Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

            Είναι 12:45 νύχτα Κυριακής. Είμαι απογοητευμένος, τσαντισμένος και πολύ λυπημένος. Δεν μου φταίει κανένας, παρά μόνο αυτό το συνοθύλευμα που θέλει να λέγεται ομάδα και να προσποιείται οτι έχει στόχους.
         Ήμουν στο γήπεδο. Δεν ήταν η ΑΕΚ εκεί. Ήταν κάτι παικτάκια που φοράγανε φανέλλες της ομάδας μας. Λες κι ήρθαν Απόκριες νωρίτερα κι όλοι θέλαν να ντυθούν σαν τους παικταράδες που βλέπαμε παλιά.

           Χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς δύναμη, χωρίς ψυχή. Μετά απο τρεις σερί ήττες κι ενώ υπήρχε η ευκαιρία να κοροϊδευτούμε όλοι, με τον τελευταίο παίζαμε, κατόρθωσαν οι κατιμάδες να πετάξουν όλες τις δικαιολογίες περί διαιτησίας.
            Απο ένα σημείο και μετά δεν παρακολουθούσα αγώνα. Το χρονόμετρο κοίταζα μπας και τελειώσει το παιχνίδι και νάμαι ευχαριστημένος που κλέψαμε το αποτέλεσμα. Να μοιάζει ο Πανθρακικός σαν υπερομάδα. Κι οτι τελικά έχασε επειδή μας υποτίμησε.
              Αίσχος. Με κορυφαίο παίκτη τα δοκάρια μας, τον Σάχα και δυστυχώς τον Σκόκο. Γιατί λέω δυστυχώς; Διότι αυτό το παιδί ξέρει πολύ μπάλα αλλά είναι αδιάφορος και δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Έτσι δεν πάμε πουθενά.
                Πόσα ζητάει ο Μπλάνκο; 800000; Τι; Ευρώ, σφαλιάρες ή μούτζες; Ο Ταχτσίδης θέλει νέο συμβόλαιο και κάνει τον δύσκολο για να υπογράψει; Σήμερα θα τον είχα στείλει στα Πετράλωνα. Και μάλιστα τα Κάτω, μια που τα Άνω έχουν καλύτερο όνομα.
                Δικαιολογώ τον Μαϊστόροβιτς και τον Γιάχιτς λόγω της κούρασης των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων τους και των αεροπορικών μετακινήσεων. Τον Καράμπελα δεν τον καταλαβαίνω. Βελτιωμένος μεν, λίγος δε. Η φιλοτιμία του Καφέ, του Άρτσε και του Αραούχο δεν μου λένε τίποτα. Δεν μου κάνουν χάρη. Πληρώνονται για να κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα.
                  Αν ο Μπάγιεβιτς χρειάζεται  τόσο χρόνο για να καταλάβει, οτι ο Χέρσι στο μόνο που είναι καλός είναι να πηδάει την κόρη του Τεν Κάτε, έχω να του πω οτι γέρασε κι αυτός.
                 Τις αλλαγές δεν τις κρίνω, διότι κι εγώ να έμπαινα, καλύτερος θα ήμουν απο αυτούς που βγήκαν. Ο Λεονάρντο κάτι έκανε.
                 Ο κόσμος έλαμψε δια της απουσίας του. Δεν μπορεί να βρεθεί λύση με αυτόν τον τρόπο.
                 Συμφωνώ με την original  και το σύνθημα της: Παίξτε μπάλα ρε, η υπομονή τελείωσε, θα σας γαμήσουμε μωρέ. Απλά καλό είναι να ακούγεται μετά τη λήξη του αγώνα, διότι αυτή δεν είναι τόνωση ηθικού. Κρίμα, και φοβάμαι για το παιχνίδι της Λευκορωσίας. Καλημέρα σας.

3 σχόλια:

  1. ti se kanei na pisteveis oti xreiazomaste ena akomi anousio axristo blog?

    oust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalo einai to blog sou kai kala ta les,synexise to. H omada paei ap to kako sto xeirotero kai gi auto ftaiei:
    i dioikisi, pou den askei ta kathikonta tis me oreksi alla mallon me to zori san aggaria
    oi paiktes pou emetaleuontai tin apraksia tis dioikisis kai leitourgoun san dimosioi ipaliloi
    o proponitis pou efere stin omada paiktes xamilou epipedou (karampelas,makos)
    o kosmos, pou apo logia allo tipota...sti praksi omos? adeio gipedo, apraksia gia themata zois i thanatou gia tin omada (gipedo, proponitiko, dioikisi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα.Πάντως για λόγους αρχής ο μπλάνκο πρέπει να του δίνει.Όχι 800,ούτε 50 δεν αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή