Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΡΕ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ

Το μόνο που αξίζει απο όσα είπε ο κύριος Τακούλης είναι <<οτι θα ήταν θετική εξέλιξη να μπει τώρα ο Μελισσανίδης>>. Καλώς τον κι ας άργησε. Του πήρε κάποια χρόνια για να καταλάβει. Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Οι ξερόλες και τα αγύριστα κεφάλια μιλάνε αφού πρώτα πέσουν στον γκρεμό.
Και τον θυμάμαι τον κύριο Τακούλη μαζί με τον ποδοσφαιριστή, που τον είχε βάλει στο τσεπάκι του, σ' εκείνη την ψηφοφορία της ερασιτεχνικής, να κάθονται σαν όρθια καρτούν και να μάχονται λυσσαλέα να μην εκλεγεί ο Μελισσανίδης. Παρέα με τον Χατζηχρήστο που είχε κάνει την κωλοτούμπα διότι προφανώς κάτι του είχαν τάξει.
Το μόνο μέλημα τους ήταν να μην έχουν αντιπολίτευση και κυρίως έναν επιχειρηματία απέναντι τους που ανα πάσα στιγμή μπορούσε να τους καταπιεί. Διότι ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα συσπειρωνόταν με τον ικανό και τον ισχυρό. Και προτίμησαν να καταπιούν την ΑΕΚ εκλέγοντας εκείνο το νούμερο τον Ζούπα, που δεν είχε καν δικαίωμα να διοικήσει.
Κι αντί σήμερα να μη μιλάει, μας κάνει και νουθεσίες και μας δίνει και προτροπές τι να κάνουμε και πώς να προχωρήσουμε.Και να έχουμε βασικό μέτοχο την ερασιτεχνική σε επαγγελματικη εταιρεία.Αντί να έχουμε τεχνοκράτες, να έχουμε ρομαντικούς άσχετους. Κι αν εγγραφούν 10000 μέλη, τότε ο κύριος Τακούλης παρέα με τον κύριο Κούλη υποθέτω, να μας κάνουν την χάρη να ασχοληθούν με την ξιφασκία, το handball και τα λοιπά λαοπρόβλητα και δημοφιλή αθλήματα.
Ρε άντε ξεκουμπιστείτε που κάνατε την ομάδα μας ίσα με το ύψος του προέδρου σας. Και μην μιλάτε για ενότητα που δήθεν είχατε και την πρώτη διαφωνία την εμφανίσατε στα περσινά μπαράζ. Ξαναλέω, τις συνεντεύξεις για καινούργιο οικονομικό διευθυντή, όχι της επιρροής του κοντού, πότε τις ξεκινήσατε και για ποιό λόγο; Εγώ ξέρω, εσείς γιατί δεν λέτε την αλήθεια; Γιατί έχετε αυτή την ομερτά; Γυναίκες σας έυρισκε και σας κρατάει;
Τουμπεκί ψιλοκομμένο. Κι αν θέλετε να κάνετε αληθινή χάρη στην ΑΕΚ, τότε πληρώστε τα χρέη σας παρέα με τον αέρα που έρχεται απο την Αμερική, καθαρείστε την εταιρεία πραγματικά και τότε, αφού σας δώσω συγχαρητήρια δημόσια, θα δούμε τι θα λέμε για τον Μελισσανίδη. Άλλος κι αυτός. Αυτός περιμένει και να τον επιδοτήσουν για να έρθει.
Μέχρι να παραδώσετε καθαρή την ΑΕΚ, μη μιλάτε. Δεν έχετε καμία διαφορά απο την διοίκηση Ψωμιάδη όσο αναφορά τους ισολογισμούς. Βεβαίως είστε άλλου ήθους κι άλλου επιπέδου, αλλά σε μένα τον αεκτζή αυτό δεν λέει τίποτα. Η ΑΕΚ απο αεκτζήδες καταστρέφεται μια ζωή. Εγώ την καταστροφή μετράω. Είτε γίνεται επίτηδες είτε κατά λάθος. Γκέγκε;

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ12 Οκτωβρίου, 2009 16:49

    ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΗ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩΤΡΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΕΚ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΙΑ''ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Η ΑΕΚ ΠΕΡΝΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΗΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή