Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

100% αεκτζής, 100% πολιτισμένος άνθρωπος, 100% τίμιος. Τα υπόλοιπα περί του βιογραφικού του τα ξέρετε πολύ καλά. Στην ΑΕΚ απέτυχε. Τελεία και παύλα.
Η διοίκηση που στήριζε την έριξε ξανά στα χρέη. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να προκαλέσει οικονομικό έλεγχο απο το 2004 και μετά στην ΠΑΕ. Για να μάθουμε οτι δεν καταχράστηκε ούτε φράγκο, ή για να ξεμπροστιάσει κάποιον; Για τον οποίον κάποιον έψαχνε κάμποσο καιρό να προσλάβει ανεξάρτητο οικονομικό διευθυντή.
Και διάβασα την ανακοίνωση του που μιλάει για 10 εκατομμύρια διακανονισμένα, ενώ αυτά είναι είκοσι. Και κάνει και προσφορά τις μετοχές του στην ερασιτεχνική. Που τις κοστολογεί 3 εκτομμύρια. Δηλαδή το 14% κάνει τόσο, άρα όλη η εταιρεία κάνει (το 90% που μπορεί να πουληθεί) χοντρικά 20 εκατομμύρια. Και τότε απο τον Μελισσανίδη γιατί ζήταγε κοντά στα 200; Μήπως διότι απλώς δεν τον γούσταρε να μπει στην ομάδα;
Και προχωράω. Δίνει στην ερασιτεχνική, που κάποιο μερίδιο έχει και για την κατάντια του μπάσκετ, δωρεάν μετοχές αλλά όχι δωρεάν χρέη. Δηλαδή αυτά που αναλογούν στο ποσοστό του. Και τι να κάνει ο Χατζηχρήστος, που το θεωρεί και τιμή του; Να πληρώσει τα χρέη, με τι; Με ρεβύθια Καστοριάς;
Πες καθαρά κύριε Τάκη οτι αποχωρείς διότι έλειωσες κάτω απο το βάρος της ευθύνης όπως ο Μάκος απο το βάρος της φανέλλας. Και κόψε τις συμβουλές και τις παντιέρες της αεκοφροσύνης. Που θέλεις να δεις την ΑΕΚ λαικής βάσης και τα λοιπά κουραφέξαλα. Αν έχεις κάνει λάθη πλήρωσε τα και δώσε τις μετοχές όπου θέλεις αλλά καθαρές. Κι επίσης αφού συνέλαβες εσύ αυτήν την ιδέα, γιατί δεν κάθεσαι στο τιμόνι της ερασιτεχνικής να την υλοποιήσεις κιόλας; Και να πεις κι ένα συγνώμη που τόσα χρόνια η επίσημη ΠΑΕ δεν έδινε τα αναλογούντα χρήματα στη μάνα ΑΕΚ ή δεν είχες σκεφτεί απο το 2004 να εγγράψεις τα 10000 μέλη που τώρα ευαγγελίζεσαι. Κάνε μας τη χάρη. Φύγε αλλά σιωπηλά. Και μόλις δω τον Τιτάνα λαικής βάσης, ίσως και να συμφωνήσω.
Κι επίσης τι θα πει οτι ο Θανόπουλος είναι ένας υπάλληλος που θα σου πει το πως θα διαχειριστείς τις μετοχές σου. Αυτήν την αντίληψη έχεις σαν επιχειρηματίας; Οτι αυτός που είναι πρόεδρος της ΑΕΚ είναι υπάλληλος κάποιου που κατέχει ένα 14%; Δηλαδή στην εταιρεία σου δεν ρωτάς κανέναν; Όλα τα ξέρεις; Γιατί δεν την τρέχεις μόνος σου για να κάνεις και περικοπές εξόδων; Τον πρόεδρο της ΑΕΚ, όποιος κι αν είναι αυτός θα τον σέβεσαι διότι αυτός είναι η φωνή μας. Εδώ σεβόμασταν... αλλά άσε τώρα θέλουμε λύσεις κι όχι αρτηριοσκληρωτικές τρίχες. Και το τραγουδάκι που έλεγε << μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω>>, είναι καλό για θεωρία και σ' αυτήν είστε πρώτοι. Πάρτε το να το ακούτε την ώρα που θα διαβάζετε τα βιογραφικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου