Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΠΙΛΑΒΙΟΣ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

           Στη ζωή μου έχω μάθει δύο πράματα: Η επαναλαμβανόμενη τύχη είναι ικανότητα και η επαναλαμβανόμενη ατυχία είναι ανικανότητα. Επίσης , όταν ένα γεγονός γίνεται κάμποσες φορές, δεν είναι δυνατόν να  θεωρείται τυχαίο.
          Κι έρχεται ο κύριος Πιλάβιος σαν αθώα περιστερά, και αφού παραδέχεται οτι πραγματικά η ΑΕΚ αδικήθηκε τρεις φορές, κατ' αρχάς το παίζει στενοχωρημένος και κατά δεύτερον μας ρωτάει αν πιστεύουμε οτι οι διαιτητικές μαλακίες- πάντα εις βάρος μας - γίνανε ηθελημένα.
           Δηλαδή μας δουλεύουνε κιόλας. Και μας καλούν και σε διάλογο. Να πούμε τι; Να πάρουμε τα video και να τα δούμε παρέα; Αφού ρε φίλε τα έχεις δει και το έχεις παραδεχτεί. Την ερώτηση γιατί μας την κάνεις; Για να δείξεις ξανά οτι η επίσημη ΑΕΚ δεν πήρε σαφέστατη θέση; Για να εκμεταλλευτείς το γεγονός οτι ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι κι επικεφαλής της λίγκας κι άρα δεν μπορεί να βάλει κανονικό μπουρλότο;
              Απαντώ εγώ λοιπόν και σου λέω κάθετα, οτι ναι η ΑΕΚ αδικήθηκε επίτηδες, ηθελημένα και με πρόθεση. Τέρμα αυτό. Αλλά αν τυχόν διαφωνείς, όχι βέβαια για την αδικία αλλά για την πρόθεση της, τότε να σε ρωτήσω, στις πόσες αδικίες πιστέυεις οτι το γεγονός δεν τυχαίο αλλά συστηματικό; Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να αρχίσω να φωνάζω τότε, μετά τον αριθμό αδικιών που θα μου υποδείξεις, και να πάρω και σένα παρέα, να πάμε στον Βασάρα, να πέσουμε στα πόδια του και να του ζητήσουμε επιείκια.
             Και δεν περίμενα ποτέ να μου το παίζεις αφελής και αναρωτιώμενος. Όχι οτι ξέρεις κάτι, αλλά τουλάχιστον, αφού η διατησία ανήκει σε σένα σαν ΕΠΟ και τις αδικίες και τις αλλοιώσεις των αποτελεσμάτων τις είδες με τα ματάκια σου, θα περίμενα να κάνεις έργα  κι όχι ερωτήσεις. Και να σου πω και κάτι άλλο. Δεν αδικήθηκε μόνο η ΑΕΚ αλλά κι ο Άρης κατά διαβολική σύμπτωση σε αγώνα του εναντίον του ΠΑΟ. Κι είσαι και παναθηναικός, ή μήπως κάνω λάθος; Δεν πιστεύω ο θεσμικός σου ρόλος να σε κάνει τόσο αδιάφθορο. Ούτε και πιστεύω οτι ο Βασάρας τοποθετήθηκε εκεί τυχαία. Απλά τυχαία, κάποια χρόνια πριν, η ΑΕΚ έχασε εκατομμύρια απο αυτόν που δεν σφύριξε πέναλτυ σε ματς ΠΑΟ - ΑΕΚ στη λεωφόρο. Καραμπινάτο μιλάμε που το παραδέχτηκε σύσσωμος ο τύπος. Το σκορ ήταν 1-1 και μένανε 5 λεπτά για τη λήξη. Θυμάσαι, ή κι αυτό ήταν ανθρώπινο λάθος; Κι αλήθεια ο ΟΣΦΠ τόσα χρόνια με την διατησία μαζί του, γιατί πάντα φώναζε κατά του Βασάρα; Τι ομάδα είναι ο Βασάρας; Ξέρεις, ή κατέβηκες απο τον Άρη; Ή μήπως κι αυτό είναι σύμπτωση;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου