Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΣΙΚΑΓΟ

            Ξεκίνησε λοιπόν και για μας το αμερικάνικο όνειρο; Έτσι λένε οι πληροφορίες μου που είναι περισσότερο παρασκηνιακές, μια που κανείς δεν μιλάει. Ούτε ο Νοτιάς, ούτε ο Δημαράκης, ούτε ο Θανόπουλος. Και φυσικά μπορεί και να είναι τρικ το Σικάγο κι όλοι να βρίσκονται αλλού, ή εκεί απλώς να είναι ο τόπος συνάντησης μακριά απο δημοσιογράφους.
             Αν η λύση είναι αμερικάνικη, με την οποία ο τίγρης δεν έχει καμία σχέση - εκτός αν με δουλεύει κι αυτός- είναι καλοδεχούμενη. Ξέρουν οι αμερικανοί να επενδύουν και να μην αποτυγχάνουν ποτέ. Επίσης ή Ελλάδα, και μαζί της η ΑΕΚ, είναι μεγέθη πάμφθηνα για υπερατλαντικούς επιχειρηματίες. Όσα χρέη κι υπάρχουν.  
             Ένα σημείο προβληματισμού που έχω, είναι γιατί η συγκεκριμένη είδηση διέρρευσε σε τόσο πρωτόγνωρο στάδιο στην δημοσιότητα. Η πρεμούρα του να φύγουν άρον άρον οι σημερινοί μέτοχοι είναι γνωστή δε λέω, αλλά αν αποτύχει κι αυτή η προσπάθεια τότε μετά πώς θα σηκώσουν το ηθικό του κόσμου αλλά και της ομάδας, που έχει καταλάβει οτι αγωνίζεται μόνη της, απροστάτευτη ανάμεσα σε δυο πυρηνικά όπλα; Εγώ ξέρω την δύναμη της σιωπής. Πρώτα κάνεις , και μετά γνωστοποιείς.
            Αν έχουμε επιτυχία βέβαια, ουδείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Αλλά αν δεν έχουμε, τότε τι θα μας λένε; Και καλά τι θα μας λένε. Πώς θα κάτσουν να διοικήσουν; Πώς θα μπορούν να επιβάλουν στόχους αγωνιστικούς και οικονομικούς, όταν όλοι θα ξέρουν οτι το μόνο που προσπαθούν είναι να ξεφορτωθούν αυτήν που "μόνη δεν θα την άφηναν ποτέ;" Μιλάμε για τον απόλυτο ερασιτεχνισμό. Οι δουλειές αυτές γίνονται στα μουλωχτά. Εκτός αν ψάχνουν front man για να μην φαίνονται οι ίδιοι και γλυτώσουν την κατακραυγή. Ελπίζω να κάνω λάθος.
            Υπομονή.  Θα φανούν όλα απο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, διάθεση κεφαλαίων για ενίσχυση του ρόστερ και ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ.  Μιλάω πολύ σοβαρά. Θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης ανεξάρτητος ή κάτι άλλο; Σκεφθείτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου