Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ

            Με  πήγε πίσω η ιστορία του νέου επενδυτή σε σχέση με τον προπονητή που έχουμε .Τι ήταν και τι είναι. Τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, δεν πρέπει να  υφίσταται σαν προβληματισμός.  Δεν τον παίρνει ηλικιακά. Και χωροταξικά και τα λοπά που  τα έχει πει κι ο Τσουκαλάς. Τι νομίζετε οτι δεν έχει αξία ένα μυρμήγκι; Αυτή η αφάνα η περμανάντ που θα πάει να κάνει την ένσταση αύριο; Όλοι έχουν αξία, ειδικά στην Ελλάδα, που θριαμβεύει η αγένεια κι ο τραμπουκισμός.
               Χωριστά θα κάνουμε αφιέρωμα στον προπονητή λοιπόν, για να μην μας το παίζει και επαγγελαματίας, που αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του, πήγε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και κάπου αλλού. Απλά να πω, οτι κι εγώ οτι με πρόεδρο Κόκαλη, ακριβώς σαν τον Λεμονή ή τον Μπιγκόν ή τον Σόλιντ ή τον Βαλβέρδε - αυτόν τον λάτρεψε η δαφνοστεφανωμέμη θύρα 7 γαμώ τις μπάλες που έμαθε- κάποια πρωταθλήματα θα τα έπαιρνα. Είχα ομάδα και θα ξεπερνούσα την διατησία που ανήκε χρόνια τώρα στην ΑΕΚ. Ήμουν άνδρας και τα ξεπέρναγα όλα. Και τι άνδρας; Πειραιώτης.
                  Νά είσαι κατεστημένο και να θέλεις να πεισθείς και να πείσεις κάτι τύπους σαν τον Αβράσογλου, ναι ρε τον απατεώνα βάσει πατρός , οτι ήρεμα και ταπεινά πάω με κείνον που νικά. Μιλάμε για άντρακλες που ασφαλώς και θα δεχτώ την ερώτηση: Και τι πειράζει που άλλαξε ομάδα; Για να απαντήσω: Τίποτα δεν με πειράζει. Σας έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, διότι τα αρχίδια μου τα σέβομαι δαφνοστεφανωμένες.  Όπως τα σέβεσθε κάποιοι απο εσάς για την δολοφονία της λεωφόρου Λαυρίου που με περισσό αντριλίκι πήγατε κι είπατε οτι εσείς το κάνατε. Ποιός παραδέχτηκε απο εσάς την μαγκιά του;
             Είστε πιο μάγκες επειδή οι άλλοι ποτέ δεν θα δολοφονούσαν σε βόλεϋ γυναικών; Αμφιβάλω.  Είστε γνήσιοι Έλληνες, κουραδόμαγκες, που η μαγκιά σας φτάνει μέχρι την ένσταση της Καλαμαριάς και των Σερρών. Κι είστε υπεράνω όλων με Σαλιαρέλη και με Κοσκωτά και με Μητρόπουλους που καμία δαφνοστεφανωμένη δεν παραδέχτηκε την παράγκα. Τουλάχιστον ο Πατέρας, της ομάδας με την αλογοτροφή στη  φανέλα - απο τον Εθνικό ξεκινησε και τον έριξε- είπε οτι πάει για προστασία. Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα. Μέχρι πού φτάνει η προστασία; Τώρα να μιλήσω για εισαγγελέα; Γιατί δεν επεμβαίνει; Μα ξέρω κι άλλα με τον Τοτώ,.
              Κοίτα τώρα να παίζεις 90 λεπτά και για μια μαλακία του Πανσερρραικού τριών λεπτών, να  περνάς; Εντάξει δεν είσαι αδερφή. Δεν είσαι τουλάχιστον ηλίθιος; Σαν επιλογή;              
           Κετσπάγια ή Ζίκο σήμερα; Και δεν γουστάρω το κύπελλο βάσει αποκλεισμού σου, γάβρε. Θέλω στα ίσια τον τελικό για να σε γαμήσω αν μπορώ. Γουστάρω καλές γκόμενες ρε. Πατσαβούρες δεν θέλω. Σε πάω σαν γκόμενα, σερραϊκή μπουγάτσα, που δεν την  τρως διότι πάλι αδικήθηκες ενώ είσαι ομαδάρα.  Νούμερα, παλληκάρια του ελέους.
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου