Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ


        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΙΡΑ. ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΥΘΥΠΕΥΘΥΝΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΧΙ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΊΑ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΦΤΩΧΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ    Α   Ε   Κ.

2 σχόλια:

  1. Στήβεν Καλησπέρα,

    Είναι ολοφάνερη η αγάπη σου για την ΑΕΚ. Εάν υποθέσουμε οτι η ΑΕΚ έχει 50.000 οπαδούς και ο καθένας είναι διαθετειμένος να βάλει 100 ευρώ, θα μπορούσαμε να αγοράσουμε την ερασιτεχνική με εσένα ερχηγό αν και εφόσον δεχόσουν. Εγώ προσωπικά θα είμαι στο πλευρό σου.
    Καληνύχτα,
    Ρίνγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ringo, καλησπέρα και σε σένα. Εκτός απο την ΠΑΕ με τα διαρκείας μου, είμαι τακτικότατο μέλος της ερασιτεχνικής, όσο αναφορά τις ταμειακές μου υποχρεώσεις. Και θέλω να σου πω και κάτι κουφό. Ενω είμαι γεεννημένος το 1962, ο πατέρας με είχε γράψει γεννηθέντα το 1958 για να δικαιούμαι αυτόνομο διαρκείας.
    Φίλε η ερασιτεχνική δεν είναι τόσο ρομαντική όσο νομιζεις. Παίζουν χοντρά συμφέροντα κι εκεί και ρίξε μια ματιά στο βόλεϋ του ΠΑΟ.Χοντρό ξέπλυμα. Και δεν καταλαβαίνω την κουβέντα σου " να αγοράσουμε την ερασιτεχνική". Μα αγοράζεται κάτι τέτοιο; Εδώ λεφτά πήγαμε να βάλουμε και μέσα σε μια νύχτα μας πούλησε και μας λοιδώρησε ο Χατζηχρήστος που είχε κωλοτουμπάρει με τον κοντό. Μην αυταπατάσαι. Όσο πληγώνει η Ελλάδα άλλο τόσο πληγώνει κι η ΑΕΚ. Θα μου πεις το κρατάμε μανιάτικο; Όχι. Τον τιγρη θα τον πείσω και τότε θα δεις και μένα. Αν και μου ταιριάζει να λέω αλήθεια και να ασχολούμαι με τα υπαρκτά, τα επαγγελματικά. Πάντα ποδόσφαιρο γούσταρα αλλά και μπάσκετ μέχρι που πλακώθηκα με τον Ρασιδάκη, το αριστερό μπακ του Εθνικού Αστέρα στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ, παλιά, όταν είχαμε play maker τον Γκέκο.Με θυμάται ο Μπάμπης με τον δίσκο για τα παιδιά, όπως με θυμάται ο Σταμέλος-γυμναστής μου τότε-, ο Γκούμας κι ο Βαφόπουλος. Δεν αγαπάω μόνο την ΑΕΚ. Αγαπάω την υγεία του αθλητισμού που έγινε δυνάστης λόγω του μπουρδέλου που ζει αυτή η χώρα. Πολέμάμε το dopping αλλά μην τα πούμε κι όλα.
    Θέλω μόνο να σε ρωτήσω γιατί η Chelsea θριαμβεύει. Η μεγαλύερη μεταγραφή της είναι ο διευθυντής της. Ρωτάω: Θέλεις επαγγελματισμό στα ερασιτεχνικά; Μην αυτοκαταργείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή