εγώ δεν ξέρω. ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ένα παλιό σύνθημα ( ωραία θα ήταν η αναβίωση ):
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΚΟ
    ΚΑΙ ΘΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
    ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟ
    ΡΟΥΛΑΛΑ ΡΟΥΛΑΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα βγει και συντομα μαλιστα.Βεβαια δεν ειναι το σωστο timing (που λενε και οι Αμερικανοι),αλλα ας μην ξεχναμε οτι αυτο κρινεται εκ του αποτελεσματος.Εχεις την εντυπωση (παραδειγμα φερνω),οτι μπορει να εκβιασει τεχνιεντως ο Παπανδρεου τον ελληνικο λαο με το διλλημα που βαζει? Η οτι ο κοσμος εχει παρει στα σοβαρα τον Σαμαρα που θα τελειωσει το θεμα μεσα σε 18 μηνες? Ειναι οντως προ των πυλων,αλλοι το ξερουν,αλλοι το νιωθουν,αλλοι το προαισθανονται.Το μονο κακο στην ολη ιστορια ειναι οτι το "μακελιο" θα αργησει να τελειωσει,και εκει ειναι που πρεπει να καταλαβει ο κοσμος που πρεπει να δοθει το τελος πριν αποφασισουν αλλοι.Γιατι μιλαμε για εμφυλιο,οσο κι αν ακουγεται βαρυ,εμφυλιο ταξεων κι οχι κομματικο ως ειθιστε στην χωρα μας.Ο ατομικισμος,θα λειτουργησει για το συνολο.Το δικο μου στομαχι αν αρχισει να γουργουριζει απο την πεινα και την ανεχεια,θα ενωθει με του διπλανου και του παραδιπλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαθεση και ορεξη ειδα εγω σημερα,κι αυτο ειναι το σημαντικο.Και οταν ηρθε η κουραση,παλι εβλεπα διαθεση για το αποτελεσμα.Και το κυριοτερο,δεν ειδα ανασφαλεια και κακομοιρια.Τελικα, ειναι αυτο το "κλικ" που γινεται μεσα σου οταν εισαι κοντα στον πατο,και ισως ειναι αυτο που τους πατησε ο Χιμενεθ...Να δουμε και την συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Χρήστο: Αδερφέ, το γήπεδο ήταν απίστευτο σήμερα. Όχι λόγω της νίκης. ΒΡΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΩ...
    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ. ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ.
    ΡΕ ΤΟ ΜΠΑΚ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΜΠΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΑΣΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ. ΤΙ ΩΡΑΙΟ PASSING GAME ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ.
    ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ, ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ... ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ 11, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 5 (για να μην ξεχνιόμαστε ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς il.conpater.xi: Έχω την εντύπωση, οτι θα σε καλύψει η ανάρτηση μου " Πολωνός". Γραμμένη μεν, αλλά την υπολογίζω σε κανά μήνα λόγω άλλων γεγονότων ( επίσης γραμμένα όλα).
    Αν πάντως πάω στην ουσία, το "ξυπνείστε ρε", βάζει τα πολιτικά μου κείμενα. ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΕΔΩ με αφορμή την ΑΕΚ.
    Εν κατακλείδι, δεν θα γίνει τίποτα ουσίας, παρά ένας εμφύλιος που θα τον καρπωθεί κάποια αριστερά ( με όποια μορφή την θέλεις αύριο). Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΥΡΙΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ. Και δεν μιλάω μόνο για πρωκτικό σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Pali mesa epeses sto diplo Avramidi.Sinexise to etsi gia to gouri.Kai de vgainoune kai oi poutanes oi theories sunomosias tou F me ta logodosmena matsakia.De peirazei tha ta pame stin Pania na ta pantrepsei.
    H simerini poutsa afieromeni sto vatraxo kai se ola ta mounia pou 2 xronia meionane tin AEKARA gia na min psofisei o kargiolis.
    Simera to OAKA ksanamurise AEK meta apo 22 mines pou mou xe katsikothei o poustis.To vlepes sta matia ton AEKtzidon apo 8 mexri 88 xronwn.H 2 itan plimmirismeni apo kosmo.Palies kales fatses,moutra pou eixame na idothoume polu kairo,kosmos pou den patage to podi tou epeidi o Papas "eixe dosei to logo tou" ston pousti pou girise na me katastrepsei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς monegascos: Γιάνναρε, έφυγε ο Μάκος ( του 10 σήμερα ) και μπήκε ο Γκέντζογλου ( με άριστα το 5 πάντα παίρνει 3- δεν κάνει το παιδί απλά αισθάνεται οτι αυτός έπρεπε να έχει πηδήξει την πουτάνα την Σάσα ).
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ: ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η ΦΑΝΕΛΛΑ. ΠΑΛΙΑ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ( για την δική μου γενιά μιλάω που σκοτωνόμουνα με τον πατέρα μου για την ηττοπάθεια ). ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, κάποια στιγμή θα την πιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. eisaste duooo
    eisaste treis
    den eiste oute dekatreis
    pate apo dw,pate apo 'kei
    gia na fainosaste polloi
    malakes panionioi

    kai twra xalaroi perimenoume tous apataionious na sfaxtoun metaksu tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. piastin apo twra tin ittopatheia aderfe

    mpas kai tin apovaloume gamo ta kantilia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Ανώνυμο: Λοιπόν αδερφάρα χαροκαμένη, που ξαναείδες τους νεκρούς αδερφούς σου στην 2, χαίρεσαι που διαβάζεις εδώ ή δεν σου αρέσει το συναίσθημα; Ή μήπως έχασες τίποτε λεφτά απο τις προβλέψεις μου; ΔΙΟΤΙ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ, αμόμα και μετά τη νίκη, ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΦΟΒΟ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ; ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΜΟΥΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΠΑΡΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ; ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΠΑΤΟΥΣΑ, ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΑ, που μέσα στον πανηγυρισμό σε πείραξα εγώ, ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΟΧΙ ΕΓΩ. ( σιγά να μην το καταλάβεις αυτό ).
    Πού να καταλάβεις τι είναι η μετακόμιση μέσα στο γήπεδο για πλάκα; ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ Ή ΣΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ Ή ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ( λόγω πράσινου αίματος που έχεις κι άρα είσαι αντιολυμπιακός ). Άσε την ΑΕΚ ρε, που καλά πάω το γούρι. Πάντως για γούρι, σου χαρίζω το αγγούρι της φωτογραφίας.
    BLOG ΖΗΤΆΩ; ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΖΑΜΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mi pineis to vrady antrakla giati se xalaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Mike21hlk: Καμία ηττοπάθεια. Έλεγα το λογικό και μέσα στο γήπεδο με ρώταγε ο μεγάλος γιός τι κάνω αφού πίστευα οτι το ματς είναι διπλό. ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟ 40 ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΗΡΘΕ; ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΠΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΪΡΟ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΩ ΚΟΠΩΣΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΘΛΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ( τώρα τα έμαθα ) ΑΣΕ ΜΙΧΑΛΙΟ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΓΚΡΙΤΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ, ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΑΝΕ. ΤΩΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΑΞΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμο: Αμ, εδώ είναι η ιστορία. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΝΟΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΝΩΝ. ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΕΔΩ, ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΒΛΉΘΕΙΣ.
    ΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ; ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ. ΛΕΓΕ SOBER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ; ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΕΣ; ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Ανώνυμο: Έλα μωράκι μου, το στρώμα είναι καπιτονέ, έλα μωράκι μου γιατί αργείς να πεις το ναι;
    ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ. "ΤΙ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΣΑΟΥΛ;" WHAT THE FUSKUP IS YOYR PROBLA; ΤΑ ΜΙΛΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΝΕΓΡΙΚΑ;
    ΜΙΛΑ ΜΑΓΚΑ. ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ. ΒΙΖΙΤΑΚΟ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ. Ή ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ " ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΑΝΣ;" Ή ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ; ΤΡΕΛΗ ΠΟΠΗ. ΕΛΑ ΒΡΕ. ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΓΚΑ.
    ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ Ο ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. makran ena apo ta kalytera 70 lepta pou eida ta teleytaia xronia,ton epnige ton antipalo.pisteuw h frash soy steven Και ο Χιμένεθ με την άνεση της μη κριτικής, να κάνει πειράματα και να φέρνει τους παίκτες προ των ευθυνών τους kai se syndyasmo me tis elipsis poy eixe h omada kai mia hta na thn 8ewrousame fysiko apotelesma oi perissoteroi apeleyuerwse toys paixtes k tous ekane na paizoun pio eley8era.

    mou arese-xetrela8hka me ton gereiro.den perimenana to pgrapsw alla me anysixise o traymatismos tou mako xasame to kentro meta.
    bravo soloa ta paidia

    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ( ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ )ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ..ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ..

    ΠΗΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ 15 .ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ..ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΝΙΞΩ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΑΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ..

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΣΠΡΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ..ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Κ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ..
    ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..

    ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ..

    ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΨΥΧΗ..ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ..ΜΕ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
    Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Κ ΤΗΣ ΜΥΞΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ..ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ..ΠΑΙΞΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ..

    ΤΟ ΤΡΙΚ ΜΕ ΝΤΑΤΟΜΟ Κ ΛΑΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΙΑΣ Κ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΝΙ..
    Ο ΜΑΚΟΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ..Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ..
    Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ..ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?
    Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΒΥΝΤΡΑ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΣΙΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ..
    Ο ΝΤΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΤΟΣΟ ΣΑΠΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ?
    ΟΥΤΕ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΡΚΑΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΙ..ΜΙΛΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕ ΜΠΑΛΑ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ..
    Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ Κ Ο ΝΑΤΣΟ..ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
    Ο ΛΑΓΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ..
    Ο ΜΠΕΡΝΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ..
    Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ..
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΕΚ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΟΣ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ..ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ..

    ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΧΥΣΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡ !!!!!!!!!!!!!



    ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΣΤΗΝ Β' ..

    ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΩ ? Η΄ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ?

    Υ.Γ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ..ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..
    ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΩΡΩΝΟΥΝ..
    ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ..
    ΕΝΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΘΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..
    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ Κ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

    ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΠΛΕΙ ΟΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημέρα σε όλους
    Πραγματικά μεγάλη νίκη η χτεσινή αν αναλογιστεί κανείς και το παρασκήνιο που υπάρχει.
    Η ανησυχία για την έκβαση του αγώνα διαλύθηκε νωρίς απο το γκολ που πέτυχε ο Τζιμπούρ και εντάθηκε ξανά μόλις βγήκε ο Μάκος και μας πήρε το κέντρο ο βάζελος.Μεγάλη προσπάθεια υπήρξε απο όλους τους παίχτες και τον προπονητή και πιστεύω οτι ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την νίκη συν το ότι είχαμε απέναντι ένα κακό Παναθηναικό(φυσικά εμείς τον κάναμε να φαίνεται έτσι).
    Μια παρατήριση.Νομίζω από τότε που έφυγε ο Σορεντίνο η ομάδα δεν έχει βρει αντάξιο αντικαταστάτη του.Φέτος και οι δυο τερματοφύλακες δεν εμπνέουν σιγουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο ακρατητος ενθουσιασμος ειναι λιγο επικινδυνος ιδιως οταν το ροστερ της ομαδος ειναι περιορισμενο, αλλο να παιζεις πολυ καλη μπαλα και αλλο δυνατα υπαρχει μεγαλη διαφορα,
    κοιταμαι πισω απο το σκορ,
    επισης θα ειναι δυσκολο να ξαναβρουμε τοσο κακο παναθηναικο με τον νομπλια να κοιμαται επισης απο την περιοδο αν θυμαμαι καλα to 83 που ειχαμε νικησει μ ενα γκολ του ραντονιτς 1-0
    πιστευω οτι ο MVP ηταν ο λαγος (δεν νομιζω να εχει κανει καλυτερο παιχνιδι στην αεκ) μακραν και ο αργυριου κινδυνος θανατος και πολυ λιγος γκερειρο (ισως του λειπουν παιχνιδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο κλασικος μαλακας ελληνας ασχολειται τι κανουν οι αλλοι και δεν κοιταει τον εαυτον του
    ειναι η πρωινη μου φιλοσοφια και η καθε ομοιοτης με προσωπα ειναι τυχαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΧΑΡΟΥΝ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΣΤΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ..ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ..
    Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ Κ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ,ΤΟΤΕ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ..
    ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΜΕ 7 ΑΠΟΥΣΙΕΣ Κ 3 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..
    ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ..
    Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΠΑΙΞΕ 2 ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ..ΛΙΓΟ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ..ΔΕΙΤΕ Κ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ..

    Υ.Γ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΙ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΥΡΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥΣ..
    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΞΕΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ Κ ΤΗΣ ΩΡΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ..

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ?

    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙΝΟ..ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. XA XA XA RE THOMAS AYTOI OI BAGEVITSOLAGNOI EINAI SKATOGAYROI ENTELOS . MA ENTELOS SOY LEOOOOOOOOOOOOO. PREPEI NA EXOYN TI ΨΥΧΗ TOY POUSTI EFIVOY TOY APOGONOY TOY STOLOY GIA AYTO PETIOYNTE AKOMA SAN ADERFES ΨΥΧΕΣ. XAXAXA TI PLAKA POY EXOYN XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο κλασικος μαλακας ελληνας οταν εχει την μυγα μιγιαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. apantises amesos mori dafnostefanomenh xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΑ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙ Κ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ..

    ΠΟΤΕ ΩΡΑΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ?
    ΜΕΤΑ ΤΑ 60 Η' ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ..
    ΒΡΕ ΚΛΑΣΣΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Κ ΜΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...
    ΤΑ ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..
    ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ Κ ΓΑΜΗΣΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ..ΓΚΡΙΝΙΑ,ΓΚΡΙΝΙΑ,ΓΚΡΙΝΙΑ,ΓΡΙΝΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γκολ, γκοοοοολ, καραγκοοοολ, καραγκολγκολγκολ, ούγκα, μπούγκα, νουάγκα, χουάνγκα, μπουάνγκα!

    Συγνώμη δια το ξέσπασμα αλλά ήτο εντελώς αυθόρμητο, ευχαριστώ για την κατανόηση.

    Πήραμε παραμάζωμα πατέρες, μητέρες παρασκήνια, σκηνοθέτες και τον Σισέα που νιώθει Έλληνας και θέλει να κάνει τον ναό της απτέρου Νίκης τατουάζ στον κώλο του.

    Ήρθε ένας άνθρωπος να κάνει 5 λογικές κινήσεις και έβαλε στο υπάρχον συνονθύλευμα μια τάξη.

    ΦYΣIKA και οι Λατίνοι της ομάδας προτιμούν έναν IΣΠANO προπονητή από έναν ΣΛABO BAΛKANIO. Ανθρώπινα είναι αυτά και δεν τα βλέπω να αλλάζουν για τα επόμενα 1000 χρόνια τουλάχιστον. (Aν υπάρχει η ανθρωπότητα σε 1000 χρόνια και δεν έχει γίνει καμένο ιμάμ μπαϊλντί από πυρηνικό πόλεμο που θα έχει προκαλέσει μια γκιόσα σαν την αδυναμία μου την Sarah Palin).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΟΥΖΟ.ΟΣΟ Κ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΕΚΟΠΑΡΕΑ..
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΒΑΡΥΝΕ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ...
    ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΝΑΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. η ΑΕΚ εβγαλε ψυχη.ο ΠΑΟ οχι.η ΑΕΚ ειχε προπονητη.ο ΠΑΟ οχι.η ΑΕΚ ειχε Δελλα(ή Μπαρμπα οπως τον λεγαν μερικοι) και Νασουτι στην αμυνα.ειχε Μακο(αληθεια ποσοι τον βριζανε περυσι;) ειχε Τζιμπουρ.Ο ΠΑΟ οχι.μεχρι και Λαγο ειχε(οι λαγοι οχι)και Νταμομο αμα λαχει(τελικα καταληξαμε πιανου επιλογη ειναι;)πανω απο ολα ειχε και τον κοσμο της.αρκετα συστατικα για μια νικη.και χωρις να παιξει καμια σπουδαια μπαλα.αυτη θα ερθει με τον καιρο.και εις αλλα με υγειαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. θωμα
    ολο κολοτουμπες εισαι
    ειπες οτι δεν θα ξαναγραψεις και εγραψες τωρα λες οτι δεν θα ερθεις στο ουζο αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ερθεις
    σου ειπα και απο κοντα να μην τα παιρνεις προσωπικα αυτα που γραφουμε εδω και δεν πιστευω να εισαι τοσο βλακας που να τα παιρνεις με τα γραφομενα
    αλλο να σε βριζει καποιος ανωνυμα η με ψευδωνυμα που παρουσιαζοντε για πρωτη και τελευταια στιγμη (ο νοων νοειτω) και διαφορετικα ειναι να υπαρχουν λογοπαιγνια
    αυτη ειναι η ομορφια του γραψιματος
    πιστευε οτι θελεις ειναι δικαιωμα σου για οποιαδηποτε μαλακα που παιρνει εκαντονταδες χιλιαδες ευρω αλλα δεν θα απαγορεψει κανεις να γραφουμε αυτα που πιστευουμε, ασχετα αν ειναι αποδεχτα απο τους αλλους
    πιστευω να καταλαβες τωρα, απο μενα δεν υπαρχει προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
    ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 15 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (ΣΤΟ 3-2 ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ. ΕΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΑΧΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ .ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
    ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ Σ ΆΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. προς κοστας και παπα πουτσα
    πρεπει να ειστε πολυ γατες, ολα τα καταλαβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΟΥΖΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ..

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ? ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ..

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ..

    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ''ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ''..

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ..
    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ : ΟΤΑΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Κ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ( ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΟΠΑΔΟΥΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ? Η' ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΕΡΒΟΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..

    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ..ΑΝ Κ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ..ΑΝ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΗΛΙΘΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλημερα σε ολους.
    Ας μην τσακωνωμαστε μετα απο τετοια νικη. Η οποια, τηρουμενων των αναλογιων, ηταν πολυ μεγαλυτερη απο οσο δειχνει ενα απλο 1-0.
    Και δεν υπαρχει κανενας λογος Θωμα να απεχεις απο οποιοδηποτε ουζο εξ'αιτιας καθε "Δημητρη".
    Και να μη τα παρατας ετσι, οπως τις προαλλες που ειπες οτι "δεν ξαναγραφεις".
    Δεν το καταλαβαινω.Ας μη δινουμε σημασια.
    "Δημητρηδες" υπαρχουν παντου.Δηλαδη βριζουν χυδαια αλλα πλαγιως και ποτε ευθεως. "δεν εννοουσα εσενα", "εχεις τη μυγα" "εχεις την μελισσα" " κακως πειραχτικες" "λαθος καταλαβες",μονο και μονο για να παραμενει η υβρις και η προσβολη στον αερα ,διχως την αναγκη συγνωμης αλλα και διχως επεξηγηση.Τοσο απλα και τοσο ηλιθια.
    Ασφαλως και ολοι-σχεδον- απο εδω λεμε καθε μερα και φωναζουμε οτι τα μεγαλα προβληματα της ΑΕΚ ειναι ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Και καθε νικη με τιποτα δεν μπορει να ριξει σκονη στα ματια μας και να μη βλεπουμε τα μεγαλα αγκαθια. Καθε νικη ομως ειναι απαραιτητη και καθε επιτυχια αποκτα μεγαλυτερη σημασια και αξια, δεδομενων των αντιξοοτητων υπο των που αυτη επιτυγχανεται.
    Ειμαστε μια ωραια-κιτρινομαυρη- ζουγκλα,οπως γινεται παντου.
    Υπαρχουν τα ξεφωτα, τα δαση, τα λιονταρια,οι υαινες, οι γαλοπουλες κλπ.
    Ειμστε κιβωτος.
    Ας μη δινουμε μεγαλη σημασια.
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είχα πολύ καιρό να δω ευτυχισμένα και χαμογελαστά πρόσωπα στο ημίχρονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. θωμα
    το μαλακας ελληνας δεν πηγαινε σε σενα πρωτα και δευτερον δεν μπορω να απαγορεψω σε κανεναν να μην ερθει στο ουζο και τριτον οσοι περισσοτεροι ειμαστε στο ουζο τοσο το καλυτερο γιατι θα υπαρχουν περισσοτερες γνωμες αρα και περισσοτερες διαφωνιες
    για να κλεισω το κομματι μπαγιεβιτς θα γραψω σε λιγο γιατι με περιμενουν σε μια συναντηση και κατι που διαβασα απο το εφημεριδακι που πηρα χτες στο γηπεδο που θα σας σηκωθει η τριχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ .. ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΚΛΠ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΛΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ..

    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ,ΑΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. προς χρηστο
    γατα εισαι και συ, ολα τα καταλαβες
    εγω δεν εχω αναγκη πλαγιους τροπους γιατι εαν με διαβαζες δεν εχω γραψει ποτε πλαγια για καποιον και εχω ζητησει συγνωμη και απο τον mike γιατι εβρισα την μανα του ασχετα αν δεν συμφωνω με τα γραφομενα του
    τωρα αν γραφεις για να γραψεις κατι αυτο ειναι δικαιωμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. οσον αφορα τον μπαγιεβιτς τωρα
    μεγαλωσα με τον μπαγιεβιτς και σαν ποδοσφαιριστη και σαν προπονητη
    μου εδωσε απιστευτες χαρες αλλα και λυπες βαζοντας τα ομως σε μια ζυγαρια ειδα οτι οι χαρες ειναι πολυ περισσοτερες απο τις λυπες αρα δεν εχω το δικαιωμα να τον λοιδωρω η να τον βριζω
    απλα σεβομαι την προσωπικοτητα του ατομου με τα καλα του και τα στραβα του
    επισης σεβομαι και την ιστορια της ομαδος μου και οποιος σεβεται την ιστορια ειναι υποχρεωμενος να σεβαστει εναν ανθρωπο που εχει συνδεσει το ονομα του με επιτυχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΩ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΠΩΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ (ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΩΣ ΒΡΙΣΙΑ). ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒLOG TOY STEVEN ΣΑΝ ΤΟ ΑΕΚ365 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κωστας-Φλωρινα25 Οκτωβρίου, 2010 12:59

    Μπραβο ρε.Δικαιη ως το μεδουλι η χθεσινη νικη.Με τοσο τρεξιμο και αλληλοκαλυψη,αν το εβαζε ο Ζιλμπερτος θα ηταν η απολυτη αδικια.Το μονο που με ξενισε ηταν το στριμωγμα πισω στα τελευταια.Απο ποιον ρε??? Απο αυτον τον ΠΑΟ???Τελος παντων,υπαρχει και ο παραγοντας κοπωση,και ειναι κατανοητο για οποιον εχει παιξει μπαλα.Μακαρι να υπαρξει αντιστοιχη συνεχεια σε αυτο το μοτιβο,και ας μην ερχεται παντα η νικη.Φτανει να φευγεις απο το γηπεδο,και να μην κλαις τα λεφτα για το εισιτηριο.Στηβεν, ο Νασουτι εχει δωσει διαπιστευτηρια απο περυσι.Σε μια καλα δομημενη αμυντικη λειτουργεια,θα βελτιωνεται συνεχως.Απαιτω σχολιο για τον Μουρινιο απο την Γαλατινη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΩ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΠΩΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ (ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΩΣ ΒΡΙΣΙΑ). ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒLOG TOY STEVE ΣΑΝ ΤΟ ΑΕΚ365 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτο που ξερω εγω- και πιθανολογω- ειναι οτι αν υπηρχε ο Μανωλης απο την πρωτη αγωνιστικη, οι βαθμοι μας τωρα θα ηταν τουλαχιστον +4.
    Αλλα ποτε δεν ειναι αργα.
    Μπορουμε να αναπληρωσουμε τους χαμενους αυτους βαθμους,απο αλλους στο μελλον με αγωνες που θα χανονταν υπο "αλλες" περιστασεις αλλα τελικα θα κερδιθουν γιατι η ομαδα που λεγεται ΑΕΚ δεν μπορει να καθεται και να παρακολουθει και να ακολουθει το παιχνιδι της καθε Καβαλας,Κερκυρας η των Σερρων.Δεν ειναι δυνατον.
    Γαμω την πουτανα μου δηλαδη.
    Ευχαριστουμε τον πρωην για οτι εκανε,να μας ευχαριστισει και αυτος για αυτο που εγινε και να παει ο καθενας στην ευχη της Παναγιας.
    Αμα θελησουμε ποτε "τοτεμ" θα παμε να δουμε τα πετρινα στο νησι του Πασχα. Πετρινα,σαν τα χρονια που περασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. προς κωστα
    ποδοσφαιρικη αναλυση προσπαθω να κανω και δεν μ ενδιαφερει τοσο ο μπαγιεβιτς αυτην την στιγμη που δεν ειναι στην ομαδα
    σαν οντοτητα αναφερθηκα παραπανω
    και οσον αφορα το βατραχος για μενα ειναι βρισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. πηρα το εφημεριδακι της original
    διαβαστε οποιος το εχει παρει στην σελιδα 6 το αρθρο
    ολα τα λεφτα αυτο το αρθρο για την οργανωση της οργανωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στήβεν, μεγάλη αλήθεια είπες. Τόσα χρόνια, τόσοι παικταράδες, μεγάλη μπάλα, κι όμως η ομάδα σε παιχνίδια για γερά νεύρα σχεδόν πάντα μας ξενέρωνε με τον "ψιλοφλωρισμό" της που έφτανε στα όρια της ηττοπάθειας. Και με τον Φάντροκ κ΄με τον Μπάγεβιτς που ήμασταν 2 κλάσεις επάνω. Ιδιαίτερα με τον παππού τέτοιο "total football" δεν έχει ξαναπαιχτεί. Μόνον με τον Τσίκ, στην πρώτη θητεία του, η ομάδα είχε παρουσιάσει στιβαρότητα και ψυχολογική ανωτερότητα. Έμπαινε στο γήπεδο, ψεκάστε , σκουπίστε , τελειώστε ήτανε. Άντε παιδιά τώρα το κύπελλο και την Κυριακή στην Ν. Σμύρνη. Δεν ξεχνάμε με τίποτα. Δεν επιτρέπεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ
    ΘΑΝ' ΩΡΑΙΑ
    ΜΕ ΤΟ ΚΥ
    ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΕΑ.

    ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
    ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. FERTE NA PIWWWWWWWW
    NA KSIMERWTHWWWW
    PO PO POO
    TI TSIMPOUKI ITAN AUTOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αγόρια, ας χαρούμε λίγο και να αφήσουμε τις γκρίνιες και τις μουρμούρες στην άκρη.
    Η ομάδα χθες έπαιξε σαν ΑΕΚ. Με προσανατολισμό τη νικη και μόνο αυτή και κυριως γνωρίζοντας τις αδυναμίες της, τς οποίες μετετρεψε σε πλεονεκτήματα. Είχε όλα όσα θέλαμε να δούμε{εκτός από μπαλάρα}. Οι χαρές είναι εφήμερες. Μπορεί να φταίνε τα φεγγάρια, ο Μανώλης, η φυγη του Ντούσαν, τα συμβόλαια, οι μεταγραφές...και χίλια δυο.
    Όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα και μάλιστα εκ του αποτελέσματος. Σήμερα χαιρόμαστε και χειροκροτούμε, αύριο μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Σαν χώρα, σαν ομάδα, σάν άτομα, περπατάμε σε κινούμενη άμμο. Καζούρα στα λαγουδάκια, μεγαλοστομίες στους γαύρους για την μεταξύ μας αναμέτρηση και ελπίδες για ανάλογη συνέχεια.....
    Dream on, boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Καμία ηττοπάθεια. Έλεγα το λογικό και μέσα στο γήπεδο με ρώταγε ο μεγάλος γιός τι κάνω αφού πίστευα οτι το ματς είναι διπλό.

    ------------------

    Ittopatheia einai na les "mono me to vatraxo mporoume"

    ittopatheia einai na les "o kontos einai swtiras tis AEK"

    ittopatheia einai na afineis ti Poli xwris katagegramenes antidraseis

    ki alla polla pou den einai tou parontos

    to pira to efimeridaki alla de to anoiksa akoma
    ksefylisa oles tis fullades (meta apo xronia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 26-5-1996.Μουδασμένοι οι λιγοστοί θεατές χειροκροτούν τους παίκτες της ομάδας μας για το 6-0 επί του Αθηναϊκού και ο προπονητής κατευθύνεται προς την «καταπακτή» για τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είχε χαθεί και ο κόσμος περιμένει ένα σημάδι του, ένα βλέμμα ,ένα καθησυχαστικό νεύμα. Μια ηλικιωμένη γερόντισσα
    δίπλα μου με κιτρινόμαυρο κασκόλ φωνάζει με όση δύναμη της απόμεινε καθώς ετοιμάζεται να μπεί στην είσοδο της καταπακτής.’ Ντούσαν μείνε’ .Σηκώνει το κεφάλι ,την κοιτάζει με ένα βλέμμα ανεξιχνίαστο και της γνέφει σαν είδος χαιρετισμού το χέρι του. Τότε συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος που είχα λατρέψει σαν ποδοσφαιριστή και αγάπησα σαν προπονητή ήταν παρελθόν για την ΑΕΚ.
    Αυτή την εικόνα και αυτή τη στιγμή ήθελα να κρατήσω σαν την τελευταία του στην
    αγαπημένη μας ομάδα αλλά κατάφερε να χαλάσει ακόμα και αυτή με τις 2 επιστροφές του Δίχασε 2 φορές τον κόσμο και αυτό ήταν κακό για την ΑΕΚ. Και ότι είναι κακό για την ΑΕΚ με βρίσκει απέναντι.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. exc kai egv ena stixaki,
    steven stevenaki klase mas ena arxidaki.
    Pineis brizeis kai meta,
    mas poylas kai tsampoyka.
    Traba kane moy dyo toympes,
    kai koce to poto kai tis arloympes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΑΛΑΚΙΑ.. ΘΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ..ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ..Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ Κ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. anonume eisai faoul
    toulaxiston rikse mia matia se palioteres anartiseis

    ki an mi ti allo , o avramidis einai ki apo tous elaxistous pou krazane to vatraxo to 96 prin upograpsei sto limani
    se dimosieumeno keimeno ki oxi se kafeniakes kouventes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. mia genikh patathrhsh

    einai eykolo na sygxwreseis opindipote an8rwpo pou se exei apogohteysie-......... ktl arkei mono na mhn htan to idalma sou,to ragisma panta 8a fenetai
    e.m

    yparxei kanenas tropos na vrw to email pou edwsa otan graftika stous anagnwstes toy forun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν έμεινε τίποτα άλλο να πούμε Steven. Νοιώθω τον απόλυτο ενθουσιασμό σου πετώ με τον δικέφαλο δίπλα σου. Να είμαστε όλοι καλά και πάντα να μας ενώνουν τέτοιες χαρές. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (μα και στις λύπες) Τι ήταν αυτό εχτές. Απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Ανώνυμο ( τον νέο Φοίβο ): Και τι τσαμπουκά! Με όνομα, όχι κρυμμένος κάπου στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προς e.m
    φαινεται οτι η δεν εχεις δηλώσει e-mail ή αυτο που δήλωσες δεν είναι valid, γιατι δεν μπορω να σου στειλω e-mail μεσω του Blog. H διευθυνση που ειχες δηλώσει ΔΕΝ φαινεται διοτι η google βασει της πολιτικης απορήτου δεν το κανει public οποτε δεν είναι δυνατον να σου πουμε την διευθυνση που δήλωσες.
    Ξαναφτιαξε ενα λογαριασμό (κανοντας κλικ στο "παρακολούθηση" και φροντισε να θυμάσαι την διευθυνση ηλ. ταχυδρομείου που θα δηλώσεις.

    costas
    web master

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εγω θέλω να πω κάτι σχετικά με αυτό που διαβασα για το ουζο.
    Το ουζάκι μας το κάνουμε για να περάσουμε καλά και να βρεθούμε μερικοί ΑΕΚτζήδες να συμφωνήσουμε ,να διαφωνήσουμε και γενικά να πούμε τις απόψεις από κοντά,όποιες και να είναι, που πολλές φορές απο το γραψιμο παρεξηγούνται.
    Για μένα όποιος δεν γουστάρει να έρθει να μην έρθει και δεν παρακαλάμε κανέναν.Δεκτος ο καθένας,κάτω απο προυποθέσεις βεβαια,που του αρέσει αυτή η παρεούλα μας.Τις προηγούμενες τρεις φορές έτσι έγινε και δεν νομίζω να πρέπει να αλλάξει τώρα.Γι αυτό τα ναζάκια τύπου ''δεν έρχομαι στο ούζο'' δεν νομίζω ότι έχουν θέση στον συγκεκριμένο θεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. DIXONOIA NEWS :

    Δηλώσεις στον «SUPER ΣΠΟΡ» του Παύλου Χρυσάνθου, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

    «Αυτό που είναι καθοριστικό είναι να υπάρξει ηρεμία και να βρούμε τον δρόμο μας στην συνέχεια. Χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία την δεδομένη στιγμή....
    Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλαβε την ομάδα, εδώ και δέκα μέρες και θέλει πίστωση χρόνου για να δώσει την δική του φιλοσοφία και να επιβάλει ο ίδιος τους δικούς του όρους».

    Όσον αφορά κάποιες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κ. Χρυσάνθου ανέφερε:
    «Αυτό που είδα εγώ είναι ότι η μεγάλη μερίδα(!!!) του κόσμου της ομάδας χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές μας....
    Υπήρξαν και αποδοκιμασίες...
    Όπως είπα και πριν αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα μας είναι ηρεμία...»


    AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ εκστασιασμένος από την παρουσία του κόσμου και ρωτώντας «μα τι λέει επιτέλους αυτό το τραγούδι; Δεν σταμάτησαν επί 90 λεπτά. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Τι λένε, πείτε μου;». Του μετέφρασαν τα λόγια: «Και το ξέρεις καλά, σ’ αγαπάω τρελά, και το ξέρεις καλά, πως δεν είμαι καθόλου καλά στα μυαλά». Αποστήθισε το στιχάκι στα ελληνικά (!) και αποχώρησε από το Ολυμπιακό Στάδιο σιγοτραγουδώντας.
    Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε εισπράξει τόση αγάπη από τους οπαδούς της ΑΕΚ που ένιωθε γεμάτος και σίγουρος!


    http://www.youtube.com/watch?v=xrTeCp0oenQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΟΙΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ? ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ?
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΠΑΡΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
    ΠΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ''..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ..


    ΜΙΧΑΛΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ 2 ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝ ΦΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. θωμα
    εγω δεν χρειαζομαι δικηγορο και ουτε εχω αναγκη
    να μου πει κατι ο χαραλαμπος
    τελικα εισαι ο κλασικος μαλακας ελληνας αλλα μην ανυσυχεις δεν εισαι ο μονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @Thomas
    Αγαπητέ κακος αναφέρεσαι σε μενα.Το ούζο είναι όλων μας και πάει να γίνει κάτι σαν θεσμος.
    Γι αυτό σου έγραψα να μην το χρησιμοποιείς σαν μέσο απειλής στην κοντρα σου με τον φίλο μου Δημήτρη.Τον Δημήτρη που τον ξέρω σχεδόν όσο καιρό και εσύ μόνο που εγώ φρ΄'οντισα να πιω και ένα καφε με τον άνθρωπο να δω τι ρόλο βαράει,ενω εσυ όχι,μάλλον γιατί γράφει αυτά για τον Μπάγιεβιτς.
    Το ουζάκι μας ξαναλέω είναι όλων μας,ή μάλλον αυτών που θέλουν να είναι εκεί πραγματικά.Αυτών που κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν,αυτών που έχουν οικογένειες και δουλειές και τις αφήνουν για τρεις ώρες στην άκρη, με βροχή και κρυο γιατί θέλουν να είναι εκεί.Τα άλλα είναι απλά για να τα λέμε,δικαιολογίες δηλαδή.
    Ασε τώρα λοιπών την κοντρα σου με τον Δημήτρη -που ΚΑΙ εσύ την συντηρείς γράφοντας με εμπάθεια συνέχεια για κάποιον που αυτός πιστεύει οτι έχει προσφερει στην ομάδα-απ'έξω απο την υπόθεση ούζο και να ξέρεις κανένας δεν παρακαλάει κανεναν.Ναι αγαπητε ναζάκια είναι όταν απηλείς με την μη συμμετοχή σου.Όπως και αν γυρίσω εγώ και σας πω οτι στο επόμενο ούζο δεν θα έρθω.Ε ΚΑΙ; ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΟΊΨΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Προς dimitri και THOMAS SILLYWIZARD: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΗΔΟΥΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΒΙΖΙΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η φωτογραφια της σημερινης δημοσιευσης του Στηβεν ειναι ολα τα λεφτα!!!
    Μηπως επρεπε να τους πεταμε αγγουρια αντι για καροτα στα κορνερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Παψτε να τσακωνεστε γιατι αρχιζει η διακαναλικη κοροιδια του καραφλου πωλητη.
    Οπου θα δοτμε-ισως- τις προθεσεις του για το αμ ηεπισημη κυριξη της πτωχευσης θα την παρει πανω του, η κουρασμενος απο το ΔΝΤ και το μνημονιο,θεωρισει οτι "εκανε το καθηκον" του και ετσι αφησει στον Καλαματιανο-σε επομενες λειαν συντομες βολευτικες εκλογες- την "ιερη υποχρεωση" να ανακοινωσει το "μπαμ".
    Δεν ξερουμε και τι εντολες εχουν δωθει απο την πραγματικη κυβερνηση,την περαν του Ατλαντικου.
    Ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ? ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΩ Κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝ Κ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ..
    ΗΜΟΥΝ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ Κ ΜΑΛΑΚΑ..ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ..
    ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η' ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ..ΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ..ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΒΡΙΖΩ ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ..ΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ..

    Υ.Γ ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ..
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ Κ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΣΤΗΒΕΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΥΖΟΥ..ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ..ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΟΥΖΟ , ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ..
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ Κ ΘΑ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΓΙΝΕΙ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @Thomas
    Εγώ αν είχα πρόβλημα με έναν θα ερχόμουν στο ούζο να το λύσω.Και αυτά περί μονόπλευρων γυαλιών μας τα είπαν κι αλλοι.Και στην τελική εγώ βλέπω τι κάνει ηαεκ σο πρωτάθλημα και δεν με πολυνοιάζει αυτό της Κύπρου.Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Αδερφέ, μην τρελαθούμε και τελείως. Κι εγώ εναντίον του Σέρβου είμαι και τα έχω πει στο ούζο. Κι αύριο λέω κάτι για τον Χιμένεθ. Λοιπόν; θα χωριστούμε στα δύο για μια παρέα; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.
    ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, να ξέρεις, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ. ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣΟΛΑΓΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΦΕ, ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ( του απάντησες ). ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΣΚ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΙΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ. ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ; Ε, Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προς Matzos: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΓΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΡΩΜΑΪΚΑ. ΤΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ; Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ερωτηση (περιπου): Ο Σαρκοζι, η Μερκελ, ο Ομπαμα,παρόλο που εχουν εσωυτερικες εντασεις,ανταρσιες,επαναστασειςστους δρομους κλπ, δηλωνουν (ανερυθριαστα λεω εγω) οτι θα συνεχισουν το εργο τους μεχρι τελους και τιποτα δεν θα σταματισει κλπ κλπ. Εσεις, με νωπη ενος χρονου εντολη,διχως τιποτα εσωτερικα να σας σταματα,να σας παρεμβαλει η να σας απειλει, γιατι θετετε θεμα "αποφασης" για τον (γιγαντα) λαο στις επικειμενες εκλογες οι οποιες τιποτα δεν εχουν να κανουν με τις βουλευτικες, εφο'οσον δηλωνετε συνεχως ακομα και τωρα οτι "θα πετυχουμε" "θα βγουμε απο την κριση" "ειναι αισιοδοξα τα μυνηματα" και "σωζουμε την Ελλαδα" και "ειμαστε στον σωστο δρομο"; Ποιος ο λογος να αλλαξει κατι σε αυτο;
    Απαντηση ( σχεδον μονολεκτικη λιτη Δωρικη απεριτη και -παραδοξως-κατανοητοτατη αν και διφορουμενη): "Χαιρομαι που ειστε τοσο αισιοδοξος"

    Καταλαβαινετε νομιζω αριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ..ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Η΄ΤΟ ΕΧΕΙ Η΄ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΑ..ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ..

    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Κ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΦΙΛΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΚΥΡΕΣ,ΤΟΥΣ ΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥΣ..
    ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προς Χρήστο: Ε, τώρα άμα σε δω καθισμένο στην καρέκλα να βλέπεις και τον φελλό, μιλάμε οτι μέχρι και οι παραγωγοί τσίπουρου δικαιούνται να βγουν στον δρόμο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΡΟΣ THOMAS SILLIWIZARD: ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΟΜΠΙ !!
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    eγώ αν είχα πρόβλημα με έναν θα ερχόμουν στο ούζο να το λύσω.Και αυτά περί μονόπλευρων γυαλιών μας τα είπαν κι αλλοι.

    -----------

    kalomeleta ki erxete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 22:42

    Θωμά πλωμάρι?
    Με απογοητεύεις...
    Εγώ λέω να το ρίξουμε όλοι στη ζιβανία μπας και χαλαρώσουν και οι βατραχοπριγκιπικοί της παρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΩΡΓΗ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΤΙΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ή Σαμαρά που είναι επίκαιρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ειμαι στη δουλεια και τον ακουω "αναγκαστικα". Η μαλλον,περιδιαβαινω στο internet και εχω "απο κατω","χαλι" την κελαιδιστη φωνουλα του στην t.v.
    Ολα χρειαζονται.
    Θα μπορουσα καλλιστα να ακουω Sirlay Bussey η Sinatra. Αλλα οχι. Θελω τις βουρδουλιες μου. Τα μαστιγωματα μου,σαν αλλος Ilouminati.
    Προσπαθω να κατανοησω και να θαυμασω, καποιον που μιλαει greeklish και οι χρονοι που μαθαμε σχολειο,Ενεστωτας, Συντελεσμενος,Παρατατικος Αοριστος φαινονται πια τοσο αχρειαστοι.
    Και οντως παιρνω κουραγιο. Αφου η "κεφαλη" ντριπλαρει τοσο καλα αναμεσα στο συντακτικο και ολοι εκει γυρω του τον κοιτανε με καμαρι,γιατι να μη μπορει να κανει και τις αλχημειες του και τελικα ο γιος της Μαργαριτας να "σωσει την Ελλαδα" και μια χωρα με ελειμα πλεον του 16% με χρεη που ξεπερνουν το 150% του ΑΕΠ,απολυτως παραδομενη αγορα και διαλυμενα σπιτια, καταχρεωμενους "πολιτες" στις τραπεζες, μπορει,ναι-ναι, τελικα μπορει να τα φερει βολτα και να "σωσει τη χωρα". Το γινατι μιας χηρας εγινε. Και τωρα που "σωθηκε η χηρα", πρεπει να "σωθει και η χωρα".
    Ειναι σημαντικο να "σωθει η χωρα". Πρεπει η "να σωθει η χωρα" Και "την σωσαμε στο τσακ τη χωρα". "Στο παρα 5". "Λιγο πριν τον γκρεμο". Πριν το Φαληρο η την Ακροπολη.
    Μετα απο 1 περιπου ωρα-τοσο ανντεξα-ειμαι ετοιμος να σας αντιμετωπισω εδω μεσα ολους μαζι σε οτι θεμα-τα θελετε.Ταυτοχρονα. Νοιωθω σαν τον Τεσλα.
    Αφου αυτος ο πανιβλακας ειναι αρχηγος κρατους,εχω καθε δικαιωμα να ελπιζω στο "ονειρο".
    Και δικαιωματικα θα χρησθει προεδρος του ΟΗΕ ,οπως και οι προηγουμενοι προκατοχοι του,ειναι και αυτος ενας ασυνορος βλακας.
    Και αφου η βλακεια δεν εχει συνορα,του ευχομαστε καλη καλη επιτυχιο...καλη επιτυχιες...καλες επιτυχημενες...καλη επιτοιχια.

    "Προεδρευομενη κοινοβουλευτικη ολιγαρχια κληρονομικου τυπου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 23:22

    Κάτσε, εδώ κατεβαίνει ο γιόκας της ντόρας για δήμαρχος στο καρπεν-island...το κληρονομικό πδεν είναι ανάγκη αν σε αγχώνει πια... ΣΩΘΗΚΑΜΕ (ε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Προς όλους: ΠΆΝΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΤΗ ΤΑΣΗ. Αυτό έγραφα τώρα για την παραμονή των ακομμάτιστων εκλογών. ΟΛΕ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ; ή ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Γιώργης ο Γαρατζέος είπε...
    Κάτσε, εδώ κατεβαίνει ο γιόκας της ντόρας για δήμαρχος στο καρπεν-island...το κληρονομικό πδεν είναι ανάγκη αν σε αγχώνει πια...

    -----------

    xtes perasa eksw apo to eklogiko tou kentro sto karpenisi

    ki exei mia terastia epigrafi
    "anemos ananewsis" n' kati tetoio

    hahahaahah

    ananewsi to soi tou vrukolaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2010 23:31

    Ψηφίζει...το γκακλαμάνι τη λούγκρα, που κατά τα άλλα δε θέλει να γίνεται το gay pride μπας και γεμίσει η πανεπιστημίου καπότες και χαλάσει η ανάπλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προς Γιώργη: Άσε που τα χάλασε με τον Κικίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μέχρι στιγμής τα πιο πολλά λεπτά(min) έχουν παίξει ο Τζιμπούρ(584) και ο μπαρμπα Δέλλας(540) με τον Μανωλά((548)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Η ΑΕΚ σε 7 αγώνες έχει κάνει 85 σουτ και έβαλε 12 γκολ.Ρχει φάει δε 7 άρα 1 σε κάθε αγώνα μ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Επίσεις σε 7 αγώνες έχει δεχτει 18 κίτρινες έναντι 14 του γαύρου και 18+1 του βάζελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή