Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

           Ο απο μικρός παναθηναϊκός που έγινε αεκτζής αλλά προτίμησε να παίξει στην παιδική του ασθένεια, μίλησε ξανά. Πρέπει να έχει πρόβλημα το γραφείο τύπου του ΠΑΟ για να μιλάνε όλοι και να μην υπάρχει ενιαία γραμμή. Τέλος πάντων.
           Τι μας είπε ο Κατσουράνης; Οτι φαβορί ειναι ο ΟΣΦΠ αλλά πιο μεγάλη σημασία έχει το να γίνει δίκαιο πρωτάθλημα για όλους. Άρα είναι φως φανάρι οτι θέλει να πάει την δουλειά λάου λάου, με μπόλικη βαζελίνη πιο σωστά, διότι καταλαβαίνει κι αυτός οτι ο Κόκαλης είναι πιο ισχυρό μέγεθος απο τον πρόεδρο του. Μεχρις εδώ όλα σωστά, έτσι είναι, αλλά το δηλώνεις νέτα σκέτα, δεν βγαίνεις και το παίζεις διπλωμάτης εις υγείαν του δυνάστη σου.

            Θέλει όμως και ισονομία, προφανώς διαιτητική, για όλους. Μάλλον τον έπιασε ο καϋμός να γεμίσουν τα γήπεδα για να απολαύσει ο κόσμος το υπερθέαμα της ομάδας του κατά πρώτον και κατά δεύτερον την ποδοσφαιρική αξία των ομάδων του Λεβαδειακού, του Ατρόμητου ή της Καβάλας. Την δε τελευταία, κατά Τεν Κάτε, την φοβούνται ιδιαιτέρως αφού έπρεπε να κάνει και διπλό στον ΟΣΦΠ. Για τέτοια αυτοπεποίθηση μιλάμε. Ρε να πάει αυτή στην Ευρώπη αντί του μόνιμου πρωταθλητή τότε.
           Κατσουράνη, βεβαίως είσαι Έλληνας, δηλαδή ερασιτεχνικά κάνεις κι ένα επάγγελμα, αλλά μην προκαλείς. Παίξε όπου θέλεις αλλά μην μας λες οτι κόπτεσαι για το καλό του πρωταθλήματος με την δικαιοσύνη και τις άλλες αρλούμπες. Για ποιούς να γίνει ίση μεταχείρηση; Οι όλοι είναι μόνο οι δύο δυνάστες των θεσμών; Την ΑΕΚ και τον Άρη τους ξεσκίσατε με το καλημέρα. Και το γεύεσθε διότι τα πριμ σας τα παίρνετε κανονικά και δεν είδα καμμία δήλωση αποκατάστασης για τα μέχρι τώρα έργα σας. Μόνο ευχολόγια και ραντίσματα ποτισμένα με μακάρι και μπόλικο χαλασμένο σκόρδο. Εκεί δηλαδή που πάντα απο πάνω φυτρώνει τριφύλι.
           Αν κάνω λάθος, τότε διόρθωσε με μπαίνοντας στο γήπεδο και ζητώντας απο τον διαιτητή να εφαρμόζει τους κανονισμούς ακριβώς όπως τους έχει μάθει κι όχι κρυφοκοιτώντας προς τα επίσημα, προς τον παρατηρητή του και κυρίως μη υπολογίζοντας φανέλες. Εγώ έτσι ξέρω την ισοτιμία κι όχι σαλάτα διανθισμένη με ανθρώπινα λάθη που όμως ποτέ δεν γίνονται εις βάρος του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ. Θα μου πεις οτι στην Ελλάδα είμαστε και πρέπει να μιλάμε πολύ και να κάνουμε λιγότερα.
              Συμφωνώ κι αυτό λέω κι εγώ. Οτι η δήλωση σου είναι για τα σκουπίδια κι ευνοεί το παρασκήνιο της κι όχι την αλήθεια. Αλλά έτσι δεν είστε όλοι στον ΠΑΟ; Συνέχεια για την διαιτησία δεν μιλάτε, κι η ΑΕΚ, με ένα κλεμένο πρωτάθλημα και μια κλεμένη θέση στο champions league, αν μιλήσει είναι η κλαψιάρα; Έτσι πείθεσθε οτι δικαιούσθε κάτι; Αν είναι ο ΟΣΦΠ φαβορί, προτιμώ να το πάρει κιόλας. Πιο αντρίκια ομάδα είναι.
           
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου